Legfontosabb > Bútor

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Gyermek fürdő szőnyeg

Külön fürdőszobákra van szükség, nemcsak a felnőttek számára, hanem a gyermekek számára is. A gyerekeknek kényelmesen és biztonságosan kell fürödniük, mivel a csúszós felületek miatt a fürdőben gyakoriak a sérülések. Annak érdekében, hogy maximálisan megvédje a gyermekét a leeséstől és hogy a gyermek fürdőzésének érdekes és kényelmes legyen, meg kell vásárolnia egy baba szőnyeget a fürdőszobában.

Jellemzők és előnyök

A gyermekek számára készült szőnyegek több előnnyel rendelkeznek a hagyományos termékeknél:

 • csúszásgátló szőnyegek hozzájárulnak a kényelemhez úszás közben;
 • puha tapadókorongok biztosítják a termék megbízható rögzítését a fürdőszobába, megakadályozva a csúszást;
 • különleges bevonat miatt a gyermek teste nem csúszik a felületen;
 • a megkönnyebbülés a masszázs funkcióért felelős, ami javítja a baba vérkeringését;
 • a szőnyeg mérete lehetővé teszi bármilyen méretű fürdőszobában, zuhanykabinban és egy kis medencében történő használatát;
 • a gumitermékek természetes és környezetbarát anyagokból készülnek;
 • Ezek a szőnyegek a minőség és a biztonság minden követelményének megfelelően készülnek.

Számos gyermektáskát kínálnak, amelyek több funkciót is ellátnak.

Például a gumikészítmények két irányban működtethetők:

 • a padlón tartózkodva csúszásgátló hatást fejt ki a vízkezelést követően;
 • egy speciális fürdőzőszőnyeg, amelyet maga a fürdőszobában használnak.

A második esetben a kis szőnyegek többféle típusra oszthatók:

 • masszázs termékek. A felszínen speciális dudorok vannak, amelyek miatt a lábak masszírozottak. A masszázs mellett ez a szőnyeg csúszásmentes felülettel rendelkezik, ami szintén hozzájárul a biztonság fokozásához;
 • Csúszásgátló. Ezeket a termékeket a szopókákon a fürdőszobához rögzítik, ezzel biztosítva a csúszás elleni védelmet.

Vannak fűtött szőnyegek, amelyek nem csak kényelmes körülmények között teremtik meg a baba lábát, hanem melegítik a szobát.

Vannak olyan mini-szőnyegek is, amelyek mind a fal falaira, mind az aljára rögzíthetők.

anyagok

A gyermekszőnyegek változhatnak az anyagban, ahonnan a terméket gyártják. Az Ön preferenciái és lehetőségei alapján választhatja ki Önnek a legmegfelelőbb lehetőséget.

Ezek a szőnyegek alacsony áron, rövid élettartam mellett. Azonban a rövid élettartam ebben az esetben nem fontos, mert néhány év múlva a baba növekedni fog, és nagyobb szőnyegre van szüksége. Néhány terméknek van egy fóliája, ami javítja a termékminőséget.

A szőnyeg előnye:

 • nedvességállóság;
 • tartós hőmérséklet-szabályozás a fürdőszobában;
 • a szőnyeg nem hajlamos a fakulásra;
 • Különféle mintázatok vannak a tervezésben.

gumi

Az ilyen gumikészítmények kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. A megbízhatóság érdekében vannak szopókák a szőnyegeken. Az anyag felülete puha, a szőnyeg gyorsan felmelegszik a vízben.

Szilikon

Az ezen anyagból készült termékeket csúszásgátló hatás jellemzi. A fürdő aljára történő felszereléshez a szőnyegen speciális szopók vannak. A színes design miatt az ilyen termékek népszerűek a vásárlók körében.

Színes megoldások

A gyermek fürdőszőnyegeket mindig megkülönböztetik a világos és világos minták híres rajzfigurákkal és állatokkal. A gyártók széles választékot kínálnak a termékeknek, amelyek miatt nehéz választani.

Megállíthatod a választást a fényes változatban, ahol rajzfilmfigurákat ábrázol. Ez a cselekvés hozzájárul ahhoz, hogy gyermeke szereti a vízkezelést. Ha úgy dönt, hogy a szőnyeg színe nehéz, szerezzen pár különböző szőnyeget, amelyek minden nap megváltoztatják a fürdőszoba hangulatát.

