Legfontosabb > Tervezés

Kis lábfürdő

A modern betűkészletek méretei, anyagai és típusai változatosak. Milyen problémát jelentenek a Hruscsov típusú apartmanok lakói? Ezek kis fürdőszobák. Természetesen mindenki azt szeretné, hogy ezek a szobák kényelmesek, kényelmesek és praktikusak legyenek.

Kompakt fürdők méretei és formái

Kevesen tudják kitalálni, hogy egy kompakt, kompakt mini fürdõ is kényelmes lehet, a legáltalánosabb vízkezelési eljárásokhoz alkalmazva, tökéletesen illeszkedve egy tervezési megoldáshoz.

Ezzel az egészségügyi elem segítségével nem csak sikerül legyőzni egy kis helyet a teremben, hanem a lehető legjobban funkcionálni.

Mekkora a legkisebb kád a keresletben? A keresett modellek között pontosan a szögletes rövid modellek. Ezek a tervek kicsiek, nem szabványosak, a legalkalmasabbak egy kis méretű helyiség számára.

Annak ellenére, hogy csak egy gyermek helyezhető el egy tartályban, teljes magasságban fekve, ez nem befolyásolja a termék népszerűségét.

Különböző méretű formatervezéssel.

Például ez az űrlap lehet:

 • cseppek;
 • négyzet alakú;
 • ferde;
 • kerek;
 • háromszög;
 • ovális;
 • négyszögletes;
 • Kerekített élek.

A megrendelés alatt lehet poluvanna, alacsony és magas, sőt akár alma formájában, ha ilyen vágy van. A tervezési ötletek végtelenek, és néha segít a fürdő optimális és kényelmes megoldásában.

Nagyon szögletes cseppfürdő formájában, amely tökéletes még a legkisebb helyiségben is, nagyon kreatívnak tűnik. Érdemes megjegyezni, hogy ha nem csak egy fürdőszobát, hanem több beépített funkcióval rendelkező vízvezetékberendezést vásárol, akkor a kis méret teljes mértékben kompenzálódik a használat során. Ebben az esetben olyan funkciókról beszélünk, mint a hidromasszázs, az aero masszázs és a zenei kíséret. Miután lefeküdt egy ilyen fürdõbe, funkciókat és kellemes zenét foglalva elfelejthetõ bármilyen probléma, sõt, hogy a tál fele olyan nagy, mint a hagyományos termékek.

Ülőmedence

Egy mini-fürdő egyidejűleg szűk és kényelmes? Természetesen, ha az ülő mozdulatokról beszélünk.

Nem minden apartman rendelkezik elegendő méretű fürdőszobával, hogy ott telepítse a teljes fürdőt. Sok gyártó a termékcsaládban az úgynevezett mini fürdőket használja.

Rendszerint az ilyen termékek választják:

 • További vízvezeték-berendezések a helyhez kötött;
 • Orvosi célokra;
 • Azok számára, akiknek problémái vannak a vázizomrendszeri rendszerrel, mivel speciális ajtójuk van, ami kiküszöböli annak szükségességét, hogy lépjen túl a magas oldalon.

Az ülőgarnitúra, bár az öntöttvas, még az akril is egy keresett modell, és olyan előnyökkel is rendelkezik, mint a kompaktság, a sokoldalúság és a speciális lábtérrel felszerelt berendezések.

A termékek szögletesek és rendes négyszögletesek. Bent mindig van egy ülés.

A méret mérete 115x70, 100x70, 70x70 cm.

A modern gyártók széles skáláját kínálják az üldözőmedencéknek, amelyek tökéletesen illeszkednek a leginkább irreális és elegáns tervezési megoldásokba.

A kis fürdők jellemzői

Milyen paramétert kell keresnem a fürdőszoba kiválasztásakor? Természetesen az anyagon. Attól függ, mennyi ideig fog a termék új tulajdonosának szolgálni, legyen az erős és kiváló minőségű.

A sertés-vasfürdő jól melegszik. Vastag falai lassan felmelegszenek, és lassan hűlnek le.

Ma kereskedelmi forgalomban kapható kádak öntöttvas, acél, akril, kombinációja akril és polimer beton.

Az öntöttvas fürdő olyan termék, amelyet hosszú ideig gyártottak. A vasalatt sokkal korábban kezdtek érezni a vasat, mint az akril és más fémötvözetek, és ez az előnye. Pontosan mi? Ebben időigényes.

A termék előnyei közül érdemes megemlíteni a következőket:

 • Kiváló hővisszatartás;
 • Egyszerű telepítés és karbantartás;
 • A gyártók engedélye a különböző mosószerek használatára.

De vannak hátrányai.

A hátrányai a következők:

Az acélfürdő megbízható, azonban ez a vászon nehéz feldolgozni. Annak érdekében, hogy a fürdőkádak megfelelő és esztétikus megjelenésűek legyenek, különleges zománnyal vannak bevonva, amelyet a belső és a külső részre alkalmaznak. Ebben a kialakításban a termék a legvonzóbb és elegánsabb lesz. Az acélszerkezetekben van egy hátrány, és az alacsony kényelemben rejlik. A design súlya sokkal kisebb, mint az öntöttvas, ezért sokkal könnyebb telepíteni. Az előnyök közül érdemes megemlíteni a megfizethető árat, mivel az elfogadható áron maximális élvezetet érhet el.

Az akril fürdők a legnépszerűbb termékek, mivel nagyon könnyűek és különböző formájúak lehetnek. Ezenkívül lehetőség van arra is, hogy ilyen megrendelést vásároljon.

