Legfontosabb > Tartozékok

Amerikai videojátékos nyaraló a függőágyban

Az Egyesült Államokban az észak-karéliai lakos videót készített a medencében, amely a hátsó udvarban függőágyában lengett. A YouTube-on közzétett megfelelő videó.

A felvétel azt mutatja, hogy a meghívott vendéget nem zavarja a függőágyú hölgyének hangos beszéde, amit a történtek kissé megráztak.

Eközben az amerikai elmondta, hogy a durva medve nem először érkezik a házába. Az állat mindig felmászik a függőágyba, és régóta ingadozik benne. Aztán a fenevad halkan elhagyja az idegen területet.

Az amerikai nők biztonságban vannak a fűtött törülközőtartón?

Helló, egy tavalyi amerikai fűtött törölközőt telepítettem. Most, amikor a fűtés le volt kapcsolva, mindkét csatlakozásról lecsöpött (télen, amikor ideiglenesen leválasztották, akkor is elindult, de amint a csövek forrtak, leállt a csöpögés). A helyi vízvezeték-szerelők azt mondják, hogy szükséges volt a szál átvétele, mindez megbízhatatlan. Most úgy gondolom - cserélni egy fűtött törölközőtartót, vagy megpróbálni megváltoztatni a tömítéseket? Mi a teendő - fluoroplasztikus vagy pronitovye? És mellesleg, mennyit kell szigorítani - amíg meg nem áll, vagy sem?

Milyen típusú "amerikai"? Lapos párosítási felületekkel és szálas tömítéssel vannak ellátva (tipikus példa a számlálókra, a szűrőkre), kúpos felület és gumitömítő gyűrű van (tipikus példa a darukon, minden sarkon). Mindkettőnek joga van az élethez. Az első csatlakozás több hőálló (tömítőanyag), és lehetővé teszi a csomópont megváltoztatását anélkül, hogy az egész rendszert szétszerelték volna (például a mérőberendezés eltávolításához), a második típus a leszerelés során a végberendezés (radiátor, törölközőmelegítő) leválasztásával jár. Mindkét csatlakozás megbízható, és mindenképpen szorítani kell őket, de fanatizmus nélkül kívánatos a gumigyűrű cseréje a második csatlakozás csatlakoztatásakor. időről időre dubeet és deformálódik.
Abban az esetben, a kapcsolatokat egyszerűen nem érik el.

Őszintén szólva, nem látta, hogy milyen felület van ott.
Megpróbálom befejezni, köszönöm

Van is egy tömítés nélküli kapcsolat - a gömb alakú felületet a kúposságra tömítik (például a Danfoss szelepekhez hajlítócsatlakozások).

Határozottan vannak tömítések.

sersam írta:
Határozottan vannak tömítések.

Állok és ezek és azok nem áramlanak. A betonszerelvény sikertelen lehet, lehet, hogy élesen húzódott, összetörte a tömítést vagy deformálta a felületet. Ha a koaxiálisság jó, semmi sem ferde, valójában csak egy kézzel van tömörítve, majd kissé felhúzódik, hogy ne lazuljon.

A-Nippel írta:
a valóságban csak egy kézzel vannak lezárva, aztán felhúztak egy kicsit, hogy ne csavarják le magukat.

Nem értem, hogy van - csak egy kéz? És ez az, először egyszerűen húzza meg a anyát a kezével, és ez elég lesz, majd lassan, szükség szerint húzza meg a kulcsot.

Egyébként, ha megváltoztatom a tömítéseket, melyiket jobban kell bevinni - fluoroplasztikus vagy áthatoltak? Vastag vagy vékony? A késleltetés ugyanazt jelenti, nem egészen, de enyhén?

Talán valaki tudja, hogy megengedett-e paronit használata a vízvezeték-összeköttetéseken? Még mindig nem nagyon hasznos azbeszt.

Korábban ez volt a legjobb tömörítő, amely nem volt hajlamos az öregedésre (a gumival ellentétben), ma már importált szálas karton készült, valószínűleg ártalmatlanok.

sersam írta:
Nem értem, hogy van - csak egy kéz? És ez az, először egyszerűen húzza meg a anyát a kezével, és ez elég lesz, majd lassan, szükség szerint húzza meg a kulcsot.

Úgy értem, hogy ha a csatlakoztatandó csövek pontosan, koaxiálisan nem feszülnek, akkor a tényleges tömítéshez nem szükséges jelentős erőfeszítés. Maga a tömörítés területe 1,2 cm2, és nem nehéz több tíz kilogramm erőt kifejleszteni, még egy kézzel is. Egy másik dolog az, amikor valami ferde és az erő is alkalmazható az egyes részek összehangolásához, akkor könnyen károsíthatja a tömítést vagy az ízületeket.

sersam írta:
Egyébként, ha megváltoztatom a tömítéseket, melyiket jobban kell bevinni - fluoroplasztikus vagy áthatoltak? Vastag vagy vékony? A késleltetés ugyanazt jelenti, nem egészen, de enyhén?

Az amerikai nők típusától függ. Ha van egy kör alakú keresztmetszetű gyűrűvel ellátott tömítés, akkor a gumigyűrűtől eltekintve gyakorlatilag semmi más nem alkalmazható. Ilyen vegyületeknél a fémrészek általában lezáródnak, és a gumigyűrű előre meghatározott mennyiséggel présel. Ha a tömítés lapos gyűrűvel van kialakítva, akkor a paronit jó megoldás, a fluoroplasztika nem megfelelő. Mindenesetre ha a kapcsolatot a "stop" ellen a tömítésekkel húzzuk, akkor akár a paronit is megsérülhet.

Adapterek a törülközőtartó szereléséhez

Minden, amihez törölközőt kell telepíteni: különféle kötőelemek, szerelvények, csapok és csatlakozók, speciális teleszkópos adapterek és egyéb szerelvények.

Az amerikai PROFACTOR® krómozott kiegészítők, amelyek egy komplett fűtött törülközőtartók számára készültek, megbízható segítséget nyújtanak a fürdőszobák modern belső kialakításakor. 16 bar névleges nyomásig működő rendszerek és 100 ° C-ig terjedő üzemi hőmérsékletekhez. A szerelvényeknek hüvelyk hengeres menetük van az ISO 228/1 szerint (DIN 259, GOST 6357).
Fűtött törölközőtartók felszerelése és tartozékai American PROFACTOR® - megbízható és kifogástalan megjelenés. A fogyasztók hosszú távú működési tapasztalata sok országban megerősíti a termék kiválasztásának helyességét minden típusú krómozott cső felszereléséhez. Sok törölközőmelegítő gyártója termékeit ezen gyártási szerelvényekkel egészíti ki, ami biztosítja azok kompatibilitását a legtöbb termékkel ebben a kategóriában.

Törölközőmelegítő felszerelése és felszerelése szerelvényekkel "American"

Minden tulajdonos igyekszik kényelmes légkört teremteni a fürdőszobában.

