Legfontosabb > Bútor

Milyen anyagból kell használni a fürdőszobai bútorokat, hogy tovább tartson?

 • Haladó felhasználó
 • 11 álláshely
 • Mivel a fürdőszoba nedvességtartalma magas, gyakran azzal szembesültem, hogy a bútorok, miután egy-két évig ott álltak, elkezdenek feltörni és elveszítik megjelenését. Milyen anyagot kell a fürdőszobai bútoroknak ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizhesse a bemutatót?

 • Haladó felhasználó
 • 233 üzenet
  • New York City

 • Haladó felhasználó
 • 9 álláshely
  • Moszkva városa
  • Cherkasy város

  Menjen el a fürdőszobában használt fa sztereotípiáitól. Bútorok beszerzése üvegből. Ez hosszú ideig tart, jól mosson és a kilátás csodálatos! És ha félsz, hogy megszakadna, akkor - a szintetikus anyag, az utat, az egyik legtartósabb ma.

  • Moszkva városa
  • Moszkva városa

  Még akkor is, ha az eladók biztosítják Önt, hogy az MDF-ből származó bútorokat valamilyen speciális kompozícióval kezeljék, ami javítja a nedvességállóságot, nem szabad elhinni, mert egy idő után győződjön meg arról, hogy a pénz elpazarolt. Jobb, ha előnyben részesítjük a műanyag opciókat fémekkel kombinálva, lehetőleg a fémnek krómozottnak kell lennie. Az üveg bizonyosan nem rossz, de kevésbé praktikus különféle okok miatt, amelyek közül az egyik a törékenység

  A bejegyzést szerkesztették11: 2014. Január 27 - 13:46

  • Novoszibirszk városa

  Hogyan helyezhetek bútorokat MDF-ből a fürdőbe, ha ez lényegében papír? Műanyag, fém vagy üveg egyéb normál lehetőségek, nem látom, ezen kívül elég modern anyagok, és az MDF a múlt század.

  • Kharkov város

  A fürdőszobában lévő bútorokat műanyagból kell készíteni, néhány üvegből. Legalább krómozott fémpadok. Ha a víz gyakran a fémre esik - rozsdamentes acélnak kell lennie. Az MDF-ről elfelejteni. Bútor a fürdőszobában ez az anyag kezd duzzadni után egy év szolgálati!

  • Cherkasy város

  Ha van pénzügyi lehetőség, akkor a kő csodálatos anyag a fürdőszobai bútorok számára. Tartós és tartós. Magas hőmérsékleten nem bocsát ki toxinokat, nem szívja fel a nedvességet és szagokat, könnyen tisztítható. Ha drága, használhat mesterséges kőből.

  • város Vinnitsa

  Mivel a fürdőszoba nedvességtartalma magas, gyakran azzal szembesültem, hogy a bútorok, miután egy-két évig ott álltak, elkezdenek feltörni és elveszítik megjelenését. Milyen anyagot kell a fürdőszobai bútoroknak ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizhesse a bemutatót?

  A ház elrendezésével megkezdtük a bútorok egy részének külön megrendelését: a konyhából, a nappaliból, a hálószobából (klasszikus beltéri rajongók vagyunk). A zuhany alatt - van egy zuhanytálca, amelyet a fal kiugrása, valamint egy mosogató és egy mosógéppel van körülvéve. Szükségem volt valamilyen szekrényre. Az "én" bútorgyártóimhoz és. Elutasította: azt mondta, hogy nem adhatok garanciát, magas páratartalmat, a bútorok nem tartanak sokáig, keresnek készen álló cégek, amelyek erre specializálódtak. Véletlenül a piacon szanatóriumi pavilonba futott, polcra, vagy tükörre kereste, és a KOLO bútorai között jött. "Biztosíték" egyszerre egy lógó szekrényen: a wenge falai, a kávé színes ajtaja a tejjel. Mi szükséges a csempe alatt a zuhany alatt. Megvettem - őszintén szólva - kizárólag a megjelenésért; az eladó megígérte, hogy a bútorok jóak, de mintha mindenki azt mondaná, amikor eladják. Négy éve ez a szekrény örömet okoz mind a véleményem szerint, mind azzal a ténnyel, hogy kitűnő formában vagyok: semmi sem duzzadt, nem esett le, az ajtó óvatosan mozog. Elment a gyártó honlapjára: írja meg, hogy a bútorok farostlemezből készülnek; talán valami titok. Megpróbáltam ugyanabban a sorozatban valami mást, de valóban nincs hely a bútorok zuhanyzójában.

  • Moszkva városa

  A Grandex mosogatója alól mosdóasztalot vásároltam a fürdőszobában. Gyönyörűnek tűnik, minden rendben van, de a szappanos válások nagyon gyengén mosnak rajta, ronda patina marad. Nehéz mosni, most biztosan nem vettem volna el.

  • Moszkva városa

  Mivel a fürdőszoba nedvességtartalma magas, gyakran azzal szembesültem, hogy a bútorok, miután egy-két évig ott álltak, elkezdenek feltörni és elveszítik megjelenését. Milyen anyagot kell a fürdőszobai bútoroknak ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizhesse a bemutatót?

  A legideálisabb anyag, amely nem esik nedvességre, töredék.

  A teak különlegessége különleges bútorokat kínál a bútoroknak. A nemes fa nem fél a vizektől, nem rothad, és csodálatos méz árnyékában és fényes szerkezetében.

  A teak bútorok és kő mosogatók csodálatos kombinációi.

  Anyagok bútorok a fürdőszobában

  Link a cikkhez

  Link a cikkhez

  Válasszon egy új fürdőszobai bútorokat, már korábban számos lehetőséget rejt magában, és sokan vizuálisan nagyon hasonlítanak egymáshoz, a különböző költségek és minőség ellenére? A legtöbb ember úgy véli, hogy ebben az esetben csak az árat kell megvizsgálni, de ez a rossz megközelítés. A legfontosabb dolog az az anyag, amelyből a bútorok készülnek. Tudja meg, melyik anyag a legjobb a mi cikkünkből.

  MIÉRT A MINŐSÉGI ANYAGOK KIVÁLASZTÁSA?

  Két fontos oka van a minőségi bútorok kiválasztásának. Az első a nedvesség. A párás levegő és a fröccsenő víz károsíthatja az alacsony minőségű bútorokat, és ez azzal járhat, hogy a szekrények padlója megreped és elhalványul, és a keret önmagában deformálódik az idő múlásával. A második a bútorkeret. Biztosan elég erős ahhoz, hogy támogassa a nehéz munkafelület vagy mosogató súlyát. Rossz anyagok vezetnek ahhoz a kerethez, amely az asztallap közepén vagy a mosogató tálban hajlik. Valószínűleg nem fog teljesen összeomlani, de feltétlenül repedésekhez és kisebb károkhoz vezet.

