Legfontosabb > Bútor

Matta csempe a fürdőszobában bézs

Gyártó: El Molino

Gyártó: Porcelanite Dos

Gyártó: Shakhtynskaya Tile

Gyártó: Azulejos Alcor

Gyártó: Gracia Ceramica

A "Champagne" kerámia csempe gyűjtemény az M-térről.

Kerámia burkolólapok gyűjtése M-térből tavaszi

Kerámia csempe "Roman"

Gyártó: Shakhtynskaya Tile

A Muraya Gracia Ceramica gyűjtemény örök kontrasztot testesíti meg nappal és éjjel. Muraya, vagy "a japán császárok fája" egy gyönyörű növény, amely gyengédséggel és egyszerűséggel lenyűgöz. A gyűjtemény két árnyalatból készül, és a dekorációs elemek kombinációjának számos változata használható.

A Muraya Gracia Ceramica kollekció bézs és barna színben jelenik meg.

Egy kis helyiségben jobb, ha élénk színekkel használja ezt a csempegyűjteményt, ez pedig vizuálisan tágasabbá teszi a szobát. Ebben az esetben egy nagy területű helyiségben a gyűjtemény sötét verziója relevánsabb lesz.

Kerámia csempe Muraya Gracia Ceramica matt felületen. Két különböző árnyalatból áll, amelyek tökéletesen össze vannak kapcsolva egymással. Arany és csillárok díszítésre használják. Szintén létrehoz egy gyöngyházfekete hatását a dekorációra. A díszítőelemeket és a főlemezt vízszintesen és függőlegesen lehet elhelyezni.

Gyártó: El Molino

A jól ismert gyártó, az El Molino Seda fürdőszobai csempe segíteni fog a szoba belsejében, szép, higiénikus és vonzó évekig. Ez a legjobb megoldás a legextravagánsabb, érdekesebb ötletek és ízlési preferenciák megvalósításához. Mérete 25 x 50 cm 2. A zománcozott matt felület tökéletesen tisztítható bármilyen, még agresszív mosószerrel, sem szennyezi a szennyeződéseket és megakadályozza a gomba és a penész kialakulását. Az Seda csempe megbízható és praktikus anyagból készül, amely ellenáll a mechanikai sérülésnek, nem reped és hosszú élettartamú.

Bézs csempe 20x30

00-00-4-06-00-23-030 Palermo könnyű homok 20x30

fal, 20x30 cm, Palermo Jade kerámia

010101004319 Damaszkusz bézs felső 01 20x30

fal, 20x30 cm, Damascus Shakhty csempe

010101004321 Damaszkusz bézs alja 02 20x30

dekoráció, 20x30 cm, Damascus Shakhty csempe

010101004323 Damaszkusz bézs alsó 03 20x30

dekoráció, 20x30 cm, Damascus Shakhty csempe

010101004327 Magnolia bézs top 01 20x30

fal, 20x30 cm, Magnolia Shakhty csempe

010101004329 Magnolia bézs top 02 20x30

dekoráció, 20x30 cm, Magnolia Shakhty csempe

010101004331 Magnolia bézs top 03 20x30

dekoráció, 20x30 cm, Magnolia Shakhty csempe

010101004341 Selene barna felső 01 20x30

fal, 20x30 cm, Selena Shakhtinskaya csempe

010101004349 Jacqueline bézs felső 01 20x30

fal, 30x20 cm, Takeshi Shakhty csempe

010101004351 Jacqueline bézs felső 02 20x30

fal, 20x30 cm, Jacqueline Shakhty csempe

010101004485 Algéria bézs top 01 20x30

fal, 20x30 cm, Algéria Shakhty csempe

010101004489 Algéria bézs alsó 03 20x30

fal, 20x30 cm, Algéria Shakhty csempe

Matta csempe a fürdőszobában bézs

A matt bézs színű bézs színe békés és nyugodt, a fürdőszobában a világos színek elegáns teremdíszítést tesznek lehetővé, ráadásul a bézs szín használata tökéletes klasszikus stílusú dekorációval rendelkezik. A főbb kritériumok a matt bézs szín kiválasztásához a fürdőszobában:

