Legfontosabb > Bútor

Bútor a gipszkartonból a belsőépítészetben

A gipszkarton szerkezetek összetétele a gipsz és a karton kombinációja, amelyek környezetbarát környezetük miatt biztonságosak az emberek számára, nem bocsátanak ki toxinokat, és képesek a levegőt áthaladni a szerkezeten, ami azt jelenti, hogy a ház friss lesz.

Ha dilemmával szembesülsz - befejezni a munkát vagy új bútorokat vásárolni, mert egyszerűen nincs elég pénz mindent egyszerre, akkor az ideális megoldás lenne, ha a bútorok egy része a gipszkartonból lenne. Ebben az esetben a minimális pénzmennyiség bevitelével eredeti belső teret hozhat létre.

Különlegességek

A praktikus gipszkartonból építheti az eredeti szekrények, polcok és fülkék tervezését, valamint korrigálhatja a helyiségben lévő hiányosságokat, így láthatatlanok a kegyetlen szemek számára. Ezen kívül a gipszkartonból létrehozhat szekrényeket, polcokat, asztalokat és egyéb belső részleteket.

A szakemberek a közönséges gipszkarton (gipszkarton), a nedvességálló gipszkarton (gipszkarton), a tűzálló gipszkarton (gipszkarton) és a gipszrostlemez (GVL) munkájával foglalkoznak, míg az utóbbi különösen a vidéki házakban használható, mivel erősebb.

Előnye és hátránya

Ennek a befejező anyagnak az előnyei nyilvánvalóak:

 • Megfizethető ár.
 • Könnyen telepíthető (a szereléshez nem szükséges speciális ragasztó vagy tömítőanyag - elegendő a csavarok használatához, a festéshez, vakoláshoz vagy a gipszkarton felülete tapétázással közvetlenül a felszerelés után).
 • Az a képesség, hogy a bútorokat saját kezűleg, megfelelő útmutatók jelenlétében készítsék el.
 • Minimális szennyeződés a munka befejezése során.
 • Nagy választék a formatervezési és formatervezési mintákról.
 • Könnyű gipszkarton.
 • A GCR sérült elemeinek egyszerű javítása.
 • Harmonikus kombináció más befejező anyagokkal (üveg, fém és fa).

Minden hiba elkerülhető a telepítési folyamat felelősségteljes megközelítésével. Az egyetlen dolog, ami zavarhatja a folyamatot, az ívelt falak, mert ha vannak eltérések a függőleges mentén, az ajtók ajtói spontán nyithatók. Ebben az esetben használja a professzionális mesterek szolgáltatásait, akik helyesen végeznek minden mérést. A polcok gyártásakor ügyeljen arra is, hogy a gipszkarton nem nagyon tartós anyag, ezért fontos, hogy a keret építése során számítsuk ki a megengedett súlyt. És ezért a gipszkarton nem ajánlott akváriumok, televíziók vagy otthoni könyvtárak számára.

Mit lehet rögzíteni a gipszkarton segítségével?

Gyakran a gipszkarton segítségével a tulajdonosok megpróbálnak kijavítani bizonyos hiányosságokat a szobában: ebben az esetben a gipszkartonnak tisztán dekoratív és esztétikai funkciója van. Például, ha a szoba alacsony mennyezetekkel rendelkezik, akkor a polcokkal ellátott fehér szerkezetek vizuálisan megnövelik a helyiséget, így levegőt ad.

Ha egyenetlen falak vagy szabálytalan geometriai alakú helyiséggel rendelkeznek, akkor a gipszkarton segítségével megtervezheti az illetékes zónákat. Például telepíthet egy partíciót a nappali nappali és étkező területe között, egy bár állhat a gipszkartonból.

By the way, az illetékes befejezni segítségével GK segít elfedni a telepítést és a kábelezést.

Szekrény bútorok

Nem titok, hogy a modern világban minimálisra használjuk a szekrény bútorokat, hogy ne zavarja a helyet. De a gipszkarton vagy a beépített bútorok nyílt polcai mágikusan átalakíthatják a belső térséget, így a legfunkcionálisabbak is. A régimódi falak cseréje, amelyek "annyi szabad helyet" loptak lakásainkban, fényes és nem szabványos gipszkartonból készült konstrukciókba kerültek.

Szekrénybútorok, például szekrények és fiókos falak fából, forgácslapból és gipszkartonból készülnek. Ebben az esetben az utóbbi lehetőség, ha szükséges, dekoratív vakolattal lehet díszíteni. A gipszkartonból készült szekrénybútorok gyártási folyamata meglehetősen egyszerű: először egy fából vagy fémből készült keret készül, és a keretállványok megerősítésre kerülnek, ahol a csuklópántok és a fiókok vannak rögzítve. Ezenkívül a gipszkartonhoz képest az alkatrészeket csavarokkal rögzítik. Különböző típusú bevonatok (festék, folyékony tapéta, dekoratív vakolat, művészi festés) ötvözésével nagyon kreatív szekrénybútorokat kap.

Az irodában egy könyvespolcot készíthet. A gipszkartonban lévő hálószobában érdemes az ágy fejét eredeti módon rendezni, továbbá fényt is szerelni. De a tervező igazi ünnepe lesz a gipszkartonhoz tartozó gyermekszoba kialakítása, mert itt sok érdekes ötlet létezik.

3D formákat hozhat létre a falakon, és használhatja a gipszkarton faszerkezeteit és polckáit a rendeltetésükre - azaz könyvekre, játékokra és a szívre kedvelt dolgokra.

Rendszerint minden apartmanban nincs elég hely a ruhák számára, így a gipszkartonból készült szekrény valódi élmény lesz a költségvetés tudatában. Az ilyen bútorok praktikussága attól függ, hogy mennyire ergonomikus. A szekrény rejthető a falak között, vagy díszítheti az ajtót azáltal, hogy polcokat tesz körül. Építhet, és egy egész öltöző gipszkarton. Egy vagy két gipszkarton burkolható, majd festett, tapétázott vagy vakolt. Érdekes ötlet egy öltözőhöz, hogy a lépcső alatt használja a helyet, és gipszkarton lapokkal borítja.

A boltívek és a gipszkarton válaszfalak esetében nincs fantáziahatár. Bármely konfigurációt készíthet, és a megmutatottság érdekében hozzon létre egy eredeti világítást, amely különleges romantikus légkört teremthet, ahol munkanap után pihenhet.

Az "arch" vételét ajtók helyett vagy zónarendszerként is használják, míg a kis apartmanokban vizuálisan növeli a helyet.

Gipszkarton kivitelben

Nagy méretű hely a tervezők képzeletéhez, amikor a gipszkarton befejeződik, pontosan a konyhahelyiséget adja.

