Legfontosabb > Csapok

Fürdő és zuhanyzó hidromasszázs panel

A hidromasszázs kellemes és hasznos eljárás, amely ellazítja az izmokat, enyhíti a fájdalmat, és terápiás hatást gyakorol az egész testre. Miután a hidromasszázs foglalkozásokat csak egészségügyi intézményekben vagy szanatóriumokban lehetett megszerezni. A zuhanyzók megjelenésével ez az eljárás mindenki számára elérhetővé vált, aki megengedheti magának, hogy megvásárolja ezt a csodálatos eszközt.

Ha a zuhanykabin vásárlása bármilyen okból lehetetlen, és bármikor pihentető masszázst szeretne kapni, nézze meg a hidromasszázs paneleket, amelyek viszonylag korábban értékesítettek. Sokkal olcsóbbak, mint egy teljes értékű zuhanykabin, és nagyon kevés helyet foglalnak el. Ezenkívül a hidromasszázs paneleket minden bizonnyal értékelni fogják azok, akik nem szeretik a kereskedelmi forgalomban kapható zuhanyzási modelleket. Ebben az esetben a saját kezeire saját kézből is kialakíthatunk egy zuhanykabinot, és a szükséges felszereléssel felszerelhetjük, beleértve a hidromasszázs panelet is.

nyalánkság

Az ilyen típusú egészségügyi berendezések egyik fő előnye, kétségtelenül a hidromasszázs gyógyító hatásának számít. A rendszeres eljárások erősíthetik az immunrendszert, enyhítik az álmatlanságot, küzdenek az idegrendszer betegségeivel, javíthatják a vérkeringést. A vízsugár nyomás hatása három sérülés, a hasnyálmirigy, a gyomor-megbetegedések, az anyagcsere-rendellenességek esetében hasznos.

A masszázspanel bárhol elhelyezhető a fürdőszobában. Ha a szoba méretei nem teszik lehetővé a zuhanykabin felszerelését, akkor a hidromasszázs panel a falon közvetlenül a fürdő felett lóghat. A hidromasszázs panel is jó megoldás azok számára, akik nem fognak kész zuhanycsészéket vásárolni, hanem olyan területet akarnak építeni, hogy saját zuhanyzást kapjanak - téglafal, függöny vagy üveg / műanyag panelek segítségével.

A hidromasszázs panelek előnyei közül meg lehet hívni és megfizethetőségüket. Ez az előny azonban relatív, mivel a hidromasszázs panelek egyes modelljei 2-3-szor költségesek, mint a legegyszerűbb hidromasszázs kádak.

ellenérvek

Annak érdekében, hogy a hidromasszázs panel megfelelően működjön, szükséges, hogy a házban lévő vízvezeték berendezései két feltételt teljesítsenek, amelyek nélkül az eszköz megvásárlása nem értelmezhető:

Megfelelő nyomás a vízellátásban. A hidromasszázs panel normál működése csak két atmoszféra nyomáson lehetséges (a pontosabb információ általában a termékleírásban szerepel). A zuhanyzó dobozokkal ellentétben a hidromasszázs panel nem rendelkezik beépített szivattyúval, így a víznyomás a csövekben fontos szerepet játszik.

Forró víz rendelkezésre állása. Ha a házban van saját kazánház, vagy egy városi lakásban él, akkor kihagyhatja ezt az elemet. Olyan otthonokban, ahol legalább 24 kW teljesítményű vízmelegítők vannak felszerelve, a hidromasszázs panelek is rendesen működnek. Ha a házban kumulatív típusú vízmelegítő van beépítve, vagy a pillanatnyi vízmelegítő kapacitása nem elegendő, akkor el kell felejtenie a hidromasszázs panel megvásárlását.

A működés elve

A hidromasszázs panel lapos, hosszúkás modul, amely a falhoz függőleges helyzetben van rögzítve. A készülék fő működtető eszköze hidromasszázs fúvókák (nyílások, amelyeken keresztül a vízsugarak kilépnek). A lyukak száma és elhelyezése különböző modelleknél változhat. Attól függenek a masszázs minősége és érzései. Általában a hidromasszázs panelen 3-8 lyuk van elrendezve több sorban, amelyek megfelelnek a test különböző részeinek. A nyakzónák a felső sorhoz, a hátsó részhez, a középső részhez és a fenékhez vannak alul. Egyes modellek forgó fúvókákkal vannak felszerelve, amelyek megváltoztathatják a vízsugarak irányát, és a masszázs során a testet mosó hullámok érzékelését biztosítják.

A fürdő zuhanyzója, vagy az üzlet és az öröm együttese

A modern fürdőszoba már régóta megszűnt a személyes higiéniának, mert itt nem csak a testet mossuk, hanem lazítunk, élvezzük a vízkezelést, vagy egyszerűen magunkra maradunk és gondolatokat gyűjtünk. Ennek megfelelően a különleges kényelemért felelős fürdőkészüléket kell választani a maximális kényelem érdekében, különösen akkor, ha nincs zuhanykabin. Ezért tovább fogom mondani, hogyan kell zuhanyozni zuhany nélkül, hogy kényelmesen és kellemesen mosható alá.

Zuhany flexibilis fürdő

A lélek megválasztásának jellemzői

Annak érdekében, hogy a fürdő kényelmes és kényelmes zuhanyzót biztosítson, az eszköz kiválasztásakor több fontos ponton kell döntenie:

Lélek kiválasztási tényezők

Az alábbiakban a zuhanyrendszerekkel kapcsolatos legelterjedtebb lehetőségeket tekintjük, amelyek mindenképpen segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában az Ön igényeinek megfelelően.

Modern csaptelep a fedélzeten zuhanyzóval

Válasszon egy zuhanytermet

Újabban a zuhanyzó hagyományos csaptelep volt, amelyhez egy hosszú csővel ellátott öntöződobozt csatoltak. Természetesen a zuhanytálcák zuhanyfülkével ellátott csapjai nem szűntek meg időnként, de ezeken kívül még sok más fejlettebb eszköz jelent meg:

 • zuhanyzó oszlop vagy zuhanypanel - ma ez a design a legmodernebb. Ez egy zuhanyzó oszlop, amely tetején egy nagyméretű zuhanyfej van felszerelve. Ez az eszköz általában kézi zuhanyzóval és öntöződobozokkal rendelkezik, emellett a panelnek további masszázs funkciói vannak.

