Legfontosabb > Bútor

Gyógyfürdő szőnyegek. Funkciók és tervezési funkciók

Ma mindenki vonzza a kényelmet és a kényelmes életet. A divatos vágy figyelemmel kísérte egészségüket és testüket. A mai stresszes életben azonban nehéz lazítani. Leggyakrabban kiderül, hogy teljesen élvezi a csendet, energiát nyer, csak egy meleg fürdőbe merül. A tökéletes alak létrehozása érdekében a hidromasszázs hatékonyan segít, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy élvezze a pezsgőfürdőt. Hidromasszázs fürdőszőnyeg - lehetővé teszi számodra, hogy valódi élvezetet nyújtson a vízkezelések otthonról, anélkül, hogy drága szalonokat látogatna meg.

Eszköz és működési elv

A hidromasszázs fürdőszőnyeg csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és erőteljes tapadókorongokkal van ellátva, amelyek tartósan rögzítik a fürdő alját a vízkezelések során. A csövek segítségével kombinálva van egy kompresszorral, amelynek kényelmes rögzítésére tépőzár is található. Az akadálymentesítési zónában a legmegfelelőbb helyen rögzíthető. Vannak olyan gombok, amelyek szabályozhatják az üzemmódváltásokat és a teljesítménycsökkentőket.

A gyártók mindent kiszámoltak a lehető legkisebb részletességgel a kényelem érdekében, egy vízálló vezérlőpanelt csatoltak, amelyen keresztül átkapcsolhatja a vízbuborékok telítettségét és a masszázs módot, beállíthatja az eljárás hosszúságát, és az időtartam tizenöt perc és egy óra között változhat. Öntől csak a fürdőszobába kell menni, és nyugodt állapotban kell lennie, mielőtt korábban beállította az eljárást. Így otthon is élvezheti a valódi pezsgőfürdővel ellátott gyógyfürdőt, amely néha nem rendelkezik idővel és pénzzel.

Tájékoztatásul: Mielőtt ilyen szőnyeget használna, ki kell simítani, helyezze be a tömlőt egy speciális nyílásba. Ahhoz, hogy egy masszázsmedencét telepítsen, csak egy kis meleg vizet kell öntenie, és le kell aludnia, gondosan összetörve a kezével. A fürdő alján található teljes ragasztás után a megfelelő vízmennyiséget kaphatja. A kompresszor csak a konnektorban van bekapcsolva, tegye a kívánt üzemmódot és energiát, és élvezze a masszázst.

Hasznos funkciók

Számos modell ionizációs funkcióval rendelkezik. Az ózon kedvező hatással van a bőrre, megöli a vízben lévő összes baktériumot, így az eljárás értéke kétszeresére emelkedik.

Egyes gyártók gondoskodtak egy ilyen szükséges kiegészítő funkcióról, mint például az aromaterápia. A szőnyegek speciális patronokat tartalmaznak, ahol az illóolajok be vannak helyezve. Ez egy jó kiegészítő a pihentető masszázshoz. A kamilla, az eukaliptusz olajok meleg vízzel kombinálva megmentik a megfázás, a menta, a levendula első jeleitől - a melankólia, az irritáció és a feszültség elengedhetetlen.

Többek között a hidromasszázs fürdőszőnyegek a fűtővíz funkciójával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig kellemes időtöltést biztosítsanak.

Hasznos tulajdonságok és javallatok

Az ilyen szőnyeg használata kívánatos azok számára, akik túlfeszültségnek vannak kitéve és a lépnek. A levegővel telített buborékok hatása kedvezően befolyásolja az idegrendszert, segít a fizikai feszültség és izomfájdalom enyhítésében.

Tudnia kell: ilyen eljárások segítik a szív és a vérkeringést. A bélműködés fokozódik, javul az anyagcsere. Azok számára, akik fogyni akarnak, egy masszázskád a fürdőszobában egyszerűen elengedhetetlen.

A hidromasszázs kedvező hatással van a szövetekre, erősíti őket, visszaállítja a bőr rugalmasságát és feszességét, és lelassítja a cellulitisz fejlődését. Ezenkívül sebgyógyító hatással is rendelkezik, a dermatitisz, fertőzések és gyulladások megelőzésére szolgáló szer, míg a bőr oxigénnel való telítése, elősegíti a halott sejtek hámlását.

Hogyan válasszunk?

Annak érdekében, hogy a fürdőszobában egy hidromasszázs szőnyeg szolgáljon sok éven át, és örömet szerezzen neked, komolyan kell venned a választást. A szőnyeg vásárlásakor figyelni kell a megjelenésére. A termék előállításához használt anyagnak erősnek és rendkívül rugalmasnak kell lennie éles, tépett élek nélkül.

A konzolnak és a kompresszoroknak rendelkezniük kell a szükséges gombokkal az eljárások szabályozásához. Ha a szőnyeget behozza, a fordítással kapcsolatos utasításokat igényel.

Fontos! A hidromasszázs szőnyegek csak otthoni használatra szolgálnak, ezért ellenőrizze a jelzett teljesítményt. Ha az utasítások nagyot jeleznek, akkor ez nem felel meg a valóságnak, vagy nem felel meg a biztonsági előírásoknak.

Érdemes megnézni minden további funkciót, ha szüksége van rájuk, jobb választani egy szőnyegt meleg vízzel és az illóolajok hornyait az aromaterápiához.

A megfelelő választás után a fürdőszobát csodálatos helyre változtatja, ahol hosszú és kemény nap után nyerhet.

Ortopéd masszázs szőnyeg

Az ortopéd fürdõszőnyeg csodálatos dolog a gyermekek és felnõttek sok betegségének kezelésére. Szükséges lesz a lapos lábú, valgus deformitású emberek és azok számára, akik egyszerűen fáradtak a munkanap végén. Általában egy kis négyzet alakú burkolat formájában találhatók, ahol hézagok vagy tüskék vannak a felületen.

A dombok hosszát és méretét kiszámítják és úgy választják meg, hogy kialakuljon a köveken való gyaloglás érzése, ami annyira hiányzik a városi lakosok számára. Végtére is, a kavicsokon való járás jól ismert és hatékony eszköz a fáradtság és fáradtság enyhítésére, a szervezet immunitásának javítására, az egészség megőrzésére felnőtteknél és gyermekeknél.

Az Ön információiért: Az ortopéd matrac hatással lehet az agy munkájára, mivel a láb minden részében különböző idegvégződések vannak, amelyek az agykéreg szürkeállományához kapcsolódnak. Aktiválásuk eredményeként az agy munkája emelkedik, a feszültség enyhül. A masszázsszőnyeg segítségével felgyorsíthatja a különböző megfázások helyreállítását.

A láb bizonyos pontjainak befolyásolásával a felső légutak duzzanata csökken, így problémamentesen lélegezhet. Ez a szőnyeg nagyon hasznos azok számára, akik keményen dolgoznak a lábukon. Az ortopéd szőnyegre vonatkozó eljárások segítenek megszabadulni a varikózis kialakulásában, az ízületi gyulladásban.