  MASSIF TREE

  A tömörfa bútorok a legjobb választás a fürdőszoba számára, ha a magas ár nem számít, mert ez a legtartósabb anyag. Alapjául például nyír, juhar vagy tölgy választható. A tömörfa szekrények régóta szolgálják, mert semmi sem hasonlítható össze a természet ajándékaival. Érdemes megjegyezni, hogy a fürdőkádak és a fürdők, amelyek nagyon népszerűek az utóbbi időben, tömör tölgyből készülnek, tehát ha szeretne környezetbarát anyagokat és valami szokatlan cuccot szeretne, gyönyörködjenek magukról.

  Forgácslemez

  A további feldolgozó forgácslap ellenére elég ellenáll az anyag külső hatásainak, és kiváló választás, ha a legjobb egyensúlyt szeretné elérni az ár és a minőség között. A gyártó által megfelelően megválasztott festékek és egyéb anyagok biztosítják a felület tömítettségét, és a bútorok kevésbé érzékenyek a nedvességre és a hőmérséklet változására. A forgácslap nem olyan tartós, mint egy fafajta, de hosszú ideig tart, ha jó szellőzést szervez és átveszi a nedvességtartalom szabályozását.

  MDF

  MDF egy sűrű fa kompozit. Az abból készült bútorok gazdaságos választás azok számára, akik egy bizonyos költségvetésben akarnak maradni. Az alacsony árelőny mellett komoly hátrányai is vannak: nem könnyű javítani, ha zúzódások vagy repedések jelennek meg, és a víz hatására könnyen megduzzad és szétszóródik.

  GRANIT vagy QUARTZ

  A természetes anyagok a munkalapok, leggyakrabban a választás esik a gránit vagy kvarc. A gránit továbbra is az első a természetes kövek minden fajtájából, nem csak a nyilvánvaló szépség és a végtelen sokféle szín és mintázat miatt, hanem azért is, mert karcálló, nedvességre érzékeny és minimális karbantartást igényel. A kvarc szintén ellenáll a nedvességnek, foltoknak és baktériumoknak. Ezenkívül tartós, mert ez a természet egyik legnehezebb és leggazdagabb ásványa. A kvarc költsége némileg alacsonyabb, mint a gránitéé, de mindkettő meglehetősen drága.

  BETON

  Ez nem csak ipari anyag. A beton egyedülálló képformát képes megváltoztatni: a táblát bármilyen méretben és stílusban önthetjük. A beton, akkor utánozni természetes kő, hogy bármilyen textúra és a szín. Rendkívül tartós és viszonylag környezetbarát. Furcsa módon, leggyakrabban betonszerkezetek használatával a tervezők modern és minimalista bútorokat gyártanak. Ha tiszta vonalakat használsz, akkor válaszd a betont.

  Mi a fürdőszobai bútor?

  Már sikerült felmérnie, hogy a modern fürdőszobai bútorok sokszínűek a formatervezésben. Most fontos megérteni, hogy a gyártás során felhasznált anyagok széles köre van. Ezek az anyagok gyönyörűek lehetnek, de nem praktikusak. Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba bútorát nem csak stílusos, divatos, hanem kiváló minőségű?

  Az online áruház minden egyes kártyáján szereplő "Műszaki leírás" alatt megpróbáljuk meghatározni a fürdőszobai bútorok gyártásához használt összes anyagot. És mindezt úgy, hogy a látogatók könnyedén el tudják képzelni a terméket anélkül, hogy meglátnák, és anélkül, hogy megérintenék volna. Végtére is, minden anyagnak saját egyedi tulajdonságai vannak. De annak érdekében, hogy egy termék objektív elgondolását sajátosságai alapján lehessen elérni, szükség van a terminológia megfelelő megértésére. Csak első pillantásra ilyen különlegesnek tűnik. Valójában nem különösebben nehéz megállapítani, hogy milyen fürdőszobai bútorok készülnek. Nem fogunk mászni a dzsungelbe, és elmondjuk, mit kell minden vásárlónak tudni, amikor bútorokat választanak a fürdőszobában. Reméljük, hogy ez az információ segít a helyes döntés meghozatalában.

  Test anyaga: Tömör (bükk, tölgy)

  A fürdőszobában a helyiség magas nedvességtartalma magas követelményeket támaszt a fürdőszobai bútorok gyártásához használt fa kiválasztására. Messze tőle. Meg kell ellenállni a deformációnak, nagy szilárdsági jellemzőkkel kell rendelkeznie. Közép-Európában növekvő közös fajták a tölgy, bükk és vörösfenyő. Igaz, az utolsó nem olcsó. A vágott bükk egy érdekes minta, és kiderül, nagyon szép fürdőszoba bútorok. Igaz, ez a fa elég lassan növekszik, ezért nagy mennyiségben való előkészítése lehetetlen, ami minden bizonnyal befolyásolja az árat. Ráadásul nem csak a bútorok bükkből készülnek, hanem más iparágakban is használják, különösen finom anyagként. A lágy és meleg bükkös hangok lehetővé teszik, hogy olyan bútorokat készítsenek, amelyek kellemessé és csendesebbvé teszik a szobát.

  Oak ősi gyártásához használt bútorok és minden, köszönhetően a gazdag színeket a saját fa és tisztességes teljesítmény az első helyen - az erő, mert tölgy sűrűsége igen magas, amely arra szolgál, mint egy illeszkedő visszautasítás nedvességgel szemben: a rosszul felszívja a vizet, és így készült termékek ez nem érinti duzzanat, deformáció és rothadás. Nem meglepő, hogy a tölgy parketta nagy népszerűségnek örvend. Ez egy hosszú élettartamú padlóburkolat. És a tölgy nem található, hogy menedéket nyújtson a penész és gombák számára. Őt még ebben a tekintetben is figyelembe veszik, természetes fertőtlenítő. Ennek eredményeképpen a tölgyfa bútorok tartóssága nem kétséges. Ennek ellenére a természetes fából készült bútorokat antiszeptikus anyagokkal is kezelik, ami növeli nedvességállóságát és lakkozik.

  Teak, iroko, rózsafa vagy merbau alkalmas egzotikus fajok fürdőszobai bútorozására. Ezeknek a fáknak a fája is meglehetősen sűrű, ami azt jelenti, hogy ellenáll a nedvességnek, de a bútorok nem nagy népszerűségnek örvendenek, mivel nincsenek olyan széles területek.

