Legfontosabb > Bútor

Fürdőszobai képernyők csúszó

A fürdőkád nem feltétlenül szükséges, de nagyon fontos eleme ennek a teremnek a kialakításában. Két feladatot végez: díszíti az egészségügyi berendezéseket, és lehetővé teszi, hogy további helyet kapjon. Az utóbbi nagyon fontos a kis lakások számára.

Fürdőszobai képernyők csúszó

Fürdőszobai képernyő-funkciók és modellek

A fürdőkabát műanyagból, plexiből, MDF-ből vagy más tartós anyagokból készült panel. A termék alsó részén csavaros lábak vannak, amelyek hossza csavarással és csavarással változtatható meg. A panelet négy, alumínium csíkból álló keret tartja a termék kerületén: két vízszintes és két függőleges.

A képen az állítható lábakkal ellátott fürdőkád csúszó képernyője

Ez a keret a fő megerősítő elem, melynek köszönhetően a képernyő biztonságosan rögzítve van függőleges helyzetben. A telepítés egyszerű: az összetevőkből összeszerelt termék kis szögben van megdöntve, és a felső rész a kupak alatt vezet. Ezután állítsa be a kívánt helyzetbe és rögzítse a lábak csavarásával.

A telepítés előtt csúsztató képernyő

Ezért csatlakoztasson bármilyen képernyős modelleket, vagy csúsztassa őket. Az előbbi a vertikális panel megépítésében különbözik az utóbbitól. Csúszás közben 2 vagy több részből állhat, amelyek egymáshoz képest egymáshoz képest egy hornyok és görgők rendszerével mozognak.

Tervezzen dekoratív paneleket a fürdő alatt

A képernyő kialakítása nagyon különböző lehet. A színek széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb terméket egy adott helyiséghez. Eredeti és stílusos megjelenés panelek 3D-s fotónyomtatással, ami a tér mélységének hatását hozza létre. Egyszerű stílusban tervezett szobákhoz megfelelő monokromatikus képernyők, fényes vagy matt.

Tükör csúszó képernyő

Csúsztatható képernyő fotónyomtatással

A tervezők nem hagytak figyelmen kívül a termékek és a lábak nélkül. Most nem csak a támogatás szerepét játszák, hanem díszítőelemként is szolgálnak. A drágább modellekben a lábak antik stílusúak lehetnek. Eredeti képernyők tartókkal, állatok, geometriai formák, színek formájában.

Ha az egészségügyi felszerelés korlátokat telepít a mozgáskorlátozottak számára, válasszon több, tartós, a súlyos terhelésnek ellenálló panelt. A piac széles választékát kínálja a fürdőszoba kiegészítőként és kiegészítőként. Ezért nem nehéz kiválasztani azokat, amelyek hangsúlyozzák az adott helyiség különleges stílusát.

A képernyő tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába

Műanyag csúszó képernyő

A csúszó képernyők típusai és jellemzői

Annak ellenére, hogy a csúszó képernyő összetettebb, mint a szilárd konstrukció, még mindig nagyon egyszerű összeszerelni és telepíteni. A termék kiszerelése is egyszerű. A legegyszerűbb modellek műanyag vagy alumínium vázzal vannak felszerelve, amelynek felső és alsó rúdjainak Sh alakú profilja van, ezekbe a hornyokba két-három rétegelt lemez vagy műanyag panel található.

Alumínium profil W alakú

A drágább modellek hengeres rendszerrel vannak ellátva, amely átmeneti kapcsolat a keret és az "ajtók" szélei között. Az ilyen képernyők sokkal kényelmesebbek, mivel sokkal könnyebb a panelek mozgatása és nyomása.

A görgők egyszerűvé és némabbá teszik az ajtókat

Az átlagos árkategóriában az olcsó műanyag és vékony eloxált alumíniumcsövek modelljei vannak. Mindegyik ilyen típusú anyagnak előnyei és hátrányai vannak. A műanyag panelek törékenyek, de kétségtelen előnye van: nedvességállóság. Az eloxált alumínium keretek sokkal tartósabbak, de korrozívak. A rozsda sérüléseken (karcolások) fejlődik ki. Annak elkerülése érdekében, hogy megjelenésük nagyon nehéz, mivel a fürdőszobában rendszeresen használt helyiség.

A fürdőkád kialakításának tervei ezen egészségügyi berendezések méretei. A keretek standard hossza 150-180 cm, a magassága 56-58 cm, és szükség esetén az ilyen keretek könnyedén lecsökkennek, ha a felső és alsó rudak egy részét fémlemezzel vágják le. De a keret hosszának növelése nem fog működni.

A csúszó műanyag és akril képernyők különbözőek lehetnek: összecsukható függönyök, csúszó panelek és nyíló ajtók. Ez utóbbit masszívabb anyagok: MDF modellekhez használják.

Ravak Avocado (Cseh Köztársaság)

Jacob Delafon (Franciaország)

Alumínium keretrel rendelkező csúszó képernyő beszerelése

A fürdőkád alatt lévő műanyag falak törékenyek és nem elég megbízhatóak. Ezért a telepítési folyamat számos módot foglal magában, hogy fokozza. Először meg kell találnia a megfelelő helyet a képernyő telepítéséhez. A kádnak kissé fel kell süllyednie (süllyesztve). Ebben az esetben az oldalról folyó vízcseppek nem esnek a dekorációs panel mögötti helyre. A (panelet) szigorúan függőlegesen kell felszerelni.

A panelet függőlegesen kell felszerelni.

A tervezés fokozása több módszerrel, amelyek egymással kombinálhatók.

 1. Fali tartószerkezet, oldalsó állványok, amelyek a fürdőszoba falához kapcsolódnak.
 2. Rögzítse a képernyő keretének bal és jobb oldalát nedvességálló tömítőanyaggal (a legjobb választás az akváriumok gyártásához és javításához).
 3. A fém sarkok rögzítve vannak a fürdőszobai falakhoz, amelyeken a képernyőkeret megmarad. A panel külsejéhez a dekoratív sapkákkal ellátott csavarok segítségével.

A telepítés elvégzéséhez olyan eszközök szükségesek, amelyek az egyes tulajdonosok arzenáljába tartoznak.

 1. Csavarhúzó vagy fúró.
 2. Csavarhúzó.
 3. Rulett.
 4. Szint.
 5. Fogó.
 6. Fém építési tér.

Csúszó képernyő készlet

Telepítési lépések

1. lépés: Keresse meg a panel közepét. Ehhez vagy mérje meg a képernyő hosszát egy mérőszalaggal, vagy keresse meg a kívánt paramétert a jegyzetben a termékhez.

2. lépés. Hasonlóképpen, határozza meg a középső pontot a fürdőszoba tetején.

3. lépés: Helyezze el a megfelelő jelöléseket ceruzával. Ezek a lépések azért szükségesek, hogy elkerüljék a panel elmozdulását az oldalhoz képest, mivel a rendszer nagyon mozgékony.