A modern funkcionális törölközőmelegítő egyszerűvé és élvezetessé teszi az eljárások vételét.

A formatervezésnek köszönhetően a tulajdonosok esztétikus megjelenésűek, feltéve, hogy megfelelően vannak felszerelve és csatlakoztatva.

Rövid leírás

Ne felejtsd el a termék megjelenését - ez a szoba esztétikájától függ.

Az eszköz elhelyezésének több lépcsője van, amelyek ismerete lehetővé teszi, hogy függetlenül egy rozsdamentes acélból készült vízmelegített törülközőtartót telepítsenek.

A telepítés számos problémát megold:

 • a törülközők és a kis dolgok szárítására való képesség;
 • optimális mikroklíma fenntartása;
 • megakadályozza a páralecsapódást.

Hasznos információk

Hazánkban a fűtött törülközőtartót más országokban helyezik el, mint más országokban.

A termék a melegvízmérő után hőmérséklet-érzékelő (ár) után kapcsolódik a vízellátáshoz, és nem a fűtéshez.

Ezzel a szárítót kompenzáló hurokba fordítja, ami néhány funkciót hozzáad a telepítéshez.

A helytelen beillesztés problémát okoz a víz áramlásával az egész lakásban.

A külföldi gyártók (jobb, mint a fűtött törülközőtartó) modelljei a legtöbb esetben nem kompatibilisek a lakások vízellátásával.

Javasoljuk az orosz gyártók által gyártott termékek beszerelését.

Tudja, melyik a jobb hőveszteséget vásárolni a fűtőkazánokhoz? Műszaki leírás, saját kezük és rendszereik készítése - mindezt egy hasznos cikkben.

Ezen az oldalon leírjuk a szennyvízszelep ventilátor szelepének működési elvét.
Olvassa el, hogyan védheti otthonát a borostyán behatolásától.

Ezek az eszközök megfelelnek a GOST és az SNiP-nek. Magánházban, a semmiből létrehozott vízellátó rendszerben bármilyen modellt telepíthet.

A fűtött törölközőtartó összekötése polipropilén csővel olyan szerelvények használatát igényli, amelyekből vízvezeték készült.

Ezzel elkerülhető az elektrokémiai korrózió, amely károsíthatja a készüléket.

A polimer vízvezeték segítségével egy fűtött törülközőtartót használhatunk egy amerikai polipropilén csövekhez.

A fűtési idõszakban forró víz kerül a magas épületekbe.

Ezért szükség van egy autonóm vízmelegítő és egy Mayevsky csaptelep beszerelésére egy fűtött törölközőtartóra (itt írva). A kazán lehetővé teszi a szárító használatát egész évben.

Az alsó ágakhoz való csatlakozás 10-15% -kal csökkenti a fűtési teljesítményt.

A modellek "létra" átlós, oldalsó vagy függőleges módszert alkalmaz.

A meglévő vízellátó rendszer nem teszi lehetővé a kapcsolatot egy tetszőleges helyszínen.

Ebben a helyzetben figyelembe veszik a csövek geometriáját és méreteit. A szárítógép vásárlásakor figyeljen arra, hogy milyen messze vannak a csapok.

A különféle méretű csövekhez adapterek szükségesek.

A vízvonalhoz képest kisebb átmérővel nem használható.

Ellenkező esetben valószínű a víz kalapács.

A feszítőt az "amerikai" szerelvények segítségével végzik el, amelyek lehetővé teszik a szerkezet gyors szétszerelését.

A szelepek és a bypass szelep felszerelése (mi az) elkerülheti a bajt, ha csak a fűtött törölközőt kikapcsolja.

Szerelési séma

A vállalkozások kétféle eszközt gyártanak:

 • a vizet hűtőközegként használva;
 • elektromos fűtőberendezések rovására.


Először is meg kell szüntetni a régi eszközt.

Ez lehet egy szovjet korszak, vagy egy modern design. A szovjet ipar mintájának felváltása sokkal nehezebb.

Rendszerint a szárítót csak a felszálló szakaszban lehet eltávolítani.

Tudja, hogyan kell áttérni a vasról a műanyagra? Ehhez a speciális mandzsetta és szerelvények készültek, amelyek írt egy hasznos cikket.

Hogyan kell visszacsapó szelepet felhelyezni a csatornára, itt olvashatsz.

Az oldalon: http://ru-canalizator.com/septiki/otstojnik/fanovaya-truba.html leírja, hogy a ventilátorcső a wc-tálhoz képest eltolódott.

A modern modellek egyszerűen, ha helyesen vannak felszerelve, menetes csatlakozások használatával változnak.

A legjobb megoldás - azonos méretű modellek. Ellenkező esetben a felemelővel együtt kell dolgoznia.

A felemelő helyének cseréjéhez koordinációra van szükség az otthoni szolgáltató szervezetnél. Ezt követően a forró víz áramlása blokkolódik, és a cső egy részét kivágják a szárítóval együtt.

FIGYELEM!
A munka bonyolultsága a kiváló minőségű tömítőanyagokban rejlik. A sajtó ellenőrzése (a fűtőrendszer nyomás alá helyezése - itt van leírva).

Ne felejtsük el, hogy a szivárgásért való felelősség a felszálló részének a végrehajtójával áll szemben.

Do-it-yourself törölköző melegebb telepítés

A fűtött törölközőtartó (szabályzatok) beszerelése előtt a készüléket össze kell szerelni, és a szerelvényeket dugaszolható csatlakozóval kell felszerelni.

Az összeszerelt szárító a falon van rögzítve, a mellékelt csövek közvetlen közelében.

FONTOS!

A törülközőtartó felszerelését a gyártó utasításainak megfelelően végezzük.

Ellenkező esetben a vállalatnak jogában áll megfosztani Öntől az eszköz garanciáiról.

A kapcsolatfolyamat nem bonyolult, és a következő lépéseket tartalmazza:

 • Keringtető szivattyú telepítése (ide írva) vagy a felemelő.
  Három ütközőszelep szükséges:
  - két szerelvényt szerelnek fel a készülék és a felszálló csatlakozásánál,
  - egy - a bypasson;
 • rögzítse a szárítót a falra rögzítőelemekkel;
 • a készüléknek a szerelvényekkel vagy hüvelyekkel ellátott szelepekkel történő összekapcsolása;
 • a munka befejezése után a vizet simán szállítják, így elkerülve a víz kalapácsát (az okokról itt olvasható).

Kombinált modell

 • központi fűtés,
 • forró vízellátás
 • villany.


Az ilyen modelleket "létrák" formájában állítják elő, amelynek alsó részén egy beépített termosztáttal ellátott fűtőelem van felszerelve.

Az eszköz telepítése hasonló a fent leírtakkal.

A szelep lezárása után töltse fel a szárítót vízzel a bal felső bemeneten.

Ezt követően bekapcsolhatja az elektromos fűtőelemet és használhatja az eszközt.

