Legfontosabb > Fürdő

A fürdőszoba csempe utánzatai: befejező lehetőségek és választás

Sok tervező szeretné használni a természetes fából készült anyagokat, hogy egyedi fürdőszobai dekorációs projekteket hozzon létre, de számos nehézséggel és akadálytal szembesülnek. A fa csempe magas költséggel, a hőmérséklet csökkenése, a kondenzátum és a gőz negatív hatásaitól függ, ami jelentősen csökkenti működési időtartamát, és felhasználását gyakorlatilag megnehezíti. A befejező anyagok előállításához használt modern technológiák lehetővé teszik a tervezők számára, hogy a fa alatt díszített kerámia burkolólapok természetes anyagának egyedi textúráját és színskálait alkalmazzák. A természetes faanyag textúrája egyedülálló alternatív megoldás a tervezési projektek végrehajtásához nehéz üzemi körülmények között.

Különlegességek

A fa csempe természetes anyagokból - homokból és agyagból készül - a szerkezetet javító módosító adalékokkal kiegészítve.

A gyártók mázas és nem üvegezett lapokat készítenek egy vagy két tüzeléssel. Az alkalmazott máz növeli a csempe erősségét, megnöveli az UV sugárzás ellenállását és a hőmérséklet-változásokat, meghosszabbítja a működési időszakot.

Az építőanyagok piaca kétféle kerámia burkolólapot kínál:

A fa alatt lévő padlólapok saját tulajdonságokkal rendelkeznek, és kétféle formában kaphatók:

 • A négyzet alakú anyag egy művészi mintát alakít ki parketta formájában.
 • A négyszögletes változat padlólap formájában készül. A nehéz zökkenőmentes telepítést csak tapasztalt építők végezhetik.

A falburkolat klasszikus formájú, és lehet:

Négyszög alakú csempe a klasszikus stílusú fürdőszoba díszítésére használható. Mozaiklapok - a népszerű lakberendezés magas páratartalmú és hőmérsékleti változásokkal. A mozaik egy rácson történő egyszerű telepítése lehetővé teszi a munkák elvégzését még a kezdők számára is.

A legnépszerűbb porcelán cserép, amely ideálisan reprodukálja a fafajok szerkezetét, nagyfokú erőt és alacsony hőmérsékletnek ellenáll. Természetes anyagokból - fehér agyagból, kvarc homokból és természetes festékekből áll.

Előnye és hátránya

A befejező anyag a modern gyártók egyedülálló fejlődése, és számos előnye van:

 • a természetes fa egyedülálló textúrája;
 • esztétikai megjelenés;
 • nedvességgel és hőmérsékletváltozással szembeni ellenállás;
 • szilárdság;
 • hosszú üzemidő;
 • ellenáll a tisztító készítmények agresszív hatásainak;
 • magas vízállóság;
 • megfizethető árkategóriában;
 • környezetbiztonság;
 • rövid befejezési idő.

hátrányai:

 • Néha ilyen csempék telepítése magában foglalja a telepítés bonyolultságát.
 • Ez a felület alacsony hőmérsékleten van.

Annak érdekében, hogy eltávolítsa a hidegérzetet a csempézett felületről a fürdőszobában, a tapasztalt építők javasoltak egy fűtési rendszert a padlólapok alá helyezni. Ez lehetővé teszi a természetes fafelület érzését. Ez a lehetőség ideális a szobák hideg alsó szintjén található szobákhoz. Csak pozitív visszajelzést kap az ügyfelektől és az építőktől.

Mi lehet kombinálni?

Egy egyedi kialakítás a fürdőszobában, a felhasznált anyag textúráját és színtartományát helyesen kell összekapcsolni. A fa cserép egyedülálló anyag, amely bármely projekt alapja lehet. Összhangban van a műanyag, a tapéta, a természetes kő, a márvány, a fém és a tégla.

Számos tervezési trend alakul ki a természetes anyagokat utánzó burkolólapok használatával:

 • rusztikus;
 • Ecostyle;
 • skandináv;
 • Provence;
 • minimalista.

A több színű habarcs használata befejező anyag telepítésekor a szoba még kifejezőbb lesz, és egyedülálló fénypontot ad. Az ilyen típusú munkákhoz használt leggyakoribb színek bézs, csokoládé, fekete, méz.

Meleg hangok adják a szobát meggyőző és nemes szépség, hogy lágy átmenetet falakról a padlóra. A fából készült csempe és a természetes kő kombinációja nyer-győzelem a kényelmes pihenéshez és pihenéshez. A márványanyagok jelenléte nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem diszkrét luxus és nemesség stílusát is.

A természetes kő elemeinek hozzáadása a természet és a természeti szépség benyomását kelti. A fémalkatrészeket a modern és kreatív vásárlók modern projektjeiben használják. A világ különböző országaiból származó kiegészítők az adott ország etnikai színéhez adják a szobába.

Különös figyelmet kell fordítani a szürke tégla és a természetes fa cserép kombinációjára. Minden szürke árnyalatnak egyedülálló képessége van a különböző anyagokhoz való illeszkedéshez, a szükséges stílusok és trendek megteremtéséhez.

Hogyan válasszunk?

A kerámia lapok kiválasztását felelősségteljesen kell megközelíteni, részletesen meg kell vizsgálni az anyag tulajdonságait és műszaki jellemzőit.