Hogyan válasszunk

Annak érdekében, hogy válasszon egy szőnyeget a gyermeknek, néhány szabályra kell támaszkodnia:

 • Először is el kell döntenie, hogy milyen anyagból kell választani a gyermekmedence. Válasszon kiváló minőségű alkatrészekből készült termékeket.
 • Az olyan mutatók, mint a környezetbarát, a toxikus, a szagok és a festék ellenállása, jelentős szerepet játszanak a vásárlás során.
 • A legjobb választás szőnyegek gumival és szilikon bevonattal.
 • Ha gyermeke kevesebb, mint három éves, zárja be a szöveges szálakkal rendelkező opciókat.
 • A szőnyegnek puha felületűnek kell lennie. Ez a tulajdonság hozzájárul ahhoz, hogy a baba fürdés lenyűgöző tevékenységgé vált.
 • Ügyeljen a termék méretére. Ha újszülöttre szőnyeget választasz, ez a lehetőség egy felnőtt gyermek számára kicsi lesz, mivel a termék mérete kis fürdetésre készült.
 • Vannak olyan szőnyegek, amelyek hőre lágyulnak, és színüket megváltoztatják, ha a vízhőmérséklet a kívánt jel fölé emelkedik.

Legjobb márkák felülvizsgálata

A gyermek fürdő szőnyegeket számos márka gyártja. Azonban a vezető pozíciókat több márka hozza meg, amelyek nyerték ügyfeleik bizalmát, köszönhetően a kiváló minőségű termékeknek.

A "Roxy-kids" gyermek padlószőnyegének magas biztonsági rekordja van. A termék biztonságosan van rögzítve tapadókorongokkal a fürdő felületéhez, és a domborított felület masszírozza a baba lábát. Minden termék természetes gumiból készült és megfelel minden biztonsági előírásnak. A padlószőnyegeket nem csak a fürdőszobában, hanem a zuhany alatt is elhelyezheti.

A "Valiant" gyermekszőnyegek gyártására szakosodott márka ügyfeleinek mini- szőnyegeket kínál, megismételve az állatok és növények sziluettjeit. A színes színek vonzzák a gyermek figyelmét, és a fürdőzési folyamatot érdekes időtöltéssé alakítják.

A Valiant termékeknek van tapadókorongja és emelt felülete is. A vízkezelés során a baba eltávolíthatja a szőnyeget, és másutt rögzítheti, ami általában örömmel történik.

PVC termékeket gyártanak, amelyek antibakteriális összetevőket tartalmaznak, amelyek ellenállnak a penész megjelenésének.

Egy másik márka az IKEA. Ő kínál ügyfeleinek szőnyegeket gyerekeknek krokodilok formájában. A modelleknek hátsó részén tapadókorongok vannak, amelyek nem engedik az anyag csúszását még az akrilfürdő alján sem.

A jól ismert "BabyOno" gyártó rugalmas gumiból készült fürdőzőszőnyeget kínál. A lapos tüskéknek köszönhetően csúszásgátló hatás jön létre, és a színes hangok minden gyerek számára mosolyognak.

Vélemények

Sok szülő a pozitív megjegyzéseket hagyja a Valiant termékekről, rámutatva az anyag kiváló minőségére, a szagok hiányára és a színek fényességére. A vásárlók szeretik a gyermekeiket, hogy lelkesen játszanak a szőnyegekkel, miközben az állati figurákat tanulmányozzák.

A Roxy-gyerekek gyermekszőnyegének legtöbb vásárlója ajánlotta ezt a terméket ismerősöknek, mert a termék nagy megbízhatósággal rendelkezik. A szopók nem teszik lehetővé a szőnyeg számára, hogy "utazhasson" a fürdőszobában és megakadályozza a csúszást. Néhány szülő "Roxy-gyerekeket" szerez be, miután gyermekük fürödni vagy fürdőfülkéből nő ki a körből, mivel a szőnyeg teljes mértékben ellene van a hozzá rendelt feladatokhoz.

A baba fürdő szőnyegek nem csak védelmet nyújtanak a csúszás ellen, hanem elfoglalják a gyermek figyelmét. A gyártók által kínált élénk színek és érdekes formák nem csak a gyermekek, hanem a szülők körében is megnövelik a hangulatot.

Érdekes megoldások a belsőépítészetben

Sok szülő szeretné kiválasztani a szőnyeget a fürdőszobában, ami a szoba teljes belső részével lenne összekötve.

A szakértők azt javasolják, hogy olyan szabályokat használjunk, amelyek segítenek a helyiség jó ízlésének és stílusának hangsúlyozásában:

 • Ha a fürdőszoba kicsi, válassza a dinamikus képpel ellátott szőnyegeket. Például rombuszokkal vagy cikcakkokkal. Ebben az esetben a szoba pozitív és vizuálisan bővíti a teret;
 • szűk helyiségben egy szőnyeg vízszintes csíkkal, amely vizuálisan kiterjeszti a szobát, nagyszerűnek fog tűnni;
 • a világos tartozék miatt elrejti az elrendezés hibáit;
 • Ne féljen a kontraszttól, mert a szőnyeg, amely más színű a padlóról, látványos bútor.

Amikor gyermekének szőnyeget választanak, először is a baba érdeklődésére kell támaszkodnia, hogy ne csak elegáns belső teret hozzon létre, hanem pozitív érzelmeket is okozzon a gyermekeben.

