Legfontosabb > Fürdő

Mini padlószőnyegek

14. 55 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 11,5 cm × 10,5 cm; PVC.

12. 90 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 10 cm × 1 cm; PVC.

12. 19 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 8 cm × 1 cm; PVC.

10. 40 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 13 cm × 13 cm × 1 cm; PVC.

32. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 12 cm × 13 cm; PVC.

29. 26 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Kínában; 13 cm × 12 cm; PVC.

92. 88 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 1 cm × 12 cm × 11 cm; PVC.

8. 49 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 14 cm × 9,5 cm; PVC.

93. 56 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 12 cm × 12 cm × 1 cm; PVC.

12. 41 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 12 cm × 9 cm; PVC.

187. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 1 cm × 14 cm; PVC.

11. 87 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 12,5 cm × 1 cm; PVC.

187. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Mini padlószőnyeg; Kínában; 10 cm × 1 cm × 14 cm; PVC.

13. 70 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 11 cm × 9 cm; PVC.

11. 81 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 12,5 cm × 9 cm; PVC.

32. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

7. 94 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Mini padlószőnyeg; Kínában; 12,5 cm × 9 cm; PVC.

105. 84 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 0,5 cm × 11,5 cm × 11 cm; PVC.

13. 89 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Mini padlószőnyeg; Kínában; 8 cm × 8 cm × 1 cm; PVC.

105. 84 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

SHARE; Mini padlószőnyeg; Kínában; 1 cm × 10 cm × 13 cm; PVC.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Fürdőszobai szőnyegek, Mini szőnyegek

A fürdőszoba általában tele van mindenféle aprósággal és tartozékkal, mert mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legkényelmesebb és biztonságosabbá tegyük. Ha a fürdőszobában szőnyegtárgyat szeretne vásárolni, figyeljen a fényes, tartós és biztonságos mini-szőnyegekre, amelyek szintén nagyszerű ajándék lehetnek barátainak és szeretteiknek. Látni fogja, mennyire örömet fognak juttatni a gyermekeknek, elősegítve a fejlődésüket és biztonságosan megakadályozva a csúszós felületeken való leesést. Az ilyen fürdőszőnyeget nagy kopásállóság jellemzi, és évekig tart, a fürdőt díszíti, és örömteli hangulatot teremt mindenki otthon.

Különleges tapadókorongok révén a szőnyegek minden sík felületen szilárdan rögzülnek - legyen az padló vagy fal, alsó vagy falfala. Egyrészt fényes tárgyat kap, amely vonzza a gyermek figyelmét, másrészt egy funkcionális, biztonsági berendezést.
Az egyes mini szőnyegek hornyolt felülete hozzájárul a gyermekek motoros készségeinek fejlesztéséhez, és kiváló lábmasszést biztosít.

Egy ilyen szőnyeg minden úszni egy szórakoztató játéknak!

Ezenkívül a kiváló minőségű gyermek fürdőszőnyeg a következő hasznos funkciókat látja el:

 • védi a lábakat a hideg lapokkal való érintkezéstől
 • nem engedheti meg esni és megsebesülni
 • felemelő és díszítő belső

És ami fontos, a szőnyegek költsége egyáltalán nem nagy, ami szinte mindenki számára lehetővé teszi, hogy ilyen hasznos és funkcionális bútorokat vásároljon a fürdőhöz, anélkül, hogy károsítaná a családi költségvetést.

Vinil tapéták antibakteriális bevonattal.

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Mini szőnyegek Valiant

Ha a gyerek nem szereti a fürdést, és meglátogatja a fürdőt, akkor biztonságosnak és izgalmasnak bizonyult - Moszkvában a minivágó fürdősszőnyegek megvásárlása nagyszerű módja annak, hogy biztosítsa mindezt. A "Pyramid" gyermekek számára készült online áruház számos művészi formatervezésű szőnyegeket kínál. Élénk színek, furcsa formák, kellemes az érintő anyag, kétségtelenül vonzza a baba és a szeretet a fürdés.

Olyan megbízható gyártókkal dolgozunk, akik olyan termékekkel szállítanak minket, amelyek biztonságosak az emberi egészségre. Minden szükséges tanúsítvány rendelkezésre áll, és biztos lehet benne, hogy csak a minőségi szőnyegek használatát és örömét kapja.

A gyerekek bőséges szőnyegének ára gyerekek fürdéséhez

A gyerekek bőséges szőnyegének ára minden gyermek számára elérhető. Rendelhet egy terméket 1 db darabból, és egy egész készlet sok vicces szőnyeggel. Mindegyik készlet különféle figurákat tartalmaz, amelyek színben, textúrában és alakban különböznek egymástól.

Gyermekeit örömmel fogják látni, amikor egy tengeri lakóhellyel ellátott fürdőszobát látnak, a padló és a falak belülről egy vidám akváriumra hasonlítanak. Megbízható tépőzár képes ilyen játékokat bármilyen felületre formálni, és egy különleges anyag segít megtartani a lábát, és nem csúszik. Olyan termékek előállítására, amelyek antibakteriális hatású vinileket használnak. Az ilyen elemek a fürdőszobában kellemes lazító hatással vannak a lábakra. Természetesen ez jó megoldás arra, hogy a szobában szórakoztató formátumot adjon, ami pozitív hatással lesz az egész családra.

