Legfontosabb > Bútor

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában

Tartalom:

Mosdókagyló a fürdőszobában. Kiválasztási szabályok

A fürdőszoba dekorációja sok szempontból napi hangulatot teremt. Reggel energiával számolunk fel, megtisztítjuk és felkészülünk az erőteljes tevékenységre, esténként pihenünk, "mosogassuk le" a problémákat és aggodalmakat, felkészülve az ágyra. E kis szoba minden eleme esztétikai és funkcionális szempontból is fontos. Például, mi legyen a mosdó a fürdőszobában, hogy a vízkezelések még kényelmesebbé váljanak?

 1. Az arányosság. A szekrénybe épített, nagyméretű mosdó "enni" a kis fürdőszoba használatos területét, és a kompakt modell elveszik a tágas teremben, megzavarva a teljes együttest.

Tipp: Ha a fürdőszobai méretek megengedik, ajánlott két mosogatószert elhelyezni. Ezután a családnak nem lesz problémája a munka, a tanulmányok stb. Gyűjtése során.

 1. Stílus egysége. A mosdó kialakítása nem szabad ellentmondani a belső térnek.
 2. Ergonómia. Kényelmes lenne a mosogatóhoz menni? Mennyire könnyű gondoskodni róla? A csövek javíthatók-e? Lehetséges-e a padló alatti és körüli tisztítása problémamentesen? Hol tárolják a személyi higiéniai termékeket és háztartási vegyi anyagokat? Mindegyik kérdésre választ kell adni a megfelelő modell kiválasztásakor.
 3. Kényelem és biztonság. Ha a családban kisgyermekek vannak, az üveghámok potenciális veszélyt jelentenek. A felfüggesztett változatok szintén nem a legjobb megoldás, mivel a konzolos tartó nem a legmegbízhatóbb. Optimálisan alkalmas "tulipán" vagy modellek, amelyek beépítették a pultba, és anyagok - fajansz vagy mesterséges kő. Az alak jobb választani ovális vagy kerek csökkentése sérülések.

A mosdók típusai a fürdőszobában

A mosogatók kiválasztásakor fókuszáljon a telepítés módjára. Az a tény, hogy a vízvezeték egyszerűen csatolva van, elsősorban az ára és az önállóan teljesítő munka elvégzésének képessége.

Lógó mosogató

Az ilyen modelleket közvetlenül a falra szerelik, akár tüskével, akár záróelemekkel, ha a termék elég masszív. Egy másik lehetőség az, hogy a mosogatót lógó állvánnyal szereljük fel, amely nemcsak a nem vonzó kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem megbízható tárolást is biztosít további tárolóhelyekkel.

Figyelem: Mosdó megvásárlásakor ügyelni kell a keverő alatt lévő lyukra. Ha nincs, akkor egy rést kell csinálnia, hogy elrejtse a vízvezetékeket, és szereljen fel egy csapot a falra.

Felfüggesztett szerkezetek ideálisak a kis fürdőszobák számára, mivel az alatta lévő helyiség szabadon marad. Itt egy mosodai kosár, polcok vagy állvány felszerelhetők fürdő tartozékokkal.

A mosdókagylatok modern vagy retro belső térben jól néznek ki, de a klasszikusok vagy a country zene esetében kevésbé választják őket.

Minus modell - problémás installáció, amely nem képes mindenkire nézni. A fal csak tőke lehet, a válaszfalak valószínűleg nem képesek ellenállni a termék súlyának.

A mosdóban lévő mosdókban:

Mosogató "tulipán"

Az ilyen típusú mosdókagyló nagyon pontosan tükrözi tervezési jellemzőit. A tál egy külön állványra van felszerelve, amely maszkolja a szifont és a kommunikációs vezetékeket. Kívülről a héj valóban úgy néz ki, mint egy vékony lábú virág.

A "tulipán", amely az egészségügyi eszközök között klasszikus lett, számos előnnyel rendelkezik egyszerre:

 • a rögzítés egyszerűsége és megbízhatósága
 • látványos megjelenés
 • kompakt méret
 • megfizethető ár, összehasonlítva például számlákkal vagy beépített analógokkal

Tipp: a mosdó és a talapzat a legalkalmasabb egy klasszikus stílusú fürdőszoba. Ez harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Ezen túlmenően, egy tágas szobában (és a klasszikusok csak a nagy területű szobákat használják) nincsenek problémák a dolgok tárolásával. Ami fontos, mert ilyen mosdóban nincs helye számukra.

A fürdőszobában a "tulipán" mosogató megjelenése a következő képeken látható:

Shell mosogató

Az egyik legnépszerűbb modell. Ez egy edény bármilyen alapon. Leggyakrabban egy gardrób, ritkábban - asztali lábbal vagy konzol.

A bowl-mosogató nagyon stílusosnak tűnik, ami megszerzi a fogyasztók iránti szeretetet. De a kereslet modell nem csak az eredeti design miatt van. Előnyei közül:

 • a sebesség és a könnyű telepítés
 • mindenféle méretű munkalapra
 • számos anyagot és dekorációs technikát használnak
 • különféle formák
 • kényelmes tömítés az ízületek, garantált védelmet szivárgás ellen

Fontos: az asztalra és az összekötő összeköttetésekkel ellátott kötéseket gondosan szigetelni kell, hogy elkerüljék a nedvességet és a vele járó gondokat.

Az egyetlen dolog, amely megfélemlítheti a fogyasztókat, a tál ára. Ez a legdrágább modell a modern piac vízvezetékében.

Tovább a fotó - példák a felső asztalra a mosdókagylókon:

Beágyazott modellek

A gyakorlatiasság és az ergonómia szempontjából első helyen állnak. Alkalmas bármilyen méretű helyiségekhez, és kényelmesen használhatja felnőttek és gyermekek számára is.

