Legfontosabb > Fürdő

Do-it-yourself fürdőszoba javítás - A legjobb módja annak, hogy hozzon létre egy szép belső! (71 kép)

Ahhoz, hogy minőségi javítást végezzen a fürdőszobában, nincs szükség nagy pénzügyekre. Végül is, ha akarod, jelentősen megtakaríthatsz pénzt.

Például elutasíthatja a tervező szolgáltatásait, és olyan stílusokat készíthet, amelyekben a javításra kerül sor.

Ön is mentheti az építési csapat és csináld magad.

De ahhoz, hogy a folyamatot ki lehessen igazítani és az elért eredményeket előre meg kell tenni egy részletes akciótervet.

Szükséged lesz:

 • Jöjjön fel egy design;
 • Töltse fel a szükséges anyagokat és eszközöket;
 • Készítsen költségvetést;
 • Számolja ki a fürdőszoba pontos méretét és a vízvezeték méreteit;

Kiválasztásakor ügyelni kell a helyiség területére. Egy kis terület tulajdonosának figyelembe kell vennie, hogy egy kis hely kevésbé funkcionális.

Néhány tipp a kis fürdőszoba javításakor

A világos színek a belső térben és a nagy falak tükrében, vizuálisan növelik a szobát.

Megtagadhatja a fürdő felszerelését és a zuhanyozás előnyben részesítését. Így a helyiség nagyobb lesz.

Higéniai termékekhez a nagyméretű padlószekrények helyett levehető kompakt ládák.

Miután eldöntötte a design kiválasztását, szükség van egy cselekvési terv kidolgozására. Végül is, hogy a folyamat folyamatosan folytatódjon, minden tevékenységet következetesen végre kell hajtania.

A korábbi munkák iránti gondatlan hozzáállás jelentősen befolyásolhatja a végeredményt.

1. lépés: Számítsa ki az építőanyagok mennyiségét

Ez egy nagyon fontos szakasz a javításban. Egy kellemetlen pillanat lehet az a tény, hogy ha nem számítanak helyesen, akkor nincs elég csempe, panel vagy más építőanyag.

Valójában, az eljárás során vágás és lefektetése néhány anyag károsodhat. Az ilyen esemény elkerülése érdekében kezdetben az építőanyagokat marginális áron kell megvásárolnia.

2. lépés: Vegye ki a régi felületet

A csempe eltávolításához a padlóról a falakról és a csempékről egy kalapácsot és vésőt kell készíteni. Azonban könnyebb lesz a munkával megbirkózni egy lyukasztóval vagy egy fúróval. Két lehetőség van a leszerelésre: megtakarítás és vészhelyzet.

Az első kalapáccsal és vésővel készült. Először be kell áztatnia a habarcsot, majd óvatosan el kell különíteni minden csempe a falról vagy a padlóról.

A második lehetőség sokkal gyorsabb, de "porosabb" és "zajos". Ehhez csak a perforátorral kell levenni a bevonatrétegeket.

3. lépés: javítsa meg a padlót

Először telepítse a készülék esztrichét. Ha egy további "meleg padló" rendszer telepítését nem tervezik, akkor az esztrich magassága 1-1,5 cm, 3 - 4 cm magas lesz, ha a padlót tovább melegítik.

A "meleg padló" rendszer többféle típusú: víz, film és elektromos. Bármelyik rendszer jól megőrzi a mikroklímát a fürdőszobában, miközben ez nem drága és egyszerűen telepíthető.

4. lépés: Faldíszítés

A mai napig a piac a "minden tárca" anyagát mutatja be a fürdőszobában. Először is, mindez attól függ, hogy milyen pénzügyek vannak. Leggyakrabban a falakon feküdt a csempe.

De lehet választani egy több költségvetési lehetőség, mint pl. Műanyag panelek vagy egy speciális nedvességálló gipsz. A javítás ezen szakaszában mindez a képzelőerejétől és a pénzügyektől függ.

5. lépés: Mennyezet

A mennyezet javításakor a falakon alkalmazott anyagokra kell építeni. Például csempe és műanyag nagyon rugalmas vinilfilm.

Ha különböző mennyezetű mennyezeteket tervez, akkor használjon speciális nedvességálló gipszkarton. Azonban van még egy költségvetési lehetőség: műanyag panelek.

Miután elvégezte a befejező munkát, felszerelhet egy fürdőszobát, bútorokat és vízvezetéket. A DIY javítás nem könnyű, de nagyon informatív. Ezenkívül pénzt takaríthat meg, és a tervezést pontosan úgy készítheti el, amennyit csak akar!

Hogyan készítsünk egy kozmetikai fürdőszobát: 7 fő tipp, hogy segítsünk

Gyakran nem mernek javítani a fürdőszobában, mivel biztosak vagyunk benne, hogy a szakembereknek vízvezetékkel kell dolgozniuk. Ez egyrészt igaz: az időigényes berendezést és felszerelést tényleg szakembernek kell bízni. Másrészről, egy minőségi eredményű fürdőszoba átalakítása könnyen kezelhető a saját kezével, ismerte a folyamat bonyolultságait. Összegyűjtöttünk 7 legfontosabb tippet a dekoráció hibáinak kiküszöbölésére, helyesen változtattuk meg a világítási forgatókönyvet, és adjuk a régi vízvezeték-szerelőnek egy második esélyt.

1. Frissítse a mennyezetet

Ha a vakolt mennyezeten repedések vannak, dörzsölje őket egy gitttel. Van-e komoly megközelítés a felületen? Ügyeljen arra, hogy magas thixotrópiával rendelkező festékek legyenek: nem esnek ki az ecsettel, és egyenletesen oszlanak el a mennyezeten.

A mennyezet befestése előtt távolítsa el a régi mosogatószert: nedvesítse fel a felület egy kis részét meleg vízzel, majd egy spatulát vagy egy ecsetet használjon fém sörtékkel, majd ismételje meg a szomszédos területen levő algoritmust - és addig folytassa, amíg a mennyezetet eltávolítják a régi bevonatból.

Hogyan készítsünk egy felújított fürdőt kiváló minőségű és csináld magad

Néha a régi fürdőszobába megyünk, egyre többet gondolunk a javításra, a csempe repedt ott, némi folt és repedés jelent meg a mennyezeten, rozsda jelent meg a csapon, és valóban elkezdett szivárogni, mit tegyünk? És meg kell csinálnunk a kozmetikai javítást. A fürdőszoba nagy átalakítása nagy pénzbe kerül, mind az építőanyagokra, mind a mester robotjainak kifizetésére, ami sokat költ ebben a teremben, mert magas szakmai színvonalat igényel. Maguknak a robotoknak kell megfelelően és pontosan javítaniuk kell, valószínűleg elrontja az anyagot, vagy elégedetlen leszel a munka eredményeivel. A költségvetés javítása kézzel készített fürdőszobai újratelepítés lesz, és megvizsgáljuk a javítás szakaszát.

A mennyezet redecorálása

Ha a fürdőszobában lévő mennyezet fehérre meszelt, akkor a lehető legtisztább mosogatással nedves ruhával kell lemosni. Ha a mennyezetet festették, a festéket egy spatulával kell eltávolítani. Mivel a fürdőszoba nagy páratartalmú, ami ideális a gombák kifejlesztéséhez, ellenőrizze a jelenlétének mennyezetét. Ha jelen vannak, kezelje a felületet gombaellenes szerekkel.

Ezután újra felújítjuk a mennyezetet, az alapozó gerinctelen hatással is rendelkezik. Az alapozó lehet ecset, de kívánatos, de gyorsabb görgő. Az alapozás kétszer szükséges. Először megindulva, teljesen megszáradni várakozva, másodszor pedig először. Az effektet egyszerűen csak a kezét a mennyezet fölé futtathatja, a felület teljesen sima lesz.

