Legfontosabb > Fürdő

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában

Tartalom:

Mosdókagyló a fürdőszobában. Kiválasztási szabályok

A fürdőszoba dekorációja sok szempontból napi hangulatot teremt. Reggel energiával számolunk fel, megtisztítjuk és felkészülünk az erőteljes tevékenységre, esténként pihenünk, "mosogassuk le" a problémákat és aggodalmakat, felkészülve az ágyra. E kis szoba minden eleme esztétikai és funkcionális szempontból is fontos. Például, mi legyen a mosdó a fürdőszobában, hogy a vízkezelések még kényelmesebbé váljanak?

 1. Az arányosság. A szekrénybe épített, nagyméretű mosdó "enni" a kis fürdőszoba használatos területét, és a kompakt modell elveszik a tágas teremben, megzavarva a teljes együttest.

Tipp: Ha a fürdőszobai méretek megengedik, ajánlott két mosogatószert elhelyezni. Ezután a családnak nem lesz problémája a munka, a tanulmányok stb. Gyűjtése során.

 1. Stílus egysége. A mosdó kialakítása nem szabad ellentmondani a belső térnek.
 2. Ergonómia. Kényelmes lenne a mosogatóhoz menni? Mennyire könnyű gondoskodni róla? A csövek javíthatók-e? Lehetséges-e a padló alatti és körüli tisztítása problémamentesen? Hol tárolják a személyi higiéniai termékeket és háztartási vegyi anyagokat? Mindegyik kérdésre választ kell adni a megfelelő modell kiválasztásakor.
 3. Kényelem és biztonság. Ha a családban kisgyermekek vannak, az üveghámok potenciális veszélyt jelentenek. A felfüggesztett változatok szintén nem a legjobb megoldás, mivel a konzolos tartó nem a legmegbízhatóbb. Optimálisan alkalmas "tulipán" vagy modellek, amelyek beépítették a pultba, és anyagok - fajansz vagy mesterséges kő. Az alak jobb választani ovális vagy kerek csökkentése sérülések.

A mosdók típusai a fürdőszobában

A mosogatók kiválasztásakor fókuszáljon a telepítés módjára. Az a tény, hogy a vízvezeték egyszerűen csatolva van, elsősorban az ára és az önállóan teljesítő munka elvégzésének képessége.

Lógó mosogató

Az ilyen modelleket közvetlenül a falra szerelik, akár tüskével, akár záróelemekkel, ha a termék elég masszív. Egy másik lehetőség az, hogy a mosogatót lógó állvánnyal szereljük fel, amely nemcsak a nem vonzó kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem megbízható tárolást is biztosít további tárolóhelyekkel.

Figyelem: Mosdó megvásárlásakor ügyelni kell a keverő alatt lévő lyukra. Ha nincs, akkor egy rést kell csinálnia, hogy elrejtse a vízvezetékeket, és szereljen fel egy csapot a falra.

Felfüggesztett szerkezetek ideálisak a kis fürdőszobák számára, mivel az alatta lévő helyiség szabadon marad. Itt egy mosodai kosár, polcok vagy állvány felszerelhetők fürdő tartozékokkal.

A mosdókagylatok modern vagy retro belső térben jól néznek ki, de a klasszikusok vagy a country zene esetében kevésbé választják őket.

Minus modell - problémás installáció, amely nem képes mindenkire nézni. A fal csak tőke lehet, a válaszfalak valószínűleg nem képesek ellenállni a termék súlyának.

A mosdóban lévő mosdókban:

Mosogató "tulipán"

Az ilyen típusú mosdókagyló nagyon pontosan tükrözi tervezési jellemzőit. A tál egy külön állványra van felszerelve, amely maszkolja a szifont és a kommunikációs vezetékeket. Kívülről a héj valóban úgy néz ki, mint egy vékony lábú virág.

A "tulipán", amely az egészségügyi eszközök között klasszikus lett, számos előnnyel rendelkezik egyszerre:

 • a rögzítés egyszerűsége és megbízhatósága
 • látványos megjelenés
 • kompakt méret
 • megfizethető ár, összehasonlítva például számlákkal vagy beépített analógokkal

Tipp: a mosdó és a talapzat a legalkalmasabb egy klasszikus stílusú fürdőszoba. Ez harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Ezen túlmenően, egy tágas szobában (és a klasszikusok csak a nagy területű szobákat használják) nincsenek problémák a dolgok tárolásával. Ami fontos, mert ilyen mosdóban nincs helye számukra.

A fürdőszobában a "tulipán" mosogató megjelenése a következő képeken látható:

Shell mosogató

Az egyik legnépszerűbb modell. Ez egy edény bármilyen alapon. Leggyakrabban egy gardrób, ritkábban - asztali lábbal vagy konzol.

A bowl-mosogató nagyon stílusosnak tűnik, ami megszerzi a fogyasztók iránti szeretetet. De a kereslet modell nem csak az eredeti design miatt van. Előnyei közül:

 • a sebesség és a könnyű telepítés
 • mindenféle méretű munkalapra
 • számos anyagot és dekorációs technikát használnak
 • különféle formák
 • kényelmes tömítés az ízületek, garantált védelmet szivárgás ellen

Fontos: az asztalra és az összekötő összeköttetésekkel ellátott kötéseket gondosan szigetelni kell, hogy elkerüljék a nedvességet és a vele járó gondokat.

Az egyetlen dolog, amely megfélemlítheti a fogyasztókat, a tál ára. Ez a legdrágább modell a modern piac vízvezetékében.

Tovább a fotó - példák a felső asztalra a mosdókagylókon:

Beágyazott modellek

A gyakorlatiasság és az ergonómia szempontjából első helyen állnak. Alkalmas bármilyen méretű helyiségekhez, és kényelmesen használhatja felnőttek és gyermekek számára is.

Háromféle mosogató található a pulton a fürdőszobában:

 1. A tálca oldalai az alap felszíne felett helyezkednek el, és lehajolnak rajta. Ez a típus a legáltalánosabb és kényelmesebb telepíteni.
 2. A tál az asztallap alatt van. A telepítés itt bizonyos szakmai készségeket igényel: meg kell győződnie arról, hogy a mosogató alatt lévő lyuk valamivel kisebb volt, mint annak mérete.
 3. Félépítésű modell, amikor a héj részlegesen kitüremkedik a tartó sík szélén. Ez a lehetőség a kis fürdőszobák számára optimális.

A mosdó alatti fürdőszoba tányérja számos funkciót lát el. Ez egy öltözőasztal és egy hely a személyes higiéniai termékek tárolására, valamint az alsó polcokra vagy éjjeliszekrényekre fröccsenő védelemre. És egy elegáns bútor, ami egyedülállóvá teszi fürdőszobánkat.

Meg kell jegyezni, hogy a beépített mosdókagylók kevésbé hajlamosak a repedésekre és a forgácsokra, ráadásul könnyen moshatók, mivel a külső felület zárt és szinte nem szennyezett.