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Gyermek fürdőszőnyeg

fürdő szőnyeg gyerekeknek 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincs olyan termék, amely megfelel a kérésednek, "gyermekszőnyeg gyerekeknek".

Nincs találat

Nincs olyan termék, amely megfelel a kérésednek, "gyermekszőnyeg gyerekeknek".

Baba szőnyegek a fürdőszobában - biztonságos fürdőzés minden korban Hogyan válasszuk ki a bútorokat

A gyermek fürdőzése gyorsan elfordul egy kellemes baba higiéniai eljárásból egy kellemes, de sokkal aktívabb vízben játszott játékra. Mindaddig, amíg a morzsát újszülöttek fürdetésére, vagy egy műanyag ülőkádra helyezzük, nem különösebben félünk a szüleivel való játékától. De a "felnőtt" fürdő használata aggodalomra adhat okot: mert csúszós.

 • 1 Hogyan válasszuk ki a gyerekek szőnyegét a fürdőszobában?
 • 2 Típusok és módosítások
  • 2.1 Anyag szerinti osztályozás
  • 2.2 Tipológia méret szerint
 • 3 Népszerű modellek és gyártók
  • 3.1 Valószínű
  • 3.2 Egyéb

Hogyan válasszunk egy gyerekszőnyeget a fürdőszobában?

Lehetetlen egy fürdőszobai lerakódást előidézni: a felület simasága az egészségügyi szaniter szerelvények egyik szükséges paramétere. A gyerekek számára a sérülések elkerülése érdekében a gyártók speciális csúszásmentes matracokat kínálnak.

Mi a lényeg? A termék egyenetlen felülete - finom rács, szőnyegek, kidudorodások, bordák formájában stb. A láb, a tenyér, és még inkább a szamár egy ilyen szőnyeg nem csúszik, és ezért a veszély jelentősen csökken. Az is egyszerűbb, ha egy gyerek maga is kijut a fürdőszobából: végül is nem sima és nedves felületre, hanem egyenetlenre támaszkodik.

 • A szőnyeg a fürdőszobában és nem a padlón ajánlott a hipoallergén szintetikus anyagokból választani. Az ökológiai bambusz- vagy rattantermék gumiköteleinek kiváltása nem vezet semmihez: a csúszásgátló hatás, amelyet a természetes anyagok a víz alatt működőképesek, nem biztosíthatja.
 • A szőnyeg figyelmezteti nemcsak a gyermek lábának vagy fogantyújának csúszását, hanem a sajátját is. Az első teszt, amely ellenáll egy ilyen terméknek, még a boltban is elvégezhető. A szőnyeget függőleges felületen kell tartani: csak ebben az esetben biztos lehet benne, hogy a baba aktív mozgásával a fürdőszobában nem fog meghibásodni.
 • A termék kialakítása nagyon változatos. A gyermekek számára megpróbálnak fényes modelleket választani, reprodukálni az állatok, tárgyak, rajzfigurák alakját. De egy "nyugodt" designt talál: a szokásos téglalap alakú vagy kerek szőnyegeket, például egy mintával vagy egyszínű.

A terméknek nincs hatása a belső térre, mivel csak fürdéskor használatos. Ezután a szőnyeg eltávolítása és száraztása ajánlott.

A következő videó áttekintést nyújt a gyermekfülkék egyikéről:

Típusok és módosítások

Mivel a modern polimer anyagok választéka meglehetősen széles, számos modell létezik a fürdőszobában. A legtöbb gyermek különböző formájú és érdekes formájú.

Anyagosztályozás

A kiváló minőségű szintetikus termékek nem okoznak allergiát: maga a polimer teljesen semleges. De a használt festékek vagy módosítószerek a káros anyagok kijuttatásából származhatnak. Ezért a vásárlás előtt gondoskodni kell arról, hogy a termék rendelkezik tanúsítvánnyal.

 • A PVC a legkedvezőbb árú és legrövidebb anyag. Ebben az esetben azonban viszonylag rövid élettartama nem különös szerepet játszik: a gyermek 2-3 éven belül gyorsan növekszik, még mindig szüksége lesz egy nagyobb matracra vagy egyáltalán nem. A polivinil-klorid nem fél a nedvességtől, a fürdőben lévő víz hőmérséklete jól tolerálható. A termék nem halványul és nem változik az idő múlásával. A PVC szőnyegek utánozhatják a szövést, a minták mintázatát és így tovább. A lapos tüskékkel ellátott szőnyegek nagyon kényelmesek: nem csak a csúszásnak ellenállnak, hanem lábmasszázs is.
 • Gumi - csúszásgátló anyag. A gumi tulajdonságai olyanok, hogy tüskék, dudorok vagy bordák hiányában a felület nem engedheti meg a csúszást. A megbízhatóság érdekében a gyermekszőnyegekhez tartozik még tapadókorong is.

