Legfontosabb > Fürdő

Barkács fürdőszobai bútor: anyag, összeszerelés, dekoráció

Valahogy előttem volt egy feladat, hogy egy kabinet készítsenek a tetőtérben a fürdőszobába a víz tárolására szolgáló tartály alatt. Előretekintve - a feladat sikeresen megoldódott minimális idővel és pénzzel; a szekrény közel három éve elvégzi a közvetlen funkcióját anélkül, hogy elvesztené az eredeti megjelenést, és nem érintette volna a vízzel való érintkezést. Ebben a cikkben fogok beszélni arról, hogy mit csinálnak és hogyan.

A fényképen - a szekrény alatt a víztartály a padláson.

anyag

Az én esetemben a kabinetre a következő követelményeket szabtam ki:

 • Maximális erő. Több mint egy méteres tartályt kellett tartania száz liter vízzel;

A kapitány nyilvánvalósága azt sugallja: szükség volt a tartály felemelésére annak biztosítása érdekében, hogy a víznyomás elegendő legyen a csaptelep működtetéséhez és a véciszekrénynek a padláson való kitöltéséhez.

 • Az összeszerelés egyszerűsége (lehetőség szerint bútorkellékek használata nélkül). Az a tény, hogy az éjjeliszekrény a padlás díszítésének közepén készült, és nem volt rá ok arra, hogy rengeteg időt töltsön rajta;
 • Ellenáll az elkerülhetetlen vízsugaraknak a fürdő közelében. Mint ismeretes, minden faalapú anyag higroszkópos és nedves környezetben duzzad.

Doubt? Nézd meg az asztalos konyha állapotát.

Mi teszi a fürdőszobai bútorokat ezekkel a követelményekkel?

15 milliméter vastag rétegelt lemezt választottam. Nagyobb szilárdsággal rendelkezik, mint a laminált forgácslap vagy MDF, és végponttól végig csavarozható. A rétegelt lemez ára kedvezően különbözött a bútorlaptól (vásárláskor - körülbelül 600 rubel egy 1525x1525 mm-es lapra).

Nyír rétegelt lemez FC.

A nedvesség elleni védelem érdekében véletlenszerűen vízálló bevonatot kellett alkalmazni a szekrényhez, amelyet később tárgyalok.

felszerelés

Vágási részletek

Saját kezekkel ellátott fürdőszobai rajzok, ha kívánatos, könnyen megtalálható a hálózatban; az én esetemben az egyszerű strukturális hüvelykujj részleteit azonnal rétegelt lemezre rendezték.

Bútor méretezése a fürdőszoba méretének megfelelően.

Kiderült, hogy kényelmes vágni őket:

 • Nagyon hosszú vágás esetén - körfűrész. A vágási vonal mentén halad a minimális sebesség - ebben az esetben a vágás a legegyenletesebb, felemelt chip nélkül;
 • Hajlított részek vagy rövid egyenes vágások vágásakor - kirakós. Hajlított vonalaknál jobb, ha a vágási vonalhoz viszonyított pozíciót nem a jelölés alján, hanem a fájlon belül is vizuálisan vezérli. A vágási vonal még mindig nem lesz tökéletesen sima, de legalább nem lesz jelentős eltérés a jelöléstől.

A vastag rétegelt lemezek vágásához a fákon a fájlokat felfelé mutató fogakkal kell használni. Ebben az esetben a munkadarab lenyomja a rétegelt lemezlapot a tárcsázó lap aljára. A vékony rétegelt lemezhez tartozó, lefelé mutató fogantyúval ellátott fájl a kiszedhetetlenné vált ösvény mentén lerakja a lapot.

A fűrészfogaknak meg kell nézniük a kirakó alját.

A vágás után az alkatrészek élei és síkjai földre kerülnek. A széleknél (különösen kerekítve) jobb, ha durva fájlt használsz a fafelületen. A rétegelt lemezek síkjainak csiszolásához egy olcsó, vibráló csiszolót használok a 100-as számú csiszolószalaggal a 120-as számmal. A festéshez vagy lakkozáshoz a felületet zománcpapírral készítik - nulla.

Ha van egy lemezcsiszolója - még jobb.

gyülekezés

A rétegelt lemez részekből készült fürdőszobai bútorok elkészítése nem nehéz: foszfatált vagy horganyzott 4x45 mm-es önmetsző csavarokkal.

A két rész 90 fokos szögben történő összekapcsolása így néz ki:

 1. Azon a részben, amely a második széléhez lapolódik, a perem mentén 7 mm távolságra van (a rétegelt lemez vastagságának fele), 4 mm átmérőjű furatokat fúrnak. Lépés a rögzítési pontok között - 15 - 20 cm;
 2. Minden lyuk razzenkovyvaetsya a sapka csavar. 8 mm-es átmérőjű fúró csavarját használtam;

A csavarfej csavarja fel a lyukakat.

 1. A részek egymáshoz nyomódnak, egymáshoz igazítva, majd a második rész szélén korábban készített lyukakon keresztül a 3 mm átmérőjű lyukak merőlegesen vannak fúrva. Az utasítás a rétegelt lemez szerkezetéhez kapcsolódik: ha nem fúrja meg a lyukakat a csavarokhoz, akkor elválaszthatja a lapok elválasztását;
 2. PVA ragasztószalagot, folyékony szöget vagy szilikon tömítést alkalmaznak a szélhez. A ragasztás biztosítja a kapcsolatot a maximális szilárdsággal;

A tömítőanyagnak nem szabad kitágulnia a varráson. A festékek és lakkok nem ragadnak hozzá, majd a polírozással eltávolítják a hibákat.

 1. A részleteket mérsékelt erőfeszítéssel csavarják.

Egyesített rétegelt lemez elemek.

tapasztás

Elkerülhetetlenül kis részek lesznek az alkatrészek közötti ízületekben; a csavarok kupakjait és maga a rétegelt lemez hibáit (a felső furnérréteg lecsupaszított csomói, repedések stb.) szintén meg kell préselni. Hogyan állítsuk be a termék felületét?

A festészethez akril fából készült gittet használtam. Közepes szárítás és polírozás esetén legalább kétszer keskeny (10-12 cm) spatulákkal alkalmazzák. Az újratesztelés azért szükséges, mert a gyártók biztosítékaival ellentétben a száradás alatt a gitt észrevehető zsugorodást eredményez.

Akril gitt fa.

A lakk alatt ugyanazt az akril kendőt vegye fel, de nem fehér, hanem színes. Azonban a színe meglehetősen könnyű kihagyni. Itt van egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi a hibák pontosan rögzítését a rétegelt lemez hangszínében:

 • A rétegelt lemez tiszta tartályban történő megmunkálásakor keletkező fűrészpor összegyűjti. Ne piszkálja őket a padlóról, csak a lap felületéről gyűjti össze - egyébként a por és a piszok megváltoztatják a rögtönzött gitt színét;
 • A fűrészpor keveréke PVA ragasztóval egy nagyon sűrű krém konzisztenciájához. Száradás után a ragasztó átlátszóvá válik, és a gitt pontosan ugyanolyan színű lesz, mint a fűrészpor.

