Legfontosabb > Fürdő

A fürdőszoba egy csempe alatt - méret, változat és alkalmazás

Lakástulajdonosok általában nagyon komolyak a fürdőszoba díszítése miatt, hosszú ideig a megfelelő formatervezést, befejező anyagokat és bútorokat választanak, amelyek ellenállnak a magas páratartalomnak. Annak érdekében, hogy a szoba belsejét ne csempékkel csempézzék, minden kommunikáció egy különleges dobozban van elrejtve, melyet a gipszkarton, a dekoratív bevonat gipsze rejteget a szeme elől.

Azonban ez a design bonyolítja a berendezésekhez való hozzáférést, hogy nyomon kövesse az állapotot és kézzel javítsa. Szivárgás vagy meghibásodás esetén a kommunikációhoz való közvetlen hozzáférés hiánya felesleges késedelemhez vezet, növelve az eset negatív következményeit. Annak érdekében, hogy bármikor elérhesse a gipszkarton dobozában rejtett csöveket, szelepeket és pultokat, speciális kádfelületre van szükség.

funkciók

A fürdőszoba nyílás egy speciális eszköz, amelyet egy gipszkarton doboz, egy maszkolócső, vízmérő készülékek, szelepek és egyéb egészségügyi berendezések falába szerelnek be. Ez egy kisméretű ajtó, amely lehetővé teszi a kommunikáció gyors elérését, anélkül, hogy veszélybe sodorhatja a célt. Telepítés után a kerámia burkolólapok és tapéták ragasztva vannak a sraffozáshoz, vagy festettek, hogy megfeleljenek a fürdőszoba falainak, hogy megőrizzék a belső tér integritását. Ezt a mechanizmust használják:

 1. Mindig férhessenek hozzá a forró és hideg víz mérőeszközeihez, hogy eltávolítsák az indikátorokat a méről és figyelemmel kísérjék munkájukat.

Fontos! A nyílások acélból, műanyagból vagy fából készültek, antiszeptikus és víztaszító készítménnyel kezelve. Annak érdekében, hogy az ajtót láthatatlanná és a falhoz illesszék, a kerámia burkolólapokat vagy más, a helyiség díszítésére használt anyagokat ragasztják hozzá.

faj

Különböző típusú egészségügyi betétek megkülönböztethetők a méret, forma, és mindenekelőtt a záró mechanizmus. A megfelelő sraffozás kiválasztása a doboz funkciói, méretei és a faldíszítéshez használt dekorációs csempe alakjának megfelelően történik. Ennek az eszköznek az az előnye, hogy bármelyik modellt a saját kezeire az utasításoknak megfelelően telepítheti. Az alábbi nyílászáró-nyílások vannak a nyílás módszerén:

 • Swing. Ez egy olyan eszköz, mely oldalra nyíló, csuklós ajtókkal rendelkezik. Az ajtókat mágnesekkel, tapadókorongokkal vagy forgatógombbal zárják, és maguk felé nyúlik. A vízvezeték-nyílás típusú csuklópántok a legegyszerűbb kialakításúak, így ritkán megtörnek, olcsóak és könnyen kezelhetők. Ennek a modellnek a hátránya, hogy sok helyre van szüksége az ajtók kinyitásához.

Ne feledje, hogy a fedőlap kiválasztásánál figyelembe kell venni a revízió ablakának méretét és gyakoriságát. A swing és a push modellek több pozitív ellenállást mutatnak, így hosszabbak, ritkábban szünnek.

Anyag és méret

A fürdőszobában lévő dobozok számára szolgáló vízvezeték nyílások különböző anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a magas páratartalomnak, hőmérsékletnek és a vízzel való érintkezésnek. A legmegbízhatóbb és legtartósabb acélmodelleket tekintik, de meglehetősen drágák. A műanyag nyílásokat alacsony szilárdság jellemzi, ezért kis méretűek és a legegyszerűbb nyitási mechanizmusok. Az anyag, amelyből a terméket gyártják, a következő követelményeknek kell megfelelnie:

 1. Ellenáll a magas páratartalomnak. A fürdőszobában lehetetlen elkerülni a vízzel való érintkezést, még a doboz belsejében sem védve a terméket a nedves levegőtől, ezért az anyag oxigénnel való oxidatív reakcióit nem szabad beavatkozni. A műanyag modellek a legjobb nedvességállósággal rendelkeznek.

Figyelj! Az ellenőrző lyuk méreteit a dobozban rejtett berendezés céljának, méreteinek és a befejező anyag sajátosságainak megfelelően kell kiválasztani.

A szárny legkisebb mérete 10x10 cm, lehetővé teszi, hogy csak a mérő leolvasását és rögzítését tegye lehetővé. A legnagyobb egészségügyi betétek mérete 180x200 cm, de csak fontos kommunikációs csomópontokban használják, ahol a hibák javítását és megszüntetését két vagy hárman végezzük.

Tervezési követelmények

A fürdőkád alatt lévő ellenőrző nyílás - egyszerű vízvezeték-felszerelés, amelynek felszerelését könnyedén elvégezheti a saját kezével. Annak érdekében, hogy hosszú ideig szolgálhasson, a nyílás méretének, a dobozban lévő eszközök méreteinek, valamint az ajtónyitás gyakoriságának megfelelően minőségi modellt kell választani. A karbantartás biztonsága érdekében a következő követelmények érvényesülnek:

 • Az ellenőrző nyílásnak elég erősnek és jól rögzítettnek kell lennie. Meg kell felelnie az ajtó súlyának, amely megnyílik erőfeszítéssel.

Az ellenőrző vízvezeték-nyílás elengedhetetlen eszköz, amelynek segítségével a fürdőszoba falába vagy egy speciális dobozba szerelt készülékek állandó hozzáférését, ellenőrzését és karbantartását végezzük.

Fürdőszoba nyílás

A legtöbb esetben a mérnöki hálózatok elrendezése a fürdőszobában történik. Rendszeresen meg kell őrizniük, el kell távolítaniuk a különböző számlálók teljesítményét. Ezenkívül a vízellátó szelepekhez való hozzáférés szükségessé válik javítási munka vagy új vízvezeték-berendezések csatlakoztatása során. Ezek a nyílások a helyiség falán helyezkednek el, de van még egy hely is, ahol az ellenőrző nyílások felszerelhetők - a fürdőszobában a dekoratív képernyőn. Ezek a nyílások úgy vannak tervezve, hogy javítsák és tisztítsák meg a szifon fürdőt, az elhelyezés módja szerint különböznek a falra szereltektől.

A fürdőszobában rejtett nyílások típusai

A megvalósításban nemcsak a gyártás különböző méretétől és anyagától, hanem a cselekvés elveitől is számos rejtett nyílás van. Annak érdekében, hogy a megfelelő választás egy adott esetben ajánlott röviden megismerkedni a különböző típusú eszközök jellemzőivel.

