Legfontosabb > Fürdő

Masszázs szőnyeg a zuhanyhoz Trives "Tengeri kövek"

A zuhanyzóhoz készült masszázs szőnyeg a fürdőszobában rejlik. A tartozék megvédi Önt a nedves felület és a zománcozott felületből érkező hideg miatt.

[YJ38-7] Masszázs zuhanyszőnyeg 43x45cm

Szőnyegmasszázs MM-26. Teljes leírás A masszázspadot hatékony lábmasszázsra tervezték, amely hatással van a lábak reflex zónáira. Ez a módszer hatékonyan megakadályozza a lapos lábak megjelenését és különböző típusú kezeléseit. Általános gyógymasszázs.

Szükséges tartozék - a fürdőszobában további bevonatként használják. Termikus és elektromos szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Védje meg a hidegektől és csúszik a zománcozott felületen.

Lányok és fiúk

Az akupunktúrás masszázspad M-702 az izomgörcsöket enyhíti, fájdalomcsillapít, gyors és komplett pihenést biztosít egy mozgalmas nap után, relaxál a sport és fitness után, növeli a hatékonyságot és vitalitást, normalizálja az alvást és a vol.

a lábfej és az alsó lábszár izom-ligamentes készülékének erősítése, a belső szervek masszírozása a láb aktív pontján, a lábak bőrének pelyhesedése megakadályozza a kalluszok, a kukoricák képződését.

Masszázsszőnyeg "Eagle" Masszázsszőnyeg "Eagle" Masszázs erős gyógyítóeszköznek tekinthető, és ha közeledik a fikcióhoz, szórakoztató játék lehet, és nagyszerű lehetőség a baba és a szülők számára, hogy jobban megismerjék egymást. Ha a házadban jönnek.

A fáradt lábak az egész testben az "áttörést" érzik. A napi terhelés folyamatosan megy végbe: egy ember sétál, ül, áll. Nos, ha mindez kényelmes cipőben történik meg! A lábakon biológiailag aktív pontok, amelyek felelősek az összes szervért.

Foot Massager - Téglalap alakú ortopéd masszázs szőnyeg gumiból. A masszázsszőnyeg lehetővé teszi, hogy olyan eljárásokat hajtson végre, amelyek hatással vannak a lábfejekre és ennek megfelelően az egész emberi testre az idegvégződések reflex kapcsolatai révén. Az osztályok hatékonysága erre és.

A masszázsszőnyeget a láb reflex zónáinak akupresszúrájára tervezték, kezelésére és megelőzésére. A "Tengeri alsó" szőnyeg kiváló minőségű masszázstermék, amely gumiból készült, környezetbarát gumiból készült. Ezzel tökéletesen teljesít.

Az 1313-as ortopéd masszázs alátét sík láb, akupresszúra reflex zónák kezelésére és megelőzésére szolgál. Szakértők által létrehozott és erős hatással van a láb reflex zónáira. Ez egyfajta akupresszúra és tű.

A masszázsszőnyeg puha tömítéssel rendelkezik. A matrac felületén akupunktúra.

A kavicsos tengerpart mentén kellemes sétát keltő masszázsszőnyeg nyújt kellemes érzést. A kavicsok, amelyek biztonságosan kapcsolódnak a finom bársonyos felületéhez, tartós orvosi műanyagból készülnek. Ez a napi tömegek legegyszerűbb eszköze.

Eszköz saját masszázs lábakhoz otthon.

Modell "Pillangó lágy" - A modul felülete finom fűszálat, lágy üreges kiemelkedés pillangó alakban, valamint tüskék kombinációja. Az aljzat gyengéd stimulálása különböző masszázs elemekkel javítja a csecsemő lábának vérkeringését, a pillangó minta élvezeteket és int.

A helyes táplálkozással, általános testmozgással és edzéssel együtt a hagyományos orvoslás a lábak akupresszúráját ajánlja, amelynek felületén egyes reflexzónák találhatók bizonyos belső szervekkel: tüdő, máj, p.

Ortopéd masszázs szőnyeg, jó reggelt, gyermekek és felnőttek egészségét! A "Cheerful Morning" különleges masszázsszőnyeg lehetővé teszi az anyagcsere folyamatok aktiválását és a segédeszköz betegségeinek megelőzését felnőtteknél és gyermekeknél. A szőnyegen egyszerre vannak tüskék.