  A test anyaga: forgácslap

  A tömeggyártásban a fürdőszobai bútorok gyártására legelterjedtebb anyagot megvásárolták laminált farostlemezből, amelynek különleges bevonata növeli nedvességállóságát. Nem csak a bútor test, hanem a homlokzatok is készültek. LDSP készül, mivel könnyen megérthető a névből, fafeldolgozó anyagok - fűrészpor és forgács, amelyek formaldehid gyanták összekapcsolódnak egy monolit lemezre. A tetején a lemez laminált papír-gyanta film.

  A laminálás egy melamingyantával impregnált dekoratív réteg alkalmazása egy forgácslemezlemezre a nyomás alatt, aminek köszönhetően a díszítőfólia "szorosan" kapcsolódik a forgácslap felületéhez. A technológia lehetővé teszi különböző színű és textúrájú lemezek előállítását, amelyek ellenállnak mind a mechanikai, mind a hőhatásoknak. By the way, hogy átadják a nedvesség ellenálló forgácslap, paraffin emulziót adnak a chip tömegét, más szóval az olvadt paraffin. Tegye ezt a laminálás előtt.

  A laminált forgácslap a bútorgyártók egyik kedvelt anyaga, hiszen elegendő erővel rendelkezik, ez a lemez könnyen feldolgozható, és jól rögzíti a kötőelemeket. Az ár ugyanakkor alacsony, ezért elengedhetetlen a turistaosztályú bútorok gyártásában.

  Homlokzati anyag: MDF

  Ha a DSP rövidítés értelmezése szinte mindenki számára ismert, akkor nem mindenki fogja azonnal megmondani, hogy mit jelent az MDF. Az orosz nyelvű írás esetén ez a koncepció a következőképpen dekódolható: a fa finom eloszlása. Angol fordítás pontos kissé eltérő, nevezetesen: Közepes sűrűségű farostlemez (MDF - közepes sűrűségű farostlemez), de a lényeg ugyanaz, mint a termelés MDF fa alapú anyagok vannak kitéve alapos felülvizsgálatát. Ha megtalálja a legegyszerűbb analógiát, akkor a forgácslap és az MDF közötti különbség nagyjából megegyezik a húsdarálón áthaladó és feldolgozógépen feldolgozott termékek között. A lemezek gyártásának további technológiája hasonló. De a termelés MDF fatermékek ne add formaldehid gyanták, mint a DSP, és speciális kötőanyag - lignin (a komplex polimer vegyület sejtjeiben lévő edényes növények), és a viasz, akkor tudja, hogy a veszélyes anyagok nem tartalmaznak. Ezután a lemez forró prés alatt van kialakítva. A homlokzatok üregének végeit a PVC profilszegélye védi a nedvességtől, és a nagyon eltérő bevonatot, amely meghatározza a kialakítást, maga a lemezre kerül. Akril vagy lakk, festék vagy furnér, valamint laminált lehet, utóbbi lehet matt, fényes vagy texturált. Mindez a laminálás során használt film mintázatától függ. Ezen felül, akkor MDF, MDF, csak akkor létrehozhat egy íves homlokzat, és általában ez az anyag könnyen megmunkálható, így olyan termékeket, különböző formájú és különböző dekor. Tehát, ha magas fényű homlokzatokról beszélnek, csak MDF-t jelentenek. A mintázott homlokzatok vagy tömbből vagy MDF-ből készülnek, mivel a forgácslap nem alkalmas erre. Általában a tervezés szempontjából az MDF nyújtja a gyártók számára a lehető legszélesebb lehetőséget.

  Ez a bútorok a fürdőszobában a legkedveltebbekké válhatnak, ha nem feltétlenül drágábbak, mint például az azonos forgácslap. Ráadásul az ok nem annyira a termelésben használt összetevők magas költsége, mint az MDF külföldi vásárlása. Az a tény, hogy ez az anyag Oroszországban rosszul fejlődött, és a meglévő üzemek nem fedik le az orosz vállalkozások minden igényét. Ennek eredményeként az MDF-t külföldön vásárolják. És ez természetesen befolyásolja az árat. De az MDF megéri mind az abból készült termékek megjelenésének esztétikáját, mind pedig a fogyasztói jellemzőket, különös tekintettel a nedvességállóságra, a tartósságra és a megbízhatóságra.

  További lehetőségek

  Valójában, ezek az anyagok listája származékok bútorgyártás a fürdőszobában nem korlátozott, bár ezek a legnépszerűbb. Vannak mások is. De figyelembe kell venniük, nagyon kis részt foglalnak a fürdőszobai bútorok résén. Íme néhány közülük:

  Fém: acél, általában rozsdamentes, öntöttvas, alumínium. Néhány bútorelem rézből, sőt rézből és ónból is használható. Természetesen az ilyen bútorok fémje alapos korrózióvédelmi képzésen megy keresztül. Azonban a bútorok ritkán készülnek teljesen fémből. Általában fém díszítő elemeket használjunk fából, például.

  Műanyagból készült, melyből mind a szilárd bútorminták, mind a különböző díszítő elemek, bármilyen alakúak és színűek. A bútorok nagyszerűen érzik magukat egy párás környezetben, még a zuhanyzóból is lehet itatni. Minden jó, de a műanyag bútorok rövid életűek, és nem különböznek erőtől.

  Üveg: átlátszó, matt, színes, mintás. Drága, gyönyörű. Az ilyen bútorok előállításához rendszerint speciális, edzett üvegt használnak, amely még akkor is biztonságos, ha megtörik, mivel nem széttöri az éles peremű töredékeket. Ugyanakkor az ilyen bútorok kezelésekor nem szabad bánni.

  Kő. Ez persze mesterséges kő, amely most egyre gyakoribbá válik. Valóságosnak tűnik, ugyanakkor könnyebb, olcsóbb és könnyebben tisztítható. Nagyon szokatlan, tisztességesnek tűnik. Természetes kőből készült termékek darabos modellek, egy exkluzív, amely általában megrendelésre készült. Kő az ilyen bútorok leggyakrabban mosogató és munkalap. Onicsból vagy márványból készülnek. Az öröm drága, és nem mindenki számára.

  Fürdőszobabútor rendelésre

  Általában a helyiségben, ahol a fürdőszobai bútorok vannak felszerelve, meglehetősen kicsi felvétel. Gyakran előfordul, hogy egy ilyen probléma a régi sokemeletes épületek lakóinak tulajdonosa. A korlátozott tér miatt a fürdőszobát nem mindig lehet tetszés szerint felszerelni. A gyönyörű és funkcionális termékek nagy része nem alkalmas méretre.