A mennyezet visszaállítása után megvizsgáljuk, hogy vannak-e repedések vagy szabálytalanságok. Ha van, hígítjuk a gitt, és minden repedést és szabálytalanságot megpróbálunk spatulával. Miután a gitt megszáradt, azokat a helyeket, ahol a mennyezetet helyezzük el, újra kell alapozni, hogy a festék, amelyet a primer után alkalmazunk, egyenletesen oszlik el a mennyezeten.

Most végezzük a mennyezet végső szakaszát, a festményét. A fürdőszobában nedvességálló festéket veszünk és mosható. A piacon sok fajta van.

Vessünk egy üvegedényt és jól rázzuk, ha az utasítások azt mondják, hogy vizet adnak hozzá, majd add hozzá. Először is, egy ecsettel kell festeni a mennyezet széleit és sarkait. Ezután egy gyapjúhengert viszünk és egyenletesen nedvesítsük be festékkel, majd festjük le a mennyezetet. Legalább kétszer kell festeni.

A fal falhibáinak eltávolítása a fürdőszobában

1- Távolítsa el a régi cserépet egy spatulával. 2 - helyezze fel a ragasztót és tegyen egy új cserépet

Hogyan frissíthetjük a fürdőszobát és javíthatjuk a falak hibáit javítás nélkül, most elemezzük. Ha a csempe elrepült, akkor folyékony körömre van szükségünk. Csak megkenjük a csempe és óvatosan helyezzük azt a helyet, ahol volt. Ha a csempe megrepedt, egy vésővel és egy kalapáccsal verjük meg. Miután a csempe is eltávolított egy új ragasztót a folyékony köröm. A cserép cseréje után az ízületeket habarccsal dörzsöljük. A falak készen vannak.

Fürdőszobai zománc felújítás

Ha van öntöttvas kád, vas, akkor a zománc feltörheti rajta, amit sokan már tudnak. Meg tudja erősíteni és belélegezni az új életet a fürdőszobába anélkül, hogy kicserélné. Ehhez válasszon minőségi anyagot (zománcot). A finn zománcgyártók magas színvonalú termékeket tartanak ezen a területen. A hazai zománcok minőségi iszapot vásárolhatnak, hogy rossz minőségűek legyenek és elrontsák a fürdőszobát. Ez jobb, ha nem kockáztatja meg, és nem bánja a pénzt a kiváló minőségű festékhez. Tehát, amikor kiválasztják a fürdőszoba kozmetikai javításának anyagát, továbbmegyünk az előkészítő robotokhoz.

Fürdő robotok

Minden előkészítő munka elsősorban annak biztosítására szolgál, hogy a fürdőszobánk zsírtalanodott egy speciális eszközzel, amelyet az üzlet tanácsadói kiválaszthatnak a boltban lévő anyagok anyagától függően. A zsírtalanítást mosogatószerrel kell felhordani a fürdő teljes felületére. Ezután várjuk a teljes száradást, és másodszor is ugyanezt az eljárást végezzük, és várjuk, hogy a fürdő száraz legyen. A zsírtalanítás után a felületet durvábbá tesszük, hogy a régi és az új zománc anyag jobb tapadjon. Ehhez szükség van egy daráló és egy köszörű kerékre. Így átmegyünk az egész fürdőszobában egy köszörű kerékkel, ez durva felületet ad nekünk, és így eltávolítjuk a felületről a szennyeződéseket és a forgácsokat, amelyek összegyűltek a fürdő egészének működésében. Miután megtettük az összes szükséges intézkedést, meg tudjuk ellenőrizni az eredményt egy körmével, ha ragaszkodik, akkor minden rendben történik, és folytatjuk. Miután elvégeztük az érdességet, újra meg kell zsírtalanítanunk az egész felületet. Ezután a következők szerint járunk el:

 • töltse fel a mosogatószeres fürdőszobát
 • hagyja legalább 30 percet
 • mossa le mindent kizárólag forró vízzel
 • várja a teljes száradást

A fő zománchelyettesítés a fürdőszobában

Tehát a főfelületelőkészítő robotok készen vannak, és most áttérhetünk munkánk főbb szakaszára, maga a festmény. Először be kell ragasztani a csempe fölé a szalagot a helyeken, ahol a fürdőszoba megérinti a csempe. Ezeket a lépéseket meg kell tennünk, hogy ne zavarjuk. Mi is fel a padlóra egy film vagy néhány újság, hogy azt is nem piszkos. Ezután vegyük fel a festék két komponensét, majd keverjük össze, majd a festéket jól össze kell keverni. Amikor a festék elkészült, az anyagot fel lehet használni. Ezt körülbelül 7 centiméter széles ecsettel kell elvégezni, hogy ne hagyja a napot a felületen. Ezt úgy lehet ellenőrizni, mintha a bábukat a kefeből húzná, ha nincs rajta a kéz, akkor minden rendben van.

A festéket a fürdő oldalairól kell alkalmazni, majd oldalra kell vinni.

Amikor egy festékréteget helyezünk el, a kar mozgását és egymás mellé helyezzük egymást, úgyhogy a festék egyenletesen fekszik. Tehát mikor alkalmaztuk az első réteget, amelyet primerrétegnek tekintünk. Ezután várni kell egy kicsit, de addig, amíg teljesen száraz, és a második fõréteget a nem szárított réteg fölé helyezzük. Különös figyelmet kell fordítani a fürdőszoba oldalára. Ezután ugyanazokat a mozgásokat alkalmazzuk, mint az előre látható két réteg alkalmazásával. Aztán 15-20 perc várakozás után dörzsölhetjük és eltávolíthatjuk az összes felesleges csepegést. Ha még van festékünk, öntsük az aljára és dörzsöljük ecsettel, így a zománc erősebb lesz. Nyilvánvaló, hogy nem bánt fel minket. Ezután lezárjuk a fürdőszobát. Négy nappal a felhordás után tömítőanyagot kell bevinni és kitölteni az ízületeket a fürdőszoba és a cserép között. A tömítőanyagok maradványai eltávolítva. Ez akár speciális spatulával, akár csak egy ujjal történhet, nagyon óvatosan. Eddig befejeztük a fürdőszoba átalakítását.

1-köszörülés 2-effektus őrlés után 3-zománcos 4-hatású zománcozás után

Vízvezeték javítás

Ezután a kézi fürdőszobai felújítás témája folytatódik, amikor a mennyezet, a falak és a fürdőszoba már készen áll arra, hogy kezeljük a fürdőszobai berendezéseket. Ha az akkumulátort festettük, de rosszul látszik, akkor egyszerűen átgördítheti azt zománcpapírral az eredeti festék eltávolítása után. Ezután zsírtalanítani és két réteg festéket alkalmazni a fémre. Ha a fűtött törölközőtartó krómozott és megrepedt, akkor itt semmit sem tehet, ezért cserélni kell, mert otthon nem lehet frissíteni. Ami a keverőt illeti, ha rozsdásodik rajta, akkor eltávolítható speciális mosószerek segítségével, amelyek most nagyon sokak, elég az üzletben, hogy kérdezze meg, milyen célokra van szüksége. Ha folyik, akkor kicserélheti a tömítéseket. Kihúzzák őket, és a vízvezeték-kereskedőben hasonlóakat vesznek fel. A mixer is cserélhető, nem érdemes pénzt megtakarítani, ha rossz minőségű, nem tart sokáig, és újra kell cserélni. Szükséged van egy mixer beszerzésére, hogy masszív, hiteles és garantált, akkor hosszú ideig tart.

