Legfontosabb > Tervezés

Kő a fürdőszobában - 44 fotó

Kő a fürdőszobában mágikus hangulatot teremt az ókorban és a természetességben. Díszíti, melegíti, megnyugtatja.

Stone a fürdőszobában - fotó ötletek

Bemutatjuk 44 ötletet a lenyűgöző, kezeletlen kőszobai tervezéshez. Számos modern anyag használata nem tűnik természetesnek. Az új csempe, bútorok, berendezési tárgyak, készülékek csak csodálatosak, de a fürdőszobát kiszámíthatóvá és unalmasabbá tehetik.

A természetes elemek használata csodálatos módja annak, hogy fényűző megjelenést adjon a fürdőszobának. Például a nyers kő használata egy pillanatra megváltoztathatja a fürdőszoba egész megjelenését. Elképesztő, hogy sok módja van ennek. A valódi kövek falra vagy padlóra történő díszítésén túl a kádakból, mosogatókból és csempékből is vásárolhat. Bemutatjuk Önnek a stílusos fürdőszobákat, amelyek természetes kőből készültek. Látni fogja, milyen szépek.

Kő fürdő design

A falra és a padlóra néző hagyományos anyag a csempézett vagy más csempe. De léteznek szabványok, amelyek megtörni őket. Miért ne próbálj meg kiemelni és elszabadulni a szabályoktól, például, ha a fürdőszobát kővel végezzük? Van-e előnye egy ilyen megoldásnak? Erről, valamint a kőfejtési módszerekről a cikk foglalkozik.

A megoldások előnyei és hátrányai

Valójában nagyon sok előny van a fürdőszoba felé nézve. Közülük:

 • különleges légkör;
 • a falak további védelme;
 • a lehetõség bármilyen kombinációval való kombinációra;
 • nedvességállóság;
 • egyszerű feldolgozás;
 • antibakteriális tulajdonságok;
 • egy egyedi projekt létrehozására való képesség.

A mesterséges vagy természetes dekoratív kő használható különböző felületek díszítésére a fürdőszobában. Hála neki, sikerül egyedi hangulatot teremt, amely elősegíti a pihenést és kikapcsolódást, mely annyira szükséges a mai rohanó világban. A kő további védő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik a falakat a gomba és a penész megjelenésétől. Az utóbbiak gyakoriak egy nedves helyiségben. Mesterséges vagy természetes kő hőmérséklet-változás jól tolerálható, és a hatása a magas páratartalom, ami az egyik fő követelmény az ilyen típusú telephelyén.

A megfelelő megközelítés a befejező kő fürdőszoba nagyon egyszerű kombinálni bármely tervezési ötlet. A kőnek nem kell ügyetlennek lennie. Modern típusú mesterséges kő nemes fajtákkal utánozható. A mesterséges kő felülete antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ez annak köszönhető, hogy nincsenek olyan pórusok, amelyekben a nedvesség felhalmozódhat és kórokozókat keltene. A természetes és mesterséges kőnek nincsenek káros váladékai, amelyek nem befolyásolják a családtagok egészségét.

A padló és a falak felületének mesterséges kőbeakasztásakor kiválóan kiegészül az asztal. Ez nem csak egy további funkcionális területet teremt, hanem vizuálisan bővíti a fürdőszobát. A szabálytalan formájú természetes vagy mesterséges kő szinte lehetetlen ugyanazt tenni, így biztos lehet benne, hogy a fürdő egyedülálló megoldást nyújt. Mindig lehetséges a különböző típusú kő egyesítése. A választás a fürdőszoba befejezésének ilyen módjára esett, mérlegelnie kell egy ilyen döntés hátrányait.

A sötét árnyalatú kő használata nagyszerű megoldás a nagy területeken, de nem alkalmazható kis helyiségben. Vizuálisan ez a kő még kisebb területet eredményez. Ezért a kisméretű fürdőknél jobb a gránit vagy hasonló anyag utánzása. A kilépés a szituációból töredékes befejezésként szolgálhat, amely lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy elemet. Például elkészítheti a fal vagy a padló szegélyét.

A befejező kő típusai

Természetes kő, amelyet a fürdőszobák díszítésére használnak, a következő típusok képviselik:

Azt mondják, hogy a használata az ilyen típusú kő a díszítés költséges lesz, különösen, ha beszélünk az utolsó három változat. Félig értékesek. Néhány fajta természetes kő hátrányos, ami a pórusok jelenléte. Ezek miatt szennyeződést okozhat, ami szinte lehetetlen eltávolítani. A természetes kő másik hátránya a jelentős tömeg. Nem minden fal alkalmazkodik ilyen terhelésekhez, ezt a tényt figyelembe kell venni a befejező módszer kiválasztásakor. E hiányosságok miatt sokan mesterséges kőt választanak. Fő típusai:

 • gránit;
 • akril kő;
 • kvarc agglomerátum.

Az összes ilyen típusú mesterséges kő több mint 90% -a természetes töltőanyagból áll, amelyet por vagy kis ásványi forgács képvisel. Különböző gyanták összetételét össze kell kötni. Az előny kevésbé súlyos, és az anyagban nincsenek pórusok. Ez egyszerűsíti a kőápolási folyamatot.

Befejező ötletek

A fenti kép egy érdekes fürdőszobai dizájnt mutat véletlenül. Természetes és mesterséges kő lehet. Annak ellenére, hogy aránytalanul alakú, aprított felületű, kiváló felületet lehet létrehozni megfelelő telepítéssel. Ha természetes anyagot használnak, akkor érdemes lakást kinyitni a nedvesség ellen. A design számos anyagi lehetőség kombinációjával rendelkezik.

Itt van egy másik érdekes példa a töredezett befejeződésre. Itt nemcsak díszítő, hanem gyakorlati feladatokat is ellát. Amint láthatod, hogy a kő falával van ellátva, amelyben van egy kandalló. Ennek a megoldásnak köszönhetően kiváló hőátadást, valamint a felület magas hőmérsékleten való ellenállását lehetett elérni. A fürdőszoba befogadása nemcsak pihentető hatást eredményez, hanem vizuális elégedettséget is, ami az égő tűz körül való elmélkedés folyamatában következik be.

A fenti kép egy példát mutat a természetes anyag felhasználásával készült teljes felületre. Ez a megoldás nem tetszik mindenkinek, de elég szépnek tűnik. Annak érdekében, hogy a szoba ne legyen zsúfolt vagy befejezetlen, a világításnak helyesen kell végrehajtania, ami ebben az esetben történt. A kis lámpák a kerület körül helyezkednek el és irányított fényt tartalmaznak, amely szükség esetén megváltoztatható.

Példa a funkcionális területre való összpontosításra. A felület tökéletesen tökéletes az asztallapra. A színek kontrasztja miatt nem egyesülnek. Felületként gipszkartonokat lehet használni, amelyek lakkokkal vagy természetes anyagokkal vannak bevonva.

Ebben a fürdőszobai megoldásban legalább négy típusú blokkot használnak. Az egyik ilyen gránit, amely részben falra néz. A falak és a padlók többsége márványos. A zuhanytálca partíciója vad természetű, a kavicsokkal bélelt zuhanycsarnok. Nincs egyensúlyhiány. Megfelelő megvilágítás és két tükör vizuálisan bővíti a szobát.

