Legfontosabb > Bútor

A fém mosogató csapdák fajtája és jellemzői

A lakótérben végzett javítási munkálatok során először is sokan helyettesítik a modern vízvezeték-modelleket. Egy drága modell megvásárlásakor gondoskodni kell egy jó szifonról a konyhában és a fürdőszobában. A fém mosogató szifon hajtja végre a fő védelmi funkciót. Fő feladata, hogy teljesen blokkolja a kellemetlen szagok bejutását a víztelenítő rendszerből a lakóterekben.

Az olyan mosogatók, amelyeknek nincs szifonja, a levegő forrása. A vízvezeték megfelelő karbantartása segít megelőzni a szennyvízelvezetést.

A szifonok fő típusai

A modern üzletek elegendő számú szifon modellt kínálnak. Mielőtt kiválasztaná magát, el kell döntenie, hogy hol található.

A fürdőszobában és a zuhanykabinban a lefolyószerkezeteknek meglehetősen egyszerű szerkezete van. A kagylókhoz speciális konstrukciót biztosítanak, például:

A palack alakú fémszifon fő előnye, hogy a cső alján egy speciális sapka van. A szemét eldugulása esetén könnyen lecsavarozható. Ennek eredményeként könnyen eltávolíthatja a felgyülemlett szennyeződéseket.

Nemrégiben a mosogató alatt lévő fémcső szifon nem nagy igény van a fogyasztók körében. És mivel a design meglehetősen bonyolult struktúrával rendelkezik. A szerelés során különös figyelmet kell fordítani a csatornarendszerrel való rögzítésére. A nem megfelelő rögzítés állandó szagot okozhat.

A rejtett formatervezés a legdrágább lehetőség. Segít megtakarítani a mosogató alatti helyet egy kis konyhában vagy fürdőszobában. Ez a modell meglehetősen erős kapcsolatban áll, ezzel megakadályozva a bajok előfordulását.

Mindegyik modell megbízható tulajdonságokkal rendelkezik. A beszerelés során figyelembe kell venni a jó gumitömítések jelenlétét, amelyek a tömített tömítésért felelősek. Hézagok jelenlétében minden műveletet újból végrehajtanak. Ha a szifon ellenőrzése során szivárgások vannak, ez a tömítőgumi gyenge minőségére utalhat.

Anyagok a termeléshez

A fémszifonok előállításának fő követelménye az erőssége és tartóssága. Ehhez használjon fémötvözeteket és tartós műanyagokat, ezeknek az összetevőknek az összes fenti tulajdonsága van. Ezek főként a következőkből állnak:

 • sárgaréz;
 • öntöttvas;
 • bronz;
 • műanyagból.

Mindegyik anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A modern technológiának köszönhetően a műanyag szifonok nem különböznek a fémektől.

A fémszifon fő előnye a következő tulajdonságok:

 • tartósság a használatban;
 • gyönyörű kilátás;
 • megbízható tervek;
 • egyszerű használat.

A modern kialakításhoz krómozással ellátott modelleket használnak. A fém króm szifon kiválasztásával a tervezők hangsúlyozzák a belső tér esztétikus megjelenését. A ragyogó permetezés jól illeszkedik minden csúcstechnológiás termékhez.

Meg kell jegyezni, hogy a fémszifonnak számos hátránya van:

 • magas árkategóriában;
 • sok összetevő;
 • kellemetlenség a kész kivitelezés összeszerelésében;
 • belső korróziónak van kitéve.

Annak érdekében, hogy elkerülje a korrozív reakció előfordulását, réz és bronz fémötvözetet használnak az alkatrészek gyártásához. Ezek a modellek sokáig képesek szolgálni.

Fém szifon mosogatóhoz: szerelés

A fémmosó szifon felszerelése speciális képességeket igényel. Ez segíteni fog egy professzionális vízvezeték-szerelőnek. Gyorsan és hatékonyan végzi el az összes alkatrész összeszerelését, ezzel csökkentve a szivárgás kockázatát.

Ha nem lehet segítséget kérni, önállóan elvégezheti a szifon szerelésére és telepítésére vonatkozó szerelési munkákat. A vásárlás során ajánlatos gondosan ellenőrizni a készletben lévő alkatrészek rendelkezésre állását. A legegyszerűbb modell egy üvegszifonnak számít.

Szabványos elemkészlet a megfelelő összeszereléshez:

 • ház;
 • védőrács;
 • több gumi tömítés;
 • ág rész;
 • hüvelyek és csavarok készlete;
 • elágazó cső kisüléshez;
 • műanyag bélés;
 • az elszigetelt harang.

Az összeszerelés során be kell tartania a megadott utasítások teljes műveletsort.