Képek a mosdókról, a pultra a fürdőszobába:

Mosogató szekrénnyel a fürdőszobában

A modern értelmezésben ezek a modellek a híres "Moidodyr" legközelebbi hozzátartozói, a szemnek tetszenek, és lehetővé teszik a tér hatékony szervezését. A szegélykövek egyfelől maszkolják a backstage vízvezetékeket, másrészt - tágas raktárként szolgálnak, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a rendetlenségtől.

A nagyméretű helyiségekben a szekrény mérete lehetővé teszi a mosógép beépítését. Javasoljuk, hogy a kabinet a mosdókagyló alatt használják kis fürdőszobákban, különösen akkor, ha a fürdőkádat egy zuhanykabin helyettesíti.

Tipp: Kis helyek esetén jobb, ha egy medálot választasz, nem padlót. Az ilyen modell vizuálisan megnöveli a helyet, alkalmas a tisztításra, és kevésbé szenved a nedvességtől, mivel a levegőztetés nemcsak az oldalakon, hanem az alján is megtörténik.

A szögletes fajták előnyben részesítik a közvetleneket - kisebb területet foglalnak el.

Mik a szekrények a mosdó alatt a fürdőszobában. Kiválasztott fotók:

"Vízililiom"

A sima alj és a vízszintes lefolyó mosogatója kifejezetten a mosógép fölé telepíthető. Ez kiváló megoldás a kis fürdőszobák számára, bár a modellnek hátrányai vannak:

 • A szerkezet szifonja rendszeresen eldugul és tisztítandó.
 • Fennáll annak a veszélye, hogy a "mosó" elektronikus modulra öntik a vizet.
 • A háztartási készülékek "láthatóak", ami befolyásolja a szoba megjelenését.

És mégis a mosogató mosogatója elengedhetetlen, például a "Hruscsov" és más hasonló méretű fürdőszobákban.

Tanács: jobb egy kész készlet megvásárlása: egy mini-automata, amely mosdó és tál alatti felszerelésre lett tervezve - ma már számos vezető gyártó kínál ilyen "duettet".

Példák a "liliom párnákra" az alábbi fotón:

Sarok mosogató a fürdőszobában

Ez a modell még egy apró fürdőszobát is kényelmessé teszi, általában egy üres területet használva a két fal találkozásánál.

A sarok mosogatók:

Az első lehetőség a hosszú távú vízkezelések és a kikapcsolódás szerelmeseinek, nem pedig a zuhanyzók felismerésének. Ebben az esetben egy kompakt aszimmetrikus kád kerül mentésre, amelynek keskeny része a lógó sarokmosó. Ez a technika lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és növelje a helyiség ergonómiáját.

A beépített sarokmosó kiválasztása kis fürdőszobában további tárolást biztosítunk. Minél kevesebb helyet foglal el, a mosdó alatt lévő kabinet nagyon nagy méretűvé válik.

Érdekes példák a fotón:

Az anyagok összehasonlító elemzése

Mosdóink nagy terhelést szenvednek, mert a higiéniai eljárások mellett gyakran mosnak vagy játszanak (kisgyermekek esetében). A tálban véletlenül egy súlyos palackot dobhat kozmetikussal, vagy megüthet rajta, és kellemetlenül megfordul a fürdő szűk helyén.

Ezenkívül a mosogatót a víz befolyásolja, amelynek összetétele távol áll az ideális és agresszív háztartási vegyi anyagoktól, amelyek megsértik a felső bevonatot.

Ezért a termék anyagának:

 • tartós
 • tartós
 • ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak
 • jó dekoratív jellemzőkkel

Tekintsük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Egészségügyi fajansz

Kerámia - a legjobb választás a mosogatóhoz a fürdőszobában. A tervezési megoldások széles választéka, a nedvességgel és a mosószerekkel szembeni ellenállás, beleértve a csiszolóanyagokat, az egyszerű gondozást, itt csak egy kis lista az anyag előnyeiről.

A modern technológiának köszönhetően a földfestékek már nem tartják a hófehéritet, és a szivárvány minden színével játszanak. A fürdőszoba színes mosogatói különböznek a nagy expressivitásban és a különböző formatervezésben. A klasszikus és modern belső térben tökéletesen illeszkednek.

Kerámia termékek hátrányai:

 • nagy súly
 • a felső üvegezett réteg idővel repedve
 • alacsony ütésállóság, ami repedésekhez és forgácsokhoz vezet, amelyeket szinte lehetetlen megszüntetni.

A fotó - cserép mosogatók:

üveg

Üveg mosogató a fürdőszobában ma a népszerűség csúcsán. A megfelelő keményítéssel ez a látszólag törékeny anyag tartós és ellenáll a fürdőszobák különleges mikroklímájának.

A látványos dizájn az üveg további előnye. Átlátszó tálak a belső világosságot és a levegőt.

Ugyanakkor jelentősen hátrányt jelent az üvegedények - az ellátás bonyolultsága. A mészkő, a szivárgás és a folt azonnal elkapja a szemet, és eltávolítása nem könnyű, mivel a csiszolószemcsékkel és ecsetekkel rendelkező készítmények látható karcolásokat hagyhatnak a felületen.

A viszontbiztosítás üveg, még edzett, jobb, hogy megtagadja a kisgyermekes családok.

Fotók üveg tálak a belső tér:

fém

Kis esztétikus, zománcozott mosdókagylók elhalványultak a múltban, helyükre jó minőségű, rézből vagy rozsdamentes acélból készült termékek kerültek (lásd a fotót).

Fémhéjak - inkább ritkaság, mint közös jelenség, jóllehet tartósak, szépek és szerények a gondozásban.

A hátrányok közül: a tálban halk foltok vannak, és a víz hangos hangot ad, amikor érintkezésbe kerül a mosogatófelület felszínével.

Márvány a mesterséges kő ellen

Vannak olyan stílusok, amelyek luxus vagy egzotikus designt igényelnek. Ez egy klasszikus, Art Deco és Ethno. Ebben az esetben egy kerámia vagy üveg mosogató nem valószínű, hogy méltó választás.

De a mosdó természetes kő a fürdőszobában fog kinézni. Erős, enyhén porózus kőzeteket használnak rájuk általában: gránit, onyx vagy márvány. Az ilyen termékek magas költséggel rendelkeznek, amelyet teljes mértékben igazol a feldolgozás összetettsége és az anyag kizárólagossága.

A márvány a felsorolt ​​ásványok leginkább sérülékeny. Rendszeres tisztítást igényel, különben kellemetlen, nehéz eltávolítani plakk formákat a mosogatón. Zsetonok és repedések is állandó fenyegetést jelentenek a márvány fürdőszobai felszerelésre.

