Legfontosabb > Tervezés

Fürdőköpeny

Vásárolhatunk egy függönyrudat egy fürdõszobába, melyet többféle típus közül választhatunk: zuhanyfülkékhez, fürdõkhöz - egyenes, L alakú, szögletes, U alakú.

Az ereszek jellemzői a boltban.

1. Az összes termék különlegessége az egyszerű telepítés. 2. Gyártás Oroszországban. 3. 100% rozsdamentes acél. 4. Műanyag alkatrészek hiánya. 5. Egyszerűség, megbízhatóság, tartósság és szépség. 6. Egyszeres kivitel bármilyen kapcsolat nélkül. 7. 25 mm átmérőjű cső, 1,0 mm-es falvastagságú AISI 304 márka. 8. Az egyik tartó terhelhetősége 5 kgf.m. 9. Univerzális - könnyű vágni (rövidíteni) a kívánt méretre. 10. Jótállás.

Rozsdamentes acél fürdőszoba

Hogyan lehet megszabadulni a fröccsenőktől a zuhany után, védeni a készülékeket, közvetlen érintkezésben a vízcseppekkel? A válasz egyszerű: a rozsdamentes acélból készült fürdőszobában meg kell vásárolnia egy párkányt, amelyhez olajszövet vagy ruhadarab tartozik. A kialakítás nem csak a falak nedvességtől való védelmét szolgálja, hanem egy csodálatos díszítőelem is, aminek köszönhetően a szoba tökéletes. Az orosz Tugatti cég által gyártott, rozsdamentes acélból készült fürdőszobai függönykamrák tetszetős megjelenésűek, fényes csillogással, mechanikai szilárdsággal és vízálló bevonattal.

A félköríves ereszek a fürdőszobához: típusok és tippek a választáshoz

Rég nem volt titok, hogy az elit típusú házakban elhelyezett néhány fürdőszoba, melyeket az egyedi tervezési tervek tiszteletben tartásával terveztek, kis probléma - a védőszerkezetek kiválasztásának nehézsége, hogy a fürdőterületet a tér többi részétől elkülönítsék. Gyakran az emberek a problémát a háromszög alakú fürdők miatt használják, amelyek - mint tudják - nagyon nehéz megtalálni a megfelelő függönyöket vagy képernyőket. De kétségtelenül a fürdők számára a legjobb választás a félköríves ereszek.

Különböző anyagokból készültek. De lehetetlen elfelejteni a belföldi és a külföldi kötőelemeket is.

Az ilyen piktogramok telepítéséhez ne tegyen sok erőfeszítést, mert ebben az esetben nincs semmi nehézség. A telepítés szó szerint fél órát vesz igénybe, de jobb, ha azonnal fordulhat a valódi szakemberekhez, akik percek alatt és maximális minőségben csinálják.

Jellemzők és cél

A fürdőszobai függönyök félköríves keretének első és egyetlen célja az anyag rögzítése, amely megbízhatóan követi az Ön vagy a mester által megadott kontúrvonalat. A jó deszka nélkül az egész dekoratív alkotóelem irreleváns, mivel mindent nemcsak szappanfestékkel, hanem nedves iszapokkal fedeznek.

Kétségtelenül a díszítő ovális fürdők, amelyeket közvetlenül a tervezési projekt vagy a háromszög alakja szerint gyártanak, nem fognak félkör alakú jó ereszek nélkül. Kétféleképpen létezik: egysoros és kettős sor. Ezenkívül gyakran íveket is kínálnak további hevederekkel, például törölközőszárításhoz vagy más tulajdonságokhoz. Ezenkívül a vásznon két rögzítés található az ereszen, amelyek a mindennapi életben egyszerűek és összetettek.

Abban a pillanatban a teleszkópos rúd, amely megjelenésében egy ívhez hasonlít, nagyon népszerű a fogyasztók körében. Az ilyen ereszek nagyon kényelmesek a használatban, a beszereléskor egyáltalán nem roncsolják a falakat. Az ilyen pántok beszerelésekor azonban további csavarok szükségesek, azaz a mennyezeten. Ez a típus az egyik legnehezebben telepíthető, ezért jobb, ha azonnal keressük a szakemberek segítségét.

Ha a telepítés sikeres, az eresz erősen rögzít, tetszés szerinti függönyöket fel lehet függeszteni: bármilyen anyagból és különböző súlyokból.

Ha ezt a sávot használjuk, elfelejthetjük a tervezési problémákat, mert a fürdőszobai belső térben kifinomult megjelenést és esztétikai fellebbezést ad. Továbbá, ha a kiválasztott függöny nagyon jó minőségű anyagból készül, akkor a szobájában (fürdőszoba) a legkülönlegesebb és egyedi stílus lesz.

Ha arra a következtetésre jut, és a saját kezével egy háromszög alakú kádat épít, akkor a ponyvának és a függönyök kiválasztását az alábbi módon kell elvégezni: először meg kell mérni a termék sugarát, és a következő lépésben add hozzá néhány centimétert az ábrához. Ez a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja annak, hogy más termékek vásárlásakor számos tényezőre kell támaszkodnia, amelyek sok gondot okoznak. Ez a választási módszer csak pozitív visszajelzéssel bír.

A típusok típusai

A felhasznált anyagtól függően a félköríves rudak három típusra oszthatók.

 • Műanyag. Ez a legolcsóbb és legolcsóbb lehetőség egy személy számára. Előnyei csak könnyű, könnyű telepítéssel és természetesen alacsony árral. Azonban a hátrányok is jelen vannak, nevezetesen: nem vonzó megjelenés, gyenge erõsség, gyors szennyezettség felhalmozódása.
 • Alumínium. Sokkal jobb, mint az előző változat. Ez a faj jobb minőségű: nem rozsdás, és jó ellenállással rendelkezik. A profik közül is kiemelheti a megjelenést, ami a vásárlás után is nagyon vonzó. Azonban ezeknek a modelleknek számos hátrányuk van: idővel elkezdnek elhalványulni, deformálódni és kellemetlen hangzást produkálni, amikor a függönyök mozgatják őket.
 • Acél (rozsdamentes acél). Ez a termék a legjobb választás, hiszen évekig megőrizheti eredeti megjelenését, még akkor is, ha a fürdőszoba nem a legkedvezőbb. Azonban arra ösztönözzük, hogy figyelmeztessünk: jobb, ha nem vállalunk ilyen termék beszerelését, mert nagyon erős és jó rögzítést igényel, amit csak egy szakember nyújt.

A tervezési jellemzők megkülönböztetik a következő típusú félkör alakú ereszkedést:

 • teleszkópos (csúszó);
 • string;
 • Rugalmas.

