Legfontosabb > Dekoráció

Nincs lakás a mosogatógépben: megelőző intézkedések

A rovar, amely egy fürdőszobát, konyhai mosogatót vagy más nedves helyet választott egy lakóházban, gyakran fahéjaként hívják. Azonban ez az ezüstkagyló csak a kopogó lényekhez és a nedves környezet iránti szeretethez tartozik. A felesleges nedvesség (pl. Pocsolya) akár elpusztíthatja az ezüstöskört is. Ő túlnyomórészt éjszakai, ezért ha találkozik vele a nap folyamán, akkor azt jelenti:

 1. nem ő;
 2. egy ezüstszínű kacsa elváltak ilyen számokban, hogy új helyeket keres az otthona számára;
 3. zavart volt.

Rovarok jellemzői

Az ezüstszínű kagyló úgy néz ki, mint egy kis, rugalmas, lapos kolbász. Testének vastag homlokzata van, hosszú antennákkal van ellátva, különböző irányokba ütköznek. A hátulján és oldalán vékony lábai vannak, és inkább bajusz. Az antennájának köszönhetően nagyon gyorsan mozoghat, elrejtve a ház repedéseit a veszélytől.

A méret és a szín különbözik a fatöréstől a mérlegig. A második kisebb és csillogó, mintha ezüstös lett volna. Nincs szárnya, és a teste mindegyikből áll, amiért ilyen nevet kap. Ezek a mérlegek az ürülékrészekkel együtt délután láthatóak a következő helyeken otthon: a fürdőszobában, a könyvespolcon, a csempe a WC-ben. És a rovar gyakran: évente akár ötven alkalommal.

Az ezüstöt cukornádnak nevezik, de nem vonzó megjelenéséért, hanem édességekért. A cukor mellett a lakásban mindenben keményítőt tartalmaz: papírt, tapétát, ruhát, lisztet. A rovar nem harap, és nem terjedt el a fertőzés, de veszélyt jelenthet arra, ami ehetőnek tűnik. Ezért elsősorban a környező dolgokat és az élelmiszer-készleteket érinti.

Hol támadtak meg a lakásban

A magánház korlátai között gyakran előfordul mindenféle csúszó szennyeződés. És honnan származik a lakásban? Többféle módon juthat be egy lakásba. Például bármely papírtermékkel együtt szállítható: WC-papír, könyvtári könyvek.

A rovar női szereti a tojásokat repedésekben és repedésekben, a kartondobozok ízületében. Ezért az alagsorból származó dolgok bármilyen mozgatása vagy felemelése, amely ezen anyagba van csomagolva, a gyenge ezüsthal okozta fertőzés forrása lehet. A fiatal egyed majdnem megkülönböztethetetlen a felnőttektől, és nagyon sokáig élhet nélkül. Ha az Ön lakásában kedvező feltételek vannak számára, akkor nem fog sikerülni.

Mi legyen a helyzet (környezeti feltételek) a megélhetéséhez és tenyésztéséhez? Az ezüstös kagyló egy hőszerető rovar. Ő számára a legjobb klíma egy párás környezet (75% -tól) hővel kombinálva (23 C-tól). És természetesen nem fog élni, ha nincsenek "finomságok" neki - papír, ruha, cukros anyagok.

Az elimináció és a megelőzés módszerei

Miután megtudta, hogy a csúnya rovarok rejtőznek, elkezdhet harcolni velük. Számos küzdelmi módszer létezik: megfélemlítés, maratás és csapdázás.

 • Ehhez használjon csészével, például cukorral vagy kenyérrel ellátott poharakat. Telepítve van a paraziták éjszakai felhalmozásának helyén. Reggel látni fogja, hogy elkapják, de nem ragadják meg az ezüstös kardja csúszós felületén. Fontos pont: annak érdekében, hogy a rovar bejusson a hajóba, szalaggal van burkolva.
 • Egy másik módja a harcnak - egy papírcsapda építésének. Ehhez az újságot feltekercseljük egy tekerccsel, összekötve a széleit egy szálas vagy rugalmas, vízzel megnedvesített és az ezüstös állítólagos megjelenése helyett. Reggel a csapdát elpusztítják a parazitákkal együtt. Ennek az eszköznek néhány napot kell alkalmaznia - amíg a rovarok teljesen megsemmisülnek a lakásban.
 • A meghívott vendégekkel harcolhat a boltok segítségével is: ragacsos "szőnyegek" és csótányok.
 • Ha készen állsz arra, hogy egy kis rendetlenséget csinálj otthon, használhatsz citromot vagy narancssárga szeszélyt, a szúrós szagot, amelyből a mérleg nem képes elviselni. A "Repeller" -t hetente egyszer cserélik.
 • A rovarok nem tolerálják a fahéj vagy a szegfűszag illatát - a fűszereket szekrényekbe (konyha is) és paraziták felhalmozódási helyeire lehet helyezni.

Etching (a leghatékonyabb módszerek).

 • Az alaplapokon, valamint a vadállatok megjelenési helyén szétszórják az élelmiszer-por "Diatonite" -et. Tedd azt maszkban az éjszakára, és reggel a kezelt helyeket porszívózzuk.
 • Meg tudsz küzdeni a kúszó rovarokkal a bórsav vagy folyékony piretrin permetezésével a repedéseken. Figyelmeztetés: ez a küzdelem nem alkalmas olyan otthonokban, ahol gyermekek vagy háziállatok vannak jelen. Nem ajánlott étkezési termékek közelében használni.
 • Az ezüstkék megszüntetése érdekében a harc bármely "csótányos" módszere is alkalmas. A rovarok eltűnése után jobb, ha változtatni fognak a lakásban. Például csökkentse a páratartalmat: alaposan törölje le a padlót fürdés után, tegyen levegőszárítót. Javasoljuk továbbá, hogy megszüntesse a csövek esetleges szivárgásának helyét, és fedje le a réseket.

  A paraziták élnek a testedben?

  A testben lévő paraziták megjelenésének jelei lehetnek:

  • gyengített immunitás
  • gyakori fáradtság
  • álmosság
  • érdeklődés hiánya az életben - depresszió,
  • fejfájás, valamint különböző fájdalmak és görcsök a belső szervekben

  Ha gyakori betegségeket érez, akkor csak a test parazitaellenes tisztítását kell elvégeznie. Hogyan kell ezt olvasni

  Hogyan lehet megszabadulni az ezüstös kacsa egy lakásban: az általános szabályok és a népszerű harci módszerek

  Az ezüsthal rovarok, amelyek emberi lakásokban élnek. A család számos fajból áll, de a leggyakoribb ezüstös és házi termobia. Mindkét faj éjszaka aktív, aktívan mozog a ház körül, és finomságokat keres.

  Nagyon nehéz megtalálni a rovarok élőhelyeit, még nehezebb teljesen megszabadulni tőlük. A következő anyag célja az ezüstkagylóról szóló mítoszok eldobása, amelyek tömeges az interneten. Miután alaposan tanulmányozta a cikket, megtudhatja, hogyan kell megfelelően kezelni a rovarokat a házban, megakadályozva azok újbóli megjelenését.

  Mi az ezüst

  A rovar ezüst színű, az egész testet mérlegekkel borítják (tehát a kártevő nevét). Az ezüstkagyló alakja hasonlít egy háromszögre, a farok hasonlóságával a csúcson és az antennákon széles részben, a parazita test hosszúkás. A kártevők oldalán több pár apró láb van, amelyek folyamatosan mozognak, mert az ezüstös kacsa aktív rovar.

  Vannak, akik a "cukrot" nevezik a parazitának, mert kedvenc ízvilága édes ételek. A rovarok nem harapanak az emberek, a háziállatok, nem tolerálják a különböző fertőzések, de jelenlétük a lakásban szinte azonnal észrevehető. A Scale szeret ünnepelni papírra, könyvekre, háztartási cikkekre, termékekre. A nemkívánatos vendégek nagyon gyorsan terjednek: egy rovar 70 tojást képes elhelyezni egy tojásba. A fiatalok gyorsan nőnek, ugyanolyan számú utódot adva.

  Ritkán, az ezüstös nap észrevehető nappali fényben, olyanok, mint a sötét és nedves helyek, amelyek gyakran ablakpárkányok, padlóburkolatok alatt élnek. A paraziták kedvenc helyei a következők:

  • rongyok, régi könyvek, hulladékpapír;
  • építési hulladék;
  • ezüstös szerelem szeretne élni ömlesztett termékek, mint a liszt, cukor, keményítő.