A negatív oldalak között megjegyezhető:

 • Magas költségek;
 • Alacsony szilárdságú.

Az akril fürdők nagyon törékenyek, és nagyon könnyű deformálódni, mert egy nehéz tárgyat a tartály belsejébe dobnak.

Érdemes megjegyezni, hogy az akril fürdő előnyei hihetetlen mennyiségűek:

 • Hosszú élettartam;
 • Alacsony súly;
 • Kiváló hővisszatartás.

A fürdő meleg vízzel történő feltöltése, hosszú ideig vízkezelést végez, és nem fog lehűlni.

Tippek a kis fürdők kiválasztásához

Ha a fürdõ nem hosszú, akkor ez nem válik szabadalmaztatva, vagy nem alkalmas a kiválasztásra.

A kis betűtípus hossza általában 120-150 cm, ez a méret nem teszi lehetővé a fürdést fekvő fekvés közben, de használhatja ülő vagy fekvő

Rövid vízvezeték-felszerelés vásárlásakor számos szempontra kell figyelni:

 1. A tervezési paraméterek. Különösen a legelterjedtebb átlagos lakás fürdőszobai design alkalmas a hossza 150 cm.
 2. Szükség van alaposan ellenőrizni a terméket hibákra, így nem lesz probléma a telepítéssel, vagy hogy a szükséges részek hiányoznak a készletben.
 3. Ügyeljen arra, hogy a lábak működjenek. Különösen a magasság beállítása zavarás nélkül.
 4. Rendkívül fontos, hogy megtudjuk, mely anyagból készül a termék, ami nagyon fontos, mivel ennek a kritériumnak megfelelően pontosan meg lehet határozni, hogy a tartály milyen módon képes ellenállni a hőmérsékletnek, valamint hogy mennyire praktikus és tartós.

A modern, magas színvonalú fürdőszobákon fogantyúnak és alulnak kell lennie egy hornyos felületen.

Lehet-e felszerelni a 115x70-es fürdőt?

Egy kis fürdőszoba önálló telepítéséhez a munkát szakaszosan kell elvégeznie anélkül, hogy megsértené a technológiát.

A fürdő saját kezével történő felszerelése meglehetősen megvalósítható feladat, de legalább egy személynek szüksége lesz időre, gondoskodásra és segítségre.

technológia:

 1. Az alap készítése, vagy más szavakkal a keret.
 2. Állítsa be a fürdőt a keretre.
 3. A lábak csatlakoztatva vannak.

A fürdőt építési szinten kell szintetizálni. Ügyeljen arra, hogy rögzített legyen a padlótól a fürdő aljától.

Hogyan alakul az alapítvány a fürdő alatt? Téglából készül, és a lefektetés magasságának kissé magasabbnak kell lennie, mint a korábban említett szint.

Ami a kötőanyagot illeti, a legáltalánosabb cement alapú ragasztó teszi. A szárításhoz legalább 12 óra szükséges.

Ha a fürdőt nem csak az alapra, hanem a falra is telepítik, a rögzítőelemek ebben a szakaszban kerülnek telepítésre.

Beépítés után a fürdőszoba és a fal közötti ízületek speciális egészségügyi betétekkel vannak bevonva.

A tégla alapzat elrejtéséhez speciális képernyő jelenhet meg.

Ülőmedence (videó)

Hogyan válasszon egy kis fürdőszobát az otthoni? A fenti ajánlásokra kell támaszkodnunk, gondosan közelítsük meg a felvásárlási folyamatot, és legfőképpen ne vezessünk világos reklámozással. Érdemes megítélni a vízvezetékberendezések tényleges előnyeit, hogy a telepítés és az üzemeltetés során ne szembesüljenek problémákkal. Általánosságban elmondható, hogy a mini-fürdőszoba kiváló és nagyon praktikus megszerzés.

Üdvözöllek nekem) Egy másik lábfürdő

Végül elmondtam a javítási történetemet is.
Megvettem a lakást 2012 őszén, néhány hónappal a ház elhelyezését megelőzően. A javítás akkor kezdődött, amikor megkapták a kulcsokat. mert az alapok korlátozottak voltak, és a lehető legrövidebb időn belül be kellett vezetni, mi magunk is tettünk valamit (köszönet illeti segítségüket minden közeli embernek, akik segítettek), munkát béreltek díszítőként (hála nekik is, szakértőként és lelkiismeretesen dolgoztak). Természetesen mentettem valamit, de általában nagyon boldog vagyok a lakásommal, nagyon szeretem. Kb. 5 hónap múlva, 2013 tavaszán lépkedtem, amikor csak a padlót és a fürdőszobát készítettem. Nem volt belső ajtó, sem a tapéta sem. Minden mást már elkészítettem / megvettem, amikor már éltem. Szerintem a javítás vége 2015 ősze, amikor megvettem az utolsó szekrényt. majdnem 3 év, ó horror. De én fizetett párhuzamos adósságok :), de én kategorikusan nem akartam venni kölcsön a bútorok vagy berendezések, megvettem, hogy az összeget felhalmozott.
Az oldalon, én csak egy lakás megvásárlása óta. Van itt néhány ötletem, amelyekért nagyon hálás vagyok a site alkotóinak és a fejlesztőknek! )
Szóval elég a dalszöveg))

House monolith-tégla torony. A lakás egyszobás, 50m2 (loggiák kivételével). Plusz 2 erkély, egy kicsi a konyhában - 1.1m2, a második - 5.8m2 a szobában. Van egy kis tárolóhelyiség, 1,44 m2, amelyben van egy öltöző.