Igaz, ez a design ára 8000-10000 rubelből indul. A legfejlettebb modellek több mint 100 ezer rubelre kerülnek;

 • rúd - ez a design hasonlít egy klasszikus zuhanyra. Ez egy merev rúd, amelynek tetején egy zuhanyzó öntöződoboz van felszerelve. Meg kell jegyezni, hogy a rúd lehet padló, vagy falra vagy a fürdő oldalára szerelhető.

Gyakran az ilyen sáv kialakítása retro stílusú, mivel a retro-interiornákban ez a design a legérdekesebbnek tűnik;

Retro zuhanytálca

 • A beépített álló zuhany egy mennyezetre vagy falra szerelt zuhanyfej, míg a tápvezetékek a falban vannak.

A zuhanytálca rendszerint olyan összetett mechanizmus, amely elektromos berendezések csatlakoztatását igényli. Ezért a telepítést szakképzett szakembereknek kell elvégezni.

Öntöző esőzuhany

Az öntöződoboz típusa

A fúvóka kiválasztása a zuhanyrendszer egyik legfontosabb szakasza. Ha azt szeretné, hogy a vízkezelés elfogadható legyen, és pozitív hatást gyakoroljon az idegrendszerre, akkor jobb, ha előnyben részesítjük az olyan modelleket, mint:

 • esőzuhany a fürdőszobában - ez a fúvóka a közelmúltban a legnépszerűbb. Fő előnye egy nagy terület, melynek következtében az esőcseppek lefedik az egész testet. Így érhető el a trópusi eső hatása, amely sok élvezetet nyújt, enyhíti a fáradtságot és nyugtatja az idegrendszert.

Meg kell jegyezni, hogy egy teljes értékű trópusi zuhany csak álló lehet. Azonban van egy csaptelep a zuhanyzóval ellátott fürdőszobához, amelynek megnövekedett öntöződoboz van. Egy ilyen döntés kompromisszum;

 • kaszkád - ez a fúvóka folyamatos leeresztési folyamatot biztosít, amely egy vízeséshez hasonlít. Ennek a dizájnnak a hátránya a nagy vízfogyasztás, de a vízesés alatt, míg a fürdőszobában érezheti magát,
 • tervező öntöződobozok - ezeknek a termékeknek a fő előnye vonzó megjelenés. Például kristálycsillárok formájában készült öntöződobozok vannak. Ennek megfelelően az ilyen termékek ezen kívül fürdőszobai dekorációként szolgálnak.

Általában azt mondhatjuk, hogy a fúvóka, tekintet nélkül az építés típusára, nagynak kell lennie. Ebben az esetben a vízkezelés folyamatában masszázzsal, nyugtató hatással lesz rád.

Menedzsment és funkcionalitás

Ha nem szeretné a legtöbb időt a vízi eljárásokat a kényelmes vízhőmérséklet beállítására fordítani, figyelmet kell fordítania a keverő vezérlésére és működésére.

Zuhany szelepcsaptelep

Jelenleg a következő típusú keverők vannak:

Zuhanyfejek: Kiválasztási irányelvek

A fürdőszobai berendezések speciális megközelítést igényelnek. Itt még a legjelentéktelenebb elemnek is kényelmesnek és hasznosnak kell lennie. Ezek a fontos részletek közé tartozik a zuhanyfej - az egyes házak kicsi, de szükséges része.

Különlegességek

A zuhanyfejek eltávolíthatók a tömlőhöz való rögzítéshez és rögzítve. Az elsőek elasztikus tömlőkkel vannak ellátva, és speciális tartóra vannak szerelve. Az utóbbiak nem igényelnek további rögzítést, és közvetlenül a falra vagy mennyezetre vannak szerelve.

Ma a vízvezeték-piac széles körben képviselteti magát. A különböző gyártók különböző formájú és méretű zuhanyfejeket kínálnak. Mindegyiküknek egyéni célja van, például egy Charcot-zuhany vagy az Alekseeva fogyáshoz, a puha nyomású öntöződoboz olyan, mint a mindennapi használat, a pulzáló sugár a masszázs számára. Mindegyikük különbözik a kapcsolók típusától is: lehet egy nyomógombos változat vagy egy jelölőnégyzet.

A zuhanyfejek különbözőek a konfigurációban. A legmegfelelőbb esetben öntöződobozok rugalmas tömlőkkel vannak ellátva, ha szükséges, akkor a tömlőt könnyen beállíthatja a kívánt helyzetben. Rendszerint speciális falra, rúdra vagy a fürdő oldalára szerelnek fel.

Sok modern modell LED fúvókákkal van felszerelve. Ismeretes, hogy a színterápia nagyszerű módja annak, hogy felemelje a szellemeket, hozzon létre egy bizonyos légkört, és hozzon létre egy romantikus hangulatot. A LED-fúvóka működéséhez nem szükséges villamos energia, mivel a víz áramlása elegendő. A szakértők szerint a megvilágított öntöződobozok teljesen biztonságosak, mert a termék nem csatlakozik a hálózati csatlakozóhoz.

Ha rengeteg vizet szeretne zuhanyozni, akkor a trópusi zuhanyzóra egy öntöződoboz modellje ideális lehet. Nagy méretű, így a víz azonnal az egész testre esik. Az öntözőpohár testén számos kis fúvóka van, amely intenzív áramlást eredményez, miközben a víznyomást beállíthatja. Általában a falba épülnek, de ha szükséges, a termék egy mennyezeti öntöződoboz szerepét játszhatja.

A helyhez kötött modellek kiegészítik a zuhanytálcát, és rögzítik egy állványra, falra vagy mennyezetre, míg az utóbbi általában nagy méretű. A zuhanytálca a tartókonzol felső zuhanyjához rögzíthető. Az öntöződobozok csatlakoztathatók a kazánhoz. Az ilyen modellek jóak, mert ha szükséges, az öntöző kanna magassága könnyen beállítható. Fehér a zuhanyzó öntöző dobozok hagyományos színe, de ma a legtöbb gyártó különböző színű és árnyalatú termékeket kínál. A megfelelően kiválasztott színek teljességet és teljességet kölcsönöznek a fürdőszobába.

Típusok és méretek

A felső zuhany optimális modellje a falba beépített hagyományos öntözés, amelynek fő előnye a "kihangosító" funkció, hiszen biztonságosan rögzített és kézi vezérléssel nem szükséges. Annak ellenére, hogy az öntözés helyzete nem képes beállítani a tervezés hátrányait. És ha a tömlőhöz való csatlakozás még mindig lehetővé teszi a zuhany kézi használatát, akkor az öntözőpohárnak a krómozott csőbe történő beszerelése csak a dőlésszög megváltoztatását teszi lehetővé.