Fürdőszobai padló javítás

Nos, megérkeztünk a fürdőszobában végzett javításunk utolsó szakaszába - ez a fürdőszoba padló javítása. A padló főként cserépből készült, így nem különbözik a falak csempehibáinak eltávolításától. Kihúzzuk a repedt csempe egy kalapáccsal és egy vésővel, cserélje ki egy újat egy folyékony körmökkel, fedje le egy habarccsal. Ha az egész csempe egész, és a padló úgy tűnik, hogy valahogy öreg, akkor az az ízületekről szól. Szükség van egy vésővel és minden varraton járni, hogy ki kell húzni a habarcsot. Ezután törölje le a varratokat egy új habarcskal, amely színben fog megfelelni.

Nos, ez minden fürdőszobánk frissítés nélkül, napi és erőkifejtés nélkül frissül. A fürdőszobában is nagyon fontos a világítás, ezért új fényesebb izzókkal is helyettesíthető. Nos, a tervezési elemek nem kevésbé fontosak, mindenféle trivialitások, de ez már valaki, aki szereti a fürdőszobában.

Felújítás a fürdőszobában Hruscsovban

Ha nem vagy elégedett a saját fürdőjével, akkor nagyon kis fürdőszobája van, nem lehet drága javításokat és átépítést végezni, de van vágy megváltoztatni valamit, megnézni néhány fotót néhány fürdőszobai frissítés példájáról. Még sok befektetés nélkül is átalakíthatja a fürdőszobát, és a divatlapok oldalain fog kinézni. Olyan óriási választékkal, különböző építőanyagokkal és mindenféle eszközzel, amellyel akár az építőipar újszülöttje is képes kezelni - egy gyönyörű fürdőszoba már nem egy cső álma. Könnyedén frissítheti a fürdőszobáját és elkészítheti azt, hogy még a legkisebb fürdőszobában is mindent megtaláljon, amire szüksége van az Ön területén, miközben tisztán és vonzónak tűnik. A tíz csodálatos átalakulás példáján látható, hogy még egy kis redecoráció drasztikusan megváltoztathatja a szobát.

Ha úgy döntenek, hogy kozmetikai javításokat végeznek a fürdőszobában, és kicsit megváltoztatják, akkor a mennyezet felületéről kell indulnia. A mennyezetfelület frissítésének legegyszerűbb módja a meszelés vagy festés frissítése. De először törölni kell a régi réteget. Ez a folyamat nem túl kellemes, sok szennyeződés és törmelék, de ezt a lehető legjobban meg kell tenni. Nem szabad elhanyagolni a mennyezet felújításának ezen szakaszát - sok szempontból attól függ, hogy mennyi ideig tart az új dekoráció, és szépségével és kifogástalanságával szemmel tartja a szemet. A munka során meleg vízre, habhengerre, széles fém spatulára és fém sörtékkel ellátott ecsettel kell rendelkeznie. A mennyezet nedvesítését kis területeken, néhány perc várakozás után elkezdheti eltávolítani a régi réteget. Ha a spatula rosszul van eltávolítva, használhat egy vas kefét. Ne nedvesítse meg a teljes mennyezetet egyszerre. Egy kicsit zavaros lesz, amikor eltávolítja a régi bevonatot egy területen, a többi felület már száraz. A henger helyett normál vízpermetet használhat. "Do-it-yourself mennyezeti javítás" "Mennyezet a fürdőszobában" "A mennyezet mázolása" "A mennyezet festése" "A mennyezet javítása minimális költségekkel"

A nedvességálló festékhez más út is van. Először is, a régi felületet alaposan meg kell tisztítani egy fém ecsettel. A kezelés után számos karcolás jelenik meg a régi festék felületén. Most már rengeteg vizet nedvesíthet a felületen. A víz meleg legyen. Hagyja, hogy a víz áztassa, és ismételje meg az eljárást. Most kívánatos egy tervezet készítése. Egy ilyen sokkterápia után a festék felduzzad, és csak önmagában kezd roncsolódni.

Egy másik mód a termikus. Egy speciális hajszárító segítségével egy kis területet melegítesz, és egy fém spatulával eltávolítod a festéket, amely a magas hőmérséklet hatására elkezd feltörni és elmozdulni a mennyezetről. És végül - a mechanikus módszer. Egy speciális fúvókával vagy övcsiszolóval ellátott fúró segítségével a festék könnyen eltávolítható. De ez a módszer hátránya - nagy mennyiségű por. Ezért más eszközök esetén légzésvédőre van szükség. "Festőszerszámok, ecsetek, görgők" "Spatula és további szerszámok a festéshez" "Hegesztő szerszámok"

Ami a falak újratelepítését illeti, néha elegendő frissíteni a varratokat a régi cserépen. "Mi feküdt a csempe a fürdőszobában" Magától a kerámia burkolólapok a fürdőszobák elég magas minőségű és tartós típusú fürdőszoba fal dekoráció. De jelentősen elrontja a megjelenését, az idő és a nedvességvarrások hatására sárgulhat. "Kerámia burkolólapok fugázása" "Kerámia burkolólapok a konyhához és a fürdőszobához" Felújítsák a falakat a fürdőszobában nedvességálló festékekkel festve. Ha ezt a professzionális tervezők néhány tippjét használja, akkor nem csak vonzó felújított szobát kapsz, de vizuálisan is megváltoztathatod: bővítheted a teret, vizuálisan megnövelheted a mennyezet magasságát, és megcsinálhatod a fürdőszobát. Az alábbiakban néhány ilyen példát mutatunk be, és önmagukban is láthatják, hogy világos példát mutatnak néhány fényképre, hogy a falak egyetlen festményével a fürdőszoba teljesen másképp néz ki. Olvashat arról, hogyan kell kiválasztani a megfelelő anyagokat a falak falba történő befejezéséhez cikkünkben. Bennük megtalálja és részletesen leírja a csempe elhelyezését. "A falak összehangolása" "Kiváló minőségű festés - gyönyörű falak a lakásban" "A falak festése latex festékkel" "A falak fektetése" "falfesték" "A fal készítése a festéshez" "Hogyan kell festeni a falakat a festéshez"

A nedvességálló gipszkarton jó anyag a falak felújítására a fürdőszobában. Ennek az anyagnak a használata megóvja a felesleges időtől és erőfeszítéstől a falak előkészítéséhez. Nem kell eltávolítani a régi festéket, és a falak felületét tökéletesen egyenletes állapotba hozza. A gipszkarton lapok elrejti az összes szabálytalanságot és repedést is.

A fürdőszobában a legdrágább befejeződés a padló. Itt, ahogy mondják, nem lehet becsapni. A legveszélyeztetettebb hely a fürdőszobában a padló. Leginkább a nedvesség befolyásolja, ezért a befejező anyag kiválasztását jobban kell megközelíteni, mint felelősségteljesen. Másrészt - ha van egy kis fürdő a Hruscsovban, akkor feküdhet a padlón és drágább lefedettséget. Egy kis területen, és a költségek kicsiek lesznek, de a fürdőszoba, a minőség és a drága padló megjelenése többet fog adni, mint tiszteletre méltó. "Padlólap"

Nos, fontolja meg néhány példát a kis fürdőszobák minimális költségű átalakításáról.