Festett mennyezetek. Nos, ne vigyen bizalmat a feszített mennyezetekbe, és az ezen a webhelyen található hozzászólások alapján nem vagyok egyedül. :) Másrészt sokan nem készítenek mennyezetet a festéshez, félve a repedések miatt, amelyek az új ház zsugorodása miatt merülhetnek fel, beleértve a monolit-téglaházakat, amelyek egy kicsit összezsugorodnak. De a lakásban festettem mennyezeteket, nincsenek repedések. Tehát a tanácsom, legalábbis a monolithosok lakáslakói számára - ha akarsz, ne félj, a legfontosabb dolog az, hogy ne takarítson meg anyagokat és ne találjon jó mestereket :)
A mennyezet és a falak csomópontja festett polisztirol ereszcsíkkal van lezárva. 3 évig nem sárga, nem repedt. Tehát ebben az esetben nem látok okot arra, hogy sokkal drágább poliuretán társaimat használjam.
A szokásos fürdő, öntöttvas, úgy tűnik, Novokuznetsk. Kezdetben lábakon akartam lenni, de sajnos csak az ovális fürdőket láttam a lábakon, ami nem praktikus. Kétségei merültek fel arra nézve, hogyan néz ki egy közönséges fürdő, ha gyönyörű lábakat készített. De miután látta az IROSH fürdőszobáját, a kétségek eloszlottak, amiért köszönetet mond! A kínai barátnőm találta meg a lábát az egyik kínai site-on. Ő vásárolta meg nekem. A bronz nem volt elérhető, krómot kellett vásárolnom, majd újrafestettem. 70% -ot fizetett nekem, és egy csecsemőt és egy kínai nőt, aki hozta nekem :). Nagyon elégedett azzal a ténnyel, hogy a matrac / láb törölközőt a fürdő alatt lehet nyomni, és minden alkalommal, amikor belépsz a fürdőszobába, nem tapadsz.
Falköves mosdóval, tükörrel, lámpákkal, törülközőtartóval, mosodai kosárral - IKEA. Hol van anélkül?). Probléma volt a mosogatóval. Mire megvásárolták, a keverők már megvásároltak, és a mosdók is. Csak bronzot akartam. A mosdókagyló is túlcsordultak és lecsaptak, de persze króm. Amikor megkérdeztem az áruház tanácsadótól, hogy lehet-e króm gyűrű nélküli mosogatót használni a túlfolyó lyukon, pozitív választ kaptam. De otthon azt találtuk, hogy egy csatorna van ehhez a gyűrűhöz és anélkül. Szerencsére megtalálták, hol lehetett újrafényképezni. Igaz, hogy a festék nem annyira stabil, mint azt ígérték - most a gyűrű kissé lehúzódik. De ez, mint kiderült, nem minden probléma. A mosogatót bronzkeverővel és lefolyóval kellett összekötni. Vettem egy másik szifont, és raktam egy dobozt. Szegény apám 3 napig szenvedett, amíg nem tudott összegyűjteni mindent, türelmét csak irigyelte. A mester valószínűleg elküldené nekem :)
Mosogató függőleges terheléssel, a tervezésem a legjobb lehetőség. A függő WC a legkönnyebb, Oroszországban készült, nagyon jó, boldog vagyok :).
Most a fotó:

Kis méretű fürdők típusai, mérete és anyaga

Első pillantásra a fürdő úgy tűnik, hogy egy közönséges egészségügyi berendezés, amely szükséges a tisztaság és a higiéniai eljárások fenntartásához. Valójában a pihenés, a pihenés és a test gyógyulásának is szolgál.

Ezért a lakástulajdonosok annyira vonakodnak attól, hogy megtagadják a szabványos mosóedény felszerelését a zuhanytálca kedvéért, még a szűk helyiségekben is. Szerencsére a modern betűkészletek méretei, anyagai és típusai annyira változatosak, hogy egy kényelmes kis méretű modellt választanak. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a kis fürdőket, amelyek kis méretűek, a lehető legkönnyebb használhatóságot biztosítják.

méretek

A nem szakember számára nehéz megérteni, hogy milyen méretű fürdőt lehet kicsinek tekinteni, és hogy kényelmesen használható-e. A termékkategória meghatározásakor a gyártók általában a 150-175 cm hosszú és 70-75 cm széles mosó tartály szabványos méreteiből állnak. szabvány:

 • A kis betűk hosszúsága általában 120-150 cm, ez a méret nem teszi lehetővé a fürdést fekvő fekvés közben, de használható ülő vagy fekvő helyzetben. Problémák egy kis hosszúságú mosó tartályban előfordulhatnak magas termetű emberekben.

Fontos! Kisebb fürdő vásárlásakor kompromisszumos kompromisszumot kell találni, amely szűk helyeken és kényelmesen használható. A legegyszerűbb formát egy kis betűtípushoz szögletesnek tekintik. Egy aszimmetrikus vagy szimmetrikus saroktál, beépített tárolóterekkel, jelentősen megtakaríthatja a kis helyiségben szabad helyet.

A szabványos méretű betűtípusokat általában fekvő rekeszeknek nevezik, mivel lehetővé teszik a közepes magasságú emberek higiéniai eljárását. Ez az opció a legkényelmesebbnek tekinthető, mivel ilyen fürdőbe merülhet. De egy ilyen modell telepítése elengedhetetlen luxus a tipikus lakások szűk helyére. Szög vagy normál tál kis méretű:

 1. Ülő. A mosogatótartályokat, amelyek hossza nem haladja meg a 120-130 cm-t, üldöztetésnek hívják. Az ilyen modelleket a helyiségben lévő súlyos helyhiányos körülmények között telepítik, mert csak egy gyermek kényelmesen mossa le őket. A modern akrilfülkék beépített üléssel készültek, így sokkal kényelmesebb a használatuk.