A vízfogyasztás megtakarításához alkalmasak a levegőztetéses modellek. A fúvókákon áthaladva a víz levegővel telít, és áramlása kisebb részecskékre oszlik. A standard öntöződoboz 15 liter 20 percen át történő továbbítására szolgál. A víztakarékos modell kb. 10 literes fogyasztással csökkenti a fogyasztást, miközben a zuhanyozás ugyanazt a kellemes eljárást követi.

Azok számára, akik szeretik a masszázst, figyelmet kell fordítaniuk az öntöződobozra a zuhanyozóknak, amelyeknek kiegészítő funkciójuk van. Ezek a modellek régóta szokatlanok és évek óta a piacon vannak. A modern gyártók tovább mentek: ma már vannak műanyag és acél öntöződobozok, amelyekben turmalin és szén-granulátum kerül forgalomba. A legtöbb modellhez tartozik egy masszázscsúcs vagy egy fúvóka állítható vízellátással. A masszázs termékek egyik legnépszerűbb modellje a Samba öntöződoboz. A lekerekített alakú, műanyag fúvóka apró lyukakkal a nyomás diszpergálásához és egy kényelmes fogantyúként értékesítési vezetővé teszi.

A nyári zuhanyozók öntöződobozai szintén széles választékban szerepelnek. A design sokkal egyszerűbb, mint a korábbi analógok, és nincs sok funkciója. Ezek egy szabványos kerek öntöződoboz formájában kerülnek bemutatásra, közvetlenül a testén található csapokkal. Nincs termosztát, mivel a termékek csatlakoznak egy tartályhoz, amely meleg vízzel van a nap alatt. Az öntöződobozok kiválasztásakor hatalmas választékot találhat. Azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy még a legegyszerűbb nyári gyeplõminták is tökéletesen megfelelnek feladatuknak.

Az öntöződoboz mérete más, nincs általános szabvány, minden gyártó önállóan határozza meg ezeket a paramétereket. Csak a legkedveltebb modelleket választhatjuk meg - ez a 6-8 cm átmérőjű hagyományos öntöződoboz. A mobilitás jellemzi őket, és maximális mozgásteret biztosítanak. A 20 cm átmérőjű öntöződoboz igazi vízesést hoz létre, de ezek nem mindig kényelmesek.

vonás

A vízvezeték-piacot minden évben új, zuhanyfejek modelljei egészítik ki, de mindegyik a következő típusokra osztható:

 • kerek és ovális, ami valódi értékesítési hit lett;
 • négyzet és téglalap alakú, a funkcionalitás és a praktikusság miatt igényelt;
 • háromszögletű, kedvelt alkotó megjelenésük;
 • hosszúkás öntöződobozok, ceruzák, amelyek nagyon látványosak;
 • tervező öntöződobozok, amelyeket lámpák, hópelyhek, gyűrűk, kézibeszélők és más eredeti változatok formájában mutattak be.

A zuhanyzó öntözés nemcsak formában, de vízellátási módban is különbözhet, köztük a következőket kell kiemelni:

 • alap - a szokásos víznyomás;
 • "Soft stream" - a víz levegővel telített, és a zuhanyzás pihentető és kényelmes eljárásgá válik;
 • A "vízköd" az előző rendszer változata. A víz áramlása túl kicsi részecskék, amelyek úgy néznek ki, mint a köd;
 • Masszázs - egy élénkítő víznyomás, amely az öntöződoboz közepén lévő lyukon keresztül táplálkozik;
 • "Vízesés" - erős víznyomás nagyobb, mint egy fátyol;
 • monostruya - kontraszt zuhanyozáshoz;
 • vario jet - egy olyan mód, amely lehetővé teszi, hogy lágy és erős nyomást cseréljen;
 • kombinált - egyszerre több módot kombinál.

A közelmúltban nagy igény mutatkozik az ásványi anyagokat tartalmazó öntöződobozok iránt. A féldrágakövek, mint a shungit vagy a turmalin, beillesztésre kerülnek a mintákba. Szintén tartalmazhatnak kemény, klór-abszorbeáló granulátumokat, mágneseket és más ásványi anyagokat, amelyek számos előnnyel járnak. Nem csak a vizet lágyítják, hanem csökkenti a fogyasztását, ionizálja és felszívja a klórt. Az öntözés használata kedvezően befolyásolhatja az emberi testet.

Néhány öntöződoboz egy bekapcsológombot tartalmaz. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik pénzt akarnak megtakarítani, miközben kényelmesen zuhanyoznak. Nem szükséges szabályozni a víz áramlását a keverőn, a gombok általában gazdaságos öntöződoboz esetén helyezkednek el.

Egy másik modern technológia, amely lehetővé teszi, hogy a napi zuhanyzást kellemes eljárásgá alakítsa, egy termosztát. Termosztátos öntöződobozok különösen kényelmesen használhatók. Most nem lehet félni, hogy hirtelen hideg vagy túl forró vizet öntsön. Elég választani a kívánt hõmérsékletet, és a készülék egyenletes vízellátást biztosít egy bizonyos hõmérsékleten, függetlenül a vízellátó rendszer nyomásesésétõl.

Gyártási anyagok

A modern gyártók a zuhanyfejek széles választékát kínálják a különböző anyagokból készült termékekből.

 • Műanyag. A vékony fémréteggel bevont műanyagokat az egyik legolcsóbb öntöződoboznak tartják. A fémes bevonattal látják el megjelenésüket. Ráadásul könnyűek és még akkor is, ha a zuhany padlójára esnek, nem okoznak neki kárt. Fő hátránya a rövid élettartam.
 • Metal. Annak érdekében, hogy az öntöződobozt ne változtasson félévente, jobb, ha azonnal gyakorlati és funkcionális lehetőséget kap. A fém öntöződoboz a rozsdamentes acélból kiváló választássá válik, és ugyanúgy jól illeszkedik a belső térbe. Ha egy luxusosabb terméket szeretne, előnyben részesítheti a réz, bronz és sárgaréz öntöződobozokat. Vannak olyan termékek is, arany levél, amelynek kialakítása egyszerűen csodálatos. Az acél kunyhók előnye a magas kopásállóság, könnyű használat, könnyű tisztítás. A műanyag analógoktól eltérően ellenállnak a baktériumok és mikroorganizmusok negatív hatásainak. Ebben a tekintetben különösen előnyös a bronzból és sárgarézből készült termékek, amelyeken nem keletkeznek penész és gomba, ami rendkívül fontos a fürdőszobában. A hátrányok közé tartozik a jelentős súly. Csökkenés esetén a fürdőszobában vagy a zuhanytálcában lévő karcolások garantáltak.

