Legfontosabb > Dekoráció

Hogyan működik az automatikus vízlefolyó-túlfolyó rendszer a fürdőhöz?

Egy ilyen felelősségteljes ügyben, mint a fürdőkád kiválasztásánál, óvatos előkészítést kell tennie, és figyelembe kell vennie a közelgő telepítés összes árnyalatait. A fürdő mellett a lábak és egyéb részek is megvásárolhatók. Különös figyelmet kell fordítani a csatorna-túlfolyó rendszerre, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk.

Mi ez?

A hazai fogyasztók közül kevesen ismerik a jó öreg szifont és a láncon lévő parafát. Ez valójában az elvezetés-túlfolyó rendszer alapja. Most ezek a rendszerek egyre automatizáltabbak, és most már van lehetőség arra, hogy a vízzel kiöblítsék a kupát anélkül, hogy személyesen kihúznák a parafát.

Napjainkban sokféle hasonló konstrukciót értékesítenek a vízvezeték üzletekben. Leggyakrabban rögtön kapcsolatba kerülnek a fürdőkáddal, de a legjobb, ha önmagától megvásárolja.

Szerkezeti jellemzők

A fürdõcsatorna-túlfolyó rendszer kétféle típusra oszlik: az automata és a félautomata.

A szifon gép igen könnyen használható. Más névvel rendelkezik - kattintson a klyakra, és egyszerűen kattintson az alján található parafa gombra. Ezután kinyílik a lefolyó, majd megnyomva lezárja. Ennek a mechanizmusnak a fő része a parafához csatlakozó rugó. Az egész szerkezet úgy van elhelyezve, hogy nagyon kényelmes legyen a lefekvés, csak a lábak lenyomásával a fürdés után.

A félautomata szifon témájára való tekintettel fontos megjegyezni, hogy az automatától eltérően nem olyan hajlamos a meghibásodásokra, és ha problémák merülnek fel, ésszerű és a mechanizmus időben történő javítása mindent rögzít. Ebben az esetben a gép tervezése teljesen új lesz.

Félautomatikus túlcsordulás is kézzel indítható. Egy különleges forgófej lezárja a fürdőkád falán lévő lyukat, és az is csatlakozik a lefolyószerkezethez. Csatlakoztatják egy kábelszerkezettel, amely lehetővé teszi a leeresztő mechanizmus megnyitását, amikor a kupakot a kupakról lecsavarják. Ezen struktúrák legfőbb hátránya az elakadási mechanizmus.

A két különbözet ​​közötti fő különbség az ár. Melyik lehetőség a legjobb az Ön számára - csak ízlés és kényelem kérdése.

Az eszköz mechanizmusai, előnyei és hátrányai

Vizsgáljuk meg részletesebben az egyes kialakítások eszközeit. Amint azt már korábban említettük, a jó öreg fekete parafa a fürdőszobában képes egy automatikus szifont vagy egy félautomata leeresztő-túlfolyó cseréjére vagy, ahogyan ez is nevezik, egy fürdőköpeny.

Ha az automata szifon működésének elve teljesen tisztán látható, akkor a félautomata eszköz építése némileg bonyolultabb. A műanyag vagy krómozott műanyag burkolattal ellátott dugó (forgófej) lezárja a fürdő falán lévő nyílást. Egy másik, azonos krómozott kupakkal ellátott dugó van a leeresztőnyíláson. Ez a két dugó csatlakoztatva van egy kábel meghajtóhoz.

Az alsó kupak egy sapka, amelynek kalapja a súlyossága miatt bezáródik. Az alsó dugó akkor nyílik meg, ha a felső fél fordulatot fordítja. Az egész szerkezet egy kábelvezetéknek köszönhetően működik, amely impulzust továbbít.

Az ügyfelek saját belátása szerint vásárolhatnak műanyag dugókat vagy krómozott dugókat a nagyobb erősség érdekében.

A félautomata csatorna-túlfolyó rendszer jelentős hátrányokkal rendelkezik, amelyek leggyakrabban a mechanizmus különböző részeinek lebomlásából állnak. Idővel a meghajtó elakadt kábele elakad, a dugó túlságosan leeshet a leeresztő nyílásba, néha előfordul, hogy a tű hosszabbodik meg, és hosszúsága a későbbi használatra alkalmatlanná válik.

Mindezek a kisebb hibák könnyen javíthatók, elegendő lesz a szerkezet szétszereléséhez és saját magának történő beállításához. Ezért logikus feltételezni, hogy a kábel kívülről könnyebben megjavítható, mint a kábel belsejében.

Az elektronikusan vezérelt szifon, azon túlmenően, hogy drágább lesz, mint a félautomata, szintén nehéz lesz javítani. Leggyakrabban, ha megtörik, ki kell cserélni.

Egy másik fontos szempont - a vízzárral ellátott kialakítás mindig előnyös a modellek nélkül. A hidraulikus zár egy speciális hajlított csőszakasz, amely önmagában felhalmozza a vizet. A víz minden alkalommal megváltozik, amikor a fürdőszobát használja. Ennek következtében a csatorna kellemetlen szaga nem halad át a csövön a nappali fürdőszobájában. Rendszerint ma szinte minden modell vízzárással van felszerelve, folyadék felszabadulása furcsa hajlított cső formájában.

Bármi legyen is a választása, alig akarja visszavenni a forgalmi dugót egy rugalmas zenekarra.

Gyártási anyagok

Az ilyen rendszerek különböző anyagokból készülhetnek. Ennek eredményeképpen a modellek eltérő értékekkel rendelkezhetnek, és különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Leggyakrabban a gyártók olyan anyagokat választanak, amelyek feldolgozását az évszázadok során debugolták, főként az új technológiák használatának elkerülésével. Ennek egyik legfontosabb példája a különböző fémötvözetekből készült vízvezeték gyártása.

Gyakran több hagyományos anyagot használt szifon gyártására.

 • Sárgaréz, bronz. A sárgaréz réz és cink ötvözet, a bronz réz és ón. Az ilyen modelleknek mindig magas ára van, de jó minőségűek. Sárgaréz vagy réz szifon használják a design a fürdőszoba egy különleges régi stílusban.

Az ilyen rendszerek nagyon ellenállóak, üzemképtelenek, tartósak, képesek ellenállni a magas hőmérsékletnek. Ha krómot permeteznek, a formatervezés kellemes fém színt kap és élettartama tovább bővül.

Különösen érdemes megemlíteni a sárgaréz és a bronz közötti különbséget. A fő különbség az, hogy a bronz hosszú ideig érintkezhet a vízzel, de nem réz, mert különféle spray-k formájában kell kezelni.

 • A legelterjedtebb megoldás az öntöttvas (szénalapú ötvözet). Ezt az ötvözetet hagyományosan több évszázadon keresztül használják különféle egészségügyi berendezések gyártásához. Az öntöttvas egyik fényes előnye az erőssége, de hátránya a korrózióra való hajlam.

Annak ellenére, hogy különböző vízvezeték szerelvények gyakran öntöttvasból készülnek, ilyen fürdő szifon telepítése ritkaság. Az ilyen szifont általában csak az öntöttvas fürdőhöz kell felszerelni.