A szőnyeg síkja különböző anyagokból készülhet, elsősorban ugyanazon a fürdőmedencében legalább két olyan masszázsszegmens van, amelyek alakjukban és szerkezetükben különböznek egymástól, és eltérő hatást fejtenek ki. Nagyon gyakran gumi alapú padlószőnyegek, keményebb vagy lágyabb masszázsterületekkel. A keményebb területeken erősebb lábérzékenységet kipróbálnak, és puha nyúlványokra gyengéd pihenést tapasztalnak.

Példa egy kézzel készített szőnyegről a forgalmi dugókról

A természetes anyagokból, például a gumiból készült termékek biztonságosabbak és egyszerűbbek, mint a mesterséges termékek. A szintetikus anyagok változata olcsóbb, de a felhasznált anyagok minősége nem mindig adja meg a kívánt hatást.

Az ortopéd szőnyeg a fürdőszobában nagyon hasznos ebben az esetben:

 • ha van egy kimondott síkfa;
 • a lábujj, a tavasz és a kiegyensúlyozás izom-csontrendszeri funkciója enyhe változást mutat;
 • nagy terhelés a talp alján, hosszú lazítás a lábakon a nap folyamán;
 • arrhythmikus és aszimmetrikus járást figyeltek meg;
 • fáradtság van a munkanap végén;
 • enyhe deformitás, egy meglévő törzs fejlődése, valamint műtét után.

Az ortopéd szőnyegek használatával szembeni ellenjavallatok is megfigyelhetők:

 • sebek vagy fekélyek a láb bőrén;
 • gombás bőrbetegségek.

Nem csak a fürdőszobában használhat masszázspoharat. Az ezzel kapcsolatos eljárások időt takarítanak meg, egy kellemes leckét egy hasznos eszközzel kombinálva. Ebédelt a konyhaszekrényen, számítógépen dolgozva, tévénézés közben elegendő csak a lábad alatt elterjeszteni. Tehát a kedvenc dologoddal egyszerre erősítheted az egészségedet és megelőzheted a betegségeket.

találatok

Függetlenül attól, hogy milyen szőnyegt szeretne választani és megvásárolni, sok szakértő azt tanácsolja, hogy csak különleges szupermarketekben vásárolja meg őket. Ajánlásaikat és más vevők véleményét követve, a valóban szükséges elemet garantálhatja garantált minőséggel és kiváló terápiás hatással.

Miért van szüksége hidromasszázs fürdő matracra és 5 paraméterre?

A hidromasszázs fürdőszőnyeg egy nagyszerű alternatíva a pezsgőfürdőhöz.A lakás tulajdonosa álmodik arról, hogy a fürdőszobában pezsgőfürdő vagy hidromasszázs kád van. Az ilyen fürdőszobák árai nagyon magasak, de mégis van lehetőség a költségvetés pótlására. A szőnyeg a raktárban megtalálható, az árdiverzitás megment. Továbbá, egy ilyen eszköz nagyszerű ajándék lesz szeretteinek.

A hidromasszázs szőnyeg kiválasztása a fürdőszobában jacuzzi hatással

A hidromasszázs előnyei megerősítést nyertek. A hidromasszázs nagy előnyökkel jár az emberi test számára. De a jakuzzi egy egyszerű lakásban szinte lehetetlen, hiszen az ilyen fürdőszobák árai magasak, és a tipikus apartmanok szobáiban nincs elég hely.

A pezsgőfürdő telepítésekor teljesen át kell terveznie a fürdőszobát, ugyanakkor nem mindenki tudja elvégezni ezt a javítási munkát.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg a jacuzzi hatására nem igényel nagy anyagköltségeket vásárláskor, és mindenki meg tudja érteni működésének elvét. Nincsenek különleges követelmények és szabályok az adott elem használatához.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg a jacuzzi hatására nem igényel nagy anyagköltséget vásárláskor

A szőnyegek modelljei különbözőek, néhánynak van néhány funkciója is, például van egy masszírozó.

Egy szaküzletben könnyedén kiválaszthat egy modellt minden egyes vevő egyedi vágyához. Továbbá az egyes szőnyegek árfutása csak függő funkcióktól, anyagtól és gyártótól függ, és a legegyszerűbb modell is sikeresen teljesíti a hidromasszázs fő funkcióját.

Hogyan válasszunk szőnyeget:

 • Óvatosan ellenőrizze a szőnyeget, mielőtt bármilyen hibát vagy zsetont vásárolna. Az anyagnak puhanak és kényelmesnek kell lennie.
 • Ellenőrizze az elektromos alkatrészek és gombok működését.
 • Kötelező oktatás oroszul.
 • Teljesítmény akár 700 watt.
 • Javasoljuk, hogy olyan szőnyeget kapjon, amely további funkciókat, például fűtött vizet tartalmaz.

Ezek a szőnyegek azért jók, mert a hidromasszázs eljárás közvetlenül elvégezhető a fürdőszobában, és ez nem járul hozzá további kellemetlenségekhez.

A hidromasszázs szőnyeg előnyei

Úgy gondolják, hogy a hidromasszázs szőnyeg a beépített hidromasszázs funkcióval rendelkező speciális fürdők teljes cseréje, azonban a szőnyeg jelentősen eltér a helyhez kötött szerkezetektől.

Számos előnye van, például:

 1. A szőnyegek mérete eltérő, ezért minden fürdőszobában használható. Ezt bárki használhatja, erre nincs szükség különleges képességekre.
 2. A szőnyeg nem igényel semmilyen javítást, bármikor használhatja.
 3. A dizájn sisakjai segítenek a szőnyeg rögzítésében, ahol a legkényelmesebb a fürdő.
 4. A távirányító jelenléte lehetővé teszi, hogy könnyedén szabályozhassuk a szőnyeget, a kapcsolási módokat, és nem veszélyezteti a konzol nedvesedését.
 5. Egy további fűtési funkció elkerülheti a víz hűtését és megtartja a szükséges kényelmes hőmérsékletet.
 6. A szőnyeg jól mozgatható. Akkor utazhat veled utazás közben, vedd fel, amikor elmozdulsz. Nagyon kompakt és megfelel a minimális helynek.

De emlékeztetni kell arra, hogy a szőnyeget személyre kell szabni, és tilos nyilvános helyen, például úszómedencékben használni.

A hidromasszázs pad számos előnnyel jár.

A szőnyegmechanizmus által előállított buborékok enyhe masszázs hatásúak, a bőr károsodása vagy kellemetlen érzés teljesen kizárt.

Egy aero masszázs eszköz, amely a levegő segítségével működik, egyedülálló, lebegő, ezért gondosan rögzíteni kell. A szőnyeg mérete más lehet, egy kis kerekről a teljes fenekére kiterjedő fürdőre, mint egy matrac. A szőnyeget minden korosztály számára használják, a baba fürdőzését felnőtt felügyelete mellett kell végrehajtani.