  Rovarfajok

  A paraziták fiataljai fehéres árnyalatúak, a felnőtt ezüstszínű kagylók a héj színeiben különböznek (szürke vagy barna színűek). Leggyakrabban két fajta parazita telepszik az otthonukban:

  • ezüstmoly cukor. Ez egy kis rovar (legfeljebb két centiméter hosszúságú), a testet mérlegek borítják, a szárnyak hiányoznak, a farok helyett antennák vannak, amelyek segítenek az ezüstös halak gyors mozgásában. A felnőttek szürke árnyalatú héjjal, különböző ezüst árnyalattal rendelkeznek. Ez a faj gyakran pincében, fürdőszobákban, magas páratartalmú helyiségekben él;
  • házi termobia. Különféle ezüstös kagyló, barna kagylós színű, és ezüst csillogás nincs. A fajta felnőttek kisebbek, mint a kongenerek (nem haladják meg az 1,2 cm-t). A rovarok, mint a meleg helyek, a konyhákban, a raktárakban, a liszttermékek, a liszt, a poliszacharidok. A nőstény akár 40 tojást is képes elhelyezni egy tojásba, az otthoni termobia élettartama nem haladhatja meg az öt évet.

  Hogyan lehet megszabadulni a virágcserépektől, és megakadályozhatja azok újbóli megjelenését? Megvan a válasz!

  A fürdőszobában lévő varratok tisztításáról a szerszámról olvassa el ezt az oldalt.

  Veszély az emberre

  Mindkét fajta ezüsthal közvetlen károsodása nem okozhat embereket. A rovarcsípéseknek nem szabad félniük, soha nem jutnak be a fülbe vagy az orrába. Továbbá a kártevők nem tolerálják a különböző fertőző betegségeket. Akkor miért megszabadulni tőlük?

  Az ezüstös halak, megragadva a házat, aktívan szaporodnak, létfontosságú tevékenységük során károsítják a lakást:

  • a rovarok az archívumok és a könyvek fő ellenségei. Az ezüstszínű bél belsejében lévő speciális enzimek a papírt táplálékká alakítják. A paraziták a háttérképek, a könyvek, az archívumok maradványaira támaszkodnak, nem tudnak teljesen elrejteni egy oldalt, de a lyukakban penész alakul ki, a levelek sárgulnak, ami a fontos adatok elvesztéséhez vezethet;
  • aktív paraziták reprodukálása. Az egyik fektetésnél a női rovar akár 200 tojást is elhelyezhet, két hét múlva is. A gyerekek felnőnek és elkezdenek szaporodni is. Hatalmas rovarok a házban - a tulajdonosok, a termékek és a könyvek problémája;
  • rengeteg hulladék. Minden egyén elhagyja a székletet, egy szendvicsbe, lisztbe jut. Olyan "bánásmód", amit nem szeretne kipróbálni;
  • mindenevő ezüsthal. A rovarok szinte mindent el tudnak enni (a lenből, pamutból, viszkózból kedvelt dolgok végleg elkényeztetettek). A paraziták még a ragasztóval is élesítik a tapétát, imádják az állatok, a halak, az emberi élelmiszerek táplálékát.

  Nem valószínű, hogy meg szeretné osztani a készleteket az ezüstkagylóval, és adja meg nekik a kedvenc dolgokat, hogy szakadjanak el. Miután megtalálta a parazitát, azonnal vegye be a megsemmisítését.

  Okai

  A Silverfish évtizedekig lakhat egy lakásban, vagy repedéseken, szellőztetésen keresztül. Sok lakástulajdonos nem tudja a házi kártevőket. Egy ezüstkagyló többféle módon juthat be a házba:

  • kedvenc kiskapuk a rovarok otthonában - szellőzőcsövek;
  • az ablakok elégtelen lezárása, repedések a padlóban, mennyezet. Kis méretének köszönhetően az ezüstös kacsa apró résen keresztül is könnyen behatol;
  • termékek, dolgok, régi könyvek, amelyekben az ezüstös halak behozhatók a házba. Egy idő múlva a rovarok elkezdenek szaporodni, más tárgyakba telepedni.

  Nagyon nehéz észrevenni a kártevőket, néha véletlenül találják meg a rovarokat az általános tisztítás, a régi könyvek vagy levéltárak újbóli olvasása során.

  A paraziták elleni küzdelem általános szabályai

  A paraziták kijutása otthonról nem könnyű feladat, hasznos tanácsokat hallgatva gyorsan és hatékonyan képes lesz erre:

  • fedezze fel az ezüstkagyló élőhelyeit. A rovarok éjszaka aktívak, a nap folyamán csak a létfontosságú tevékenységük maradványai láthatók. Kövesse az ürülék nyomvonalát (hasonlóan a kis borsóhoz), nézzen be a sötét, nedves helyekre. Gyakran látható bőrpelyhek gabonafélékben, cukorban, ruhában;
  • Készíts egy üveg rovarcsapot. Nagyon egyszerű megoldás: egy fél literes edényt elektromos szalaggal feltölteni, és alul egy kis darab kenyeret helyezni. A paraziták képesek lesznek felmászni a belsejébe, de az üvegen nincs más választás. Rendelje el a csapdákat az ezüstkamra tervezett élőhelyeiben;
  • Bizonyított és megbízható módon - csapda az újságból. Nedvesítse meg a vastag újságot vízzel, és kösse össze a végét egy gumiszalaggal. Este nedvesítse a papírt, helyezze el azt a helyet, ahol a rovarok élnek. Reggel (az újság bekapcsolása nélkül) dobja el a csapdát, vagy égesse le. A manipulációk többször is megismétlődnek, amíg az összes meghívott "vendég" eltűnik;
  • Rendeljen otthoni csapdákat. Az ilyen termékeket könnyű megtalálni a hardverraktárakban. Az eladó hatékony orvosságot javasol a mérlegek és más kártevők ellen.

  Népi jogorvoslatok és receptek

  Az ezüstösség évszázadok óta él, az emberek azt találták, hogy sok természetes gyógyszert képesek megszabadulni a kártevők ellen.

  Tudjon meg többet a kék vitriol használatáról szóló szabályokról a gombák és penészgombák használatával a lakás falain.

  Mi a teendő, ha apró hangyák jelentek meg a lakásban, és hogyan lehet megszabadulni tőlük? A válasz ezen az oldalon található.

  Menjen a http://parazitam-stop.com/naskomye/muhi/narodnye-sredstva.html oldalra, és olvassa el, hogyan lehet megszabadulni a legyek egy vidéki házban népi jogorvoslat segítségével.

  Népi receptek rovarellenőrzéshez:

  • A bórsav nem csak felnőtteket, hanem tojásait is érinti. Öntse a terméket egy tartályba egy permetezőpalackgal, és szórja be azokat a helyeken, ahol a paraziták élhetnek. Különös figyelmet fordítsanak a padlólemezekre, a fürdőszobába. A bórsav gőzök gyakran allergiás reakciókat, erős köhögést okoznak. A rovarirtási eljárás során maszkot viseljen, majd néhány órára ne lépjen be a helyiségbe, vegye el a gyerekeket és a háziállatokat.
  • kovaföld. A por hatékony minden olyan mozdulattal. A homokszemek éles szélei megtörik a rovar gyomrában, megölik, de nincs hatása a háziállatokra, ember. Meghintjük a kívánt port a szekrényben, a padlótáblák mellett, a polcokon élelmiszerrel (lehetőleg este). Reggel, vákuum, gyűjtsük össze a maradék port, az ezüstös halak hulláit. Szükség esetén ismételje meg a manipulációt az eredmény megszilárdításához;
  • piretrin alapú permetek. Az anyag mérgező, kedvelt helyen kezeli a rovarokat. Korlátozza a háziállatok, a gyermekek anyagaihoz való hozzáférést;
  • Citrus zseton. A szaga szinte minden rovar számára kellemetlen. A zsetonok rendetlenséget okoznak, ez a módszer alkalmas raktárak, pincék és raktárak számára. Minden héten cserélje át a forgácsokat, porszívózza a régieket;
  • parfüm alapja a szegfűszeg. Magyarázz el 100 g nyersanyagot egy liter vízben. Használjon spray-palackot a konyhaszekrénybe. Ez a módszer kellemes illatot ad a konyhának, elrejti a rovarokat;
  • levendula vagy citruspor. Használja mindkét eszközt, mint korábban. A termék előkészítéséhez, levendula vagy citrus-éter vásárlásához néhány csepp elegendő 100 ml folyadékhoz.

  Ne hívjon különleges munkásokat az otthoni kegyetlen búcsúzásért. Teljesen tökéletesen meg fogtok csinálni, gyorsan és hatékonyan megszabadulni a bosszantó vendégektől. Használjon jó tanácsokat, ha káros anyagokkal foglalkozik, védi a kezét kesztyűvel, légutakkal - kötszerekkel.

