Legfontosabb > Bútor

Téglafal a fürdőszobában

A divat a tégla a belső helyiségek dekoratív célokra már népszerű hosszú ideig. De a fürdőszoba téglafalai viszonylag korán kezdtek lendületet tartani, tökéletesen hangsúlyozza a légkör kifinomultságát, amelyben sok nem mondott és befejezetlen.

Vörös téglafal fehér fürdőszobában

Tégla a fürdőszoba falán:

 1. Az ilyen kőművesség visszaélése a nagy fürdőszobán kívül nem kívánatos, a látótéren csökken a hely. Ez jó megoldás a nagy fürdőszobák számára.

Téglafalak egy nagy fürdőszobában

Téglafal ablakkal a fürdőszobában

Fehér festett téglafal a fürdőszobában

A téglafal utánzása a fürdőszobában.

Most sok gyártó képes olyan termékek széles választékát kínálni, amilyenek a kerámia burkolatok a falhoz hasonlóan, mint a természetes tégla. A cserép különböző lehet az alakban, a színben és a szerkezetben. A falazott falburkolat utánzata gyakran vízálló vinil tapétával reprodukálható.

Kerámia csempe a fürdőszobában utánzó tégla

A fürdőszobában lévő téglafal a belső tér merész, szokatlan és friss ötlete, és ha úgy döntesz, akkor mindent átgondolj a legkisebb részletre. És függetlenül attól, hogy milyen nehéz az Ön számára, a YellowHome fotóinak kiválasztása segít - 35 fürdőszoba téglával. Ezek nagyon érdekes projektek, nézd meg magad!

Tégla a fürdőszobában, 40 fotó

Gondolt már arra, hogy a téglafal használata a fürdőszobai tervezésben funkcionális és nagyon kényelmes? És ha régóta megszoktuk a tégla megjelenését a lakás belsejében, akkor a fürdőszobában egy téglafal divatja vált népszerűvé a közelmúlt óta, de gyorsan lendületet vesz.

Vörös tégla a fürdőszobában

A falak díszítésére szolgáló tégla használata nem csak díszítő jellegű, hanem gyakorlati jelentőségű is, hiszen a fürdőszoba általában fülledt és nedves. Ez káros lehet a fa esetében, de nem befolyásolja a téglák minőségét. Az optimális eredmény elérése érdekében jobb a téglafal díszítése a fürdőszoba vagy a mosdó közvetlen közelében.

Tégla falazott a fürdőszoba mellett

Brick akcentus fal a fürdőszobában

Festett tégla

A színtartomány többi részétől függően téglát festhet semleges színű - fehér, bézs vagy barna színnel. Még érdekesebb megoldás lenne például a két barna színárnyalat simára áramlása. De a tégla nyers, természetes színe mindig releváns marad.

Részben festett tégla

Tégla a fürdőszobában nem csak arra szolgál, hogy hangsúlyt fektessen az egyik falra vagy bélésre, például egy zuhanyzóra. Remek ötlet lenne az egész fürdőszoba teljesen tégla befejezése.

Tégla felület a fürdőszobában

A tégla jó háttérként szolgálhat a különböző anyagokból vagy tükrökből álló polcok számára

A téglával ellátott fürdőszoba kialakítása teljesen más stílusokban lehetséges.

A megfelelő fürdőszobai bútoroknak köszönhetően pihentető légkört teremthet. Természetes zöld növények, amelyek friss, természetes színeket nyújthatnak és kontrasztot hozhatnak létre, ami kellemes a szem számára, kétségtelen díszítéssé válhatnak.

A zöld növények és vörös téglák kombinációja a fürdőszobában

Ön retro stílusú rajongó? Ebben az esetben a téglafalazat, kiegészítve antik bútorokkal és megfelelő dekorációval, nagyon harmonikusnak és hitelesnek tűnik.

A retro és a téglafal elemei

Nagy szerepet játszik a fürdőszoba világítása. A kisebb természetes fényű kisebb fürdőszobákat erősebb beépített lámpákkal kell felszerelni. Érdemes figyelni a mosogató feletti hely megfelelő megvilágítására. A felfüggesztett lámpák és egy nagy csillár jól néz ki a tágas fürdőszobában. De nem szabad elfelejtenünk ugyanakkor, hogy a lámpák ugyanolyan stílusban legyenek. A jó világítás tökéletesen hangsúlyozza a tégla durva textúráját.