A masszázsmedence jellemzői

A masszázsszőnyeg fő előnye, hogy egyszerűen a fürdőkád vagy a zuhany alatt helyezkedik el.

Mosás közben a masszázs felületre lépő személy, aki nagy hatással van a lábára, enyhíti a fáradtságot, és nagyon kellemes érzéseket tapasztal.

Egyesek hasonlítják össze a szőnyeg masszázs hatását a tenger homokkal vagy kövekkel. A masszázs hatás javítja a vérkeringést, ami pozitív hatással van az egész testre.

Különböző színjellemzőket talál különböző mintákkal.

A masszázs kád nagyon kényelmes

A masszázsszőnyeg jellemzői:

 • Kopásálló gumi gyártása.
 • Van csúszásgátló hatása.
 • A masszázs hatása a speciális duzzanat miatt jön létre.

Masszázs matrac nagyon hasznos.

Nevezetesen, a következő esetekben:

 • Megelőző intézkedések a lapos lábakon.
 • Különleges helyeken a lábak masszírozzák, ami kedvező hatást gyakorol a belső szervekre.
 • A lábak és lábak izomzatának javítása.

A szőnyeg nem rontja el a fürdőszoba belsejét, mivel a raktárak széles skálája nagyon változatos, és kiválaszthatja a szükséges formát bármilyen alak és szín tekintetében. Szintén olyan szőnyegeket is készítenek, amelyek a hőmérséklet hatása alatt megváltoztatják a színt és a mintázatot. Nagyon kényelmes az ilyen szőnyegek használata kisgyermekek fürdéséhez.

Amikor a vízhőmérséklet 37 ° C fölé emelkedik, a szőnyeg színe megváltozik, ami azt jelenti, hogy a víz kellemetlen lesz a gyermek számára.

Annak érdekében, hogy a szőnyeg ne csússzon a fürdő aljára, helyesen kell felszerelni. A kád alját alaposan megszárítják és apró részecskékből megtisztítják, majd szilárdan a tapadókorongok felületéhez ragasztják, és csak ügyelve arra, hogy a fogantyú erős legyen, zuhanyozhat.

Vélemények a hidromasszázs fürdő szőnyegre

Galina, 36 éves, Vladivostok

"A munkahelyemen mindig stresszhelyzetbe kerülök, és nagyon fáradt vagyok, a hidromasszázs szőnyeg nagyon pihentető, és az egész nap alatt felhalmozódott fáradtság gyorsan eltűnik. Nagyon egyszerű és könnyen használható, csak telepítse és öntsön vizet. Aromás olajokat használok. Egy ilyen fürdõ után nagyon jól alszom, nyugtalan alvás eltûnik, és pihentem.

Anna, 46 éves, Omszk

Vélemények a hidromasszázs fürdő szőnyegre - rendkívül pozitív

"Nagyon kényelmes feküdni a fürdőszobában, ugyanakkor kapcsolni a távirányítón. Úgy tűnik, hogy tényleg a jacuzziban vagy, a kis légbuborékok miatt. Plusz az a tény is, hogy vannak olajkazetták. A bekapcsolt állapotban a zaj kicsi, ezért semmi bosszantó, és élvezem a masszázs élvezetét, és elolvassa a könyvet. "

Christina, 28 éves, Moszkva

"Fiatal anya vagyok, és nincs időm egy masszázsterápia látogatására, a hidromasszázs szőnyeg segít az egész test izmainak lazításában, hiszen számos csecsemőt kell hordanod a karodban. Ha nincs lehetőség a fürdőszobában feküdni egy hidromasszázs szőnyeggel, csak a szokásos gumit húzza le, akkor is nagyon jól feszül a borjak feszültségétől, egész nap a lábadon kell töltenie. És a gyerek nagyon szereti a szőnyeget a halakkal, ráadásul színt vált. "

A hidromasszázs fürdő matrac célja (videó)

A pezsgőfürdő szőnyeg gazdaságosabb és kompakt megoldás, szemben a helyhez kötött berendezésekkel. Ha a fürdőszobában végzett javítás teljesen befejeződött, és nem volt lehetőség jacuzzi felszerelésére - a masszázsmasszázs vagy matrac tökéletesen kiegészíti a vízkezelést.

Whirlpool Bath Mat - Sikeres Jacuzzi csere

Azok, akik ellátogattak a termálforrásokba, lelkesen beszélnek mágikus hatásukról a testre - mindkettő kellemes és nagyon hasznos. Ahhoz, hogy élvezhesse ezt a hatást a városi környezetben, a szalonok külön melegvizes káddal voltak felszerelve. Mindazonáltal ma és otthon is el lehet kényeztetni magát hasonló eljárással, külön költségek nélkül. A csodálatos szőnyeg (amit hidromasszázsnak neveznek) egy elektromos motorral és egy vezérlőpanellel segít. Nem rosszabb, mint egy pezsgőfürdő. Hidd el, ez a tartozék a fürdőszobádat igényli.

Termékjellemzők

Tehát ez az eszköz a következőkből áll:

 • A téglalap alakú kendő nedvességálló anyagból készült, különálló rekeszekbe osztva. A szőnyeg alsó része tapadókorongokkal van ellátva, a felső pedig csúszásgátló hatással rendelkezik.
 • Elektromos kompresszor, amely levegőt kényszerít és képes az áramellátásra. Van benne egy sisak is. Csatlakozik egy szőnyegen, speciális hullámos tömlővel.
 • Távirányító, amely lehetővé teszi a készülék kényelmesen vezérlését.
 • Ergonómikus alakú felfújható gumi párna a nyak alatt, a nagyobb kényelem érdekében.

Ezenkívül további jellemzők is lehetnek (növelve a termék költségét). Például a víz melegítésére, egy speciális patron az aromás olajok (amely lehetővé teszi a hidromasszázs aromaterápiás eljárással), egy eszköz a levegő ozonizálásához.

Ha egy ilyen téma előnyeiről beszélünk, akkor nyilvánvaló. Egy ilyen masszázs és a bőr öregedése megakadályozza és javítja az alvást, és hozzájárul a szív normalizálásához (valamint a keringési rendszerhez). Ózon jelenlétében antibakteriális hatás jelentkezik, és ha van patron az aromás olajok számára, akkor használhatja az aromaterápia lehetőségét. Ezután az idegek megnyugodnak, és az alvás még erősebbé válik.

Egy másik kétségtelen előnyt jelent egy jó hangulat egy kellemes eljárás után, burkoló és puha, mint egy pezsgőfürdőben. Nos, és a tulajdonosok hiányosságai szerint csak egy kis zaj a munkahelyen - valójában kompresszor van a tervezésben. Azonban nem túl hangos, semmiképpen sem haladja meg a megengedett decibeleket.