  Fürdőszobabútor rendelésre egyedi méretek szerint

  Cégünkkel együttműködve olyan fürdőszobát is felszerelhetünk, amely teljes mértékben megfelel az Ön igényeinek és vágyainak. Nagyon sok tapasztalattal rendelkezünk a fürdőszobai bútorok gyártásánál, így amikor fürdőszobát készítünk, mindig ügyfeleink ízlését és követelményeit figyelembe veszik.

  A megrendelések kihasználásával Ön képes lesz arra, hogy az ízlés és a preferenciák alapján berendezzék a szobát. Hatalmas tapasztalat a rendelésre gyártott bútorok gyártásában, a fürdőszobában elhelyezett kívánságnak köszönhetően, látványos és gyönyörű teremgé válik.

  A bútorkészletek egyedi tervezéssel és méretűek. A különböző színű anyagok széles választéka egyedülálló légkört teremt az eredetiség és a kényelem érdekében.

  Egy konkrét fürdőszobához tartozó egyéni megrendelést megvalósító projekt fejlesztése, szakembereink:

  • Óvatosan vizsgálja meg a helyiség minden lehetőségét egy adott esetben;
  • Töltse fel a helyet, teljes mértékben figyelembe véve az ügyfél kívánságait.

  Szeretjük megoldani a komplex és nem szabványos feladatokat, teljesítve megrendeléseket. Saját termelési létesítményeinkkel rendelkezünk, tökéletesen képesek vagyunk egyedi és eredeti vásárlói kívánságokat testesíteni a bútor megrendelésére.

  Szakembereink - a belső kompozíciókat fejlesztő tervezők tanácsot adhatnak egy nagy fürdőszobában. A lenyűgöző méretekben a szoba tartalmazhat:

  • Különböző érdekes és funkcionális öltözők és mosdók;
  • Gyönyörű, nedvességálló szekrények és nyugágyak.

  Minden bútor harmonikusan kombinálható, és a szobát gyönyörű, elegáns, egyedülálló és fényes szobára emlékezik. Higgy nekem, a fürdőszoba egy ilyen egyedi kialakítása nem hagyhat senki sem közömbös.

  A bútorok gyártásához használt anyagok a magas páratartalmú helyiségek számára megbízhatóak és praktikusak. Ez a fajta fürdőszobai bútorok pazarló környezetben használhatók a legtöbb anyag számára. Ezért a víz és a páratartalomtól nem félő esztétikai alkatrészek szükségesek a megrendeléshez, például:

  • Nedvességálló laminált forgácslap "Egger" a fürdőszoba megrendelésére;
  • Zománcozott, faragott MDF panel a különböző színek és textúrák a fürdőszoba;
  • Panel MDF bevonva ekoshpon-nal vagy bevonattal.

  A fürdőszoba anyaga - MDF - egy biztonságos természetes panel, melyet speciális, természetes fából készült technológia készít. Ez az oldallap kiváló nedvességállósággal rendelkezik, nagyon szép, könnyen tisztítható, rendkívül praktikus és nem káros az egészségre. Az ilyen típusú helyiségek MDF bútordarab-kiviteli formái bizonyultak a legmegfelelőbb megoldásnak. A magas páratartalom nem árt a formatervezésnek, és a fürdőszobai bútorok évek óta kellemessé teszik a tulajdonosokat. Minőségi lakk, melyet a bútor testére alkalmaznak, a működés teljes időtartama alatt lenyűgözőnek tűnik.

  Nem csak gyönyörű MDF-homlokzatokat készítünk. A használat lehetõsége: az építõkeret, a szekrény alatti asztal teteje vagy a mosdókagyló - drága megjelenést kölcsönöz a bútorzatnak. Mindenesetre az ilyen bútorminták nagy szilárdságot, tartósságot, megbízhatóságot és további szépséget kapnak.

  Bútortermékek kiválasztása a fürdőszoba feltöltéséhez, gondoljon a maximális gyakorlatiasságra és megbízhatóságra. A szoba tartalmazhat ilyen mintákat:

  1. Éjjeliszekrény a mosogató alatt;
  2. Fali szekrények és tartályok;
  3. Polcok és állványok.

  Különféle fali szekrények és polcok állnak rendelkezésre a mosószerek, kozmetikumok, háztartási vegyszerek stb. Tárolása érdekében.

  A helyiség és az anyag sajátossága

  A nagyméretű fürdőszoba integrált jellemzője padlószekrény polcokkal és mosdó a padlódeszka alatt, amely nedvességálló komponensekből készül. A legjobb, elismert kőpadló természetes vagy mesterséges anyagból.

  A bútorok homlokzatai - az MDF zománcozott lemezek, nagy teljesítménymutatókkal különböztethetők meg, számos szín- és marási lehetőséggel rendelkeznek. Felejthetetlen, kényelmes, kellemes és szép lesz!

  A fürdőszobai bútorok minden típusát egyedi méret szerint rendelik, a színpaletta és a világítási megoldások egyedülálló eredeti légkört teremtenek a fürdőszobában. A projekt elkészítésével és egyedi fürdőszobai bútorok készítésével az egyes helyiségek minden egyes árnyalatát külön-külön tanulmányozzuk, a helyet teljes mértékben elláthassuk az ügyfél kívánságaival. Szeretünk egyedi megoldásokat létrehozni. Saját termelésünknek köszönhetően ügyfeleink legmegfelelőbb ötleteit megvalósítjuk.

  A lenyűgöző méretű fürdőszobát vizsgálva szakembereink javasolják Önnek, hogy ne csak érdekes öltözőket, szekrényeket és mosdókat, hanem speciális nedvességbiztos kollégiumi ülőgarnitúrákat is telepítsen. Minden belső alkotóelem egy egyedülálló stílus kialakítására törekszik, a fürdőszobai bútorok a pihenést és a kényelmet szolgálják.

  Az anyagok, amelyeket egyedi készítésű fürdőszobai bútorok készítéséhez használunk

  A fürdőszobai bútorok nedvességálló anyagok felhasználásával készülnek, ez lehet:

  • Chipboard Egger;
  • Matt vagy fényes hatású MDF zománc és marás;
  • MDF furnér, log lakk.

  Az MDF az egyik legbiztonságosabb és leginkább környezetbarát anyag. Ez a lehetőség a fürdőszobai bútorok magas nedvességállósága és nem veszélyes az emberi egészségre. Az MDF fürdőszobájának bútorai a legpraktikusabb anyagnak bizonyulnak. Magas páratartalmú a szobában, a fürdőszobai bútorok évtizedek óta szolgálnak. A lakk, amelyre le van burkolva, nem hajlamos a sárgulásra.