Az ilyen öntöttvas szerkezetek gyorsan felszedik a különböző üledékeket, nehezen tisztíthatóak és nem javíthatók. Ha ilyen problémák merülnek fel, ki kell cserélni őket. A szerkezet terjedelmes méretei és a fürdőszoba alatti kis helyiség bonyolítja ezt a folyamatot.

Kád fürdõcsõ túlfolyása - félautomata és automata

Mindenki, aki a vízkezelési helyet saját magában foglalja el, tudja, hogy hány kis dolgot és kiegészítőt kell vásárolni ebben a viszonylag kis szobában. A csaptelepeken kívül a mosogató és a tartály is a víz alatt nagyon fontos, hogy ne felejtse el és vásároljon minőségi, esetleg akár automatikus leeresztőcsapot. Mi ez, mi a célja ennek a dizájnnak, és milyen kiválasztási kritériumok kulcsfontosságúak a megszerzéskor - próbáljuk meg megérteni együtt.

Drain a fürdőszobában

A fürdőszoba elvezetése - mi ez és mi az? Teljesen egyértelmű, hogy a fürdő közvetlen működése megköveteli a használt és szennyezett víz kötelező eltávolítását a szennyvízbe. Ez az a fontos, hogy a csatornaépítés kivitelezhető, ezért a tál felhelyezése után sürgősen telepítésre van szükség.

A fürdőszobából származó vizet nem lehet egy hagyományos csővel vagy hajlékony tömlõvel leengedni, és nem azért, mert meglehetõsen fáradságos folyamat - ilyen improvizált eszközök használata nem védi a helyiséget a szennyezõdések kellemetlen szagától a csatornarendszerektõl, mivel ez speciális leeresztést tesz lehetõvé. A kialakításában speciális szelep - szifon van, amely megakadályozza a szennyvízszennyezés behatolását.

A szifonon túlmenően a túlfolyó a csatorna-készletben található - egy speciális eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a felhasznált vizet a tartály felső nyílásán keresztül leengedje. Túlcsordulás szükséges a tál vízzel való túlcsordulása és a vízelvezetőn keresztül történő felengedésének lehetetlensége miatt.

Fontos! Nem érdemes teljesen támaszkodni arra a tényre, hogy elkerülhető az árvíz - amint a gyakorlat azt mutatja, a készülék egyszerűen nem lesz ideje megbirkózni a nagy víznyomással.

A modern vízvezeték üzletek kínálatában számos hasznos eszköz megtalálható. Milyen termékek léteznek?

A fürdőkád túlcsorduló szilva - típusok és jellemzők

A legegyszerűbb konstrukciót szokásos vízelvezetésnek tekintik: a vizet a zárt gázzal lezárt zuhanytálcába helyezzük a fürdőszobába, és a lefolyót nyitva tartjuk. Az ilyen szilvákat korábban minden fürdőben megállapították, és gyakorlatilag minden lakásban találkoztak.

Vannak még eredeti termékek is - nem szabványos modellek fürdetésére készülnek, de az automatikus és félautomata túlcsordulások a legkeresettebbek, és részletesebben fogunk beszélni róla.

A félautomata - a tervezés és az előnyök egyik jellemzője

A félautomata fürdőszoba leereszkedése különbözik ettől a hasznos mechanizmustól, mivel az alsó leeresztőnyílást záró dugót egy olyan kábel segítségével nyitják meg, amely összeköti az eszköz lefolyó- és túlfolyóegységét. Így a fürdetés működése során elegendő, hogy kissé elfordítsa a túlfolyó fedelet, és a lefolyó kinyílik (vagy fordítva záródik).

Félautomata - nagyon kényelmes, mert most azért, hogy elkezdj vizet húzni a tálba, nem szükséges minden alkalommal lehajolni és lezárni a leeresztőnyílást dugóval. Ráadásul a fürdő túlfolyásának félautomata túlcsordulása vizuálisan vonzóbbnak tűnik, mint a terv egyszerűsített analógjai. A félig automatikus leeresztés a fürdőszobában csak egyetlen hátránnyal jár: az eszköz intenzív használata esetén a kábel elakadhat és elakadhat. Vannak olyan modellek, amelyeken a kábel kívül esik, és nem a szerkezet belsejében, hanem kifelé, jóval alacsonyabbak a rejtett kábellel rendelkező modelleknél.

Tipp: a félautomata vízelvezető rendszer kiválasztása nem takarít meg és vesz egy drágább modellt, amely igazán jó minőségű anyagokból készül.

Automatikus leeresztés - mi a mechanizmus előnyei?

A fürdőkabát túlcsordulása a következőképpen működik: a leeresztő nyílás megnyitásához meg kell nyomnia a dugót, amely a dugóban van, és speciális mechanizmus nyílik meg, vagy lezárja a lyukat. Vizuálisan az automatikus túlcsordulás is meglehetősen esztétikusnak tűnik, de a víz kioldásához vagy összegyűjtéséhez le kell hajlani - a nyitó / záró gomb mindig a tervezés alján található.

Az automatikus fürdőkupak kétféle változatban készülnek: rendszeres és vízfunkcionalitással. Ezek a modellek jó választás lehetnek a fürdők számára, amelyekben nincs lehetőség a keverő racionális elhelyezésére. Az ilyen típusú kialakítás speciális csöveket tartalmaz a vízellátáshoz, amelyek a telepítés során a túlfolyáshoz kapcsolódnak. A fürdőt a felső nyíláson keresztül töltik fel, és ennek az opciónak az az előnye, hogy lehetetlenné válik a helyiség vízzel való áteresztése - ha túl magas a víz, a túlfolyószelep automatikusan kikapcsol és a víz áramlása leáll.

Ha önként választ egy automatikus leeresztő mechanizmust a fürdőhöz - vásároljon egy terméket megbízható gyártóktól, jó hírnévvel. Az alulról jövő szifonok gyorsan meghibásodnak, és teljesen meg kell változtatni egy ilyen rendszert, a gép egyes részeiben történő javítás nem biztosítja.

Ugyanilyen fontos ezeknek a mechanizmusoknak az anyaga, amelyből készültek. Mi a jobb fürödni - fém vagy műanyag?

Anyag Tippek

A modern túlfolyó mechanizmusok vasból vagy nemvasfémekből és műanyagból készülhetnek. Tekintsük az egyes alcsoportok jellemzőit:

 • A vasfémekből készült minták. Az ilyen leeresztő mechanizmusokat megkülönböztetik a magas tartósság és a hosszú élettartam a működésben, azonban nem büszkélkedhet külső vonzereje. Az ilyen termékek szükségszerűen további krómozott vagy nikkelezettek. Az ilyen bevonat célja, hogy nagyobb mechanikai korrózióállóságot biztosítson;
 • A bronzból, rézből és rézből készült mechanizmusok gyakoribbak. A legmegbízhatóbbak a bronzból készült vízelvezető eszközök. Az ilyen típusú termékek előnyei közé tartozik a könnyű gyűjtés-elemzés és a nagy korrózióállóság;
 • A túlfolyócsövek polipropilén konstrukciói a leginkább esztétikusan tetszetősek, de a fém megbízhatósága szempontjából észrevehetően alacsonyabbak. Ráadásul a polipropilén szilva nem néz ki jól a drága fürdőszobai modellekkel - a műanyag túlságosan olcsó a kerámia vagy a természetes kő hátterében.