Aláhúzva a tégla textúráját

Lehetséges, hogy ha egy százéves téglaházban laksz, barbár lenne elrejteni egy olyan téglát, amely túlélte a történelmi eseményeket, mint amit a vakolat alatt el tudunk képzelni. Hagyja nyitva a kuplung egy részét, hogy emlékeztessen arra, hogy az idő elhalad, minden megváltozik, de az örök percek percében változatlan marad. És hogyan kell gyönyörűen csinálni, nézzen tovább a fürdőszobában lévő téglákról.

Paint téglák a fürdőszobában - ez értelmetlen?

Kiemelt állások

Legutóbb megtekintett 0 felhasználó

Nem regisztrált felhasználó látja ezt az oldalt.

A legjobb cikkek az IAB honlapján

 • Minden tevékenység
 • legfontosabb
 • Ötletek otthona számára
 • Anyagok és szerkezetek
 • A befejező anyagok
 • Paint téglák a fürdőszobában - ez értelmetlen?

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

BII. Javítás és dekoráció

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

Az IVD.ru honlap egy vezető internetes projekt, amely a lakóépületek rekonstrukciójának és belső kialakításának kérdéseivel foglalkozik. A honlap legfontosabb tartalma az "Ideas of Your House" magazin archívuma - exkluzív szerzői cikkek, minőségi illusztrációk, gyakorlati tanácsok és leckék. Szakembercsapat dolgozik a projekten, neves tervezők, építészek és vezető kiadói szakemberek közreműködésével.

Honlapunkon átfogó tervezési megoldások találhatók; az építési és befejező anyagok, bútorok, gépek és berendezések részletes piaci áttekintése; hasonlítsa össze saját ötleteit a vezető építészek tervezési projektjeivel; Közvetlen beszélgetés a többi olvasóval és szerkesztővel a fórumon.

Ön egy professzionális építész vagy tervező?

Téglafal a fürdőszobában - a szoba kreatív díszítése

Öregedő téglafal a fürdőszobában

A fürdőszoba téglafalai rendkívül szokatlanok. A fürdőszobák modern belső kialakítása két területre osztható: egyesek a "steril" SPA központok hasonlóságát hozták létre, mások inkább egy kicsit durva, de elegáns belsővel "lélekkel". A téglafestés egy példa a második irányra. Úgy tűnik, durva, néha befejezetlen, de tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Bemutató kötény

A tégla bélés mint kötény, amely folyamatosan nedves, vigyázzon a jó impregnálás vagy lakk, hogy elkerülje a problémákat a penész.

Kopott tégla a fürdőszobában

Tetőtéri fürdőszoba nyílt téglafalral és rézfürdővel

Az eredeti téglafal szépsége a fürdőszobában

Kandalló és dekoratív falak

Ha olyan stílusokat keversz, mint az ipari és a rusztikus, akkor egy tégla kandalló a fürdőszobában lesz nagyon szokatlan díszítőelem. Kicsi kályhát is elhelyezhet, ha nem tud kandallót készíteni.

Antikvas kályha a fürdőszobában

Rusztikus fürdőszoba szürke fürdővel

Régi kémény téglafalként alakult át egy tengerparti fürdőszobában

Téglafal a zuhany alatt

Ez az opció meglehetősen ellentmondásos, mert a víz és a forró gőz folyamatos bejutása gyorsan elpusztíthatja a falazatot. Jobb, ha lezárja a falat a zuhanyzó üvegfalával, és jól illeszti az ízületeket a tömítőanyaggal. Vagy egyszerűen használjon dekoratív burkolólapokat a régi tégla alatt.

Üveg és tégla - modern és ipari stílus kombinációja a fürdőszobában

Márvány és tégla az ipari fürdőszobában

Légy kreatív!

A csempe alatt a tégla nem csak a falak, hanem a fürdő és a padló is befejezhető. Kapcsolja be a fantáziát!