A szifon összeszerelése után folytathatja a telepítést. Mindenekelőtt egy gumi tömítést helyeznek a csatorna nyílásába.
Ezután a fémszifon csatlakozik a szennyvízcsatornához. A szoros rögzítéshez használjon csavarokat és anyákat. Az összeszerelési eljárás végén a szifon kialakítását tartósan ellenőrizni kell. Ehhez egy vízfolyót kell bevinni és biztosítani kell, hogy nincs szivárgás.

Fém mosogató szifon: eszköz, jellemzők, előnyök és hátrányok

Miután a házban javításra vállalkozunk, először is meg kell változtatnunk a régi vízvezetéket egy újabbra. Ha drága és korszerű felszerelést vásárolna a fürdőszobába, akkor gondoskodnia kell egy minőségi szifonról, amely feltétlenül a konyhában és a fürdőszobában kell, hogy legyen. A mosogató fém szifonja úgy fog működni, mint egy úgynevezett rendezett lakás, aki sikeresen küzdhet a kellemetlen szagok megjelenítésében a lakásban, amely a szivárgás nélkül beléphet a szobába.

Fém mosogató szifon

Ebből következik, hogy rendszeresen ellenőrizni kell a készülék megfelelő működését. Magát áthatja a víz, de nem engedi, hogy a szennyvíz elduguljon. Újabban a szifonra csak a konyhában volt szükség a mosogató alatt, és most számos mosogatónak több ágja is lehet, hogy ne vásároljon új másolatot minden eszközre. Az üzletek mostantól meglehetősen nagy választékú fémvíz-szifonok vannak, amelyek több elvezetéshez vezetnek.

Szifonok fajtái

Mielőtt úgy döntesz, hogy telepítenél egy szifont, el kell döntenie, hogy hol helyezi el, és milyen víz áramlik át rajta. Ha van egy szennyvízrendszer a házban, akkor a mosogató fémszifonja a mosogató és a csőrendszer közötti közvetítő szerepet játszik. Attól függően, hogy milyen helyről dönt, hogy használja ezt a berendezést, így történik:

Az első típus egy olyan rendszer, amely egy lefolyócsőből és egy túlfolyócsőből áll, amelyek összekapcsolódnak. Tipikusan ezek a szifonok nem szilárdak, hogy képesek legyenek beállítani helyét. A második típusú készüléket zuhanyozóknak tervezték, hogy biztosítsák a jó vízkibocsátást, és közvetlenül a padlóra van szerelve. A harmadik típus a leggyakoribb, és a mosdókagylók fém mosogatóinak kialakítása lehet:

Fém szifon

 • üveg;
 • cső;
 • szifon zárva;
 • szifon mosógéphez vagy mosogatógéphez.

A palackok nagyon kényelmesek, mert a szelep alsó részén egy fedél van, amely könnyen csavarható ki és tisztítható a cső eltömődésétől. Még egy olyan személy is, aki teljesen tudatlan ebben az ügyben, képes megbirkózni ezzel a feladattal. Ez a szifon azért kapta ezt a nevet, mert hasonlít a palackhoz. Ez a kialakítás nem igényel sok helyet, ezért nagyon könnyű szétszerelni, ha szükséges.

Nem lesz nehéz összeszerelni az üvegszifont. Ehhez nem lesz sok eszköz, de ismernie kell a fémszifon készülékét annak érdekében, hogy összeszerelje megfelelően. A készlet általában:

 • szifon ház;
 • védőrács;
 • gumi tömítések;
 • visszavonása;
 • anyák és csavarok;
 • csatorna;
 • műanyag bélés;
 • az elszigetelt harang.

Vásárláskor mindig ellenőriznie kell minden alkatrész jelenlétét.

A csőszerkezetekben a vízzárószerkezet gyakran ívelt cső megjelenésével rendelkezik. Ez a berendezés összecsukható, és lehet egy egész, de alul egy parafával -, hogy a blokkolt cső takarítható. Ez nagyon kényelmes, mert ilyen szerkezetekben az összes szemetet egy bizonyos helyre gyűjtik, ahonnan könnyen eltávolítható.

Ha csőszifont használ, akkor nagyon óvatosan kell eljárnia, amikor összekötődik a csővel, mert a leeresztő nyílásnak a csatornahálózathoz nagyon pontosan kell igazodnia. A cső másolata kétségkívül megbízhatóbb, mint egy üveg, de sokkal nehezebb megőrizni és összegyűjteni. Ez ahhoz vezetett, hogy az idő múlásával kevésbé gyakori a városi lakásokban.

A rejtett szifont leggyakrabban úgy szerelik be, ha nem illeszkedik a mosogató alá, majd egy lyuk van a falban és ott elhelyezve, és a csatlakozás a mosogatóhoz a csatlakozócsövön keresztül történik. Ez a faj a legdrágább és drága, ezért ritkán használják.

A háztartási készülékek szifonja, amely minden ház szerves részévé válik, külön megvásárolható, vagy a mosogatóhoz modelleket is felvehet, amelyek mosogatógéphez vagy mosogatógéphez csapnak.