A gyártási anyagok szerint lehet acél, alumínium vagy kombinált. A maximális terhelhetőség, a megbízhatóság és természetesen a költség függ a gyártás anyagától. A fürdőszobai nyílások mind falazó anyagokhoz, mind gipsz vagy forgácslemez falfestéshez alkalmazhatók.

Ellenőrző nyílás a csempe alatt

Hogyan válasszunk ki egy nyílást

Nem fogunk érinteni az árnyalatokat különféle típusú tépőajtókkal, csak az Ön kívánságaitól és a fürdőszoba tervezésének részleteitől függnek. Tartsuk a fő dolgot - meghatározzuk a szerkezet optimális lineáris méreteit.

 1. A szaniter szerelvények és vezérlőoszlopok elhelyezkedése alapján határozza meg a készülék helyét, valamint annak magasságát és hosszát.
 2. Távolítsa el a kerámia burkolólapok méretét, amelyeket a szoba falainak díszítésére tervez.
 3. A kerámia burkolatok méretének alapján határozza meg, hogy hány takaró van a közművekhez való hozzáférési területen.
 4. Ismerje meg a piacon elérhető rejtett nyílások szabványméretét.

A képen egy revíziós nyílás található a csempe alatt.

Fontos. Ha vastag réteg ragasztót szeretne alkalmazni a kapu ajtaján, és nehéz kerámia burkolólapokat használjon a befejeződéshez, akkor válasszon ki egy nyílászáró megerősített változatát. Ilyen modellekben a keret acélból készül, nem alumíniumból. Ezenkívül a függönyöket öntötték és nagy erőfeszítéseket tesznek. Az ilyen nyílások hiánya - ezek többnyire nem szabályozottak, ami különös gondosságot igényel a ragasztás során.

 1. A sraffozás méretének kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy a csempe kerületén feltétlenül legalább fél centiméter méretűnek kell lennie. A csuklós oldalon maximum 5 cm, a másik oldalon csak egy korlát van - a csempefelület több mint 50% -át be kell ragasztani. Ellenkező esetben a kapcsolat erőssége kétséges, a sraffozás használata közben ezek a burkoló elemek kikapcsolódhatnak.

A műanyag ellenőrző nyílások méretei

Hatch ajánlás

Ezeket a követelményeket figyelembe véve nemcsak a sraffozás modelljét és méreteit választották ki, hanem a falon elfoglalt helyét is korrigálják. A burkolat elhelyezésétől függően a szerkezet kissé elmozdulhat bármely irányba, amelynél a sorok megsértése kizárt. A kikötő mozgása közben meg kell győződnie arról, hogy minden kommunikáció elérhető marad.

Kiválasztjuk az ellenőrző nyílást

Videó - Hogyan válasszuk ki a lopakodó nyílást

Lépésről lépésre utasítások a sraffozásnak a habblokkok falaira történő beszerelésére

1. lépés Készítse elő a kapu keretét a telepítéshez. Ehhez meg kell fúrni szerelési lyukakat, a távolság közöttük 10-15 cm. Tegye a nyílást sík felületre, nyissa ki az ajtót, és fúrja a lyukakat a szerkezet kerületén. A lyukak száma a keret méretétől függ.

Távolítsa el az ajtónyílást

Fontos. Ügyeljen arra, hogy a lyukak ne helyezkedjenek el a blokkok közötti varrás szintjén, ha szükséges, cseréljék helyüket.

2. lépés Készítse elő a nyílást a telepítéshez. Megfelelő méretűnek kell lennie, a síkoknak párhuzamosnak kell lenniük, minden szög csak egyenes. Ha problémák merülnek fel, ki kell javítani.

3. lépés Helyezze a nyílást a nyílásba, és ellenőrizze a szintet szintjével.

Helyezze a keretet a nyílásba

Vannak torzulások - illessze össze a keretet ékekkel, vágja a blokkokat a megfelelő helyeken. Javasoljuk, hogy a fal és a keret közötti nagy réseket lezárja egy cement-homokos habarccsal. Ha nehéz cementhabarcsokkal foglalkozni, akkor habzás megengedett. De minden szabály betartásával: habzás előtt a felületeket alaposan meg kell tisztítani a porból, és bőséges vízzel meg kell nedvesíteni. Csak habot használjon, növeli az adhéziót és a fizikai erőt. A kis lyukakat nem lehet bedugni, rögzíteni a helyes pozíciót, helyezze a megfelelő méretű csapokat a keret alja alá.

Ha a nyílást az ajtónyitó push-pull elvével szereli fel, akkor 2-3 mm-rel kell kiemelkednie a keret felett. Ez a távolság szükséges ahhoz, hogy az ajtó benyomódjon a tartózár aktiválására. Minden más típusú nyílás esetében nincs ilyen követelmény.

4. lépés: A kereten lévő szerelőfuratokon keresztül fúrja a jeleket a kaparó sarkában.

Fúrjon lyukakat a nyílásba

A lyukméreteknek meg kell felelniük a kiválasztott tüskéknek. Egyes gyártók a vasalódeszkákat a hardvereikkel kiegészítik, de szilárd falakra tervezték őket. A gyakorlók azt javasolják, hogy cserélje őket erősebbre, ez teljesen kiküszöböli azokat a lehetséges problémákat, amelyek a sraffozás során jelentkeznek. A problémák megoldása sokkal drágább és nehezebb, mint megelőzni azok előfordulását. Ez minden üzletág axiómája.

5. lépés: Vegye ki a keretet, fúrja meg a lyukakat a jelek között, és helyezze be a tüskéket.

Hammering dugók lyukakban

Cserélje ki a keretet és biztonságosan rögzítse azt fém elemekkel. Ha alumínium szerkezettel rendelkezik, akkor óvatosan járjon el, amikor meghúzza a tüskéket.

Rögzítse a keretet csavarokkal

Nem szükséges túlcsavarni a csavarokat

Ha a csavarokat húzza, a keret deformálódik

6. lépés: Állítsa be az ajtó és az ajtókeret közötti távolságot. Ehhez speciális mechanizmusok vannak, a különböző típusú kinyílásokban kissé eltérnek egymástól. De a kiigazítás feladata mindig kettő - a kapu nyílása szimmetrikus elrendezésének elérése a kerethez képest, valamint a sima nyílás / zárás biztosítása.

Gyakorlati tanácsok. A szakemberek határozottan javasolják az ajtókerék helyzetének beállítását terhelés alatt. Ehhez az ajtóra ugyanolyan súlyt kell hagynia, mint a ragasztó és a csempe az ajtón. Kerámia burkolólapok használhatók erre a célra, de növelni kell a csempék számát ragasztó tömegenként. A gyakorlat azt mutatja, hogy egy csempe súlya megegyezik a ragasztó tömegével háromnál kisebb értékkel. De mindez a csempe típusától és a ragasztó vastagságától függ.