A piros téglából álló fehér háttérrel szemben áll.

Többszintű háttérvilágítás

A gyertyatartók formájában lámpák ideálisak a téglafestékekhez. Az ipari stílus megvilágítása szintén nem rosszabb. Az alábbiakban káprázatos csillárok, házi lámpák és LED világítás található. A választás valóban korlátlan!

Rusztikus fürdőszoba fából és téglafalakkal

A fürdőszobában lévő világítás hangsúlyozza a téglafalak szépségét.

Az ipari fürdőszoba több különböző textúrát ötvöz.

A tégla és a fa elegáns ipari fürdőszobát hoz létre.

Téglafalfürdő

Az egyszerű durvaság és az elegancia segíteni fog egy téglafalat a fürdőszobában, ami divatos trendnek számít a belső térben. Kényelmes anyag a munka számára, amely ellenáll a víznek, és jól átadja a hőt. Számos hibája van, amelyet szakképzett megközelítéssel lehet korrigálni. Természetes tégla vagy kő használják, festék vagy anyagok utánzó tégla felület adnak hangot nekik.

Előnyök és hátrányok

Előnyei a tégla fürdőszobájának díszítésében:

 • szépség és szokatlan kivitel;
 • nedvesség felszívódása;
 • jó hőszigetelés;
 • az egyszerű gondozás;
 • a fürdőszoba kényelmesebbé tétele
 • az állandó nedvesség hatására bekövetkező pusztítás;
 • a penész és a penész megnyilvánulása a vízből;
 • helytakarékosság.

A víz téglára gyakorolt ​​negatív hatásának elkerülése érdekében különleges védőanyagokkal kezelik. A helyesen kiválasztott design és világítás vizuálisan változtatja meg a helyet.

A virágok megfelelő megvilágítása és díszítése hangsúlyozza ezt a fajta díszítést.

Banal kerámia lapok már régóta elavult, és az emberiség új megoldásokra vágyik. A pályán természetes összetevők: kő, fa, tégla. A tervező cégek katalógusa olyan téglafalat kínál, amely a házban kényelmet biztosít. Nem számít, milyen durvának tűnhet, sok esetben egy ilyen fal megtartja aranyos megjelenését és gyengédségét, amikor kiválasztja a megfelelő kiegészítőket (lámpák, virágok, polcok). Fürdőszoba - a ház fontos része, és különleges báj és szépség szükséges.

Használt fürdőszobai téglafalak

A fürdőszoba kialakításában lévő téglafal egy új belső tekercs, ami különösen fontos a félig antik házakban. Termelői építészek számára:

 • természetes tégla;
 • utánzata.

A szoba nedvességtartalma, a javítás költségei, a világítás és a többi helyiségben használt anyagok válnak az anyag típusának kiválasztásakor. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a falazat jobban illeszkedik az egyik fal díszítésére, mivel újdonságot és brutalitást eredményez. Ezenkívül a felület festhető.

Természetes anyag

Ezt a falak, mennyezetek vagy külön térbeli területek díszítésére használják. Alkalmazzon mind fehér, mind vörös anyagot. Megadják a szükséges árnyalatot a belső térben, normál festékkel a felületekhez. Az ilyen megoldás a fürdőszobát melegebbé teszi, mivel a tégla jól megtartja a hőmérsékletet. Bár ez egy erős típusú bevonat, a gumiabroncsokkal és nedvességgel szembeni megoldásokkal kell kezelni a nagyobb tartósság érdekében.

Természetes falazatok utánzata

A fürdőszoba téglafalait olyan anyagok felhasználásával lehet felépíteni, amelyek téglagyártást eredményeznek, de lényegében nem. alkalmazni:

 • vinil tapéta;
 • kerámia burkolólapok.

Lehetőséget adnak a cserép kívánt színének, színének és méretének megválasztására, a tapéta pedig vízálló, és nem esik le gőz hatására. Ez az anyag kényelmesebb a befejező munkáknál, vékonyabb, így nem takarja el a helyiséget. Ebben az esetben a dekoráció nem igényel további gondosságot az anyaghoz. A választék széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az optimális megoldást a szoba díszítéséhez az eredeti ötlethez.