A fémszifonok minden típusának technikai jellemzői nagyjából azonosak, de a szifon típusától függően kis eltérések vannak. A közelmúltban új és új dizájnok jelennek meg, de mindig emlékezni kell arra, hogy vannak olyan gumi vagy műanyag tömítések az alkatrészek között, amelyek garantálják a teljes rendszer integritását és tömítettségét. Ezért a berendezés megbízható működése a tömítések minőségétől függ.

Hogyan kell törődni a szifonnal?

A szifonok esetében mindig van egy kapcsolat a mosdókkal és mosdókkal, de most ezek az eszközök teljesen független szaniter felszereléseknek tekinthetők. És, mint tudják, minden berendezésnek óvatos ápolásra és karbantartásra van szüksége.

Mosás és szifon gondozása

A csöveken keresztül folyó víz nem túl tiszta, így a csövek belső felületén lévő szennyeződés, különösen szabálytalanságok és érdesség esetén végül felgyülemlik. A mosógéphez vagy mosogatógéphez csatlakoztatott szifonok további tisztítószereket tartalmaznak, mivel mosogatószerrel forró víz folyik rajta. A szifon tisztításának két módja van:

A mechanikus tisztításhoz szifont kell szétszerelni, és jól öblíteni kell az alkatrészeket, majd újra összeszerelni. Ezen a ponton kicserélheti a tömítéseket, amelyek véleménye szerint hamarosan használhatatlanná válnak.

Nagy mennyiségű vegyszer van a csatornák tisztítására. De szem előtt kell tartani, hogy egyes vegyi anyagok károsíthatják a lefolyórendszer egyes részeit, és ezeknek a gyógyszereknek a hatása meglehetősen rövid.

Milyen szifon készült

Az ilyen készülékek anyagainak legfontosabb követelménye az erőssége, tartóssága és megbízhatósága. Leggyakrabban műanyagból, öntöttvasból, sárgarézből és bronzból készülnek a szifonok gyártására. Minden olyan anyag, amely megy a termelésbe, előnye és hátránya. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben a műanyag egyre inkább fémeket cserél, a fémszifonok a mosogatóhoz nem kevésbé pozitív oldalúak és gyakran használatosak. A fémszifon előnyei nyilvánvalóak, és közülük a legalapvetőbbek a következők:

 • a szerkezet tartóssága;
 • esztétikus megjelenés;
 • a króm képviselői tökéletesen össze vannak kapcsolva a belső tér többi részével;
 • magas színvonalú és megbízható kialakítás;
 • kényelmes szolgáltatás;

Nem lesz teljesen őszinte, ha egyáltalán nem mondunk semmit a fémszifon hiányosságairól, és természetesen léteznek:

 • az anyag merevsége, amely nem teszi lehetővé az alkatrészek összeszerelés közben történő elfordítását vagy meghajlítását;
 • nagyszámú alkatrész;
 • magas költségek;
 • a vasszifonok érzékenysége a korrózióra.

Emlékeztetni kell arra, hogy minden hátrány mindig méltóságtelenné válhat, különösen, mivel a rézből és bronzötvözetből készült krómozott termékek egyre gyakoribbak és nem korrodálódnak.

Hogyan lehet a megfelelő választást?

A mosogatóhoz való szifon vásárlásakor nem csak a mosogatóhoz vagy a mosogatóhoz való csatlakozás kialakításának és tulajdonságainak, hanem a mosogató szerkezetének és a csatorna elhelyezkedésének is figyelni kell. Ezért a legmegfelelőbb a szifon vásárlása, miután eldöntötte a mosogató modelljét. A leeresztő cső átmérője általában 3-4 cm, ami azt jelenti, hogy meg kell adni, hogy mennyi víz áthalad rajta. Ha kis átmérőt választasz, és ezáltal a mosogatógépből és a mosógépből kifolyja a vizet, akkor sokkal gyakrabban kell szétszerelni a készülék leeresztőjét a tisztításhoz.

Nem az utolsó dolog, amikor kiválasztják a termék kialakítását és megjelenését, ami fontos a tökéletes illeszkedéshez a fürdő teljes belsejébe. Szerencsére jelenleg sok különböző formában létezik. Bár a design hatással lesz a berendezések teljes költségére, de egyetlen stílus létrehozása nem érdemes megtakarítani. Valószínűleg nem kell emlékeztetni arra, hogy a boltban pontosan ellenőrizni kell az összes alkatrész összeszerelését.

Miután megvásárolta a felszerelést, telepítenie kell, de ha nem tud róla, hogyan történik ez, akkor a legjobb, ha szakember segítségre vágyik.

