Kategória: Bútor
PVC panelek WC-hez - fotó
Bútor

Ha tervezted a lakásod javítását, de nem szeretnél túlságosan nagy mennyiségű pénzt költeni a kerámia burkolatokra, javasoljuk, hogy fordítsanak figyelmet a fürdőszoba és a WC PVC paneljeire.

3D program a fürdőszobai tervezéshez
Bútor

Szeretné frissíteni a fürdőszoba megjelenését? A helyzet képes megmenteni egy speciális programot a fürdőszoba tervezéséhez. Először úgy tűnhet, hogy az alkalmazás nem szükséges, mert semmi nehezen megjavítható: csak új anyagokat kell vásárolni, és új vízvezetéket kell rendelni.

Háztartási javítási szám 1
Bútor

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

    Töltse ki az alkalmazást Vásároljon árajánlatot a mesterektől Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Feladhat egy feladatot, és megtudhatja az árakat

Miért van szükségünk egy mosógép ellen szifonra: az eszköz működési elve
Bútor

A mosógép már régóta nem luxus tárgy - szinte minden otthonban, ami nagyban megkönnyíti egy nő munkáját. És a megfelelő működés érdekében a vásárlás után helyesen telepíteni kell.

Melyik fürdő jobb - akril vagy öntöttvas? Hasonlítsa össze a fő jellemzőket
Bútor

Vásárláskor a tulajdonos elvárja, hogy a termék hosszú évekig tart, kényelmes és gyönyörű legyen a teljes üzemidő alatt. Ez egy drága szaniter, ezért óvatosan választják, összehasonlítva a különböző anyagok, formák, márkák előnyeit és hátrányait.

Melyik fürdő jobb: öntöttvas vagy akril?
Bútor

Öntöttvas vagy akril? Fém vagy műanyag? Ha figyelmen kívül hagyja a szerény vasfürdők skáláját, akkor a vízvezeték-használók pontosan két táborba oszthatók a preferenciákban - a hagyományok támogatói (öntöttvas) és az újak (akril) ismerősei.

Skandináv stílusú fürdőszoba: eredeti egyszerűség és természetesség
Bútor

A skandináv stílusú fürdőszoba kialakítása a képen jól néz ki. Ez a design opció lehetővé teszi, hogy vizuálisan növelje a helyiség térfogatát, a szoba a lehető legalacsonyabb költséggel kapja meg a lehető legnagyobb természetes fényt.

Bútorszerelés
Moszkvában
Bútor

A cég problémái a házban NOBútorok és konyhák összeszerelése bármilyen összetettségtőlVas előnyeink:BútorszerelésA moszkvai kapitány szabadon indulA moszkvai gyűrű mesterének indulása 100 km-re

Mi és hogyan kell kiválasztani a megfelelő függönyt a fürdőszobában?
Bútor

Hogyan válasszunk függönyt a fürdőszobának? Megvizsgáljuk a lehetséges változatokat: a legegyszerűbb olajruhától az impregnált textíliákig - hogyan különböznek egymástól.

Top 8 legjobb akrilfürdők gyártója - a piac áttekintése
Bútor

Az akril fürdõ nagy modern megoldás a fürdõszobában. Az akril fürdők nagyon népszerűek a vásárlók körében a világ minden táján, így az üzletekben megjelenő választék nagyon széles.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdő csaptelepet
Bútor

A feltörő vízvezetékberendezések minden bizonnyal nehéz feladatot jelentenek a felhasználók számára - hogyan válasszuk ki a fürdőszoba csapot, így hosszú ideig szolgál majd, és a lehető legkényelmesebbé tehető?

Fürdőszobai csempe
Bútor

Kerámia fürdőszoba csempeA fürdőszoba csempe választása nem bátorítja a várakozást. Az induláshoz vizsgálja meg a befejező anyagok piacát. Próbáljon ki kiemelkedő gyártókat: komolyan veszi komolyan egy olyan koncepciót, mint a reputációs kockázatok, és szorosan ellenőrzi az általuk termelt termékeket, és ez garantálja, hogy a vásárolt csemege hosszú ideig tart.

Fektetése csempe a fürdőszobában saját kezűleg - a sorrend és a szakaszok
Bútor

Egy modern lakásban csempék szinte mindenki jelen vannak. Aktívan használják a konyha, zuhanyzó, fürdőszoba vagy fürdőszoba dekorációjában.

Fürdőszobai csempe dekoráció - 112 fénykép
Bútor

A csempe a legkedveltebb megoldás a fürdőszobában, de nem olyan egyszerű választani, ahogy első látásra tűnik. Lássuk össze, hogy milyen típusú csempézés alkalmas a fürdőszobájára.

Melyik fürdő jobb? - öntöttvasból, acélból vagy akrilból
Bútor

A zuhanyzók növekvő népszerűsége ellenére a hagyományos fürdők nem adják fel a pozícióikat. Végső soron ezek a pihenés és a regeneráló munkamenetek az illóolajok, a tengeri só vagy az illatos hab használatával jönnek létre.

Hogyan lehet megszabadulni a penész a fürdőszobában?
Bútor

Nemcsak kellemetlenség, hanem a lakóterületen megjelenő penész is jelentős károkat okoz az egészségügyben. A gomba spórái a légzés során behatolnak a tüdőbe, allergiás reakciókat okoznak.

Cserépezhetek a régi csempék a fürdőszobában?
Bútor

A fürdőszoba komplex mikroklímája, melyet magas páratartalom, hirtelen hőmérsékletváltozás jellemez, és gátolja a levegőtömeget, lehetővé teszi csak nedvességálló anyagok felhasználását a szoba javításához.

Használati utasítások zuhanyzóval
Bútor

Annak ellenére, hogy látszólagos erõssége van, a zuhanycsõ csak akkor törhet le, mert megsérti a szerelési és használati utasítást. Természetesen a stand helyes használatának árnyalatai a dokumentumban megtalálhatók, amikor megvásárolod.

Hogyan kell szétszerelni a keverőt vagy csapot: utasítások
Bútor

Minden embernek olyan problémája van, mint a konyhában vagy a fürdőszobában lévő keverő. Ebben az esetben semmi mást nem lehet elvégezni, hogyan kell folytatni a daru szétszerelését a meglévő hibák azonosítása és kijavítása érdekében.

Házi készítésű zuhanyzók féláron: gyönyörű és egyszerű, és "nem olyan, mint mindenki más"
Bútor

Hogyan készítsünk egy zuhanykabinot a saját kezével egyszerű és olcsó. A portál felhasználói személyes tapasztalata alapján.