A legjobb megoldás a teleszkópos nézet. Jellemzője és különbsége, hogy az Ön vagy a mester által beállított kezdeti hossz változhat. Egy hasonló képkocka úgy mozog, mint egy teleszkóp, aminek következtében ilyen nevet kapott. Egyébként ez a szerelési lehetőség a legmegbízhatóbb: speciális gumibetétek találhatók a rúd végein. Ebben a tekintetben a falak telepítési folyamat nem kell fúró.

Előnyök:

 • gyors telepítés és egyszerű telepítés;
 • a legjobb ár a piacon;
 • egy jó jelző az erő mind a hagyományos függönyök és vinyl ruhák;
 • megtartja a falfelületeket;
 • alkalmas bármilyen fürdőszobai belső térre.

hátránya:

 • a telepítés nem minden esetben lehetséges - főként egy szabványos fürdővel;
 • nem bír sok súlyt, ezért nem minden függöny illik (például egyetlen függöny helyett két 150x90 függönyt helyezhet el).

A zsinórral ellátott ereszek egyszerűek, ugyanakkor funkcionálisak. Megjelenésében egy vékony fémszálra hasonlít. Sok gyártó évente fejleszteni fogja ezt a modellt, és jelenleg a legpraktikusabb megoldás.

Érdemes megjegyezni, hogy nincs ilyen hátrány, de számos előnnyel jár:

 • bármely telephelyen történő telepítés lehetősége;
 • egyszerű telepítés;
 • bármilyen súlyt tart fenn, így tetszőleges anyagból és bármilyen méretű függönyöket függeszthet, akár 180x200, akár 240x200 cm;
 • lopakodó (ez a helyzet, ha valaki hangsúlyozni kívánja a választott függönyök szépségét);
 • széles színekkel, de különösen érdemes kiemelni az aranyozott verziót.

Ami a rugalmas függönyrúdokat illeti, itt azonnal észrevehetőek az előnyök: az embernek csak a termékre kell néznie. Ezek egy speciális típusú alumíniumból készülnek, amely könnyen hajlítható, így bármilyen formát adhat, ami nagyon fontos a fürdőszobák és a nem szabványos fürdőszobák szokatlan formájához. A rugalmas függönyrúd mind a falhoz, mind a mennyezethez csatlakozik, ami további megbízhatóságot biztosít. Nincs ilyen mínusz, és ez igaz.

De még mindig választani a kívánt keret a személyes igények, ízek és preferenciákon alapul.

Az egyéni ereszcsatorna telepítésének szabályai

Kétségtelen, hogy ezeket a termékeket manuálisan is csatolhatja, de nem szabad reménykednie egy pozitív eredményre, ha nem veszi figyelembe a munka minden árnyalatait.

Ha azonban független telepítésről döntesz, akkor fontos szempontokra kell figyelni.

 1. A telepíteni kívánt rendszernek a fürdőkád szélétől vagy a zuhanyozás néhány centiméterétől kell származnia. A keretnek össze kell illeszkednie a függöny anyagával, úgymond, "match".
 2. A burkolat felépítése problémát okoz az önellátáshoz. És ha csak javítást végez, akkor jobb, ha azonnal szakemberhez fordul, hiszen valószínűleg "make-up" -ot kell tennie.

Jelenleg a teleszkópos rudakkal rendelkező fogyasztók kedvelik a fogyasztókat, amelyek a szabványos kötőelemek mellett a mennyezethez is csatlakoznak. Ez a tartó azonban nem minden esetben alkalmas, mivel nagyon tágas fürdőszobát igényel, lehetőleg magas mennyezettel. Ha ilyen fürdőszobák tulajdonosai vagy, akkor kétségtelenül szerencsések vagyunk, mert ezek a rendszerek nagyon vonzónak tűnnek, és az összeomlásuk kockázata nulla. A hasonló ereszek eltávolítása szintén nagyon egyszerű, míg a mennyezet és a falak változatlanok maradnak.

A félkör alakú keretek (rudak) a fürdőszobához Radius. Vedd fel az árut

Miután a javítás a fürdőszobában, meg kell gondolni vásárol egy mennyezeti sáv függönyök. A jelenléte lehetővé teszi, hogy kényelmesen és kényelmesen zuhanyozzon. A nem szabványos fürdőszobában katalógusunkban nagy választékú rozsdamentes acélból készült sarokelemek találhatók.

Moszkvában a "Mr.Karniz" online bolt kínál ügyfeleinek a sugárirányú ereszkedést a fürdőszobába, mely nedvességálló anyagból készül. A termék ára mérsékelt, mivel cégünk közvetlenül együttműködik a gyártókkal.

A sugárirányú függönyrúd kiválasztása előtt ismernie kell a fürdőszoba megfelelő méretét és figyelembe kell vennie a vízvezeték tulajdonságait. A megfelelő számításokkal és kívánságaival a tanácsadói menedzserek képesek lesznek kiválasztani az Ön számára kedvező, megfelelő formájú és típusú lehetőségeket. Emiatt a vásárlás sokáig tart, és kényelmes környezetet biztosít.

A vevőnek lehetősége van Oroszországban a "Mr.Karniz" online áruházunkban, hogy önállóan válassza ki a kívánt terméket. Ehhez a webhely kényelmes szűrővel rendelkezik, ahol megadhatja az összes szükséges paramétert. Minden termékhez egy fénykép és annak rövid leírása található.

Cégünk szállítást biztosít Oroszországban és a FÁK országaiban, valamint Fehéroroszországban és Kazahsztánban. Minden további információt megtalálhat a weboldalon, vagy ellenőrizze a telefonkezelőt. Szintén megnézhetsz egy másik ereszkedést a fürdőszobában.

A webhelyünk látogatóinak személyes adatokat fogadunk és dolgozunk fel a hivatalos irányelveknek megfelelően. Ha nem fogadja el személyes adatainak feldolgozását, akkor el kell hagynia webhelyünket.

A félköríves ív a fürdőszobai függönyökhöz - jellemzők, előnyök és beépítés

A függönyrúd a fürdőszobában olyan kialakítású, amely a függönyt és a helyét bizonyos kontúr mentén rögzíti. Megakadályozza a nedvesség, a szappan és más termékek behatolását a falak vagy padlók felületére, és védelmet nyújt a kíváncsiskodó szemek ellen. A redőnyrögzítő profil fontos díszítő funkcióval rendelkezik, ezért ajánlatos felelősségteljesen megközelíteni a választékot.

Fürdőszobai függönyrudak fajtái:

 1. Egyenes teleszkópos profil. A helyiségnek a helyiség ellenkező falaira történő felszerelését jelenti. Sok színben és átmérőben változik.
 2. Szögsátor. Lehetővé teszi a függöny rögzítését egy adott kontúron. Gyakran félköríves ív formájában.
 3. Különleges formájú ereszek. Ezt az ügyfél egyéni megrendelése (pl. Aszimmetrikus kádak telepítésekor) teszi ki.

A kiválasztott profil típusa a kiválasztott profil típusától függ.

