Legfontosabb > Dekoráció

Padlóburkolatok

Jó állapotban nem találsz fehér műanyag nyílásokat, a professzionális kézművesek mindig titkos nyílást készítenek a csempe alatt. Nem gátolják a felület megjelenését, ugyanakkor lehetővé teszik a mérők, csaptelepek és csövek könnyű elérését. Ebből a leckéből megtanulhatod, hogyan telepítsd a láthatatlan lénynek a csempék alatt lévő ellenőrző nyílásait a saját kezeddel.

Azonnal érdemes megemlíteni a hátrányaikat: a telepítés bonyolult kezdőknek és a magas árnak. Például egy jó gyártó 30x60 cm-es nyílása körülbelül 3500 rubelt fog fizetni. Olcsóbb opciókat találsz, körülbelül 2 000 rubelt fognak fizetni.

A cserélhető lopakodás legolcsóbb eszközei műanyagból (1300-2000 rubel) találhatók. Ezek két részből állnak: az alapot, amely ragasztva van a csempe és a reteszek, amelyek csavarják be a nyílást (lásd az alábbi fotót).

Gyors cikk navigáció

Építési elemek

A csempék láthatatlan nyílásai több elemből állnak:

 1. Alumínium keret és ajtó, amelyet a nedvességálló gipszrost lemezre (GVLV) helyeznek el.
 2. Mágneses zár.
 3. Komplex rendszer a hurkok és csomók beállításához.

A csempe alatt nyithatja meg a titkos nyílást úgy, hogy középen nyomja a csuklópántot. A mágneses zár kinyílik, és az ajtó kilép a keretből.

Titkos kapu felszerelése

Leggyakrabban egy rejtett nyílást a csempe alatt egy fém kereten kell elhelyezni, mivel a csöveket egy gipszkarton burkolattal fedik le. De telepítheti is tégla vagy blokkok nyílásába. Ebben az esetben a rögzítés a dűbeleken történik, és a keret és a falazat közötti rés fel van töltve.

A tégla- és tömbnyílásokba való beszereléskor a keretet csavarral rögzítik, és a rést habbal töltik

Szerelési rajz (felülnézet)

Csavarozza rá a keretet a profilra

Az ajtó pozícióját speciális csomópontok szabályozzák a zsanérok tetején és alján. Annak beállításához, hogy szükség van egy hexakulcsra.

A csavarok beállítása piros és kék.

Nyitó oldal

Fontos részlet - melyik irányban nyílik a láthatatlan nyílás. A nyílás alatt ne érjen a szomszédos falhoz a csempe, különben a forgácstörés egy óvatlan mozdulattal jelenik meg a lapon. Továbbá a sraffozás nem lehet a sarok mellett.

A sraffozás helyzete lehetővé teszi a számlálókhoz és a szelepekhez való ingyenes hozzáférést javítás esetén.

Leggyakrabban a sraffozás alapfelszerelésként van felszerelve: balra vagy jobbra. De néha lehet, hogy át kell fordítanunk és fel kell nyitnunk. Például, ha egy keskeny szekrényben egy bélést csinálsz, és egy nagyformátumú csempe használatával, hogy ne hozzon létre szükségtelen vágásokat. De ezek az esetek ritkák, és tökéletesen felkészítik a falakat, mivel az ajtónyitó pályán lévő rések minimálisak lesznek.

A csempe elrendezése a nyílás ajtójának figyelembevételével történik - csak teljes elemekből állhat. Ebben az esetben még a sarokban is feláldozhatsz egy keskeny szegélyt.

Ha a vásárlást könnyű összezavarni, és a vízszintes helyett a függőleges nyílást vegye fel.

Kihúzható fedélzet

 • A falak és a kinyíló ajtó alapozva van.
 • A közepes és kis méretű ajtókon a munka megkezdése előtt kívánatos, hogy a jövő bélésének súlyával megegyező súlyt lógjon. Ez azért szükséges, hogy megszüntessük a megereszkedést. Bizonyos fajokban van egy speciális terheléscsavar.

Az ajtó felé néző terhelés alatt történik

Tegyen be cementrögzítőt az élről, hogy később kinyithathassa az ajtót

Fugázó és tömítő ízületek

 • Elkezdheti a fugázást, kivéve azokat, amelyek a sraffozás peremén megyek. Szilikonhabarcsot kell feltölteni. Ha Ceresit-ből készült injektort használ, akkor használhatja a Ceresit CS 25 tömítőanyagot - felveheti színben, és a varrat láthatatlan lesz.
 • A tömítőanyag használata előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a csempe felületét. A maszkoló szalag mindkét oldalán szépen ragasztva van a varrás mentén, hogy ne üsse le az oldalt.

Ragassza fel a maszkoló szalagot a varrás mentén

Vágja le a szilikont szögben

Telepítés a kész dobozba

Lépésről lépésre utasítások a rejtett ajtó beépítéséhez a kész dobozban

 • A telepítési hely megjelölve, és lyukakat fúrnak a sarkokban.
 • A nyílás a nyíláshoz elektromos kivágással vágódik ki.
 • A belső ajtót úgy helyezzük el, hogy a keret belül legyen.
 • Ideiglenesen rögzítse a keretet a bilincsre, majd rögzítse a csavarok kerületén a gipszkartonon keresztül.
 • Földelje le a falat, és helyezze el a cserépet.

A falat is festheti:

 • Állítsa a falat gipszel. Ne felejtse el levágni a varrást a gittbe szárítás előtt.
 • Grind a fal és a festék.

Házi rejtett nyílás

Bár a kész megoldások viszonylag olcsóak, nem mindig olyanok. Például egyszer nekem kellett egy láthatatlan lyukasztót készíteni a saját kezemmel a kandalló felülvizsgálatára. A bejutáshoz ritkán volt szükség, de a szokásos sraffozás elrontaná a teljes falburkolat átfogó képet, így el kellett rejteni a rejtett hegyet. Az összes olyan lehetőség, amit találtam, nem illeszkedett mélységbe, vagy a keret nehezítette a borító eltávolítását.