 • A szoba "meleg" kontraszttal és hangulatos légkört teremt.
 • A bézs csempe nyugtató hatású és pihentető a testünk számára.
 • A csempe bézs színe más árnyalatokkal kombinálható, míg a bézs szín az általános háttérrel szemben áll.
 • A többi színhez képest a béz kevésbé szennyezett.
 • Javasoljuk, hogy dekoratív elemeket használjunk a szoba gazdag stílusának megteremtéséhez.

A katalógusunkban érdekes cserépkollekciók találhatók meg világszerte gyártóktól Spanyolországból, Olaszországból és más nyugat-európai országokból. A kívánt tervezési megoldás optimális kiválasztásához használja tanácsadónk segítségét, aki olcsó fürdőszobai vagy matt padlóburkolatot választ ki a fürdőszobában. Kiválaszthatja az ökoszisztéma stílusát, valamint a modern dekorációs stílust.

Bézs csempe a fürdőszobában: kortárs klasszikusok a lakberendezésben

Kerámia csempe a legnépszerűbb anyag a fürdőszoba befejezéséhez. A csemegek színeinek és témáinak hatalmas változatossága körében a bézs kollekciók különösen népszerűek. Ez a szín a szükséges kényelmes légkört teremt a szobában, és ideális a legtöbb stilisztikai stílushoz.

Színhatás

Mielőtt megvizsgálná a bézs csempe szerepét a fürdő belsejében, meg kell mondani néhány szót a színről és annak pszichológiai hatásáról. A bézs színei békében és nyugalomban hangzanak el. Ez az otthoni kényelem és a melegség. Ezt a befejezést gyakran érzékeny és romantikus emberek választják.

Tervezési szempontból a szín vizuálisan bővíti a teret, és fényt tölt fel a helyiségben. A paletta többi részével való sikeres kombinációnak köszönhetően a hangzás klasszikusnak mondható. A bézs színei a kemény munkanap után lazíthatnak és lazíthatnak. Ez a hatás egy fürdőszobai felületet eredményez. A szín elsődleges vagy másodlagos. Szezonról-szezonra, továbbra is releváns és divatos.

előnyök

A fürdőszobai csempe bézs színnel rendelkezik bizonyos előnyökkel, amelyeket ismernie kell. A dekorációval és javítással foglalkozó szakemberek számos fontos előnnyel rendelkeznek.

Vizuális hatás

A fürdőszoba jellemzően korlátozott méretű. Szükséges, hogy tágasabb és nagyobb legyen. Ha a fehér csempe nem illik, válassza a bézs tónusokat. A világos színek megkönnyítik a légkört és a frissességet.

Kombinációja

A szín klasszikus és sokoldalú a többi árnyalatú jótékony és harmonikus kombináció miatt. A világos színek és a semleges paletta tökéletesen kiegészítik a domináns bézs színt.

gyakorlatiasság

Bézs csempe gondozása csak a textúrától függetlenül (matt vagy fényes). A háztartási vegyi anyagok használata nélkül rendszeres nedves tisztítás lesz elegendő.

hiányosságokat

A klasszikus színű befejező anyagnak hátrányai vannak. Bézs - bélyegzett szín. Foltok, jelek, foltok és más szennyeződések (különösen a fényes felületen) láthatóak lesznek rajta. A befejező anyag szépségének megőrzése érdekében rendszeresen tisztítania kell. A színtelítettség túlságosan telített lehet, hogy a dekoráció monoton és unalmas.

