Legfontosabb > Dekoráció

Fürdőszoba bútorok Aquaton Corner right white - leírás

A fürdőszobai bútorok különleges irányba mutatnak a bútorok terén, ami komolyabb megközelítést igényel a tervezés és a gyártás terén, ellentétben a bútorok sokféle trendjével. Ennek oka több tényező: bonyolultabb üzemi körülmények, korlátozott üzemi tér, az elektromos világító eszközök magas páratartalmú környezetben való használatának biztonsága.

Bútor fürdőszobához "Triton":

Bútorok fejlesztésekor cégünk globális trendeket és ígéretes trendeket támaszkodik a formatervezésben.

 • Az automata 3-dimenziós tervezés rendszerében különféle típusú és méretű termékek választékát kínáljuk a fürdőszobának optimális használatához.
 • Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk a termékek belső terének megosztására.
 • Vékonyfalú fémkereteket (metaboxákat) használunk fiókokként, ami lehetővé teszi számunkra, hogy növeljük a hasznos helyet.


A termelés minősége és kultúrája.

 • A termelés korszerű, nagy pontosságú, szoftver vezérlésű berendezéssel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű bútorokat készítsen tökéletes geometriával.
 • A termelésre többszintű minőségirányítási rendszer került bevezetésre.
 • Minden gyártott termék megfelel a GOST R 16371-93, egészségügyi-epidemiológiai, környezetvédelmi, higiéniai és működési előírásoknak.


Kiváló minőségű nedvességálló anyagok.

 • A termékek a P-4 osztályú nedvességálló laminált lemezből készülnek, amely a magas páratartalom esetén szükséges. A testrészek valamennyi végfelülete szegélyező anyaggal van ellátva nedvességálló ragasztóval.
 • A termékek elülső része MDF lapból készült, kiváló minőségű, fényes PVC-fóliával, nagynyomású vákuumos préseléssel. Az egyszer használatos ragasztó termikus és nedvességálló, ami garantálja a termék elülső részének a nedvesség behatolás elleni védelmét még magas környezeti hőmérséklet esetén is.
 • Az ezüst amalgám bevonatú tükrök nagyobb teljesítményt nyújtanak.


Kiváló minőségű alkatrészek.

 • A világ vezető gyártóinak alkatrészei megbízható kapcsolatot, nagy teljesítményt és kifogástalan megjelenést biztosítanak.
 • A termékek ajtóit sima, csendes zárással látják el.
 • A termékek beépített lámpák IP 44 védettséggel rendelkeznek, amely biztosítja a biztonságos felhasználást magas páratartalmú körülmények között.


Kiváló minőségű csomagolás.

Megértjük, hogy nemcsak magas színvonalú bútorok előállítása, hanem az eredeti formában való átadása is a fogyasztó számára fontos. Ezért a csomagolás többrétegű kartonból és egy további habosító rétegből áll.

Mi a fürdőszobai bútor?

Már sikerült felmérnie, hogy a modern fürdőszobai bútorok sokszínűek a formatervezésben. Most fontos megérteni, hogy a gyártás során felhasznált anyagok széles köre van. Ezek az anyagok gyönyörűek lehetnek, de nem praktikusak. Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba bútorát nem csak stílusos, divatos, hanem kiváló minőségű?

Az online áruház minden egyes kártyáján szereplő "Műszaki leírás" alatt megpróbáljuk meghatározni a fürdőszobai bútorok gyártásához használt összes anyagot. És mindezt úgy, hogy a látogatók könnyedén el tudják képzelni a terméket anélkül, hogy meglátnák, és anélkül, hogy megérintenék volna. Végtére is, minden anyagnak saját egyedi tulajdonságai vannak. De annak érdekében, hogy egy termék objektív elgondolását sajátosságai alapján lehessen elérni, szükség van a terminológia megfelelő megértésére. Csak első pillantásra ilyen különlegesnek tűnik. Valójában nem különösebben nehéz megállapítani, hogy milyen fürdőszobai bútorok készülnek. Nem fogunk mászni a dzsungelbe, és elmondjuk, mit kell minden vásárlónak tudni, amikor bútorokat választanak a fürdőszobában. Reméljük, hogy ez az információ segít a helyes döntés meghozatalában.

Test anyaga: Tömör (bükk, tölgy)

A fürdőszobában a helyiség magas nedvességtartalma magas követelményeket támaszt a fürdőszobai bútorok gyártásához használt fa kiválasztására. Messze tőle. Meg kell ellenállni a deformációnak, nagy szilárdsági jellemzőkkel kell rendelkeznie. Közép-Európában növekvő közös fajták a tölgy, bükk és vörösfenyő. Igaz, az utolsó nem olcsó. A vágott bükk egy érdekes minta, és kiderül, nagyon szép fürdőszoba bútorok. Igaz, ez a fa elég lassan növekszik, ezért nagy mennyiségben való előkészítése lehetetlen, ami minden bizonnyal befolyásolja az árat. Ráadásul nem csak a bútorok bükkből készülnek, hanem más iparágakban is használják, különösen finom anyagként. A lágy és meleg bükkös hangok lehetővé teszik, hogy olyan bútorokat készítsenek, amelyek kellemessé és csendesebbvé teszik a szobát.

Oak ősi gyártásához használt bútorok és minden, köszönhetően a gazdag színeket a saját fa és tisztességes teljesítmény az első helyen - az erő, mert tölgy sűrűsége igen magas, amely arra szolgál, mint egy illeszkedő visszautasítás nedvességgel szemben: a rosszul felszívja a vizet, és így készült termékek ez nem érinti duzzanat, deformáció és rothadás. Nem meglepő, hogy a tölgy parketta nagy népszerűségnek örvend. Ez egy hosszú élettartamú padlóburkolat. És a tölgy nem található, hogy menedéket nyújtson a penész és gombák számára. Őt még ebben a tekintetben is figyelembe veszik, természetes fertőtlenítő. Ennek eredményeképpen a tölgyfa bútorok tartóssága nem kétséges. Ennek ellenére a természetes fából készült bútorokat antiszeptikus anyagokkal is kezelik, ami növeli nedvességállóságát és lakkozik.

Teak, iroko, rózsafa vagy merbau alkalmas egzotikus fajok fürdőszobai bútorozására. Ezeknek a fáknak a fája is meglehetősen sűrű, ami azt jelenti, hogy ellenáll a nedvességnek, de a bútorok nem nagy népszerűségnek örvendenek, mivel nincsenek olyan széles területek.

A test anyaga: forgácslap

A tömeggyártásban a fürdőszobai bútorok gyártására legelterjedtebb anyagot megvásárolták laminált farostlemezből, amelynek különleges bevonata növeli nedvességállóságát. Nem csak a bútor test, hanem a homlokzatok is készültek. LDSP készül, mivel könnyen megérthető a névből, fafeldolgozó anyagok - fűrészpor és forgács, amelyek formaldehid gyanták összekapcsolódnak egy monolit lemezre. A tetején a lemez laminált papír-gyanta film.

A laminálás egy melamingyantával impregnált dekoratív réteg alkalmazása egy forgácslemezlemezre a nyomás alatt, aminek köszönhetően a díszítőfólia "szorosan" kapcsolódik a forgácslap felületéhez. A technológia lehetővé teszi különböző színű és textúrájú lemezek előállítását, amelyek ellenállnak mind a mechanikai, mind a hőhatásoknak. By the way, hogy átadják a nedvesség ellenálló forgácslap, paraffin emulziót adnak a chip tömegét, más szóval az olvadt paraffin. Tegye ezt a laminálás előtt.

A laminált forgácslap a bútorgyártók egyik kedvelt anyaga, hiszen elegendő erővel rendelkezik, ez a lemez könnyen feldolgozható, és jól rögzíti a kötőelemeket. Az ár ugyanakkor alacsony, ezért elengedhetetlen a turistaosztályú bútorok gyártásában.