  Megelőző intézkedések

  Számos módja van annak, hogy megakadályozzák a nők behatolását a házban, mindegyikük arra irányul, hogy elpusztítsa a rovarok útját a lakásba való belépéshez, kedvezőtlen feltételeket teremtve a rovarok életében:

  • csökkenti a páratartalom szintjét a házban. Ez a szempont segít nemcsak az ezüstös halaknak, hanem más rovaroknak, penésznek az otthoni védelmét is. Vegyen egy párátlanítót vagy rendszeresen szárazítsa el kedvenc parazita élőhelyét rendszeresen hajszárítóval. A modern légkondicionálók speciális jellemzőkkel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a levegőt levegőn szárítsa meg;
  • távolítsa el az összes táplálékforrást a félreeső helyeken és a szorosan lezárt tartályokban. Rendszeres takarítás, az élelmiszer hiánya a polcokon, eldugott helyek - a legbiztonságosabb rovar elleni védelem. A kartondobozokat a felső polcokon tárolják úgy, hogy ne felszívják a nedvességet, az összes régi dolgot, a könyveket műanyag zacskókba kell csomagolni, laza anyagokat üveges tartályokba kell tenni, szűk fedéllel;
  • javítás repedések, repedések az egész lakásban. Ez segít abban, hogy átadja a házat, kizárja a félreeső helyek életét, a paraziták tojását.

  Rovarok a fürdőszobában: hogyan lehet megszabadulni, és honnan kezdtek?

  A jól ismert pókok mellett sok csata, nagyon érdekes formájú és színű rovarok gyakran házakban és apartmanokban rendezhetők. Minden fajnak saját élőhelyi feltételei vannak. Például a fürdőszobákban, WC-k, kicsi, fürge tadpole-k és más furcsa, ezüstös, fehér egyének felszámolódnak. Jelenlétük mindig bizonyos mikroklimatikus viszonyokkal társul egy adott helyiségben. A fürdőhelyek sok fajta elcsábítását éppen az állandó páratartalom és nedvesség miatt, amelyek kedvezőek az élethez és a reprodukcióhoz.

  Rovarok a fürdőszobában: fotók és nevek

  Az egyik oka annak, hogy a fürdőszobákban és a WC-ben fel nem hívott vendégek megsérülnek a megfelelő mikroklímának, ami kedvező körülményeket teremt a kártevők számára, valamint az alapvető higiéniai normákat a szobában. Ilyen esetekben a kártevők aktívan behatolnak a szellőztetésből, repedésekből, az erkélyeken keresztül.

  Leggyakrabban a fürdőszobában és a WC-ben található pókhálók, ezüstkagylók, csülök, lepkék (láthatóan megnövelt) pillanatokban megtalálhatók (a fényképen nagyított képen láthatóak), amelyek könnyen eltávolíthatók.

  Fehér rovarok a fürdőszobában

  Ami a fehér rovarokat illeti a fürdõszobában, lehet, hogy a közelmúltban elhalványult ezüsthal. Kicsi méretűek (legfeljebb 10 mm-ig), a test enyhén megnyúlt, világosszürke vagy szinte átlátszó színű. A test három szőrrel zárul. Nagyon gyors futás.

  A moultrikák alatt a moorrikák fehér héjakká válnak, más életszakaszokban pedig szürke színűek. Ők sokféle rákfélék. Ők ártalmatlanok, ne harapjanak. Alkalmanként megjelenhetnek és elpusztítják a növényi, gyümölcskészleteket a raktárakban.

  A fürdőszobában és a WC-ben rovarok gyorsan tenyésztenek

  Ha gyorsan megjelennek a fehér tadpoles, ez egy hétköznapi aranyhal. Ez a sörték-farok kis, szárnyas fajaira utal. Ez az egyik legősibb teremtmény, a tudósok bebizonyították, hogy ez a faj több mint háromszázmillió évvel ezelőtt létezett.

  A tadpole nevét a kis ezüstös skálák jelenléte okozza. Az emberekben néha összekeverik az ezüstös kagylót a százlábú levágottal, de a fő különbség a második rovar között nagy számú hosszú láb.

  A lakásban lévő ezüstkagyló nem hordoz veszélyt az emberekre, és nem káros hatással van az egészségre, de mégis jobb megszabadulni tőlük az esztétikai oldalról.

  Fehér rovarok a fürdőszobában: hogyan lehet megszabadulni?

  A fehér rovarok elleni küzdelemhez a fürdőszobában és a WC-n belül el kell döntenie, hogy melyik parazita fajtája zavarja Önt. És már akkor, hogy megszabaduljon tőle, különleges eszközöket választanak ki.

  A lakás kezelése előtt fontos, hogy tisztítsák meg a belső tér, minden vízvezeték felszerelést, bútorokat, padlót és falakat. Szükség van továbbá kiegyensúlyozott mikroklimatikus viszonyokra is, ha szükséges, további szellőzést, egy akkumulátort kell felszerelni. Távolítsuk el a hézagokat a szellőzőrácsok között.

  A kis fehér rovarokra vonatkozó jogorvoslatok a lakásban

  Amikor WC-ben kis fehér bogarak futnak - rendkívül kellemetlen érzeteket okoz, különösen éjszaka. Sokan nem tudják, mit kell tenniük, és pánikba kezdni, ahelyett, hogy gyorsan megszabadulnának.

  Számos módon küzdenek velük, de a legfontosabb, hogy kövessük az ajánlásokat a túlzott nedvesség képződésének megakadályozása érdekében.

  A leghatékonyabb rovarirtó szerek, amelyek célja, hogy megszabaduljanak a váratlanul feltörő tolakodó vendégektől, tartalmazzák a következőket:

  A rovarok megszabadulása érdekében különböző klór alapú anyagokat is használhatunk, amelyek alkalmasak arra, hogy kezeljék a sarkokat és azokat a helyeket, ahol a penész kialakul. Réz-szulfát felhasználásával a mosott falak szárítására, a meleg levegő áramlását a ventilátorral irányítva.

  A lakásban ajánlott a bórsav és a kréta keveréke (1: 4). Megszórja az összes helyet, ahol észrevették kártevők (alaplapok, sarkok, rések, a fürdőszoba alatt lévő terület, egészségügyi berendezések).

  Mi okozta a rovarokat a fürdőszobában?

  A fészek, a centipedesek, a pókok és az ezüstkagylók a WC-ben, a fürdőszobában helyezkednek el, és ott nagy mennyiségű gőz és kondenzátum gyűlik össze, ami növeli a páratartalmat, amit a fent említett személyek imádnak.

  Kis fehér rovarok a lakásban:

  • Szennyvízcsövek, amelyek a kondenzátum felhalmozódnak.
  • Különböző polcok és szekrények, fürdőszoba padlók, ahol a tisztítás ritkán történik.
  • Nehezen elérhető helyek (rejtett kommunikáció).
  • A folyamatosan nedves edények, a higiéniai termékek palackjai, valamint a szisztematikusan nedvesített padlószőnyegek.

  Bizonyos esetekben ezek az egyének akkor kezdődhetnek, amikor a ház, a lakás a víztestek, parkok közelében vagy a rákosodás idején a következő helyiségben található.

  Rovarok a fürdőszobában

  Küldjön nekünk KP versenytársakat, és KÉNYELMET KÍVÜL!

  2 tárgy együttes feldolgozása szomszéddal - 25% kedvezmény

  Feldolgozás hideg vagy forró ködgenerátorokkal permetezési költség mellett.

  Amikor megsemmisíti a penész - fertőtlenítést ajándékként!

  Kedvezmények időseknek, fogyatékkal élőknek, nagy családoknak

  Ha szag nélkül dolgozik - védőgátolt ajándékként!

  ALKALMAZOTT VÁLASZT? LOW ÁRAK!

  Rovarok a fürdőszobában

  Miért jelennek meg a rovarok a fürdőszobában?

  Azonban a fürdőszobában gyakran, csótányoktól, hangyáktól és más ismert rovaroktól eltekintve, kevésbé ismert rovarok, ezüst vagy fehér is vannak. Megjelenésük nem csak. Gyakran fontos előfeltételek erre. Bizonyos hőmérséklet vagy túl magas páratartalom lehet. Más szavakkal, a fürdőszobák bizonyos körülmények között az optimális helyet kapják a különböző rovarok gyors fejlődéséhez és reprodukálásához.

  Nézzük meg most, hogy melyik rovarok gyakran megtalálhatók a fürdőszobában, miért jelennek meg ott, és hogyan tudják felszámolni őket abban a kényelmes helyen, ahol vízkezelést élvezhet.

