Legfontosabb > Csapok

Házi padlótermékek egyszerű rendszerek szerint: szőnyeget készítünk a szálak rácsával a saját kezünkkel

A kis szőnyeg létrehozása nem sok időt vesz igénybe, és figyelembe véve, hogy sok tapasztalat nélkül is képes lesz valami érdekeset tenni, az ilyen munka nyilvánvalóan megéri az eltöltött időt.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg néhány olyan egyszerű módszerrel, amelyek magukba foglalják a szövés és a szőnyeg kötését a hálón.

Ötlet 1: Összecsukható szőnyeg

Ha a szobádnak nincs elég színe - miért nem készíted el saját szőnyegeket szövetdarabok rácsán? Különféle anyagokat használhat a szőnyegek világos, puha és kellemes tapintására. Leggyakrabban ilyen célokra a felesleges pólók maradványait használják, mivel a kötöttáru tökéletesen húzódik, és a hálóra kötve van.

A tervezésen alapuló anyag mellett fontos előre gondolni, hogy a háló milyen szőnyeg lesz a szőnyeg alapja.

Valójában minden megfelelő lyukú háló megfelelő, de javasoljuk, hogy készítsen egy szőnyeget saját kezével az építési rácson, mivel különösen tartós és tartós.

Rácsos szerkezet szőnyegek gyártásához

Az építési hálón alapuló szőnyeg készítéséhez szüksége lesz a szövetre, az alapra, valamint az ollókra (a darabok kivágására) és egy horogra (hasznos a szövés folyamatában).

Folytassuk a szőnyeg építési rácsának kialakítását:

 • a szőtt háló szövésének folyamata elromlik. Ezért jobb, ha először kezeli a széleit: burkolja őket scotch szalaggal, horgolt vagy szegélyezze a belső oldalon;
 • vágja fel az elkészített szöveget hosszú darabokra, másfél centiméteres paraméterekkel. Tehetsz szeleteket és még többet: akkor még egy még lágyabb szőnyeget kapsz. A horgot használva vigye át a törmeléket a lyukak között. Vagy hajtsa végre ezt az eljárást kézzel. Ebben az esetben minden csíkot egy csomóba kell kötni.

Ez minden, ami ahhoz szükséges, hogy szőnyeget hozzunk létre a rácsból és a törmelékből. Semmi bonyolult: egy kis türelem és kitartás - és egy kényelmes szőnyeg lesz készen!

Kiválaszthat bármilyen sémát a rácson a szőnyegre saját kezével - és különböző árnyalatokkal végezhet el egy meghatározott mintát vagy mintát a felületen.

Ha van csonkja, vagy csak úgy dönt, hogy szükségtelen anyagot használ, akkor választhat másik hasonló technikát. Mindössze annyit kell tenni, hogy az aprítékot átvágja egy hálóra, zsákra vagy más sűrű anyagra.

Szőtt ruhadarabokból

Ötlet 2: horgolt fonal

A tapasztaltabb kézművesek képesek szőnyegrácsot készíteni egy szálon. Először döntsön egy kötési tervről: virágos képek, állatokkal, tájakkal, absztrakcióval, geometrikus mintákkal és még sok mással.

Most készen áll a munkára: rácsra van szüksége négyzet alakú cellákkal vagy vászonszőnyeggel a szőnyegekhez, fényes fonalhoz és lábfejhez (egy csipetnyi, egy közönséges).

Javasoljuk, hogy válasszon egy vastagabb fonalat. Ezután könnyebb lesz a rács minden rését lezárni, és a szőnyeget olyan puha és kényelmes legyen, amennyire csak lehetséges. Vásárolhatsz színes fonalat, valamint vászonot, bármelyik boltban a kézimunka érdekében.

Ahhoz, hogy egy fonalat készítsen a fonalból egy rácson, hogy megtartsa alakját, használjon sűrű és merev alapot. Ha lágyabbá kívánja tenni, használhat szilikonnal bázist.

Ami a horogot illeti, elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy könnyedén megbirkózhasson a bolyhos kötés folyamatával, nagy lyukakkal a szálak számára.

Ügyeljen a következő jellemzőkre horgolt szőnyegre a rácson:

 • Kezdjük úgy, hogy horogot helyezzünk a cellába fentről lefelé. A hátoldalon a menet lehúzódik, és a hurok hurokába kerül.

 • amikor a szőnyeg külső szélének kezdetekor használják, a munkát a teljes felület kerületének összekapcsolásával és a középpontba való költözéssel folytathatja. Ez a módszer nem változtatja meg a fonalat olyan gyakran;
 • Van még egy egyszerű lehetőség - függőleges vagy vízszintes sorok kötése. Ezenkívül kombinálhat többféle színt, szokatlan árnyalatokat nyerhet olyan területeken, ahol a különböző fonalak metszi egymást;
 • gyakori fonalcsere esetén, vagy egyetlen vízszintes vagy függőleges sor kötésekor a szálakat a szegélyre vághatja;
 • leggyakrabban a szőnyeg külső oldala teljesen a fonal hurkokból készül. Ugyanakkor a formatervezés hasonlít a kötéshez kapcsolódó termékek megjelenítéséhez a szabványos technikával. A szőnyeg belseje más lesz, de nem aggódhat, hogy a késztermék a helyiség padlóján csúszik.
 • Az egyik ilyen példa a kötés séma az alábbi képen:

  Ezzel a módszerrel sok érdekes szőnyeget kaphat otthonról. Ahhoz, hogy a szőnyeg rendezett legyen, előkészítse a szálakat. Ugyanolyan méretűeknek kell lenniük.

  A díszítés kiválasztása után fontos a vászon vagy a háló méretének helyes kiszámítása. Tekintettel arra, hogy a bázishoz kiválasztott anyag egy része a kapuhoz juthat, kiszámíthatja a szőnyeg hosszát és szélességét: a lyukak száma megegyezik a kiválasztott diagramok celláinak számával.

  Ha a szőnyegen lévő kompozíció tökéletesen elkészült, javasoljuk, hogy hozzon létre egy befejező érintést - és enyhén vágja a szálak magasságát. Ehhez használjon speciális eszközt, vagy állítsa be a szőnyeg magasságát ollóval.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bolyhos magasságának csökkenésével a minta világossága növekszik.

  Ötlet 3: szőnyeg pompomokkal

  Az eredeti mintát a szőnyeg a rácson lehet készíteni pomponok. Egy ilyen termék minden bizonnyal meglep a szeretteiteket, hiszen a szőnyegek nem csak nagyon puhaak, hanem látványosak is: szokatlan alakot adhat nekik, vagy valamilyen állat formájában.

  Indítsa el a főzést a kívánt hálószem kivágásával, valamint a pompák létrehozásával. A pompók különböző sémák szerint készülnek: bázis nélkül, valamint a bázissal, mint a fotó példában.

  Ezután meg kell varrni az összes pompont a rácshoz előre meghatározott sorrendben. Fontos ugyanazt a távolságot tartani az egyes elemek között: minimálisnak kell lennie ahhoz, hogy a szál ne csillogjon a szálon.

  Ha ezt a munkát óvatosan végzi, akkor kap egy aranyos szőnyeget, ami hidegen melegít. Kívánatos, hogy egy ilyen termék alját egy sima textúrájú, varró ruhával lezárják. Akkor többet fog szolgálni.