A fenti kép egy példa arra a tényre, hogy a természetes vagy mesterséges anyagokkal való befejezése kis fürdőszobákban is lehetséges. A fő követelmény a könnyű színek kiválasztása. Hófehér vízvezeték tökéletesen homokkővel. Minimalista kialakítás lógó elemekkel nem zavarja a helyet. Az effektust üvegfal és nagy tükör is hozzáadja. A mennyezet fehérben is készült, ami kiegészíti a képet és összhangban van az ajtóval.

Itt egy meglehetősen szokatlan megoldás, amely a szokásos macskaköveken alapul. Ha alaposan megnézed, akkor nem csak a belső térben, hanem a külső felületen is használják, így az átfogó kép jól néz ki. A padló természetes vagy önterülő kőből készül. A fényes varrásoknak köszönhetően a felület nem tűnik komornak. Ha macskaköveket használ, érdemes figyelni a mennyiségeire. Jobb kiosztani az egyik zónát, de nem alkalmazható a falon lévő szilárd kijelzőre, mivel az eredmény nem lesz különösen kellemes.

A fürdőszobában lévő világos belső tér márvány felhasználásával jöhet létre. Ez a projekt az ilyen anyagok teljes felületét használja. Az asztal tetejét úgy is választották, hogy illeszkedjen a képhez. A könnyű márvány tökéletesen ötvözött krómozott felületekkel vagy rozsdamentes acél elemekkel. Ha a padlót ugyanazzal a kővel borítják, akkor feltétlenül vegye figyelembe a fűtést, mert az anyagnak nagy a hővezető képessége.

Íme egy példa a gondos, de figyelemre méltó munkára. A díszítés rendszeres kavicsok. Gyakran nincs szükség megvásárlásra. Elég ahhoz, hogy a folyóba vagy a tengerpartra menjenek és ott hívják, ha megengedi a törvény. Célszerű ugyanazon méretű elemeket keresni, de a különbség nem jelent különösebb problémát, mivel az egyes elemeket ragasztóanyagba lehet fújni. A lyukak tökéletes megoldást jelentenek a fürdőszobában, mivel tökéletesen tolerálják a nedvesség hatásait. Az ilyen kivitelezés csak a ragasztó és a személyes idő költségeit teheti lehetővé.

Bár ebben a kialakításban a kő speciálisan ilyen módon van kialakítva, de példaként szolgál arra, hogy bizonyos esetekben nincs értelme arra gondolni, hogy a fürdőszoba elkészül. Elég, hogy használhassa azt, ami már ott van. A legfontosabb dolog az ízületek kezelésének megközelítése és a megfelelő vízvezeték kiválasztása. További ötletek találhatók az alábbi videóban.

Összefoglaló

Mint látható, a természetes vagy mesterséges kőből készült fürdőszobában végzett befejeződés számtalan különbséggel rendelkezik. Gyakran előfordul, hogy a helyiség hátrányai előnyöket jelentenek. Ha a falat téglával borítják és gipsszel megszórják, akkor ezt a hatást meg lehet legyőzni, ha a téglát késéssel lefedi, és feldolgozza a vakolat forgácsolását. A befejező anyagként olyan dolgokat használhat, amelyek néha csak a lábad alatt mozognak.

Hogyan készítsünk téglákat a saját kezünkkel: lépésről lépésre, fényképek, videó

Miért van szüksége téglafürdőre? Bármelyikben, még egy nagyon kicsi raktárban is, nem is beszélve a szupermarketről, elég egyszerű vásárolni egy szabványos méretű fürdőkonténert. De ez az, ahogy egy személy rendeződik - minél több választás, annál hosszabb ideig valami olyat keres, amely nem olyan, mint mindenki más, egyedülálló. Hogyan készítsünk egy téglagyártást a saját kezünkkel, lépésről-lépésre vonatkozó utasításokat, fényképeket és videókat - mindezt kínáljuk ebben az anyagban.

Előkészítő munka

A téglából készült fürdő gyártásával és építésével kapcsolatban ezekre az eszközökre van szükség:

 • szinten;
 • injektáló;
 • shvabrovka;
 • négyzet alakú;
 • kanál;
 • spatula.

Az első szakaszban el kell távolítani a régi fürdőt (ha van ilyen) és a padlóburkolatot az alapra (padlólapok). A munka elég időigényes. Különösen, ha ezt a helyet egészen a közelmúltig egy teljes vasúttal elfoglalták, akkor nemcsak a rendelkezésre álló épületeket és befejező anyagokat kell eltávolítani, hanem a csatornákat és a régi csatornarendszereket is.

Figyelem! Minden kommunikációt ki kell dolgozni és meg kell valósítani a téglaépítés megkezdése előtt, különben ez később nem lehetséges.

A fürdők falainak felépítése előtt telepítse a szükséges kommunikációs és csatornarendszereket. A lefolyó karbantartásának megkönnyítése érdekében a normál fürdőhöz szokásos pántok helyett egy zuhanycsapot szereljen be.

Fontos pillanatban ebben a szakaszban a helyiség mérésének elvégzése, a szerkezet kialakítása és a szükséges épület (befejező) anyagok kiszámítása.

Lépésenkénti fürdőépítési utasítás

A következő lépés a fürdő falainak felépítése. A téglák helyett gyakran használják a levegőbeton blokkokat. A kőműves habarcs az M400 minőségű cementből és vízből 3: 1 arányban készül. A téglákat, amelyeket munkához használnak, egy nap alatt áztatják a közönséges vízben, így a fektetés után nem veszi fel a felesleges vizet a megoldásból. A fektetés általában egy tégla.

Javasoljuk, hogy a varratok ne legyenek nagyon vékonyak (optimálisan - 8-12 mm), hogy erősítsék a csapágyfalakat. A felesleges habarcsot azonnal és óvatosan távolítsa el a varratokból, hogy a finomítóanyag egyenletesen legyen lefektetve. A befejezett munka több napig szárad ki.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a víz a fürdő padlóján befejezze a vizet, mielőtt a vízbe folyna, vízzárja a következő anyagokkal:

 • tetőfedő;
 • speciális polietilén fólia;
 • fémlemez.

Fektesse le a szerkezet alját egy törmelékréteggel vagy egy expandált agyaggal, majd öntsön betonhabarcsot és hagyja szárazon egy hétig.

A végső befejezése előtt a fürdő külső és belső falát óvatosan kell vakolni és felszínre kell helyezni a burkolóanyagot.

Finishing és bath bélés

És az utolsó szakasz az utolsó befejezése. A téglából készült fürdőt tetszés szerint díszítheti (ellentétben a standard fehér modellel). A kikészítés lehet elölről vagy cserépről. A medencék mozaik csempe tökéletesen néz ki.

A bélés a fürdő belsejéből kezdődik: először a padló, majd a belső és külső falak. Ragasztóanyagként cementoldatot vagy speciális csempeporokat használnak. A szárítás után néhány napig csak a varratok törlése marad. Az új fürdőt 3-4 napon belül használhatja.

Milyen előnyei vannak a téglafürdőnek?