Kandalló felülvizsgálata bélés előtt

Maga a telepítési folyamat meglehetősen egyszerű: a csavarokat csavarozzák a rétegelt lemezhez, és a lyukak a falon lévő megfelelő helyeken készülnek a perselyek számára. Az ujjak eltömődnek és a rétegelt lemez csavarokkal van felszerelve.

Házi ajtó rejtett sarkokkal

Furatokat fúrunk a falon a csapok számára

A csempe alatt a saját keze nélkül látható láthatatlan nyílás nem csavarokkal, hanem neodímiummágnesekkel rendelkezik, melyeket a régi merevlemezből lehet megvásárolni vagy venni.

Gyorsan, egyszerűen és olcsón kiderült.

Egy kis titok az, hogy hogyan lehet kinyitni a nyílást még egy domborművel is, anélkül, hogy megtörné a bélést:
Az úszóhoz vagy fésűvel ellátott 5 mm-es réteg gitt vagy egyéb kötőanyagot használ. Nyomja le a simított simítót a megfelelő helyen és nyissa ki az ajtót. Próbálja meg, hogy ne nyúljon a varratokra. Ha egy fogantyú kicsi, akkor többet is használhat, hogy megduplázza az erőfeszítést.

Az egészségügyi betétek (láthatatlan nyílások) méretei a csempe alatt

A fürdőszobában, a fürdőszobában vagy a konyhában végzett javítások során az ellenőrző ajtókat a mérnöki rendszerek, méterek, szűrők, szaniter szerelvények és csomópontok elrejtésére használják. Nemcsak az egészségügyi eszközöket és berendezéseket rejtik el, hanem egyszerű és gyors hozzáférést biztosítanak számukra. Napjainkban a legelterjedtebbek a csempe alatt rejtett nyílások, amelyek méretei szükség esetén egy lenyűgöző felületű falat is tartalmazhatnak, ami akadálytalan hozzáférést biztosít az eszközök ellenőrzéséhez, javításához, karbantartásához vagy olvasásához.

Mivel a kerámia burkolólapok, csempék és porcelán csempe a fürdőszobák, zuhanyzók és WC-k legkedveltebb befejező anyagai, a falfelületen nem kiemelkedő ellenőrző és nézőablakok nyújtják a 200 * 200 mm-től 600 * 1000-ig terjedő méretű csempék kivitelezését mm és így tovább. Így a kívánt ellenőrző nyílás kiválasztása nem nehéz.

A belső tér sértetlenségének elérése érdekében a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában a legjobb lehetőség a csempe alatt látható láthatatlan nyílás, amelynek mérete lehetővé teszi, hogy egy egész csempe vagy páros számukra legyen elhelyezve. Ha csempézett anyaggal nézi, a láthatatlan nyílás ajtó síkjának mögé 20-30 mm-re kell hagynia a csempeburkolatot. Ezt vegye fontolóra a csempék és a szaniterek kivágásakor.

Abban az esetben, ha a csempe alatt a medence közepes és nagyméretű, a kapu keret felhelyezése után közvetlenül a mérőszerkezet behelyezése előtt ellensúlyt helyeznek az ajtó belsejébe, hogy elkerülhető legyen az ajtó síkjának lehajlása. A csempe alatt lévő nyílások dekoratív elemekkel vagy tükrökkel is bevonhatók.

Ha a csempe alatti rejtett nyílás, amelynek méretei sokkal kisebbek a csempe méreténél, például amikor a csempe mérete 400 * 400 mm, akkor a 200 * 200 mm méretű nyílást egy csempecsempével kell beilleszteni. A vágóél nyílásánál nem vágóélnek kell lenni, így kevésbé feltűnő csempe vágásokra lesz szükség.

Ha a csempék alatt láthatatlan sraffozásra van szüksége, akkor széles skálájú méreteket mutat be a szaniterek katalógusában. A megfelelő modell kiválasztása nem nehéz, és ha bármilyen kérdése van, forduljon a SanComf tanácsadóihoz, akik segítenek a választásban és tanácsokat adni.

A csempékre vonatkozó összes egészségügyi betét:

A csempe alá helyezett láthatatlan nyílások típusai, a választás árnyalata és az önbeállítás jellemzői

A csempe alatt lévő nyílások számos lehetőség közül választhatók, amelyek különböznek az elkészítés módjától, az anyag típusától, méretétől és jellemzőitől. Ezek a tervek segítenek elrejteni a vízvezeték-kommunikáció helyét, amely rendszeres karbantartást igényel. Figyelembe véve, hogy a zárt flippanelek gyakran be vannak építve, szükség van a csövek és mérőkhöz való hozzáférésre, amelyekhez lyuk van, amelynek mérete lehetővé teszi a javításokat és a karbantartást.

Mi a csempeburkolat?

Ezek olyan struktúrák, amelyek hozzáférést biztosítanak bármely objektum kommunikációs hubához a lakóépületektől az ipari épületekig. A látható vízcsövek nem járulnak hozzá a belső tér javításához. Ezért csatlakoztassa a hamis panelet, majd állítsa be a láthatatlan nyílást a csempe alatt. Köszönöm neki a csövekhez, szelepekhez és számlálókhoz való hozzáférést.

Olyan keretként készül, amelyen az ajtó rögzítve van. Maga az építkezés is megingathatatlan. A helyiségbe történő beépítéskor ilyen sraffozás látható. Elrejtheted, mert ez a design díszíti a csempe. Ezt az eszközt különböző opciók képviselik. Például a helyiségen kívül történő telepítéshez használjon egy nyílást a járdán és a padlóburkolat alatt. Nem lesz látható, mivel a befejező anyag miatt az építkezés egyesül a bevonattal.