A félköríves ív leírása

A félköríves ív a fürdőszobai függönyök számára - ez egy tökéletes választás az ovális vagy háromszög alakú fürdőszobákban. Lehetővé teszi, hogy valósággá váljon komplex tervezési projektek, de kiküszöböli a kényelmetlen használatát a fürdőszobák további használatában.

A félkör alakjában számos típusú eresz létezik:

 • Egysoros - félkör alakú profil;
 • Kétsoros - egy párkányból és egy további deszkából áll, amelyet gyakran használnak a törülközők szárításához.

Figyelem! A félköríves ív egy egyszerű vagy összetett rögzítési rendszerrel rendelkezhet, amelyet nagymértékben a konfiguráció határoz meg.

A félköríves ív előnyei

Az ív formájában készült teleszkópos rudak nap mint nap egyre népszerűbbek. A beépítésük módja lehetővé teszi, hogy ne rontsák el a falakat a helyiségben, ugyanakkor biztosítja a zuhanytartó megbízható rögzítését. Azonban a félköríves teleszkópos keret kialakításakor kiegészítő támasz szükséges egy mennyezeti szerelvény formájában.

Ha kész függönyöket választ, javasoljuk, hogy tekintse át a katalógusunk teljes részét:

A fürdőszobában teleszkópos félköríves rúd használata számos előnnyel jár:

 • Esztétikus és vonzó - tökéletesen illeszkedik az egyes fürdőszobák belsejébe;
 • Sokoldalúság - használható függönyökhöz, amelyek szabásához minden anyagot használtak;
 • Megbízhatóság és tartósság - mindenféle függöny ellenáll, függetlenül azok súlyától.

Az ügyfelek egyetlen nehézsége a teleszkópos keret méretének kiválasztása, ha a fürdőszoba háromszög alakú sarokkáddal rendelkezik. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg, meg kell határoznia a termék sugarait, és hozzá kell adni néhány további centimétert.

Ha a fürdõ más alakú, akkor más tényezõket is figyelembe kell venni, így nem szabad sietnie a vásárlással - jobb mindent újra ellenõrizni. A legtöbb vízvezeték üzletek szakképzett segítséget nyújtanak, ne hagyják abba, ha kétségei vannak a méretével kapcsolatban.

Milyen anyagokat használnak a termeléshez?

A félköríves rudak előállításához a fürdőszobában különböző anyagok használhatók. Ettől függ a tervezési jellemzők, valamint az előnyei.

 • Műanyag. Ez a költség szempontjából legkedvezőbb megoldás. A műanyag konstrukció előnyei közé tartozik a termék kis súlya és a könnyű beépítés, amely nem igényel speciális szerszámokat. Ami a hiányosságokat illeti, ezek közé tartozik a megnövekedett hajlam a szennyeződés felhalmozására;
 • Alumíniumötvözet. Az alumínium szerkezetek egy félköríves ív jobb változatát jelentik. Idővel és folyamatos használat mellett nem rozsdásodik meg. Az alumínium burkolat előnye a deformációval és vonzó megjelenéssel szembeni ellenállás. A tervezés hátránya, hogy egy bizonyos működési idő után elkezd elhalványulni;
 • Rozsdamentes acél. Az acél függönyrúd a legdrágább, de hosszú ideig tartják fenn eredeti megjelenését és tulajdonságait. Az ilyen struktúrák telepítése professzionalizmust igényel, ezért a legjobb a mestereknek bízni.


A fürdőszobában lévő függöny félköríves ívét megfelelően kell megválasztani, hogy a szerkezet és a függöny szilárdan rögzíthető legyen. A vevők között nagy a kereslet, de gyakran nem fér bele a méretű helyiségbe. Ha a paraméterekben még kisebb eltérések is megfigyelhetők, akkor nem szabad azt remélni, hogy a különbség észrevehetetlen marad.

A szoba díszítésének érdekes eleme a fotónyomtatással ellátott függöny, ezért nehezebb belőlük választani őket, mert a legtöbb esetben nem monokróm, hanem színmintája:

Ajánlatos félkör alakú ereszkedést elhagyni, és egy modulált műanyag profil kiválasztása, amelynek egyik jellemzője, hogy bármilyen alakot képes kialakítani. Természetesen nem lesz olyan vonzó, de nem szükséges törölni a víz és szappanjelöléseket a fürdőszobában minden egyes úszás után.

Félköríves ív felszerelése

Önállóan csatolhatja a félkör alakú pántot, de fontos, hogy figyelembe vegye a sok árnyalatot. Az egyik az, hogy a profilnak 2-3 cm-re kell lennie a fürdő vagy a zuhany szélétől.

Tipp Vásárláskor össze kell hasonlítani a függöny anyagával.

Ha a csempe a fürdőszobai falak díszítésére lett felhasználták, javasoljuk, hogy a páncélzat felszerelését szakembereknek bízza. Ellenkező esetben fennáll a károsodás veszélye és a redecoráció szükségessége.

A mennyezetre rögzített teleszkópos profilok különösen népszerűek. Javasoljuk, hogy csak a tágas, magas mennyezetű fürdőszobákat válasszon. Ezután az ereszek esztétikailag kellemesnek tűnnek, és a szerkezeti összeomlás veszélye teljesen kizárt.

Szerelési útmutató a szögsávhoz:

A redőnyök népszerűsége az utóbbi időkben lendületet kap, a csavart mechanizmus miatt kapta a nevüket, aminek eredményeképpen tekercsekké válnak, amelyek miatt nagyon kevés hely van a házban, nagyon praktikus, nézd meg magad:

 1. Jelölést. Csatlakoztassa a profilt a fürdőszobában lévő falakhoz, jelölje meg a rögzítés pontját egy egyszerű ceruzával. Az épület szintjén a jeleket át kell vinni a kívánt magasságra (pl. 1,8 m).
 2. Fúrás. Csatlakoztassa a konzolokat a jelzett területekhez, továbbá jelölje ki a fúrás helyét. 3,5-4 cm-es mélységben kell fúrni, a dugót be kell dugni úgy, hogy az egyik vége 1-2 cm-re kiálljon, és ne többet.
 3. Zárójelbe. Rögzítse a konzolokat vagy a rögzítőlemezeket csavarokkal, majd szerelje fel a védőkupakokat, és rögzítse a profilt.

Ha a szerkezet felépítésére a mennyezetre van szükség, a szakemberek segítségére van szükség.

A szögrúd típusai

A sarokba egy függöny tartó a fürdőszobában, amely biztonságosan illeszkedik a függönyhöz. A formatervezés fő előnye a sokoldalúság - különböző függönyök rögzítésére használható.

