Legfontosabb > Dekoráció

Remkomplekt kapcsolókhoz kétkezes zuhany csaptelepek Vidima B964961NU + B950318NU11 5.00 1

Remkomplekt kapcsolókhoz kétkezes zuhany csaptelepek Vidima B964961NU + B950318NU11

B964961NU Diverter zuhanyszelep (44mm * 16mm)

B950318NU11 mechanizmus kapcsolási a zuhany, "O" gyűrű (37,5 mm * hossza 21 mm vastag * 18 mm * 17 mm-es menettel anya * 7,6 mm * 20 rések spline)

Javító készlet kétkezes zuhany csaptelep kapcsolókhoz Vidima B964961NU + B950318NU11 értékelés

Átlagos vásárló véleménye: (1) 5.00 az 5 csillagból

egyéni tervezés a kapcsoló a Vidima cég

Minden jó. De pontosan egy évvel később, a "zuhanycsap" kapcsoló szivárogni kezdett. Ezzel élni lehet, sőt még sokáig is. Csak a feleség még mindig nem fog nyugtatni, és akaratlanul, meg kellett szereznem az eszköztárat, és javítottam a keverőt.
Érintett egy nagyon szerencsétlen kapcsolási terv. Mint a korábbi Vidima-i mixerem, csak egy évig tartott.
De ha az utóbbi időben rohantam a boltokba, és egy nagyon bonyolult gumi ujjat keresettek, ami a kapcsolási mechanizmus részét képezi, most már tudtam, mit kell tennie.
Leszállok, a kapcsolókart és alatta találok fehér műanyagot, de korábban ez a rész rézből készült.
Elvben ez a csere semmi esetre sem befolyásolta a megbízhatóságot. Csak a gumibakát kell hibáztatni mindent, amit kinyomozok az alsó lyukon, ahol a kifolyócsatlakozó van.
Itt van az egyedi tervezésű kapcsoló a Vidima cégtől. Talán kristálytiszta vízzel, a mechanizmus alapját képező gumiburkolat sokáig tart. De kemény vízünkön, és még a mechanikai szennyeződésekkel is, pontosan egy évig szolgált, a régi, az új keverőben.
És a legrosszabb az, hogy egy új megoldást találni a javításra nagyon nehéz. A vízvezetékeket üzletek meglepetten nézett egy ilyen csodálatos dolog, nem az én ebben a helyzetben az egyik fórumok megtanulta, hogy sokkal könnyebb cserélni a kapcsolót teljesen.
És egy ilyen csere - "Repair Kit for Vidima mixer" vettem az online áruház vízvezeték.
Tény, hogy ez egy időben tesztelt spool kapcsoló. Annak ellenére, hogy most van egy csomó új, javított keverő, még mindig aktívan használják ma, különösen gyakran a keverők két szelep.
Természetesen a gumigyűrűk is elhasználódnak a tekercskapcsolónál, és ezeket időről-időre módosítani kell. De ezek értékesítése bármely vízvezeték-boltban, és a költségek legfeljebb három rubel.

Pótalkatrészek Vidima keverők javításához

"Cozy Home and Company" ajánlatot kínál Vidima keverők részére Oroszországban. Felhívhatja a menedzsert, ellenőrizheti az árakat és a rendelkezésre álló alkatrészek Vidima keverők készleten.

A vidám Vidima (Vidima) márkát 1995-től a Videxim (Videxim) szállította Oroszországba.
A Videxim cég foglalkozik a vízbeszerzés nagykereskedelmével és értékesítésével.
A Vidima védjegy alá tartozó vízvezetékeket Bulgáriában gyártják az Ideal Standard vállalat tulajdonában lévő gyárakban, és megfelelnek az összes európai szabványnak és normának.

A Vidima az elegáns design és a középáras szegmens magas színvonalú szaniterberendezéseinek (csapok, szaniterek, akril fürdők) teljes skáláját kínálja.
A Vidima az építési területek és a fogyatékkal élők számára is speciális vízvezetékberendezéseket gyárt.

Minden termék Vidima már 1 éves és 25 év garanciát vállal.

1954-ben egy bázisra nyitott szaniterek gyártására szolgáló üzemet nyitott. Stoyan Buchvarov. Ezután a növény minden terméke csak a bolgár piacra készült.

1989-ben az üzemet egyesítették egy egészségügyi központok fejlesztésével foglalkozó kutatóközponttal. A létrehozott állami vállalkozás Vidima nevet kapta. Ezzel a névvel együtt az első keverők jelennek meg.