A mesterséges kő nem kevésbé gyönyörű, mint a természetes társaik, de megfizethető és a legjobb teljesítmény jellemzőkkel rendelkezik. A polimerek és a kőpor alapanyaga bármilyen stílusi trendhez alkalmazható, amit az általunk bemutatott fotók összehasonlításával könnyen meg lehet tekinteni:

faipari

Ezt az anyagot ritkán használják a mosogatók gyártásában. Az abból készült termékek az elithez tartoznak, és kézzel készültek speciális kezeléssel és impregnálva vízzel szemben repedező készítményekkel.

A fa különös gondot igényel - csak semleges tisztítószerekkel és puha szivaccsal kell tisztítani. A védő felső réteg sérülése esetén a mosdókagyló gyorsan feleslegessé válik a víz hatása alatt.

Figyelem: négy évenként helyre kell állítani a fa mosogatót, hogy meghosszabbítsa az életét.

Shell alakú

A modern mosdók lehetnek:

 • négyszögletes
 • ovális
 • kerek
 • szögletes
 • aszimmetrikus

A legrugalmasabb egy négyszögletes mosogató. Minden méretű és stílusos fürdőszobához alkalmas:

A fürdőszoba kerek mosogatója szokatlannak tűnik, emlékezetes képet hoz:

De talán a legtapasztaltabb mosdókagylók oválisak:

Shell szín

A héjnak nem kell fehérnek lennie. A színe bármilyen lehet, mindaddig, amíg összhangban van a fürdő teljes színes megoldásával. Nagyon szép majolika vagy kézzel festett üveg:

Fürdőszoba mosogató méretek

A mosdó méretei a helyiségtől és a különleges igényektől függően változnak. Nem feltétlenül egy tágas fürdőszobában van szüksége nagyméretű mosogatóra, két kisebb tálat is behelyezhet, ha például több ember is használhatja a fürdőszobát egy időben reggel.

A standard héj optimális szélessége 50-65 cm, a mélységnek közel azonosnak kell lennie. A készülék magassága általában 80-85 cm.

A héj maximális szélessége 90 cm. Dimenziójának növelése érdekében ajánlatos kettős modelleket használni.

Kreatív fürdőszoba mosogató. Fényképkiválasztás

Összefoglalva, a mosogatók érdekes tervezési lehetőségeit kínáljuk. Talán inspirálnak valakit, hogy valami hasonlóat hozzanak létre otthonukban.

5 szabály a mosogató kiválasztására egy kis fürdőszobában

Egy kis fürdőszobában bidét, zuhanyzó vagy jakuzzi nélkül lehet. De héj nélkül - nem.

Kis fürdőszoba - kis mosdó

Ha egy kompakt fürdőszobáról beszélünk, akkor fel kell áldoznia valamit. Leggyakrabban - a tál mérete 32 cm-re, a mosdó szélessége pedig a szokásosnál kisebb - körülbelül 30 cm.

Fontos: nem számít, mennyit szeretne helyet megtakarítani, ne válasszon túl miniatűr modelleket. Velük, még a legpontosabb kezeléssel sem kerülheti el a padlón a fröccsenést.

A nem szabványos formák a nagy tereken is nagyszerűek.

Kompakt fürdőszobákhoz a megszokott klasszikusok: téglalap alakú, félkör alakú, négyzet alakú mosdók. Ha nincs helye egyáltalán, nézd meg a sarokmodelleket.

Fontos: téglalap alakú és négyszögletes héjokat úgy kell elhelyezni, hogy szűk helyeken történő mozgás közben ne ütköznek a sarkukba.

Nincs elég hely - válasszon felfüggesztési modellt

A falra szerelt felfüggesztett (konzolos) modellek optimálisak egy kis fürdőszobában. Vagy a mosogatógép felett elhelyezett különleges mosogató típusok. És ezek és mások nem igényelnek sok helyet, nem igényelnek bútorokat vagy támogatást.

Fontos: a mosógép felett elhelyezett mosogató egy speciális "lapos" vízelvezetővel rendelkezik. Úgy gondolják, hogy a szokásosnál gyakrabban elakadhat. Ezenkívül érdemes felmérni, hogy a mosógépet kis helyiségben kell felszerelni. Talán jobb, ha a konyhába helyezzük.

Kerámia és fém - optimális anyagok

A természetes vagy mesterséges kőből készült héjnak jelentős hátránya van. Nem lehet a falhoz rögzíteni - asztalra van szükség, amiért nincs hely egy kis fürdőszobában. Ugyanezen okból el kell hagynia az üvegmodelleket.

De a fajansz vagy rozsdamentes acélból készült mosogatópálca gyártása, felfüggesztése, szögletes, sőt edények formájában, amelyek alatt a mosógépet beépítették.

Fontos: a kerámiák gondozása sokkal könnyebb. Ezenkívül különböző színekkel rendelkezik, összhangban a belső terekkel.

Az utolsó érintés a megfelelő keverő.

A keverőnek két lehetősége van:

 • egy hosszú kifolyó univerzális keverő, amely mind a mosdót, mind a fürdőkádat tartalmazza. Ez jó, mert helyet takarít meg (lehet egy keskenyebb mosogatót vásárolni a lyuk nélkül a keverő számára);
 • két külön keverő. Ezt az opciót modernnek és esztétikusnak tartják. A fürdőszobában és mosogatóban lévő csatornák hossza eltérő lehet.

Fontos: ha kisgyermeke van otthon, akkor válasszon egy hosszú kútcsapot. Ez megkönnyíti a higiéniát.

Szakértői vélemény

Megkérdeztük a tervező Irina Krivtsova, és melyik mosogató lenne ő választani?

Ha nincs elég hely, a mosógép gyakran a mosogató közelében helyezkedik el, és egyetlen fedőlappal fedje le. Emiatt a mosogató magassága magasabb, mint a standard.

Azt javaslom, hogy a mosogatót behelyezzük a pultba. Olyan gyártót kereshet, aki rendelkezik a legszélesebb és legmélyebb héjjal. De ne felejtsük el, hogy mindez a fürdőszoba méretétől függ.

Kis (mini) mosdók WC-vel és fürdőszobával

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

Mosdó IFO Frisk RS020350000 szögletes (35 cm)

Mosdó Santek Forum WH110542 L

Santek mosdófülke WH110545 R

Santek héj Iris WH110514 sarok

Santek Baikal héj WH109651 65

Santek Sink Eris 1WH301972 46

Mosdó Jika Zeta 8153930001041 40

Mosogató Jika Lyra 8142730001041 45x35

Mosdó Jika Olymp 8156120001041 45

Mosdó Jika Olymp 8166120001041 45 sarok

Sink Laufen Pro 8.1695.6.000.104.1 35x35 cm sarok

Mosogató Jika Cubito 8114240001061 45x25 R

Mosogató Gustavsberg Logic 5393 L

Mosogató Jacob Delafon Odeon Up E4701 50x22

Mosogató Gustavsberg Logic 53939R01 R

Mosogató Jacob Delafon Odeon E4152-00 45x35

Mosdó Laufen Pro B 8.1595.3.000.104.1 (50 cm)

Mosogató Roca Gap 327477000 45x42 cm

Roca Bol 32787600N 42 mosogató fehér

Mosogató VitrA Geo 4422B003-0001 38

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Kis (mini) fürdőszoba mosogatók

A miniatűr mosdó már régóta nem egzotikus modern lakás. Kényelmes, aranyos kis WC-mosdók határozottan elnyerték országunk népességének nagy részét. Előfordulása elősegíti egy új típusú keverők megjelenése, amelyhez higiénikus öntöződoboz van csatlakoztatva, ami bidétként szolgál. A mosogatós mosdók ilyen keverők számára nagyon ígéretes alternatívát jelentenek a klasszikus bidéhez képest, és már nagyon népszerűek.