A fürdőszobában lévő sarokpárna a következő típusokból állhat:

 • Az L-alakú formában. Ez egy 90 fokos íves fémcső. A szoba falaira van szerelve, a kialakítás hasonlít a "G" betűhöz. Szükség esetén a rendszer a mennyezetre is rögzíthető. A profil előnye, hogy a forma folyamán nem süllyed, és nem torzul;
 • U alakban. Az ilyen kialakítás négyszögletes vagy téglalap alakú fürdőszobába történő beépítésre szolgál. Csatlakozása csak egy falhoz készült, de a mennyezetre is rögzíthető (pl. Jelentős tömegű függönyökkel). Általában a "P" betű alakú függönyrudakat kész formában adják el, de megrendelhetők;
 • Radiális ereszek. A design fő előnyei az elegancia és a vonzerő. A fürdő szélére van felszerelve, és pontosan követi a kontúrját. A fürdőszoba függönyéhez hasonló saroktartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Csakúgy, mint az U-alakú profil, megrendelhető vagy megvásárolható kész formában.


A megfelelő szögsáv kiválasztásához elegendő figyelembe venni a fürdő alakját és helyét a helyiségben.

Ajánlatok a bár kiválasztásához

Amikor egy szögletes vagy félköríves rudat választanak a függöny rögzítéséhez a fürdőszobában, javasoljuk, hogy vegye figyelembe a következő szakértői ajánlásokat:

 • Az anyag minősége. A termék felületén semmiféle repedés, karcolás vagy csukló ne legyen. A jelenlétük az alacsony minőségű fém előállítása során jelentkezik;
 • Gyakorlati alkalmazás. Ezt számos tényező határozza meg, köztük a kötődés módja. Tehát a legmegbízhatóbbak az öncsapos csavarok és a fürdőszoba tartóelemei;
 • Esztétika. A fürdőszoba belsejének harmonikusnak és vonzónak kell lennie, mivel ezt a szobát gyakran használják. Ezt fontos figyelembe venni a dekoratív tartók (gyűrűk, klipek, fűzőlyukak stb.) Kiválasztásakor.


Ha egy félkör alakú vagy szögletes ívet választ egy nem szabványos méretű fürdőszobához tartozó helyiséghez, akkor nem ajánlott magának a mérést elvégezni. Segítségével szakemberek, eltávolítása intézkedések, amelyek kiküszöbölik a valószínűsége a technikai kudarc.

Megfelelően megválasztott és megbízható rögzített tartó a fürdőszobában lévő függönyhöz, biztosítja a padlófelület és falak teljes nedvességtartalmának védelmét, lehetővé teszi a szoba belsejét, és biztosítja az egyszerű használatát!

A megragadás az ablak összetételének szerves része. Nem mindig mindig megfelelően választott függönyök, figyelembe véve a gyakorlati tanácsokat és ajánlásokat - a sikeres eredmény kulcsa. Csak néhány részlet és az egész ablak dísze elegánsabbnak tűnik. A tulajdonosok kifinomult hangsúlyt fektetnek a belső térre, jól nézik ki, sikeresen díszítik az ablakokat, mivel a befejezett összetétel szerves részét képezik:

Eresz egy függöny egy fürdőszobában félkör alakú

Eresz egyfajta káddal, párhuzamos falak rögzítésével

U alakú ereszek a Standard fürdőszoba számára

Egyenes ereszek a fürdőszobához Standard

L-alakú ereszek a Standard fürdőszobához

Esküvői kád formában Standard

Luxus fürdőkád párkány

U alakú ereszek fürdõszobához Luxus

Eresz fürdõszoba falról falra Suite

Közvetlen ereszcsatorna a fürdőszobához Luxus

L-alakú ereszek a fürdőszobához Luxus

Eresz egyfajta káddal párhuzamos falak rögzítésével Luxus

Prémium L alakú fürdőszobai ponyva

U-alakú ponyvás fürdőszoba Prémium

Erdei kádfürdő formájában

Eresz egy fürdőszoba egy ív a falról a falra Prémium

Furatfürdő formájú, párhuzamos falak rögzítése Premium

Prémium fürdőszoba egyenes keret

A képkeret kiválasztása a fürdő gyártójával

Teljesen mindenkinek! Egyáltalán nem számít, hogy milyen fürdőszobai felszerelést telepítenek a fürdőszobába, a sokoldalú, megbízható, a modern technológia szerint gyártott termékek jól működnek minden modellnél, például olyan cégeknél, mint például:

 • Aquatek, Bas, Aquanet, Radomir - modern fürdők orosz gyártók;
 • Balteco, Cersanit, Kolpa San - kiváló minőségű vízvezeték külföldről;
 • Ravak, Riho, Jika - megbízható fürdő a híres cseh gyártókból.

Néhány nap múlva a Cornice Company bármilyen, ezen és más gyártóktól származó fürdőkád komplexumát képezi.

Eresz egy KARNIZA rozsdamentes acélból készült fürdőszobához

A rozsdamentes rozsdamentes acélszerkezetek gyártása a Karniza gyártó cég egyik fő profilja. Garantáljuk ügyfeleinknek az európai szintű minőségi termékeket, bemutatjuk a termékek széles választékát, széles körű árakat. Karniza.ru - ez a hatékonyság a tervezési kérdések a fizetési, szállítási, jótállási szolgáltatás.

A függönyrúd olyan termék, amelyet a 9. évre fejlesztettünk. Az elsők között szerepeltünk a piacon, és már évek óta meghatározzuk a fő trendeket mind a tervezés, mind a technológiai teljesítmény szempontjából. Rugalmas árpolitikát választunk, amely a "Comfort", a "Standard", a "Lux" és a "Premium", a "Exclusive" sorokat mutatja be. A fürdő eresz alakja, átmérője és vastagsága a csőben, a terhelhetőség, a lámpatestek kialakítása. Például négyszögletes kád, klasszikus egyenes függöny és g-alakú öltöny, valamint saroktartó számára U-alakú, lekerekített, szimmetrikus, aszimmetrikus vagy g alakú ereszcsatornát választhat.

Termékeink jellemzői

A fürdőszobák ereszkedése szakembereinknek a következő előnyökkel jár:

 1. Stílusos megjelenés, melyet kiváló minőségű nyersanyagok (polírozott rozsdamentes acél, sima felület) és saját "know-how" felhasználásával érünk el - kopásálló "Karniza" kötőelemekkel. A színek harmonikusan néznek ki a fürdőszobában, és a rozsdamentes acél biztosítja a termék tartósságát és megbízhatóságát. Egy ilyen függönyrúd a fürdőszobában garantáltan több mint egy évet szolgál Önnek, miközben megőrzi vonzerejét és kiváló teljesítményét.
 2. Az ereszek különböző formáinak széles választéka: közvetlen, félkör alakú, g alakú, stb.

