Legfontosabb > Tervezés

A fürdőszoba egy csempe alatt - méret, változat és alkalmazás

Lakástulajdonosok általában nagyon komolyak a fürdőszoba díszítése miatt, hosszú ideig a megfelelő formatervezést, befejező anyagokat és bútorokat választanak, amelyek ellenállnak a magas páratartalomnak. Annak érdekében, hogy a szoba belsejét ne csempékkel csempézzék, minden kommunikáció egy különleges dobozban van elrejtve, melyet a gipszkarton, a dekoratív bevonat gipsze rejteget a szeme elől.

Azonban ez a design bonyolítja a berendezésekhez való hozzáférést, hogy nyomon kövesse az állapotot és kézzel javítsa. Szivárgás vagy meghibásodás esetén a kommunikációhoz való közvetlen hozzáférés hiánya felesleges késedelemhez vezet, növelve az eset negatív következményeit. Annak érdekében, hogy bármikor elérhesse a gipszkarton dobozában rejtett csöveket, szelepeket és pultokat, speciális kádfelületre van szükség.

funkciók

A fürdőszoba nyílás egy speciális eszköz, amelyet egy gipszkarton doboz, egy maszkolócső, vízmérő készülékek, szelepek és egyéb egészségügyi berendezések falába szerelnek be. Ez egy kisméretű ajtó, amely lehetővé teszi a kommunikáció gyors elérését, anélkül, hogy veszélybe sodorhatja a célt. Telepítés után a kerámia burkolólapok és tapéták ragasztva vannak a sraffozáshoz, vagy festettek, hogy megfeleljenek a fürdőszoba falainak, hogy megőrizzék a belső tér integritását. Ezt a mechanizmust használják:

 1. Mindig férhessenek hozzá a forró és hideg víz mérőeszközeihez, hogy eltávolítsák az indikátorokat a méről és figyelemmel kísérjék munkájukat.

Fontos! A nyílások acélból, műanyagból vagy fából készültek, antiszeptikus és víztaszító készítménnyel kezelve. Annak érdekében, hogy az ajtót láthatatlanná és a falhoz illesszék, a kerámia burkolólapokat vagy más, a helyiség díszítésére használt anyagokat ragasztják hozzá.

faj

Különböző típusú egészségügyi betétek megkülönböztethetők a méret, forma, és mindenekelőtt a záró mechanizmus. A megfelelő sraffozás kiválasztása a doboz funkciói, méretei és a faldíszítéshez használt dekorációs csempe alakjának megfelelően történik. Ennek az eszköznek az az előnye, hogy bármelyik modellt a saját kezeire az utasításoknak megfelelően telepítheti. Az alábbi nyílászáró-nyílások vannak a nyílás módszerén:

 • Swing. Ez egy olyan eszköz, mely oldalra nyíló, csuklós ajtókkal rendelkezik. Az ajtókat mágnesekkel, tapadókorongokkal vagy forgatógombbal zárják, és maguk felé nyúlik. A vízvezeték-nyílás típusú csuklópántok a legegyszerűbb kialakításúak, így ritkán megtörnek, olcsóak és könnyen kezelhetők. Ennek a modellnek a hátránya, hogy sok helyre van szüksége az ajtók kinyitásához.

Ne feledje, hogy a fedőlap kiválasztásánál figyelembe kell venni a revízió ablakának méretét és gyakoriságát. A swing és a push modellek több pozitív ellenállást mutatnak, így hosszabbak, ritkábban szünnek.

Anyag és méret

A fürdőszobában lévő dobozok számára szolgáló vízvezeték nyílások különböző anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a magas páratartalomnak, hőmérsékletnek és a vízzel való érintkezésnek. A legmegbízhatóbb és legtartósabb acélmodelleket tekintik, de meglehetősen drágák. A műanyag nyílásokat alacsony szilárdság jellemzi, ezért kis méretűek és a legegyszerűbb nyitási mechanizmusok. Az anyag, amelyből a terméket gyártják, a következő követelményeknek kell megfelelnie:

 1. Ellenáll a magas páratartalomnak. A fürdőszobában lehetetlen elkerülni a vízzel való érintkezést, még a doboz belsejében sem védve a terméket a nedves levegőtől, ezért az anyag oxigénnel való oxidatív reakcióit nem szabad beavatkozni. A műanyag modellek a legjobb nedvességállósággal rendelkeznek.

Figyelj! Az ellenőrző lyuk méreteit a dobozban rejtett berendezés céljának, méreteinek és a befejező anyag sajátosságainak megfelelően kell kiválasztani.

A szárny legkisebb mérete 10x10 cm, lehetővé teszi, hogy csak a mérő leolvasását és rögzítését tegye lehetővé. A legnagyobb egészségügyi betétek mérete 180x200 cm, de csak fontos kommunikációs csomópontokban használják, ahol a hibák javítását és megszüntetését két vagy hárman végezzük.

Tervezési követelmények

A fürdőkád alatt lévő ellenőrző nyílás - egyszerű vízvezeték-felszerelés, amelynek felszerelését könnyedén elvégezheti a saját kezével. Annak érdekében, hogy hosszú ideig szolgálhasson, a nyílás méretének, a dobozban lévő eszközök méreteinek, valamint az ajtónyitás gyakoriságának megfelelően minőségi modellt kell választani. A karbantartás biztonsága érdekében a következő követelmények érvényesülnek:

 • Az ellenőrző nyílásnak elég erősnek és jól rögzítettnek kell lennie. Meg kell felelnie az ajtó súlyának, amely megnyílik erőfeszítéssel.

Az ellenőrző vízvezeték-nyílás elengedhetetlen eszköz, amelynek segítségével a fürdőszoba falába vagy egy speciális dobozba szerelt készülékek állandó hozzáférését, ellenőrzését és karbantartását végezzük.

Egészségügyi nyílások ellenőrzése a fürdőszobában és a WC-ben: típusok, elhelyezés szabályai, beépítési jellemzők

Az apartmanok és magánházak kommunikációjának telepítéséhez két módszert kell használni: nyitott és zárt. A nyílt módszerrel minden cső és eszköz látható, míg zárt állapotban hamis falak, válaszfalak vagy csatornák maszkolják őket.

A berendezéshez való hozzáférés biztosítása érdekében a fürdőszobába és a WC-hez egészségügyi betéteket használnak: az eszközök méretei általában a rejtett csővezetékek méretétől és a karbantartott készülékek számától függenek.

A fürdőszobában lévő ellenőrző nyílások kijelölése

A modern fürdőszobák és a WC-k megkülönböztető jegyei egy átgondolt dizájn, amelynek eredményeképpen a dekoráció esztétikai oldala előtérbe kerül. A víztisztítás kényelmes elhelyezését vagy a WC használatának megkönnyítését szolgáló technikai eszközök vékony műanyag vagy gipszkartonszerkezetek mögött vannak elrejtve.

A csövek tartós karbantartása nem szükséges, de rendszeres időközönként szelepeket kell használni. Például, ha le kell vágni a víz áramlását a konyhába a keverő cseréjéhez kapcsolódóan, ki kell kapcsolnia egy csapot.