4. lépés Helyezze a képernyőt a fürdőszoba mellé és döntse úgy, hogy az oldal tetejére vigye. Elegendő a készüléket 30-40 ° -os szögben billenteni.

5. lépés: Keresse meg a képernyő optimális helyét, és jelölje meg a megfelelő címkék falán.

6. lépés: Ha a fém sarkokat erősítő elemként választják ki, akkor a jelzett vonalak mentén vannak rögzítve. Ehhez szükség van egy fúrógépre, egy megfelelő fúrógépre, dugós körömre.

Ha úgy döntenek, hogy keretet hoznak létre, válasszon egy nagyobb profilú fémprofilt: egy rackot vagy mennyezetet. Például PP50h50 mm vagy PP60h27 mm. Az útmutatók (PN28h27) kerete nem lesz olyan megbízható. A 150 cm-es hosszúságú képernyőkhöz elég erősíteni a kereteket a kerület mentén. Hosszabb panelek esetén 1-2 köztes állványt kell telepíteni.

A keret kialakításának első szakasza - a mérés. A kapott adatok alapján vágott csíkok fém. Csavarokkal, sarkokkal vagy speciális rögzítőkkel - rákok (szükség van köztes állványok esetén) egymáshoz vannak csatlakoztatva. Az ilyen keret behelyezésekor nincsenek nehéz pillanatok. Ezért mindenki egy keretet építhet a képernyő alá a fürdőkád alatt.

Gyári képernyő keret

A képen látható kialakítás biztosítja a dugók lebontását

A gyári keret leleteinek összekötése a csavarok hatszögű meghúzásával

A panelek a keretbe kerülnek

Az oldalsó panel illeszkedik a horny profilba

7. lépés Telepítse az összeszerelt képernyőt a tartószerkezethez vagy a fém sarkokhoz.

Lépés 8. Csavarja le a fém lábfejeket a képernyő lábaiban úgy, hogy állóképes legyen.

Lépés 9. Csatlakoztassa a képernyő keretét a kerethez vagy a fém sarkokhoz dekoratív kötőelemekkel.

A képernyő megpróbálása, rögzítése

10. lépés Töltsük be a falak, a vázkeret és a fürdő oldalán lévő réseket a szilikon tömítőanyaggal.

Műanyag csúszó képernyő

Nyissa ki az ajtót

Az akril fürdők számára kialakított képernyők tervezése és felszerelése

A legtöbb akrilfürdős modellnek göndör alakja van, így az egyenes vonalak nem fognak működni számukra. Az egészségügyi berendezések gyártói speciális kialakításokat fejlesztenek az akril fürdők szerelési elemeinek elrejtésére. Tipikusan ezek a képernyők szerepelnek a modellben. De külön is beszerezhetők az egészségügyi berendezésekből.

Saját készítésű képernyő

Zárt állású képernyő

A falhoz és a fürdő oldalához rögzített profilok

Alsó keret keret

A panelek beépítése a profilok hornyaiba

A panelek erőkifejtés nélkül benyomódhatnak és elkülöníthetők.

Az akril fürdõk monolitikus és csúsztatható. A telepítésük hasonló. Az ilyen alakú képernyők jellemző tulajdonsága - az L alakú párkány a termék tetején. Ez a horony szükséges ahhoz, hogy a panel szorosan illeszkedjen a fürdőszoba oldalához. A rögzítő rendszer ellenére ezek a képernyők viszonylag mozgékonyak, mivel műanyagból készültek akril bevonattal. Annak elkerülése érdekében, hogy a fürdőszobában lévő tér irányába tolódjon, különböző technikákat használjon.

 1. A helyiség falaira rögzítik a PN28x27 fémprofilok csíkjait, amelyek támogatják az akril panelet. Ha rá van nyomva, a fémprofil megakadályozza az elmozdulást, és a képernyő álló helyzetben marad.

A profilok nem engedik meg a képernyő áthelyezését

A fémprofilok fényképtartójában

Az akril képernyők telepítése nem bonyolult, de a telepítési utasítások még mindig szükségesek. A panelek mindegyikét rögzítik egy rugórendszerrel, amely lehet rugó vagy műanyag. A rögzítők a képernyő hátulján találhatók.

Opcionális bilincsek a fedélzeten akril fürdőben

A műanyag díszítőlemezeket rögzítik az akril fürdőben a keret rögzítésének szakaszában.

A rugók az alsó keret különleges kiugrásához vezetnek, ami a fürdőt állítja be. Ez a támasz több téglalap keresztmetszetű fémprofilból áll és saját "lábai". A szabványos képernyők általában három rugóval vannak felszerelve, amelyek közül az egyik a termék közepén helyezkedik el, a másik kettő pedig az oldalán.

Egy téglalap alakú fürdőkád csúszdájának gyártási technológiája

1. lépés: Készítse elő a munkahelyet. Ha a fürdő fenékének szigetelését és hangszigetelését tervezik, célszerű ezeket a munkákat elvégezni a képernyő felszerelése előtt. Például, mielőtt a fürdőt a lábakra telepítené, helyezze el a tartály alján lévő szigetelőanyagot (amely egy autóboltban érhető el), ami csökkenti a vízszint csökkenését.

A szigetelés a fürdő aljára van ragasztva.

Tipp A fürdő telepítésekor ne csak a készletben lévő lábakat használja, hanem kiegészítő támaszokat is, például téglából. Ez biztosítja a jobb stabilitást és meghosszabbítja a termék élettartamát, valamint biztosítja az oldal és a fal közötti tömítés szorosságát.

2. lépés: Elkészíti mindazt, amire szüksége van. A képernyő gyártásához bármely olyan árnyalatú műanyag panel használható, amely alkalmas a helyiség kialakítására.

Jobb a legszélesebb panelek használata.

A panelek szegélyezéséhez egy műanyag U alakú profilra van szükség, az alsó vezetők pedig az F alakú profilból készülnek. A felső sín műanyag profilból készül, amelyet általában akkor használnak, amikor műanyag paneleket szerelnek a falra.

Szegélyprofil

3. lépés. Panelekkel dolgozunk. Szükséges a papírlapra rajzolni a jövő képernyő konfigurációját és méretezni. A képernyő további csöveket is tartalmazhat csövek vagy egyéb kommunikáció lefektetéséhez. Szükség van egy kirakós játékra, hogy gondosan vágja le a paneleket a tervnek megfelelően, majd csiszolópapírral homokolja le a vállakról.

A panel vágása finom fogazású fűrészekkel

Egy rakott tálcán 45 fokos szögben kell vágni egy U-alakú profilt, majd ragasztani a szegélyt a szilikon tömítés paneléhez.