Az ajtó rögzítésének módja szintén eltérő lehet. A széles választékú változatok lehetővé teszik a legmegfelelőbb opció kiválasztását a meghatározott körülmények közötti működéshez. Emiatt gyakran fel van szerelve egy csúszó nyílás a csempe alatt. Az ajtónyitás elvének köszönhetően a tér felszabadul. Ezt a lehetőséget ajánlatos kis méretű helyiségekbe telepíteni. Olyan esetekre is alkalmas, amikor a kommunikációs csomópont mellett nincs szabad hely.

könyvvizsgálat

Az úgynevezett rögzítés, melynek célja a kommunikáció állapotának és a vízvezetékek lefedésének megfigyelése. A rejtett csempe nyílás és a revíziós ellenpélda két név ugyanarra a dizájnra. A különbség köztük az, hogy az első opciókat feltétlenül álcázzák a befejező anyagok segítségével. Az ellenőrző nyílás néha még mindig látható. Vannak mennyezeti szerkezetek, a falon vagy a padlón különböző helyeken is elhelyezhetők.

A láthatatlanok típusai

Minden terv kétféleképpen oszlik meg:

Az első lehetőség kis méretű, könnyű anyagokból készült. Olyan esetekben kell választani, amikor a kerámia burkolatokkal, tapétával vagy festékkel történő kivitelezést tervezik. Ezek az anyagok nem súlyosan súlyozzák a szerkezetet. Ha figyelembe vesszük a burkolat alatt lévő megerősített nyílást, a kontúr vagy acélkeret van. Ebben a kialakításban merevítőket használnak, a fém pedig nagyobb vastagságú. Az ilyen típusú termékek beszerelésére nehézfinomító anyagokat használnak: gránit, márvány.

A megerősített szerkezetek nem csak acélból készültek. Vannak megbízható analógok is egy masszív alumínium profilból. Példa az ilyen termékekre - a Modern csempe alatt. Ezekben a kialakításokban van lehetőség a hurok beállítására. Annak érdekében, hogy a nyílás levegőmentes legyen, pecsétet biztosít. A megerősített modellekben gyakran speciális nyomó-rögzítő mechanizmust építenek be. Ez csökkenti a kötőelemek terhelését, ami meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kivétel a csempeburkolat alatt lévő nyílás. Ez egy csúszó kialakítás, amely nyitott állapotában az ajtó nem mozog a kereten belül, hanem kifelé, majd fokozatosan oldalra mozog.

Műszaki adatok

A választás során figyeljen számos paraméterre. A fő kibocsátás között:

 1. anyag típusa (fém, műanyag, gipszkarton);
 2. a szerkezet méretei (az egyajtós ajtó maximális szélessége vagy magassága 700 mm, kettős szárny - 1600 mm, kivételes esetekben ez a paraméter értéke 2000 mm-re emelkedik);
 3. a zárolási mechanizmus típusa;
 4. a burkolat alatti titkos nyílást a rés mélysége alapján választják ki, ennek a paraméternek a standard értéke 50 mm, ez a méret elegendő a belső kommunikáció megszervezéséhez.

A fürdőszobában vagy WC-ben gyakran használják a csempe, mint egy befejező anyagot. Ez elég nehéz, ezért gyakrabban választanak fémtermékeket. A műanyag hajlítható. Van egy gipszkarton nyílás. Jobb felszerelni, ha egy festék vagy lakk kompozíció vagy tapéta használják befejező anyagként. A gipszkarton nem képes ellenállni a jelentős terhelésnek való kitettségnek, ami a befejező réteg deformálódásához vezet.

Néha nyílt nyílások vannak telepítve. Ilyen esetekben a projektet nem a befejező anyagot adják a szárny díszítésére. A nyílás ajtó látható. Ez az opció előnyös olyan objektumok esetében, ahol a kommunikációs csomópont egy rejtett helyen található.

design options

A nyílások megkülönböztethetők a telepítés módjától:

Az első lehetőség gyakoribb. A padozati változatokat legfeljebb 76 mm mélység jellemzi. Ez elég ahhoz, hogy elrejtse a kommunikációt. A padlóba történő szereléshez válasszon öntött acél nyílást a csempe alatt. A formatervezésnek tartósnak kell lennie, mert jelentős terhelésnek lesz kitéve. Az ilyen ajtók nem mindig díszítettek, mert elrejtheti őket a padlószőnyeg alatt.

A mennyezeti analógok kevésbé gyakoriak, mert nehezebbek. Könnyű alumínium keretből készülnek. Terv szerint megkülönböztetik a következő típusokat:

Az első lehetőség kompakt méretekkel jellemezhető. Olyan helyeken van telepítve, ahol hozzáférést kell biztosítani egy kis kommunikációs hubhoz. Ez egy gyakori lehetőség apartmanok és kis házak számára. A hátrány az, hogy képtelenek a csövet teljes hosszában megvizsgálni ugyanabban a helyiségben.

A dupla ajtónyílás a csempe alatt csaknem kétszeresét meghaladja az egylevelű vastagot. Ez lehetővé teszi a kommunikáció ellenőrzését a teljes hosszon. Tervezés szerint ez a lehetőség két egyszárnyú ajtóblokk kombinációjával kombinálva, egy keretrel kombinálva.

Nyitott besorolás:

Az első lehetőség gyakoribb. Az ajtók a falhoz képest ellentétes irányban nyílnak, ahol a nyílás be van szerelve. A függesztett szárnyak csuklópántokkal vannak rögzítve. Záráskor a hardver rejtve van a szerkezet belsejéből. Az ilyen termékeket gyakran hengeres ékhengerrel szerelik fel. A különleges tapadást működtető adaptáció megnyitásához használják. Meg kell nyomni az ajtó és húzni.

A csempe bezárja a szárnyat úgy, hogy az ne mozduljon el több mint 50 mm-rel az építésen túl és a pántoldalon - 5 mm. A befejező anyaggal történő díszítés után nem szabad látni, hogy van egy nyílás a felületen. Az ajtó kinyitásához szükséges technikai szakadék nem töltődik be a habarccsal.

A csúszó nyílások háromoszloposak. Az ilyen szerelvényeknek köszönhetően először a fülke felé mozoghat, majd oldalra húzhatja. Az első szakaszban az ajtó 12 mm-rel kiemelkedik a felszín felett. Ez a megnyitási mód lehetővé teszi a kommunikációs csomópont elérését anélkül, hogy károsítaná a falburkolatot. Ennek az opciónak az az előnye, hogy képes lesz megtalálni a nyílást az olyan helyszínen, ahol nincs szabad hely, és telepített egészségügyi berendezések, bútorok.