Ezt a befejező anyagból a következő belső tárgyak díszítik:

 • A szekrények és polcok különböző méretűek és formájúak lehetnek. Különlegessége, hogy a gipszkarton rugalmas, így bármilyen kívánt méretű és bármilyen formájú terméket adhat.
 • A dekoratív fülkék segítenek abban, hogy a konyha belseje "nem olyan, mint mindenki más." A gipszkartonok és polcok polcain dekoratív csecsebecsék, ajándéktárgyak és fényképek készíthetők. A fűtőtestek, a bútorok és a háztartási készülékek díszítésére is használhat fészkeket.
 • A konyhában nemcsak a szekrények megfelelőek, hanem az éjjeliszekrények, a munkalapok, a ceruzatartók és még a teljes konyhai készletek is.
 • Gipszkarton - ideális és olcsó lehetőség a polcok számára a kamrában, ahol a házi feladatokat tárolhatja.
 • Az FCL segítségével szobatervezést végezhet vagy díszes terveket készíthet - például egy bárpultot.

Ha ezt a befejező anyagot a konyhában használja, az alábbi jellemzőket kell figyelembe venni. Mivel a konyha magas páratartalmú, nedvességálló anyagot kell vásárolnia. Vagy előre gondoskodjon a légkondicionálásról és a szellőzésről ebben a szobában. Ebben az esetben a nedvesség nem zavarja a gipszkarton használatát.

Konyha készlet, hogy nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnhet első pillantásra. Először készítsen rajzot és kiszámolja a keret méretét. Ügyeljen arra, hogy figyelembe vegye, hogy a konyha melyik része kerül a maximális terhelésre. A keretet dugók segítségével szerelik fel, és nagyobb terhelésű helyeken egy fadarabot helyeznek fertőtlenítőszerrel kezelve.

Nedvességálló gipszkarton, amely csavarokkal a kerethez van rögzítve, alkalmas a konyhai készletek fedésére. És a megfelelő helyeken történő hajlításhoz a kartonot átszúrják, és a vakolat nedvesedik, ennek következtében a szerkezet hajlítva és rögzítve van a kerethez. Gipszkartonból és asztallapból készülhet - a legfontosabb a megerősített keret jelenléte a gipszkarton alatt, a tető pedig kerámia burkolattal borítható.

Fürdőszoba bútorok

A fürdőszoba gipszkartonból készült bútorok kiváló alternatíva a műanyag lehetőségekhez vagy a természetes anyagokból készült drága díszítéssel. Még egy fürdőszoba, amely a magas páratartalom miatt egy adott helyiség, lehet a gipszkarton befejezése. A legfontosabb dolog egy horganyzott keret és nedvességálló gipszkarton (GKLV) használata. A mosogató és a fürdőszoba kiegészítők szekrényeihez polcokba tervezhető és szerelhető. A fürdőszobai bútorok gyártásánál a vázszerkezet szabvány elvét alkalmazza a vágás és a befejezés lépéseivel. Annak érdekében, hogy minden fürdőszobai komponens ellenálljon a nedvességnek, védje őket védőbevonatokkal, és javítsa a nedvességálló GLCB lemezeket csempével vagy dekoratív vakolattal.

A gipszkarton, mint sokoldalú és könnyen feldolgozható anyag, nagyszerű lehetőségeket kínál a tervezők számára a családi költségvetés megteremtéséhez és megtakarításához. Gipszkarton vásárlásakor ügyeljen arra, hogy hol és kinek szerezze meg a befejező anyagot. Például, ha a gipszkarton lapjai hosszú ideig a raktárban feküdnek, nem szükséges mondani semmit a nedvességállóságról. Ha az ár túl alacsony vagy a művelet érvényes, ne feledje, hogy az ingyenes sajt csak egérfogó. Az ilyen befejező anyagok, mint a gipszkarton, egyedülálló belső teret hoznak létre a saját kezével, ami az ön egyéniségének folytatása. A ház tervezése egyedül a képzelőerejétől és preferenciáitól függ, és a gipszkartonnál a pénzügyi elem nem jelent problémát.

A mosogató alatt lévő gipszkarton munkafelületének megismerésére vonatkozó információkért lásd a következő videót.

Gipszkarton munkalap a fürdőszobában - DIY szerelési algoritmus

A gipszkarton asztallapja a fürdőszobában egyike annak a lehetőségnek, hogy a saját kézzel egy elegáns és megfizethető lakberendezési szobát kapjon.

Az univerzális épület és befejező anyag nagyon egyszerű a munkában, és segít a fürdőszoba kialakításának praktikus, esztétikai és funkcionális lehetőségeinek megteremtésében.

Előnyei a gipszkarton

A gipszkarton vagy gipsz száraz vakolat egy lapanyag, amelyet két kartonpapír réteg és egy gipsz alakú mag különböző töltőanyagokkal lát el.

Ilyen lapos anyag 1,2 m-es szélességű szélességű, nagyon könnyű a különböző szerkezetek, válaszfalak és mennyezetburkolat burkolásához.

Megkülönböztetik a következő fő dimenziós szabványokat:

A gipszkarton lapok vastagsága 9,5 mm, fal - 1,25 cm, és ívelt - 0,65 cm.

Anyagi előnyök

A gipszkarton lapok vitathatatlan előnyeit bemutatjuk:

 • kiváló hőszigetelési jellemzők;
 • optimális rugalmasságot és egyszerű használatot tesz lehetővé, amely lehetővé teszi nemcsak a hagyományos négyszögletes kaszkádok, hanem félköríves íves szerkezetek létrehozását is;
 • elég tisztességes tűzállóság;
 • könnyű elrejteni a kommunikációs és kábelrendszert.

A behelyezett panelek mögött kialakított tér lehetővé teszi a vezetékek és csövek egyszerű elhelyezését.

A különleges ellenőrző nyílások hiánya miatt a panelek bontására van szükség a rejtett kommunikáció javítási és karbantartási munkálatainak elvégzéséhez.

Anyagi hátrányok

A gipszkarton lapok néhány észrevehető hibát mutatnak:

 • nem megfelelő szilárdsági mutatók, amelyekhez a repülés, az üzembe helyezés és a működtetés során fellépő repedések megjelenése társulhat;
 • alacsony hangszigetelési jellemzők;
 • képtelenség a súlyos terhek megtartására.

A fürdőszoba kialakításának tervezése és kialakítása előzetesen megfontolandó, figyelembe véve a keret alapját és a kiegészítőkhöz tartozó fülke helyét.

Eszközök és anyagok

A magas páratartalmú helyiségekben a gipszkarton asztallapjának kialakítása és önbeállítása a következőket igényli:

 • egyszerű palafesték;
 • elrendezésű papírlapok;
 • vonal
 • méter vagy mérőszalag;
 • csavarhúzó készlet;
 • ollók a fémekkel való munka során;
 • egy spatula készlet;
 • vízépítési szint;
 • nedvességálló "zöld" gipszkarton lapok;
 • más típusú fémprofil;
 • önmetsző csavarok;
 • gitt vízálló keverék gipszkartonhoz való munkához.