Megrendelhet minket bármilyen formájú ereszek gyártását, mind a saját rajzainktól, mind a fürdőkád típusától függően. Termékeinkhez mérési és telepítési szolgáltatásokat is biztosítunk. Vegye fel a kapcsolatot cégünk vezetőjével az egyik telefonszámon, küldjön kérést e-mailben, használja a chat ablakot, hogy kommunikálhasson vagy megrendelhessen a bevásárlókosáron keresztül. Mindig nyitva állunk az új projektek számára!

A jelenlegi gyártási kapacitások lehetővé teszik számunkra, hogy ipari méretű termékeket készítsenek, de fő szakterületünk a függönyrudak gyártása a fürdőszobában egyedi méret szerint. Kiváló minőségű fürdőszobai kiegészítőket is kínálunk: függönyök, függönyök, szőnyegek, fürdőkádak, üvegpolcok és válaszfalak gyűrűk.

Miért nyereséges?

A Karniza cég ereszcsatorna termelést és különböző fürdőszobai kiegészítőket gyárt. Minden termék kiváló minőségű és vonzó megjelenésű. Köszönjük nekünk, a fürdőszobában lévő belső tér változik és kényelmesebb lesz.

Együttműködünk velünk, az alábbi előnyöket találja:

 1. Saját termelés minden szakaszban, amely közvetlenül befolyásolja a termékek költségeit. Nem szükséges túlfizetni a közvetítők szolgáltatásaiért.
 2. Az előállított termékek minőségbiztosítása. Minden fürdőszobai függönyrúd kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Ezért termékeink tartósak és megbízhatóak. Nem korróziónak és elhajlásnak van kitéve. Emellett az ügyfél kívánságaitól függően az ereszet speciálisan bronz vagy arany bevonattal látják el.
 3. A kárpitok gyártása szigorúan a fürdő, a zuhany vagy a jakuzzi formája szerint történik. A csőhajlítás minden lehetséges változata ügyfeleink rendelkezésére áll: kerek, p alakú vagy g alakú, alakos stb.
 4. Erõs erõs termelés. A függönyrúd a fürdőszobában 1-5 nap alatt elkészíthető.
 5. Kiegészítő szolgáltatások: mérés, szállítás és telepítés. A szállítást Oroszország és a FÁK országai teljes területén végzik, Moszkvában és Szentpéterváron ingyenes szállítást biztosítanak.
 6. Kényelmes fizetési lehetőségek a vásárolt árukhoz: on-line, számlázás a vállalkozások és a magánszemélyek számára, valamint a futár kézhezvételét követően.
 7. A kapcsolódó kiegészítők széles választéka: függönygyűrűk, fürdőszobafüggönyök, padlószőnyegek, üvegpolcok és fürdőkádak.

Bár a függönyök a fürdőszobában: a választás és a telepítés

A fürdőfüggöny egy kényelmes és elegáns tartozék, amely lehetővé teszi, hogy a helyiséget több funkcionális területre oszthassa meg, valamint megbízhatóan védi a padlót a vízfoltoktól. Korábban a függöny felakasztására használt egy sztringet, de a rögzítésnek ezt a változatát, amelyet nem lehet megbízhatónak és esztétikusnak nevezni, most teljesen lecserélték függönyrúddal.

Az anyaggyártás kiválasztása

A függönyrúd megbízhatóbb és tartósabb, mint a különféle anyagokból készült húrtartó:

 • Műanyag rúd. Ezek a legegyszerűbbek és a legkényelmesebbek. A függönyök mozgása a műanyag rúdra szinte csendes, de ez a tartozéknak jelentős hátrányai vannak: a gyorsan kopott anyag rövid életű és idővel változik.
 • Fém rudak. Egy magasabb árkategóriához tartoznak. A rozsdamentes krómozott acélból és alumíniumból készült kereszttartókat nagyobb szilárdság, korrózióállóság, nedvességtartalom, szélsőséges hőmérsékleti ellenállás jellemzi, és megjelenésük is láthatóbb.
 • A zománcozott vagy műanyag burkolatból készült fém kombinációk. Ez a legjobb megoldás, amely egyesíti a fémtermékek megbízhatóságát és a műanyag praktikusságát.
 • A fa keresztléce. Annak ellenére, hogy a fa rudakat nedvességálló kompozícióval impregnálják, ez a bútor kivételes, és olyan formatervezési mintákban használják, ahol a szépség túlnyomórészt a funkcionalitás fölött áll.

A termék anyagától függetlenül a függönyök függönylécének rendszeres karbantartást igényel. Ha rendszeresen törölje le a dizájnt a nedvességtől és figyelemmel kíséri a korrózió megjelenését, ez a belső tétel hosszú időn keresztül és méltósággal szolgál.

Alakválasztás

Ahhoz, hogy jól teljesítse a funkcióit, a függönyrúd ideális esetben követi a fürdőszobai vonalakat. A kárpitok alakja szabványos egyenes és szögletes struktúrákra van osztva, és különleges, nem szabványos, rendelésre készült.

Standard - egyenes

A szabványos egyenes vonal rögzített hosszúságú vagy teleszkópos. Nem könnyű, univerzális a rögzítésben, és ezért népszerű kialakítás, mindkét végén nyugodt, sarkok és kanyarok nélkül.

Szög vagy ív keresztléc

Sarok- vagy ív-keresztléc - ez a legjobb megoldás a fal melletti zuhanykabinok vagy raklapok számára. Az íves kereszttartó egy bizonyos kerek sugarú, és félkör alakú.

A saroksor egy vagy több sarkából állhat.

A leggyakoribbak a következők:

 • L-alakú modell egy derékszöggel;
 • bonyolultabb U-alakú sáv, amelyet olyan esetekben alkalmaznak, ahol a fürdõ az egyik fal mellett helyezkedik el.

Speciális nem szabványos

Különleges, nem szabványos sáv, amelyet rendszerint a fürdő egyedi alakja szerint rendelnek, és különböző vonalakkal rendelkezhet: hullámos, íves, aszimmetrikus, trapéz vagy hatszög formájú, és több részből és szintből is áll.

A tervezők és az építészek fantáziája nem rendelkezik határokkal, és lehetővé teszi az ilyen típusú rudak előállításához olyan atipikus anyagokat, mint a fa vagy az üveg.

A függönyhez szükséges felszerelést a tartozékok és a vízvezeték stílusának és kivitelezésének, valamint a fürdőszoba általános stílusának megfelelően kell kiválasztani.

Tervezési osztályozás

A fürdőszobában kényelmes elrendezésű belső tárgyak széles választékában megtalálhatók a függönyök tartói sokféle modelljei, amelyek különböznek egymástól az anyag, az alak, a stílus és a színsémák tekintetében.

Vegye figyelembe, hogy melyik keresztléc optimálisan illeszkedik a belső kialakításához és funkcionalitásához:

 • A klasszikus, a falfürdőkhez rögzítve egyenes vagy hajlított sávot kell kicsi kanyarral ellátni.
 • Corner és curvilineáris fürdők, valamint a G és U alakú szögkeretek segítségével lefedő tálcák.
 • A tágas szobákban, ahol a fürdőhelyet gyakran középen rendezik, a fürdőt zárt (kerek, téglalap alakú, íves) rúd zárja le.