A fűtés és a szelep nyitása során a fűtést melegítés vagy forró vízzel végezzük.

FIGYELEM! Kábelezés a fürdőszobában - a nagyobb veszélyforrás.

Szakértelem és tapasztalat hiányában elektromos szakembert kell meghívnia.

Az elektromos fűtőelemek, mint például a melegvízkazánok, legalább egy kilowattot fogyasztanak.

Az ilyen terheléshez külön földelt aljzat és legalább 2,5 négyzet keresztmetszetű vízálló kábel szükséges.

A bekapcsolás közvetlenül az elektromos helyiségből történik, és a vonalat külön automatikus leállással látja el.

következtetés

A munka megkezdése előtt, lehetőleg a modell kiválasztása előtt, döntse el, hogy rendelkezik-e a szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Ha nem vagy magabiztos a saját erejében, akkor a legjobb lehetőség egy tapasztalt mester meghívása.

Mi a teendő, ha az "amerikai" áramlások, a videó megtekintése közben megtudod.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel webhelyfrissítésekre az RSS-n keresztül, vagy maradjon a Vkontakte, az Odnoklassniki, a Facebook, a Google Plus vagy a Twitter segítségével.

Milyen csatlakozók kapcsolják össze a szárítót a felszállóval?

Szeretném kicserélni a fűtött törölközőtartót. Már megvásárolta és egy hüvelykes, krómozott cső alakú, menetes végekkel rendelkezik, a készletben van egy rögzítőelem. A cső végének és a készletben lévő csatlakozóval összekapcsolt fűtött törülközőtartó közötti összeköttetés összezavar, véleményem szerint nincs tömítés a megfelelő tömítéssel szemben. Általában az ötlet a következő: egy olyan epoxid formázására, mint a futorki, annak érdekében, hogy növeljék a s / s gombjait, sajnálom ezt a művészetet. Ön szerint ez életképes, vagy egyszerűbb lehetőségek vannak?

Az Ön epoxi terméke életképes lehet, de vannak kész megoldások a szárító csatlakoztatására. Kezdjük azzal, hogy ha úgy döntesz, hogy kicseréljük a törölközőmelegítőt, akkor ne mentse és azonnal vásároljon rozsdamentes acélból. Drágább, de rozsdásodik és nem folyik tovább, szemben a krómozott vasdarabmal, amely gyakran tartalmaz csatlakozókat is. Ie olyan elemeket, amelyekkel a szárító a csatlakozóvezetékekhez csatlakozik.

Mielőtt elkezdené a munkát, hívjon egy vízvezeték-szerelőt, hogy kikapcsolja a felszállót. Nyomással jobb, ha nem ér semmit... De még ennél is.

Azok a vegyületek, amelyek olcsó krómozott szárítóval vannak ellátva, általában ugyanolyan olcsóak (bár vannak kivételek). Ezek így néznek ki:

Az anya kerek, mint a fenti képen, vagy normális, de nagyon vékony. Lásd az alábbi fotót. Ez a csavaranya nem tudja megfelelően megszorítani a lencsét. Rövid idő elteltével ez a kapcsolat szivárog. Ugyancsak irreális, hogy lazítson és visszacsévéljen egy ilyen anyát, megtörik vagy kanyarodjon, miután még mindig megtörik. Íme egy példa egy ilyen kapcsolat szétszerelésére, melyet egy csiszológép fűrészelt meg: A második kapcsolat, amely rendszerint a készletekben történik: Összeszerelés a következőképpen történik. Például vettem két hüvelykes sarkokat, de elképzeled, hogy a jobb oldalon van egy ellátó cső, és a bal oldalon egy fűtött törülközőtartó: a szál a csővezeték lezárt, és a csatlakozó csavarja az óramutató járásával megegyező irányba. Ha közelebbről megnézed, akkor a csatlakozón, amelyen csak csavartunk, másrészt van egy külső menet, de hátra. Most lezárjuk a fűtött törülközőtartó szálát és a már megcsavarodott csatlakozó szálát. Most a csatlakozó második része egyszerre csavart a szárítóra és a csatlakozó első részére, mivel az első része balkezes. Csavarja az óramutató járásával egyező irányba a szárítón: Ez a kép azt mutatja, hogy a csatlakozó nem teljesen csavart. Ügyeljen a középre. De ne forduljon többé, mert a szárítón lévő szál rövid. Standard 5 fordulattal. De ilyen kapcsolat esetén ez valószínűleg nem elegendő. Elméletileg valószínűleg behelyezhetsz valamilyen vastag tömítést, de személyesen nem próbáltam megtenni. Tehát kb. Egy évvel később, az ilyen csatlakozók általában túlfolynak. Lehet, hogy valakinek hosszú és jól dolgozik, de azt hiszem, csak akkor, ha a szárítón lévő szál lehetővé tette, hogy meghúzzuk a tengelykapcsolót a végéig.

A szárító standard csatlakozása a sgon diagramjának megfelelő csatlakozás. A tengelykapcsolót csavarják, lánccal tömítik és rögzítőanyával rögzítik.

Valaki más megkérdezte, hogy lehetséges-e a felszálló leválasztása nélkül megszüntetni a szivárgást a szárítóban. Szóval, nem javasolnám, hogy tedd ezt. Hívja fel a helyi vízvezeték-szerelőt, hogy állítsa le a fülkét, és üresen próbálhatja meg a csatlakozást. Mivel ilyen kapcsolatot lát:

Nem értem, mi több a fém vagy a rozsda. Előfordulhat, hogy a nyomáscsavarás megszakítja a felszálló vagy a fűtött törülközőt. Ezután a forró víz áramlása különböző irányokban rohan... Tehát jobb, ha nem kockáztatja meg, és kikapcsolja a felemelkedőt.

Most például a tömítésekhez való csatlakozás esetén például:

Két gumi tömítéssel rendelkeznek. Ha idővel az alsó képen látható gumitömítés kicserélhető, akkor rendkívül nehéz kicserélni a belsőt, és néha lehetetlen. Az ilyen vegyületek megbízhatósága igencsak megkérdőjelezhető. Rendkívül érdemes telepíteni őket, ha eljutnak a Holyawa-ba, vagy ha nincs más telepíteni.

Hasonló, de sarokkötéseket néha forgó szárítókra telepítenek, mások számára nem telepíthetők ott:

Nos, a legmegbízhatóbb csatlakozó a törülközőtartó összekötésére, véleményem szerint - kúpos amerikai.

Ezek a kapcsolatok nem olcsóak, ezért megbízhatóak. A legfontosabb dolog az, hogy ne vásároljunk egy olcsó verziót, ami vékony az alacsony minőségű anyagokból. És aztán a "hamisítványok" gyakran találkoztak.

Mi az amerikai a törülközőre?