A befejező díszítés megjelenése és jellemzői miatt szükség lehet nedvességálló festék, film bevonat, különleges ragasztókompozíció, PVC lemezek, megerősítő szalag és csempe vagy mozaik, valamint cserépkeretek, speciális fugázás és vízszigetelő szigetelés beszerzésére.

Munkaasztal keret

A gipszkarton egy olcsó, könnyen használható és praktikus anyag, de teljesítménye közvetlenül függ a keret alapja minőségétől. A vezetőket az építési szintet, a fúrócsavarokat, a csavarhúzót, a dűbelek és az öncsapos csavarok segítségével kell rögzíteni.

Fém keret az asztallaphoz

Az öngyártó asztali keret technológiája:

 • lyukak a tüskékre fúrt profilok;
 • végleges profilokat alkalmaznak a jelölésre, és a lyukakon keresztül a kötőelemek alatt lévő területek vannak kitöltve;
 • a jelölésekkel összhangban lyukakat fúrnak a falba;
 • a lyukak bemélyedései a tüskék hosszára terjeszkednek;
 • a helyhez rögzített vezetőprofilok vízszintesen és függőlegesen helyezkednek el, majd szilárdan rögzítve vannak az aljzaton lévő tüskékkel;
 • a kiálló oszlopot egy pár vezetőprofil alkotja, amelyek egymásba ágyazódnak, és öntőcsavarokkal rögzítik a dokkolóvezetéket;
 • a vízszintes kétszárnyakat az egész kerület mentén rögzítik és rögzítik a felső jelzésnek megfelelően;
 • a kinyúló oszlopoknál a jumpereket profilból készítik;
 • a keret alapját vízszintes és függőleges vízszintes kétprofilú hornyokkal erősítik meg, amelyeket a gyártott munkafelület alatt és a rackek között helyeznek el.

Az utolsó szakaszban a vezetékek vízszintes helyzetét ellenőrizzük az építési szintek segítségével, és ellenőrizzük az összes csatlakozás minőségét és a hiányzó rések hiányát a csatlakozó részeken.

Gipszkarton burkolat

Mielőtt folytatná a burkolatot, levágja a keret alapanyagával megegyező méretű üresdarabokat, majd a következő lépéseket hajtja végre:

 • rajzolva a gipszkarton lapjain a lyuk kontúrokra a mosogatóhoz és a kommunikációhoz;
 • vágási lyukak a kontúroknak megfelelően;
 • a szerkezet végét egy hevederrel zárja;
 • lapok készítése a falhoz közeli oldalelemekhez;
 • a beépített elemek rögzítése a kerület mentén öncsavarró csavarokkal;
 • a bőr végrészeit elrejtő csíkok.

A lécek beszereléséhez nemcsak a csavarokat, hanem egy speciális nedvességálló ragasztóanyagot is használnak.

A keretszerkezet burkolatának végső szakaszában a vágások és csatlakozások valamennyi szakasza, valamint a mosogatószerkezet lyukak feltétlenül csiszolópapírral és alapozóval vannak feldolgozva.

Burkolat (mozaik)

A mozaik vagy csempe végső munkalapjának befejeződése nem tartalmaz gittréteg alkalmazását, és a béléscsomagok teljes skálája a következő egyszerű intézkedéseket tartalmazza:

 • mozaikot a kívánt formát kapnak egy szerelő késsel vagy darálóval;
 • a csemperagasztót a gyártó által az utasításokban megadott arányokkal hígítjuk;
 • a ragasztót egyenletesen alkalmazzák a tabletta felületére;
 • a mozaikos termékből származó papírvédelmet a közönséges vízben történő rövid áztatással eltávolítják;
 • az oldalsó részekkel szemben a befejező anyagot ragasztják a csap végére és a vízszintes felületre.

Munkaasztal fedővel

Az ízületek fugázása csak akkor történik, ha a ragasztó teljesen megszáradt.

Fürdőszoba munkafelület - egy többfunkciós megoldás egy jó fogadó számára

Gipszkarton polcok a fürdőszobához: kiválaszthatjuk a tervezést és a dekorációt

A fürdőszoba javításának bonyolultsága nemcsak a tökéletes tervezési megoldás megtalálása, hanem a megfelelő anyagok meghatározása is. A gipszkarton a nem túl komoly név ellenére lehet a legjobb választás egy fürdőszobának - különösen vízálló típusának.

A GKL polcai vonzónak, szilárdnak és megbízhatónak tűnnek. Az átlagos fürdőszobát stílusos sarokká változtatják, nem anélkül, hogy eleganciájuk és kényelmük lenne.

A tervezők javasolják, hogy fordítsanak figyelmet hasonló mintákra azok számára, akik számos higiéniai eszközzel kedvelik magukat: az ilyen polcokon az összes palackot, csövet és edényt a lehető legkényelmesebbé tesszük.

Jellemzők és előnyök

A klasszikus fürdőszobai bútorok helyett a tervezők egyre inkább a mészköves építkezések felé mutatnak méltó és fényes alternatívát.

A polcok, a mosdópultok munkalapjai, a mosógépnek ez a funkcionális anyagból készült doboza nem csak látványosnak tűnik, és bármilyen rendelkezésre álló anyaggal kiegészíthető, de növeli a komfortérzetet a szobában.

 • A gipszkarton dizájn viszonylag olcsó az átlagos személy számára, különösen a hagyományos fürdőszobai bútorokhoz képest.
 • Telepítésük egyszerű és egyszerű az utcán egy egyszerű ember számára, miközben a speciális zaj és szennyeződés a szobában nem.
 • Az FCL segítségével létrehozhat eredeti, szokatlan és szükséges méretméretet.
 • A polcok megjelenése hangulat által megváltoztatható: egyszerűen átfesthetők, tapadnak más tapétaihoz, vagy díszítik a divatos csempékkel.

FONTOS. A magas páratartalmú fürdő kemény körülmények között a nedvességálló gipszkarton különleges választéka ideális.

A megfelelő design kiválasztása

A bentlakásos lakások fürdőszobája általában csekély. A korlátozott terület nagyon óvatos megközelítést igényel a GCR polcainak alakjától és színétől. A Laconic design az előnyben részesített opciónak számít, mivel lehetővé teszi, hogy egy stílusos képet készítsen egy kényelmes szobáról, amely ideális minden családtag számára.

 • A szabványos gipszkarton polcok a legegyszerűbb megoldás a fürdőszoba díszítésére. Az ilyen tervek tömören és szigorúan rajzolódnak ki, de a befejező anyagok megfelelő használata (pl. Mozaikokkal vagy stílusos csempével díszítve) a szoba nagyon vonzó eleme lehet.