  4. ötlet: nagyméretű szőnyegek a bélszínrácson

  Az egyik leggyakoribb módszer a horgolás szőnyegek a filé háló. Ez elég egyszerű, és lehetővé teszi, hogy számos világos ötletet hajtson végre. Használhat kész hímzőszőnyegeket is a filé hálóhoz, és még akkor is, ha a termék nagyméretű (ezt a hatást a fonalak "második sorának helyes elhelyezésével érik el").

  Az ilyen szőnyegek egyszálúak és színezhetők, különböző típusú fonalból készülnek. Rendszerint a filéhálót téglalap alakú szőnyegek létrehozására használják, mivel ez a legkisebb bonyolultságú módszer.

  Ha úgy dönt, hogy a rácsból származó szálakból származó szőnyegek tervét hajtja végre, először fel kell készülnie a hálózatra, amelyet kézzel könnyedén össze lehet kötni. Kötözze össze az alapot váltakozó oszlopokkal és léghurokkal. Csak a rács befejezése után lépjen közvetlenül a díszbe. Például létrehozhat egy geometriai mintát, mint a fotón.

  Filé háló mat

  Annak érdekében, hogy a szőnyeg ne legyen túl vékony, kötött sorok kettős horgolt, összekötve őket az alapra egyetlen módszerrel.

  A kép jellege nem fontos: itt megmutathatja képzeletét. És a következő mintázat az ilyen kötés segíthet a munkájában.

  Horgolt szőnyegek kötés séma a filet rács

  Hogyan készítsünk egy kötött hálót a szőnyegre

  Először négy léghurokból álljon össze egy oszlop. Csatlakoztasson egy hálózatot egy körben: minden elem egy új sor a termékhez:

  • nyolcszor anélkül, hogy a lánc középpontjából horgolták volna az oszlopokat;
  • két első horgonyt készítsen az első sor mindegyik hurokján;
  • horgoljon egy oszlopot az első hurokon egyetlen horgolás nélkül, kettőt a második hurokra, majd váltakozva számát;
  • az egyik pillért egyenként megkötöztük, mint az utolsó bekezdést, amely már két hurokra vonatkozik - és ismételje meg az eljárást, növelve az egymást követő sorokban három, négy, öt oszlopot és így tovább.

  Miután létrehozott 19 sort, akkor kap egy kerek rács a kötés szőnyegek átmérője 32 centiméter. Most ugyanazt a kerek elemet ugyanúgy csinálja.

  Miután elkészült, folytassa a pomponok rögzítését azáltal, hogy átfúrja azokat a lyukakat, amelyek az öltözködésük után maradnak. A belső nyakkendőről a pompogó erős csomóval. Vágja a ragasztószálakat, és varrjon egy második kötött alapot a szőnyeg aljához úgy, hogy a padló felületén lapos legyen.

  Tekintse meg a rácsos szőnyegek grafikonjait, fotókat a házi szőnyegek otthoni belső terének példáihoz - és hajtson végre ötleteit, hogy a házak és apartmanok pozitívabbá és fényesebbé váljanak!

  videó

  Egy gumi rácsos matrica egyszerűbb változata azok számára, akik a többszínű fonal maradványait gyűjtik, abban a reményben, hogy hasznosak lehetnek bizonyos célokra. Itt az ideje, hogy hasznot húzzunk! Ebben az esetben gyakorlatilag nincs semmi kötés, és a horog csak a fonalak húzására és rögzítésére szolgál.

  Nézze meg a videót az MK-vel, hogy ilyen egyszerű bolyhos szőnyeget készítsen a fonal maradékáról a saját kezével:

  Gyönyörű és eredeti pályák és szőnyegek házi készítésű fonál csináld magad

  Lágy padlózat jelent meg régen. Először is, a bőr borította a barlang padlóját, majd az emberek első lakóhelyére költöztek. Az emberiség fejlődésével és a szövőgépek megjelenésével a házakba kezdtek szőnyegeket elhelyezni. Szó szerint fél évszázaddal ezelőtt, lehetetlen volt elképzelni egy lakást, amelyben a szőnyeg nem fekhetett volna látható helyen - a jólét jele.

  Nappali termékek

  A házak szegényebb padló borított szőnyegek. A kötött szőnyegek kényelmet és melegséget adtak a háznak, amit sokan még mindig izgalmasan emlékeznek. Ma minden megváltozott.

  Bárki vásárolhat szőnyeget, de a szőnyegek saját kezűleg hoznak létre egységeket, és ez exkluzív díszítéssel teszi őket.

  A szálakból kötögetni és szőtt szőnyegeket készíthet

  Fonott dekorációs szőnyegek

  Az egyetlen különbség a múlt és a mai mesterségek között volt a cél. Korábban minden házban szükség volt, kivéve a hangulatos hangulatot, funkcionális terhelést hordoz.

  Milyen fonott szőnyeg néz ki

  A hideg évszakban a gyapjúszőnyegek védelme a házat a hideg levegő bevitelétől az alagsorból. A padló felmelegedésének szükségessége eltűnt. A modern padlóburkolat ezzel a tulajdonsággal büszkélkedhet. És így a lehetőség, hogy a szőnyegek szerepét dekoratív termék.

  Színes szőnyeg Rózsaszín szálkötél

  A fonott szőnyegek eredetiek és érdekesek, díszíthetik a folyosót, a konyhát vagy a gyermekszobát. A fürdőszobában az ilyen termékek is megfelelőek.

  Szőtt szőnyeg színes fonalból Mintázat "Labirintus"

  A szőtt szőnyeg gyártásához a következő anyagok és eszközök szükségesek:

  • vastag vászon az alapra;
  • gyönyörű szálak különböző textúrákkal és különböző számokkal;
  • sztring a minta kialakításához;
  • egy tekercs.
  Kék szőnyeg

  Hogyan készítsünk szőnyeget a házhoz szövés közben?

  • A ponyva vágott kör, amely lesz a bázis.
  • Oszd meg azokat a szektorokat, amelyek a közepén metszenek. Az ágazatok száma az alap átmérőjétől függ.
  • Az egyes ágazatok végén vágjunk és rögzítsük a sztringet.
  • Középpontjában rögzítse a szöveget a szövéshez, és még alacsonatos sorokban is elkezdje azt a bázisra tenni.
  • Ahogy haladsz, hogy kötődj vele zsineggel.
  • Végezzünk szövést, rögzítsük a szálat.
  • Edge folyamat.
  "Nagyi" minta

  Bolyhos padlóburkolatok

  Körülbelül ugyanazok a kötött szőnyegek az építési rácson. A munkához szüksége lesz:

  • gyapjúszálak vágása;
  • horgolt horog;
  • Net szövés;
  • papír építési szalag;
  • kiváló minőségű ragasztó az alap rögzítéséhez;
  • vastag alapanyag.
  Kötés alap

  Hogyan kötjük le a szőnyeget?

  • A cérnák kerülnek a hálós cellákba, és összekapcsolják.
  • A sorok egymás utáni sorrendben készülnek.
  • A serpyanka széleit papírszalaggal rögzítik.
  • A munka végén az alapot ragasztják a munka varró oldalához.
  • A termék méretétől függően az élek szőttek vagy hurkoltak.
  Kész bolyhos szőnyeg csináld magad

  Ezenkívül horgolhat egy szőnyeg a kötés minták számára a szalvéták leírásával. Szőtt, hurkolt szőnyeg, vagy bármilyen más technika, melyet saját kezéből készítettek a szálakból - mindezt egyszerűen megteheti, ha akarod.

  Kézműves "négyzetek"

  Sok szép termék lehet pomponból.