1992-ben az American Standard létrehozta a Vidimával közös vállalkozást világszínvonalú szaniter felszerelések gyártására. Az eredeti terv szerint a gyártott termékek nagy része Nyugat-Európa (főként Franciaország) piacára irányult. A kilencvenes évek végén viszont a kelet-európai fogyasztók jó minőségű vízvezeték iránti keresletének növekedése arra kényszerítette a vállalat vezetőit, hogy vizsgálják felül megközelítésüket.

1998-ban regisztrálták a Vidima védjegyet, és Bulgáriából származó kiváló minőségű keverők jelentek meg a kelet-európai országok piacain.

1998-ban Az egyik legmodernebb szaniter kerámiatermelő üzem Európában (WC-k, zuhanytálcák, mosdók, akril fürdők) nyílik meg Sevlievóban, a legfrissebb technológiák felhasználásával, melyet Bulgária legsikeresebb beruházási projektnek nyilvánított.

Az elmúlt években a Vidima egy igazán sikeres, gyorsan növekvő márkává fejlődött, amelyet minden kelet-európai országban jól fogadtak.

A nemzetközi vezető által létrehozott Vidima ügyfeleinek a legjobb minőségű és gyönyörű formatervezést kínálja, ízlésüknek és anyagi lehetőségeiknek megfelelően.

Vidima keverő (váltás a zuhanyzóba) rézből

Vidima mixer szórakoztatója (váltson zuhanyra)

Az öncserére vonatkozó utasítások csatolva!

A Vidima védjegy (Visible) modern keverőinél, a keverő költségének csökkentése érdekében, egy gumi kapcsolószerkezet van a zuhanyozóhoz (deviátor). A gumi rész a keverőház belsejében található:

A rossz vízminőség (mechanikai szennyeződések) miatt ez a mechanizmus gyakran sikertelen.

Kínálunk egy váltót a Vidima keverőhöz, rézből. A Vidim mixerek ilyen mechanizmusait olyan időkben végezték el, amikor a gyártó nem mentette meg az anyagokat.

Ez a váltó (a zuhanyzó kapcsolómechanizmusa) alkalmas a Vidima védjegy (látható) szinte minden kétkezes keverőjéhez, amelyek nem állnak a keverő korában, kivéve az Agat sorozat keverőit.

Azok a keverők listája, amelyeken a kapcsoló a zuhanyzón (divertor) van felszerelve:

- Vidima "Retro": BA125AA, BA125LS, BA126AA, BA126LS, BA127AA, BA127LS, BA128AA, BA128LS, BA129AA, BA129LS, BA130AA

- Vidima "Flora": BA142AA, BA143AA

- Vidima "Seva Trio": BA107AA, BA108AA

- Vidima "Quadro": BA247AA, BA248AA, BA249AA

- Vidima "stílus": BA137AA, BA138AA

- Vidima "Vit": BA154AA, BA155AA

- Vidima "Eco": BA163AA, BA164AA

- Vidima "gyakorlat": BA228AA, BA229AA, BA230AA

- Vidima "Iskar": BA167AA

- Vidima "Delta new": BA148AA, BA149AA

- Vidima "Yantra": BA170AA

A régi fogantyút ezen a kivezetőn telepítheti (a nyílások száma ugyanaz). Ha valamilyen oknál fogva szüksége van egy új tollra, akkor itt van (link).

Szállítás bármely oroszországi régióba!

Ön tisztázhatja ezen és egyéb ORIGINAL alkatrészeket a TM "Vidima" csaptelepek és szaniter kerámiák javítására, valamint tanácsot szerezhet az önjavításra.

telefonon: +7 (911) 454-84-77

vagy e-mailben: [email protected]

Vidima mixer szórakoztatója

(váltson zuhanyra)

Online áruház "Hidromasszázs szolgáltatás".

A gyártó adatai

A Vidima (a továbbiakban: Vidima) 1934-ben alapított vállalat a mai napig tagja az "American Standard Companies" nemzetközi vállalatnak, amely az "Ideal Standart", a "Sotini", a "Vidima" stb.

Kezdetben a legtöbb amerikai szabvány termékeket a nyugat-európai piacra szánták, de ezek a tervek fokozatosan megváltoztak. A magas színvonalú és olcsó termékek Bulgáriában és szomszédos országaiban az elvárás az amerikai Standart menedzserek számára, hogy új "Visible" védjegyet hozzanak létre, amely az alacsony költségeket ötvözi a kiváló minőségű, az eredeti dizájnnal és a modern technológiával.