 • A falak polcaiba süllyesztve, a kis fülkékhez hasonlítva, szilárdabbak és eredetiek. Ez a design összeolvad a falak felületével, és nem vizuálisan csökkenti a már kis fürdőszobát. A tervezőknek tanácsolni kell, hogy az ilyen polcokon írástudó jelzéseket készítsenek: például a fényezés színesebbé tétele érdekében.

 • Az íves polcok a GCL a fürdőszobában - rendkívül ritka jelenség. Jelentéktelen népszerűségük a szoba sajátosságaihoz kapcsolódik: a kis méret, a higiéniai termékek tárolására legalkalmasabb helyek beszerzése, és nem elegáns díszítésű példák.
 • TIP. A tervezők javasolják a háttérvilágítás használatát polcok vagy fülkék a gipszkarton a fürdőszobában: ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a szobát, hogy a folyamat a design használata kényelmesebb, és hozzáteszi, eredetiségét a szobába.

  Falcsíkos gipszkarton (20 fénykép) | VKSplus

  Önnek lehetetlen a bútorok önálló gyártása a fürdőszobájához? Nem értünk egyet. A fürdőszoba asztala, amelyről az alábbiakban látható kép egy élénk példa a kézzel készített bútorokról. És ma arról fogunk beszélni, hogy hogyan lehet, legalábbis építő készséggel, de ugyanakkor nagyon nagy vágyakkal.

  Hogyan valósíthatja meg terveit?

  Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb lehetőség arra, hogy a padlót a fürdőszobába töltsék, egy bútorgyártó cégnek rendeljen forgácslemez vágást. Ott is megkaphatja az összes szükséges elemet a pult felhelyezése a mosogató alá, valamint a vége felé nézve annak érdekében, hogy jobban ellenálljon a hely magas páratartalmának.

  A legfontosabb dolog az, hogy gondosan átgondoljuk a szerkezet kialakítását, majd minden egyszerű: vegye fel a kész fűrészelést, összeszerelje és összeszerelje a fürdőszobába.

  Ennek a megközelítésnek a kulcsa az, hogy részletezze a fürdőszoba asztalának gondolatszerű kialakítását: megjelenését, formáját és gyártási anyagait, rögzítési módjait és más fontos pontokat.

  A formanyomtatványok tekintetében természetesen nem számíthatsz kizárólagos választékra. Alapvetően minden gyári munkalap egyenes. Ezért ne tervezzen semmilyen vágást vagy szokatlan konfigurációt.

  Egy másik dolog, ha a táblát mesterséges kőből vagy gránitból készítik. Egyéni megrendeléssel teljes mértékben bevonhatja képzelőerejét: a tapasztalt bútorgyártók képesek arra, hogy bármilyen forma és méretű asztallapot készítsenek, például, mint ezt a fotót. 1. ábra.

  Érdemes azonban megfontolni, hogy ilyen öröm drága lesz. Ezért, ha nem számít nagy pénzügyi költségekre, a gránit helyett előnyben kell részesíteni egy olyan akril kőből készült terméket, amely természetes módon utánozza a természetet.

  A gipszkarton táblák futtatásával pénzt takaríthat meg. Ez a design kevésbé lesz megbízható és vonzó.

  Az árnyalatok, hogy a padlót a mosogató alatt a gipszkarton

  Amikor anyagot vásárol a gipsz munkaasztal végrehajtásához, akkor érdemes megfontolni, hogy a fürdőszobában lévő folyamatosan magas páratartalom miatt hosszú ideig nem tud szolgálni, ha a szerkezetet nedvességálló anyaggal nem védik. Ezeket a célokat jól illeszkedő csempe vagy mozaik.

  Kétféle profilra van szükség: vezető és hordozó, valamint fém csavarok.

  1. A padlóról 80 cm-es szintnél vízszintes vonalat kell rajzolni a falra, és hozzá kell rendelni egy profilt, amely útmutatóként szolgál.
  2. Ezután hozzon létre egy keretet a jövő asztalhoz, és ne essen, ideiglenes támogatást hozzon létre.
  3. A kapott profilnak a profilból kialakított alakja szerint húzzon ki egy üveget, és vágja ki a gipszkartonból. Csatlakoztassa a tetejére, de ne csatlakozzon a profilhoz. Először le kell húzni egy lyukat a mosogató alá, és ki kell vágni a jelölésnek megfelelően, amint a képen látható. 2. ábra.

  Az eredményül kapott gipszkarton lapot az alsó bőr felépítéséhez használják.

  Összeszereljük az asztal felületi kialakítását. Ehhez a gipszkarton felett és alatt levő kivágások élei mentén, öncsavarral ellátott csavarokkal meg kell ragasztani a tartóprofilokat, ezáltal növelve a szerkezet merevségét. Így van egy erős és megbízható keret.

  Opcionális munkalapok a mosógép mosdója alatt

  Csak a gipszkarton felső lapjának ragasztása, majd az így létrejövő szerkezet végeinek ugyanolyan anyaggal történő felhúzása.

  Gipszkarton felülete

  A fürdőszobának minden felületén a leginkább elfogadható alapanyag a csempe vagy kerámia mozaik. Az asztal a mosogató alatt nem kivétel. A csempe-design választása teljes mértékben a saját preferenciáitól és ízlésétől függ.

  Ha kerek vagy ívelt alakú szokatlan táblát szeretnél felépíteni (mint a fotón), akkor egy ilyen designt csak akkor javasolhatunk, ha olyan mozaikot választottál, amelyhez egy mozaikot használt. 3. ábra.

  De ne felejtsük el, hogy a kapott bútoroknak harmonikusan illeszkedniük kell a fürdőszobájának belső stílusához.

  Ha a szoba falai csempézve lesznek, és úgy döntesz, hogy díszítik a padlót a mozaik segítségével, akkor kívánatos, hogy (legalábbis) a falakon vagy a padlón lévő frize a mozaiklapok elemeit is tartalmazza.

  Végezetül szeretnénk megjegyezni: annak érdekében, hogy a gipszkarton megbízhatóan védett legyen a nedvességtől, szükséges, hogy a táblagép összes helyét, és még azokat is, amelyek nem láthatóak, csempézni kell. Ezenkívül a speciális víztaszító ragasztó készítmény alkalmazása és az ízületek nedvességálló baktériumellenes habarcsokkal történő kezelése szintén jó eredményeket hoz.

  A pultra a gipszkarton fürdőszoba - olcsó és szép!

  A fürdőszobában elhelyezett asztalpult a saját kezűleg átalakítja ezt a teret a finomított szobába víztisztításhoz, eleganciájával mindenki számára.

  Gipszkarton felülete - új megjelenés a fürdőszobában

  Most a fürdőszoba design különös figyelmet szentel. Az utóbbi években a szakértők a lehető legszokatlanabb stílusokhoz hatalmas lehetőségeket hoztak létre a design számára. Ha korábban a fürdőszobát csak gyakorlati szempontból tekintettük - lehetséges volt mosni és fürödni benne, de most minden megváltozott. Mindenki azt akarja, hogy ez a szoba igazán kényelmes és szép legyen.