Homlokzati anyag: MDF

Ha a DSP rövidítés értelmezése szinte mindenki számára ismert, akkor nem mindenki fogja azonnal megmondani, hogy mit jelent az MDF. Az orosz nyelvű írás esetén ez a koncepció a következőképpen dekódolható: a fa finom eloszlása. Angol fordítás pontos kissé eltérő, nevezetesen: Közepes sűrűségű farostlemez (MDF - közepes sűrűségű farostlemez), de a lényeg ugyanaz, mint a termelés MDF fa alapú anyagok vannak kitéve alapos felülvizsgálatát. Ha megtalálja a legegyszerűbb analógiát, akkor a forgácslap és az MDF közötti különbség nagyjából megegyezik a húsdarálón áthaladó és feldolgozógépen feldolgozott termékek között. A lemezek gyártásának további technológiája hasonló. De a termelés MDF fatermékek ne add formaldehid gyanták, mint a DSP, és speciális kötőanyag - lignin (a komplex polimer vegyület sejtjeiben lévő edényes növények), és a viasz, akkor tudja, hogy a veszélyes anyagok nem tartalmaznak. Ezután a lemez forró prés alatt van kialakítva. A homlokzatok üregének végeit a PVC profilszegélye védi a nedvességtől, és a nagyon eltérő bevonatot, amely meghatározza a kialakítást, maga a lemezre kerül. Akril vagy lakk, festék vagy furnér, valamint laminált lehet, utóbbi lehet matt, fényes vagy texturált. Mindez a laminálás során használt film mintázatától függ. Ezen felül, akkor MDF, MDF, csak akkor létrehozhat egy íves homlokzat, és általában ez az anyag könnyen megmunkálható, így olyan termékeket, különböző formájú és különböző dekor. Tehát, ha magas fényű homlokzatokról beszélnek, csak MDF-t jelentenek. A mintázott homlokzatok vagy tömbből vagy MDF-ből készülnek, mivel a forgácslap nem alkalmas erre. Általában a tervezés szempontjából az MDF nyújtja a gyártók számára a lehető legszélesebb lehetőséget.

Ez a bútorok a fürdőszobában a legkedveltebbekké válhatnak, ha nem feltétlenül drágábbak, mint például az azonos forgácslap. Ráadásul az ok nem annyira a termelésben használt összetevők magas költsége, mint az MDF külföldi vásárlása. Az a tény, hogy ez az anyag Oroszországban rosszul fejlődött, és a meglévő üzemek nem fedik le az orosz vállalkozások minden igényét. Ennek eredményeként az MDF-t külföldön vásárolják. És ez természetesen befolyásolja az árat. De az MDF megéri mind az abból készült termékek megjelenésének esztétikáját, mind pedig a fogyasztói jellemzőket, különös tekintettel a nedvességállóságra, a tartósságra és a megbízhatóságra.

További lehetőségek

Valójában, ezek az anyagok listája származékok bútorgyártás a fürdőszobában nem korlátozott, bár ezek a legnépszerűbb. Vannak mások is. De figyelembe kell venniük, nagyon kis részt foglalnak a fürdőszobai bútorok résén. Íme néhány közülük:

Fém: acél, általában rozsdamentes, öntöttvas, alumínium. Néhány bútorelem rézből, sőt rézből és ónból is használható. Természetesen az ilyen bútorok fémje alapos korrózióvédelmi képzésen megy keresztül. Azonban a bútorok ritkán készülnek teljesen fémből. Általában fém díszítő elemeket használjunk fából, például.

Műanyagból készült, melyből mind a szilárd bútorminták, mind a különböző díszítő elemek, bármilyen alakúak és színűek. A bútorok nagyszerűen érzik magukat egy párás környezetben, még a zuhanyzóból is lehet itatni. Minden jó, de a műanyag bútorok rövid életűek, és nem különböznek erőtől.

Üveg: átlátszó, matt, színes, mintás. Drága, gyönyörű. Az ilyen bútorok előállításához rendszerint speciális, edzett üvegt használnak, amely még akkor is biztonságos, ha megtörik, mivel nem széttöri az éles peremű töredékeket. Ugyanakkor az ilyen bútorok kezelésekor nem szabad bánni.

Kő. Ez persze mesterséges kő, amely most egyre gyakoribbá válik. Valóságosnak tűnik, ugyanakkor könnyebb, olcsóbb és könnyebben tisztítható. Nagyon szokatlan, tisztességesnek tűnik. Természetes kőből készült termékek darabos modellek, egy exkluzív, amely általában megrendelésre készült. Kő az ilyen bútorok leggyakrabban mosogató és munkalap. Onicsból vagy márványból készülnek. Az öröm drága, és nem mindenki számára.

A fürdőszobai bútorok Onika Crystal 65.18

Jelölje ki a készletben szereplő elemeket Onika Crystal fürdőszobai szett 65.18 vásárolni

A fürdőszobai bútorok Onika Crystal 65.18

 • Összeszerelés: Az árukat összeszerelve, kartondobozban szállítjuk. Csak rögzíteni kell az ajtófogantyúkat és a lábakat. A készlet tartalmazza a kötőelemeket és az összes szükséges hardvert.
 • Homlokzat anyag: nedvességálló MDF fényes.
 • Táska anyaga: forgácslap.
 • Mosogató: A megadott áron a készlet tartalmazza a szaniteráruk készletét, amely nem igényel különálló kötőelemeket, és a padlóburkolat nyílásaiba van szerelve. A telepítés egyszerű, és nem igényel szakképzett szakembert.
 • Komplett készlet: kiegészítők fém krómozott, aljzat-kapcsoló blokk, transzformátor, 2 lámpa.
 • Jellemzők: matt üveg homlokzati betétek.
 • Gyártó: Onika, Oroszország.

Meghívjuk Önt, hogy láthassa a moszkvai fürdőszoba és bútorok fürdőszobáját

A kiállításon rendelkezésre álló modellek elérhetőségéről és az útvonalon való segítségről telefonon is tájékozódhat:
+7 (495) 649-63-04

A bemutatóterem munkarendje:
Hét, kedd, sze, cs, péntek, szo: 10:00 - 20:00
Nap: 10:00 - 12:00

Jelenleg a kiállítás az alábbi kategóriákból álló mintákat mutat be:
Bútor fürdőszobához: Aquaton, Bellezza, AlaVann, Alligator, Ferrara, Belux, Dreja, Dubiel, Vitrum, Onika, Opadiris, Pragmatika, Vod-ok, ASB bútorok, Bryklaer, EcoGreen, SanTa
Fürdőszobák: Jika, Bach, Roca, Castalia, Cersanit
WC és mosdó: IDO, Rosa, Cersanit, Oskol kerámia, IFO
Keverők: Bravat, Creval, DK, Kludi, Rossinka

Szaniterek, kiegészítők és fürdőszoba bútorok széles választéka a SanDesign bemutatótermében

A san-design.ru legnagyobb szaniteráru az ügyfelek számára a tágas kiállítási csarnokban az elektronikus katalógusból származó vezető márkákat tartalmazó élő minták megismerését teszi lehetővé. A kiállítás nyitva áll a napi nyilvánossághoz. A kiállítás a bútorok széles skáláját mutatja be, a szanitereket és eszközöket, valamint a fürdőszoba fürdőszobai kiegészítőit.

A bútorok és a fürdőszobai felszerelések kiválasztásának előnyei a bemutatóteremben

A SanDesign bemutatóteremben bemutatott fürdőszobai termékek kiállításának bemutatója leginkább tükrözi a különböző termékkategóriák és sztrájkok széles választékát, különböző stílusmintákkal. A látogató kényelmes lehetőséget kap arra, hogy egy teljes szaniterberendezést és bútorokat válasszon egy szobának, bármilyen méretű, elrendezésű és formatervezett fürdőszobához. A bemutatott vízvezeték- és bútormodellek rendkívül funkcionálisak, kiváló minőségű kivitelezéssel és a tervezés tökéletes esztétikájával különböztetik meg. A kiállítás vizsgálata során szakmai tanácsot kaphat, ha kapcsolatba lép a bemutatótermeket kiszolgáló személyzettel. Mindig készek segítséget nyújtani az ügyfélnek az áruk kiválasztásában meghatározott kritériumok alapján.

A felújításra és a fürdőszobai felújításra tervezett lakástulajdonosok a kiállításon érdekes ötleteket találnak a szobatervezésről. A tervezői fantáziák megvalósításának széles lehetőségei a bútorok, kiegészítők és a vízvezeték tervezésének és ármodelleinek megfelelő stílus kiválasztásával. Hasznos megismerni a kiállítást és a látogatókat, akiknek közvetlen tervei nem tartalmazzák a fürdőszoba nagyméretű rekonstrukcióját. Itt mindig felveheti azokat a termékeket, amelyek kényelmesebbé teszik a fürdőszobát, és a belső tér egyedi és stílusos.

A kiállítóterem bemutatójának elrendezése biztosítja a látogatók kényelmes választékát a szükséges árukhoz. A nyugodt légkör, a barátságos udvariasság és a munkatársak figyelmen kívül hagyása az ügyfél érdekeivel hozzájárul a pozitív érzelmi háttér kialakulásához. A szakképzett szakértői segítség lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a választ az olyan kérdésekre, amelyeket a látogató érdekel az üzemeltetési feltételek és a termékjellemzők tekintetében.

A legjobb választék a termékek kiállításán a vízvezeték és bútorok a fürdőszobában

Az állandó kiállítás bemutatja a SanDesign által forgalmazott összes termékkategóriát. Összesen a kiállításnak több száz mintája van a bútorok, a higiéniai eszközök, csapok és egyéb elemek, amelyeket a modern fürdőszobák tervezésében használnak. Bútorelemek részletesen tekinthetők meg, értékelik a belső elrendezés kényelmét és kipróbálják a fiókok és ajtók funkcionális hardverének munkáját.