A használati utasításban minden gyártó részletesen leírja a beállítás módját, a megértés megkönnyítése érdekében rajzok vagy diagramok vannak. Óvatosan olvassa el az információkat, és nézze meg, milyen hatást gyakorol az egyes szabályozó elem az ajtó helyzetére. Most folytathatja a falra és az ajtónyílásra való nézést. Két bélés lehetőség van.

 1. A csempe elrendezést a fürdőszoba teljes falán, beleértve a sraffozás helyét is. Indítsa el a burkolatot a lyukba, és csak ezután, figyelembe véve a falra szerelt elhelyezést, szerelje fel a nyílászárót. Szükség esetén kissé mozgassa a pozícióját a kívánt irányba.
 2. Szerelje fel a nyílást a nyílásokon, majd jelölje meg a csempe helyzetét az egész falon.

Mindkét módszert figyelembe vesszük, magunk számára elfogadható magatartást. Mindkét lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai, de általában egyenértékűek.

Hogyan kell a falat kinyitni a beépített nyílással?

1. lépés Helyezze a csempe a nyílás helyének megfelelően. Hogyan kell elhelyezni a csempe a nyíláson, már mondtam. Rajzoljon vonalakat a falakra, használja ezt a különleges kötél kék. Ne felejtsük el figyelembe venni a csempe ízületek szélességét jelöléskor.

Helyes csempe telepítés

Helytelen beszerelés - első ragasztott csempe a nyíláson, majd helyezze el a padlót

2. lépés: Kezdje el ragasztani a csempeburkolatot a nyílászáró ajtaján, és mozogni fog különböző irányokban, ahogy dolgozik.

Ne ragasszon ragasztót a tömítőanyaggal

3. lépés: Várja meg, amíg a ragasztó meg nem erősödik, majd zárja le az ajtó és a fal csempe közötti csomópontokat. Szilikon tömítőanyagokat ajánlunk ehhez.

 1. Ragassza fel a maszkolószalagot a varratok peremén, és az abutment pontok mindkét oldalán legyen.

Ragasztó maszkoló szalag

Távolítsa el a maszkoló szalagot

Nyissa ki az ajtót és távolítsa el a felesleges szilikont a szerkezet belsejéből.

Ezt a burkolatgyártási módszert csak akkor javasoljuk használni, ha a sraffozás már be van építve, és különféle okok miatt nincs lehetőség változtatni. De javasoljuk, hogy minden erőfeszítést megteszünk a lyukak szigorú lezárására. Az a tény, hogy a szakemberek soha nem kezdik meg a csempe lefektetését a fal közepén. A figyelmet mindig úgy kell megfizetni, hogy a csempe ne legyen a padló vagy a mennyezet közelében, így a csuklók teljes sarkán vannak. Emellett, ha a padló és a falak ugyanolyan méretűek, akkor az ízületeknek azonosnak kell lenniük. A kályha minősítése egyaránt attól függ, hogy képes-e a csempe elhelyezésére és helyesen megjelölni a felületet. Sok követelmény van, amit a magasan képzett mesternek kell teljesítenie. Minden eltérés számukra házasságnak számít, és az előadóművész szakmai hiányosságát jelzi. És ahhoz, hogy a csempe helyzetét a falon helyesen számolhassuk, kezdve a sraffozással, elméletileg lehetetlen.

Gyakorlati tanácsok. A nyílászáró felszerelésének legjobb módja - a lyuk a fürdőszoba falán lévő csempék megkezdése után készül. Figyelembe véve a meglévő elrendezést, egy lyukat vágnak a megfelelő helyre, és egy nyíláskeretet telepítenek. Ha biztos benne, hogy képes lesz jelölést készíteni, akkor a sraffozás telepítése utána adható meg, a burkolat a nyíláshoz opcionális.

A kapu felszerelése a gipszkartonra

Ebben a példában bemutatjuk, hogyan építik fel a professzionális építők a nyílást a fürdőszobában. Kezdeti adatok - a csövek és szerelvények dobozát teljesen varrják, a daruk és a mérőeszközök helyét a gipszlapok külső felületeire húzzák, a kapu hozzávetőleges méretét jelzik.

Reteszelő szerszámok

Beépíthető nyílás

A könnyebb telepítés érdekében leválaszthatja az ajtót a keretből

1. lépés: Csempe elrendezést készítsen a fürdőszoba összes falán, vegye figyelembe a tojás általános szabályait.

2. lépés: A csővezetékkel szomszédos fal megmunkálása technikai kommunikációval kezdődik. Ha szükséges, kissé állítsa be a csempe helyzetét, ez nem befolyásolja a fürdőszoba végső minőségét.

3. lépés: Vigye át a jelöléseket a dobozba, határozza meg a nyílás pontos helyét és méreteit.

4. lépés: Vágjon egy lyukat a gipszkartonra a kívánt méretre. A munka megkönnyítése érdekében először egy fémlemezt használó csiszológépet használjon, amint megfelelő hosszúságú rés jelenik meg, használjon finom fogazású fémfűrészt. Ügyeljen arra, hogy a gipszkarton szereléséhez beszerelt fémkeret ne sérüljön a lyuk alatt.

5. Lépés A lyuk kerületén rögzítse a kiegészítő profilot a kapu keret rögzítéséhez. A csavarokat csavarokkal rögzítik a már meglévő gipszkartonhoz. Könnyűvé téve a további profilok rögzítésére szolgáló algoritmust rendes.

6. lépés: Fúrjon lyukakat a nyílás keretén belül a rögzített profilok rögzítéséhez.

Lyukak a keretben (gyár)

7. lépés Helyezze be a kaput, és nyissa ki az ajtót. A szint használatával ellenőrizze a szerkezet helyzetét, és szükség esetén javítsa ki kis ékekkel. Zárja le a kaput a kívánt helyzetbe.

Szerelje be a keretet a nyílásba

Lépés 8. Csavarja be a kereteket a fém profilokba a megfelelő hosszúságú csavarokkal. Ellenőrizze újra a szerkezet helyzetét.

Rögzítse a keretet csavarokkal

9. lépés: A függönyökkel ellátott speciális csavarok segítségével pontosan állítsa be az ajtó helyzetét, elérje a sima nyílást és ugyanolyan távolságot a kerület mentén.

Ha az ajtót lebontották, itt az ideje, hogy helyreállítsa és beállítsa

Ellenőrizze a sraffozás ajtójának munkáját

Lépés 10. Csukja be az aknaszív fedelét, és kerek burkolattal kezdje át a dobozt. Miután a ragasztó megkötődött, a gipsz színét szilikonnal körbevágja. A szilikon száraz - teljes mélységbe vágja. Ezt hogyan tettük meg, mi már említettük.