Ha a fürdőszoba teljesen műanyaggal vagy csempeburkolattal van ellátva, akkor több nyílásra van szükség. Tételezzük fel, hogy az egyik csomópont, amelyhez állandó hozzáférés szükséges, a fürdő vízszigetelésének helye. Ha a védőszemüveget süketné tesszük, akkor azt minden esetben le kell bontani, amikor a csőben eltömődnek, vagy szivárgás következik be a szifon részeiben.

Megállapítható, hogy a rendszeres vizsgálatot igénylő bármely alkatrésznek és eszköznek szabadon hozzáférhetőnek kell lennie. És a burkolólapok vagy műanyag burkolatok teljes burkolásánál ez csak technikai nyílásokkal érhető el.

Mi szükséges a hozzáféréshez?

Az egyszerűbb javítás érdekében a csővezeték, amely vízhez juttatja a lakást vagy a házat, kényelmes szolgáltatási területekre oszlik. Ha szükséges, minden különálló szelet egy szeleppel vagy egy, a csőre szerelt golyós szeleppel van elvágva. Ha van ilyen lehetőség, a legtöbb szelep egy helyen van felszerelve.

Ha minden jelentős lezáró, szabályzó és víztartó eszköz hamis fal mögé van maszkolva, de egy helyen koncentrálódnak, akkor sokkal könnyebb a kikötőt építeni, hogy hozzáférjenek hozzájuk. Az ajtó különböző méretű lesz, de ez nem károsíthatja a válaszfal elváltozását vagy működését.

A modern apartmanok úgynevezett blokkokkal vagy bemeneti csomópontokkal rendelkeznek. A gömbcsapokon kívül a szabványos szerelvény tartalmaz egy víztisztító szűrőt, két mérőberendezést és egy nyomáscsökkentőt. A szűrőt gyakran a bypasson helyezték el, hogy víz ellenirányú vízáramlást tudjon biztosítani. Minden eszköz fel van szerelve gömbcsapokkal a javítás vagy csere miatt.

A kombinált fürdőszobában vagy WC-ben van egy szennyvízcsatorna. Ezzel párhuzamosan a központosított hidegvíz- és melegvíz-rendszerek csövei benne vannak. Ha a függőlegesen elhelyezett autópályákkal ellátott sarkot egy doboz zárja, akkor a süllyesztett nyílást is felszerelik - az ütközőkkel szemben. Amint láthatja, számos lehetőség van az ellenőrző kapu elhelyezésére a fürdőszobában, valamint a WC-ben.

A szaniterek típusai

Sok oka van annak, hogy a fürdõszobákat ellenõrzõ nyílásokkal látják el, de még több ilyen nyílást. Vannak gyárilag gyártott, általános és szilárd, rozsdamentes acélból vagy műanyagból készült modellek. Ezek ellentétesek a házilag beszerzett, rögtönzött építőanyagból készült anyagokkal és a boltban vásárolt kötőelemekkel. Csoportokba osztáskor a modellek különböző oldalát használják.

Osztályozás # 1: megnyitással

A vízvezeték nyílás egy ajtó, amely nyitható, félretenni, hátrafelé mozogni vagy a nyomásra reagálni.

A függesztett ajtók hagyományos jellegűek, jellemző a legtöbb bejárati ajtó, bútorajtók és ablakkeretek esetében. Az egyik oldalon csuklósak, könnyen nyithatók és hosszú ideig tartanak egy egyszerű eszköznek köszönhetően. A nyílás kinyitásához húzza meg a fogantyút, amely normális lehet vagy zárral vagy zárral ellátva.

A csúszó modellek hasonlítanak a szokványos lengéshez, de összetettebbek a hurkok. A rögzítő három összekötő elemből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy a kaput két lépésben oldalra mozdítsuk elő: először tolja maga felé (1,5-2 cm), majd gondosan húzza oldalra.

A hajtogató nyílások egy egyszerű elv szerint vannak elrendezve: egyik oldalon van rögzítőelem, másrészt egy tartószerkezet. Amikor a retesz kinyílik, az ajtó egyszerűen előre hajlik, a függőleges helyzetből vízszintes helyzetbe mozog.

A push modelleket "láthatatlannak" nevezik. Nehéz észrevenni őket, mivel a nyílás felé néző anyag gyakran egybeesik a falak általános dekorációjával. Ahhoz, hogy hozzáférhessen az egészségügyi szekrényhez, kissé nyomja meg a panelt, majd halad előre. Ezután különféle módok nyílnak meg nyitásra - pl. Szántás vagy mozgás egy irányban.

A nyílás megnyitásával történő kiválasztásánál meg kell vizsgálni a telepítési helyet, és el kell dönteni, hogy melyik telepítési modell ajánlott, ami nehézséget okozhat az eszközök vagy alkatrészek karbantartásának folyamatában.

2. osztályozás: anyag szerint

A gyári modelleket két nagy csoportra lehet osztani. Az első olyan rozsdamentes acélból készült fémszerkezetekből áll, amelyek kiváló minőségű kötőelemekkel vannak felszerelve. Szilárd keretek, ajtóval, amely bármelyik fenti módon nyitható. A legtöbb javaslat a "csempe alatt" van kialakítva, de az ajtókat bármely anyaggal díszíthetjük.

A második csoport műanyag nyílásokat tartalmaz. Kevésbé megbízhatóak, különböznek a kis súlytól és a könnyű telepítéstől. A műanyag termékek ára sokkal alacsonyabb. Ha egy megbízható acél nyílás ára 3,5-4,5 ezer rubel, a műanyag egyenérték átlagára 200-350 rubel.

A gyári opcióktól eltérően a rögtönzött nyílások nem fémből készültek, bár a keret gyártásakor gyakran fémprofilot használnak. A fedélzet panelén válasszon egy olcsó, de tartós anyagot: gipszkarton, műanyag, fa. Kényelmes ragasztani a gipszkarton lapokat, ha a mester feladata egy láthatatlan akna létrehozása.

Egy adott anyag kiválasztásakor helyesen meg kell vizsgálni a tartósságát és a vízállóságát. Ha a szokásos, nem nedvességálló gipszkartonra vágyik, akkor gyorsan elveszíti tulajdonságait, elkezd duzzadni és összeomlani. Hasonló eljárás fordul elő kezeletlen fa esetén, amely idővel deformálódik a felesleges nedvességből és a hőmérséklet változásából.

3. osztályozás: álruhában

Ezt a csoportos csoportba való besorolást feltételes osztályozásnak nevezhetjük, mivel nincs egyértelmû különbség a két nyílástípus között: egyesek észrevehetõek, a második pedig "láthatatlan".

Az első csoportba olyan struktúrák tartoznak, amelyek kiemelkednek a környező bélésből. Például fehér műanyag nyílások, amelyek színének és anyagának köszönhetően észrevehetők. Ha ilyen takarót helyez el a mosdó mögött, akkor azonnal elkapja a szemet, azonban az általános képet nem károsítja, mivel a színes szaniter felszerelésekkel kombinálódik.