A különféle márkájú bútorok kiállításán bemutatott formatervezési mintázat lehetővé teszi, hogy a fürdőszobához egy megfelelő készletet vagy egyéni elemek készletét választva esztétikailag tökéletes és kényelmes belső kialakuljon. A modern és klasszikus bútorkészlet harmonikus és exkluzív. A higiéniai cikkek, fürdőköpeny és egyéb szükséges elemek kényelmes tárolása kompakt és tágas palackokat, egy- és kétszárú fali szekrényeket és padlóburkolatokat biztosít. A stílusos tükrök és kényelmes kiegészítők segítenek átalakítani a fürdőszoba belsejét.

A látogatók figyelmét vonzza a vízvezetékeket. Különböző formák és design mosogatók, WC-k és bidék készült kiváló minőségű szaniterekből. Nagyon funkcionális zuhanyzók és kádak különböző anyagokból készülnek: hagyományos öntöttvas, gazdaságos acél, eredeti akril. Ezenkívül felveheti a képernyőn a fürdőt. Minden látogató megtalál egy megfelelő csapot a mosogatóhoz, zuhanyzóhoz és fürdőkádhoz.

Válassza ki a legjobb bútorokat és szanitereket Moszkvában!

Az online áruház San-design.ru kiállítóterme egyedülálló lehetőséget kínál a modern víz- és fürdőszobabútorok modern vizuális összehasonlítására a vezető hazai gyártók és a népszerű külföldi márkák között. Látogasson el a bemutatóterembe, hogy kiválassza a legjobb termékeket! Teljes skálájuk elektronikus katalógust mutat be. A kiválasztott termék megvásárlása az online áruházban, rendeljen megrendelést a weboldalon san-design.ru online.

Az online áruház a vízvezetékeket és a modern fürdőszobai bútorokat kínálja a gyártótól, és versenyképes áron kínál termékeket kereskedelmi árrés nélkül. Garantáljuk a kiváló minőségű és gyors szállítási idő.

Fürdőszoba bútorok

Ebben a cikkben: típusú fürdőszoba tükrök; a tükrök jellemzői és költségei; lehetőségek a szekrény bútorok a fürdőszobában; anyagok építéséhez; a bútorok külső lefedettségének típusa; hogyan lehet értékelni a fürdőszobai bútorok minőségét.

Kicsi, mindig káddal vagy zuhanyzóval ellátott szoba, mosdómosó, legalább WC-vel. A fürdőszoba nagysága, leggyakrabban, nem teszi lehetővé, hogy megforduljon, valahogy speciális módon gondoskodjon róla, mert az építészek szemszögéből ez csak egy irodahelyiség, amely rendkívül specializálódott feladataihoz. Természetesen a fürdő felszerelésével számos kérdés merül fel, amely foglalkozik ezzel a cikkel, miután megvizsgálta a fürdőszobai bútorok lehetőségeit és az anyagok azon tulajdonságait, amelyekből a bútorok elkészíthetők.

Fürdőszoba tükör

A fürdőszobában lévő tükör fő funkciója a tulajdonos arcának bemutatása a reggeli edzés folyamatában. A tervezők szerint a tükörfelület a fürdőszobai vizuális terjeszkedésben is részt vesz, de kis mérete miatt ez a szerep kicsi lesz - nehéz egy nagyméretű tükör telepítése egy kis fürdőszobába.

A tükrökre vagy tükörre felvitt tükörfilm vagy amalgám leggyakrabban 3-6 mm vastag alumínium vagy ezüst réteggel van kialakítva, az amalgám első változata gyakoribb, mivel az alumínium olcsóbb, mint az ezüst. A teljesítmény szempontjából az ezüst amalgám jóval jobb, mint az alumínium - nedvességálló, a kép pontos és nincs torzítás, az ezüst amalgámú tükrök jóval hosszabb ideig szolgálják a tulajdonosokat, mint alumínium amalgámmal. Az ezüst és alumínium amalgámot réz és lakk rétegek védik egymás után, a kínai tükrökben egy réteg réz hiányzik a hírhedt gazdaság számára.

A probléma az, hogy az alumínium és ezüst amalgámokat nem lehet megkülönböztetni szemmel - csak egy szakember, aki folyékonyan a "tükör" esetének árnyalataiban képes erre. A fürdőszobai tükör vásárlásakor megbíznia kell a tükör gyártójától és az eladótól az értékesítés helyén...

Ne feledje, hogy nincsenek "speciális" technológiák a tükrök előállításához, azaz alumínium vagy ezüst amalgám lesz - az összes többi eladó igénye nem más, mint üres hirdetés.

A piac a fürdőszobai tükrök különböző lehetőségeit kínálja - ez csak tükör lehetetlen, vagy többfunkciós bútor, polcok a higiéniai tartozékokhoz, ugyanazon célokra szolgáló szekrény. A polcokon és szekrényeken kívül a fürdőszoba tükrében beépített világítással és elektromos fűtéssel is felszerelhetők. Mirror világítás kétféle - függő lámpák, amelyek kiállnak a tetején és oldalán egy sík tükör, vagy egy kis beépített világítás, konnektorok, lámpák, amelyek meghatározott hátoldalára a tükör, mint általában, annak kerülete (az amalgám a telepítés helyén nincs berendezési tárgyak, üveg gyakran Matira), a tükör hátsó oldalát a ház zárja le. A fűtött fürdőszobai tükrök az üzemeltetés elve szerint hasonlítanak az autós tükrök fűtésére - a több mm vastagságú hőelemek a visszirányú tükörre vannak ragasztva, az elektromos áram csatlakoztatva van. A fűtött tükör nem izzad, amikor a háztartások fürödnek vagy zuhanyoznak, de ez nem olcsó - könnyebb a szokásos tükör rendszeres feldolgozása speciális tükrökhöz kifejlesztett, ködlámpás szerszámokkal.

A tükrök költsége az elrendezéstől és méretüktől függ. Egy átlagos tükör, amely nem rendelkezik polcokkal, ára körülbelül 1000 rubel., Az ára "felhalmozott" modellek világítás, közelség kapcsoló és a fűtés - a 6000 rubel. és így tovább.

Hogyan válasszunk ki egy tükröt a fürdőszobában. Minden tekintetben megfelelő tükörre keres, először is, nem érdemes megvásárolni azt "látás nélkül", azaz Az interneten történő vásárlás elképzelése elutasításra kerül. A tükörben tükröződő tükröződésnek torzítás nélkül kell lennie - időt és időt kell találnia. Vásárlás előtt vegye figyelembe a részleteket - az anyag anyagának nedvességállóságát (a fürdőszobai bútorok anyagainak jellemzőit lásd alább), a polcok rögzítésének erőssége és minősége. Ha olcsó tükört vásárolt - az amalgám további védelmet nyújt a hátoldalon a nedvességtől, alkalmazzon rá egy vagy két rétegű bútorlakkot.

Érdekes megoldás a fürdőszoba kialakításánál, hogy egy tükrös csúszdát építsen a fürdőbe. Egy ilyen képernyő egyszerre elrejti a csöveket a fürdőszoba alá, és vizuálisan kiterjeszti a fürdő területét. Ne építsenek egy ablakot üvegből, könnyen törött tükörből - szükséged lesz egy plexiüvegből készült tükörre, amely garantálhatatlan és tartósabb. Mielőtt ilyen tükrös képernyőt telepítene, győződjön meg róla, hogy két rétegű lakkot helyez a hátoldalára, hogy megvédje a mechanikai sérüléstől.

Bútor fürdőszobához

A helyiségek kis méretének köszönhetően a területen található kötelező egészségügyi felszerelés mellett gyakorlatilag nincs hely a szekrénybútorok számára. Az egyetlen hely, - a térben a mosogató és a fenti, illetve szükség, vagy kombinálva a mosogató és egy tükör szekrény, külön táblacsoport beépített mosdó és szekrény beépített tükör. Amikor kiválasztunk egy csuklós szekrény tükörrel középpontjában pontosan tükrözi, hogy a kiválasztási kritériumokat a fent leírt, és megfontolja a lehetőségeket, és jellemzői a bútorok a fürdőszobában, ami lehet építeni a shell.