Mini mosdó - a tökéletes megoldás a WC-hez

A mini WC-mosogatók a világ számos fejlett országában elterjedtek. Kényelmüket és praktikumukat nehéz más módszerrel helyettesíteni. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a higiéniai problémák könnyen és kényelmesen megoldhatók.

Vásároljon mosdótál kis méretben egy fotóval az online áruházban

A kis méretű WC-k mosogatójának kiválasztásához nem csak a méreteire, hanem az egyes modellekhez kapcsolódó nagyformátumú képekre is összpontosíthat. A képen látható a választott modell általános kialakítása és minden tervezési jellemzője. Különféle lehetőségek szerepelnek a katalógusunkban:

A mosdó a WC-ben kicsi, a fénykép, amely tetszett, gyorsan szállítható bármely város az országban. Ha megfelelő választás, kétség vagy bizonytalanság felmerülése esetén lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal, és segít neked kiválasztani a legfontosabbakat. Minden mini mosdó a WC-hez, amit tőlünk vásárolhat, kiváló minőségű és nagy tartósságú.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Hogyan találhatunk kompakt vízvezetéket egy kis fürdőszobához

Ha lehetetlen egy kis helyiség felújítása, akkor fel kell venni a "méretű" vízvezetéket. Hogyan készítsünk egy kis fürdőszobát kényelmesen?

 • 1/1

A képen:

A mosógépet gyakran kis fürdőszobába is be kell szerelni. A 3 kg-os és 46 × 45 cm méretű, vagy 5-6 kg vászon függőleges terhelésű, 65 × 40 cm-es méretű mosóeszközöket lehet használni. A mosógépet 3,5 kg terhelésű, 68 × 46 × 46 méretben lehet elhelyezni. a mosogató alatt lapos szifon, a mérete 10 × 60 × 60 cm, de ez egy kellemetlen lehetőség: a mosogató túl magas, és a lábak pihentetnek a gépen.

A képen: mosdó 1116601101 gyár Ido.

Válassza ki a mosogató kialakítását és méretét

 • A mosogató hossza a falak közötti távolság. A szabványos hosszúság 50-65 cm, a kompakt modellek hossza 32 cm-től kezdődik, ilyen méreteket nem valószínű, hogy elkerülhető a fröccsenés, ezért ne vegyen egy nagyon kis mosdót, hacsak nem nagyon ritkán használja.
 • A mosdó szélessége a fal és az edény elülső szélétől való távolság. Standard: 44-46 cm A kompakt modellek 30 cm és még kisebb méretűek, de a 40 cm-es méret sokkal kényelmesebb.

Optimálisan. Egy kis fürdőszobában leggyakrabban 37 × 23,5 cm-es és 50 × 41 cm-es mini-mosdók közül választhatnak.

Példák a kis fürdőszoba mosogatójára.

Mennyit és ki termel?

 • Kompakt mosdókagyló turistaosztály. Költség: 1500-3000 rubel. Producer: Vidima (Bulgária), Santek (Oroszország), Gustavsberg, Ifö (Svédország), Ideal Standard (Németország), IDO (Finnország), Jacob Delafon (Franciaország), Jika (Cseh Köztársaság), Laufen ), A Sunrise kollekció a VitrA-ból (Törökország) stb.
 • Mosdó közép és magasabb árszegmens. Jacob Delafon (Franciaország) - 3200 rubel, Hatria (Olaszország) - akár 8000 rubel, Keramag (Németország) - 22000 rubel.

A kompakt mosdókagyló különböző helyeken található: a középső, jobb és bal oldalon. Általában felszerelik őket, és ritkán - a talapzatra történő felszereléssel. Vannak felső és félig beépített modellek. Az aszimmetrikus változatok érdekesek, különösen a "szárny", amely kiegészítőként használható, és maga a "szárny" is elindítható a fürdő lejtős oldalán.

A képen: a Roca gyár 327622..0 / 327623..0 mosogatója.

Corner mosdókagylók: jó megoldás!

Helytakarékoskodás és kényelem. A kis fürdőszobák arra késztetnek bennünket, hogy minden szabad területre csapódjanak, beleértve a sarkokat is. A falakon alig több mint 30 cm elegendő egy szögletes mosdókészlet felszereléséhez, felszerelhető szekrénnyel. Általában a sarokhéjak szimmetrikusak, de néha bal vagy jobb oldali modelleket is találhatunk, például a Hall-sorozat (Roca).

Árak és gyártók. Nagyon olcsó drágaköveket találsz 1200 rubelből: a Sigma 32 (Сеrsаnit), Olymp (Jika) sorozatból. De általában a sarok mosókagyló drágább, mint 2 ezer rubel. Például a PRO (Loveen), Retro (VitrA) modellek ára 2500 rubel, az Ove (Jacob Déláfon) 35 × 35 cm-es, a Minia (IDO) 37 × 23.5 × 15.2 cm-es mosdókagyló 3500 rubeltól.

A sarokmosócsövek a helyet leginkább megtakarítják.

A legjobb design WC-tál

Fordulj a sarokba. Vásárolhat egy WC-t saroktartóval, és tudod - a telepítési rendszert. A vágási sarok burkolattal van ellátva, és a keretszerkezet polcát polcként használják, több átlátszó polcot viselnek magasságban.

Vásárolunk "kompakt". A beépített lapos tartályokkal (vastagsága 10 cm-nél kevesebb) lehet, mivel a szerelési rendszer kevesebb helyet foglal el, mint a rendszeres WC-tálak. De nem mindig: figyelembe kell vennie a fal szélességét a befejezéssel, amely mögött a rendszer telepítésre kerül. A szerelt vécécsészék közül, amelyeket kisebb fürdőszobákba helyezzünk, vannak olyan modellek, amelyekben kisebb a tál (a hossza a falhoz való érintkezési ponttól a tál elülső széléig 46,5 cm). De mégis sokkal kényelmesebb, mint a 54-60 cm-es méretű modellek, szokásos módon vannak osztályozva (visszahívás: a WC-csésze fő mérete 65 cm).