 1. Eredetiség és nem szabványos forma.
 2. A lehetőség a gyönyörű és alkalmas a design dekorációs felület a betűtípus.
 3. Kényelem a használatra - a do-it-yourself kád kissé mélyebb lehet, mint a szabványos modell.
 4. Hosszú távú használat (minden technikai kérdés figyelembevételével).
 5. Jelentős pénzügyi megtakarítások.

Vannak hátrányai - ha fel akarjuk szüntetni a szerkezetet, sok munka lesz.

Mesterséges kő a fürdőszobában: jele a jó íz vagy a felesleges?

Üdvözlet, elvtársak! Ebben a cikkben szeretném bemutatni Önt a szaniterek és faldíszek gyártására használt műkő fajtáira. Mivel az alázatos szolgád technikus és nem marketingszakember, a cikkben nem lesz reklám: a célom, hogy pártatlanul értékeljük az anyagok teljesítményjellemzőit, és összehasonlítsuk őket az ismertebb megoldásokkal. Tehát menj.

A mesterséges kő a fürdőszobai felszerelések és a falak díszítésének köszönhető.

Mi az?

A "mesterséges kő" általános megnevezés alatt olyan anyagok találhatók meg, amelyek jelentősen különböznek fogyasztási tulajdonságaikban:

 • Az akril műkő ásványi töltőanyag (kőliszt), alumínium-hidroxid, metil-metakrilát, polimetil-metakrilát és pigmentek összetétele. Az akril kő tipikus hőre lágyuló; minden termék abból formázott formában készül.
  150 ° C feletti hőmérsékleten a kötőanyag kezd lágyulni, így az akril kő nem tolerálja a hőt. Az anyag meglehetősen ellenáll az ütőterhelésnek, de alacsony keménységű: könnyű karcolás, ha koptató tisztítószert és még kemény szivacsot is használ. Ezenkívül nem tolerálja a savakkal és a lúgokkal való érintkezést;

Akril kőfürdő.

Általánosságban, a "kőmosó a fürdőszobában" elnevezésű, akril kőből készült mosdót takar. Ezenkívül WC-tálak és asztallapok gyártására is használják.

 • A kvarc mesterséges kő a neve teljes egészében kvarc alapú. A kvarc aránya - az egyik legtartósabb természetes eredetű anyag - 91-93 térfogatszázalék, a maradék pedig poliésztergyanták és pigmentek.
  Az akril kvarc kőből termelési technológiája (magas hőmérsékleten vibropresszálással készült), nagy nyomószilárdság (2200 kg / cm2), hőállóság (legalább 200 fok), lúgok és savak ellenállása;

Durva töltőanyagon alapuló kvarckő.

 • A mázas öntés lényegében egy akril mesterséges kő, amelynek durva szemcsés marmori zsiradéka van. Kombinálja a márvány és az agresszív közeg instabilitását az akrilgyanta törékenységével és alacsony hőállóságával szemben;
 • Természetes kő utánzatának (különösen a kő alá helyezett fürdőszobai csempe) befejezése általában egy kőtörmelékkel és pigmentekkel rendelkező portlandcement nyomása. Gyakran olcsó cserép, amelyet a cementhabarcs egyszerű öntésével állítanak elő. A természetes anyag utánzata csak egy jellegzetes rongyos felületre csökken, egyenetlen forgácsokkal;

Öntött cserepek a kő alatt poliuretán formában.

 • Végül az olcsó fürdők gyártása a következő összetételű nyersanyagokat használja:

Hangsúlyozom: egy tipikus olcsó kőfürdő természetes ásványi anyagok használata nélkül készül. Lényegében különbözik az akrilaktól csak színes és alumínium - alumínium - hidroxid Al (OH) 3 - tól.

Ismerje meg a mintákat

Most vizsgáljunk meg több érdeklődési kategóriát a piacról. Meg kell vizsgálnunk a vízvezeték szerelvények és a befejező anyagok árait és alapvető jellemzőit.

fürdő

Bath Fama stílus "Gabriela 2".

Fürdő Burlington Sontuoso Clearwater.

mosási lehetőség

Belux Eureka 60.

WC-tálak

Az eladó a potenciális vásárló számára minimális információt nyújt:

 • WC-tál anyaga - öntött márvány;
 • Teljes méretek - 68 x 37 cm;
 • A csomag tartalmaz egy ülést egy mikrolift és szerelvények egy tartály dupla leeresztő gomb;
 • Az ár 20.922 rubel.

A képen - a WC WC Atrium 56h38.

Az előzőhez hasonlóan ez a további WC-csésze öntött márványból készült. A beszerelést, a rejtett tartályt és az ülést külön vásárolják meg. A készülék ára 18480 rubel.

Kővel szemben

Mesterséges kő Alibek.

Ez a természetes kő utánzata 1375 rubel / négyzetméter. Az anyag ellenáll a víznek, és használható nedves területek (beleértve a fürdőket) befejezésére, homlokzatként vagy pincében.

Szubjektív értékelés

Most megpróbálom a fentiekben ismertetett megoldásokat meghozni a cikk elején ígért elfogulatlan értékelést. Kezdjük egy édes ételgel - dicsérettel a gyártóknak.

Feszített öröm

Szépen. Elegáns. Szokatlan. Az a személy, aki ugyanabban a szovjet stílusú apartmanokban nőtt fel, standard öntöttvas káddal és fajansz mosdókkal, a műkőből készült vízvezeték erős benyomást kelt.

Díszkő a falakon abszolút dekoráció lesz a fürdőszobában.

Az ásványi kompozit szerelvény magas hőkapacitást és alacsony hővezetést eredményez. A gyakorlati oldalon ez azt jelenti, hogy a hideg fürdő megérintése nem lesz kellemetlen, és a benne lévő víz nem fog lehűlni sokáig.

Akril kő viszonylagos lágysága miatt csiszolható és polírozható. A zsetonok kiküszöbölése érdekében rendelkezésre állnak javító készletek, beleértve a maszkírozást is, amely megfelel az egészségügyi felszerelésnek.

Végül minden tulajdonos észreveszi a teljes zajhiányt víz beírásakor vagy mosdó használatakor. A vastag és masszív falak teljesen elnyelik az akusztikus rezgéseket.

Az acél fürdők gyártói kénytelenek a szigetelőlap porózus gumit használni.

Ez sajnos a jó hír véget ér.

A porban

A fentiekben idézett öntöttvas márvány, akril és kvarc kőzetekből álló minták költsége. És most, a kontraszt érdekében, helyi (Sevastopolt) és tényleges árakat adok az írás idején (2016 augusztus) ugyanazon tárgyakból más anyagokból.

Kívánatos, az online áruházakban még alacsonyabb árakat talál.

A nyilvánvaló következtetés: minden mesterséges kő nagyon drága anyag.

Talán a vásárlást kivételes teljesítmény vagy egyszerű telepítés indokolja?

Az utóbbi feltevés részben indokolt: szilárd tömege miatt egy ugyanabból a márványozott márványból származó fürdőt nem kell a falhoz rögzíteni. Az akril és acél fürdők további rögzítést igényelnek: ha ilyen eszközre hajolsz vagy hajolsz, akkor valószínűbb, hogy megpróbál felborulni.