A használat jellemzői

Vannak szabályok a bézs csempe megfelelő használatához. Ha csempével dolgozik, a fugázás elengedhetetlen. A megfelelő szín kiválasztása fontos szempont a stílusos és tiszta formatervezéshez. Ajánlott a szabványos fehér megoldás elvetése, különben különös hangsúlyt fektet a célra. Ideális - "elefántcsont" vagy krém. Próbáljon színt a lehető legközelebb kiválasztani a befejező anyaghoz.

Sötét habarcs is megfelelő. A leggyakoribb színek: gazdag bézs, barna, sötétbarna. A könnyű habarcs gyorsan piszkos. Fehér összetétel - a leginkább praktikus lehetőség. A varrások tökéletes állapotban tartásához sok időt és energiát kell eltöltenie.

A fényes csempe klasszikus és modern díszítéssel használható. A sima textúra a hangulatot frissesség, sőt hideg jegyében adta. Ha az ellentétes hatásra van szüksége, hogy meleg és hangulatos légkört hozzon létre, válasszon matt felületű anyagot. A textúrák kombinációja megengedett.

Matt fürdőszoba csempe fotóval

Gyár: Porcelanite Dos

Gyár: Marca Corona

Gyár: Porcelanite Dos

Gyár: El Molino

Gyár: El Barco

Gyár: Alta Ceramica

Kerámia csempe színek

A porcelán cserép színei rendelkezésre állnak

Matte csempe a fürdőszobában: a stílus és a praktikusság kombinációja

Matte csempe a fürdőszobában - ez a tendencia az utóbbi évek "legforróbb" trendjének nevezhető. Divat a felületen fényesség nélkül tartja a belső találatok csúcsát.

Csempe a fürdőszobában (matta) új lehetőségeket nyit meg a belsőépítészet számára, miközben lehetővé teszi, hogy új ismeretekkel ismerkedjenek meg a korábban ismerős elemekkel:

 • a csempe másképp észlelt felületi struktúrájának hiánya miatt;
 • matt felületen a színek mélyebbre és kifejezőbbé válnak;
 • csempe a fürdőszobában, amelynek matt felülete tökéletes háttér a stílusos kiegészítők számára, egyértelműen meghatározza az egészségügyi felszerelést.

A matt csempe tökéletesen illeszkedik a fényes és fényes dekorokhoz. Emiatt expresszív ékezeteket hozhat létre a falakon, kiemelheti a helyiség előnyeit, vagy elrejti hibáit. A matt csempe és a fényes díszítőelem kombinációja egyediséget kölcsönöz, kiemeli a belső tér modern stílusban, Art Deco stílusban és még a gyerekek fürdőszobájában is.

A belsőépítészeti kiadványok példákat mutatnak be arról, hogy egy matt fürdőszobai csempe hogyan néz ki egy fotóval, használhatja saját ihletésükkel és hozzon létre egy egyedi fürdőszobát.

Csempe a fürdőszobában (matta) van egy másik vitathatatlan előnye: praktikus. A matt felületen nem látható a szárító víz nyomai. Ez a csempe nem kell dörzsölni, hogy felvegye a ragyogást, és távolítsa el a nemkívánatos csepegéseket, amelyek elkerülhetetlenül felmerülnek minden használat után a zuhany vagy a tisztítás. Az ilyen csempék gondozása öröm. A matt, csempeburkoló falak még olyanok között is tökéletesek, akik nem szívesen töltik el a tisztaságot a fürdőszobában.

10, Alsó Syromyatnicheskaya Street, 10, 3. épület, B bejárat, első emelet

Matt fürdőszoba csempe

Az ideális fürdőszobának való gondolkodás jelentősen változhat, az igényes anyagokkal szemben támasztott igényekkel szemben. A helyiség funkcionális céljának sajátossága miatt nagyon fontos annak biztosítása, hogy a falak és a padló megbízhatóan védett legyen a nedvességtől és a gombás szennyeződésektől. Ez akkor garantálható, ha a fürdőszoba tervezéséhez mattlapokat használ, a minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően. A többi bélésanyagtól eltérően maximális ellenállása a kedvezőtlen környezeti tényezőknek, miközben gyönyörű megjelenésű és kellemes textúrájú.