Annak érdekében, hogy ne fúrjon további lyukakat, használjon öntapadós fogantyúkat tolóajtókhoz. Állítsa be a panel felületét, vegye le a védőfóliát a fogantyúkról és nyomja be őket a műanyag felületre.

Öntapadós fogantyú a tolóajtókhoz

A hézagfogantyúknak fúvóka "rozettát" kell fúrniuk. A furat átmérőjének meg kell egyeznie a fogantyú átmérőjével. A fogantyú felszereléséhez egy kis tömítőanyag szélére kell helyezni, és egyszerűen be kell illeszteni a kész lyukba.

4. lépés Helyezze a felső vezetőt folyékony körmökkel. Fontos, hogy a fürdő oldala alsó részének zsírtalanítása a jó minőségű rögzítés biztosítása érdekében.

5. lépés: Rögzítse az F alakú profil alsó vezetőjét. A profiltábla több furatot kell fúrni, hogy rögzítse a padlóra.

A padlón történő fúrás jelöléshez a profilot rögzítjük és a fúrópontokat a jelölőn keresztül a profilon keresztül jelöljük. Először fúrógépet használunk egy csempére, majd betonra.

Pisztoly alakú fúrófejek kerámiához

Fúrunk lyukakat a padlón, és kiszabadítjuk a port. A lyukakba műanyag tüskéket helyezünk. Nyomjuk a profilt a padlóra, meghúzzuk a csavarokat. Vékony réteg tömítőanyagot alkalmazhat a profil és a burkolat között a beépített szerkezet esztétikus megjelenése érdekében.

6. lépés Helyezze be az ajtót az alsó és felső profilok nyílásaiba. Ez a munka befejeződött.

A képen egy nyílás látható a mosógépen található tömlő jobb oldalán lévő ajtón

Az ajtó bal oldalán is van egy bemélyedés, szépen szegélyezett profil

Fürdőszobai képernyők

Ragasztó csövek, medencék, háztartási vegyszerek, kesztyűk, rongyok... Ismerkedjen meg ezzel a "bőség" kép a fürdőszobában? Tehát itt az ideje, hogy meghozza a rendet, és vegyen egy képernyőt a kád alatt! Ugyanakkor frissítheti a belső teret sok erőfeszítés és költség nélkül.

 • 378 képernyőmodellt kínálunk.
 • 1-2 napig csúszkákat készítünk műanyagból és tükörből. Képernyőméretek - 100 és 192 cm között vagy egyénenként.
 • Használja a keret alumínium profilját porfestéssel. Ön kap egy függönyt az autótechnikával 5 év garanciával!
 • Eladjuk az MDF fürdőkád alatt lévő képernyőket: kupé, csuklós, összecsukható, sarok.
 • Moszkvai és moszkvai régió lakói számára a szolgáltatás mérése és telepítése.
 • Kiállítási csarnok, konzultáció, színes panel kiválasztása.
 • Hossz, cm ::
 • rendelni
 • 120
 • 130
 • 140
 • 150
 • 160
 • 170
 • 180
 • 190
 • Keret: alumínium
 • Panelek: Nedvességálló MDF
 • Keret: MDF
 • Panelek: A Kronoshpan cég MDF-je, az egyedülálló Vicolor technológiával festett
 • Keret: alumínium
 • Panelek: Nedvességálló MDF
 • Hossz: 192 cm-ig
 • Magasság: 70 cm-ig
 • Keret: alumínium
 • Panelek: tükör, védőfólia, 4 mm
 • Hossz: 192 cm-ig
 • Magasság: 70 cm-ig
 • Keret: alumínium
 • Panelek: 5 mm-es plexi - a legmagasabb minőségű, kemény, nedvességálló német műanyag
 • Keret: alumínium
 • Panelek: 3 mm-es plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Keret: alumínium
 • Panelek: 3 mm-es plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Keret: alumínium
 • Panelek: PVC 10 mm
 • Keret: MDF
 • Panelek: MDF - covered with Sayerlack márka zománc (Olaszország)
 • Keret: MDF
 • Panelek: MDF - covered with Sayerlack márka zománc (Olaszország)
 • Keret: MDF
 • Panelek: MDF - covered with Sayerlack márka zománc (Olaszország)
 • Keret: MDF
 • Panelek: MDF - covered with Sayerlack márka zománc (Olaszország)
 • Hossz: 192 cm-ig
 • Magasság: 70 cm-ig
 • Keret: alumínium
 • Panelek: tükör, védőfólia, 4 mm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: Nedvességálló MDF
 • Keret: PVC profil alumínium lábakkal
 • Panelek: cellulóz polipropilén
 • Keret: VMDF
 • Panelek: VMDF
 • Keret: alumínium
 • Panelek: Nedvességálló MDF
 • Keret: alumínium
 • Panelek: MDF a Kronoshpan, szerelvények a német gyártó Hettich

A telepítőpanel jellemzői. Rib. A helyes döntés.

Nem ajánlatos a csiszolóanyagokat (súrolóporokat) gondozásra használni, mivel gyorsan elpusztítják a felső fényes anyagréteget.

Tisztítsa meg a leeresztőcsövet kétféle módon: gumi dugattyúval vagy vegyszerekkel.

A panelek használatának előnyei a fürdőben

A helyes fürdőszoba nemcsak pihenni, hanem ergonomikus funkcionális hely is. A fürdő képernyő fontos eleme a dekorációnak és lehetővé teszi számtalan tárgy elrejtését a kíváncsiskodó szemekből.

A tényleges színekkel és textúrákkal rendelkező panelek, tükrök, rajzok segítenek a helyiség újjáélesztésében vagy frissítésében anélkül, hogy a felületet kicserélnék. A tisztítószerek és tisztítószerek ajtók és polcok hátlapján lévő kosarak tökéletes rendet biztosítanak. A kaotikus kábelezés vízvezeték, a rút oldalak és a fürdő lábai már nem rontják el a belső tér megjelenését.

Termékeink kiválasztása:

 • könnyen frissítheti a szobát;
 • a téglalap segítségével nyomja meg a helyet;
 • szabadon megváltoztathatja a megjelenést, elrejti a hibákat;
 • távolítsa el a csövet a szemeidről, de tartsa meg őket;
 • örüljetek a tisztaságnak, és felejtsd el a rendetlenséget.

Anyagok panelek és keretek nem félnek a magas páratartalomtól. Állítható lábak garantálják a merev rögzítést és nem karcolják meg a padlót. A krómozott szerelvények nem sötétednek a vízből.

Készítjük a képernyőt az egyes magasságok és hosszúságok szerint. Szükség esetén levágjuk a nyílást a kommunikációs területen, vagy külön behelyezhetjük a sarokba vagy a csőbe.

Egyetértek azzal, hogy a kiváló hangulat és a büszkeség a megteremtett komfortért megéri az elköltött pénzt!

Fürdőszobai képernyők csúszó

A fürdőkád sok lehetőség közül felismerte a legkényelmesebb csúszdát.