  Gyártásunk során nem csak a bútorfrontokat lehet előállítani az MDF-ből (mint ahogy a legtöbb más cég is szeretne), de pl. Egy mosdó testét és asztalát is. Így a fürdőszobai bútorok nagy károkat és megbízhatóságot kapnak.

  A kiválasztási folyamatban különös figyelmet kell fordítani a gyakorlatiasságra és a funkcionalitásra. A fürdőszobában a következő bútorok vannak felszerelve:

  • szekrények a mosogató alá;
  • fali tartályok;
  • állványok, kosarak, polcok.

  Különböző zsanéros tokok és polcok kozmetikumok, samponok és apró tárgyak kényelmes tárolására szolgálnak.

  A fürdőszobai bútorok sajátosságai

  A fürdőszoba beépített elemei különféle méretű polcok és asztallapok, amelyek különböző anyagokból készülhetnek. A legsikeresebbek a természetes vagy mesterséges kőből készült munkalapok.

  Bútorfrontok készítéséhez MDF-et használunk több rétegben zománcozott felületeken. Így érjük el a nagy teljesítményt és a különböző alakzatok és árnyalatok kísérletezését a fürdőszobában. A termékeinkkel felszerelt fürdőszobák kényelmet és pihenést biztosítanak.

  Ön is érdekelt:

  Anyagok bútorok a fürdőszobában

  Link a cikkhez

  Link a cikkhez

  Válasszon egy új fürdőszobai bútorokat, már korábban számos lehetőséget rejt magában, és sokan vizuálisan nagyon hasonlítanak egymáshoz, a különböző költségek és minőség ellenére? A legtöbb ember úgy véli, hogy ebben az esetben csak az árat kell megvizsgálni, de ez a rossz megközelítés. A legfontosabb dolog az az anyag, amelyből a bútorok készülnek. Tudja meg, melyik anyag a legjobb a mi cikkünkből.

  MIÉRT A MINŐSÉGI ANYAGOK KIVÁLASZTÁSA?

  Két fontos oka van a minőségi bútorok kiválasztásának. Az első a nedvesség. A párás levegő és a fröccsenő víz károsíthatja az alacsony minőségű bútorokat, és ez azzal járhat, hogy a szekrények padlója megreped és elhalványul, és a keret önmagában deformálódik az idő múlásával. A második a bútorkeret. Biztosan elég erős ahhoz, hogy támogassa a nehéz munkafelület vagy mosogató súlyát. Rossz anyagok vezetnek ahhoz a kerethez, amely az asztallap közepén vagy a mosogató tálban hajlik. Valószínűleg nem fog teljesen összeomlani, de feltétlenül repedésekhez és kisebb károkhoz vezet.

  MASSIF TREE

  A tömörfa bútorok a legjobb választás a fürdőszoba számára, ha a magas ár nem számít, mert ez a legtartósabb anyag. Alapjául például nyír, juhar vagy tölgy választható. A tömörfa szekrények régóta szolgálják, mert semmi sem hasonlítható össze a természet ajándékaival. Érdemes megjegyezni, hogy a fürdőkádak és a fürdők, amelyek nagyon népszerűek az utóbbi időben, tömör tölgyből készülnek, tehát ha szeretne környezetbarát anyagokat és valami szokatlan cuccot szeretne, gyönyörködjenek magukról.

  Forgácslemez

  A további feldolgozó forgácslap ellenére elég ellenáll az anyag külső hatásainak, és kiváló választás, ha a legjobb egyensúlyt szeretné elérni az ár és a minőség között. A gyártó által megfelelően megválasztott festékek és egyéb anyagok biztosítják a felület tömítettségét, és a bútorok kevésbé érzékenyek a nedvességre és a hőmérséklet változására. A forgácslap nem olyan tartós, mint egy fafajta, de hosszú ideig tart, ha jó szellőzést szervez és átveszi a nedvességtartalom szabályozását.

  MDF

  MDF egy sűrű fa kompozit. Az abból készült bútorok gazdaságos választás azok számára, akik egy bizonyos költségvetésben akarnak maradni. Az alacsony árelőny mellett komoly hátrányai is vannak: nem könnyű javítani, ha zúzódások vagy repedések jelennek meg, és a víz hatására könnyen megduzzad és szétszóródik.

  GRANIT vagy QUARTZ

  A természetes anyagok a munkalapok, leggyakrabban a választás esik a gránit vagy kvarc. A gránit továbbra is az első a természetes kövek minden fajtájából, nem csak a nyilvánvaló szépség és a végtelen sokféle szín és mintázat miatt, hanem azért is, mert karcálló, nedvességre érzékeny és minimális karbantartást igényel. A kvarc szintén ellenáll a nedvességnek, foltoknak és baktériumoknak. Ezenkívül tartós, mert ez a természet egyik legnehezebb és leggazdagabb ásványa. A kvarc költsége némileg alacsonyabb, mint a gránitéé, de mindkettő meglehetősen drága.

  BETON

  Ez nem csak ipari anyag. A beton egyedülálló képformát képes megváltoztatni: a táblát bármilyen méretben és stílusban önthetjük. A beton, akkor utánozni természetes kő, hogy bármilyen textúra és a szín. Rendkívül tartós és viszonylag környezetbarát. Furcsa módon, leggyakrabban betonszerkezetek használatával a tervezők modern és minimalista bútorokat gyártanak. Ha tiszta vonalakat használsz, akkor válaszd a betont.

  Fürdőszoba bútorok

  Polc Ravak Evolution X000000399

  Mosdóegység Akvaton Kolibri 1A065201KO01L 45 fehér

  Alaptest Aquanet Donna 60 könnyű tölgy

  Alaptest Aquanet Donna 60 wenge

  Alaptest Aquanet Donna 60 fehér tölgy

  Függővasak süllyesztővel Akvaton Onda 1A122801ON010 60 fehér

  Vanity egység Akvaton Roco 1A106801RO010 50 fehér / bordó

  Éjjeliszekrény Akvaton Minima 1A104201MN010 65

  Ablakkerék Aqwella Leon-Mrr Ln-MP.01.04 / VM wenge mágnessel

  Ablakmosó mosogatóval Aqwella Leon-Mrr Ln-MP.01.04 / DS Sonoma tölgy

  Kerítéskötél mosdóval Akvaton Jimmy 1A068301DJ010 57M

  Függönyök Aqwella Vega 55 tölgyfa mosogatóval Sonoma

  Függönyök Aqwella Brig Br.01.06 / 1 / SM 60 felfüggesztéssel, fenyő varázsa

  Ablakkerék Aqwella Brig Br.01.06 / 1 / Szürke 60 tölgy szürke

  Bútor fürdőszobához Akvaton Kolibri 1A065201KO01L 45 fehér

  Ablakkeret Aqwella Leon-Mr Ln-MP.01.04 / W fehérrel

  Szekrény mosdóval Aquanet Leeds 00182744 50 eukaliptusz rejtély

  Vanity egység Aquanet Monica 60 fehér

  Függönyök a mosdóval Aqwella Samba 55 fehér

  Vanity egység Aquanet Costa 00188406 65 fehér, antik tölgy

  Ablakkerék mosdóval Aqwella Brig Br.01.06 / 1 / W 60 felfüggesztve, fehér

  Függönyök mosogatóval Aqwella Brig Br.01.06 / SM 60 padló, 2 ajtó, fenyő mágia

  Kerámia süllyesztett akna Akvaton Jimmy 1A068201DJ010 57 fiókkal

  Mosdóegység Akvaton York 1A170201YOAD0 60 fehér / tölgyfa sonoma, Tigoda 60 mosogató