A fűrészpor és a PVA ragasztóval történő keveréshez a gitt pontosan a fa tónusába kerülhet.

Ez a készítmény jelentős zsugorodást eredményez. A gitt varrásokhoz, önzáró csavarok sapkákhoz és a rétegelt lemez hibáihoz, és ebben az esetben legalább kétszer szükséges.

A gittszárítás után az összeszerelt bútorokat csiszolóhálóval és papíralapú csiszolással újra csiszolják a síkokon.

lefedettség

Hogyan készítsünk vízálló és vízálló bútorokat vagy egyéb bútorokat?

Gumi víz diszperziós festéket használtam akril latex alapon. A név "Resel +", a gyártó a Sevastopol Accent LLC, az ára körülbelül 120 rubel kilogrammonként.

Olcsó gumi festék Sevastopol termelés.

Mit vonz?

 • Viseljen ellenállást. A bevonatot bármilyen mosószerrel meg lehet tisztítani, kivéve a csiszolóanyagokat;
 • Abszolút vízálló. Elég azt mondani, hogy ezt a festéket a gyártó javasolja tetők tömítésére;
 • Szagok hiánya (összetétel - vízalapú akril latex);
 • Egy réteg egy órán belül szárítása.

Festék alkalmazása során a szokásos puha kefét használtam. A festést négy rétegben végeztük, mindegyik réteget az előzőre merőlegesen alkalmaztuk.

Ha görgőt vagy szórópisztolyt használ, a bevonat simább lesz.

Vízszigetelő festék - nem az egyetlen olyan bevonat, amely túlélheti a permetet és a magas páratartalmat. Egy másik projekthez (a lányomhoz tartozó öltözőasztal) alkyd-uretán jacht lakkot használtam. Hangsúlyozza a furnér felső rétegének textúráját, ami nagyon kellemes hatással van a termék megjelenésére.

A jachtlakk borítás, amely folyamatosan érintkezik a vízzel.

A lakk néhány finomsággal rendelkezik.

 • Miután az első (alapozó) réteget ecsettel vagy hengerrel alkalmazzuk, és teljes száradást végzünk, a bútorok minden felületét újracsiszoljuk. A lakk a furnér felületén emeli a faszerkezeteket, és durvábbá teszi az érintést. A csiszolás sima bevonatot biztosít, anélkül, hogy több tucat réteg lakkot alkalmazna;

A felhúzott bolyhos felszínt durva.

 • Az ezt követő lakkozást egy futam alatt végezzük. A lakkot ecsettel vagy hengerrel nem kell felhordani, de vízszintes síkra öntik, és egyenletes eloszlású, széles acél spatulával. Ez a bevonási módszer egy kedvelt, sima, üveges felületet biztosít, minimális számú hibával;

Ezt a bevonási módszert gyakran parketta lakkozásban használják.

 • A szekrény, szekrény vagy más termék következő felülete az előző fal szárítása után ugyanúgy lakkozik. A szobahőmérsékleten végzett szárítás legalább két napig tart, ezért türelmesnek kell lennie.

következtetés

Remélem, hogy tapasztalatom hasznos lesz a megkülönböztetett olvasó számára. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan készítsünk bútorokat a fürdőszobába a saját kezűleg, segít a videó ebben a cikkben. Ossza meg a saját tapasztalatait a megjegyzésekben. Sikerek, elvtársak!

Olcsó fürdőszoba bútorok: elrendezések

Ma a bútorok minden fürdőszobának elengedhetetlen tulajdonságává váltak. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdókagyló nélkül, szekrény vagy polcok nélkül. Természetesen a jó minőségű és vonzó termékeknek jelentős összegeket kell fizetniük. Van azonban egy módja annak, hogy mentse egy kicsit megszerzésével fürdőszoba.

Megfizethető ár-minőség arányt keresünk

A híres posztulátum szerint csak a nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak az olcsó dolgokat. Paradox módon van valami igazság ebben. Ha olcsó bútorokat vásárolni a fürdőszobában, akkor alaposan meg kell vizsgálnia ezt a piacot, hogy meg lehessen állapítani az építési költség és a minőség közötti ésszerű egyensúlyt.

Ezért a fülhallgató megválasztása a fürdőszobában, akkor bölcs dolog ezt a problémát megoldani. Tekintettel a szoba sajátosságaira, érdemes megfontolni, hogy a legegyszerűbb és a leginkább nedvességálló anyagok mennyi ideig tarthatnak. Természetesen a sérült bútorok többletköltségeket vonnak maguk után a javításhoz vagy egy új készlet vásárlásához.

Ne feledje, hogy a legjobb megoldás a középáras szegmens fejhallgatójának megvásárlása lenne. Emlékeztetni kell arra, hogy a világhírű vállalatok termékei mindig drágábbak, mint a hasonló, de nem márkás termékek. Ebben az esetben nem fog túlfizetni a minőségért, hanem a névért.

Célszerű figyelni a hazai termelés termékkínálatára. Nagyon gyakran az ilyen termékek minősége és megjelenése valamivel gyengébb a külföldieknél, de rendszerint kicsit olcsóbbak a belföldi kereskedelem sajátosságai miatt.

A költségek csökkentése

Néha vannak olyan helyzetek, amikor nincs elegendő forrás a valóban jó minőségű bútorok megvásárlására, és vásárlásra van szükség. Ebben az esetben megpróbálhatja korlátozni a kétes minőségű és bútorlakkok fejhallgatójának választékát.

A termék élettartamának meghosszabbításához egyszerűen csak két réteg festékanyagot kell lefednie. Különös figyelmet kell fordítani az alsó végekre, amelyek folyamatosan érintkeznek a padlóval és homlokzatokkal. Ha az éleket nem dolgozták fel, akkor jobb a lakkozás a vakolás előtt. Ezt úgy lehet elérni, ha bármely bútorgyártást felveszi.

Ez a módszer azonban nem csodaszer. Ne feledje, hogy egy ilyen felület nem nagyon ellenáll a mechanikai igénybevételnek, ezért nagyon óvatosan kell használni az ilyen szekrényeket.

A legjobb megoldás, persze, olcsó fürdőszobai bútorok, vízálló anyagokból készülnek. Az egyes elemek részletes megfontolása nagyban megkönnyíti a termék kiválasztását.

polimerek

Műanyag bútorkészletek - meglehetősen ésszerű vásárlás a fürdőszobában. Ez az anyag egyáltalán nem félek a nedvességtől és a kis hőmérsékleti ugrásoktól. Az ilyen termékek széles skálája sokféle árnyalatot és formát ölel fel. Ráadásul ezek a termékek ma nagyon kedvező áron vannak.