Érdekes, hogy egy kis sarokmosó tartály sokkal kényelmesebb lehet a használatnál, mint a szabványos, mivel a jobb vagy bal oldalra szerelhető, ami megkönnyíti a tér rendezését a szobában.

alak

Ha csak fürdőkádhoz öntöttvas használták, a modellek alakja és mérete nem volt teljesen más. Most a betűkészletek sokkal kompatibilisek az anyagok feldolgozásában, így a gyártóknak lehetőségük van arra, hogy több levél, ovális, kör alakú, sokszög alakú termékeket készítsenek. A forma a kád méretével együtt meghatározza a használat kényelmét. A kis fürdők legnépszerűbb kialakításai:

 • Direct. A 150 cm hosszú, ovális vagy téglalap alakú betűk tökéletesen illeszkednek a standard fürdőszoba falai közé. Az ilyen modellek telepítése megoldja a szabad helyhiány problémáját, ami a helyiség ésszerű használatát teszi lehetővé. Egyenes kád öntöttvasból, acélból, akrilból és műkőből készül, általában kevesebb mint egy sarokba kerül. A tál kis mérete lehetővé teszi, hogy csak üljön és feküdjön fel, amikor ugyanolyan méretű szögmodell fekszik.

Tapasztalt mesterek nagyon apró egészségügyi létesítmények tulajdonosainak ajánlottak, hogy figyeljenek a tál alakú betűtípusokra. Ezek a modellek kis méretűek, kerek vagy ovális alakúak, és a mélység sokkal nagyobb, mint a szabvány. A tál mélységének növelésével teljesen vízbe merülhet, még ülő helyzetben is.

anyagok

Egy kis fürdő meglehetősen gyakori vízvezeték szerelvény, mivel a lakástulajdonosok alapított tömege nem engedheti meg magának, hogy standard méretű betűtípust telepítsen a standard lakásokban lévő kis méretű fürdő miatt. A kompakt modellek gyártásához mindenféle anyagot használnak:

 1. Öntöttvas Ez hagyományos anyag a mosogatógépek gyártásához, nagy tömeg, alacsony hővezető képesség és nagy mechanikai szilárdság. Nehéz találni kis méretű öntöttvas fürdőket, de a magas költségek ellenére az ügyfelek nagyban értékelik és értékelik őket. Az anyagból származó betűk lassan lehűlnek, nem okoznak zajt a vízgyűjtés során, egyszerűen telepíthetők, több mint 50 éve szolgálnak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy kis méretű mosóedény vásárlásakor ellenőrizze a termékek megfelelő minőségbiztosítási tanúsítványának rendelkezésre állását, valamint gondosan szemrevételezheti a terméket zsetonokra, repedésekre és rejtett hibákra.

Alacsony fürdő - akár 40 cm magas

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Ügyfeleinket kínáljuk

 • Gyors szállítás - 24 órán belül.
 • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
 • Kiváló minőségű termékek garanciával.

Termék kód: 41630

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 41629

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 41452

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Kis fürdőkádak a fürdőszobákhoz

A korlátozott helyiségű fürdőszoba nem egy mondat. Az online áruházban kompakt betűtípust vásárolhat, amely illeszkedik bármilyen elrendezésbe.

A választékban különböző formájú kis kádak:

 • téglalap alakú;
 • négyzet alakú;
 • kerek;
 • egy lekerekített sarokkal;
 • aszimmetrikus.

Különböző kis helyiségek esetén a megoldás egyéni. A választás a helyiségtől és a helyiség alakjától függ. De a kis fürdők nem csak kompakt szobákhoz használhatók. Segítenek az egészségügyi berendezések költségvetésének megtakarításában, valamint a zuhanyzókabinok mellett. Ha szükséges, kiválaszthatja a hidromasszázs modellt. Számos fürdőben promóciókat, kedvezményeket és ingyenes szállítást végeznek a Moszkvai Ring Roadon belül.

Alacsony fürdő - akár 40 cm magas

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Ügyfeleinket kínáljuk

 • Gyors szállítás - 24 órán belül.
 • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
 • Kiváló minőségű termékek garanciával.

Termék kód: 41630

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 41629

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 41452

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Lábfürdő

Termék kód: 107228

Méretek (dshg): 170x75x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: igen, teljes

Termék kód: 107240

Méretek (dshg): 170x70x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: igen, teljes

Termék kód: 107208

Méretek (dshg): 170x70x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Termék kód: 106906

Méretek (dshg): 170x70x39

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 107218

Méretek (dshg): 170x80x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: igen, teljes

Termék kód: 107212

Méretek (dshg): 150x70x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Termék kód: 106561

Méretek (DSHG): 120x70x38

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 106902

Méretek (dshg): 150x70x41

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 107226

Méretek (dshg): 170x75x42

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Termék kód: 107069

Méretek (dshg): 170x70x37,5

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Termék kód: 101981

Méretek (DSHG): 170x70x59

Termék kód: 106684

Méretek (dshg): 170x70x41

Termék kód: 106964

Méretek (dshg): 170x75x43

Fogantyúk: igen, teljes

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 106700

Méretek (DSHG): 170x75x41

Termék kód: 107210

Méretek (dshg): 160x70x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Termék kód: 106576