A tekercs felszerelése a fürdőszobában különböző módon végezhető el. De a legmegbízhatóbb, legkönnyebben használható és esztétikus csatlakoztatásával a készülék melegvízellátó vezetékével a szakemberek egy amerikai fűtött törölközőt használnak. Mi ez az összekötő elem, mennyire megbízható, és hogyan kell helyesen kezelni - ez az anyag meg fog szólni róla.

Mi az amerikai?

A vízvezetékektől távol eső emberek úgy vélik, hogy egy amerikai nőt valamilyen speciális tömítésnek hívnak egy fűtött törülközőtartóra. Az amerikai azonban nem csak egy tömítő rész, hanem egy teljes körű összekötő elem, amely lehetővé teszi két cső összekötését. Ez az elem a következő részekből áll:

 • csatlakozó szerelvény;
 • sapka anya;
 • a mirigy.

Ez lényegében ez az elem egy keréktárcsával és egy anyával, amely e peremen nyugszik. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakoztassa a csöveket, és ha szükséges, gyorsan szétszerelje őket. Az amerikai nőknél az anyák általában hatszög alakúak, ami lehetővé teszi számukra, hogy csavarja ki őket nemcsak speciális eszközökkel, hanem csak a kezével, elegendő erővel.

Az American Connection előnyei

A fűtött törölközőtartó telepítésének egyik előnye az alábbi:

 • egyszerűsített telepítési eljárás: nincs szükség speciális billentyűk használatára;
 • csökkentve a falburkolat károsodásának kockázatát: a törülközőcsövet nem kell a folyamatba befordítani, és ezzel veszélybe sodorhatja a falat;
 • a végső vegyület kiváló minőségű - az amerikaiak 10 évig szivárgás nélkül állnak;
 • a szükséges csövek gyors szétszerelésére, ha speciális eszközök használata nélkül szükséges.

Fontos! Ez az elem nem csak fűtött törölközősávra alkalmas - egy amerikai fűtőrendszerben is aktívan használatos, a vízellátó és áramlási rendszerek elemeinek beépítésére.

Csatlakozó elemek választéka

Ha az építési típusokról beszélünk, az "amerikai" kategória összes összekötő eleme két csoportra osztható:

 • kúpos rögzítéssel;
 • hengeres tartóval.

Javasoljuk, hogy megtudja, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a folyékony tapéta, és hogy lehet-e használni őket a fürdőszoba javításában.

A törülközőmelegítő amerikai kúpja megbízhatóbb, azonban a gyakorlatban ritkán alkalmazzák. Ennek a résznek a fő jellemzője, hogy a telepítéshez nincs szükség tömítésekre. Továbbá jelenlétük nem az elem formája. A menetes szerelvények kúpos alakúak, így biztosítva a végső csatlakozás tömítettségét. Az elem ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak, és még az erőteljes hőmérsékletváltozás mellett sem hagyja ki a vizet. Azonban a szereléskor ajánlott erősíteni a szálat többszörös rugószalaggal a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Tipp: a kúpos modelleket leginkább a radiátorok beszereléséhez használják, különösen ha termosztátot szeretne telepíteni egy párba velük.

A hengeres kötőelemek klasszikus formájúak az ízületeknél. Különböző anyagok tömítésére, tömítésére vagy alátétjeire használják, a gyártóktól függően. Mint a gyakorlat azt mutatja, a törülközőszárító a legjobb megoldás. Bár az alátétekkel ellátott elemek nem annyira megbízhatóak, mint más modellek, ezért nem ajánlott falakon elrejteni annak érdekében, hogy szivárgás esetén hozzáférjenek az ízületekhez, és gyorsan rögzítsék.

A fűtött törülközőtartónál az "American" rögzítő típus kiválasztásánál figyelembe kell venni a gyártás anyagát. Ideális esetben meg kell egyeznie a felszálló anyagával. Sok lakásban ma vízvezetékeket építenek polietilénből vagy polimer anyagokból, és a törölköző rozsdamentes acélból vagy más fémből készül. Ilyen esetekben érdemes egy amerikai kombinált típust vásárolni, amelyben az illesztés műanyagból készült, és a csavaranya fém.

Fontos! Meg kell figyelni a márka műanyag - meg kell használni a kapcsolatot forró vízzel. A fürdőszobai tekercsek esetében a legjobb megoldás a szürke vagy zöld szerelvények (cseh vagy német gyártás).

Az egyes márkák tekintetében a legmegbízhatóbb, a vízvezeték szerelők véleménye szerint a Valtec és a Tiemme részei. És az első gyártónál a legtöbbet egy tömörített amerikai használta, a második pedig elegendő számú és kúpos modellek.

Fűtött törölközőtartó telepítése

Fűtött törülközőtartó beszerelése az amerikai nőkre nagyon egyszerű. A törülközőcső végein egy csavarmenettel ellátott szerelvény van feltekercselve. Ezután a kialakítástól függően tömítőanyagot (tömítést, alátétet stb.) Helyeznek a csatlakozóelembe, és egy anyát helyeznek fel. Csévélje le a fedélzetről és rögzítse, rögzítse a csavarokat.

A folyamat viszonylagos egyszerűsége ellenére számos fontos árnyalatot kell figyelembe venni:

 1. A menetes csatlakozásokat előnyösen fum-szalaggal vagy vontatással lezárják.
 2. A vontatásnál a szálakon (ennek hiányában, motorolaj) tömítőanyagot kell alkalmazni.
 3. Ha egy alkatrészet egy külső menetre szerelünk, akkor az illesztéshez tömítést alkalmazunk.
 4. A belső menetes részek felszerelését a vontató- vagy füstszalagok tekercselése egy törülközőcsövön történik.
 5. Húzza meg részleteit egy amerikai gáz kulcs nem lehet, a maximum - a szokásos ropogós.

Fontos! Amerikai kúpos típus telepítésekor gondoskodni kell arról, hogy alkatrészei alaposan központosíthatók legyenek. Ellenkező esetben a csatlakozás szivárgóvá válik, és hamarosan áramlik.

Hogyan lehet megbirkózni a szivárgásokkal?

Ritkán előfordulnak olyan helyzetek, amikor egy amerikai áramlik egy fűtött törülközőtartón. Rendszerint hibák okozzák a készülék telepítése során.

Miután szivárgást találtak, először is meg kell vizsgálni a rögzítő anyákat. Gyakran előfordul, hogy amikor csavarodik, a tapasztalatlan mesterek túlságosan megszorítják őket és végül torzulnak. Ha sérült anyát talál, akkor cserélje ki egy újat, vagy teljesen újratelepítse a teljes tartóelemet.

Fontos! Ha az anya egyértelműen a meneten megy, akkor húzza meg egy kicsit, és kövesse a kötést. Leggyakrabban a szivárgás megszűnése után.

Ha a tekercs felhelyezése kúpos típusú elemekre történt, a szivárgásnak két oka lehet:

 • az illesztési ízületek nem központosodnak, és nem illeszkednek egymáshoz jól;
 • a menetes csatlakozások nem tömítettek.