A "Vidima" termékeket különböző anyagi javak fogyasztói számára tervezték. A minőség és az ár optimális kombinációja miatt a "Vidima" termékek nagyon vonzóak a vásárlók számára.

Jelenleg az orosz piacon szaniterek széles skálája van. A "Vidima" itt megbízható választásként jelenik meg: valódi történelemmel és valódi élménnyel rendelkező márka. A "Vidima" bolgár vállalat már több mint 70 éve gyárt vízvezetéket, és továbbra is kizárólag Európában követi a termelés elvét. A fő termelés Bulgáriában koncentrál Sevlievo városában, ahol 3 modern gyár van, 3300 alkalmazottal. Minden alkatrész a Vidima csapok (kerámia patronok, csaptelepek, aerátorok és egyéb kulcskomponensek) gyártják Wittlich, Németország.

Minden Vidima által termelt terméknek egyedi minőségi ellenőrzésen kell átesnie. Például mindegyik keverőt nagy víznyomás mellett tesztelik a szélsőséges körülmények között is. Ennek eredményeként a "Vidima" keverők megbízhatósága négyszeres mértékben meghaladja az európai szabványokat.

A "Vidima" cég szervezi szolgáltatási központok hálózatát a termékek több mint 30 városi képviseletében.

A "Vidima" olyan termékek, amelyek igaz európai minőséget és megbízhatóságot keresnek kedvező áron.

3 találat a Divimor for Vidima mixer (váltson a zuhanyzóba) sárgaréz

ksergey2777 (hitelesített tulajdonos) - 2014.07.27:

Nagyon hosszú keresett váltó a Vidima keverőhöz. Nem találtam vízvezetéket az üzletekben. Feltételezett a megrendelés ezen a webhelyen, és nem sajnálta. Nagyon gyors szállítás és visszajelzés. Nagyon köszönöm Nikolai Alexandrovicsnak a válaszadást!

Alexey (ellenőrzött tulajdonos) - 2013/06/03:

Nagyszerű a Vidima Eco BA163AA-hoz a standard, megbízhatatlan váltó helyett

Dmitry (igazolt tulajdonos) - 2014/02/17:

A Vidima Retro BA127AA csapot hosszú ideig használtam, néhány év múlva, amikor a zuhany be volt kapcsolva, a csap csapódni kezdett, és fordítva.
Találtam egy szórakoztató ezen az oldalon, ő ment tökéletesen telepítette az utasításokat küldött gyorsan és problémamentesen.
Nagyon gyors visszajelzés és gyors szállítás.
Köszönöm szépen!

Vélemény hozzáadása Válasz visszavonása

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A zuhanycsere átkapcsolásának mechanizmusa

A város minden területén dolgozom. Indulás az ügyfélnek 2 órán belül. Gyors, magas színvonalú garancia.

Bármilyen kérdés? Hagyja elérhetőségeit és hamarosan kapcsolatba lép velem!

Az alkalmazások elindítása és elfogadása éjjel-nappal

Bármilyen vízvezeték-munka

Vízvezetékek felszerelése és cseréje

Vízmérők felszerelése és cseréje

Radiátorok, radiátorok szerelése és cseréje

A szennyvíz telepítése, tervezése és tisztítása

Kazánberendezés szerelése

9-től 12 óráig akció 30% -ig minden egészségügyi munkához.

Nyugdíjasok, kedvezményezettek, háborús veteránok, harcosok - 20% kedvezmény a vízvezeték minden típusára, ingyen hívja a kapitányt.

IDEAL STANDARD Vidima csaptelep

Leírás:

Cím: 23, 5. Donskoy Proezd, Moszkva, 119334, Moszkva, 3. emelet, Térkép

Telefon: +7 (495) 937-2237, +7 (495) 921-3242 E-mail: [email protected]

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat 10.00-18.00, vasárnap - Zárva

Fióktelepei Oroszország: St. Petersburg, Krasznodar, Rosztov, Novoszibirszk, Crimea, Nyizsnyij Novgorod, Szimferopol, Stavropol, Jalta, Omszk, Szevasztopol, Kazan, Kerch, Samara, Voronyezs, Jaroszlavl, Vlagyivosztok, Orenburg, Izhevsk, Jekatyerinburg és mások.

Hogyan kell szétszerelni egy másik típusú zuhanykapcsolót?

Az egyik leggyakoribb probléma a vízvezeték-működtetés - a szünet a fürdőszoba csaptelep. Ha tudod, hogyan kell szétszerelni a zuhanycsatlakozót, akkor megoldhatja a problémát és javíthatja azt.