Az akril és a kvarc kádak saját kezű mosdókagylójának és mosdójának felszerelése nem különbözik más vízvezeték szerelésétől.

Az egyenetlen szélek miatt a kő alatt lévő fürdőszoba cseréje megköveteli a szomszédos elemek alakjának kiválasztását, ami jelentősen lelassítja és bonyolítja a telepítést.

A szomszédos kövek elhelyezésekor formában és méretben kell felvenni.

 • Kádba vagy mosogatóba süllyesztve, a Zelenka vagy a jód megállíthatatlan foltot hagy rajta. Csak a felső anyagréteggel távolítható el. A porcelánon vagy a fajanszon nem lesz nyom;
 • Mi lehetne rosszabb, mint a teljes földszinten való szállítás, ami nem illeszkedik a leszállóhelyek méretéhez és egy nagyon masszív fürdőbe? Csak egy azonos méretű és súlyú, törékeny fürdőt emel. Mi van a mesterséges kő esetében? Nem csoda, hogy az üzletkötők lakáshoz való hozzáadásának költsége általában legalább 1,5 ezer rubel;
 • Az öntött márványból készült fürdők sok tulajdonosai panaszkodnak a repedések repedésszerű megjelenésére. Megjegyzés: ez nem a nehéz tárgyak esése miatt okozott kárról szól. A kipárolgás területén a fürdő megtörése gyakran előfordulhat véletlen rúgással az ősszel;
 • A fürdőben lévő karcolások néha akkor is fennmaradnak, amikor a kutyát az utca felől mosítják. Valami váratlanul a "kő" termékekért, ugye? Igen, meg lehet karcolni a karcolásokat, de egy tipikus háziasszony egy hónap alatt aligha élesen fúróval vagy csiszolókészülékkel érezhető;

Polírozó mosogató a pulttal.

 • Az akril kő felületét gyorsan mész és rozsda szennyezi. Az eltávolításhoz a gyártó utasításai előírják a... szappan és ammónia használatát. Az akril kő, ahogy emlékszünk, nem ellenáll az agresszív médiának;

Kegyetlen észrevétel: ezeknek a szavaknak a megírása után egy akril fürdő felé vetettem szemrehányásomat, amely tökéletesen tolerálja a savak és a lúgok oldatával történő tisztítást. A kerámiák (porcelán és fajansz) szintén tisztíthatóak bármilyen agresszív készítménnyel.

 • A kád díszítő mesterséges kő díszítésével a falat ugyanazon mészkészletről tisztítva tisztázhatja az átkot. Ha egy sima csempeből könnyedén és természetesen eltávolítjuk a "Fehérség" és a szivacs segítségével, akkor esetünkben óvatosan tisztítsuk meg az egyenetlen és durva felületet egy merev ecsettel.

A kötény sima csempe tisztítása nem igényel semmilyen erőfeszítést és néhány percet vesz igénybe.

Következtetések? Bevallom, hogy a szépség áldozatot követel. De az esztétika kedvéért jelentős mennyiségű pénzt és sok időm, hogy gondoskodhassak a vízvezetékről és a befejezésről... Kétlem, hogy ez jó ötlet.

Ezért a házamban és a falburkolásban lévő fürdőszobákban, valamint a vízvezetékben nagyon hagyományos:

 • A falak sima csempeburkolatúak;
 • Akril kád és zuhany;
 • A mosdó és a WC-tálak fajansz és porcelánból készülnek.

A házam egyik fürdőszobája belsejében.

következtetés

Remélem, hogy az érvelésem megóvja a tisztelt olvasót a reklámmal kapcsolatos túlzott hiúságtól. Mint mindig, a további figyelemre méltó anyagok is videót biztosítanak ebben a cikkben. Ossza meg a saját tapasztalatait a megjegyzésekben. Sikerek, elvtársak!

A kavicsok padlója a fürdőszobában: áttekintés a szokatlan bevonat 3 módjáról

A fürdőszoba regisztrálásakor a tenger stílusa különösen népszerű. És ez teljesen kiszámítható. Vízkezelések, magas páratartalom - a fürdőszoba mindezen tulajdonságai maguk teremtették a pihenés és a meleg tenger gondolatát. Ezen túlmenően a tengerészeti témakörbe való merülés javítható a helyiség megfelelő kialakításával. Hatékony tervezési technika - tengeri vagy folyami kavicsok használata a padló felé nézve. Még a padló egy kis része, kavicsokkal szegélyezett, szokatlanul néz ki, és eredetiséget ad a fürdő teljes belsejébe. Beszéljünk arról, hogyan lehet egy kavicsos padló és hogyan lehet saját magunk csinálni.

A kavicsok kis kövek a tengerek és a folyók partján. A víz hatására természetes "vágásnak" vannak kitéve, a sarkok simításával. Ezért a kavicsok alakja mindig lekerekített, és ez lehetővé teszi a burkolat további feldolgozás nélküli felhasználását. De az előnyök nem érnek véget. Itt találja a többi kavics előnyeit:

 • Nedvességállóság, alacsony porozitás. Ez lehetővé teszi kavicsok elhelyezését a magas páratartalmú helyiségekben, anélkül, hogy félne az anyag károsodásától.
 • A színek széles választéka. Ennek köszönhetően különböző bélésválasztási lehetőségeket lehet létrehozni. A kavicsok természetes színei fehérek, bézs, szürke, fekete, barna, bordó, kék, zöld.
 • A kavicsos padló masszázs hatással van a lábakra.
 • A kavicsokat más burkolóanyagokkal (csempe, fa, mozaik) kombinálhatjuk, eredeti kompozíciókat készítve.
 • Kis ár.
 • Egyszerű telepítés.

A kavics padlózat különböző változatokban hajtható végre:

 • Egy külön kavicsból. Ebben az esetben a kövek színben és méretben illeszkednek, ragasztóval ragasztva, és a varratokat dörzsölik.
 • Kavicsos mozaikokból. Ebben a kiviteli alakban a kavicsokat eredetileg az üvegszál négyzetére ragasztották. A tervezők már felvetették a kövek kombinációját a méret és a szín tekintetében. Elég, ha a csempéket a padlóra ragasztja, rendes cserépragasztóval.
 • Kavics szőnyeg formájában. A szövetre vagy gumira ragasztott kavicsok mobil matracként használhatók bárhol a fürdőszobában.
 • Tömeg formájában. A nagy fürdőszobákban, a kavicsok, mint dekoráció, öntik nyílt fülkék közelében a falak. A kövek rögzítésre vagy rögzítés nélkül használhatók.

Tekintsük a legegyszerűbb lehetőségeket a kőből kijuttatott padló elkészítéséhez saját kezűleg.

Kő a fürdőszobában - 44 fotó

Kő a fürdőszobában mágikus hangulatot teremt az ókorban és a természetességben. Díszíti, melegíti, megnyugtatja.

Stone a fürdőszobában - fotó ötletek

Bemutatjuk 44 ötletet a lenyűgöző, kezeletlen kőszobai tervezéshez. Számos modern anyag használata nem tűnik természetesnek. Az új csempe, bútorok, berendezési tárgyak, készülékek csak csodálatosak, de a fürdőszobát kiszámíthatóvá és unalmasabbá tehetik.