Azonban az ilyen olcsó fürdőszobai bútorok hátrányai vannak. Ezek általában törékenységet és jelentős duktilitást jelentenek a túl magas hőmérsékletek hatására. Ezek a szerkezetek nem ellenállnak a jelentős terhelésnek és a mechanikai igénybevételnek.

forgácslap

A másik nem túl drága, de alkalmas a fürdőszobai anyagokra. A legfontosabb dolog az, hogy bútorokat válasszunk a vízálló forgácslap vagy MDF lapokból. A második lehetőség előnyös, mivel az ilyen lap nagy sűrűségű és higiénikusabb. Sőt, jobb választani a festett termékeket, mivel az akrilfesték és lakk réteg jobb hidrofóbságot biztosít, mint a polimer film. Azonban ezek a fejhallgatók valamivel magasabbak az árnál, mint a forgácslemezből készültek, bár kicsit tovább tartanak.

Egy közös hátrány lehet az ilyen anyagokból származó bútorok duzzanatának lehetősége a bevonat esetleges mechanikai károsodása vagy a mikrotömbök megjelenése miatt.

üveg

A túlméretezett üvegbútorok drágák, de az anyagból több polc készült mindenkinek. Az üveg nem fél a nedvességtől és a hőmérsékletkülönbségtől, felülete megakadályozza a penész megjelenését rajta. Ezen kívül ez a bútor nagyon esztétikusan néz ki, és könnyedén hozzá tud férni a belső térnek. A méretű és stilisztikai irányú fürdőszobában mindig megfelelőnek tűnik, és jól illeszkedik más anyagokhoz.

Ha az ilyen polcok hátrányairól beszélünk, általában ezek a termékek gondos kezelésre és gondos karbantartásra szorulnak, hogy megőrizzék eredeti esztétikai megjelenésüket.

Bútorgyártás

Ma sok gyártó gyárt fürdőszobai bútorokat teljes moduláris fejhallgatóknak. Ez lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy egy kicsit olcsóbban válassza ki a kívánt termékkészletet, mint a külön megvásárolni. Ezenkívül a bemutatott gyűjtemények mindegyike egyetlen stilisztikai és színskálán készült.

Így a szerényebb helyiségekben lévő fürdőszobáknál általában elegendő egy mosdó, egy szekrény és egy fali szekrény megvásárlása, és több üvegpolc. Egy ilyen készlet racionálisan bármilyen méretű és geometriai helyiségbe léphet.

A túlméretezett fürdőszobák további felszerelést igényelnek erre a kötelező minimumra. Ebben az esetben az olcsó beszerzési lehetőségek közül választhat egy ceruzatartó és egy további csuklós szekrény.

Fontos, hogy többfunkciós termékeket válasszunk. Egy külön tükör beszerzése további költségeket igényel, ezért válassza a tükör homlokzatokkal ellátott szekrényeket és tartályokat. Ebben fontos szerepet játszik a szerkezetek tágas volta. Néha a rendszeres fali szekrény elegendő számú tételt helyez el a személyes higiénia és a mosogató alá helyezett mosdó - háztartási vegyi anyagok számára. Ebben az esetben kiválaszthatja az eset megvásárlásának lehetőségét, és vásárolhat egy további sarokkosárat és több polcot ugyanabból a gyűjteményből.

Független termelés

Kétségtelen, hogy az egyedi fürdőszobai bútorok olcsóbbak lesznek, mint a kész szerkezetek beszerzése. Ráadásul mindig egyedi fülhallgatót készíthet, így az összes szabványos terméktől eltérően. A saját bútorok elkészítésével a fürdőszobát is hatékonyabbá teheti. Emellett mindig garantálhat bizonyos rendszerek minőségét, miközben megvizsgálja a szükséges összeszerelési és festési technológiákat.

Ehhez a nedvességálló forgácslemez anyagok vagy a szokásos deszkák optimálisan alkalmasak. Az egyetlen dolog, amit meg kell mondani, csak a magas páratartalmú szilárd faanyag ellenálljon jó minőségű, szárazra. Ez a látszólag jelentéktelen árnyalat elősegíti a termékek élettartamát több évig.

A vonzó bútorok akril festékekkel és lakkokkal kölcsönözhetők. Így a fülhallgatót saját belátása szerint festheti. Ha a stílus magában foglalja a fa természetes textúrájának megőrzését, helyénvaló a foltot és a lakkot több rétegben használni.

Még a kezdő mester számára is nehéz lesz több polcot és szekrényt felépíteni. A sikeres munka kulcsa komoly elméleti előkészítés és a szükséges eszközök megszerzése a munkához. Általában elég a készlet:

 • fúró és csavarhúzó;
 • kirakós;
 • csavarhúzó készlet;
 • fa és közönséges kalapács;
 • fogó;
 • hat oldalú bútorkulcs készlet.

Természetesen nem tehetsz mérőszalaggal, ceruzával, szögletes fémfűrésszel és speciális kötőelemekkel. Szintén hasznos lehet a gitt, a speciális ragasztók és kiegészítők beszerzése.

A munka általános elvei

Természetesen az egész technológiai folyamat nehezen festhető, azonban általános megközelítések vannak az ilyen típusú munkákhoz. Kezdje el a jövőbeli termék részletes rajzát az összes paraméterének feltüntetésével. Azt is ki kell számolni, hogy a bútorösszetevők összes elemének méretei a szükséges részeket lecsökkentsék.

A legjobb ebben a szakaszban a szakemberekhez fordulni, hiszen még a számítások kisebb hibája is katasztrofális következményekkel járhat. Ezenkívül a legtöbb bútorgyártó cégnél, sőt a szupermarketekben is, kiváló minőségű anyagokat vághat. Otthon, külön felszerelés nélkül, ez nagyon problémás lesz.

A kész alkatrészeket azonnal gerinctelen impregnálással és legalább egy réteg festékkel kell kezelni. Tehát növelni fogja az anyag hidrofób jellegét. A késztermék festése után nem lesz képes elérni a nehezen elérhető helyeket. A legjobb, ha először be kell jelölni a rögzítőelemeket és a furatokat, majd festeni.

Amikor elemeket egyetlen egészre összeszerelünk, próbáljuk megtartani a derékszöget, mivel még a kisebb torzítások is negatívan befolyásolhatják a bútorok általános esztétikáját és minőségét. A tapasztalt kézművesek először összeszerelik a szerkezetet, és a tartozékokat a már kész tárgyra szerelik fel. Ez az elv segít elkerülni a véletlenszerű hibás számlálást. Ne feledje, a pontosság és a sietség hiánya ebben a kérdésben nagyon fontosak.

Ha nincsenek készségei a bútorüzletben, ne érintse meg a túl bonyolult bútorrendszert. Például a tökéletes megoldás ebben az esetben polc lesz kész konzolokon vagy rendes téglalap alakú szekrényeken. Jobb időben el kell halasztani a szögletes és más díszes formákat. A legkülönfélébb formátumú termékekhez különféle díszítésekkel - például különböző árnyalatokkal ellátott sablonokat vagy színeket, valamint szokatlan szerelvényeket is hozzáadhat az eredetiséghez.