A legnépszerűbb megoldás egy alappal rendelkező bázis. A kialakítás egyszerű: egy doboz oldalfalak és keresztcsíkok, az elülső rész egy csuklós vagy csuklós ajtó, egy pár fiók vagy polc belül ez a design. Az egyik probléma megoldatlan marad, és nagyon fontos - az anyag, amelyből az ilyen talapzat talapzatának alapja kialakul, érintkezni fog a vízzel. Ha az ilyen szekrény fából, forgácslapból vagy MDF-ből készül - alapja megduzzad és használhatatlanná válik. Ó, jóváhagyása eladók és a gyártók, amely egy szekrény alapanyag elegendő víz ellenállása meggyőzően, de mi marad ezek az ígéretek a 3-4 éves működés során, amikor minden lehetséges garanciaperiódusuknak fog megjelenni? Így az alagsorban - a legrosszabb változata a bútorok a fürdőszobában.

A mosdóállvány következő két lehetősége sikeresebb. Az első egy palack, amely a padló szintje fölé emelkedik a fém lábakon. A szoba árvízzel kapcsolatos lehetséges problémák nem veszélyeztetik az ilyen szekrényt, csak a lábát - azonban nem nehéz kicserélni őket, és egy új lábszár olcsóbb lesz. Ezenkívül a lábak alatti talapzat alatt könnyen tisztítható, és a padló és az aljzat alja közötti rés elősegíti a levegő keringését, kiküszöböli a felesleges nedvességet és megakadályozza a fürdőszobában lévő bútorok pusztító hatását. Az ilyen típusú szekrény kiválasztásakor győződjön meg róla, hogy megvizsgálja a lábát - nem műanyag, csak krómozott fém, vastag szilikon béléssel kell, hogy legyen (nem karcolja meg a padlót). Fontos: a lábak biztosítják a szekrény stabilitását, de nem mozdulatlanságát - szükséges, hogy rögzítse a falhoz.

Felfüggesztett szekrény a mosogató alá. Előnyei az ilyen állvány és a padló alja közötti szabad terület, vizuálisan növeli a kis helyiség fürdőszobájában lévő térséget, ami a könnyedség és a könnyedség hatását eredményezi. A fürdőszobában lévő függő bútorok stílusosan és modernnek tűnnek - ezt a tényt figyelembe kell venni a fürdőszoba felszerelésénél.

Az ilyen talapzaton elhelyezett akadálytalan hely jól szellőző, és sem nedvesség, sem hirtelen áradások vagy medencék vízkezelés után nem károsítják a medált. És mégis van egy probléma - a függesztõ szekrényt csak a fõ falra lehet rögzíteni, vagy egy elõre beillesztett keretre, amely be van helyezve a válaszfalba.

Az alapok költsége egy mosdóval és keverő nélkül, átlagosan 4 000 rubel. és így tovább.

Azon anyagok jellemzői, amelyekből a fürdőszobai bútorok készülnek

A fa vagy, ahogy gyakran hívják bútorgyártók, tömb. Első pillantásra ez ideális megoldás bármely bútorhoz, beleértve a fürdőszobába helyezett szobát is, de ez nem így van - a magas páratartalom és a hőmérsékleti ingadozások lendülnek fel és töltenek be minden fát.

A bútordarabot a fürdőszobában csak a szoba nagy területe és a felszerelés magas színvonalú ellátási és elszívó szellőztetéssel lehet elhelyezni.

Forgácslap vagy forgácslap. A bútorgyártók olcsó és ezért rendkívül kedvelt anyaga, de a fürdőszobában lévő olcsó márkájú forgácslapok szekrénybútorának semmi köze - garantáltan felduzzad és elveszíti alakját. Csak a nedvességálló forgácslap viszonylagos szilárdsággal viseli a nedvességet, és csak akkor, ha nincs közvetlen vízzel érintkezve. a nedvességálló forgácslapból létrehozott lábazat aljzata még mindig elkényeztetett.

Természetesen minden eladó bútorok ebből az anyagból készül, amelynek célja a fürdőszobában, bejelenti a nedvesség ellenállás, de felismerni a valóban vízálló forgácslap csak egy nyitott szelet - ez lesz látható pöttyök a világoszöld színű alakult a paraffin emulzió, amely nedvesség ellenállás forgácslap ez a márka. És mégis - a nedvességálló forgácslapból készült bútorok a szokásosnál jobban meg fognak kerülni, mert Az anyag gyártási technológiája önmagában nem olcsó.

MDF vagy farostlemez. A forgácslaphoz viszonyítva jobb nedvességállósággal rendelkezik - a töltőanyag MDF fűrészpor gyakorlatilag porrá vágódik, ami nagy teljesítményt és szilárdságot biztosít. Azonban a vízzel való gyakori érintkezés esetén az MDF-ből fokozatosan felduzzasztják a bútorokat - ez nem fog észrevenni, körülbelül egy-két év múlva.

Műanyag. Olcsó, könnyű, nedvességálló, komplex geometriai formák elfogadásához és fenntartásához, ezt az anyagot gyakran használják a fürdőszobai bútorok gyártásában. De a műanyag negatív jellemzői komolyan alábecsülik az előnyöket - könnyű karcolni, idővel a műanyag felületek törlő nyomai könnyen észrevehetők. A plating nem ragaszkodik a műanyag - aranyozáshoz és a krómozáshoz elkerülhetetlenül le kell húzni és lehúzni.

A fürdőszobai bútorokra alkalmazott bevonatok jellemzői

Öntapadó film. A legolcsóbb bevonat vonzó megjelenést kölcsönöz a bútoroknak a színek és textúrák széles választékának köszönhetően. Az ilyen film jelenléte a bútorokon rossz minőségűnek mondható - az ilyen filmeket nem ragasztják a kiváló minőségű bútorok. Az öntapadós fóliával díszített megszerzett bútorok megjelenése hamarosan elvész - elkerülhetetlenül elmarad a bútor testétől. Ne vásároljon bútorokat öntapadó fóliával, bármennyire is nyereséges lenne ez a vásárlás!

Akril lap. Vonzó, világos bútorokat hoz létre, jól védi az alapzatot a nedvességtől, a bútorok, amelyeknek elkészült, viszonylag olcsó és alkalmas fürdőszobai felszerelésre. Közös hátránya, hogy bármely műanyag felület - csak karcolás, karcolás jelek jelennek meg normál törléssel nedves ruhával. Amikor akrilfóliával díszített bútorokat választanak, gondosan ellenőrizzük a sarkokat és a végeket, csúsztassuk az ujját - ha egyenetlenül érzünk, akkor ne vegyük meg ezt a bútorokat, mert az akrillap alkalmazása és az ízületek folyékony akrilnal való későbbi feldolgozása rosszul teljesül.

Furnér. A furnérlemez "fás" eredete ellenére jól ellenáll a nedvességnek - a beillesztés után számos lakkréteg borítja, ami megakadályozza a nedvesség behatolását. A furnérozott bútorok vonzó megjelenésűek, kimondottan fából készültek, de többet költ, mint akril lapja. Vásárláskor figyeljen a sarkokra és az ízületekre - illeszkedjenek szorosan az alapra, és a tetején alkalmazott lakknak ne legyen karcja és zsetonja.

Zománc és lakk. Az általuk kialakított bevonatok ellenállnak a kopásnak és a nedvességnek, és jó védelmet nyújtanak a szekrény bútorainak a fürdőszobában. Az akrilfóliával és a furnérral összehasonlítva a lakkokkal vagy zománzattal festett bútorok alacsonyabb áron vannak. A zománcozott és lakkozott bútoroknak nem feltétlenül kell feltétlenül megjelenniük - a felszínén színes színeket, mintákat és rajzokat alkalmazhat, amelyek a fürdőszoba általános kialakításának stilizáltak.

A végén

Bútorok kiválasztása a fürdőszobában, ügyelni kell arra, hogy a szerelvényeket és az ajtónyitó szerkezeteket beszereljék, ellenőrizzék az alatta levágott lyukakat és hornyokat. Ismeretes, hogy a magas páratartalmú helyiségekbe történő beépítésre szánt bútorok felületét speciálisan kezelik. De a szükséges hornyok és lyukak vágásakor ez a réteg sérült - meg kell vizsgálni azokat a területeket, ahol technológiai lyukakat készítettek. Eközben ez a rendkívül szükséges művelet gyakran figyelmen kívül hagyja a bútorgyártókat, ennek eredményeképpen - a testben lévő nedvesség behatolása és felhalmozódása, ami duzzanatot és a test károsodásához vezet. Húzza ujját a helyekbe, ahol behelyezik a mechanizmusokat - az éleiket és a belső felületüket lakkokkal vagy ragasztóval kell kezelni.

A javasolt bútorminták tanulmányozása során figyelmen kívül hagyják azokat a mintákat, amelyekben fogantyúk és műanyag bevonatok vannak - ez a bútor rossz minőségű.