A kompakt fürdőszobákban a gyártók falra süllyesztett WC-kkel, beépített sík tartályokkal és kisebb edényekkel ellátott modellek.

A WC-tálak árai és gyártói

 • Kompakt csuklós modellek az 1700-2600 rubel tartományban Jika; 7.000-ről 9.000 rubelre - SevenD (IDO); 5500-2000 rubel - Roca; 6,000-ról 30,000 rubelre - Jacob Delafon; mintegy 10.000 rubel - Gustavsberg.
 • A kis edényekkel és a saroktartállyal ellátott modellek Jacob Deafafont és Ideal Standard-t kínálnak.
 • Telepítési rendszerek Alcaplast (Cseh Köztársaság), Geberit (Svájc), Fänke, Friatec, Grohe, Sanit, Schwab, Teise, Viega (összes Németország), Wisa (Niderpandy), SAS (Franciaország), IDO, Ifö, Roca stb.

Példák a különböző gyártók telepítési rendszerére.

Fürdők kis fürdőszobához: mit vegyünk figyelembe?

Szabványos és kompakt. A fürdő standard méretei: 150, 170 és 180 cm hosszú, 70 és 75 cm széles, 40-50 cm mélységben. A kompakt fürdők 105, 120 és 140 cm hosszúak lehetnek; kicsit mélyebbek, mint a standardok. Amikor egy kis helyiségben elhelyezi a vízvezeték szerelvényeket, ne csak a javasolt kompakt fürdõk hosszúságára, hanem a szélességre is figyeljen. Általánosságban ez nem kevesebb, mint a standard, és 70 cm. A kis fürdőszobák néha sarokkáddal felszereltek, aero-hidromasszázs, ergonómikus mélyedések kényelmes ülőhelyekhez és halogén világításhoz. Például a Rosa fürdő aszimmetrikus modellje (Ravak) mérete 105 × 140/150/160 cm.

 • 1/3

A képen:

Egy kompakt fürdőben teljesen le tudod fürödni a babát, és a felnőtt ültetve ül. A kompakt modellek közül a modellek kissé mélyebbek, mint a standardok.

Árak és gyártók. A "Teliem" (Oroszország) leeresztett öntöttvas fürdő ára 5000 rubel, akril a Goldmanból (Olaszország - Hongkong) 8000 rubelből. A fürdőkád hossza Ida (VitrA) - 105 cm széles, szélessége 70 cm A rövidített fürdőket a BLВ (Portugália), Aessel, Bas, Aneo (all-Russia), Ifö, Ravak (Cseh Köztársaság), VitrA kínálja. Vannak fürdők, amelyeknek lejtős előlapja van a lábak irányába - Kaldewei (Németország), Üveg, Jacuzzi, Teuco (minden - Olaszország).

A zuhanykabinok raklapokkal vannak ellátva, leggyakrabban akril. A megbízhatóbb egy raklap, amelynek a tartalma nem csak a kerületen, hanem a középponton is. A nyitott tetejű kabinokban a légzés könnyebb, mint a levegő. Még egy kis kabin is lehet hidromasszázs funkcióval. A legtöbb fülke 2-3 bar nyomáson működik, de ha gyenge víznyomása van, akkor keresse meg a fülkét 1,5 bar üzemi nyomás mellett. Általában a zuhany fel van szerelve egy felsõ öntözõdobozban, egy expandált felületen ("trópusi esõ"), valamint egy kézi zuhanyzóval. Ha saját zuhanytálcát csinálsz, ne felejtsd el a létrát. A padló általában csempézett vagy csempézett.

A képen: egy raklap K-1787 gyár Kohler.

Tusoló kabinok kis fürdőszobához

A tömegek elkerülése érdekében. Összeszerelheti a fülkét, megvásárolhat egy monoblokkot, amelynek falai és tetője van, és képes tárolni egy adott mikroklímát; gyakran gőzgenerátorral és más kényelmes funkciókkal rendelkezik. A kész zuhanyzók legkisebb méretei 70 × 70, 80 × 80 cm vagy 90 × 70 cm, de a szakértők legalább 90 × 90 cm-es kabinokat javasolnak annak érdekében, hogy ne kössék a könyökét.

Árak és gyártók. A legkedvezőbb árú zuhanyzó 11000-17000 rubel lesz. Zuhanykabinok találhatók, beleértve az Heritage Baths, Imperial Bathrooms, St. James (Nagy Britannia), Dorff, HSK, Hüppe, Sprinz (minden - Németország), Üveg, Jacob Délafon, Jacuzzi, Roca, Teuco.

Kis fürdőszobákban a kis zuhanykabinok alternatívak lehetnek a Copax fürdők számára.

Kombinált modellek

Két egyben: kád és zuhanyzó. Elfogadható lehetőség egy standard fürdőszobához. Mint a zuhanyzókarok, összeállíthatja őket: vásárolhat kádat, vegye fel a csúszó vagy összecsukható függönyöket, rögzítéseket. Ebben az esetben a fürdő kiegészíthető a szükséges funkcióval ellátott zuhanytálcával. Vannak kombinált mosdókagylók, szekrények, alváz, WC-tálak kombinálva bidével vagy bidével (kézi zuhany).

Árak és gyártók. Kész modellek megtalálhatók az Apollo-ban, a Golfban (mindkettő Kínából), az Albatros, a Revita (mindkettő Olaszországból), a Niagara (Korea), a Novitek (Finnország), a Sesana (Olaszország), a Dorff, a Ifö, a Jacob Delafon, a Jacuzzi,. A viszonylag olcsó kombinált megoldások (Apollo) 60 ezer rubelből fognak költeni. A legdrágább modellek ára 400.000 rubel (Jacuzzi, Teuco). A Hüppe a kombinált zuhanyzókereteket szállítja, amelyeket egy kézmozdulatokká alakítanak át, amikor az ajtókat behajtják. A zuhanypanelek НnsgOhé (Pharo márka, Németország), Titan (Olaszország) Balteco (Észtország), Doctor Jet (Oroszország), Jacob Déláfon, Roca.

Kombinált modellek (kád + zuhany) a szabványos fürdő méreteihez illeszkednek.

Szerelési tűrések

Megfordulni. Legalább 60 cm távolságra kell lennie a WC előtt és legalább 20 cm-re az oldalán. A "20 cm" szabály a többi vízvezeték szerelvényre is vonatkozik, ha kényelmesen használni kívánja őket. A mosdókagyló a padlóról 80-85 cm magasságban van rögzítve, minden ember számára kényelmes. Mielőtt a mosogató és a fürdőszoba elhagyja a helyet - legalább 70 cm.

Mosogató a fürdőszobában - 105 kép gyakorlati ötletekből és új termékekből

Mosogató a fürdőszobában - alapvető jellemző. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdó nélkül.

Nézzük meg, mit kell figyelni, amikor kiválasztja ezt az elemet vízvezeték és fontolja meg a népszerű lehetőségeket.

Melyik méret közül választhat?