A szükséges anyag megvásárlásakor tudnia kell, hogy milyen típusú csempe szükséges az ilyen típusú munkákhoz:

 • Majolica - a préselés során kapott és átlátszatlan mázzal burkolt csempe. Erõssége és ellenállása az agresszív vegyületeknek.
 • Terralia - olyan anyag, amely két égetést enged, és üvegréteggel van bevonva.
 • A Cotto egy csempe világos textúrájával és természetes anyagok természetes anyagával.
 • A kerámia gránit a nagyobb terhelésű padlók lefedésére szolgál.
 • A klinkert magas hőmérsékleten dolgozzák fel, magas páratartalmú helyiségekben.

Fontosak a műszaki dokumentumok, amelyekben a gyártónak részletes leírást kell adnia az anyag jellemzőiről:

 • vízabszorpciós százalék;
 • kopásállósági szint;
 • tényleges cserép;
 • színtartomány;
 • fagyállóság index;
 • a kémiai vegyületek hatásával szembeni ellenállóképesség.

A magas páratartalmú és állandó hőmérsékletváltozású fürdőszobai csempe finom porózusnak, durva felületűnek és matt árnyalatnak kell lennie. Speciális rögzítő vegyületek segítenek az anyag ragasztására az előkészített felületen. A munkaterület megfelelő felkészítése és megfelelő telepítése - a kényelem és a kényelem garanciája.

A modern építőüzletek óriási termékskálája vezetheti a kezdőket a nem megfelelő anyagok választékához. A szakértők javasolják, hogy segítséget kérjenek a kiskereskedelmi tanácsadóktól, vagy függetlenül tanulmányozzák a csempe finomságait és tulajdonságait. Csak a teljes mennyiségű információ megvásárlásával minőségi terméket vásárolhat, amely segít a tervezett projektek végrehajtásában.

Népszerű gyártók

Az építőüzletek polcain a vevő a bánya minden országából származó különböző gyártók fa alatt találkozhat a csempezel. A legnépszerűbbek és legnépszerűbbek:

 • A Kerama Marazzi egy olyan orosz gyártó, amely magas színvonalú, európai szabványoknak megfelelő csempéket állít elő. A gyártó egyedülálló gyűjteményei nemcsak az orosz vásárlók körében népszerűek, hanem a világ más országainak építési piacán is.
 • A Fanal és a Porcelanosa Spanyolország népszerű gyártói. Ezeknek a márkáknak a termékei kiváló minőségűek, kopásállóak, hosszú élettartamot és könnyű karbantartást, mechanikai terhelésnek ellenállnak.
 • A Cersanit egy nagy lengyel vállalat, amely vezető szerepet tölt be az építőanyag-piacon. Az ebből a márkából származó befejező anyagok, kiegészítők, fürdőszobai bútorok nagy szükség van és kielégítik az összes tervezési projekt megoldásának szükségességét.

Érdekes példák

Olyan tervezési projektek, amelyekben a belsőépítészek képesek a csempe más típusú befejező anyagokkal történő kombinálását, a szoba fényerejét és stílusát biztosítják.

A sötét falak és a könnyű emeletek kombinációja a hatalmas ablakok hátteréül szolgálja a szobatípust és a nemességet, és a fényes kiegészítők felvidítanak.

Az anyag párhuzamos használata mozaik, padló és tükrök formájában a modern stílusban gyártott luxus házak számára előnyös lehet.

A stílusos belső tárgyak, a designer bútorok, a kiegészítők és a szokatlan elemek mindig látványosak lesznek a fából készült csempékből készült sötét falak hátterében.

A befejező anyag függőleges vonala és a texturált minta minimalista stílusban készült kis szobát díszít.

A szoba kialakításánál a kerámia parketta a zóna térmegosztásával és a fürdőszoba és hálószoba kombinálásával modern megoldás a skandináv stílusban készült helyiség szempontjából.

A jól választott csempe, amely utánozza a természetes faanyag textúra a fürdőszoba, akkor nem csak díszítik a szobát eredeti módon, hanem azt is, hogy valóban exkluzív. Az ilyen design esztétikai élményt nyújt, és minden nap felemeli hangulatát.

Fa csempe falak

00-00-5-17-00-06-1211 Portela szürke 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

00-00-5-17-00-23-1211 Portelo homok 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

00-00-5-17-01-06-1212 Portelo szürke 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

00-00-5-17-01-23-1212 Portelo homok 20x60

fal, 60x20 cm, Portela Jade kerámia

0095461 BRICK DESIGN 10,5x40

40x10,5 cm fal, Maker Naxos

1041-0055 Eden fehér 19,8x39,8

fal, 19,8x39,8 cm, Edem Lasselsberger

1041-0056 20x40 bézs Eden

fal, 20x40 cm, Edem Lasselsberger

1041-0057 Eden barna 20x40

fal, 20x40 cm, Naomi Lasselsberger

1045-0216 Camelia 25x45

fal, 25x45 cm, Novela LARSCeramica

1045-0222 Szent Péter bézs 25x45

fal, 25x45 cm, Saint Paul Lasselsberger

Cserép a fa alatt a belsőépítészetben

Csempe a fa alatt a belsőépítészet nem csak esztétikailag vonzó, hanem praktikus. A cserép bevonat nagyobb teljesítményt nyújt, mint a természetes fa. Az ilyen anyag nem csak burkolófalakra, hanem padlóburkolatként is használható, mint a parketta olcsóbb alternatívája.