A láthatatlanok vizuálisan rejtett szerkezetek. Vannak álruhák, mivel ugyanazt a kerámia burkolatot használják a falak és az aknafedél burkolata miatt. A csempeelemekhez és a csempecsatlakozásokhoz illesztett keret méretének köszönhetően a sraffozási sík a fal díszítésével egyesül. Ennek eredményeként nehezen meg lehet állapítani, hogy egy ismeretlen személy hol határozza meg a technikai nyitás helyét.

A "láthatatlan" előnye az ütközéses fedél teljes összeolvasztása a falhoz, így a fal díszítése szilárd, érintetlen marad.

4. osztályozás: telepítéssel

Úgy tűnik, hogy a WC-ben vagy a fürdőszobában minden egészségügyi betét a falba van szerelve. Ez egy gyakori hely, de a mennyezet és a padló nézete is van.

Mennyezeti nyílások szükségesek a felfüggesztett szerkezetek fölötti kommunikáció fenntartásához. Az ilyen módosításokat pontosabban az ellenőrzésnek nevezik, a vízvezeték helyett, mivel hozzáférést biztosítanak a szellőzővezetékekhez és az elektromos vezetékekhez.

A padlón lévő lyukak vezetnek a csatornahálózatokhoz vagy a vízellátáshoz, ami a végső bevonat szintje alatt van. A kommunikáció ilyen jellegű elrendezése nem jellemző a tipikus vezetékeknél, de előfordulhat, ha a padló felemelkedik vagy vastag szigetelést generál (például magánházakban vagy a lakóház első szintjén).

A padlóba vagy a padlókba szerelt nyílások vezetnek a csövekhez, körökhöz, létrákhoz - azaz olyan szerkezetekhez, amelyek karbantartást igényelnek és nem zárhatók le. Vannak olyan esetek, amikor egy csővezeték megszakadásához az egyes elemek csomópontjához való hozzáféréshez nemcsak a fedőréteg eltávolítására volt szükség, hanem a csatlakozó kalapálásához is.

Ezenkívül a technika tekinthető sraffozásnak is, amelyet a padló védődobozai és a képernyő alatt helyeznek el, amely a fürdőszoba alatt található.

Hatch telepítési utasítások

A telepítés és a szerszámok megválasztásának árnyalata teljesen függ a nyílás típusától és a válaszfal anyagától. Tekintsünk két lehetőséget a sraffozás - a gyári modell és a házi készítésű könyvvizsgálat tervezésére - a fürdőkád alatt.

A fémmodell felszerelése "a csempe alatt"

A csempékkel bélelt rejtett nyílás felszereléséhez szükség van egy kalapácsfúróra, egy csavarhúzóra, egy folyékony körmös pisztolyra, egy spatulára, egy csavarhúzó készletre, egy markerre és egy mérőszalagra a jelöléshez, egy tisztító szivacshoz.

A fémkerettel ellátott gyári modelleket egy gipszkarton falakba kell szerelni, amely kerámia burkolattal való szembenézésre készült. Annak érdekében, hogy a panelek ellenálljanak a további terhelésnek, a beágyazásokat a fémprofilból a nyílás peremén kell elvégezni.

Alacsony költségű nyílások

Alacsony költségű vízvezeték fém nyílások

A kikötő egészségügyi betétje az e-mailzárral

A kikötő egészségügyi betétje az e-mailzárral

A nyílás szaniter a zárral

 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Mennyezet / Fal

Vízvezeték-nyílás

Vízvezeték-nyílás

ML fém nyomó Standard

 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Fal

A mágneses vízvezeték nyílása

A mágneses vízvezeték nyílása

A mágneses vízvezeték nyílása

 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Fal

Egészségügyi műanyag nyílás

Egészségügyi műanyag nyílás

 • Zár típusa: Nyomja meg
 • Anyag: műanyag
 • Alkalmazás: Fal

Műanyag nyílás nyomógombos zárral

Műanyag nyílás nyomógombos zárral

LPZ műanyag zárral

 • Anyag: műanyag
 • Alkalmazás: Fal

Szüksége van egy tippre, hogy milyen határokon van szükség az ügyben? Csak hívjon minket telefonon: 8 (495) 323-99-01 vagy rendeljen visszahívást:

Aknák videói

Milyen típusú nyílások vannak a csempe alatt?
A könyvvizsgálat tervrajza a csempevizsgáló alá esik
Gyártás "Ellenőrző-láthatatlan fedélzeti gyár"
Hogyan válasszunk ki egy nyílást a csempe alatt?
Luke "AluKlik-M Auditor" az "Ország válasz" programban.

Fehér vízvezeték fém nyílások - ez a legegyszerűbb megoldás, amely elrejthető a kommunikáció, a csövek, a pultok a fürdőszobában vagy a WC-ben, az egészségügyi szekrénybe történő beépítéshez. Alacsony áron a mágneses vagy zárral ellátott szaniter nyílásokat a fémszerkezet irigylésre méltó minősége, valamint az üzembe helyezés és a működés egyszerűsége jellemzi.
A mágnessel felszerelt vízvezeték nyílások egyszerű, egyszerű és megbízható hozzáférést biztosítanak az összes mérnöki kommunikációhoz. A mérettől függően egy vagy több mágnest használnak. A házakat háztartási célokra telepítik.
A zárral ellátott vízvezeték-nyílásokat a közcélú technikai kommunikációhoz való hozzáférés korlátozására használják - a nyílások kényelmesen használják, és megbízhatóan védik a mérnöki hálózatokat a kívülállók beavatkozásától. A robusztus acélszerkezet és a kiváló minőségű hegesztés biztosítja a megbízhatóságot, a deformációval és a tartóssággal szembeni ellenállást. Megbízható szerelvényeket a nyílásokkal ellátott zárral szereltek fel, amelyet számos nyílás és záróelem számára terveztek.
A nyílások bármely RAL színben festhetők. Cégünkben bármilyen méretű vízvezeték-szerelőt választhat és vásárolhat Moszkvában és Oroszországban.

Az építőmérnöki szervezetek számára a Revizor sraffozás gyár kedvezményes rendszert biztosít. A szállítást 1-3 napon belül végezzük. Termékeinkhez egyedi igényeket is alkalmazhatunk.