Masszázs zuhany: folyamat leírása, gyógyító tulajdonságai, eszköztervezés

A fürdőszoba masszázs zuhanyzata kiváló megelőző intézkedés számos betegség esetén, lehetővé teszi a túlsúlyos és krónikus fáradtság okozta problémák megoldását, gyógyító hatással van az idegrendszerre és a keringési rendszerekre. Ebben a cikkben különféle típusú hidromasszázsokat vizsgálunk, beleértve azokat is, amelyek csak szakosodott intézményekben és otthon használhatók.

A masszázs zuhany használata otthoni használatra

1. opció: Charcot zuhanyzata

Charcot zuhanyzójának használata a wellness-központban

A hidromasszázs beszélni kezd a Charcot zuhanyzónál, amelyet a XIX. Század óta gyógyászati ​​célokra használnak, és egy speciális berendezéssel végzett sokk típusú vízkezelés.

A folyamat leírása

Az utasítás két, a test különböző területeire felváltva és a következő paraméterekkel rendelkező,

 • Az első sugár csak a +20 Celsius fokig hevít.
 • A második eléri a +40 Celsius fokot.

Ez a kontraszt része a gyógyító hatásnak.

Az eljárás időtartama általában 1-5 perc, és a teljes tanfolyam leggyakrabban nem haladja meg a húsz ismétlést, amely után a testnek nyugalomra van szüksége.

A fent említett mutatókat a kezelőorvos az egészségi állapotával összhangban megváltoztathatja, mivel ez a fajta masszázs jelentős terhet jelenthet, amely kárt okozhat a szív- és érrendszeri megbetegedések, bizonyos bőrbetegségek, a terhesség és a varikózis jelenlétében.

Tipp: ne rohanjon el hinni a szépségszalonok, és különösen a háztartási eszközök eladók szlogeneként.
A Charcot zuhanyzata meglehetősen bonyolult és specifikus eszköz, és csak a kezelőorvosának egyéni irányában használható.
Tehát az orvosi intézmények falain kívül hamis vagy ártalmas lehet az egészségre a szakmai megközelítés hiánya miatt.

Gyógyászati ​​tulajdonságok

Charcot zuhanyzata sok pozitív hatással jár:

 • Olyan oxigént biztosít az izomszövetnek és a bőrnek, amely serkenti a keringési és nyirokrendszereket;
 • A bőr termikus és mechanikus irritációját biztosítja, ezáltal javítja a vérkeringést, a dolgok cseréjét és felgyorsítja a gyulladás gócainak felszívódását.
 • Megosztja a zsírokat, segít megszabadulni a cellulit formációktól.
 • Növeli a hangot és a hangulatot.
 • Megszünteti a csigolyák izomzatának feszültségét.
 • Ez az izmok rugalmasságát biztosítja, ami különösen hasznos a sportban részt vevők számára.
 • Megszünteti az öregedő bőr jeleit, így friss és tónusos.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a víz alatti zuhany + masszázs kombinációja tökéletesen működik, aminek következtében ez a két eljárás a komplexben íródott.

2. lehetőség: víz alatti zuhany-masszázs

Vízi eljárások fogadása vízalatti masszázszuhannyal

Ez a fajta hidromasszázs mind a wellness-központban, mind az otthonban lehetséges. Az otthoni eljárás elvégzéséhez speciális felszerelésre lesz szükséged, amelynek eszközei közül figyelembe vesszük:

Eszköztervezés

Berendezés kép egy víz alatti zuhanymasszázs létrehozására

Dousel Alekseeva vásárolni egy masszírozó Moszkvában egy akciós áron - Medtekhnika Moszkva

Dos Alekseeva

A Dos Alekseeva egyedülálló terápiás zuhanyfej, amely lehetővé teszi a masszázskezelést fürdés közben. A fúvóka megváltoztatja a víznyomást, ami akár 5 méter hosszú vízfolyást is eredményezhet. Alekseeva zuhanyát osteochondrosis, varikózus vénák kezelésére használják, a cellulitisz és a felesleges zsír kiküszöbölésére. Ugyanakkor lehet megvásárolni Alekseev zuhany masszírozóját, hogy enyhítse a fáradtságot és a stresszt, a vízsugár-masszázsok növelik az erek tónusát, fokozzák a vérkeringést, segítenek enyhíteni az izmokat és az izületeket, erősítik az idegrendszert.

Üzletünkben csak kiváló minőségű tanúsított termékeket találunk, az üzem hivatalos képviselője vagyunk. Vigyázz a hamisítványokra! Mi Alexeyev fúvóka jön közvetlenül a gyártó.


Moszkvában vásárolhat egy Alekszejev zuhany masszírozó rendelésével az online áruházunkon keresztül.

Miután megvásárolta a moszkvai Moszkva és az anticellulit-gél szabad csomagolását ajándékként!

Különleges ajánlat! Zuhany kedvezmény - 10%! *

* az áruk költsége már kedvezményes áron szerepel.

Dos Alekseev alapkészlet

Használják otthoni egészségügyi hatás elérését, amelyet a fekvőbeteg egészségügyi intézmények kapnak. + b / n szállítás a moszkvai körgyűrűn és az anti-cellulit gélen ajándékként!

Alekszejev lelkekészlet + minden rács (8db) + B / n kézbesítés az MKAD által!

Rácsok: az arc hidromasszázsja (4 lyuk), nyirokmasszázs Polosochka (17 lyuk), víz alatti masszázs (1 lyuk), lökéshullámkezelés (7 lyuk), arc tisztító vas (7 lyukból). ! + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül!

Hálókészlet Alexeyev's Soul (5db) + Non-stop szállításhoz

Rácsok: az arc hidromasszázsja (4 lyuk), Polosochka nyirokelvezetés (17 lyuk), víz alatti masszázs (1 lyuk), lökéshullámkezelés (7 lyuk), arc tisztító vasalók (7 lyuk). A rendelkezésre álló színellenőrzés a telefonkezelővel történik. Anti-cellulit gél, mint ajándék! + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül!

Dos Alekseevhez a lökéshullám terápiához való csatolás

7 db tárcsás lyuk, melyet 1,2 cm átmérőjű körben rendeznek be. Anyag - ABS műanyag. Méretek - 19 x 12 x 1,5 cm Súly - 0,04 kg. Oroszországban gyártva. + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül!