Amint látja, a fürdőszoba felszerelése nem egyszerű feladat. Egy megbízható termék megvásárlása és egyidejű mentése egyszerűen kövesse a fenti egyszerű szabályokat. Ne vásároljon túl olcsó bútorokat, mindig ragaszkodjon az "arany átlaghoz", és válasszon kiváló minőségű és megfelelő anyagokat a fürdőszobában. Jobb lenne, ha egy gyűjteményből származó termékeket vásárolnának, vagy egyáltalán egy fülhallgatót hoznának létre.

Hogyan készítsünk bútorokat a fürdőszobába saját kezűleg

Bármely egészségügyi berendezést, akár külön fürdőszobát, akár WC-vel kombinálva, fel kell szerelni legalább a bútorok minimális mennyiségével. Az ilyen típusú helyiségekben használt legnépszerűbb bútortermékek a szekrény, amely gyakran szerelt mosdó, fali szekrények vagy polcok, valamint egy szekrény a ruhanemű karbantartásához. A fürdőkészletek választékának választéka a szaküzletekben és a piacokon nagyon nagy, azonban a saját kezével kialakított belső tér több előnnyel jár, mint a kész tárgy megvásárlása.

Fehér fürdőszoba bútorok a skandináv stílusban

Öngyártott bútorok profi

A fürdőszobai bútorok saját kézből történő előállításának pozitív aspektusai között kiemelheti a következő szempontokat:

 • Költségmegtakarítás. Mint tudják, az anyagok ára nem kevesebb, mint a termék fele. A bútorok öntermelése segít jelentős mennyiségű pénzt megtakarítani.
 • A termék egyedisége. A belső elemek személyes létrehozása lehetővé teszi, hogy egy olyan darabot kapjunk, amely a tervezési munka egyik csúcspontjává válhat.
 • A képzelet hajója. Nincs korlátozás a bútorok megjelenésére és funkcionalitására.
 • Lehetőség arra, hogy bútorokat készítsen a nem szabványos helyiségméretekhez.

A tervezés és a bútor tervezés

A fürdőszobai bútorok optimális készletének, valamint a kialakításának és kivitelezésének meghatározásához több tényezőre is szükség van, beleértve a szoba méretét, általános stílusát és az otthoni kézműves pénzügyi lehetőségeit.

 • Tumba. A mosószerek és a napi tárolás egyéb háztartási csekkjeinek kényelmes tárolása nagyszerű éjjeliszekrény. A vízvezeték-egység területtől függően lehetőség van egy külön állvány felszerelésére vagy egy mosdókagylóval kombinálására. Az első esetben a bútorok nagy kapacitással rendelkeznek, míg a másodikban elrejti a szifon mosogatót és egyéb vízvezeték-kommunikációt.

Fürdőszobai szekrények jó hely a szükséges elemek tárolására.

A fürdőszobába nyíló polcok és állványok gyorsan megtalálhatják mindazt, amire szükségük van, de rendszeres és szép dekorációra van szükségük.

A fürdőszoba zöld szekrénye lehetővé teszi a szükséges dolgok, higiéniai cikkek és háztartási vegyi anyagok felszerelését

Minél inkább a design és annál nehezebb a kívánt funkcionalitás, annál nagyobb készség szükséges a mester számára a saját kezű fürdőszobai bútorok gyártásában. Ezért, ha az elemet először állítják elő, ne vegyen be összetett moduláris fejhallgatót.

Szükséges anyagok és eszközök

A fürdőszobában lévő bútorok fő követelménye a nedvességállóság. Ma a legnépszerűbb három legnépszerűbb anyag.

 • Vízálló farostlemez és forgácslap (farostlemez és forgácslap). A farostlemez gyönyörűbb és sokféle mintázattal rendelkezik. A forgácslemez jobban ellenáll a víznek, és könnyebben megmunkálható. A változat ezeknek az anyagoknak a kombinációjával lehetséges (az ügyben forgácslap, a homlokzatok befejeződése a DVP-től).

A fürdőszobai bútorok a laminált forgácslap és a nedvességálló MDF homlokzatai esetében

A műanyag esztétikus, könnyen tisztítható, és nem félek a nedvességtől

Az üveg tökéletesen illik a fürdőszobába, praktikus, nedvességálló, hihetetlenül vonzó

A fürdőszobai bútorok gyönyörűek, a legtöbb stílushoz illőek, de nem túl praktikusak

Fém tároló fürdőszoba

A kiválasztott kezelőanyagon kívül a saját kezű lakberendezési bútor gyártásához különféle fogyóeszközök (csavarok, szögek), kiegészítők (fogantyúk, zsanérok, zárak stb.), Valamint alapvető szerszámkészlet szükséges.

Szükséges anyagok, szerelvények és szerelvények

A fő eszközök közül kiválaszthatja a fúró vagy csavarhúzót, a kirakós játékot, a mérőszalagot vagy a vonalzót a mérésekhez. Ha a gyártás után a kész bútorokat festeni akarják, akkor szükség lesz egy sor szükséges festékkel és eszközzel (henger, ecset vagy szórópisztoly).

A mosogató alatti szekrények részletes terve

Gyártási eljárás

A mosdókagyló szekrények gyártására vonatkozó projekt magad

Térkép vágás részleteket szekrények alatt mosogató

Rajz a házi készítésű szekrény a fürdőszobában

Az első lépcső a bútorok gyártásában a saját kezével a jövő fejhallgatójának kialakítása. Ehhez meg kell mérni a helyiséget és meghatározni a késztermék telepítési helyét.

Kész készlet a fürdőszobában

Miután a méretre és anyagra döntöttek, össze kell szerelni alkatrészeket.

Mosdó és lucfenyő szekrény a fürdőszobában, kézzel készített

A vágások szigorúan a rajzok szerint készültek, mivel a vágás legkisebb eltérése a bútorok rossz megjelenését eredményezi, és sok tekintetben rontja a funkcionalitást.

Az asztali szekrények házi verziója a kagyló mosogató alatt, amely fából készült és extra lábakra került

A következő lépés az alkatrészek összeszerelése egyetlen struktúrába. A legkorszerűbb megoldások a modern kötőelemek (megerősítők, euro és magnézia). Ezután a tartozékok beszerelésre kerülnek.

Az a lehetőség, hogy két beépített mosdót készítsen saját kezével

A fogantyúk és a csuklópántok választása nem pénzt takarít meg, így a műanyag részekkel való jobb választás jobb, ha azonnal félretesszük őket (nagyon gyorsan használhatatlanná válnak). Az ideális választás a krómozott fém hardver, amely nem csak a megjelenést látja, hanem sokáig szolgálja a felhasználókat. A gyártás utolsó szakasza bélés és díszítés.

Lépésről lépésre fotó utasítások a szekrények gyűjtésére a mosdó alá a pulttal

Dekoráció és dekoráció

Házi készítésű kényelmes és praktikus fürdőszoba szekrény vízálló rétegelt lemezből

A befejezett bútorok végső megjelenése a házi kézműves fantáziájától függ. A legegyszerűbb megoldás a termékek polivinil-klorid filmmel való beillesztése.