Vízmérők nyílása

 • Szállítmányok közvetlenül a hazai gyártótól!
 • Kényelmes szállítási módok: ingyenes pickup, szállítmányozó vállalatok, ingyenes futárszolgálat 5 000 rubel megrendeléssel.
 • A vízmérők nyílása mind raktáron, mind rendelésre (szabványos és nem szabványos modellek)
 • Gyártási idő az 1. munkanapról
 • Fizetés készpénzben vagy banki átutalással
 • Garancia minden 2 évnél hosszabb ideig
 • További lehetőségek rendelkezésre állása
 • 2% -os kedvezmény a szokásos ügyfelek részére és a rendelési mennyiségtől függően!
 • A kezdethez
 • ezelőtt
 • 1
 • 2
 • előre
 • A végén
 • Oldal 1/2
 • TÍPUSOK
 • lopakodás
 • csőhálózat
 • könyvvizsgálat
 • technikai
 • Zárral
 • Mágneseken
 • fogantyú
 • A kommunikációhoz
 • zárt
 • süllyesztett
 • Vízmérőkhöz
 • elmozdítható
 • csúszó
 • szögletes
 • FELÜLET
 • A csempe alatt
 • A laminált alatt
 • A mozaik alatt
 • Festéshez
 • A tapéta alatt
 • színezett
 • emelet
 • mennyezet
 • Falra szerelhető
 • ANYAG
 • Rozsdamentes acél
 • műanyag
 • fém
 • vas
 • gipszkarton
 • WHERE
 • fürdőszoba
 • A fürdőszobában
 • A fürdő alatt
 • A WC-hez
 • Az alagsorba
 • A pincében
 • A konyhába
 • A szaniter dobozban (kabinet)
 • MÉRETEK
 • 600 800 mm
 • 900 900 mm
 • 600 600 mm
 • 300 300 mm
 • 600 400 mm
 • GYÁRTÓK
 • gyakorlat
 • balkezes
 • ív
 • Rejtett mérnöki rendszerek (LISS)
 • Fém szellőzőrácsok

Közösségi hálózatokban vagyunk. Csatlakozz most!

 • Frunzenskaya emb., 30
 • e-mail:
 • +7 (499) 343-17-56
 • Vasárnap: 09.00-20.00

Az oldalon található információk nem nyilvános ajánlattétel
Copyright © Best-luki 2010-2016

Mi az a vízvezetékajtó? Mennyibe kerül? Hogyan kell telepíteni?

Mi az a vízvezetékajtó? Mennyibe kerül? Hogyan kell telepíteni?

A vízvezeték ajtó egy könnyűszerkezetes műanyag vagy vékony lemez, főként fehér színű, amely két fő elemet tartalmaz:

Nincsenek fogantyúk az ajtón, helyettük egy kis mélyedés, a keretnek több lyuk van a kontúr mentén, néha hajlított bajusz, általában egyszerű sarok. Az ajtó egyes modellekhez való rögzítéséhez mágneseket használnak, a többiek záróütközőkkel vannak ellátva.

A hagyományos ajtó elvének megfelelően van felszerelve - a keret csavarokra vagy kis tüskék-szegekre van szerelve, egyes esetekben összecsukható lemezeken.

Gyakorlatilag nem betonozott, néha szilikonra.

A telepítéshez először egy lyukat kell hagyni a falon az ajtókeret méretének megfelelően.

Az ár méretétől, minőségétől és gyártótól függ, 20 000 belorusz rubel. és majdnem végtelenül, átlagosan többé-kevésbé normál minőséggel kapcsolatos költségek körülbelül 150.000 - 250.000 belorusz rubel.

A legjobb csempe nyílások nem láthatóak. Ezeknek a nyílásoknak a telepítése a legjobb dolog a tile matrica kampányhoz, mivel meg kell vásárolni a méret a csempe és szigorúan a varratok a csempe

Megmondom Önnek, hogyan kell saját példájával felszerelnie: először el kell döntenie a csempe és a csempe méretét, valamint természetesen a csempe vásárlását

Akkor meg kell határoznod a kikötő helyét, és magad is meg kell vásárolnod a csempeink méretét

Elkezdtük ragasztani a burkolólapok mellett lévő falak csempeit

Nos, itt van két fal a négyzet alakú fürdőszobánk egyik sarkában, készen állunk, most a tetőszerkezet alatt a vázszerkezetre építve a Lucot vízszintesen kell elhelyezni, szigorúan a szomszédos kész fal

Gyönyörű hozzáférést biztosít a gipszkarton dobozában levő emelőkhöz és darukhoz is a kereten + az ajtót a szekrényből (homlokzat) a zsanérokon.

Vízvezeték ajtó, ez a termék, amely lehetővé teszi a kulcscsomópontok (csapok, szűrők, számlálók) elérését zárt szerkezetekben (csatornák).

Ajtók minden méretben, amit találkoztam, 15 és 15, 40 és 60 között. Leggyakrabban 20-30-ig vásárolok, ha csaptelepekre és durvaszűrőkre vonatkoznak, ha a vízmérőkre, akkor 20-40-re, ritkán veszek nagyobb termékeket, mégis nem sok szépséget adnak hozzá.

Ehhez hasonlóan beilleszem az ajtót: rajzolok egy ceruzával, a perem mentén, az ajtó belső részében (ez a leggyakoribb a gipszkarton építésénél), majd a fémfűrésztől a fátyolból leveszem a fájlt, így a fűrészelt a vonal mentén.

Utolsó nadpil (az utolsó sorban) nem teheted, enyhe csapást a gipszkartonra, hajtod a vágott darabot belsejébe, majd távolítsd el.

Minden, az ajtó alatt lévő hely készen áll, és még egy ajtót is készen állunk.

Általában a szilikonra helyeztem az ajtót, ez csak csempézés után történik.

A szokványos műanyag ajtók ára hat dollárból indul ki, vannak olyanok is drágábbak (például ajtókkal ellátott ajtók), nem láttam olcsóbbakat.

A vízvezeték ajtó olyan nyílás, amely a víz és a fűtési rendszerek csomópontjaihoz van csatlakoztatva, ha hamis falak zárják őket. Ezek a nyílások műanyag és fém. Ezek vannak

Ezek a belépő ajtók a vízvezetékhez. A múltban eltávolítható paneleket helyeztek el a WC-k lakásaiba, hogy elérjék a központi ház csövét lefedő csapokat. Aztán elkezdtek vízmérőket elhelyezni. És ahhoz, hogy a polcok alatti területet a polcok alatt használhassák, a panel alját levágták és két ajtóba ültették. Elég és hozzáférhet. És ugyanaz a poloch nem felesleges.

A vízvezeték ajtó (szinonimája - felülvizsgálati vagy ellenőrző nyílás) olyan eszköz, amelynek segítségével gyors hozzáférést biztosít a vízvezetékberendezéshez (csapok, amelyek megakadályozzák a vizet, métereket, fontos csomópontokat stb.).

A szaniterajtó kialakítása egyszerű, és két fő elemet tartalmaz: maga az ajtó és a keret. Rozsdamentes bevonattal, műanyaggal vagy rozsdamentes acélból készülnek. Az ajtók a zárómechanizmussal különböznek (nyomás, mágneses, csúszó csuklópánt, tapadókorong stb.). Vannak nyílások, beépített zárakkal záráshoz egy kulccsal. Vannak olyan cégek is, amelyek az előre beállított paraméterek alapján rendezik az ajtókat.

A felsorolt ​​jellemzők alapján kialakul a szaniterajtó ára is. A legelterjedtebb és kicsi nyílások kezdeti ára körülbelül 300 rubel, növekvő méretben növekszik. A komplex zárómechanizmusok szintén hozzáadnak értéket, ami akár 5000 rubelt is elérhet.