Tipp: A szerkezet alapanyagának könnyű meghatározása - elegendő gondosan megvizsgálni a csatorna és a túlfolyó tömböket összekötő csövet. Sötétbarna színe lesz a bronzmechanizmusnak, sárga a sárgarézhez, és a réz jellegzetes vörös árnyalata.

Hogyan telepítheti le a leeresztő mechanizmust?

Először alaposan olvassa el az utasításokat és a készlethez mellékelt dokumentációt: minden telepítési javaslatot szigorúan követni kell, ellenkező esetben a mechanizmus nem működik megfelelően, vagy egyáltalán nem működik.

A telepítés fontos pontja, hogy a lefolyó lyuk nem lehet kevesebb, mint tizenöt centiméter a felszíntől, amelyen a fürdőt maga szerelte be.

Ügyeljen a tartály stabilitására - a fürdõnek nem szabad felborulnia, különösen az alacsony súlyú akril és fém tálak esetében, ami rossz stabilitást mutat.

Ezután egy különleges pólót kell elhelyezni a díszítő lefolyóhálóra. A vegyületet óvatosan egy tömítőanyaggal kezeljük vagy további tömítőanyaggal lezárjuk. A szifon a triplet alsó végén van felszerelve, és az összekötő cső oldalra van erősítve.

A telepítési munkák következő szakasza a póló sarka rögzítése, amely összekapcsolja a mechanizmust a szennyvízcsatornával. Ne felejtsük el, hogy minden egyes csatlakozás a túlfolyó leeresztő telepítésénél szükségessé teszi a feldolgozást egy tömítőanyaggal és kötelező teszteléssel a víz hozzáadása előtt. Ehhez egy kis vizet kell a tálba tenni, majd tesztlefolyót kell végrehajtani. Ha nincs vízszivárgás, akkor a mechanizmust megfelelően szállítjuk és üzemkész.

A fémkibocsátásokat gondosan és hirtelen mozgások nélkül kell elvégezni - nem nagyon rugalmasak és felrobbanhatnak, ha túlzottan meghajlottak.

következtetés

Összefoglalva, szakértők hasznos tanácsok: ha a tálba történő beszerelés után azt tervezi, hogy bezárja az anyagot, ügyeljen arra, hogy hagyjon el egy speciális nyílást vagy ajtót - a legelismertebb vállalat leengedő mechanizmusa meghiúsulhat, és cseréhez vagy részleges javításhoz hozzá kell férnie hozzá.

Válassza ki a legjobb fürdőlefolyó-túlfolyó rendszert

Vízvezeték-felszerelés telepítésekor fontos, hogy a megfelelő választás egy adott modell mellett legyen. Ez a cikk a fürdő lefolyó-túlfolyó rendszerére összpontosít. Annak érdekében, hogy kiderüljön, melyik szifon jobb, alaposan meg kell vizsgálni az egyes vízelvezető rendszerek előnyeit és hátrányait. A szifon helyes modellje még nagyobb kényelmet biztosít a vízkezeléshez.

Vízlefolyó-túlfolyó rendszer: műszaki jellemzők

A kábelköteg, más néven csatorna-túlfolyó rendszer, olyan szerkezet, amely hermetikusan összekapcsolt csatlakozásokból áll. Ez biztosítja a szennyvíz elvezetését a csatornába, és védi a fürdőt a túlfolyástól.

A túlfolyó- és vízelvezető rendszer szükségszerűen szifonnal van felszerelve, amely megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését a fürdőszobában. A túlfolyó lyukból a víz belép a csatornába a segédcsőn keresztül. A leggyakrabban használt hullámcső, amely a kívánt méretre feszíthető és a lefolyóhoz vezethet bármely irányba.

Tipp A vízelvezető rendszer kiválasztásánál figyelembe kell venni a fürdő nyílásait körülvevő összes külső részt. Minőségi termékben rozsdamentes acélból készültek.

A fürdőleeresztő rendszer vásárlásakor feltétlenül figyelni kell az alkatrészek minőségére. Fontos, hogy ellenőrizze a tömítések és a bilincsek jelenlétét is, mivel egyikük hiánya szükségképpen árvízhez vezet a fürdő első töltése után. A tömítések szükségesek a szerkezet szorosságának biztosításához és a szivárgás megelőzéséhez.

Jelenleg nagyszámú pánt található. Az egyszerű műanyag szifonoktól a krómozott fémből készült, különleges díszítéssel. A modern technológiák lehetővé teszik a leginkább szeszélyes ügyfelek igényeinek kielégítését. A lefolyó-túlfolyó rendszerek a következőkre oszthatók:

 • egy egyszerű dugattyúval ellátott szifon;
 • félautomatikus rendszer;
 • automatikus leeresztő-túlfolyó rendszer;
 • automatikus töltési típus.

Mindegyik rendszer rendelkezik saját előnyökkel és hátrányokkal. Annak érdekében, hogy eldöntsük, melyik vízcsatorna túlfolyása jobb a fürdéshez, minden egyes építményt részletesebben meg kell vizsgálni.

Az automatikus rendszer hátrányai és előnyei

Az automatikus fürdõcsúszás az egyik legösszetettebb terv. A struktúrában nem különbözik mástól. Ennek a pántszalagnak a legfontosabb jellemzője a leeresztő rész felszerelése egy kattanáscsökkentő szeleppel.

A rendszer nagyon kényelmes, és nem igényel semmilyen kiegészítő eszközt: forgó karok vagy zárókupakok. A felhasználó könnyed megnyomásával bezárja a leeresztő nyílást, és az ismételt művelet lehetővé teszi a víz elvezetését a csatornába. Nagyon kényelmes, hogy közvetlenül a fürdőben szabályozza a szelep lábát. Egyszerűen csak lépjen rá, miközben a zuhany alatt áll.

Ennek a rendszernek azonban számos hátránya van, meg kell jegyezni, hogy a szifon gép:

 1. Drága öröm. A jó minőségű automata rendszer többszöröse lesz, mint egy hagyományos, mechanikus szifon, amelynek fürdőcsatlakozója van. Ezért a választás gyakran olcsóbb modellekre esik.
 2. Gyakori bontások. A lecsapoló nyílás automatikus átfedéséből álló rendszer, amely nem megfelelő minőségű anyagokból készült, gyorsan meghibásodhat. Az ilyen struktúra megszerzésének különös figyelmet kell fordítania a vállalat és a származási ország számára. A német gyártók a legjobbak közül választották magukat: a termék minőségét gondosan figyelemmel kísérik a márka megőrzése érdekében.

Figyelembe kell venned azt is, hogy amikor a rugó meghibásodik, a szelepet tartja és működésbe hozza (az automatikus rendszer legsebezhetőbb része), az egész szerkezet helyére kerül.