Téglafal a fürdőszobában - hogyan lehet megverni a divat trend a belső térben?

Mint a lakások belsőépítészetének szakemberei azt mondják, a fürdőszoba design kompromisszum az esztétika és a praktikusság között. A szélsőségek közötti egyensúlyt nagyon nehéz elérni, mert a mérlegek gyakran egyik vagy másik oldalra esnek. Most már annyira sok a jelenlegi trend a fürdőszobában, hogy nehezen lehet megkülönböztetni egy dolgot.

Míg egyesek továbbra is olyan hagyományos anyagokat használnak, mint a cserép, mesterséges műanyag kő, ​​más tervezők azt sugallják, hogy alapvetően más lehetőségeket használnak - tégla. A fürdőszoba téglafalai egy félelmetes akcentus, utalva a tetőtéri stílusra, amely több évszak alatt is népszerű.

A tervezési döntés jellemzői

Most, amikor az emberek hozzászoktak a csempézett fürdőszobákhoz, a fürdőszoba belsejében lévő téglafalazat újszerűen merésznek, merésznek és relevánsnak tűnik. Bár természetesen ez a vétel nem új.

A téglafülke belsejében lévő falak eljuttatnak minket a most népszerű tetőtéri stílusba, amely utánozza a házhoz átalakított termelési helyiségeket. A tervezési megoldás előnyei:

 1. Gyakorlatiasság. A tégla nagyon praktikus, szerény anyag a karbantartáshoz és gondozáshoz, amely elegendő nedvességállósággal rendelkezik. Ezenkívül a tégla porózus szerkezete lehetővé teszi a fürdő levegőjének nedvességtartalmának felszívását, a nedvességtartalom beállítását.

Fontos! A fürdőszoba belsejében hiteles téglafal néz ki, mintha a ház régi lenne. Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy hangsúlyozzuk, "csupaszítsuk" az épület történelmi értékét, feltárjuk múltját, ugyanakkor tartsuk meg a kortárs tervet.

Gyártási módszerek

Még abban az esetben is, ha téglafalat szeretne létrehozni az új épület fürdőszobájában, akkor ezt teljesen megteheti, ha ezt a témát fikcióval és fantáziával közelíti meg. A tervezők megjegyzik, hogy nem szükséges elválasztani egy partit egy igazi téglából, mert mesterségesen utánozhatja a falazatot.

Az ötlet végrehajtásához a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Ha biztosan tudja, hogy a fürdőszoba falai téglából készülnek, elég csak, hogy felszabadítsák a burkolatukat, majd taszítják a vakolatot. Egy ilyen fal hitelesnek és harmonikusnak tűnik. Ez a lehetőség akkor alkalmas, ha a ház történelmi értékkel bír.

Tégla a fürdőszobában

 • Egy másik lehetőség az, hogy egy új téglafal. És mesterségesen öregedik a tengelykapcsoló, úgyhogy úgy nézett ki, mint száz évig állt itt. Fontos, ha a túlságosan szigorú geometriát nem tartja be. Érjen el az ókori hatásokat, ha régi téglákat használsz a régi házak értelmezéséből.

  Téglából épített panelek

 • Lehetőség van a kőzetek utánzására nedvességálló gipsz, moláris ragasztószalag és vonalzó segítségével. Ez a legolcsóbb, de időigényes út.
 • Ne felejtse el, hogy a fektetéshez nem a szokásos szilikát téglát, hanem a piros égetett kerámiát kell használni. Többet költ, de jobban ellenáll a magas páratartalomnak.

  Tégla falazott fürdőszoba

  A téglafal egy téglafalral korszerű megoldás a belső tér számára, ami azonnal nemes és arisztokratikus. Sok lakástulajdonos attól tart, hogy a téglafalazat durva lesz, de ez nem fog megtörténni, ha követi ezeket a tippeket:

  1. A falazás a belső térben aktív akcentussal jár, ezért elegendő egy falat ilyen módon kiemelni.

 • Piros tégla vakolat nélkül teszi a szoba vizuálisan sötétebb, így intenzív világítás szükséges a fürdőszoba.