  Gipszkarton munkafelület

  Ha szokatlan kinézetet tervez a fürdőszobában, és egyúttal minimális anyagi erőforrásokat költ, javasoljuk, hogy a saját kézzel működő és kifelé vonzó munkafelületet készítsen a gipszkarton mosogatója alatt. Az ilyen munka időt vesz igénybe, és az eredmény egy nagyon válogató emberre is felkelt.

  Ahhoz, hogy a pultot a mosogató alatt a saját kezéből a megadott anyagból készítsük, fel kell állítanunk egy burkolólapra vagy kerámia csempere, elektromos vágólapra, rétegelt lemezlapokra és közvetlenül a gipszkartonra (normál és még jobb nedvességállóság), fém profilokra a szerkezet vázához, epoxi ragasztóhoz, gitthez. Mindezek az eszközök és anyagok könnyen beszerelhetők az épület szalonban.

  A mosdópult a fürdőszobában egy korábban létrehozott projekt szerint készült. Mérje meg az összes szükséges méretet, válassza ki a kívánt szerkezet optimális alakját, számolja fel a szükséges anyagok számát, majd kezdje el dolgozni egy elegáns struktúra létrehozását saját kezével.

  Beépített mosdó - gyártási rendszer

  Menetrend a mosdó jövőbeli asztali felső kontúrján, ezáltal elemi minta. Használja ezt a mintát, vágjon ki egy formát rétegelt lemezből és egy másik (hasonló) gipszkartonból. Végül le akarja vágni a felület egy részét a mosdó alatt.

  1. Csatlakoztasson két fémtartót a falhoz.
  2. Szerelje fel a korábban elkészített rétegelt lemezeket a szerelt kötőelemekre.
  3. A rétegelt lemez formanyomtatványának a gipszkartonhoz való rögzítése, a mosogató alá vésett kivágással.
  4. A szerkezet alján helyezzen be egy szükséges méretű gipszkarton lapot (nem szabad semmilyen vágás).

  Fedélzet beépített mosdóval

  A következő lépés egy konkáv vége lesz. Ez kézzel újra gipszkartonból készül. Vegyünk egy csíkot az anyagból, egész hosszában, kicsi vágásokat készítsünk (a távolságuk kb. 1 cm). Most egyszerűen hajlítsa meg a gipszkarton lapot.

  Az így elkészített részt az asztallap belső végéhez kell csatlakoztatni (használjon rozsdamentes acél csavarokat vagy csavarokat). Ügyeljen arra, hogy a szerelt elemet vízálló kendővel kezelje. Ajánlatos a primer alkalmazása előtt alkalmazni. Egy egyszerű fürdőszoba tete van készen! Minimális erővel töltöttél, és nagyon kényelmes és funkcionális designt kapott.

  Munkaasztal-thumbs - bonyolítja a feladatot

  Ha olyan multifunkcionális gipszkartonba szeretne állni, amelyben beépített mosdó található, ügyeljen arra, hogy megbízható keretet hozzon létre ehhez a designhez. Fémprofilokból áll, amelyek nagy stabilitást biztosítanak az egész szerkezetnek.

  Könnyűfém profilokat kell vásárolni a 27x27-es jelölésekkel (a jövő asztalterülete mentén történő felszereléshez) és a 67x27-hez (ez a termék szomszédos lesz az előzőhöz). Ha szükséges, olyan paraméterekkel dolgozhat, amelyek más paraméterekkel rendelkeznek. A keret vázszerkezete egyszerű fa lécekből állhat. De ne felejtsük el, hogy felületükön speciális összetevőket kell alkalmazni, amelyek megvédik a fát a nedvességtől, a gőz és a magas hőmérséklettől. A keret a gipszkarton szomszédos a falak a fürdőszoba. A padlóhoz hozzá van csatolva a körmök.

  Gipszkarton-fiók

  A munkalap maga ebben az esetben MDF-ből készülhet. Határozottan meg kell határozni a szerkezet magasságát. Olyan legyen, hogy kényelmes legyen a mosogató használata.

  Ezenkívül meg kell fontolnod, hogy milyen anyagot tervezsz egy házi készítésű szekrény díszítésére. Olyan helyzetekben, amikor az asztallap kerámia burkolattal van burkolva, meg kell választanod a szerkezet optimális magasságát - így nincs szükség a csempézett termékek vágására. Ez nagymértékben megkönnyíti a saját kezük megvalósítását.

  A gipszkarton elrendezése asztallappal a következő:

  1. A falra helyezi az irányító fémprofilt.
  2. Ön alkotja a fém termékek fémszerkezeteinek kontúroit, azonnal készítse elő a gipszkarton lapokat a gyártott keret méretére.
  3. Vágja ki a formát a mosogató alatt (lásd fent).
  4. A kivágás szélén a mosogató alatt helyezze el a profilokat (csapágyak). Szükség van arra, hogy rögzítési pontokat biztosítson a tőke alsó támaszainak és a szerkezet nagy szilárdságának.
  5. A felszerelt szerelvények alatt, gipszkartonhoz csavarokkal vannak összekötve.
  6. Végezze el az alsó burkolatot. Ez az alsó anyaglap, amelyet először a fém kerethez rögzítettek és rögzítettek.
  7. Az alsó fémprofilhoz és a falhoz rögzítéseket vezet. Ahhoz, hogy teljes merevítőt támogasson, be kell zárnia a háromszögek éleit. Ehhez egyszerűen csatlakoztasson egy másik sínt.
  8. Két háromszög, amelyek mindegyik leírt művelet után kiderült, gipszrost vagy gipszkarton (vízálló) kell bevonni.

  A munka utolsó szakaszában több fémprofilot kell felszerelni. A polcokat a sarkok fölé helyezték, amelyek rögzítik a zárójeleket. Ezután rögzíti a felső gipszkarton lapot, vágja le a szekrény végeit, szerelje be a mosogatót (győződjön meg róla, hogy a tömítőanyagot rögzíti) és élvezze a saját kézzel készített fürdőszobai tervezést. Ha akarja, akkor felakaszthatja az ajtókat a beépített szerkezetben. Hajtsák végre azokat MDF lemezekből, és szereljék fel őket a szerkezetre kis hurkok segítségével.

  Mozaiklapok - rövid utasítások

  A fürdőszobában a do-it-yourself szekrény különféle anyagokból készül. Leggyakrabban ilyen célokra mozaiklapokat használnak.

  Mozaik munkalap

  A befejező munkák a következők:

  1. A szerkezet és a padlóburkolat ajtóit nedvességálló speciális csempe ragasztóval vonják be.
  2. Távolítsa el a védőpapírréteget a mozaikból (a szokásos vízben át kell őket áztatni), majd nyomja meg őket a feldolgozandó szekrényrészekhez.
  3. A burkolólapok közötti kötéseket egy erre a célra tervezett speciális összetevõvel dörzsöljük, gumibetétes géppel.