Különlegességek

A fa hatásával járó csempe kényelmesebb és könnyebben használható és karbantartható, mint maga a fa. Az ilyen termék külső és belső dekorációhoz is használható, beleértve a magas páratartalmú helyiségeket is. A cserép tökéletesen utánozza a természetes faanyag textúráját, vizuálisan nagyon nehéz észrevenni a különbséget. A termék felülete lehet bizonyos mintázattal és árnyalattal, amely lehetővé teszi, hogy az anyagot az ízlésének megfelelően válasszák.

A kész bevonat a csempegyártásban használt anyag tulajdonságainak felel meg. Leggyakrabban fazekas vagy porcelán.

A csempe a fafajták hatásának köszönhetően számos előnnyel jár a természetes faanyaghoz képest:

 • hosszú élettartam;
 • környezetbarát;
 • nedvességállóság;
 • magas hőmérséklet ellenállás;
 • széles színek és textúrák;
 • olcsó;
 • mechanikai igénybevételnek ellenálló.

A fa cserépanyagának fő hátránya a hideg felület. Ez a hátrány könnyen javítható padlófűtési rendszer telepítésével.

anyagok

A dekoratív burkolat a fa szerkezeti felépítésével különböző anyagból készül, ami befolyásolja a termék minőségét és tulajdonságait. Alapvetően az ilyen típusú csempe a következő típusokból áll:

 • kerámia;
 • kerámia gránitból;
 • gipsz;
 • polivinil-klorid alapú.

A kerámia burkolólapok a fa felületével vannak megmunkálva agyag alapján. Fehér kvarc anyagot és felszínpárt használnak kiegészítő komponensként. A következő fajtájú dekoratív bevonatot készítik:

 • egyrétegű tüzelés a felületen bevonatként egy mázas réteg előállítása során;
 • dupla pörkölés mázas felületen;
 • üvegtelenített kerámiák.

A járólap padlóburkolat környezetbarát és nem mérgező anyag. A gyártási technológiának és a felhasznált nyersanyagoknak köszönhetően a baktériumok és a gombák nem halmozódnak fel a termék felületén, és nem terjednek el. A mázas csempék ellenállnak a szennyeződéseknek és a háztartási vegyi anyagoknak.

A kerámiák hosszú élettartamot és könnyű karbantartást tesznek lehetővé. Az évek során a csempe megőrizte eredeti megjelenését. A bevonat külső tényezők hatására ellenáll a fakulásnak vagy elszíneződésnek. Ez a bevonat is tartós, ami azt mutatja, hogy ellenáll a kopásnak és a mechanikai igénybevételnek.

A kerámia granit bevonat tartósabb és minőségi, mint a csempézett. Az ilyen típusú csempék gyártásához hasonló alapanyagokat használtunk, de különböző arányban. Jelentős különbségek vannak és a gyártási technológia. A kerámia granit égetése magasabb hőmérsékleten és nagy nyomás alatt történik, ami befolyásolja a késztermék műszaki jellemzőit. Ennek az anyagnak az előnyei a következők:

 • Magas tartósság. A megfelelő felszereléssel a felület több száz kilogramm / négyzetcentiméteres terhelést is képes ellenállni. Továbbá az ilyen anyag ellenáll a repedésnek vagy forgácsolásnak.
 • Fagyállóság Ez a bevonat külső helyiségek díszítésére vagy bélésként használható.
 • Könnyű gondozás. A felület ellenáll a szennyeződéseknek és foltoknak, és nem érzékeny a vegyszerekre.
 • Nedvességállóság és hosszú élettartam. A kiváló minőségű telepítés mellett az interdigital varrások gyakorlatilag láthatatlanok is, mivel az anyag tiszta és tökéletesen éles széle.

A gipsznek jó a plaszticitása, ami ilyen anyagot nyújt a csempe bevonatok előállításához. A dekoratív gipszkarton sokféle anyagot képes utánozni: tégla, természetes kő, bőr, fa. Meg kell jegyezni, hogy a fa hatásával járó gipsztermék nem olyan gyakori: főként a tégla vagy a kő utánzására szolgáló modellek állnak elő.

A gipsz segítségével tökéletesen átadhatja az anyag textúráját, amely megkülönbözteti ezt a típusú csempeburkolatot a kerámia burkolattól.

A gipszkikészítő anyag következő előnyei kiemelhetők:

 • könnyű telepítés;
 • olcsó;
 • van egy kis súlya, amely lehetővé teszi, hogy ne teremtsen nagy terhet a falakon.

A gipsz bevonat nem használható minden szobában. Az ilyen anyag nem ellenáll a nedvességnek és törékeny, ami jelentősen szűkíti a bevonat hatókörét.

A PVC burkolólapokat csak padlóburkolatokhoz használják. Ennek az anyagnak a összetétele ugyanazokat a komponenseket tartalmazza, amelyeket linóleum előállítására használnak. Ez a bevonat több rétegből áll:

 • az alap a rajzokkal;
 • átlátszó poliuretán réteg;
 • védő.

A PVC fadobozok tökéletesen utánozzák a padlót vagy laminált anyagot. Ennek az anyagnak az előnyei a következők:

 • egyszerű telepítés;
 • jó nedvességállóság;
 • kiváló kopásállóság;
 • olcsó;
 • repedésállóság;
 • jó zajszigetelési jellemzők.