Háromféle mosogató található a pulton a fürdőszobában:

 1. A tálca oldalai az alap felszíne felett helyezkednek el, és lehajolnak rajta. Ez a típus a legáltalánosabb és kényelmesebb telepíteni.
 2. A tál az asztallap alatt van. A telepítés itt bizonyos szakmai készségeket igényel: meg kell győződnie arról, hogy a mosogató alatt lévő lyuk valamivel kisebb volt, mint annak mérete.
 3. Félépítésű modell, amikor a héj részlegesen kitüremkedik a tartó sík szélén. Ez a lehetőség a kis fürdőszobák számára optimális.

A mosdó alatti fürdőszoba tányérja számos funkciót lát el. Ez egy öltözőasztal és egy hely a személyes higiéniai termékek tárolására, valamint az alsó polcokra vagy éjjeliszekrényekre fröccsenő védelemre. És egy elegáns bútor, ami egyedülállóvá teszi fürdőszobánkat.

Meg kell jegyezni, hogy a beépített mosdókagylók kevésbé hajlamosak a repedésekre és a forgácsokra, ráadásul könnyen moshatók, mivel a külső felület zárt és szinte nem szennyezett.

Képek a mosdókról, a pultra a fürdőszobába:

Mosogató szekrénnyel a fürdőszobában

A modern értelmezésben ezek a modellek a híres "Moidodyr" legközelebbi hozzátartozói, a szemnek tetszenek, és lehetővé teszik a tér hatékony szervezését. A szegélykövek egyfelől maszkolják a backstage vízvezetékeket, másrészt - tágas raktárként szolgálnak, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a rendetlenségtől.

A nagyméretű helyiségekben a szekrény mérete lehetővé teszi a mosógép beépítését. Javasoljuk, hogy a kabinet a mosdókagyló alatt használják kis fürdőszobákban, különösen akkor, ha a fürdőkádat egy zuhanykabin helyettesíti.

Tipp: Kis helyek esetén jobb, ha egy medálot választasz, nem padlót. Az ilyen modell vizuálisan megnöveli a helyet, alkalmas a tisztításra, és kevésbé szenved a nedvességtől, mivel a levegőztetés nemcsak az oldalakon, hanem az alján is megtörténik.

A szögletes fajták előnyben részesítik a közvetleneket - kisebb területet foglalnak el.

Mik a szekrények a mosdó alatt a fürdőszobában. Kiválasztott fotók:

"Vízililiom"

A sima alj és a vízszintes lefolyó mosogatója kifejezetten a mosógép fölé telepíthető. Ez kiváló megoldás a kis fürdőszobák számára, bár a modellnek hátrányai vannak:

 • A szerkezet szifonja rendszeresen eldugul és tisztítandó.
 • Fennáll annak a veszélye, hogy a "mosó" elektronikus modulra öntik a vizet.
 • A háztartási készülékek "láthatóak", ami befolyásolja a szoba megjelenését.

És mégis a mosogató mosogatója elengedhetetlen, például a "Hruscsov" és más hasonló méretű fürdőszobákban.

Tanács: jobb egy kész készlet megvásárlása: egy mini-automata, amely mosdó és tál alatti felszerelésre lett tervezve - ma már számos vezető gyártó kínál ilyen "duettet".

Példák a "liliom párnákra" az alábbi fotón:

Sarok mosogató a fürdőszobában

Ez a modell még egy apró fürdőszobát is kényelmessé teszi, általában egy üres területet használva a két fal találkozásánál.

A sarok mosogatók:

Az első lehetőség a hosszú távú vízkezelések és a kikapcsolódás szerelmeseinek, nem pedig a zuhanyzók felismerésének. Ebben az esetben egy kompakt aszimmetrikus kád kerül mentésre, amelynek keskeny része a lógó sarokmosó. Ez a technika lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és növelje a helyiség ergonómiáját.

A beépített sarokmosó kiválasztása kis fürdőszobában további tárolást biztosítunk. Minél kevesebb helyet foglal el, a mosdó alatt lévő kabinet nagyon nagy méretűvé válik.

Érdekes példák a fotón:

Az anyagok összehasonlító elemzése

Mosdóink nagy terhelést szenvednek, mert a higiéniai eljárások mellett gyakran mosnak vagy játszanak (kisgyermekek esetében). A tálban véletlenül egy súlyos palackot dobhat kozmetikussal, vagy megüthet rajta, és kellemetlenül megfordul a fürdő szűk helyén.

Ezenkívül a mosogatót a víz befolyásolja, amelynek összetétele távol áll az ideális és agresszív háztartási vegyi anyagoktól, amelyek megsértik a felső bevonatot.

Ezért a termék anyagának:

 • tartós
 • tartós
 • ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak
 • jó dekoratív jellemzőkkel

Tekintsük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Egészségügyi fajansz

Kerámia - a legjobb választás a mosogatóhoz a fürdőszobában. A tervezési megoldások széles választéka, a nedvességgel és a mosószerekkel szembeni ellenállás, beleértve a csiszolóanyagokat, az egyszerű gondozást, itt csak egy kis lista az anyag előnyeiről.

A modern technológiának köszönhetően a földfestékek már nem tartják a hófehéritet, és a szivárvány minden színével játszanak. A fürdőszoba színes mosogatói különböznek a nagy expressivitásban és a különböző formatervezésben. A klasszikus és modern belső térben tökéletesen illeszkednek.

Kerámia termékek hátrányai:

 • nagy súly
 • a felső üvegezett réteg idővel repedve
 • alacsony ütésállóság, ami repedésekhez és forgácsokhoz vezet, amelyeket szinte lehetetlen megszüntetni.

A fotó - cserép mosogatók:

üveg

Üveg mosogató a fürdőszobában ma a népszerűség csúcsán. A megfelelő keményítéssel ez a látszólag törékeny anyag tartós és ellenáll a fürdőszobák különleges mikroklímájának.