A gumikeverék lágyabb, gyorsan felmelegszik a vízben. A design nem kevésbé változatos. A méretek úgy vannak megválasztva, hogy a szőnyeg teljesen eltemesse a fürdőszoba alját.

 • Szilikon - az anyag tömegének nyomása alatt tömörítve, egy mélyedést alkotva pontosan ugyanabban a hordozóban. Ez a tulajdonság kiváló csúszásgátló hatást biztosít. A gyermekek szilikon szőnyege világos és texturált. Tehát a gyerek, aki a vízben játszik, nemcsak a különböző színekről, hanem a különböző struktúrákról is információt kap.

Bármilyen szőnyegtáblát fel kell szerelni tapadókoronggal, hogy a fürdő alját vagy falát rögzítse. Felnőttek számára elég és bordázott felület.

Vicces mini szőnyeg a csecsemőknek a fürdőszobában

Tipológia méret szerint

Nem feltétlenül szükséges, hogy a szőnyeg lefedi a fürdő teljes alját, különösen akkor, ha a baba már "felnőtt" állapotban van. Itt is vannak különböző lehetőségek.

 • Nagy méret - a termék teljesen lefedi az alját. Ez a kialakítás a modell teljes mozdulatlanságát biztosítja, függetlenül attól, hogy a gyerekek mennyire aktívak a fürdőszobában.
 • Közepes méretű - a szőnyeg utánozza az állat, a tárgy, a növény formáját, és ennek megfelelően nem fedezi a fürdőszoba egyes részeit. Ez általában elég. A gyermek sima felületén még a fogantyú és a láb is, a gyermek nem eshet le, mivel a második láb vagy a fogantyú egy bordázott vagy csúszásgátló felületen nyugszik.
 • Mini szőnyegek - a PVC termék nagyon kicsi mérete szokatlan felhasználást jelent. Különböző tárgyak formájában kialakított mini-szőnyegek alul vannak rögzítve, és a falak a sorban lévő célokkal vannak ellátva. A csecsemő számára ez a kognitív játék másik eleme: végső soron a mulatságos figurák mindegyike másként mászik, és az ismerős békát vagy szívét újra meg kell keresni.

Néhány termék tartalmaz egy tartozékot - a termoszet. A számok túl meleg vízben változnak, ami még veszélyesebb a kisgyermekeknél, mint a hideg víz.

Egy másik módja a gyermek szőnyegének a fürdőbe helyezése

Népszerű modellek és gyártók

A gyermekmodellek mindig különleges termékek. Különösen fontos az összes biztonsági követelmény teljesítése. A gyermekek - különösen fiatalabb korukban - irritáló hatásúak és a gyártók különös gondja az ilyen anyag kiválasztása, amely semmilyen körülmények között nem okoz allergiát.

Ezenkívül különös figyelmet kell fordítani a gyermekmodellek tervezésére is. Egy gyermek esetében a tárgy színe és felismerése fontosabb, mint a stilisztikai orientáció, amelyet természetesen figyelembe kell venni.

Fun mini szőnyeg gyerekeknek

bátor

Valiant baba szőnyegek - mini-szőnyegek (általában 6 db), különféle állatok, növények és tárgyak formájában. Az összes kép könnyen felismerhető, mivel reprodukálják az űrlapot. A színek természetesen a legfényesebbek.

A szőnyegek külső elülső felülete domborművel, bordákkal, lapos tüskékkel rendelkezik, amely megbízható csúszásgátló hatást biztosít. A termék belső oldalán vannak tapadókorongok, amelyekkel a szőnyeg könnyen rögzíthető mind a falakra, mind a fürdőszoba aljára. Fürdés közben eltávolíthatja a szőnyegeket, és más helyen is elhelyezhet, ami általában nagyon kellemes a gyerekeknek.

A modellek polivinil-kloridból készülnek. A kezdeti keverék tartalmaz antibakteriális adalékokat, így a penész nem jelenik meg a szőnyegekben. A fürdést követően azonban ajánlott a folyó vízzel történő öblítés és száraz használat.

A csúszásmentes gyermekszőnyeg mellett a fényes mutatókkal rendelkező készletek is megtalálhatók. Az ilyen játék színe megváltozik, ha a víz túl forró a fürdőzéshez, és így megakadályozza a kényes baba bőrének véletlen égetését. A mini szőnyegek 35-60 p. darabonként

Bébi szőnyegek Valiant

más

Minden ízlést és pénztárcát megtalálsz.