 • Ha a téglafal sötét árnyalatú, akkor a beltéren annyi világos árnyalatot kell használni, hogy a színegyensúly egyensúlyba kerülhessen.
 • Kérjük, vegye figyelembe! Tégla - erős, tartós anyag, de a nedvesség hatása miatt összeomolhat, ezért védeni kell a nedvességtől, a penésztől és a gombától.

  Téglafal a fürdőszobában - hogyan lehet megverni a divat trend a belső térben?

  Mint a lakások belsőépítészetének szakemberei azt mondják, a fürdőszoba design kompromisszum az esztétika és a praktikusság között. A szélsőségek közötti egyensúlyt nagyon nehéz elérni, mert a mérlegek gyakran egyik vagy másik oldalra esnek. Most már annyira sok a jelenlegi trend a fürdőszobában, hogy nehezen lehet megkülönböztetni egy dolgot.

  Míg egyesek továbbra is olyan hagyományos anyagokat használnak, mint a cserép, mesterséges műanyag kő, ​​más tervezők azt sugallják, hogy alapvetően más lehetőségeket használnak - tégla. A fürdőszoba téglafalai egy félelmetes akcentus, utalva a tetőtéri stílusra, amely több évszak alatt is népszerű.

  A tervezési döntés jellemzői

  Most, amikor az emberek hozzászoktak a csempézett fürdőszobákhoz, a fürdőszoba belsejében lévő téglafalazat újszerűen merésznek, merésznek és relevánsnak tűnik. Bár természetesen ez a vétel nem új.

  A téglafülke belsejében lévő falak eljuttatnak minket a most népszerű tetőtéri stílusba, amely utánozza a házhoz átalakított termelési helyiségeket. A tervezési megoldás előnyei:

  1. Gyakorlatiasság. A tégla nagyon praktikus, szerény anyag a karbantartáshoz és gondozáshoz, amely elegendő nedvességállósággal rendelkezik. Ezenkívül a tégla porózus szerkezete lehetővé teszi a fürdő levegőjének nedvességtartalmának felszívását, a nedvességtartalom beállítását.
  2. Magas dekorációs potenciál. A téglafalú fürdőszoba kialakítása különböző stilisztikai irányokba verhető: tetőtéri stílusban, kastély stílusban vagy rusztikusan. Ez egy univerzális kifejező eszköz, amely segíteni fogja a szobát texturált és jellegzetes kis eszközökkel.
  3. Elérhetőség. A festetlen téglafal vagy annak utánzata sokkal olcsóbb, mint amilyennek látszik.
  4. Sokoldalúságát. A tégla szinte bármilyen módon elkészíthető - festeni, furnérozni, vakolatot készíteni, ha fáradt a falról.

  Fontos! A fürdőszoba belsejében hiteles téglafal néz ki, mintha a ház régi lenne. Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy hangsúlyozzuk, "csupaszítsuk" az épület történelmi értékét, feltárjuk múltját, ugyanakkor tartsuk meg a kortárs tervet.

  Gyártási módszerek

  Még abban az esetben is, ha téglafalat szeretne létrehozni az új épület fürdőszobájában, akkor ezt teljesen megteheti, ha ezt a témát fikcióval és fantáziával közelíti meg. A tervezők megjegyzik, hogy nem szükséges elválasztani egy partit egy igazi téglából, mert mesterségesen utánozhatja a falazatot.

  Az ötlet végrehajtásához a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • Ha biztosan tudja, hogy a fürdőszoba falai téglából készülnek, elég csak, hogy felszabadítsák a burkolatukat, majd taszítják a vakolatot. Egy ilyen fal hitelesnek és harmonikusnak tűnik. Ez a lehetőség akkor alkalmas, ha a ház történelmi értékkel bír.

  Ne felejtse el, hogy a fektetéshez nem a szokásos szilikát téglát, hanem a piros égetett kerámiát kell használni. Többet költ, de jobban ellenáll a magas páratartalomnak.