A megoldás a felületen van. Egy kis fürdőszobához egy kis mosogatót kell elhelyezni. Kényelmes lesz ilyen mosdó, mert nem sok helyet foglal el.

Egy nagyméretű yardáért egy kis mosogató nem lenne helyénvaló. Nem illeszkedik sem stílushoz, sem mérethez.

A mosdót a helyiségnek megfelelően kell felszerelni. Néhány tervezési megoldás kettős mosogató telepítésére szolgál. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a távolságnak legalább egy méteresnek kell lennie.

Ajánlások a mosogatók kiválasztásakor:

 • Ragaszkodjon ugyanolyan stílushoz minden vízvezetékhez;
 • Válasszon olyan modelleket, amelyek a víz túlcsordulásából egy lyukkal rendelkeznek;
 • Ügyeljen arra, hogy a mosogatóban lévő lyukak száma a keverő telepítésétől függ;
 • Ellenőrizze az elemet zsetonokra, repedésekre és egyéb károkra;
 • Mérje meg előre a méreteket;

A konzol mosogatói

A mosdók a fürdőszobában nem ritkák. A konzolos modellek a legegyszerűbb, ugyanakkor népszerű modellek.

előnyei:

 • A mosdókagyló telepítése nem sok időt vesz igénybe.
 • Gyakorlati és egyszerű használat;
 • Alkalmas kisebb helyiségekhez;
 • Helytakarékos. A konzolokkal való rögzítés lehetővé teszi a helytakarékos és elhelyezést: egy kosár ruhával, további polcok beszerelése.

hátrányai:

 • Látható kommunikációs csövek, amelyek megzavarják az esztétikai megjelenést.

Bútor mosdókagylók

Függönyök a mosdó alatt a fürdőszobában - egy klasszikus változat, amely megtalálható minden 3 apartmanban. Ez egy darabból álló kialakítású, és további polcokra és fiókokra is lehet szüksége.

A telepítés percek alatt történik, csak csatlakoztatni kell a mosogatót a kommunikációhoz.

Fej és beágyazott opciók

Stílusos és elegáns opció - szállítmány mosdó, minden formatervhez alkalmas.

Jellemzők:

 • Formák sokfélesége;
 • Nincs lyuk a keverőhöz;
 • Felszerelt felső szekrények vagy munkalapok.

Figyelmeztetés. A felső szintek csak nedvességtől védett tárgyakra telepíthetők a termék gyors károsodásának elkerülése érdekében.

A beépített mosdó a fürdőszobában kis helyiségekben használható.

előnyei:

 • Nem sok helyet foglal el;
 • Illeszkedik a munkalapba;
 • Stílusos és modern design;
 • Egyszerűség és megbízhatóság. Könnyű szerelés és merev rögzítés zárójelekkel.
 • A süllyesztett kialakításnak köszönhetően védve van.
 • Tartósság és tartósság.

Anyagkiválasztás

Sokféle munkalap van a mosdó alatt a fürdőszobában. A vízvezeték tulajdonságai a kiválasztott anyagtól függenek:

Üveg mosogatók alkalmasak a high-tech stílusban. Készítsük el őket az edzett üvegből, ezért különböznek a tartósságtól. És a stílusuk egyedi stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

Az acél mosdókagylók tartós megoldást jelentenek. Nagyszerű kiegészítés lesz minden fürdőszobában. Jelentős hátrány: nem tisztítható a csiszolópor - tönkreteszi a felületet.

Porcelán mosogatók - népszerű választás, mert olcsó ár és kiváló formatervezés.

Corner mosogató a fürdőszoba fajansz nagyon ergonómikus. Lehetővé teszik, hogy ne csak helytakarékosak, hanem funkcionálisan is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő keverőt?

A mosdócsapot a fürdőszobában megfelelően ki kell választani, különben a víz egyszerűen lecsaphat különböző irányokba és kényelmetlenséget okozhat a tulajdonosok számára.

Ajánlások a kiválasztáshoz:

 • Döntse el a mosogató pontos célját: mossa meg kezét, macskát stb. A keverő magassága attól függ;
 • Válasszon egy keverőt a mosogató alakjának és méretének megfelelően (széles, keskeny, mély, lapos).

A keverő magassága és hossza e paraméterektől függ.

Vezérelve tanácsunkat, biztonságosan elmehet a boltba.

Az alábbiakban egy galéria a fénykép mosdók a fürdőszoba, ahol előre kiválasztani a megfelelő design.

Kis mosogató kiválasztása a fürdőszobában vagy a WC-ben

Egy kis fürdőszoba vagy WC kialakítása nagyon nehéz feladat, különösen, ha nemcsak kényelmes, hanem gyönyörű szobát szeretne kapni a kijáraton. Az egyik hasznos ötlet ebben az esetben egy mini mosogató telepítése lesz. És a funkció nem szenved, és a terület növekszik. Hogyan válasszunk egy kis mosogatót a WC-ben vagy a fürdőszobában próbáljuk megérteni ezt a cikket.

Ajánlások a kiválasztáshoz

A megfelelő mosogató kiválasztásához bizonyos műveleti sorrendet kell követnie.

 1. Mielőtt elmész az üzletbe, készítsen méréseket a helyiségekről. Ez lehetővé teszi, hogy kitaláljuk a helyszínen azt a tényt, hogy egy vagy másik mosogató bejut a kis szobájába.
 2. Kis téglalap alakú helyiségekben a tervezők tanácsot adnak egy sarokmini mosogató megvásárlásáról. Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket a legkisebb területi veszteséggel helyezze el.

Figyelmeztetés. Vásárláskor mindig ellenőrizze a gyártás minőségét és a házasság hiányát. A héjnak nem kell zsetonjai, repedései és egyéb hibái vannak.

A mini-shellek hátrányai és előnyei

Ha tanulmányozzuk az ilyen típusú vízvezetékek hátrányait és előnyeit, akkor a tapasztalt emberek arra a következtetésre jutnak, hogy a mini-mosogatóknak több hátránya van, mint az előnyök.

Előnyüknek tulajdonítható a szabad tér feltétel nélküli megtakarítása és a telepítés lehetősége, ahol a rendes mosogató nem illeszkedik.

De ezeknek az egységeknek a hátrányai valamivel többet találtak:

 1. Kis méret. A legtöbb mosdókagyló olyan méretű, hogy az egyszerű mosás nem mindig lehetséges. A kis mosogatók csak mosdóként szolgálhatnak.
 2. Spray víz. A keverő rossz választékával a víz elárasztja az összes falat és ugyanabban az időben.
 3. Funkcionalitás. Mint már említésre került, az ilyen mosogatószerkezetek alapvető működése egyszerű kézi mosáshoz vezet, mivel alig tudja majd teljesen fogni a fogakat vagy mosson az arcodon.

Azonban gyakran ezeket a termékeket kizárólag mosdókagylóként vásárolják a WC-ben vagy a kombinált fürdőszobában. Nagyszerű munkát végeznek ezzel a funkcióval.