 • Típus: Padlólapok
 • Típus: Padlólapok
 • Típus: Határ
 • Típus: Határ
 • Típus: Spec. az elemet
 • Típus: Padlólapok
 • Típus: Mozaik
 • Típus: Lépés
 • Típus: Határ
 • Típus: Padlólapok
 • Típus: Határ
 • Típus: Határ
 • ezelőtt
 • 1
 • 2
 • 3
 • .
 • 6
 • további

Ne tegyen rossz választást, és vásároljon matt padlólapokat a fürdőszobába, kétségtelenül a praktikusság és a tartósság lehet az online áruházunk minden ügyfele. Miután kapcsolatba lépett a népszerű olasz márkákkal, megszervezzük a prémium márkás termékek szállítását, és segítünk ügyfeleinknek a személyes preferenciák és a helyiségek sajátosságai alapján kiválasztani az anyagokat.

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba matt padlóburkoló lapokkal szemben?

Az ilyen szoba, mint a fürdőszoba, matt lapok úgy tűnik, hogy a legsikeresebb befejező lehetőség, és mind a falak és a padló. Az a tény, hogy nem veszíti el a fényerőt az idő múlásával, és még intenzív használattal is megőrzi erejét. A különleges feldolgozás és a kiváló minőségű nyersanyagok megbízható védelmet nyújtanak a nedvesség és a biológiai inergenitás ellen, és az árnyalatok és textúrák hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen stílust ellátó szoba furnérját megtalálja. A fürdőszobában lévő mattacsempe többi előnye közül, melyet katalógusunkban bemutatunk, érdemes megemlíteni:

 • a minimális gondozási követelmények;
 • gyors stílus;
 • tűzállósági;
 • kompatibilis bármilyen befejező anyaggal;
 • elegancia és eredetiség.

A vásárlás okai a weboldalunkon

Amikor felteszi a kérdést, hogy hova kell megrendelni a fürdőszobában csiszolt kerámia burkolólapokat, a legérzékenyebb az online áruházunkkal való kapcsolatfelvétel. Tapasztaltuk a megrendelések széles választékát, és széles választékunk lehetővé teszi számunkra, hogy bármely vevő igényeit kielégítsük. Mi felelősségteljesen kezeljük hírnevünket, így gyorsan dolgozunk, elfogadható árat állítunk be és bármilyen további segítséget nyújtunk ahhoz, hogy stílusos és praktikus belső kialakításhoz jussunk.

Bézs fürdőszoba csempe

Ár: 1478 rubel / m²

Mérete: 30 * 60 cm
Gyártó: ProGRES

Ár: 3327 rubel / m²

Méret: 10 * 30 cm
Gyártó: Maritima Kerámia

Ár: 3066 rubel / m²

Méret: 33 * 100 cm
Gyártó: Dom Ceramiche

Ár: 3038 rubel / m²

Méret: 33,3 * 60 cm
Gyártó: Ascot ceramiche

Ár: 467 rubel / m²

Mérete: 20 * 30 cm
Gyártó: Cersanit

Ár: 679 rubel / m²

Méret: 45 x 25 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 577 rubel / m²

Mérete: 40 x 25 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 577 rubel / m²

Mérete: 40 x 25 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 664 rubel / m²

Méret: 25 * 45 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 385 rubel / m²

Mérete: 20 * 30 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 557 rubel / m²

Méret: 25 * 40 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 577 rubel / m²

Méret: 25 * 40 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 537 rubel / m²

Méret: 40 x 27 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 778 rubel / m²

Mérete: 25 * 60 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 2447 rubel / m²