Méretek (dshg): 105x70x37

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 106574

Méretek (dshg): 105x70x37

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 106904

Méretek (dshg): 160x70x39

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 107246

Méretek (dshg): 170x85x42

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: igen, teljes

Termék kód: 107072

Méretek (dshg): 170x70x37,5

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: igen, teljes

Termék kód: 106845

Méretek (dshg): 160x70x41

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 106962

Méretek (dshg): 160x75x41,5

Fogantyúk: igen, teljes

Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható

Termék kód: 107239

Méretek (dshg): 170x70x42

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: nem, nincs telepítés

Termék kód: 107236

Méretek (dshg): 150x75x40

Csúszásgátlóval. bevont

Fogantyúk: igen, teljes

Belső kialakítás - a művészethez képest minden részletre figyelni kell! Amikor eljön az ideje, hogy megváltoztassuk a fürdőszobát, gondosan válassza ki a vízvezetéket. Ha klasszikus, keleti vagy etnikai irányú előítéleteket tervez, akkor a legjobb, ha megnézzük a lábfürdőt.

előnyök

Az ilyen típusú designokat számos pozitív tulajdonság jellemzi, például:

 • Nagyon vonzó, ami lehetővé teszi, hogy a legkisebb részletességgel átgondoljon a belső téren, tökéletesen hangsúlyozza a klasszikus stílust, ízelítőt ad a luxusnak, még a szerény méretű fürdőszobákban is nagyon hatásosnak tűnik,
 • Helytakarékosak, lehetővé téve egy kis helyiség használatát a lehető leghatékonyabban
 • Egyszerűbben tisztítsa meg a szobát
 • Stílusos és kifinomult megjelenésűek.

Néhány fontos árnyalat

Mielőtt egy lábfürdőt vásárolna, figyeljen bizonyos pontokra, például:

 • A sima és csúszós felületek ezt a tervezési instabilitást,
 • A termékek formája gyakran ovális, lekerekített, ami fontos a telepítés során és egy adott modell kiválasztásánál,
 • Szükség van a gondozásra és a karbantartásra, különben a fényűző megjelenés hamarosan nem lesz olyan ragyogó.

Megvásárlása tőlünk, biztos lehet abban, hogy a termékek minősége és a gyártók megbízhatósága, személyesen ellenőrizzük az összes árut és garantáljuk őket.

Lábfajták fürdő. Stílus döntések és méretek

Miután egy szűk célból egy másodlagos előfeltételből egy gyönyörű és kényelmes szobába került a vízkezelés és az érzelmi megkönnyebbülés érdekében, a fürdőszoba egy lakóház vagy ház életterének teljes jogú részévé vált. És ha a standard apartmanok fürdőszobái minimalista stílusban vannak díszítve, akkor az egyes épületházak tágasabb szobái lehetővé teszik a gótika, a rokokó vagy a királyné klasszikus stílusának az eredeti stílus díszítésével történő törlését, ahol a képen látható módon a láb alakú fürdőszoba eredeti alakja a központi része.

A szoba jellemzői a fürdőkád lábak telepítéséhez

A különféle anyagokból készült, klasszikus fürdőkádak díszített, ívelt, ívelt lábakkal vannak felszerelve, amelyek megfelelnek bizonyos stilisztikai követelményeknek:

 • A fürdőszoba nagymérete, amelyben egy elegáns, lábas lábazattal ellátott fürdőkád központi helyet foglal el, és belsőépítészetként szolgálhat;
 • Többszintű mennyezeti szerkezetek többféle mesterséges megvilágítással. A fürdőszoba masszív függönyökkel díszített ablak jelenléte csak a szabadon álló fürdő kifinomultságát hangsúlyozza az oroszlán lábán;
 • A szoba általános stílusának megfelelően a természetes anyagokból készült masszív bútorok és a kerámia betétekből készült rézből vagy sárgarézből készült egészségügyi berendezések;
 • Speciális mérnöki hálózatok hozták a fürdő telepítésének helyére, amely képes nem csak a víz ellátásának és eltávolítására, hanem esztétikailag is illeszkedik a kiválasztott stílusba. A szabványos felszerelés felszerelése nem megfelelő, ha a lábakon külön álló betűtípust szerelnek fel, amely alatt a hely minden oldaláról megtekinthető.

Különféle stílusok

A házak és lakások belsőépítészetében használt nagyszámú építészeti stílus magában foglal egy exkluzív kerámia vagy fém fürdőt a fürdőszobában, díszítő elemekkel ellátva:

 • A klasszikus stílus harmonikusan illeszkedik az egyes házak és közepes méretű szobák meglehetősen tágas szobáihoz, amelyek néhány lakásépületben rejlenek. Szigorú vonalak építészeti elemek, puha diszkrét dekoráció, pasztell színek és ovális alakú mosogató és fürdőszoba. Ilyen belsejében jó a klasszikus klasszikus fürdők használata hajlított alakú lábakon. A fapadlók, a klasszikus bútorok és a túlzott dekoráció hiánya tökéletesen ötvözi a klasszikus fürdőszobát, és elegáns és kényelmes légkört tölt be a szobában;
 • Reneszánsz vagy barokk. Két nagyon hasonló stílust jellemző a nagy szobák. A domborított mennyezetek, komplex alakú filé, nagy számú oszlop és dekoratív stukkó elemek jellemzik. Az ilyen helyiségben elhelyezett, "arany" bevonattal ellátott bonyolult keverőkészülékkel ellátott aranyozott fürdőkád hangsúlyozza a belső tér gazdagságát és kifinomultságát;
Lábfürdő klasszikus stílusban
 • A XIX. Század második felétől származó szoba viktoriánus stílusú, masszív fából készült elemekkel, sötét árnyalatokkal és természetes díszek falak textil dekorációjával. A viktoriánus stílus belsejében található lábfürdő tökéletesen ötvözi a design elemek széles választékát. A nagy és kicsi részletek a tisztelet, a finom íz és a stabilitás légkörét hozták létre;
 • Az indiai és egyiptomi stílusok, amelyeket a tervezők gyakran használnak, egyszerűen elképzelhetetlenek a lábfürdő nélkül, amely hasonlít a fáraók és a rajahok fontjához. Az ilyen fürdők lábai nemcsak a szerkezet tartóelemei, hanem nagyobb mértékben olyan díszítőelemek, amelyek magukra vonzza a formák kialakításának és eleganciájának finomítását. Formájuk és formatervük mellett megkülönböztetik a nemesfémeket utánzó bevonatot is;
 • A retro stílus inkább a közepes és kis méretű szobák díszítésére jellemző, ahol ókori díszítő elemeket és egészségügyi eszközöket használnak. A patinával bevont, polírozott rézfüllel rendelkező, félig antik fürdő jól illeszkedik a retro belső térbe. Az öntöttvasból, rézből vagy rézből készült, összetett alakú edény hangsúlyozza az antik belső tér kifinomult egyszerűségét és a helyesen kiválasztott bútorokat és kiegészítőket.

A fürdő mérete és alakja

A fürdőszobák felszerelésének méretei, valamint az alkalmazott építészeti stílus befolyásolják a telepítendő fürdő alakját és méretét. Az ovális lábfürdőt egy felemelt vagy két éllel gyakrabban használják a szoba közepén, a falaktól távolabb. A tál lenyűgöző méretei lehetővé teszik a további zárt szerkezetek elhagyását függönyök és képernyők formájában, amelyek meggátolják a víz fröccsenését.

Tipp: A retro stílusú dekorációval rendelkező fürdőszobák viszonylag kis helyiségeiben egy kis kád lábaival a falhoz közeli távolságra vagy közvetlenül a szoba ablakánál helyezkedik el, amely harmonikusan illeszkedik az általános stílusba, könnyű használni és nem okoz nehézséget a közművek karbantartásához.

A helyiség alakjától függően célszerű lehet különféle, nem szabványos berendezéseket használni, amelyeket egyre gyakrabban használnak az egészségügyi berendezések gyártói. Például a lábakkal ellátott sarokfürdő lehetővé teszi a tervezőknek, hogy hosszú, hosszúkás helyiségekben tartsák az általános választott stílus és használhatóságot. Gyakran használják ilyen esetekben a megjelenés vizuális változása és a térképezés szinte teljesen kiküszöböli a hátrányait a rekonstruált szoba.

következtetés

Bármi legyen is a szobatulajdonosok választása, a faragott lábakon lévő gyönyörű fürdőnek hangsúlyt kell fektetnie a szoba stilisztikai jellemzőire, és elegendő és komfortérzetet kell töltenie.

Ülő fürdő a kis fürdőszobákban

A kis méretű fürdőszoba is kényelmes lehet, ha helyesen megközelíti az elrendezést. A fő helyet a fürdő veszi, ami azt jelenti, hogy olyan modellt kell választania, amelyben a funkcionalitás és a komfort kompakt méretű. És a legjobb lehetőség itt egy sitz fürdő, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Ülő fürdő a kis fürdőszobákban

Ülőfürdő a belső térben

A sitz fürdő jellemzői

Az ülőfürdők nem lehetnek a hagyományos fürdők teljes értékű cseréje, és mégis igen nagy a keresletük. A gyártók folyamatosan fejlesztik az ilyen termékeket, javítják ergonómiájukat és új funkciókat adnak, így nagyon kényelmesek a működésük során. A fürdők alakjában, megjelenésében, méretében, gyártási anyagában különböznek, és annak érdekében, hogy ne tévesszen meg a választás, jobb megismerni alapvető jellemzőit.

Alak és méret

Fürdőkád ül - egy fotó

A standard modell egy négyzet vagy téglalap alakú tál, amelynek ülése és alacsony oldalai vannak. Ez a fürdőszoba könnyű és jól illeszkedik a fülkékbe és a sarokba, mert sima falai vannak. De a legnépszerűbbek a háromszög alakú ovális és szögletes modellek, valamint az eredeti aszimmetrikus alakkal jellemezhető designer fürdők. Lehetőség van sima és ferde oldalra, figurális élre, magas hátra és ajtókra.

Négyszögletű hip fürdő

Sit-bath méretek:

A nagy méretű, nem szabványos modellek - 135x135 cm, 140x140 cm és a leginkább átfogó 150x150 cm-esek - a termékek magassága 35 cm-ről 60-ra változik, és az ajtókkal rendelkező modellek magassága 0,8 és 1,2 m között van. nagyon jó teljesítményt mutatnak - 95 és 230 liter között.

Az ülőfürdőnek elegendő kapacitása lehet a kényelmes fürdéshez.

felszerelés

A kis fürdők kényelmesebbé tétele érdekében a vízvezetékgyártók további felszereltséggel bővítik szabványos képességeiket:

 • hidromasszázs rendszerek, oldalsó kezelőpanellel;
 • levegőmasszázs;
 • ózon sterilizáló;
 • speciális lámpatestek fényterápiához.