Számos előny mellett ez az anyag hátrányai is vannak. A PVC burkolólapokat nem lehet teljesen környezetbarátnak nevezni, bár a termék olyan káros komponenseket tartalmaz, amelyek az emberi egészség szempontjából biztonságosak. Ezenkívül ez a bevonat nem rendelkezik hosszú élettartammal és érzékeny az oldószerek hatásaira.

Alkalmazási kör

Ezzel szemben természetes fa, a csempefa szélesebb alkalmazási kör. A csempézett anyag használható a helyiségeken belül és kívül is. Ezenkívül az ilyen termékeknek jobb nedvességállóságuk van, mint a fa, ami lehetővé teszi a fürdőszobák díszítőanyaggal történő takarását.

A termék felületén számos színárnyalat és mintázat lehetővé teszi, hogy bármilyen beltéren és helyiségen megfeleljen a megfelelő illeszkedésnek. A falburkolatokat főként a folyosó és a fürdőszoba felé néznek. A nappaliban vagy a konyhában gyönyörű padló lesz a fa utánzata.

A csempézett padlónak csíkok vannak a külső felületen, ami utánozza a fa szerkezetet. Ezzel a funkcióval befolyásolhatja a szoba vizuális érzékelését. Jobb a falakon elhelyezni a csempe olyan módon, hogy a vonalak a keresztben vannak, ami vizuálisan nagyobb teret hoz.

A fák alatt csempe segítségével a fürdőszobát várakozó helyiségben tervezhetik. A folyosó számára praktikusabb a padlóburkolat kiválasztása, amely nagy kopásállósággal és sötétebb árnyalattal rendelkezik.

Továbbá a termék tökéletes a tornácon és a terasz lépcsőinél. Ezért célszerűbb a vastagított porcelán kőzet használata.

méretek

A fa hatásával járó csempe falak, padlók, valamint külső javítások elvégzéséhez használható. A modell céljától függően a bevonat alakja és mérete különbözik. A padlólapok a leggyakrabban a következő formátumokban állnak rendelkezésre:

 • Tér, harminc, negyvenöt vagy hatvan centiméteres oldalméretű tér. A négyzet alakú termék utánozhat egy padlóburkolatot vagy egy fa mozaikot.
 • Tíz-hatvan, tizenhárom-nyolcvan, húsz-nyolcvan, húsz-százhuszonöt, tizenkilenc-százötvenöt huszonöt és százötven centiméter széles hosszú táblák formájában.
 • Keskeny, a padlólapot utánozó, öt-húsz, hét és fél-húsz, nyolc-harminc centiméteres lemez. A porcelán kőedény padlólapok leggyakrabban az oldalak méreteitől tizenöt-hatvan centiméterrel készülnek, ami lehetővé teszi a parketta utánzását.

A falak kerámia cseréje leggyakrabban 20x60 cm méretű. A homlokzatok és a belső burkolólapok kialakítása meglehetősen nagy. Leggyakrabban téglalap, kétszázötven centiméteres oldal, százhúsz, száznyolcvan centiméteres négyzet.

A fa alatt lévő csempe nem csak különböző méretű táblák formájában készül. Az anyag a következő formátumokban készíthető:

 • rendszeres geometriai forma négyzet vagy téglalap formájában;
 • különböző számok formájában;
 • vágott sarkokkal;
 • hatszög;
 • nagy formátumú csempe.

Számos gyártó gyárt speciális korlátokat csempézett burkolataikhoz. A határ a befejezett megjelenést biztosítja, és védi a csempe és a fal közötti rést a nedvességtől.

Stílus és design

A természetes faanyagú bevonat meglehetősen széles tartományban áll rendelkezésre. A csempe felületének lehetnek a legkülönfélébb árnyalatai és rajzai, amelyek utánozzák ezt a fajta fajtát. A bevonat színének és szerkezetének megválasztásakor figyelni kell a következő tényezőket:

 • belsőépítészeti stílus;
 • a természeti és mesterséges világítás szintje a helyiségben;
 • a szoba alakja és mérete.

Az anyag színének számos változata van a legvilágosabb (majdnem fehér) és a sötét (majdnem fekete wenge hang) árnyalatai közül. A csempeburkolat, szemben a fa, nem csak árnyalatok természetes fa, hanem a nem szokványos színezés és textúra. Szín és formatervezés alapján a következő típusú anyagokat lehet megkülönböztetni:

 • Barna árnyalatok.
 • A színárnyalat fehérről bézsra.
 • A szürke változatok.
 • A természetes fa színének és textúrájának utánzása.
 • Öregített fa utánzása kopott hatású felületen. A régi bevonat utánzása azt is jelenti, hogy repedések és hornyok vannak jelen az anyag külső rétegen.
 • Csempe a laminátum alatt vagy padlólap formájában. Az ilyen anyagok nagy méretűek és lehetővé teszik a zökkenőmentes felszerelés lehetőségét, amely lehetővé teszi egy igazi fa padló hatásának megteremtését.
 • Felületre díszítve mintázatok vagy rajzok formájában.
 • A belsőépítészeti termékek mellett a kültéri anyagok is előállnak. Például egy csempe a járdák fektetéséhez egy fa vágásával.
 • A csempézett bevonatok tervezői lehetnek feliratok vagy bélyegek a felületen.
 • A burkolólap felületének matt és fényes is lehet.