A látványos dizájn az üveg további előnye. Átlátszó tálak a belső világosságot és a levegőt.

Ugyanakkor jelentősen hátrányt jelent az üvegedények - az ellátás bonyolultsága. A mészkő, a szivárgás és a folt azonnal elkapja a szemet, és eltávolítása nem könnyű, mivel a csiszolószemcsékkel és ecsetekkel rendelkező készítmények látható karcolásokat hagyhatnak a felületen.

A viszontbiztosítás üveg, még edzett, jobb, hogy megtagadja a kisgyermekes családok.

Fotók üveg tálak a belső tér:

fém

Kis esztétikus, zománcozott mosdókagylók elhalványultak a múltban, helyükre jó minőségű, rézből vagy rozsdamentes acélból készült termékek kerültek (lásd a fotót).

Fémhéjak - inkább ritkaság, mint közös jelenség, jóllehet tartósak, szépek és szerények a gondozásban.

A hátrányok közül: a tálban halk foltok vannak, és a víz hangos hangot ad, amikor érintkezésbe kerül a mosogatófelület felszínével.

Márvány a mesterséges kő ellen

Vannak olyan stílusok, amelyek luxus vagy egzotikus designt igényelnek. Ez egy klasszikus, Art Deco és Ethno. Ebben az esetben egy kerámia vagy üveg mosogató nem valószínű, hogy méltó választás.

De a mosdó természetes kő a fürdőszobában fog kinézni. Erős, enyhén porózus kőzeteket használnak rájuk általában: gránit, onyx vagy márvány. Az ilyen termékek magas költséggel rendelkeznek, amelyet teljes mértékben igazol a feldolgozás összetettsége és az anyag kizárólagossága.

A márvány a felsorolt ​​ásványok leginkább sérülékeny. Rendszeres tisztítást igényel, különben kellemetlen, nehéz eltávolítani plakk formákat a mosogatón. Zsetonok és repedések is állandó fenyegetést jelentenek a márvány fürdőszobai felszerelésre.

A mesterséges kő nem kevésbé gyönyörű, mint a természetes társaik, de megfizethető és a legjobb teljesítmény jellemzőkkel rendelkezik. A polimerek és a kőpor alapanyaga bármilyen stílusi trendhez alkalmazható, amit az általunk bemutatott fotók összehasonlításával könnyen meg lehet tekinteni:

faipari

Ezt az anyagot ritkán használják a mosogatók gyártásában. Az abból készült termékek az elithez tartoznak, és kézzel készültek speciális kezeléssel és impregnálva vízzel szemben repedező készítményekkel.

A fa különös gondot igényel - csak semleges tisztítószerekkel és puha szivaccsal kell tisztítani. A védő felső réteg sérülése esetén a mosdókagyló gyorsan feleslegessé válik a víz hatása alatt.

Figyelem: négy évenként helyre kell állítani a fa mosogatót, hogy meghosszabbítsa az életét.

Shell alakú

A modern mosdók lehetnek:

 • négyszögletes
 • ovális
 • kerek
 • szögletes
 • aszimmetrikus

A legrugalmasabb egy négyszögletes mosogató. Minden méretű és stílusos fürdőszobához alkalmas:

A fürdőszoba kerek mosogatója szokatlannak tűnik, emlékezetes képet hoz:

De talán a legtapasztaltabb mosdókagylók oválisak:

Shell szín

A héjnak nem kell fehérnek lennie. A színe bármilyen lehet, mindaddig, amíg összhangban van a fürdő teljes színes megoldásával. Nagyon szép majolika vagy kézzel festett üveg:

Fürdőszoba mosogató méretek

A mosdó méretei a helyiségtől és a különleges igényektől függően változnak. Nem feltétlenül egy tágas fürdőszobában van szüksége nagyméretű mosogatóra, két kisebb tálat is behelyezhet, ha például több ember is használhatja a fürdőszobát egy időben reggel.

A standard héj optimális szélessége 50-65 cm, a mélységnek közel azonosnak kell lennie. A készülék magassága általában 80-85 cm.

A héj maximális szélessége 90 cm. Dimenziójának növelése érdekében ajánlatos kettős modelleket használni.

Kreatív fürdőszoba mosogató. Fényképkiválasztás

Összefoglalva, a mosogatók érdekes tervezési lehetőségeit kínáljuk. Talán inspirálnak valakit, hogy valami hasonlóat hozzanak létre otthonukban.

Kerek fürdőszobai mosdók

Bútorbemutató Aquanet Sorbonne 00181593 205

Bútorbemutató Aquanet Paris 4378

Shell Cersanit Caspia UM-CAS44 / 1-R 44

Bútorbemutató Aquanet Elbrus 00168865 90

Sink Delice Franciaország Beatrice BEATRICE R1.4242 fehér

Mosogató Melana MLN-7076 41,5 cm fehér

Melana MLN-7078A 41 cm-es fehér mosogató

Melana héj MLN-7026BX 40cm fehér

Roca Bol 32787600N 42 mosogató fehér

Mosogató Ceramica Nova Loft 815510 40

Süllyesztett VitrA S20 5467B003-0001

Melana MLN-7941 mosogató 27 cm

Mosogató Melana MLN-7020 42cm fehér

Melana héj MLN-7846 43 cm

Mosogató Jaquar Fusion FSS-WHT-29901 50 cm

Melana MLN-7220 47cm fehér mosogató

Mosdó Melana MLN-78114 41,5 cm fehér

Mosogató Melana MLN-5004 50cm fehér

Mosogató Roca Foro 7327884000 41

Melana héj MLN-7031AMW 49cm fehér

Melanai héj MLN-78111 45 cm fehér

Mosogató Ideal Standard Strada K078301 (45 cm)