A függöny rúdjának kiválasztásakor figyelembe kell venni a megengedett terhelést is: ezért a műanyag rúd harmonikusan illeszkedik a könnyű vinilfüggönyhöz és a fémhez - masszív szövet függönyökkel.

Gyűrűk függönyökhöz a fürdőszobában

A fürdőszobában lévő függönyök gyűrűit a keresztléc anyagától függően választják ki. A fémgyűrűk erősebbek a műanyag gyűrűknél, de ha az ereszről vezetnek, szorosak lehetnek, ami a tartó korai kopását eredményezi, és hangos csengőhangot okoz. A műanyag gyűrűk csendesebbek, de sokkal gyorsabbak, mint a fémek. A rúd szakembereinek gyűrűk gyártására a leginkább praktikus anyag a polimer bevonattal ellátott fém. Kombinálja a fémtartók megbízhatóságát és a zajmentes műanyagot.

Mi a legjobban megjavítani a függönyrudat

A függöny tartója egymástól függetlenül rögzíthető, de a beszerelés előtt érdemes megvizsgálni a rögzítés helyét. A következő telepítési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Falra szerelhető.
 • A mennyezetre szerelhető.

A kanyarban lévő sarokrudaknál célszerű rögzítőelemet készíteni a mennyezet felületére, mivel az ívelt rúdhajó alátámasztása a két ellentétes falra nem elegendő. Ráadásul, ha feszített mennyezetet helyeztek el a fürdőszobában, akkor a rögzítőelemeket nem lehet a mennyezetre szerelni.

Annak érdekében, hogy a fürdőszobai padlófelület védelme maximális legyen a fröcsköl és a nedvességtől, fontos, hogy a függőágyat lehúzzuk úgy, hogy a függönyök kb. 15 cm-esek legyenek. Ne tegye a rudat a mennyezethez közel - legalább 10-15 cm-re kell visszavonni.

Teleszkópos gémszerkezet

A teleszkópos rúd egyfajta párkány, amely két, nagyobb és kisebb átmérőjű csőből áll, amelyeket a polietilénből és vinilből készült könnyű függönyökhöz ajánlott. A teleszkópos rúd előnye, hogy nem rendelkezik mérettel, mivel mérete az összeszerelt kivitel miatt változik.

A teleszkópos rúd könnyen szerelhető és szétszerelhető, és lehetetlen a falat is elrontani.

A teleszkópos rúd felszerelése nem igényel fúrófalakat, és csak három szakaszból áll:

 • A szükséges magasság kiválasztása elegendő ahhoz, hogy a függöny 15 cm-rel "leeshessen" a fürdőfelület mögött;
 • A kívánt hosszúság kiválasztása;
 • Az ereszek rögzítése és rögzítése.

A teleszkópos rúd rögzítéséhez elegendő, ha a rúd hosszát 1-2 cm-rel hosszabbra tolja, mint a falak közötti távolságot, és egy lépcső segítségével helyezze be a falfelületek közé a pántot. A belső rugó munkájának köszönhetően a rúd csíkként működik. Az ilyen típusú rögzítés aligha nevezhető megbízhatónak, mivel erős fizikai hatással a keresztléc könnyedén mozoghat vagy eshet, és nem ajánlott a gyermekek által használt fürdőszobákba való beépítéshez.

Szerelés kötőelemekkel

A függönyrúd falra vagy mennyezetre való szerelése sokkal nehezebb. Ehhez szükség van olyan szerszámokra, mint például fúró, kalapács fúró vagy betonfúró, csempevágó fúró, Phillips csavarhúzó és ceruza.

A rögzítőelemek sorozata a falhoz a következő:

 • Csatlakoztassa a függönyrudat a fürdő széléhez, és jelölje meg a falfelületekkel való érintkezési pontokat;
 • Egy szinttel emeljük fel ezeket a pontokat 150-160 cm-rel felfelé, figyelembe véve a függöny hosszát. Ha a kereszttartó szerelési területe megegyezik a csempeburkolattal, mozgassa azt egy bizonyos távolságra az oldalra, hogy elkerülje a csempék teljes károsodását.
 • Szerezd meg azokat a végdarabokat, amelyek a tartójával érkeznek, és igazítva a falhoz, jelölje meg azokat a pontokat, ahol lyukakat kell fúrni.
 • Az előírt átmérőjű lyukakat kb. 40 mm mélységgel és kalapáccsal készítsenek, óvatosan vezessenek be őket, hogy kb. 1 mm hosszú szabad részük legyen. Amikor a keresztlécet a gipszkarton falaiba helyezzük, speciális tüskéket használnak, amelyeket népszerű "pillangóknak" neveznek.
 • Illessze a rögzítőket a falhoz és rögzítse őket csavarokkal;
 • Csavarja ki a rögzítőcsavart, tegye be a dekorációs sapkákat, és helyezze be a kereszttartót a végelemekbe.

Ha a rudat az üveg vagy a porcelán csempejére kell felszerelni, gyémántfúróra lesz szüksége.

Hogyan válasszuk ki és telepítsük a függönyrudat a fürdőszobai függönyökhöz: lépésről lépésre

A kényelem sok összetevőből áll, köztük a megfelelően megválasztott berendezések hibátlan működése minden szobában, beleértve a fürdőszobát is. Modern vízvezeték, kényelmes fürdő, gyönyörű fal- és padlóburkolat, világos világítás - ez nem minden. A kisebb apróságok közül vannak olyanok, amelyek nélkül nem tudsz. Például a fürdőszoba függönyrúdja a függöny, amely védi a padlót és a környezetet a fröcsköléstől.

Beszéljünk arról, hogy hogyan válasszuk ki és telepítsük a ponyva felett a fürdőszobát.

Az eresz tervezése

Nem szabad vásárolni az üzletben az első szemet gyönyörködtető terméket, mert fő jellemzői a fürdő formájától és méretétől, valamint a falak vagy mennyezetek burkolatától függenek - a hely, ahová csatlakozni fog. Ezért először meg kell mérni egy mérőszalaggal a faltól a falig tartó távolságot (ha a rúd a falra rögzítve van) vagy a mennyezet szélességét (ha a mennyezetrácsot).

A legegyszerűbb egy átlagos, 1,5 m vagy 1,7 m hosszúságú téglalap alakú fürdőkád, amelyhez háromféle függönyrúd található: egyenes és hajlított (ívként) vagy sarok, ha a fürdőt egy nagy szoba sarkában helyezték el. Nehéz a nem szabványos berendezés konfigurációjával - kifelé, dübörgős élekkel, hosszúkás vagy lekerekített alakkal.