Házi fürdőszoba nyílások

Számos lehetőség van házi készítésű nyílásokra, a két legegyszerűbb és legeredményesebb megoldásra összpontosítunk. Az ilyen nyílásokra vonatkozó egyetlen korlátozás az, hogy a revíziós nyílás nem haladhatja meg egyetlen kerámia csempe méretét. De a legtöbb esetben ez elég ahhoz, hogy kikapcsolja a mérnöki rendszereket és az állapotuk egyszerű felülvizsgálatát.

Mágnes nyílás

Csempe mágnesek

Egy ilyen sraffozás lehet mind a gipszkarton, mind a falazóanyagok számára. Igaz, hogy a falazott anyagoknak meg kell ütniük a fémlemezeket a mágnesekhez. A sraffozás helyzete hagyományos, és nincs értelme megállni rajta. Hagyja a nyílást a nyílás alatt a tojás alatt. Ezen a ponton a csempe átmenetileg csatolható kétoldalas szalaggal, ennek a technikának köszönhetően a kád falát könnyítik meg.

1. lépés. Ha fém nyílások láthatóak a nyílások nyílásainak oldalán - finom, ha nem láthatóak, akkor speciálisakat kell felszerelni. Az egész kerület mentén nincs szükség, két függőleges vagy vízszintes is elég. A választani kívánt lehetőség függ a meglévő fém keret profiljának helyétől.

2. lépés: Vágjon egy darab gipszkartonot a csempe méretére, vagy valamivel kisebbre.

3. lépés Helyezze elő a gipszkarton felületét mindkét oldalon, hagyja a száradás idejét. Száradás után ragasszuk fel a kerámialapot folyékony körmökkel az egyik oldalon és mágnesekkel a másik oldalon. Megveheti őket a boltban, vegye fel a mágneseket vastagságban. A cserélhető csempe teljes vastagságának olyannak kell lennie, hogy felülete ugyanabban a síkban helyezkedjen el a kész fal felületével.

Gyakorlati tanácsok. A csempe ragasztható közönséges ragasztóval a gipszkartonon, ami egyszerűsíti a vastagságú mágnesek kiválasztásával kapcsolatos problémákat. Vásárolja meg a legvékonyabb mágneseket, tegye a vágott gipszkarton helyére, használjon kereszteket, hogy megakadályozza a csúszást. Ragassza fel a kerámia burkolólapot, igazítsa a helyét a bélelt falra.

4. lépés Helyezze be a lapkát az előkészített lyukba, majd rögzítik a mágnesek segítségével.

Először csavarozzuk a mágneseket a kerethez olyan távolságra, hogy a csempe beilleszkedjen a helyére, és egy kis margó.

Rögzítve a lemez mágnesek, amely tartja a csempe

Ezt követően csempézett ragasztót ragasztunk a lemezekre és a szalaggal lezárt teljes kerületre. Fontos számolni a ragasztót úgy, hogy ne kerüljön a doboz védtelen részeihez.

Most állítsa be a csempe helyét.

Rögzítse a burkolólapokat, rögzítse a maszkoló szalagot

Távolítsa el a maszkoló szalagot, nyissa ki a lapkát (6 óra múlva)

Videó - Cserélhető csempe a mágneseken

Ezután a varratot a habarcs színével szilikonnal lezárják, majd a kikeményítést követően levágják. Ez a munka befejeződött, minden gyorsan és nagyon olcsó. A csempe korlátlan számú alkalommal eltávolítható / beilleszthető.

A sraffozás kinyitásához fel kell kampolnia a csempe bármely horoggal

Itt láthatóak a mágnesek. Ebben a példában a master közvetlenül az alapozott csempefelülethez rögzítette őket.

Kerámia és porcelán használt ragasztó kötéséhez

Ragasztóajtó

Javasoljuk, hogy ilyen nyílásokat telepítsen a fürdőszoba szifon ellenőrzésére. Ha a fürdő telepítése helyesen történik, akkor nem kell a kihajtót használni. Rendkívül hatékony vegyi anyagok állnak rendelkezésre a zsírlerakódások tisztítására, és a mechanikai szennyezés nagyon ritkán fordul elő. Vészhelyzet esetén a szifon tisztításához gumidugót használhat.

A korábban elkészített lyuknak 1-2 cm-rel kisebbnek kell lennie a csempe méretéhez képest.

Ellenőrző lyuk a fényképen

Burkolólap burkolás

Szükség esetén vágja le a lapkát

Képernyő bélés folyamat

Több helyen ragasztóval vagy szilikonnal van elkenve, a pontok száma legfeljebb kettő stronciumra számítva, a mérete körülbelül 1 cm2. Ez elegendő a viszonylag megbízható rögzítéshez, ugyanakkor nem lesz nehéz megkönnyíteni a burkolólap kinyitását.

A varratokat dörzsölhetjük vagy szilikonnal lezárhatjuk. A csempe lebontása során a szilikonot le kell vágnia a kerület körül, és óvatosan vágja le a csempe egy vékony fémlemezzel vagy késsel. Annak érdekében, hogy ne károsodjon a beillesztett csempe mellé, tegyen egy kartonpapírt vagy rongyot egy fém tárgy közé.

Félsz, hogy a csempe a repedések eltávolításakor? Nem probléma, miután befejezte a falakat a fürdőszobában, mindig lesz néhány csempe, ne dobja el őket. Tartsa kényelmes helyen, ha szükséges, mindig van egy csere a kezében.

Láthatatlan akna. Csempe ragasztóval rögzítve

Lehetőséget kínálnak a nyílászárók öntermelésére, fém nyílászárókkal. De ezt nem javasoljuk, a végén a gyári minták olcsóbbak lesznek, mint a saját készítésűek. A teljes veszteség összege látható, és nem csak az anyagok költsége. Figyelembe kell venni az időt, a lehetséges változtatásokat stb. Ezenkívül az önhordó nyílásnak nincsenek állítható ajtói, és ez egy nagyon nagy hátrány az összes önszerkezetes szerkezetnél.

