Legfontosabb > Csapok

Ortopéd masszázs szőnyegek "ORTO"

Lúdtalp és sérti a szerkezet a láb gyermekeknél meglehetősen gyakori a mai világban, ami aggodalomra ad okot a gyermekek anyák. Az orvosok ortopédiaiak azt tanácsolják, hogy azonnal kezdje meg a kezelést a betegség legkorábbi szakaszában. Lehetséges, hogy elkerüljék a stressz a gyermek, arra kényszerítve őt, hogy viseljen egy merev szerkezetet óra és kapcsolja be a gyógyulási folyamat a játékban?

Ma már lehetőség van ortopéd szőnyeg „Ortho”, amely tökéletesen kiegészíti és díszítik a belső minden gyermek szobájába! Ortopéd matracok „orto” - kiváló eszköz a megelőzés és a kezelés lúdtalp és egyéb ortopédiai kórképek a láb gyerekek.

Az "ORTO" masszázs matrica különböző merevségű vászon, amely rejtvényekből áll. Ez lehetővé teszi a szimulált szőnyeg beállítását az Ön igényeinek és a gyermekszobák képességeinek megfelelően.

A színes színek biztosan kérik a gyerekeket, és szívesen csatlakoznak a játékkezeléshez!

Minden puzzle pad a mérete 25x25 vagy 30x30 cm-es, és van egy másik felülete, amelyek mindegyike célja a megelőzés és a kezelés bizonyos patológiák.

 • A "Solid Stones" felszínén teljesen kipróbálható a kavicsos strand, ami kicsi kövek érzését keltette. Tökéletes a lapos lábak gyermekek megelőzésében, és másfél éves koruktól ajánlott.
 • A felület a „puha kövek” egy kicsit nyomni gyalog kisgyermek walking, enyhítik a merev kő. A kőpart mentése kiváló masszázs hatással bír, és alkalmas egy és fél évnél fiatalabb gyermekek számára.
 • A felület a „Spikes” van egy minőségi akupresszúra és tökéletesen edzi az izmokat a lábát járás közben a gyermek.
 • Surface „fű” már a legpuhább hatását merevség a láb és a legalkalmasabb a gyermekek számára, akik most kezdtek menni megelőzésére lúdtalp.

A legnagyobb terápiás hatás érdekében a felületek kombinációja ajánlott egyedi ortopéd matrac létrehozására!

Termelés Oroszország. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szőnyeg masszázs a "Feet"

Vásároljon 1 kattintással

Masszázs mat „Stop” puha befolyást biológiailag aktív pontok a láb, ozdaravlivaet és örömet érjen a speciális rostok - amelyre sörtéi szőnyegre.

Gyorsan lazítson és szórakozzon a lélekben, segít a csúszásgátló szőnyeggel szemben. Kifejezetten terápiás pont hatásokra tervezve a láb aktív pontjain. Lábakból készült, nem csúszik, és speciális tapadókorongok miatt biztonságosan rögzítve van a csempézett padlóra.

A szőnyeg munkafelületét speciális sörtékkel borítják. A sűrűsége sörték úgy választjuk meg, hogy elérjék egyrészt masszírozó hatása, és a másik - nem hagyja abba feleslegesen irritálja felületre.

Kényelmes és megbízható működés: nem nedves, nem csúszik és nem szakad. Padlóburkolatként és közvetlenül a fürdőszobában is használható.

Whirlpool fürdő szőnyeg

A szervezet nagymértékben élvezheti az olyan eljárásokat, mint a hidromasszázs. A városi lakosztályok jacuzzival történő felszerelése örömet jelent, amely nem mindenki számára elérhető. Elvégre elég drága felszereléssel kell dolgoznia, és javítások során valószínűleg teljesen megváltoztatnia kell a fürdőt.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg, amelynek áttekintését honlapunkon közzétettük, megoldja ezt a problémát. Az ilyen adaptáció minden bizonnyal vonzó lesz azok számára, akik a hidromasszázs minden előnyét meg akarják venni, anélkül, hogy komoly többletköltségeket igényelnének. Költsége jóval alacsonyabb, mint bármely hidromasszázsfürdő, így a szőnyeg nem jelent különleges követelményeket a működéshez.

Ez a szőnyeg gyakorlatilag semmi köze a szokásos hasonló modellekhez. A fő különbség az eredeti eszköz. A teljes masszírozó funkciójának ellátása. Továbbá megpróbáljuk részletesebben megmondani, hogy mi ez az építmény, és milyen főbb jellemzői.

Mi a terv

Ez a design nagyon érdekes a megjelenés szempontjából. A pezsgőfürdőben található hidromasszázs szőnyeg különböző formákban, színekben és méretekben kapható. Tipikusan a szélesség négy tucat cm-en belül van, és a hossza nem haladja meg az 1,2 métert.

Az eszköz jellemzőiről és jellemzőiről

Maga a termék általában több összetevőből áll:

 1. Kompresszor távirányítóval.
 2. Levegőtömlő.
 3. Kényelmes felfújható párna.

Minden modell lehetővé teszi, hogy többféle üzemmód közül választhat. A magas rugalmasságú hipoallergén gumi nagyon tartós anyag, amelyet párnák készítésére használnak. De jobb lenne különleges matracnak nevezni. A különleges tapadókorongok, a csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező bevonatok a lehető legbiztonságosabbá teszik a tervezést. Ennek következtében a szőnyeg szorosan rögzítve van a fürdő alján.