Fúvóka Alekszejev zuhannyal a nyirokcsatorna "Streak"

17 lyuk van elrendezve három sorban. Anyag - ABS műanyag. Méretek - 19 x 12 x 1,5 cm Súly - 0,04 kg. Oroszországban gyártva. + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül!

Tusoló fúvóka Alekseeva "Tisztítás az arcra"

Hatékony tisztító és masszázs az arc és a nyak bőrét. Általános jótékony hatást gyakorol a bőr állapotára, javítja a vérkeringést, hozzájárul az akne és a fekete foltok eltűnéséhez. + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül.

A zuhanyfej Alekseeva vízalatti masszázs

Lehetővé teszi, hogy otthoni vízalatti vízsugár-masszázst végezzen. A zuhanyt Alekseev-vel együtt használják. Javítja a vérkeringést és a gyulladásos gócok reszorpcióját. + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül.

Zuhanyfej Alekszejevára az arc hidromasszázsáért

Az arc és a nyak műanyag hidromasszázsára tervezték. A lyukak speciális elhelyezkedése és kialakítása javítja a szövetek vérének és nyirokjának mikrocirkulációját, és friss és egészséges megjelenést kölcsönöz az arcnak. + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül.

A lelkek készlete Alekszejev az ízületi fájdalomtól

A Charcot's Soul híres hazai analógja fúvókákkal, amelyek hatékonyan kezelik az ízületek, izmok és hátfájás fájdalmát. + b / n szállítás a moszkvai Ring Roadon belül.

Főbb jellemzők

Alekszejev lyukak a lélekben egy 0,6 mm vastag sugárban 30 m / s sebességgel engedik szabadon a belső szervek működését, javítják a vérkeringést, enyhítik a fáradtságot és a fájdalmat, elősegítik a hát és a gerinc betegségeinek kezelését, és általános pozitív hatást gyakorolnak az egész testre. Az Alekseeva zuhany masszírozó az orosz szabványoknak megfelelően van felszerelve és alkalmas az oroszországi gyártású zuhanyrendszerekre - ez kiküszöböli a narancsbőrt és a felesleges zsírt.


További előnye az Alexeyev lelke a levegő ionizálásában, amelyet a vízkezelések során végez. A levegő ionizációja megkönnyíti a légzést és normalizálja a tüdő munkáját. A masszázs alatt, Alexeyev lelke által, úgy tűnik, hogy vízesés alatt állsz egy hegyi szurdokban. Ez az egyesülés a levegő tisztításából és egy erős, de finom masszázsból ered, vízsugarak segítségével.


A jótállási idő 1 év, a gyártó OOO NPP "Gidriatika." Megfelel a higiéniai követelményeknek (GOST 12271-76).

Alekseev tippjei:

 • A jármeket a talajjal párhuzamosan hozták létre, hatékonyan és hatékonyan masszírozzák a testet. Az egyedülálló masszázs teljesen felváltja a szalonokban zajló eljárásokat.
 • A sugár nem mozdul el egymástól legfeljebb 5 méteres távolságban, és még ilyen messze a szél is érezhető a víz hullámából. A fúvóka távolságától függően erősítheti vagy gyengítheti a masszázst.
 • Hatékony masszázs a varicose vénák, osteochondrosis, cellulit kezelésére.
 • A fúvóka kialakításának köszönhetően egy negatív vízionos vízfelhő alakul ki, úgy érzi, mintha vízesés közelében lennél!
 • Egyszerű kapcsolat kialakítás és egyedi masszázs hatás az otthonában!

Használati utasítások

 • Varicose vénák;
 • osteochondrosis;
 • Arthritis, arthrosis;
 • cellulit;
 • túlsúlyos;
 • Csökkenti a bőr rugalmasságát;
 • Stressz, fáradtság;
 • Csökkent izomtónus;
 • Problémák az idegrendszerrel;
 • Hideg, orrfolyás;
 • Szegény vérkeringés.

Alekszeja zuhanyfej

További szembőségű fúvókákat is vásárolhat tőlünk:

 • A víz alatti masszázs (víz alatti masszázs), melynek lyukátmérője 2,8 mm, és amely egy erőteljes sugárhajtást eredményez, helyettesíti a hidrogénnyomásmérő berendezéseket, amelyek akár százezer rubelt is tartalmaznak. Úgy is nevezik, mint a víz alatti zuhany masszázs, az egyik az első, aki ilyen fúvókát vásárol, és az alapon kívül használhatja. Az olcsó és hatékony csomagolás javítja a vérkeringést és a nyirok áramlását, csökkenti a súlyt és csökkenti a duzzanatot és a gyulladást.
 • A szalagcsík 17 lyukú fúvóka, amely egy szalag formájában van elrendezve. A lyukak átmérője 0,7 mm, ez a fúvóka a nyirokelvezetés funkcióját végzi, rugalmasabbá teszi a bőrt, eltávolítja a sókat és a felesleges folyadékot a testből.
 • A lökéshullám-terápia rácsát 1,2 mm-es átmérőjű, 1,2 mm-es lyuk átmérőjű, 7 mm-es lyukakkal tervezték, segíti a fájdalmat az izmokban és az ízületekben, és megszünteti a narancsbőr megszüntetését. Lehetőség van arra, hogy a fúvókát kézre, lábra, térdre, hátra, lábszárra irányítsa.
 • Az arctisztító vas hálója egy 7 mm lyukú fúvókából áll, 2,2 mm átmérőjű, 1 mm lyukú körben, ennek köszönhetően az arcot kiegészítők és készülékek nélkül is meg lehet tisztítani. A holtréteg megszűnik, a gyulladás és a duzzanat eltávolítása.
 • Az arc hidromasszázsos rácsa egy 4 lyukú fúvókából áll, amelynek átmérője 1,2 mm, a fő központi lyuk 1,2 mm-rel több, mint a többi, a fennmaradó 0,7 mm, ez az eljárás eltávolítja az arc duzzadását, javítja az arc és a nyak bőrének rugalmasságát, az arca jobban tisztább lesz. Hasznos és gyakorlatilag műanyag eljárás az arc és a nyak megfiatalítására és a bőr javítására.