  Kis szőnyegekből készült szőnyeg

  Szőnyegből készült szőnyegre szüksége van:

  • építési háló;
  • papírszalag;
  • horog;
  • szövet alapanyag;
  • olló.
  Az egyik módja a pompomnak

  • egy pompomot készítenek a karon, rögzítik és vágják;
  • a kapott pompon a serpyankahoz kapcsolódik;
  • a sorok egymásra vannak osztva;
  • a varróoldalon végzett munka befejezésekor az alapot beillesztik;
  • szélek szőve vagy hurkolt.
  Pompon a kezében

  Megtanulhatod a diagramokat, megtekintheted a mások által készített képek képeit és fényképeit, és gondolhatod magadra, hogyan horgolhatsz vagy szöveget készíthetsz az eredeti belsőépítészetben.

  Pompon a villára

  Ma házak sátorokat kínálnak olyan gyermekeknek, akiknek nincs alja vagy nagyon vékony. Ebben az esetben a fonott világos és színes szőnyeg menteni fogja a baba egy piszkozatból, és lehetővé teszi, hogy az anya pihenjen, és ne aggódjon a lehetséges hideg miatt.

  A gyermekszobában

  Fotó utasítások szőnyeg készítéséhez

  Lépésről lépésre, hogy szőnyeget készítsen a pomponról

  A munkához szükségünk van:

  • két azonos anyagdarab a jövőbeli termék méretével;
  • varróeszközök;
  • bármely fonal (különböző textúrájú, színű és átmérőjű szálak);
  • éles olló.
  A textíliából varrunk egy alapot, amelyet egy kis rétegű pamut vagy szintetikus talajművelővel tölthetünk meg, és a tépőzáras pompomok készülnek: karon vagy villával, az optimális fordulatok száma 60-80. a pompomokat szorosan a helyükön tartják, a pompákat egymáshoz közel kell elhelyezni, hogy a szőnyeg áttetszővé és lágyabbá váljon, így egy világos és eredeti szőnyeget kapunk... vagy sok opcióval találkozhatunk, a legfontosabb dolog ntaziya

  Polipropilén szőnyeg

  Általában ilyen anyagokat használnak a mosogatórongyok összekapcsolására. De a modern kézművesek, a tollasok találtak nekik egy másik felhasználást, és megjegyezzük, hogy érdekes. Az anyag polovichki nagyon finom, jól nedvszívja és hosszú ideig szolgál. Mosógépben moshatók. és nem veszítik el megjelenésüket és tulajdonságaikat.

  Polipropilén szőnyegek alkalmasak a fürdőszobának. Használhatja őket a folyosón, de erre jobb választani a szálak sötét színeit.

  Ha egy "bozontos" szőnyeget szeretne, vágja le az összes hosszú hurkot éles ollóval. Ennek eredményeképpen eredeti bolyhos szőnyeg lesz.

  Színes sávokat vagy tematikus képeket készíthet

  Szőtt szőnyegek otthon

  Ma a népszerűséget a szövés által készített szőnyegek nyerik. Létrehozásához különböző szálakat kell használni. Ma divatossá vált, hogy régi ruhákat használjon szőnyeg készítéséhez, de ugyanezen elv szerint a szőtt szőnyegek a szokásos fonalból készülhetnek.

  A két egymással szemben lévő oldalon lévő kartonon a darabok 0,5 cm mélységben készülnek, és 1 cm-es intervallummal vannak ellátva, szorosan feszített szálak vannak rögzítve ezeken a karimákban

  A használt fonalmaradványok bármely szín és textúra. Minél több szöveget használnak, annál világosabb és eredetibb lesz a terméked.

  A cérnát felfelé és alulról felfelé mozdulva az alapra helyezzük, az első sor fonalat ugyanúgy helyezzük el, a második sort is lefektetjük, csak a szálat fordított sorrendben fordítjuk.

  Ezután szorosan egymás felé kell mozgatni a sorokat, mintha közelebb ragaszkodnának a szövés kezdetéhez.

  Hasonló módon, a szálak elrendezésével váltakozva, a következő sorok a végéig halmozódnak, miután a szövés befejeződött, az alapszálak össze vannak kötve, a tippjeik a termékben rejtve vannak.

  Hogyan készítsünk egy bolyhos szőnyeget a rácson? Megtanulod, ha megnézed a videóban bemutatott mesterkurzust.

  Lépésenkénti útmutatás az alábbi videó megtekintéséhez tanulmányozni kívánt szövött textíliák készítéséhez.

  Az is lehetséges, hogy a szőnyeget a különböző színű szálak maradványaiból kösse össze. Hogyan kell ezt megtanulni, ha megnézed a videót.

  MirTesen

  Horgolt minták, horgolt kezdőknek

  Horgolt szőnyegek a különböző munkák leírásával és különböző technikákkal, horgolt loofah táskák kötésével.

  Horgolt szőnyegek különböző feladatokkal és különböző technikákkal

  Minden háziasszony házi melegét és kényelmét akarja adni, hogy a kemény munkanap után a családja a lehető leghamarabb beléphessen falujába. Szinte mindent, "az időjárás a házban" attól függ, otthonának átfogó belseje. Előfordul, hogy a bútorok

  Mindenki megérti, hogy a saját kezével szeretet és ápolás során tett dolgok mindig pozitív energiát keltenek. Adja hozzá a saját otthonának dolgai belsejébe, amelyek kifejezetten az Ön számára készültek, és azonnal észre fogjátok venni, hogyan fog pozitív módon megváltozni az otthonod aurája.

  A horgolt szőnyegek olyan elemek, amelyek melegséget és kényelmet töltenek otthonában. Ezenkívül harmonikusan illeszkednek az apartman vagy vidéki ház átfogó belső terébe.

  horgolt magazin

  Csatlakoztatott növényekből készült padlószőnyeg

  A kézművesek knitters megtanulták, hogyan kell a házat kötni nemcsak a fonalból, hanem olyan szokatlan anyagokat is, mint rongyok, műanyag zacskók, a régi ruhákból csíkokra vágva. És hidd el nekem, ezekből az anyagokból készült termékek nagyon eredetinek és kíváncsinak tűnnek, és a mindennapi életben kényelmesek és tartósak.

  horgolt papucsok gyerekeknek

  Az ebben a cikkben javasolt mesterkurzusok megmondják, hogyan kell horgoltatni a szőnyeget különböző anyagokból. Valamit, amit csak elhagyott magadnak a "kedvenceidben", és talán inspirálhat, és azonnal vegye fel ezeket a termékeket saját otthonára.

  A legjobb lehetőség a kezdőknek

  Még a legtapasztaltabb knitters is képes lesz könnyedén megbirkózni a létrehozása egy szőnyeg köszönhetően egy mesterkurzus kezdőknek. Javasoljuk, hogy a padlón egy négyszögletes szőnyegre induljon. A képen egy ilyen termék példája látható.

  horgolt minták és minták

  A kötés ilyen modell hasznos vastag pamut fonal, amit knitters hívni "spagetti". Válasszon fonalszíneket saját ízlésének megfelelően.

  Lépésenkénti mesterkurzus leírása

  1. Tárcsázza a vp láncát megfelelő hosszúság az Ön számára.
  2. 1 sor. Minden hurkot kötött. s / n A kötés rossz oldalra fordul.
  3. 2 sor. Minden hurkot kötött. b / n a hurok elülső falánál. Kötött, forduljon elöl.
  4. 3 sor. Kötött művészet. b / n mindkét fali zsanér alatt.
  5. 4 sor. Knit ugyanaz, mint a második.
  6. 5 sor. Bars with / n. kötött a hurok hátsó falában.
  7. 6 sor és a következő sorok kötött mintázat, ciklikus a 2. és 5. sorban.