Ami a kompresszort illeti, úgy néz ki, mint egy kis méretű műanyag doboz. A hagyományos tápegység 240-220 V-os fogyasztását feltételezi. A rendszeres akkumulátorok elegendőek a távirányító tápellátásához. A konzol hatása 7 métert tesz ki. A kompresszor és a vezeték összekötésére egy speciális tömlőt használnak. A tömlő magassága nem haladja meg a két métert.

A design nagyon erős motor, de a zaj a munkahelyen szinte nem jelenik meg. Csak egy egységes zümmögés látható, nagyon sima. Hallani lehet még szép is.

A szükséges masszázs intenzitása segít a legmegfelelőbb működési mód kiválasztásában:

Minden üzemmódban a masszírozó belsejében lévő időzítő egy adott időre van beállítva. Az átlagos munkamenet egy negyed óra, fél óra. Egyes modellek folyamatosan üzemelnek egy órán keresztül. De ez egy ritka lehetőség, és a fürdők tulajdonosa maguk nem hajlandóak egy órát tölteni az ilyen eljárásokban, bár sok örömet okoznak. Több ülés között meg kell szakítani a készülék működését, legalább tíz percet.

Mit lehet mondani az előnyökről?

Kezdetben az ilyen eszközöket megfizethetőbb alternatívákként adták ki azok számára, akik nem akarnak egy teljes körű fürdőt, amely támogatja a hidromasszázst.

De ebben az esetben sok előnye van:

 1. A szőnyeg könnyen fejlődik. Ennek eredményeként elengedhetetlen társává válhat azok számára, akik gyakran utaznak. De jobb, ha nem használják ezeket az eszközöket nyilvános helyeken, csak egyéni használatra alkalmasak.
 2. A szőnyegen belül van egy rendszer, amely felelős a víz további melegítéséért. Ez megkönnyíti a kívánt hőmérsékleti szint fenntartását.
 3. Maga a távirányító teljesen védett a nedvességtől. Nincs szükség arra, hogy szükség esetén megváltoztassa a módot.
 4. Alkalmas bármilyen fürdőszobára, a mérettől függetlenül.
 5. A szopók lehetővé teszik, hogy a szőnyeget olyan helyen helyezze el, ahol a lehető legkényelmesebb módon működik.

Mi a helyzet a további jellemzőkkel?

Magának a terméknek a költsége gyakran függ a teljes számától. Talán néhány további lehetőségre soha nem lesz szükség, de ezek közül néhány nagyon szép kiegészítővé válik az alapvető működési módokhoz:

 1. Ózonterápia. Magában foglalja az emberi test terápiás hatásainak végrehajtását. Megváltoztatja az immunstimuláló, baktericid és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatást.
 2. Aromaterápiás. Nem minden modellben biztosított. Ebben az esetben kis méretű tartályok helyezkednek el a szerkezet belsejében, ahol minden felhasználó hozzáadhat kis mennyiségű aromás olajat. Az aroma az eljárás során továbbra is fennáll. Bizonyos esetekben az illóolajokat külön vásárolják meg, néha maguk a szőnyeg mellett ajándékok is. A legfontosabb az, hogy előzetesen ellenőrizzük, ha a család bármely tagja allergiás reakciót mutat az ilyen összetételű anyagokkal.
 3. További vízmelegítés. Amikor hidromasszázs történik, a folyadék folyamatosan mozog a fürdőben. Ezért ütközik az alacsonyabb hőmérsékletű levegővel. Annak érdekében, hogy fenntartsa a jacuzzi hatását anélkül, hogy ezt az opciót választotta, állandóan forró vizet kell adnia. A fűtési funkció lehetővé teszi a szőnyeg számára a kívánt szint fenntartását. Most könnyebb csak pihenni, nem gondolkodni semmit.

A szőnyeget több árt vagy hasznot hoz

Korlátozások vannak az ilyen struktúrák működésében. A szőnyegek mind gyermekek, mind felnőttek számára alkalmasak. De az egészség állapota bizonyos korlátozásokat okozhat ebben az esetben.

Az alábbi betegségekkel a szőnyeg használható, de nagyon óvatosan:

 • amikor a légzőszervi megbetegedések rosszabbodnak;
 • ha gombás, purulens bőrbetegségek vannak;
 • terhes nők;
 • ha vannak problémák a hasnyálmirigyben;
 • amikor a máj beteg;
 • ha szívbetegsége van;
 • akiknek vannak mentális problémái.

Ha van legalább egy jelzett probléma, tanácsos konzultálnia az orvosával a vásárlás előtt.

De a legtöbb esetben a hidromasszázs funkciójú szőnyegek nagyon hasznosak.

Ez a legjobb módja az idegek megnyugtatásának, a munkanap után pihenni és gyógyulni. Az akvizíció különösen hasznos lesz azok számára, akik folyamatosan ideges feszültségen vagy depresszióban szenvednek.

Az ilyen szőnyegek hasznosak azok számára, akik el akarnak felejteni a narancsbőt, hogy megbirkózzanak a túlsúlygal. A készülék segít a kívánt rugalmassági szint fenntartásában, hogy a megfelelő hangon tartsa azt. A szőnyegeknek köszönhetően gyengéden megszabadulhat a halott sejtektől, a bőr egyre jobban megfeszül.

Ha valaki gondot okoz a hajók és az ízületek tekintetében, a szőnyeg vásárlása is racionális megoldás. A szív- és érrendszer rendellenes lesz, a vérkeringés javulni fog.

Ezen kívül a sportolók a termék segítségével könnyedén enyhítik az izomfáradtságot az elhúzódó edzések után, gyorsan lazítanak.

Vannak olyan funkciók a működés során?