Vegyen egy hasonló képernyőt, hogy elegáns megoldásokat találjon bármilyen, akár szokatlan feladatra. Két vagy három ajtó van rögzítve egy merev kereten belül, és ha szükséges, mozoghat. Általában a hostessek géleket és porokat, tisztító spray-ket és egyéb apró tárgyakat tárolnak. Az ilyen képernyők könnyen karbantarthatók és természetesen az anyagok, amelyekből készültek, nem engedik át a vizet.

A tolóajtók számos előnnyel rendelkeznek:

 • Az ilyen képernyők egyszerűen telepíthetők - Önnek nincs szüksége különleges készségekre. A kivonható egységgel felszerelt modellektől eltérően bármilyen méretű fürdőszobába kerülnek;
 • A képernyő védelmi funkciókat valósít meg anélkül, hogy megakadályozná a csövekhez és a kommunikációhoz való hozzáférést. Bizonyos esetekben ez a tulajdonság nagyon hasznos lehet.
 • A különböző formatervezési minták és stílusok: a szokásos klasszikusoktól a világos, nem szabványos megoldásokig:
 • Nincs szükség külön képernyő kiválasztására. A csavarok lábát pontosan a fürdő magasságához igazítják.
 • Tartósság: az erős alumínium forma megbízhatóan tartja az ajtókat és nem torzítja a belső hőmérséklet csökkenést;
 • Vannak olyan képernyők, amelyeket kifejezetten a fürdő keskeny oldalához készítettek, valamint speciális modelleket öntöttvas vagy akril fürdők számára;

Cégünkben 140-170 cm-es fürdőhöz rendelhetünk egy képernyőt.

Asztali csúszdákat lehet beszerezni az oroszországi Alavann-tól. Helyezzen rendelést a weboldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal a +7 (495) 128-93-98 telefonszámon.

160 cm-es csúszó fürdő képernyő

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCOPE 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCOPE 5%.

Amikor Pickup DISCOUNT 10%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 10%.

Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4 cm Rövid leírás: Képernyő alatt. Jellemzők: Gyártó.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

A fürdőkádat az irodában a kényelem a fürdőszobában. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy védje a hőmérséklet és páratartalom hatásaitól mindazt, ami a fürdő alatt van. Ezenkívül további lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában lévő szabad hely kihasználására. Fürdőkád képernyők.

Jellemző: Gyártó: Emmy Ország: Russia Képernyő típus: Csúszó / Coupé Szín: Fehér Keret anyaga: Alumínium profil Homlokzat anyaga: monalitny PVC lap Képernyő webmagasság: 50 cm Képernyőmagasság lábfej csavart nézetben: 52 cm Képernyő magasságállítás: 52 cm - 62 cm Képernyő hossza: 159,5 cm Képernyő vastagsága: 2,5 cm Rövid leírás. Jellemző: Gyártó: Emmy.

Feature: Gyártó: Emmy Ország: Russia Képernyő típusa: Csúszó / Coupé Szín: Fehér Keret anyaga: Alumínium profil homlokzat Anyag: VF MDF PVC film Képernyőmagasság: 50 cm Képernyőmagasság lábfej csavart alakban: 52 cm Képernyő magasságállítás : 52 cm-től 62 cm-ig Képernyő hossza: 159,5 cm A képernyő vastagsága: 3,6 cm Hasonlóképpen. Jellemző: Gyártó: Emmy.

Feature: Gyártó: Emmy Ország: Russia Képernyő típusa: Csúszó / Coupé Szín: Fehér Keret anyaga: Alumínium profil homlokzat Anyag: VF MDF PVC film Képernyőmagasság: 50 cm Képernyőmagasság lábfej csavart alakban: 52 cm Képernyő magasságállítás : 52 cm-től 62 cm-ig Képernyő hossza: 159,5 cm A képernyő vastagsága: 3,6 cm Hasonlóképpen. Jellemző: Gyártó: Emmy.

Típus: 10 ° 170 RFirma gyártó: RavakStrana termelés: ChehiyaSeriya 10 ° Hosszúság cm: 160Forma: pryamougolnayaGarantiya 10 letMaterial: akrilOblast alkalmazás: bytovayaOrientatsiya: jobb szélesség, lásd: Tervezési 95Stilistika: modern stilTip: képernyők fürdők számára (panel) Szín : whiteUniversality: nem Magasság, cm: 54.5 Típus: 10 ° 170 RF Gyártó cég.

Típus: 10 ° 170 LFirma gyártó: RavakStrana termelés: ChehiyaSeriya 10 ° Hosszúság cm: 160Forma: pryamougolnayaGarantiya 10 letMaterial: akrilOblast alkalmazás: bytovayaOrientatsiya: bal szélesség, lásd: Tervezési 95Stilistika: modern stilTip: képernyők fürdők számára (panel) Szín : whiteUniversality: nem Magasság, cm: 54.5 Típus: 10 ° 170 L Cég-gyártó.

Képernyő típusa Bath (panel) egyetemessége nem alkalmas csak a Kolpa San fürdők Amadis L Ország Szlovénia 5 év garancia Alkalmazás Háztartási anyag akril orientációja Bal Szín fehér alak kerek Stylistics tervezni modern Magasság cm 66 cm hossz 160 típusú képernyők fürdők számára ( panel).

A fürdőkádak (panelek) típusa Sokoldalúság nem Alkalmas Aquathek Betta fürdők számára 160 L Oroszország ország Háztartási terület Akril anyag Orientation left Szín fehér Téglalap alakú Design stílus modern stílus Magasság cm 59 Hosszúság cm 160 A fürdőkád típusa.

A fürdőkádak típusa (panelek) Egyedülállósága csak az Aquathek Betta 160 R fürdők számára fenntartva Ország Oroszország Alkalmazott terület Anyag Acryl Tájékozódás jobb Szín fehér Téglalap alakú Design stílus modern stílus Magasság cm 59 Hosszúság cm 160 A fürdőkád típusai.

A fürdőkád típusai (panelek) Egyedülállóság nemHa csak fürdőkhöz használható Aquatek Pandora R Orosz Ország Háztartás Anyag Acryl Tájolás jobb Szín fehér Téglalap alakú Design stílus modern stílus Magasság cm 64 Hosszúság cm 160 A fürdőkád típusai.

Sliding Bath képernyők: Megértés és telepítés opciók

A fürdőszoba nem csak a higiéniai eljárások helyszíne, hanem egyfajta hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. A formatervezésnek különös figyelmet kell fordítania. A fürdő belsejének minden részlete (tágas vagy kicsi) legyen szép, praktikus, jó minőségű és funkcionális.

Különleges hely egy ilyen helyiségben csúszós fürdőkádakkal, amelyek számos fontos funkciót látnak el. Ma beszélünk a fajtáikról, néhány érdekes lehetőségről néhány fényképet mutatnak be, és megvizsgálják a szerkezet felépítésének folyamatát is.