 • A jól ismert Ikea cég például modellt kínál a fürdőszobában krokodil formájában. A szőnyeg csillogó felülete megbízható támaszt nyújt, és a tapadókorongok nem engedik, hogy a termék sima akrilra vagy kerámiára csúsztassa magát. Van egy ilyen gyermek csúszásgátló szőnyeg a szopókán 699 p.
 • A BabyOno fényes, átlátszó gumi szőnyegeket gyárt. A csúszásgátló hatás lapos tüskékkel van ellátva, és a fényes vidám színek nemcsak a kicsiket, hanem a szülőket is szórakoztatják. A termék méretétől függően az az ár, amelyen egy gyermek csúszásgátló szivacsot vásárolhat, 599-ről 749 rubelre változik.
 • A Run-to-Run sorozat szőnyege szilikonból készült. Az anyag jól illeszkedik a kád aljához és rögzítőszalaggal van rögzítve. Az eredeti design a mulatság extra okaként szolgál. Modellköltség - 460 p.
 • A Canpol Babies mini-szőnyeg készleteket kínál. 5 különbözõ vicces számot egyaránt könnyû rögzíteni az aljához és a fürdőszoba falához, vagy akár egy helyiséghez. Az ár, amelyen a gyermekek számára készült mini-fürdő szőnyegeket vásárolhat - 509 p.

Baba gumi szőnyegek

A "Supermix" mini-fürdő szőnyegek "érdekes és informatívvá teszik a baba fürdőzését. Tudatlanul ismerte az állatvilág képviselőit: egy baglyot, halat, bálnát. A fényes színek örömteli érzelmeket fognak fel, és felemelik a lelküket.

Egy sor mini-fürdő szőnyeg "Barátok az elefánt" lesz gyakorlati és alku. Az ilyen termékek számos előnnyel járnak. Aranyos kiegészítők díszítik a fürdőszobát. Használhatók felnőtt szőnyeg mellett.

A szőnyeg, amely három fényes merényes sellővel, szeszélyes halakkal és irizáló buborékokkal szolgál, felkeltik minden korú lányt.

A szivárványos buborékokat és a négy vidám rákot egy könnyű lila háttéren ábrázolják, amelyek közül az egyik a héjban hever.

Az igazi akváriumhoz hasonló fürdőkád vonzza a figyelmet olyan csecsemők figyelmére, akik nem mindig szívesen vesznek úszni.

A három rosszindulatú delfin mellett a tartozék a teknősöket, a medúzaféléket, a tengeri csillagot és még a szeszélyes tengeralattjárót is ábrázolja.

A fürdőszobában tökéletesen rögzített segédeszköz tartozéka. Ez csökkenti a sérülések kockázatát és növeli a vízkezelés kényelmét.

A "Mix" mini fürdőszőnyegek a színek és a különféle formák fényességével jellemezhetők. Aranyos kacsák, teknősök, halak hosszú ideig fogják fel a figyelmet a gyermek, felvidítani, fordítsa a fürdőzési folyamat egy érdekes játék állatokkal. Számukra a legkisebbek képesek megkülönböztetni a színeket, és az idősebb gyermekek megismerkednek az állatvilág legfontosabb képviselőivel.

A "Underwater World" mini-fürdő szőnyegek nem csak újítják meg a szobát, otthoni stílusban, egyéniséget mutatnak a dizájnhoz, de jó szolgálatot is nyújtanak a baba fürdőzésénél.

A "Glazastiki" fürdőszobai mini-gazebos készlet 4 aranyos tartozékot tartalmaz, amelyek segítenek az unalmas vízzel kapcsolatos eljárások diverzifikálásában. A világos design és érdekes formák biztosan érdeklik a baba.

A "Vicces állatok" mini-fürdő szőnyegek világos dizájnt vonzanak. A telített színek nem irritálják a szemet, és örömteli érzelmeket okoznak. A gyermek nem csak megismerkedik az állatvilág új képviselőivel, hanem barátokkal is velük. Úszni egy ilyen társaságban sokkal szebb és szórakoztatóbb.

A mini kacsafürdő szőnyeg tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A termék sárgászöld színű, világos, fekete és fehér árnyalatokkal. Ez a design élénkíti a szobát, új stílusokat ad hozzá.

A boldog tengeri élet vonzza a különböző korú gyermekek figyelmét. A tartozék olyan tapadókorongokkal van felszerelve, amellyel biztonságosan rögzíthető a fürdőben.

Csintalan csajok vonzzák a gyermek figyelmét. Örömmel fogadja a fényes képeket és a vizet.

Mini-szőnyegek egy fürdőszobához "Medve kölyök" fellazítja a hangulatot mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. Egy aranyos medve hordó mézzel azonnal megnyeri a szimpátia a baba. A homok-narancssárga tartozék új színekkel teszi a szobát.

A "Puss and Dog" mini fürdő szőnyegek érdekes tervrajzokkal rendelkeznek. Ezek az állatok mindig a gyerekek legjobb barátai voltak, így imádják az új ruhákat. Fényes és aranyos design kis állatokkal - nem az egyetlen előny.