  Tégla falazott fürdőszoba

  A téglafal egy téglafalral korszerű megoldás a belső tér számára, ami azonnal nemes és arisztokratikus. Sok lakástulajdonos attól tart, hogy a téglafalazat durva lesz, de ez nem fog megtörténni, ha követi ezeket a tippeket:

  1. A falazás a belső térben aktív akcentussal jár, ezért elegendő egy falat ilyen módon kiemelni.
  2. Piros tégla vakolat nélkül teszi a szoba vizuálisan sötétebb, így intenzív világítás szükséges a fürdőszoba.
  3. Ha a téglafal sötét árnyalatú, akkor a beltéren annyi világos árnyalatot kell használni, hogy a színegyensúly egyensúlyba kerülhessen.

  Kérjük, vegye figyelembe! Tégla - erős, tartós anyag, de a nedvesség hatása miatt összeomolhat, ezért védeni kell a nedvességtől, a penésztől és a gombától.

  Dekoratív tégla a fürdőszoba belsejében

  A szerző története egy pár arról a javítás a fürdőszobában díszítő tégla "feudális".

  - 2012 jó év volt számunkra - megvásároltunk egy régóta várt lakást. Megértetted, hogy a javítások az egész lakásban drágák, ezért megpróbáltunk olcsó anyagokat és bútorokat használni. De azt akarták, hogy mindent szépnek és modernnek nézzenek.

  Lakásunk kialakítása a férjével együtt fejlődött ki. Szerettünk volna csinálni valamit a miénkből, amit pontosan szeretünk.


  A fürdőszoba területe 3,41 m2, a mennyezet magassága 2,55 m. A fejlesztőtől durva vakolattal rendelkező falak, cementkötésű padozat, érthetetlen kábelezés és egy villanykörtékkel ellátott zsinór.

  Volt egy ötlet, hogy egy fürdőszobát egy WC-vel ötvözzenek, hogy tágabb legyen, de nem tudott ellenállni a férje érveinek nyomására. Amit most nagyon örülök.


  Szerettem volna valami modernet csinálni, de klasszikus tónusban, némi zendben.


  Mivel a fürdőszoba kicsi, a falak színe fehér. A klasszikus szobából "kapott" mennyezeti lábazatot, mind a folyosón, mind a hálószobában, és egy fehér csillárral, könnyű "gyertyával a szélben". A jelenlegi - a textúra a tégla a falakon, mint a nappaliban. Kiemelkedő volt a tükör egy baguette-ben, a képlámpákkal.


  Mindent mérve, papírra húzva terveztük a 3,41 m2-t. Készített új vezetékeket, villamos energiát. Az öntöttvas fürdőt (Roca Continental, 70x160 cm), az Ikea klasszikus stílusú mosdókagylót, a légi racket (Ikea) és a régi "mosó" Ariston, amely mind a 11 éves házasságunkért szolgál.


  A tápkábelt és a lámpa kapcsolóját a tükör felett (az összes Jung, Eco profi sorozat) hozza.

  A klasszikusoknak a belső térben való támogatásához Kaiser keverőket telepítettek (kb. 95 dollárt és 170 dollárt).

  A tükör a Minszki Tükörgyárban megrendelésre készült, szimbolikus pénzért - körülbelül 60 dollárért.

  A falak téglája díszkőből készült "római tégla" (egyébként a "feudális" társaság, így egybeesett). Mivel nedves helyiségben használták őket, csak abban az esetben, ha speciális víztaszító impregnálóval kezelték őket. Az ízületeket CE 40 akvastatikus (a fürdőszobában) vizes helyiségekhez fókával lezárták, és vízálló fehér matt "Looi" Tikkurila festékkel festették. A fürdőszobában használt díszkő (tégla) használatának ismeretei elérték a tesztet: 2,5 év múlva minden jól néz ki.


  Csempe a falakon: fehér fényes borda "Deluxe Pur" 7x20 cm (58 ezer darab), fehér fényes csempe 20x20 cm Kerama Marazzi (nem is emlékszem és megtalálom az árat és a sorozatot, mert csak megálltunk a boltban, és felvette határ). A padló Italon "Geos Volcano" porcelán csempe 30x30 cm (akkoriban 240 ezer négyzetméterenként, 28 dollár volt).