A készterméket nehéz felvenni, de megrendelheti vagy megpróbálhatja megvenni magának, a megfelelő anyag felhasználásával.

A fantázia akkor hasznos, ha a fürdőt a szoba közepén helyezik el. Vannak olyan eredeti eszközök, amelyek rögzítettek a mennyezeten, és eltérő megjelenésűek - kerek vagy téglalap alakú keret.

Így minden eresz az alábbi típusokra osztható:

 • egyenes a kötőelemekkel - a szemben lévő falakkal rögzített karimákkal;
 • szögletes - csőszerű kivitel a G betű alakjában, a középső rész 90 ° szögben meghajlítva; bonyolultabb konfiguráció a P betű alakja;
 • teleszkópos, amelynek hossza, ha szükséges, könnyen cserélhető 1,3 m-ről 2 m-re egy "csőcső" típusú eszköz segítségével;
 • tavasszal, amelynek mechanizmusa a rúd és a függöny súlyát egy erőteljes rugónak köszönheti;
 • rugalmas, amely lehetővé teszi, hogy megfelelő függönyt hozzon létre a fürdő minden konfigurációját;
 • egyéni, egyedi.

Minden kategóriának egyedi telepítési lehetőségei vannak. Például a fürdőszobában lévő függönyhez tartozó sarokelemek megbízható rögzítéséhez további mennyezeti rögzítés szükséges a kanyarokban, hogy ne essenek el.

A készülék minősége függ az anyagtól?

Mi befolyásolja az anyagot, amelyből készült a pánt? Először is, a működési jellemzőiről és a használati időről. A fémcső sokkal hosszabb "élni", mint a műanyag, mivel a fém tartós és mechanikai sérülésnek ellenáll. Ez azért fontos, mert a horgok, amelyeken a függöny felfüggesztve folyamatosan mozog a sávon és karcolja meg.

A műanyag terméknek az egyetlen előnye - olcsó, így könnyen helyettesíthető egy másik hasonló anyagból.

A fémmodellek különbözőek, de legtöbbjük polírozott rozsdamentes acélból, festett vékonyfalú acélból vagy alumíniumból készült. Az utóbbiak jóak, ha könnyen meg kell változtatni a rúd - alumínium kanyarok alakját.

A kezelt anyag nem rozsdásodik meg, nem alakul ki öntettel és hosszú ideig szolgál. Néha a tervezési projekt minden tartozék egységét megköveteli, majd az ereszeket rendelik (nikkelezett, sárgaréz vagy rézcsövekből), hogy illeszkedjenek a vízvezeték alkatrészeihez és egyéb berendezéseihez.

Különböző konfigurációjú ereszek felszerelése

Majdnem minden modell ugyanúgy van felszerelve - a falakhoz rögzített karimák segítségével. Vannak azonban olyan árnyalatok, amelyek megkülönböztetik a közvetlen és szögletes, rugalmas és merev, teleszkópos és szilárd termékek beszerelését. Ha van vágy - akkor kényelmes eszközt készíthet a selejtanyagokból.

Fontolja meg a különböző típusú telepítések jellemzőit, de először néhány szót szól az eszközről.

Szükséged lesz egy jelölőanyag (ceruza, mérőszalag, szint, négyzet), egy építő kés, egy 5 mm-es lyukasztó (betonon vagy csempe), csavarhúzó, kötőelemek (tüskék, csavarok vagy csavarok kötegelhetők az ereszlővel). A rögzítők kiválasztásakor ügyeljen a falak és a mennyezet anyagára.

Teleszkópos telepítés

Az olcsóság nem ok arra, hogy megvásárolja ezt a megbízhatatlan fürdőszobai modellt, ha gyermekei vannak a családjában. A teleszkópos eszköz beépítési mechanizmusa olyan, hogy könnyen elviselhet egy nedves függönyt is, de nem valószínű, hogy képes lenne egy kisgyermek súlyát tartani, ha becsúzza és megragadja a függönyt.

A teleszkópos rúd olyan felszerelésre hasonlít, amely hasonlít egy állvánnyal vagy egy kis polccal, amely nem ellenáll a további nyomásnak.

Ha nem kell félni, és még mindig teleszkópos eszközt vásárolt, akkor előzetes felkészülés nélkül azonnal telepítheti. Az eszköz csak hasznos jelölőanyag, a fal fúrására nincs szükség. A műveletek sorrendje a következő:

 • Határozza meg a rögzítés helyét. Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl alacsony, de vegye figyelembe a mennyezet távolságát (15-20 cm). Ellenőrizheti a függönyt - a széle szabadon beleeshet a fürdőbe, és nem a szélén.
 • Jelölje meg a rögzítési pontot ceruzával vagy mosható jelölővel. Jobb használni a szintet, és óvatosan gondoskodni arról, hogy az ereszek párhuzamosak legyenek a fürdő szélével.
 • Bontsa ki a csomagolást, ellenőrizze a mechanizmus működését.
 • Olvassa el a termékhez mellékelt rövid utasításokat.
 • Húzzuk fel az ereszet a kívánt hosszúságra, és adjunk hozzá még egy kicsit (0,5-1 cm).
 • Helyezzen fel karikákat vagy horogokat, ha nem cserélhetők.
 • Telepítés előre jelzett helyen, ellenőrizze a telepítés megbízhatóságát.

Mint látható, a telepítésnek nincsenek nehézségei, és csak néhány percet vesz igénybe.

A rudak karimával történő felszerelése

Készítsen egy ceruzát egy mérőszalaggal, hogy pontosan meg tudja jelölni a rögzítés helyét, a lyukasztót és a csavarhúzót. A készletben szállított öncsapos csavarokat és tüskéket használunk (ha nem állnak rendelkezésre, előzetesen gondoskodni kell a vásárlásról). Néha a csavarok megfogják a speciális hatszögletet, amelyikhez hozzá van kötve. A falon két karimacsúcsot jelölünk. A köztük lévő távolság a rúd hossza.

A fürdő szélének feletti magasságot a következőképpen kell kiszámítani: a függöny hossza közül 20 cm-t vonunk le (a függönyt egy ilyen szegmensbe a fürdőbe kell csökkenteni).

Pencil helyezett pontok a lyukak - jelöli a helyét a fúrás. A karimát eltávolítjuk, a lyukasztók három lyukat helyeznek el a megjelölt pontokon. Helyezzen be tüskéket, szerelje vissza a karimát és rögzítse csavarokkal. Ugyanezt ismétlik a másik oldalról.

A reflektorokat szorosan a falhoz mozgatjuk - a munka befejeződött. Általában az utasításban a munkák sorrendje mellett van néhány magyarázat a különböző típusú termékek beszerelésére. Olvassa el alaposan a telepítés megkezdése előtt. Gyakran előfordul, hogy a gyártó gyakran figyelmet fordít egy ilyen kisebb árnyalatra, mint a rögzítő csavar helyzete a rúdon (általában a kupakkal).