Méret: 28,5 * 85,5 cm
Gyártó: Azulejo Alcor

Ár: 2128 rubel / m²

Méret: 25 * 75 cm
Gyártó: Cifre

Ár: 377 rubel / m²

Mérete: 20 * 30 cm
Gyártó: Kerama Marazzi

Ár: 795 rubel / m²

Ár: 672 rubel / m²

Ár: 795 rubel / m²

Ár: 795 rubel / m²

Ár: 672 rubel / m²

Ár: 672 rubel / m²

Ár: 672 rubel / m²

Ár: 795 rubel / m²

Ár: 901 rubel / m²

Mérete: 15 * 15 cm
Gyártó: Kerama Marazzi

Ár: 795 rubel / m²

Ár: 795 rubel / m²

Ár: 1078 rubel / m²

Méret: 8,5 * 28,5 cm
Gyártó: Kerama Marazzi

Ár: 2287 rubel / m²

Méret: 28 * 70 cm
Gyártó: Mayolica

Ár: 2340 rubel / m²

Mérete: 20 * 80 cm
Gyártó: Mayolica

Ár: 735 rubel / m²

Mérete: 20 * 40 cm
Gyártó: Ceramica Classic

szentbeszéd

Moszkva, Electrolyte passage, 10 Értékesítési iroda / Bemutatóterem +7 (495) 103-48-48
8 (800) 302-70-03

Kashira

Kashirskoye shosse, 19, épület 1 +7 (495) 103-48-48, ext. 111

Kuntsevskaya

Meleg malom

Piac "Mill", pav. B17 / 1 Moszkvai körgyűrű, Moszkva, 41 km-re +7 (926) 708-00-02
+7 (925) 840-90-05

Meleg Stan

Piac "Mill", pav. B17 / 2 Moszkva körgyűrű, Moszkva 41 km-es, +7 (925) 840-90-05
+7 (495) 424-63-94

Novogireevo

Piaci "Vladimirskiy trakt", TC "Bútorház", pav.3 №1, Balashikha, Oroszország +7 (926) 912-14-90
+7 (963) 712-66-60

Novogireevo

Piaci "Vladimirskiy trakt", hangár 4 +7 (968) 650-92-89
+7 (925) 653-16-16

Nakhimov Avenue

Simferopol utazás, ház 1 +7 (495) 103-48-48

© 1998-2018
Online Tile Shop
Moszkva, Szentpétervár, Oroszország

Matt burkolólapok a fürdőszobában: fő előnyök (33 fotó)

A fürdőszobai helyiség modern stílusban történő kialakítása érdekében jobb, ha csempe matt felületű, nem fényes. Ez a matt textúra stílusos, nyugodt és divatos kép a szobából. És a matt csempe nem csak a falak számára jó, a padlón és a mennyezeten gyönyörűnek tűnik. Tekintsük a cikkben, hogy mit tartalmaz egy matt matrac a fürdőszobában, mit kell keresni, amikor kiválasztjuk.

Különlegességek

A matt felületű csempe kellemes tapintású, nem nedves, mint egy fényes felület. Ezért hozza létre a kényelmes és hangulatos helyet a fürdőszobában.

Egyesek nem kedvelik azt a tényt, hogy a fényes, matt matracok a konyha és a fürdőszobához képest nem olyan elegánsnak tűnnek, és nem aktív, szemet gyönyörködtető, csillogó. Azonban ez a puha nyugodt és matt felület felértékelődik, mivel úgy tűnik, nemes és elegáns.

A matt lapok segítségével igazán stílusos belső teret kap. A modern tervezők egyre inkább ezt az anyagot részesítik előnyben, felismerve a praktikumot, a puha szépséget és a nemes megjelenést.

A matt felületű csempe nem csúszós, ezért a falakon kívül tökéletes a padlóburkolat számára is. Az anyag csúszásmentes felülete annak köszönhetően, hogy porózus szerkezete van, ellentétben a fényes másolatokkal. A kerámia burkolólapok tulajdonságait olyan családok fogják értékelni, ahol kisgyermekek és idősek (különösen veszélyeztetett kategóriák). Most a padlóhoz tartozó szürke csempe különösen aktuális.