Dos Alekseeva: alkalmazás

Alekseeva zuhanymasszázsát széles körben használják a fizioterápiában, és a gerincvelő, az idegrendszer és az ízületi megbetegedésekkel foglalkozó emberek használják. Is, Alekszejev lelke ajánlott vásárolni, hogy megszabaduljon a cellulitisz, stretch marks és a felesleges zsír. A masszázsfúvóka a fájdalmat és a fáradtságot enyhíti, ugyanakkor serkenti az izmok munkáját, csökkentve ezáltal a bőr rugalmasságát.


A súlycsökkenés Alexeyev lelke segítségével egyszerű és egyszerű. Amikor vízfolyásokkal folyik ilyen fúvókával, akkor fogyni fog, javítja az egészségét, növeli az immunitást és enyhíti a csontok és az ízületek fájdalmát.

Zuhanyzó berendezés

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Teljes készlet: keverő nélkül
 • Típus: higiénikus zuhany
 • Jet típusok: egy
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Szín: fényes króm
 • Típus: felső zuhany
 • Jet típusok: három
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fényes króm
 • Komplett készlet: kar, tömlő
 • Típus: higiénikus zuhany
 • Jet típusok: egy
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: konzol
 • Típus: felső zuhany
 • Jet típusok: kettő
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: konzol
 • Típus: felső zuhany
 • Jet típusok: három
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Anyag: fém
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: keverő, tömlő, tartó nélkül
 • Típus: higiénikus zuhany
 • Jet típusok: egy
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: keverő
 • Típus: higiéniai készlet (keverővel)
 • Jet típusok: egy
 • Szín: fényes króm
 • Típus: kézizuhany
 • Jet típusok: három
 • Anyag: ABS műanyag
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Szín: fényes króm
 • Teljes készlet: keverő
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: keverő
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: termosztát
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: keverő nélkül
 • Típus: zuhanykészlet
 • Jet típusok: három
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: keverő nélkül
 • Típus: zuhanykészlet
 • Jet típusok: három
 • Szín: króm fényes, fehér
 • Teljes készlet: keverő
 • Típus: zuhanyrendszer
 • Jet típusok: felső zuhany, kézizuhany
 • Anyag: fém
 • Szín: króm fényes, fehér

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép

Hidromasszázs állványok

Ezek olyan funkcionális termékek, amelyeknek számos előnye van a szokásos zuhanyzásnál. A berendezés befejezése olyan különleges fúvókák jelenlétét jelzi, amelyek a masszázs hatását eredményezik. Az ilyen fúvókák száma a rack modelljétől függ.

A berendezés lehetővé teszi, hogy egy kézi vagy rögzített öntöződoboz segítségével zuhanyozzon. A termosztatikus keverőnek köszönhetően önállóan állíthatja be a kívánt vízhőmérsékletet. Néhány állványon lévő fogantyúnál van egy blokkoló gomb, amely megvédi a gyermeket az égési sérüléstől túl meleg víz esetén.

A hi-tech stílusban díszített fürdőszobák ideálisak lehetnek az üvegből és alumíniumból készült hidromasszázs állványok, valamint a klasszikus öntöződobozokkal ellátott retro stílusú állványok.

Zuhanyzó Alekseeva - hidromasszázs zuhanyzó otthoni használatra. Ellenjavallatok, hátrányok, telepítés

Régóta ismert, hogy a víz- és vízkezelés kedvező hatással van az emberi testre, tisztítja és gyógyítja. A pihentető vízenergia segít relaxálni, enyhíteni a fáradtságot, élénkíteni és javítani a hangulatot. Annak érdekében, hogy a zuhanyzás lehető legegészségesebb legyen, használja az Alekseev zuhanyzót.

Különlegességek

Az Alekszejev hidromasszázs zuhanyt a legkorszerűbb technológiák felhasználásával hozták létre a nem szabványos víznyílások előállításához. A szerkezetben lévő speciális fúvókák bonyolult kúpos alakúak, amelynek átmérője 5 mm a bejáratnál és 0,6 mm a kijáraton. Emiatt a vízsugár energiája kinetikusvá változik, aminek következtében a vízfogyasztás csökken, és a repülő sugár energiája nő.

A fúvókához két másik rács van, amelyek különböző számú furattal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vízellátás természetének megváltoztatását és az eljárások végrehajtását:

 • dinamikus hidropunktúra - a fúvóka 19 lyukas;
 • Relaxáló masszázs - 61 lyuk.

ellenérvek

A hátrányok a következők:

 • Alekszejev zuhanyzata nem túl szép, tehát ha elegáns és modern fürdőszobája van, nem illik bele a teljes stílusba. Ebben az esetben a Dos Alekseeva kizárólag az eljárás során használható, majd helyezze el az elegáns zuhanyt.
 • meglehetősen magas ár - a kiskereskedelemben ez körülbelül 4 ezer rubel.

Dos Alekseeva a következő színekben kapható:

 • átlátszó;
 • elefántcsont
 • ezüstszínű fém;
 • kék;
 • piros.

Hasznos hidromasszázs tulajdonságok

A hidromasszázs egy kiváló masszázs, amely gyakorlatilag nincs ellenjavallat:

 • Hatalmas egészségügyi hatása van az egész testre, beleértve a bőrt, a vérkeringést és az emésztést.
 • A csapvízből származó víz nyomását a fúvóka a legkisebb vízfolyásokká alakítja át, amelyek különösen hasznosak a cellulitisz, a varikózis, az arthrosis és az IRR problémáihoz.
 • Alekszejev zuhanyja csökkenti az ízületi fájdalmat is, így a vízhőmérsékletnek 38 fokosnak kell lennie.
 • Az első hidromasszázsos foglalkozások után könnyedség érzed magad a lábadon, az ízületek mozgékonyabbá válnak és elkezdenek "zsírt égetni".
 • A csontrendszeri betegségek esetén Alexeev zuhanyzata kedvezően befolyásolja a problémás területeket, segít a fájdalom és a gyulladásos ödéma enyhítésében.

A víz nyomásának megváltoztatásával elérheti a masszázs különböző hatásait: a könnyű szúrtól a hatalmas masszázsig.

Az orosz tudós A.N. Alekseeva a hidromasszázs eljárást elérhetővé tette, és most könnyedén megszabadulhat a cellulitistól, és otthon is növelheti az izomtónust.

Gondold végig, hogy a masszázs és a hidromasszázs nem gyógyítja meg az összes betegséget. Leggyakrabban más intézkedésekkel együtt írják elő őket.

Ellenjavallatok

Főbb ellenjavallatok:

 • hasi masszázs során - terhesség, valamint epekő;
 • nyakmasszázs - a pajzsmirigy betegségei;
 • magas láz;
 • krónikus betegségek súlyosbodása;
 • bőrelváltozások;
 • 1 év alatti gyermekek.