Nincs semmi nehéz. A használat megkezdéséhez elég, ha a szőnyeget a fürdőszobába helyezzük a megfelelő helyen. Különösen azt kell biztosítani, hogy a szopók az aljára tapadjanak. Ezután csak a megfelelő mennyiségű folyadék gyűjtése marad. Hőmérsékleti mutatóinak a szokásosnál valamivel magasabbnak kell lenniük.

A távvezérlő segítségével beállíthatja az aktuális igényeknek megfelelő üzemmódot. Folytathatja az eljárást.

A forró kád nem teszi lehetővé különleges tisztítószerek használatát az eljárás során. Csak pihenjen, hogy a buborékok elkezdjenek fellépni. Az ilyen szőnyeg fő előnye, hogy lehetővé teszi, hogy szinte azonnal ellazítsa az egész testet. Jobb, ha nem váltasz többször egymás között a különböző módok között, akkor csak nyugodj meg.

Ha elérni kívánja a maximális eredményt - a vízkezelési eljárások befejezése után ajánlott speciális kozmetikumokat használni, csak a legproblémásabb helyekre kell alkalmazni.

Végül is a fürdést követően a bőr teljesen kinyílt, minden pórusának terápiás hatása lesz. Emiatt a hatóanyagok gyorsabban behatolnak. Most minden eszköz a cellulitellel hatékonyabbá válik. Ugyanezek a lépések lehetnek az emberek, akik megpróbálják lefogyni.

De a szőnyegek hatása a hidromasszázs előnye és teljesen egészséges vásárlók. Nem kell sok pénzt költenie ahhoz, hogy hozzáférhessen a vízkezelés minden modern lehetőségéhez. Mindig megtalálható egy alternatív megoldás, amely költségesebb áron. És nem kevésbé előnyösek, mint például egy teljes körű fürdő, amely ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.

Fürdőszobai szőnyeg (masszázs), L CADESI - felülvizsgálat

Csodálatos masszázs és csúszásgátló szőnyeg. De ne hagyja, hogy az őr le.

Ez a csodálatos fürdő szőnyeg, mint egy ajándék a rokonok számára. Mi magunk akarunk ilyen szőnyeget vásárolni, hogy egy kisgyerek biztonságban játszhasson a fürdőszobában, és ne csússzon el.

A szőnyeg kemény anyagból készül, amely hasonlít a gumiból, de az összes elem szilikon. Áttetsző, jó látni, hogy mikor kell megtisztítani.

A szőnyeg egyik oldalán rengeteg szopás található, amelyhez a fürdőszobába tartozik.

Ha állsz rajta és tartod a lábadat, akkor már kavargások mennek végig, nagyon kellemes érzés. Milyen gyógyító tulajdonságai vannak ennek a masszázsnak, miközben nem tudok megemlíteni. De azon a helyen, ami valóban nem csúszik a fürdőszobában. A gyerek nyugodtan játszik a lábán, és nem esik le, bár először félt tőle, talán a lábai csiklandoztak, és talán kemény volt neki egy masszázs.

Az igazság kétszer volt, amikor majdnem elesettem tőle. Korábban, amikor felmentem a fürdőszobába, feltétlenül valamihez ragaszkodnék, elvesztettem a szőnyeg szokását - nem csúszik. De mosás után a szopós nem ragaszkodott a fürdőszobába, és a lábamhoz csúszott, de minden jól sikerült. Másodszor, valahogy a szélén lépkedtem, és a központba költözött. Úgy gondolom, hogy csak figyelmetlen vagyok, úgyhogy bár nem csúszik, légy óvatos.

És végül a hiányosságokból - a mosásból. Egy héten 1-2 alkalommal mossok, a piszoktól és a két oldalról ecsettel. Nem túl kényelmes, de egy ilyen szőnyeg kedvéért.

Azt tanácsolom, hogy vásároljon, különösen, ha kisgyermekei vannak.

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Szőnyeg a fürdőzéshez Aqua szőnyeg

3% kedvezmény internetes fizetéskor

Szállítás Moszkvában 3 órától
Szentpétervárba 1-2 napot
Oroszországban 2-6 nap

Szőnyeg a fürdőzéshez Aqua szőnyeg

Az online áruházunk AquaRug szőnyeget kínál. Puha, finom, gyorsan szárad és csúszásgátló. Csak egy ilyen hangulatos, meleg, száraz és biztonságos dolog lehet elhelyezni a fürdőszobában.

A fürdőszoba általában csúszós, és többször is úgy gondoljuk, hogy elcsúszott rajta, vagy a szőnyegen állva, a szőnyeg önmagában árasztotta a padlót. Hány hasadást és fékeztél? Az Aqua Rug tapadókorong megakadályozza, hogy csúszik a padlón, mivel a vágás további tapadókorongokkal van felszerelve, amelyek meggátolják a csúszás megakadályozását. Ez egy másik szép tulajdonsága is. Az Aqua Rug tapadókorong megakadályozza a leesés lehetőségét, és lehetővé teszi, hogy mezítláb járjon anélkül, hogy hideg lenne.

Az Aqua Rug tapadókorongot úgy alakítják ki, hogy a víz szabadon elpárologjon alulról, így megakadályozva a penész megjelenését a felületen. Antibakteriális szőnyeg Az Aqua Rug eredetiben fog megjelenni a fürdőszobában, és otthoni kényelmet és komfortot nyújt.

AquaRug szőnyeg 69,5h39,5 cm méretű, szivacsszerűen működik, felszívja a felesleges vizet. A matracra lépve, a lábad kellemes felületet érez. Helyezze a fürdőszobába vagy a mosogatóhoz közel, és kellemesen meglepte, hogy mennyire gyorsan szárad. Az alsó szőnyegnek 4 alja van a hirtelen leesés ellen.