  A fehér, ezüst és szürke rovarok fürdőszobájában való megjelenés fő oka a mikroklíma. Biztos, hogy megzavarta a normális keringést a levegőben a szobában, ahol rovarok jelennek meg. Ez a fő mutató, amely vonzza őket a fürdőszobába. Természetesen, ha hirtelen megjelennek a fürdőszobában, akkor a rovarok közelgő megjelenése meglehetősen kiszámítható jelenség. A nem kéretlen kártevők az erkélyünkkel, a szellőzőcsövekkel, a falak különböző repedéseivel, a padlón mozognak.

  Lehetséges, hogy a szomszédok rovarainak áttelepülnek. Ebben az esetben szakembereink inszekticid gél akadályokat építenek minden lehetséges rovar "ösvényen", ami nem engedi, hogy az ezüstös kagyló és a kagyló bejusson a lakásába és a fürdőbe.

  Egy másik nagyon népszerű tényező, amely befolyásolja a különböző rovarok megjelenését minden szobában. Talán van egy kis, de állandó vízszivárgás a fürdő alatt. E tekintetben az itt kialakuló nedvesség vonzó környezetet jelent a fehér és ezüst ezüstkék számára.

  Ne feledje: Fehér, ezüstös és átlátszó rovarok a fürdőkádban mind a fanyarok, mind az ezüsthal. De van még egy komolyabb probléma, ami követi megjelenésüket. Penész. Ha vannak rovarok a fürdőszobában, akkor valószínűleg egy kis időt vesz igénybe, és a fürdőszobát megtámadja a penész!

  Ezüst és fehér rovarok a fürdőszobában - ezüstkagyló

  Az ezüstös kacsa egy kis rovar, amely sok fürdőszobában él. Ez egy szárny nélküli rovar a fürdőszobában, amelynek meglehetősen hosszú teste van. Mögött, valamint elöl, különleges antennák vannak a rovarok testén. Az oldalakon nagy számú láb van. A kártevő testszíne szürke és ezüst színű lehet barna színűvé. Egy kis fehér rovar a fürdőszobában gyorsan mozoghat a padlón, könnyen eltömődhet még egy nagyon kis résbe, és hihetetlenül nehéz eltávolítani.

  Az ezüstkagyló szereti a keményítőt, amely szinte mindig különleges tapéta, cukor tartalmú anyagok, és könyvkötések mellett is. Ne derülje el ezt az állatot és ruhát, lenből vagy selyemből készült lenből, valamint számos szintetikus anyagból. Ezért nagyon tisztán látható hulladékot lehet várni, ha egy hasonló vendég hirtelen megjelent a házban.

  Egy ezüstös kacsa éjszakai alvás közben alsóneműben és törölközőben mikroszkópos villi táplálkozással és az életművének termékeivel az alsóneműjénél fogva! Továbbá sok gyermek higiéniai terméke természetes, és az ezüstkagyló nem megvetik őket. Vannak olyan esetek, amikor a rovarok természetes kozmetikumokra bukkantak. Cukor alapú cserjések és így tovább. Képzeld el, mossa meg őket.

  Egy ezüstkagyló megragadhatja vagy akár egy kisgyermeket vagy állatot is megenni. Ha a rovar nagyon éhes, akkor haraphat!

  Az emberek nagyon gyakran összetévesztik ezt a kis ezüstfehér rovarot egy faaprítékos fürdőszobában, hiszen mindkét rovar egy fürdőszobában él, és vizuálisan nagyon hasonlóak egymáshoz.

  Professzionális rovarölés a fürdőszobában

  Érdemes bízni az ezüstkagyló megsemmisítését a fürdőszobában a fertőtlenítő központunk specialistáira. Sok éven át sikeresen küzdöttünk ezüst és fehér ezüsthal. Nem szabad elhalasztania a fertőtlenítő látogatását az otthonába, mert a rovarok sokszorosodnak, és ha a fertőtlenítést tartják, akkor előbb-utóbb a rovarok a fürdőből az egész lakásban eloszlanak.

  Ha szárazak vagytok a fürdőszobában, és soha nem volt rovarhiba, akkor a szomszédokból ezüstszínű halak vándorolnak. Ilyen helyzetekben a szakember további akadályokat jelent a hosszú hatású rovarirtókkal szemben, amelyek megakadályozzák a rovarok belépését a lakásába.

  Az ezüstszínű halak kezelése szagtalan termékekkel történik. Nem aggódhat a biztonság és az ártalmatlanság miatt. Minden termék rendelkezik a szükséges tanúsítvánnyal és dokumentációval az Oroszországban történő felhasználás engedélyezéséről. Használhatja a fürdőszobát néhány óra múlva a feldolgozás területén!

  GARANCIA: Garantáljuk a rovarok pusztítását a fürdőszobában 2 évig!

  Milyen rovarok telepednek a fürdőszobába és hogyan lehet megszabadulni tőlük

  Hosszú története során egy ember megtanulta erődítményeket építeni, ahol nagyon nehéz behatolni. Más emberek, de nem rovarok. Kis méretűek, mindenhol behatolhatnak: a hálószobákban, a konyhában, még a fürdőszobában is. És ott vannak, nem világos, hogy mi, és ami a legfontosabb, miért - végtére, véleményünk szerint erre nincsenek előfeltevések. Szerencsére sokféleképpen lehet megszabadulni a váratlan szomszédoktól, és megakadályozni a jövőben való előfordulását. De mindent rendben.

  Milyen típusú rovarok telepednek a fürdőszobába

  A fürdőszobákban, a szezontól és a régió éghajlati viszonyaitól függően leggyakrabban több rovarfaj él (mind a csúszó, mind a repülő):

  szúnyogok

  A szúnyogok a tározókhoz közeli nedves helyeken telepednek le, így a fürdőszobában, ahol mindig van valamilyen víztartály, ideális hely ezeknek a vérszívóknak. Az egész családot szellőztetés útján veszi át, és hosszú ideig élhetnek egymással egy emberrel, különösen azért, mert minden nap "táplálékot" kapnak: fürdés közben fürödni, vagy csak megváltoztatni a ruháját, a szúnyogoknak jó alkalom adni a véredzésre.

  A szúnyogok hosszú ideig élhetnek a fürdőben

  A szúnyogok teljesen olvashatatlanok - mindenkire harapnak: mind az egészséges emberek, mind az állatok, és a betegek. Ha a "vérszívó áldozat" véréből kórokozó kórokozó valamilyen kórokozója a rovarok törzsébe kerül, akkor a szúnyog nyálán át továbbítódhat egy másik személynek vagy állatnak, amikor megharap. Nem lehet megítélni, hogy az a személy, akit elfertõztek, 50-50-re fertõzõ, hogy nem fog fertõzni. A szúnyogok sokféle betegséget tolerálhatnak, kezdve a malária és a szúnyog encephalitis (szúnyog influenza) és a filariasis között.

  A filariázis a nyirokrendszer olyan betegsége, amelyet egy humán vagy állati vérben áthatolnak egy lárvában, ott, amikor utoljára elhalványul és felnőtt, szexuálisan érett emberré válik, aki a "fogadó" 17 éves korában él.

  pókok

  A pókok szeretik a száraz helyeket, ezért ha a fürdőszobában mindig száraz, de piszkos, akkor ott meg kell várni a vendégeket. Ezek az ízeltlábúak egy emberi család otthonában is élnek, amelynek száma ritkán meghaladja az öt egyént. Mint a szúnyogok, a pókok a szellőztetésen keresztül belépnek a lakásba, és különböző helyiségek sötét sarkában helyezkednek el, de közelebb a vízhez - a fürdõ jó hely, ahol élni lehet. Egy másik módszer egy rovar bejutására egy lakásban van egy személy: a pókok kicsi, szürke színűek, teljesen láthatatlanok a ruhákon. De ilyen módon általában egy vagy két pók belépnek a házba.

  A pókok a fürdőszobában vannak, ahol víz jut

  A lakásokban leggyakrabban szürke, fekete pók vagy pókhéjas pók találhatók. Elsősorban a kis rovarokra táplálkoznak, amelyeket elkaptak az interneten. Néha embert haraphatnak; ez csak akkor veszélyes, ha a pók egy vérszívó ízeltlábú, amely korábban fertőzött volt. Lehetetlen meghatározni, hogy a bérlő "bizonyos" tesztek nélkül "egészséges"-e, és ezek a helyiségek pókok nincsenek mérgek. A tarantulák és hasonlók nem közel állnak a tartósan lakott házakhoz (nyáron télen üres télikertben élnek).

  Leggyakrabban a pókok megijesztik az embert a hálójukkal, ami nyilvánvalóan nem illeszkedik az általános belsejébe, és a mennyezetről vagy a polcról esik. A meglepetés hatása és sok felnőtt szőrös lábának jelenléte megrémült.