Figyelembe véve, hogy az őrszelvény és az MDF lapok nem tartják jól a csavarokat, ellenőrizzék, hogy pontosan hogyan rögzítették a zsanérok a bútorok házában - egy magas színvonalú szerelvényt három vagy négy (legalább!) Csavarra kell szerelni egymástól. Az ajtók esetleges torzulásának elkerülése érdekében minden egyes lapot három pánttal kell rögzíteni. A bútorok minden mozgatható részének könnyen lehet lenyomni és lengetni, nem lehet hátrálni egymástól oldalról a másikra, különben a rögzítőelemek hamarosan kifelé fognak a bútorok testéből, és nehéz lesz újból megjavítani őket, különösen az élelmiszertáblán.

Fürdőszoba bútorok - melyik közül választhat? 100 fotó modern bútorkészlet!

A fürdőszoba tervezésének modernnek és kényelmesnek kell lennie, mert sok időt töltünk nem csak a nappaliban és a konyhában, hanem a fürdőszobában is.

A további hangulat attól függ, milyen kényelmes.

Mi a fürdőszobai bútor?

A standard fürdőszobai bútorkészlet:

 • mosogató;
 • testápolási szekrény;
 • mosodai kosár;
 • polcok a törülközőkhöz és az apróságokhoz.

A fürdõszobai bútorok modern gyártói nem állnak és lépést tartanak az idõkkel, most a tükör nem izzadt bevonattal nem know-how és nem luxuscikk.

A daru automatikus be- és kikapcsolása egy ismerős részlet.

Mit kell figyelni a vásárláskor:

 • Nedvességállóság;
 • alkalmassága;
 • Az anyag impregnálása;
 • Design.

Nedvességállóság - az egyik legfontosabb mutató, amelyet figyelembe kell venni a modern fürdőszobai bútorok kiválasztásakor. A belső élettartam függ az alapanyag feldolgozásának mértékétől és minőségétől.

A funkcionalitás nem alapvető követelmény. Ha a fürdőszoba mérete elfér nagy mennyiségű bútorral. Egy kis helyiségben érdemes megfontolni a több funkciót egyszerre ellátó bútorokat.

Gyönyörű bútorok a fürdőszobában újra hangsúlyozzák a tulajdonosok kifogástalan ízlését.

A bútorok típusai

 • fából;
 • üveg;
 • fémből;
 • MDF, forgácslemez.

Klasszikus fürdőszoba

A fürdőszoba bútorok mérete az elrendezéstől függ. A klasszikus stílusú bútorok természetes fából készülnek:

 • tölgy
 • dió;
 • Hamufa

A klasszikus szó szerint az ízlés finomításáról beszél. Nem lehet kompatibilis elemeket felvenni.

A színsémát a finom pasztell tónusok választják ki. Padló és falburkoláshoz használt csempe, márvány, gránit.

Minden más belső elemnek fából kell lennie. Ha a pénzügyi lehetőségek nem olyan nagyok, akkor korlátozhatjuk az MDF bútorokat. Sokkal kevésbé fog szolgálni, de először nem találja a különbséget.

Tanács. Kérdezd meg előzetesen, hogy a bútorok víztaszító készítményekkel vannak-e kezelve, az élettartam függ ettől.

A minőség ellenőrzése

 • Figyeljen a színre, ha duzzadt vagy egyenetlenül festett felület van - a házasság.
 • Válasszon kiegészítőket krómozott bevonattal, hosszabb ideig tart;
 • A mosogató kiválasztása esetén vizsgálja meg a zsetonok és a karcolások ellen.

High tech

Fürdőszobai fém bútorok hi-tech stílusban - elegáns és stílusos. Az élet olyan rohanó előre, hogy már nem tudjuk elképzelni az életet olyan tükör nélkül, amely nem ködösödik fel, vagy egy daru automatikus bekapcsolással.

A hi-tech egy modern technogenikus stílus, amely arra törekszik, hogy a dekor minden elemét ne csupán elegáns, hanem praktikusan is használják. Ennek az iránynak a fő elemei:

 • Krómozott felületek;
 • fémből;
 • üveg;
 • Színtartomány: fekete, szürke; homokos árnyalatok.

Fürdőszobai bútorok a csúcstechnológiának köszönhetően - kényelem és könnyű használat.

Üvegbútor

Az üvegből készült tárgyak hihetetlenül törékenyek és szinte súlytalanok. Valóban, az üvegbútorok elegánsak, nem mindenki engedheti meg magának. A gondozása nagyon nehéz.

A gőz vagy a víz nyomainak bejutása után maradhat, ami mikroszálas ruhával vagy más eszközzel eltávolítható. Nem minden háziasszony, aki megegyezik a fürdő minden használatát követően, mossa le a bútorokat.

A probléma elkerülése érdekében javasoljuk, hogy egy hatalmas kaput helyezzen el. Jobb, hogy a szekrények a matt üveg, hogy valaki más tekintete nem látta a személyes higiéniai elemeket.

műanyag

A műanyagot mindig alacsony áron különböztették meg, de nem befolyásolják a fürdőszobai bútorok jellemzőit.

A műanyag használatának előnyei:

 • Tartósság. A különleges feldolgozás miatt az anyag gyártása évekig tart;
 • Divatos design. A műanyag modellek nem messze hátul a stílusban. A gyártók számos lehetőséget kínálnak a fürdőszobai bútorok számára.
 • Olcsó ár. Demokratikus árpolitika a termékek számára.

hátrányai:

 • Nagyon nehéz műanyagot vágni.
 • Az alábbiakban a fürdőszobai bútorok képei találhatók, ahol megtalálható a megfelelő lehetőség.

Fürdőszoba bútorok

A fürdőszobába és a WC-hez való bútorok vásárlásakor felelősségteljes hozzáállást kell választania, mert a szoba légköre, ergonómia és funkcionalitása függ. Jó, hogy a modern gyártók a legszélesebb választékban kínálnak termékeket, ezért könnyű eldönteni, a legfontosabb, hogy figyelembe vegyék azokat a legfontosabb jellemzőket, amelyek segítenek a megfelelő döntés meghozatalában.

A méret az egyik legfontosabb kritérium, amely megköveteli a figyelmet. A választás alapjaként egyszerűen elhelyezheti a helyiségben azokat az objektumokat, amelyekben nagyon racionálisan kell eljárni. A legfontosabb jelző a szélesség, amely a legtöbb modellben 50-100 cm között változik.

Ha nem tervez nagyméretű javítást, vagy egyedi tervezést szeretne létrehozni, akkor vásároljon egyedi termékeket a kívánt termékek kiválasztásával. Ezek az esetek, szekrények a mosdó, szekrények és tükörszekrények alatt, egyéb helyek, amelyek hasznosak lehetnek a fürdőszobában. A telefonos készlet lehetővé teszi a személyes kívánságok megvalósítását, és olyan helyet hoz létre, amely pontosan megfelel a meglévő követelményeknek.

A stílus nagy jelentőséggel bír, különösen akkor, ha tervezési javítást tervez. A tér minden elemének összhangban kell lennie egymással. A következőkben díszített készleteket vásárolhat:

A gyártási anyagon megállni feltétlenül. Ez a fülhallgató árától és az élettartamtól függ. Az alábbi verziók állnak rendelkezésre:

 • Az LDSP a legolcsóbb anyag, általában oldalfalak készülnek;
 • MDF - az arany átlagnak tekinthető, ellenáll a magas páratartalomnak;
 • Természetes fából álló tömb - a tartósság és a nemes megjelenés jellemzi, védett impregnálással kezelve, amely garantálja a nedvességgel szembeni ellenállást.

A mosogatók öntött és mesterséges márványból, akrilból, kerámiából és szaniterekből készülnek. Könnyen tisztíthatóak, teljes higiéniával jellemezhetők.

A szín egy másik fontos tényező. Ugyanezzel a hangzással lehet a szoba színsémájával, vagy ezzel ellentétben. A fő szín természetesen fehér. De sok gyűjtemény más színben kapható. Például tölgy, wenge, cappuccino vagy dió, különböző arany-módosítások stb. A lehetőségek elég szélesek ahhoz, hogy sikeres felvásárlást végezzenek.

A telepítés útján a fürdőszobában lévő bútorok a következő kategóriákra vannak osztva:

 • Felfüggesztett - nagyon ergonómikus és nem igényel több helyet;
 • szabadtéri - könnyű mozgatni, klasszikusnak tekinthető;
 • szögletes - kompakt és funkcionális.

Ami a gyártási országokat illeti, a boltban belföldi és importált áruk vannak. Minden gyártó jól bevált a tevékenységek során, számos pozitív értékelést kapott. Az olcsó és minőségi bútorok az orosz üzemek és a szomszédos országokból származó vállalatok együttműködésének eredménye.