Az Aqua Rug tapadókorongot futárral, postával vagy pickup ponttal szállítjuk. Ingyenes online áruházunk. A moszkvai bolt címe vagy a Moszkvában és Szentpétervár különböző részeiben történő megrendelések más pontján történő fizetés. A pontok címei. Az egész Oroszországban (2-5 nap) gyors szállítást végzünk


Megjegyzés: a gyártó fenntartja magának a jogot, hogy változtatásokat végezzen a tervezésben, a csomagolásban és a szerkezeti változásokban anélkül, hogy befolyásolná a termék fogyasztói tulajdonságait. Mindig ellenőrizheti a termékinformációkat a telefonkezelőinkkel.

Hogyan válasszuk ki a legjobb fürdőszőnyeget

Az olyan helyiség, mint a fürdőszoba, a magas színvonalú javítások mellett, mindenféle modern felszereléssel fokozott kényelmet igényel. Segítségükkel nemcsak különleges légkört érünk el ebben a teremben, hanem a környező életet is nagyban megkönnyíti. A fürdőszobában való használatra tervezett legfontosabb tartozék szőnyeg.

Ez az aranyos kiegészítő, ami a térhez való eredeti kiegészítés, az emberi biztonság érdekében készült. A szőnyegek számos kiváló minőségű anyagból készültek. Ezek praktikusak, könnyen tolerálják a gyakori hőmérsékletváltozásokat és a páratartalmat a szobában.

Alapfunkciók és követelmények

A fürdőszobában használt szőnyegek számos fontos funkciót látnak el:

 • Biztosítsa az emberek nedves padlón való biztonságos mozgását;
 • Kényelmes mozgást biztosít mezítláb;
 • Támogatja és megkülönbözteti bizonyos hangokat a belső térben.

A tartozék fő követelménye a magas nedvességállóság, így kiváló minőségű polipropilénből vagy akrilból készül, valamint mikroszálas anyagból.

Egy másik követelmény az, hogy nincs nedves padlón csúszó hatás. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy olyan latex hordozót érjen el, amely kiváló tapadósapkát és nedves padlót biztosít. Egy másik lehetőség a szopókák, amelyek az ilyen szőnyegek területén helyezkednek el.

anyagok

A legkülönfélébb modern anyagokból készült szőnyegek bizonyos előnyökkel járnak.

Jelenleg a következő típusú padlószőnyegek vannak:

 • Szőnyegek. Széles színekben készül. Nagyon puha és kellemes a lábak számára. Az ilyen szőnyegek hátránya a nedvesség erős felszívódása, ami miatt kellemetlen szag van. Ebben az esetben csak a szőnyeg állandó levegőztetése segít.

gumi

Nedvességállóak, de nem nagyon kellemesek az érintésre. Ezért az ilyen szőnyegek létrehozására szolgáló anyagok folyamatosan össze vannak hangolva. Az alsó része egy ilyen szőnyeg lehet gumi, és a felső szövet. Az ilyen szőnyegeket gyakran speciálisan áztatják gombaellenes szerekben. Néha a gyártó hozzáad egy parfümöt, hogy visszavonja a kellemetlen gumi szagot.

Egyéb anyagok

 • Szilikon szőnyegek. Nedvességállóak és nem halmoznak fel víz alatt. Jelenleg különböző színekben és méretekben készült, ami nagyon kényelmes a vevő számára.
 • Az akril szőnyegek hasonlóak a szilikonhoz. Csak a gyártás anyagában különböznek egymástól. Nagyon hasonlít a teljesítményhez.
 • Fa padlószőnyegek. Leggyakrabban bambusz vagy parafa csíkok formájában készülnek. A bambusz szőnyegek masszázs hatással vannak a lábakra, megakadályozva a lapos lábak megjelenését.

Nemrégiben a szőnyegek gyártásában használt új anyag moha, tökéletesen nedvszívó és meglehetősen kellemes tapintású. Emellett az anyag könnyen felszívja a különféle kellemetlen szagokat. De hátránya, hogy minden használat után kötelezõ szárításra van szükség.

Száraz zónához

A fürdőben lévő száraz zóna a mosogató közelében van, közvetlenül a szoba elhagyása előtt. Az e területen használt szőnyegek puha és meleg. Ez a tartozék nem forog, és nem is csúszik a nedves padlóra a támadás idején.

Leggyakrabban az egy- és kétrétegű szőnyegek pamutból készülnek. A rost speciális szerkezete miatt nem fakulnak el vagy nem alakulnak ki deformációs folyamatok. A pamutszőnyeg szilikon csúszásgátlóval is felszerelhető.

Rattan vagy bambusz szőnyegeket is használnak a száraz fürdőszobában. Immár nedvességet szívnak fel, amely szárításkor a környező térbe kerül.

A vízálló és csúszásgátló PVC termékek gyönyörű megjelenésűek. De nem szabad mosni (!), Mert kisebb darabokra kúsznak.

A mikroszálas szőnyegek hasonlóak a pamuttermékekhez. Gyorsan felszívják a nedvességet, nem törik össze a hajtásokon, és antibakteriálisak is.

Olvasson többet a fürdőszobai szőnyegekről és WC-kről szóló cikkünkben.

Nedves zóna esetén

Az ilyen helyiségben lévő nedves zóna a fürdőszoba közelében vagy a zuhanyzó kijáratánál helyezkedik el.

A nedves zóna számára, különösen ha kisgyermekes, tökéletes a gumi szőnyeg, amely a peremén található szopókával van ellátva.