  Úgy vélik, hogy a pókok a házban - szerencsére jó szerencsét és jólétet, de ez az első jele egészségtelen körülmények között a házban. Még mindig tolerálhatók, ha sosem megharagtak egy embert, de ez néha megtörténik.

  csótányok

  Csótányok a házakba belépnek a szellőztetés és a különböző falak, padlók, a lábazaton keresztül. Főleg a pincékből származnak, ha van, mit profitálnak, és a szomszédos apartmanokból. Ők, mint minden rovar, létfontosságú vízzel rendelkeznek, ezért gyakran laknak a fürdőszobákban, ahol egy zuhanyzós csepp víz marad. A konyhában nincs életet adó nedvesség, mint a fürdőszobában, de ott van az élelmiszer, így a csótányok a konyhában és a fürdőszobában süvítenek.

  Néha csótányok találhatók a WC-ben - ott is vonzottak a víz.

  A csótányok létfontosságú víz, amelyet könnyebb megtalálni a fürdőszobában, mint a konyhában

  Azon kívül, hogy ezek a lények elfogyasztják az ételünket, és vizet isznak, különböző bélbetegségek hordozói. Ez annak köszönhető, hogy a rovarok mindenütt, ahol lehetséges és ahol az egészségtelen körülmények uralkodnak, mindenféle baktériumok és mikroorganizmusok összegyűlnek a mancsukra és a chitén borítójára, majd továbbítják azokat más felületekre, amelyekre feltűnnek, és az általuk fogyasztott élelmiszerekre.

  woodlice

  A Woodlice olyan apró rákfélék, amelyek porban és nedves helyen élnek, így azok olyan házakban jelennek meg, ahol nem tisztelnek a barátok. Kizárólag a növényzetet táplálják, így nem harapnak el egy embert, vagy nem tudnak bejutni a testébe. Feltételezhető, hogy a bükkösök lizikát, baktériumokat és más mikroorganizmusokat visznek a lábukon, de ez még nem bizonyított.

  Lacky - kis rákok

  A faiskolák veszélyesek a beültetett növényekre. A rovarok az egész napot a víz mellett (a kádban, a WC-ben) töltik, és éjjel küldik őket élelmiszerkeresésre. Ezek után a rákfélékben kis földi csomók maradnak az edénytálcában. Ha a földet 1-3 nappal azután távolítja el, ez az első jel, hogy a tetvek megjelentek a házban.

  ezüstmoly

  Az ezüsthal kis fehér rovar, sárga vagy acél, három pár végtag rovar. Sötét, nedves helyeken élnek (a padló, a csempe, a csövek mögött), és kedvenc "ételük" nyomtatott kiadványok: könyvek, magazinok, fényképek. Ráadásul minél régebbi a könyv, annál nagyobb az az érzés, hogy az ezüstös halak megeszik.

  Az ezüsthal kedvenc csemege könyvek.

  Ez a kis rovar nem jelent különleges veszélyt az emberre: nem harap, nem eszik, de vízre van szüksége. Egyes tudósok úgy vélik, hogy a lábukon lévő mérlegek képesek mindenféle mikrobák és baktériumok hordozására, de erre nincsenek pontos adatok. Leggyakrabban az emberek pusztítják el ezeket a lényeket kizárólag esztétikai okokból - nem egy hely rovarának az ember házában.

  Pillangó repülni

  A pillangók hihetetlenül gyönyörűek, és a szárnyakat kis villi borítja. A szárnyuk csillogó és irizáló, egyfajta kaleidoszkópra emlékeztet. Természetben nincs sok ilyen szép teremtmény, sajnálatos, hogy a lepkék a tojásaikat a csatornába és a sárba rakják, ahonnan felnőtt egyedek jelennek meg.

  A pillangó pillangó az egyik legszebb rovar.

  Ezek a lények nedves területeken élnek, közelebb a vízhez és a szerves hulladékot takarmányozzák. A lakásban gyakran behatolnak a pincék szellőztetésén. Egy férfi mellé állva ritkán több mint két vagy három személy él.

  Pillangók, ellentétben a sok más rovarokkal, amelyek túlságosan nedvesen halnak meg, hasonló körülmények között érzik magukat, mint a vízben lévő halak.

  Ezek a legyek nem képesek megfertőzni egy személyt vagy egy állatot, de ki kell dobni őket otthonuktól. Először is, elég gyorsan szaporodnak, ami esztétikai szempontból rossz. Másodszor, a kis testükön lévő bugok nedvességet hordanak az egész lakásban, nedvességet, és ennek következtében a rothadás terjedni fog. És harmadszor, mivel a pillangók táplálják a növényi élelmiszerek maradványait, az "ünnepen" részecskék felhalmozódnak az élőhelyükön, ami szintén rothadáshoz és penészgomba fejlődéshez vezethet.

  Piros hangyák

  A vörös hangyákat a cipő, vagy a zöldség és a gyümölcs talpán hozza a lakásba. Főleg kenyérmorzsákat fogyasztanak, de más ételhulladékot is fogyasztanak.

  A vörös hangyákat nagyon nehéz szaporítani.

  Mint sok rovar, a hangyák mindenütt szó szerint feltérképeznek, mindenféle mikrobákon összegyűjtik magukat, amelyeket "az emberek" adnak, és hagyják őket a felületeken és az élelmiszereken. A hangyák nem egyedül fogyasztanak, így az általunk okozott kár óriási. Ez a második probléma, amelyet ezek a kis teremtmények hoznak létre. A harmadik probléma az életerő.

  A hangyák az egyik legtartósabb rovarok, mint a csótányok. Pusztítod el őket - egy másik szobába vagy szomszédjaiba költöznek, és egy idő után visszajönnek. És annál inkább a gyarmatuk a házban, annál kevésbé esik megszabadulni tőlük.

  százlábúak

  Az apartmanokban csak kétféle centipedes van (amelyek egyébként nem tekinthetők rovaroknak):

  • Moszkoviták: élő és fajták nedves és meleg helyen; veszély esetén veszélyes szagú anyagot forgatnak és szabadulnak fel; Hatalmas finom
  • Flycatchers: kisebb rovarokat eszik, nem támadják meg az embereket; főként ott telepednek, ahol más rovarok élhetnek: legyek, szúnyogok, lepkék és mások; A halfogók minden apró rovarokat, még csótányokat isznak.

  A Flycatchers nem támadja meg az embereket, hanem önvédelmet is képes harapni a méreg befecskendezésével a támadóba. Allergiás reakciót okozhat.

  Rovarok okai

  A rovarok, a kis állatoktól eltérően, nem képesek (vagy nem hajlandók) szilárd ételeket fogyasztani, bár a nyálban sokan vannak olyan különleges anyagok, amelyek képesek a szilárd anyagot folyékonyítani. Kedvelik a puha, rothadó ételeket, amelyek nem okoznak ártalmat, mert ezek a lények csak nedves, rothadt és hulladékként élnek és szaporodnak. Számukra ez egy ismerős és meglehetősen hangulatos élőhely. Továbbá a nedvesség jelenléte kötelező tényező - ahol nedves, nedvesség is van, ami azt jelenti, hogy ott élhet.

  A penész gyorsan fejlődik nedves helyeken.

  Mi emberek, a nedvesség azonnal rothadással jár, formával, talán még szennyeződéssel is. Mindez nagyon vonzó a rovarok számára, amelyek nem tudnak túlélni a tiszta szobákban, ahol egyszerűen nincs mit nyerni. Ezért a váratlan vendégek megjelenése a házában azt jelenti, hogy megsértették a higiéniai szabályokat, és a házban egészségtelen körülmények uralkodnak.

  Rovarriasztó

  Nem lehet biztos abban, hogy az ideális rend helyreállításával és az egész idő alatt történő megőrzésével megszabadulhat a rovaroktól - várják a mindenható szennyeződést, hogy visszatérjenek házába, és nem tűnnek el, ezért különböző eszközöket kell használnia a kártevők kivédéséhez és a tisztaság fenntartásához.

  A csótányok a leghatékonyabb védelmet élvezik a külsõ expozíció ellen: a chitinos fedelét szinte lehetetlen elpusztítani, elõször kétszer vagy akár háromszor is meg kell ölni egy rovarot. Ezért, hogy megszabaduljon a kártevők, meg kell használni azokat a szerszámokat, amelyek alkalmasak a csótányok ellenőrzésére: ha egy rovarölőszert, akkor annál inkább rovarok.

  Mechanikai hatás

  Ha a rovarok száma kicsi, akkor megszabadulhat tőlük egy cipőt használva, egy váratlan vendéget csaphat, vagy újságot használhat. A könnyű kezelhető csótányok nem működnek, az első sztrájk után el tudnak menekülni és életben maradni. Az egyetlen dolog, ami azonnal megöli őket, forrásban van. Ha látod, hogy egy csótány békésen ül, és kíváncsi, hogy mit vár, és megvan a lehetősége a víz gyors forralására, akkor megölni azt forró vízzel öntött rovarra. Először is, kititikus fedele megszakad, és a csótány sebezhetővé válik, másrészt egyszerűen megfojtja az ilyen mennyiségű vizet.