Fürdőszoba bútorok

Ha jelenleg a törülközők a fürdőszobai bútorok, az online áruház lehet a legegyszerűbb és legmegfelelőbb megoldás annak a problémának, hogy a megfelelő bútorokat egy otthoni kicsi, de fontos szobájában válasszák meg. Nálunk biztosan talál valami érdekeset magának és otthonának, valamint az egyes eladott tárgyak árainak és képeinek! A fürdőszobai bútorok vásárlása nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik első pillantásra; ugyanakkor figyelembe kell vennie mindent - a cserép színétől a bútor elhelyezésére rendelkezésre álló területig. Segítünk megtalálni a megfelelő méretű terméket.

Corner szekrény tükrös, könnyű kis fürdőszobák számára Vízterület. Kitűnő ár-érték arány. Olcsó, de minőségi fürdőszobai bútorok. Tükörméretek Szélesség x ГхВ (35х35х73 cm)

Olcsó klasszikus tükör, megvilágítással és polccal. Kiváló megoldás a kis fürdőszobákhoz, a turista osztályú bútorokból. Méretek tükörszekrény Szélesség x GxB (45x18x69 cm)

Klasszikus fürdőszoba tükör fény. Nem egy drága megoldás egy kis fürdőre. A tükör ajtó bal és jobb oldali nyitása belső polcokkal rendelkezik. Orosz termelés. Tükörméretek Szélesség x GxB (50x24x72 cm)

Lógó tükör beépített szekrénnyel és világítással. Kiváló megoldás hullámos tükörrel. Lehetőség van egy ajtó gyártására balra vagy jobbra. Tükörméretek Szélesség x ГхВ (52х24х73 cm)

kis lógó tükör szekrénnyel, világítással a fürdőszobában. Tükörméretek Szélesség x ГхВ (50х15х66 cm)

Nyitott tükrös szekrény világítással. Az oldalakon két oszlop van, mindkét oldalon 2 további polc. Tükör a tükör Orosz termelés nem drága áron. Tükörméretek Szélesség x GxB (55x24x70 cm)

Olcsó ruhásszekrény tükrökkel világító lámpatestekkel. Az ajtó kinyitása - balra. Méretek tükörszekrény Szélesség x GxB (55x24x72 cm)

Függesztett szekrény tükör világítással. Bal és jobb végrehajtás. Méretek tükörszekrény Szélesség x GxB (55x24x69 cm)

Hinged tükör szekrénnyel, világos. Méretek tükörszekrény Szélesség x GxB (55x15x69 cm)

Kicsi tükörszekrény fényes. Gyártás Oroszország A kapu nyitóhelyzete - balra. Méretek tükörszekrény Szélesség x GxB (55x24x72 cm)

 • " Kezdetben
 • «Előző
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • Következő »
 • A végén "
Eredmények 1 - 10/394

A TopHop.ru online áruházban mindenféle fürdőszobai bútor található.

Az alábbi terméktípusok a következők:

 • vonzó kész bútorok;
 • különböző szekrények mosogatóval;
 • fürdőszoba szekrények;
 • fürdőszoba tokok;
 • tükör.

És felajánljuk Önöknek, hogy értékeljék a vásárlóktól származó tükrös szekrényeket és fiókos szekrényeket, mint például az Aquaton és az Aquatoria.

Bútorok vásárlásakor vegye figyelembe, hogy nedvességállónak és hőállónak kell lennie. Az antifungális szerekkel való kezelés kívánatos.

Sokan törekszenek vásárolni tengerentúli fürdőszobai bútorokat. Oroszország azonban vezető szerepet tölt be a bútorok és a vízvezeték gyártásában, amely nagy figyelmet érdemel. Az orosz gyártók kiváló minőségű és kedvező árakat kínálnak termékeik számára.

A boltban lévő összes fürdőszobai bútorár rendkívül nyereségesnek tűnik. Ráadásul vásárlásaink az online áruházban található vízvezeték- és építőanyagainkon, jelentős kedvezményt kaphatunk, amelyet egyenként határozunk meg minden ügyfél számára, és függ a megvásárolt termékek vásárlásának és típusának nagyságától is.

Minden hétköznapon szállítjuk Moszkva és a Moszkva régió bármely területére, de szükség esetén szombaton átadhatjuk az árut. A szállítási költségeket a súly és a szállítás helyén kell meghatározni. Ha a Moszkvai körgyűrűn kívüli utazásra van szüksége, a szállítási költség kiszámítása a futásteljesítmény és a gépkocsi típusának alapján történik, és 30 és 60 rubel / 1 kilométer közötti tartományba esik.

Fürdőszoba bútorok: 5 kritérium a Moidodyr szomszédjainak kiválasztásához

Bútor a fürdőszobában - fontos és zsíros érintés a designban.

Szerintem mindegyikünk megérti, mennyire fontos a fürdőszobai bútorok az egészségügyi létesítmények egyszerű használatához. Ezért a választása szinte több figyelmet szentel, mint a díszítőanyagok vagy az egészségügyi felszerelések.

A mai anyag arról szól, hogyan válasszuk ki a fürdőszobában a megfelelő belső térséget. Megmondom a létező fajokat és azok jellemzőit. Ezen információk alapján megvásárolhatja az Ön számára tökéletes fürdőszobai bútorokat, és nem okoz csalódást a használat során.

Fürdőszobabútor követelmények

Mindenki tudja, hogy a fürdőszobában egy lakóház vagy magánház külön helyisége van, amelyet a magas páratartalom és a levegő hőmérsékletének jelentős ingadozása jellemez. Ezenkívül a szoba funkcionalitása egyértelműen megjelölhető - higiéniai eljárásokat készít.

A szaniter létesítmények belső berendezéseinek meg kell felelniük bizonyos követelményeknek.

Véleményem szerint ezért az egészségügyi teremben megtervezett belső tárgyaknak meg kell felelniük egy bizonyos követelménylistának. Készítettem egy kis táblát, amely részletesen foglalkozott ezzel a kérdéssel.

Ami a közvetlenül működőképes tulajdonságokat illeti, részletesebben beszélek a következő részben.

Fürdőszobai bútorok fajtái

Az üzletek olyan hatalmas mennyiségű berendezési tárgyat kínálnak a fürdőszobák számára, amelyek még a tapasztalataim ellenére is elvesztek. Ezért számos olyan kritériumot határoztam meg, amelyek alapján osztályozom az összes létező bútort. Ezek a diagramok:

A fürdőszobai bútorok típusai.

És most mindegyikről részletesebben.

A termelési anyagból

Kezdjük a gyártás anyagával. A bútorok műszaki jellemzői attól függenek.

faipari

A masszőrből készült bútorok rendkívül értékesek a gyönyörű megjelenésért, ám rosszul alkalmasak a magas páratartalmú helyiségekben való használatra. A belső elemek fa részei jól nedvességet szívnak fel, majd elveszítik eredeti megjelenésüket.

A fotó - fa bútorok.

Ez nem vonatkozik az olyan elit faanyagokra, mint a tölgy, a hamu, a teak, a wenge, a zebrano. Azonban a bútorok ára ezekből az anyagokból messze nem demokratikus.

Az arany átlag ebben az esetben olcsóbb lehetőségek:

 • bükk;
 • cseresznye;
 • más hazai származású lombhullató fajok.

Az ilyen termékek költségének további csökkentése érdekében nyilvánvalóan a külső megjelenés károsodása miatt egyes gyártók csak homlokzatok gyártásához használják a természetes faanyagot, a többi bútor pedig MDF, rétegelt lemez vagy más hasonló lemezanyagokból készült.

A bútorok védelme a külső tényezők pusztító hatásaival, festékek, primerek, szárítóolajok, olajok, viasz stb.

A tömörfa bútorok vásárlásakor feltétlenül kérjen minőségi tanúsítványt, amelyben feltüntetik az országot, ahol a terméket gyártják, a nyersanyagok eredete, a használt védő- és dekorációs anyagok listája stb.

Javaslom, hogy csak a tágas, legalább 15 négyzetméteres fürdőkádban helyezkedjen el a fából készült bútorok. méter, amelyek szervezett kiváló minőségű kényszer légszellőztetés. A javasolt nedvességtartalom ebben az esetben legfeljebb 70%.

Fiber Ragasztott táblák

MDF - az egyik legnépszerűbb korunk anyagai a belső termékek gyártásához. És mind hazai, mind külföldi gyártókat használnak. MDF lemezeket gyártunk:

 • bútorok a mosogató és a fali szekrények alatt;
 • munkalapok mosdókagylókhoz;
 • moduláris bútorok (homlokzatok, burkolatok, dekorációk).

MDF lemezekből készült bútorok.

Önmagában a ragasztott lemez a fa szálak nem tolerálja működését nedves levegőben. Ennélfogva további hidrofób anyagokkal impregnálva és filmmel borított. Ezenkívül nedvességálló anyagot is választanak a hordozóhoz.

Az ilyen bútorok vásárlásakor fordítsanak különös figyelmet a felületkezelés és a szélek minőségére. Ebből csak a működés időtartamától függ. Általában több réteg poliuretán alapú alapozó kerül az MDF lapra, majd dekoratív zománc védi a szekrényt vagy talapzatot a víztől, karcolásoktól és egyéb károktól.