  Példa erre a munkára, lásd a videót.

  A nagymama örökségét

  Gyermekként legtöbbjük a szobában valószínűleg volt az úgynevezett "nagymamák szőnyegek". Ezek többszínű, kerek padlószőnyegek, amelyeket szövetszalagokból horgoltunk.

  kötött hímzett abroszok

  A nagymamák is

  Annak érdekében, hogy a "nagymama" szőnyegét kösse le a rongyokból, a 10-es horgok hasznosak, vágják le a szövetet. A foszlányokat csíkokra kell vágni és varrni (vagy nyakkendőt) egymás között, felszállni egy labdába.

  Körbe kötözünk, oszlopok nélkül. Ehhez ismernie kell a knitters által kidolgozott "szabály a kört": tárcsázza 3 pontot. és csatlakozzon hozzájuk egy gyűrűbe. Tovább a 3 v. kötött 6 tbsp. b / n Most oszd meg a kör 6 ék, és minden sorban mérsékelten adjunk hozzá 6 evőkanál. b / n a radiális sorban. Más szavakkal: 1 sor - 6 tbsp. b / n 2 sor - 12 tbsp. b / n 3 sor - 24 tbsp. b / n és így tovább

  A horgolt szőnyegkötési mintázat így néz ki:

  horgolt gumi video lecke

  Kör alakú szőnyeg mintázat

  Ha a terméket e rendszer szerint köti össze, de a hátsó fal mögött csak a hüvelyeket kötözheti össze, akkor a szőnyeg sokkal domborabb lesz. Az alábbi képen látható, hogyan kell kötött művészet. b / n a hurok hátsó falán át.

  Oszlop nélkül

  horgolt pulóverek a téli lányok számára

  Az ilyen eszköz átszúrható a padlóra, és fedezheti őket egy székkel vagy egy székkel.

  A munkával kapcsolatos részletekért tekintse meg a videó bemutatóját.

  horgolt horgolt játékokat valentin napra

  Egy ilyen lenyűgöző dolog jön ki, ha kötött anyagból készült csíkokból, amelyeket régi ruhákból vágnak. Tehát megöli a "két madarat egy kővel": megszabaduljon a felesleges dolgoktól, és hozzon létre egy kényelmes dolgot a házhoz.

  Ruhából kötött szőnyeg

  Ahhoz, hogy rongyból szőnyeget készítsen, horgolt, először készítse el a kötőanyagot. Ehhez rendezze el saját ruhásszekrényét, a kedvenc dolgokat, amiket a varratoknál kell elhelyezni, és spirálként 1,5-2 cm széles csíkokra kell vágni. Varrjuk össze a zenekarokat, és gömbökbe zárjuk őket. Hook for kötés a csíkok hasznos vastag - No. 10 vagy több.

  Kötés kezdődik 8 vp amelyeknek le kell zárniuk a gyűrűt. Következő kötött művészet. b / n a "szabály a kör", amelynek kötés technikáját írja le a fenti cikkben. Egységes kiegészítésekre van szükség ahhoz, hogy a kör egyenetlen legyen, és ne domború legyen, mint egy kalap. Ha a kötés folyamatában a kör jön ki hullámos, akkor ez a probléma korrigálható a módszer a következő gőzölés és vasalás a termék.

  horgolt minták és minták

  Minden nagyon egyszerű és világos. Néhány párt számára egyszerűen csak egy meleg otthoni eszközt köt.

  Az eredeti és kíváncsi megjelenés a ház belsejében egy ilyen ötszögű kötött eszköz. A feladat leírása.

  Horgolt horgolt fénykép

  Egy ilyen szőnyeg csillagkötésű kötözés lehet legalább a kívánt anyagból: fonal, táska, rongy.

  A kötés a központból indul. Meg kell tárcsázni az 5-ös P.-t és rögzítse őket a gyűrűbe.

  1 sor. 3 vp emelés, 2 evőkanál. s / n első felett előző sor, 2 vp * 3 evőkanál. s / n 2 ce Kötözni * -ról * 5-ször ötszög alakban.

  2 sor. 3 vp emelés, 2 evőkanál. s / n első felett előző sor, 2 vp 3 tétel /. 1 ce folytassa a kötést az alábbi képen látható módon.

  horgolt szivacs

  Az ötszöget sugárirányú sorok kötik össze az Önnek megfelelő mérethez, majd minden "fénysugár" külön-külön kapcsolódik egymáshoz.

  Nem értem a horgolt rendszert

  Kötés tervezése Csillagok

  A kötés sémája csillagok

  Ha ezt a készüléket puha vastag fonalból köti össze, akkor teljesen fedőlapként vagy takaróeszközként használható.

  A csomagokból

  A háztartási tárgyak kötésére szolgáló műanyag zacskók bevezetése jó felfedezés volt a háziasszonyaink számára. A zsákokból készült horgolt szőnyegek nem rosszak, mert egyszerűen moshatók és száríthatók, kellemes tapintásúak. A fürdőszoba, a WC és a konyha - ez csak egy pótolhatatlan dolog. A műanyag termék nem fél a víztől, elég lesz a hideg és a száraz.

  Csomag opció

  horgolt kárpitozás és leírás

  Először is fel kell készülnünk a csomagokra. Ehhez minden műanyag zacskót 2-3 cm széles csíkokra kell vágni, egy szálas varrattal vagy vékony vasalommal ragasztva egy ronggyal és gömbölyítéssel. Horgolt horgolt szám 4. A fenti képen egy szőnyeg többszínű garbó zsákok. Egy ilyen példa mintegy 40 csomagot tartalmaz.

  Általában kétféle hurkot használnak: léghurok, 1 horgolt oszlop. Ez a modell egy ovális alakú szőnyeg.

  Tárcsázza a szükséges hurokszámot. Ebben a mintában, gépelt 12 vp + 3 ink. emelés = 15 vp

  1 sor. Adja meg a horgot a negyedik hurokba a lánc széléről és kösse össze 5 evőkanál. s / n Tovább minden században. p. knit 1 evőkanál. s / n 10 alkalommal. Az utolsó vp láncok kötött 6 tbsp. s / n Kötött kör. Ugyanúgy kötjük össze a másik oldalt, amely ovális. Egy sor az összekötő oszlop bezárásához.

  horgolt minták gyűjteménye

  Az ovális kiegészítő zöld előállítása

  2 sor és az összes követendő sor a kötéshez. Így a vászon közepén egyenes marad, és a félkörívek növekedése révén a szélek kibővülnek és kikerülnek. Így kiderül, ovális vászon.

  A szivárgás zacskókból készült ovális szőtteskötés rendszere:

  horgolt pulóverek

  Oval szőnyeg kötésminta

  horgolt pillangó

  A termék díszítésére díszítőelemeket társíthat: virágok, levelek, íjak.

  Kézi ovál díszített tartozék

  A termék briliáns és fényes lesz. És ennek a terméknek a fő előnye az olcsó és praktikus. Példák a munkára, lásd a videót:

  A filet hálón

  Ha teljesen új a kötés, megtudja, mi a kötés ló - ez az egyik leghíresebb technikákat!

  horgolt kötött bébi ruhákat

  A kötöző szőnyegek a filé hálón egy újabb innováció, amelyet a tűszőnyegek feltaláltak. Az ilyen termékek gazdagnak és csodálatosnak tűnnek. Első pillantásra úgy tűnik, hogy valamilyen technika összekapcsolása nagyon nehéz. Valójában a munkát könnyen és gyorsan végezzük. Még egy törekvő szakértő is megbirkózik ezzel a feladattal, ha már tudja, hogyan kötözze össze a léghurok és a kettős horgolt.