Öntapadó fólia bútorok tervezéséhez a fa alatt

Az ilyen matricák köre nagyon nagy, ezért nem lesz probléma a szín és a díszítéssel. Egy másik pozitív minõség a PVC filmek ellenállása a nedvességnek, ami fontos az egészségügyi berendezés körülményei szempontjából.

Fürdőszobabútor dekoráció öntapadó fóliával

Kívánt esetben a készlet kézzel készített termékekkel díszíthető. A legfontosabb dolog az, hogy nem válnak időnként nedvességgel. Érdekes lehetőség egy háttérvilágítású tükör telepítésével, amelyet a szekrény ajtajára lehet helyezni a helytakarékosság érdekében.

A polcok díszítése a fürdőszobában decoupage technikával

következtetés

Bútor a fürdőszobában, kézzel készített: polcok, szekrény a mosogató és a tükör alatt

Gyönyörű és praktikus bútorok a fürdőszobában nem nehéz megépíteni magát. A manuális munka nemcsak lenyűgöző pénzt takarít meg, hanem egy egyedi alkotást is létrehoz, amely a belső tér igazi fénypontjává válik. A legfontosabb dolog az, hogy a vágy, az ötletek, a kis építési készségek és a szabványos eszközök. Nem szabad azonnal megragadnia a moduláris bútorok gyártását, jobb, ha egyszerű polcokkal kezdődik, javítja a készségeket az idő múlásával és összetettebb struktúrák felé halad.

Kézzel készített fadoboz a mosogató alatt az oldalsó polcokon

Do-it-yourself bútorok a fürdőszobába - könnyen készítsen egy szekrényt és polcokat

Szükséges eszközök

Kívánságra a saját kezével funkcionális és szép fürdőszobai bútorokat készíthet, ezzel egy valóban eredeti belső teret hozhat létre ebben a teremben, amely minden ember életében fontos.

Hogyan készítsünk egy fürdőszobát - népszerű bútorok

Napjainkban az üzletek által kínált fürdőszobai bútorok szinte minden igényt kielégítenek. De még ilyen sokféle tételnél is, ha egészségügyi csomót rendezünk, nem mindig lehet a legjobb megoldást választani bútorozásához. Ez különösen igaz a kis méretű helyiségekre. Ilyen helyzetekben az otthoni kézművesek saját fürdőszobai bútorokat készítenek. Egy ilyen folyamat a megfelelő megközelítéssel menteni fogja a családi költségvetést, és elegáns belsőséget hoz létre a fürdőszobában.

Éjjeliszekrény a mosogató alatt

Először el kell döntenie, hogy milyen bútorokat szeretne látni a fürdőszobában. Általában a helyiségekben a vízügyi eljárások elfogadásához:

 • Szekrény a mosogató alatt. Ez a bútor nagyon praktikus. A mosogatót könnyen be lehet helyezni egy házi állványra, és használhatja a szekrény belsejét kozmetikumok és mosószerek tárolására. Ezenkívül az ilyen bútorok a fürdőszobában lehetővé teszik a helyiség hatékony kihasználását és a vonzó szifonok és vízvezetékek elrejtését.
 • Polcok vagy szekrények lógó típus. Az ilyen szerkezetek a falakon (a felső részükön) vannak felszerelve, megbízható rögzítőelemekkel. Külsőleg a lógó szekrények kicsinek tűnnek. Nagyon tágasak. A fürdőszobában az üres falak ésszerűbb felhasználása nehéz elképzelni.
 • Ruha tárolására szolgáló ruhásszekrény. Ez a design olyan esetekben kerül elhelyezésre, amikor a fürdőszobában egy üres sarok van a padlón, amely egyáltalán nem használható. Javasoljuk, hogy egy kétszekrényes fürdőszobai szekrényt készítsen - egy nagy (mosni kell a mosandó ruhát) és kicsi (szappan, sampon, kozmetika).

Szintén a fürdőszobában kell egy tükör. Sajnos számos egészségügyi berendezésben egyszerűen nincs helye rá. A kilépés ez a helyzet egyszerű -, hogy tükrözött ajtók a fali szekrények. Nagyszerűen fognak kinézni, és egyidejűleg nem kell gondolkodnod, hogyan kell egy tükörbe beágyazni a fürdőszobád négyzetméterébe.

Anyag bútorgyártáshoz - forgácslemez, műanyag vagy üveg?

Ezután meg kell választani azokat az anyagokat, amelyekből a fürdőszobába tételeket készítenek. A helyiség működési jellemzői miatt a bútorok jó nedvességálló tulajdonságokkal rendelkeznek. A következő anyagok megfelelnek ezeknek a kritériumoknak:

 1. Vízálló farostlemez (MDF) és forgácslap (forgácslap) lemezek. Az első termékeknek sok színe van - a bútorok optimális árnyalatát választhatja ki. A chipboardgyártók színe szerényebb. De ez az anyag gond nélkül kezelhető. Ezenkívül a faforgácslap vízállóság szempontjából sokkal előnyösebbnek tűnik, mint az MDF. Itt csalhat -, hogy a bútorok homlokzata fából készült termékek, és egy fa faforgácslap - testét.
 2. Műanyag. A legracionálisabb és gazdaságosabb lehetőség. Ez az anyag nagyon könnyű, amelyet hatalmas színválaszték jellemez, és nem fél a nedvességtől, de törékeny. Ezért nem tudsz kabinet készíteni a mosogatóhoz. Nem valószínű, hogy fenntartja a héjtömeget.
 3. Kő és üveg. Ezek az anyagok nagy szükség van, különösen a szokatlan belső terek kedvelői között. A kő jó munkalapok és polcok készítésére. De azonnal észre fogjuk venni, nagyon nehéz ezt a szilárd anyagot otthon dolgozni. A szekrények és a bútorfrontok polcai leggyakrabban üvegből készülnek.

Egyes házi kézművesek meggyújtják a vágyat, hogy alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készüljenek. Ezek a fémek gyönyörűek és nedvességállóak. De a szakértők nem tanácsot adnak nekik. Először is, ezek az anyagok teszik a fürdőszobába "hideg" helyet. Másodszor, nehéz önállóan kezelni őket.

Ha álmodsz a luxus házi bútorokról, próbáld meg természetes fából készíteni. De ne feledje, hogy a fa nem tolerálja a magas páratartalmat (megváltoztathatja a színét, és néha alakulhat). Hívja az ilyen anyagot gyakorlatilag lehetetlen. És a költsége meglehetősen magas. A szakemberek javasolják, hogy bútorokat készítsenek a szaniter létesítményekbe (ha tényleg ezt az anyagot szeretné használni) kizárólag teak-tömbből.