Ebben a fürdőszobában számos fényes részlet jelentősen csökkentette a szoba már kis méretét. Az újratelepítést a régi kerámia burkolólapok megújításával indították el. Nem változott, frissítette a varratokat. Látható, hogy mennyire változott a csempe külső megjelenése tökéletesen fehér varrással. A hófehér zuhanyfüggöny jelentős szerepet játszott, és azonnal helyet adott a szoba frissességének és tisztaságának. A fal tetején egy széles fénysáv a mennyezet hangszínében jelentősen kiterjesztette a helyet. Ugyanezzel a céllal világos sárga csíkot készítettek a falon. A fürdőszobában lévő helyet lefedő zárszerkezet műanyag képernyővel váltotta fel. Nagyon hatásosnak tűnik és könnyen kezelhető. Az új bútorok is szerepet játszottak. A polcok és a fekete lakkozott, elegáns fém konstrukciójú mobil öltözőasztal ideális esetben egy nagy tükörrel kombinálható a falon, ami viszont nagymértékben kiterjeszti a helyet.

Nehéz elhinni, hogy egy kis redecoration megváltoztathatja majd a majdnem elpusztult fürdőszobát a felismerésen kívül. Mivel a szoba frissítésére szolgáló költségvetés meglehetősen kicsi volt, úgy döntöttek, hogy a pénzeszközöket csak a legsürgősebbeken költik el. Cserélte a padlóburkolatot és a régi, repedt mosdót. A kerámia burkolólapokat jól mosották, és a falakat festették, hogy megfeleljenek neki. Használt vízálló akrilfesték két árnyalatban. A központi fűtőtestet a falakra is festették. A fürdőszobai bútorokat a lakás tulajdonosai készítették természetes fenyőből. A különleges fűtött törülközőtartó vonzza a figyelmet. A drága elektromos készülékek ideális alternatívája az egyszerű fából készült keret, amely semmilyen módon nem kapcsolódik a falhoz, hanem közvetlenül az akkumulátoron. A tervezés tengerészeti témáját támogatva a tükör a hajó kormánykerékének választották, és a falat díszítő festmények egyszerű textíliákból készült kis darabokból készültek.

Ebben a fürdőszobában mindent hibátlanul végeztünk, kivéve egy dolgot: túl steril, túl unalmas belső tér. Annak érdekében, hogy ez a szoba ellenállhatatlan és otthonos legyen, elég sokáig tartott. A mosogató alatt egy fehér műanyag szekrényt nedvességálló rétegelt furnérlemezekkel, fa furnérral borítottak. A tükör fölött egy új lámpát rögzítettek egy mozgatható konzolon, ami a kényelmesebb körülmények között lehetővé tette a reggeli marafet kezelését. A fürdőszoba peremén széles csík csillogó csokoládé színű csempe volt. És frissített fényes tartozékok türkiz színárnyalatokban.

És ez a fürdőszoba egy egyszobás lakásban van egy panel házban, és területe mindössze 3,5 négyzetméter. A falakat nyugodt kék árnyalat festette. A belső fűtőtesteket, amelyek deformálják a belsőséget, ugyanabban az árnyékban festették. Így kevésbé voltak észrevehetőek. Ezenkívül részleges zárták egy különleges bambusz függesztőt - egy fűtött törülközőt a könnyű mosás után. A mosdó felett egy műanyag polc a fürdő kiegészítők alatt és egy műanyag keret, amely a tükröt keretezte, fából készültek. Cserélték, és maga a tükör. Egy kis kereket nagyobb téglalap alakúra cseréltek. Ezt a technikát gyakran használják a tervezők, hogy vizuálisan növeljék a helyet. A mosdókonyhában lévő falrész egy bézs színű, természetes árnyalatú díszítő vakolattal volt lefedve. Természetes jegyzetek a belső térben kiemelték a tengeri kiegészítőket. Miután kis fürdőszobává alakították át, a design nyugodtabbá vált, hozzájárulva a pihenéshez.

Ez a világos, elavult fürdőszobája elegáns szobává vált, ízlésesen választott virágokkal és modern felszereléssel. A már kisméretű helyiség, amely a fényes, agresszív színek használatának köszönhetően a belső térben, egy rosszul megfogott kaotikus javítás benyomását keltette. Miután megváltoztatta a minimalista stílusú fürdőszobát, egy új elegáns mosdót kapott, amelyet a tábláról beépített természetes palákból építettek be, és a kényelmetlen ülőfürdő helyett egy modern zuhanykabin jelent meg. "A munkalapok típusai: burkolólapok saját kezűkkel" A mennyezet felületét egy beépített eredeti lámpával rendelkező gipszkarton burkolattal borította. A szoba különös tisztelete miatt egy nem szabványos méretű csempe adta a természetes kőzetet.

A hiányzó csempék hiánya, amelyek helyettesíteni kellett a megszakított kommunikációt, arra késztették a fürdő tulajdonosait, hogy mindenféle találékonyságukat felhasználhassák, hogy a helyiséget megfelelő formában hozzák, anélkül, hogy a csere és a minimális költségeket cserélnék. Paneleket készítettek a fenyőlapokból, amelyek mögött elrejtették a kommunikációs csöveket és a sérült csempéket. A fa természetes színű maradt, amely tökéletesen illeszkedett a csempe hangzásához. A faanyag nedves fürdőszobai környezetben történő megőrzéséhez több réteg nedvességálló lakkral lett kezelve. A fa panelek és a kerámia csempe ízületét tömítőanyaggal kezeltük. Ha nem kíván kockáztatni és használni a fát a fürdőszobában, cserélje ki PVC falpanelekkel. "Falpanelek, nézetek, funkciók, fénykép." "Gipszkarton falak" "Falpanelek, saját kezek kiválasztása és behelyezése" "Fal dekoráció" "Falburkolatok a kő alatt" "Ablakok befejezőlapjai" A fehérre festett és virágos festéssel díszített polcok és fürdőszobai szekrények.

A hiányzó idők és az elavult vízvezeték sötét kerámia burkolólapjai a fürdőszobában állandó ingerlést okoztak a tulajdonosok számára. A mosdókagyló mozgatásával megkezdte a saját kezű fürdőszobájának javítását, és a régi cserép cseréjét újabb eszközzel váltotta fel. A világos, világos, geometrikus mintázattal ellátott csempék jelentősen bővítették a fürdőszoba méretét. Ugyanez a cél, egy nagy tükröt rögzítettek a mosogató felett az egész falon. A mosogató alatti padlólap lakkozott deszkákból készül. A mosdó alatt szabad helyet adtak a mosógépnek. A törülközőkhöz és a szükséges fürdő kiegészítőkhöz számos egyszerű, de elegáns polcot rögzítettek a falon.

A fürdőszobák átalakításának néhány példáján azt akartam mutatni, hogy még egy kis fürdőszoba valódi paradicsom lehet a lakásában, szép és barátságos. És ez nem szükséges fantasztikus összegeket költeni erre. Sok javítást, bútorozást és dekorációt tehet magának. És a honlapunkon számos cikk található, hogyan lehet helyreállítani a régi bútorokat saját maga, díszítse a falakat kézzel festett vagy mozaikos panelek, "rajzok a falakon elérhető egyediség" "Bas-relief a falon saját kezű", hogyan kell helyezni csempe a falakra vagy a padlóra, mint például önállóan készítsen önterülő padlót és telepít egy többszintű gipszkarton mennyezetet. "Többszintű gipszkarton mennyezetek" "Kétszintű gipszkarton mennyezetek" "Megvilágított gipszkarton mennyezet" "Felfüggesztett mennyezetek" "Rack mennyezet a fürdőszobához" Látogasson el honlapunkra, és rengeteg hasznos információt gyűjti össze magának.

Költségvetési javítás a fürdőszobában

A fürdőszoba elegánsan felújítható, még a legegyszerűbb építőanyagok felhasználásával is. Nem szükséges az elit porcelán csempék megvásárlása és falak elhelyezése a mennyezetig, a feszített mennyezetek megrendelése, a márványos meleg padlók rendezése, csak a javításra, a szerszámok kezelésére és a kis ízvilágra van szükség.