A fizioterápiás hatások a gyengített izmok, erek, ízületek és belső szervek számára, passzív masszázsként. Normalizálja az emberi biokémiai és biokémiai reakciókat, elpusztítja a sótartalmakat, megszünteti a fájdalmat és enyhíti a gyulladást.

A Vortex "masszázs" szőnyeg PVC-ből készült, amelyet a fürdőszobában és csúszásgátlós zuhanyt használnak. A szőnyeg a kád aljához van csatlakoztatva kis tapadókorongok segítségével. A megkönnyebbítő felületnek köszönhetően egy masszázsterápiát hoznak létre, valamint megakadályozzák.

Az ortopédiai teknős masszázspad a lapos lábak megelőzésére és kezelésére, a helyes lábak gyermekek és felnőttek kialakítására, valamint a lábak akupresszúrájára szolgál, amelyek felületén bizonyos körülmények között a reflexogén zónák találhatók.

Masszázs zuhanyszőnyeg

masszázs zuhanytálca 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincs termék kérésre "masszázs zuhanytálca".

Nincs találat

Nincs termék kérésre "masszázs zuhanytálca".

Zuhanyzó és fürdő szőnyeg: a rendelkezésre álló lehetőségek feltárása

A legtöbb esetben a padló a fürdőszobában csempézett. Ez egy gyönyörű és tartós anyag, de a csempe hideg, és mezítláb, egy kis öröm. Ráadásul még akkor is, ha egy padlófűtést rendez, a csempe még mindig csúszós marad. A legjobb megoldás egy gumi mat a zuhany vagy a fürdő számára. A modern piac számos lehetőséget kínál, amelyek közül az egyik jobb az Ön számára, magának dönt.

Fénykép egy zuhanyzószőnyeg hal formájában.

Fontos: Nem titok, hogy a szoba általános hangulata el van rejtve a részletekben.
Ugyanakkor egy kis helyiségnek, ami gyakran fürdés, különösen fontos ezeknek a nagyon kis dolgoknak a megválasztása.
Mivel az esztétikai terhelésen kívül bármi is van funkcionális komponenssel.

Miért van szükségünk szőnyegekre?

Először is, a gumi nem az egyetlen olyan anyag, amelyből ilyen dolgok készülnek. A szilikon nem kevésbé népszerű. Ezenkívül a szőnyegek különböző fafajtákból készülhetnek, és végül a saját kezűleg egy almot hozhat a fürdőben, és az ilyen termékek változatosságát csak a képzelőereje korlátozza.

Fektetve a fürdőszoba alján.

De a gumi és a szilikon a leginkább praktikus és népszerű, ezért nagyrészt róluk szólunk.

A szakértők számos vitathatatlan előnyt tulajdonítanak ezeknek az anyagoknak.

 • A fürdőszobát és különösen a zuhanykabinot talán a legveszélyesebbek a házban. A gumi szőnyegek zuhanyzókhoz, időnként csökkentik a csúszás valószínűségét.
 • Gumi, szilikon, gumi és más hasonló anyagok jó dielektrikumok. És mivel a modern fürdőszobákban használt háztartási eszközöket gyakran használják, a szigetelő alom itt nem túl felesleges.
 • Ha kifejezetten a gumit vagy a szilikont említjük, akkor ezek az almák tökéletesen megtartják alakjukat.

Szőnyeg fotónyomtatással kavicsok formájában.

 • Most a gyártók antiszeptikumokat tartalmaznak az anyag összetételében, ezáltal gyakorlatilag kiküszöbölik a gombás fertőzésekkel vagy a penészesedés előfordulásának kockázatát.
 • Ez az anyag tökéletesen megtisztul, sőt, a gondozásra vonatkozó utasítások könnyen leöblítik.

A termék bambuszból készül.

 • A csúszásgátló zuhanytálca nem fél a szappanos oldatoktól, ezért az alj speciális szerkezetének és az anyag minőségének köszönhetően ez az alom szilárdan tapad a kád felszínére, még akkor is, ha ráöntik a sampont.
 • Mindezek a varázstételek mellett a modern ágynemű a zuhanyzóban széles színpalettával és hihetetlenül változatos formákkal rendelkezik. Ez a részlet könnyen kiválasztható bármely belső kialakításhoz, és a legtöbb modell ára elfogadható.

Szabványos hálómodell.