A sötét színű padlóburkolat a legjobb kombináció a világos színű bútorokkal és fordítva. A bevonat megfelelő árnyalatának kiválasztásakor a következő ajánlásokat használhatja:

 • Sötét árnyalatok (tölgy, sötétbarna zebrano, wenge) jól alkalmazkodnak a nagy szobákhoz.
 • Annak érdekében, hogy egy kis helyiség jobban vizuálisan nézzen ki, olyan anyagot kell választania, amely könnyű faanyagot (nyír, teakfa) imitál. A bevonaton rajzolva ne legyen túl szembetűnő.
 • A modern belső térben a hi-tech vagy loft stílusa jól fedő szürke árnyalatú.
 • A fürdõszobai anyag megfelelõbb, semleges árnyalatokhoz.
 • A konyha jól néz ki a csempe meleg hangjait.
 • Kombinálhatja a különböző árnyalatú csempeanyagokat. Ebben az esetben érdemes megkötni a halszálkát.

A fa alatt lévő fa csempe házában a természetes belsőépítészet hangsúlyos. A gyártók egyedi gyűjteményeket állítanak elő egy csekély számú csempecsomagra, amelyek egy meghatározott mintára rakódnak. A nappali látványos padlópanelek tűnnek a szoba közepén.

gyártók

A csempeanyagok szinte minden gyártója külön termékcsaláddal rendelkezik faimitációval. A kerámia burkolólapok gyártásában világvezetők olyan országok, mint Spanyolország és Olaszország. Érdemes megjegyezni, hogy Oroszországban számos olyan növény található, amelyek legalább minőségi kerámia bevonatot termelnek.

 • Az orosz piacon a befejező anyagok előállításának egyik vezetője a Kerama Marazzi cég. Meg kell jegyezni, hogy a Kerama Marazzi dekoratív bevonata nem csak Oroszországban, hanem külföldön is megvalósul. A csempék gyártásában a cég olasz technológiát alkalmaz. A Kerama Marazzi különálló gyűjteményt vezet be porcelán kőből készült cserépekkel. A cég készen áll arra, hogy széles skáláját kínálja az ilyen bevonatok árnyalatainak, alakjának és méretének. Ezen túlmenően, az árak széles választéka lehetővé teszi, hogy szükség esetén kiválasszák az anyag költségvetési verzióját.

A csempeburkolatok mellett a Kerama Marazzi további díszítő elemeket is gyárt. Határok lehetnek egy cserép, kész panelek, különböző díszítő betétek számára.

Csempe egy fa alatt

Ár: 679 rubel / m²

Mérete: 50 * 25 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 778 rubel / m²

Mérete: 25 * 60 cm
Gyártó: Global Tile

Ár: 735 rubel / m²

Mérete: 20 * 40 cm
Gyártó: Ceramica Classic

Ár: 990 rubel / m²

Méret: 24,9 * 50 cm
Gyártó: AltaCera

Ár: 990 rubel / m²

Méret: 24,9 * 50 cm
Gyártó: AltaCera

Ár: 923 rubel / m²

Méret: 25 * 40 cm
Gyártó: Paradyz

Ár: 701 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: LB-CERAMICS

Ár: 896 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: Ceramica Classic

Ár: 896 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: Ceramica Classic

Ár: 675 rubel / m²

Mérete: 25 * 50 cm
Gyártó: Rodnoe

Ár: 1529 rubel / m²

Méret: 25 * 75 cm
Gyártó: Paradyz

Ár: 2155 rubel / m²

Méret: 29,8 * 74,8 cm
Gyártó: Tubadzin

Ár: 2830 rubel / m²

Méret: 26,5 * 106 cm
Gyártó: Ceracasa

Ár: 1611 rubel / m²

Méret: 29,8 * 9,8 cm
Gyártó: Paradyz

Ár: 1529 rubel / m²

Méret: 25 * 75 cm
Gyártó: Paradyz

Ár: 3277 rubel / m²

Méret: 50 * 100 cm
Gyártó: Cerdomus

Ár: 1035 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: AltaCera

Ár: 855 rubel / m²

Méret: 24,9 * 50 cm
Gyártó: AltaCera

Ár: 837 rubel / m²

Mérete: 30 * 60 cm
Gyártó: Golden Tile

Ár: 626 rubel / m²

Mérete: 20 * 40 cm
Gyártó: Ceramica Classic

Ár: 730 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: Cersanit

Ár: 2779 rubel / m²

Méret: 25,2 * 75,9 cm
Gyártó: Aparici

Ár: 1567 rubel / m²

Mérete: 30 * 60 cm
Gyártó: LARS Ceramica

Ár: 721 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: LB-CERAMICS

Ár: 729 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: LB-CERAMICS

Ár: 833 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: Ceramica Classic

Ár: 833 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: Ceramica Classic

Ár: 1694 rubel / m²

Mérete: 20 * 60 cm
Gyártó: Emigres

Ár: 2996 rubel / m²

Mérete: 30 * 90 cm
Gyártó: Azteca kerámia

Ár: 2071 rubel / m²

Mérete: 30 * 90 cm
Gyártó: Absolut Keramika

Ár: 647 rubel / m²

Mérete: 20 * 50 cm
Gyártó: Keramin

Ár: 1185 rubel / m²

Mérete: 30 * 60 cm
Gyártó: Nova ceramica

szentbeszéd

Moszkva, Electrolyte passage, 10 Értékesítési iroda / Bemutatóterem +7 (495) 103-48-48
8 (800) 302-70-03