A házi készítésű remekművek létrehozása

Amikor eldönti, hogy milyen típusú bútorokat és anyagokat gyártanak, el kell kezdeni az egészségügyi létesítmény mérését. Mérje meg a szoba magasságát, hosszát és szélességét. Ezen adatok alapján elkészítheti a házi bútorok rajzát. Élesítsen egy vonalzóval és egy ceruzával, rajzolja meg a szükséges elemeket, gondoljon arra, milyen gyönyörű lesz a fürdőszobában. Még könnyebb megtalálni az interneten egy speciális weboldalt, ahol speciális programok segítik elő a házi bútorok tervezését. Ezt követően meg kell tennie a jövőbeli tervek részletezését. Számolja ki és rögzítse az összes szükséges tétel számát.

Pult mosogató

Vásároljon egy margót. Mindig fennáll a valószínűsége annak, hogy a saját feldolgozása során bármilyen elem megsérül. A lelkiismeretes számítások és újraellenőrzések után menjen a hardverraktárba. Azonnal vásároljon berendezéseket és szerelvényeket bútorokhoz. Ne vásároljon műanyag szerelvényeket (ajtószárnyak, hüvelykujj lábak, különféle fogantyúk). Az ilyen termékek gyorsan elveszítik megjelenésüket, és egy idő után teljesen megszakadnak. Jobb kiegészítőket vásárolni krómozott ötvözetekből vagy rozsdamentes acélból. A hordóknak is bölcsen kell választaniuk.

Megfizethető méretűek. Használhatók olyan esetekben, amikor egyszerre és mindenkorra bútorokat tervez. A Shkanty lehetővé teszi, hogy csak nem elválasztható elemeket készítsen.

Napjainkban ma is népszerű Euroscollars lehetővé teszi a bútorok összeszerelését, amelyek szükség esetén szétszerelhetők bármilyen gond nélkül. A bútorok gyártására is engedélyezett a confirmat. De mondjuk - ez a típusú kötőelem nem a legjobb megoldás. A következő lépés az, hogy a megvásárolt anyagokat a kívánt méretre vágja. Ha magabiztos a képességeidben, végezze el ezt a műveletet. Más esetekben kérjen segítséget a műhelyekben. A mesterek minden anyag nélkül vágják el az anyagokat, gyorsan és minimális mennyiségű hulladékkal. Az összes részlet elkészítése után elkezdheti összeszerelni a bútorokat.

Függetlenül a kabinet a mosdó alá

Ahhoz, hogy a mosdó alatt vizuálisan vonzó és praktikus állványt hozzon létre, kiegészítve azt kiegészítő funkcionális polcokkal, egyszerűen megfizethető forgácslapból. 15-20 mm vastag faforgácslapot, önfúró csavarokat, bútordarabokat, csiszolópapírt, kézi szalagot (kétoldalas szükségszerűen), szerelvényeket, gitt és alapozó kompozíciót igényel. Szintén vásárolni 7-9 mm-es üveg.

Mosogató szekrények gyártása

Az építkezés összeszerelési folyamata így néz ki:

 1. Mérje meg a szekrényeket és határozza meg a mosogató geometriai paramétereit.
 2. A farostlemezlistán jelölje meg a csövek és a szifon helyét.
 3. Vágja ki a faforgácsot úgy, hogy a jövő szerkezetének alját és két falát megkapja. Rögzítse ezeket az elemeket fa csavarokkal. A hardverfejeket bele kell fojtani a forgácslapba. Legyen óvatos - a lemez megsérülhet. Ne felejtsd el lyukakat fúrni a keretben. Szükség lesz a polcok szerelésére.
 4. Vágja le az ajtókat, de ne csatlakoztassa őket a szekrény keretéhez.
 5. Tedd a munkád gyümölcseit a fürdőszobába helyezett helyre. Illessze az éjjeliszekrényt és 2-4 fémrészhez rögzítse a falfelületre. A rögzítőket az éjjeliszekrény tetején vagy közvetlenül az asztallap alá kell szerelni, és fémcsavarokkal kell rögzíteni.
 6. Tömör faforgácslemez (különös figyelmet fordít a hardveres helyekre). Ideális esetben egy tökéletesen sima felületet kell használnia. A problémás területeket higanypapírral lehet feldolgozni. Ha kívánja, egy szokatlan díszítő képet rajzolhat fel a friss gittrétegre.

Amikor a gitt megszárad, a szekrényt festeni vagy lakkozni kell. A festékkészítményt szórással vagy festékkefével alkalmazzuk. A gitt helyeket ajánlott festés előtt egy alapozóval kezelni. Miután a festék megszáradt, mindössze annyit kell tennie, hogy óvatosan becsukja az ajtókat és telepítse az üvegpolcokat. Az üvegeket előre kell vágni (jobb a műhelyben). A jövőbeli polcainkat azonban önállóan készítheti el, üvegszalaggal. Ügyeljen arra, hogy finom szemcsés csiszolókoronggal csiszolja az üvegtermék szélét, és kerek formát adjon nekik.

Most helyezze el a kész polcokat a szekrénybe. A legfelső üveg asztalként működik. A kétoldalas szalagot rögzíteni lehet. Szerelje fel a többi polcot speciális tartószerkezetekre. Ez az! Ön saját mosdószekrényt készített. Élvezze az eredményeket.

Csináld magad - Hogyan csináld magad?

Hogyan csinálj valamit magaddal, a saját kezeddel - az otthoni mester honlapján

A fürdőszoba tükörrel ellátott kabinet csináld magad (fotók és rajzok)

Hogyan készítsünk egy do-it-yourself fürdőszoba szekrényt

Nem egyszerű a piperecikkek kis fürdőszobába helyezése, különösen egy nagy család számára.

Egy jó tükrös, tiszta lógó szekrény jó megoldás.

A szekrény gyártásához a fürdőszobában a saját kezével van szükség

 • Laminált forgácslap 15 mm vastag
 • 6 mm-es rétegelt lemez
 • Shtapiki - 3.2 pog. m
 • Üveg vagy akril (plexiüveg) lapok
 • Zongora hurkok
 • fogantyúk
 • Mágneses rögzítés
 • Polctartók
 • Dugók 0 6 mm
 • 6 mm-es rétegelt lemez
 • A szegecsek 19 mm hosszúak a rögzítéshez
 • festék
 • Kabinetszekrények
 • Csavaros fűrész vagy fémfűrész
 • Bow mini-fűrész vagy kirakós játék
 • kalapács
 • csavarhúzó
 • Összecsukható mérő és négyzet
 • elektromos fúrógép

Szekrény fürdőszoba tükörrel

A fürdőszoba formája és mérete nagyon eltérő lehet, ami meghatározza a szekrény méretét. Ez utóbbi függ attól is, hogy rendelkezésre áll-e szabad hely a mosogató feletti falon. Jobb, ha egy kis szekrényt tervezünk egy ajtóval és nyitott alsó polc nélkül (1. A szekrény lehet egy vagy két ajtó, és annak érdekében, hogy tiszta legyen, nem rossz, hogy cserélhető polcok benne.

Annak érdekében, hogy magas elemeket helyezzen el az öltözőben, azt javasoljuk, hogy korlátozza magát egy vízszintes polcon. Az alsó részen nyílt polc szappantartályok, fogkrémek és egyéb apróságok számára.