Milyen szőnyegre van szüksége

Annak ellenére, hogy a lakosság többsége kevésbé fontosnak tartja ezt a részletet, egy megfelelően megválasztott csúszásgátló szőnyeg a zuhanyzóban vagy a fürdőben védelmet nyújt az esések ellen, és pozitív hozzáálláshoz vezet.

Fontos: vásárlás előtt egyértelműen meg kell határoznia, hogy milyen termékre van szüksége.
Minden modell szokásos módon több irányban van felosztva.
Ezek gyermektermékek, masszázs hatású szőnyegek, csúszásgátló modellek és rezgéscsillapító termékek.

Termékek gyermekeknek

A gyermekáru-ágazat a változatos fürdőszőnyegek széles választékát kínálja. Ez magában foglalja mind a szőnyegeket, amelyek közvetlenül a fürdőszoba mellett helyezkednek el, és a zuhanykabinokhoz tervezett modellek. De leginkább a gyerekek szeretik a saját, személyre szabott szőrt, amely a fürdő alján van. Nem engedheti meg a gyermeknek, hogy csúszik, és gyakran játszik szerepet a játék folyamatának.

Csúszásgátló szilikon szőnyeg.

A tervezés szempontjából a lehető legszélesebb választék áll rendelkezésre. Éles színek, díszes formák és még néhány speciális effektus is megtalálható minden fordulóban. De a gyermekek termékeit súlyos ár különbözteti meg, ez annak köszönhető, hogy a termelés során számos magas egészségügyi követelménynek eleget kell tennie.

Tipp: ezek a dolgok jobbak a baba megvásárlására.
A gyerek képes lesz arra, hogy pontosan kiválassza, amit szeret, és megadja a kis embernek, hogy mennyire fontos a véleményed neked.

Egy mese a fürdőszoba alján.

A masszázs nagyszerű

Most minden érzékeny ember ismeri a masszázs előnyeit. Mindenki készen áll a masszázs elvégzésére önmagukra, vagy erre szakosodott szakemberre bízza. De a probléma az, hogy mindig nincs idő rá. Csúszásgátló szőnyeg masszázs hatással, majdnem kettő egyben.

Mindenesetre minden nap zuhanyozni kezd, és még ha hosszú ideig sem állsz víz alatt, 15-20 percnyi közvetlen expozíció a lábfej reflexpontjaihoz növeli a test tónusát. Egy másik egészségjavító hatást fokozza az a tény, hogy a masszázst a bőrön lévő pórusok mosása és megnyitása közben végzik.

Masszázs termék.

Rendszerint az emberek, akik már 2-3 hétig megvásárolták az ilyen modelleket, máris nyilvánvalóan nyilvánvalóvá teszik a jólét javulását. A lábizmok erősödnek, vannak fejfájás és visszatérő fájdalmak, és az általános hang egyre nő. Miután a hagyományos esti zuhany szinte fáradt lábát.

Csúszásgátló példányok

Abban az abszolút meggyőződésünkben, egy ilyen dolognak minden fürdőszobában kell lennie. Bárki, bármennyire képzett, csúszik és esik. Ha nem tetszik a gumi, a szilikon és más szintetikus anyagok, akkor egy fából készült szőnyeget vásárolhat a zuhanycsészébe szívócsészékkel. De ha értékelné az egészségét, akkor ott kell lennie.

Ezt a területet a modellek nagy választéka és meglehetősen megfizethető árpolitika jellemzi. A szokásos csúszásgátló szőnyeg a zuhany alatt egy fillért sem fog kerülni. Ha kreatív embernek tartja magát, és minden részlet fontos számodra, akkor a természetes gumi, a bambusz és egy egzotikus rattan fa termékei az Ön számára készültek.

Rezgéscsillapító alom

Gyakran előfordul, hogy egy mosógépet kád vagy más, csempézett felületű technikai helyiségben szerelnek fel. Nagyon kényelmes, mert a víz, a csatornahálózat és a fali aljzat gyalogosan is megközelíthető. Minden rendben van, míg a spin üzemmódban nagy sebességgel a gép nem kezd "táncolni" a csempézett padlón. Higgyük el a szót, a hum nem a leginkább kellemes. (Lásd még a cikket. Vegye le a mosógépet a lefolyóból: funkciók.)

Rezgéscsillapító kombinált alom.