Fém szifonok a mosogatóhoz: jellemzők és előnyök

A fürdőszobában vagy a konyhában történő javítás során az új, vagy a régi vízvezetékcsere telepítésekor az egyik olyan pont, amelyre figyelni kell az anyagot, amelyből a leeresztő csövek és tartozékok, beleértve a szifont is, elkészítésre kerülnek. Ez a termék felelős a lefolyó sebességéért, és használatának számos jellegzetes nehézsége van, különösen a konyhában. Az egyéb alternatívák közül a fémszifon megválasztását a mûanyag analógok mûködési elõnyei különböztetik meg. Az anyagon kívül a megválasztásnál figyelni kell a szifon alakjára, amely szintén befolyásolja a termék bizonyos jellemzőit.

Különlegességek

A szifon gyártásához használt anyag jellegzetes sajátosságot ró a termék működési jellemzőire.

 • Erő. A fém ellenáll a jelentős mechanikai igénybevételnek, ami lehetõvé teszi, hogy ne féljenek például a gyermekek szifonjának károsodása a fürdőszobában vagy a konyhai mosogató alá helyezett tárgyak átrendezése.
 • Tartósság. A szifonok (öntöttvas, krómozott acél, bronz) előállításához használt ötvözetek számos okból hosszú távú működésre vannak tervezve: a korrózió és a mosószerek vegyszerekkel szembeni ellenállása a savtartalmú kerámiák kivételével.
 • Szép megjelenés. A krómozott acél nagyon jól néz ki, mint a bronz. Az öntöttvas felület nem annyira esztétikus, de kiváló a festéshez.
 • Kiváló ellenállás a magas hőmérsékleten. A konyhában lévő fémszifon lehetővé teszi, hogy a folyadékokat bármilyen hőmérsékletre melegítsük, anélkül, hogy a csövek károsodnának.
 • Egyszerű kivitel. A szifon több részből áll, nincs lógó vagy mozgó alkatrésze, könnyen összeszerelhető és összeszerelhető, így Ön is telepíthető.
 • Teljes tűzbiztonság. A fém nem olvad és nem ég, még akkor sem, ha cigaretta vagy égő tárgy kerül a csőbe, semmi sem fenyegeti a szifont.
 • Különböző árkategóriák. A sárgaréz termékek a leginkább költségkímélőek, a krómozott acél drágább lehetőség, a bronz prémium osztály.

A fémszifon minősége, különösen az öntöttvas, krómacél és egyéb ötvözetek változataiban nagyban függ az öntvények minőségétől. A gyengén készült szifonok ütközést és repedést okozhatnak, és valószínűleg nem maradnak teljes munkaidőben, ezért ne válassza a legolcsóbb lehetőségeket. Vásárlás előtt gondosan olvassa el a címkét, tekerje az összegyűjtött szifont, és hallgassa meg, ha vannak idegen hangok.

A fém szifonok különböző ötvözetekből készülnek, amelyek jellemzője és különböző formája, amelyek meghatározzák a termékek működési jellemzőit.

A fémszifonok két fő típusa létezik:

palack

A készülék átmeneti rekesz jelenlétét feltételezi, amely a lefolyó szintje alatt helyezkedik el, és állandóan vízzel tölti fel, aminek következtében szagok és más szennyvíz problémák vannak elszigetelve a lakásból. Három fő részből áll: tok, kimenet, foglalat. Kiválóan alkalmas a konyhában: a mosogatóba esett tárgyak eltávolíthatók az alsó fedél kicsavarásával. Ugyanígy súlyos eltömődés esetén a terméket megtisztítják.

Az üvegszifonok fő előnyei a következők:

 • tartósság: hosszú távú használatra tervezett időben történő tisztítással;
 • könnyű karbantartás: a tervezés lehetővé teszi, hogy könnyedén és könnyedén megtisztítsa a terméket a technológiai lyukon keresztül;
 • számos vízelvezetőt szolgálhat fel, rendelkezik vízszint-szabályozási rendszerrel és más technológiai megoldásokkal.

cső

A csatorna klasszikus változata rozsdamentes acél, más néven "térd". Lényegében egy rozsdamentes acélcső, amely egy bizonyos alakra hajlik, például egy U alakú vagy S alakú szifon. Ebben a kanyarban koncentrálódik egy vízréteg, amely a szennyvízrendszer szigetelését biztosítja a ház belsejéből.

A csöves szilva néhány különleges tulajdonsággal rendelkezik.

 • Viszonylag összetett telepítés, különösen a csatorna és a beépített mosogató vezeték készítésével. A termék alakja statikus, monolitikus, ezért a végeinek kezdetben a leeresztő nyílásba és a mosogató lyukba kell kerülniük.
 • Komplikált ellátás. Ha a szennyvíz szennyezett, akkor szükségessé válik a tisztításhoz használt vegyi eszközök használata vagy a térd leállítása - ezen típusú karbantartáshoz nincs külön nyílás.

Tippek a választáshoz

A megfelelő szifon kiválasztásánál számos kritériumot kell figyelembe venni, amelyek között nem csak a termék teljesítménye és megjelenése, hanem a szifon célja, a meglévő csatornahuzalok specifikuma és így tovább.