Részletesebben a hidromasszázs fürdőszőnyeg előnyeiről és hátrányairól szól a következő videó:

A helyes fürdőfürdő szőnyeg kiválasztása

Annak érdekében, hogy megfelelően és régóta szolgáljon, figyeljen a minőségére. Jobb a megvásárolt vállalatok termékeinek megvásárlása, a hamisítványok figyelembevételével (amelyek nem ritkák a mai piacon). Tehát nem lenne helyénvaló kérni az eladónak egy igazolást.

És itt van néhány tipp a választáshoz:

 • Gondosan nézze meg a szőnyeget - nem lehetnek látható hibák és egyenetlen szélek kívülről. Az érintésre az anyagnak puha és rugalmas legyen.
 • Ellenőrizzük, mennyire jól működnek a kompresszor és a konzol gombjai, külsőleg vizsgálják.
 • Kívánatos, hogy az orosz nyelvű tanfolyam létezik.
 • A készülék teljesítménye nem lehet túl magas (általában nem nagyobb, mint 700 watt). Ellenkező esetben a technológiát nem tartották tiszteletben, és az eszköz megvásárlása veszélyes.
 • A fűtési lehetőség megléte kívánatos (a levegőbuborékok hozzájárulnak a víz gyors hűtéséhez), a fennmaradó kiegészítő funkciók a saját belátása szerint.

Ne feledje, hogy ezek a termékek csak otthoni fürdőkhöz készültek! A medencékhez nem használható.

Hidromasszázs szőnyeg Emoa

Népszerű modellek és gyártók

Medisana - német minőség, három év garancia

Ez a német cég gyártja a legnépszerűbb termékeket. Csak két modellje van, amelyek 1,2-es, 0,36 m-es mérettel rendelkeznek, különböző szintű funkcionalitással (és árral). Mindkettő kényelmes távirányítóval működik, nagyon alacsony zajszint és kiváló minőségű. 2,4 m hosszú tömlővel és 2,2 méter hosszú elektromos vezetékkel rendelkezik. Tovább - részletesen minden eszközről.

A Medisana fürdőszoba "MBH" 450 wattos kapacitású hidromasszázs szőnyegének modellje 6 ezer rubel áron vásárolható meg. Ő:

 • Az automatikus kikapcsolás időzítője 20 perc múlva van.
 • Az aromaterápia három patron.
 • A masszázs a kompresszor teljesítményének három szintjén zajlik.

A "BBS" modell, amelynek kapacitása 570 watt, valamivel több mint 8 ezer rubel. Az alábbi lehetőségekkel van felszerelve:

 • 30, 20 vagy 10 perc időzítő beállítása.
 • Automatikus kikapcsolás fél óra után.
 • Négy patron az aromás olajokhoz.
 • A víz fűtési lehetősége.

Részletesebben a "BBS" hidromasszázs szőnyegről szól a következő videó:

Költségvetési lehetőség a levegő ozonáció lehetőségével

A MONTISS WBS6230M modellt Hollandiában kérik Kínában. Költsége 3,5 ezer rubel, három teljesítményszint (legfeljebb 700 watt), a víz és az ozonát levegőjét melegítheti. A szőnyeg mérete 0,37 méterrel 1,05 méter (kissé hosszabb, mint a fent leírt modellek). De a zajszint magasabb.

Fotó egy hidromasszázs szőnyegen egy pezsgőfürdőben

Novasan - egy teljes többfunkciós megoldás

Ez szigorúan szólva nem csak szőnyeg, hanem teljes rendszer a hidromasszázs számára. Igaz, kedves - körülbelül 75 ezer rubel. A német márka Novasan létrehozott egy csoda gépet, amely lehetővé teszi számodra, hogy sok dolgot csinálj:

 • A víz ózonmentesítésével tisztítható.
 • Aerohidromasszázs gyártása tizenkét üzemmódban, tíz meglévő firmware-sel. Hét közülük ózon.
 • Hagyja a vízhőmérsékletet (34-35 fok) vagy melegebbé (38-39 fokos).
 • Alternatív masszázs pihenéssel négy változatban.
 • Végezzen részleges masszázst, amelyhez speciális tippek találhatók.
 • Inhaláljon, masszírozzon végtagokat (a készletben lévő fürdővel).

A készülék teljesítménye 490 és 1300 watt között változik. Fel van szerelve egy kényelmes párna a fej alatt, egy hőmérő, és egy rács befecskendező lyukakkal.

Ezután meghívjuk Önt, hogy nézze meg a hidromasszázs szőnyegek értékelését a fürdőben.

Hidromasszázs szőnyeg Jacuzzi SPA AIR COMFORT SH-AS11

Vélemények

MONTISS WBS6230M

Összegyűjtve a második felét a vakáción, sokan terveztek az út során, de ő átesett. Aztán úgy döntöttem, hogy kényeztetem magam, anélkül, hogy elindulnék, feliratkoznék egy hidromasszázsra. Nagyszerű, de drága. Átverés az interneten, megtalálta ezt a modellt és megvásárolta. Most van egy igazi spa-szalon a fürdőszobámban. Tetszik. Minden kényelmesen elvégezhető - távcsövek, távoli, a készüléket a falra akasztani. Egy évig panasz nélkül dolgozik.

Nem is olyan régen vásároltuk ezt a készüléket - az akció örült nekem és férjemnek. Talán jobb, mint egy pezsgőfürdő. Külön örömét a hároméves fiú. Kedves ár egy nagy plusz. Csak itt a fürdőszoba nem túl jól csatlakozik, és még mindig elég hangos. Azonban kevesebb energiával, csendesebb.

A következő videó áttekintést nyújt egy olyan találmányról, mint a MONTISS WBS6230M hidromasszázs szőnyeg:

Medisana BBS

Vettem ezt a dolgot a feleségemnek az utolsó születésnapomra. Nagyon örült neki. Gyakran használják, különösen, hogy szereti az aromaolajok hozzáadásának képességét. Őszintén szólva, néha kedvelem magam is - nagyszerű érzelmeket. És segít a vérkeringésben. Ajánlom!

Vettem egy modellt magamnak, anélkül, hogy egy perccel később megbánnám. Úgy érzem most, mint a "gyöngyház" eljárások után a szanatóriumban. Rendkívüli kellemes érzés. Az álom javult, nagyobb az optimizmus, valami frissítést érzek.

Hidromasszázs fürdőmedence Medisana BBS

DIY masszázs szőnyeg a fürdőhöz [Master class]

A nyár közeledik, ami azt jelenti, hogy lábainkat a hold alatt a hosszú séta fenyegeti a sarkában, a kukoricában, a fáradtságban és hosszú távon a varikózisban.

Lazítsák le a lábukat és megőrizzék a szépséget, ami segít egy ilyen masszázsszőnyegben, ami könnyen kezelhető a saját kezével.

Ahhoz, hogy a saját kezével masszázspárnát készítsen, szüksége lesz:

 • Nyitott gumi szőnyeg
 • Szilikon tömítőanyag
 • kavics
 • Olajszövet (régi tusfüggöny)

1. lépés.