Sifon félautomatikus eszköz és annak legjobb oldala

A félig automatikus leeresztő-túlfolyó rendszer a könnyű használat ellenére meglehetősen bonyolult kialakítású. A szennyvíz elvezetésére és a túlfolyó rendszerre vonatkozó szabványos, hermetikusan csatlakoztatott csatlakozások mellett az ilyen típusú modellek elzárószeleppel vannak felszerelve, amelyet a túlfolyó nyílásra szerelt kar aktivál. Dekoratív fogantyú vagy szelep formájában készül.

Egy ilyen lefolyórendszer kezelése meglehetősen egyszerű. A felhasználó forgatja a vezérlőkart 90 ° -ot, és az átfedő rúd felemelkedik, megnyitja a leeresztő nyílást, és ha az ellenkező irányba fordítja a gombot, a rúd lecsökken, lehetővé téve a fürdő vízzel való kitöltését.

A rendszer a segédkábelnek köszönhetően működik, amelynek feszültsége lehetővé teszi a parafa emelkedését és esését. A szelepvezérlő gombja változtatható. A legnépszerűbb modellek a következő formában készülnek:

 • gombbal;
 • forgó gyűrű;
 • kezelni;
 • dekoratív szelep.

Az ilyen rendszerek túlfolyószerkezete a lefolyószerkezet fogantyúja alatt található. Ezáltal a heveder sokkal esztétikusabb és stílusosabb megjelenést kölcsönöz. Az ilyen rendszerek egyik előnye az egyszerű használat. A fürdőkád tetején található fogantyú elfordításával a felhasználónak nem kell nedvesítenie a kezét, vagy a fürdő alja fölé kell vinnie.

És ha egy ilyen rendszer hiányosságairól beszélünk, akkor meg kell jegyezni, hogy a tervezés meglehetősen bonyolult, és sok összekötő és mozgó alkatrész van, ezért figyelmet kell fordítani a felelősségteljes és lelkiismeretes gyártók modelljére, akik már bizonyították magukat az egészségügyi szerelvények piacán.

Van egyfajta félautomata csatorna-túlfolyó rendszer, amely lehetővé teszi a kád feltöltését. Ez az összes automatikus és félautomata pánt. Az ilyen szerkezet felépítéséhez vízcsatlakozás szükséges. Ezzel a pántolószalaggal megakadályozhatja a kád feltöltéséhez szükséges keverőt.

Gazdasági rendszer. Olcsó és könnyű.

A fürdőszoba leeresztő rendszer legegyszerűbb kialakítása mechanikus leeresztő-túlfolyó rendszer. Nincs benne mozgó alkatrész vagy kar, ezért a legbiztosabb az összes többi pántszalag típusnál.

A rendszer több fő részből áll:

 1. Drain nyak. A fürdő alja, a szifonhoz csatlakozik.
 2. Túlfolyócső. A túlfolyó lyukra szerelve.
 3. Hullámcső. Csatlakoztatja a túlfolyócsövet és a rendszer fő részét.
 4. Szifon. U alakú szerelvény, záróként működik. Megakadályozza a szagok szétoszlását a csatornarendszerből.
 5. Csőcsonk. Szennyvíz szállítása a csatornarendszerbe. A hullámos tömlő vagy egyenes ág cső ilyen fúvóként szolgálhat: a csatornahálózat helyétől függően.
 6. A dugó egy leeresztő nyílást blokkol. Leggyakrabban lánccal van összekötve a túlfolyóba épített rács.

Ez a rendszer nagyon könnyű összeszerelni és telepíteni, bárki képes kezelni, még akkor is, ha nincs mély ismerete a vízvezeték-iparban. Általános szabályként az ilyen szifon meghibásodását a tömítőcsatlakozások kopása okozza.

Tipp A tömítő bilincsek és tömítések élettartamának növelése érdekében szilikonzsírral előkenődhetnek.

Műanyag vagy fém?

Nagyon gyakran a vásárlók megkérdezik a kérdést: "Milyen anyagból kell az elvezető-túlfolyó rendszert létrehozni?". Jelenleg a gyártók több alapanyagot használnak a pántáláshoz:

 • műanyagból;
 • színesfém krómozással;
 • színesfém;
 • rozsdamentes acél.

A műanyag szifonok a legkedvezőbb áron különböznek egymástól, és meglehetősen nagy élettartamuk. De esztétikai megjelenésük sok kívánnivalót hagy maga után. Ugyanez mondható el a vasfém rendszerekről. A gyártási vállalatok egyre inkább felhasználják az ilyen nyersanyagokat.

Színesfémek és rozsdamentes acél - a legdrágább anyag, miközben gyakorlatilag nem hajlamos a korrózióra. Az ilyen nyersanyagokból készült termékek különleges stílussal rendelkeznek, és kiegészíthetik a fürdőszobai dekoráció általános megjelenését. Például, ha a tervező ötlet volt retro stílusú fürdőszoba, akkor egy nyitott típusú fürdőszoba (díszítő képernyő használata nélkül) kezelt sárgarézből készült szifonnal nagyon szerves és stílusos lenne.

A fürdőköpeny vásárlásakor mindig figyeljen a gyártó minõségére és márkájára. Ezek a meghatározó tényezők a lefolyórendszer kiválasztásában. Ez különösen igaz a zárt dekoratív panelekre és fürdőkádra. A felhasználó vágya, hogy a fürdő alatt minél ritkábban nézzen, ezért jobb, ha a legmagasabb minőségű szerkezetet szereli fel, és így hosszú ideig szivárgást szenved.

Fürdő pántok McALPINE

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

ELÉRHETŐ, SZÁLLÍTÁS 1-6 nap

 • +7 (495) 125-40-46
 • +7 (915) 129-79-36
 • +7 (926) 739-62-16
 • Hétfőtől péntekig: 09: 00-18: 00 között
  Szombat-vasárnap: 09:00 és 17:00 óra között
 • E-mail: [email protected]
 • Hívás visszahívása

Sajnos a böngésző nem támogatja a webhelyünkben használt korszerű technológiákat.

Frissítse böngészőjét az alábbi hivatkozások letöltésével, vagy forduljon számítógépének rendszergazdájához.

Lefolyó-túlfolyó McAlpine MRB8CB

Siess fel vásárolni! A kedvezmény a McAlpine márka számára érvényes!

* - A promócióra vonatkozó kedvezmény az "egyének" kategóriába tartozó fogyasztókra vonatkozik. További információ a jogi személyekkel való együttműködésről itt.

* - A helyszínen használt áruk képei tartalmazhatnak további felszerelést és alkatrészeket, amelyek nem tartoznak a szabványos csomagolásba.

** - A gyártó hivatalos képviselője által megadott és a katalógusban szereplő áruk megjelenésének időpontjára vonatkozó műszaki leírás. A gyártó észrevehetően kicsit megváltoztathatja a termék jellemzőit. Arra kérjük Önt, hogy előre tisztázza a vezetők műszaki jellemzőit.

*** - Az áruk ára az "egyének" kategóriába tartozó fogyasztókra érvényes. A jogi személyek számára teljesen más hűségprogram létezik: az áruk árai felfelé és lefelé is eltérhetnek, és olyan tényezőkön alapulnak, mint a vásárlások gyakorisága, a megrendelt áruk száma és sok más jellemző és körülmény. További információ a jogi személyekkel való együttműködésről itt.

A kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a vízellátó rendszerek helyes beszerelését, és kulcsfontosságúak a vízvezeték-szerelvények zavartalan működéséhez különböző létesítményekben. A McAlpine MRB8CB túlcsordulása és más műanyag szerelvények termékeink közül a megnövekedett kopásállóságú elemek a kifogástalan szabványoknak köszönhetően. Az ilyen alkatrészek megvásárlásával automatikusan növeli a műszaki kommunikáció élettartamát. Ezenkívül kiváló esztétikája van, ami fontos kritérium a modern rendszerek elrendezésében.

McAlpine MRB8CB túlcsordulás-elvezetés felülvizsgálata

0 véleménye a McAlpine MRB8CB Discharge Overflow

A távozáshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon, ha nincs fiókja

Jelentkezzen be az elérhetőségeivel vagy a fent felsorolt ​​szolgáltatásokkal.

Pickup. A pickup ingyenes. A pickup pont címe: Mos.obl., Tomilino falu, Novoryazanskogo autópálya 25km, st16, Pavilions 24G, 53B, a "Stroymarket on Ryazanka" piac területe. Menetrend: Hétfő-Szo, 9: 00-19: 00.

Moszkvában és a moszkvai régióban a vízellátás általában a következő napon 10:00 és 21:00 óra között (nincs időkorlátozó) érkezik. A kézbesítés előtt egy-két órával a futár telefonon kommunikál a vevővel. A futár nem léphet kapcsolatba a vevővel, aki SMS-üzeneteket szeretne kapni a megrendelés állapotáról. Ebben az esetben egy SMS üzenetet küld az ügyfél mobiltelefonjára, hogy a megrendelést a kézbesítéshez szállították, ahol a futár telefonszámát meg kell adni.

Ha az áru értéke több mint 25 000 rubel. (a kedvezmények kivételével: az engedményeket figyelembe véve az áruk ára legfeljebb 25 000 rubel lehet), akkor ezt a terméket szabadon szállítjuk Moszkván belül (a Moszkvai Ring Roadon belül) és a raktárunk melletti területre (lásd a térképet). abban az esetben, ha az ingyenes szállítási költségek teljes összege nem kevesebb, mint a megrendelés 70% -a, vagy ha a megrendelés összege meghaladja a 35.000 rubelt. (beleértve a kedvezményt: azaz a megrendelés összegét, figyelembe véve a kedvezményt, meg kell haladnia a 35.000 rubelt).

Emelje fel a padlót. Az áru sajátosságai alapján, valamint az a tény, hogy a szállítást a kézbesítési szolgáltatásunk, a legtöbb esetben az autókon (parkolási problémák Moszkvában) végzi, minden szállítás a bejárat előtt történik. A padlóra emelés (lift / lift nélkül) - a szolgáltatás fizetése, annak lehetősége, valamint a költségek, külön-külön, és a megbízást vezető vezetővel egyeztetve kerül sor. Ha az áru túlméretes (legfeljebb 5 kg), akkor a vevő kérésére a futár az árut az ajtóhoz szállítja, de nem köteles ezt tenni: a szállítmányozók jó emberek, és majdnem mindig segítenek az időseknek és a nyugdíjasoknak, hogy felvehessék az árut.

Szállítás Oroszország régióiba. Az Oroszországi Föderáció teljes területén történő szállítását az SDEK partner szállítási társaság végzi. Az online szállítási költségeket kiszámíthatja a terméktérképen.

Ha internetes áruházunkon online hitelkártyával fizet, akkor (e-mailben és / vagy SMS-ben) 5 percen belül kap egy linket a vásárlás elektronikus átvételére.

Lehetséges fizetési módok:

 • Készpénzfizetés
 • Bankkártya a helyszínen valós időben
 • Bankkártya az áru átvételekor mind a szállításkor, mind a szállításkor saját költségen
 • Internetes pénz (Yandex-pénz, webes pénz, Qiwi pénztárcák és mások).
 • Készpénzes fizetések (esetleg ÁFA-val) többet.

Malpini szilva túlcsordul

Szeretnék megosztani veletek a McAlpine fürdőszifonnal kapcsolatos információkat.

A másik napon felfedeztem egy érdekes modellt, a McAlpine MRB12 fürdő túlfolyását. Ez a szifon nagy előnyt jelent a versenytársaival szemben - lehetséges a hidraulikus tömítés tisztítása az alsó szelepen keresztül, anélkül, hogy megszüntetné a hidraulikus tömítést (térd), ami nagyon fontos!

Vízleeresztés (1 1/2 "x40mm) túlfolyással (L700mmxD34mm), 70mm-es fém rácsok és dugókulcs" gomb ", hidraulikus tömítés magassága 25mm, kimenet 40 / 50mm, színes - króm

Néhány szó a réz-sárgaréz "jó minőségű" fürdő pántokról:

A szifon vásárlói bizalmat vetnek fel a fémtermékek (réz-réz) minőségétől és megbízhatóságától, amelyből egy szifont gyártanak - és ez nagy hiba.

Ebben a szifonban a vízzár könnyen megtörik, és a szennyvíz minden szaga behatol a fürdőszobába. Szintén észrevették a menetes csatlakozások szorosságát és a fürdő feltöltésére szolgáló mechanizmus "ragasztását".

Javaslom magas minőségű szilvák használatát, a Viega, McAlpine cégektől származó modulációkat.

Az alábbiakban a "vészhelyzeti" túlfolyó lecserélés McAlpine minőségi szerelvényekkel történő felváltásának eredményeiről olvashat.

A fürdõ túlcsordulása: az üzemeltetés elve, a szerelési diagram és a szerelési szabályok

A vízkezelés magas színvonalú szobájának elrendezése önmagában számos finomságot és árnyalatot rejt magában. Nem csak a csaptelepek, a zuhanyzók, a víztartályok, a mosogatók megvásárlására és telepítésére, hanem a megjelenésüket szinte láthatatlan kis szerkezetekről beszélünk, de fontos funkcionális feladatokat látunk el.

Az egyik ilyen eszköz a fürdő túlcsordulása.

A fajták és a berendezés elve

A lefolyó-túlfolyó eltávolítja a használt folyadékot, és megakadályozza a tál túlfolyását ellenőrizetlen vízellátás közben. A szerkezet két lyukkal rendelkezik - az alsó részen és a fürdő falán. A csatornacsatornához csatlakoztatott összekötett csövek csatlakoztatva vannak.

Mechanikus eszközök jellemzői

Az értékesítés során három lehetőség van a lefolyó-túlfolyó rendszerek számára. A különbség köztük a dugó eltávolításának módja, és a leeresztő lyuk csatlakoztatása. Ha fürdõtúlcsordulást vásárol, és kételkedik abban, hogy melyiket választja ki, figyelmet kell fordítania a fürdõtartály modelljére és helyére a helyiségben.

A készülék legegyszerűbb típusát a hagyományos lakásépítés határozza meg szinte minden lakásban. Nincs mozgó alkatrész és kar. A vizet akkor gyűjtik össze, ha a parafa zárva van, és kinyílik.