A kapcsolók fajtái

A zuhanykapcsolókat a tervezés és az üzemeltetés elve szerint osztályozzák. Tervezés szerint:

 1. Patront. A legáltalánosabb a modern vízvezetékben. Ezek egy reteszelő mechanizmust tartalmaznak - egy patront, amely a kart elfordulásától függően megváltoztatja helyzetét;

Patront a keverőhöz

 • Orsót. Vékony falú vagy szovjet prototípusú keverőkben használják. Van egy mechanizmusa - egy szelep, amely szabályozza a víz áramlását a rúd forgatásán keresztül;

  A tekercsek típusai

 • Cork. Ezek korszerűbb analóg spool kapcsolók. Kiegészítve egy olyan tavasszal, amely az állományt tartja. Amikor ilyen kapcsolót emel, a rugó nyúlik és megfogja a rudat olyan helyzetben, hogy a víz bejut az öntöződobozba. Ennek megfelelően, amikor megnyomja a parafát, a rugó becsavaródik és a zuhanycsap záródik, és a víz belép a ganderbe.
 • Tervezési jellemzőiknek megfelelően a keverők szétszerelésének és javításának elve jelentősen megváltozik. Javasoljuk, hogy fontolja meg, hogyan kell szétszerelni a leggyakrabban használt zuhanykapcsolókat.

  Lépésenkénti utasítások a parafa kapcsoló szétszerelésére

  A parafa kapcsoló a következő altípusokra oszlik:

  1. Utasítás. Csak lekapcsolja a lek-gander módot;
  2. Automatikus. Bizonyos idő elteltével a parafa visszatér zárt helyzetbe;
  3. Szovjet. Itt a parafát egy fordítómechanizmus szabályozza. Most ez a design nagyon ritka.

  Először ki kell kapcsolnia a lakásban lévő vizet, hogy elkerülje az áradást vagy más kellemetlen meglepetéseket a javítás során. Ezután a keverőből eltávolít egy díszítőelemet, ami jelzi a hőmérséklet változását a keverőfogantyú mozgása során. A panel alatt menetes csatlakozás található. Csavarhúzó segítségével óvatosan csavarja le a csavart, és távolítsa el a fogantyú felső részét.

  Videó: A zuhanykapcsoló lépésről lépésre történő javítása

  Ezt követően a lezáró mechanizmus típusától függően a műveletek sorrendje változhat:

  1. A dekoratív anyát először eltávolítják a keverőből. Gyakran nem keverik össze a keverő alappal, így akár kézzel is eltávolíthatja. A szakértők nem javasolják, hogy csavarkulcsot használjanak fel annak eltávolítására, mert károsíthatja a rész külső felületét;

  A dekorációs lemez eltávolítása a keverő felületén

 • A díszítő anya alatt fel van szerelve. Magában tartja a záró mechanizmust. Ha az Ön csapja patron típusú, akkor a kerámia patron megtartja ezt a székrekedést, ha ez egy gömbcsap, akkor a reteszelőgolyó. Egy csavarkulccsal ez a csavaranya lecsavarható a csapból;
 • A kapcsoló eltávolítása után. A kiviteltől függően, de dugaszolható (a fogantyúhoz egy rugóval van összekötve, megnyújtva, a vízáramlás a csőre vált) és a differenciálóval. Ugyanakkor a helyszín mind a keverő oldaláról, mind a daru aljáról lehetséges;
 • A kapcsolót finoman kicsavarják a keverőből egy állítható csavarkulccsal. Ha a mechanizmus szabadon forog a keverő testén belül, gondosan le kell csavarni róla a rugó és a tömítések sérülése nélkül;

  A kapcsoló sapka eltávolítása

 • A rugó vagy a nyomógomb kapcsolója egy szárból, egy rugóból, egy záróelemből és egy tömítésből áll. A szétszereléshez csavarja le az anyát, ami hozzájárul a víz kiáramlásához az "esőhöz". A rugót ellenőrizni kell, meg kell hajlítani és rugalmasnak kell lennie - kellően mozgékonynak kell lennie a székrekedés szokásos beállításához;

  Rugós kapcsoló

 • Az anya eltávolítása után távolítsa el a rudat tartó műanyag alátétet. Ez a tavasz alatt található. Ezt alaposan eltávolítják. Ne csavarja meg vagy hajlítsa meg a részt, mert ezután alkalmatlanná válik;
 • A mechanizmus cseréje vagy javítása után a szerelés fordított sorrendben történik.
 • Amikor a szovjet típusú parafa kapcsolóval dolgozik, a szabályzógombot először ki kell csavarni, majd a kapcsolót el kell távolítani.