  Megteheti a kívánt fonalat és a megfelelő kampószámot. A kötési folyamat a szükséges méretű filé hálóval történő kivitelezésével kezdődik. Az alábbi képen látható a kötésmintázat.

  Rendszer kötőfonal háló

  Ha a hálószem csatlakozik, folytassa a termék külső részét. Javasoljuk, hogy kezdődjön a kötés a vászon közepétől, majd a minta sima lesz, és a "hullámok" egy irányban haladnak. A ketrec mindkét oldalát az Art. s / n Ezek mindegyik oldalon 1-3 lehetnek. A vékonyabb a téma, annál több hozzászólást kell kötni.

  horgolt minták ing

  Tehát Makar, a rajzra összpontosítva, összeköti a bélszín háló összes "sejtjét".

  horgolt szrucikkal

  Így kell kinéznie a munka varratos oldalának.

  Rózsás alapszíj:

  Ruching alap pántoló rendszer

  Mintázat kötés séma:

  Mintázat kötés séma

  Horgolt blúzok és ruhák

  Az ilyen termékek vonzó megjelenésűek, szerkezetük miatt nagyon elegánsak és gazdagok.

  Eredetileg Japánból

  A japán hurkolt padlószőnyegek különleges kötési technika. Az ehhez a technikához kapcsolódó termékek egyedülállóak és kimeríthetetlenek. A gyöngyök, a zenekarok, a színek érdekes kombinációja elsőként meghódít. Nézd meg a következő fotót. Egyetértek azzal, hogy ez csak remekmű!

  A gyűrűk kötéséről a következő mesterkurzust ismertetjük a munka leírásával lépésről lépésre.

  kötött nyakkendő horgolt pulóver

  A szőnyeg alapja kör. Az induláshoz tárcsázzon egy 6 vp láncot kösse be a gyűrűt.

  horgolt horog kötési utasításokat

  1 sor. Egy gyűrűben nyakkendő 3 ip. emelés, 7 evőkanál. c / 2n.

  2 sor. 5 buja művészet. c / 2n. közöttük 3 v.

  3-4 sor. 2 tbsp. 4 buja művészet. c / 2n. összecsomagolva, ce alatt. előző sor.

  5 sor. Csatlakoztassa a vp. Láncát csatolva az előző féloszlopsorhoz.

  Gyűrűk. Tárcsázza a vp láncát csatlakozunk egy gyűrűhöz. A lánc hossza függ a gyűrű kívánt átmérőjétől. Egy művészgyűrűt kötni. c / 2n.

  A második gyűrű illeszkedik ehhez: tárcsázza a ce láncot nyújtsa át az első gyűrűs csavarral és az első és az utolsó hurok összekapcsolását egy féloszlop segítségével. Tehát a két gyűrű összekapcsolódik. Csatlakoztassa a második gyűrűt Art. c / 2n.

  Ezért kötött és csatlakoztassa az összes gyűrűt. Az első és az utolsó csengetés, amely összekapcsolódik.

  Ezután a gyűrűk varrnak egy kör alakú szőnyegen. És azonnal, minden egyes gyűrű kötésénél, csatlakoztassa az alaphoz.

  Mintás kötés japán szőnyeg:

  Ez a technika nagyon izgalmas élmény. Itt hangsúlyt kell fektetni a színes fonalak megfelelő kiválasztására. Ezután a stílusos és színes dolgok a japán stílusban frissítik és kiegészítik a szobájának belsejét.

  A fenti padlószőnyegek mindegyike székek vagy székek számára készült ágytakaró szolgálhat. De szeretnék megmutatni neked egy másik nagyon csinos modellt - egy székre kötött kötött szőnyeg, amelyet először a gyerekek szeretnek. Nézd meg az alábbi fotót. Szépség - ne vegye le a szemét, ugye?

  Kötött székszőnyeg

  Szükségünk lesz könnyű fonalra (gyapjú vagy gyapjú keverék) és vörös, fekete és rózsaszín fonal maradványaira.

  Az alapkeret egy világos árnyalatú fonalból van kötve. A körkötés során léghurok és egy oszda nélküli oszlop kerül felhasználásra. A kört a "körszabály" szerint kötötték meg, amelyet a fenti cikk és a séma szerint ír le. Ahhoz, hogy a szőnyeg meleg legyen, ajánlott két kört összekapcsolni és varrni őket. Gyermekek számára, akik nagyon hidegek, behelyezhet egy réteg poliésztert a körök közé.

  Ezután a következő fényképen bemutatott sémákra összpontosítva szemeket, szájukat és füledeteket, varrni őket az alapra, és minden készen áll.

  Gyermekprogramok

  Ez a szőttes kötött köntös lesz a baba kedvéhez. Örömmel ülni rajta, játszani, talán még aludni is.

  Ha egy másik érdekes technikában megköti a fedelet a széken, nyissa ki a kiemelt cikket.

  Kötött kötött női ruhák kötés és horgolás Ignatova

  Gyermek szőnyeg egy széken

  A játéktáska ötletének folytatása lehet a székeknek a más állatok fülének alakja. És fényes, szép és szórakoztató!

  Az ebben a kollekcióban bemutatott otthoni szőnyegek minden modellje megkülönböztethető a design egyszerűségétől (kezdőknek) és vonzó megjelenéstől. Ne féljen, hogy a házi szőnyeg nem illeszkedik a modern belső térbe. Jöjjön kreativitással és inspiráljon a jövő termékének modelljeinek és színeinek kiválasztásához, és az eredmény kellemesen meglepődne. Kísérlet és sikeres. Élvezze az idejét egy horoggal és egy labdával!

  Belső horgolt szőnyegek és csapok fürdőhöz Polietilén

  http://stranamasterov.ru/node/432761?c=favorite Ezt a szalvétát Irina Kachukova már régóta látta a Presentation Doves

  És ez a fürdőkészülék találta meg a rendszert az interneten. Konvex oszlopokból készült gumiszalaggal kötött.

  Egy ilyen mosószeres szappan gazdaságilag és végül elköltik, egy ilyen mosogatóruhában pedig maradványokat dobhat. Személy szerint megpróbáltam tisztítani a fürdőt és tisztítani is

  Ez az anyag, ahonnan kapcsolódtam. Először gondoltam, hogy megkötözek egy mosogatószert, de a szál nagyon kemény.

  Végül kötött egy ilyen szőnyeget. Az országban sok Presents Doves van. Én csak csodáltam. Átmérő: 92 cm, kr 6

  És ez fehér csíkkal. 84 átmérőjű hurok száma 5. Két szálon, mint a "szál" nem túl kényelmes. (Ne kötött 50 darabos csomagolásból) Lágy és nyúlós

  A legjobb csomagok a 35 oldalas Freken. Nagyon kényelmes kötni.

  És ezt próbálom megkötözni. Nagyon sokan vannak. De egy szál hossza mindössze 8 méter. Szóval, a vékony oldalon sok csomó van. De ez nem számít. Ezek közül a szálak már kötött szekushki nővére egy széken. Kiderül, szép és kényelmes.

  http://stranamasterov.ru/node/432761?c=favorite Miután egy ilyen szalvéta Irina Kachukova nem tudott ellenállni. Tegnap elkezdtem és befejeztem

  Átmérő 50 cm.