A termék ebben a kategóriában különbözik a csatorna csatlakozásának típusától, a csatlakozások tömítésétől, a fúvóka alakjától. Az alkalmazkodás az alábbi elemeket tartalmazza:

 1. Drain nyak. Telepítve az alján lévő lyukba. Ez egy krómozott tölcsérből áll, amely nagyméretű törmelékeket és egy beépített anyát tartalmazó bővítő fúvókát tartalmaz. A részleteket a megerősített fémcsavarral lehet összekapcsolni. A vízállóságért felelős a gyűrű gumitömítés.
 2. Túlfolyó nyak. Beillesztve a fürdő falába. A tervezés hasonlít egy lefolyóhoz, de a hálózat általános kontúrjával szomszédos, nem közvetlen, vízelvezető rendszer.
 3. Szifon. Íves kivehető cső, amely a hidraulikus tömítés szerepét szolgálja. Megakadályozza a kellemetlen szennyvíz szagokat, hogy bejussanak a fürdőszobába. Megköti a mechanizmusokat egymással és a csatornahálózattal. Különböző konfigurációkban kapható. A minimális 300 ml folyadékot tartalmazó mélynyomó optimálisnak tekinthető.
 4. A hullámcső összekötése. Cserélje ki a vizet a túlfolyóba a szifonba. Összekapcsolódik a többi komponens csatlakozással.
 5. Segédfúvóka - puha vagy kemény. Leengedni a szifonból a csatornacsatornába.

A készlet tartalmaz olyan szerelvényeket is, amelyek növelik a rendszer tömítettségét. Ezek a lapos és kúpos tömítések, amelyeket a csavaranyával használnak. A kúpos termékeket éles szélű csavarral szerelik fel, hogy a vékony rész az ellenkező elem belsejébe kerüljön.

A kézi pántok előnyei: olcsó, legegyszerűbb összeszerelési / telepítési algoritmus, ritka hibák, megbízhatóság. A hiányosságok között meg kell jegyezni a tömítések gyors kopását.

A félautomata készülékek jellemző tulajdonságai

A hagyományos kialakítás későbbi módosítása egy félautomatikus rendszer. Ez tartalmazza a legtöbb komponenst. Ezt kiegészíti egy olyan vezérlőegység, amely emeli / csökkenti a dugót, a zárószelepet, és egy kábelt, amely irányítja a helyzetét.

A rendszer a túlfolyócsövön belül vagy kívül található segédkábel meghúzásával és pihentetésével aktiválódik. Az első lehetőség esztétikusabbnak tűnik, de sokkal nehezebb javítani.

 • kényelmesen zárja le a lefolyót (anélkül, hogy meg kell hajlítani, nedves kézzel);
 • kényelmes vezérlés és működés;
 • stílusos design.

Az eszköz hátrányai közé tartozik egy összetett szerkezet, mozgó és összekötő elemek tömegével, valamint a kábelek kopásának veszélyével.

A félautomata rendszerekben a túlfolyó lyukak a vezérlőegység mögött vannak elrejtve. A látható részletek dekoratív funkciót tesznek a belső térben, gondos tervezésnek köszönhetően.

Melyek a jó automata szilva túlcsordulások?

Az automatikus rendszerek megkülönböztető jellemzője egy összetett szerkezet, egy kattanáscsökkentő szelep, zárral és beépített rugóval ellátva.

A gombok elegáns, csúcstechnológiájú, modern, retro kivitelben készülnek. Sárgarézből és rézből készülnek, krómozott vagy nikkel bevonattal.

Az automatizált eszközök előnyei:

 • ergonomikus és megjeleníthető megjelenés;
 • tömörség;
 • kényelmes vízmennyiség.

Számos hátrány is van: a javaslatok magas költsége, a szelepet tartó rugó sérülékenysége, a gomb cseréjének nehézsége, a gondtalan telepítés, amely gyakran szakmai beavatkozást igényel.

Az ürítőgépet egy vízkészlet funkcionalitásával lehet ellátni. Figyelembe kell venni, hogy lehetetlen-e racionálisan keverni a fürdőszobába.

A rendszer magában foglalja a béléscsöveket, amelyek a túlfolyó lyukhoz vannak csatlakoztatva. A tálat feltölti a felső csatlakozó, amely megszünteti az áradást, mivel az áramlás automatikusan megáll, ha felesleges víz van.

Mit csinálnak az elvezető rendszerek?

A készülékek gyártása során használt anyagok, amelyek ellenállnak a korrózió, lúgos és savas anyagok, forró víz. A múlt században, amikor a vízvezeték-szerelvények mérete szűk volt, a vízelvezető rendszerek többnyire vasfémekből készültek.

Bár ez az anyag gyorsan elveszti eredeti esztétikáját, rendszeresen szolgál hosszú időre, bátran tartósan magas nyomású és hőmérsékleti cseppeket. Előnyei ellenére a gyártók még mindig előnyben részesítik a színesfémeket és a műanyagokat.

A műanyag pántok megfizethető árat vonzanak. Ezek megfelelőek a záró képernyővel ellátott fürdőben. Univerzális méreteik nem szabványos csatornákhoz és szilvához alkalmazkodnak.

Jelentősen megelőzve a műanyagot a szilárdság, a használati idő és a fém tárgyak tervezése szempontjából. A leggyakoribb termékek réz, bronz, réz. A króm vagy a nikkel elektroformáló technikák alkalmazásával alkalmazható a csatornarendszerekben és egyes részekben.

A mosószerkezetek szétszerelésére szolgáló eszközök időben történő tisztítása a műanyaggal ellentétben még évtizedek után sem valószínű.

Lehetőség van megérteni, hogy mely fémből készül az építés, gondosan megvizsgálva azt a csövet, amely a lefolyót és a túlfolyófuratokat együtt tartja.

A réz a vöröses árnyalat, a plaszticitás és a lágyság felismerhető. A sárgaréz tartós sárga ötvözet cinkből és rézből. A bronz elég kemény sötétbarna anyag, beleértve a réz és ón.

Fő kiválasztási kritériumok

Eszköz kiválasztása során a vásárlókat a személyes igények és kívánságok vezérlik. Nem kevésbé alapvetően javasoljuk, hogy értékelje a kívánt terméket, figyelembe véve a többi komoly kritériumot. Például:

 1. Árkategória. Kis költségvetéssel, optimális műanyag berendezés kézi leeresztővel. Egy drágább eszköz automatikus / félautomata mechanizmussal alkalmas azok számára, akik megoldást keresnek az eredeti stílus és kényelmes modern design.
 2. Anyag. A propilén minőségi mutatója sűrű héj, a sárgaréz tökéletesen sima felület, az öntöttvas a legkisebb repedések hiánya, mivel ezeket nem lehet megjavítani.
 3. További lehetőségek. A szifonok több vezetéket is tartalmazhatnak a fogyasztókon kívül más fogyasztók összekapcsolására. Az anyát nem zárhatja le. A jövőben ez a megfontolt lépés lehetőséget nyújt a mosogató, a mosógép és a mosogatómosó alatt a mosogató elágazására.
 4. Az átmérő megfelelés a szifonon és a csatornarendszeren van. Ha a metszetek nem kompatibilisek, akkor gumit vagy műanyag adaptereket kell felvenni.
 5. Teljesség. A rendszer teljes készletének tartalmaznia kell minden csatlakozóelemet, tömítőgyűrűt, csövek tömítéseit és túlfolyóit, kivéve a szivárgást.