A maximális hatás elérése érdekében a zománcot speciális eszközök segítségével megszárítják, melynek köszönhetően a felület fényes lesz.

Az értékesítés során az MDF lemezek hajlított felületekkel vannak ellátva, amelyek a fürdő nagyon frissítő designja.

Az MDF-ből származó bútorok kisebbek a fából, de nem is sorolhatók olcsóbbá.

műanyag

A fürdőszobákban leginkább alkalmas műanyag bútorok. Ez az anyag vonzó megjelenésű, a felületek könnyen tisztíthatók, nedvesség nélkül megsemmisíthetők. Ezenkívül a polimerek különböző színekben festhetők, és különböző formákat ölthetnek, így a javasolt tartományt csak a tervezők képzelőereje korlátozza.

Műanyag bútorok a fürdőszobában.

Továbbá, a fürdőszoba műanyagból készült műanyaga lehet átlátszó vagy áttetsző, utánzó üveg.

Eladó, találkoztam:

 • műanyag munkalapok;
 • esernyők és homlokzatok egészségügyi helyiségekhez;
 • szekrények alá mosni és így tovább.

Néhány belső terepet rajzokkal vagy perforációkkal díszítenek, ami növeli vonzerejét és élénkíti az egészségügyi helyiség belsejét.

üveg

Üvegbútor alkalmas magas páratartalmú és jelentős hőmérsékleti ingadozásokhoz. A pozitív tulajdonságok egész sorától különbözik az alternatív lehetőségek közül:

 • nedvességállóság;
 • gyönyörű megjelenés
 • szilárdság;
 • gyakorlatiasság.

Üveg - az eredeti anyag a bútorok a fürdőszobában.

Az üveg belső tárgyak sajátossága, hogy vizuálisan nem zavarják fel a helyet, ezért alkalmasak bármilyen méretű fürdőszobának.

Leginkább szeretem az átlátszó munkalapokat, amelyek be vannak ágyazva a mosogatóba. Azonban, amikor kiválasztja őket, előnyben részesítsék a korlátozó kerékkel rendelkező modelleket, amelyek megtartják a nedvességet, és nem engedik le a padlóra.

A termékek teljesen üvegből vagy átlátszó elemekből állhatnak:

Az üveg teljesen átlátszó, színezett vagy matt lehet. Az utolsó lehetőség, amit szekrényekhez ajánlok. Az áttetsző átlátszatlan üveg lehetővé teszi a mosogatószerek és kozmetikumok elrejtését.

Az üvegbútorok másik jellemzője, hogy könnyen beilleszkedhetnek a fürdőszoba kialakításába.

Természetes ásványi anyagokra vagy kompozit mesterséges anyagokra, külsőleg és a kőre emlékeztető műszaki jellemzőkkel hivatkozom erre a kategóriára.

A kőburkolat a fürdőszobában.

A bazalt, a márvány vagy a gránit leggyakrabban bútorgyártáshoz használatos. Általában ezekből az ásványi anyagokból készült munkalapok, amelyekben lyukakat vágnak a mosogatók alatt. A második közös lehetőség a mosogató felhelyezése a pultra. Ez sokkal praktikusabb és nagyon modernnek tűnik.

Korábban a kő bútorok népszerűségét korlátozta a gondoskodás bonyolultsága. A porózus szerkezet a gránit és a márvány vezetett, hogy a felületek gyorsan szennyezett. Most van egy nagy mennyiségű háztartási tisztítószer, amely nemcsak tisztítja a kőt a szennyeződésektől, hanem zsírt, szennyeződést és víztaszítót is ad. Ugyanakkor a kémia gondosan kezeli a termékeket anélkül, hogy romlana a megjelenésük.

Természetes kőből készült termékek ára változik a vastagság, a megjelenés és a minőség függvényében. Mindenesetre, készen kell állni a jelentős készpénzkiadásokra.

Azok számára, akik egy kis értékesítést akarnak megtakarítani, az összetett termékekből állnak. Megjelenésében teljesen hasonló a természetes márványhoz. Ezenkívül a mesterséges anyag nedvességállóbb, a mechanikai hatás miatt nem sérül meg. A gelcoat filmje antibakteriális tulajdonságokkal bír.

fém

Nyilvánvaló, hogy a fém bútorokat ritkán használják a fürdőszobában. A korrózió elkerülése érdekében az acél szekrényeket zománcozott réteggel borítják, de ez a lehetőség nem tűnik nagyon vonzónak, és a zománc maga is elpusztul.

Fém bilincs a fürdőszobában.

Ebből a kategóriából csak a kovácsolt bútorokat és rozsdamentes acél szekrényeket szeretek. Azonban mindkét lehetőség organikusan csak különleges alkalmakkor néz ki (a fürdőszobai stílust a bútorokhoz kell igazítani).

A lefedettség típusa szerint

Az üveg- vagy műanyag bútorok minden előnye ellenére sok ember megállítja a választékot az MDF-ről vagy forgácslemezből készült belső tárgyakról, mivel ezek a költségek a leginkább megfizethetők.

És itt a kiválasztásnál nagyon fontos, hogy figyeljen a használt védőbevonatra. Ő felelős az esztétikai összetevőért és az élet időtartamáért. Számos lehetőség van:

 1. Öntapadó film. A leginkább megfizethető és olcsó lehetőség. Az értékesítés számos színes és árnyalatos filmről szól. Ezen kívül a díszítő anyag utánozni a textúra a természetes fa, márvány és így tovább.

Bútor a fürdőszobában film bevonattal.

Azonban a film előnyei ott vége. Működés közben a legjobb megoldás a viselkedése. A magas páratartalom és az állandó hőmérsékleti ingadozások esetén az anyag buborékba kezd, elveszíti megjelenését, felszabadul. Ezenkívül a film nagyon gyengén tolerálható, még egy kis mechanikai hatás is.

Ezért nem javaslom ilyen bútorok vagy befejező módszer használatát.

 1. Akril Megbízható díszítő bevonat, amely jobb teljesítményt nyújt (szemben az előző verzióval), de még egy kicsit többet költ.

Akril pult a fürdőszobában.

Az akril jól néz ki a bútorok felületén, és megbízhatóan védi a bútorokat a pusztító külső hatásoktól. Az akril felületeket azonban nagyon óvatosan kell kezelni, mivel könnyen karcolódnak, különösen abrazív mosószerek (például szóda) használata esetén.

 1. Furnér. Ez egy nagyon vékony fából készült értékes fa. Az MDF-hez vagy faforgácslemezre ragasztott furnér vonzó megjelenésűvé teszi őket, és természetes fából készült termékekké válnak.

Furnérozott bútorok a fürdőszobában.

A furnérozott lapok különleges hidrofób bevonattal rendelkeznek, ezért a nedves fürdőszobai levegőben jól tolerálhatók. Azt mondhatom, hogy ez az opció tartósabb és megbízhatóbb, mint az első két bekezdésben leírtak.

 1. Zománc vagy lakk. Dekoratív bevonat, amely működési tulajdonságaiban hasonló az öntapadó filmhez. Lakk vagy zománcozással bármilyen színű bútorokat rendezhet, beleértve a mintákat vagy rajzokat.

Állvány lakkozott bevonattal.

Ennek az előnynek az az előnye, hogy a bevonat sokkal hosszabb ideig tart, mint a film. Tehát ez a módszer optimálisnak tekinthető azok számára, akik pénzt akarnak megtakarítani, de nem a bútorok minőségének vagy megjelenésének rovására.

Tervezés szerint

Beszéljünk például a fürdőszobában használható bútorok tervezési jellemzőiről. Itt biztonságosan kiemelhetem ezeket a lehetőségeket:

 1. Felfüggesztett bútorok. A kényelem és a tömörség különbözik. Nagyon gyakran a lógó szekrényeket az egyszerű formák jellemzik, és a szűk fürdőszobákban jól néz ki. A tágas szaniter berendezések felfüggesztett szerkezetekkel is felszerelhetők.

Függő szekrények a fürdőszobában.

A függesztett szekrények ideálisak a közművek és a vízvezeték szerelvények eltakarására. Például a fürdőszoba sarokbútorok szépen elrejti a víz fő és függőleges csatorna.

 1. Kerti bútorok. Ez a kategória magában foglalja a mosdók alatt lévő szekrényeket, amelyek közvetlenül a padlóra vannak felszerelve, további kiegészítő elemek használata nélkül.

Kültéri tárgyak a fürdőszobában.

Az ilyen bútorok azért jóak, mert elrejtik a házak és ajtók műszaki kommunikációját, amelyeket vízvezeték szerelvények - tömlők, csövek, szifonok és ellenőrzések csatlakoztatására használnak. Ezenkívül további fiókok és polcok jelenléte lehetővé teszi a mosó- és kozmetikumok tárolásának hatékony megszervezését.

Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy a termékek nem védettek a padlón lévő nedvesség hatásaitól. A folyékony kontaktusok a bútorokkal, amelyek következtében az utóbbi 2-3 év múlva használhatatlanná válik. És az ellátás megjelenéséről és összetettségéről, és nem tud beszélni.

 1. Bútor a lábakon. Ez a lehetőség rendelkezik az előző előnyeivel, de nincsenek hátrányai. A lábak lehetővé teszik, hogy megvédje a belsejét a folyadéktól, így az élet jelentősen megnő.

Lábszekrények.

Ezenkívül a lábak megkönnyítik a fürdőszoba tisztítását. Könnyedén megmossa a padlót a szekrény alatt, és maga a szoba sokkal tágasabb.

Széles és keskeny szekrények vannak, magas és alacsony lábakkal, ajtókkal és nyitott polcokkal, valamint palackok és törülközők tárolására szolgáló készülékekkel. Határozottan választhat egy olyan opciót, amely teljes mértékben megfelel a követelményeknek.

 1. Beépített-szekrények. A termék kis szélességű, de a magasság elérheti a fürdőszoba mennyezetét. Ez a szekrény ideális kis fürdőszobának. Nem fog sok helyet foglalni, de elegendő helyet biztosít a törülközők, szappanok, mosószerek és kozmetikumok számára.

Case-case a fürdőszobában.

A ceruzahurok mélysége általában nem haladja meg a 40 cm-t, azonban a tér illetékes szervezete (sok polc, fiók, kosár, stb.) Sok hasznos dolgot helyezhet el.

A fürdőszoba mérete szerint

A vízvezetékeket két kategóriába lehet sorolni: kicsi (ahol vízvezeték szerelvények beszerelése után legfeljebb 2-3 négyzetméter szabad hely marad) és tágas (ahol van hely a legmerészebb ötletek megvalósításához).

Adok néhány tippet a bútorok használatáról ebben és egy másik esetben:

 1. Kis fürdőszoba. Ebben az esetben valamiféle díszítés nem tárgyalható. Meg kell tartanunk a minimális mennyiséget, amely biztosítja a szükséges mosószerek és fürdő kiegészítők kényelmes tárolását.

A kis helyiségben lévő bútoroknak tömörnek kell lenniük.

Ebben az esetben javaslom, hogy a talapzót a mosogató alá helyezze. Zárja be az összes mérnöki kommunikációt, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezze az összes edényt és csövet. Az utolsó lehetőség az, hogy egy belső teret egy ruhásszekrényhez adjon, amely nem sok helyet foglal el, vagy egy sarokköpenyben.

By the way, a lógó bútorok használata ebben az esetben egy nagyszerű ötlet, mivel a szekrények rögzített a falak nem foglalnak helyet a padlón, és lehet elhelyezni a fürdőszoba felett, mosógép, mosogató és így tovább.

 1. Tágas fürdőszoba. Itt a bútorokat ki kell választani és elrendezni nem csak a funkcionalitás szempontjából, hanem a szoba hatékony dekorációjának érdekében is.

A nagy fürdőszobában szabadon engedheted a fantáziát.

Behelyezheti a munkalapokat, valamint a szekrényeket, szekrényeket és polcokat. Fontos, hogy mindezt stílusban, megjelenésben és más tényezőkben kombinálják egymással. A legjobb a bútorok készletének megvásárlása a fürdőszobában, de egy kicsit később elmondom.

Stílus szerint

A fürdőszobai bútorok megtervezése egyedi kérdés, és a személyes preferenciáktól függ. Ajánlom a bútorok felszedését a szaniter terem tervezési stílusa vagy legalább a kiválasztott irányba.

Itt tanácsot adhat az alábbi lehetőségek közül:

 • klasszikus: art deco, barokk, birodalom, modern;
 • modern stílus: hi-tech, fúziós, városi, tetőtéri;
 • etnikai belső: japán, skandináv, indiai;
 • Rusztikus: vidéki, ország.

A fürdőszobában lévő bútoroknak meg kell egyezniük a belső tér stílusával.

Mindegyiknek megvannak a saját árnyékai, formái és anyagai, amelyek a fürdő belsejét alkotják. Ha az elegáns bútorok jobban megfelelnek egy belső térnek, akkor jobb, ha a másik a fekete-fehér változatokat választja, vagy semleges fehéret választ.

A megjelenés mellett fontos, hogy a fürdőszobának megfelelő bútorválasztékot vegye figyelembe, nehogy ellazítsa a szobát, és hatékonyan használja a szabad helyet.

Bútor teljes készlet az egészségügyi helyiséghez

A bútorok kiválasztásánál ajánlom a belső tárgyak választékát, amelyek először stílusosan illeszkednek egymáshoz, másodsorban lehetőség lesz arra, hogy hatékonyan megszervezzék a mosó- és tisztítószerek tárolását.

A legjobb megoldás az ugyanabban a stílusban készített bútorok megvásárlása.

Nincs itt univerzális utasítás, de tippeket adhat:

 1. A szükséges minimális készlet a mosogató szekrénye. Különböző buborékok tárolására és a szifon vízelvezető csövek elfedésére van szükség (ha nincsenek falakon).
 2. Ezen kívül megvásárolható egy vagy két szekrény. A design teljesen a fürdőszobájuk jellemzőitől függ. Vásárolhatsz és csuklópántosak, padlózatok és sarokszekrények. Mindannyian kiváló munkát végeznek feladataikkal.
 3. A szekrényben kell tárolni a piszkos ruhát (kosár). Ezenkívül a törülközők szárítására szolgáló szerelvények (ívek) hasznosak lehetnek, különösen, ha a szaniterhelyiségek nem tartalmaznak külön szárítót.
 4. Egy vagy több belső téma háttérvilágítással is rendelkezhet. Javasoljuk, hogy a világítást a tükörbe telepítse, hogy megfelelő szintű megvilágítást biztosítson a higiéniai eljárások elvégzéséhez.

Elhelyezés beállításai

Bútorszerelés - fontos feladat a fürdőszoba kialakításában.

A műszaki jellemzők és megjelenés mellett nagyon fontos a bútorok helyes elhelyezése a fürdőszobában. Itt figyelembe kell venni az ilyen funkciókat:

 • amikor kiválasztja a helyiséget egy kabinet mosogatóval való felszereléséhez, fontolja meg a készülék csatlakoztatását a vízellátó rendszerhez és a szennyvízhez;
 • jobb, ha üres helyet hagy a mosdószekrény körül, különben gondoskodni fog róla, nehéz lesz;
 • ha a fürdőszobában fűtött padló található, csak bútorokat vásárolni a lábakon, különben a magas hőmérséklet állandó hatása gyorsan fel fogja használni a bútorokat;
 • a bútorok rendezése során fontolja meg, mennyire kényelmes lesz a gyermekek, az idősek és a fogyatékkal élők (ha a házban élnek) a bútorok használatához.

Belső tippek

A fürdőszobába csak a párás levegőben történő használatra szánt speciális bútorok szükségesek.

És végeredményben további tippeket adok, amelyeket az ismerős tervezők osztottak meg velem:

 1. Nem kell menteni. Telepítse a fürdőszobában csak olyan speciális bútorokat, amelyeket nedves levegőben való használatra terveztek. Bár az ára kissé magasabb, megnöveli az élettartamát és a kiváló műszaki jellemzőket.
 2. Válassza ki a bútorokat a fürdőszoba javítása előtt. Így lehetősége van arra, hogy szervesen illessze össze a díszítőelemeket és a díszítőanyagokat.
 3. A bútorkészlet méretei megegyeznek a fürdő területével. Minél kisebb a vízvezeték, annál kompaktabb és elegánsabb a lakberendezés. Éppen ellenkezőleg, ez a szabály is működik.
 4. Még akkor is, ha nagyon nagy fürdőszobája van a lakásában, nem szabad a bútorokkal kalapálni. Csak olyan feladatoknál álljon meg, amelyek valamilyen feladatot végeznek. Jobb élvezni a tágasságot.

Összefoglaló

Megpróbáltam leírni az összes lehetséges fajtát és a kiválasztási kritériumokat, hogy ha elmentél a boltba, akkor nem zavarodott meg. Ha ez nem segít kiválasztani a megfelelő bútorokat, akkor tudd, hogy a fürdőszobai bútorokat saját kezűleg készíthetjük. A vonatkozó utasításokat a jelen cikkben szereplő videó tartalmazza.

Milyen fürdőszobai bútorokat szeretne használni? A megjegyzésekben elhagyhatja a megvitatandó témával kapcsolatos tanácsát és kérdéseit.