További 2 szerkezeti csoport létezik, amelyek eltérnek a nyitómechanizmus típusától:

Az első esetben a levelek egy kis erőfeszítés hatására haladnak előre. Ezt a lehetőséget ajánlatos választani, ha a burkolat felülete durva és nincs lehetőség a szárnyak felnyitására. A fedélnyílásokat olyan tárgyakra szerelik fel, ahol nincs szabad tér a nyílás mindkét oldalán vagy elöl. A szárny láncra van szerelve. Előretörődik, amikor kinyílik. Lehetőség van teljesen szétszerelni, ha szükséges.

Előnyei és hátrányai a rejtett nyílások

A csempe alá helyezett álló vagy eltávolítható nyílás a fürdőszobában van elhelyezve, mert a következő pozitív tulajdonságokkal jellemezhető:

 • lehetővé teszi a kommunikáció, számlálók elrejtését;
 • javítja a helyiség belsejét;
 • hozzáférést biztosít a csövekhez.

Az ilyen struktúrák gyakorlatilag nincsenek hátrányai. Megjegyzik, hogy a lehető legpontosabban kell elhelyezni a csempe az ajtón. Ha hibát követtek el, akkor a fali ajtó látható lesz a befejező anyag felszerelése után.

A megfelelő választás

A süllyesztett sraffokat a különböző szerkezeti modellek különböző paramétereinek összehasonlító elemzése után választják ki. Kiválasztásakor vegye figyelembe a helyiség konfigurációját, ahol a telepítést végezni fogják. Főbb kritériumok:

 1. építés típusa (nyitott, zárt);
 2. nyílási módszer (swing vagy tolóajtók, csuklós / nyomó mechanizmus);
 3. a méreteket a kommunikációs csomópont mérete határozza meg, amelyet el kell maszkolni;
 4. keret anyag (alumínium, acél, gipszkarton, műanyag);
 5. beépítési mód (padló, fal, mennyezet);
 6. Vannak olyan nyílások, amelyek zárral, mágnesekkel vagy tapadókorongokkal rendelkeznek.

Szabványos és egyedi méretek

A nyílás alatt levő nyílások legkisebb mérete 10x10 cm, egy másik lehetőség széles körben elterjedt, ami megfelel egy szabványos kerámia csempe méretének - 20x30 cm, ha kívánatos, használjon mozaikot. Ezután a keret méretei kiszámításra kerülnek, figyelembe véve a befejező anyag minden egyes termékének szélességét és magasságát. Ha a burkolat alatt lévő rejtett nyílások nem egyeznek meg a mozaik méretével, akkor nem lesznek képesek álcázni.

Mindegyik gyártó rendelkezik saját dimenziós rácsával és széles körű tervekkel. Ez lehetővé teszi a megfelelő opció kiválasztását. Vásárlás előtt tanulmányoznia kell több gyártó mérettáblázatát.

DIY telepítés

Miután az építés típusáról döntött, folytassa a telepítést:

 • Egy nyílás készül. Szükséges, hogy illeszkedjen a nyílászáró méretéhez. Ha a nyílás nagy és nem szabványos, akkor a fémprofilok segítségével javíthatja a helyzetet.
 • A telepítés megtörténik. A szinteléshez használjon fából készült ékeket.
 • A nyílást önfúró csavarokkal szerelik fel. A keretbe történő beszereléshez lyukak vannak. A könnyűszerkezet ragasztóval rögzíthető.
 • Helyezze a csempe a nyíláson. Egy ilyen intézkedés álcázni fogja.
 • Szükséges a keret és a fal közötti technikai szakadék kitöltése. Ehhez a peremhéjat tisztítják. Szükséges a technológiai szakadék közelében lévő területek bezárása a festékszarvasmarhák körül. A rések szilikon tömítőanyaggal vannak feltöltve.

Ezzel a módszerrel szereljünk be egy gipszkarton sarkot, fém műanyagot.

Kapuk a csempe alá

 • Szállítmányok közvetlenül a hazai gyártótól!
 • Kényelmes szállítási módok: ingyenes pickup, szállítmányozó vállalatok, ingyenes futárszolgálat 5 000 rubel megrendeléssel.
 • A csempék alatt lévő kapuk mind raktáron, mind rendelésre (szabványos és nem szabványos modellek)
 • Gyártási idő az 1. munkanapról
 • Fizetés készpénzben vagy banki átutalással
 • Garancia minden 2 évnél hosszabb ideig
 • További lehetőségek rendelkezésre állása
 • 2% -os kedvezmény a szokásos ügyfelek részére és a rendelési mennyiségtől függően!
 • TÍPUSOK
 • lopakodás
 • csőhálózat
 • könyvvizsgálat
 • technikai
 • Zárral
 • Mágneseken
 • fogantyú
 • A kommunikációhoz
 • zárt
 • süllyesztett
 • Vízmérőkhöz
 • elmozdítható
 • csúszó
 • szögletes
 • FELÜLET
 • A csempe alatt
  • fogantyú
  • Mágneseken
  • csúszó
  • elmozdítható
  • lopakodás
  • csőhálózat
  • könyvvizsgálat
  • ahol
  • A fürdőszobában
  • Az alagsorba
  • A WC-hez
  • méretek
  • 50-50 cm
  • 50-80 cm
 • A laminált alatt
 • A mozaik alatt
 • Festéshez
 • A tapéta alatt
 • színezett
 • emelet
 • mennyezet
 • Falra szerelhető
 • ANYAG
 • Rozsdamentes acél
 • műanyag
 • fém
 • vas
 • gipszkarton
 • WHERE
 • fürdőszoba
 • A fürdőszobában
 • A fürdő alatt
 • A WC-hez
 • Az alagsorba
 • A pincében
 • A konyhába
 • A szaniter dobozban (kabinet)
 • MÉRETEK
 • 600 800 mm
 • 900 900 mm
 • 600 600 mm
 • 300 300 mm
 • 600 400 mm
 • GYÁRTÓK
 • gyakorlat
 • balkezes
 • ív
 • Rejtett mérnöki rendszerek (LISS)
 • Fém szellőzőrácsok

Közösségi hálózatokban vagyunk. Csatlakozz most!