Szórja meg a padlót, hogy ne foltolja le a szőnyeg kialakításának folyamatában.

2. lépés.

Tegye fel a szőnyeg gumi alapját.

3. lépés.

A kavicsokat kaotikus módon vagy oly módon hoztuk létre, hogy képet kapjunk.

Ne feledd! Minél nagyobb a kövek méretük, annál erősebb a masszázs hatása (és kevésbé kényelmes a szőnyeg a mindennapi használatra).

4. lépés.

Mindegyik kőzetre egy tömítőanyagot ragasztunk, és egy gumi alapra ragasztjuk.

5. lépés.

A szőnyeget békésen hagyjuk a tömítőanyag teljes száradása előtt, azaz nem kevesebb, mint egy nap.

Whirlpool fürdő szőnyeg

A szervezet nagymértékben élvezheti az olyan eljárásokat, mint a hidromasszázs. A városi lakosztályok jacuzzival történő felszerelése örömet jelent, amely nem mindenki számára elérhető. Elvégre elég drága felszereléssel kell dolgoznia, és javítások során valószínűleg teljesen megváltoztatnia kell a fürdőt.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg, amelynek áttekintését honlapunkon közzétettük, megoldja ezt a problémát. Az ilyen adaptáció minden bizonnyal vonzó lesz azok számára, akik a hidromasszázs minden előnyét meg akarják venni, anélkül, hogy komoly többletköltségeket igényelnének. Költsége jóval alacsonyabb, mint bármely hidromasszázsfürdő, így a szőnyeg nem jelent különleges követelményeket a működéshez.

Ez a szőnyeg gyakorlatilag semmi köze a szokásos hasonló modellekhez. A fő különbség az eredeti eszköz. A teljes masszírozó funkciójának ellátása. Továbbá megpróbáljuk részletesebben megmondani, hogy mi ez az építmény, és milyen főbb jellemzői.

Mi a terv

Ez a design nagyon érdekes a megjelenés szempontjából. A pezsgőfürdőben található hidromasszázs szőnyeg különböző formákban, színekben és méretekben kapható. Tipikusan a szélesség négy tucat cm-en belül van, és a hossza nem haladja meg az 1,2 métert.

Az eszköz jellemzőiről és jellemzőiről

Maga a termék általában több összetevőből áll:

 1. Kompresszor távirányítóval.
 2. Levegőtömlő.
 3. Kényelmes felfújható párna.

Minden modell lehetővé teszi, hogy többféle üzemmód közül választhat. A magas rugalmasságú hipoallergén gumi nagyon tartós anyag, amelyet párnák készítésére használnak. De jobb lenne különleges matracnak nevezni. A különleges tapadókorongok, a csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező bevonatok a lehető legbiztonságosabbá teszik a tervezést. Ennek következtében a szőnyeg szorosan rögzítve van a fürdő alján.

Ami a kompresszort illeti, úgy néz ki, mint egy kis méretű műanyag doboz. A hagyományos tápegység 240-220 V-os fogyasztását feltételezi. A rendszeres akkumulátorok elegendőek a távirányító tápellátásához. A konzol hatása 7 métert tesz ki. A kompresszor és a vezeték összekötésére egy speciális tömlőt használnak. A tömlő magassága nem haladja meg a két métert.

A design nagyon erős motor, de a zaj a munkahelyen szinte nem jelenik meg. Csak egy egységes zümmögés látható, nagyon sima. Hallani lehet még szép is.

A szükséges masszázs intenzitása segít a legmegfelelőbb működési mód kiválasztásában:

Minden üzemmódban a masszírozó belsejében lévő időzítő egy adott időre van beállítva. Az átlagos munkamenet egy negyed óra, fél óra. Egyes modellek folyamatosan üzemelnek egy órán keresztül. De ez egy ritka lehetőség, és a fürdők tulajdonosa maguk nem hajlandóak egy órát tölteni az ilyen eljárásokban, bár sok örömet okoznak. Több ülés között meg kell szakítani a készülék működését, legalább tíz percet.

Mit lehet mondani az előnyökről?

Kezdetben az ilyen eszközöket megfizethetőbb alternatívákként adták ki azok számára, akik nem akarnak egy teljes körű fürdőt, amely támogatja a hidromasszázst.

De ebben az esetben sok előnye van:

 1. A szőnyeg könnyen fejlődik. Ennek eredményeként elengedhetetlen társává válhat azok számára, akik gyakran utaznak. De jobb, ha nem használják ezeket az eszközöket nyilvános helyeken, csak egyéni használatra alkalmasak.
 2. A szőnyegen belül van egy rendszer, amely felelős a víz további melegítéséért. Ez megkönnyíti a kívánt hőmérsékleti szint fenntartását.
 3. Maga a távirányító teljesen védett a nedvességtől. Nincs szükség arra, hogy szükség esetén megváltoztassa a módot.
 4. Alkalmas bármilyen fürdőszobára, a mérettől függetlenül.
 5. A szopók lehetővé teszik, hogy a szőnyeget olyan helyen helyezze el, ahol a lehető legkényelmesebb módon működik.

Mi a helyzet a további jellemzőkkel?

Magának a terméknek a költsége gyakran függ a teljes számától. Talán néhány további lehetőségre soha nem lesz szükség, de ezek közül néhány nagyon szép kiegészítővé válik az alapvető működési módokhoz:

 1. Ózonterápia. Magában foglalja az emberi test terápiás hatásainak végrehajtását. Megváltoztatja az immunstimuláló, baktericid és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatást.
 2. Aromaterápiás. Nem minden modellben biztosított. Ebben az esetben kis méretű tartályok helyezkednek el a szerkezet belsejében, ahol minden felhasználó hozzáadhat kis mennyiségű aromás olajat. Az aroma az eljárás során továbbra is fennáll. Bizonyos esetekben az illóolajokat külön vásárolják meg, néha maguk a szőnyeg mellett ajándékok is. A legfontosabb az, hogy előzetesen ellenőrizzük, ha a család bármely tagja allergiás reakciót mutat az ilyen összetételű anyagokkal.
 3. További vízmelegítés. Amikor hidromasszázs történik, a folyadék folyamatosan mozog a fürdőben. Ezért ütközik az alacsonyabb hőmérsékletű levegővel. Annak érdekében, hogy fenntartsa a jacuzzi hatását anélkül, hogy ezt az opciót választotta, állandóan forró vizet kell adnia. A fűtési funkció lehetővé teszi a szőnyeg számára a kívánt szint fenntartását. Most könnyebb csak pihenni, nem gondolkodni semmit.

A szőnyeget több árt vagy hasznot hoz

Korlátozások vannak az ilyen struktúrák működésében. A szőnyegek mind gyermekek, mind felnőttek számára alkalmasak. De az egészség állapota bizonyos korlátozásokat okozhat ebben az esetben.