Költségvetési javítás a fürdőszobában

Mit jelent a "költségvetés"?

A cikk "költségvetése" alatt a lehető legegyszerűbb anyagok véglegesítésének lehetőségeit vizsgálja:

Ezenkívül kiderül, hogy a tetőtéri stílusban kialakított belső tér titokban nyilvánul meg, és bebizonyosodik, hogy a tégla, mint a fürdőszobában lévő befejező anyag nem rosszabb a többi anyagnál. Végtére is, "költségvetési javítás" is stílusos lehet.

Költségvetési fürdőszoba tervezés

Loft stílus a fürdőszobában

DIY falfestés

A falfestés az egyik legkönnyebben elvégezhető és legkevésbé költséges megoldás. Fontos kiválasztani a megfelelő festéket és előkészíteni a falak felületét.

Festett falak a fürdőszobában

Fürdőszobai dekoráció

Tipp Készítsen egy fürdőszobai tervezési projektet. Nem ajánlott teljesen festeni az összes felületet, kívánatos a fürdőkád és a mosogató körüli területek nedvességálló panelekkel történő lezárása, vagy egy olcsó kerámia burkolólap kötésével.

1. lépés Válasszon festéket a fürdőszobába

A fürdőszobai festéknek antibakteriális tulajdonságokkal kell rendelkeznie és nedvességállónak kell lennie. Ellenkező esetben ne távolítsa el a gomba megjelenését és a bevonat felcsapódását.

Alacsony költség és kiváló teljesítményjellemzői miatt a leggyakoribb a latex, a szilikon, az akrilfestékek. Ebben az esetben a vízalapú keverékeknek nem kellemetlen szagú szaguk van, és a szilikon festékek vízhatlanak lehetnek.

NovaTech Belső festék falakhoz és mennyezetekhez

A hagyományos olajfestékek megfosztják az ilyen méltóságtól, és gyorsan repedéssé válnak, ezért jobb ezt az opciót elutasítani.

Az árnyalatok kiválasztásakor ne feledje, hogy sötét színekben nem megfelelő a kis területek fürdőszobájának festése, mivel ez vizuálisan tovább csökkenti a helyet. Nem szabad túlzásba venned a fényes foltok vagy összetett minták számát és azok számát, hogy a belső tér ne legyen vulgáris. A puha pasztell színek vizuálisan kibővítik a szobát, és fényt töltenek.

Válassza ki az árnyalatokat a gyártó katalógusának megfelelően

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a festékek lehetnek matt, fényes és félfényes. E sokféleség közül a legjobb, ha eltakarja a kis hibákat a matt zománc falain, míg a fényes felületeken a cseppek és a szivárgások jól láthatóak. Ha azonban nem tud választani, fontolja meg a fényes és matt felületek kombinálását. Az ilyen recepció a fürdőszobát modern és elegáns, jelentős költségek nélkül.

A képen a matt és fényes színek kombinációja

2. lépés: Falak készítése festéshez

Ne felejtsd el levenni a bútorokat a fürdőszobából, távolítani a tükröket, lezárni a keverőket maszkoló szalaggal, és rögzíteni a vízvezetékeket filmekkel vagy újságokkal, mert a falak készítése a legöndéjesebb és legigényesebb lépés.

Ne tegyen új festékrétegeket a régi hámlás tetejére, semmi jó nem fog származni. Ha van egy fúró az arzenálban, vásároljon meg egy pár csiszolóeszközt, és törölje át a régi festést a falról. Ne feledje a biztonságot.

Nincs fúró? Használjon festékeltávolító folyadékokat, lehúzó és simító. A módszer hatékony, de jobb, ha a légzőkészülék és a kesztyű vastag gumi.

A régi festék eltávolítója

Festék kémiai eltávolítása

Ha a falakon lévő festéket hosszú ideig alkalmazzák, a kémia nem fog megbirkózni vele

Távolítsa el a festéket lehet hőtechnikai módszerek, például egy fáklyával vagy egy épületszárítóval. Melegítsük fel a fal egy részét és keskeny simítóval húzzuk le a peelinget.

A régi festék eltávolítása falakról gázégővel

Ha a régi festéket eltávolítják a falakról, akkor a repedéseket és a gömböket le kell zárni, le kell ütögetni a szegélyeket.

Mázas repedések és hornyok a falon

3. lépés: Anyagok és szerszámok előkészítése

Festéket és szerszámokat készítsen, kövesse a gyártó utasításait. A festék felhordásához szükség van egy hengerre, kefékre, ha van szórópisztoly - nagyszerű. Vásárlás előtt mérje meg a bevont felületek területét, figyelembe véve a térfogatot, állítsa be az anyag mennyiségét. A kiváló minőségű festmény jobb két réteg alkalmazására, tartsa szem előtt a vásárláskor.

Ecsetek, görgők, küvetták

4. lépés: A munkahely előkészítése

Távolítsa el a munkahelyet a falak közelében a felesleges tárgyakból, ha nem akarja újra felvenni a padlót, majd fedje le őket film vagy papír segítségével. A fürdőt és a mosogatót óvatosan védje a szennyeződéstől.

A felületet maszkoló szalaggal védjük

Felületvédelem falfestésnél

Kezdje a munkát a legszembetűnőbb szögtől, ebben a helyszínen a gyakorlatban megtanulhatja a festék tulajdonságait, és ha szükséges, hígítsa azt az optimális konzisztenciára. Javasoljuk, hogy a falakat hengerrel festse, és csak ecsettel kezelje a nem könnyen elérhet területeket, sarkokat és különböző színű ízületek határt. Még mindig a fürdőszobában a divatpulton, ha meg akarja csinálni őket, akkor jelölje meg a fal magasságát, rajzoljon vízszintes vonalat.

5. lépés: Festés kezdete

Legyen mély behatolású alapozó a falra. Ez nemcsak javítja a megjelenést, hanem növeli a bevonat erejét, csökkenti a festékeltávolítás valószínűségét.

Hagyjuk az alapozót 3-6 órán át megszáradni.

Alkalmazzon egy második alapozóréteget az első felett és várjon 24 órát.

Öntsön egy festék egy részét speciális műanyag tálcába görgőkhöz. Húzza be a hengert, fordítsa meg többször, távolítsa el a felesleges festéket vízszintes felületen.

Gyakorlati tanácsok. Annak érdekében, hogy a padlón eső festék esélye elkerülhető legyen, mielőtt a hengert kiürítené a tálcából, adjon egy forgó mozgást.

6. lépés: Festési technológia

Először egy ecsettel festse fel a felületet a széleken.

Olvassa el a képet fejjel lefelé, ez a módszer csökkenti a csíkok valószínűségét, azonnal megkenik, a görgőt rájuk "tekercsek". Óvatosan festse, ne hagyja ki. Ne aggódjon, ha az első réteg csúnyának néz ki, ez egy várható jelenség. Az a tény, hogy a falon régi és új vakolatú területek vannak, a nem rétegelt bevonatok stb. Maradnak. Mindegyik más festéket különít el, ami kívülről látható. A második réteg minden problémát megold, a cél egyhangú lesz.

Alkalmazza az első réteget

Hogyan festhetünk falat egy hengerrel?

Festse kis területeken, nehezen helyezze el azonnal ecsettel. A festéknek simának kell lennie a koponya nyomainak. Ha nem, adj hozzá oldószert. Ügyeljen a lelkiismeretére, olvassa el a használati utasításokat. Ha kétségei vannak, próbálja meg az oldószert kis mennyiségű anyaggal való kompatibilitásra, ha a festék felborul, cserélje ki az oldószert.