A fürdőzés idején ásni kell egy vékony anyagot, amelyet nem szabad elmosódni.

A túlzott nedvességtermékek abszorpciója nagy mennyiségű vízzel a padlón nem alkalmazható. Hosszú ideig kiszáradnak, így a léptetésük nem fog működni. Ha a helyiségben rossz szellőzés van, akkor a fürdőszoba falán megjelenő penész megjelenése biztosított.

Ezért javasoljuk két padlószőnyeg megvásárlását a "csupasz padló" zóna térfogatának minimalizálása érdekében. Ez megvédi a padlót a sérüléstől és a duzzanattól.

Száma

A tervezők kétszeri padlószőnyeg megvásárlását tervezik a fürdőszobában való használatra. Amíg egy készletet megtisztítanak, mosnak és szárítanak, egy másik felhasználható.

Két ilyen szőnyegkészlet segítségével, ha szükséges, az általános stílus gyorsan változik, valamint a belső színe. Szükség van a szőnyegek száraz és nedves területekre történő kialakítására, a kis méret ellenére is.

Hogyan válasszunk

A kiválasztás során javasoljuk, hogy fontolja meg a következő kritériumokat:

 • Könnyű tolerancia a magas páratartalom és szélsőséges hőmérsékletek esetén.
 • A csúszásgátló hatás jelenléte.
 • A szennyezés és a szárítás tisztaságának kényelme.
 • Gyors száradás az eredeti forma megőrzésével.
 • Különféle inhalált foltok megjelenésének ellenállása.
 • Kompatibilis a szoba általános stílusával.

Színválasztás

A fürdőszoba szőnyegének kiválasztásakor először értékelik külső vonzó megjelenését. Jelenleg sokféle alakú és különböző színű ilyen szőnyeg van, és a mintáit olyan reálisnak tartják, hogy nagyon nehéz csak egy kiegészítőt vásárolni. Ragaszkodjon először a körülvevő kiegészítők felemeléséhez és egyfajta érzelmi tartalomhoz.

A színt úgy kell megválasztani, hogy milyen érzékelések jelennek meg, amikor megjelenik. A kis méretű szoba sárga szőnyege napsütést és meleg érzést biztosít. A szokatlan megjelenésű gyönyörű virágok kiemelik a fürdőszobai tulajdonosok ízét, és remekül néz ki a padlón. A szín fehér és kék színű, gyönyörű korallé és fekete. Teljesen illeszkednie kell a szoba környékébe.

alak

A vásárolt szőnyeg alakja befolyásolja a fürdőszoba méretét. Néha egy kis helyet takar a takaróval a fürdő előtt, de gyakrabban az egész padló. Gyakran előfordul, hogy egy ilyen tartozék állat, különféle nyomok vagy lábak formájában készül, ami a design eredetiségét és élénkségét adja. Az űrlap segítségével korrigálják a szoba vizuális méretét és alakját.

Mini matrac

Kis méretű, és a gyerekek fürdőszobájában használják, mert csúszásgátló funkcióval rendelkezik.

Leggyakrabban a tapadókorongokhoz kapcsolódik a fürdőszobába, és speciális masszázs hatású pattanásokkal is felszerelhető.

Kisebb szennyeződés esetén ez a tartozék nem igényel intenzív ápolásra. Attól függően, hogy milyen mértékben használják ilyen szőnyeget körülbelül havonta egyszer, rendezze. Ez egyszerűen összehajtható, összehajtogatható, könnyen elhelyezhető a mosási kapacitásra.

Gyakorlatilag minden típusú szőnyeg könnyedén gondos mosogatást végez a gépben. Ebben az esetben erősebb centrifugálási módot választanak, mivel a vastag halom nagyon nehéz a kézzel összeszorítani.

A szőnyeg szárítási ideje függ a csúszásgátló réteg vastagságától, valamint a bolyhos sűrűségétől.

De nem minden szőnyeg mosható az írógépben, mivel a gumi alap, ami károsíthatja a dob a készülék. Ezért a szilikon vagy gumi szőnyegek jól tisztítanak modern tisztítószerrel.

A fürdőszobában lévő meleg padló nem lesz katasztrofális hőhatás a szőnyegen, mert ezek a modern kiegészítők a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Ezért tökéletesen tolerálják a hőmérséklet ingadozásokat.

Gyógyfürdő szőnyegek. Funkciók és tervezési funkciók

Ma mindenki vonzza a kényelmet és a kényelmes életet. A divatos vágy figyelemmel kísérte egészségüket és testüket. A mai stresszes életben azonban nehéz lazítani. Leggyakrabban kiderül, hogy teljesen élvezi a csendet, energiát nyer, csak egy meleg fürdőbe merül. A tökéletes alak létrehozása érdekében a hidromasszázs hatékonyan segít, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy élvezze a pezsgőfürdőt. Hidromasszázs fürdőszőnyeg - lehetővé teszi számodra, hogy valódi élvezetet nyújtson a vízkezelések otthonról, anélkül, hogy drága szalonokat látogatna meg.

Eszköz és működési elv

A hidromasszázs fürdőszőnyeg csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és erőteljes tapadókorongokkal van ellátva, amelyek tartósan rögzítik a fürdő alját a vízkezelések során. A csövek segítségével kombinálva van egy kompresszorral, amelynek kényelmes rögzítésére tépőzár is található. Az akadálymentesítési zónában a legmegfelelőbb helyen rögzíthető. Vannak olyan gombok, amelyek szabályozhatják az üzemmódváltásokat és a teljesítménycsökkentőket.