Személy szerint én úgy döntöttem, egy sraffozás egy push mechanizmus (költség körülbelül 500 rubel) a lakásom:

A telepítés legfontosabb fázisai: vázoljuk a falon lévő helyet, metszünk egy metszettel a fémen, majd ürítsük ki a kijelölt darabot; akkor a fal befejeződik (csempe, csempe, stb.), és a végén egy ajtó közvetlenül be van építve. A formatervezhető ragasztó vagy szilikon.

Az egészségügyi betét felszerelése

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Rendelje meg az egészségügyi betét felszerelését

Indulás a ház - Novgorodskaya St., Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Ajánlott! Gyorsan és hatékonyan segített a csempék restaurálásával és a szaniterek felszerelésével.

Indulás a házhoz - Zsukov marsall 74-es út, Moszkva, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Csak Alexander pozitív benyomása maradt, mindent minőségi és ésszerű költséggel végeztek. Azt tanácsolom

Indulás a házhoz - Suzdalskaya utca, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Szükséges volt egy GVL-t előkészíteni és felszerelni, felszerelni egy egészségügyi nyílást, és egy kipufogó ventilátort csatlakoztatni a WC-ben. A munkát hamar fél nap alatt végezték. Elégedett vagyok a minőséggel.

Nézze meg a házat - Zapovednaya utca, Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Minden rendben van, azt javaslom.

Nézd meg a házat - Novgorodskaya st., 10k1, Moszkva, Oroszország, 127576

Visszajelzés a feladatról

Minőség és gyors! Köszönöm szépen!

Elindulás a házhoz - Zoya és Alexandra Kosmodemyanskih Str., Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Nagy mester. Arany kezek. Mindenkinek ajánlom!

Nézze meg a házat - Moszkva, Sevastopolsky Avenue, 12k4

Visszajelzés a feladatról

A kapitányt gyorsan és hatékonyan ajánlom!

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

Ha szakszerű felszerelésre van szüksége az egészségügyi betolakodóhoz, rendelje meg a YouDo előadók szolgáltatásait. A szakképzett szakemberek megfizethető áron befejezik a nyílást úgy, hogy a műanyag vagy fém kivehető ajtó színe megegyezzen a szoba színével. A szakemberek biztonságosan rögzítik az ajtó titkos kaput.

Azok a mesterek, akik befejezhetik egy új sraffozás beszerelését a fürdőszobában, időt vesz igénybe a falfelület előkészítése, lyukasztja a szükséges lyukat és rögzíti a gipszkarton dobozt. Ön önállóan választhatja ki a megfelelő méretű nyílást, vagy megbízhatja a munkát a YouDo előadójához. A regisztrált mesterek tapasztalattal rendelkeznek minden modern, "láthatatlan" egészségügyi betét modelljével.

A szakemberek a szükséges méretű falon nyílást nyitnak, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan kinyithathassa a kapu ajtaját és méréseket végezzen a vízmérőn. A művészek megfizethető áron készen állnak egy lyuk fúrására, és felszerelik a nyílást a lakásban és a kulcsrakész irodában.

Milyen gyorsan fognak dolgozni a YouDo előadók a feladattal

A YouDo-nál regisztrált szakemberek gyorsan elvégezhetik a vízvezeték szerelvények telepítésével és a revíziókulcs felszerelésével kapcsolatos munkát. Az egészségügyi betét felszerelését, ideértve a "láthatatlant" is, az Ön igényeinek megfelelően fog kivitelezni. Annak megállapításához, hogy mennyi ideig tart az egészségügyi betét felszerelése, elegendő a házigazda meghívása. A létesítményben a szakember megbecsüli a munka összetettségét, és meghatározza a megbízás időzítését, a kikötő rögzítésének teljes árát.

Elfogadható költségek mellett a szakemberek készek további műveletek végrehajtására, például:

 • régi csempék bontása
 • a kopott csövek cseréje
 • vízmérők telepítése
 • tisztító csatorna kommunikáció

A sraffozás felszerelése magában foglalja a doboz rögzítését a gipszkartonból, az ajtópántok beállítását. A vízvezeték szerelésével foglalkozó mester otthoni sraffozással választja ki a falon lévő nyílás optimális helyét, ami lehetővé teszi számlák mérésére a vízbe való további méréseket. Szükség esetén a szakember kiveszi a csaptelepet, amellyel a lakás vagy ház vízellátását blokkolja, a fürdőszobában egy titkos kapu mögött.

Ha el akarja rejteni a sraffozás helyét, vásárolja meg a terméket "láthatatlan". A sraffozás modellje megegyezik a belső térképeivel azonos stílusban. A fő telepítő nyílások általában falakon belül nyílást látnak el:

 • közel a mosogatóhoz
 • a WC felett
 • a fürdőszoba mellett

A fal vastagságától és anyagától függetlenül számíthat arra, hogy a sraffozás telepítése sikeres lesz.

Miért kell megbíznia a Performer YouDo-t?

A YouDo weboldalán regisztrált szakértők olyan szakmai eszközök segítségével dolgoznak, amelyekkel gyorsan megbirkózhat a feladattal. Az előadók tisztában vannak a helyiségek javításának minden jellemzőjével, ezért azt ajánlják, hogy elvégezzék a titkos kapu felszerelését a fürdőszoba befejező szakaszában. A tapasztalt kézművesek mágneses zárat építenek be a fedélzetre, amely elrejti a fő vízellátást.

A YouDo-nál regisztrált munkahelyi vízvezeték beszabályozásához a következőkre lesz szükség:

 • önmetsző csavarok
 • csavarhúzó
 • poliuretánhab
 • falnyitó berendezés
 • építési szint

Az előadókat befejező munkákkal bízhatja meg, valamint átdolgozhatja a szobát. A vízvezeték-szerelés felszerelését, a titkos kaput ésszerű áron kell elvégezni, ami a szakemberek profiljában tekinthető meg.

Az előadók szolgáltatásainak ára YouDo

Ha érdekel az új vízvezeték-nyílás telepítése, majd a csempézés, rendelje meg a YouDo művészek szolgáltatásait. Ha segítségre lenne szüksége, elegendő egy kérelmet kitölteni, és megvárni a kérdéseket a meghajtók beszerelésével foglalkozó szakemberektől elérhető áron. Az online módban megmutathatja, mennyibe kerül az új vízvezeték beszerzése Moszkvába, mennyi időt vesz igénybe a mester, hogy vízvezeték szerelvényeket szereljen be és egy kupolát a fürdőszobában.

Rendelheti az ellenőrző kapu elrendezését. A szakember a megfizethető áron képes megbirkózni a feladattal, még akkor is, ha a helyiség mérete kicsi és kényelmetlen a javítás elvégzésére. A regisztráció során a szakemberek által ellenőrzött adatokat ellenőrizték, ami lehetővé teszi számukra, hogy biztonságosan béreljenek szerelőt. A mester ajánlani fogja a csempe színét, amely a lehető legjobban díszíti a szobát.