 • Frunzenskaya emb., 30
 • e-mail:
 • +7 (499) 343-17-56
 • Vasárnap: 09.00-20.00

Az oldalon található információk nem nyilvános ajánlattétel
Copyright © Best-luki 2010-2016

Vízcserép csempe nyílások

 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 2. újdonság
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 2. újdonság

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

A csempe alatt lévő nyílások (láthatatlan lápok)

A fürdőszobában, a konyhában vagy a fürdőszobában végzett javítások során a korszerű dekorációs anyagok (csempék, mozaikok, porcelán csempe) használata hozzájárul a tervezési ötletek megoldásához. Azonban a vízvezeték- és vízvezeték-szerelés, árammérők és elosztó táblák megzavarhatják a szoba megjelenését, ha nem rejtenek el. Ugyanakkor meg kell őrizni a kommunikáció elérhetőségét és könnyű karbantartását felülvizsgálata, korszerűsítése vagy javítása érdekében. A láthatatlanná tétel (rejtett nyílás a csempe alatt) az egészségügyi betétek típusa, amely a csempe vagy más burkolat burkolását követően ideális megoldássá válik ehhez a problémához. A sajtolással kinyitott kád kinyíló nyílása lehetővé teszi a műszaki kommunikációhoz (elektromos vezetékek, csövek stb.) Való hozzáférést, anélkül, hogy zavarná a helyiség kialakítását.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a padlóburkolatokkal.

A csempék, a festés és a padló bármely méretű 24 órás ellenőrző és egészségügyi nyílások testreszabása

Nagyon gyakran azoknál a helyiségeknél, ahol a mérnöki hálózatok és a vízvezeték számos eleme van, megőrizni az esztétikát és a gyakorlatiasságot, hogy a fal mögé rejtve maradnak. Fürdőszoba, WC, fürdőkád, technikai szoba - bármilyen helyzetben nagyszerű megoldást jelentene Moszkvában lévő ellenőrző kapuk megvásárlására. A beágyazott tervezés a kommunikáció teljes elrejtését biztosítja. A kényelmes ajtó gyors hozzáférést biztosít, ha javítani vagy kikapcsolni az áramlást. Más szóval, az egyéni redőnyök nagyon hasznosak az Ön otthonában. De hogyan kell kiválasztani őket? Különösen, ha érdekel egy egyedi méret.

Fontos megérteni, hogy nem elegendő csupán vízvezeték-nyílás megrendelésére. Ha a paraméterek helytelenül lettek kiszámítva, a szerkezet nem lesz telepíthető az előkészített helyen. Ez nem elegendő a minőségi tömítéshez, az ajtó és a zsanérok megnövekedett terheléséhez és egyszerűen a további javítási munkák elvégzéséhez. Ennek elkerülése érdekében helyezze el a megrendelést Moszkvában található ellenőrző nyílások gyártásához, hogy helyesen meghatározhassa méretét.

Mit kell figyelembe venni a sraffozás megrendelésekor?

Annak érdekében, hogy ne tévesszük meg a termék megválasztását, számos kulcsfontosságú kritériumot kell figyelembe venni. Először is, a tervezés típusa. Ma a megrendelésre történő választáskor az alábbi modellek állnak rendelkezésre:

És mindegyik változatnak megvan a maga tervezési és beszerelési árnyalata. A mennyezeti nyílásnak könnyű anyagból készült keretnek kell lennie, ami egyszerűsíti a felszerelést és csökkenti a befejező anyagok terhelését. A mágnesek is szükségesek a véletlen nyitás megakadályozásához. Ha a padlóra vonatkozó egyedi ellenőrző nyílásokkal kapcsolatban érdekelt, akkor a terméknek nagy terhelésnek kell eleget tennie, mivel gyakran az ajtó mentén jár. A leggyakoribb fali opciónak erős csuklópántokkal kell rendelkeznie, amelyek könnyen nyitható és megbízhatóan rögzítik az ajtót.

Másodszor, a telepítési helyszínen. A szerelt nyílásnak könnyen nyithatónak kell lennie, az ajtónak nem szabad blokkolni a bútorokat vagy a vízvezetéket. Szerencsére számos lehetőség áll rendelkezésére. A leggyakoribb - ez egy nyílás a csempe alatt rendelni egy csuklós ajtót.

Optimális, kényelmes és olcsó. A tapadókorong miatt különálló fogantyú nem szükséges. Ha a helyiség korlátozott, sokkal praktikusabb lesz a nyomásmérővel kialakítani, ami miatt az ajtó a fal mentén oldalra csúszik. Ha nagyon korlátozott a terület és a finanszírozás, akkor válasszon egy design egy cserélhető ajtó (ez olcsó és kényelmes).

Vízvezeték-nyílás kiválasztása az egyedi méretekben

Ami a termék méretét illeti, teljesen függ a telepítési helyszíntől és a kommunikációtól, amelyekhez hozzáférést kell biztosítani. Bármelyik modern gyártó képes a szerkezetet a paramétereinek megfelelően gyártani, valamint számos tipikus megoldást kínál. Akkor is hívhat egy szakembert, aki megérkezik a helyszínre, és méréseket végez az egészségügyi méretek egyedi méretekben történő elkészítéséhez. A megfelelő megközelítéssel a készszerkezetet a lehető legrövidebb idő alatt telepítik, és több mint egy éven át szolgálnak (a szabványos garancia 5 év).