Miért kényelmes megrendelni tőlünk?

 • Gyors szállítást fogunk biztosítani Moszkvában futárral vagy Oroszországban egy szállító céggel;
 • Az áruk minősége mindig figyelemmel kísérésre kerül, mielőtt eléri az ügyfelet, így teljesen biztonságos és teljes termékeket kap;
 • Moszkvában, a minőségi fürdõszőnyegek megvásárlásakor alacsony áron és kiváló minõségben részesülnek;
 • A szőnyegek kivitelezésének számos lehetősége;

Az online áruházunk katalógusa hatalmas számú tételt jelent, amelyet előnyösen a készletben vásárolhat. Ezért vásárolhatsz egy mini fürdőszőnyegt Moszkvában, és megmentheted.

Fényes és vicces szőnyegek várják a babáját. Hívja telefonon: +7 (495) 142-15-66 a gyermekjátékok online áruházában, "Pyramid", és vegye be a készletet.

Mini fürdő szőnyeg

A fürdőszobában nem csak egy helyiség, ahol víztelenítünk, hanem egy nagyobb veszélyt jelentő hely is, különösen egy kisgyermek számára. Ezért sok szülő vásárol a gyerekeikért mini fürdõszőnyegeket.

Baba mini fürdő szőnyeg

A mini fürdőszobai szőnyeg egy kis vászon, amely kiváló minőségű vinilbőrből készült, antibakteriális bevonattal, speciális rögzítőkkel, rendszerint szopókkal, amelyek biztonságosan rögzítik a szőnyeget bármilyen felületen, legyen szó vízszintes padlóról vagy falak faláról.

Az ilyen szőnyegek fő előnye természetesen a bébi csúszásának megszüntetése vízzel vagy cseppgőzökkel borított felületeken. A mini fürdőszőnyeg a tapadókorongon könnyen csatlakoztatható a fürdő fenekénél, és a gyermek fürdőszobájában használhatja, a falra ragaszthatja, hogy támogassa a tollakat, vagy a padlót, hogy megakadályozza a csempét. Szintén praktikus lehet egy egész hasonló szőnyeg készlet megvásárlása, amely a helyiség különböző felületére ragasztható.

Az ilyen szőnyeg másik előnye a mikrobák és gombák fejlődésével szembeni védelme. A különleges vinil bevonat egy ilyen eszköz teljesen biztonságos használatát magas páratartalmú környezetben. Még a legérzékenyebb baba sem fog szenvedni.

Ráadásul ezeknek a mini-szőnyegeknek többsége megkönnyebbüléssel rendelkezik, amely kiváló lábmasszést tesz lehetővé. Ez nagyon fontos, mivel nagyszámú gyermeknek van veleszületett vagy szerzett deformitása. Ez gyakran egy ülő életmóddal, örökletes okokkal társul, hosszú ortopéd cipőkön, egy lapos talpán. Ennek eredményeképpen a gyermek több kellemetlen problémát is szerezhet, beleértve a csípőcsontot, a torzított testtartást, a lapos lábat, és még a verebészeti készülékek munkájában is zavarokat. A rendszeres masszázsok segítenek elkerülni az ilyen változásokat, vagy akár javíthatják a helyzetet, ha már vannak megsértések.

A csúszásgátló mini fürdő szőnyeg védi a baba érintkezését a hideg felületektől, és ne engedje, hogy esik és sérüljön meg.

Mini fürdő szőnyeg kialakítás

Az ilyen fürdőszobai rögzítés egyik fontos előnye a szőnyegek világos, változatos kialakítása. Végtére is, mindaz, amit egy kisgyerek csinál, valamilyen módon kapcsolódik a játékhoz. Az ilyen szőnyegek lehetővé teszik nemcsak úszni, hanem szórakozni. Ez különösen fontos azok számára, akik nem kedvelik a vízkezelést. A világos és szokatlan szőnyeg elvonja a babát, és a fürdés érdekessé és nem annyira kellemetlen lesz.

Most a boltokban megtalálható az ilyen szőnyegek sokféle formája. A halak, kagylók, kacsacskák, lepkék, pingvinek, tengeri csillagok, állatok, hajók és még sok más formájában van kialakítás. Ugyanakkor a színtartomány szokatlanul széles. Mindez lehetővé teszi, hogy kiválasszon olyan mini-szőnyegeket, amelyek nemcsak a kisbabát kedvelik, hanem jól illeszkednek a fürdőszoba tervezési megoldásába is. Ha egyidejűleg több fürdőszőnyeget szeretne vásárolni, akkor jobb, ha egy általános témával ellátott készletet választasz, és nem külön-külön választja a szőnyegeket.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a mini-fürdő szőnyeg statútum kiváló ajándék lehetőség a baba számára. Ezek kombinálják a praktikumot egy világos és érdekes dizájnnal, és meglehetősen olcsóak, így bárki hasonlóan vásárolhat.