A fürdőkád fajtái

A fürdőkádon három fő típus létezik:

 • a végéig (közeli szükségtelen terület);
 • standard (a kívánt méretű műanyag panel kiválasztása és keretbe zárása);
 • többfunkciós (műanyag panel alumíniumból van bevonva).

A legrugalmasabb a képernyők multifunkcionális képe. Nagyon könnyen beállíthatja a keret hosszát, és a csövek bármely helyzete nem akadályozza a telepítést.

A legnépszerűbb a csúsztatható képernyők. Megnézheti a megjelenését a fénykép megtekintésével.

Milyen funkciói vannak a csúszó fürdőkádaknak?

Csúsztatható képernyő - minden szükséges és praktikus részlet a fürdőszobában. Számos hasznos funkciót hajt végre.

 1. Védő. Ez a kialakítás megakadályozza a víz bejutását az aszfaltozott kommunikációba.
 2. Haszonelvű. A képernyőnek köszönhetően a fürdőszoba alatt lévő hely soha nem lesz üres. Ott mindig különböző háztartási vegyi anyagokat, személyes higiéniai termékeket helyezhet el, vagy elrejtheti azokat az objektumokat, amelyek megjelenésük szerint sértik a környező hangulat stílusos harmóniáját (pl. Kábel vagy dugattyú). Tekintse meg a fotót, hogy lássa, milyen kényelmes a csúszó képernyő.
 3. Dekoratív. A csúszó képernyők különböző burkolatokkal és a legeredetibb kialakítással rendelkeznek. A széles választéknak köszönhetően a legmegfelelőbb csúszdát választhatja a fürdőszobájához, amely egyszerűen kihangsúlyozza a kiválasztott szobabelső eredetiségét.

A csúszó képernyők fő előnyei

Ezek a tervek hatalmas népszerűségnek örvendenek számos előnyük miatt.

 1. Tartósak és megbízhatóak. A keret merev anyagból készül, amely biztosítja a szerkezet stabilitását és tartósságát. A képernyő paneljei olyan korszerű anyagokból készülnek, amelyek nem hajlamosak korrozív és oxidatív folyamatokra.
 2. Vízálló. Nedvesség hatására a fürdőszobai képernyők nem változtatják meg a megjelenésüket.
 3. Magas biztonság. A fürdőszobában lévő csúszó sziták gyártásánál csak azokat az anyagokat használják, amelyek elviselik a magas hőmérsékletet. Ha a panel meghibásodik, a töredékei nem lesznek képesek a sérülést okozni.

Lehetőségek csúszó képernyők számára a fürdőszobában

A csúszdákhoz való anyagok kiválasztása során a gyártókat megbízhatóságuk, nedvességállóságuk és biztonságuk miatt taszítják.

A legegyszerűbb és olcsóbb a műanyag és tartós alumínium keret kialakítása. Nagyon tartós lesz és sok éven át szolgál.

Néha ezek a képernyők üvegből készülnek. Nem csak biztonságosak és kiváló minőségűek, hanem hihetetlenül szépek is. Vázuk gyártására használják acél vagy alumínium. Gyakran megtalálja a csúszós képernyőket a csiszolt vagy tiszta üveg, különböző minták, textúrák, minták, és még háttérvilágítás. Örülök, hogy ötvözni egy üveg mosogatóval és állni a tükör alatt. Az alábbi illusztráló fotó bemutat egy üvegcsúszós fürdőszoba képernyőt az összes dicsőségében.

A képernyők egy ilyen nedvességálló és megbízható anyagból készülnek, mint az MDF. Nem kevésbé lenyűgözőek lesznek, de segítenek egy kis pénzt megtakarítani.

Kevésbé gyakori, hogy a tükrök a csúszó szalagelemek anyagaként használatosak. Kevésbé praktikusak, de nagyon dekoratívak. Ezenkívül segítenek egy kis helyiség vizuális terjeszkedésében is.

Csúsztatható képernyő beszerelése önmaga

A csúszda képernyőjének felszerelése a fürdőszobában egyáltalán nem nehéz. Ehhez nem kell speciális képességek és magas szakmai színvonal, csak egy kis erőfeszítés, pontosság és türelem.

Az öntöttvas fürdő felszerelése nem jelent további munkát. Csak akkor kell rögzíteni a lábakat, hogy a képernyő csúszós alakja megfelelő helyre kerüljön. Az akril fürdők nagyobb gondot igényelnek. Kevesebbek, kicsavarják a lábakat, enyhén emelik a kapacitást.

A képernyő keretét rendes mennyezeti profilok alkotják. A fürdőszoba oldalán függőleges függőleges fadarabok vannak felszerelve.

Figyelem! Érintse meg a rudakat szorosan a fürdőszoba és a padló között.

Vigyük el az alumínium sarkokat, és fúrjon lyukakat a szereléshez. Győződjön meg róla, hogy erős és biztonságos képernyő-rögzítésre van szükség.

Ha a képernyő nem egyezik a fürdőszoba méreteivel, akkor pontosabb számítást végezzen (a sarkok vastagságának levonása a két fal közötti távolságból). Távolítsa el a paneleket és vágja le az útmutatókat a kiszámított hosszra.

Ezután helyezze be a lábakat a képernyőre, és a kívánt magasság kiválasztásával állítsa be a keretet. Jelölje meg a hely falán a sarkok rögzítését és a lyukak fúrását. A felső képernyő függönyének hossza középre kell jutnia, a belső pedig kb. 5 cm-re kell lennie a felső tetejénél, majd vágja le a függönyt a kívánt méretre egy darálóval.

Nos promazhtete vezető szilikon, telepítse a keretet és biztosítja a sarkokat. Távolítsa el a felesleges szilikont azonnal száraz ruhával, amíg le nem fagy.

Ez a teljes telepítési folyamat teljesnek tekinthető. Amint látja, valójában semmi bonyolult. Válasszon kiváló minőségű anyagokat, legyen óvatos és óvatos, akkor biztosan sikerül.

Készítse el a fürdőszobáját stílusos, gyönyörű és funkcionális, valamint a csúszó képernyők anyagainak és textúráinak széles választékával.

Sliding Bath képernyők

A fürdőkád alatt lévő csúszdák nagyszerűen kiegészítik a fürdőszobát, ízlésesen díszítik a belső teret és eltakarják a csatornacsöveket. A fürdőkádas esztétikai funkció mellett a fürdőkád praktikus és praktikus is, ha további tartozékokat vásárol. A képernyő polcai és szekrényei segítenek óvatosan eltakarni a tisztítószereket és a háztartási vegyszereket.

Az online áruház választékában minden ízléshez csúsztatható képernyők találhatók. A szivárvány és a rajzok minden színét modellezzük. A fürdőszobát pasztell színekben díszítik, figyeljenek a csúszó szitára, mintázattal és stilizált kővel.