  A mozaik burkolólapok helyett műanyag paneleket használhat a munkalapok befejezéséhez, amelyek nem félnek a nedvességtől, a kerámia burkolólapoktól és bármilyen más anyagtól. Csak egy dolog fontos. A bevonattal ellátott termékeknek praktikusaknak kell lenniük, és ne essenek össze vízzel érintkezve.

  Gipszkarton munkafelület a fürdőszobában

  Feladta 2015/10/30 a vízvezeték kategóriában // 0 hozzászólás // Feladó Admin

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (0 szavazat, átlag: 0 out of 5)

  Azoknak, akik szeretnék fürdőszobájuk hangulatos és szép szobájába menni, elrejtsék ezt a mosdót és a mosógépet a do-it-yourself szekrényben, ez a cikk hasznos lesz. A gipszkartonból a fürdőszobába a saját kezű asztallap segít csökkenteni a pénzügyi költségeket, miközben a szoba kifinomultságát és fellebbezését biztosítja.

  Célja és lehetséges tervezési típusok munkalapok a fürdőszobában

  A GKL asztallap különböző kialakítású:

  • Egyszerű. Úgy néz ki, mint egy polc
  • Többszintű. További elemeket tartalmaz: keret, oldalfalakkal, fülkékkel, szekrényekkel. Tartalmazhat egy beépített mosdót, amely a falhoz vagy a szerkezethez tartozik. Mosógép is kialakítható

  .gif "adat-lazy-type =" image "adat-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/stoleshnitsa-v-vannuyu-iz-gipsokartona-deshevo-i-krasivo- 2.jpg "alt =" asztali do-it-yourself gipszkarton fürdőszoba "width =" 620 "height =" 400 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/ 10 / stoleshnitsa-v-vannuyu-iz-gipsokartona-deshevo-i-krasivo-2.jpg 620w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/stoleshnitsa-v-vannuyu-iz-gipsokartona -deshevo-i-krasivo-2-300x194.jpg 300w "sizes =" (max-szélesség: 620px) 100vw, 620px "/>.gif" adat-lazy-type = "image" data-src = "https: /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/stoleshnica-iz-gkl-v-nishe.jpg "alt =" munkalap a kézzel a gipszkartonról a fürdőszobába "width =" 771 "height =" 510 "srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/stoleshnica-iz-gkl-v-nishe.jpg 771w, https://remontcap.ru/wp-content/ feltöltések / 2017/10 / stoleshnica-iz-gkl- v-nishe-300x198.jpg 300w "sizes =" (max-width: 771px) 100vw, 771px "/>.gif" adat-lazy-type = "image" adat-src = "https://remontcap.ru/ wp-content / feltöltések / 2017/10 / Stoleshnica-iz-gipsokartona-v-vannoy-1024x768.jpg "alt =" asztali do-it-yourself gipszkarton fürdőszoba "width =" 620 "height =" 465 "srcset = -srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-v-vannoy.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017 /10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-v-vannoy-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-v-vannoy-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-v-vannoy-70x53.jpg 70w "sizes =" (max-szélesség: 620px) 100vw, 620px "/>.gif "data-lazy-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-s-oblicovkoy-mozaikoy-1024x661.jpg "alt =" asztal a kezedekkel gipszkartonból a fürdőszobába "width =" 620 "height =" 400 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-s- oblicovkoy-mozaikoy.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-iz-gipsokartona-s-oblicovkoy-mozaikoy-300x194.jpg 300w "sizes =" (max-szélesség: 620px) 100vw, 620px "/>.gif" adat-lazy-type = "image" adat-src = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/stoleshnitsa-v-vannuyu-iz -gipsokartona-deshevo-i-krasivo-3.jpg "alt =" gipszkarton do-it-yourself countertop "width =" 620 "height =" 400 "srcset =" "adat-srcset =" https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/10/stoleshnitsa-v-vannuyu-iz-gipsokartona-deshevo-i-krasivo-3.jpg 620w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/ stoleshnitsa-v-vannuyu-iz-gipsokartona-deshevo-i-krasivo-3-300x194.jpg 300w "méretek =" (max-szélesség: 620px) 100vw, 620px "/>

  Mielőtt egy gipszkarton pultot telepítene a fürdőszobában, meg kell vásárolnia a szükséges eszközöket és anyagokat:

  • Lemezek a gipszkarton (jobban használni nedvességálló gipszkarton)
  • Keretprofilok
  • rudak
  • Önmetsző csavarok
  • Epoxi ragasztó
  • Nedvességálló gitt
  • Finomanyagok (csempe, mozaik)
  • fúró
  • Elektromos kirakós játék
  • Gumi és fém simító
  • kefe
  • Ollók fém vágásához
  • Szellemszint (szint)
  • csavarhúzó
  • rulett

  A fürdőszoba gipszkarton pultjának kialakításának folyamata a következő lépésekre oszlik:

  1. Megjelölés
  2. Keretképződés
  3. Gipszkarton fal díszítése
  4. végső

  jelölés

  Mielőtt elkezdené megjelölni a jövőbeli designot, készíts egy vázlatot. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb alakú és méretű asztallapot. Ha egy mosógépet egy gipszkarton szekrénybe kíván felszerelni, vegye figyelembe a magasságát. A felszínt, ahol a jelölést elvégzik, szennyeződéstisztítanak és hibákat ellenőriznek. A meglévő repedések, forgácsok, repedések megszűnnek.

  A jelöléshez ceruzával, szalagmérettel és vázlattal kell rendelkeznie. A jelölési munkák a következő szakaszokra oszthatók:

  1. Mérje meg a tervezett magasságot, és tegyen egy jelet a falra ceruzával. Ugyanezen a szinten egy sarokból visszalépünk a táblaterület hosszaival megegyező távolságból. Ezután a padlón megmutatjuk a távolságot, amely megegyezik a jövő szerkezetének szélességével. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a vázlat tartalmazza a kész asztal méreteit, így a dekoratív réteg és a bőr vastagságát (kb. 3 cm) kell levonni. Ha ez nem várható, akkor a felépítés után a tervezettnél nagyobb lehet;
  2. A meglévő címkékre vonatkozó szintet alkalmazzuk és egyenes vonalakat húzzunk. Rájuk az útmutatókat rögzítik. A jövőbeli kialakításnak nincs lejtése, kövesse a függőleges és vízszintes eltéréseket.