Mosogató Melana MLN-7197 42,5 cm fehér

Sanindusa Arc Shell 108760004

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Kerek mosogatók a fürdőszobában

Lásd még

Moszkvában és Jekatyerinburgban a zuhanytálca könnyű lesz. A mosogatót megfelelő paraméterekkel könnyen felveheti. Kerek mosogatók a fürdőszobában - ez az értékesítési vezető, amit meg kell ízelíteni

Nyereséges együttműködést kínálunk:

 • Nagy kedvezmények a nagy megrendelésekért
 • Kerek lefolyók a fürdőszobában megfizethető áron 2550 rubel és 99197 rubel között
 • Szállítás Oroszország bármely régiójára, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is
 • mindig megfelel a minőségi előírásoknak

Az árak és megrendelések megtekintéséhez Kerek csapdák a Yekaterinburg, Perm, Tyumen, St. Petersburg, Chelyabinsk fürdőszobájában, válassza ki a kívánt helyet a város jobb oldalán, és küldje el az árut a kosárba.

Kerek fejfedők

 • Termék kód: 77872
 • Cikk: K078301
 • Gyártó: IDEAL STANDARD
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 42,5x16x42,5
 • Termék kód: 20009
 • Cikkszám: 327876000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 42x23x42
 • Termék kód: 121577
 • Cikk: 5144 0101
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x16x43
 • Termék kód: 7396
 • Cikk: 5144 0001
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x12x43
 • Termék kód: 121589
 • Cikk: 4179 4301
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x12,5x43
 • Termék kód: 121590
 • Cikk: 4179 43R1
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x12,5x43
 • Termék kód: 134652
 • Cikk: 8.1233.1.000.112.1
 • Gyártó: LAUFEN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 42x12x42
 • Termék kód: 268840
 • Cikk: 800-7026BX
 • Gyártó: MELANA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 40x16x40
 • Termék kód: 79864
 • Cikk: 0451400000
 • Gyártó: DURAVIT
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 40x11,5x40
 • Termék kód: 268806
 • Cikk: 800-7078AB
 • Gyártó: MELANA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 41x15,5x41
 • Termék kód: 268832
 • Cikk: 800-5004 (3011)
 • Gyártó: MELANA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 39,5x15,5x39,5
 • Termék kód: 268836
 • Cikk: 800-7008E (3065)
 • Gyártó: MELANA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 42,5x17x42,5
 • Termék kód: 268910
 • Cikk: T4004-B18
 • Gyártó: MELANA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 38,5x14x38,5
 • Termék kód: 266896
 • Cikk: Aria-3 / BB1053LW
 • Gyártó: BELBAGNO
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x14,5x50
 • Termék kód: 159022
 • Cikk: TRTO011
 • Gyártó: OLYMPIA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 42x16,5x42
 • Termék kód: 289358
 • Cikk: XJN01300000
 • Gyártó: RAVAK
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 40x12x40

Kerek fejfedők

A fürdőszobához és a konyhába beépített szőnyegek és bútorok már régóta megszűntek, hogy szerepet vállaljanak a térszervezés és a vízellátás működésének biztosításában. A modern ember kényelmesen igénybe veszi a gyártót a tartomány folyamatos bővítéséhez és az elfogadható technológiák bevezetéséhez.

Az egyik ilyen innovatív megoldás, amely a népszerűségnek köszönhetően praktikusságának és eredetiségének köszönhetően egy kerek fejfedő. Akril és üveg kivitelben sikeresen kiegészíti a terem kialakításával kapcsolatos elképzeléseit.

A konyhai és fürdőszobai kiegészítők választékának jellemzői

Az a személy, aki úgy döntött, hogy radikálisan megváltoztatja a fürdőszobában kialakult helyzetet, vagy a konyhai eszközök javításával foglalkozik, elsősorban felhívja a figyelmet az anyag árára és praktikumára. Az ebben a kategóriában bemutatott kerekített mosdó jelentősen hozzájárulhat a konyhahelyiség kialakításához, funkcionalitásához és stílusához kapcsolódóan, amely a következő előnyökből áll:

 • eredeti kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a mosogatót egyaránt sikeresen használják kis szabad helyiségű helyiségekben és nagy kombinált konyhai csarnokban;
 • a kapcsolat egyszerűsége miatt, melynek köszönhetően a készülék könnyen megváltoztathatja a helyét, hozzájárulva a szervezeti paradigmához.

vásárlás

Számos előnyösnek ítélve a kiegészítés eredeti verziójának vásárlása tekinthető a legjobb választásnak azok számára, akik inkább a praktikumot kedvelik. A funkcionalitás és a méret különbözõ eszközeinek széles választéka nem teszi kétségesnek, hogy az ügyfelek mindegyike képes lesz teljes mértékben megoldani problémájukat a konyhai készülékek javításával a Home-Santehnika üzletben.

Felfüggesztett mosogatók

 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Presquile
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Escale
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Ove
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Escale
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Formilia Rythmik
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Reve
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Odeon Up
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Escale
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Ove
 • Típus: Felfüggesztett mosogató
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Formilia Spherik
 • Típus: Felfüggesztett mosogató

Kosárba helyezett cikk

Kosárba helyezett cikk

A kosárba szedett kiválasztott elemek

Az összehasonlításhoz hozzáadott elem

Fürdőszobai mosdók

A felfüggesztett mosogató (a "beépített mosogató" meghatározása) falra szerelhető a szerelési rendszerek - csavarok vagy konzolok segítségével. Ez a mosogató leggyakoribb típusa, amely méltó helyet foglal el a lakásokban és az üzleti központokban. Értékes előnnyel jár, mint más kialakítások, az ilyen mosogató tetszőleges magasságba helyezésének lehetőségével. Az egyéb előnyök mellett a mosogatók díszítõleg kiemelkedõek és egyaránt jól mutatnak egy modern, modern stílusban díszített tágas fürdőszobában, valamint egy "egyszerű", közeli fürdőszobában, ahol bármilyen módon megtakarítani kell a helyet. A fali mosdókra függesztve nem foglalja el a padlófelületet, előnyösebb lehet, ha egy mosodai kosarat vagy egy fürdőszobai kiegészítőkészletet helyez el.