A természetes elemek használata csodálatos módja annak, hogy fényűző megjelenést adjon a fürdőszobának. Például a nyers kő használata egy pillanatra megváltoztathatja a fürdőszoba egész megjelenését. Elképesztő, hogy sok módja van ennek. A valódi kövek falra vagy padlóra történő díszítésén túl a kádakból, mosogatókból és csempékből is vásárolhat. Bemutatjuk Önnek a stílusos fürdőszobákat, amelyek természetes kőből készültek. Látni fogja, milyen szépek.

Dekoratív kő a fürdőszobában.

A szerző története a vevőről a fürdőszoba javításáról és a dekoratív kő használatáról.

- A felesége feladata egyértelmű volt - három hónapon belül, hogy javításokat végezzenek a fürdőszobában és a fürdőszobában. - Három hét, és szülni tudsz - hallotta vissza. Abban az időben vártuk a mi babát, amely ma már majdnem két éves. Előretekintve elmondom, hogy a javítás két hónapot vett igénybe.

Mindenekelőtt egy 2,6 m2-es standard fürdőszobát készítettem, amelyben a régi fürdőkádat jobbra (az ajtókkal szemben álltam), a mosdót - a fal közepére, a mosógépet - a kamrába helyeztem. Az ilyen permutációknak köszönhetően biztonságban két és fél ember lehet egyszerre a tükörben, ami hatalmas plusz, ha több lány van a családban.

Úgy döntöttek, hogy lemondanak a víz-, turbófürdőkről és egy normál fürdőt. Egy kisgyermekkel nem tudom elképzelni, hogy a fürdő nélküli emberek milyenek.


Mindent megtalál, amire szüksége van az interneten. Egyébként nehéz volt egy keskeny, de hosszú mosogatót találni, amely nem szabványos méretű.

Letépte az összes régi csempét, felszedte a vízvezetéket, megvizsgálta a falakat, bevonta az összes csövet polipropilénnel, átvezette a földelő vezetéket a fürdőbe, a kifolyóba és a jövő kazánhoz (a WC-ben van).

És akkor felmerült a kérdés, hogy mi a helyzet a falakkal? Cserép, néhány hétet választott, és az a jó, amely egy mesterséges kőre bukkant. Egyhangúlag döntött a kő javára. Kerestem egy cementből készült kőből, nem vakolatból, érdekes alakból, és lehetőleg közvetlenül a gyártótól vásárolhattam. Egy ilyen kő található a cég "feudális". Egyszerűen megfogalmazza, elrejti a falak szabálytalanságát


A második felében a fürdőszobában egy csík csempézett. A padlón egy szabálytalan tárgyú csempe volt - olyan volt, mint a múltban mosogató. A titok az, hogy egy durva csempe sokkal melegebb, mint egy lapos, és a hőt el lehet hanyagolni.

A fürdő ideális esetben öntöttvas, rosszabb acél Kaldewei, és minden más még rosszabb. Az anyagi állapot és a különleges méret miatt választottam egy acél Roca fürdőt. Két év múlva azt mondom - a fürdõ jó. Az egyetlen dolog, hogy az alsó nem rohant, még ragasztott több réteg ragacsos vastag szalaggal.

Vízvezeték - Teka, mosogató - Laufen.

A tükör szokásos, azonnal lyukakkal.

Elrendelte az asztalra vágást a szekrényen, a mattot az alumínium profilba helyezte. Természetesen a faforgácslap nem a legjobb megoldás, de ma minden rendben van a bútorokkal. A tükör hátsó oldalát ragacsos szalaggal ragasztottam, ha megtört, nem apró darabokra tört.

Becslések: kád - 130 dollár, keverők - 150 dollár, kő - 220 dollár, csempe - 250 dollár, stand - 100 dollár, mennyezet - 50 dollár, tükör - 40 dollár, mixek - 100 dollár. Körülbelül 1200 dollárt költöttek a fürdőszobában. A kellemes ár a legjobb befejezési és kézzel végzett munkának a keresése volt (az oktatás által nem vagyok építõ). Köszönjük a YouTube-ot és a megfelelő helyről!

Kommentár technológus, Sergei Klimovich.

A magas páratartalmú helyiségekben, például a fürdőszobában, díszes kővel, a kő felszínén folyadék csöpöghet. A kiáradás természete a kalcium-hidroxid kimosódását jelenti a kő térfogatának vízzel és a kapillárisokon át a termék felületére. A levegővel való kölcsönhatás során a kalcium-hidroxid kalcium-karbonát (fehér) lesz, amely vízben oldhatatlan. Ez sóz. A vízben oldódó kalciumvegyületek átvitelének időtartama legfeljebb három év lehet. A képződés elkerülése érdekében szükséges a "kapilláris" beillesztése. Ez lehetővé teszi, hogy vizet repellenseket készítsünk, amelyek széles skáláját bemutatjuk a piacon. Víztaszító szer kiválasztásakor tisztázni kell annak lehetőségét, hogy lakóhelyiségekben használják. A víztaszító használatára vonatkozó utasítások pontos végrehajtása lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül elfelejtsük a kiáradás problémáját.

A természetes kőből készült mosdó saját kezűkkel


A természetes kőből készült mosdókagylók és mosogatók megvitatásakor rendszerint egy tervezési projektet és egy kőfaragó szakmai munkáját veszik alapul. Speciális eszközök és készségek fegyveresek ezen a területen.
Ennek megfelelően az így kapott termékek komoly pénzt érnek - mivel nem mindenki tud vásárolni egy természetes kő mosdót és kiegészíti a fürdőszobai bútorokat.

Mindeközben mindent nem olyan kritikus. És a legegyszerűbb, szilárd gránit sziklákból készült mosdót a saját kezeivel szinte minden ember végezheti el. Ha elég szerény eszközkészleted van - csak néhány óra.
Ezt a kijelentést egy fiatal amerikai kézműves igazolta, melyet online Samurai Carpenterként ismertek el. YouTube-fiókjában videóutasítást írt fel arra vonatkozóan, hogy hogyan alakíthatja ki egy nagy és alakítatlan kőblokkot egy eredeti mosdókagylóval 4 órán belül.


A kézművestől lézerszintet alkalmaztak, egy körfűrészt egy kőre (gyémántlemezzel), amellyel kezdetben hornyokat készítettek egy tálhoz.

Aztán egy kalapácsot és egy vésőt, amellyel kivett egy extra (fűrészelt) kőt. És a daráló - egy gyémánt tárcsával is, amely a kapott felületet szintetizálta és polírozta.

Az ütvefúró egy olyan befejező eszköz lett, amelyet egy kőmosó kinyitására használtak. Ezután az építményt állandó helyére helyezték, és a szokásos szaniter kiegészítők segítségével csatlakoztatták a szennyvízcsatornához.


4 óra alatt elkészült a természetes kőből készült mosogató kicsi, és talán nem a legkényelmesebb. Azonban, amikor megpróbálják megismételni a munkát, senki sem zavarja, hogy válasszon nagyobbat. Tegye a mosogatót nagyobb méretűre, és ha szükséges, gondosan hajtson felületével kiegészítő eszközökkel.