  Válogatás típusa spool switch

  Ha a zuhanyzóhoz való kapcsolás eltávolítható tárcsa-szeleppel van felszerelve, az analízis sorrendje kissé eltérő lesz:

  1. A keverő testétől le kell csavarni a szerkezet alsó részét - egy kapcsolót és egy tömlőt a zuhanyzóból. Ehhez használjon csavarkulcsot vagy megfelelő átmérőjű csavart;
  2. A tömlõnek a kapcsolóról történõ leválasztásához el kell távolítania a formatervezett anyát. Ehhez kényelmes beállítás állítható csavarkulcs;
  3. Miután a kapcsoló leválik a testről. Óvatosan kell kivenni a keverőből.

  Egy másik nagyon gyakori spool kapcsoló a zuhanyzó öntözés, amely nem kell teljesen szétszerelni a javítási vagy karbantartási munkákat. Egyszerűen távolítsa el a zárat vagy a dekoratív anyát a kapcsolóról, és óvatosan húzza ki a mechanizmust.

  Zuhanykapcsoló kialakítás orsóval

  A spool kapcsolók nem feltétlenül népszerűek a javítások lehetetlensége miatt. Ezért, ha szivárgás jelenik meg egy ilyen keverőn, akkor könnyebb azonnal megváltoztatni, mint megjavítani.

  Hogyan kell szétszerelni a golyós kapcsolót a zuhanyhoz

  A kétszelepes csaptelepeken leggyakrabban a gömbzáró kapcsolók vannak felszerelve. Az ilyen eszközök egyik jellemzője, hogy a víz nyomása és hőmérséklete szabályozza a kapcsolóban lévő gömböt. A szelepszárhoz és a szelepekhez van csatlakoztatva. A gombok elforgatásakor a golyó megváltoztatja helyzetét és megteremti a szükséges sugárnyomást, valamint átkapcsolja a gander-kifolyó üzemmódot.

  Teljesen szétszerelt kétszelepes csaptelep pótalkatrészekkel

  Lépésenkénti utasítások a zuhanyfej-kapcsoló szétszereléséhez (gander - öntöződoboz):

  1. Az első a keverő felső részében levő szorító anyát távolítja el, amely felelős a tömlőnek a zuhanyból a daru testéhez való rögzítéséért. Könnyen eltávolítható egy lapos csavarhúzóval vagy egy késtartóval;

  A dekorációs lemezt eltávolítjuk a keverőn

 • A zuhany és az anya eltávolítása után a hüvelyben egy szabad nyílás lesz a keverőben, amelyben egy hatszögletű lemez van a reteszelőgalléron. A kapcsoló eltávolításához meg kell csavarni a fluoroplasztikus lemezt a hatszögkel, és húzza ki. Nem lehet keményen préselni, hogy ne szakítsa meg a tartót;

  Hole a hüvely alatt

 • Csak ezután nyissa ki a fogantyút, amellyel a golyó helyzete beállítható. Először a dekorációs lemezt eltávolítjuk. Egy csavar található az alatta, meg kell csavarozni egy göndör csavarhúzóval, lehetőleg nagy hangsúlyt fektetve. Ha a szál nem hajtható le, akkor próbáljon meg kis mennyiségű olajat felvenni. Nem lehet túlzott erőt kifejteni annak érdekében, hogy ne szakadjon meg a rögzítés;
 • A fogantyú könnyen eltávolítható kulcs nélkül, a szálon nincs felszerelve (az 1. ábrán látható). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogantyú szinte mindig siluminból készül, ami nagyon törékeny. Ezért, ha nehéz "elmozdulni" a testből, akkor nem szükséges keményen megverni, vagy csavarni;

  Kapcsoló gomb eltávolítása

 • A fogantyú alatt van a kapcsolószár, ezért szabványos menetként ki kell csavarni. Ezután könnyen eltávolítható a bázisról és javítható vagy ellenőrizhető.
 • Amikor összeszereli a keverőt és a kapcsolót a kiindulási helyzetbe, ajánlott csavarozni az FUM szalagot minden menetes csatlakozáson, valamint cserélni a tömítéseket és a gyűrűket. A megelőző vizsgálatot fél év alatt 1 alkalommal kell elvégezni, ez megakadályozza a tömítések elhasználódását.

  Hogyan lehet javítani a keverőgomb zuhanyzót

  Minden modern fürdőszoba csaptelep van egy gombnyomásos kapcsoló "kifolyó" - "zuhany", amely lehetővé teszi, hogy átirányítja a víz áramlását a liba az öntöző kanna és fordítva.