Ezzel a telepítéssel a vízelvezető rendszer nyitva marad, mivel a szifon megjelenésére figyelmet szentelnek, igen dekoratív fajták vannak. Ha el szeretné rejteni a kommunikációt, akkor a mosdóhoz emelvényeket vagy félpótkákat vásárolhat.

A mosogatók sokféle anyagból készülnek, de az egyik leggyakoribb a szaniter kerámiák és a cserép. A szaniterek felfüggesztett mosogatói speciálisan kiváló minőségű termékek: egy fehér agyag fésű tömege kaolin- és kvarckomponensek hozzáadásával magas hőmérsékleten égethető és védő mázzal borított.

A hagyományos lógó üregek ovális alakúak, de lehet egy érdekes modellt választani a szobád belsejében, négyszög vagy négyzet alakjában.

Fürdőszobai mosdók

Termék kód: 123058

Méretek (shgv): 60x45x16,5

Termék kód: 124461

Méretek (shgv): 52x44x9,5

Termék kód: 214183

Méretek (shgv): 55,5x36,5x18

Termék kód: 214150

Méretek (shgv): 45x25x10

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 124242

Méretek (shgv): 60x38x17,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félig tartó állvánnyal / fuvarlevél

Termék kód: 125389

Méretek (shgv): 33,2x40,3x15,8

Típus: mosdó / lógó

Termék kód: 124577

Méretek (shgv): 55x43,5x20

Típus: talapzattal / lógóval

Termék kód: 125388

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 125387

Méretek (shgv): 45x28x17

Típus: lógó / mosdó

Termék kód: 124901

Méretek (shgv): 58,5x45x20,5

Típus: alulról építve

Termék kód: 124559

Méretek (shgv): 76,5x45,4x11,2

Termék kód: 124594

Méretek (shgv): 60x59x18

Termék kód: 213808

Méretek (shgv): 50x42x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Termék kód: 124593

Méretek (shgv): 60x50x18

Termék kód: 214244

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214242

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 124541

Méretek (shgv): 56x45x21

Termék kód: 214015

Méretek (shgv): 38,5x38,5x14

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 124942

Méretek (shgv): 50x37x16,5

Típus: alulról építve

Termék kód: 213825

Méretek (shgv): 41x41x14,5

Típus: mosdó / fuvarlevél

Termék kód: 214201

Méretek (shgv): 64,5x41,5x12,5

Termék kód: 213910

Méretek (shgv): 80x50x26,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal

Termék kód: 124930

Méretek (shgv): 55x42x18,5

Típus: talapzattal

Termék kód: 213912

Méretek (shgv): 55x44x17

Típus: felfüggesztett / félig álló talppal

Különféle modelltartomány

A termékkatalógus tartalmazza a különböző típusú és méretű héjakat, amelyek különböznek a következő területeken:

 • Az alak kerek, négyzetes, ovális, lapos és mély;
 • Beépítési típus - felső, felfüggesztett, süllyesztett, állványra, sarokra, falra;
 • Az anyag üveg, fajansz, egészségügyi porcelán, természetes kő, polimer kompozit.

A mosdó a fürdőszobában a befejező stílus koncepciója, a szoba, a berendezés méretei alapján kerül kiválasztásra. Minden mosogató típus különbözik az előnyökben:

 1. A felső tálak munkalapokra, szekrényekre, polcokra vannak szerelve. Az előnyöket elegáns stílusos megjelenésnek, könnyű gondozásnak és telepítésnek tekintik. A fali mosogatók érdekesek a modern belső terekben. Telepítésük érdekében a keverő speciális tartóval és falra szerelést kell biztosítani egy hosszú lefolyóval. Az ilyen mosdóban lévő kommunikáció az asztal alatt van elrejtve.
 2. A felfüggesztett (konzolos) mosogatók a konzol falához közel helyezkednek el. Telepítésüknél elegendő a kommunikáció megvalósítása és a fürdőszobában szabad hely biztosítása. A szifon szilva krómozott fémből készült, nem rejtheted el, mivel harmonikusan néz ki a modern modellekben. A legkedveltebb, sarokba felfüggesztett mini-mosdókagyló, mely a legkisebb fürdőszobákban található.
 3. A fürdőszoba beépített mosdókagylója a padlószekrénybe van szerelve. Leggyakrabban bútorokkal vannak ellátva. Kényelemük a funkcionalitás és a kompakt méret kombinációjában rejlik. A szifonokat és a szennyvízcsöveket az ajtók bezárják a kíváncsiskodó szemek, amelyek mögött számos polcokon számos fürdő kiegészítők és kozmetikumok húzhatók.
 4. A talapzaton és a félpótkában lévő tulipán tálak esztétikai megjelenésűek, kompakt méretűek és sokoldalúak. A helyiség bármelyik szabad sarkába telepíthetők a kommunikáció biztosításának feltételei mellett. Az ürítõcsövek és a szifon megbízhatóan lefedik lábtartóval. Az előnyök egy ilyen mosogató tekinthető könnyű telepítés, gondozás és javítás, olcsó, a különböző dekoratív design.

Fürdőszoba mosogató: a kerek modell kiválasztásának kritériumai, tippek

A mosogató a legtöbb ember számára közös egészségügyi elem, amelyet naponta párszor használnak. Sokan végül nem foglalkoznak vele. De ez nem jelenti azt, hogy a fürdőszobának ezt az elemét véletlenszerűen kell kiválasztani. Ahhoz, hogy kényelmesen érezzük a terméket, minden árnyalatot figyelembe kell venni. Továbbá a kerek modell kiválasztásának sajátosságairól.