A "Luki.Moskva" cég - a megrendelésre szolgáló ellenőrző nyílások professzionális gyártása

A "Luki" Moszkvában mindenre szüksége van az első osztályú épületek tervezéséhez, gyártásához és szállításához. A hivatalos weboldal nemcsak a modellek széles választékát kínálja Önnek, hanem a fémes vízvezeték-nyílásoknak az ügyfél méretéhez igazodó online tervező által történő megválasztását is. Teljes körű konzultációt is folytathat az anyagokkal, az építőanyagokkal, a mechanizmusokkal és egyéb kérdésekkel kapcsolatos valamennyi releváns kérdésről. Tekintse meg az online áruházat, hogy megismerkedjen a teljes választékkal, és válassza ki a megfelelő egészségügyi betétet a csempék alatt a megrendelés alatt. A cég a Moszkva régióban és régiókban is azonnali szállítást kínál, vagy kényelmes körülmények között saját kiszállítással. Lépjen kapcsolatba velünk!

Mindent a csempe alatt láthatatlan nyílásokról

A fürdőszobában, a WC-ben és a konyhában végzett javítások tervezésekor is, amikor kiválasztja a helyiség kialakítását, a felszerelés helyét és a kommunikációt, meg kell aggódnia a csempe alatt lévő ellenőrző nyílások eszközén. Hosszú időn keresztül és hagyományosan a kommunikáció a falakba került, a dobozokba rejtve és képernyőkkel zárva. Ez lehetővé teszi a helyiség vonzó megjelenését a különféle csövek, csapok, szelepek és mérőállomások nélkül.

A vízvezeték-nyílásokat a maszkolásra és a kommunikációs csomópontok elérésére tervezték

A szennyvíz, a vízellátás, a fűtés vagy a villamos energia rendszeres karbantartása és a rendszeres mérőolvasások tekintetében azonban a felsorolt ​​eszközöknek állandó és könnyű hozzáférést kell biztosítani. A probléma meglehetősen egyszerű megoldás: a csempe alatt lévő nyílás csendesen elrejteni minden problématerületet, és ezzel egyidejűleg biztosítja a könnyű hozzáférést a kommunikációs rendszerekhez és berendezésekhez.

A nyílások célja, a létesítmény előnyei és hátrányai

Mi a rejtett rejtett nyílás? Ez a készülék, amelyet különböző helyiségekben, lakó- és középületek építésénél vagy javításánál használnak, a rejtett műszaki és műszaki kommunikáció szolgálatára. A csempék alatt lévő nyílás bármely anyag falához illeszthető: tégla, hab és gázbeton, gipszkarton és mások, valamint mindenféle alapanyag: mindenféle kerámia és cserép, mesterséges és természetes kő.

Láthatatlan tetőcserép a rendszerek és kommunikáció karbantartásához és ellenőrzéséhez (szennyvíz, meleg- és hidegvízellátás, fűtés, elektromos hálózatok és mérőállomások), falak és válaszfalak rejtve. A csempe alatt lévő nyílást a csempe általános felállítása előtt kell felhelyezni a furnérozandó felületre.

Mágneses nyílás

A rejtett aknaház legfőbb előnye, hogy ez a készülék szinte láthatatlan a felszíni felületen, ezért nem sérti a szoba általános kialakítását, ugyanakkor könnyű hozzáférést biztosít a szükséges hálózatokhoz és berendezésekhez.

A beépített ellenőrző nyílások széles körű használatához hozzájáruló pozitív tulajdonságok listáján a következő jellemzőkkel is rendelkezhet:

 • abszolút kombináció a szoba kialakításával;
 • a készülék szilárd felépítése, beleértve magát a fedelet is, lehetővé teszi, hogy a sraffozást padlóburkolatként használják, és használják fel bármely burkolóanyag finomítására, nehéz kerámia burkolatokig;
 • a kész felület integritásának biztosítása;
 • hosszú élettartam;
 • egyszerű telepítés;
 • magas fokú megbízhatóság;
 • a rejtett mérnöki hálózatokhoz és berendezésekhez való gyors és könnyű hozzáférés lehetősége.

Természetesen az ellenőrző és ellenőrző nyílásoknak vannak hátrányai, megjegyezzük, hogy nem sok közülük van:

 • a nagy beépített nyílás meglehetősen nagy súlya;
 • Azok a készülékek, amelyekben a silumint anyagként használják, alacsony kopásállóságot mutatnak, és ennek eredményeképpen rövid élettartam;
 • a termékek magas költsége, különösen a nagy méret. Így a pincében vagy az alagsorban lévő bejárat maszkoló padlóburkolatának ára 3000 rubel lesz.

A csempe alatt számos különböző nyílástípus létezik, az egyes eszközök céljának és kialakításának jobb megértése érdekében a bemutatott sokféleség típus szerint osztályozható:

A kommunikációs hálózatok és az általuk elrejtett berendezések céljának megfelelően a nyílások osztva vannak:

 • elektromos;
 • vízvezeték;
 • szellőztetés.

Hely szerint a készülékek megtalálhatók:

A Skylights segít gyors hozzáférést biztosít a vezetékezéshez és egyéb kommunikációhoz.

A termék anyagától függően az ellenőrző nyílások elválaszthatók:

 • Fém termékek. Ezek a modellek hosszú élettartamúak és hosszú ideig minőségmentesen működnek, az ajtókat általában porfestékkel festik.
 • Műanyag nyílások. Olcsóbb lehetőség az előző készülékekhez képest, leggyakrabban fogantyúkkal vagy a nyílás nyomásának elvével.
 • Alternatív anyagok. A láthatatlan, a láthatatlan lény egy csempe alatt tetszőleges alkalmas anyagból készülhet. Ebben az esetben általában az ellenőrzés kapuja a helyiség burkolatához használt anyag felhasználásával történik, amely lehetővé teszi, hogy az ellenőrzést minőségi módon lefedjék a felület általános hátterén.

Formában: revízióra alkalmas eszközök, négyzetekkel vagy téglalap alakúak, de szükség esetén bármilyen geometriai alakú sraffozást rendelhet el, vagy önmagát készítheti.