Ebben az esetben a törülközőt eltávolítjuk, ellenőrizzük a telepítést, és ezzel egyidejűleg zárjuk le a szálat. A tömítőszalagot 2-3 rétegben kell feltekerni, hogy az alkatrészek egymáshoz illeszkedjenek.

Javasoljuk, hogy olvassa el, hogyan válasszon reflektorfényt a fürdő számára.

A hengeres rögzítésű amerikai nőknél a szivárgás leggyakrabban a beépített tömítések miatt fordul elő. Ennek több oka is van:

 • rossz minőségű mirigy;
 • a tömítés elmozdulása a beépítési helyről az anyák meghúzása közben;
 • a tömítés beakadása és a csőtekercs élei a beépítés során az anyák meghúzása miatt.

Pontosan derítse ki a hiba okait, csak segítséget nyújt az eszköz leszerelésében és a lámpatestek alapos ellenőrzésében. Ha az oka rossz vagy megrongálódott tömítés, a szakemberek azt javasolják, hogy azonnal cserélje ki egy paronit tömítőelemmel.

Fűtött törülközőtartó felszerelése: technológia és csatlakozási lehetőségek

A fürdőszoba sokkal kényelmesebbé válik, ha olyan funkcionális eszközt szerel fel, mint egy fűtött törölközőt.

A telepítés lehetővé teszi, hogy egyszerre több jelentős problémát megoldhasson:
- törülközők és kis dolgok szárítása;
- optimális hőmérséklet fenntartása;
- nedvesség képződésének megakadályozása.

Fontos, hogy ne csak a megfelelő törülközőt válasszuk, hanem helyesen telepítsük és csatlakoztassuk. Ez az egész folyamat több szakaszból áll, amelyeket meg kell ismernünk a munka megkezdése előtt.

Mit kell tudnia a törülközőszárító telepítése előtt?

 1. Lakóházainkban egy fűtött törölközőt nem építettek be a fűtési rendszerbe, ahogy a legtöbb külföldi országban szokás, hanem forró vízrendszerbe. Ezért a telepítésnek bizonyos sajátosságai vannak, mivel a szárító egyfajta "csővezeték kompenzáló hurokává" válik. Ha a feszítőbe helyezés nem megfelelően történik, ez nem csak a lakáshoz, hanem az egész ház vízellátásához vezethet.

 • Ugyanezen okok miatt a legtöbb behozott törölköző melegítő nem alkalmas a vízellátó rendszerünkbe való beakadásra. Ezért ajánlatos egy hazai gyártmányú készüléket vásárolni, amely megfelel bizonyos GOST és SNiP-knek. Ez a probléma csak akkor fordul elő, ha telepítésre kerül a lakásban. Magántulajdonban fogok menni a külföldi márkájú törülközővel.
 • A különböző anyagokból származó alkatrészek nem használhatók ugyanabban a rendszerben a negatív hatások, például az elektrolitikus korrózió elkerülése érdekében. Az eszköz gyors meghibásodásához vezet. Lehetőség van bármilyen eszköz csatlakoztatására a műanyag csövekből.

 • A központi rendszerhez csatlakoztatott fűtött törölközősín csak a fűtési szezon alatt működik. Annak érdekében, hogy az egész évben működhessen az eszköz, kombinált eszközadatokat kell telepíteni.
 • A rendszer alsó csövekhez csatlakozó fűtött törülközőtartó teljesítménye 10% -kal csökken.
 • A "létrák" formájában lévő eszközöket átlós, oldalirányú vagy függőleges csatlakozással kell összekötni a csővezetékkel (középső távolság - 500 mm).

 • Az építés vagy a felújítás során történő telepítéskor nem jelent problémát a leszállási távolság, de a már elkészült rendszerbe történő beépítéskor figyelembe kell venni a meglévő vezetékek geometriáját és méreteit. Ezért fűtött törülközőtartó vásárlásakor ismernie kell és figyelembe kell vennie az ágak közötti távolságot.
 • Ha különféle átmérőjű csöveket és csöveket használnak a fűtött törülközőtartón és a rendszeren, akkor alkalmazzon adaptereket. Ebben az esetben nem megengedett, hogy a készüléknek kisebb átmérőjű csövek legyenek, mint a rendszer csövei. Ellenkező esetben a víznyomás növekedése a "szűk keresztmetszetben" balesetet okozhat.

 • A felemelőhöz való csatlakozáshoz ajánlott az "amerikai" - leválasztható csatlakozások használata, amelyek lehetővé teszik a teljes eszköz eltávolítását.
 • Szintén a felemelőben célszerű felszerelni a gömbcsapokat és a jumpert (bypass). Az amerikai nők és az eszköz jelenlétében csak a fűtött törölközőt kikapcsolhatja anélkül, hogy kikapcsolná a lakásban vagy a bejáratnál lévő vizet.
 • ↑ vissza a tartalomhoz

  A fűtött törülközőtartó telepítési eljárása

  A modern gyártók kétféle törölközőt kínálnak:

  A törölközőmelegítő minden egyes típusának különös vonása van a kapcsolódásnak, amelyen a fürdőszobában történő telepítés folyamata függ.

  A régi törülközőtartó leszerelése

  Bizonyos esetekben az új eszköz csatlakoztatása előtt meg kell szüntetni a régiet. Ma kétfajta "régi" fűtött törülközőtartó van:

  • a szovjet minta tekercsei.
  • modern eszközök

  A régi tekercs leszerelése

  A régi szovjet szerpentinek cseréje sokkal nehezebb. Ebben az esetben a víztörlő csatlakoztatása csak a felszedőhely cseréjével végezhető el. Lehet, hogy részleges (csak az ő lakásában), de mivel nem célszerű megváltoztatni egy darabot a régi cső, jobb, hogy teljesen megváltoztatni a teljes felszálló.

  Ehhez meg kell tárgyalnia a szomszédaival az alatta és fölött, hogy összekapcsolják az új felszállóikat. Ezt gyakran gyakorolják, mivel rendkívül veszélyes a régi csövek elhagyása a mennyezeten.

  A modern építkezés megszüntetése

  Ha a modern eszköz helyesen van felszerelve, levehető csatlakozással, könnyen cserélhető. A legfontosabb dolog az, hogy az új a régihez hasonló és / vagy a csatlakozóvezetékek közepén ugyanolyan méretű.

  Ugyanakkor szükség van a törölközőmelegítő eltávolítására, amely időben szolgál, átrendezi a csatlakozók páros csatlakozóit egy másikra, csatlakoztatja és rögzíti a falra.

  Riser csere

  Az összes kérdés elfogadása után ki kell kapcsolni a vízellátást. Ezt a feladatot rendszerint a szolgáltatási szervezetgel együtt kell megoldani. Ezután a serpentinnel rendelkező emelőt egy csiszológép vágja le - először a lakásában, majd a szomszédokban. A csövek vágása után a felső és az alsó szomszédos csöveken lévő szálakat le kell vágni, csatlakoztatni kell az összes csövet és be kell vezetni a fürdőbe a mennyezeten keresztül.