A gyerekek élvezni fogják a tengeri életet, beleértve a halakat, de a medúzaikat, a teknősöket és még a valódi gyöngyökkel rendelkező héjakat is.

A kék színű ovális kiegészítőre rajzfigurák, hálókkal és virágokkal vannak ábrázolva. A szőnyeget szitakötők, buborékok és vízi liliomok díszítik.

Mini-fürdő szőnyegek "Goose" - nagy design megoldás azok számára, akik szeretnék díszíteni a szobát. Az alap pasztell színeket (kék, gyöngyház, szürke) vörös színű impregnálással hígítják. Ennek a színsémanak köszönhetően a termék szokatlan ízű. Bármilyen belső térben szervesnek tűnik.

A "Dragonfly" mini-fürdő szőnyegek lehetőséget adnak a baba számára, hogy baráti kapcsolatot létesítsenek ezzel a jumperrel. A tervezést gazdag piros szín jellemzi, de sikeresen hígítják semleges szürke és kék árnyalattal, így nem okoz kellemetlenséget és feszültséget a szemében.

Mini-fürdő szőnyeg "Girafik" - olyan termékek, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak. A fényes kialakításnak köszönhetően a fürdőszobának csodálatos dísze lesz. A lágy PVC, amelyből készültek, kielégíti az egészségügyi előírások minden követelményét.

Mini-fürdő szőnyegek "Zsirárok" - a költségvetési lehetőség belsőépítészet. Kedvezőek, de érdekes formatervezésnek köszönhetően átalakíthatják a szobát. A kék háttér nyugodt, sárga és narancssárga árnyalatú fényt ad, pozitív érzelmeket okoz. A baba élvezni fogja az egzotikus állatok fürdését.

A Zebra mini fürdő szőnyegek bemutatják a gyermeket ezeknek az afrikai bennszülötteknek. A kontrasztos színek megkapják a figyelmét, mert a gyerekek mindent fényerejűek és szokatlanok. Nem csak dekoratív, hanem a termékek praktikusságát is vonzza

Mini-fürdő szőnyeg "Kitty" - hasznos vásárlás. Ezek a gyerekek számára egy fényes játék és egy elegáns kiegészítő a szoba belsejében. Egy érdekes történeti kép érdekli a baba. A macskák fürdőzése sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb lesz.

Gumi szőnyegek a gyermek fürdőszobájában

A fürdőzés és a vízzel kapcsolatos eljárásoknak biztonságosnak és kényelmesnek kell lenniük a gyermek és szülei számára. Ennek eléréséhez a legjobb módja egy gyermek fürdőszőnyeg megvásárlása.

Az online áruházunkban különféle gyermektakaró szőnyegeket vásárolhat:

 1. csúszásgátló: ezek a modellek teljesen lefedik a kád vagy a zuhany alját;
 2. mini-szőnyegek: a fürdő bármely részéhez rögzítve, csúszásgátló hatásúak is;
 3. üléssel: egy baba fürdő szőnyeg, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezett a baba, ez megkönnyíti az anya fürdését.

Az online áruházunkban baba szilikon és gumi fürdő szőnyegeket vásárolhat. A modellek alakja, mérete és színe is változik.

Baba fürdő szőnyeg érdemes megvenni, mert a termékek biztosítják:

 1. Biztonság és kényelem úszás közben. A babakocsi szőnyegei megbízhatóan védik a babát a véletlen esésekből és sérülésekből. A legnagyobb biztonságot a következő biztosítja:
 2. alulról felszívódó tapadókorongok, amelyek biztonságosan rögzítik a terméket, és megakadályozzák, hogy még a gyermek aktív mozgásával is mozogjanak;
 3. a felsőkhöz és a felső résekhez, amelyek zavarják a lábak és a test testének csúszását.
 4. Egészségügyi előnyök. A dombormintának köszönhetően a gyermek csúszásmentes fürdőkád masszázs hatása van. Javítja a vérkeringést és fejleszti a baba lábát.
 5. Fascination. A gyermekek kis fürdő szőnyegei lehetővé teszik a játék pillanatát a fürdés folyamatában. Ez felkelteti a baba hangulatát, enyhíti a víz és a fürdés félelemét.

Fejlesztés mini padlószőnyegekkel

A mini-szőnyegek nemcsak a gyermek biztonságát garantálják, hanem hozzájárulnak a fejlődéshez és a tanuláshoz is. Gyermek játszó szőnyeg segít:

 1. Fejleszteni a vizuális felfogást: fényes foltok a fürdő különböző részeiben a legkisebb kisgyerek is vonzza.
 2. Vizsgálja meg az alakzatokat és a színeket, tanulja meg objektumok számlálását: az anya maga is hívhat fogalmakat, vagy kérdezheti a gyermeket: "Milyen színű ez a figurának?", Stb.
 3. Tágítsd meg a látószögedet: sok modell állatok, rovarok, közlekedés formájában van.
 4. Fejleszteni a kezek finom motoros készségét: gyönyörtelen gyermekek szétszedni a mini-szőnyegeket és visszaszerezni őket.
 5. Fejleszteni kell a tapintást: a játék során a baba baba szőnyegeket érez a fürdőszobában, megvizsgálja a textúrát.
 6. Fejtsd ki a beszédet és a fantáziát: az idősebb gyermekek képesek figurákkal jeleneteket készíteni vagy róluk történeteket készíteni.