A megfelelő modell kiválasztásának finomságai

A kerek héjak, talán gyakrabban, mint mások, megtalálhatók a mindennapi életben. Az ilyen termékek használata esetén a víz nem permetezett, nincs sérülésveszély, a termék sarkánál ütközik, és az ilyen vízvezetékszerkezetek megjelenése rendkívül szokatlan és sokoldalú. A mosogató nem csak kiváló minőségű, hanem harmonikusan kiegészítette a teljes design, akkor kell választani, több szempont alapján.

A megfelelő anyag kiválasztásánál fontos figyelembe venni az egyes erősségeit és gyengeségeit:

 1. Fajansz. Az egyik leggyakoribb lehetőség. Az alacsony költségű és ugyanolyan tartósságú.
 2. Porcelán. Ez egy látványos megjelenésű, könnyen tisztítható, nagy tartóssággal és ugyanolyan magas árral jellemezhető, ezért ritkán megtalálható a mindennapi életben.

Porcelán: a mosogatók egyik leggyakoribb anyaga

Tanács. Ha a régióban, ahol élsz, a víz nagyon kemény, akkor jobb, hogy megtagadja vásárolni üvegáru. Érdemes megvásárolni, ha szűrő van beépítve a vízvezeték-rendszerbe, ellenkező esetben az anyagot vízkővel borítják, ami eltávolítható a mosogató károsodásának veszélye nélkül.

Telepítési módszer

A telepítés jellemzőitől és a mosogatóalap megjelenésétől függően a termék többféleképpen is telepíthető:

 • Mosogató konzol (felfüggesztett kivitel). A termék speciális falra van erősítve. A látható kommunikációval rendelkező modellek már elhúzódnak: minden csövet el kell rejteni a szemek elől. A javításoknál könnyű karbantartani a termékeket, helytakarékosak.
 • Mortise modell. A táblagépben található speciális lyukba van szerelve. A telepítési folyamat időigényes és bizonyos készségeket igényel, de a mosogató nagyon finom és elegáns. Ebben az esetben az összes kommunikáció el van rejtve, és további hely áll rendelkezésre a különböző csomók tárolására.

A kagylóhéjmodellek speciális telepítési készségeket igényelnek, de nagyon stílusosak.

Shell méret

Megfelelő mosogató kiválasztásakor fontos figyelembe venni a helyiség méretét is, mivel egy kis helyiségben lévő terjedelmes szaniterek kellemetlenségeket okoznak és vizuálisan csökkentik. A túl kicsi mosogató nevetségessé válik egy tágas szobában, és a víz túl sok lesz.

Egy másik fontos pont - a mosogató magassága. Ezt a mutatót általában a családtagok és a bélés növekedése alapján határozzák meg. A legjobb megoldás egy 0,8 m magasságú mosdó.

gyártó

A kerek héj megfelelő modelljének kiválasztása esetén nem kívánatos egy teljesen ismeretlen ázsiai gyártó termékének kiválasztása, mert az alacsony minőségű héjak gyorsan használhatatlanná válnak: megrepednek, gyorsan elveszítik eredeti vonzó megjelenésüket, rövid időre szolgálnak stb.

Vegye figyelembe a termék származási országát. Jelenleg Lengyelországból, Olaszországból, Németországból stb. Származó termékek bizonyultak a vízvezeték-piacon.
A fogyasztók értékeléseiként a következő gyártók minőségi mosogatójaként jelennek meg: Ravak, Cersanit, Kolo, Sanita stb.

A mosogató kiválasztásakor figyelni kell a bevált gyártók termékeire.

A kerek héj megfelelő modelljének kiválasztásakor nem csak a főbb jellemzőire kell figyelni, hanem más árnyalatokra is:

 1. Egy adott mosogatómodell kiválasztásánál ügyeljen arra, hogy az egyes típusú szerkezeteknek általában bizonyos típusú lyukak vannak bizonyos típusú keverőkhöz. Ennek megfelelően nagy figyelmet kell fordítani a keverő választására is.
 2. A mosogató kiválasztásakor vegye figyelembe azt a stílust, amelyben egy másik vízvezeték-szerelő készül a fürdőszobában.

Figyelem! Ügyeljen arra, hogy a túlfolyás jelenjen meg, melynek a következőnek kell lennie: a helyiség árvíz esetén árvíz elleni védelme. Figyelembe kell venni a tervezési jellemzőket is: végfelhasználónak vagy szifonhoz kell csatlakozni a víz leeresztéséhez.

Ez minden olyan finomság, amit tudnia kell, mikor kerek mosdót vásárol a fürdőszobába. Használja az intuíciót, az ízérzést és a helyiség valós paramétereit. Sok szerencsét!

Moszkvai túlfedők (tálas mosogatók)

 • Prémium (2)
 • Gazdaság (15)
 • A fürdőszobába (17)
 • WC-hez (17)
 • 40 cm (8)
 • 50 cm (6)
 • 55 cm (1)
 • 60 cm (5)
 • 70 cm (5)

Megjelenítve 1-12 a 17 eredményből

Bowl Let's Dance 69

Bowl Let's Dance 69

jellemzői

 • Gyűjtemény: GO
 • Bowl mérete: 68,5 × 32,5 × 13,5
 • Nettó súly: 8 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszívó szifon + autotank túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Őfelsége tál 70

Őfelsége tál 70

jellemzői

 • Gyűjtemény: Ő FESZTIVÁL
 • Tál mérete: 70x40,5x18
 • Nettó súly: 7 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő készlet: felengedő szifon túlfolyó nyílás nélkül + autotube, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Minima + 42