Ez sokkal olcsóbb, mint a késztermék vásárlása a vízvezeték-szalonban, vagy megrendelés a kézművesektől. És a fürdőszoba belseje, melyet a márvány mosdókagyló készít, biztosan kiegészíti és felfrissül.
És persze, a munkafolyamatban nem szabad megfeledkezni a biztonságról...

Fürdő kő és kő burkolólapok (19 fotók)

Fürdőszoba - az egyik legfontosabb és legfontosabb hely a házban. A fő jellemző a szoba magas páratartalma. Ezért a fürdőszobában kell azokat az anyagokat kiválasztani, amelyek nem félnek a nedvességtől és nedvességtől, nem lehet penész és gomba. Ez az anyag egy dekoratív kő. A cikkben megvizsgáljuk, hogy a mesterséges fürdő kádja milyen jellegzetességekkel rendelkezik, és megtudja, milyen dekoratív kővel díszítik a fürdőszobát.

Az anyagok előnyei a fürdőszoba tervezésében

Tekintse meg a kőburkolat előnyeit a fürdőszoba tervezéséhez.

A dekoratív kő - természetes vagy utánzat - a megnövekedett szilárdság és tartósság miatt különböztethető meg. Nem fél a mechanikai sérüléstől, nem fél a magas páratartalomtól. Ezek az előnyök teszik a díszítő mesterséges és természetes kő egyik legkívánatosabb anyagok befejező a fürdőszoba. És a megfelelő bútorok és kiegészítők csak kiegészítik a kőfelületet.

A kő díszesnek tűnik, díszíti a padlót és a fürdőszobát. A természetes kőfürdők stílusos és fényűző bútorok.

Változatok dekoratív kő már olyan sok, hogy szükség lehet egy külön konzultáció a tervező határozza meg a végső célba. Minden évben, a gyártók előállítani számos új gyűjteményeket, amelyek közé mindenféle színek, textúrák, minták, kiegészítők, így a választás bonyolulttá teheti csak a bőség, és minden bizonnyal nem hiányzik a tartományban. Ezenkívül a kivitelezés azt feltételezi, hogy a bútorok és kiegészítők illeszkednek az alaptervhez.

Mesterséges dekoratív kő meglehetősen megfizethető. Ezenkívül a mesterséges kő minden olyan bizarr formát kaphat, amely segít a legeredetibb és szokatlan formák megvalósításában. És a megfelelő bútorok is díszítik a belső.

Ha a mesterséges és a természetes anyagot választja, akkor meg kell jegyezni, hogy a mesterséges csempe sokkal könnyebb az öntött próbatest tömegénél - ez megkönnyíti annak telepítését.

Dekoratív kő, hogy ki a belsejét a fürdőszobában minden, amit akar - és a fürdőkád, a falak és a padló és a falak, és a pulton és a mosogató, és még bútorok.

nyalánkság

 • A dekoratív természetes kő a nemesi szobát adja, elegánsnak és gazdagnak tűnik. Az ilyen fürdőszobai burkolat ékesszólóbb, mint bármelyik szó, bizonyítani fogja a tulajdonos szilárd pénzügyi helyzetét.
 • Az anyag védi a falakat a káros gombák megjelenésétől és a penészen. Az ilyen "növényzet" rosszul néz ki a belső térben, és tönkreteheti a tervezést. De ez nem fenyegeti a kőzetet.
 • Különböző típusú kőburkolatok adnak szobát egy csinos, stílusos megjelenés.
 • A modern díszítő kő választása lehetővé teszi, hogy a tervezés során a megfelelő termékeket kiválasszák.
 • A díszkőből készült csempe nem fél a nedves fröccsenéstől, és a nedves, mechanikus terhelés nem szörnyű. Az ilyen furnérozás, még ha természetes kő utánzása is, valóban "örök" anyag.
 • A kő nem okoz allergiát, nem toxikus, nem okoz radioaktív hátteret. Ez különösen érvényes a mesterséges burkolólapok kikészítésére.
 • Ha a természetes kő díszítő meglehetősen bonyolult kezelése, a mesterséges termékek könnyen telepíthető, nem hoznak létre a port, tedd az anyagot a padló és a falak is, maga a tulajdonos.
 • Lehetőség van kőfürdő, munkalapok vagy mosogatók megrendelésére. A fürdőszobában tetszőleges stílusban és ízléssel díszítheti a lakberendezést, amely alkalmas bútorokkal és kiegészítőkkel díszítő kővel kombinálva.
 • Az anyagnak antibakteriális hatása van. A csempe egy öntött kő nem igényel nehéz elhagyni.
 • Díszkő - tartós és durva anyag. Ha szeretné, hogy felkészítse a fürdőszoba falai különböző polcok, szekrények és polcok tárolására fürdőszobai kiegészítők, akkor ne aggódj - gránit, márvány vagy műkő falak ellenáll minden bútorok és kiegészítők.
 • A dekoratív öntött kő dekorációjának felhasználásával műalkotást készíthet a fürdőszobából. Valódi mesterművek - rajzok, dísztárgyak, minták készítése lehetséges. Természetesen egy ilyen design nem fog kivitelezni a szakember segítségét. De az eredmény nagyszerű lesz, különösen akkor, ha kiválasztja a megfelelő tartozékokat és bútorokat.
 • A különböző textúrák és minták kövek kombinációjának köszönhetően a design eredménye nagyon eredeti és érdekes. Tehát, a padló lehet egy utánzás a gránit vagy márvány és a gyönyörű csempe.

ellenérvek

Az előnyökkel együtt meg kell határozni ennek a befejező anyagnak a hátrányait.

Dekoratív befejező kő, mint a csempék, különösen ha sötét árnyalatúak, nem alkalmas kis fürdőszobák véglegesítésére. Ahogy a vizuális benyomás keletkezik, akkor egy szoros erőd falában találod magad. De a kő használható egy kis helyiségben, mint nem a fő, hanem egy további anyag, hogy árnyékolja a szépség más dekoráció. Például kőburkolat díszítést lehet készíteni a padlón, vagy kiválaszthatja a megfelelő tartozékokat.

A dekorációs kő díszítésének költségei, különösen - természetes vagy öntött - meglehetősen magasak.

Fürdőszoba - az egyik legfontosabb és legfontosabb hely a házban. A fő jellemző a szoba magas páratartalma. Ezért a fürdőszobában kell azokat az anyagokat kiválasztani, amelyek nem félnek a nedvességtől és nedvességtől, nem lehet penész és gomba. Ez az anyag egy dekoratív kő. A cikkben megvizsgáljuk, hogy a mesterséges fürdő kádja milyen jellegzetességekkel rendelkezik, és megtudja, milyen dekoratív kővel díszítik a fürdőszobát.

Különlegességek

Mint egy természetes anyag, például fajok leggyakrabban használt a gránit, márvány, kvarcit, homokkő. És még díszítő természetes féldrágakő - ónix, malachit, jáspis, stb De ez természetesen nem a legolcsóbb öröm... A teljesen természetes anyag díszítéséhez a fürdőszoba költsége igen drága, az utánzás olcsóbb lesz. De a szépség természetes termék használható, hogy a szoba több csillogás és a luxus, elfogyasztó kiegészítő anyagok, illetve a cserép vagy csempe. Például, szögletes vagy egyenes kád műkő, vágott ónix vagy gyöngy, akkor nézd varázsütésre.