Nyissa meg a nyitott polcot a szekrény bal és jobb oldalán. Az acél fali zsanérok vagy rejtett konzolok biztosítják a szekrény rögzítését a falon. Fontos, hogy a tükör szigorúan a mosogató felett helyezkedjen el. A polcok rendes vagy akrilüvegből készülhetnek az üvegműhelyben. A polcok mérete viszonylag kicsi, ezért javasoljuk, hogy az edzett üvegből rendeljenek - ez biztonságosabb. Az otthoni elsősegély-készletnek értelme rendezni a kis osztályát, és ha nem zárja ki a gyerekek számára, hogy hozzáférjenek hozzá, akkor a zárral ellátott ajtó felesleges lesz.

A szekrényben van egy rekesz, ajtó nélkül, tükörrel a hátsó falhoz, és egy lámpa az utóbbi felett. Néhány lámpacsalád szintén rendelkezik foglalattal. Hasznos lehet elektromos készülékekhez - hajszárító, elektromos borotva vagy újratölthető fogkefe. A nyitott rekeszben állványt állíthatunk be, például a színezett plexiüvegből. A szekrény testére ajánlott laminált 15 mm-es forgácslapot használni, a hátsó falra pedig 6 mm vastagságú vízálló rétegelt lemez. A forgácslemezek egyes részei ragantami ragasztóval készülnek. A szekrény felszínén vízhatlan festéket kell használni. Csatlakoztasson egy szekrényt a falra lehet lógni.

A fürdőszoba bútorozásának technológiája

Először vágja el az AE forgácslap részeit. A részlet W 6 mm vastag rétegelt lemezből készült (lásd az anyagokat), és a K részek üvegből vagy plexiüvegből készültek (2. Az A és B részek elülső sarkai egy csuklós mini-fűrész vagy kirakós ollóval vannak lekerekítve.

A szekrény testének összeszerelése a fürdőszobában

A polc támaszainak a C és D részekhez való rögzítésével a ház összeszerelésére kerülhet. Ehhez az A, B és D részeken jelölje meg és fúrja be a lyukakat a 6 mm-es dugókhoz. Először a dugókat a C és D részek lyukakba helyezzük a ragasztóra, majd a B és D részeket összeragasztjuk, és a B részt behelyezzük a B. részen hornyolt horonyba. Ezután az A részek csatlakoztathatók a B és G falakhoz. fából készült bélés alá őket.

A fürdőszoba szekrény hátsó falán

A hátsó fal oldalsó éleinek az oldalfalak külső felületével egy síkban kell lenniük. A szerkezet merevebbé tétele érdekében javasoljuk, hogy a hátsó falat sík fejű csavarokra a G. válaszfalra rögzítse.

Fény és szekrény illeszkedik

Az ajtók lógnak a zongorák, amelyek vágják a hosszában. A mágneses rögzítésnek pontosan kell lennie

illeszkedjen az ajtóhoz rögzített párosítással. A lámpát úgy kell megválasztani, hogy megfeleljen a fürdőszoba belsejének. A gyártó utasításainak megfelelően előállított lámpa felszerelése.

Üvegezés

A panelek fogkefeinek gyártásához a plexi lyukak 010-12 mm. A P betű (pl. A munkaállvány peremén) plexiüveg lapozásához

hő, lefedve a szövet többi részét alumínium fóliával. A fogkefe állványa opcionális, egyszerűen tükörrel helyezze az irodába, hogy bármikor tisztíthassa.

Egyedi fürdőszobai bútorok. Ajánlások az anyagok és a formatervezés kiválasztásához

Annak ellenére, hogy a modern boltokban lévő fürdőszobákban a bútorok körében nyilvánvalóan sok a bőség - néha a fogyasztó a saját döntéseit rendkívül nehézzé teheti: nem tetszik a színséma, nincs megfelelő méret. Természetesen mindig a professzionális bútorgyártókhoz fordulhat, és megrendelheti a szükséges bútorokat, de sokkal olcsóbb és jövedelmezőbb a megfelelő fürdőszobai bútorok készítése saját kezűleg. Az alábbi egyszerű és részletes utasítások részletesen megmutatják, hogy hogyan készítsék el a bútorokat a fürdőszobában.

Fürdőszoba bútorok "csináld magad"

A fürdőszobában lévő bútorok elkészítése egyszerűen egyszerű. Csak az összes szükséges anyagot előre kell készíteni, és ismerkedjen meg a keret összeszerelésének lépéseivel.

Anyagkészítés

A munkához szüksége van a következő fogyóeszközökre és eszközökre:

 • Farostlemez vagy forgácslap-szövet (az anyag átlagos vastagsága legalább 15 milliméter);
 • üvegszövet polcok gyártásához (a vastagság legalább 6 mm-es számításból származik);
 • speciális bútorok sarkai, bútoralkatrészek (fogantyúk, zsanérok, polcok rögzítői);
 • önmetsző csavarok dugókkal;
 • lakk, festék, alapozó és gitt fából való munkához.

Tervezés és tervezés

A munka fontos része a fürdőszobai bútorok méretének pontos meghatározása. Ehhez hajtsa végre az összes vonatkozó mérést többször is, különös figyelmet fordítva arra, hogy a pultot a mosogató alá és a lyuk méretére fizetik.

Figyelembe kell venni a szükséges helyet a szellőzőnyílásokhoz is - elegendőnek kell lennie, és ugyanakkor ne haladja meg a 15-20 mm-t. Ne felejtse el a csövek és szifonok hornyolásának szükségességét. A kezdők ebben a munkában segíthetnek a fürdőszobai bútorok rajzaihoz - mintapéldányt készíthet és változtathat, az egyéni kívánságok és a szoba mérete szerint.

A fürdőszobai bútorok magassága szintén fontos mutató. Mérje meg azt ugyanolyan gondossággal, mint a többi méret.

Fontos: Ha egy fali szekrényt akar készíteni - nem szabad a késztermék magasságát a mennyezetre emelni - először minden levegő nedvesség felüdül a felületén, másrészt nehéz lesz alapos tisztítást és bútorok tisztítását elvégezni.

A keret behelyezése

Lehetetlen lehet a fürdőszobai bútorok elkészítése nélkül munkát végezni egy szekrény keret vagy éjjeliszekrény létrehozásával.