Jobb konzultálni orvosával Alekszejev lelke használatának lehetőségéről. Az ilyen hidromasszázs ellenjavallt egy speciális betegség jelenlétében, amikor a masszázsok károsak.

További fúvókák

Vásárolhat további mellékleteket, amelyek segítségével könnyedén masszírozhatja a test minden részét és elvégezheti a következő eljárásokat:

 • nyirokelvezetés - a fúvóka 17 lyukban;
 • víz alatti masszázs - 1 lyuk;
 • ütéscsillapító kezelés - 7 lyuk;
 • arc tisztítás - 7 lyuk;
 • arcmasszázs - 4 lyuk;

2 tipp a dinamikus hidropunktúrához és a relaxáló masszázshoz, amint korábban említettük.

További jellemzők

Ezeken az előnyökön kívül Alexeyev lelke is számos további tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek a háztartásban:

 1. Levegő ionizáló. A tökéletes megoldás azok számára, akiknek fejfájásuk vagy fülledt orrjuk van. A fürdőszobában elhelyezett hidromasszázs fúvóka tíz perces működése több száz alkalommal növeli a negatív töltésű ionok számát, gyógyító hatással.
 2. Vízalatti masszázs zuhany. A maximális hatás a masszázs során hideg vizes hideg vízzel történik.
 3. A kutyák egyszerű gondozása. Azonnal tisztítja a piszkos lábakat, miközben egészséges masszázst végez.
 4. Gyapjútermékek mosása finom anyagokból.
 5. A bordázott felületek tisztítása.
 6. Az autó motorjának mosása.

A vénák eltávolítása

Számos szakma van a világ minden táján, ahol az emberek tevékenysége napi helyzeten alapul. Nem fontos a trendi boltban vagy a vásáron. A lábak duzzadásának, fájdalmának fájdalmai és a hasnyálmirigyek nagy része nők.

Javasoljuk, hogy az ilyen szakmák minden nap meleg fürdőt töltsenek naponta, röviddel lefekvés előtt, miközben a Alexeev hidromasszázs zuhanyt használják 15 percre a lábtól a csípőig, körkörös mozdulatokkal.

Ezután javasoljuk az egyenes vonalak alulról felfelé történő masszírozását.

A vízsugár nyomásának kellemes bizsergést kell éreznie. A vízmasszázs során a bőr felmelegszik, a nyirokelvezetés és a vérkeringés javul.

Cellulit eltávolítás

A cellulitisz jelentős probléma a legtöbb nő számára. Annak érdekében, hogy a forma jó állapotban legyen, sok mindannyian egyetértenek. Kiváló megoldás lenne Alekseeva zuhanyzása, amely bármikor otthoni anticellulit masszázst tesz lehetővé.

A hidromasszázs sokkal hatékonyabb, mint a szokásos masszázs, mivel a vízsugarak pozitív hatással vannak a bőrre, aktiválva a sejtszintű reakciókat. Erős vízsugár stimulálja a keringési rendszert.

Az Alekseeva hidromasszázs zuhanyát a testre gyakorolt, viszonylag hosszú távú hatásának köszönheti, így a használat még a bőr elszíneződése után is folytatható.

DIY telepítés

A Dos Alekseeva egy nagyon kedvező árú eszköz, amely segíteni fog egy fürdőzónát minden fürdőben.

Elég, hogy egy hagyományos zuhanytálcát készítsen a hidromasszázs számára. Nincs szükség további készülékekre, mivel Alekszejev zuhanyzata egy szivattyú nélkül, a daru szokásos nyomásától függően megváltoztatja az ütőerő intenzitását.

A Dos Alekseeva a német BAYER AG cég nagy szilárdságú műanyagból készült, és speciális adapterrel rendelkezik bármilyen vízellátó rendszerhez való illesztéshez.

Ha a tusoló Alekszejevet folyamatosan használni kívánja, akkor jobb, ha a készletben lévő adaptert fémlemezzel cseréli le.

Szakértői vélemény

A hidrodinamika legújabb fejleményei azt mutatják, hogy ha a sugársebesség másodpercenként 11 méternél nagyobb, akkor kavitációs hatás alakul ki, amely a testtel érintkezve hozzájárul a különféle energiatermékek kis dimenzióban történő kibocsátásához:

 • hő, amely megöli a baktériumokat, de aktiválja a sejteket;
 • fény, amely elősegíti a sejtek szétválasztását;
 • elektromos, ami hozzájárul az összes élettani folyamat javulásához;
 • hang, ami serkenti a szervezet megújulási folyamatait.

Ismeretes, hogy a vízsugarak, amelyek ütköznek az akadályokkal, apró részecskékre oszlanak, amelyek a tér negatív töltésű ionokkal telítődnek. 15 perces használat után a negatív töltésű ionok száma többször növekszik, és a levegő hasonló lesz a hegyi vízeséshez.

Alekseeva zuhanyzója nem csak kellemes benyomást, de kiváló hidromasszázshatást is eredményez.

Vélemények

A legtöbb vásárló nagyon elégedett az eredménnyel, de a vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a víznyomást otthonában: alacsony nyomással a hatás elhanyagolható lesz. Inkább a hatás lesz, de lehetetlen észrevehető eredményeket elérni.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hatás csak összetett és rendszeres használat. Az eljárás során könnyű lélegezni, és a hidromasszázs is kellemes.

Javasoljuk, hogy hidegmasszázsokat végezzen a hasi területen legalább 1,5 órával étkezés után.

Fürdőszoba zuhanyfej

Lemark LM8043C felső zuhany

Lemark LM8040C felső zuhany

Lemark LM8041C felső zuhany

Zuhanyfülke Grohe Relexa 28404000

Lemark LM8042C felső zuhany

Fejzuhany Lemark Poseidon LM8033C

Lemark LM8035C felső zuhany

Fejzuhany Lemark Poseidon LM8037C

Lemark LM8039C felső zuhany

A Grohe Relexa és a 28094000-es felső zuhany

Zuhanyzó Lemark Poseidon LM8038C

Tolózár BelBagno Nova BB-SLDC1-IN

Lemark LM8036C felső zuhany

BelBagno BB-SLD1-CRM fejtámlák

Fejzuhany Lemark Poseidon LM8034C

Zuhanyzó Grohe Euphoria 110 Mono 27270000

Zuhanyfülke Grohe Euphoria 27234000

A Grohe Tempesta 26050001 fejzuhany a béna

WasserKRAFT A028 fülke tetején fekete

Zuhanyfülke WasserKRAFT A031

BelBagno Nova BB-SLDC2-IN felső zuhanyfej

BelBagno Arlie BB-SLD1C-200-CRM felső légterű zuhany

Zuhanyfülke Grohe Euphoria 27236000

Felfújható zuhanyzó Grohe Tempesta Cosmopolitan 26051001

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Fürdő zuhanyozó - állványok és panelek

Fürdőszoba zuhanyzó lehet a különböző rendszerek. A készlet tartalmazhat különböző típusú zuhanyadókat: állványok, öntöződobozok, panelek és komplexek, valamint blokkok.