Kis mosogatók és anyagok méretei

Jellemzően a miniatűr héjak méretei 30 cm és 55 cm közöttiek, és 25 cm és 55 cm közöttiek. A legelterjedtebbek a 45 cm hosszúságú modellek, amelyek szélessége 18 cm-es, de ez a méret optimálisnak számít egy kis vízvezeték szerelvényhez.

A gyártási anyagok szerint a mini mosdók nem különböznek a teljes méretű mosogatóktól.

 1. Kerámia és cserép - a mosogató hagyományos és leggyakoribb anyaga. Alacsony áron az ilyen termékek elégedettek mind a megoldások formájával, mind a színsémával. A kétségtelen előnyök közé tartozik az egyszerű gondozás és a megfelelő erő.

Alak és szerelési lehetőségek

A mini-héj telepítésének különféle változatai lehetővé teszik, hogy bármelyik konstrukcióhoz válasszon funkcionális mosdót. Lehetőség van a felfüggesztett, beépített vagy fektetett mosogató felszerelésére. Egy kis mosogatót egy tartóhellyel vagy szekrénnyel vásárolhat. Mindez az Ön preferenciáitól és tervezési ötleteitől függ.

A mini mosogatók telepítése nem különbözik a teljes méretű mosdókagylók beépítésétől. Általában ez a folyamat így néz ki:

Felfüggesztett mini mosogató. Az ilyen termék beszerelése a falra speciális csapok használatával. A legfontosabb ezeknek a csapoknak a helyes megjelölése és elhelyezése, mert szigorúan vízszintes helyen kell elhelyezkedniük, és egymástól való távolságuknak egyértelműen meg kell egyezniük a mosogató nyílásaival.

A jelölések alkalmazása után szükséges a lyukak fúrása, a csapok felszerelése és a már összeszerelt mosogatóval ellátott szifon és keverő segítségével. Ez a szerkezet speciális alátétekkel van rögzítve. Ebben a telepítésben nincs semmi bonyolultság, kivéve a szerkezet kis méretének hátrányát.

Mini mosogató tulipán. Ennek az egészségügyi terméknek a beszerelési folyamata majdnem megegyezik a felfüggesztett mosdó beépítésével, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben a szegecsek jelölésének magasságát a tulipán szárának magassága határozza meg. A mosogatót a már kialakított lábszárra helyezzük, amikor a láb már be van szerelve.

Mini mosdó és szekrény Valószínűleg a legegyszerűbb mosdó telepítése. Mivel a talapzat maga egy tartó, a telepítés csak vízellátással és vízelvezetéssel rendelkezik. Ugyanaz a szekrény rögzíthető a falhoz, akár szegecsekkel, akár ragasztóval. Bizonyos esetekben a szekrény egyáltalán nem támogatja, így bármikor eltávolítható vagy kicserélhető. A szekrény beállításakor fontos szerepet játszik a lábak megfelelő magasságállítása.

Corner mini mosdó. Az ilyen mosogató beépítése függ a kialakításától, mivel ezek felfüggeszthetők vagy állványokkal vannak ellátva. Ezért a rögzítést ugyanúgy végezzük el, mint egy teljes méretű héjban, figyelembe véve annak formai tényezőjét.

A kis mosogatók gondozása

Annak érdekében, hogy a mosdók hosszú ideig megőrizhessék eredeti megjelenését, számos egyszerű szabályt kell követni:

 • nem kell nehéz és hegyes tárgyakat dobni a mosogatóba, mert károsíthatja a textúra integritását;
 • az elzáródások elkerülése érdekében ne hajtson el hajót, gyapotot és kis szemetet a mosogatóba;
 • kövesse a vízvezeték anyagának kezelésére vonatkozó szabályokat;
 • Ne használjon súrolószereket az üveg felületén.
 • ne emelje ki a marószódát a kerámia mosásakor;
 • ne tisztítsa meg a természetes kő homokkal, szódával és sóval;
 • használjon speciális szivacsokat és tisztítószereket nemvasfémek és természetes kő termékekhez;
 • a kompozit anyagok foltjai szappannal vagy fehérítő oldattal eltávolíthatók;
 • a rézhéjak tisztíthatók citromlével - ez eltávolítja a zöldes árnyalatot, és a só, a liszt és az ecet keveréke ragyogóvá teszi a mosdót.

Tulajdonos véleménye

Anna, Moszkva: "Az új lakásban lévő fürdőszoba nagyon kicsi volt. Amikor a mosógép megvásárlásakor felmerült a kérdés, kétség merült fel arra vonatkozóan, hogy a gép illeszkedne-e a fürdőszobába, vagy szükség lenne-e a konyhába helyezni. Aztán elmentünk a boltokba, hogy lássuk, vannak-e kis méretű autók, és szerencsére megállapították, hogy nem csak kis autók, hanem mini-kagylók is voltak. Így az írógép konyhában való felszerelésének kérdését önmagában csökkentette, és a mosogató megvásárlásának problémája is megoldódott.

A felfüggesztett mini mosdót a mosógép méretéhez igazították, téglalap alakúak. Mosogató két lyukkal: a túlfolyáshoz és a víz elvezetéséhez. Ezenkívül a függőleges leeresztőcső szinte a falhoz közel helyezkedik el, oly módon, hogy ne zavarja a gép mosogató alá helyezését. Az egyetlen dolog, ami kicsit zavaró volt, hogy a lefolyó lyuk két kis lyuk formájában van, egy teljesen vízszintes felületen, mert a víz nem menekül gyorsan, mint a nagy mosogatókban. De ezt figyelmen kívül hagytuk, amikor kiválasztunk egy modellt, legközelebb biztosan figyelemre méltó az ilyen csekély. Általánosságban elmondható, hogy a függő mini-mosogató örömmel fogadta és megoldotta a csővezeték meglehetősen bonyolult problémáját egy kis fürdőszobában. "

Szergej, Vologda: "Úgy döntöttünk, hogy javításokat végeznek a fürdőszobában, és onnan távolítsuk el a régi vízvezeték-felszerelést, amelyet még mindig a szülők örökölnek. Megpróbálták használni egy kis helyet a maximálisra. Ennek eredményeként megálltunk egy háromszög alakú fürdő és egy szögletes mini-mosogatóval szemben. És úgy döntöttek, hogy egy kisméretű mosogatót vesznek magával. Ennek eredményeképpen egy kis helyiségben nemcsak a komfort, hanem a nem szabványos kialakítás is létrejöhetett, és emellett hagyta el az összes szükséges vízvezeték elemet. Sokan ezt a problémát megoldják egyszerűen a mosogató tisztításával és csak a fürdőszobában, de ez a lehetőség nem felel meg nekünk. Nagyon örülünk, hogy ezt a sarkos mosogatót egy talapzattal vásároltuk. És ott van, ahol különféle apróságokat tennének. "

Így ha a mosdót kis helyiségekbe kell helyezni, akkor a mini mosdók kiváló módot jelentenek. Ilyen megoldások tökéletesek irodákhoz, WC-khez és apró fürdőszobákhoz. A különféle lehetőségek lehetővé teszik, hogy egy mini mosogatóba illeszkedjenek bármilyen kialakításban.