Kashira

Kashirskoye shosse, 19, épület 1 +7 (495) 103-48-48, ext. 111

Kuntsevskaya

Meleg malom

Piac "Mill", pav. B17 / 1 Moszkvai körgyűrű, Moszkva, 41 km-re +7 (926) 708-00-02
+7 (925) 840-90-05

Meleg Stan

Piac "Mill", pav. B17 / 2 Moszkva körgyűrű, Moszkva 41 km-es, +7 (925) 840-90-05
+7 (495) 424-63-94

Novogireevo

Piaci "Vladimirskiy trakt", TC "Bútorház", pav.3 №1, Balashikha, Oroszország +7 (926) 912-14-90
+7 (963) 712-66-60

Novogireevo

Piaci "Vladimirskiy trakt", hangár 4 +7 (968) 650-92-89
+7 (925) 653-16-16

Nakhimov Avenue

Simferopol utazás, ház 1 +7 (495) 103-48-48

© 1998-2018
Online Tile Shop
Moszkva, Szentpétervár, Oroszország

Csempe egy fa alatt

Méret: 500x200 mm

Méret: 330x330, 300x600 mm

Méret: 298x298 mm

Ez a termék látható.

Méret: 326x326, 333x333 mm

Méret: 600x297, 420x420 mm

Méret: 600x200, 420x420 mm

Méret: 440x200 mm

Méret: 420x420, 600x200 mm

Méret: 400x400, 275x400 mm

Méret: 200x500, 400x400 mm

Méret: 500x200, 400x400 mm

Méret: 750x250 mm

Méret: 603x199 mm

Méret: 450x450 mm

Méret: 900x316 mm

Méret: 900x150, 593x098 mm

Méret: 1000x333 mm

Ez a termék látható.

Méret: 225x900, 150x900 mm

Méret: 150x900, 225x900 mm

Méret: 907x152 mm

Méret: 900x150 mm

Méret: 1200x230 mm

Méret: 418x418, 500x249, 500x249 mm

Ez a termék látható.

Méret: 418x418, 600x200 mm

Méret: 610x150 mm

Méret: 418x418, 400x150, mm

Méret: 400x150, 418x418 mm

Méret: 400x150, 418x418 mm

Méret: 450x450 mm

Méret: 1000x165 mm

Méret: 195x590 mm

Méret: 450x450 mm

Méret: 1140x200 mm

Méret: 1140x200 mm

Méret: 1140x200 mm

Méret: 570x315, 220x880, 225x900, 570x630 mm

Kerámia csempe a fa alatt a falakon a konyha, fürdőszoba és nappali

A minőségi fa nagy költség. Ez a természetes anyag rendszeres karbantartást és állandó gondoskodást igényel. Az elmúlt években újdonság mutatkozott a piacon: kerámia burkolólapok. Ez egy érdekes és funkcionális lehetőség, amely gyorsan elnyerte a népszerűséget. Csempe a fa alatt több éve a divat, gyakran nagyon pontosan utánozza a fa. Milyen helyiségekben lehet használni?

A fa-szerű csempe nem más, mint a szokványos kerámia, ami utánozza a természetes fát. A specifikációk az adott modelltől függenek, nagyon változatosak. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez a termék hatékonyan utánozza az ismert és egzotikus fajok természetes fát. Teljesen megmutatja magát egy modern belső térben, ázsiai stílusban vagy modern stílusban.

A jó minőségű kerámiákban különféle fafajokra jellemző többszínű szálak találhatók. Az ilyen típusú befejező anyagok kiválasztása szinte korlátlan. A gyártók megpróbálják felülmúlni egymást egyre több új gyűjtemény, modellek és textúrák létrehozásában. Ez a csempe meglehetősen változatos méretű, ami gyakran megfelel a parketta természetes elemeinek.

Ma a "fa" csempe mind a szurkolók, mind az ellenfelek. Egyesek azzal érvelnek, hogy ez a fajta kerámia teljesen új lehetőségeket biztosít a rendezéshez. Mások úgy vélik, hogy a kerámia nem helyettesítheti a természetes faanyagot, és ez csak gyenge imitáció lehet. Érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt években egyre több és több minőségi kerámiát hoztak létre, amelyek utánozzák a jobb és jobb megjelenést. Első pillantásra néhány mintát nehéz megkülönböztetni a valódi fából, figyeljen a fotóra, vizuálisan nincs különbség a fából!

Kerámia falimakk

Egészen a közelmúltig "fa" csempe csak padlón volt használva. De ma, gyakran használják a belső falak. A fa kerámiák jól működnek szinte minden jól megvilágított szobában. Használata teljesen új lehetőségeket nyújt a modern belsőépítészet számára.

A nappaliban egy ilyen padlót gyönyörűen bemutatnak mind a padlón, mind a tömörfa padló vagy parketta utánozva, és a falakon, mint az ablakban, az erkélyen és a kandalló körül. Ha van kandalló, akkor bölcsen kell megmunkálni a felületeket nem éghető anyaggal.

Hasonlóképpen faszerű csempe is használható az erkély díszítéséhez üvegajtóval. Még jó szellőzéssel és új ablakokkal is, télen nedvesség kondenzáció következik be, és a műanyag ablakok sokat izzadnak, így az ablakok és az ajtónyitó burkolatok megakadályozzák a padló és az ablakpár megsemmisítését.