  Gyönyörű és minőségi fürdőszobai bútorok

  Moszkvai fürdőszoba készletének vásárlása. A fürdőszoba felszerelései tetszésük szerint választhatók.

   Ügyfeleinknek olcsóbb a stílus és a formatervezés harmonikus vásárlása a belső tér többi elemével:
  • szekrények a mosdó alá,
  • lógó szekrények és szekrények - a helyzet tömör és gyakorlati elemei, amelyek képesek az összes háztartási tárgyat befogadni;
  • szekrények - keskeny és magas, sok polccal és fiókkal, kiváló megoldás kis helyiségekben.
  • nyitott törölközőtartó,
  • tükör.

  Hol vásárolhatok bútorkészleteket?

  Jöjjön el boltunkba, vagy olvassa el a fényképeket, az áru jellemzőit és rendeljen online megrendeléseket. A hazai márkák (Aquaton, AquaNet, Aqwella) és az elit európai márkák (Dreja, ifo, Am.Pm, BelBango stb.) Termékeit bemutatják.

  Vegye fel a kapcsolatot a "Plumbing-shop" online áruház vezetőivel telefonon (800) 500 89 61 konzultáció céljából, hogy felvehesse a szükséges termékeket a katalógusból, hogy megvitassa a szállítási kérdéseket.

  Fürdőszoba bútorok

  A fürdőszobába és a WC-hez való bútorok vásárlásakor felelősségteljes hozzáállást kell választania, mert a szoba légköre, ergonómia és funkcionalitása függ. Jó, hogy a modern gyártók a legszélesebb választékban kínálnak termékeket, ezért könnyű eldönteni, a legfontosabb, hogy figyelembe vegyék azokat a legfontosabb jellemzőket, amelyek segítenek a megfelelő döntés meghozatalában.

  A méret az egyik legfontosabb kritérium, amely megköveteli a figyelmet. A választás alapjaként egyszerűen elhelyezheti a helyiségben azokat az objektumokat, amelyekben nagyon racionálisan kell eljárni. A legfontosabb jelző a szélesség, amely a legtöbb modellben 50-100 cm között változik.

  Ha nem tervez nagyméretű javítást, vagy egyedi tervezést szeretne létrehozni, akkor vásároljon egyedi termékeket a kívánt termékek kiválasztásával. Ezek az esetek, szekrények a mosdó, szekrények és tükörszekrények alatt, egyéb helyek, amelyek hasznosak lehetnek a fürdőszobában. A telefonos készlet lehetővé teszi a személyes kívánságok megvalósítását, és olyan helyet hoz létre, amely pontosan megfelel a meglévő követelményeknek.

  A stílus nagy jelentőséggel bír, különösen akkor, ha tervezési javítást tervez. A tér minden elemének összhangban kell lennie egymással. A következőkben díszített készleteket vásárolhat:

  A gyártási anyagon megállni feltétlenül. Ez a fülhallgató árától és az élettartamtól függ. Az alábbi verziók állnak rendelkezésre:

  • Az LDSP a legolcsóbb anyag, általában oldalfalak készülnek;
  • MDF - az arany átlagnak tekinthető, ellenáll a magas páratartalomnak;
  • Természetes fából álló tömb - a tartósság és a nemes megjelenés jellemzi, védett impregnálással kezelve, amely garantálja a nedvességgel szembeni ellenállást.

  A mosogatók öntött és mesterséges márványból, akrilból, kerámiából és szaniterekből készülnek. Könnyen tisztíthatóak, teljes higiéniával jellemezhetők.

  A szín egy másik fontos tényező. Ugyanezzel a hangzással lehet a szoba színsémájával, vagy ezzel ellentétben. A fő szín természetesen fehér. De sok gyűjtemény más színben kapható. Például tölgy, wenge, cappuccino vagy dió, különböző arany-módosítások stb. A lehetőségek elég szélesek ahhoz, hogy sikeres felvásárlást végezzenek.

  A telepítés útján a fürdőszobában lévő bútorok a következő kategóriákra vannak osztva:

  • Felfüggesztett - nagyon ergonómikus és nem igényel több helyet;
  • szabadtéri - könnyű mozgatni, klasszikusnak tekinthető;
  • szögletes - kompakt és funkcionális.

  Ami a gyártási országokat illeti, a boltban belföldi és importált áruk vannak. Minden gyártó jól bevált a tevékenységek során, számos pozitív értékelést kapott. Az olcsó és minőségi bútorok az orosz üzemek és a szomszédos országokból származó vállalatok együttműködésének eredménye.

  Fürdőszoba bútorok

  A fürdő egyik fő feladata, hogy kényelmesen tárolja a fürdő- és higiéniai készleteket, ápolószereket, háztartási vegyi anyagokat. Nem szabad beavatkozniuk, és ugyanakkor mindig maximális rendelkezésre állásban kell lenniük. Ehhez ajánljuk olcsó fürdőszobai bútorok megvásárlását, melyet a "Plumbing Tut.ru" online áruházban bemutatott számos gyűjtemény között választottunk meg.