Kis fürdőszoba mosogató

A Gustavsbergben található kis fürdőszobák alig 50 cm-nél kisebbek, a kis mosogatók kiváló minőségű porcelánból készültek. A jó mosogató gondozásának egyszerűnek kell lennie, és a mosogató hosszú ideig tart. Nem felejtjük el a designot! Függetlenül attól, hogy a fürdőszoba hogyan néz ki, valamint az esztétikai preferenciáitól, a kínálatunkban számos választékot találunk. A Logic fürdőszobai kollekció kifejezetten kis fürdőszobákhoz készült, ahol néhány süllyeszthető süllyeszthető. Itt megtalálhatók minden kis kagyló.

kis fürdőszoba mosogató

Kis tálca Nordic3 410050 - szerelés 50 cm-es csavarokra / konzolokra

A Scandinavian szabványoknak megfelelő funkcionális designdal rendelkező Nordic3 kisméretű mosogatók sorozata.

Artic 4450 Kis mosogató - Csavarozott / tartó, 45 cm

Artic kis mosogató sor, egyenes és derékszögű. Kis méretű modell, kis helyiségekbe való beépítésre.

Artic 4450 Kis mosogató - Csavarozott / tartó, 45 cm

Artic kis mosogató sor, egyenes és derékszögű. Kis méretű modell, kis helyiségekbe való beépítésre.

Estetic 410350 kis fürdőszobai mosogató csavaros rögzítéssel 50 cm

Kis fürdőszoba természetes fali mosogató, Estetic sorozat. Három színben kapható: fehér, matt fehér és fekete.

Logic 5197 kis mosogató - csavarozott / tartószerkezet, 50 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logic 5197 kis mosogató - csavarozott / tartószerkezet, 50 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logic 5197 kis mosogató - csavarozott / tartószerkezet, 50 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logic 5197 kis mosogató - csavarozott / tartószerkezet, 50 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logika 5393 Kis mosogató - csavarozott, 36 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logika 5393 Kis mosogató - csavarozott, 36 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logika 5393 Kis mosogató - csavarozott, 36 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Logika 5393 Kis mosogató - csavarozott, 36 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Kis Nautic 5540 mosogató csavarozáshoz, 40 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Kis Nautic 5540 mosogató csavarozáshoz, 40 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Kis Nautic 5540 mosogató csavarozáshoz, 40 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Kis Nautic 5540 mosogató csavarozáshoz, 40 cm

Kis mosható modell, amely kis fürdőszoba felszerelésére alkalmas. A modelleknél a keverő jobb vagy bal oldalán található lyuk található.

Kisméretű mosogató 7327 98 - csavarozott, szögletes elhelyezés

A mosogató sarokformája, helytakarékos.

Nautic 5550 kisméretű hüvelycsavar / tartószerkezet, 50 cm

Könnyen mosható kis mosogató, széles polcokkal.

Nautic 5550 kisméretű hüvelycsavar / tartószerkezet, 50 cm

Könnyen mosható kis mosogató, széles polcokkal.

Tippek a megfelelő mosogató kiválasztásához egy kompakt fürdőszobához

A fürdőszobai méretek elkerülhetetlenül befolyásolják az összes alkatrész méretét, valamint a vízvezeték szerelvényeket is. Ami a kagylókat illeti, pontosabban - a kicsi kagylókat, bőségesen vannak a boltokban, mivel a kompakt házak és lakások sajnos sokkal tágabbak.

Számos lehetőség van a mosogatók tervezésére, és számos lehetőség arra, hogy integrálják őket a kis fürdőszobák belsejébe!

Ha a fürdőszobában nincsenek nagy méretek, igyekezzen minimalizálni a belsejét kitöltő bútorok és kiegészítők számát.

Az eredeti kivitelezés segít a tervezésnek valóban lenyűgözővé tenni.

Kompakt alaptest - logikus kiegészítés a négyzetméteres belső térben

Kis fürdőszobák esetén a minimalista vagy a modern stílus sokkal előnyösebb a hagyományosnál

Egyébként a héj stílusa és működése nem függhet közvetlenül a méretétől. Végül is a kisméretű héjak sokkal nagyobb piaci részesedéssel rendelkeznek a piacon, mint a nagyok. Ez azt jelenti, hogy számos lehetőség közül választhat.

Mindazonáltal ragaszkodunk ahhoz, hogy a minimalista modellek jobban megfeleljenek a hagyományos és klasszikusabb kompakt fürdőszobákhoz. Ilyen esetekben mindenféle díszítés felesleges fölöslegesnek tűnik, a funkcionalitás és a praktikusság előtérbe kerül.

A legjobb, ha a mosogató alatt lévő szabad helyet úgy rendezzük el, hogy tárolási funkcióként szolgáljon.

Rendszerint a kagyló fehér, ami kibővíti a látványos kontrasztok kialakításának lehetőségeit.

A faelemek jelenléte hozzájárul ahhoz, hogy a fürdőszoba belseje melegebb és vonzóbb legyen.

A mosdó és a tükör szinte feloldódik a háttérben, egy rendkívül kifejező háttérkép minta ebben a fürdőszobában.

Még akkor is, ha úgy dönt, hogy nem foglalja el a mosdókagyló alatt lévő helyet egy szekrénnyel, egy törülközőtartó biztosan nem fog bántani.

A mosogató beágyazható a padlófelület felületébe

A mosogató szigorú alakja visszhangozza a tapéta geometriai mintázatát a fürdő falaira.

Egy másik látványos módja a mosdók beépítésének a fürdőszobai tervezésbe.

Sokan kedvelik a fehér vízvezetékeket, mert lehetővé teszi, hogy hangsúlyozza a formatervezés tisztaságát és tisztaságát

Az íves ablak kifinomult körvonalait a belső tér különböző elemei reprodukálják, és a mosogatót is beleértve

Az íves ablak kifinomult körvonalait a belső tér különböző elemei reprodukálják, és a mosogatót is beleértve

A magas szekrényekbe és öltözőasztalokhoz beépített mosogatók sokkal praktikusabbnak tűnnek, mint az önálló mosogatók - egy talapzaton vagy egy fej fölött, mivel racionálisabban szervezik a fürdőszobát.

A négyszögletes modellek előnyösek a kerek és ovális, bár bizonyos körülmények között mindhárom típus hatékonyan integrálható egy kompakt belső térbe. Az a tény, hogy a kagylókat elsősorban fehér színben állítják elő, legyen az oka a kontrasztos kombinációk létrehozásának és a vonzó díszítés kialakításának.