Tekintsük őket részletesebben.

 • Kinevezés. A legfontosabb az a hely, ahol a szifont telepítik: ha nagy mennyiségű élelmiszerhulladékkal rendelkező konyha és állandó eséllyel esik a mosogatóba eső kis tárgyak, akkor a legjobb választás egy üvegszifon; ha a mosdó a mosdóban vagy a zuhanycsatorna leeresztőben van, akkor a csővezetékkel bejuthat - minden esetben figyelembe kell venni a lefolyó használatának sajátosságait.
 • A csatornák egyedi elrendezése. A szifont össze kell kötni a felszereléssel, amelyet terveztek telepíteni vagy már telepítettek ebben a csomópontban. Ez vonatkozik mind a termék anyagára, mind az űrlapra.
 • Áteresztőképesség. Sok szempontból nem csak a szifon típusától, hanem a méretétől (átmérője és magassága) határozza meg: minél magasabb a termék, annál gyorsabban halad a víz. Ez a paraméter közvetlenül összefügg az elzáródások gyakoriságával, a segédeszközök csatlakoztatásának képességével és a keverőben a maximális víznyomással, amelyet a szifon képes fenntartani.

Fém szifonok mosogatókhoz (mosdókagylókhoz)

A mosogató fém szifonja optimális választás a fürdőszobában vagy a fürdőszobában mosogatók (mosdókagylók) falra szerelt modelljeinek nyílt telepítéséhez. Krómozott sárgarézből vagy polírozott rozsdamentes acélból készült, tökéletesen kiegészítik a szoba belsejét egy elegáns vízvezeték elemrel, tökéletesen kombinálva más arcvíz-elemekkel és tartozékokkal.

A SanKomf online áruházban fém szifont vásárolhat, amely a fém szifon modellek széles választékát mutatja be a design, a stílus és a költség alapján. A legkedvezőbb árú modellek egyszerű, térdig érő szifonok, beömlő és kimenő csövek. A drágább árkategóriában a fémszivattyúk modellek, amelyek szerkezete hasonló a műanyaghoz.

Fém szifon a stílusos belső tér számára

A fém szifon vonzó megjelenésű, ideális megoldás falra szerelhető mosogatómodellekhez. Teljes készletében mindent megtalál, ami szükséges a szereléshez és a csatlakozáshoz. Javasoljuk, hogy az ilyen szifonok kiömlőcsövét a falra rejtett módon a vízelvezető rendszerhez csatlakoztassa. A szifon csatlakoztatásának helyét a szivárgóba egy dekorációs reflektorba díszítik.

A bemutatott modellek közül választhat:

Ezek csak konstruktív módon és kívülről különböznek egymástól, és ugyanolyan jól teljesítik a hidraulikus tömítés funkcióit. A műanyag szifonmodellekben a fő különbség az, hogy nincsenek további csapok, amelyek az elágazó csövek túlcsordulásából vagy más berendezésekből való lecsapolásából származnak, ami a mosdókagylóhoz jellemző a fürdőszobában vagy a fürdőszobában, bár némelyiküknek két leeresztőnyílása van a vízelvezetés megszervezéséhez, amelyből a rendszert használni kell csatorna-túlfolyó vagy fémszifon modell használata esetén például díszítse a túlfolyó lyukat egy krómozott dugóval.

A legtöbb esetben a fém szifonok krómozott sárgarézből készülnek, és rozsdamentes acél modellek is rendelkezésre állnak. Mindkét fém tökéletesen ellensúlyozza a nedvességet, a kémiai és a szerves anyagokat, ezért érdemes kiemelni a figyelmet a külső teljesítményük és költségük megválasztásakor.

A SanKomf "SanKomf" szaniteráruk online katalógusában lévő mosdókagylóval (mosdókagylóval) fémszifonnal is megvásárolható Moszkvában és a régióban, a legkülönfélébb modellek közül választva a megjelenés, a típus és az árkategóriában.

Rozsdamentes acél szifonok

Termék kód: 121240

Méretek (dv): 82x4

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 4

Cél: mosogatóhoz

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Termék kód: 121241

Méretek (dv): 85x5

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/2 "(4 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Cél: mosogatóhoz

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Termék kód: 121447

Méretek (dv): 22,5x15,5

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Cél: mosogatóhoz

Termék kód: 121388

Méretek (dv): 25x19

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/2 "(4 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 4