  Működés közben azonban a keverő ezen eleme meghibásodhat, és helytelenül kezdi működését. Ez általában szivárgás formájában jelentkezik, amikor a "zuhany" üzemmód be van kapcsolva, víz csapódik ki vagy áramlik a csapból. Ennek oka az áramlások helytelen eloszlása.

  Az ilyen típusú hibák oka általában a kritikus alkatrészek banális kopása. Ugyanakkor a túlzottan kemény víz, amely káros hatással van az egészségügyi berendezések belsejébe, jelentősen csökkentheti a keverő élettartamát.

  Általános szabály, hogy minden modern csaptelep (az olcsó kínai másolatok kivételével) karbantartható, így Ön maga is meg tudja oldani a csaptelep-zuhany gombjának hibáját.

  A kapcsoló javításához azonban először meg kell értened, hogy milyen típusú mechanizmus van a keverő egy adott modelljében.

  Napjainkig a leggyakrabban használt csap- és zuhanykapcsolók:

  • Zolotnikovy (kar) - az ilyen típusú kapcsolók óta a Szovjetunió széles körben használják a vékony falú keverők a "bárányok". A tekercskapcsolók jellemző tulajdonsága egy műanyag, kerámia vagy fémgomb, amely a szelepek között helyezkedik el;
  • Kipufogó (nyomógombos) kapcsoló - közvetlenül a kijárat mellett található az öntözőcsőhöz. A kapcsoló fő jellemzője az automata üzemmód: ha kikapcsolja a vizet, akkor automatikusan visszatér a "zuhany" -tól a "kifolyó" pozícióba. Ez a felelős a visszatérő tavaszért;
  • Golyós kapcsoló - ennek a mechanizmusnak a főegysége egy fém (sárgaréz) golyó, amelynek fúrt lyukai átirányítják a víz áramlását. A golyó két gyűrűs tömítés között helyezkedik el. Az ilyen típusú gomb a golyóscsap elvén működik, és a legmagasabb élettartammal rendelkezik.

  Az önjavításhoz, a nyomógomb típusától függően szükség lehet a következő szerszámkészletekre: állítható csavarkulcs és / vagy gázkulcs, Phillips csavarhúzó, 17 csavarkulcs, gumi tömítőgyűrűk készlet, hex kulcskészlet.

  A keverő zuhanyzójának javítására vonatkozó utasítások

  Nyomógomb kapcsoló javítása

  A zuhanyfej leállíthatja a vizet szélsőséges helyzetben, vagy spontán elindulhat a "zuhany" üzemmódból a ganderbe, ha a víznyomás nem elegendő.

  Az első hiba oka a gumitömítés meghibásodása. Ebben az esetben ki kell cserélni.

  Ehhez szükség van:

  1. Zárja le a vízellátást;
  2. A csavarkulcsot csavarja le a csavarral;
  3. Bontsuk le (csavarjuk le) a dekoratív gombos kupakot;
  4. Távolítsa el a szálat a tokról a rugóval együtt;
  5. Csavarja le és vegye le a szelepet;
  6. Távolítsa el a régi tömítőgyűrűket a szelepről;
  7. Telepítse a hasonló alakú és méretű új gyűrűket (értékesíthető a vízvezeték-részlegben);
  8. Gyűjts össze mindent fordított sorrendben.

  Ha a csaptelep-zuhany gomb abbahagyta eredeti állapotát, amikor a víz ki van kapcsolva, akkor a törés oka a rugó kopása vagy károsodása. Ebben az esetben a rugót ki kell cserélni.

  Ha a spontán átkapcsolás a zuhanyról a csévélőre alacsony víznyomáson történik, akkor a rugót lazítani kell, ha egy csavarral néhány fordulatot elszakítanak.

  Javítóorsó kapcsoló

  Ha a keverő ilyen típusú kapcsolóval van ellátva, a víz időről időre a víz alatt áramolhat.

  Az áramlás fő okai ebben az esetben:

  • sérült / kopott gumi o-gyűrű a forgattyú forgócsapján;
  • elkopott vagy hiányzó gumitömítő tömítés a kapcsolódobozban;
  • A forgattyú csavarja lazul, vagy a keverődoboz nincs szorosan rögzítve.

  Ha a tengelykarmantyú rögzítésének helyén víz beszivárgódik a keverőházzal, csavarkulccsal vagy gázkulccsal szét kell szerelni, és új tömítést kell beszerelni.