Fürdőszoba nyílások

 • Szállítmányok közvetlenül a hazai gyártótól!
 • Kényelmes szállítási módok: ingyenes pickup, szállítmányozó vállalatok, ingyenes futárszolgálat 5 000 rubel megrendeléssel.
 • A fürdőszobai kapuk mind rendelkezésre állnak, és rendelhetők (szabványos és nem szabványos modellek)
 • Gyártási idő az 1. munkanapról
 • Fizetés készpénzben vagy banki átutalással
 • Garancia minden 2 évnél hosszabb ideig
 • További lehetőségek rendelkezésre állása
 • 2% -os kedvezmény a szokásos ügyfelek részére és a rendelési mennyiségtől függően!
 • A kezdethez
 • ezelőtt
 • 1
 • 2
 • előre
 • A végén
 • Oldal 1/2
 • TÍPUSOK
 • lopakodás
 • csőhálózat
 • könyvvizsgálat
 • technikai
 • Zárral
 • Mágneseken
 • fogantyú
 • A kommunikációhoz
 • zárt
 • süllyesztett
 • Vízmérőkhöz
 • elmozdítható
 • csúszó
 • szögletes
 • FELÜLET
 • A csempe alatt
 • A laminált alatt
 • A mozaik alatt
 • Festéshez
 • A tapéta alatt
 • színezett
 • emelet
 • mennyezet
 • Falra szerelhető
 • ANYAG
 • Rozsdamentes acél
 • műanyag
 • fém
 • vas
 • gipszkarton
 • WHERE
 • fürdőszoba
 • A fürdőszobában
  • A csempe alatt
  • csőhálózat
  • műanyag
  • könyvvizsgálat
 • A fürdő alatt
 • A WC-hez
 • Az alagsorba
 • A pincében
 • A konyhába
 • A szaniter dobozban (kabinet)
 • MÉRETEK
 • 600 800 mm
 • 900 900 mm
 • 600 600 mm
 • 300 300 mm
 • 600 400 mm
 • GYÁRTÓK
 • gyakorlat
 • balkezes
 • ív
 • Rejtett mérnöki rendszerek (LISS)
 • Fém szellőzőrácsok

Közösségi hálózatokban vagyunk. Csatlakozz most!

 • Frunzenskaya emb., 30
 • e-mail:
 • +7 (499) 343-17-56
 • Vasárnap: 09.00-20.00

Az oldalon található információk nem nyilvános ajánlattétel
Copyright © Best-luki 2010-2016

Egészségügyi nyílások fürdőszobához és WC-hez

 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

Egészségügyi nyílások ellenőrzése a fürdőszobában és a WC-ben: típusok, elhelyezés szabályai, beépítési jellemzők

Az apartmanok és magánházak kommunikációjának telepítéséhez két módszert kell használni: nyitott és zárt. A nyílt módszerrel minden cső és eszköz látható, míg zárt állapotban hamis falak, válaszfalak vagy csatornák maszkolják őket.

A berendezéshez való hozzáférés biztosítása érdekében a fürdőszobába és a WC-hez egészségügyi betéteket használnak: az eszközök méretei általában a rejtett csővezetékek méretétől és a karbantartott készülékek számától függenek.

A fürdőszobában lévő ellenőrző nyílások kijelölése

A modern fürdőszobák és a WC-k megkülönböztető jegyei egy átgondolt dizájn, amelynek eredményeképpen a dekoráció esztétikai oldala előtérbe kerül. A víztisztítás kényelmes elhelyezését vagy a WC használatának megkönnyítését szolgáló technikai eszközök vékony műanyag vagy gipszkartonszerkezetek mögött vannak elrejtve.

A csövek tartós karbantartása nem szükséges, de rendszeres időközönként szelepeket kell használni. Például, ha le kell vágni a víz áramlását a konyhába a keverő cseréjéhez kapcsolódóan, ki kell kapcsolnia egy csapot.

Ha a fürdőszoba teljesen műanyaggal vagy csempeburkolattal van ellátva, akkor több nyílásra van szükség. Tételezzük fel, hogy az egyik csomópont, amelyhez állandó hozzáférés szükséges, a fürdő vízszigetelésének helye. Ha a védőszemüveget süketné tesszük, akkor azt minden esetben le kell bontani, amikor a csőben eltömődnek, vagy szivárgás következik be a szifon részeiben.

Megállapítható, hogy a rendszeres vizsgálatot igénylő bármely alkatrésznek és eszköznek szabadon hozzáférhetőnek kell lennie. És a burkolólapok vagy műanyag burkolatok teljes burkolásánál ez csak technikai nyílásokkal érhető el.

Mi szükséges a hozzáféréshez?

Az egyszerűbb javítás érdekében a csővezeték, amely vízhez juttatja a lakást vagy a házat, kényelmes szolgáltatási területekre oszlik. Ha szükséges, minden különálló szelet egy szeleppel vagy egy, a csőre szerelt golyós szeleppel van elvágva. Ha van ilyen lehetőség, a legtöbb szelep egy helyen van felszerelve.

Ha minden jelentős lezáró, szabályzó és víztartó eszköz hamis fal mögé van maszkolva, de egy helyen koncentrálódnak, akkor sokkal könnyebb a kikötőt építeni, hogy hozzáférjenek hozzájuk. Az ajtó különböző méretű lesz, de ez nem károsíthatja a válaszfal elváltozását vagy működését.

A modern apartmanok úgynevezett blokkokkal vagy bemeneti csomópontokkal rendelkeznek. A gömbcsapokon kívül a szabványos szerelvény tartalmaz egy víztisztító szűrőt, két mérőberendezést és egy nyomáscsökkentőt. A szűrőt gyakran a bypasson helyezték el, hogy víz ellenirányú vízáramlást tudjon biztosítani. Minden eszköz fel van szerelve gömbcsapokkal a javítás vagy csere miatt.

A kombinált fürdőszobában vagy WC-ben van egy szennyvízcsatorna. Ezzel párhuzamosan a központosított hidegvíz- és melegvíz-rendszerek csövei benne vannak. Ha a függőlegesen elhelyezett autópályákkal ellátott sarkot egy doboz zárja, akkor a süllyesztett nyílást is felszerelik - az ütközőkkel szemben. Amint láthatja, számos lehetőség van az ellenőrző kapu elhelyezésére a fürdőszobában, valamint a WC-ben.

A szaniterek típusai

Sok oka van annak, hogy a fürdõszobákat ellenõrzõ nyílásokkal látják el, de még több ilyen nyílást. Vannak gyárilag gyártott, általános és szilárd, rozsdamentes acélból vagy műanyagból készült modellek. Ezek ellentétesek a házilag beszerzett, rögtönzött építőanyagból készült anyagokkal és a boltban vásárolt kötőelemekkel. Csoportokba osztáskor a modellek különböző oldalát használják.

Osztályozás # 1: megnyitással

A vízvezeték nyílás egy ajtó, amely nyitható, félretenni, hátrafelé mozogni vagy a nyomásra reagálni.

A függesztett ajtók hagyományos jellegűek, jellemző a legtöbb bejárati ajtó, bútorajtók és ablakkeretek esetében. Az egyik oldalon csuklósak, könnyen nyithatók és hosszú ideig tartanak egy egyszerű eszköznek köszönhetően. A nyílás kinyitásához húzza meg a fogantyút, amely normális lehet vagy zárral vagy zárral ellátva.

A csúszó modellek hasonlítanak a szokványos lengéshez, de összetettebbek a hurkok. A rögzítő három összekötő elemből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy a kaput két lépésben oldalra mozdítsuk elő: először tolja maga felé (1,5-2 cm), majd gondosan húzza oldalra.