Gyermek mini fürdő szőnyegek: tippek a szőnyeg kiválasztására

Az egyik kedvenc gyerekjáték a fürdés a fürdőszobában. Levegőhab, kedvenc játékok sok örömet és mulatságot kölcsönöznek a gyereknek. Annak érdekében, hogy maximálisan megvédje a gyermeket az esések és a sérülések megóvása közben, ajánlatos a kád aljára speciális gyermekmedence-szőnyegeket elhelyezni, amelyek csúszásgátló hatásúak. Ha van egy baba a házban, de még mindig nem tudod, miért van szükség egy tartozékra, és miről is van szó, nagyon ajánlunk cikkünk olvasását. Összegyűjtöttük a legfontosabb és hasznos információkat a gyermekek fürdőszőnyegéről.

Mi a fürdőszőnyeg?

A termék fő célja a baba biztonsága úszás közben. Ez egy igazi találó az aktív, nyugtalan gyerekeknek, akik még a fürdőszobában is állandó mozgásban vannak. Ebben az esetben a szőnyeg használata kötelező.

A termék másik célja további kényelem, kényelem és légkör kialakítása a szobában. Míg egyes gyerekek szeretnek úszni, mások teljesen barátok a vízzel. Ebben a helyzetben a gyermekek fürdőszőnyegei is segíthetnek. A modern termékek piacán elterjedt termékek széles választékának köszönhetően könnyű választani egy olyan terméket, amely felkeltheti gyermekeit, és felkeltheti érdeklődését a vízkezelésben.

Javasoljuk, hogy megtudja a hatékony módszerek a gomba elleni küzdelemben a fürdőszobában.

A legtöbb modern játék, beleértve a szőnyeget, hozzájárul a gyermek teljes fejlődéséhez. Házi és vadon élő állatok, levelek és számok, geometriai alakzatok, kedvenc mesebeli karakterek segítségével a rutinszerű eljárás szórakoztató izgalmas és oktatási játékgá válhat.

Gyártási anyagok

A gyermek csúszásgátló szőnyegek előállításához jó minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagot használnak. Nedvességállónak, penészállónak kell lennie. Egyes gyártók ezenkívül antibakteriális kompozícióval kezelik a tartozékot. Javasoljuk, hogy termékeket vásároljon:

 • a polivinil-klorid vagy a PVC egy megfizethető antiallergén anyag, amely tolerálja a hirtelen vízhőmérséklet csökkenést, de rövid életű; Készülj fel, hogy egy-két éven belül a terméket újra kell cserélni;
 • Szilikon - a legjobb lehetőség a baba fürdőszőnyegre a tapadókorongokon, az anyag a csecsemő súlya alá süllyed, támogatva, és így megakadályozza a csúszást; nevezetesen a szilikon termékek ma nagy igények;
 • A leggyakoribb anyag a gumiabroncs, puha, gyorsan felmelegszik meleg vízben, szükség esetén megtisztítja és kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

A piacon a gyermekek szőnyegek a fürdő különböző textúrák, formák, színek, így válassza ki a megfelelő modell nem nehéz.

A gyermek fürdőszőnyegek besorolása

A gyermekek fürdőszobai kiegészítők gyártóinak széles választékát kínálják, amely kielégíti a legigényesebb gyermekközönséget is:

 • teljes méretű, hogy teljesen lefedje a fürdő alját;
 • közepes példányok lehetnek az állatok, növények körvonalai, a legtöbb esetben csak a fürdő központi része zárva van;
 • A puzzle-szőnyegek több olyan elemből állnak, amelyek a végein hornyokkal vannak összekapcsolva, gyakran texturált felülettel rendelkeznek a masszázs számára;
 • mini-szőnyegek - kicsi tételek a tapadókoronggal vagy a tépőzárral a fürdő alja vagy oldalfalaihoz való csatlakozás céljából - ezek teljes körű gyermekek "juttatásai" a gyermek megismertetésére a körülöttük lévő világgal, míg egy olyan témát választhatnak, amely megfelel a gyermek korának és érdekeinek.

Figyelem: egyes vállalatok mini-szőnyeget gyártanak hőjelzővel - amikor a víz hőmérséklete 40 fok fölé emelkedik, színük megváltozik, jelezve, hogy a víz túl meleg a fürdésre szoruló gyermek számára.

A méret és forma mellett a fürdőszőnyegeket további jellemzők is mutatják. Így csúszásgátló gyermek szőnyegek kaphatók a fürdőben, amelynek hátulján vannak olyan tapadókorongok, amelyek biztonságosan rögzítik a terméket. Éppen ellenkezőleg, a masszázsszőnyegek domború textúrájúak az elülső oldalon, ami lehetővé teszi, hogy a baba fürödjen lábmasszázst.