Kívánatos, hogy a második réteget ne teljesen kiszáradjuk, így a tapadási együttható növekszik. Ellenőrizze, hogy a felület készenléti-e egyszerű - ujját ujjaival csúsztasd le, nem szabad szennyeződni, de csak egy kis "sikoly".

Festék alkalmazás

Még a festék a mennyezet mentén hosszú, vízszintes gördülő görgővel, anélkül, hogy festékkel tölti be

Ha többszínű panelt készít, akkor csak két réteg alkalmazása után festse fel a felületet egy második színben. Ebben az esetben kezdje el a fal tetejétől kezdve dolgozni, a panel befejeződik. Így biztosíthatja, hogy festéket kapjon a kész területeken. Stick maszkoló szalag a határvonal mentén. Győződjön meg róla, hogy a festék nem zsibbad alá, csak ecsettel fest, a mozgás iránya a Scotch-ellenkező irányba. Soha ne ragasszon ragasztószalagot olyan festékre, amely nem teljesen megszáradt, ez nagyon fontos. Ha frissen festett felületre van ragasztva, az eltávolítás során nagy valószínűséggel eltávolításra kerül, és a festék egy részét át kell alakítani.

Elrendezési fal csíkokban való festéshez

Ragasztó maszkoló szalag

A csíkok vízszintesek lehetnek

Eredeti falburkolat

A színátmenetet szín és szivacs alkalmazásával érik el

Példa a nem szabványos falfestésre

PVC falpanelek

A költségek szempontjából valamivel drágább, mint az első módszer, de a tervezési mutatók tekintetében sokkal jobb. Igen, és az előkészítő munkát nagyban megkönnyíti, nincs szükség a régi fedél eltávolítására, a falak szintjének és a rések hiányának megszüntetésére. A panelek alatt lévő faágyak fából készült lécekből vagy speciális műanyag profilból készülhetnek. Javasoljuk a második opció használatát. A műanyag kiegészítő elemek költsége majdnem nem befolyásolja a javítás árát, és a munka nagymértékben leegyszerűsödik. Ráadásul a műanyag profil nem fél a nedvességtől, ami nagyon fontos a fürdőszobában. A fa léceket antiszeptikával kell impregnálni - további időveszteség.

A panelek kiválasztása a befejezéshez

Számolja ki a szükséges panelek számát, készítsen 5-10% -os készletet. Ha kevés tapasztalat van, és a fürdőszobában sok technikai kommunikáció van, zárja be a panelek vágását, majd vegye le a 10% -ot. Ugyanakkor becsülje meg a kezdő profilok számát, külső és belső sarkokat. Eladják a standard dina-t, egy fillért költenek, nincs szükség mentésre.

Alkatrészek műanyag panelek beszereléséhez

1. lépés: A léc felszerelése

A panelek függőlegesen helyezkednek el, a láda vízszintesnek kell lennie. A lécek közötti távolság 50-60 cm. Jelölje meg a falat, győződjön meg róla, hogy a vonalak párhuzamosak. A láda rögzítőcsavarokkal van rögzítve, fúró lyukakat fúróval, perforátorral, használjon fúrómutatókat. Annak érdekében, hogy a padló ne piszkáljon az épület porával, fedje le falra a helyet film vagy papír segítségével. Miután minden lyuk elkészült, azonnal vegye le. Ne hagyja a takarítást később, a gyakorlat azt mutatja, hogy bármennyire is gondosan dolgozol, a szemetet minden bizonnyal elterjedni fog a fürdőszobában.

A lyukakat néhány centiméter mélyebbre kell helyezni, mint a tüskék műanyag részének hosszát, ellenkező esetben nem tudsz betenni őket, a por pedig zavarja. Először fúrja át a két szélső lyukat, csatlakoztassa a profilt, majd helyezze be több helyen. Vízszintes távolság a 60-70 cm között.

A fal falának repedése lépésenként 40-50 cm

Hogyan rögzíthet elemeket egy síkban?

 1. Vonattal ellenőrizze a fal állapotát, különös figyelmet fordítson a műanyag profilok vagy sínek rögzítési pontjaira.
 2. Rögzítse két extrém elemet a szint alatt, ellenőrizze helyüket. Ha a profilok rögzítésének helyén nagy mélyedések vannak, akkor használjon különböző anyagok bélését. A tüskéknek a teljes síkra kell vonzaniuk a profilt, nem lehet rés a fal és a rögzítési pont között.
 3. Húzza meg a kötelet egymás között, csak kettőt a profilok vagy sínek végein.
 4. Szereljen be minden más profilt a kötél alá, és segítsen ellenőrizni a sínek helyzetét.

2. lépés: Műanyag panelek beszerelése

PVC panelek szerelése falakhoz

A panel felépítése

Távolítsa el a fal méreteit legalább három helyen. Ha legfeljebb egy centiméteres eltérést mutatnak, akkor a munka észrevehetően leegyszerűsödik - minden panel egyszerre vágható méretre. Ehhez meg kell találnia a legrövidebbet, vágja ki a többiet. A panelek 5-10 darabnyi köteget raknak össze. sík síkra és csiszológépre, fémlemezzel vágva. A legfeljebb egy centiméter eltérést a mennyezet és a padló profilja rejti el. Fel van szerelve a fal és a patak között, és alul a fal és a padló találkozásánál. Helyezzen műanyag sarkokat az oldalára.

A szakemberek sarkok nélkül vágják a falakat, nagyon pontosan díszítik a paneleket 45 ° -os szögben. De ehhez sok gyakorlati tapasztalat mellett speciális eszközökre van szükségünk. Ezek drágák, csak egy fürdő befejezéséhez vásárolnak gazdaságilag nem kivitelezhetőek.

Helyezze az első panelt, ellenőrizze a pozícióját. Minden rendben van - rögzítse a klipszel. Ha fa lécekkel rendelkezik, akkor rögzítse a tűzőkapcsokat. Mindkét lehetőség elegendő megbízhatóságot nyújt a rögzítőpanelek számára. Az első be van szerelve - szerelje fel a második, nyomja meg az elsőt a jellemző repedés előtt. Bizonyságot tesz arról, hogy az elemek zárral vannak összekötve. Ennek az algoritmának megfelelően folytassa a munkát addig, amíg az utolsó műanyag panel megmarad. A végeket azonnal helyezze be a sarkokba.

Hogyan történik a panelek rögzítése klyymery-ben

Távolítsa el az utolsó panel pontos méreteit, vágja le. Késszel vágható késsel vagy darálóval. Ha kést használ, akkor a műveletet két lépésben kell végrehajtani. Az első a felső és a keresztirányú merevítõk kivágása. A második - hajlítsa meg a lapot, a hajlítás helyén, a második oldalról, egy szerelő késsel teljesen vágja le a szükséges részt.

Ugyanúgy vágja le a többi falat. A gyakorlat azt mutatja, hogy a kádban lévő hely jobban kerámia csempe. Nem tudod az egész falat, csak egy kötényt. A legfontosabb dolog, hogy lezárja a helyszínt, amely folyamatosan vizet szerez a vízügyi eljárások elfogadása során.

Fürdőszoba redecoration: szakértői ajánlások

 • Fürdőszoba redecoration: szakértői ajánlások
 • 3 lehetőség a TeploDom fürdőszobájának javítására

A modern épülettechnológiák és lakberendezési tárgyak bármelyik fürdőszobát múzeumvá alakíthatja, abban az időben, amikor kirándulni fog. Valójában a korlátozott méretű helyiségekben az előadók készsége és a tervtervezés tökéletessége a legmegfelelőbb. Természetesen az ilyen esetekben elvégzett javítások nagysága jelentős lesz, és maga a folyamat legalább egy hónapig tart.