  Egy ilyen szálból kötött. Ez egy különleges szőnyeg. A piacon itt értékesítik az ilyen csomagolást. Összekapcsolt egy szál, a 4. szám. Még mindig két szálat akarok kötni, hogy többet szerezzek, nem tudom átadni. Megértett és a leírás (nem szeretem a leírást) Több sorban kötött 2 alkalommal, és újra feloldott, fotó segít nekem. Irina jó képeket, és csak látni, és még számolni a sávokat. Magában a leírásban hibák vannak. A "pattogatott kukorica" ​​második sora nem azt jelzi, hogy 4 léghurok követi. Miután elolvasott egy sort, akkor kiderül, hogy a 4 léghuroknak meg kell kötni

  LiveInternetLiveInternet

  -Címkék

  -zene

  -Kategóriák

  • Macrame (25)
  • Shambala (4)
  • ASTROLÓGIA-NUMEROLÓGIA (55)
  • fürdő (3)
  • Korlátlan és korlátlan villamosenergia-felhasználás (3)
  • BEADS (92)
  • hímzés (95)
  • KNITTING HOOK (5115)
  • filet (69)
  • szalagcsipke (9)
  • Fishnet csizma (9)
  • Román csipke (5)
  • szeretett férfiaknak (2)
  • * ALICE * mandzsetta (2)
  • .LIGHT TOP TOP (101)
  • bolero (43)
  • Brugge (2)
  • Gumifonalat egy kötött termékbe (1)
  • Horgolt + bőr (1)
  • Kötés gyöngyökkel (4)
  • KNITTING WITH FUR. (5)
  • kötött játékok (219)
  • Horgoló szalag (10)
  • gyermek ruházat (526)
  • mosdófülkékhez (76)
  • Szórakoztató geometria azok számára, akik horgoltak (17)
  • esernyők (46)
  • Írország (157)
  • HOGY A HÁZ VILÁGÍTÁSA. (3)
  • kardigán.. kabát.. poncsó (37)
  • Kamionos kötött felvonók (13)
  • könyvek.. folyóiratok (11)
  • blúzok (547)
  • fürdőruha (77)
  • A helyekről tudniuk kell, vagy hol kell eladni az interneten (1)
  • folyadék mod (12)
  • sapkák (4)
  • kesztyű, kesztyű (16)
  • Ruhák (677)
  • takarók (185)
  • tizenévesek (1)
  • fazéktartók (39)
  • hajszálak (11)
  • szalvéták függönyök függönyök (345)
  • dzsekik (145)
  • táskák (53)
  • tenerife (2)
  • A Silver Rain technológiái (kiválasztás) (1)
  • felsőrészek (249)
  • minták (297)
  • tatting (3)
  • Friform (15)
  • virágok, sémák, motívumok, válogatás (562)
  • Csodálatos virág gyöngyökkel, horgolt. (1)
  • Harisnyák (13)
  • kalap (164)
  • Vezeték (11)
  • szoknyák (225)
  • Kötés (347)
  • nőstény (153)
  • hím (14)
  • zoknik (7)
  • tizenéves (6)
  • minták (75)
  • GYMNASTIKA (17)
  • szokatlan reggeli gyakorlatok (8)
  • masszázs (2)
  • KONYHA (1463)
  • lassú tűzhely (3)
  • a szerető titkai (3)
  • tésztával való munkák (fotótervezés) (18)
  • > HOME TEST SPREATER (2)
  • Alexandria tészta (húsvéti süteményekhez) (36)
  • palacsinta.. rozsok (34)
  • sütés (216)
  • A gomba töltelékei (4)
  • desszertek (57)
  • Házi készítésű sűrített tej 15 perc alatt (7)
  • krémek (12)
  • konyhai tészta titkok (3)
  • LAZANYES (28)
  • Házi margarin (1)
  • fagylalt (17)
  • italok (80)
  • Pasca (2)
  • sütemények (124)
  • cukrászsütemények (222)
  • pizza (84)
  • Házi Noodle Recept (5)
  • Túró (11)
  • cukrászsütemények (58)
  • sütemények (359)
  • kenyér (32)
  • Hogyan kell festeni a húsvéti tojásokat? (1)
  • CHOCOLATE "HOME (2)
  • FŐZÉS (2721)
  • lassú tűzhely (10)
  • sörhöz (7)
  • nyúl (2)
  • szeletek (115)
  • gombócok (25)
  • cub. Termékek (52)
  • Grill ételek. (1)
  • cukkini ételek (31)
  • burgonya ételek (56)
  • cukorrépa ételek (4)
  • Zöldbabból készült ételek (12)
  • Karfiol ételek.. káposzta fehéres (10)
  • Marhahús. (9)
  • gombák (28)
  • reggelihez (6)
  • hors d'oeuvres (194)
  • sütőtök (85)
  • kovbaski mellek (88)
  • alacsony sótartalmú sótartalmú pác (52)
  • Mivina saláta (2)
  • Marhahús (70)
  • myasco triggerek (406)
  • sertéshús (229)
  • Jó étrend (1)
  • Hepatikus rulett (2)
  • Fűszerezés. Fűszeres gyógynövények, (11)
  • pita kenyér tekercs (57)
  • hal (150)
  • saláták (376)
  • sertés (15)
  • a szerető titkai (4)
  • kék ételek (61)
  • Tippek a jó szeletek készítéséhez (1)
  • szószok (78)
  • Levesek (44)
  • sajt (45)
  • Túró (1)
  • Mistress megjegyzés (1)
  • kebab (97)
  • Talán hasznos lehet! (1)
  • MAGIC (637)
  • Talizmánok és amulettek sok szerencséhez (7)
  • Fortune asztal (5)
  • telkek (199)
  • ikonok (4)
  • meditáció (2)
  • ÓVINTÉZKEDÉSEK (2)
  • Tarot kártyák (5)
  • rúnák (365)
  • taro (17)
  • A TÉLI (442)
  • paradicsom (47)
  • bab, borsó (12)
  • zöldségek fűszerezés (4)
  • konzervek (2)
  • Adzsika. szószok.. ketchup (56)
  • gombák (8)
  • Fagylalt gyümölcsök és zöldségek. (6)
  • A szüretelés a padlizsán kaviárhoz (4)
  • téli állományok (94)
  • cukkini (9)
  • Benzinkút borsch! Shchi..rassolnik (15)
  • RÉSZLETEK ÉS ÜVEGEK MÉRLEGEN BELÜL (1)
  • golyók (35)
  • bors (29)
  • saláták (68)
  • kék (45)
  • pörkölt hús.. halastavak (7)
  • Népi Orvostudomány (411)
  • kezelés (31)
  • testtisztítás (26)
  • aromaterápia (1)
  • étrend (1)
  • > Vitamin palackozás! (11)
  • > Hogyan határozható meg a beteg betegsége a kezében (6)
  • Megfizethető és könnyű hátsó kezelés (8)
  • Kozmetikumok (109)
  • A lábak duzzanata. (4)
  • Vastag lábak és térdek - csomagolás (3)
  • gyógynövények (20)
  • fogyás (7)
  • Új naplótervezés Lirushnikov számára. (1)
  • programozási képzés (2)
  • A juhok március 8-ig (6)
  • Online virtuális zongorajáték (1)
  • ORCHIDOK - GONDOZÁS ÉS TARTALOM (45)
  • POSTCARDOK (4)
  • Virágok megjegyzésekhez rész (1)
  • A dekoratív színekkel foglalkozó workshopok (2)
  • Az orosz nyelv szabályainak teljes kiválasztása. (1)
  • HAIRS.Manicure (45)
  • rajz (2)
  • SAMODELKIN (19)
  • TALE PRO VAGY (3)
  • Televízió az interneten keresztül (3)
  • Kényelmes program névjegykártyák készítéséhez (2)
  • Photoshop oktatóanyagok (1)
  • BERENDEZÉSEK (134)
  • 12 egyedi home aromaid (7)
  • Aromaidei otthon. (8)
  • SZÁRAZANYAG SÚLY. HOGYAN HOGY A BALESET (1)
  • Gél a mosáshoz.. házi! (7)
  • Home Bleach Options. (4)
  • ház fogpárna (7)
  • A sütő mosása, mikrohullámú sütő.. (6)
  • Hogyan lehet tisztítani az égetett edényeket a ragyogásra (2)
  • do-it-yourself szappan (67)
  • A megfelelő mosás titkai (3)
  • tippek háziasszonyoknak (4)
  • a pénzmosásra szolgáló foltok használatára vonatkozó táblázat (5)
  • Sampon (5)
  • Aromatikus aromaterápiás gömbök (5)
  • SZÖVETEK VIRÁLYA (172)
  • Guilloche (4)
  • Hogyan varrni rózsák farmerből és díszíteni a belső tér (1)
  • Kanzashi (37)
  • szövet virágok (31)
  • Varrja össze magát (968)
  • fürdőruha (11)
  • Varrás jellemzői. (10)
  • Nadrágok (16)
  • párnák (3)
  • Busti (12)
  • minták (268)
  • Rövid minták (4)
  • Vonzó sátrak a hercegnõknek és a hercegek számára (2)
  • TÖRTÉNETI VESZKEDÉSEK KATEGÓRIÁKAT. 1. rész. (3)
  • Farsangi jelmezek (39)
  • fűző (33)
  • Ágy a kedvenc macskáért (3)
  • Mester osztály a Xenia "ábra a póló (1)
  • Gyermek bugyi szabásával foglalkozó mester osztály (7)
  • MK minták mokaszinok (2)
  • modellező ruha (56)
  • munkáim (5)
  • Muller (5)
  • berendezések (1)
  • Ruhák (119)
  • bevonati minták (2)
  • Részletes műhely varrásról Május-heveder. kassi (1)
  • eszközök (4)
  • fazéktartók (2)
  • Sarafanchik a lányok számára. (22)
  • dzsekik (8)
  • Professzionális tippek: a varrógép hibái (1)
  • táskák (29)
  • A íjak kötésére szolgáló rendszerek. (4)
  • A varrógépek számára táblázatok és számítások (2)
  • Sablonok, sablonok (12)
  • kalapok (2)
  • függönyök (41)
  • Szoknyák (61)
  • HUMOR (114)