  Fontos! Minden munkát hatékonyan kell végezni, hogy szomszédok ne legyenek szivárgók - meg kell érteni, hogy minden felelősség baleset esetén a vállalkozóra esik. Olvassa el: mit kell tenni az árvíz esetén?

  A vízmelegített törülközőtartó felszerelése

  Először össze kell szerelni - szerelje fel az elzárószelepeket az eyelineren leválasztható csatlakozással, amely a jövőben biztosítja a fűtött törölközőt könnyű cseréjét, vagy bizonyos hibák kiküszöbölését anélkül, hogy lecsapolná az emelőt. Az összeszerelt szárító bármely helyen elhelyezhető a falhoz úgy, hogy csöveket hoz a felszállónyílásból.

  Csatlakozási megbízás:

  1. Telepítse az áthidalást csövek vagy pólók segítségével. Ehhez három szelep szükséges: a fűtött törölközőt összekötő pontokon, kettő a vízmozgás megakadályozására szolgáló áthidaló ponton.
  2. Rögzítse az eszközt a falon lévő konzolokkal.

 • Csatlakoztassa az áthidaló szelepekhez hüvelyekkel vagy speciális szerelvényekkel.
 • Amikor elkészült, simán nyissa ki a csapokat, és lassan töltse fel a fűtött törölközőt vízzel, hogy megakadályozza a víz kalapálását.
 • ↑ vissza a tartalomhoz

  Kombinált törülközőtartó telepítésének jellemzői

  Mivel a vízszárítók általában csak a fűtött időszakban dolgoznak, a sokemeletes épületek sok lakója megoldja ezt a problémát egy olyan fűtött törülközőtartó telepítésével, amely a fűtési rendszerből vagy a melegvízellátó rendszerből, valamint a villamos energiából működik. Ehhez szüksége van egy szárító létra, a bal alsó bélés, amely egy elektromos fűtő egy termosztát van szerelve. A fűtött törülközőtartó felszerelése a fent leírtak szerint történik.

  Így a következő munkasorozat érhető el. Az elzáró szelepek lezárásakor és a készülék feltöltésében vízzel a bal felső szemceruza segítségével (ahol a Mayevsky daru be van szerelve) a fűtött törölközőt villamosan lehet felmelegíteni. A dugaszoló aljzatból való leválasztásnál és az elzárószelepek kinyitásakor a fűtést a központi rendszer melegvízzel látja el.

  Az ilyen eszközök áramfogyasztása elég magas (1 kW vagy több), amihez külön kimenet szükséges, amely legalább 2,5 négyzet keresztmetszetű kábellel és közvetlenül a kapcsolódobozból származik. Ezt a kábelezést külön "automatikus" védelemmel kell ellátni.

  Nagyon fontos pont a földelés. A gyártók gondoskodtak a kész törülközősínek és az önállóan (a "termosztáttal" létra "termosztáttal felszerelt") védőföldeléssel való kapcsolódásra a termosztáttal. Ezért elegendő egy speciális csatlakozóaljzat felszerelése földeléssel, háromhuzalos huzalozással. Ha nincs földelés a lakásban, akkor lehetséges egy "nullázás", amikor a földvezeték és a vezetékes zéró kapcsolódik egymáshoz. Ezt az újraföldelést a lehető legközelebb kell elvégezni az elektromos panelhez.

  Így történik a fűtött törülközőtartó felszerelése és csatlakoztatása. Mielőtt elkezdené, el kell döntenie, hogy magától vagy sem. Még ha úgy döntesz, hogy nem csinálod magad, akkor legalább meg fogod érteni a telepítés sorrendjét, amely segít a bérelt szakemberek munkájának minőségének ellenőrzésében.

  A fűtött törülközőtartó rögzítéséről

  Bárki, aki ismeri a fűtött törölközőt rögzítő módszerek különböző módjait, az egész világnak nyújtja be. Az emberek képesek sokat megbocsátani a vízvezeték-szerelőknek, de képtelenek arra, hogy megfelelően rögzítsék a fűtött törülközőt, az emberek soha nem bocsátanak meg. A rögzítés minden törülközősávra szükség van, de a felhasználók túl későn értik meg, miért szükségesek.

  Vannak olyan esetek, amikor egyszerűen nem lehet szabványos rögzítőket használni a fűtött törölközőtartóra. Például, ha maga a felszálló, amelyhez a fűtött törölközőt csatlakoztatta, helytelenül van felszerelve.

  Íme egy egyszerű példa. A polipropilén burkolat egy csempével bélelt dobozban van elrejtve. A magához nem férhet hozzá. Két kimenet dugóval, amelyhez a fűtött törölközőt össze kell kötni, magányosan kigyulladnak a dobozból.

  A baj az, hogy ezeket az eredményeket helytelenül fel vannak szerelve.

  Nem párhuzamos a falhoz
  A falhoz viszonyítva nem párhuzamos egymással

  Ezért a csatlakoztatott fűtött törölközőtartó csak a falhoz támaszkodik. Csak kissé késleltetve, kis erőfeszítéssel, akkor kb. 2-3 cm közötti rés keletkezik a fal és a fal között, és egyszerűen nincs helye a fűtött törülközőtartó szabványos felszerelésének.

  Hogy legyenek ebben az esetben? A doboz lebontásáról és a felújításról szól, nem kérdéses. Ez a lehetőség teljesen nem megfelelő. A fűtött törölközőtartó felszerelése nélkül is elhagyható. Teljesen rossz, ha csak lóg a falon, és a krómozott fejét egy csempe felé dobja.

  Lehetséges, hogy egy fűtött törölközőt használnak, de egy másik cikkben.

  Elmondom egy olyan változatról, amelyet ilyen esetekben többször is használtam.
  Megvásároljuk a szokásos rögzítőt a törölközőhöz, mint a fotón. A tartó teljesen összecsukható, és három részből áll. A gyűrű harmadik része, nem a képen. Már fel van helyezve a fűtött törülközőtartóra.

  A szerelésnek egyértelműen fel kell venni a cső törülközőtartó átmérőjét. Ebben az esetben az átmérő 3/4 inch. Ugyanakkor a raktárban megvásárolták a készletet a törülközőtartó összekötéséhez a felszálló következtetéseihez.

  Tehát mi van. Van egy külső menet egy fűtött törülközőtartón, egy belső menet a felszálló nyílásokon, átmérője 1 hüvelyk. A következő sorozatot választjuk. Az "American" 3/4, 3/4 hüvelyes hüvely a fűtött törülközőtartó menete egy "amerikai", egy átmeneti hüvely 3/4 - 1 hüvelykéhez történő csatlakoztatásához, amely a csapot az emelő kifolyójához és a törülközőhöz való rögzítéshez csatlakoztatja. Természetesen a fentiek mindegyikét veszünk egy párban.