A gyermekszőnyegekre vonatkozó követelmények

Annak érdekében, hogy a gyermekmedence a lehető leghosszabb ideig szolgálhasson Önnek és élvezhesse a teljes működési időt, az alábbi minőségi kritériumoknak kell megfelelnie:

 • környezetbarát, nem toxikus, hipoallergén, csúszásmentes anyag;
 • magas gőz- és nedvességállóság;
 • érzéketlen a magas, hirtelen hőmérsékletváltozásokra;
 • antimikrobiális kezelés;
 • hiányosságok és éles szélek;
 • vonzó design;
 • az állandó hőmérséklet fenntartására való képesség;
 • a szopókák jelenléte a gyermek alsó részén lévő gyermekszőnyeg megbízhatóbb rögzítéséhez.

Termékválasztási irányelvek

Amikor vásárol egy szőnyeg, fontos, hogy győződjön meg róla, hogy valóban használni a fürdőszobában.

Figyelem: vásárlás előtt feltétlenül kérje az eladóat, hogy mutassa be a minőségi tanúsítványt.

Ezenkívül termék vásárlásakor számos funkcióra figyelnie kell:

 • kiváló minőségű szagtalan anyag;
 • ellenálló, letörölhetetlen festék;
 • kényelmes, lágy tapintású bevonat;
 • mat size: meg kell egyeznie a csecsemő életkorával;
 • Optimális anyagok a gyermek fürdő szőnyeg gyártásához szilikonnal vagy gumival.

Ha a pénzügyi lehetőségek lehetővé teszik, előnyben részesítsük a szőnyeget hőjelzővel. Egy nagyon kicsi gyermek számára, aki még mindig nem túl magabiztosan ül, jobb egy termék megvásárlása beépített háttal és fogantyúkkal. Ne feledje: a biztonság először.

Javasoljuk, hogy olvassa el, milyen típusú asztali kiegészítők találhatók az értékesítésben.

Hogyan kell használni a fürdőszőnyeget?

Különösnek tűnhet, hogy javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a fürdőkád használatával kapcsolatos utasításokkal, de meglepetésünkre sokan tényleg nem tudják, hogyan kell helyesen eljárni. Tehát:

 • a gyermekszőnyeget tiszta, lehetőleg száraz fürdőszobai felületre kell fektetni, különösen szilikon esetén;
 • miután meggyőződött róla, hogy a termék biztonságosan rögzített, önthet a víz;
 • fürdőzés után a szőnyeget tiszta folyóvízzel le kell mosni, hogy eltávolítsa a hab, a szappan és más mosószerek maradványait, különösen ez a tanács akkor fontos, ha a termék tapadókorongokkal van ellátva, mivel a megfelelő gondosság hiányában gyengébbé válik;
 • ha a termék PVC-ből készül, kézi üzemmódban rendszeresen tisztítható mosogatógépben, a gumiból vagy szilikon csúszásmentes gyermekülőkádak optimálisan kézzel moshatók;
 • szárítsa meg a tartozékot.

Az ilyen egyszerű működési szabályok segítenek a termék kiváló állapotban tartani sokáig.

Ma egy ilyen fontos és szükséges gyermekfelszerelést beszéltünk a fürdőszobában, mint egy szőnyeg, és rájöttünk, hogy ez lehet a sisakokon, puzzle formájában, mini formátumban, extrákkal: fogantyúkkal, háttámlával. Óvatosan olvassa el az összes információt, és tegye meg a megfelelő választást, méltó a morzsa.

Mini fürdő szőnyeg

A fürdőszoba egy különleges szoba, ahol pihenni és tisztítani. Miután egy kis időt töltött a fürdőszobában, tiszta, pihentető és felfrissült túrából tértünk vissza. Annak érdekében, hogy a napi vízkezelések nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is örömet szerezzenek, minden egyes családtag szükségleteinek megfelelően egy fürdőszobát kell felszerelni.

Tehát, ha a magas minőségű vízvezeték és funkcionális bútorok fontosak a felnőttek számára, a kiegészítők fontos szerepet játszanak a gyermekek számára. A fürdőzés nyugodtabb és szórakoztatóbb, gyönyörű, érdekes dolgokkal körülvéve, melyet a kellemetlen vízkezelések során nem lehet elterelni.

Az egyik ilyen dolog egy mini fürdő szőnyeg. Kitalálták, hogy megkönnyítsék az életet a felnőttek számára, és kérjék a gyerekeket.

kinevezés

A mini fürdő szőnyegek elsősorban a gyermekek számára készültek, de felnőttek is használhatják őket. A szőnyegek bármilyen sima felületre felszerelhetők - a fürdő alja, a padló, a falak stb. A fürdőben a szőnyegeket úgy kell elhelyezni, hogy a gyermek ne csússzon, és ne essen fájdalmat a fürdés közben. Mivel a szőnyegek nagyon kicsi méretűek, a betűk aljára és falaira más darabokra alakíthatók.

A hátsó oldalon a szőnyegek szopókákkal rendelkeznek, amelyek segítségével erősen tapadnak a felületre. Ezért, még akkor is, ha a gyermek aktívan viselkedik úszás közben, a mini-matta a helyén marad.