  Keretszerelés

  A szerelés előtt a profilokat a vázlaton feltüntetett méretek szerint kell vágni. Ezt a munkát fém ollók segítségével végzik. Jobb a munkadarab könnyebb megszámolása. A keret kialakításához szükség lesz egy szintû csavarhúzóra, csavarokra, fúrógépre, tûzárókra. Ez a folyamat a következő lépésekre oszlik:

  1. Az előkészített profilokban lyukakat hajtson be a toll-körömre. 6 mm átmérőjű fúróval fúrták őket;
  2. Profilokat alkalmaznak a jelölő vonalakra, és a lyukak pontjai jelzik a tüskék helyét;
  3. A gyedit forrasztással ellátott fúró segítségével a fal vastagságát a csempe vastagsága végzi;
   .gif "adat-lazy-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Zakruchivanie-samoreza-v-dyubel-690x414.png "alt =" asztal csináld magad a gipszkartonról a fürdőszobába "width =" 690 "height =" 414 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Zakruchivanie-samoreza-v- dyubel-690x414.png 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Zakruchivanie-samoreza-v-dyubel-690x414-300x180.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>
  4. Egy 6 mm átmérőjű fúróval ellátott perforátor segítségével ismét lyukak készíthetők, a behúzások egyenlőek a dugó hosszával. Hasonlóképpen fúrjon lyukakat a padló rögzítőelemeihez;
  5. A profilokat az alapra helyezzük, hogy a lyukak egybeesjenek. A tüskék segítségével szorosan rögzítik őket. A munka során fontos, hogy a szintek segítségével ellenőrizzük a keret elemeinek elrendezésének helyességét;
  6. Kihúzódó állványhoz 2 profilvezetőt kell bevinnie. Ezeket egymásba illesztik, és rögzítik az összekötő vonal csavarjaival. Jobb, ha nem veszel egy profilt, mert el fog süllyedni;
  7. A felső jelzések mentén rögzítik a vízszintes jumpert. Azt is ajánlatos kettős, hogy ne hajlítsanak. A kinyúló rackhez rögzített tartó segítségével. A profilhorony falánál helyezze be a kapulapot és rögzítse csavarokkal;
   .gif "adat-lazy-type =" image "adat-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Vertikalnye-stoyki-s-peremychkami-690x411.png "alt =" asztal csináld magad a gipszkartonról a fürdőszobába "width =" 690 "height =" 411 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Vertikalnye-stoyki-s- peremychkami-690x411.png 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Vertikalnye-stoyki-s-peremychkami-690x411-300x179.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>
  8. Ezután a keretet meg kell erősíteni ugyanazon profillal rendelkező távtartókkal. Két vízszintesen helyezkedik el a jövő design alatt, kettő mindkét oldalon a rackek között. Ha a mosdóhoz egy gipszkarton munkafelületet szerelnek be a fürdőszobába, akkor a felső köpenyeket úgy kell elhelyezni, hogy a mosdócsésze illeszkedjen közöttük. A távtartónak szorosan illeszkednie kell a kerethez. Ehhez a profil végein négyszögletes vágásokat kell végezni. A rugóknak is kettősnek kell lenniük, és a design nem fog megdőlni. A telepítés befejezése után a vezetők vízszintes helyzetét ismét egy szinttel ellenőrizzük. Ellenőrizze a kapcsolatok minőségét is. A profilok ízületeiben nincsenek hiányosságok.
   .gif "data-lazy-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Karkas-koroba-690x337.png "alt =" asztal a kézzel a gipszkartonból a fürdőszobában "width =" 690 "height =" 337 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Karkas-koroba-690x337.png 690w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Karkas-koroba-690x337-300x147.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>

  Gipszkarton lapok

  Mielőtt elkezdené a bevonatot, két darabot kell vágnia, amelyek mérete megegyezik a keret méretével. A doboz felállítása a következő lépésekből áll:

  1. A kezdeti szakaszban a jövőbeli lyuk kontúrt kell elhelyezni a mosogató alatt és a gipszkarton lapon.
  2. A kapott kontúrokkal ellátott GKL a keretre kerül, és csavarokkal csavarozva a profilokhoz. A második lapot hasonlóan rögzítik. A csavarokat egymástól 20 cm távolságra helyezik el. Csavarja fel őket a kerület mentén mindkét támaszon;
   .gif "adat-lazy-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Kreplenie-nizhnego-lista-690x417.png "alt =" Munkaasztal a saját kezével gipszkartonból a fürdőszobába "width =" 690 "height =" 417 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Kreplenie-nizhneglista-690x417. png 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Kreplenie-nizhnego-lista-690x417-300x181.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>
  3. Vágjon nyílást a kontúr mentén. A vágás megkönnyítése érdekében a gipszkartonban lyukat fúrtunk, és egy fűrészszalagot helyeztünk be;
  4. A szerkezet eleje gipszkartonból készült hevederrel van lezárva. A csemperagasztót a végdarabra és a lap hátsó oldalára helyezzük, és szorosan nyomjuk meg. Ezután távolítsa el a felesleges ragasztót, és a csavarokkal rögzítse a rudat a kerethez. A csavarok közötti távolság - 20 cm;
  5. Készítsen elő egy lapot az oldalra, amely a fal mellett helyezkedik el. A lap hosszának olyannak kell lennie, hogy a munkadarab ne érje el a padlót 5 mm-rel. Az oldalsó lapot a keretbe helyezzük, az alatta lévő ékek alatt, és csavarokkal rögzítjük az egész kerület mentén, amelynek távolsága 15 cm;
  6. Akkor fel kell villantanod a szerkezet második falát. Ehhez két lapra van szükség, amely bezárja a keretet belül és kívül. A külső lap felső vágásának az asztallappal, az egyik oldalával kell egyenesen lennie, pontosan egybeesik a profil peremével. Alulról ékeket helyezünk. Rögzítse a lapokat csavarokkal. A belső lapot ugyanúgy rögzítik;
   .gif "adat-lazy-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Kreplenie-bokovogo-lista-690x410.png "alt =" Munkaasztal a saját kezével gipszkartontól a fürdőszobáig "width =" 690 "height =" 410 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Kreplenie-bokovogo-lista-690x410. png 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Kreplenie-bokovogo-lista-690x410-300x178.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>
  7. A gipszből készült csíkok segítségével a végek zárva vannak. Ragasztják, majd rögzítik öncsavarral. A mosáshoz, vágáshoz és ízületekhez használt lyukakat csiszolópapírral kezeljük és egy primerrel kezeljük.
   .gif "adat-lazy-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-i-nakladnaya-rakovina-690x410.png "alt =" asztal csináld magad a gipszkartonból a fürdőszobába "width =" 690 "height =" 410 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-i-nakladnaya- rakovina-690x410.png 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Stoleshnica-i-nakladnaya-rakovina-690x410-300x178.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>

  végső

  Miután befejezte a doboz építését, el kell döntenie a befejező anyagok típusát. Az egyik vagy másik típusú befejező munkálatok kiválasztása során ragaszkodni kell ahhoz a stílushoz, amelyben a fürdőszobát díszítik. Szintén figyelembe kell venni a színtartományt.