A csúszó fürdőkád előnyei:

kiegészítők beszerelésének képességét.

Lehetőség van arra, hogy a fürdőszobánkhoz csúsztató képernyőt rendeljünk a weboldalunkon, a bemutatóteremben és a telefonkezelőkben. A szállítást Moszkvában és a moszkvai régióban végezzük kényelmes időben.

Fürdő csúszdák

Fürdőszobai képernyők

Ingyenes szállítás szeptember 3-ig!

A legszebb és legkedvezőbb csúszda a szabványos méretekben és a megrendelés alatt. Ingyenes szállítás a Moszkvai körúton, MO - 30R / km szállítás.

Kérdése van, vagy szüksége van egy egyedi megoldásra? Hívás megrendelése!

Bath képernyő Emmy Valencia

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Megbízható és gyönyörű fürdőképernyő, amely hosszú ideig szolgál majd Önnek! Ez a képernyő számos előnnyel rendelkezik: gyönyörű megjelenés, megbízhatóság, nedvességállóság, könnyű telepítés és könnyű hozzáférés a fürdő alatt. Mind a 3 ajtó mozog. A képernyő mérete lecsökkenthető a szükséges méretre! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1170x520x50 - 3990r.

1.3: 1270x520x50 - 3990r.

1.4: 1370x520x50 - 3990r.

1,5: 1470x520x50 - 3990r.

1,6: 1570x520x50 - 4090r.

1,7: 1670x520x50 - 4090r.

1,8: 1770x520x50 - 4690r

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő mérete 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Emmy Victoria Bath képernyő

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Megbízható és gyönyörű fürdőképernyő, amely hosszú ideig szolgál majd Önnek! Ez a képernyő számos előnnyel rendelkezik: gyönyörű megjelenés, megbízhatóság, nedvességállóság, könnyű telepítés és könnyű hozzáférés a fürdő alatt. Mind a 3 ajtó mozog. A képernyő mérete lecsökkenthető a szükséges méretre! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1170x520x50 - 3990r.

1.3: 1270x520x50 - 3990r.

1.4: 1370x520x50 - 3990r.

1,5: 1470x520x50 - 3990r.

1,6: 1570x520x50 - 4090r.

1,7: 1670x520x50 - 4090r.

1,8: 1770x520x50 - 4690r

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő mérete 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Bath Screen, Emmy Malibu

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Az EMMY képernyők zászlóshajója. Ez különbözik a Valencia és Victoria modellektől erős oldalsó profil jelenlététől. Lehetőség van arra, hogy a képernyő bármilyen méretű legyen! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1195x520x40 - 4790r.

1.3: 1295x520x40 - 4790r.

1.4: 1395x520x40 - 4790r.

1,5: 1495x520x40 - 4790r.

1,6: 1595x520x40 - 4990r.

1,7: 1695x520x40 - 4990 p.

1,8: 1795x520x40 - 5290r.

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő magassága 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Emma Monroe fürdőképernyője

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Az EMMY képernyők zászlóshajója. Ez különbözik a Valencia és Victoria modellektől erős oldalsó profil jelenlététől. Lehetőség van arra, hogy a képernyő bármilyen méretű legyen! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1195x520x40 - 4790r.

1.3: 1295x520x40 - 4790r.

1.4: 1395x520x40 - 4790r.

1,5: 1495x520x40 - 4790r.

1,6: 1595x520x40 - 4990r.

1,7: 1695x520x40 - 4990 p.

1,8: 1795x520x40 - 5290r.

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő magassága 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Fürdőszobai képernyő Alavann Still

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Az alumínium keretből készült képernyők mindig a népszerűség csúcsán vannak. A korrózióálló alumínium nagyszerű a fürdőszobában, és a képernyő egyedi kialakítása egyszerűen használható és telepíthető.

A képernyők homlokzatai kiváló minőségű laminált MDF-ből készülnek. A behúzható lábak lehetővé teszik a képernyő magasságának beállítását, és a fürdőszoba alatti felszereléséhez. Három csúszó redőny. Garancia: 2 év.

Szín: Fehér

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1,5: 1470x520x50 - 4250r.

1,6: 1570x520x50 - 4350r.

1,7: 1670x520x50 - 4450r.

1,8: 1770x520x50 - 4650r.

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Fürdőszoba képernyő Alavann Monaco Still

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

A Monaco Still fürdő alatt lévő képernyő a népszerű Still modell frissített változata, amelyet stílusos króm fogantyúk egészítenek ki. Tökéletes a modern fürdőszobai belső térhez, kiegészíti és harmonikus hangulatot teremt.

Garancia: 2 év.

Szín: Fehér

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1,5: 1470x535x50 - 4490r.

1,7: 1670x535x50 - 4690r.

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Alavann MDF fürdőképernyő

Csúszó MDF képernyő

A képernyők homlokzatai kiváló minőségű laminált MDF-ből készülnek. A befejezett homlokzatok komplex gépgyártási folyamatot és kézi polírozást végeznek a későbbi ragasztáshoz egy fényes PVC fóliával. A behúzható lábak segítségével beállíthatja a képernyő magasságát, és beállíthatja a "vraspor" fürdőszobában. A csúszó homlokzatokhoz használt tartozékok megfelelnek az európai minőségi követelményeknek. Garancia: 2 év.

Szín: fehér, wenge

Anyag: Nedvességálló MDF

1,5: 1470x535x50 - 3700r.

1,6: 1570x535x50 - 3800r.

1,7: 1670h535h50 - 3900r.

1,8: 1770x535x50 - 4000r.

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Képernyő a kád kinyitható Alavann MDF Soft alatt

Összecsukható MDF lágy képernyő

A fürdőkád alatt lévő puha fürdőkádak ideálisak a modern fürdőszobai belső tér kialakításához, harmonikus hangulatot teremtve benne. Ez a legalkalmasabb és legalkalmasabb a hajtogató homlokzatoknak köszönhetően. A puha kiegészítők belső kosarakkal is felszerelhetők: egy kosár 470 * 90 * 53 (1 db) van felszerelve a kosár oldalsó ajtóihoz, a 370 * 90 * 53 (2 db).

Az ajtók egyszerű és megbízható rendszerrel vannak felszerelve, amely részben és teljesen szabályozza a homlokzatok nyitási szögét. Ez biztosítja az összes egészségügyi kommunikációhoz való hozzáférést, és lehetővé teszi a fürdőszobában történő tárolást akár a legdimenziósabb háztartási cikkekhez is. A képernyő magassága 515 mm puha (a keret magassága). Teljesen csavart lábakkal - 530mm, legfeljebb 610 mm-es leeresztéssel. Garancia: 2 év.

Szín: fehér, wenge

Anyag: Nedvességálló MDF

1,5: 1470x530x55 - 6490r.

1,7: 1670 h530 h55 - 6690r.