A szakemberek ismerik az egészségügyi berendezések telepítésének minden funkcióját, az új épületekben vagy a másodlagos házban lévő nyílások. A szaniterek felszerelése olyan szolgáltatás, amelyet a YouDo előadók Moszkvában kínálnak megfizethető áron.

Vízvezeték-nyílások: hogyan sikerül elrejteni a kommunikációt (20 fotó)

Újabban a WC-ben és a fürdőszobában való kommunikáció látható volt, és teljesen normális volt, de az idő nem áll meg. És most a vezetékek, mérők és csövek jelenléte könnyen elrejthető a díszítő panelek mögött, amelyek a karbantartás során szabad hozzáférést biztosítanak számukra. Ezeket a szándékokat, és alkalmazkodni speciális mechanizmusok - egészségügyi nyílások.

A helyiség, a paraméterek és a dekoráció típusának megfelelően kiszámítják a fürdőszoba és a konyha nyílását. A helyesen kiválasztott ellenőrző nyílás teljesen láthatatlan, vagy a belső tér gyönyörű díszítőterme lesz.

A fürdőszobában és a WC-ben található vízvezeték nyílászárókkal ellátott ajtó. A fő anyag lehet műanyag, fém, gipszkarton, a kötőelemek tartós fémből készülnek.

A műanyag nyílások többnyire fehérek. Minden csempe árnyékában illeszkednek, és semleges elemek. A fémvágó szerkezet csak a gyártás anyagában és a legmagasabb áron különbözik. Álljon közel kétszer olyan magas, mint a műanyag.

Egy olcsóbb megoldás egy gipszkarton ajtó nyílás. Az eltarthatósági idő és a teljesítmény tulajdonsága azonban sok kívánnivalót hagy maga után. Ha minden az árkategórián nyugszik, akkor kívánatos egy eszköz kiválasztása műanyagból.

A nyílások több szempont szerint vannak besorolva.

A belső térre gyakorolt ​​hatás:

 • láthatatlan;
 • nyissa;
 • csempe vagy festés alatt.
 1. Építés a csempe alatt. A láthatatlan nyílás a falra van szerelve, a felület csempével vagy kerámia gránittal van bevonva. A kapu mögött szelepek, csövek és egyéb eszközök vannak. Telepítés után átfedő kerámia lapok. A csempeeszközök egyik jellemzője az erőssége, és képes ellenállni minden olyan anyagnak, amely ellenálló.
 2. Vízvezeték nyílás a festészethez. Alkalmazkodik a falhoz vagy a mennyezethez, amelyet nagyfokú könnyedség jellemez. A csempe befejezése mellett a falak és a nyílászárók háttérképen festhetők vagy festhetők. Csuklós vagy cserélhető ajtókkal vannak ellátva. Bármely "festés" eszköz alumíniumból készül, így nem rozsdás a dekorációs anyag bevonása után. A legjobb telepítési feltételek a gipszkarton falak, álmennyezetek, de szükség esetén fából készült, téglaalapokba is telepíthetők. Jellemző jellemzője a fogantyúk, a záróeszközök hiánya. A nyitás nyomástartó mechanizmussal, zárással történik - speciális zárral.

Válassza ki a revíziós készüléket a helyszínen és a javítás további tervezésén.

Kiválasztási funkciók

Először is el kell döntenie az anyagot. Az acél nyílást jobb helyeken kell elhelyezni alacsony páratartalmú helyeken. A műanyag vagy az alumínium (azonos méretűek) bármilyen helyiségben felszerelhetők, ellenállnak a különböző hőmérsékleteknek és a környezet agresszivitásának.

A választás során figyelni kell:

 • Erő.
 • Anyag.
 • Nedvességállóság.
 • Az a képesség, hogy más anyagokat ültet.
 • Az ajtó helye (nyitott állapotban).
 • Méretét.
 • Tartósság és ütésállóság.

A fő követelményeket a fenntarthatóság a mennyezet, padló szerkezetek. A padlónyílásoknak ellenállónak kell lenniük a külső hatásokkal szemben, erős mechanizmussal és további biztonsággal, hangszigeteléssel kell rendelkezniük. A mennyezetmodellek ajtóinak világosnak kell lenniük, a rendelkezésre álló zárási móddal (hogy ne nyissa meg véletlenül). Az ilyen nyílások gyakoribbak a kereskedelmi helyiségekben, garázsokban.

Az apartmanokban és házakban többet használnak fali nyílások. Számos okból adódik: egyszerűség és könnyű telepítés, helytakarékosság, a választék a hardverraktárakban igen nagy.

Nyomáskonstrukciók

A szivattyúnyomás a nyílászárókon történik, kis nyomáson nyílik a külső panelre. Az ajtók összecsukhatóak, csúsztathatóak, egy vagy két oldalán nyitottak.
Ennek a mechanizmusnak köszönhetően a készülék nem rendelkezik fogantyúkkal, és nem alakul ki szívócsészékkel. Ennek eredményeképpen az ajtó felületét különböző anyagok díszítik, beleértve a dombornyomott burkolólapokat is.

A nyomáscserép alatt lévő nyílás a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 • egyszerű használat;
 • megbízhatóság (kiküszöböli az ajtó kénytelen nyitását);
 • nincsenek további tételek;
 • gyors telepítés;
 • teljes szabadságot a díszítésben.

Az ilyen rendszerek két lépésben nyílnak meg: a sajtolás után az ajtó kissé felfelé mozog, majd észrevehetővé válik. Könnyű lenyomni a fedelet. Az ilyen formaterveket a WC-ben és a fürdőszobában helyezik el. Telepítésük a WC-vel és szinte láthatatlan.

Swing modellek

A vécéhálózat a szokásos nyílászáró rendszer miatt népszerű kialakítás. Mechanizmusa teljesen egyszerű - az ajtó két kerethez kapcsolódik a kerethez. Spontán módon nem gördülnek le görgős ék alakú reteszek miatt.

Nyitott helyzetben a csempézett ajtó szintje az alappal. A redőnyen rögzül a szopó vagy a reteszelő fogantyú.

A lengőkulcsok előnyei:

 • összehasonlító könnyű teljesítmény és telepítés;
 • elhelyezhető a falra és a padlóra;
 • megfizethető költség.

Az ilyen vízvezeték nyílás a csempe alatt telepíthető függetlenül, nem hívás plumbers.

Összecsukható eszközök

Az ilyen kialakítások jól alkalmazkodnak, ha nehéz kinyitni vagy mozgatni az ajtót. Amikor megnyomja a szárnyat, 45 ° -os szögben nyílik meg, és láncon rögzít karabélyokkal. Ez általában elegendő a kommunikáció ellenőrzéséhez vagy a vízmérő leolvasásához. Ha teljes hozzáférést kell biztosítani (javítási műveletek esetén), a karabélyokat leválasztják, és a kaput teljesen eltávolítják.

Az összecsukható rejtett nyílások előnyei:

 • a nehezen elérhető helyek használata;
 • a szárnyak könnyen eltávolíthatók és ingyenes hozzáférést biztosítanak.