Természetes márvány, mészkő, onyx vagy travertin kiváló antiszeptikumok. Ezért az ilyen csempével díszített fürdőszobában is gyógyulni fog. Ezenkívül a márvány és az onyx különböző színekkel rendelkezik, továbbá szokatlan kombinációk is vannak. Ez segít abban, hogy a fürdőszobát eredetinek adja, ellentétben a tervezés minden részletével. Ha értékel egy egyedi stílust, akkor válassza ki ezeket a gyönyörű anyagokat, amelyeket bútorok és kiegészítők díszítésére is használhat.

Összegezve az eredményeket, és összefoglalja, amit a dekoratív kőlapok kikészítőanyagként anyag a fürdőszobában egy esztétikus és praktikus megoldás, hogy jól néz ki a terv a modern lakások.

A fürdőszoba belsejében szinte bármilyen típusú befejező kőanyagot használhat. Ezek közül a legelőnyösebb termékek, mint például:

 • Csiszolt kő durva, néha - elég éles szélekkel. Ez az anyag nagyon dekoratív a belső térben, de telepítéséhez szakember segítségére lesz szüksége.
 • Fűrészelt kő. Ez az anyag sima, sima vágású, ezért a velük való munka sokkal kellemesebb és könnyebb, mint egy zúzott díszkő. Azonban a belső tér kevésbé lesz eredeti, bár kétségtelenül nemes és vonzó.
 • Természetes kő. Ez a csempe különböző sziklák természetes anyagából készült. A dizájn segítsége igazán fényűző.
 • Utánzata. A leggyakoribb lehetőség. A tudomány és az alkalmazott technológiák modern fejlõdése eddig elôre haladt, hogy a szimulált gránitot gyakran lehet megkülönböztetni a jelenbõl a helyiségek tervezésében.

ajánlások

Fontos tanácsokat találni, amelyek segítenek a természetes kőfürdő megfelelő megszervezésében.

Miután kiválasztotta a kőt, mint a fürdőszoba fő befejező anyagát, ne felejtsük el, hogy ezek a termékek hozzáadják a sötétséget és a szoba árnyékát. Ezért szükséges megvilágítani a világítás tervezését. Ha csak egy mennyezeti lámpát akaszt, akkor valósághű érzést kap a "kőzsákban" való tartózkodásra. Jobb, ha többszintű világítást használunk, ami segít a fürdőszoba sötétebb sarkainak kiemelésében. Ez lehet egy központi mennyezeti lámpa, kombinálva egy lámpatest a mosogató fölött. Ez a duó kiegészül a mennyezetre szerelt spotlámpákkal. A lámpák akár a padlón is lehetnek - de csak azokban a helyeken, ahol a fürdőkádból vagy a zuhanyzóból kifröcsönnek.

Csak a sötét árnyalatú öntött kő a fürdőszobában nem ajánlott. Egy ilyen eszköz egy kis helyiségből egy kriptát készítene. Alternatív sötét és könnyű anyag (túlsúlyos fény). A sötét kő és a könnyű elemek is kiegészíthetők: kiegészítők, bútorok, vakolat, padlóburkolatok.

A fürdőszoba padlóján élve zöld növényekkel cserepeket vagy kádakat helyezzünk el - a szoba belsejét kellemesebbé és gyönyörűvé teszi. Trópusi virágok és pálmafák különösen alkalmasak a fürdőszobának - jól érzik magukat a szoba nedves és meleg hangulatában. A medálok is jól néz ki a fürdőszoba kialakításában.

Ha egy tipikus lakóházban lakik, akkor biztosan a fürdőszoba benne van. Ebben az esetben használhat kő a fürdőszobában, de nem csempézheti az egész fürdőszobát, csak néhány részét. Például díszítheti a mosogatót és rendezheti a padlót. Vagy válasszon bármilyen más kombinációt. De fontos, hogy egy kis helyiségben a kőzetet egy másik anyaggal kombinálják, különben a szoba vizuálisan még kisebb lesz.

Kiváló minőségű utánzás gránit vagy márvány felület átalakíthatja a fürdőszobát egy királyi kastélyba. A legfontosabb dolog - a megfelelő színkombináció kiválasztása a belső térben. Ne törekedjen élénk színekre, lehetőleg semleges, de nemes léptékű cserépre. Nyugodt design és sarokkád - azok a trükkök, amelyek segítenek a terem bővítésében.

Ha a kvarc agglomerátum alapú termékeket választja, akkor gondoskodjon arról, hogy a fürdőszoba belseje zökkenőmentes, sima felület legyen, sima és elegáns, kellemes tapintású. Ezenkívül ez az anyag jól néz ki, és a fürdőszobában szép megjelenést kölcsönöz. Ez a kő tartós és nagyon tartós, alkalmas padlóburkolatként.

Fontolja meg, milyen gondossággal kell ellátnia a fürdőszobát öntött öntött kő bevonattal.

 • Ne tisztítsa a felületet csiszolóanyagokkal - porok, stb. A legjobb a gélek, krémek és egyéb lágy anyagok használata, amelyek nem károsítják a bútorokat, kiegészítőket, a padlót és a falakat, nem hagyják el a karcolásokat.
 • Kemény szivacsok és fém kefék az öntött kő tisztításához szintén nem alkalmasak.
 • Nem szükséges vágni semmit a bevonat felületén.
 • Az anyag érzékeny a hirtelen hőmérsékletváltozásokra.

Kavicsok a belső térben - remek anyag a stílusos kialakításhoz.

Helló kedves olvasók! Az ilyen megfizethető anyagok, mint a faágak, a kagylók és a folyami kavicsok, nagyon népszerűek nem csak a professzionális tervezők körében, hanem az olyan emberek körében is, akik kedvelik az önálló embereket. Korábban már áttekintettük a kagylók és az ágak dekorációját, de a mai cikket kavicsokra fordítjuk. Ezek a kicsi kavicsok önállóan összeszerelhetők a legközelebbi folyó ágyán, megrendelhetők online, vásárolhatók a piacon vagy valamilyen épületrészlegben.

Kavics a belső - használati lehetőségek.

1. Kavicsokkal díszített váza.

Egyszerűen kitöltheti az üveg átlátszó vázát kavicsokkal vagy bonyolultabb módon, és kívülről díszítheti a vázát. Ehhez szükség van arra, hogy egy csupor Pringles chips, vegye fel a kis kövek kerek, híg shtukaturochnuyu habarcs, alkalmazza a kapott keveréket a tartály chips és elmélyíti az egész felületén a kövek, hagyjuk száradni 24 órán keresztül.

Kavics a belső fotó

2. Kavicsos kandalló dekoráció.

Nézze meg, milyen hatékonnyá válik a különféle méretű kövekkel díszített fal, és hogy egy fal dekoratív kandalló tökéletesen keveredik - csak szemmel látható szemmel. A kövek használatának másik módja az, hogy díszítse a kandallót, csak gyengéden feküdt a kövek körül a láng.