Annak érdekében, hogy megoldja ezt a kis problémát, és vannak rezgéscsillapító szőnyegek. Ezek lehetnek gumi vagy szilikon, ebben az esetben nem annyira fontos. A legfontosabb, hogy az anyag puha volt és csillapodott a vibrációs rezgéseken. Nagyon népszerűek a többrétegű termékek. (Lásd még a cikk Hogyan takarítható meg a zuhany a raidből: funkciók.)

A cikkben található videó további tippeket talál a témában.

következtetés

Ismét a gumi és a szilikon nem csak a zuhanyzók gyártásához szükséges anyagok. Természetes termékek mellett a csavaros modelleket is gyártják. Ha szeretne kedvesen lenni és meglepetést nyújtani a barátainak, tegyen vizes szőnyeget, amely a víz hőmérsékletének megérintése vagy megváltoztatása után változik.

A szőnyeg színe a hőmérséklet függvényében változik.

Masszázs zuhanyszőnyeg, 43x45 cm

Masszázs zuhanyszőnyeg, 43x45 cm

Az egyik partnerünk online áruházában 43x45 cm-es masszázsszőnyeget vásárolhat, ehhez egyszerűen kattintson a fenti kék gombra.

Ezzel a termékkel automatikusan hasonló hirdetéseket gyűjtünk más online áruházakban. Az alábbiakban megtalálja ezt a listát.

Szállítási szabályok: A megvásárolt áruk szállítása csak a bejárathoz, házhoz, nyaraláshoz szükséges, ha van teherautó-átjáró út. több

Visszaküldés: Vásárolt, de megváltoztatta az elmét, vagy helytelenül számolta ki a megfelelő mennyiségű árucikket? 100 napon belül Leroy Merlin gyorsan és további kérdések nélkül visszaveszik a vásárolt terméket, amely megőrzi prezentációját és fogyasztói tulajdonságait *, értékét visszaadva. több

Masszázs szőnyeg a zuhanyhoz Trives "Tengeri kövek"

 • Egyetlen hivatkozás: 8 495 225-06-00
 • méretek: 38,5 x 37,5 cm
 • Anyag: PVC,
 • egyszerűsített "víz" forma,
 • különböző átmérőjű masszírozó tubercles a fő felület felett,
 • Masszázs "ecset" puha műanyag tüskékkel a termék sarkában,
 • alulról felszívók (lehetővé teszik a szőnyeg rögzítését bármilyen sima felületen),
 • nem fél a víztől
 • A melegítők közelében történő szárítás nem ajánlott.

Gyártó: Trives, Oroszország.

 • Diabetikus láb szindróma.
 • Fájdalmak, sebek a lábak bőrén.
 • A boka instabilitása.
 • Az anyag egyéni intoleranciája.

Még senki sem hagyott visszajelzést erről a termékről. Legyen Ön az első, aki egy véleményt hagy!

Masszázs zuhanyszőnyeg, 45x45 cm, keverjük össze

A termékről

Védje meg a csúszástól a fürdőszobában!

Masszázs zuhanyszőnyeg, 45x45 cm, keverjük össze

A tartozék valódi pihenést biztosít a zuhany alatt, köszönhetően a lábmasszázsnak. A masszázsszőnyeg megvédi Önt és szeretteit a csúszástól. Az elegáns és minimalista kialakításnak köszönhetően a szőnyeg bármilyen belső térbe illeszkedik! Az ár az online boltban Meleon csak nevetséges!

 • Anyag: polivinil-klorid;
 • Méret: 45 x 45 cm;
 • Súly: 52 gramm;
 • Szín: keverjük össze.

Masszázs zuhanyszőnyeg

430 dörzsölje.

Kemény nap után zuhanyozni, fáradtságot könnyítsen meg egy masszázsszőnyeg segítségével!

A fáradt lábak és testek pihenést és pihenést igényelnek. Vegyünk egy zuhanyozót, és csúszásgátló masszázspárnával enyhítsük a nehéz nap stresszét. Egy ilyen szőnyeg masszírozni fogja a lábat, pihenteti a testet, javítja a vérkeringést és a jólétet. Nem igényel semmilyen erőfeszítést. Csak helyezze a szőnyeget a zuhanykabinba, és, zuhanyozva, lépjen könnyedén a szőnyegen, és masszírozza a lábát. Az ilyen szőnyeggel való zuhanyzás biztonságos, mivel a tapadókorongok jelenléte miatt a csúszó felületet rögzítik. A szőnyeg kellemes szerkezete és színe nyugalmat és pihenést biztosít. A lógóhorognak köszönhetően a szőnyeg könnyen kiszáradható és kényelmesen tárolható.