Egy másik kritérium, amely messze van az utolsóaktól, az egészségügyi szerelvények gyártója. Attól függ, hogy a kiválasztott csatorna-túlfolyó rendszer élettartama és megfelelő működése milyen mértékben működik.

A legjobb gyártók értékelése

Annak érdekében, hogy ne csapódjanak le, és ne szenvedjenek egy kétes minőségű minőségi problémás termékkel, meg kell szerezni a jól ismert és bevált európai vállalatok termékeit. Az általánosan elfogadott nemzetközi szabványoknak és normáknak megfelelően gyártanak berendezéseket.

Geberit. Kiváló minőségű svájci márka az átlagár mérések széles skáláján. A termékek kényelmesen működnek és jól alkalmazkodnak a nem szabványos mérethez.

Alcaplast. Az egyik legnagyobb vízvezetékgyártó Kelet- és Közép-Európában. A cseh márka olyan különleges kialakítású és egyszerű kialakítású eszközöket gyárt, amelyek folyamatosan és csendben teljesítik funkcionális feladataikat az egész élettartam alatt, függetlenül az agresszív környezeti tényezők hatásaitól.

Kaiser. Gyártó Németországból, amely a modern fürdőkhöz készült pántokat készít. A cég termékei lehetővé teszik a szifon hosszúságának széles tartományban történő beállítását, ami lehetővé teszi a könnyű szerelést, beleértve a tálak mély modelljeit is.

Viega. A német cég a legmagasabb minőségű biztonságos egészségügyi termékek gyártójává vált, amely kb. Fél évszázada szolgálhat. Sikeresen ötvették a tervezési és műszaki ötleteket.

A termékcsalád különböző formákkal, anyagokkal és színváltozatokkal rendelkező lefolyó- és túlfolyórendszerek. Ezeket viszonylag alacsony ár és egyszerű telepítés jellemzi.

Hansgrohe. A jó német minőség másik képviselője. A kötődő cégek megbízhatóak, hatékonyak, kiemelkednek a komplex high-tech struktúrában. A belső térben nagyra értékelik funkcionalitásukat és kiváló dekorációs teljesítményüket.

Telepítési szabályok

Miután megtapasztalták, hogy a fürdőszobában egy mechanikus típusú lefolyót szerelnek be, nem szükséges a félautomata rendszere, csaknem azonos. Még a készségek elsajátítása nélkül is megteheti magad, de először tanácsos megismerkedni a készlethez mellékelt utasításokkal és dokumentumokkal.

A gyártónak a telepítésre vonatkozó ajánlásait pontossággal kell követni. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a készülék nem működik megfelelően vagy helytelenül működik. Nem tanácsot adni az automatikus rendszerek beszerzésére: a telepítés után, garancia nélkül a készülékre vonatkozó garancia már nem működik.

Az első szakaszban a régi szifont eltávolítják, ha létezik, akkor a cső belsejét és a csatlakozási területeket alaposan megtisztítják. Ezután az alsó túlcsordulás végrehajtása történik. A lezáró mandzsetta felengedésénél felhevül, majd a leeresztő nyílásba kerül.

Egy másik tömítést helyeznek a lyuk belsejébe, a rácskal ellátott fedelet csavarozzák és rögzítik egy csavarral. A kúp alakú mandzsettákat vastag élrel helyezzük az anyára, keskeny - a nyakra.

Miután ellenőrizte, hogy a csatlakozás helyes-e, a csavart egy csavarhúzóval meg kell húzni. Hasonló eljárással fel van szerelve a felső túlcsordulás.

A következő lépés a túlfolyás kötése a leeresztőcsővel. Ehhez kényelmesebb rugalmas hullámcsövet használni, amely olyan méretre nyúlik, amely könnyen belép a fúvókába. Mindegyik csukló egy anyával és tömítésekkel van ellátva.

Ezután állítsa be a vízzárat. A tömítések helyei elővigyázatosak fájlhibákkal. A szelep egy lapos vagy kúpos tömítéssel ellátott kupakkal van ellátva.

Végül a szifon elvezetése a szennyvízcsatornához csatlakozik. Ez történik a tömítő ajakon vagy közvetlenül a foglalatba. A mandzsetta kopását okozó szivárgások elkerülése érdekében szilikonzsírral kezelik őket.

Amikor a szerelés befejeződött, ellenőrizze a szerelvény minőségét, lefedve a leeresztő dugót és nyissa ki a vizet. A fürdőszobában lévő padlót papír, lefolyó és a csatlakozások ellenőrzik. Ha szivárgást észlelnek, az anyákat meghúzzuk.

Kezelési és karbantartási tippek

Minden túlfolyó rendszer megfelelő gondosságot igényel. Ez az egyetlen módja annak, hogy megőrizzék eredeti állapotukat és teljesítményüket, biztosítsák a tartósságot és a hatékonyságot. A készülékeket rendszeresen ellenőrizni kell annak ellenőrzésére, hogy nincs-e mechanikai sérülés és szivárgás.

Ne feledkezzen meg további eseményekről sem:

 • a betétek felhalmozódásának megakadályozása és a háromhavonta történő mérlegelés megakadályozása érdekében a szifont meleg vízzel lemossák citromsav vagy megfelelő kémiai oxidálószerek hozzáadásával;
 • kb. félévente kicserélik a hígított gumitárcsákat, amelyek elvesztették az elasztikus tulajdonságukat;
 • rendszeresen tisztított vízzáró, különböző szennyeződések és törmelékek gyűjtése.

Ha a szemrevételezés felderíti a forgácsokat és repedéseket, cserélni kell a szifont. Az ilyen hibák a helyiségek áradását okozzák, és nem javíthatók.

Hasznos videó a témában

Az automata rendszerek működési elve a videóban:

A félautomata túlcsordulás videó áttekintésében:

A lefolyó-túlfolyó rendszer megfelelő választéka garantálja a fürdőkád teljes, kényelmes és kiváló minőségű működését. Könnyen megbirkózik a telepítéssel, a legfontosabb az alkatrészek megfelelő összeszerelése és a csatlakozási pontok megfelelő lezárása. Ha azonban problémák merülnek fel, akkor mindig jobb, ha szakemberekhez fordulnak.

Fürdőszoba túlcsordulás

Az emberek tanácsot adnak a lefolyó túlfolyásának a fürdőszobába.
Timo Tarmo 180x80x45 a boltban ugyanazt a szerelvényt kínálja, de értem, hogy ez Kína.
Ha a fürdőszoba kiválasztása nem nagy, akkor a mechanizmusok szerint hála Istennek sok közül lehet választani.
Én magam gondolkodom a Geberit 150.520.21.1 felvételén, de kicsit bosszantó az ár, a fő kérdés maga, ha van különbség a leeresztő pántok között (félautomata)

.
Jól működik, nem mondhatok semmit érdekesnek.