Ez a kerámia anyag nedvességet elnyel rosszul, így ez a legjobb választás a fürdőszoba befejezéséhez.

A matt textúrájú fal- és padlóburkolat tökéletesen elviseli az agresszív kémiai porok, gélek és más tisztítószerek hatásait, ezért nagyon egyszerű és könnyen tisztítható. Ha a fényes cserépet nedves tisztítás után tovább kell tisztítani egy száraz ruhával, hogy nincsenek foltok, a matt felület nem igényel ilyen erőfeszítést. Matt lapokat nem kell naponta mosni, fanatikusan hozva a tökéletes állapotba. A felületén nincsenek foltok, a kis szennyeződés is észrevehetetlen, így meglehetősen korlátozható a fürdő heti tisztítására. Jó előny a forgalmas emberek számára.

A csempe tartóssága nagyon magas. Pontosan ez az anyag, kihasználva egyszer, akkor elfelejteni a javítás a fürdőszobában sok éven át. És a matt felületű, kerámia burkolólapok megjelenése nem veszít az évek során. Csak a túlságosan éles és erős mechanikai sokkoktól fél, és akkor is meg kell próbálnod megtörni az anyagot, vagy megpróbálni feltörni.

A különböző textúrák és árnyalatok lehetővé teszik, hogy a megfelelő csempe közül választhasson a fürdőszobában, még a legkifinomultabb és szokatlanabb is. Különösen szép a csempe a fürdőszobában az ország stílusában, eklektikus, etnikai, antik. A klasszikus design is jól illeszkedik a matt felülethez.

A felület fényes, nem irritálja a szemet, nem fárad el. A felület nem tükröződik, ezért stressz nélkül is tökéletesen látható.

A matt felület rendkívül esztétikailag kellemesnek tűnik. Ez az anyag minden fürdőszobában bemutatható megjelenést kölcsönöz. És ez a kinézet "kedves", nemes. Konyhai befejező anyagként ilyen lapok is megfelelőek.

A nem fényes felület, különösen ha világosszürke vagy fehér - vizuálisan kitágíthatja a helyet. Ez jó előnnyel járhat, ha szabványos kis fürdőszobákat tervez.

A háttér, a bútorok, a vízvezeték, dekorációs elemek érdekesnek tűnik. Azt is meg kell választani nem túl ragyogó textúra, így nincs kellemetlen kontraszt. Ez az anyag egyedülálló képessége arra, hogy felhívja a figyelmet nem magára, hanem a háttérben lévő tárgyakra, ezért különös figyelmet fordítson a szaniterek, szekrények, fürdőszoba kiegészítők kiválasztására - vonzónak kell lenniük.

A legtökéletesebb a standard fürdőszobai anyagok közepén. Ezek a paraméterek alkalmasak falak és padlók számára. Ha nagy fürdőszobája van, kiválaszthat egy nagy cserépet, ami a maga módján is érdekesnek tűnik.

ellenérvek

A teljesség érdekében meg kell oldani az anyag hiányosságait.

Az első az, hogy nagyon nehéz lesz, néha lehetetlen eltávolítani az erős piszkot a felületről.

A matt kő lapok nem alkalmasak egyes népszerű belső stílusok számára. Tehát, ha azt tervezi, hogy díszíti a fürdőszobát egy pompás barokk vagy rokokó stílusban, akkor a matt árnyalat nem fog működni - ilyen "palota" belső igényel elegáns, fényes és fényes. De ez a felület a modern belső térben nem hasonlítható.

Amikor tervezzük a fürdőszoba matt felületű, mintával vagy anélkül, győződjön meg róla, hogy gondoljon egy jó további szoba világítás. Ez az anyag nem rendelkezik fényvisszaverő képességekkel, amelyek a fürdőszobában sötétednek.