Sink Minima + 42

jellemzői

 • Gyűjtemény: MINIMA +
 • Méretek (cm): 41,5x25x12
 • Nettó súly: 4 kg
 • Telepítés: bútorokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Minima mosogató 42

Minima mosogató 42

jellemzői

 • Gyűjtemény: MINIMA
 • Méretek (cm): 41,5x25x12
 • Nettó súly: 4 kg
 • Telepítés: bútorokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Chalice Mood 45

Chalice Mood 45

jellemzői

 • Gyűjtemény: MOOD
 • Bowl mérete: 45 × 44,5 × 16
 • Nettó súly: 14 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszabadító szifon + öngyűjtő mosogatóhoz túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bubing Bowl 51

Bubing Bowl 51

jellemzői

 • Gyűjtemény: BUBINGA
 • Méretek (cm): 50,4x50,4x38
 • Nettó súly: 15 kg
 • Telepítés: a bútorokon / a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Extrák. teljes készlet: keverő, felszabadító szifon túlfolyó nyílás nélkül + öngyűjtő
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bow of Soul 48

Bow of Soul 48

jellemzői

 • Gyűjtemény: SOUL
 • Bowl mérete: 48x48x10,5
 • Nettó súly: 6 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: keverő, felszívó szifon + autotalk túlfolyó nyílás nélkül
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bowl Kupel 70

Bowl Kupel 70

jellemzői

 • Gyűjtemény: KUPEL
 • Bowl mérete: 70 × 45,5 × 31,2
 • Nettó súly: 13 kg
 • Telepítés: a pulton alatt / alatt
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszívó szifon + autotank túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bowl Mosaic 67

Bowl Mosaic 67

jellemzői

 • Gyűjtemény: MOSAIC
 • Bowl mérete: 67 × 37 × 18
 • Nettó súly: 10 kg
 • Telepítés: a bútorokon / a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés / túlcsordulás
 • További komplett készlet: felszabadító szifon + öngyűjtő, keverő
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bowl Electra 56

Bowl Electra 56

jellemzői

 • Gyűjtemény: ELECTRA
 • Bowl mérete: 56 × 40 × 13.8
 • Beszerelés: a bútorra / 2 db tartóra 35 cm
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés / túlcsordulás
 • Kiegészítő komplett készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Felay 60 mosdó + bélés

Felay 60 mosdó + bélés

jellemzői

 • Gyűjtemény: FELAY
 • Bowl mérete: 60 × 36 × 14.5
 • Nettó tömeg: 9,41 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszívó szifon + autotank túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Viso héj + 41

Viso héj + 41

jellemzői

 • Gyűjtemény: Vizo +
 • Méret: 40,5x22,5x13
 • Nettó súly: 6 kg
 • Telepítés: bútorokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő / berendezés: felengedni a szifont túlfolyás nélkül + autómosó, keverő
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

A fürdőszoba mosogató kiválasztásakor mindenkinek szembe kell néznie a termékek széles választékával, amelyek mérete, alakja, formatervezése és anyaga eltér. Gyártunk öntött öntött mészkő mosdókat a fürdőszoba és a WC felállításához. A márványból készült termékek különböznek a megnövekedett tartósságtól és zajtól. Ellenállnak a kiváló minőségű anyagok hatásainak, és magas antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az egyik legkedveltebb formában a mosdó. Ez a mosdó telepíthető a pultra vagy közvetlenül a bútorokra. A felső burkolat lehet ovális, kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, szögletes és nem szabványos. A katalógusban kiválaszthat egy mosogatót minden ízhez és színhez. Sőt, azt is kínáljuk, hogy azonnal válasszon bútorokat a fürdőszobában. A választékban számos elegáns szekrény található, amely magában foglalja egy mosogató felállítását.

Sokan szívesen vásárolnak lefolyót az egyszerűség és a könnyű telepítés miatt. Szintén nagy jelentőségű a szép megjelenés és a modern design. Velünk azonnal egy mosogatót és egy megfelelő asztallapot is vásárolhat.

Ha szeretne fényes tárgyakkal kísérletezni a lakberendezésben, javasoljuk, hogy vásároljon színes mosogatót. Több, mint 800 színbeállítás közül választhat, amelyek maximalizálják a fürdőszoba stílusát és szépségét. A klasszikusok kedvelői számára a standard fehér fényes vagy matt kivitelben tökéletes.

A cég honlapján több tucat modell található a felső, a padlón, a lógó, a süllyesztett és más mosogatókon. A szalonok vezetői segítenek abban, hogy kiválassza, mi felel meg neked, és tanácsot is kaphat a webhelyen feltüntetett telefonszám hívásával. Ismerkedjen meg a tetszőleges héj technikai jellemzőivel, felszerelési lehetőségeivel, alap és opcionális felszereléseivel, valamint a színekkel kapcsolatos információkat az elektronikus katalógus ingyenes letöltésével.

A "Color and Style" szivattyúgyártás Moszkvában található hivatalos boltokban vásárolható meg, amelyek nagyvárosokban találhatók, mint például Moszkva, Szentpétervár, Kazán, Jekatyerinburg és Novoszibirszk. Fejlesztett kereskedői hálózatunk is van, amely lehetővé teszi, hogy rendelést rendeljen a legközelebb fekvő városba. Az online áruházban összehasonlíthatja a termékek költségeit, lásd a késztermékek valódi fotóit és olvassa el az ügyfelek véleményét.