A mini fürdő szőnyeg másik jellemzője szórakoztató. A szőnyegek gyerekeknek készültek, így mindegyikük élénk színekkel festett, rajzokkal díszítve. Vicces állatok, mesebeli mesék és rajzfilmek kedvencei - mindezek az ismerős karakterek elfoglalják a gyermek figyelmét, és lehetővé teszik a szülők számára, hogy nyugodtan mossák meg gyermekeiket.

A mini szőnyegeket több darabból állítják elő. Az egyik szettből származó szőnyegek általában egy közös témával kombinálódnak, például az állatok, az ábécé, évszakok stb. Ez nagyon kényelmes, mert lehetővé teszi, hogy kombináld a fürdést oktatási játékokkal. A szokásos játékmodellek mellett több másfajta mini fürdő szőnyeg is rendelkezésre áll.

 • Masszázs - kinyúló elemekkel. Az ilyen szőnyegeken való járás jó eszköz a különféle ortopédiai rendellenességek megelőzésére. A fürdőzés közben a masszázs javítja a vérkeringést és jótékony hatással van a gyermek testére.
 • Puzzle-szőnyegek - egyfajta mozaik, amelyet a gyermek összeszerelhet és szétszedhet a fürdés közben. A összeszerelt rejtvényeket egy teljes értékű, nagyméretű szőnyegbe hajtják, amelyet egy felnőtt is használhat.
 • Színváltozás - nem minden gyártó rendelkezik ilyen szőnyegekkel, de nagyon érdekes. Meleg vízbe injektálva a szőnyegek fokozatosan megváltoztatják a színt egy közeli színspektrumra. Tehát a narancs sárga, lila - rózsaszín, kék - kék lesz. Nagyon jó ötlet a játék színeinek megtanulása.

Mini fürdő szőnyeg

A fürdőszobában nem csak egy helyiség, ahol víztelenítünk, hanem egy nagyobb veszélyt jelentő hely is, különösen egy kisgyermek számára. Ezért sok szülő vásárol a gyerekeikért mini fürdõszőnyegeket.

Baba mini fürdő szőnyeg

A mini fürdőszobai szőnyeg egy kis vászon, amely kiváló minőségű vinilbőrből készült, antibakteriális bevonattal, speciális rögzítőkkel, rendszerint szopókkal, amelyek biztonságosan rögzítik a szőnyeget bármilyen felületen, legyen szó vízszintes padlóról vagy falak faláról.

Az ilyen szőnyegek fő előnye természetesen a bébi csúszásának megszüntetése vízzel vagy cseppgőzökkel borított felületeken. A mini fürdőszőnyeg a tapadókorongon könnyen csatlakoztatható a fürdő fenekénél, és a gyermek fürdőszobájában használhatja, a falra ragaszthatja, hogy támogassa a tollakat, vagy a padlót, hogy megakadályozza a csempét. Szintén praktikus lehet egy egész hasonló szőnyeg készlet megvásárlása, amely a helyiség különböző felületére ragasztható.

Az ilyen szőnyeg másik előnye a mikrobák és gombák fejlődésével szembeni védelme. A különleges vinil bevonat egy ilyen eszköz teljesen biztonságos használatát magas páratartalmú környezetben. Még a legérzékenyebb baba sem fog szenvedni.

Ráadásul ezeknek a mini-szőnyegeknek többsége megkönnyebbüléssel rendelkezik, amely kiváló lábmasszést tesz lehetővé. Ez nagyon fontos, mivel nagyszámú gyermeknek van veleszületett vagy szerzett deformitása. Ez gyakran egy ülő életmóddal, örökletes okokkal társul, hosszú ortopéd cipőkön, egy lapos talpán. Ennek eredményeképpen a gyermek több kellemetlen problémát is szerezhet, beleértve a csípőcsontot, a torzított testtartást, a lapos lábat, és még a verebészeti készülékek munkájában is zavarokat. A rendszeres masszázsok segítenek elkerülni az ilyen változásokat, vagy akár javíthatják a helyzetet, ha már vannak megsértések.

A csúszásgátló mini fürdő szőnyeg védi a baba érintkezését a hideg felületektől, és ne engedje, hogy esik és sérüljön meg.

Mini fürdő szőnyeg kialakítás

Az ilyen fürdőszobai rögzítés egyik fontos előnye a szőnyegek világos, változatos kialakítása. Végtére is, mindaz, amit egy kisgyerek csinál, valamilyen módon kapcsolódik a játékhoz. Az ilyen szőnyegek lehetővé teszik nemcsak úszni, hanem szórakozni. Ez különösen fontos azok számára, akik nem kedvelik a vízkezelést. A világos és szokatlan szőnyeg elvonja a babát, és a fürdés érdekessé és nem annyira kellemetlen lesz.