  Ha a gipszkarton és a fürdőszoba mozaikpultok opcióját választják, a következő műveleteket kell elvégezni:

  1. A tabletta nem gitt, mert minden szabálytalanság elrejt egy réteg ragasztót. A mozaik a táblagép felszínén helyezkedik el. Szükség van mozaik készítésére a lyuk alatt a mosogató. Meg kell adnia a szükséges alakot, levágva egy darálóval vagy egy késsel;
  2. A csemperagasztót a gyártó utasításai szerint hígítjuk, és egyenletesen alkalmazzuk a tabletta oldalfalán;
  3. Az oldalsó részek beakasztása után ragassza fel a finomanyagot a polcok végein és illessze be a vízszintes felület fölé;
  4. Miután a ragasztó megszárad, az ízületeket fugával kezelik;
  5. Ha a varratok teljesen szárazak, minden ízületet áttetsző vízzáró tömítőanyaggal kell bevonni.

  Ha gipszkarton-padlót és fürdőszobai cserépet tervez, akkor ugyanaz a munka szükséges. Kizárólag testreszabott varratokat kell készíteni, ellenkező esetben a cserép nem fekszik le.

  .gif "adat-lazy-type =" image "adat-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Ukladka-mozaiki-1-690x409.png "alt =" asztali csináld magad gipszkartonból a fürdőszobába "width =" 690 "height =" 409 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Ukladka-mozaiki-1-690x409. png 690w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/10/Ukladka-mozaiki-1-690x409-300x178.png 300w "sizes =" (max-szélesség: 690px) 100vw, 690px "/>

  A fürdőszoba gipszkartonból készült asztallap egy jó lehetőség, amely elrejteni fogja a mosdót és a mosógépet, valamint megadja a fürdőszoba egyediségét és eredetiségét.

  Bútor fürdőszobai gipszkartonhoz

  A mai univerzális fürdőszobai bútorok megtalálása nagyon nehéz. Egyes bútorok nem alkalmasak kisebb helyiségekre, mások, éppen ellenkezőleg, a tágasak számára nem relevánsak. Ebben az esetben a lakástulajdonosok megpróbálják önállóan elkészíteni a szükséges bútorokat. Emellett ismert, hogy a fürdőszobában nincs szükség semmilyen oldalszekrény vagy szekrény felszerelésére. Itt a polcok nagyon fontosak lesznek. Könnyű gondoskodni az alapvető háztartási tárgyakról, és a fürdőszoba belsejét kényelmes és hangulatos légkörbe fordítani.

  A polc a gipszkarton mosogatójához nagyon nyereséges és releváns megoldás lesz. Azt kell mondanom, hogy az ilyen struktúrák megbízhatóak és releváns anyagok. A gipszkarton mesterséges fából készül. A bevonat fő előnye a nedvesség és a korrózió veszélye. Az ilyen polc mesterséges eszközökkel való károsítása szinte lehetetlen. A lakástulajdonosnak sok erőfeszítést kell tennie. Ráadásul a gipszkarton nem sérülhet a nedvesség és a hőmérséklet-változások miatt, amelyekről ismert, hogy különösen intenzív a fürdőszobában. Ezért a gipszkarton sokoldalú anyag a fürdőszoba felszereléséhez.

  Fürdőszobabútorok független gyártása

  Tudja meg, milyenek a polcok a fürdőszobában az interneten. Lehetőség van a szükséges alapanyagok beszerzésére a szakmai építőmesterségekben, és bizonyos tárgyak jelenléte nélkül is objektumokat építhetnek. A virtuális téren könnyedén megtalálhatja tapasztalt szakértők és felhasználók tippjeit és ajánlásait, akik segítenek kiválasztani az anyagot, valamint rajzokat és projekteket nyújtani a jövőbeni bútortervek számára. A legfontosabb dolog, amit a háztulajdonosnak meg kell tennie, hogy naprakész számításokat végezzen. Meg kell mérni a jövő objektumának arányait és méreteit. Ellenkező esetben a polc túl nagy lehet, ami a fürdőszobában a tömítettség érzetét kelti.

  Természetesen a szükséges feladatok megoldásához eszközökre lesz szükség. Sajnos, de költsége ma igen magas. Ebben az esetben kapcsolatba léphet a magánépítészeti műhelyekkel, és megrendelheti a polcok gyártását exkluzív méretekben. Az ilyen vállalatokkal való együttműködés előnye, hogy a tapasztalt tervezők az ügyfél rendelkezésére állnak. A szakemberek olyan egyedi projektet dolgoznak ki, amely figyelembe veszi az összes szükséges követelményt, és segít a lakástulajdonosnak, hogy minél magasabb színvonalon és teljesebbé tegye a terem belsejét. Fontos, hogy fordítsanak figyelmet arra, hogy az ilyen megoldásokat a modern európai szabvány szerint stilizálják. Még a Hruscsovban megszokott szűk fürdőt is elitszobává alakíthatják, amely egyedülálló dekoratív megoldásokból áll.

  Bútorok magán műhelyekből

  Fontos megjegyezni, hogy egy olyan elem gyártása, mint a gipszkartonból készült mosogató polcja egy magán műhelyben, valóban megbízható és stabil belső elemet biztosít. A szakértők nem csak minőségi anyagokat használnak, hanem további feldolgozásnak is alávetik őket. A belsõ tárgyakat különleges lakkokkal kezeljük, ami lehetõvé teszi, hogy a szerkezet sérülékeny legyen bármilyen korrózióra. A lakk átlátszó és vékony réteggel van felhordva. Ezenkívül természetes alapon készül, és teljesen biztonságos az emberi test számára. Ráadásul a műhelyben lévő tárgyak gyártása szó szerint néhány nap. A lakástulajdonos rövid időn belül nemcsak a fürdőszobát, hanem más helyiségek felszerelését is képes lesz. Egyes vállalatoknál könnyű a konyhában vagy a nappaliban lévő szekrénybútorok gyártását rendelni.

  Egyes lakástulajdonosok inkább a természetes fából készült fürdőszobát használják. Ez a megközelítés irracionális. Fa még az elit osztály gyorsan válik értéktelen. A páratartalom állandó alakváltozást eredményez, és ennek megfelelően a repedések és a forgácsok megjelenése. Ezenkívül a konstans hőmérséklet-egyensúlyhiány a vonzerejét elveszíti. A fa elkezd elhalványulni és homályosodni, ami aligha járul hozzá az otthoni kényelemhez és a kényelemhez.

  Természetesen még a gipszkarton polcaira is szükség van karbantartásra és szervizelésre. Időnként a lakástulajdonosnak speciális védőelegyekkel kell törölnie a polcokat, és fel kell fednie a fent említett lakkot. Ilyen anyagokat bármely szakterületen vásárolhatnak. Ráadásul belső tárgyak megrendelésénél a magánüzemi műhelyekben azonnal megvásárolhat további eszközöket a fából készült bútorok ápolásához. Ez a megközelítés hosszú távon megóvja a jövőbeli javításokat, és megőrzi a belső tér vonzerejét.