A gyártók mindent kiszámoltak a lehető legkisebb részletességgel a kényelem érdekében, egy vízálló vezérlőpanelt csatoltak, amelyen keresztül átkapcsolhatja a vízbuborékok telítettségét és a masszázs módot, beállíthatja az eljárás hosszúságát, és az időtartam tizenöt perc és egy óra között változhat. Öntől csak a fürdőszobába kell menni, és nyugodt állapotban kell lennie, mielőtt korábban beállította az eljárást. Így otthon is élvezheti a valódi pezsgőfürdővel ellátott gyógyfürdőt, amely néha nem rendelkezik idővel és pénzzel.

Tájékoztatásul: Mielőtt ilyen szőnyeget használna, ki kell simítani, helyezze be a tömlőt egy speciális nyílásba. Ahhoz, hogy egy masszázsmedencét telepítsen, csak egy kis meleg vizet kell öntenie, és le kell aludnia, gondosan összetörve a kezével. A fürdő alján található teljes ragasztás után a megfelelő vízmennyiséget kaphatja. A kompresszor csak a konnektorban van bekapcsolva, tegye a kívánt üzemmódot és energiát, és élvezze a masszázst.

Hasznos funkciók

Számos modell ionizációs funkcióval rendelkezik. Az ózon kedvező hatással van a bőrre, megöli a vízben lévő összes baktériumot, így az eljárás értéke kétszeresére emelkedik.

Egyes gyártók gondoskodtak egy ilyen szükséges kiegészítő funkcióról, mint például az aromaterápia. A szőnyegek speciális patronokat tartalmaznak, ahol az illóolajok be vannak helyezve. Ez egy jó kiegészítő a pihentető masszázshoz. A kamilla, az eukaliptusz olajok meleg vízzel kombinálva megmentik a megfázás, a menta, a levendula első jeleitől - a melankólia, az irritáció és a feszültség elengedhetetlen.

Többek között a hidromasszázs fürdőszőnyegek a fűtővíz funkciójával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig kellemes időtöltést biztosítsanak.

Hasznos tulajdonságok és javallatok

Az ilyen szőnyeg használata kívánatos azok számára, akik túlfeszültségnek vannak kitéve és a lépnek. A levegővel telített buborékok hatása kedvezően befolyásolja az idegrendszert, segít a fizikai feszültség és izomfájdalom enyhítésében.

Tudnia kell: ilyen eljárások segítik a szív és a vérkeringést. A bélműködés fokozódik, javul az anyagcsere. Azok számára, akik fogyni akarnak, egy masszázskád a fürdőszobában egyszerűen elengedhetetlen.

A hidromasszázs kedvező hatással van a szövetekre, erősíti őket, visszaállítja a bőr rugalmasságát és feszességét, és lelassítja a cellulitisz fejlődését. Ezenkívül sebgyógyító hatással is rendelkezik, a dermatitisz, fertőzések és gyulladások megelőzésére szolgáló szer, míg a bőr oxigénnel való telítése, elősegíti a halott sejtek hámlását.

Hogyan válasszunk?

Annak érdekében, hogy a fürdőszobában egy hidromasszázs szőnyeg szolgáljon sok éven át, és örömet szerezzen neked, komolyan kell venned a választást. A szőnyeg vásárlásakor figyelni kell a megjelenésére. A termék előállításához használt anyagnak erősnek és rendkívül rugalmasnak kell lennie éles, tépett élek nélkül.

A konzolnak és a kompresszoroknak rendelkezniük kell a szükséges gombokkal az eljárások szabályozásához. Ha a szőnyeget behozza, a fordítással kapcsolatos utasításokat igényel.

Fontos! A hidromasszázs szőnyegek csak otthoni használatra szolgálnak, ezért ellenőrizze a jelzett teljesítményt. Ha az utasítások nagyot jeleznek, akkor ez nem felel meg a valóságnak, vagy nem felel meg a biztonsági előírásoknak.

Érdemes megnézni minden további funkciót, ha szüksége van rájuk, jobb választani egy szőnyegt meleg vízzel és az illóolajok hornyait az aromaterápiához.

A megfelelő választás után a fürdőszobát csodálatos helyre változtatja, ahol hosszú és kemény nap után nyerhet.

Ortopéd masszázs szőnyeg

Az ortopéd fürdõszőnyeg csodálatos dolog a gyermekek és felnõttek sok betegségének kezelésére. Szükséges lesz a lapos lábú, valgus deformitású emberek és azok számára, akik egyszerűen fáradtak a munkanap végén. Általában egy kis négyzet alakú burkolat formájában találhatók, ahol hézagok vagy tüskék vannak a felületen.

A dombok hosszát és méretét kiszámítják és úgy választják meg, hogy kialakuljon a köveken való gyaloglás érzése, ami annyira hiányzik a városi lakosok számára. Végtére is, a kavicsokon való járás jól ismert és hatékony eszköz a fáradtság és fáradtság enyhítésére, a szervezet immunitásának javítására, az egészség megőrzésére felnőtteknél és gyermekeknél.

Az Ön információiért: Az ortopéd matrac hatással lehet az agy munkájára, mivel a láb minden részében különböző idegvégződések vannak, amelyek az agykéreg szürkeállományához kapcsolódnak. Aktiválásuk eredményeként az agy munkája emelkedik, a feszültség enyhül. A masszázsszőnyeg segítségével felgyorsíthatja a különböző megfázások helyreállítását.