Sokféle megoldás

Ahhoz, hogy megértsük ezt a sokszínűséget, érdemes külön figyelembe venni minden egyes vízvezeték-készüléket.

Gyomorfekély

Tusoló állványok a fürdőszobában - egy univerzális eszköz, amelyet nemcsak a fülkékben használnak, hanem a fürdők is. Ezek az eszközök fém vagy műanyag rúdak, amelyek a fürdőszobában található zuhanyfejek.

A fürdőszobában zuhanyzó állvány beszerelése mindig ugyanazt a sémát követi. Két rögzítő segítségével a készüléket rögzítik a falra. Ha a rúd egy keverővel van felszerelve, közvetlenül a telepítés előtt a keverőt a rackbe csavarják.

Segítség: A fürdőszobában lévő zuhanycsúcsok felszerelhetők egy felső állványzattal ellátott állvánnyal. Az ilyen eszköz két típusú öntöződobozból áll, amelyek közül az egyik rögzített, a második hajlékony tömlőtől eltávolítható.

A fürdőszobában található zuhanyzó a képen látható, gyönyörű krómozott acéllemezből áll, amely tökéletesen illik a dekoratív burkolólapokkal borított réshez.

panelek

A fürdőszobában található zuhanytálca egy egészségügyi felszerelés komplexuma, amely magában foglalja: habarcsos keverő, öntöződoboz, fémsáv, valamint hidromasszázs fúvókák. A panel teste korrózióálló anyagokból készül. Kívülről a fürdőszobához tartozó zuhanykabinokra hasonlít, ahol az összes többi felszerelést is felszerelik.

A zuhanypanelek könnyen felszerelhetők. Ehhez csatolnia kell a panelt a falhoz és csatlakoztatnia kell a kommunikációt. Az ilyen típusú modellek tömör és elegáns kialakításúak, amelyek minimalizálják vagy minimalizálják a fürdőszoba belsejét.

A modern fürdőszoba zuhanykészletek számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek:

 • a test különböző részeinek hidromasszázzása;
 • kézi és fejtámlák többféle üzemmóddal;
 • termosztáttal, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének szabályozását.

Tipp: A fürdőszobai zuhanypanelek tökéletes megoldást jelentenek a kis területű szobák számára. Az ilyen berendezések gyakorlatilag nem megy végbe. Ugyanakkor a masszázs zuhanyzóval is használhatja a fürdőszobát, mivel a hidromasszázs fúvókák jelen vannak a panelen.

Zuhany rendszerek

A fürdőszobai zuhanytálcák olyan elemek, amelyek fémsávból és kétféle öntöződobozból állnak. A modern vízvezeték-rendszerek nagyon népszerűek, a folyamatosan fejlődő technológiáknak köszönhetően. Néhány modell felszerelhető kiegészítő berendezésekkel és mindenféle új termékkel.

A zuhanyzónak kétféle felszerelési módja van:

 • Kültéri rendszer A rack egyszerűen a fürdőszoba falához csatlakozik, és a vízellátáshoz csatlakozik;
 • Rejtett zuhany a fürdőszobában. Ez a kialakítás hézagcsap, fejtámla és cső. Nem könnyű felszerelni a felszerelést, mert a csővezetékekhez illeszkedő csöveket a javítás szakaszában el kell rejteni a fal mögé. De az eredmény megéri. A rejtett típusú zuhanyzó beépítése a fürdőszobában látványosnak tűnik.

Zuhanykészletek

A zuhanyberendezés elemei külön megvásárolhatók, de bővebb a fürdőszoba kész zuhanykészleteinek megvásárlása. Valószínűleg ez a lehetőség olcsóbb lesz.

Tájékoztatásul: A szabványos csomag általában: zuhanyfej, tömlő és állvány, valamint zuhanyzó a fürdőszobában. Az eszközök alapvető készlete elég ahhoz, hogy elfogadja a vízkezelési eljárásokat.

A kiterjesztett készleteket továbbá felsõ zuhanyzattal szerelték fel. Egy ilyen zuhanyzó eszköz a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy mindkét kezével mossa meg a haját egy öntöződoboz nélkül, ami nagyon kényelmes.

Vannak készletek, amelyek tartalmazzák a darukat. Ez a javaslat biztonságosan tekinthető az egyik legsikeresebbnek, mert az ilyen típusú fürdőszobában lévő zuhany felszerelése lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba belsejét azonos stílusban díszítse.

A zuhanyzós fürdőszobából készült fényképek bemutatják a szoba kifinomult dizájnját, amelyet high-tech stílusban terveznek.

Fésűs keverő a fürdő fedélzetén

A csaptelepek behelyezése a vízvezetékbe viszonylag új keletű. De ez a lehetőség jó alternatívát jelent a falberendezéssel szemben. A beépített zuhanyzó a fürdőszobában lehetővé teszi a szaniterek ergonómikusabb és kényelmesebb használatát.

A hagyományos modellekhez hasonlóan a fürdőkádban lévő zuhanyzó lehetővé teszi egy olyan tömlő használatát is, amely maga a kád teste mögé kerül. Ez a megoldás nagyon sikeres és konstruktív, mert a rejtett zuhanyozó eszköz lehetővé teszi, hogy elrejtse a nem ábrázolható tömlőt.

találatok

Nyilvánvaló, hogy az utóbbi években az egészségügyi berendezések piaca sokat változott, mert a modern felszerelések széles választékából választhat a fürdőszoba zuhanyzója.

Ha a fürdőszobába egy helyhez kötött zuhanyt szeretne, megvásárolhat olyan állványokat vagy zuhanyrendszereket, amelyeket Ön egyszerűen a fürdőszobába telepít. Azok a személyek, akik további hidromasszázs vízkezelésre vágynak, valószínűleg a zuhanyzók javára válnak.