De mit kell tenni azok számára, akiknek nincs ideje vagy lehetősége ilyen nagyszerű ötleteket megvalósítani? Milyen megoldásokat keresnek a legnagyobb tömegpiaci szegmensben? A fürdőszobai színvonalas átalakítás módjáról a "Heat House" cég szakemberei ezt a cikket ismertetik.

Javítási lépések a fürdőszobában

Mindenki megérti, hogy a fürdőszobában a szinte minden kommunikáció koncentrálása miatt a téren jelentősen eltér a többi szobától. A vízvezetékekkel, szennyvízvezetékekkel vagy elektromos vezetékekkel kapcsolatos vészhelyzetek esélyei itt sokkal magasabbak. Ennek megfelelően a lakástulajdonosok számára nagy a kockázata annak, hogy károsítják a szomszédok tulajdonát.

Ezért mindig azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy közelítsék meg a fürdőszoba komplex kozmetikai javítását. Végül is az elkopott csövek és más kommunikációk cseréje nemcsak Önt, hanem az Ön körülöttetek is védelmet nyújt. Minden, ami a javítás során történik, a következő művek sorozataként jeleníthető meg:

 • a festék és a festék részleges leszerelése;
 • a közművek (víz- és közegészségügyi, központi vagy egyedi fűtési csövek, elektromos hálózatok) beszerelése és cseréje;
 • vízszigetelő padlók (választható);
 • falburkolat PVC vagy MDF gyorskioldó panelekkel;
 • szükség esetén a padló cseréje;
 • egészségügyi berendezések telepítése;
 • mennyezetek és alaplapok beszerelése.
Mennyibe kerül a javítás költsége?

A kommunikáció telepítése

Tekintsük a fürdőszobába és a WC-be újratelepítésének bemutatásának részleteit, valamint a szakemberek által végrehajtott előnyöket. Az előkészítő munkák után, amelyek mennyiségeit minden esetben egyedi módon határozzák meg, a szükséges hálózatok kiépítéséhez járulnak hozzá. A csövek állapotától függően előfordulhat, hogy teljes vagy részleges csere, illetve az egész munkafelület költsége jelentősen eltérhet.

Amikor egy fürdőszobát Hruscsovban vagy más hasonló lakásban felújítanak, célszerű rejtett csőfektetést végrehajtani. Ennek a telepítési módnak köszönhetően a szoba tágabbnak tűnik, és területét racionális módon használják. Ezenkívül jelentős szerepe van az olyan típusú anyagoknak, mint például az acélcsöveknek, amelyeket hagyományosan ilyen rendszereknél a hornyok vagy a gipszkarton szerkezetekhez való rögzítéshez sokkal nehezebbek, ez a hegesztési munka elvégzésének szükségességéből adódik. Ehelyett kényelmesebb olyan modern verziókat használni, amelyek nem igénylik az ilyen időigényes telepítést.

Vízszigetelés

A kulcsrakész fürdőszobai átalakítás során kiváló minőségű vízszigetelést kell készíteni - ez a megoldás megakadályozhatja, hogy a víz szivárogjon a szomszédoktól alulról a mennyezeten keresztül. Ebből a célból leggyakrabban a következő típusú anyagokat használhatja:

Az elsőeket a padlófelületre és a fal alsó részére egy folyamatos rétegben alkalmazzák, és ott egy átnemeresztő tálat hoznak létre, míg a másodikak ízületek, és ha megsértik a fektetési elveket, akkor átjuthatnak folyadékokon.

Az ilyen anyagok felhasználásakor a szigetelés minősége nem különbözik, ha azokat a gyártók és az építési technológiák ajánlásaival összhangban helyezik el. Ezért tapasztalat hiányában a legjobb, ha a munkát szakembereknek bízzák.

Fal és mennyezet

Annak érdekében, hogy a vonzó megjelenést a fürdő falaira és mennyezetére visszük vissza, különböző anyagokat és megoldásokat használnak. Azonban, amikor megtervezzük, hogyan készítsünk olcsó fürdőszobai átalakítást, nincs szükség új kerék feltárására. Ésszerűbb kihasználni a hagyományos dekorációt műanyag panelek formájában, amelyek nemcsak a hosszú élettartamban különböznek, hanem a tisztán és gyors telepítés lehetőségétől is. A kiegészítő elemek széles választékának köszönhetően a PVC-lemezeket a falra és a mennyezetre lehet szerelni. Ezek a befejező anyagok nyilvánvaló előnyökkel járnak, ami magyarázza népszerűségüket:

 • tartósság;
 • esztétikai megjelenés;
 • környezetbarát;
 • nedvességállóság;
 • tűzbiztonság (önoltó tulajdonságok);
 • könnyen tolerálható alacsony és negatív hőmérsékletek;
 • a telepítés egyszerűsége és olcsósága.

A PVC panelek azonban érzékenyek a sokk hatásaira, így szerkezetüket könnyen elpusztíthatják a gondatlan mozgás.

Fürdőszoba padló

Az ilyen szerkezetekhez különféle anyagok segítségével kozmetikai javításokat hajthat végre a fürdőszobában, amelynek árai minden ingatlantulajdonosnak megfelelnek. Ha a padlók állapota nem kielégítő, akkor jelentkezhet:

 • linóleum
 • kerámia vagy vinil-klorid csempe;
 • kész ömlesztett kompozíciók.

Az anyagok kiválasztása a befejeződés minden szakaszában, ne felejtsük el, hogy kompatibilisek ugyanabban a szobában. Csak a finom gondos kiválasztás révén képes vonzó belső teret kapni.

Még mindig nem tudom, hol kell rendelni egy kozmetikai javítást a fürdőszobában, amelynek árai megfelelnek neked? Lépjen kapcsolatba a "Heat House" cég tanácsadóival, és segít Önnek abban, hogy mindent olcsón és gyorsan szervezzen! A szakértők képesek kiszámítani az anyagok előzetes költségeit, és csak a szoba fotóján dolgozni - ez segít a navigációban a piac árának kínálata között, és meghozza a helyes döntést. Később a mérő meglátogatja otthonát, és ingyen számítja ki a szükséges munkát. Miután megállapodtunk a végső költségről, szerződést kötünk az ügyfelekkel, amely védi jogait - minden javításra hivatalos garanciát nyújtunk.

A fürdőszoba felújítása

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Feladhat egy feladatot, és megtudhatja az árakat

Webhelyünk segítségével hamar megtalálható egy magánmester vagy csapat a javítás elvégzéséhez. Csak helyezze el az alkalmazását, és néhány perc múlva ingyenes mesterek árát kapja, akik készen állnak megrendelésének teljesítésére.

Indulás a házhoz - Perovskaya utca, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Boris egy kompetens és megbízható szakember, érdekes társalgás a megfelelő életvitellel. Az eredmény nagyon elégedett. Sajnos, számos esetben a projekt határideje jelentősen eltolódott, de a munka valóban bonyolult volt, és több időt vett igénybe. Pozitív benyomások

Nézze meg a házat - Moszkva, Polessky 2k1

Visszajelzés a feladatról

A fürdőszoba és a WC javításával tökéletesen megfelelt, csendesen és tisztán dolgozott, nem volt eltérés a becsléstől, egyedül hagyták őt a lakásban. Azt javaslom.

Indulás a házhoz - Okskaya utca, 3k1, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Felújított fürdőszoba és fürdőszoba, teljesen elégedett volt. Az Artem hatékonyan működik, az anyag gazdaságosan fogyaszt és általában nagyon kompetens mester. Plusz, egy megfelelő és kellemes ember. Azt javaslom.