Ezen kívül:

Középső kosár (470 * 90 * 53) (+ 290 rubel)

Oldalsó kosarak 2 db. (370 * 90 * 53) (+ 500 dörzsölés)

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Melyik képernyő a fürdő alatt jobb választani - szilárd, csúszó vagy lengő

Fürdőszobai képernyő - ez a végső érintés minden fürdőszobában. Több száz szín és több ezer mintázat a homlokzat a képernyő lehetővé teszi, hogy adjunk egy fényes akcentussal, vagy fordítva -, hogy vizuálisan láthatatlan helyet a fürdőszoba alatt.

Úgy tűnik - egy apró részlet - a képernyőn, és képes megváltoztatni a fürdőszobát, még szebbé és kényelmesebbé tenni.

Csatornák vízelvezetéshez, medencékhez, padlóruhákhoz és tartályokhoz háztartási vegyi anyagokkal - mindezt biztonságosan elrejtették a vendégek szeme elől, kis háztartások és háziállatok elől. Ebben az esetben a kommunikáció leállása esetén a mester mindig képes lesz megszüntetni a hibát anélkül, hogy lebontaná a teljes képernyőszerkezetet.

Mi az

Gyönyörű, megbízható és kényelmes - ezek olyan tulajdonságok, amelyeket minden képernyőn a fürdő alatt kell elhelyezni. Ugyanakkor mindenkinek megvan a saját ötlete a szépségről, a tartósságról és a kényelemről.

Ezért nincs egyetlen univerzális kialakítás és képernyőanyag. Ebben a cikkben meg fogjuk érteni, hogy mely képernyők használják jelenleg, és kiválaszthatja a legjobb lehetőséget magának.

Mi a különbség a fürdőszobai függönyrúd és a függönyrúd között? A válasz a cikk olvasásával érhető el.

Ebben a cikkben megtalálható a fotó háttérképek használata konyhai kötényre.

Ajtóanyag

Maga a képernyő - az ajtó - bármi lehet, a fő feltétel - a nedvességgel szembeni ellenállás. Kívánatos, hogy könnyen tisztítható, ne veszítse el alakját és színét, és hosszú ideig szolgál.

A képernyő megjelenése csak az Ön kívánságaitól függ - ez egyszerűen színes vagy fehér, "a fa alatt", átlátszó, tükrös és lakkozott. Még bármilyen képet is felvehet - akár öntapadó filmmel, akár közvetlenül a képernyőre.

 • "örökké" szolgál - 100% -os nedvességállóság lehetővé teszi a műanyag ajtók számára, hogy formájukat és színüket a század szó szerinti értelemben megőrizzék.
 • egy nagyon széles választék a színek, minták, képek. Alkalmazhatja a képet az ízlésedre.
 • az ajtók maguk nagyon könnyűek - mozgatni őket szinte nem kell erőfeszítést tenni.
 • bármilyen minta alapján, a műanyag olyan lesz, mint a műanyag;
 • törékeny - egy erős rúgás nem áll ellen.
 • A filmmel borított forgácslemez, általában "a fa alatt", esztétikailag kellemesnek tűnik. Kiválaszthatja a monokróm színt és képet;
 • olcsó megoldás.
 • még a védőfóliával is, a forgácslap még mindig nedvességnek van kitéve. Vízzel való közvetlen érintkezés esetén könnyen elveszíti alakját.
 • maguk az ajtók elég nehézek, ezért a forgácslapot gyakran nem csúszó, hanem lengő képernyőkhöz használják.
 • Külsőleg az MDF nagyon hasonlít egy valódi fához;
 • Hatalmas színek és textúrák vannak;
 • Rendelhet vagy vásárolhat egy-egy MDF-képernyőt a fürdőszobai bútorok készleteként.
 • Az MDF jobb, mint a forgácslap, ellenáll a nedvességnek, de nem is 100% nedvességállóság.

Plexi (plexi)

 • minden előnye a műanyag ajtóknak, és ami a legfontosabb: 100% -os vízállóság;
 • sokkal finomabb, mint a műanyag - különösen a különböző textúrákhoz;
 • megrendelheti a "tükör" ajtókat, amelyek nem teszik lehetővé más anyagokat (kivéve természetesen rendszeres tükröt, de gyakorlatilag nincs telepítve - túl törékeny);
 • tartós, hasonlóan műanyag.
 • a plexiüveg legfőbb hátránya, ugyanolyan, mint a műanyag törése

Szilárd - az esztéták kiválasztása

A tömör vetítés legnagyobb pluszja az a képesség, hogy ugyanazt a csempe vagy mozaik, amely az egész fürdőszobával van szembenézni.

Sokak számára ez a leg esztétikusabb módja annak, hogy belépjen a fürdőbe. A burkolólap és a fürdő maga méltóbb és ünnepi megjelenést kölcsönöz.

Előnyök:

a legjobb belső megoldás - egyszerűen fényűző, főleg a mozaik felé néző;

a képernyő nagyon hosszú ideig tart, csakúgy, mint maga a szoba;

nagyon könnyen tisztítható - csak dörzsölje meg a csempefelületet egy nedves szivaccsal.

hátránya:

Egy kis ablak maradt a kommunikációhoz, ami komoly bontás esetén nem elegendő. És ha teljesen megváltoztatod a fürdőt, akkor a képernyőt teljesen szét kell szedni.

a háztartási vegyi anyagok és a háztartási kellékek hála kedvére képtelenek. Igen, a képernyő mögé helyezheti, amit nem használ a következő javításig, de nem minden háztartási vegyi anyagot.

Felejtsd el, hogy a padlót a képernyő mögött a fürdőszoba alá mosd. Ehhez legalábbis meg kell tanulnod néhány akrobatikus trükköt.

Egy ilyen képernyő telepítése problémás. Először össze kell összeszerelni a kereteket a fürdőszobában lévő nyílt terekhez, gipszkartonhoz kell húzni (néhány azonnal telepíteni kell a téglafalat), majd csempével csiszolni. Leckék legalább fél napot speciális eszközökkel és szükséges készségekkel.

Ha önálló tervezés, ne felejtsd el a kis helyet a lábak alján egy szilárd képernyő alatt a fürdőszobában - ha nem, akkor nem fog tudni állni a fürdő közelében, például, hogy mossa a kezét. A szakasz elején található képen láthatja, hogyan néz ki egy adott példa.

Csúszó - praktikus választás

A fürdőkád alatti csúszdák tökéletesen oldják meg mind a belső, mind az üzleti feladatokat.

Minden "alagsori" tér könnyen elérhető és ugyanakkor biztonságosan rejtett. Könnyedén tárolhat számos hasznos dolgot, tisztíthatja a padlót a fürdőszobában, javíthatja a törött csöveket, stb. Még egy gyermeket is felszerel - a csúszó képernyő teljesen kicserélhető 5 perc alatt.