Első pillantásra egy kicsit, de valójában csak ez a rendelkezés biztosítja a stabilitást és megakadályozza a megereszkedést.

Hogyan lehet rögzíteni a sarokkereteket?

A szöget egy vagy több szögből álló formatervezésnek nevezik, mivel a függöny általában bezárja a fürdő sarkában lévő fürdőt. Ezek csak abban különböznek egymástól, hogy nagyobb hosszúságúak, és biztonságosabb rögzítőket igényelnek.

Ha a rúd acélból készül és elég súlyos, akkor a hajlítási pontok - a sarkok - megrekedhetnek, ezért rögzíteni kell őket. Ehhez használja a felfüggesztési módszert - még mindig a rúd szerelő gyűrűre van szerelve, és neki "lefagy" a szöget a mennyezetre.

Egyes sarokszárnyak ív alakúak, vagyis a sarkok teljesen hiányoznak, de a tartócső gördülékenyen görbül. Ezek az eszközök a legszélesebbek az aszimmetrikus fürdők számára, amelyek sarokban vagy rést jelentenek.

A sarokfüggöny sín felszerelése a fürdőszobában található függönyök számára nem különbözik az egyenes rúd felszerelésétől. Hasonlóképpen megjelölnek helyeket, rögzítik a zárójeleket, és behelyezik őket egy csőbe.

A keret kialakítása a fürdőszobában

Miután eldöntötte, hogy a fürdőszobában egy védőfüggönyet akaszt, miért nem használja azt, és az ereszkedést, amelyen tartja, hogy adott szobát adott stílusban? De vegye figyelembe, hogy néha azért, mert a tervezési jellemzők általában, a telepítés, amely eltér a szokásos is szükséges.

Néha a függöny színe és textúrája nagyon fényesnek tűnik, és a tartóktól való figyelmét figyelmen kívül hagyja, de ez nem jelenti azt, hogy az ereszeknek olcsónak vagy alacsony kulcsnak kell lennie.

A fényűző art deco fürdőszobában mindenben nagyszerűnek kell lennie, még egy függönypálca is: ne lepődj meg, ha kristály vagy féldrágakövekkel készült exkluzív tervezői verziókkal találkozol.

Mindenki eredeti megoldást találhat, például mint a csodálatos fehér fürdőszoba szerzője.

A klasszikus belső tér egy váratlan előadásban - és nem az utolsó szerepben játszik a párosítás.

Végső stroke videóként a bárnak a saját kezével történő felszereléséhez:

Fürdőköpeny

 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Allento
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Szín: fehér fényes
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Szín: matt króm
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Szín: króm fényes
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Palma
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Capri
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Szín: Chrome
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Vitoria
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Mayorca
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Fregate
 • Típus: fürdőkád (rúd)

Kosárba helyezett cikk

Kosárba helyezett cikk

A kosárba szedett kiválasztott elemek

Az összehasonlításhoz hozzáadott elem

Erkély fürdőkádakhoz (bárok)

A fürdõfüggöny rúd (dudorok) a stílusos végsõ érintés, amely lehetõvé teszi, hogy a fürdőszoba belsejében jó minõségû jelzõt helyezzenek el. A függönyrúd a fürdőszobában található szövet- és műanyag függönyök rögzítésére szolgál. A függönyök a párkányon lehetővé teszik, hogy kényelmesen zuhanyozhasson a fürdőszobában, és ne féljen a padló fröccsenésétől.

A fürdőszobában rozsdamentes korlát rozsdamentes acélból készül, és megismétli a kád alakját, amely szögletes, félkör alakú vagy aszimmetrikus lehet. Egyenes és derékszögű keret szép és kényelmes, a fürdőhely pedig jól szellőző a vízkezelések során. A függönyrudak kialakítása a fürdőszobai függönyök számára tartós - a karima falra szerelt rögzítések nem engedik meg, hogy a gém megdőljön.

Az anyag és a műanyag mellett üvegfüggönyöket is elhelyezhet a fürdőszobában. Az ilyen kialakításnak köszönhetően a fürdőkád edzett, ütésálló üvegből készült ajtók kényelmes zuhanykabinként szolgálnak. Ezek a modern formatervezési minták egy krómozott fémprofilban megtalálhatók a "Fürdővevők" részben.

Fürdőszoba burkolatok

Fürdőszobai függönyrudak: sarok, félköríves és egyenes modellek széles választéka. Válasszon és vásároljon alacsony áron az online áruházban san-design.ru

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol minden aprócska pihenésre és jó hangulatra van tervezve. Ott meggyógyulsz egy kemény napi munka után, és reggel kezdődik. Ez azt jelenti, hogy a szobában minden dolog nem csak dekorációként szolgál, hanem észrevehetetlen, de fontos funkciót is teljesít. Ilyen hasznos termékek közé tartozik a fürdőkád váz. A falhoz van erősítve, és fürdőfülkével egészül ki, amely megvédi a kívánt területet a fröccsenő víztől.

A párkányok fajtái

Miután megvizsgálta a boltunk körét, meg fogja találni, hogy léteznek megbízható modellek számos modellje. A rúd alakú szabványos termékek mellett örömmel kínáljuk a következő modelleket:

 • Corner eaves - ideális a fürdőkád vagy a zuhany a szögletes típusú, valamint egy szoba, amely nem szabványos elrendezést. A félkör alakú ponyvának különféle hajlítási szöggel rendelkező üreges fémcső alakja van;
 • Az ereszek aszimmetrikusak - a bonyolult, nem szabványos formák fürdőként való istenszellem lesz. Ez egy súlyzó, amely formája miatt alakváltozhat;
 • A rugalmas ereszek - pótolhatatlan a kör vagy félkör alakú helyiség számára. Alumíniumból készült, amely könnyű a kívánt hajlításhoz.

Mit csinálnak cornices

Megfelelő modell kiválasztásánál ne felejtsd el figyelni az anyagot, amelyből készült.

 • Rozsdamentes acél. Az ilyen termékek ára magas, de a szolgáltatás élettartama nem korlátozott. Nedvesség hatására nem romlik, mechanikai sérüléssel szemben ellenálló;
 • Alumínium. Nem veszíti el vonzerejét és hasznos tulajdonságait, amikor belép a vízbe, de hajlamos a deformációra;
 • Festett vékonyfalú acél. Gazdasági lehetőség, amely szépen meg fog nézni egy bizonyos ideig;
 • Polimerek. A leginkább hozzáférhető és széles körben használt anyag. Kis súlyú és nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. Nem alkalmas nehéz függönyökre.

A fürdőszobában lévő ponyva nemcsak ergonomikus termék, hanem eredeti díszítőelem is. Ezzel díszítheti a szobát, és biztonságosan rögzíthet egy ugyanolyan fontos részletet - egy elegáns és funkcionális függöny a fürdõhöz.