Cél: mosogatóhoz

Termék kód: 121468

Méretek (dv): 49x49

Töltési átmérő: 5,2 cm

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Kinevezés: fürdéshez

Termék kód: 121425

Méretek (dv): 25x16

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Cél: mosogatóhoz

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 121427

Méretek (dv): 30x16

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Cél: mosogatóhoz

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 203677

Méretek (dv): 60x80

A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2

Csatlakozási átmérő, cm: 4

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Kinevezés: fürdéshez

Termék kód: 203472

Méretek (dv): 25x20

A lemerült átmérőhöz, cm: 3,2

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Anyag: rozsdamentes. acél

Cél: mosogatóhoz

Termék kód: 203542

Méretek (dv): 60x37

A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Kinevezés: fürdéshez

Termék kód: 121429

Méretek (dv): 25x15,5

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Cél: mosogatóhoz

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 121474

Töltési átmérő: 5,2 cm

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Kinevezés: fürdéshez

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Termék kód: 121424

Méretek (dv): 25x16

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Cél: mosogatóhoz

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 231581

Méretek (dv): 57x37

Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél

Kinevezés: fürdéshez

Termék kód: 121475

Méretek (dv): 20x37

Töltési átmérő: 5,2 cm

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Kinevezés: fürdéshez

Termék kód: 203501

Méretek (dv): 57x37

A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Kinevezés: fürdéshez

Termék kód: 121280

Méretek (dv): 27,5x10

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 7

Kinevezés: egy bidéhoz

Termék kód: 121323

Méretek (dv): 6x17,5

A lefolyó átmérője: 5 cm

Csatlakozási átmérő, cm: 4

Cél: a vizelde számára

Termék kód: 121279

Méretek (dv): 22x10

A lemerült átmérőhöz, cm: 3,2

Csatlakozási átmérő, cm: 6.5

Anyag: rozsdamentes. acél

Kinevezés: egy bidéhoz

Termék kód: 203468

Méretek (dv): 42x29

A lemerült átmérőhöz, cm: 4

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Anyag: rozsdamentes acél / műanyag

Cél: raklapra

Termék kód: 121470

Töltési átmérő: 5,2 cm

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Kinevezés: fürdéshez

Anyag: műanyag / rozsdamentes acél

Termék kód: 121278

Méretek (dv): 25x10

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Kinevezés: egy bidéhoz

Termék kód: 121409

Méretek (dv): 22,5x3

A lemerülő átmérőhöz: 1 1/4 "(3,2 cm)

Csatlakozási átmérő, cm: 3.2

Cél: mosogatóhoz

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 121472

Méretek (dv): 24x60

Töltési átmérő: 5,2 cm

Csatlakozási átmérő, cm: 5

Kinevezés: fürdéshez

Vegyél egy rozsdamentes acél szifont mosogatók, mosdók, kádak és más fajansz termékek nagyon jó választás. Az acéltermékek legfontosabb előnyei a megbízhatóság, a tartósság és a sokoldalúság - az acél szifonok tökéletesek mind a rejtett falra vagy a talapzat mögé történő beszerelésére, mind a nyílt telepítés egyszerű látványban.

Az acélhüvelyes szifon felszerelhető egy külön elvezetővel, amely a testhez egy hullámos tömlővel van összekötve, és kettős mosogatóval van ellátva. Szükség esetén a készülék felszerelhető egy vagy két szerelvénnyel a mosogatógép és a mosógép csatlakoztatásához.

A mosogató szifonok további leeresztőnyílással kiegészíthetők, kiegészítve egy további lefolyóval is, amely - ellentétben a mosdókhoz készült verzióval - némileg rövidebb lesz. A vákuumszelep kiegészítő elemként is szolgálhat, hogy megakadályozza a víz kiszivárgását egy hidraulikus tömítéssel, amely egy sugárhajtás funkcióját biztosító tölcsér.

A Satra.ru online áruházban, köszönhetően az acélszifonok hatalmas választékának, amelyek ára néhány százról indul, egyszerűen kiválaszthatja a legmegfelelőbb terméket.

Érték eltávolítása Anyag: rozsdamentes acél

Mosdókagylók szifonok

 • Megjelenítés:
 • 20
 • 40
 • 80
 • Részletek:

Összes pozíció: 83

 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: mosdó
 • Hossz, cm: 4
 • Szélesség, cm: 4
 • Gyártó: Viega
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 3
 • Szélesség, cm: 3
 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 3
 • Szélesség, cm: 3
 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 3
 • Szélesség, cm: 3
 • Legjobb ár
Mosdókagyló Rav Slezak MD0544 átmérő 32 mm csavaranyával 5/4 "fém csapóüveg Rav Slezak MD.
 • Hossz, cm: 20
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 20
 • Hossz, cm: 10
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 30
 • Gyártó: Wirquin
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 30
 • Szélesség, cm: 20
 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 4
 • Szélesség, cm: 4
 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 4
 • Szélesség, cm: 4
 • Hossz, cm: 8
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 20
 • Hossz, cm: 8
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 20
 • Hossz, cm: 8
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 20
 • Hossz, cm: 8
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 20
 • Hossz, cm: 40
 • Szélesség, cm: 15
 • Magasság, cm: 30
 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 3
 • Szélesség, cm: 3
 • Legjobb ár
Mosdócsapda Rav Slezak MD0545 / 30 átmérő 32 mm csavaranyával 5/4 "fém csapóüveg Rav Slezak MD.
 • Hossz, cm: 20
 • Szélesség, cm: 10
 • Magasság, cm: 20
 • Gyártó: AlcaPlast
 • Típus: Mosdóhoz
 • Hossz, cm: 3
 • Szélesség, cm: 3
 • Hossz, cm: 40
 • Szélesség, cm: 15
 • Magasság, cm: 30