A kerámia burkolólapok fából és padlóból ideálisak szinte minden szobához, feltéve, hogy padlófűtéssel rendelkeznek. Ellenkező esetben egy ilyen padló télen hideg lesz és kellemetlen.

Kerámiafa kárpitok a konyha falaira

Ez a fajta kerámia sikeresen használható, ha a helyiség nem alkalmas természetes faanyagra. Ez egy jó megoldás a fürdőszoba és a konyhák számára. Ne feledje, hogy ez a két egyedi beltér általában magas páratartalmú. A nedves helyen lévő természetes faanyag általában deformálódott, és gombák és penész megtámadható. Eközben a kerámiák nem szívják fel a nedvességet, és könnyen tisztíthatók, meleg fás hangjai pedig kellemessé és vonzóbbá teszik a felületet.

A konyha olyan helyiség, ahol a fából készült csempe nagyon jó lehetőség. A modern konyhában és a falakon lévő csempék használata a konyhabútor tervezésére és a konyha funkcionalitására helyezi a hangsúlyt.

A vásárlás előtt azonban különös figyelmet kell fordítani a cserép műszaki paramétereire, ami erőt és növeli a felület funkcionalitását.

A nappaliban nyitott konyhához falak és a falak utánzó fadarabok kombinációját használhatja.

Több helyszínnel kombinálhatjuk ezt a kétféle lapot kontrasztos színsémákban. A fa csempe gyönyörűen megjelenik a konyhában, a kopott, elegáns és rusztikus stílusban, ahol a fa meleg színei a design csúcspontja.

Kerámia csempe fürdőszoba fa

Fürdőszobák, ahol feküdtünk "fa" csempe néz nagyon meleg és elegáns. Például egy fürdővel és falakkal boríthatjuk őket a zuhany alatt. Ha gyönyörű átmenetet készít egy ilyen csemperől a falakról a padlóra, akkor nagyon érdekes hatást kap.

A "fa" csempe ragasztható a padlóhoz és a falhoz, a csíkok folytatásaként, tökéletesen kiegészítve a fa tökéletesen utánzó csempe, a kő fényes textúrája vagy a sötét vagy élénk színek fényes modern padlója.

Ha elegáns és elegáns hatást szeretne kapni, akkor olyan "fa" csempékből áll össze, amelyek márványból, padlóból és falakból hasonlítanak. Ez a belső tér kiegészül arany vagy réz csapokkal, tükörrel, törülközőtartóval és mosdóval, amelyet hasonló stílusban kell kiválasztani.

A csempefából készült kombináció mind a modern, mind a fürdőszobában, mind a retro stílusú stilizált fürdőszobához illik. Cserép kiválasztása esetén jobb, ha gyönyörű és időtlen tervet és színt választasz, mert egy ilyen vásárlás sokba kerül.

Cserép vásárlásakor mindig emlékezni kell arra, hogy a padlón lévő falakat nem szabad csempézni, mert nem ilyen célokra készült, és nem képes ellenállni a terheknek, hamar felrobban. Mindig jobb, ha valakitől vásárolnak árut egy megbízható gyártóktól, mivel minden egyes lapkát sorosan kell tökéletesen kalibrálni. Egyébként még egy igazi profi is esztétikai mintával fog problémát okozni. Ha a falak és a padló nem tökéletesen egyenlő, ne válasszon tökéletlen csempe, mert a varratok segítségével kisebb szabálytalanságokat lehet korrigálni.

Fali burkolólapok a fürdőszoba és a konyha számára

A falfára két kategóriába sorolhatók: kerámia burkolólapok, amelyeket csak a falakra és a porcelán lapkákra lehet helyezni, amelyeket sikeresen használnak a padlók és a falak számára. A piacon ritkán találnak kerámia fából készült csempeburkolatot, hiszen az olaszok a csempegyártás terén a trendetezők, akik úgy vélik, hogy a jövő porcelán kőből készült. Számos fényképet készítettünk a fürdőszobák belső terének, ahol a csempefalakat fából faragták (a gyűjtemény felfedezéséhez, egyszerűen kattintsanak a nevére). Azonban az alábbiakban felsorolt ​​gyűjteményeken kívül biztonságosan használhat bármely modern gránitot a fal alatt lévő fa alatt. Láthatja a linket egy különálló részhez porcelán kővel az alábbi lista alatt.

Woodgrain falburkolatok a Santa Ceramics üzletekben

A Moszkvában található összes Santa Kerámia szalonban megvásárolhatja az alábbi táblázatot, vagy távolról telefonon intézheti megrendelését. + 7 495 737 48 32. A raktáron raktáron vehetsz árut a fizetés napján. A szállítmány Moszkvában általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, a másik városba történő kiszállítás a távolságtól függ.

Padlólapok a fa alatt

 • kinevezés
 • a fürdőszobában
 • a konyha számára
 • a nagy forgalmú helyiségekben
 • a folyosón

Ma a belső fa nem veszíti el jelentőségét.
Sajnos a fa nem túl tartós, ráadásul nagyon nehéz gondozni neki. Ezért a fa varázsát tartós és megbízható feldolgozásban kínáljuk. Ez egy csodálatos műszaki - padlólap a fa alatt, amely tökéletes összhangban van a modern vagy a klasszikus belső térrel.


Kerámia csempefa hatás. Ugyanakkor sokkal erősebb, mint a fa, gyakorlatilag nem kopik az évek során, nem karcolja meg, és nem veszi fel a nedvességet.
A fa alatt lévő csempe szinte minden helyiségben harmonikusan néz ki, mert a fa mint befejező anyag soha nem esik ki a divatból.