Az akrilfülke ajtóval és hidromasszázszsal rendelkezik

Emellett különböző típusú modellekben rozsdamentes acélból készült korlátok, fejtámlák, kettős elvezető rendszer, szivattyú és vízmelegítő is lehet.

Többfunkciós csípőfürdő

A legkényelmesebb ajtókkal ellátott kádak, amelyek kifejezetten a fogyatékkal élők számára készültek. A modelltől függően az ajtók az elülső vagy a végoldalon helyezhetők el, befelé vagy kifelé nyílva. A bejárati magasság mindössze 15 cm, teljes építési magassága legfeljebb 1,2 m. A belső felületek csúszásmentesek, mindig vannak korlátok, és egy keverő, termosztáttal és hidromasszázs fúvókákkal általában a csomagolásban található. Ezek a fürdők ideálisak az idősek, a kisgyermekes családok, a terhes nők és mindenki más számára örömmel.

Hip fürdő az ajtóval

Hip fürdő egy ajtóval a fürdőszobában

Javallatok meleg ülőfürdő használatához

Gyártási anyagok

Az ültetőfürdők előállításához különféle anyagok kerültek felhasználásra, ami jelentősen növeli a hatótávolságot, és lehetővé teszi, hogy bármelyik stílust kiválasszon. Az anyag típusa nemcsak a külső adatokat, hanem a fürdő költségeit, valamint az erősségét és tartósságát is érinti.

Akrilkád

Ezen típusok mellett vannak fodrász, temperált üveg, plexi, valamint kombinált modellek.

Fajanszfürdő

Ajánlások a kiválasztáshoz

A modell kiválasztásakor a legfontosabb kritériumok a következők: könnyű kezelhetőség, tartósság, a fürdőszobai belső térnek való megfelelés és a telepítés bonyolultságának mértéke, ha a telepítést önállóan kívánják elvégezni.

A fürdő kiválasztásánál figyelembe kell venni minden családtag fizikumát, hogy azok, akiknek a legnagyobb testmérete van, kényelmesen ülhetnek fürödni.

Még egy kis fürdőnek is kényelmesnek kell lennie.

Miután meghatározta a tál optimális méretét, válasszon egy helyet a fürdő alatt. Itt meg kell vizsgálni a kommunikáció helyét és a vízvezetékhez való szabad megközelítés rendelkezésre állását. Ha nagyon kevés hely van, figyeljen a sarokbeállításokra.

Sarki fürdő modell üléssel

Ha a fürdőt saját kezűleg és segítők nélkül telepítené, válasszon olyan acél vagy akril modellt, amelyet könnyen fel lehet emelni és könnyen fúrni, ha szükséges, további nyílások a kommunikációhoz.

Amikor az ajtókkal rendelkező modelleket választja, előzetesen meg kell határozni, melyik oldalon kell ez az ajtó elhelyezni, így kényelmes belépni. A helytakarékosság érdekében figyelmet kell fordítani azon fürdőkre, ahol az ajtó befelé nyílik, és nem kifelé.

Bejárati ajtó

Ha a választás egy akril fürdőre esik, további felszereléssel ajánlatos olyan hazai gyártású termékeket vásárolni, amelyek fejlesztése figyelembe veszi a víz alacsony minőségét. Az európai modellek további szűrőket és speciális tisztítószereket igényelnek, különben hosszú ideig nem fognak működni.

A boltban alaposan ellenőrizze a tál felületét, belülről kifelé. Nem lehet foltok, beáramlások és egyéb hibák, ami rossz minőségű terméket jelez. Továbbá a zsetonok, a karcolások, a csípések vagy a repedések jelenléte elfogadhatatlan, mivel egy ilyen fürdõ nagyon sokáig tart. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott modell méretei teljes mértékben összhangban vannak a fürdőszobában végzett mérésekkel, a kommunikációs lyukak a jobb oldalon vannak.

Ülőfürdő telepítés

Az ültetőfürdők ugyanúgy vannak felszerelve, mint a szokásosak, mert valójában a kialakításuknak nincs nagy különbsége. A legegyszerűbb mód az önálló modellek használatával: egyszerűen csak a kiválasztott helyre kell helyezni őket, igazítani és összekapcsolni a kommunikációt. Ezek általában öntöttvas vasalók a lábakon, akril ajtókkal és kőből és fafából készült ültetési fürdők. De leggyakrabban a kis helyiségekben kiválasztanak egy olyan modellt, amely a falhoz közel helyezkedik el, és amely minimális helyet foglal el.

A telepítéshez szükség lesz:

 • építési szint, mérőszalag és jelölő;
 • fém profil;
 • ollók fémhez;
 • fúró és csavarhúzó;
 • csavarok és dugók.

1. lépés: Az a hely, ahol a fürdőt elhelyezik, minden feleslegessé válik, a port és a piszkot eltávolítják. Megvizsgálják a csempe integritását, az alap egyenletességét, megszünteti a rések és a repedések, üregek a varratok. Ha a fürdőszobában lévő csempe között hiányosságok vannak, a nedvesség beszivároghat, és az idő múlásával a penész is megjelenik, ezért a legjobb az alap készítésének azonnali elkészítése.

A fürdő felszerelésére felkészített hely

Tanács. A fürdő a csempe alatt helyezhető el: ebben az esetben a burkolat lezárja az ízületeket a vízből, és kiegészítő támaszt nyújt az oldalak számára. Az opció kiválasztásakor a falak a tálat vagy a cserép felhelyezése után elkészülnek, az előtétek mentén az oldalak mentén előre kialakított résekkel.