  Ne felejtsük el, hogy a rögzítőgyűrűket fel kell fektetni a fűtött törülközőtartóra, mielőtt a tengelykapcsolókat befújja. Nos, ha csak akkor nem vásárolt összeállítható gyűrűket, akkor is megtörténnek.

  A teljes készlet megfelelő összeszereléséről és választási lehetőségeiről a fűtött törölközőtartó telepítésekor egy másik cikkben megmondom. Most beszéljünk magáról a hegyről. Találtad ki, kicsit le kell rövidítened. Végezze el a szükséges jelölést és vágja le a csiszolót.

  A rövidebb tartó elég méretű. De a "tüske" menet nélkül nem használható. Ha lerövidül, akkor az egyik vége menet nélkül marad. Nem kell ezt. De van kiút.

  Szükséges egy csavart vagy csavart vásárolni megfelelő menetrel (ebben az esetben M8-ban) és lerövidíteni úgy, hogy kissé kiugrik a tartóról. Csak annyira, hogy a fűtött törülközőtartón lévő gyűrűbe csavarható legyen. A szálat ne csak a gyűrűbe kell csavarozni, hanem áthaladni, hogy a cső felületére nyomjon, merev csatlakozással a fűtött törülközőtartó falához rögzítéséhez.

  Még egy dolog. Ha veszel egy csavart, akkor a kupakja a szerelőcsésze síkja mögött lesz. A kupaknál a kupak vastagabb, és a tálca síkján levő eltávolításához kissé el kell távolítani egy darálót, amint ez a képen is látható.

  Miután elvégezte az általam ismertetett műveleteket, csak a rögzítőelemeket rögzíti a törülközőre, össze kell szerelni és rögzíteni kell a felszálló kapcsán. Ha az "American" csapja szabadon csavarodik, csavarodás nélkül, és a tálak jól illeszkednek a falhoz, akkor minden rendben van. Ellenkező esetben meg kell lerövidíteni a csatolást, ismét megismételve az egész eljárást. Ezért jobb, ha előzetesen minden mérést elvégezünk, és a jelölést elvégezzük.

  A rögzítőelemek csavarása és a sík egymáshoz viszonyított ellenőrzése esetén célszerűbb egy sík padlón.

  Ha minden rendben van, akkor ne rohanjon a csapok kinyitásához és a fűtött törülközőtartóba. Még mindig el kell távolítania a fúró lyukak fúrásához. A tálban levő lyukakon keresztül helyezze a pontokat a falra egy jelölővel vagy ceruzával, a ragasztószalag jelölőelemeinek helyére. A Scotch szalagon látható jelölés sokkal jobban látható, és a fúró nem olyan csúszó, mint egy csupasz csempe. Az egyik legutóbbi cikkben azt írtam, hogyan és mi, fúrni csempe.

  A fűtött törülközőtartóhoz való rögzítéssel általában több csavarral rendelkezik. Azt javaslom, azonnal dobd el őket. Nagyon rövidek és csak a gipszben fognak rögzíteni, nem érik el a betont vagy a téglát. Vegye ki a szokásos 6x40 mm-es dugószalagot. A csavar színe nem feltétlenül fontos mindenki számára, de kiválaszthatja a törölközőmelegítő színét és rögzítését.

  Minden. Remélem, a cikk hasznos volt. Bye!

  Amerikai törölközőmelegítő: a besorolás és a választás jellemzői

  A törölközőmelegítők vízmodellek telepítésénél és összekapcsolásánál a csővezeték szerelvények nélkülözhetetlen eleme az amerikai. A Nut-American lehetővé teszi fűtött törülközőtartók beépítését nehézségek nélkül, valamint szükség esetén szétszerelésüket is. Az ilyen típusú különféle szerelvények között megtalálhatók mind az egyszerű sárgaréz amerikai nők, mind az amerikai nők dekoratív krómozott kivitelben, ugyanolyan stílusban, mint a fűtött törülközőtartó.

  Az amerikaiak típusai a fűtött törölközőt a csővezetékhez és a választáshoz kapcsolják

  A vízmelegített törülközőtartó modell megvásárlásakor minden bizonnyal felszerelésre van szükség ahhoz, hogy csatlakoztassa őket a fűtési rendszerhez vagy a HMV rendszerhez. A csővezetékhez való csatlakozáshoz a legtöbb víztelenítő sínek külső menetét tartalmazzák, amelynek keresztmetszete 1 "vagy 3/4", ezért az amerikainak megfelelő méretű belső menettel kell rendelkeznie ahhoz, hogy csatlakoztassa.

  A vízmelegített törülközőtartók beszereléséhez az elit szaniterek online boltja krómozott felületű, dekoratív átmeneti vagy sarok amerikai nők használatát javasolja, amely a beépített készüléknek koherens megjelenést és tömör kombinációt biztosít a szoba egészének belsejéhez.

  A bemutatott amerikai nők számára a törülközőtartókhoz katalógusunkban egyenes és sarok amerikai nők találhatók, akiknek választása függ az ellátóvezeték helyétől a törülköző radiátorhoz. Mind az egyenes, mind a szögletes amerikai nők mindkét oldalon egy női szálat tartalmazhatnak ("g / g" jelölés - anyacsavar, vagy "BP / BP" - belső menet) vagy egy belső és egy külső menet ("g / sh" anyacsavar, vagy "BP / NR" - belső / külső menet).

  A fűtött törülközőtartó megfelelő felszerelésének kiválasztásakor figyelembe kell venni a fűtött törölközősín (belső vagy külső), annak szelvényét (1 "vagy 3/4"), a tápvezeték csőszakaszát, valamint a fűtött törölközősáv elhelyezése a fürdőszobában és a csővezeték elhelyezése. Közvetlen csőcsatlakozásokhoz a kívánt paraméterek közvetlen amerikaija alkalmas a készülékhez. Esztétikai szempontból a rejtett csövek egyre inkább egy fűtött törülközősávra készülnek, ahol a sarok amerikai nők használata optimális. A falfelület síkjában lévő csővezetékhez való csatlakozás helyét különleges fényvisszaverők díszítik, amelyek egy amerikai sarokszerelvény részét képezhetik, vagy külön megvásárolhatók.

  Moszkvában a "SanKomf" online mosdóhálózat nagy választékot kínál az amerikai nők számára a fűtött törülközőtartókhoz, kiváló minőségű krómozott bevonattal, amely lehetővé teszi, hogy a készülék külső vonzó csatlakoztatását a csővezeték-ellátó vezetékre a fűtött törülközőtartóra helyezze el a szoba belsejében.

  A fűtött törölközőtartó felszerelése kész kommunikációra

  Jó napot, kedves televízióm. Én szakállas vagyok. Ma egy új sorozat a kedvenc TV-műsoráról a vízvezetékről.