A hajtogató nyílások egy egyszerű elv szerint vannak elrendezve: egyik oldalon van rögzítőelem, másrészt egy tartószerkezet. Amikor a retesz kinyílik, az ajtó egyszerűen előre hajlik, a függőleges helyzetből vízszintes helyzetbe mozog.

A push modelleket "láthatatlannak" nevezik. Nehéz észrevenni őket, mivel a nyílás felé néző anyag gyakran egybeesik a falak általános dekorációjával. Ahhoz, hogy hozzáférhessen az egészségügyi szekrényhez, kissé nyomja meg a panelt, majd halad előre. Ezután különféle módok nyílnak meg nyitásra - pl. Szántás vagy mozgás egy irányban.

A nyílás megnyitásával történő kiválasztásánál meg kell vizsgálni a telepítési helyet, és el kell dönteni, hogy melyik telepítési modell ajánlott, ami nehézséget okozhat az eszközök vagy alkatrészek karbantartásának folyamatában.

2. osztályozás: anyag szerint

A gyári modelleket két nagy csoportra lehet osztani. Az első olyan rozsdamentes acélból készült fémszerkezetekből áll, amelyek kiváló minőségű kötőelemekkel vannak felszerelve. Szilárd keretek, ajtóval, amely bármelyik fenti módon nyitható. A legtöbb javaslat a "csempe alatt" van kialakítva, de az ajtókat bármely anyaggal díszíthetjük.

A második csoport műanyag nyílásokat tartalmaz. Kevésbé megbízhatóak, különböznek a kis súlytól és a könnyű telepítéstől. A műanyag termékek ára sokkal alacsonyabb. Ha egy megbízható acél nyílás ára 3,5-4,5 ezer rubel, a műanyag egyenérték átlagára 200-350 rubel.

A gyári opcióktól eltérően a rögtönzött nyílások nem fémből készültek, bár a keret gyártásakor gyakran fémprofilot használnak. A fedélzet panelén válasszon egy olcsó, de tartós anyagot: gipszkarton, műanyag, fa. Kényelmes ragasztani a gipszkarton lapokat, ha a mester feladata egy láthatatlan akna létrehozása.

Egy adott anyag kiválasztásakor helyesen meg kell vizsgálni a tartósságát és a vízállóságát. Ha a szokásos, nem nedvességálló gipszkartonra vágyik, akkor gyorsan elveszíti tulajdonságait, elkezd duzzadni és összeomlani. Hasonló eljárás fordul elő kezeletlen fa esetén, amely idővel deformálódik a felesleges nedvességből és a hőmérséklet változásából.

3. osztályozás: álruhában

Ezt a csoportos csoportba való besorolást feltételes osztályozásnak nevezhetjük, mivel nincs egyértelmû különbség a két nyílástípus között: egyesek észrevehetõek, a második pedig "láthatatlan".

Az első csoportba olyan struktúrák tartoznak, amelyek kiemelkednek a környező bélésből. Például fehér műanyag nyílások, amelyek színének és anyagának köszönhetően észrevehetők. Ha ilyen takarót helyez el a mosdó mögött, akkor azonnal elkapja a szemet, azonban az általános képet nem károsítja, mivel a színes szaniter felszerelésekkel kombinálódik.

A láthatatlanok vizuálisan rejtett szerkezetek. Vannak álruhák, mivel ugyanazt a kerámia burkolatot használják a falak és az aknafedél burkolata miatt. A csempeelemekhez és a csempecsatlakozásokhoz illesztett keret méretének köszönhetően a sraffozási sík a fal díszítésével egyesül. Ennek eredményeként nehezen meg lehet állapítani, hogy egy ismeretlen személy hol határozza meg a technikai nyitás helyét.

A "láthatatlan" előnye az ütközéses fedél teljes összeolvasztása a falhoz, így a fal díszítése szilárd, érintetlen marad.

4. osztályozás: telepítéssel

Úgy tűnik, hogy a WC-ben vagy a fürdőszobában minden egészségügyi betét a falba van szerelve. Ez egy gyakori hely, de a mennyezet és a padló nézete is van.

Mennyezeti nyílások szükségesek a felfüggesztett szerkezetek fölötti kommunikáció fenntartásához. Az ilyen módosításokat pontosabban az ellenőrzésnek nevezik, a vízvezeték helyett, mivel hozzáférést biztosítanak a szellőzővezetékekhez és az elektromos vezetékekhez.

A padlón lévő lyukak vezetnek a csatornahálózatokhoz vagy a vízellátáshoz, ami a végső bevonat szintje alatt van. A kommunikáció ilyen jellegű elrendezése nem jellemző a tipikus vezetékeknél, de előfordulhat, ha a padló felemelkedik vagy vastag szigetelést generál (például magánházakban vagy a lakóház első szintjén).

A padlóba vagy a padlókba szerelt nyílások vezetnek a csövekhez, körökhöz, létrákhoz - azaz olyan szerkezetekhez, amelyek karbantartást igényelnek és nem zárhatók le. Vannak olyan esetek, amikor egy csővezeték megszakadásához az egyes elemek csomópontjához való hozzáféréshez nemcsak a fedőréteg eltávolítására volt szükség, hanem a csatlakozó kalapálásához is.

Ezenkívül a technika tekinthető sraffozásnak is, amelyet a padló védődobozai és a képernyő alatt helyeznek el, amely a fürdőszoba alatt található.

Hatch telepítési utasítások

A telepítés és a szerszámok megválasztásának árnyalata teljesen függ a nyílás típusától és a válaszfal anyagától. Tekintsünk két lehetőséget a sraffozás - a gyári modell és a házi készítésű könyvvizsgálat tervezésére - a fürdőkád alatt.

A fémmodell felszerelése "a csempe alatt"

A csempékkel bélelt rejtett nyílás felszereléséhez szükség van egy kalapácsfúróra, egy csavarhúzóra, egy folyékony körmös pisztolyra, egy spatulára, egy csavarhúzó készletre, egy markerre és egy mérőszalagra a jelöléshez, egy tisztító szivacshoz.

A fémkerettel ellátott gyári modelleket egy gipszkarton falakba kell szerelni, amely kerámia burkolattal való szembenézésre készült. Annak érdekében, hogy a panelek ellenálljanak a további terhelésnek, a beágyazásokat a fémprofilból a nyílás peremén kell elvégezni.

A fürdőszoba a csempeburkolat alatt

A fürdőszoba optimális választéka a kerámia csempe, melynek mértéke kielégíti a mai igényeket. De a modern fürdőszoba általában szabályos szelepekkel, háztartási és műszeres autópályákkal van felszerelve, amelyek megnehezítik a helyiség esztétikájának megoldását, és ezért a válaszfalak, dobozok alatt kerámia burkolatok befejeződésével rejtőznek.