Textúra utánzás

Most nem csak a padló és a falak sima matt cseréje vált ismertté, hanem utánozza például a fát, a hullámokat, a téglafalat, a mozaikokat és más érdekes textúrákat. Tekintsük egy ilyen csempe tulajdonságait.

Meg kell jegyeznünk, hogy minden természetes imitáció feltehetően és tökéletesen pontosan egy matt felületre néz. Alapvető stílus:

 • homok;
 • agyagszürke vagy barna felület;
 • egy fa;
 • len;
 • természetes nyers kő.

Vannak más imitációk is, mindez a vevő vágyától és a fürdőszoba stílusától függ. Ez a tökéletes megoldás rusztikus belső, etnikai, országos.

Fürdőszoba, amelyben a csempe barna, szürke, bézs - "a kő alatt", legyen egy tisztességes méretű. Egy kicsi, kőből szegélyezett szoba olyan lesz, mint egy börtön vagy alagsor.

szín

Hogyan válasszunk egy divatos árnyékot, amely alkalmas a fürdőszobájára.

A "víz" színek - kék, kék, türkiz - különösen fontosak a fürdőszobában. A legfontosabb dolog az, hogy a hideg belsőséget meleg árnyalattal hígítják: narancssárga, piros vagy sárga kiegészítők. Ellenkező esetben a padló- és falburkolat, valamint az egyetlen "hideg" árnyalat minden más felülete visszaverődő benyomást kelt, ami a pszichét lenyomja.

A fehér és az arany kombinációval készült matta csempe most nagyon fontos. Ezenkívül egy hasonló fürdőszoba dekoráció nagyon elegánsnak tűnik, felidézi az ünneplés és a luxus érzését.

A zöld kádas matt kerámia burkolólapok különösen előnyösek a pisztácia, menta vagy világoszöld színárnyalatokban, míg a sötétebb "zöldek" - a malachit, a smaragd jobban néznek ki a padlón.

A matt felületű, vörös színű felület egy modern fürdőszoba számára alkalmas.

A fekete minden idők klasszikusa.

Ha a fürdőszobát etnikai vagy vidéki stílusban díszítik, akkor a tökéletes megoldás a padlóra a barna vagy matt homokos cserép választása lesz. Szintén szürke, bézs csempe a természetes textúrák utánzatával ebben az esetben gyönyörűnek tűnik.

Ha szeretne egy női Barbie belső térben, hagyja abba a rózsaszín és lila anyag kiválasztását, de ebben az esetben fontos, hogy a belsejét lenyűgöző részletekkel higítsa - tükrök, kiegészítők és fényes lámpák. A fürdőnek ebben az esetben is fényesnek kell lennie.

Ha tetszik a matt textúra, de nem áll készen arra, hogy teljes mértékben felhagyjon a fényességgel, választhat egy közbenső lehetőséget a fürdőszoba befejezéséhez - egy félig fényes csempe, amely mindkét típus fő előnyeit tartalmazza.