  A leggyakoribb cipő megszabadulhat a rovaroktól

  vegyi anyagokkal

  Ha nincs ideje üldözni a meghívott vendégeket, vagy a lakosságuk meglehetősen magas, vagy általában hangyák, akiknek családjainak 85% -a soha nem látja, akkor csak a rovarirtók segítenek Önnek. A legmegfelelőbb és "tiszta" (nem piszkos foltok) a következő gyógyszerek:

  aeroszol

  Az aeroszol hatásos bármilyen rovarfajta ellen, 2-3 hétig megtartja hatását, nem öl meg tojásait, ezért újra kell dolgozni.

  Aeroszol - a rovarriasztó legalkalmasabb formája

  Szükséges a személyi higiéniai termékek és ruhák eltávolítása, az emberek és a háziállatok eltávolítása a lakásból, majd a fürdőszobában minden felületet permetezzenek, különös figyelmet fordítva a kád vagy a zuhany alatt lévő sarkokra, 25-40 cm távolságról, hagyják el a helyiséget 15-20 percig, majd szellőztesse az egész lakást 1-2 órán keresztül, hogy ne maradjon szag.

  Mivel az aeroszolok toxikusak, légzőkészüléket és kesztyűt kell viselni.

  A legnépszerűbbek a Combat, Raid, Raptor és Geth.

  Az asztalom alatt találtam egy csótánycsontot, ahol a tápegység a számítógépen van! Képzeld el, milyen horror és undor tapasztaltam, amikor ez a kis gazember megjelent az asztalomon, aztán lehajoltam, és megláttam ott egy egész kölyköt ennek a szeszélyes kisbabának! A balonchikban azt írják, hogy rovarokra, klaszterükre és a tervezett élőhelyükre lehet szórni. úgyhogy úgy döntöttem, hogy ellenőrizem a pillanatnyi akciót, és átadom nekik egy patakot. És tudod, nehéz elhinni, de a csótányok kölykei haltak meg közvetlenül a szemem előtt! Reggel nem jött fel az asztalom alatt álló lény! Még mindig csak egy seprűvel kell eltörölnünk a holttestüket! Ez egy győzelem! Az orvosság mérgező! ezért alaposan mossa le a szobát a vágás után!

  tatysik888

  http://irecommend.ru/content/sdokhnite-tvari-libo-ya-libo-tarakany

  csapdák

  A csapdák mindenféle rovarokat vonzanak, amelyek örökké belül maradnak, ezért a "hálózatok" megváltoztatására van szükség, amint teljesen kitöltöttek. Nagyon könnyű használni őket: az utasítások szerint nyitva kell lennie, és a padlóra vagy a falra kell felszerelni, attól függően, hogy milyen típusú dobozt használnak.

  A rovarcsapdák akár elektromosak is lehetnek

  A csapda felszerelése előtt célszerű tisztítani, hogy a felületek tiszták legyenek.

  Csapdákat állított, majd majdnem másnap észrevette, hogy kevesebb csótány van. Sajnos, nem tűntek el teljesen, de tényleg egyre kevésbé és egyre gyakrabban fordultak elő a halott rovarok. Tehát a csapdák működnek!

  Én vagyok az alena

  http://otzovik.com/review_4589272.html

  Mel kapcsolatba lép, rovarokkal érintkezve belép a testébe, majd a vízzel való érintkezés után betonba fordul, és a rovar meghal. Igaz, az eredményt elég hosszú ideig (egy-két hónapig) várni kell, de az egész lakosság megsemmisül, hiszen egy személy egy "ajándékot" hoz a méheknek.

  Ez a rovarriasztó könnyen használható: hosszú utakat kell rajzolnod a repedések és a lehetséges rovarok mentén, hogy a kártevők lépjenek az anyagon. A krétát nem lehet törölni a felületről, különben a cselekvés nem lesz. Nem ajánlott gyermekeknek és háziállatoknak.

  Mashát az egyik legjobb rovarriasztónak tartják.

  És a sekély MASK sajnos nem is segít nekünk! Általában megdöbbentettem, hogy ez a kréta minden más értékelést tartalmaz 5-ra! Ezért fotófelvételeket készítek. Kár, hogy maguk a főszereplők nem akartak részt venni a forgatásban)) Ezen túlmenően ezek a szalagok epicentruma közvetlenül futnak! Talán valami rossz csótány van? Miután több mint egy hét telt el... ------ A csótányok még mindig elmentek! Igaz, 2 hónap telt el, és lehetetlen pontosan megmondani, hogy ez segített a kicsiben... de még mindig tény marad.

  Maria008

  http://irecommend.ru/content/vot-i-stal-tarakan-pobeditelem-i-lesov-i-polei-povelitelem-o-moei-voine-s-usatymi

  A gyógyszer gélszerű, amely különös illattal és egy rovarirtóval rendelkező csalit tartalmaz, amely pár napig megbénítja a rovarokat. Csak a rovarokkal való érintkezésben működik, a kártevők lábát a többi testvérre is kiterjesztheti.

  Az eredmény hosszú ideig kell várnia, de az egész lakosság megsemmisül.

  A felmosott felületeken, amelyeken rovarok csúsznak, pontosan kell alkalmazni egy gélt (a pontok között 5-10 cm távolságra kell lennie). Lehetetlenné válik a termék öblítése, ezért nem ajánlott abban a házban, ahol vannak gyermekek vagy háziállatok.

  A géleket kell alkalmazni

  A szag nem érezhető. Az eredményt másnap láttam, vagy inkább nem láttam csótányokat. Nem voltak ott. Sem testeket sem figyeltek meg. Ahol elpárologtak, nem tudom. De most már nem volt egy év. A hangyákról nem mondhatok semmit: segítség vagy sem. Ha van csótány (de nem a fejében), azt javaslom. Nagyon hatékony orvosság.

  nevestapalacha

  http://irecommend.ru/content/ot-tarakanov-v-golove-ne-pomozhet-tolko-v-kvartire

  Akvafumigator

  Ha a gőzképző anyag vízzel érintkezik, termikus reakció kezdődik, és a rovarirtó gőzök elterjednek az egész helyiségben, leülnek minden felületen és minden résen, ezért a rovaroknak nincs esélyük elrejteni a termékből. Érinti az érintkezési kártevőket, bénulást okoz. Az anyag megtartja hatását több hétig, és bár nem hatékony a tojások ellen, elpusztítja az új egyedeket, amelyek valószínűleg nem rendelkeznek idővel utódaik létrehozására.

  Az Aqua füstölő gőzzel működik, amely kitölti az összes rést

  Három órával később visszatértünk a lakáshoz, kinyitottuk az ajtót, és láttuk, hogy még mindig köd van a lakásban. Miközben az ablakok megnyitása futott, egy kicsit lélegezni tudtam, miután néhány percig köhögtem, a szagok tartósan torokfájást okoztak. Még 20 percig vártunk, amíg eltűnik a köd és a lakásból származó illat, hogy be tudjanak menni a gyerekekkel. Aztán természetesen megvizsgáljuk a lakást, hogy megtaláljuk az élőlények holttestét, boldogan kijelentve, hogy léteznek, és nem kevesen vannak. Aztán látom a képet, hogy a rovarok egy kis része a falakon és a mennyezeten próbál csúszni, de egyértelműen részegen és félig halva, egy porszívót használva, hogy segítsen nekik végül meghalni. Első benyomásom szerint sokkal jobban szeretem az eredményt, mint a lakás kezelése után a dezinektort.

  dzhes

  http://otzovik.com/review_1459810.html

  Népi módok

  A népi jogorvoslat a legbiztonságosabb az emberek számára, különösen a kisgyermekek és az allergiás betegek számára, de nem olyan hatékonyak, mint a vegyi anyagok. A régimódi módszerek hatása néha több hétre vár, amelyek során gyorsan megjelennek az új egyének.