Most a boltokban megtalálható az ilyen szőnyegek sokféle formája. A halak, kagylók, kacsacskák, lepkék, pingvinek, tengeri csillagok, állatok, hajók és még sok más formájában van kialakítás. Ugyanakkor a színtartomány szokatlanul széles. Mindez lehetővé teszi, hogy kiválasszon olyan mini-szőnyegeket, amelyek nemcsak a kisbabát kedvelik, hanem jól illeszkednek a fürdőszoba tervezési megoldásába is. Ha egyidejűleg több fürdőszőnyeget szeretne vásárolni, akkor jobb, ha egy általános témával ellátott készletet választasz, és nem külön-külön választja a szőnyegeket.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a mini-fürdő szőnyeg statútum kiváló ajándék lehetőség a baba számára. Ezek kombinálják a praktikumot egy világos és érdekes dizájnnal, és meglehetősen olcsóak, így bárki hasonlóan vásárolhat.

Mini fürdő szőnyeg babáknak

Vásárolni mini fürdő szőnyegeket a csecsemők most döntenek azok a szülők, akik igazán értik, hogy a fürdőszobában nem csak a hely, ahol a vízkezelést. Ha kisgyerek van a házban, akkor ez a szoba fokozott veszélyt jelent, különösen a fürdő szempontjából. Ez a fajta tartozék biztosítja a fürdés folyamatának biztonságát, és a szoba helyzete kényelmesebbé és otthonosabbá válik.

Nem csúszós alsó és szórakoztató játékok a baba számára

A szőnyeg célja

A mini fürdő szőnyegek fényesen vannak tervezve, hogy vízszintes vagy függőleges felületre legyenek szerelve. Erre a célra speciális roncsokat készítenek rájuk, ami lehetővé teszi a díszítőelemek helyes rögzítését. Meg kell jegyezni, hogy ez a szerelési módszer előnyös, mivel a vízvezeték szerelvény vagy falburkoló anyag fő bevonata nem romlik. Mind a zománcra, mind az akril fürdõtartályra helyezhetõk. Ugyanez vonatkozik a csempe a falon. Nincsenek problémák mozgó elemekkel.

Érdeklődik a kérdésre adott válaszban. Hol kell telepíteni őket? Először is, ahol szükség van a baba csúszós és megbízható támogatására. Ez lehet a fenék, a fürdőkád vagy a zuhanytálca, a fal, sőt a padlóburkolat oldala (ez utóbbit gyakrabban használják a szokásos szőnyeg kiegészítéseként). A kis fürdő szőnyegek többfunkciósak. Nem csak a gyermek biztonságát szolgálják, hanem vonzza a figyelmet is, ezáltal jobban szórakoztatja a folyamatot.

További jellemzők

Kezdetben ezeknek az eszközöknek fő célja az volt, hogy biztonságos környezetet hozzanak létre az úszáshoz. De a gyakorlat szerint a díszítő elemek nem csak ezt a funkciót képesek elvégezni.

 1. Ismeretes, hogy a kisgyermekek jól asszimiláltak, ha játék formájában jelenik meg. A fürdés folyamatát nem nehéz összekapcsolni a fejlesztési tevékenységekkel.
 2. Alternatívaként díszítő díszeket is elhelyezhet az egészségügyi felszerelés oldalán. Ne habozzon, a baba örülni fog neki, mert örömmel fog úszni egyik oldalról a másikra. A kreatív szülők gyakran adnak feladatokat gyermekeiknek, például a delfinhez való úszáshoz vagy más állatok megjelenítéséhez, amelyek formájában a matricákat készítik.

A fényes játékok segítségével érdekes meseat hozhat létre és játszhat le gyermekeiddel.

 1. Az idősebb gyermekek számára készült mini fürdőszőnyeg értékes "eszköz" lesz, amelyet formák, színek, állatok, tengeri lények tanulmányozására használnak.
 2. Sok gyermek szeretne levágni az ékszert a tapadókorongokon, majd visszafogja.
 3. Azoknál a csecsemőknél, akik a közelmúltban megtanultak járni, az alján lévő gumi / szilikon díszek segítenek a magabiztosság megtartásában.

Ön, mint szülők, hozzájárul a gyermek intellektusának fejlődéséhez, képzelet és figyelem felkínálására. A kéz intelligencia és finom motorteljesítménye is jelentősen nő.

Gyártási anyagok

Ha babákhoz szeretné vásárolni mini fürdőszőnyegeket, jó lesz tudni, hogy különböző anyagokból készülhetnek. Annak ellenére, hogy a termék szintetikus, nem okoz semmilyen allergiát, mert maga az anyag semleges. Sajnos ez nem mondható el a használt festékekről, módosítókról. Ebből következik, hogy a gyermek egészségi állapotának felelős szülőként először győződjön meg róla, hogy megvásárolta a megvásárolt termékek minőségét.

A gumi szőnyegek hosszú ideig megőrzik fényes megjelenését, és jól tapadnak a felületre.

A gyermekek számára készült fürdőkád:

Fajták méret szerint

Ha a baba már vízfürdőben veszi fel a vízkezelést, akkor a gumi alapja nem feltétlenül fedezi a fürdő teljes fenekét. Lehet vásárolni egy sor mini fürdő szőnyeg, de általában többféle változatban kínálják őket.