  A mennyezetet klasszikusan verték: vakolva, ugyanazt a fehér matt vízálló festéket "Luya" Tikkurila borította. A falak és a mennyezet közötti összekötőt egy 10 cm széles poliuretán mennyezeti öntés borította, és lógtak egy csinos fehér lámpát, amelyet lengyelországi Leroy Merlinben 50 dollárért vásároltak.


  Mivel a szoba nedves, ventilátort telepítettek.


  Egy olcsó, kényelmes törölközőmelegítő céget kötöttek "Dvin" -nek.


  Szeretnék köszönetet mondani asszisztenseinknek - az építők csapatának: Yura, Dima és Ruslan, akik segítettek az ötleteink megvalósításában!

  Előnyei és hátrányai: tégla a belső térben

  A téglafal kezdeti játéka fokozatosan megnyerte a tervezők iránti szeretetet. Most szinte bármilyen stílusban és a lakás minden szobájában megtalálható. Szakemberekkel együtt megértjük, hogy mi a jó téglafal, és milyen nehézségek merülhetnek fel a készüléken.

  A belső téglák előnyei

  1. Tartósság és környezetbarát

  A téglafal bizonyította tartósságát és megbízhatóságát. Emellett a tégla természetes anyagokból készült és környezetbarát. Porózus szerkezete kényelmes beltéri mikroklímát biztosít.

  2. A falazat maga a fő hangsúly

  Már csak egy téglafal elegendő ahhoz, hogy a szokat szokatlan és fényes legyen. Lehetőséged van arra, hogy minimalista bútorokat és dekorokat válasszon.

  3. Gazdag színváltozat

  Tipikusan a téglafal vörös. De a színek változatosak, a tégla összetételétől és a tüzelő hőmérséklettől függően. Ezenkívül festhető, és nem csak a legnépszerűbb fehér színben. Minden más árnyalat új hangot kölcsönöz a belső térnek.

  4. Hőállóság

  A tégla további előnye, hogy sok más befejező anyagot tartalmaz, hőállósága. Ezért nagyon szeretik használni a konyhában és a fürdőszobákban, ahol a hőmérséklet ingadozása folyamatosan zajlik. Meg kell azonban jegyezni, hogy a "nedves zónában" egy téglát kell speciális hidro-védő megoldással kezelni.

  5. Helyváltoztatás

  Úgy vélik, hogy a téglából különösen sikeres a tágas szobák. De még egy kis hely, például a hálószobában, képes átalakítani egy téglát, így intimabb és barátságosabb.

  Hátrányai a kőműveseknek

  1. A hiánytalanság érzése

  A helytelenül helyezett ékezetek hiányos belső érzést okozhatnak. A fal kemény és hideg lesz. Ezért alaposan meg kell fontolnia, hogy mit fog összeilleszteni - egy ipariabb fekete színű és fémes dekorációval vagy sima hófehér felületekkel.

  2. Korlátozások a stílusok kiválasztásában

  Korábban, hogy megfeleljen a nyers téglafal csak lehet a belső tér stílusában egy tetőtéri. Most széles körben használják modern, minimalista, skandináv, eklektikus, etnikai és vidéki belsőterekben. De a klasszikus stílus a "barátok" a tégla nem fog sikerülni.

  3. A teremtés magas költsége és összetettsége

  Ha vásárolt egy lakást egy tégla házban, és csak hagyhatja el a falat befejezése nélkül, akkor szerencsés. Kétszeresen szerencsés volt, ha ez egy bonyolult kőfaragás a "régi alap" -ban. Ellenkező esetben, tégla vásárlása és falak elhelyezése jelentősen befolyásolhatja a javítási költségvetést. Egy alternatíva lehet kerámia vagy klinker csempe tégla, tégla, vagy akár tapéta mintával.

  4. Munkaerő-intenzív ellátás

  Ha egy régi, forgácsos téglából és egy egyenetlen felületről van szó, akkor nehéz lehet tisztítani. De ha a felületet nedvességálló lakkokkal fedjük le, akkor csak vákuumot vagy akár törölhetjük a falat. Ez a probléma gyakorlatilag nélkülözi a tégla burkolólapokat, amelyek felülete teljesen sík.