Az egyetlen hátrány az, hogy az ajtó behelyezése kényelmetlenségét okozza, és minden egyes leválás után szükség lehet helyének javítására.

Csúszó nyílások

Kis helyiségekben használják, ahol nem lehet lengőajtót felállítani. Amikor megnyomja, a szárny előre, majd oldalra mozog. Van egy mágneses rögzítő reteszelő rendszer. A nyitáshoz speciális tapadókorongot vagy nyomástartó mechanizmust használjon.

A mágnesek vízvezeték-nyílása a következő előnyökkel jár:

 • az ajtó nyitásához nem kell sok hely a nyílás előtt;
 • az ajtó kis súlya, így a zsanérok terhelése minimális.
 • bonyolultabb telepítés;
 • a padlón való rögzítés lehetetlensége;
 • magas költségek.

Különböző típusú csempe- vagy fürdőszobai csempék mozaikokhoz alkalmas. A kapuk különböző méretűek, a fürdőkád alatt, a WC mögött elhelyezhetők a telepítéshez.

Vízvezeték redőnyök

Széles körben használják a redőnyöket, hogy elrejtsék a kommunikációt kaptak redőnyöket. A fürdőszoba be van szerelve, mert nagyon kevés helyet foglalnak el.

Redőnyök - speciálisan tervezett redőnyök, amelyeket a tervezett tengelyre feltekertek. Az ilyen eszköz nagyon kényelmes, megbízhatóan elrejti a számlálókat, csöveket a helyiségben.

Az anyag szerint az alábbi roletákat vásárolhatja meg:

 • műanyagból;
 • alumínium;
 • perforált;
 • fa.

A legolcsóbbak a műanyagból készült redőnyök. Olcsóak, ellenállnak a magas páratartalomnak, és gyönyörűek.

 • hatalmas választék különböző árnyalatokkal és mintákkal;
 • a kommunikációhoz való szabad hozzáférés;
 • tartós mechanizmus;
 • hosszú élettartam;
 • nagy nedvességállóság;
 • az a képesség, hogy elhelyezni minden fürdőszobában, WC;
 • csak festeni, díszíteni.
 • a műanyag gyorsan összegyűjti a port;
 • amikor rossz minőségű mintapéldányokat vásárol.

A vízvezeték redőnyök főként a WC fölött helyezkednek el, néhányuk még képes elrejteni a telepítést. Elrejtik az összes nem esztétikus kommunikációt, így szabadon hozzáférhetnek a csere és a javításhoz.

Kényelmes házban való életvitel függ a szaniterek és a méretek megfelelő megválasztásától. Megfelelő eszköz beszerelésével könnyen ellenőrizhető vagy javítható, ha szükséges. A kommunikációnak hozzáférhetőnek kell lennie, de nem szabad elrontani a szoba külső képét.

Szaniter szekrény

A WC a lakás leglátogatottabb szobája. A rendezés során számos tulajdonos választja a hagyományos javítási rendszereket - fali kiegészítőket és csempét. A szoba gyakran különféle tisztítószerek kis tárolóként szolgál. Ebből a célból szaniter szekrényeket készítenek. Elhelyezte a vízellátó apartmanok eszközkezelő rendszerét. Helyezze a dizájnt közvetlenül a mosdó mögött. A WC-ben lévő szaniter szekrény ajtaját különböző változatok és tervezési megoldások végzik.

Egészségügyi szekrény alkatrészek

A szaniter szekrény további elemei:

 • Sump - durva szűrő. Ez a csomópont lehetővé teszi a keverők élettartamának meghosszabbítását. Mivel a víz sok szennyeződést tartalmaz, a lakás tulajdonosait a fontos vízvezeték részek gyakori cseréjével takarítja meg.
 • Vízmérők. Engedje meg pénzt megtakarítani. Gyakran veszteséges a "norma" szerint fizetni, mivel a normál indikátor 2-3-szorosán meghaladja a tényleges vízfogyasztást.
 • Ellenőrizze a szelepeket. Ezek a készülékek a mérő normál működéséhez szükségesek. Ha nyomáskülönbség léphet fel (vízcsordulás). A szelep kiküszöböli a vízmérő kanyarodásának lehetőségét. Ennek köszönhetően az irányító szervezetek követelményei szerint települ.
 • Gyűjtők. Lehetővé teszi a víz egyenletes eloszlását.
 • Víznyomáscsökkentők. Megnyomják a túlnyomást, és képesek arra, hogy normál sebességet érjenek el.

Az egészségügyi szekrényben gyakran vízmelegítőt szerelnek be. Az ilyen berendezések áramlási vagy kumulatív lehetnek. Tartalmaz egy keretet egy függesztett WC-hez és egy polchoz a termékek tisztítására.

Ha a fürdőszobát átdolgozták, és a vízcsöveket kicserélték, az egészségügyi szekrényt meg kell szakítani. Ez annak a helynek köszönhető. Ez zavarja a javításokat, és korlátozza a hozzáférést a felszállókhoz. Javítás után helyre kell állítani.

Többféle lehetőség van a szaniterek tervezésére a WC-ben:

 • Nedvességálló gipszkartonból. A panelek horganyzott profilokra vannak szerelve. Ennek a kialakításnak az előnyei az építés alacsony költségei és a telepítés megkönnyítése.
 • Az aquapanelektől. Ezeket "TECE" acél profilokra rögzítik. Ennek az előnynek az előnye az anyagok nedvességállóságának és a szerkezet nagy merevségének növelése.
 • Habbeton blokkokból. Az anyag különbözik a megnövekedett nedvességállóságtól és a jó hangszigeteléstől.

A kommunikációs elemekhez való hozzáférés biztosítása érdekében a szekrényeket nyílásokkal vagy ajtókkal látták el. A hozzáférést gyakran redőnyök vagy beépített nyílások segítségével végzik. Az ilyen megoldások gyakorlatiasak és tartósak.

Gyártási anyagok

Az egészségügyi szekrények létrehozásához használt nyersanyagok jellemzőiknek megfelelően válogathatók. Számos lehetőség van, köztük a redőnyök. Ők használják a szerelés szaniterek a mennyezet alatt.

Ezek az ajtók nem sok helyet foglalnak el, és tartós fémekből készültek, korrózióvédettek. A struktúra élete az anyagválasztástól függ. Érdemes figyelni az ilyen lehetőségeket:

 • Műanyag és fém - a leginkább megfizethető és gondatlan anyagok. Fém keretre vannak szerelve. Az ajtók műanyagból készülnek. Az ilyen kabinet felszerelése nagyon egyszerű a saját kezével. Hasonló designok alkalmasak modern belső kialakításra.
 • Fa - vonzó megjelenésű és tökéletesen illeszkedik az eco-belső térbe. Ezek telepítése meglehetősen egyszerű, de telepítés előtt egy fakeretet kell felépítenie.
 • Glass. Az anyag szivacs szekrényei tökéletesek a kombinált egységek belső részére. Az ilyen célú üvegeket ritkán választják átláthatóvá. A leggyakoribb modellek mattek.
 • Láthatatlan akna. Nagyon népszerű a lakástulajdonosokkal. A beszerelés során le lehet zárni az elzárószelepeket és a vízellátó elemeket. A kapu nem tűnik ki a falhoz. Beágyazható a falba, és láthatatlanná válik.