  • 1 teljes készlet
  • adatbázis kód. felszerelés: 015719
  • Színbeállítások: 1
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   800 x 800 x 335 mm
  • Garancia: 5 év
  • Németország
  • 1 teljes készlet
  • adatbázis kód. felszerelés: 092181
  • Színválaszték: 2
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   800 x 800 x 500 mm
  • Garancia: 5 év
  • Németország
  • 4 konfiguráció
  • adatbázis kód. felszerelés: 131202
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   700 x 820 x 338 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 4 konfiguráció
  • adatbázis kód. felszereltség: 131203
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   966 x 820 x 327 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 1 teljes készlet
  • adatbázis kód. felszerelés: 140624
  • Színválaszték: 2
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   650 x 650 x 490 mm
  • Garancia: 2 év
  • Németország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. felszereltség: 141893
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   590 x 401 x 415 mm
  • Garancia: 3 év
  • Németország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. felszereltség: 141911
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   750 x 850 x 420 mm
  • Garancia: 3 év
  • Németország
  • 4 konfiguráció
  • adatbázis kód. berendezés: 001009
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   892 x 400 x 475 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. teljes készlet: 003105
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (L x Sz x Ma)
   310 x 594 x 850 mm
  • Garancia: 3 év
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. felszerelés: 017180
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   560 x 820 x 316 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. berendezés: 017182
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   696 x 820 x 336 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. felszereltség: 130803
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   840 x 830 x 340 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 1 teljes készlet
  • adatbázis kód. felszerelés: 025814
  • Színbeállítások: 1
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   685 x 750 x 540 mm
  • Garancia: 5 év
  • Németország
  • 1 teljes készlet
  • adatbázis kód. felszerelés: 038886
  • Színbeállítások: 1
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   900 x 900 x 170 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 1 teljes készlet
  • adatbázis kód. felszerelés: 038887
  • Színbeállítások: 1
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   1200 x 990 x 156 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 4 konfiguráció
  • adatbázis kód. konfiguráció: 038912
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (L x Sz x Ma)
   200 x 620 x 842 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 4 konfiguráció
  • adatbázis kód. konfiguráció: 038914
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   754 x 826 x 200 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 4 konfiguráció
  • adatbázis kód. konfiguráció: 038916
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   904 x 1126 x 200 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. konfiguráció: 038919
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   338 x 2000 x 320 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. konfiguráció: 038921
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (L x Sz x Ma)
   760 x 630 x 260 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. konfiguráció: 038922
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   750 x 840 x 305 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. felszerelés: 059574
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   600 x 792 x 434 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. felszerelés: 059577
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   680 x 792 x 440 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. felszerelés: 059598
  • Színválaszték: 3
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   492 x 770 x 442 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. felszerelés: 059605
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   780 x 792 x 430 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 2 konfiguráció
  • adatbázis kód. felszerelés: 059613
  • Színválaszték: 2
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   892 x 792 x 433 mm
  • Garancia: 25 hónap
  • Oroszország
  • 3 konfigurációt
  • adatbázis kód. felszerelés: 059645
  • Színválaszték: 4
  • Méret: (Sz x Ma x Mé)
   550 x 898 x 156 mm
  • Garancia: 2 év
  • Oroszország

  Katalógusunk ismert orosz, európai és ázsiai gyártók termékeit tartalmazza. Az alábbi típusokból teljes készleteket vagy egyedi bútorokat vásárolhat tőlünk:

  • a padlóra szerelt, padlóra szerelt ház, amely bőséges lehetőséget biztosít a helyiség elrendezésére;
  • felfüggesztve - falra vagy válaszfalakra szerelve, egyszerűsítve a helyiség tisztítását és a szabad tér megtakarítását;
  • a lábakon - kombinálva az előző típus előnyeit.

  Polcain, lámpáink, konzolok, tükrök és egyéb termékek is vannak. A nagy választék lehetővé teszi, hogy online bútort rendeljen a tömörfa, üveg, MDF / LDSP fürdőszobákból. A boltban a modern dizájnú és Provence stílusú, klasszikus, barokk stílusban készült modellek bemutatkoznak - ennek köszönhetően a szobájukban a leginkább kényelmes környezetet teremthet, esztétikai élményt nyújtva.

  Fürdőszobabútor rendelésre

  Nagy választékú anyagok és színek:

  Mosdószobai bútorok gyártása

  Jó kedvezményt biztosítunk a fürdőszobai bútorok készleteihez (szekrény + asztallap + mosdó + szerelvények + tükör). Miért vannak a legalacsonyabb árak Moszkvában? Saját gyártás, szállítás és telepítés.

  A mérő hívása INGYENES a kulcsrakész bútorok szerződésének megkötésekor. Egyedi fürdőszobai bútoraink átlagos ellenőrzése 49.990 rubel, gyártási idő 21-45 munkanap, méretek: B-900mm. W-1000 mm. Г-520мм (a bonyolultságtól, méretektől, anyagtól és egyéb tényezőktől függően). Minőségbiztosítás 10 évig tartó termékek esetén. A bútorok jó minőségűek, funkcionálisak, környezetbarátek 100% -kal.

  A korábban fizetni kevesebbet, a telefonunkat - 8 (495) 978-76-89, 8 (926) 153-59-77, küldd el a projektedet a költség kiszámításához az űrlapon, mail - [email protected]

  Fotók elkészült munkák - fürdőszoba

  Fürdőszoba bútorok №88

  Fürdőszoba bútorok №89

  Fürdőszoba bútorok №90

  Fürdőszoba bútorok №94

  Fürdőszoba bútorok №95

  Fürdőszoba bútorok №96

  Fürdőszoba bútorok №97

  Fürdőszoba bútorok №98

  Fürdőszoba bútorok №102

  Bútor fürdőszobához №101

  Fürdőszoba bútorok №100

  Fürdőszoba bútorok №103

  Fürdőszoba bútorok №104

  Fürdőszoba bútorok №105

  Fürdőszoba bútorok №106

  Fürdőszoba bútorok №107

  Fürdőszobai bútorok №108

  Fürdőszoba bútorok №109

  Gyönyörű fürdőszobai bútorok értékesíthetők készletként: padlószekrények, fali szekrények, egyedi szekrények, tükrök, moder kádak, mosdókagylók, fürdőkádak és zuhanyzók. A nagyméretű fürdőszobai bútorok székekkel és fúvókákkal, valamint különböző masszázs- és kozmetikai eszközökkel rendelkeznek.

  Moduláris bútorok a fürdőszobában padló, lóg. A bútorok általában forgácslapból készülnek. Speciális, vízálló filmmel borított, hosszú ideig szolgál, nem káros füstöket bocsát ki melegítés közben, hanem fényszórókkal vagy kiegészítő polcokkal kell kiegészíteni.

  Egyedi fürdőszobai bútorok gyártása Moszkvában

  MAGIC FURNITURE Termékek a fürdőszoba számára: szekrények és polcok, padló és lógó szekrények, üveg és tükör, asztallap és mosogató. Csatlakoztassa a vízvezetékeket az előállított termékekhez a megrendelés alapján. Szervezetünk gyártja, gyártja, összeszereli és telepíti kulcsrakészen!

  A fürdőszobai bútorok gyártásának előmozdítása megrendelésre - további garancia a burkolatokra és homlokzatokra kétoldalas zománcfestéssel. Kedvezmények vannak az alkatrészekről és anyagokról, a fürdőszobából készült műkőből készült munkalapok, a raktári program kiegészítői.