Mosogató a fürdőszobában

 • aszimmetrikus
 • szögletes
 • klasszikus
 • kerek
 • ovális
 • félkör alakú
 • négyszögletes
 • háromszögű
 • szögletes
 • Színes több.
  • bézs
  • fehér
  • Fehér dekorációval
  • borízű
  • bronz
  • sárga
  • zöld
  • arany
  • karamella
  • barna
  • piros
  • narancs
  • rózsaszín
  • ezüst
  • szürke
  • kék
  • fekete
  • Kiválasztás színpalettával
 • Pedestal még.
  • Vannak
 • A lába még.
  • igen
 • Ország még.
  • Anglia
  • Fehéroroszország
  • Belgium
  • Németország
  • India
  • Spanyolország
  • Olaszország
  • Kína
  • Lettország
  • Lengyelország
  • Oroszország
  • Törökország
  • Franciaország
  • Csehország
  • Svédország
  • Olaszország
  • Franciaország
  • Anglia
  • Törökország
  • Oroszország
  • Németország
 • Munkakörülmények

  SanSmail

  Az ügyfeleknek

  együttműködés

  Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem nyilvános ajánlattétel.
  Ha többet szeretne megtudni a költségekről, a rendelkezésre állásról, az ezen a webhelyen bemutatott áruk megrendelésének lehetőségéről, kérjük, forduljon a kereskedőhöz telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a boltban.

  Mosogató a fürdőszobában - 105 kép gyakorlati ötletekből és új termékekből

  Mosogató a fürdőszobában - alapvető jellemző. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdó nélkül.

  Nézzük meg, mit kell figyelni, amikor kiválasztja ezt az elemet vízvezeték és fontolja meg a népszerű lehetőségeket.

  Melyik méret közül választhat?

  A megoldás a felületen van. Egy kis fürdőszobához egy kis mosogatót kell elhelyezni. Kényelmes lesz ilyen mosdó, mert nem sok helyet foglal el.

  Egy nagyméretű yardáért egy kis mosogató nem lenne helyénvaló. Nem illeszkedik sem stílushoz, sem mérethez.

  A mosdót a helyiségnek megfelelően kell felszerelni. Néhány tervezési megoldás kettős mosogató telepítésére szolgál. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a távolságnak legalább egy méteresnek kell lennie.

  Ajánlások a mosogatók kiválasztásakor:

  • Ragaszkodjon ugyanolyan stílushoz minden vízvezetékhez;
  • Válasszon olyan modelleket, amelyek a víz túlcsordulásából egy lyukkal rendelkeznek;
  • Ügyeljen arra, hogy a mosogatóban lévő lyukak száma a keverő telepítésétől függ;
  • Ellenőrizze az elemet zsetonokra, repedésekre és egyéb károkra;
  • Mérje meg előre a méreteket;

  A konzol mosogatói

  A mosdók a fürdőszobában nem ritkák. A konzolos modellek a legegyszerűbb, ugyanakkor népszerű modellek.

  előnyei:

  • A mosdókagyló telepítése nem sok időt vesz igénybe.
  • Gyakorlati és egyszerű használat;
  • Alkalmas kisebb helyiségekhez;
  • Helytakarékos. A konzolokkal való rögzítés lehetővé teszi a helytakarékos és elhelyezést: egy kosár ruhával, további polcok beszerelése.

  hátrányai:

  • Látható kommunikációs csövek, amelyek megzavarják az esztétikai megjelenést.

  Bútor mosdókagylók

  Függönyök a mosdó alatt a fürdőszobában - egy klasszikus változat, amely megtalálható minden 3 apartmanban. Ez egy darabból álló kialakítású, és további polcokra és fiókokra is lehet szüksége.

  A telepítés percek alatt történik, csak csatlakoztatni kell a mosogatót a kommunikációhoz.

  Fej és beágyazott opciók

  Stílusos és elegáns opció - szállítmány mosdó, minden formatervhez alkalmas.

  Jellemzők:

  • Formák sokfélesége;
  • Nincs lyuk a keverőhöz;
  • Felszerelt felső szekrények vagy munkalapok.

  Figyelmeztetés. A felső szintek csak nedvességtől védett tárgyakra telepíthetők a termék gyors károsodásának elkerülése érdekében.

  A beépített mosdó a fürdőszobában kis helyiségekben használható.

  előnyei:

  • Nem sok helyet foglal el;
  • Illeszkedik a munkalapba;
  • Stílusos és modern design;
  • Egyszerűség és megbízhatóság. Könnyű szerelés és merev rögzítés zárójelekkel.
  • A süllyesztett kialakításnak köszönhetően védve van.
  • Tartósság és tartósság.

  Anyagkiválasztás

  Sokféle munkalap van a mosdó alatt a fürdőszobában. A vízvezeték tulajdonságai a kiválasztott anyagtól függenek:

  Üveg mosogatók alkalmasak a high-tech stílusban. Készítsük el őket az edzett üvegből, ezért különböznek a tartósságtól. És a stílusuk egyedi stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

  Az acél mosdókagylók tartós megoldást jelentenek. Nagyszerű kiegészítés lesz minden fürdőszobában. Jelentős hátrány: nem tisztítható a csiszolópor - tönkreteszi a felületet.

  Porcelán mosogatók - népszerű választás, mert olcsó ár és kiváló formatervezés.

  Corner mosogató a fürdőszoba fajansz nagyon ergonómikus. Lehetővé teszik, hogy ne csak helytakarékosak, hanem funkcionálisan is.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő keverőt?

  A mosdócsapot a fürdőszobában megfelelően ki kell választani, különben a víz egyszerűen lecsaphat különböző irányokba és kényelmetlenséget okozhat a tulajdonosok számára.

  Ajánlások a kiválasztáshoz:

  • Döntse el a mosogató pontos célját: mossa meg kezét, macskát stb. A keverő magassága attól függ;
  • Válasszon egy keverőt a mosogató alakjának és méretének megfelelően (széles, keskeny, mély, lapos).

  A keverő magassága és hossza e paraméterektől függ.

  Vezérelve tanácsunkat, biztonságosan elmehet a boltba.

  Az alábbiakban egy galéria a fénykép mosdók a fürdőszoba, ahol előre kiválasztani a megfelelő design.