Az alábbi betegségekkel a szőnyeg használható, de nagyon óvatosan:

 • amikor a légzőszervi megbetegedések rosszabbodnak;
 • ha gombás, purulens bőrbetegségek vannak;
 • terhes nők;
 • ha vannak problémák a hasnyálmirigyben;
 • amikor a máj beteg;
 • ha szívbetegsége van;
 • akiknek vannak mentális problémái.

Ha van legalább egy jelzett probléma, tanácsos konzultálnia az orvosával a vásárlás előtt.

De a legtöbb esetben a hidromasszázs funkciójú szőnyegek nagyon hasznosak.

Ez a legjobb módja az idegek megnyugtatásának, a munkanap után pihenni és gyógyulni. Az akvizíció különösen hasznos lesz azok számára, akik folyamatosan ideges feszültségen vagy depresszióban szenvednek.

Az ilyen szőnyegek hasznosak azok számára, akik el akarnak felejteni a narancsbőt, hogy megbirkózzanak a túlsúlygal. A készülék segít a kívánt rugalmassági szint fenntartásában, hogy a megfelelő hangon tartsa azt. A szőnyegeknek köszönhetően gyengéden megszabadulhat a halott sejtektől, a bőr egyre jobban megfeszül.

Ha valaki gondot okoz a hajók és az ízületek tekintetében, a szőnyeg vásárlása is racionális megoldás. A szív- és érrendszer rendellenes lesz, a vérkeringés javulni fog.

Ezen kívül a sportolók a termék segítségével könnyedén enyhítik az izomfáradtságot az elhúzódó edzések után, gyorsan lazítanak.

Vannak olyan funkciók a működés során?

Nincs semmi nehéz. A használat megkezdéséhez elég, ha a szőnyeget a fürdőszobába helyezzük a megfelelő helyen. Különösen azt kell biztosítani, hogy a szopók az aljára tapadjanak. Ezután csak a megfelelő mennyiségű folyadék gyűjtése marad. Hőmérsékleti mutatóinak a szokásosnál valamivel magasabbnak kell lenniük.

A távvezérlő segítségével beállíthatja az aktuális igényeknek megfelelő üzemmódot. Folytathatja az eljárást.

A forró kád nem teszi lehetővé különleges tisztítószerek használatát az eljárás során. Csak pihenjen, hogy a buborékok elkezdjenek fellépni. Az ilyen szőnyeg fő előnye, hogy lehetővé teszi, hogy szinte azonnal ellazítsa az egész testet. Jobb, ha nem váltasz többször egymás között a különböző módok között, akkor csak nyugodj meg.

Ha elérni kívánja a maximális eredményt - a vízkezelési eljárások befejezése után ajánlott speciális kozmetikumokat használni, csak a legproblémásabb helyekre kell alkalmazni.

Végül is a fürdést követően a bőr teljesen kinyílt, minden pórusának terápiás hatása lesz. Emiatt a hatóanyagok gyorsabban behatolnak. Most minden eszköz a cellulitellel hatékonyabbá válik. Ugyanezek a lépések lehetnek az emberek, akik megpróbálják lefogyni.

De a szőnyegek hatása a hidromasszázs előnye és teljesen egészséges vásárlók. Nem kell sok pénzt költenie ahhoz, hogy hozzáférhessen a vízkezelés minden modern lehetőségéhez. Mindig megtalálható egy alternatív megoldás, amely költségesebb áron. És nem kevésbé előnyösek, mint például egy teljes körű fürdő, amely ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.

Fürdőszobai szőnyeg (masszázs), L CADESI - felülvizsgálat

Csodálatos masszázs és csúszásgátló szőnyeg. De ne hagyja, hogy az őr le.

Ez a csodálatos fürdő szőnyeg, mint egy ajándék a rokonok számára. Mi magunk akarunk ilyen szőnyeget vásárolni, hogy egy kisgyerek biztonságban játszhasson a fürdőszobában, és ne csússzon el.

A szőnyeg kemény anyagból készül, amely hasonlít a gumiból, de az összes elem szilikon. Áttetsző, jó látni, hogy mikor kell megtisztítani.

A szőnyeg egyik oldalán rengeteg szopás található, amelyhez a fürdőszobába tartozik.

Ha állsz rajta és tartod a lábadat, akkor már kavargások mennek végig, nagyon kellemes érzés. Milyen gyógyító tulajdonságai vannak ennek a masszázsnak, miközben nem tudok megemlíteni. De azon a helyen, ami valóban nem csúszik a fürdőszobában. A gyerek nyugodtan játszik a lábán, és nem esik le, bár először félt tőle, talán a lábai csiklandoztak, és talán kemény volt neki egy masszázs.

Az igazság kétszer volt, amikor majdnem elesettem tőle. Korábban, amikor felmentem a fürdőszobába, feltétlenül valamihez ragaszkodnék, elvesztettem a szőnyeg szokását - nem csúszik. De mosás után a szopós nem ragaszkodott a fürdőszobába, és a lábamhoz csúszott, de minden jól sikerült. Másodszor, valahogy a szélén lépkedtem, és a központba költözött. Úgy gondolom, hogy csak figyelmetlen vagyok, úgyhogy bár nem csúszik, légy óvatos.

És végül a hiányosságokból - a mosásból. Egy héten 1-2 alkalommal mossok, a piszoktól és a két oldalról ecsettel. Nem túl kényelmes, de egy ilyen szőnyeg kedvéért.

Azt tanácsolom, hogy vásároljon, különösen, ha kisgyermekei vannak.

Hidromasszázs kád: eszköz, fő és kiegészítő funkciók, előnyök

Sokan közülünk, a "jacuzzi" néven ismert pezsgőfürdő még mindig a luxus életmód egyik jellemzője.

Eközben ez a nézőpont, amely egy időben meglehetősen tisztességes, ma olyan sztereotípiává változik, amely nem felel meg a valóságnak, és végül összeomlik.

Az utolsó ütést egy szerény termék és egy költséghatár - egy hidromasszázs fürdő mat, megtapasztalta, amelyet most leírunk.

megjelenés

Amikor ezt a témát nézi, nem jelentkezik gazdagsággal és luxusalgalommal való egyesülés. A lágy polimerből készült termék valóban úgy néz ki, mint egy szőnyeg, lyukak az egyik oldalon és tapadókorongok a másik oldalon.

Lényegében azonban ez nem szőnyeg, hanem inkább egy kis matrac.

A méret kb. 1,2 x 0,4 m (különböző gyártók esetében plusz vagy mínusz néhány centiméter).

Annyira, hogy a szőnyeg egyszerűen befér a rendszeres fürdőbe.

Amellett, hogy a szőnyeg a dobozban van valami más:

 • kompresszor műanyag dobozban 220 V-os tápegységgel;
 • vízálló távirányító (nem minden modellen elérhető);
 • felfújható párna;
 • légtömlő.

A tápkábelt tartalmazza.