Az elosztóhálózat által képviselt modellek standard méretei a 10x10 cm-es paraméterekkel kezdődnek, és tovább növelik a nyílások méretének tartományát, azonos a kerámia burkolat méreteivel. A piacon megtalálható nyílászáró maximális mérete 120 cm-es ajtó oldalával ellátott eszköz. Ez lehetővé teszi, hogy a felülvizsgált felületet minél jobban leplezzük.

tervezés

A rejtett nyílások ellenőrzése egy keretből és egy ajtóból áll, amelyet egy bizonyos színben festettek vagy olyan anyaggal díszítettek, amellyel a szobát szembesülnek. Szerkezetileg különböznek az ajtó kinyitásának módjában és a következők:

 • Csúszott. A nehezen hozzáférhető helyeken használják, különösen ha az akadály előtt áll az ajtó (bútorok, egészségügyi berendezések stb.). A rendszer külön csuklópántokkal van felszerelve, melynek köszönhetően az ajtó 10-12 mm-el előre halad, és oldalra tolódik, hozzáférést biztosítva a hálózatokhoz és a berendezésekhez.

A csúszó nyílás láthatatlan

 • Összecsukható. A készülék eredetisége abban a tényben rejlik, hogy a fülkében lévő ajtó kinyitható és szükség esetén teljesen eltávolítható. Ez lehetővé teszi, hogy ezt a modellt különösen nehéz elérni, ahol nem lehet csúszó szerkezetet használni.

Billentő ellenőrző nyílás

 • Nyomás. A tolókalapok leginkább hullámos kerámiákkal, mozaikokkal, természetes kővel bevont felületekhez alkalmazhatók. Ha megnyomja az ajtót, kissé előre tolja, majd kinyílik.

A sraffozás láthatatlan

 • Swing. A burkolólapok legnépszerűbb és legelterjedtebb típusa a csempeburkolatok számára, a formatervezett anyag erős fém keretből és egy hozzá illő ajtóból áll, a csuklós előtetők segítségével.

Ha a rejtett mérnöki hálózatokhoz és berendezésekhez való hozzáférés gyakori hozzáférést igényel, akkor jobb, ha csúszó nyílással rendelkező szerkezetet használunk.

Eszközválasztás és telepítési tippek

A megfelelő nyílás kiválasztása érdekében a láthatatlan lény, amely a kommunikációs hálózatok magas színvonalú szolgáltatását nyújtja, ugyanakkor a szoba dekoráció általános hátterével szemben nem emelkedik ki, a következő paramétereket veszik figyelembe:

 • csempe mérete;
 • ajtó méret;
 • niche méretű

Az eszköz optimális választása érdekében gondosan tanulmányoznia kell az elosztóhálózat által rendelkezésre bocsátott eszközöket és ajtónyitó mechanizmusokat. És vásárláskor ügyeljen arra, hogy a csuklópánt helyét a négyszögletes szárnyra helyezze, mert ugyanolyan méretűek, mint például 20x30 cm, a házak lehetnek hosszú vagy rövid oldalon.

A láthatatlan sraffozást több típusba sorolják be

A felülvizsgálati eszköz vagy a rejtett niche ajtó felszerelésére vonatkozó ajánlások a következő pontokban jelennek meg:

 • a szerkezet felszerelésénél feltétlenül használja az épület szintjét;
 • kis méretű nyílások, összeszerelt, és nagyméretű készülékek beszerelése a telepítés előtt, szétszerelésre kerülnek a részegységekbe és rögzítik a keretet külön az ajtótól;
 • a nyílás alatt lévő nyílásnak azonos méretűnek kell lennie, mint a készülék;
 • hogy a mechanizmus vázszerkezete és a fal közötti jobb összeköttetés biztosítása érdekében a keretet ajánlott kezelni egy primerrel;
 • A Láthatatlan akna ajtójához ragasztott csempe és a fő homlokzati tömb csempe között nem lehet lezárni.

Rejtett nyílások a csempe alatt: fontos kiválasztani és helyesen telepíteni

A WC-ben és a fürdőszobában sok olyan kommunikáció működik, amelyek rendszeres karbantartást igényelnek. Figyelembe véve, hogy ezeken a helyiségekben lévő falak leggyakrabban csempével kezelhetők, helyet kell biztosítani egy revíziós ablak telepítéséhez.

Ma a csempe alatt nyílások nagyon eltérő megjelenést kaptak. További információt nyújtunk a termék fajtáiról.

faj

Az egyik fajta a láthatatlan nyílás a csempe alatt (rejtve). Ez a berendezés az alábbiak szerint változik:

 • helyszín - fal, padló, mennyezet;
 • kerámia, mozaik, márvány;
 • záró / nyitható - swing, levehető, rugó, csúszó.

Fontolja meg a főbb jellemzőit.

hinta

Az eszközöknek egy vagy két ajtójuk van. A kerethez rejtett csuklópántok vannak.
Ezért, amikor bezárt, a hurkok gyakorlatilag láthatatlanok. A bezárás elve más:

 1. Mágneseken.
 2. A görgős pengéllel.
 3. Szopókon.

A pozitív szempontok között egyszerű telepítés, alacsony költségű és kényelmes hozzáférés minden kommunikációhoz. Vannak negatív oldalak is. Például nyitott helyzetben sok hely szükséges a hintaajtóhoz.

csúszó

Itt háromoszlopos zsanérok vannak használva, amelyek segítségével a nyitott helyzetben levő zsalu a falhoz párhuzamosan mozog. Ha nehéz elérni a helyeket, ez a tökéletes megoldás.

 1. Egyszerű telepítés.
 2. Ingyenes megnyitása a kommunikációhoz.
 3. Könnyű nyitni / zárni.
 4. Képesség telepíteni szűk helyeken.

Vannak hátrányai is, például kevésbé kopásállóak. A nyitó mechanizmus gyorsabban elhasználódik, mint a swing modellek. Ha a megtekintési lyuk nagy, akkor a telepítés során nehézségek merülnek fel. A szárny állandó nyitásával / zárásával ellentétes irányú repedés keletkezik.

fogantyú

A nyílás mechanizmusa rugókon alapul. Egy ilyen nyílás kinyílik a kéznyomással.

Az ilyen döntés számos pozitív aspektusa van:

 1. Nem kell tollat ​​és hasonló tételt felvenni.
 2. Ideális sima és dombornyomott csempe.
 3. Nagy zajszigetelést okoz.
 4. A nyomástartó nyílással ellátott lengéscsillapítók vannak felszerelve, amelyek automatikus üzemmódban nyitnak.