  A forgó szárból való szivárgás esetén a bozót teljesen le kell szerelni, és a tömítőgyűrűt a forgó száron át kell cserélni.

  Ha a víz az egyik kapcsolóhelyzetben szivárgást okoz, akkor valószínűleg használhatatlanná válik a szalag tömítésének tömítése. Ebben az esetben csavarja le a tekercset, cserélje ki a tömítéseket és tisztítsa meg a munkadarabokat a mészkövekből.

  Ball kapcsoló javítás

  A golyós kapcsolóval kapcsolatos problémák nagyon ritkák, és általában túlságosan kemény víz miatt keletkeznek, amikor a munkadarab felületén vízkőlepedés alakul ki.

  Ha a keverő maga is olcsó, akkor a fém, amelyből a gömbmechanizmust készítik, egy oxidréteggel lefedhető.

  Mind az első, mind a második esetben a probléma megoldható a keverő szétszerelésével és a plakett mechanizmusának tisztításával, amint azt a videó mutatja:

  A lélekváltó gomb működésének megakadályozása

  A gyakorlat azt mutatja, hogy a keverők és egyéb vízvezetékberendezések gombjai korai meghibásodásának fő oka a nagy keménységű sók (kalcium és magnézium) jelenléte a vízben.

  A vízellátó rendszerben lévő alkáli földsók sói artézi kutakból származnak és sok problémát okoznak a fogyasztók számára.

  A krómozott felületen fehér foltok és a keverő külső oldalán felhalmozódott mész csak a probléma látható része. A keménység sók teljesen elpusztíthatják a legjobb olasz vízvezetékeket is.

  A keverő élettartamának meghosszabbítása érdekében fő munkaterületeket rendszeresen tisztítani kell a mész betétekről.

  Ehhez elegendő körülbelül 6-12 hónapos időközönként szétszerelni és tisztítani egy folyadékfürdő tisztítóval, amint azt a videó mutatja:

  A háztartási vegyi anyagok osztályán számos ilyen eszköz került bemutatásra.

  CillitBang, Stork Sanoks tiszta fürdő, FROSCH fürdő és zuhany, Comet spray, stb.

  Figyelem! Annak érdekében, hogy a keverő króm felülete ne hagyja karcolás közben, csavarja le az anyákat, ügyeljen arra, hogy rongyot kösse össze. Nem szükséges erősen összenyomni a keverő elemeit, ha gázkulccsal dolgozik, mert ez repedés kialakulásához vezethet.

  Zoyd barlangja

  Főmenü

  Record Navigáció

  Vidima daruk javítása

  A hét (!) Évnyi gondtalan munka elmúltával a konyhában egy csapvíz csöpögött. Ugyanakkor úgy döntöttem, hogy egyszerre rögzítem a csapot a fürdőszobában, a zuhanyzóban folyamatosan sok víz volt, amikor a csaptelep be volt kapcsolva, és fordítva, amikor a zuhany be volt kapcsolva. Nincs semmi bonyolult itt, de vannak olyan árnyalatok, akik jól jönnek

  Először is a tollak. Azok a tollak, amelyeket nekem voltam, elméletileg lövésnek tűntek, egyszerűen elhúzva (vannak ilyen műanyag reteszek). Gyakorlatilag ugyanaz... nem a fürdőszobában, tényleg lehúzták. És a konyhában az évek során minden olyan erős lett, hogy 40 perces rázkódás után már meg akartam adni (elég volt, hogy kiszabadítsam az erőt, de az elmém...), mert nagyon féltem, hogy kiszedem a csapot a mosdóból, és az asztalos bútorok. De végül megtalálta a megoldást - a kedvenc fogóim megpakoltak, ívelt pofákkal. Nagyon sikeresen pihentek a keverő testén, és velük, mint egy kar, a fogantyút eltávolítják.

  Hogyan cseréljem a daru-tengely dobozokat, nem írok

  A fürdőszobában egy keverő volt érdekesebb. Ez a modell már megszakadt, az elvezető kapcsoló egy régi kialakítású - egy gumitömlő, amelynek lyuk van függőlegesen és egy forgó henger merőleges rá. Most teljesen más kapcsolót csinálnak, de a rendelkezésre álló adatok szerint közeledett a régi modellekhez is, én.

  Cseréljük ki a kerek műanyag fedelet a kapcsolóból (töröttem, és egyszerre megvettem), csavarja le a csavart, amely a kapcsolókulcsot a száron rögzíti. Itt persze kiderül, hogy a csavar rozsdásodik és a fogantyúhoz ragad, a csavarozás kísérletével a csavarhúzó minden következményével megfordul. A helyzet megoldása érdekében a leghatékonyabb módszer egy kicsit ecetsavat tartalmazott a csavar és fogantyú összekötésére. Néhány perc múlva a csavar könnyen lecsavarodott.