A képen látható a fürdő telepítésének helye. Helyet hagyva a vezetők felszereléséhez

2. lépés: A fürdő tálat felfelé helyezzük, kartonlapokat vagy szöveteket helyezünk a bordák alá, hogy ne hagyjuk karcolások a padlón.

Engedje le a kádat a csomagolásból

Most meg kell erősíteni a fürdőkádra egy fém profilot a lábakkal, amelyhez egy tál van. Kezdje el az elülső profilt: egy műanyag sapkát helyeznek a lábra, egy fémcsapot csavarják be, egy anyát helyeznek a csapra és leengedik a szál mentén alul. Ezután egy második anyát helyezünk fel, egy lyukkal ellátott rögzítőelemet helyezzünk a vezetőprofilba, egy tálcával ellátott fémlemezt helyezünk, és a tű szabad vége be van helyezve. Húzza meg az anyát addig, amíg meg nem áll, határozottan rögzítve a lábat a profilba. A többi lábat ugyanúgy rögzítik.

Profilok, lábszerkezet

Nagyon gyakran, a kórházi fürdőkben a hátsó lábak egyidejűleg a padlóra és a tál testére támaszkodnak. Ha a modell aszimmetrikus, akkor ez a láb csak egyik oldalán lehet. Mindez szükségszerűen szerepel a fürdőhöz mellékelt utasításokban. Ebben az esetben a profilt a tálba kell felhelyezni a rögzítési ponton, majd egy rögzítőt kell behelyezni, egy csavart be kell csavarni, 2 csavaranyát, és egy kupakkal ellátott lábat kell csavarozni a csap alján. Másrészt egy fémlemezt helyeznek a csapra, és ismét 2 anyát és egy lábat. Ezt követően a csapot be kell csavarni, amíg alsó vége a testhez támaszkodik.

3. lépés: Rögzítse a vezetőprofilokat: egymás mellé egymásba rakja az alját úgy, hogy a tál hosszától függően 40-60 cm közötti távolságra maradjon. Az alsó szélektől a behúzás 20-30 mm legyen. A rögzítés öncsavarokkal történik, amelyek a készletben vannak, és 50 mm-es szögben csavarják be őket a profilhoronyba. Miután a vezetők rögzítettek, vegye be a kulcsot, és húzza meg a felső anyákat a csapokon úgy, hogy a lábak ne mozduljanak működés közben.

A mester megfeszíti az anyákat a fürdő lábán

4. lépés. Óvatosan fordítsa el a fürdőt, és helyezze el az előkészített helyre. Mozgás közel a falhoz, a kötegszint oldalán, és tegye ki a fürdőt, állítsa be a lábak magasságát. Amikor a fürdőszoba simán áll, az alsó anyák a saroknál húzzák a kulcsot.

Lábfürdő telepítés

5. lépés: Jelölje meg a falak falának szintjét a fal körül lévő markerrel, majd tegye félre a fürdőt. A fémprofilot levágják a tálca magasságából, ahonnan a keret alatt összeszerelik a kereteket.

A mester teszi a jeleket a falon.

6. lépés: A jelölés szélei mentén, ahol a fürdő oldalán végződik, a falakon függőleges vonalak húzódnak le a szint mentén - itt a keret szélső oszlopai lesznek elhelyezve.

Jelölje ki a profilokat

Tanács. Ha gipszkartonként kívánja használni a képernyőt, akkor a gipszkarton vastagságával és a befejeződéssel be kell illesztenie ezt a sort a falhoz. Erre azért van szükség, hogy a képernyő teljes mértékben a perem alá kerüljön, és védve van a víztől.

7. lépés: A függőleges vonalak mentén rögzítse a rögzítési pontokat, fúrja a lyukakat a falakon és rögzítse a profilt csavarokkal.

Kerettartók felszerelése

8. lépés: Indítsa el a kommunikációt. Csavarja be a keverő és a zuhanyfej tömlőt, szerelje fel a kifolyócsövet a tálra, óvatosan nyomja a fürdőt a falhoz. Ezután az adapterek segítségével csatlakoztassa a forró és hideg vizet, csatlakoztassa a lefolyót, és ellenőrizze a daru és az öntöződoboz működését.

A túlfolyó szifon csatlakozik, egy beépített keverő van beépítve

A szifon és a zuhanycső látható.

9. lépés: A fürdőszobai padló keretén belül jelölje meg a jelöléseket: a szintet 15 cm-enként függőlegesen a tányér oldalára kell felhúzni, és ahol a padlón fekszik, tegyen egy krétajelet rajta. Ezután minden tagot egy tömör hajlított vonal köti össze. Hosszú profillal rendelkeznek, az olló mindkét oldalán levágja a polcokat, hogy megkapja a kívánt alakot. Rögzítse a profilt folyékony körmökkel a jelöléshez.

Lépés 10. Csavarja fel a köztes függőleges oszlopokat csavarokkal, 20-30 cm-es lépcsővel, majd vágja ki a gipszkartonot és kösse le a keretet. Most csak a képernyő megjelenése látható, például csempével vagy mozaikokkal. Rögtön megvásárolhatod a dekoratív képernyőt, és megmentheted magad bizonyos aggodalmakból.

Ez a telepítési mód a legmegfelelőbbnek számít az akril és acél pultok számára, amelyek önmagukban meglehetősen instabilak. Kirakathatsz egy téglaszekrényt - ez egy nagyon népszerű telepítési lehetőség is, de több időt és energiát igényel.

Galéria. A fürdőkád alatt lévő képernyők lehetséges lehetőségei