összecsukható

Ha a fürdőszobában vagy a WC-ben nehezen elérhető helyek vannak, a hajtogató modellek tökéletesek a kommunikációs szolgáltatáshoz. Az ajtókat egy láncszem fémkeretére szerelik karabinerrel.

A mágnes jelenléte jó zárást biztosít. A következő szolgáltatásnál a fedelet teljesen eltávolítják.

Luke a láthatatlan - mi ez?

Az ilyen berendezésnek vázszerkezete van, általában acélból. Megjelenése, szerelt nyílása a mennyezet, a padló vagy a fal. Az építmény ajtójának csempével kell szembenéznie, ami lehetővé teszi, hogy eltakarja.

A csempe alatt lévő ellenőrző nyílások sikeresen eltakarják az ilyen kommunikációt:

 1. Szellőztetés.
 2. Vízellátás.
 3. Szennyvízrendszer
 4. Elektromos berendezések.
 5. Polcok és rések.

Nem is olyan régen sikeresen használták a kihajtott ajtót. Műanyagból vagy fémből készülnek. De a külső jellemzők jóval alacsonyabbak a korszerűbb megoldásnál. Ennek következtében a szoba befejeződése vizuális integritással rendelkezik.

Mi legyen

Komoly igények merülnek fel e témában, különösen a padlóburkolaton. Meg kell bírnia a bélés súlyát, és el kell viselnie a séta során felmerülő nyomást. Tehát az alagsorhoz vezető fedélnek erősnek kell lennie, merev kerettel, megbízható csuklópántokkal.

A padlóburkolatoknak a következő követelményeknek kell megfelelniük:

 1. Hőszigetelés.
 2. Hangszigetelés.
 3. Alacsony tömeg.

Ha az alagsort nem melegítik, a hideg levegő nem haladhatja át a vizet. Gyakran az alagsorban telepített vízvezetékberendezés, például egy szivattyútelep. Működése közben az emittáló zajnak nem szabad behatolni a lakóterembe.

Ha a fedél csupa burkolat nélkül nehéz, akkor képzelje el, milyen nehéz lesz bélelt csempével felemelni. Ezért kezdetben a keret és a fedél nem lehet nehéz.

Ne áldja meg a méreteit. Megfelelőnek kell lenniük a könnyű evakuáláshoz. Egy másik fontos követelmény az a képesség, hogy eltakarja a burkolatot a csempézett padló általános mintázatában.

Vagyis a varratoknak, mintának, szélességnek és színnek meg kell egyeznie. Ebben az esetben ez a készülék nem esik ki a képből és elrontja az egész belsejét. Ennek ismeretében előzetesen meg kell ismerni a csempe és a padlón lévő revíziós ablak méreteit.

A kapu felszerelése a padlón

A csempék padlóburkolatait a következő séma szerint szerelik fel:

Jól felkészült nyitás. Minden félnek szabályos geometriai alakja és szilárd alapja legyen. Ha a szélek összeomlanak, akkor a kapocs tartó törékeny lesz.

 1. A nyílás alakjának meg kell egyeznie a kiválasztott modell négyzetével vagy téglalapjával.
 2. Annak érdekében, hogy ne sérüljön az ajtó, ajánlatos eltávolítani a zsanéroktól.
 3. A keretben vannak rögzítőfuratok. A keret tüskékkel vagy csavarokkal van rögzítve.
 4. A keret végső rögzítése előtt helyezze a csuklópántot az ajtóra és ellenőrizze a nyitó / záró minőségét. Zárt helyzetben nincs hiányosság.

Amikor a keret rögzítése befejeződött, a kapu fedele felszerelhető a csuklópántra és lezárható. A következő szakasz - a csempék burkolását.

Jellemzője a kőfalon lévő falazott csempe

Kezdetben a felületet fel kell készíteni. Meg kell lennie egy egységes réteg cement cserép ragasztó. Erősített hálót helyeznek rá. Ez a rétegnek jól kell keményednie. Csak azt követően lehet elhelyezni.

A csempék gyártási folyamata a következő:

 1. Készítse elő a ragasztó összetételét.
 2. Ragassza fel a ragasztót a cserépre egy egyszerű spatulával és szegfűszeggel. Először szintet kell szintetizálnod, és el kell távolítanod a felszerelés maradványait.
 3. A csempe a fedél sarkához illeszkedik.
 4. A külső éleknek a fedél szélén kell lennie.
 5. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a vízszintes szintet.
 6. A következő csempe ugyanúgy van elhelyezve.
 7. Műanyag keresztezésekkel azonnal ugyanazt a varratot képezik a csempe között.
 8. A varratok felesleges ragasztását azonnal el kell távolítani, mivel az ízületeket speciális fugázókkal tölti meg.

Ha a ragasztó száraz, fúrja be az összes ízületet. Állítsa be a lyukakat a zár és a fogantyú eléréséhez. Ezek a nyílások dekoratív kupakkal vannak lezárva.

A kupak nem süllyed ki, különben folyamatosan tapad. Ha a padló nyílás lengéscsillapítókkal és rugós mechanizmussal rendelkezik, akkor nincs szükség fogantyúkra.

Ami a falra szerelést illeti, az üzemeltetés elve közel azonos. Az egyik különbség az, hogy a kapu függőleges helyzetben van. Ezért az itt felsorolt ​​tippek szintén vonatkoznak erre a munkára.

következtetés
Miután megvizsgálta a kérdést, hogyan kell a csuklya alá helyezni a kaput saját kezével, akkor közvetlenül dolgozhat. Először válassza ki a megfelelő típusú eszközt és méretét. Ez lehetővé teszi, hogy szépen beillessze a fal vagy a padló átfogó képébe. Ezen anyag mellett felajánljuk az elkészített videóanyag áttekintését is, amely megszilárdíthatja a rendelkezésre álló elméletet:

A műanyag nyílás felszerelésének titkosítása, valamint a formatervezés rossz és jó oldala - videó

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hatch stealth csempe - videó ajánlások