A csuklós ajtókat tükrökkel, forgácslemezzel vagy MDF-mel lehet díszíteni. Az anyag megválasztását csak a lakástulajdonosok preferenciái befolyásolják.

méretek

Az egészségügyi szekrények leggyakoribb választéka négyszögletes és négyzet alakú termékek. Ennek köszönhetően a szelepek és csapok gyors ellenőrzése biztosított. Szükség van a beépített szaniter szekrények alapméreteinek kezelésére.

A mélység 125 és 195 mm között van. Az egészségügyi szekrény szélessége általában nem haladja meg a 760 mm-t. A magasság a helyiség preferenciáitól és kialakításától függően változik - 490-től 1190-ig. A megerősítés lehetséges kimeneti száma 1-18.

A nagyméretű szelepekből álló szivattyúk ipari létesítményekben vannak felszerelve. A lakás egy szabványos számot - 1-6.

Szükséges eszközök

A tervezési elképzelések megtétele előtt bizonyos eszközöket fel kell készíteni. A munkához szükség lesz:

 • kirakós;
 • drill;
 • csavarhúzó;
 • ceruza;
 • építési szint;
 • önmetsző csavarok;
 • rulett kerék

Többfajta szaniter szekrény létezik, amely különbözik a tervezés és a használhatóság terén.

edzés

Az egészségügyi szekrény beszerelését a csövek állapotának ellenőrzésével kell elkezdeni. Régi termékeket cserélni vagy javítani kell. A számláló felszerelése a szekrény felszerelése előtt történik. Ellenkező esetben a szerkezetet teljesen le kell szerelni.

A csövek megválasztása ma nem nehéz. Jobb polipropilén vagy polietilén termék kiválasztása. A fém-műanyag is elfogadható megoldás. Az ilyen anyagok számos pozitív tulajdonsággal különböznek egymástól:

 • kopásállóság;
 • hosszú élettartam;
 • nem hajlamos rozsdásodásra;
 • könnyű telepítés;
 • alacsony súly

Ezeknek a termékeknek a hátrányai közé tartozik a hangszigetelés magas szintje. Amikor ilyen csövek köré épülnek egy vízvezeték szekrény, ügyelni kell arra, hogy hangszigetelő legyen.

Tervezési lehetőségek

Az egészségügyi szekrény kialakításának minden egyes változatát részletesebben meg kell vizsgálni. A szabványos megoldás egy műanyagból készült fém nyílás beszerelése. Ez a lehetőség jobban megfelel a költségvetési javításnak. Hasonló termékkel a toalett eredeti megjelenésű. A végrehajtás szerénysége ellenére egy ilyen kabinet nagyon praktikus. Nagyon könnyű telepíteni.

Ha a kombinált fürdőszobát a helyiségben folyamatosan magas páratartalom mellett tartják.

Láthatatlan ember

Festett vagy cserépként van felszerelve. Az ilyen tervek a legrövidebb részletekre gondolhatók. Túl szorosan lezárhatók, de az összes számlálóhoz való hozzáférés gyors.

Telepítés után a sraffozás álcázott. Ehhez a termék körvonalait egybe kell esnie a csempecsatlakozásokkal. Az ilyen nyílások műkővel díszíthetőek. A láthatatlan ajtót megnyomásával nyithatja meg. Szükséges a sraffozás telepítése az egészségügyi szekrény készülékében. Ez a díszítés nagyon népszerű a lakástulajdonosok számára.

redőnyök

A redőnyök népszerűek az egészségügyi szekrény befejezéséhez. Könnyű elrejteni a kommunikációt, és maga a tervezés is tiszteletre méltó. A redőnyök használata nagyon egyszerű. A beépített mechanizmustól függően csökkentheti vagy növelheti a szerkezetet. A redőnyök kiváló módja annak, hogy megmentsük egy már kis helyiséget. Az anyagok költsége magasabb lesz, mint az eszköz kinyílása.

Különböző változatok és a színek választéka redőny. Különböző tervezési lehetőségeket választhat, de az egészségügyi szekrény befejezésének ára magasabb lesz. A redőnyökben a vezérlés - öv és rugó-inerciális hajtás különböző mechanizmusait használják. A redőny beépítése a szekrény nyitóhelyén történik.

az ajtók

Ez a tervezési lehetőség szaniter kabinet klasszikus. Ezek a kialakítások a különböző anyagok és konfigurációk között változnak. A természetes fából készült ajtókat megkülönböztetik a tartósság és a szilárd megjelenés. A szekrény ilyen anyaggal történő befejezéséhez fordulót kell költeni. Az MDF-ből vagy forgácslemezből készült ajtók sokkal kisebb költséggel járnak. Ráadásul könnyebben törődnek velük.

Az egészségügyi szekrényajtók egyéb lehetőségei:

 • Műanyag ajtók - a legnépszerűbb megoldás. Az anyag tökéletesen tiszta, gyorsan és egyszerűen telepíthető. Azonban olcsó megjelenésű.
 • Üvegajtók. Vonzóak és könnyen telepíthetők, de a fokozott törékenység jellemzi őket.
 • Az ajtók lengés, harmonika vagy csúszás kialakításával készülhetnek. Általában csuklós termékeket készítenek, rögzítve őket a zsanérokra.
 • Ajtók rétegelt. A design kényelmes és egyszerű, és alacsony áron is rendelkezik. Megfelelő termék bármilyen szaniter szekrény nyilvántartásba vételéhez. Telepítés előtt végezzen méréseket, és válassza ki a megfelelő modellt. A szekrény méreteit a doboz alatt állíthatja be. Az ilyen modellek fából készültek, majd foltosak. Az ilyen szekrény nélküli ajtók hiánya a zajszigetelés alacsony szintje.

Ma az egészségügyi szekrény külön eleme a lakás dekorációjának. Lehetővé teszi, hogy elrejtse a műszaki kommunikációt és tárolja a különböző trivia. Ezek a funkciók jelentős szerepet játszanak a WC kialakításában.

Számos tervezési lehetőség van az egészségügyi szekrény számára. Egy egyszerű kialakítás, egy nyílás formájában, alkalmas a fürdőszoba felújítására. Amikor nagyméretű újratöltést hajt végre, egy fém vagy műanyag nyílás a helyükre néz. Egy adott típusú felület kiválasztása a tulajdonosok preferenciáitól és a javítási költségvetéstől függ.

megállapítások

Egészségügyi esetet többféleképpen is kiadhat. Például felépíthet egy egyszerű revíziós nyílást, amely nem igényel különleges képességeket és kiterjedt képzést. A telepítést befejezése után végezzük.

A csempe burkolólapok komplexebb megoldást jelentenek, amely bizonyos ismereteket és készségeket igényel. A bútorajtók praktikusak és vonzóak. A redőnyök modern megjelenésűek és könnyen nyithatók.