  Bútor a fürdőszobába megrendelésre a vízálló és tartós bútorok gyártója.

  Az akció részletei és a különleges ajánlatok ellenõrizze a menedzsert - 8 (495) 978-76-89, 8 (926) 153-59-77.

  A fürdőszoba bútorzatának megfizethető árai - Költség.

  Fürdőszobabútor rendelésre

  Kompetens módon készlet a bútorok a fürdőszoba a megrendelés alatt, akkor megoldani sok gyakorlati és esztétikai problémák. Pontosan kiszámítja a belső tér méretét, válassza ki a stílust és a színt, amely segít a cég "Magic Bútor".

  Miért kell megrendelni a bútorokat a fürdőszobában Moszkvában?

  Egy szakértői csoport gondoskodik minden kérdésről. Schematicamente, a munkaterv így néz ki:

  • • Az ügyfél felhívja a mérőt, aki meghatározza a hely geometriáját, figyelembe véve a csövek és mérőeszközök elhelyezkedését, és rajzot készít.
  • • A cég tervezője olyan projektet hoz létre, amely az ügyfel kívánságait alapul véve, és többféle lehetőséget kínál a legjobb választáshoz.
  • • A szakemberek pontos becslést készítenek és megbízást küldenek a munkába.
  • • Miután minden alkatrész, homlokzat és más elem készen áll, csapatunk elküldi a megadott címet, és összeállítja a helyszínen.
  • • Az ügyfél kap kulcsrakész fürdőszobát és aláírja az átvételi igazolást.

  Mi lehet rendelni a "Magic Furniture"

  Az apartman tulajdonosai választhatnak egyedi bútorokat vagy az egész fürdőszobát megrendelésre: szekrények, szekrények, munkalapok, szekrények, polcok, tükrök, mosodai kosarak készülnek egy szabványos vagy egyéni projekt szerint.

  A terv kidolgozásakor számos ajánlást kell figyelembe venni:

  • • Válassza ki a használni kívánt elemeket. Nem csak a fürdőszobában lehet büszkélkedni, így az extra bútorok eltakarja a helyet, és esetleg zavarja az átmosást a mosdóból a fürdőszobába vagy a zuhanyzóba. A fürdőszobai bútorok megrendelését megelőzően vegye figyelembe a tárolórendszert a legkisebb részletességgel. Nagyon praktikus megjelenésű palackok a teljes magasságig és szekrények alatt mosogató, ahol elrejthető higiéniai cikkek, dugattyú, kesztyű és egyéb dolgokat.
  • • Távolítsa el a nyitott polcokat a textíliák tárolására. A divatújságokból származó tervezési projektek fényképei megmutatják, milyen szépen és szépen elhelyezhetők a dolgok a fürdőszobában és a kiegészítőkben, de a gyakorlatban ez a rendszere nem mindig praktikus (különösen, ha több ember él a házban, beleértve a kisgyermekeket is). A törülközők, szalvéták, háztartási vegyszerek és kozmetikumok a zárt polcokon és fiókokban a legjobbak. Így kevésbé lesznek nedvességnek kitéve, nem pórulnak össze.
  • • Vegye figyelembe a polcokat és a függesztőket. Polcok a szekrényben, kívánatos különböző magasságok kiválasztása. Nem rossz, hogy hajszárítóhoz, akasztós vasaláshoz, borotvához és más tárgyakhoz horgot biztosítson. A kis dolgok érdekében érdemes használni a mini polcokat vagy kosarakat, hogy ne zavarják fel a helyet, és összeomlanak. Ha nehéz dönteni fontos árnyalatokról, kérjen segítséget a tanácsadótól.
  • • Válasszon világos színű bútorokat. Ha kisgyerek van a házban, figyelj a festett homlokzatokra, biztonságos nyíló rendszerekkel. Ha a hely és a költségvetés lehetővé teszi, klasszikus vagy barokk stílusban rendelheti a panelekhez tartozó belső tárgyakat.

  A fürdőszobában gyártott bútorok gyártásának megválasztása az egyedi méretek szerint, megszabadulni a fürdőszobában lévő halott zónáktól, ahol minden értékes centimétert a lehető leghatékonyabban használnak fel és biztosítják a rendet. Minden dolognak megvannak a maga helyzete, és a tisztításra gondolni fognak, nem állítják meg a sötétséget.

  A Magic Bútor stúdiójának mesterei segítenek kiválasztani a kiváló minőségű tartozékokat, homlokzatok és csatornák anyagait, amelyek ellenállnak a szélsőséges hőmérsékletnek és intenzív használatnak, valamint a tükröknek. Mindent megtalálunk, amire szükségünk van a raktárunkban, hogy a lehető leghamarabb elkezdhessük a munkát. Hívjon most!

  portfolió

  A befejezett projektek.

  Rólunk

  Örömmel fogunk együttműködni veled a vágyak fordításában.

  BathStyle design workshopunk magasan képzett szakemberekből áll: tervezők, ácsok, festők és adminisztratív munkatársak. Célunk az egyedi méretek és a legmagasabb színvonalú minőségi, stílusos és funkcionális színvonalú fürdőszobai bútorok.

  A fürdőszobában nagyon fontos a nyugalom légköre, hiszen reggel felébredünk benne, és este egy kemény munka után pihenünk. Ugyanakkor szükséges egy kis fürdőszobának a lehető legnagyobb kihasználása, és ebben az esetben az egyedi fürdőszobai bútorok elengedhetetlenek, és szakembereink segítenek harmonikus, funkcionális fürdőszobai bútorok létrehozásában.

  Egyedi fürdőszobai bútorok előállításánál nedvességálló és környezetbarát MDF-t használunk, nedves környezetben való nedvesség esetén nem igazolja, mivel az MDF-nek nagyobb a sűrűsége, mint a forgácslap, ezért ezt az anyagot választottuk fürdőszobai bútorok gyártásához. A fürdőszobai bútorok teljes egészében MDF-ből készülnek, akár szekrények és fiókok is.

  A fürdőszobai bútorok harmóniájának elérése érdekében a fürdőszobai bútorok, pl. Zománc, lakkozott furnér és akril panelek kiváló minőségű bevonóanyagokat használnak.

  Annak érdekében, hogy meghatározzuk az egyedi fürdőszobai bútorok projektjének költségét, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az Ön számára megfelelő formában, és állítsa be a jövő fürdőszobai bútorainak paramétereit. Minél pontosabb a fürdőszobai bútor specifikációja, annál pontosabban meghatározhatjuk a fürdőszoba megrendelésre történő készítésének végső költségét.