Indulás a házhoz - bejárat 3, Festivalnaya ulitsa, 22k8, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

A feladat nem volt könnyű, mert az aktívan használt szoba (fürdőszoba) 15 éve nem látta a javítást, de Artem nem zavarban volt. Az elfogadott munka teljes skálája időben befejeződött. Az előre bejelentett költségek nem javultak a javítási folyamat során. Amit igazán szerettem Artyom munkájáról: - nem volt egyetlen érkezési járat - az érkezés időszerű volt - csak a fürdőszoba működött, a többi szoba nem volt szennyezett vagy festett - óvatos anyagi hozzáállás, okos fogyasztás - tisztaság és rend ( amennyire csak lehet, csempével és cementkeverékekkel és más dolgokkal együtt.) Artem munkájának minősége: - a sarkok tökéletesen húzódnak - a mozaik egy vonalzónak tűnik - a fürdőkád és a süllyedő perem tökéletesen lezárva - a tartályt tartalmazó doboz szilárdan be van szerelve süllyesztett és vízvezeték-nyílással - a fal és a mennyezet csatlakozásait feldolgozták (a mester szerint) (a kézművesek lemondtak a repedésekről és nem látták a kiutat) - frissítették a fürdőszobában lévő mennyezetet (gipszkarton) - kényszerített szellőzést telepítettek (tényleg meg kellett próbálnom hogy a mennyezet lebontása egyáltalán nem volt a tervemben) - a fürdőcsészében lévő csövek szögét megváltoztatták (a víz még jobban szórakozott) - 4 csempe a folyosón ismét szilárdan rögzítettek (korábban sétáltak, elszabadultak) Ma a fürdőszoba vált Ő és friss. Már megállapodást kötöttem a mesterrel a későbbi munkákra, és én, mint vevő, biztonságosan ajánljuk az Artyom előadóként.

Nézze meg a házat - Bakuninskaya utca, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Oleg nagyszerű ember! Minden nagyon szép és jó minőségű! És ez még csak nem is tekinti a helyiség sajnálatos állapotát. Mindig érintkezett! balra tiszta és rendezett! Ha szükséges, újra fellebbezek.

Nézze meg a házat - Graivoronovskaya utca, Moszkva, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Ivan remek munkát végzett, minden nagyon jól és gyorsan történt!

Nézze meg a házat - st. Krasnobogatyrskaya, d. 79

Visszajelzés a feladatról

Ivan kiváló munkát végzett a feladattal, a felújítás befejeződött, pontosan a meghatározott idő alatt, minőségi és gyors. Nagyon köszönöm a munkát!

Indulás a ház - az utca Old Guy, d.1 k.5, Moszkva, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

A javítás áthelyezése nélkül történt. Gyorsan, rendesen. Újból kapcsolatba lép velem.

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

Ha alacsony árakat szeretne moszkvai fürdőszoba mosogatására, az Udu segít megtalálni, amit akar. A YouDo regisztrált tapasztalt mesterek, akik minden típusú költségvetési javítást végeznek. Ha nincs szüksége a helyiség átalakítására, csövek és vízvezetékek cseréjére, elegendő kozmetikai javítás elvégzése a fürdőszobában.

A yudai szakemberek segítenek megváltoztatni a helyiség kialakítását, frissíteni a fal- és padlóburkolatot a lehető legrövidebb idő alatt. Mindkettő költségmentes redecorating és kulcsrakész költségvetés-átalakítást végez. Segítségükkel jelentősen csökkentheti a fürdőszobában és a WC-ben végzett javítások idejét.

Különleges javítás

A fürdőszoba gazdaságos javítása globális változások nélkül készül. A szakemberek számos lehetőséget kínálnak arra, hogy a régi stílust egy új helyre változtassák, és kiváló minőségű, olcsó anyagokat választanak a régi bevonatok tekintetében. A koordináció után az összes árnyalat lesz újratelepített fürdőszoba, amely magában foglalja:

 • régi bevonatok eltávolítása
 • befejeződik minden felület
 • kábelcsere
 • szoba takarítás
 • építési hulladék eltávolítása

Az ár a fürdőszoba felújításához sokkal alacsonyabb, mint a nagyobb javításoknál.

A javítás költségei befolyásolják a befejező anyagok minőségét. A legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőség a tapéta tapéta (de a szoba magas páratartalma általában nem jelenti ezt a megoldást). A gazdaságos megoldások közé tartozik a vízálló gipszkarton és öntapadó fólia kivitelezése.

Alacsony árak a műanyag panelek lehetővé teszik, hogy egy szép befejezni olcsó. Ha úgy dönt, hogy felületeket fest, akkor figyelembe kell vennie a vakolat és a gitt falak szükségességét.

A kerámia burkolatok klasszikus változata a legnépszerűbb. Az árak nagyon különbözőek, elég alacsonyak és nagyon magasak. A szakértők segítenek a legegyszerűbb és leginkább elfogadható ár és minőség kiválasztásában.

Ha már rendelkezésére áll az anyagok, akkor a szakemberek számára átadhatja őket a befejezéshez.

Mennyibe kerülnek a szakemberek szolgáltatásai?

Figyelembe véve a folyamatosan változó árakat, nem könnyű kiszámítani az anyagok pontos költségeit, de a Yuda kivitelezők együttműködnek a beszállítókkal, így felhasználhatók különböző kategóriákba tartozó olcsó anyagok beszerzésére:

 • szaniter felszerelések (csapok, csaptelepek, mosdók, WC-k stb.)
 • (például festék, tapéta, vakolat, gitt, gipszkarton stb.)
 • világítóeszközök és elektromos anyagok (lámpák, kapcsolók, aljzatok, vezetékek stb.)

Az anyaggal végzett javítási munkálatok árait gyorsan a kiválasztott mester számítja ki, és az Ön kívánságainak figyelembe vételével készít egy becslést.

A javítási munkákra vonatkozó becslés magában foglalja az alábbi információkat:

 • javítási költség
 • a speciális szolgáltatások listája
 • befejező dátumot

Miután elkészítette a becslést, a mester megadja neked, és biztosan tudni fogod, mennyit költ a felújítás. Hívjon egy szakembert, hogy ellenőrizze az objektumot, és ajánlja a tökéletes felületkezelést a fürdőszobában és a WC-ben.

A fürdőszoba és toalett javításának költségei a következők:

 • belsőépítészeti tanácsadás
 • javítási szolgáltatások
 • fogyóeszközök

Mennyibe kerül ez vagy az a szolgáltatás költsége, az Udu oldalon található árlistában. Ha a költségkeretét nem ilyen áron tervezték, akkor az ideális megoldás a részleges javítás.

A Yuda-ban bejegyzett professzionális javítóműhelyek és vízvezeték-szerelők szolgáltatásainak megrendelésével számos előnnyel jár. Gyorsan és hatékonyan elvégezik a fürdőszobában végzett gazdaságos javításokat.

Miért érdemes kapcsolatba lépni a juda szakemberekkel?

Frissítse a fürdőszoba belsejét olcsón, rendelje fel a szakértők szakértőit ​​Udu. Az előadókat az objektumon telefonon hívhatja, vagy kérést küldhet a webhelyen. A yudai szakembereknek mindig sok ügyfele van, mert:

 • végezzenek minőségi javításokat
 • utazás Moszkva minden részébe
 • gyorsan megoldja a javítással kapcsolatos összes problémát
 • rendelkezzen az összes szükséges eszközzel
 • válassza ki a költségvetési anyagokat

Használja a moszkvai legjobb szakemberek szolgáltatásait, akiket Yuda-ra regisztráltak. A fürdőszoba átalakítása a teljesítményükben lényegesen alacsonyabb, mint a versenytársak árai.