  A legnépszerűbb eszközök a következők:

  • bórsav; meg kell forralni egy kemény tojást vagy burgonyát, megőrölni egy burgonyapürével, adjunk hozzá bórsavat (folyékony vagy porított - ez nem számít), kis bolyhokat rakunk és elterjedtük, ahol rovarok találhatók; a sav halmozódik fel a szervezetben, és elérve a kritikus mennyiséget, elpusztítja az egyént; amint a szárazság megszűnik, a szerszám megszűnik; a csótányok és a hangyák ellen; A bórsav elpusztítja a rovarokat
  • ammónia; az ammóniának nagyon erős szaga van, ezért légzőkészüléket kell használnia; az alkoholt hígítsuk vízzel 1:10 arányban, és a kapott oldatot a fürdőszobában felhordjuk; az alkohol visszaszorítja a rovarokat, de csak akkor, ha szaga van; amint eltűnik, az eljárást meg kell ismételni; Az ammónia nagyon erős szaga van
  • vízsugár; egy literes edényt töltsön fel és töltse fel vízzel; a nyakat olajjal kell elkenni, nehogy kiszabaduljon; a lakásban minden más vízforrást elzárva, és hagyja az edényt az éjszakára; rovarok jönnek az öntözőhelyre, nem tudnak kiszállni a dobozból és ott megfulladni; ez a módszer segít megszabadulni egy kis számú kártevőtől, így az eljárást minden este végre kell hajtani;

  Módszerek a rovarok megjelenésének megelőzésére a fürdőszobában

  Annak érdekében, hogy a rovarok ne jelenjenek meg a fürdőben, több feltételnek kell megfelelnie:

  • tartsa tisztán az egész házat; a rovarok bárhol el tudnak enni, de közelebb kerülnek a vízhez; Nagyon könnyen tisztítható a tisztaság, ezért nehéz újra irányítani.
  • legalább havonta egyszer alaposan tanulmányozza a fürdőszoba állapotát - ha legalább víz áramlik valahol, nedvesség fog megjelenni, és a rovarok össze fognak futni; Nem láthatja azonnal a fürdőszobát
  • a fürdőszobát legalább hat hónaponként, a személyes higiéniai termékek és ruházati cikkek eltávolítása után fertőtleníteni kell; a padlón lévő helyiség feldolgozása és a falak észrevehetetlenek maradnak a hatóanyag szemhéjfilmjein, amely néhány hét alatt elpusztítja a meghívott vendégeket, ha eljönnek; A diszinszekció önállóan elvégezhető.
  • óvatosan ellenőrizze a holmiját: zsákok, ruhák, cipők, amikor rovarokra jössz haza; A rovarok szeretik az emberek dolgát utazni.

  Ezeknek az egyszerű szabályoknak ismerniük kell mindazokat, akik nem akarják megosztani otthonukat rovarokkal.

  A rovarok világa nagyon gazdag és változatos; Egyes képviselők gyönyörűek és biztonságosak az emberek számára, nagyon károsítják az embereket, és egyesek megsemmisítik a saját fajtájukat. Nagyon érdekes az életüket megnézni: hogyan mozognak, esznek, kommunikálnak egymással. De néha eljutnak a házunkba és elkezdenek otthont adni, tekintve, hogy a személy valamilyen mozgó bútor, és nem a ház mestere. Hatalmas problémákat okoznak számunkra, kezdve a "jól, nem szép, amikor itt mozog", és véget ér az egészségünk fenyegetésével. Ezért, függetlenül attól, milyen gyönyörű vagy aranyos a rovar, akkor vagy el kell távolítani, ha lehetséges, vagy megsemmisíteni.

  Rovarok a fürdőszobában - hogyan lehet megszabadulni a meghívott vendégek

  A rovarok a fürdőszobában mindig kellemetlen meglepetés, mert ebben a teremben meg kell tartani a különleges tisztaságot és higiéniát. Ezenkívül megjelenésük miatt általában undorítják az embereket, nem beszélve arról, hogy sok ízeltlábú nem ártalmatlan. Ezért ebben a cikkben meg fogom mondani, hogyan lehet megszabadulni ettől a kis "meghívott vendégtől".

  A ízeltlábúak a fürdőszobában nem vonzó látvány.

  Rovarokat gyúrunk

  Először is megfontoljuk, hogy mely rovarok élnek a fürdőszobában, mivel más megközelítésre van szükség a különböző fajok esetében. Így a leggyakrabban ebben a szobában találhatók a következő rovarfajok:

  Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk ezeket a rovarokat, élőhelyüket és módjukat, hogy megszabaduljunk tőlük.

  A Silverfish szereti a nyers szobákat

  ezüstmoly

  Az ezüsthal rendkívül kellemetlen, de teljesen ártalmatlan rovarok. Ezek könnyen felismerhetőek a hosszúkás testből, három antenna a farok és a kettő előtt. Végül egy centimétert érnek el.

  Általában az ezüstszínű sötétszürke festék. Azonban a közelmúltban elhalványult egyéneknek majdnem fehér színe van. Ezért, ha észreveszi, hogy a kis fehér rovarok élnek a fürdőszobában, akkor biztos, hogy ők.

  A bajnokok minden fajta szerves anyagot betáplálnak:

  • penészgombák;
  • rongy,
  • mindenféle szemét az alom alatt;
  • WC-papír, stb.

  A halványított ezüstszínű ezüst színű

  Mikrobák és piszok, ezek a rovarok nem terjednek el, de a lakásban semmi esetre sem. Nagyon könnyű küzdeni az ezüstkagylóval - a legtöbb esetben elegendő egy összehajtogatott újság vagy cipő, mivel nem sokszorosodnak meg.

  Ha észreveszi, hogy ezekben az ezüst rovarok nagy mennyiségben térnek el a fürdőszobában, ami rendkívül ritka, bármilyen háztartási permetet használhat a rovarok ellen. Az ilyen eszközök használatát követõen az ezüstfekete valószínûleg nem fog élni.

  Mokritsa - kis rák

  woodlice

  Woodlice, mint az ezüstkagyló, szintén gyakori vendégek a fürdőszobában. Szigorúan szólva ezek nem is rovarok, hanem apró rákfélék, bár a harcok ellenére ez nem igazán számít.

  A hosszúságok elérik az egy centimétert. Ezek könnyen felismerhetőek a páncélhoz hasonló karakterisztikus kitinos bevonattal, és a veszély láttán is. Mint az ezüstszínű, fehér színű is lehet, bár gyakrabban szürke.

  Mint minden rákfélék, a fa tetvek is szeretik a nedvességet, így azok olyan helyeken jelennek meg, ahol a víz folyamatosan szivárog. Így egyfajta mutatónak szolgálnak, jelezve, hogy szivárog valahol a fürdőszobában. Ha a helyiség száraz, akkor a faérc soha nem fog megjelenni ott.

  Ilyen mértékben a fürdőkád nem nő a fürdőszobában

  Ezért, mielőtt megsemmisítené a rovarokat, elháríthatja a vízellátó rendszert vagy a szennyvízcsatornát, és biztosítja a fal és a fürdő összekötésének szorító erejét, hogy megszabaduljon a nedvességtől. Portálunk részletesen leírja, hogyan kell ezt megtenni.

  Meg kell mondani, hogy a csemegek sem tolerálják a mikrobákat és nem harapanak, ezért általánosságban teljesen ártalmatlanok. Hogy megszabaduljon tőlük, az általuk lakott helyeket inszekticidekkel kell kezelni, például Karbofos, Lambda Zone, stb.

  molylepkék

  Pillangók egy másik rovar, aki szereti a nedvességet. Szürke szárnyuk van, világosan meghatározva egy szegély. A sok szőrnek köszönhetően a pillangók bársonyosak.

  Pillangó lárvák nedvesen fejlődnek a kondenzátum falain és más olyan helyeken, ahol nedves és piszok képződik. Élelmiszerük mindenféle szerves maradék.

  Megjegyzendő, hogy a lepkék mosdója is gyakran kedvenc helye. Azonban sem a fürdőszobában, sem a WC-ben nem sok. Ezért valószínűleg nem találkozik több mint két legyél.

  Különösen a megjelenítéshez nincs értelme. Elég, ha a pillangó lecsapja a találkozást, és biztosítja a tisztaságot és szárazságot a szobában. Ezután soha nem találkozik a fürdőszobában lévő rovarokkal.

  Szükség esetén természetesen a szobát háztartási aeroszollal kezelheti.

  Krím vörös-tenger (százlábú)

  százlábúak

  A száztizedekben léteznek különböző fajok, amelyek megjelenésükben különböznek egymástól. Az egyetlen dolog, ezeknek a gerincteleneknek hosszú testük és sok lábuk van. Ezért, ha észreveszi, hogy furcsa hosszú rovarok telepedtek be a fürdőszobába, akkor valószínűleg ez egy százlábú.

  Gyakran előfordul, hogy veszélyt látnak el, spirálba sodornak, és magányos folyadékot bocsátanak ki. Hogy megszabaduljon tőlük, elég a tisztaság és a szárazság biztosítása a fürdőszobában, valamint az összetévesztendő egyén, amit lát.