Talán nem a témában, de miután feltörtem néhány gépet a telepítés során, leállítottam őket.

Félautomatikus eszközt akarok látni a videón a hálózaton, semmi bonyolultnak tűnik.

Érdekes mechanizmus: a belső burkolatokat a parafa segítségével húzzák ki (nincs szükség a fürdő alatt)
Bath csapda mcalpine mrb11

További érdekes színek vannak a hagyományos szifonok számára: mrb2sc-pb

Vegye ki a "Ravak" -ot, látható krómozott fém részei, nem műanyag, mint másokban. A gomb megnyomásával bezárul és megnyílik.

Bad_Block írta:
Én magam gondolom, hogy a Geberit 150.520.21.1-t, de egy kicsit bosszantó árat

ez még jobb ">

Megkérdezem, éppen ellenkezőleg, a csere opciót az árcsökkentéssel 4000r-ra. nem pontosan megvenni.

Nos, vegye be a Viega-t a 1241r-re. - A tisztességes márkák közül a legolcsóbb.
Az Alcaplast akár 100 rubel is olcsóbb, csak a minőség nem azonos.

Az automatikus nem megy olcsó.

Megértettem, hogy nem feltettem helyesen a kérdést:

Itt van két lehetőség, amelyet az áruház kínál, mit kell tennie, vagy vannak megbízhatóbb lehetőségek?

E két - Geberit. Neki van legalább egy jobb túlfolyócsövük.

Mi a "VEGA" a Bad_Block első linkjén?
A név hasonló a Viega-hoz, ő pedig Alcaplast.
És a termelés Olaszország.
Mint a kilencvenes években: panasonik - panaskannik

AndyMirror írta:
Talán nem a témában, de miután feltörtem néhány gépet a telepítés során, leállítottam őket.

Valószínűleg 7 évesen abbahagyták az automatákat, a kábelek egy év alatt rozsdásodnak. És 7 évig használtam a Click-Klak rendszert (ez azonban a Viega neve, mások másképp). Itt van ilyen

Fontos, hogy egy ilyen rendszer hülye kábelek nélkül, biztonságosan és tartósan elromlik. Én már 5 éven át a második lakásban voltam, az elsőben 2 éves voltam, amíg el nem mentem.

McAlpine - minőségi vízelvezető szerelvények Skóciából: létrák, szifonok, hullámosságok és alsó szelepek

A McAlpine cég egészen 1902-ig nyúlik vissza, amikor Skócia fémvízelvezető elemeinek gyártását indították el. Ezek egyszerű acél- és sárgaréz szifonok voltak. 1954 óta műanyag termékek jelentek meg a termékkínálatban. Ma a McAlpine termékek mindenhol megtalálhatók mind a piacon, mind a szaküzletekben. A vállalat termékeinek körét a következő kategóriák képviselik:
► csatorna szerelvények WC-tálakhoz, vizeldékhez, bidékhez és genovai tálakhoz (ventilátorcsövek és szifonok);
► mosogatók és mosdókagylók vízelvezető elemei (szifonok és létrák);
► zuhanyelvezető rendszerek (padlócsatornák és csatornák);
► a szellőző vízelvezető rendszerek elemei és még sok más.
A legtöbb McAlpine termék a SanComf online áruház katalógusában kerül bemutatásra, ahol azonnali megrendelést rendelhet az érdeklődésre, és megtervezheti a szállítást Moszkvában és a régióban.

McAlpine vízelvezető szerelvények
A cég termékei széles skálájánál különös figyelmet érdemelnek a McAlpine szifonok és létrák. Tartós ütésálló polimerből - polipropilénből készülnek, EDPM szintetikus etilén / propilén rugalmas gumi tömítéseket használnak tömítő elemként, és az elülső elemek rozsdamentes acélból készülnek.

A McAlpine szifonok sokféle vízelvezető rendszerrel rendelkeznek a fürdőszobába, mosogatóba, mosogatóba, mosdóba, WC-kbe, bidébe, vizelde vagy zuhanykabinba történő beépítéshez. A következő típusok képviselik őket:
► Hullámosított szifonok;
► Palack szifonok;
► Csőszifonok.
A fürdők és a zuhanyozók számára a McAlpine széles skáláját kínálja a legkülönfélébb funkcionalitású pántok (csatorna-túlfolyó rendszerek) számára.

A McAlpine létrák kiválóan alkalmasak zuhanyzó és raklap vízelvezető rendszerekhez, valamint betonpadlókba vagy padlókba történő beépítéshez.

A McAlpine nagyon keresett az optimális ár-teljesítmény arány miatt, ezért gyakran megtalálja a vállalat termékeinek alacsony színvonalú hamisítványait. A hamisítás elleni védelem érdekében a McAlpine csak engedéllyel rendelkező értékesítési helyeken, hivatalos forgalmazókon és forgalmazókon keresztül értékesítheti termékeit, azaz a SanComf.

A SanComf magas színvonalú szaniteráru online boltja a McAlpine cég vízelvezető szerelvényeinek széles választékát mutatja be. Minden termék minőségbiztosítási tanúsítvánnyal és 5 éves garanciaidővel rendelkezik.

Túlfolyó szilva

Kategória: Túlfolyó szilva

 • Termék kód: 228363
 • Méretek (dv): 57x37
 • 5.2
 • 4
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228773
 • Méretek (dv): 65,7x28,5
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228779
 • Méretek (dv): 56x12,5
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: polipropilén
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228427
 • Méretek (dv): 23x55,4
 • 5.2
 • 4
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228566
 • Méretek (dv): 20x37
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228364
 • Méretek (dv): 57x49
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: rozsdamentes. acél / sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228782
 • 5.2
 • 5
 • Hossz, cm: 72,5
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 354847
 • Méretek (dv): 80x60
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: rozsdamentes. acél / műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228559
 • Méretek (dv): 49x49
 • 5.2
 • 4
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárás nélkül
 • Termék kód: 228016
 • Méretek (dv): 28x29
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: polipropilén
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228749
 • Méretek (dv): 10x10
 • A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2
 • Csatlakozási átmérő, cm: 4
 • Anyag: Sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228726
 • Méretek (dv): 10x10
 • A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2
 • Csatlakozási átmérő, cm: 4
 • Anyag: Sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228788
 • Méretek (dv): 57x49
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: műanyag / sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228752
 • Méretek (dv): 10x10
 • A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2
 • Csatlakozási átmérő, cm: 4
 • Anyag: Sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228373
 • Méretek (dv): 57x37
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228529
 • Méretek (dv): 61x10,3
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 321806
 • Méretek (dv): 60x37
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228774
 • Méretek (dv): 72,5x31,9
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral

A katalógusunkban a szilva, a modulációkat nagy választékban mutatják be - több tucat modellt. Az ilyen termékek két részből állnak, az egyiket a szifonra szerelik a vízkivezetés helyén, a második pedig magasabb, hogy megóvja a szanitereket a túlfolyástól.

Mind a költségkeret-modellek, mind pedig valami drágább. Gyakran az árindex a gyártó, a gyártási ország és az anyag mutatója.

Kiválasztásakor ne hagyja figyelmen kívül a hosszát, átmérőjét, anyagát és külső megjelenését.