A szabvány képernyő hossza - 150-170 centiméter. Vannak modellek és szélesebbek, például 180 cm.

A képernyő magassága állítható a csúszó lábak segítségével. Természetesen, ha nem szabványos fürdővel rendelkezik, mindig megrendelheti az egyéni képernyőt.

Közöttük a csúszó képernyők különböznek egymástól (a keretből, amelyen az ajtók "járnak") és az ajtó anyagai között.

Csúszó fürdőkád: választás, ár és telepítési eljárás

A fürdőképernyő egy nagyon népszerű elem, amely lehetővé teszi a kényelem és a szépség érzetét minden fürdőszobában. Hogyan készítsünk egy fürdőkád képernyőjét - ezt részletesen leírjuk. Mielőtt megadnánk azokat az információkat, amelyek hasznosak a hasznos és gyakran olcsó dekoráció megfelelő kiválasztásához.

Fürdőszoba képernyő: tervrajz

A legnagyobb érdeklődés az olyan modellek, amelyek könnyen telepíthetők, szétszerelhetők és szükség esetén javíthatók. Leggyakrabban a felhasználók figyelmen kívül hagyják a formatervezést, amely merev keretből áll, állítható lábakkal és mozgatható műanyag ajtókkal.

A képernyő tipikus kialakítása a fürdő alatt

Az ilyen termék beszerelésének elve az, hogy a keret teteje a fürdő oldalán fekszik, míg a szerkezet rögzítését biztosítja, hogy a tolózárat a nyújtható csavarok segítségével növeli. A támasztólábak száma 2-4 között változhat. Amikor MDF, műanyag vagy más anyagból készült kád fürdőkádát választja, meg kell jegyezni, hogy a gyártás során általában a következő jellemző méreteket használják:

 • magasság - 500 ÷ 560 mm;
 • hossz 1,7 m és 1,5 m.

Milyen anyagot szeretne

Természetesen teljesen lecsúsztatható a fürdőkád a saját kezével. De sokkal könnyebb megvásárolni a kész terméket, és csak gondosan telepíteni. Ha kiválasztja a képernyőt a fürdőszobában, alaposan fontolja meg annak az anyagnak a megválasztását, amelyből az ajtókat készítik. A gyakorlat azt mutatja, hogy a legpraktikusabb:

Előfordulhat, hogy a fürdőszobát szokatlanul tükrözni kívánja. De ez alig érdemes megtenni, mivel a tükör soha nem volt megkülönböztetve a szükséges erővel és megbízhatósággal.

A fürdőkád tükrözésének szépsége nem indokolja annak veszélyét, hogy hordozza

A forgácslapok nem nyerik meg, még akkor sem, ha az anyag nedvességálló. Az anyagból készült termékek élettartama magas nedvességtartalmú körülmények között soha nem haladja meg az öt évet.

A fürdőszobai bútorok legjobb anyagairól itt elmondtuk.

A műanyag és az MDF előnyei

Így a fürdőszobában a legjobbak a VMDF lemezek és a PVC (műanyag) képernyők.

Az MDF megemlítésével tisztázni kell, hogy a fürdőszobák csak nedvességállóságát használják - VMDF. Ennek az anyagnak nagy előnye abban rejlik, hogy képes volumetrikusnak látszani, míg a műanyag modellek gyakorlatilag nem rendelkeznek vizuális térfogattal.

A VMDF-ből származó fürdőkád csúsztatható a bizonyos térfogat jelenlétére

A VMDF és a műanyag közötti választásnál az elsőt akkor kell előnyben részesíteni, ha a fürdőszoba elég tágas. Ha nagy méretben nem különbözik, akkor a csúszó fürdő képernyőt a legjobb a műanyagból vásárolni, mivel szinte nincs hely.

A műanyag képernyő gyakorlatilag nem történik a fürdőszobában

A fürdő képernyők és árak legnépszerűbb modelljei

Mind a teljesen olcsó műanyag termékek és a jó hírnevű, jól ismert vállalatok által gyártott modellek értékesítésre kerülnek. A vásárláshoz megy a boltba, gondosan mérje meg a fürdő hosszát és az oldal magasságát.

Az összes műanyag képernyőhöz kapható 500-700 rubel. A "hűvös" modellek költsége sokkal magasabb.

EDELFORM

A márkanév kijelzői jelentősen javíthatják a fürdőszobát. A készlet tartalmaz olyan betéteket, amelyek lehetővé teszik a műanyag fülkék felszerelését, jelentősen bővítve a termékek funkcionalitását. Az EDELFORM márka homlokzata VMDF-ből készül. Az ilyen képernyők ára 5800 rubel.

A képernyő megjelenése EDELFORM

ROCAelegance

Ez a kiváló minőségű, VMDF homlokzatú modell elegendő az eleganciájához. Azonban úgy tűnik, a gyönyörű bútorok fogantyúi viszonylag nagy hátránya van: könnyedén elkaphatja őket. A termék ára körülbelül 4600 rubel.

Ez a ROCAelegance képernyő.

A SANTEK által gyártott gyönyörű és kiváló minőségű "Lux" képernyők bútorokból készültek, de paneljeik PVC-ből készülnek. Ez egy sokkal kedvezőbb árról szól, ami körülbelül 3000 rubel. Kisebb hátránya ennek a terméknek a hiánya a harmadik támasztó láb, általában a közepén van telepítve.

A "Lux" képernyő megjelenése

Hogyan telepíthetünk egy fürdőkád csúszkát

A képernyők telepítése nagyon egyszerű, és a következő sorrendben történik:

 • a szükséges anyagok és eszközök készülnek - szilikon ragasztó, mérőszalag, jelölő, kulcs, szint;

A munkához használhatja a lézeres szintet, a munka sorrendjét, amellyel itt mondtuk.

 • a fürdő és a padló közötti távolság mérése;
 • a beállító lábakat úgy csavarják be, hogy a szerkezet teljes magassága valamivel kisebb legyen, mint a mért távolság;
 • a képernyőkeret a fürdő oldalán felfelé van feltekercselve;
 • az elő-rögzítést a támasztó lábak további csavarásával végezzük;
 • a szerkezet vertikálisságát az építési szinttel igazolják;
 • a szomszédos fal felületén a képernyő keretén egy vonalat alkalmaznak, amelyre később szükség lesz;
 • a vázkeret eltávolítása a fürdőből;
 • szilikon tömítőanyag van a keret felső oldalán;
 • a keretet a fürdő oldalán indítják, az előzetesen alkalmazott vonalra van állítva, és biztonságosan rögzítik a tartó lábak kulccsal történő kicsavarásával;
 • a falra jelölt vonalat egy jelzővel eltávolítják, és a szelepek szabad mozgását ellenőrzik.

Ahogy láthatja, a fürdőképernyő telepítése meglehetősen egyszerű. A telepítési folyamat pontosabban látható az alábbi videón.