A hagyományos fürdőhöz hasonlóan a hidromasszázs anyagok különböző anyagokból készülnek - akril, acél vagy öntöttvas. Öntöttvas fürdő hidromasszázs - az előnyei és hátrányai az ilyen termékek részletesen.

A fürdőszoba tetején lévő tükrök mennyezetének jellemzői és költségei itt tekinthetők meg. A tükrözött mennyezetek anyagainak változatai.

A hidromasszázs kádok eszköze és a kiválasztási kritériumok leírása ebben az anyagban található.

Eszköz és funkciók

A működtetés elve rendkívül egyszerű: a kompresszor a kád aljára helyezett tömlőt behelyezi a szőnyegbe, és a szőnyeg eloszlik a lyukakon keresztül, és buborékok formájában jön ki a felhasználóhoz.

A termék alján szorosan rögzítik a tapadókorongok segítségével, így a felhasználó minden manőveréhez rögzítve marad.

A kompresszor kézi vezérlésével vagy a távirányító használatával megváltoztathatja a levegőellátás intenzitását. Így a hidromasszázs különböző módokon hajtható végre.

Nő, fürödni

Mint látható, az alapkonfigurációban a hidromasszázs szőnyeg teljesen biztonságos, hiszen az elektromos része - a kompresszor - ki van zárva a vízből, és egyáltalán nem érintkezik vele (a levegőellátó tömlő hossza 2 m).

előnyök

A szőnyeg masszírozó előnyei nyilvánvalóak:

 1. Nem mindenki tudja, hogy nem szükséges mosogatószereket használni a jacuzziban, mivel eltömítik a vékony fúvókacsatornákat. Így a tulajdonosnak rendszeres fürdővel kell rendelkeznie, kivéve, ha természetesen úgy döntött, hogy búcsút mond a szappan örökre. De a hidromasszázs szőnyeg tulajdonosának nem kell zavarba hoznia a fürdőszobát egészségügyi felszereléssel - egy egyszerű fürdő elegendő.
 2. A pihentető szimbólumhoz képest egy pezsgőfürdővel szemben díjmentesen lehet fizetni a hidromasszázsra abszolút minden felhasználó számára, függetlenül attól, hogy mennyire nagy a fürdőszobája.
 3. A szőnyeg, a jacuzzi felszerelésétől eltérően, nem kell hosszú ideig telepíteni - egyszerűen csak a fürdő aljára kell helyezni. Ennek megfelelően könnyen és gyorsan eltávolítható, ezután semmi sem zavarja a fürdőszobát a szokásos módon.
 4. Összecsukott formában a szőnyeg kevés helyet foglal el, így könnyedén el lehet vinni utazás közben. Meg kell azonban jegyezni, hogy a gyártók nem javasolják hasonló termékek használatát szállodákban, úszómedencékben és egyéb nyilvános helyeken.

A fő funkció mellett számos modell is végezhet továbbieket, amelyeket részletesen ismertetni kell.

További jellemzők

Tehát mi mást kérhet a hidromasszázs szőnyeg tulajdonosa? Ma ilyen lehetőségekkel rendelkező modellek készülnek:

 1. Fűtött víz. Javasoljuk, hogy egy lehetséges vevő különös figyelmet fordítson erre a funkcióra, még akkor is, ha hosszú távú szigetelt vagy öntöttvas fürdőt használ. Az a tény, hogy a szőnyegmasszázs működése során a víz, amelyen keresztül nagy mennyiségű levegő kerül szobahőmérsékleten, a szokásosnál sokkal gyorsabban lehűl. Az elektromos fűtés megakadályozza, hogy állandó melegvizet adagoljon.
 2. Aromaterápiás. Az a tény, hogy a szagok hatalmas szerepet játszanak a világnézetben, a tudósok sokáig bizonyították. A megfelelő íz kiválasztása nemcsak hangulatot emelhet, nyugodhat és elősegítheti a jó emésztést, de javíthatja a mentális aktivitást is. Ez a "pozitivizálás" legerőteljesebb eszköze a legteljesebb mértékben elérhetővé válik, ha az illóolajokhoz patronokat vásárol. Azok számára, akik allergiára hajlamosak, egyesek negatív hatást gyakorolhatnak. Az ilyen felhasználóknak először 1-2 csepp olajat kell felhúzniuk a könyökre, és ellenőrizniük kell, hogy van-e irritáció.
 3. Ozonizálás. Amint azt a név is jelzi, egy ilyen funkciójú masszírozó ózonot képes előállítani. Nagy mennyiségben ez a gáz mérgező, de mérsékelten teljesen ártalmatlan és a víz tisztítására szolgál.

Előny és kár

Először is, a hidromasszázs szőnyeg hatékony eszköz a mély relaxáció eléréséhez.

Mint ismeretes, a gyors életstílus és az állandó feszültségek által okozott belső feszültségek a modern civilizáció zúzódása, különösen a megalopolisok lakói számára.

Nem könnyű megszabadulni tőlük: még az alvás állapotában is feszültség marad.

A masszázs során azonban a test magától ellazul, végül régóta várt pihenést kap. Ugyanakkor a psziché is nyugszik, a depresszió és a krónikus fáradtság eltűnik. Az effektus fokozásához elengedhetetlen a pihentető önképzés.

Referenciaként. 30 - 40 perc teljes pihenés egy "üres" fejjel (nem gondolkodik semmi) helyett 2 - 3 óra alvás.

A kiváló minőségű relaxációs hidromasszázs kombinációja javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Ezenkívül ez az eljárás kellemes érzést ad, és ha a felhasználó bárhol fájdalmat érez, akkor kevésbé lesz észrevehető.

Vegye figyelembe a hidromasszázs előnyeit az alábbi betegségekben:

 • a belek meghibásodása;
 • az ödéma megjelenése a károsodott nyirok-vérkeringés és a vénás stádium következtében;
 • az ödéma sérülés utáni megjelenése;
 • a bőr flabbsága;
 • ízületi betegség;
 • különböző idegrendszeri betegségek;
 • álmatlanság.

A fürdőszőnyeg felszerelése

Nyilvánvaló azonban, hogy egyes betegségekben a hidromasszázs káros lehet. A komplex betegségben szenvedők számára jobb tanácsot kérni az orvostól a szőnyeg használatáról.

Az eljárást haladéktalanul el kell halasztani, ha:

 • jelenleg egy betegség súlyosbodása;
 • vannak fertőzés jelei;
 • vannak gyulladt területek a bőrön;
 • a felhasználó tuberkulózisban szenved;
 • vannak urolithiasis jelei;
 • vérzés vagy trombózis fordul elő;
 • a tumor a felhasználóban található (rosszindulatú és jóindulatú);
 • a magas nyomás folyamatosan fennmarad (harmadik fokú magas vérnyomás);

Használati útmutató

A szőnyegmasszázs használata rendkívül egyszerű:

 1. A fürdőben kis mennyiségű vizet kell öntenie.
 2. Ezután csatlakoztassa a levegőellátó tömlőt a szőnyegen.
 3. Most a terméket le kell fektetni az aljára, és enyhén nyomva kell lenyelni a levegőt a szívócsészékből. Ez rögzíti a matracot az alján.
 4. A fürdőt még kényelmesen meleg vízzel kell kitölteni, és a kezelőpanelen be kell állítania a masszázs időtartamát és módját. Az első eljárás időtartama 15 perc legyen, minden további időtartam fél óráig emelkedik.