A gyermekgumi és szilikon fürdőszőnyeg számos előnnyel jár:

 1. Tartósság. A tapadókorongok a felülethez való csatlakoztatás után még a hosszabb használat után sem veszítik el tulajdonságukat.
 2. Környezetbarát. Környezetbarát anyagokból készült termékek, nem toxikusak.
 3. Gyakorlatiasság. A fürdős fürdőszobai szőnyegek könnyen felszerelhetők, a gondozásban nem szokványosak.
 4. Sokoldalúságát. A termékek minden fürdőszobában, zuhanyzókban, mini-medencékben használhatók.
 5. Az európai minőségi és biztonsági előírások betartása.

Ha úgy döntött, hogy rendel egy gyermek fürdőszőnyeget, akkor ismerkedjen meg a használatának jellemzőivel:

 1. A fürdőszobában lévő fürdőszőnyeg sima, teljesen megszáradt felületre van kötve, tisztítószerek nélkül.
 2. Fürdés után a terméket alaposan ki kell öblíteni és alaposan meg kell szárítani, hogy elkerülje a penészedést vagy a penészgombást.

Az online áruházunkban egyszerűen vásárolhat egy megfelelő gyermektakarót egy megfizethető áron. A praktikus tartozék segít a fürdőzés izgalmas, kényelmes és biztonságos kezelésének.

Csúszásmentes gyermekszőnyeg gyerekeknek

A csúszásgátló gyermekszőnyeg nélkülözhetetlen eleme minden olyan anyának, aki törődik a gyermekével, és megpróbálja megvédeni őt mindenféle kárért. Még a felnőttek számára is, a fürdő a megnövekedett veszély helyszíne. Itt könnyedén csúsztatható mind a nedves csempézett padló, mind a fürdőkád vagy a zuhany csúszós felülete. Mit mondhatunk a gyerekekről...

Miért érdemes szőnyeget kapni a gyermekek fürdéséhez?

A csúszásgátló fürdõszőnyeg kötelék, amely garantálja gyermeke biztonságát. Ezenkívül ezek a termékek garantálják a kényelmet és a kényelmet is, mivel a fürdõfelület nemcsak csúszós, hanem hideg is lehet. Mivel a gyermekek a bőr érzékenységének köszönhetően gyorsan lefagynak, elengedhetetlen, hogy egy hideg felületen gyermekfürdőt vagy zuhanyzót helyezzenek.

A csúszásgátló funkció mellett, amely persze a legfontosabb, a gyermekek fürdőszőnyegje masszírozó is lehet. A lábán egy személy van egy csomó idegvégződések, így a lábmasszázs egy nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze a vérkeringést.

Lehetetlen megtagadni a fényes gyermekszőnyegek fejlődési funkcióját is. A modern gyártók különböző mintázatokkal, élénk színekkel és puha textúrákkal rendelkeznek. A kisgyermekek örömmel fogják ezt a színes elemet venni, és a baba képzelőereje és gondolata fejlődni fog. Ezenkívül egy kellemes puha textúra is hozzájárul az 1 éves kor alatti gyermek motilitásának kialakulásához.

Az ilyen szőnyegek világos, kontrasztos és vonzó felületei minden kisgyermek számára fellebbeznek. Ha a baba elvileg félek a fürdéstől és a vízzel kapcsolatos eljárásoktól, akkor egy ilyen szőnyeg megoldhatja a problémát, a csecsemő figyelmének lekapcsolásával.

Típusú szőnyegek a fürdőszobában a gyermekek számára

Az egyik alapvető paraméter, amely terméktől a termékig változik, természetesen annak mérete. Válassza ki a kívánt paramétereket a gyermekek fürdő szőnyegek kell alapulnia két paraméter:

A modern árupiacok teljesen különböző méreteket kínálnak: a gyermekekből készült fürdőkádaktól a szőnyegekig, amelyek lefedik a fürdő teljes felületét. Minden szülő önálló döntést hoz. Természetesen minél nagyobb a fürdõfelület a szõnyegre, annál kevésbé képes a gyermek csúszni és esni, sérülést okozva. A nagy szőnyegek azonban nem mindig kényelmesek - nehezen tisztíthatóak. Ezenkívül nem mindig megfelelő a tisztítás, ha például forró fürdőt szeretne.

Hogyan működik a csúszásmentes fürdő?