Kerámia fürdőszoba csempe

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 680 rubel. / m²

Gyártó: Europa Ceramica

Ár: 668 rubel. / m²

Ár: 1591 dörzsölje. / m²

Gyártó: Europa Ceramica

Gyártó: CERAMICS OF THE FUTURE

Ár: 1372 rubel. / m²

Gyártó: Europa Ceramica

Ár: 670 rubel. / m²

Ár: 604 dörzsölje. / m²

Gyártó: Europa Ceramica

Gyártó: Europa Ceramica

Ár: 721 rubel. / m²

Gyártó: Europa Ceramica

Ár: 735 rubel. / m²

Gyártó: Europa Ceramica

Ár: 251 rubel. / m²

Ár: 1344 rub. / m²

Felület: matt / fényes

Ár: 685 dörzsölje. / m²

Ár: 612 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 630 rubel. / m²

Ár: 520 rubel. / m²

Gyártó: CERAMICS OF THE FUTURE

Ár: 1567 dörzsölje. / m²

Ár: 1472 rubel. / m²

Ár: 1325 rub. / m²

Ár: 703 rub. / m²

A "PlitkaStar" online áruház olcsó vásárolni kerámia burkolólapokat a Moszkva, a régió és az Orosz Föderáció szállításához. Katalógusunk mind külföldi, mind orosz termékeit tartalmazza. Ennek köszönhetően nem lesz nehéz választani egy lehetőséget bármilyen költségkerethez. És abban az esetben, ha még mindig felmerülnek a választási nehézségek, akkor konzultálhat szakértőkkel. A "PlitkaStar" menedzserek rendszeresen átképzésen mennek keresztül, ezért folyamatosan frissítik a piac új termékeit, és részletesen bemutatják egy adott márka előnyeit.

Kerámia csempe az orosz fürdőszobában

A hazai termékek a gyűjteményünk alapja. Ez a kategória magában foglalja az olyan márkák kerámiáit, mint az AZORI, ITALON, KERAMA MARAZZI stb. Az ilyen cégek által gyártott anyagok jól ismertek mind a magánvásárlók, mind a belsőépítészet területén dolgozó szakemberek számára. A kerámia burkolólapok domináns jellegzetességei közé tartozik egy orosz gyártmányú fürdőszoba:

 • magas színvonalú kivitelezés - a működési és műszaki jellemzők tekintetében a hazai termékek már régóta nem voltak alacsonyabbak az importált termékeknél;
 • fajta - a kerámia burkolólapok katalógusa több száz tárgyat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően bármilyen tervezési ötlet életre kelhet;
 • Viszonylag alacsony költség, így olcsó vásárolni kiváló minőségű és gyönyörű termékek.

Importált kerámia

Annak érdekében, hogy kielégítsük az ügyfelek minden kategóriájának igényeit, Lengyelországban, Fehéroroszországban, Spanyolországban és Olaszországban gyártott fürdőszobák széles választékát kínáljuk a BERYOZA CERAMICA, BELANI, KERAMIN, stb. Meg kell jegyezni, hogy a befejező anyagok jelentős részét Moszkvából szállítják közvetlenül a gyártótól, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára kedvező együttműködési feltételeket.

A vásárlás előnyei az online áruházban "PlitkaStar"

Cégünk előnyei nem korlátozódnak a nagy választékra és a fürdőszoba kerámia burkolólapjainak megfizethető árára. Például az olyan preferenciális jellemzők, mint például:

 • a szabad szolgáltatások széles köre, beleértve a tanácsadást, 3D-s megjelenítést stb.
 • az áruk szállításának lehetősége, mind a fővárosi régióban, mind az országban;
 • számos módon fizetni a megrendeléshez, közülük kiválaszthatja az előnyben részesítettet.

És végül megemlítjük, hogy a fürdőszobában állandó mennyiségű kerámia burkolólapot tartunk fenn. Ez lehetővé teszi a szállítást a lehető legrövidebb idő alatt.

Minimális időt és pénzt szeretne vásárolni? Készen állunk a segítségére, vegye fel a kapcsolatot: +7 (495) 181-99-88.

Porcelán csempe, mozaik és cserép bézs fürdőszoba

A bézs csempe befejezése nagyon fontos a kis fürdőszobákban, mivel tágasabb, könnyebb és kényelmesebb helyiségekkel rendelkezik. Ezenkívül nagyon praktikus, kevés a látható szennyezés és a válások. A bézs színű csempe jól illeszkedik a különböző stílusokhoz: klasszikus, modern, Provence és minden modern stílus. A fürdőszobában található bézs csempe kiváló színekkel és fényes kiegészítőkkel rendelkezik. A matt durva csempe a melegebb, mint a fényes.

Együttműködés több mint 400 gyárral.

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező személyzet.

Moszkvai Avtozavodskaya metróállomásán sétatávolságra a bemutatóteremben