Ez lehet egy nagy díszítőelem, amely teljesen lefedi az alját. A mozgékonyságának mérete miatt, még akkor is, ha a baba túl aktív ahhoz, hogy játsszon a vízben. Közepes méretű, olyan elemeket készítenek, amelyek utánozzák az objektumok, a növények és az állatvilág képviselőit. Annak ellenére, hogy bizonyos egészségügyi területek nyitva maradnak, veszélyes helyzet nem keletkezik. A mai napon igényelt mini szőnyeg a fürdőszobában a tapadókorongon, ami meglehetősen szokatlan alkalmazást biztosít. Különféle formájú díszek lehetnek a falakon, a konténer fenekén, kaotikus sorrendben vagy sorok formájában. A gyerekek nagyon szeretnék átrendezni őket helyről helyre.

Hiteles gyártók

A felhasznált anyagok biztonsága szempontjából az érdekes kialakítás, a formák sokfélesége, a karakter, a vitathatatlan vezetők a Valiant mini fürdő szőnyegek. Ez a gyártó a legélénkebb színeket választja a termékek díszítésére. Pontosabban, leírni őket, meg lehet jegyezni, hogy a gyártó összes termékét a megkönnyebbülés jelenléte jellemzi. Ez lehet duzzanatok, lapos tüskék, bordák, amely a legfontosabb - csúszásgátló hatás. Belsejében láthatjuk a tapadókorongokat, amelyek megkönnyítik a számok bármilyen felületen történő rögzítését.

Fontos, hogy ne csak a gyönyörű szőnyegeket válasszák, hanem a minőséget is

A polivinil-klorid gyártásának fő anyaga, amely antibakteriális adalékokat tartalmaz. Ez biztosítja a káros mikroorganizmusok, pl. Penész reprodukciójával szembeni ellenállóképességét. A gyártó azonban a víztelenítés után ajánlja a dekorációs elemeket folyó vízzel és alaposan megszáradni. A Valiant egyike azon kevés gyártóknak, amelyek teljes halmazokat kínálnak hőmutatókkal. A játék különlegessége, hogy változik a szín különböző vízhőmérsékleteken.

Nem találja meg a gyermekek számára készült fürdőkádak beszerzését és megvásárlását, mivel ez a fajta termék széles választékban kapható. A piacon megjelenik minden ízlés és tárca. Megbízható cég az Ikea, a piacra szállított modellek egy krokodil, amelynek szopókája van. A dekoratív elemet pezsgő felület jellemzi, amely a gyermek lábainak megbízható támogatását biztosítja.

A BabyOno cég felajánlja a rugalmas gumiból készült átlátszó, átlátszó termékeket. Lapos tüskékkel rendelkeznek, csúszásgátló hatásúak. Amint azt a képen láthatja, a gyártó csecsemőkkel ellátott fürdőszobai szőnyegei mindig világosak, így örömet és pozitív érzelmeket okoznak minden korosztályban. Igen, és a szülők ebben a helyzetben unatkozni nem szükséges.

A szilikon termékek képviselői a "Run to the Swim" sorozatból készült szőnyegek. Maga az anyag szorosan az aljához van rögzítve, így a tapadókorongok is megbízhatóbb kapcsolatot biztosítanak. A modellek tervezése eredeti. Érdekes lehetőségek a Canpol Babies készleteiben.

A választás helyes megválasztása

A vízvezeték ideális síkossága fő és alapvető paramétere, ez biztosítja a magas szintű higiéniát. Ebből következik, hogy nem valószínű, hogy csúszásgátlóvá tesszük. Ehelyett a szülők biztonságosabbá tehetik a gyermek tartózkodását a kádban. A csúszásmentes szőnyegek megfelelő használata megvédheti gyermekét súlyos sérülésektől. A cselekvés elve abból fakad, hogy a baba nem sima felületen nyugszik, hanem egyenetlen.

Minél fényesebb a tartozékok, annál inkább szórakoztatja a baba a fürdőzést.

Felmerül a kérdés, hogy mi legyen az ideális szubsztrát?

 • Először is, hipoallergén szintetikus anyagokból kell készülni. Az a tény, hogy természetes anyagok, például bambusz vagy rattan használatával lehetetlen csúszásgátló hatást kifejteni;
 • Másodszor, a dekorációs elemeknek képesnek kell lenniük nemcsak a vízszintes, hanem a függőleges felületen is. Csak így lehet biztos abban, hogy az aktív mozgásokkal is a baba biztonságban lesz;
 • Harmadszor, próbálj meg különféle elemeket választani, különösen mivel a modern gyártók ilyen lehetőséget nyújtanak. Ezek lehetnek olyan modellek, amelyek utánozzák az állatokat, rajzfilmek hősökét, vagy egyszerűen geometriai formákat képekkel.

Ha a megfelelő választásról beszélünk, figyelembe véve a jellemző tulajdonságokat, akkor mielőtt a csecsemőkkel ellátott fürdőszőnyegeket vásárolnánk, meg kell győződni biztonságáról, praktikusságáról, megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Pontosabban, mint azt már említettük, a gyártási eljárás során felhasznált anyagnak nem toxikusnak kell lennie, azaz biztonságos az ökológia szempontjából. Ugyanez vonatkozik az eredeti tulajdonságok elvesztésére, még az intenzív használat ellenére is. Ha egy nagyon jó minőségű terméket vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy idővel nem fog elveszíteni az alakját, nem fog feltörni, nem lesz iztret.