  De a fogantyú eltávolítása a résekből nem kevésbé volt problémás, mint korábban eltávolítani a fogantyút a konyhai csapból. Szorosan leült, és nem mentette meg a kedvenc fogóidat sem. Kb. 40 percig veregett, végül úgy döntött, hogy az állomány csak leállt, és a fogantyú belsejében maradt. Nem volt visszaút, minden remény az volt, hogy az új kapcsoló illeszkedne a keverőmhöz.

  Ezután csavarja le a keverőt minden fentről (a kupakot, amelyhez a zuhanycső csatlakozik) és alul (a kifolyócső és a kifolyócső)

  (az alján lévő kifolyócső képe még nem csavarodott ki)

  Ezután vegye le a keverőben lévő függőlegesen elhelyezkedő gumit. Az én esetemben feleslegessé vált az öregségtől. És miközben kihúztam, mindannyian hálás voltam, minden keze fekete volt, mint egy néger. Röviden, a régi kapcsoló most így néz ki:

  Nos, akkor minden egyszerûnek bizonyult. Helyezze be a súlyzószerű részt az alsó részből a keverőbe, forgassa a kifolyócsavart. Ezután vegye le a kapcsolót, és rákattint az állományra, távolítsa el. A fogantyú lyukába tettük, hogy csak a "súlyzók" közepén kapjuk meg a horogat, majd megcsavarjuk a kapcsolót, és összegyűjtjük mindent. A tett megtelt, a kapcsoló működik, semmi sem szivárog.

  A zuhanycsere átkapcsolásának mechanizmusa

  Kút hossz, mm: kút nélkül
  Az öntözés átmérője, mm: 70
  Tömlőhossz, mm: 1500
  Telepítés: a falra
  Cél: a zuhanyozáshoz

  Cél: zuhanyzó / szett: keverő és zuhanykészlet
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: daru
  Szín: króm

  Cél: zuhanyzás / beágyazott rendszerek esetén
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Kúpos magasság, mm: kút nélkül
  Az öntözés átmérője, mm: 70
  Tömlőhossz, mm: 1500
  Telepítés: a falra
  Cél: a zuhanyozáshoz

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: kerám. patron
  Szín: króm

  Kúpos magasság, mm: kút nélkül
  Az öntözés átmérője, mm: 70
  Tömlőhossz, mm: 1500
  Telepítés: a falra
  Cél: a zuhanyozáshoz

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Kúpos magasság, mm: kút nélkül
  Az öntözés átmérője, mm: 70
  Tömlőhossz, mm: 1500
  Telepítés: a falra
  Cél: a zuhanyozáshoz

  Cél: zuhanyzó / szett: keverő és zuhanykészlet
  Mechanizmus: kerám. patron
  Szín: króm

  Cél: zuhanyzó / szett: keverő és zuhanykészlet
  Mechanizmus: kerám. patron
  Szín: króm

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Cél: zuhanyzó / szett: keverő és zuhanykészlet
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Kúpos magasság, mm: kút nélkül
  Az öntözés átmérője, mm: 70
  Tömlőhossz, mm: 1500
  Telepítés: a falra
  Cél: a zuhanyozáshoz

  Kút hossz, mm: kút nélkül
  Az öntözés átmérője, mm: 70
  Tömlőhossz, mm: 1500
  Telepítés: a falra
  Cél: a zuhanyozáshoz

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Cél: a zuhanyozáshoz
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Cél: zuhanyzó / szett: keverő és zuhanykészlet
  Mechanizmus: kerám. patron
  Anyag: Sárgaréz
  Szín: króm

  Cél: zuhanyzó / szett: keverő és zuhanykészlet
  Mechanizmus: kerám. patron
  Szín: króm

  A termék nem található!

  Ügyfélszolgálat

  Extrák

  Kedves látogatók!

  A raktáron, a szállításon és az áruk átvételénél április 11-ig felfüggesztett technikai problémák miatt!

  A hét végéig megrendelések érkeznek online, hétfőn a szállítási vagy pickup átutalással!

  Elnézést kérünk minden kellemetlenségért.

  Nagyon szomorúak vagyunk, hogy nem tudtunk felajánlani, amire szükséged van
  Kérem, segítsen nekünk abban, hogy jobban megértsük, miért hagy minket?