Összes pozíció: 83

A mosdó örömének használatához ügyelni kell a minőségi anyagok rendelkezésre állására. A "Santehsistemy" cég széles körű szanitereket és alkatrészeket kínál a jól ismert és megbízható gyártók: Alcaplast, McAlpine, Viega, Wirquin. Az internetes áruházban lévő mosdókagyló árának ára alacsony, és teljes mértékben a gyártás anyagától, a termék és a márka funkcionális jellemzőitől függ. Hogyan válasszunk ki egy szifont egy mosdó számára, és miért nyereséges a velünk való együttműködés?

A szifon egy kis konstrukció egy csővel, amely összeköti a mosogatótálcát a csatorna lyukkal. Köszönet illeti, kellemetlen szag és éles gáz nem lép be a helyiségbe, mivel a készülékben vízzáródás jön létre. A termék megválasztása során figyelni kell a szennyvíz felszabadítására (lyukak nyílására), amely a falon vagy a padlón helyezkedhet el. Ha nehéz választani egy megfelelő modellt, akkor mindig használhatja szakembereink szakképzett segítségét. Egy krómozott szifon megvásárlása egy mosdó számára azt jelenti, hogy egy kiváló minőségű és tartós rész tulajdonosa lesz, ami jó lecsapást biztosít, és érdekes lehet a lakberendezésének.

Kínálunk több szifon tervez:


 1. Palack típusa. A legnépszerűbb a vásárlók körében. Van egy palack formája, a tartósság, az esztétika és a tartósság különbözik. Még akkor is, ha véletlenül eldobja a kezedből a dekorációját a mosogatóba, nem esik bele a csatornába, de a termék alján marad. A palackok palackja eltávolítható vagy nem kivehető. Leggyakrabban műanyagból készültek, de egyes gyártók nyersanyagként is használják a rézöt.
 2. Cső típus. Hajlított alakjuk van: fém, réz vagy bronz. A tartósság és a korrózióállóság jellemzi. A csöves szifonok fő előnye az esztétikum, amely új lehetőségeket nyit meg a szoba kialakításában.
 3. Hullámosított típus. A leginkább költséghatékony, de ugyanakkor megbízható lehetőség. A mosdó szifon ára alacsony, mert cégünknek nincs szüksége a közvetítők segítségére, és nem állít fel további árréseket az árukra. A hajlékony cső lehetővé teszi a terméknek a csatorna nyílásba való rögzítését, függetlenül a helyétől.

A mosdó szifon túlfolyójának megvásárlásához csak a rendelési űrlapot kell kitöltenie, vagy lépjen kapcsolatba üzemeltetőjével.

Az internetes áruházban több mint 50 000 elemet tartalmaz a vízvezeték-, fűtőberendezés, klímaberendezés és elektromos termék raktáron és rendelésre.
A katalógus több száz céget kínál - az olcsó hazaitól a külföldiig. Az eladások pedig még jövedelmezőbbé teszik vásárlásait.

Lehetősége van vásárlásra kiskereskedelemben és nagykereskedelemben - magánszemélyekkel és jogi személyekkel dolgozunk, megbízásokat adunk Moszkvában, valamint az Orosz Föderáció régióiban. Költség és biztonságos a vásárlás a hivatalos weboldalon biztonságos adatátviteli protokollok használatával.

A mosogatóhoz

Ön választása

 • Bidékhez | nbsp
 • Fürdőhöz | nbsp
 • A konyhai mosogatóhoz | nbsp
 • Vizeletekhez | nbsp
 • Raklapra | nbsp
 • A mosogatóhoz | nbsp
 • WC-tálhoz
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Wirquin Minor Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény Wirquin Tour Eiffel (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Minor Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Grand Collection Wirquin (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyűjtemény Aniplast g116 (1)
 • Gyártó Aniplast
 • Gyártó Aniplast
 • Aniplast kollekció Siphon (1)
 • Gyártó Aniplast
 • Gyártó Aniplast
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Wirquin Tout En Collection (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Gyűjtemény (8)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Senzo Gyűjtemény (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Wirquin MD2 kollekció (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Geberit Gyűjtemény (9)
 • Gyártó Geberit
 • Gyártó Geberit
 • Wirquin MW2 kollekció (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Gyűjtemény (8)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Grohe gyűjtemény 28947000 (1)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Wirquin Quick Сlac Gyűjtemény (4)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Nobili Gyűjtemény (6)
 • Gyártó Nobili
 • Gyártó Nobili
 • Nobili Gyűjtemény (6)
 • Gyártó Nobili
 • Gyártó Nobili
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Geberit Gyűjtemény (9)
 • Gyártó Geberit
 • Gyártó Geberit
 • Raiber Siphons Collection (9)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Raiber Siphons Collection (9)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber

Mosogató szifonok

A mi online vízvezeték-üzletünkben Moszkvában és Oroszországban beszállítunk mosogató szifont. Katalógusunkban megtalálja a mosogató összes szifont. Kedvezményeket biztosítunk nagykereskedőknek és rendszeres ügyfeleknek, valamint garantáljuk a mosogató szifonok legjobb árát

Online bolt "Fürdőszoba bútorok"
Pickup cím:
Moszkva, Építési átjáró d.7Ak28

Hívást kapunk éjjel-nappal, hetente hét nap alatt!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül.

A weboldalon bemutatott információ nem ajánlat.
A gyártónak joga van megváltoztatni a termék jellemzőit.

Mosogató szifonok

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • A csapda típusa: nedves
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 10
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fehér
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fehér
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fehér
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 10
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fehér
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 2
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Garancia (év): 5

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép

Mosogató szifonok

A szifonok funkciói és típusai a mosogató alá?

Nem számít, mennyibe kerül drága vízvezeték, ha nem gondoskodik a kiváló minőségű alkatrészekről, akkor senki nem garantálja hatékony munkáját.

A mosogatóhoz való elengedés nagyon fontos funkciót nyújt - védi a szobát a kellemetlen szagok behatolásától a csatornából. Ezenkívül megakadályozzák az elzáródások kialakulását a csatornacsövekben.

A túlfolyó mosdókagyló szifonja több paraméter alapján osztályozható. Ezek konstrukciós jellemzők, gyártási anyagok, ár. Az első szerint - a következőkre oszlik:

Ami a második, akkor mint a termelési anyag szolgálhat:

Ha a szerelés során a hidraulikus zárat nem tervezték egy állványra szerelt állvánnyal, akkor az a fém fürdőszobában lévő mosogatóhoz szifont kell vásárolnia. A Moszkvában hasonló eredeti modellek nagy választéka jelenik meg boltunkban. A honlapon történő megrendelés nem sok időt vesz igénybe, és a minősített menedzserek a rendelkezésre állás ellenőrzése után visszahívják Önt egy megfelelő időben.

A mosogatóhoz

Ön választása

 • Bidékhez | nbsp
 • Fürdőhöz | nbsp
 • A konyhai mosogatóhoz | nbsp
 • Vizeletekhez | nbsp
 • Raklapra | nbsp
 • A mosogatóhoz | nbsp
 • WC-tálhoz
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • AlcaPlast Corrugations Collection (4)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Wirquin Minor Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény Wirquin Tour Eiffel (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Minor Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Grand Collection Wirquin (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyűjtemény Aniplast g116 (1)
 • Gyártó Aniplast
 • Gyártó Aniplast
 • Aniplast kollekció Siphon (1)
 • Gyártó Aniplast
 • Gyártó Aniplast
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Wirquin Tout En Collection (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Gyűjtemény (8)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Senzo Gyűjtemény (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Wirquin MD2 kollekció (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Geberit Gyűjtemény (9)
 • Gyártó Geberit
 • Gyártó Geberit
 • Wirquin MW2 kollekció (1)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Wirquin Gyűjtemény (8)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Grohe gyűjtemény 28947000 (1)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Wirquin Quick Сlac Gyűjtemény (4)
 • Gyártó Wirquin
 • Gyártó Wirquin
 • Nobili Gyűjtemény (6)
 • Gyártó Nobili
 • Gyártó Nobili
 • Nobili Gyűjtemény (6)
 • Gyártó Nobili
 • Gyártó Nobili
 • Gyűjtemény AlcaPlast mosogató szifonok (9)
 • Gyártó AlcaPlast
 • Gyártó AlcaPlast
 • Geberit Gyűjtemény (9)
 • Gyártó Geberit
 • Gyártó Geberit
 • Raiber Siphons Collection (9)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Raiber Siphons Collection (9)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber

Mosogató szifonok

A mi online vízvezeték-üzletünkben Moszkvában és Oroszországban beszállítunk mosogató szifont. Katalógusunkban megtalálja a mosogató összes szifont. Kedvezményeket biztosítunk nagykereskedőknek és rendszeres ügyfeleknek, valamint garantáljuk a mosogató szifonok legjobb árát

Online bolt "Fürdőszoba bútorok"
Pickup cím:
Moszkva, Építési átjáró d.7Ak28

Hívást kapunk éjjel-nappal, hetente hét nap alatt!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül.

A weboldalon bemutatott információ nem ajánlat.
A gyártónak joga van megváltoztatni a termék jellemzőit.