Az ilyen készülékeken lévő szopókák úgy vannak megtervezve, hogy azok jól legyenek a felületen. De egyúttal könnyen más helyekre kell költözni. Ha az elem kiváló minőségű, akkor puha az érintés, nem lehet, nem szeretik a gyermeket. A szőnyegeket általában 5-6 darabos készletben értékesítik, színük és alakjuk eltér egymástól.

Care Tips

Könnyen használható, valamint gondoskodik a szőnyegekről. Az első használat előtt ajánlott forró vízzel mosni, de nem forrásban lévő vízzel.

Ha enyhén mosószereket kell mosni, szükség esetén puha kefét használhat. Ez megkönnyíti a szappanbimbó tisztítását a megkönnyebbülésektől, különös figyelmet fordít a tapadókorongokra, mivel ezek már nem működnek a plakkból. A folyamat végén áztassa a hordozót egy törülközővel. Mindezeket az eljárásokat a gyermek minden fürdését követően kell végrehajtani.

Szükséges egy egyenesített formában tárolni, a fürdőkád vagy a "natív" csomagolás oldalai a legalkalmasabbak ehhez. Nem javasolt tárolni őket radiátorral, ugyanez vonatkozik a nap sugaraira és túlságosan nedves helyekre. Az időbeli külső tényezők hátrányosan befolyásolhatják a tapadókorong tulajdonságait. Kerülni kell a háztartási vegyi anyagokkal való érintkezést is.

Végezetül azt szeretném mondani, hogy a szőnyegek hasznosak és érdekes kiegészítők, amelyeket 0-4,5 éves gyermekeknek terveztek. Megfelelő használat mellett hosszú ideig élvezni fogják a rémületet.

Valiant Mini fürdő szőnyegek

Te vagy az aktív gyerek boldog szülője? Minél biztonságosabbá tegye a lakását a gyermeke számára! Buy mini fürdő szőnyeg - ez az első prioritás a gondoskodó anyukák és apák. Az unalmas vízkezelést szórakoztató idõbe fordítsa - rendelje meg Valiant mini fürdõszőnyegünket.

A gyártó világszínvonalú színes szőnyegeket kínál. A Valiant a F.E.V. nemzetközi vállalat tulajdonában lévő márka. Vállalatok, így magas brit minőséget kapsz.

A valódi fürdőszőnyeg biztonságos, megbízható és kiváló minőségű termékek.

 • A szőnyegek anyaga vinil, amely nem piszkot és baktériumokat halmoz fel.
 • A gyerekek fürdőszobájának minikábelének csúszásgátló hatása van, így a gyermek stabilan áll a lábánál a fürdőben.
 • A Mischief úgy döntött, hogy teszteli az új vásárlás erejét Ne aggódjon, a szőnyeg anyaga elég erős ahhoz, hogy ne engedje meg a játékos ujjakat.

A gyermekek számára készült mini-fürdő szőnyegeket élénk színekkel és érdekes képekkel mutatják be, amelyeket a gyerekek első pillantásra látnak. Halak, csillagok, állatok - a vicces rajzfilmállatoknak köszönhetően a gyermekek szeretik a fürdőszobát.

Fun és fejlődő vízkezelések!

A fürdőszobában lévő mini szőnyegek tapadókorongokkal lehetővé teszik, hogy a gyerekek finom motoros készségeit fejlesszék ki. Ajánlja a gyermeket, hogy a kis állatot mind a 12 szopogatóra önállóan ragadja meg, és nem veszi észre, hogy a fürdési idõ el fog telni.

Mit szeretnek a gyerekek: egy átlátszó szőnyeg, amely túlárad a víz alatt, vagy egy vidám és színes matrac? Ellenőrizze a gyakorlatban! Választhat a legmegfelelőbb lehetőség a gyermekek vízkezeléseihez.

A mini szívószőnyegek hornyolt felülettel rendelkeznek. A gyerekek könnyű masszázzsal, szőnyeggel, a termék egyenetlen felületét tanulmányozzák, ismerkedjenek meg új anyagokkal. A szőnyegek alakja szintén hozzájárul a baba tárgyi érzékelésének kialakulásához. Tanulj meg mindig és mindenhol!

A Mommies ajánlja a Valiant mini szőnyegeket, mivel ez egy egyszerű módja annak, hogy díszítse a fürdőszobát. És azonnal észrevehető - a boldog otthonodban egy kicsit megrémül.

Javasoljuk, hogy helyezze el megrendelését most! A mini szőnyegek biztonságosan használhatók. Rendkívüli módon is megrendelheti csak azokat a szőnyegeket, amelyeket a legjobban tetszett. Egy csúszásmentes matrac jelenlétében a gyermek fürdőszobájában.

Üzletünk Szentpéterváron található. Ha egy másik városban lakik, akkor a megrendelést megfelelő időben szállítjuk meg.