 • A kereten végzett munkák elkezdenek a jövő bútorainak megjelölt részeit vágni. Az alkatrészek elkészítése után a szekrény vagy az éjjeliszekrény összes jövőbeli részének homokszemcsésnek kell lennie a perem mentén - fontos, hogy ezeket a helyeket tisztítsa meg, hogy ne legyenek erős érdességük és faanyaguk.
 • A következő lépés a kötőelemek fúrásához szükséges furatok. Ezt elég nagy méretű fúróval kell elvégezni, és a lyukaknak elég mélynek kell lenniük ahhoz, hogy a kötőelemek ne tűnjenek túl élesen. Ugyanezeket a lépéseket meg kell ismételni, a szerelvénynyílások felszerelése a polcok alatt a fa lap belsejében.
 • Most közvetlenül az összeszerelésre léphetsz - kezdd el a szerelést az alsó részhez rögzítő oldalfalakkal. Az asztallap és az ajtók szerelésével és rögzítésével nem kell sietni - a szakemberek mindig ezt az elemet állítják be utolsó dologként.
 • Most készen áll a keretre, hogy kipróbálhassa a telepítés helyét. A szerelés folyamán ne csak a szekrény vagy a szekrény megfelelő helyét, hanem az összeszerelt szerkezet stabilitásának általános mutatóját ellenőrizze. Ha a szerelvény nem mutat ki hibákat, akkor folytassa a szekrény vagy a szekrény rögzítését - 2-4 sarkok segítségével végezze el a bútorokat.

Fontos: A mosdó alá helyezett éjjeliszekrény hátsó falát szinte soha nem teszik meg, mivel a csövekből származó kondenzátum összegyűlik rajta, ezért ha összegyűjti ezt az elemet, akkor fémszögek segítségével rögzítse a helyére a falhoz.

 • A befejezett keretnek végleges kezelésre van szüksége: a felületet csiszolópapírral kell kezelni, hogy megszabaduljon az összes külső szabálytalanságtól és durvaságtól. Amikor ezt a munkát végezzük - menjünk az alapozóba és festjük a terméket. A fürdőszobai bútorokat eredetileg speciális lakkal festették - a szekrény vagy az éjjeliszekrények felülete természetes fát imitál. A festék vagy lakknak teljesen száraznak kell lennie, és csak ezt követően el lehet kezdeni a polcok és ajtók szerelését.

Hogyan készítsünk polcokat a bútorok számára a fürdőszobában

A kényelmes fürdőszobai bútorok mindig elegendő polcot foglalnak magukban, ahol törölközőt, mosószert vagy háztartási vegyszert lehet elhelyezni. A polcok sokféle anyagból készülhetnek, de a polcok a leggyönyörűbbek és legkényelmesebbek.

A legegyszerűbb lehetőség a polcok megrendelése a műhelyben, ahol kivágják a szükséges méreteket. Ha azonban a bútorok ezen részét szeretné magának elkészíteni, akkor olvassa el a munka lépésről lépésre vonatkozó utasításait:

 • Egy üvegruhánál meg kell jelölni egy jelölőt, figyelembe véve a jövőbeli termék összes dimenzióját;
 • Üvegvágó, hogy eltávolítsa az összes felesleges kibocsátást;
 • A köszörűkeréken a vágások összes helyének simasága érdekében;
 • Próbáld ki a kész polcot a rögzítés helyén, majd ha nincsenek hibák, helyezze el egy szekrénybe vagy szekrénybe.

Tipp: Az otthonában azonban különleges polírozott pohár készíthet polcokra. Egy ilyen felületről a gélekkel, samponokkal és más mosószerekkel ellátott palackok nem csúsznak le és nem esnek le. A matt felület létrehozásához homokot öntünk egy üveglapra, majd egy fúróval dörzsöljük fel a felületre a csiszoláshoz. Kiderül, hogy otthoni analóg peskostruya. Fontos megjegyezni, hogy a szerszámot nem lehet nagy sebességgel bekapcsolni - ha a megengedett fűtési hőmérsékletet túllépik, akkor az üveg felrobban.

következtetés

Így egyszerűen saját fürdőszobai bútorokat készíthet otthon. Kicsi összetettség merülhet fel az ajtókkal, különösen akkor, ha szálas vagy másfajta összetett mintázatot szeretne létrehozni - itt nem teheti meg anélkül, hogy vonzóvá tehetné a szakembereket. Az egyszerű ajtó beállítások tartalmazzák a fürdőszobai bútorok tipikus rajzolatát is, amelyek bármilyen tematikus online erőforrás nélkül megtalálhatók.

Bútor a fürdőszobai do-it-yourself rajzokhoz

30 ötlet kényelmes készülékeket a fürdőszoba és a mosoda (fotók, ötletek)


A kényelem a belső térben igen nagy szerepet játszik. Nagy örömmel tölt el mindenféle ötletet az alkalmazkodásra és a helyes elhelyezésre ezen az oldalon. Mindenképpen nézzétek meg ezt az anyagot, és remélem, hogy ez a felülvizsgálat saját életkorához igazodik.

3. Ismét a partíciót használják tárolóhelyként.

5. Gyönyörű antik polc és maszkoló tekercspapír.

6. A mosó és szárító helye a fürdőszobában.

7. A létrát törülközőtartóként használják. Nagyon kényelmes, mert a létra mindig kéznél van :))

8. Tárolás piszkos mosáshoz.

9. Tartalék tekercs.

10. És biztosan van egy tükör ezen az ajtón kívül :))

11. A boráruk a törülközők számára.

12. Superidea - minden összetett és rejtve van a szemektől. Oh, a hostess álma :))

13. Ismét létra. de kissé eltérő változatban.

14. Az alátét és a szárító emelte fel a tálcára, ami a mosodai kosarat helyezte.

15. Itt pontosan egy tükör hátsó résszel a haj tartozékokhoz.

16. És itt van az ötlet, hogy az alsó szekrénybe helyezzük.

17. A helytakarékosság érdekében polcokat helyeztek a WC felett.

19. Ugyanaz az ötlet. de stílusos teljesítményben.

20. Egyesült együttes.

21. Törülközők tárolása.

22. Mosogatószerekhez csúsztató polc került a falba a szekrény és a mosógép között.

23. Tervező viccelőkészítő.

24. Behúzható vasalódeszka.

25. Beépített TV :))

26. Kamionozott polcok.

27. Az elképzelés a decoupage lányok, akik nem tudják, hol helyezkedjenek el a szalvétaik vagy a festészet készségek :))

28. A zónák szokatlan elhelyezkedése.

29. Tehát minden szükséges helyet a mosógép szárítógép fölött, a szárítás utáni összecsukható ruhák kényelmével.

30. Ha a csap nagyon kicsi. akkor kényelmetlen használni, és így meghosszabbíthatja a kifolyót, és hagyja, hogy a víz kaszkadjon :)))

Remélem, tetszett neked az ötleted, amit megtestesítesz az életedben :)

Bútor a fürdőszobai do-it-yourself rajzokhoz

Egyedi gyermekágyak rajzolása.

A sarokasztalasztal egyik sikeres modelljének rajza szinte monolitikus fenntartható design.

A 3-as típusú tolóajtós szekrény készenléti rajza két ajtón. Méretek hossza 1200 és 1900 mm között.

Jeffrey Matthias neves tervezője rétegelt faliszekrény asztalainak rajzai. Beleértve - a CNC táblájának kontúr részletei.

Rétegelt lemez laptop asztal - rajzok és alkatrészek kontúr CNC.

A rétegelt lemez hintaszékek rajzai, valamint a részleteket a dxf-ben.