A zuhanyzó szőnyeg előnyei

A csúszásgátló tapadókorongok jelenléte a fürdőkád vagy a zuhany felszínéhez való rögzítéshez.

Hanger tároláshoz.

Könnyű használat.

A tartozék masszírozó hatása.

Használati utasítás Masszázs szőnyeg

Mielőtt zuhanyozni kezdne, helyezze a szőnyeget a zuhanytálcára.

Zuhanyzással kissé lassan lépjen a szőnyegen, és masszírozza a lábát.

A tároláshoz használjon lógó akasztót.

Pihenjen és pihenjen a testébe, és felejtse el a fáradtságot egy masszázsszőnyeg mellett a zuhanyozáshoz.

Masszázs zuhanyszőnyeg, 43x45 cm

Masszázs zuhanyszőnyeg, 43x45 cm

Az egyik partnerünk online áruházában 43x45 cm-es masszázsszőnyeget vásárolhat, ehhez egyszerűen kattintson a fenti kék gombra.

Ezzel a termékkel automatikusan hasonló hirdetéseket gyűjtünk más online áruházakban. Az alábbiakban megtalálja ezt a listát.

Szállítási szabályok: A megvásárolt áruk szállítása csak a bejárathoz, házhoz, nyaraláshoz szükséges, ha van teherautó-átjáró út. több

Visszaküldés: Vásárolt, de megváltoztatta az elmét, vagy helytelenül számolta ki a megfelelő mennyiségű árucikket? 100 napon belül Leroy Merlin gyorsan és további kérdések nélkül visszaveszik a vásárolt terméket, amely megőrzi prezentációját és fogyasztói tulajdonságait *, értékét visszaadva. több

Masszázs szőnyeg YM351 zuhanyhoz

Termékleírás

Az YM-351 szőnyegének köszönhetően a peeling és a masszázs hatása van. Használható mind a zuhanyzóban, mind a rendes szobában. A masszázsszőnyeg polisztirolból készül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a masszázsszőnyeg tényleges színe eltérhet a fotótól. A termék mérete 26 * 23,8 x 4 cm.

Egyéb modellek

kézbesítés

Az online áruházunk Oroszország teljes postai küldeményével (180 ponttól, átutalásig) vagy EMS-en (500 főtől a vevő ajtajáig) szállít YM351 masszázsszőnyeget Oroszország egészére. A futárszolgálat Moszkvában és Szentpéterváron kerül megrendezésre a megrendelést követő napon (200 p., Befizetés után).

Az árucsomag (5% -os kedvezménnyel) Moszkvában () és Szentpéterváron () is kapható.

Előlegfizetés lehetséges (WebMoney, a Bankon keresztül történő fizetés). Ebben az esetben 5% kedvezményt adunk Önnek.

Kiválaszthat egy kényelmes szállítási módot megrendeléskor.

Figyelem! Jelen pillanatban csak gyorsított futárszolgálat érkezik 3-4 nap alatt mindössze 270 rubelre. a városok: Ekaterinburg, Nizhny Novgorod, Kostroma, Tula, Vladimir, Kaluga, Tver, Yaroslavl, Oryol, Ryazan, Bryansk, Vologda, Chelyabinsk és Ivanovo!

fizetés

Garancia és minőség

Miért válasszon minket?

Mert:

 • A legjobb márkájú termékek hatalmas terméke!
 • Szakmai tanácsadás!
 • Fizetés "kézről kézre"!
 • Nagyszerű árak!
 • Kényelmes szállítási és fizetési módok!
 • Garancia a teljes kínálatban!
 • Az áru visszaküldése 2 héten belül, ha nem illik Önhöz, vagy egyszerűen nem tetszett!
 • Szállítás egész Oroszországban, valamint a saját költségén történő szállítás a moszkvai időről és az SPb-ről!
Általában nagyon szeretjük a munkánkat és tiszteletben tartjuk minden ügyfelünket! Az új vásárló a nyaralás számunkra, így megpróbáljuk a vásárlást üzletünkben úgy nézni, mint egy ünnep minden vásárlónak!