A modern fürdőszoba nem lehetséges olyan termékek nélkül, mint az ellenőrző nyílások.

A partíciók által rejtett berendezést ellenőrizni és karbantartani kell, ezért a különböző méretű ellenőrző nyílások révén lehet hozzáférni, amelyek korszerű verziója a telepítés után maszkoló burkolatot biztosít. Ezért a fürdőszobai kerámiák befejeződése, revíziós nyílások nélkül nem elegendő, ezért tudnia kell, hogyan válasszon ki egy olyan nyílást, amely megfelel a működési feltételeknek.

A titkos nyílásokra vonatkozó általános követelmények - "láthatatlan"

Az ellenőrző nyílásoknak a kialakítás és a mérettől függetlenül a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

 • szilárdság, deformációval szembeni ellenállás;
 • gyárthatóság (a működési feltételek mérete és kialakítása);
 • szorítás;
 • biztonság;
 • esztétika.

A láthatatlan lyukak különleges tulajdonsága, hogy a telepítés után nem tűnnek ki a teljes burkolt burkolat hátterétől

A kinyílás alacsony szintű megfelelése - "láthatatlan" a megadott követelményeknek köszönhetően tele van a rejtett fürdőszobai berendezések meghibásodásával és az esztétikai terem kárának elvesztésével.

Osztályozási ellenőrző ajtók

A gyártók által kínált sokféle megjelenítési és technológiai szellőzőnyílás létezik. De vannak olyan tényezők és jelek, amelyekkel a sraffozást - "láthatatlanná" válogathatod, és csoportokká alakíthatók. E minőségi jellemzőket felsoroljuk és fontoljuk meg, hogy megkönnyítsük a navigációt a megfelelő típusú termék kiválasztásakor.

Kihúzási nyílások a nyílás módszerén

Az ellenőrző nyílások négy alapmodellje létezik, amelyeket alcsoportokba lehet osztani a redőnyök száma és a zárszerkezet típusa szerint. Tekintsük ezt a négy konstrukciót.

Swing hatch - "láthatatlan"

Ez a leggyakoribb kialakítás egy rejtett fürdőszoba egység, amely lehet egy vagy kettős. Zárt helyzetben a csempézett ajtó az alapfelülethez egy síkban van. A szárny megnyitásakor a teljes felület először a falról táplálkozik, majd a belső teljesítmény speciális zsanéroihoz nyitható.

Ha az ajtót egy kör alakú belső reteszeléssel zárják, akkor a kinyitáshoz egy eltávolítható fogantyút kell használni, amely be van helyezve a kulcslyukba. Amikor mágneses bilincseket használ a rendszer kialakításakor, az ablakszárny kinyitása segéd, eltávolítható tapadókorongokkal, fogantyúkkal történik.

Előnyök: viszonylag könnyű a gyártás és a telepítés, a megfizethető árkategóriák, a falra és a padlóra való beépítés lehetősége.

Hátrányok: az ajtó kinyitásához az ajtó fordulási sugarának határain belül a nyílás előtti helyet kell biztosítani, a szárnyak nyitott helyzetben lógnak a pántján és terhelést teremtenek rajta.

Csúszó ellenőrző ajtó

A tervezett termékek ára magasabb, de rendelkezésre áll, és fizet az eszköz alkalmazkodóképességéért. Nyitáskor a lapot az egész területre előre tolja, majd a speciális háromfázisú csuklóknak köszönhetően a falhoz párhuzamos oldalra tolódik.

A zárt helyzetben történő zárt tolóajtó felszerelhető mágneses zárak vagy záró és zár típusú zárral is. Az ajtó kinyitásához, a zár típusától függően, használjon eltávolítható hüvelykujját vagy segéd szívókorongot.

Előnyök: az ajtó kinyitása nem igényel sok helyet a sraffozás előtt, kisebb terhelés a szárny súlyánál.

Hátrányok: magasabb ár, összetettebb telepítés, a padlóba való telepítés képtelensége.

Nyomástartó nyílás - "láthatatlan"

Ha a fürdőszobát mozaikos vagy hullámos felületű csempével díszítik, akkor a szárny kinyitásához egy kiegészítő tapadókorongot lehetetlen használni, ezért jobb, ha egy ilyen nyílásnyílást használnak. Amikor rákattint az ablakra, előre halad előre, majd a zsanérok típusától függően nyitható vagy oldalra vált. Az ajtót bezárja, és megnyomja a nyílásba, amíg kattan.

Nyomásszabályozó nyílás

Előnyök: könnyű reteszelés, nincs szükség a fogantyú vagy a tompító nyitására.

Hátrányok: viszonylag magas költségek, kisebb tömés miatt a kis erőt a pecsét, a lehetőségét, hogy a padló csak hozzáférhetetlen a gyalogos helyeken.

Húzza ki a napfénytetőt

A hajtogató ablak ablakának függőleges útja van a szárnynak, és az a képesség, hogy az ajtót részleges nyitás után eltávolítja, vagy félig nyitott helyzetben hagyja el, speciális hurkokkal karabinerekkel rögzítve. A fürdőszobában felhajtható nyílások nem rendelkezhetnek hurkon a kialakításban - a szárnyot eltávolítják a fal faláról és félreteszik.

Az összecsukható kapukon lévő reteszelőeszközt a forgatható rögzítés (opció csuklópántokkal) vagy a mágneses (loop nélküli) típusok használják.

Előnyök: a nehezen elérhető helyek használata.

Hátrányok: kényelmetlenség a szárny felszerelésével és esetleges korrekciója minden technológiai eltávolítás után.

Kihúzók minősítése a termeléshez

A mérettől függően a felülvizsgálati eszközök a következő anyagokból készülnek:

Műanyag nyílások

A kis rejtett nyílások gyártása a fürdőszobában, amely nem jelent nehéz teherbírást a saját tömegéből és a befejező csempékhez erősített műanyagból, a magas páratartalmú helyiségekben.

Ellenőrző nyílás műanyag

A kis termékméreteknél a megerősítés kompenzálja az anyag szilárdságának hiányát, és megakadályozza a termikus deformációkat, és a műanyag dielektromos tulajdonságai fontos előnyt jelentenek az ilyen nyílásoknál. Ezenkívül a műanyag alacsony hővezetőképessége lehetővé teszi a termék hőszigetelés nélküli használatát.

Fémmegtekintési felülvizsgálati eszközök

Az acél nyílások tartósak, de nagy részük korlátozza a termék méretét. Ezenkívül az acél korrózióra érzékeny, különösen a hegesztett ízületek helyén, ezért a magas páratartalmú helyiségekben az acélellenőrző berendezések telepítése nem kivitelezhető, mivel a védő korrózióvédő bevonat rendszeres javítása szükséges.