3. Az étkezőasztal dekorációja.

Egy egyszerű módszer az ebédlő asztal díszítésére csak a lógó asztalra helyezett köveket lehet tulajdonítani, a globálisabb díszítés pedig az asztal előkészített mélyedése, amely végül üveggel borított.

4. Dohányzóasztal.

Hasonló módszer - a táblaszerkezet elmélyítésénél egy szép köves kört helyezünk el, és a tálcát felülről átlátszó üveg borítja. Ez a tábla tökéletesen kiegészíti a belső, a country, az ökot, a skandináv, az afrikai és minden modern belső tér stílusát.

5. Kövek gyertyákkal.

A vízben töltött, lebegő gyertyákkal kiegészített, áttetsző vázák nagyon látványosak. Egy romantikus vacsorára jobb, ha nem gondolkodsz egy dekorációról.

6. Szőnyeg kövekből.

Valójában vannak kész szőnyegek kavicsokat utánzó felületekkel, de egy ilyen szőnyeg önállóan megtehető. Gumírozott réteget viszünk fel, ragasztópisztollyal és sok különböző méretű, szép kövekkel, amelyeket az elkészített gumi felületre ragasztunk.

7. A szél zenéje.

Meg kell próbálnunk keresni a színes kövek, úgy tűnik, még látványosabb. Vékony fúróval fúrógépet készítünk, amelyet minden egyes köveken lyukakká teszünk. A kapott furat menettel van ellátva szegmensek átlátszó horgászzsinór kötve csomót alatt a kő, minden egyes szegmens vonalat, és a kő be van csavarva előformázott fa ág (egy lyukat fúrunk a száma vonalszakaszok kövekkel és a fedelet gubanc lakk).

8. Fal dekoráció - a szív.

Keretet készítünk egy szívből egy drótból, majd egy halászhálót vagy egy hálót veszünk a termékekből (ilyen általában mangó vagy pomelo árusítanak), vágunk egy hálót egy szív formájában - 2 db. Ragaszkodunk egy részhez a drótkerethez, töltsük be a hálót kövekkel, ragasszuk fel a hálószem második részét a tetején, hozzon létre egy jövőbeli felfüggesztést a drótból vagy láncból a szív tetején.

9. Álljon a forróság alatt.

Sűrű anyagból készítünk egy darabot, meghatározzuk a formát és a mérett, például úgy döntöttünk, hogy kerek alapot készítünk, kivágunk egy kört a szövetből, összeragasztunk különböző kövekkel, hagyjuk kiszáradni a termékeket és csodáljuk az eredményt.

10. Gyertyatartó.

A legegyszerűbb módja egy nagy kő bevonása, forró viasz felhelyezése és azonnal ráhelyezni a gyertyát, amint a viasz meggyűrődik, a gyertya nagyon tartósan tartja. Egy bonyolultabb módszer egy lyuk fúrása egy kőben, és egy gyertya behelyezése. Megjegyzendő, hogy nagyon nehéz kő fúrni, ezért javasoljuk az első módszer megtekintését.

11. Fotókeret vagy tábla.

Belefáradt a régi képkeretbe, frissítse a folyó kavicsok segítségével, csak a keret szélén tartsa a megfelelő kövekkel.

12. Fogantyúk fiókokhoz.

Fúrunk lyukakat a kis lapos kövek közé, fonjuk a zsineget, és rögzítjük a fiókokra. Nagyszerű új ötlet a dekorációhoz.

13. Lámpa kövekkel.

A házban van egy lámpa bizonyos kanyarokkal, amelyekben egy nagy kő illeszkedik, ami nem veszíti el a fáradt lámpa frissítésének lehetőségét, a példák az alábbi ábrán láthatók.

14. Az ajtó zárója.

Van egy teljes felülvizsgálat szentelt különféle hordozható ajtókulcsok, olvasható, de még nincs ilyen divatos dugó. Különösen szeretnék kiemelni vizuálisan egyszerű dugóval kövek és kötelek, hogy más-más alakú kövek, feküdt ki formájában egy piramis, méretre minden kő ragasztó pisztoly, csatolja a termék több réteg húr.

15. Kavicsokkal díszített szék.

Ha egy kis masszázs hatású székre vágyik, akkor kövesse a széket, köveket ragasztva a szék székéhez és hátsó részéhez egy ragasztópisztollyal, végül a kövek a székhez illeszthetők.

16. A jel - a házszám.

Egy csodálatos megoldás nem szabványos lemezek - házszámok gyártására. Vegyünk egy fából készült vagy fémlemezt, rajzolunk vagy írunk számokat egy ceruzával, elkészítünk apró kavicsokat, a házszámot kövekkel terítjük, majd felemeljük az egyes kavicsokat, és egy ragasztópisztollyal ragasztjuk fel a felületre.

17. Virágcserép.

Nagyon érdekes egy fazék, ahol sok kövek vannak, és nagyon kicsi a kövek, ugyanolyan méretűek és szélesebbek lesznek, minden kavicsot vastag cementhabarcsra rögzítenek, a munka minden bizonnyal kifogástalan, de az eredmény meghaladja a dicséretet.

18. Fürdőszoba.

A fürdőszobában a kavicsok a legmegfelelőbbnek tűnnek, mivel elsősorban a folyóhoz kapcsolódik, ami víz. A fürdőszobában kavicsos díszítéssel díszítik a falakat, padlót, mosdókat, WC-ket és fürdőket, mennyezetet. Az alábbi képen különböző példák olvashatók.

19. Folyosó.

A folyosón a padlót gyakran kövekkel díszítik, és a kavicsok egy speciálisan előkészített habarcsba süllyedhetnek, vagy egyszerűen a falak mentén speciális területekre önthetők. Példák tanulmányozhatók az alábbi fotókban.

Kavics a belső fotó

20. Konyhai kötény.

A kövekből készült konyharuházat nagyon szépnek tűnik, és már elkészült hálós ragasztott kövekkel, csak a fő falra kell rögzíteni. Ezenkívül van egy texturált csempe, amely kőfelület utánzatával van ellátva, a konyhai dekorációban is használható.

21. Kavicsok utánzása.

A folyami kövek textúrájának követése nem kevésbé népszerű, sőt, az ilyen felület gumírozott, így ideálisan alkalmas víz tisztítására. A kanapék, a fotelek kárpitozása ilyen anyagból készül, és a stílusos kerti bútorok felületére is kiterjed. Ezen kívül a belső tér kiegészíthető fotó háttérképek a kép a kövek, vagy egy padlószőnyeg hasonló mintát.

Hogyan készítsünk egy szőnyeget kavicsokból a saját kezünkkel:

A belsõ kavicsok nagyon érdekesek, stílusosak és frissek, és az anyag természete eredendõvé teszi a természetes együttérzést, amelyre a modern város ritmusában nem sok minden van. Barátok, talán már használta a kavicsok a dekoráció saját, ossza visszajelzést a megjegyzéseket, és ne felejtsük el, hogy iratkozzon fel értesítést kap, ha új cikkek az oldalon „Comfort House” (előfizetés forma a keretes írást).