  Szóval, a munkahelyemen vagyok, a 80-as évek házában, nem annyira öreg. Telepítem itt egy fűtött törülközőtartót a kész új kommunikációhoz. Itt nézzük meg, mi van itt: itt vannak a felszállók, frissek vannak. Néhány nappal ezelőtt a lakatos dolgozott: itt van egy lyuk, és itt egy lyuk a fürdőszobában. És ott telepítünk egy fűtött törölközőtartót. Most meg fogom mutatni, mi van ott.

  Menj a fürdőszobába. Nézz ide. Ez azt jelenti, hogy az amerikai nőknél két és több feletti daru van. Itt új fűtött törölközőtartót helyezünk, hogy a tulajdonosok kiszáradhatják a törülközőiket, mindenféle nadrágot és zoknit.

  Hogyan történik ez: ezek a daruk az amerikai nőkkel Ez az, ahogy egy amerikai nő lecsavarodik. Itt a csavarkötést a fűtött törölközősínre csavarják felfelé és alulról, és a fűtött törölközőt egyszerűen csavarják.

  Itt van a tömítés. Ez mindent meg fog tartani, majdnem örökre fog működni. Miért örökké, mert rozsdamentes acélból készült. Pontosabban, a csap rézből készült, és a fűtött törölközőtartó rozsdamentes acélból készült.

  Itt 50 * 40-es fűtött törölközőtartó, többet nem illeszkednek ide. Itt van két tartó a törülközőhöz. Megmutatom neked azonnal, hogyan kell meghatározni egy normál fűtött törölközőtartót, vagy sem. Vegyünk egy egyszerű mágnest, feltétlenül minden.

  Itt van egy ajtó mágnes. Alkalmazzák. Itt nem mágnes. Tehát a fűtött törölközőtartó rozsdamentes acélból készült. Ha mágneses lesz, akkor ez egyszerű egyszerű acél, egy egyszerű vasdarab.

  Megrovani fog, és 5 év múlva eldobja a fűtött törülközőtartót. Hogy ez a törölköző örökké fog működni, amíg nem unatkozik. Itt van egy példa a rézcsapra. Alkalmazzuk, semmit sem mágnesezünk. És most valami vasat találunk itt. Itt van egy egyszerű vasdarab, ez minden, mágneses.

  Ez érthető. Most, amit csinálunk: telepíteni kell ezeket a tartókat, két darabot egy fűtött törülközőtartón.

  Csavarja fel ezt a kuplungot egy fűtött törülközőtartón, jelölje meg a falon lévő rögzítőelemeket, rögzítse és húzza meg azt amerikával, és minden lógni fog.

  Itt, elvtársak TV-nézők, két szerelvényt telepítettem egy törülközőre.

  Aztán a mi feladatunk, hogy egy lengyel amerikai lencsét meghúzzuk, és ezt az oldalt és ezen az oldalon tesszük.

  Csak egy dolog van itt: ahhoz, hogy megdöntsük az ilyen amerikai nőket, szükségünk van egy ilyen speciális kulcsra, hogyan kell velük dolgozni, megmutatom. Ez az a hely, ahol a nyílás be van helyezve és be van kapcsolva. Minden nagyon kényelmes.

  Kiderül: Itt lángot tésztával tenyésztettem, itt is egy amerikában lógtam, és most már mindent meg fogunk húzni.

  A tengelykapcsoló csak egy ilyen kulccsal húzódik meg, az amerikai szigorúság az amerikai nők számára. Ez az én parafám, hogy a kar nagyobb legyen, hogy a kulcsot könnyebben forgassa egy amerikai. Most meg fogom mutatni, hogyan történik ez minden.

  Most lehúzom mindent, majd ezt követően a fűtött törülközőtartó már készen áll a helyére.

  Itt készen áll, most bevesszük a kulcsfontosságú amerikaiat, és helyezzük be és húzzuk meg. Ez az én csövem, hogy nagyobb legyen a kar, mert kézi úton nem tudod megfordítani.

  Tehát itt van, a kapcsolatok készen vannak, most pedig késleltetjük. Akkor már lóghatsz és próbálkozhatsz.

  Most, drága bajtársaim, a következő feladatunk a fűtött törülközőtartó rögzítése a helyén, és a falakon lévő lyukak jelölését.

  Mi lyukakat fúrunk a dugók alatt, majd végül megjavítjuk a fűtött törülközőt.

  Itt sodorják, az alsó amerikai nő megforgatta. Mindent általánosságban mérlegel, itt még a szintet sem szabad alkalmazni. Jól érzi magát, minden szint nélkül látható.

  Ezek a dolgok kicsavarodtak, rögzíthet, csavarja ki, állítsa be a falról a távolságot.

  Vessünk egy ceruzát, és itt jelöljük ezeket a lyukakat itt a jelek, ahol fúrni fogunk: felső és alsó.

  Minden készen áll. A fűtött törülközőtartó hátulról távolítsa el és helyezze félre. Most fúrunk.

  A tervezett címkék szerint. Természetesen veszünk egy lyukasztót, és egy csempéket fúrunk harc nélkül. Egy, két, három és negyedik lyuk. Ez én vagyok Pyaterochka. Most shesterochku: és fúrt.

  Minden készen áll. Most itt a négy legegyszerűbb 6 * 40 tipli.

  Az a tény, hogy a törülközőtartó natív berendezései, itt vannak olyan kicsi tiplikek, itt ilyen kis csavarokkal vannak ellátva. Valószínűtlenek, hogy valamit tartanak, ezért azonnal dobom ki őket, és olyan normál tűcsúcsokra helyezem őket.

  Vegyek egy, kettő, három és négy.

  Dugó behelyezve, majd vegye le a törölköző melegebbet. Már végül lefagyasztjuk: felső, alsó, és máris meg lehet oldani a falhoz. Semmi sem állíthat meg minket. Vegyünk egy csavarhúzót és biztonságosan rögzítsük mindent.

  Így csavarja meg és gondolkodik el, hogy vegyen egy csavarhúzót, mert fél napra meg kell csavarja a csavarhúzót. Ha volt egy csavarhúzó, akkor ez a munka fél óráig lehetett volna.

  Telepített hőcserélő. Most húzza meg a két kulcsot, az amerikaiakat. És futtathatja a vizet. Most vegye be a kulcsot és húzza meg.

  Úgy néz ki, mint 32, szüksége van egy másik kulcsra. Egy ilyen kulcsot veszek és szorosabbra veszem. Erősen nincs szükség a húzásra, mert a párnák jóak, normálisan megragadják. Ha erősen húzod, akkor egyszerűen felrobban. Ez minden.

  Most itt az idő a hidraulika tesztelésére: nyitva, a törölközőmelegítő tele van. A második daru nyitva van. Minden víz ment. Már kezd melegedni. És a mi feladatunk, hogy ellenőrizzük azokat a kapcsolatokat, amelyekre a szivárgáson fenyegetünk: a lenhez való kapcsolódást és a gumi-amerikai kapcsolatot. Minden száraz, minden rendben van. Mi elvégeztük a munkát, most megkapjuk a pénzt és esznek az étteremben. Minden nagyszerű, ma minden. Szia.