  -idézetek

  Japán magazin a kötésen Asahi Original - boldog horgolt idő az én baba című könyve kötés p.

  Gyöngycipők Forrás: http: //ilove-crochet.com/crochet-baby-booties-pearls/ Ne felejtsd el.

  Bag-hátizsák "Kenguru" MK0633581088 Fabric (calico) - 80 cm; nbs.

  Rózsaszín ruha a baba 03-06 hónap A készletet horgolt pamutszálas No. 10 Tulip 2 / 1.5mm horog.

  Mi lehet propilén szálakból?

  Senkinek nem titka, hogy a polipropilén fonalak, a háztartásfiók a mosóruhák kötésére használják.
  A polipropilén fonal elsősorban olyan környezetbarát anyag, amely többek között nem villamosítja. A polipropilén fonalak kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, emellett ellenállnak a lúgoknak és a savaknak. A polipropilén fonal ökológiai tisztasága lehetővé teszi, hogy az élelmiszerrel közvetlen kapcsolatban legyen. Jellemzői széles körben használatosak az orvostudományban, nevezetesen a műtéten
  Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a PP alkalmazási köre sokkal szélesebb lehet.

  A Runet hatalmában találtam az ötletet, hogy a saját kezemmel szőnyeget hozzanak létre, és polipropilén fonalakat használhatok anyagként. És van néhány előnye: ár :)), a színek széles választéka, a kopásállóság és ez az anyag nem fél a víztől, ami lehetővé teszi a szőnyeg és a fürdőszoba használatát.

  Horgolt bast, digest

  A horgolt mosogatóruhát különböző szálakból lehet megkötni: pamut, poliészter, de leggyakrabban a gyapjú polipropilén fonalból kötött. Az ilyen mosogatórongyok hosszabb ideig tartanak, gyorsan száradnak, világosak, a gélt vagy a szappant habosították, és olcsóak.

  A polipropilén szálak vásárolhatók a piacon, egy hardverraktárban vagy egy kézműves boltban. Természetesen a kész mosóhelyeket ugyanazon a piacon értékesítik, de ha maga tudja, hogyan kell horgoltatni, akkor miért fizetnek túlfizetést. Egy hosszúkás hurkú mosogatóronnyal kb. Fél gallyat vesz igénybe, és a cérna fonalához legfeljebb 50 rubel kerül.

  Fonál hosszúkás hurkokkal ellátott mosogatórongyokhoz:

  • "Needlewoman", a Pehorskaya gyárat gyártja. Fonal összetétele: polipropilén 100%. Menet hossza: 200 m. Tekercs tömege: 50 g.
  • "A lélek és a lélek számára", a gyártó: Hostess-Needlewoman. Fonal összetétele: Polipropilén 100%. Menet hossza: 250 m. Tekercs tömege: 50 g
  • "Master", tekercs Súly: 50 g Menet hossza: 200 m Összetétel: 100% polipropilén. Gyártó: Oroszország.
  • ADELIA "RAFFIA". Súly, g: 50. Menet hossza, m: 200. Összetétel: 100% polipropilén.
  • Csak egy névtelen fonal a tekercsekben a kötés mosogatórongy.

  Gyakran egy habanyagot helyeznek a kész mosogatórongyba. Mit csinálnak? Csak a polipropilénbaszt önmagában nem okoz sok habot a tusfürdõbõl, de habgumiból minden szappanalap tökéletesen megfelel. Ezenkívül gazdaságosabb is. Több hab kevesebb gélt vagy szappant jelent.

  Hogyan válasszuk ki a szálat a kötés mosogatórongyok hosszúkás hurkok?

  A szálak különböző vastagságúak. Minél vastagabbak a szálak, annál nehezebb a kész mosogatórongy. Vegyük fel a szálakat vastagságukra úgy, hogy a 3-4. Bár a legszelídebb és puha mosogatórongyok horgolták a 2. sz. vékony szálak. Valaki még jobban szereti a mosogatórongyakat, és enyhébb, valaki ellenkezőleg.

  Vásároljon fényes szálakat a fürdőkád tartozékaihoz. A gyermekek számára jobb, ha egy szivacsot kötöttek a vékony szálakból, egy kesztyű vagy egy vidám kis állat formájában.

  Az első használat előtt tartsa a mosogatószert forró vízben 5-7 percig, a mosogatószerkezet kellemessé válik a testre, kiváló mosást tesz lehetővé.

  Milyen formájú hosszúszárú szivacsot kötni?