Mi a hatása a csúszásgátló baba fürdő szőnyegek? Valójában nincs titok, minden rendkívül egyszerű. Ez az anyag, amelyről ezeket a szőnyegeket készítik, nagy szerepet játszik. Leggyakrabban olyan puha anyagot választanak ki a gyártásra, amely képes elnyelni a nyomást. Egy személy a testére szorítja a testét, és a felületét lába alá nyomják, és úgynevezett "légzsákot" hoznak létre. Az extrudált anyag sokkal stabilabb egy személy lábai alatt, így szinte lehetetlen csúszni rajta. Gyermeke magabiztos lesz, és nem fog félni esni.

De az anyag nem az egyetlen eleme a megbízhatóságnak, amelyet a gyártók használnak. A kisméretű fürdőzés megóvása érdekében további elemeket adjon hozzá a rögzítéshez és rögzítse a bevonatot a fürdő falaiba. Leggyakrabban a rögzítők szerepe az, amelyik biztonságosan tartja a terméket a fürdőben. A fürdőszobában lévő baba szőnyegek tapadókorongokkal remek választás azok számára, akiknek valódi nyugtalansága van. Még a gyermek aktív mozgása közben is a szőnyeg a helyén marad, és nem fog mozogni, a csecsemő lábai között.

Anyagok gyermek csúszásgátló szőnyegek gyártásához

A gyermek csúszásgátló szőnyege a fürdőben különböző anyagokból készülhet. A legnépszerűbbek az alábbi típusok:

 • Szilikon fürdő szőnyeg gyerekeknek,
 • Gumi matrac a gyermek fürdőszobában,
 • Gyermek csúszásgátló szőnyeg a polivinil-klorid fürdőben.

Néhány évtizeddel ezelőtt a csúszásgátló gumi szőnyegek monopóliumok voltak az áruk piacán, mivel az ilyen típusú szőnyegek kizárólag gumi alapúak voltak. A gumi szőnyegek teljes mértékben teljesítették fő feladatukat, de szűkösek voltak a színek és a textúrák kiválasztásában, ami fontos a gyermektermékek számára. Idővel az árupiac fejlődött, új gyártási technológiák jelentek meg, és ennek eredményeképpen új anyagok. A szilikon és a polivinil-klorid, amelyek ma népszerű választás az anyák között, helyettesítik a gumit. Ezeket az anyagokat számos előnye különbözteti meg: hipoallergén, könnyen kezelhető, könnyen karbantartható és sokoldalú.

Hogyan válasszuk ki a gyermekszőnyegeket a csúszásgátló gyermekek számára?

Azok az anyák, akik úgy döntöttek, hogy megvásárolják az emberiség legjobb tudatainak sokrétű találmányát, szembesülnek a logikus kérdéssel - milyen paramétereket kell figyelni?

 1. A design a gyermekek számára fontos szempont. A megjelenésnek nemcsak a kölyke (a színes szőnyeg könnyen megbirkózik ezzel a feladattal), legalább minimálisan harmonizálnia kell a fürdőszobájába, szervesen és harmonikusan bele kell kevernie.
 2. A gyermek kora a termék méretétől függ. A legpragmatikusabb választás talán egy nagy szőnyeg a fürdő alján a gyermekek számára. A kád teljes felületére eloszthatja, védve a gyermeket minden fronton. Megfelelő rögzítéssel, egy ilyen szőnyeg nem mozoghat a fürdőtéren, összeomlik és beavatkozik.

Hogyan kell törődni a gyermek csúszásgátlóval?

A gyermekszőnyegek gondozása, valamint minden olyan tárgy, amellyel a baba kapcsolatban áll, különös figyelmet igényel. Fontos, hogy a szőnyeg felülete mindig tiszta maradjon. Ehhez minden fürdést követően szappannal vagy más ápolószerrel vízzel kell megtisztítani, majd szárítani úgy, hogy a mikrobák ne felhalmozódjanak a felületen, és a penész nem fejlődik ki. Ezenkívül, 2 havonta egyszer, a szőnyeget antibakteriális folyadékkal kell tisztítani, majd bőséges vízzel le kell öblíteni.

Nagyon fontos a tapadókorong állapotának figyelése, ha van ilyen. Ne feledje, hogy mindig tisztának kell lenniük, mert helytelen formában elveszítik hatékonyságukat. Hasznos lehet akkor is, ha tudni szeretné, hogy a fürdőkádat csak akkor kell rögzíteni, amikor tiszta és, ami a legfontosabb, száraz. Csak így képes lesz biztonságosan rögzíteni a csúszásgátló szőnyeget.

A baba fürdő szőnyeg kiválasztása érdemes minden anyukát készíteni. A gyermekbiztonság a legfontosabb, ezért gyermeke sérülésektől védenie kell, és kényelmes és kedvező környezetet kell teremteni a növekedés és érettség számára otthonában.