A láb bizonyos pontjainak befolyásolásával a felső légutak duzzanata csökken, így problémamentesen lélegezhet. Ez a szőnyeg nagyon hasznos azok számára, akik keményen dolgoznak a lábukon. Az ortopéd szőnyegre vonatkozó eljárások segítenek megszabadulni a varikózis kialakulásában, az ízületi gyulladásban.

A szőnyeg síkja különböző anyagokból készülhet, elsősorban ugyanazon a fürdőmedencében legalább két olyan masszázsszegmens van, amelyek alakjukban és szerkezetükben különböznek egymástól, és eltérő hatást fejtenek ki. Nagyon gyakran gumi alapú padlószőnyegek, keményebb vagy lágyabb masszázsterületekkel. A keményebb területeken erősebb lábérzékenységet kipróbálnak, és puha nyúlványokra gyengéd pihenést tapasztalnak.

Példa egy kézzel készített szőnyegről a forgalmi dugókról

A természetes anyagokból, például a gumiból készült termékek biztonságosabbak és egyszerűbbek, mint a mesterséges termékek. A szintetikus anyagok változata olcsóbb, de a felhasznált anyagok minősége nem mindig adja meg a kívánt hatást.

Az ortopéd szőnyeg a fürdőszobában nagyon hasznos ebben az esetben:

 • ha van egy kimondott síkfa;
 • a lábujj, a tavasz és a kiegyensúlyozás izom-csontrendszeri funkciója enyhe változást mutat;
 • nagy terhelés a talp alján, hosszú lazítás a lábakon a nap folyamán;
 • arrhythmikus és aszimmetrikus járást figyeltek meg;
 • fáradtság van a munkanap végén;
 • enyhe deformitás, egy meglévő törzs fejlődése, valamint műtét után.

Az ortopéd szőnyegek használatával szembeni ellenjavallatok is megfigyelhetők:

 • sebek vagy fekélyek a láb bőrén;
 • gombás bőrbetegségek.

Nem csak a fürdőszobában használhat masszázspoharat. Az ezzel kapcsolatos eljárások időt takarítanak meg, egy kellemes leckét egy hasznos eszközzel kombinálva. Ebédelt a konyhaszekrényen, számítógépen dolgozva, tévénézés közben elegendő csak a lábad alatt elterjeszteni. Tehát a kedvenc dologoddal egyszerre erősítheted az egészségedet és megelőzheted a betegségeket.

találatok

Függetlenül attól, hogy milyen szőnyegt szeretne választani és megvásárolni, sok szakértő azt tanácsolja, hogy csak különleges szupermarketekben vásárolja meg őket. Ajánlásaikat és más vevők véleményét követve, a valóban szükséges elemet garantálhatja garantált minőséggel és kiváló terápiás hatással.

Masszázsszőnyeg a fürdőszobában tapadókorongokkal

A fürdőszobák mindegyik lakásban különleges komfortzónát jelentenek, amelyet első pillantásra még a legjelentéktelenebb részletek is megnövelhetnek. A pihenés kedvelői és a vízmasszázs felszerelik a pezsgőfürdőt, de azért, hogy megmentsék a jacuzzi kiváló alternatíváját, hidromasszázs kádat készíthetnek. Lehetővé teszi a pozitív érzelmek egész sorát, köszönhetően a masszázs funkcióinak és a pihentető víz hatásának.

Puha relaxáló masszázs hidromasszázs szőnyeggel

Eszköz és alkalmazás

Műszaki adatok és eszköz

A hidromasszázs szőnyeg több fő részből áll:

 1. Gumiból készült szőnyeg, speciális tapadókoronggal ellátva, a fürdő alaphoz való rögzítéséhez.
 2. A tömlő hossza kb. 2 m, ami biztosítja a levegőellátást.
 3. Tömörítő eszköz. Megtalálja a fő vezérlőberendezéseket (üzemmódválasztó gombok, működési teljesítményszabályozó gombok).
 4. A kezelőpanel kényelmesen beállítható egy szőnyeg munkája során, amikor megtalálja a fürdőszobát.
 5. Kényelmes gumibetét, amely biztosítja a fej megfelelő helyét fürdés közben.

A kompressziós készülék elektromos árammal működik és 450 W teljesítményű. A szőnyeg minden fő alkotórésze teljesen vízálló anyagokból készül a biztonság növelése érdekében.

Hidromasszázs szőnyeg standard készlet

Erősségek és gyengeségek

A fürdőszoba hidromasszázs szőnyegének számos előnye van:

 • A teljes jacuzzi hatása egy hagyományos fürdőben.
 • A gyengéd masszázs javítja a szív-érrendszer és az egész keringési rendszert, megakadályozza a bőr hervadását.
 • Az aromaterápia kedvező hatással van az idegrendszerre, nyugtatja, normalizálja az alvást.
 • A masszázs hatása a víz hatásával könnyíti meg a fáradtságot, és energiával telíti a testet.
 • Antibakteriális hatást, amely úgy érhető el, töltővíz és ózon megsemmisítése vírusok és gombák.

A hátrányok a következők:

 • A zajt, amely megjeleníti a tömörítő eszközt.

Az alkalmazás elve

A matrac helyes használatához szigorúan kövesse az utasításokat:

 1. A gumi tapétát ki kell igazítani, egy tömlőt külön lyukba kell behelyezni és rögzíteni. A tömlő másik vége egy kompressziós eszközbe van szerelve.
 2. A fürdőszobában meg kell venni egy kis mennyiségű vizet, a legfontosabb dolog, ami le volt zárva.
 3. A szőnyeget a kád aljához nyomjuk és tapadókoronggal rögzítjük.
 4. Ezután a fürdőszobát megtöltjük a kívánt hőmérsékletű vízzel és a szükséges szintre.
 5. A kompresszor az elektromos hálózathoz csatlakozik, és a kívánt üzemmód és teljesítményszint van kiválasztva.