  A hosszúkás polipropilén hurkokkal ellátott mosogatóruhát cső formájában lehet összekötni egy körben. Egy ilyen szivacs belsejében egyszerűen behelyezni habszivacs.

   • A szokásos mintázatban horgolható egy lapos téglalap alakú törlőkendő (csak minden harmadik sorban feszített hurkokkal kötött):
   • A horgászbástya ovális alakú lehet (ebben az esetben minden harmadik sor hosszúkás hurkot is köti össze):
   • A horgolt kesztyű fonott hurokkal és nélkülük kötött kesztyű formájában lehet kötött:
   • Kerek szaggató (ne felejtsd el, hogy minden 2 vagy 3 sorban kötött hosszúkás hurkot):
  • A gyermek horgoló horgot bármely hosszú, hosszúkás hurkú játék formájával lehet megkötni.

  Még mindig van egy figyelmeztetés, a hosszabb hosszúkás hurkok, annál lágyabb a mosogatórongy.

  Hogyan kötött hosszúkás hurkok:

  Ha még soha nem kötött hosszúkás hurkot, akkor először meg kell próbálnod összekötni egy egyszerű szálas minta gyakorlását és ki kell dolgozni a kötés sűrűségét. Az a tény, hogy hosszú hurkokkal kötött kötésnek szorosnak kell lennie. húzza meg az egyes hurokokat úgy, hogy a vászon ne legyen laza. Különösen nehéz lesz a kezdők számára, hogy azonnal megnyújtják a polipropilén fonalat.

  A hosszúkás hurkot kötő sémák (válassza ki a leginkább érthetőeket):

  Kötés hosszúkás hurkok a vonalzó:

  Bast horgolt hosszúkás hurkokkal, olvasóink munkájával

  A bast hurkolt a hosszúkás hurok körül. Polipropilén szálak.

  Szüksége lesz fonalat a kötés mosogatórongyok és a horog száma 4.

  Bast horgolt hosszúkás hurkokkal, érdekes ötletekkel az internetről

  A bástót horgolták, a 2. szálat, a szálak fele töltötték rajta.

  Ez a mosogatóruha propilén fonalból készült, 2 kiegészítéssel, horgolt 5-ös. Mindkét oldalról ugyanolyan módon kötött, "fringe" minta vagy feszített hurkok.

  A bast-mitten, valamint a szokásos mosogatószer, egyszerűen kötött: 1 sor oszlopok horgolt, 1 sor hosszúkás hurkok.

  Egy másik lehetőség hosszúkás hurkokkal.

  anyagok:
  - különböző színű polipropilén szálak;
  - horgolt horog (válassza ki a méretet a mosogatórongy kívánt sűrűségétől függően - minél kisebb a szám, annál sűrűbb lesz a termék és fordítva).

  Szerző Irina Kachukova. A kötéshez szüksége lesz: fonal "Hostess - a lélek és a lélek számára szolgáló tűsasszony" 50g, 100% poliamid, 10x50g csomagolás és kampó.

  A kötési séma nagyon egyszerű:

  • 3 sor egyetlen horgolt
  • 3 sor buja oszlopok

  Hogyan kötött bolyhos oszlopok, lásd alább a cikk shemku.

  Szüksége lesz: polipropilén szálak 2 színben. a 3-as vagy a 4-es számú horgot, a tűt nagy szemmel.
  A kész mosogatórongy mérete 14 * 21 cm.

  Bast horgolt, csodálatos oszlopokkal összekötve:

  A mosogatórongya teljesen lehet bármilyen forma és szín (a fürdő belsejétől függően). Kötött egy ilyen szivacs könnyedén és gyorsan, jól néz ki, és a masszázs csodálatos.

  Loofah kell kezdeni kötés a fogantyút: a lánc a levegő hurok a kívánt hosszúságú, amely kötődik oszlopok nélküli sc, összekötő oszlop köze az elején a lánc, és elkezd kötni önmagát luffa köroszlopos, anélkül, sc, hozzátéve, egy sorban a 3 és 5 bar. Ezután kösse össze a mosogatórongy kívánt szélességét, majd menjen a fő mintához (buja oszlop), kössön 45-50 cm-t, és forduljon ellenkező irányba a fogantyúval. Ez minden mosogatórongy kész!

  A csodálatos oszlopot kötő technika: egy kupakot, a horgot a bázis hurokjába kell beírni, meg kell fogni a szálat és húzni kell egy tetszőleges hosszt (3-5 alkalommal megismételni). Minél nagyobb a broaches száma, annál nagyobb az oszlop. Rángatjuk és a menetes szálat húzzuk át a hurok minden hurkon keresztül. Készítsen egy léghurokat a buja oszlop rögzítéséhez. Húzza el az alap egy hurokját, és kösse össze egy másik 1 buja oszlopot a következővel.

  Scheme kötés baba washcloth horgolt:

  Bast horgot formál egy labda

  • a. n. - léghurok
  • SBN - egy horgolt
  • CH - dupla horgolt
  • SS - csatlakozó csonk.

  Szükséged lesz:
  Hook number 5.5. Egy kis pamutfonal, amelynek átlagos vastagsága két színben van összeállítva. Vagy használjon vastag melange fonalat. Tehát a mosogatóruha érdekesebb lesz. Két és három sor különböző színekkel köthető. Bár a sima változat is jó.

  Mosogatóruha leírás:

  1. 10 in. egyesíteni a gyűrűt, így az SS az első láncban a lánc.
  2. 1 oldal. RLS a gyűrűben, (5 in. P., 1 RLS) - ismételje meg 40-szer; 30 in. p, sc a gyűrűben, mop az első sc-vel.
  3. 2 p. SS az első 5 hüvelyben. p. 4 c. n. (számolva első CH és 1 in. n.), (CH, 1 in. n.) - 7 alkalommal ugyanabban az íven; az ötödik c. n ismételje meg 8 alkalommal (CH, 1 in. p.); SS minden egyes hurokívében 30 hüvelyk. n. (a hurok kialakulásához); SS a harmadik századból n a kezdeti 4 ciklusból.
  4. 3 p. Sc az első ívben 1 in. p., (2 in. p., RLS a következő archáig 1 p.) - 320-szor; SS az első sc.

  Bast hook a műanyag zacskókból

  Néhány tűkötő sapka mosogatóruhát kötött, még műanyag zacskókból is. A szemeteszsákok világos színekkel készülnek, és ha a legpuhábbat választja, akkor valószínűleg ilyen mosogatórétegek joga van létezni. Különösen ez a módszer releváns azok számára, akik nem vásárolhatnak polipropilén szálakat a boltban, és nagyon szeretnék kötni egy szivacsot. A mosogatókötegek és a kötési módszerek ugyanazok, mint a polipropilén fonalból készültek.

  Bast horgolt video leckéket

  Horgolt bast játék "Teddy-bear"

  A játéknak van szeme, orra és füle. Egyrészt durva, de másrészről sima és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

  A kötöző mosogatórongyoknak szüksége lesz:

  • polipropilén szálak három színben: a fő szín minden, fekete-fehér a szemet
  • olló
  • 2,5-es horgos szám, nehéz nem hajlani

  Kerek horgolt horog kezdőknek

  Szükségünk lesz: fonal; horogszám 3.

  Horgolt játék "Boldog sündisznó"

  • polipropilén szál 70-80 g elsődleges színű
  • fekete, fehér, zöld és piros polipropilén fonal
  • a 2.7-es és a 4.5-ös horgok
  • széles szemű pattanó tű
  • olló
  • mintát, hogy egy virágot