Az alumínium ellenőrző nyílásoknak két előnyük van az acélipariaknál: alacsony fajsúly ​​és nedvességállóság. Az acélnál kisebb, az erősséget kompenzálja az eszköz viszonylag kis tömege, amely lehetővé teszi jelentős méretű nyílások gyártását. Az alumínium készülékek részei speciális hegesztéssel kapcsolódnak inert gáz környezetben.

A súlyméret csökkentésére szolgáló nagyméretű ellenőrző nyílások kialakításánál egy acél váz és egy alumínium homloklemez kombinációja is használatos, de ezek a különböző anyagok egymástól érintkező helyeken vannak elszigetelve a korrózió elkerülése érdekében.

Fémből való nyílászáró a taposó alatt

A fémek, különösen az alumínium termikus vezetőképességének együtthatója magas, így a szárny fém nyílások belülről hőszigeteléssel vannak ellátva.

A titkos nyílások minősítése a telepítés helyén

A telepítés helyén az ellenőrző nyílások a következő alfajra vannak felosztva:

A csempék fali nyílásaira vonatkozó követelményeket a fentiekben tárgyaltuk, és a termék megválasztása az üzemeltetési körülményektől függ. A padlófigyelő eszközöknek, amikor azokat az emberforgalom területén telepítik, fokozott erővel kell rendelkezniük. Ezenkívül ajánlott lengéscsillapítókkal ellátott padlóburkolatokat választani, amelyek megkönnyítik az ablakemelő felemelését és a rögzítő típusú zárat, amely biztosítja, hogy a fedél szorosan csatlakozik a dobozhoz, és hogy jobban feszes legyen megakadályozni a víz bejutását az ajtó alá és a rejtett berendezésbe.

A helyiség sajátossága miatt a mennyezetre (plafonra) könnyű anyagokból - alumíniumból vagy műanyagból kell készülni, és a termék tömegének minimalizálása érdekében a telepítés után nem lehet őket kerámia burkolattal készíteni. A polisztirolhab burkolólapok burkolatának használata azonban lehetővé teszi számukra láthatatlan és esztétikus megjelenést.

A csempe alatt rejtett nyílások gyártóinak áttekintése

A revíziós nyílás kiválasztásánál ajánlatos ismerni a piacon jól bevált termékeket a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.

Különböző gyártók titkos nyílásait

Az ilyen termékek ismert gyártói:

 • Enterprise "Colosseum Technologies", amely számos változatú Revizor márkanevet kínál;
 • "Practice" cég, amely padló- és falburkolatokat hoz létre - "láthatatlan" kiváló minőségű;
 • LLC "Gyártó Társaság" Luker ", amely szakterülete az audit berendezések gyártása.

Termékminőség-értékelés vásárláskor

A revíziós nyílás vásárlásakor, függetlenül a gyártó hírnevétől, tudnia kell, hogy mit keres.

 • A doboz geometriai és a nyílászáró szerkezetének hibátlannak kell lennie, a hegesztési varratoknak meg kell ölniük, deformációk vagy a tervezési méretektől való eltérések elfogadhatatlanok.
 • A csuklópántoknak és a reteszelőeszközöknek csendesen és túlzott erővel kell működniük.
 • A feszültségmentes repedésekkel ellátott tömítőgumi elutasításra kerül.
 • A festéknek egyenletesnek kell lennie, hézagok, csepegés és rozsda nélkül.

következtetés

A burkolat alatt lévő sraffozás ellenőrzésére vonatkozó követelmények ismerete és a vásárlással kapcsolatos ajánlások végrehajtása mentesíti azokat a hibáktól, amelyek a padlóburkolatok nagyméretű felújításával vagy rejtett felszerelésével vannak kitéve.

Kapuk a csempe alá

Láthatatlan nyílások a fürdőszoba csempe alatt

Nyomásnyílás a "Aluklik-M" csempe alatt

Nyomásnyílás a "Aluklik-M" csempe alatt

AKM Alyuklik korszerűsített szabvány

 • Zár típus: miniLatch
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

A "Alyuklik" csempe alatt lévő nyomásnyílás

A "Alyuklik" csempe alatt lévő nyomásnyílás

AKL Alyuklik Standard

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

Kivehető nyílás a "T34" csempe alatt

Kivehető nyílás a "T34" csempe alatt

T34 Könyvvizsgálói Szabvány

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

Csúszó nyílás a cserép alatt "Coupé"

Csúszó nyílás a cserép alatt "Coupé"

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

Acél nyílás a "K3" csempe alatt

Acél nyílás a "K3" csempe alatt

K3 Acél Standard

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Fal

Megerősített acél nyílás a "K3 Big"

Megerősített acél nyílás a "K3 Big"

K3 BIG Standard

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Fal

Láthatatlan tolókanalak

Szüksége van egy tippre, hogy milyen határokon van szükség az ügyben? Csak hívjon minket telefonon: 8 (495) 323-99-01 vagy rendeljen visszahívást:

Aknák videói

Milyen típusú nyílások vannak a csempe alatt?
A könyvvizsgálat tervrajza a csempevizsgáló alá esik
Gyártás "Ellenőrző-láthatatlan fedélzeti gyár"
Hogyan válasszunk ki egy nyílást a csempe alatt?
Luke "AluKlik-M Auditor" az "Ország válasz" programban.

Láthatatlan tolja nyílások cserép Revizor®, által gyártott üzemünkben, bemutatja modellek: AlyuKlik revizor (push Hatch kerámia, alumínium) AlyuKlik M revizor (Hatch láthatatlan fokozott hurok és egy filc tömítést, alumínium), a T-34 revizor ( kihúzható kivehető ajtó, a kád alatti képernyőn, alumínium), csúszó nyílászáró Coupe Revizor (háromszintű csuklópánt), K-3 revizor (teljes acél). A nyílások a fürdőszobában, csövekben és egyéb segédeszközökben pultokat rejtenek, a belső modern és harmonikus kialakításával, megnyitásával.
Láthatatlan sraffozást ajánlunk a magas páratartalmú helyiségekben, például fürdőszobában, WC-ben, konyhában stb.
A fedélzet ajtója a nehéz teher ellenállóképességének köszönhetően csempe, mozaik, márvány, gránit és természetes kő burkolható.
A falat, amelyben a csuklós láthatatlan ember telepíthető, lehet tégla, beton, habszivacs, gipszkarton stb.
A felügyelő burkolatát a gyárunkban szabványos és egyedi méretekben gyártják (lehetőség van a vizsgálati nyílások gyártására rendelésre).
Az online áruházban (a gyártó hivatalos áruházában) láthatatlan lábléceket vásárolhat! Kiváló nyílászárók, minden méretben (standard és rendelésre), alacsony árak, garancia a gyártóktól. Ön fontolgatja a vásárlást vagy sem? Hívjon minket! Szállítás Moszkvában és Oroszország régióiban.