Hol vásárolhatok?

A legolcsóbb fürdő szőnyeg rendelhető a gyártó honlapján, például a Medisana-tól. A Moszkvában kiadott árucikkek a "Maryina Roscha" és a "Dobryninskaya" metróállomások közelében találhatók (a pontos címeket a weboldalon feltüntetik).

Hasonló termékek számos online áruházban is megtalálhatók, például a "Promedic".

Azok, akik meg akarják érezni az árut, mielőtt megvásárolnák és megnéznék magukat, hogy milyen jóak, lehetnek például minden Telemag áruházban - itt a masszázsszőnyegek a legszélesebb körben kerülnek bemutatásra.

Szeretne többet megtudni a forró kádakról. Olvassa el a következő cikket. Fürdőkádok hidromasszázs - méretek, árak, terméktípusok.

A süllyesztett mennyezetre szerelt lámpatestek és az elektromos vezetékek beszerelése - olvassa el a következő cikkben.

A

Például a "Montiss WBS6230M" (a holland cég megrendelésével gyártott termék) a fűtés és az ozonáció függvényében 3,5 ezer rubel lesz.

A német "Medisana" kétféle változatban gyártott padlószőnyeg 6000 rubelt fog fizetni. (MBH modell 3 patron aromaterápia, 450 W) és 8000 rubel. (BBS modell 4 patronnal aromaterápiához és fűtött vízhez, 570 W).

Sokkal drágább szőnyegek vannak. A Novasan (Németország) termék ára 75 ezer rubel.

A lehetőségek a következők:

 • ozonáció és aromaterápiás funkciók;
 • 12 masszázs mód és 10 firmware;
 • vízmelegítés két üzemmódban (+ 34C és + 39C);
 • vannak fúvókák a helyi masszázsra;

A készletben van egy hőmérő és egy lábfürdő is.

Vélemények

Számos megjegyzés szerint egyetlen felhasználó sem sajnálja a vásárlást. Igaz, néhány ember óvatosnak tartja az olcsó kínai szőnyegek kezelését. A csomagolt kompresszor gyorsan meghibásodik, és maga a szőnyeg egy alacsony minőségű polimerből készül, amely mérgező anyagokat bocsát ki (erre erős kémiai szag van).

Hidromasszázs szőnyegek

Hidromasszázs mat Medisana MBH

Hidromasszázs mat Medisana BBS

A hidromasszázs fürdő szőnyegeket úgy tervezték, hogy lazítsák az egész testet. A hidromasszázs szőnyegek költségvetési lehetőségeket kínálnak egy jacuzzi számára, megelőző és terápiás torzítással. A szőnyeg egy téglalap alakú párna, ahol a rekeszek egyenletesen oszlanak el a felszínén. A szőnyeg a hátoldalon van, a vízbe való rögzítéshez, a fürdőszobába. A Medisan hidromasszázs szőnyege különleges anyagból készült, kellemes tapintású. A Medissan hidromasszázs szőnyegek több funkcióval rendelkeznek, amelyeket a távvezérlő szabályoz, vagy a felületén található gombokkal lehet beállítani.

A hidromasszázs szőnyeg kizárólag háztartási használatra készült, és csak a fürdő számára. Használatakor a szőnyeg minden szempontból javítja a jólétet, mivel a hatás az egész testen egyidejűleg jelenik meg rezgések és impulzusok révén. Élvezni fogja az egész test kiváló és nyugtató hidromasszázsát.

Bármilyen hidromasszázs szőnyeg használható különböző fürdőkhöz, még ültetve is. Nagyon műanyag, csak kanyarodik anélkül, hogy elvesztené a szükséges és fontos tulajdonságokat. Az is egyszerű, hogy hidromasszázs kádat használjon, elegendő fürdőszobába helyezni, beállítani a szükséges módot és bekapcsolni a matrachoz rögzített készüléket egy hullámos tömlővel. Az eszköz védett a nedvességtől, földelt, bár elektromos árammal, biztonságos, ha követni fogja a világos utasításokat.

A Medisan hidromasszázs szőnyegének számos beállítási módja van, beleértve a három sebességgel történő légáramlást, a buborékokat, amelyek egy bizonyos jacuzzi hatással bírnak, beleértve a fűtött levegőt, az ozonációt, valamint a változó modulációjú jeleket. Kiválaszthatja magának a legjobb lehetőséget.

Gyógyfürdő szőnyegek

Ma sokan adnak munkát az idejük jelentős részében. Ennek eredményeképpen fáradtság, kényelmetlenség és fájdalom jelentkezik a testben. Ezt különböző módon megoldhatja. Az egyikük belép egy professzionális gyógyfürdőbe, ami nem mindig az idő és a pénz. Alternatív megoldásként hidromasszázs szőnyeget vásárolhat a fürdőben, kiváló megoldást nyújt a problémára, és segít az életerő és a jó közérzet helyreállításában.

A fő előnyök közé tartoznak a következők:

 • Ergonómia. A vászon nagyon könnyű összecsukni és csomagolni, ha szükséges. Ugyanakkor a tulajdonságok károsodása vagy elvesztése teljesen kizárt;
 • Sokoldalúságát. A termék mérete nem nagy, amely lehetővé teszi bármilyen fürdőben történő felhasználását;
 • Az a képesség, hogy a bőr jó állapotban maradjon. A szív és az erek munkájának fokozása, a keringési rendszer javítása;
 • Lehetőség egy jacuzzi létrehozására egy közönséges fürdőben. Ezt a vászon egyedülálló tulajdonságai révén érik el;
 • Az aromaterápia használata. Jó hatással lesz az idegrendszerre, valamint elősegíti a jó álmokat.

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy hidromasszázs fürdő mat, akkor válassza azt helyesen. Az első dolog, amely figyelembe veszi - a készülék erejét. Minden személy számára egyedi. Otthoni használatra alkalmas termékek és kis teljesítmény. Ha több családtagnak napi munkáját tervezi, előnyben részesítse a megfelelő teljesítményt. Ezenkívül a fejhez, a fűtési rendszerhez és az illóolajokhoz készült patronok is megtalálhatóak a készletben. Mindez az alkalmazást kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi.

Ha nem tudja, mit szeretne, akkor kiválaszthatja cégünk hidromasszázs szőnyegét. Kiváló minőségű, német összeszerelés, három év garancia, megfelelő hatékonyság és hatékonyság. Számukra a fürdőzés valóban örömet jelent. Ez mindig jól érezheti magát és élvezheti az életet.