  5. A kőműves utánzás nem mindig megfelelő.

  Például nagyon keményen kell próbálnod létrehozni egy szabványos aljzatot ahhoz, hogy egy téglafalú ökológiai belső tér kialakuljon. Különösen, ha nem arról beszélünk, hogy egy régi téglát vettünk fel egy elemzésről, hanem egy klinker csempeimitációról. Ezenkívül meg kell vizsgálni, hogy a fal ellenáll-e egy igazi tégla súlyának.

  Egy szó a szakembereknek

  Az INMYROOM szakemberei megosztották a téglagyárral és az utánzatukkal kapcsolatos attitűdjüket, felhívták a figyelmet a teremtés sajátosságaira és a belső terek más töredékével való kombinációjára.

  Pavel Gerasimov: "A betoncsempék utánzatát nem lehet megkülönböztetni az antik tégláktól, de praktikusabbak és gazdaságosabbak"

  Négy évvel ezelőtt a műhelyünk klinkert néző téglát használt a belső kialakításban. Nem tűnik nagyon természetesnek, piszkosak, összeomlik és piszkos, nem praktikus - mosás és dörzsölés ez problémát jelent. De ezek a kellékek olcsóak.

  Később divatos lett az antik régi téglából vagy vágott csempékből építeni. Ez a megoldás nagyon érdekes és mindig nagyon jól néz ki, de ez nem olcsó. A műhelyünk ügyfelei is megjegyezték, hogy a régi tégla a belső térben nem praktikus: festett, hagyja nyomon a ruhákat, elnyeli a vizet, és nehezen mossa. Természetesen ez függhet az impregnálás mértékétől, de mindazonáltal.

  Most a tervezési projektekhez tartozó műhelyünk, amelyben van tégla, a betonból készült tégla utánzatát választja. Ez a jelenlegi és gyakorlati megoldás nem érinti a költségvetést. Az orosz gyártók megtanultak olyan öntvényeket készíteni, amelyeket vizuálisan nagyon nehéz megkülönböztetni az antik téglától. És sokkal olcsóbbak. Ezen túlmenően egy ilyen megoldás praktikus - könnyű mosni, nem hagy maradékot, és egyáltalán nem piszkos.

  Festés tégla falak a fürdőszobában.

  Írta: Vitbyx, 2014. október 5-én a gipszkartonban, ragaszkodva, festéshez

  Kiemelt állások

  Üzenetek írásához hozzon létre egy fiókot vagy jelentkezzen be

  Önnek regisztrált felhasználónak kell lennie ahhoz, hogy észrevételt tegyen.

  Hozzon létre egy fiókot

  Jelentkezz be a közösségünkbe. Nagyon egyszerű!

  Jelentkezzen be

  Már rendelkezik fiókkal? Jelentkezzen be a rendszerbe.

  Vagy jelentkezzen be az egyik szolgáltatással.

  A Google azt ajánlja

  Ajánlások

  A TE 30-A36 vezeték nélküli kalapács fúró

  A Sano kiadott egy cikket az Eszköz és Berendezés, 2013. április 29-i cikkében

  Hogyan lehet a gipszkarton-partíciót tökéletesíteni?

  Sander egy témát írt alá a Gipszkarton, 2005. március 3-án

  A tesztvizsgálatot az SCW 22-A és az SCM 22-A fűrészek tesztelik

  Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, december 24, 2012, cikk

  Hogyan vágjuk a zsanérokat a belső ajtókban.

  Sano kiadott egy cikket a Repair School-ban, 2007. június 15-én

  Gáz szerelőpisztoly HILTI GX 120

  Sano kiadott egy cikket a műszer és a berendezések, március 11, 2012, cikk

  Gipszkarton mennyezetre szerelése

  andral írt egy témát a Gipszkarton mennyezeten, 2005. január 17-én

  Házi ház a csiszológépen egy gyémánt csésze vagy kefe számára

  FugenFührer írt egy blogbejegyzést a FugenFührer Blogban, 2017. február 13, blogbejegyzés

  Víkendház az erdőben: mint művész, Igor Shubin átalakította az erdei telket. Layfkhaki a nyári lakosok számára

  A KGB kiadott egy cikket a Country House-ban, Dacha, kedd, 08:49, cikk