Miután az utasítások minden lépése befejeződött, a kompresszor elindítja a levegő szivattyúzását a gumitömlőn keresztül a szőnyegen keresztül. A szőnyeg teljesen megtelt levegővel, és ezután elkezd kilépni a felületen található mikroszkopikus lyukakon. A kis légbuborékok kiváló jacuzzi hatásúak.

Meleg szőnyeg készen áll

Alkalmazási területek

A hidromasszázs szőnyeg számos esetben használható:

 • A megfázás megelőzése (illóolajokkal együtt).
 • A depresszió jeleinek enyhítéséhez, emelkedő hangulathoz, az izomfeszültség és a görcsök enyhítéséhez.
 • A belső szervek létfontosságú funkcióinak normalizálása a megnövekedett vérkeringés miatt.
 • A testsúlycsökkenés és a bőr tökéletlenségeinek (flabbiness, cellulitis) kiküszöbölése.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő masszázs szőnyeget

Masszírozni fürdő mat ad egy csomó pozitív érzelmek és végre minden funkciója a teljes, szükség van arra, hogy legyen jó minőségű. Sok vállalat olcsó hamisítványokat értékesít, amelyek még mindig megkülönböztethetők az eredetitől. Tippek a szőnyeg kiválasztásához:

 1. Megjelenés. Ügyeljen arra, hogy az anyag, amelyből maga a szőnyeg készült. Rendkívül szorosnak és rugalmasnak kell lennie, szaggatott élek nélkül. A szőnyegnek esztétikus megjelenésűnek kell lennie. A távirányítót, a kompressziós eszközt fel kell szerelni az összes szükséges vezérlőgombbal. Ha az összes feliratot idegen nyelven készítik el, a műszerhez utasításokat kell mellékelni.
 2. Teljesítmény. A hidromasszázs szőnyegeket kizárólag személyes használatra tervezték, ha magas hangerőt jeleznek az eszközökön, akkor vagy nem vagy a kompresszor gyártási folyamata nem felel meg a szabványoknak.
 3. További funkciók és eszközök. A fej alatti párna, az illóolajok patronja további elemek, amelyekhez egy szőnyeget kell választani. A modern modellek fűtési rendszerrel vannak felszerelve. Ez biztosítja a szükséges állandó vízhőmérsékletet. A levegőbuborékok a víz hőmérsékletét gyorsan csökkentik, így a fűtési funkció szükségessé válik.

További eszközök - a kényelem növelésének kulcsa

A hidromasszázs fürdőszőnyeg minden fürdőszobát egy igazi paradicsomba fordít, ahol pihenhet, pihenhet és erősödhet a viharos munka után. A nyilvánvaló masszázsterápiák mellett javul az emberi egészség, a jó közérzet és a hangulat is. Egy ilyen termék nagyszerű ajándék lehet a szeretteinek.

Szőnyeg a fürdőzéshez Aqua szőnyeg

3% kedvezmény internetes fizetéskor

Szállítás Moszkvában 3 órától
Szentpétervárba 1-2 napot
Oroszországban 2-6 nap

Szőnyeg a fürdőzéshez Aqua szőnyeg

Az online áruházunk AquaRug szőnyeget kínál. Puha, finom, gyorsan szárad és csúszásgátló. Csak egy ilyen hangulatos, meleg, száraz és biztonságos dolog lehet elhelyezni a fürdőszobában.

A fürdőszoba általában csúszós, és többször is úgy gondoljuk, hogy elcsúszott rajta, vagy a szőnyegen állva, a szőnyeg önmagában árasztotta a padlót. Hány hasadást és fékeztél? Az Aqua Rug tapadókorong megakadályozza, hogy csúszik a padlón, mivel a vágás további tapadókorongokkal van felszerelve, amelyek meggátolják a csúszás megakadályozását. Ez egy másik szép tulajdonsága is. Az Aqua Rug tapadókorong megakadályozza a leesés lehetőségét, és lehetővé teszi, hogy mezítláb járjon anélkül, hogy hideg lenne.

Az Aqua Rug tapadókorongot úgy alakítják ki, hogy a víz szabadon elpárologjon alulról, így megakadályozva a penész megjelenését a felületen. Antibakteriális szőnyeg Az Aqua Rug eredetiben fog megjelenni a fürdőszobában, és otthoni kényelmet és komfortot nyújt.

AquaRug szőnyeg 69,5h39,5 cm méretű, szivacsszerűen működik, felszívja a felesleges vizet. A matracra lépve, a lábad kellemes felületet érez. Helyezze a fürdőszobába vagy a mosogatóhoz közel, és kellemesen meglepte, hogy mennyire gyorsan szárad. Az alsó szőnyegnek 4 alja van a hirtelen leesés ellen.

Az Aqua Rug tapadókorongot futárral, postával vagy pickup ponttal szállítjuk. Ingyenes online áruházunk. A moszkvai bolt címe vagy a Moszkvában és Szentpétervár különböző részeiben történő megrendelések más pontján történő fizetés. A pontok címei. Az egész Oroszországban (2-5 nap) gyors szállítást végzünk


Megjegyzés: a gyártó fenntartja magának a jogot, hogy változtatásokat végezzen a tervezésben, a csomagolásban és a szerkezeti változásokban anélkül, hogy befolyásolná a termék fogyasztói tulajdonságait. Mindig ellenőrizheti a termékinformációkat a telefonkezelőinkkel.