Kerámia csempefa

Ha van egy vágy, hogy megváltoztassa a családi megjelenést minden szobában, érdemes gondolkodni a padló vagy falburkolat cseréjére kerámia csempe alatt a fa. A kerámia gránit felületi felületeinek köszönhetően a belső tér jobban tiszteletre méltó és finomabb lesz, a bevonat működésének problémája nélkül.

 • Típus: Padlólapok
 • Típus: Fali csempe
 • Típus: Lépés
 • Típus: Insert
 • Típus: Spec. az elemet
 • Típus: Padlólapok
 • Típus: Plinth
 • Típus: Padlólapok

Megtalálhatod és megvásárolhatod az elegáns woodgrain csempéket, amelyek alkalmasak az ár, az esztétikai és gyakorlati tulajdonságok elérésére online áruházunk segítségével. Az olasz gyártókkal kialakított kapcsolattartás és a hivatalos forgalmazó státusza lehetőséget biztosít cégünknek arra, hogy kellemes meglepetést nyújtson ügyfeleinek a változatos és kiváló minőségű termékekkel.

Széles körű anyaghasználat

A fejlett technológia megjelenésével eltűnt a természetes fa díszítésének igénye. Sokkal jövedelmezőbb a házak csempével történő felszerelése, különösen azért, mert kiválaszthatja a porcelán kőzetet, amely ugyanúgy néz ki, mint a valódi fenyő, tölgy stb. Az agyag és a gipsz anyagának számos előnye nemcsak a külső vonzerejét és erősségét tükrözi, hanem számos felhasználási eset is, például:

 • nappali;
 • konyhák és fürdőszobák;
 • hálószoba;
 • folyosókon;
 • lépcsők és lépcsők.

Hol lehet megrendelni a kerámia burkolólapokat a fa alatt?

Az online vásárlás a honlapunkon segít sok időt és energiát megtakarítani. Még a legigényesebb ügyfelek is választhatnak egy csempe alatt fa díszítésére a falak vagy a padló. Az ügyfelek kényelméért olyan rendszert fejlesztettünk ki az anyagok online rendezésére - csak meg kell adnunk a kulcsfontosságú paramétereket, és futtatnunk kell egy keresést, hogy információt kapjunk a faimulált lapokról a legjobb ár és formatervezés tekintetében. Figyelemre méltó az ügyfelek kívánsága, és különböző módon kínáljuk a fizetés lehetőségét.

Kerámia csempefa

Keresi, hol vásárolnak csempe a fa textúra? Rendelje meg az "Antika" online áruház olcsó, magas színvonalú lefedettségét. A katalógus bemutatja a világ legjobb gyártói különböző gyűjteményeit.

Az anyag fő jellemzője - a természetes fa megfelelő utánzása. A burkolat felülete megkönnyebbüléssel rendelkezik, amely pontosan megismétli a fát. A padlóburkolat porcelán és fal elemei négyszög alakúak és egy négyzet alakúak. A megjelenés befejező bevonata megismétli a parkettát, a laminált anyagot, a durva, a feldolgozatlan lapot.

A csempe készítésének jellemzői

A kerámia és a porcelán kőelemek agyag alapúak. Az első esetben a nyersanyagokat egyszerűen préselik és lőtték, míg a második esetben a nyomás és a magasabb hőmérsékleti viszonyok mellett további felhasználásra került sor, ami növeli a kész anyag erejét.

A csempefa előnyei

 • Viseljen ellenállást. A természetes faanyaghoz képest a finiser nem változtatja meg a megjelenést még az intenzív használat körülményei között sem.
 • Az agresszív hatásokkal szembeni ellenállás. A burkolat ellenáll a páratartalomnak és a hőmérsékletváltozásoknak, kémiai eszközök.
 • Könnyű gondozás. A fa alatt készült csempe könnyen tisztítható szennyeződéstől rendes mosószer készítményekkel.

Az anyag megszerzése gazdaságilag indokolt: az ár már az első üzemeltetési év során kifizetődik. A faanyagtól eltérően a burkolathoz nem szükséges rendszeres javítás és frissítés.

Cserép-mozaik fa és egyéb lehetőségek az eredeti textúra. A gyártók különböző fafajokat - tölgy, dió, bükk, valamint értékes fajokat - a merbaut, a wengeet stb. Utánzó - sorozatot készítenek. A régi fa alatt néhány csempegyűjteményt a fogmosás okoz. A burkolat megközelíti az összes belső térséget - a visszatartott hi-tech, szigorú klasszikusokhoz, a hangulatos vidéki zenéhez és más irányokhoz. Világos színeket használnak a tér kibővítésére, sötét fa burkolatokat használnak kontrasztok létrehozására, vizuálisan csökkentve a szobák magasságát.

Válasszon befejező anyagokat minden gyűjteményből, töltse ki az online kosarat, vagy forduljon tanácsadóhoz telefonon. Számolja ki a fák alatt lévő csempék számát, vagy használja szakértőink támogatását. A vezetők gyorsan feldolgozzák a megrendelést, és elküldhetik a termékeket Moszkvában, vagy bármely más oroszországi városba.

Együttműködés több mint 400 gyárral.

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező személyzet.

Moszkvai Avtozavodskaya metróállomásán sétatávolságra a bemutatóteremben