  A Scolopendra fájdalmasan fojtogat

  Ez a típusú centipedes, mint skolopendra mérgező. A harapása irritációt és égési sérülést okoz. Igaz, ez nem okoz súlyos egészségkárosodást.

  légycsapója

  A flycatchers a millipede család tagja. Azonban nem kötődnek a páratartalomhoz, így egyformán megtalálhatók a fürdőszobában és a WC-ben, valamint más helyiségekben.

  A hosszú borjú könnyen felismerhető és sok hosszú láb létezik. Meg kell jegyezni, hogy ezek a rovarok elég gyorsak, ezért gyakran nem könnyű lerakni őket egy cipővel.

  Flycatcher - ő egy százlábú otthon

  A légyvadászok olyan helyeken telepednek le, ahol kis rovarok vannak, például:

  Meg kell jegyezni, hogy a nagyméretű és nagy sebességű mozgás miatt a légycsapók gyakran terrort jelentenek a bérlőknél. Azonban a valóságban nagyon békés rovarok.

  Azonban az önvédelem során a légykapacitó még mindig szúrt, és a scolopendra is. A fájdalom harapása hasonló a méhhez.

  A légyfogók bármely inszekticid hatóanyaggal kiválaszthatók. Azonban, hasonlóan a többi centipedes, ezek találhatók szórványosan. Ezért a cipő elég ahhoz, hogy elfelejtsük létezésüket.

  szúnyogok

  A szúnyogok ritkán élnek a fürdőszobában. A lárvák csak akkor tudnak tenyészteni, ha a szoba piszkos és nedves, és ha van edény vagy más tartály vízzel a fürdőszoba alatt.

  Leggyakrabban megjelennek a fürdőszobában, hogy harapják az embereket. Ezért használjon szúnyoghálókat az ablakokon, és biztosítja a beltéri tisztaságot is.

  Annak érdekében, hogy a lakóhelyén élő szúnyogok eltűnjenek, használhat speciális eszközöket, például a Raid-ot.

  A csótányok betegség hordozók

  csótányok

  A csótányok mindenkinek ismertek. Ezek rendkívül kellemetlen hibák, amelyek nagy sebességgel szaporodnak.

  Ráadásul nem csak a fürdőszobában, hanem más helyiségekben is élnek, különösen ott, ahol fennmarad az élelmiszer, azaz a konyhában. A csirkék és a millipedes eltérően a csótányok különböző betegségeket és bélbetegségeket hordoznak.

  Azt kell mondanom, hogy elég nehéz a csótányok kivonása, azonban ez teljesen lehetséges. Az utasítás így néz ki:

  1. mindenekelőtt a szokásos módon pusztítsák el azokat a személyeket, akiket például a cipőkkel;
  2. a repedések és a csótányok felhalmozódásának más helyszínei a csótányok speciális eszközeivel kezelhetők. Leggyakrabban speciális fecskendőkben kerülnek értékesítésre, így kényelmesen dolgozhat velük;

  A képen - a csótányok orvoslására

  1. 3333 napi rovarok felhalmozódása után 72% háztartási szappannal mossuk;
  2. azok a területek, ahol a csótányok ültek vagy összetörtek, kezeljék a kezét fehérítő oldattal;
  3. Ügyeljen arra, hogy tisztítsa meg az összes szemetet, port, penészt és más szennyeződéseket. Ebben az esetben minden felület szappannal mosson;
  4. rögzítse a szivárgásokat csapokba és csövekbe.

  A csótányok megszabadítása érdekében az összes fenti eljárást nemcsak a fürdőszobában kell végrehajtani, hanem a lakás minden más területén is.

  pókok

  A pókok olyan száraz helyeken élnek, ahol jó a szellőzőnyomás. Ezek az ízeltlábúak önmagukban ártalmatlanok, de a sarkokban egy pókhálót hoznak létre, ami megdönti a terem megjelenését.

  Szerencsére a pókok száma kevés - a fürdőszobában 3-5 lehet. Ezért, hogy megszabaduljon tőlük, elegendő a sneaker használata, ráadásul szükséges a pókháló időben történő eltávolítása egy seprűvel.

  Itt, valójában, minden információt arról, hogyan lehet megszabadulni a leggyakoribb rovarok a fürdőszobában.

  A bórsav jó megelőző intézkedés a rovarok ellen

  Hogyan lehet megakadályozni a rovarok megjelenését?

  Végezetül elmondom neked néhány megelőző intézkedést, amelyeknek köszönhetően a rovarok soha nem jelennek meg a fürdőszobában.

  Tehát ehhez a következő szabályokat kell követnie:

  • soha ne engedje nedvesség és szennyeződés kialakulását a fürdőszobában. Szivárgás esetén haladéktalanul el kell távolítani. Ezenkívül gondoskodni kell a fürdőszoba megfelelő szellőzéséről;
  • gyakran a rovarok a pincékből az otthonokba és a lakóépületek első emeletére csúsznak. Ennek megakadályozása érdekében szükséges a padlón lévő repedések kiküszöbölése;
  • megelőző intézkedésként kis mennyiségű bórsavat önthetünk a fürdő alá. Olyan rovarok, mint csótányok, mérlegek, fák, stb. meg fog halni az első sav felhasználása után.

  A bórsav ára mindössze 50-100 rubel csomagonként;

  • emellett a fürdőszobában eloszlathatod a tansy vagy a férgek fürtjeit, amelyek jó hatással vannak az ízeltlábúak visszaszorítására;

  A férgek a jó rovarokat támadják

  • gyakran a rovarok a szellõzõk szellõzõ csatornáiból kúszhatnak. Ennek elkerülése érdekében húzza meg a szellőző ablakokat egy rács segítségével, és helyezze a repedező részeket a csatornákba.

  Ha követed ezeket a szabályokat, a rovarok megkerülik a fürdőszobát és általában a lakás oldalt.

  következtetés

  A rovarok a fürdőszobában a legtöbb esetben a megnövekedett nedvesség és szennyeződés miatt jelentkeznek. Ezért annak érdekében, hogy ne szembesüljenek egy hasonló problémával, tartsák meg a szükséges egészségügyi és higiéniai feltételeket ebben a teremben. Ha az ízeltlábúak már feloldódtak, a fenti tippek segítenek megszabadulni tőlük.

  A cikkben szereplő videó további információkat tartalmaz. Ha nem sikerült "leküzdeni" a rovarokat, vagy más kérdései vannak, kérje meg őket a megjegyzésekben, és örömmel válaszolok.

  Üdvözlünk! Találtam egy rovarot a fürdőszobában, ami pikkelyes gyöngynek tűnt. Tudom, hogy a nedvességtől és a piszoktól tűnnek, de mindkettő kizárt. Nincsenek résidők - egy nagyszabású nagyjavítást végeztek egy évvel ezelőtt. Talán ez minden bizonnyal egy elszigetelt eset, de kérlek mondd meg, honnan jelenhet meg?

  A Natalia, a közönséges ezüst (vagy cukor) egy kis rovar a sörtefarok sorrendjéből, amely a nedves természeti tájakon kívül néha emberi telepet vagy élelmiszerraktárt választ ki a településhez.

  A cukor skála teste lapos, a végén végigcsúszik, 0,8-1,9 cm hosszú, három filiform folyamata van a faroknál, és a fej hosszú antennái. A harmadik molt után a felnőtt személy kis, ezüstszürke méretekkel van ellátva. Az ezüsthal nedves, sötét helyen él. A természetben, kő és karmok között találhatók, egy réteg levágott levelében. Beléptek a szobába, ezek a rovarok is eldugott nedves sarkokat találnak. És leggyakrabban a fürdőszobába és a konyhába telepednek, de gyakran behatolnak az ablakpárkányok alatt és a padok mögé helyezett terekbe, könyv- és vászonszekrényekbe.

  Az ezüstös kagylót házba lehet venni vásárolt toalettpapírral vagy újsággal, bármely árut egy kartonpapírdobozba, vagy egy ruhadarabra vinni, miután meglátogatott egy erdőt, parkot vagy zöldségkertet.

  Ezek a rovarok egymástól függetlenül behatolhatnak a házba, szellőzőcsatornák, nedves alagsorok és a fal falai között. Ha a helyiségben a páratartalom magas, akkor az ezüstkagyló könnyen gyökeret verhet és elkezd szaporodni.

  hello, a fürdőszobában valamiféle rovar, mint egy bolha, elkezdődött, az akváriumba átszivárogva, a fürdőben lévő letelepedett víz észrevette őket a víz szélén, ugrott rá rajta, mint a vízcsúszók, milyen állatok vannak és veszélyesek az emberekre és az állatokra?

  Svetlana, ez lehet egy vízi bolha vagy egy tengeri bolha. Az emberek és az állatok számára teljesen biztonságos, és a halak táplálják rajta:

  Kérjük, hagyja a megjegyzést

  A megjegyzés megadásával elfogadja a felhasználói megállapodást