Legfontosabb > Bútor

Fürdőszobai képernyők: típusok és tippek a választáshoz

A fürdőszoba alatti nyílt tér nem túl esztétikus megjelenésű, mivel vannak csövek szennyvíz és vízellátáshoz, kötőelemekhez és egyéb csúnya részletekhez. Ezért akar ez a hely a lehető leghatékonyabban és gyönyörűen zárni. Érdemes részletesen megvizsgálni a belső térben olyan figyelemre méltó eszközöket, mint a fürdőkádak, a nézetek és az általuk választott tippek.

faj

A kád alatt lévő képernyő teljesen lefedi a helyet a padlóról a másik oldalára, különböző anyagból készülhet, és más kialakítású. Fő feladata a fürdőszoba, tisztítószerek és háztartási eszközök pipereinek és egyéb funkcionális részleteinek elrejtése. Ezenkívül megvédi a fürdőszobában és az ott található tárgyaktól a nedvességtől, a gőz és a fröccsenő részektől a helyet. Például a mosáshoz és tisztításhoz használt száraz csiszolóporok a nedves környezettől félnek, és a megbízható vízhatlan zárólap hatékonyan védi őket.

A képernyő a fürdőszobában lehet egy házi készítésű, készül az azonos befejező anyagok, és a falakon, a padlón - ebben az esetben úgy tűnik, hogy továbbra is a belső helyiségek. Vannak olyan lehetőségek és késztermékek, amelyek megvásárolhatók a hardverraktárakon és könnyen telepíthetők. Képernyő kádhoz lehet eltávolítható vagy nem, redőnnyel vagy nyíló ajtók, továbbá, design és a funkcionalitás a különböző típusokat.

A végei a fürdőszoba alatti tér elülső részét borítják, műanyagból, PVC-ből, alumíniumból vagy más könnyű fémekből készültek, védő bevonattal, és különböző színekkel rendelkeznek. Leggyakrabban szilárdak - falról falra, megakadályozzák a legkisebb belépést a nedvességbe és teljesen zárják le a belső kommunikációt. A védőfelület nem lehet eltávolítható, ebben az esetben ajtókat vagy kapukat használnak a csövek eléréséhez és a háztartási eszközök tárolásához.

Kitűnő képernyőt lát a fürdőkádas ajtókkal. Általában a tokban csuklósak, zárakkal vagy nyelvzárral zárva. Az ilyen csuklós ajtók nem csak egy nagyszerű kilátással rendelkeznek, de könnyen kezelhetőek is, ha teljesen nyitva vannak, akkor célszerű a csöveket megjavítani, és a fürdőszoba alatti helyre jutni. De több helyre van szükség a kinyitáshoz, kis területen problémák merülhetnek fel.

A helytakarékosság érdekében a vége egy tolóajtóval is felszerelhető. Egy vagy több nyílás a nyíláshoz - a záróelemek sínen egy fém sín formájában mozognak. A fürdőszoba alatti helyiséghez való hozzáférés szintén nagyon egyszerű, így a kis helyiségekben is elhelyezhetők a képernyők. Az ilyen készülékek legegyszerűbb projektjei műanyagból vagy polivinil-kloridból készülnek, de a képernyő lehet tükör, fém, fa.

A fürdő alatti összecsukható képernyő eredeti kialakítással rendelkezik, és számos tulajdonságot képes tárolni a mosogatásban a fülkében. A sima nyíláshoz speciális mechanizmussal kell felszerelni, csuklópántokkal és fogantyúkkal. A szárnyak belsejében célszerű gondoskodni a samponok, szappanok, tisztítószerek és egyéb szükséges elemek polcaira. Az ilyen sziták felszerelésének összetettsége kompenzálja a lenyűgöző megjelenést és a maximális kényelmet a használat során.

A levehető végváz egyszerű lábszárnyak formájában készülhet, a kádat egy oldalra vagy többre zárhatja. A design előnyei a telepítés, az olcsóság javításának hiányában a javításhoz egy másodperc alatt eltávolíthatják a teljes képernyőt, így kényelmesen elérhetők az alábbiakban. De egy ilyen termék nem lesz teljesen lezárva - repedések vannak a képernyő és a padló között.

A gazdaságos és könnyen felszerelhető lehetőség a képernyőfüggöny, amely vízálló anyagból, műanyagfóliaból, olajfestékből vagy vakokból készülhet. Általában jól kinyújtott horgászcsíkot szerelnek fel a fürdőkád oldalára, és maga a függöny díszítő hurkokkal van felragasztva. Ön ilyen szűrőt készíthet a hulladékanyagokból, megbízható védelmet nyújt a fürdőszoba alatt lévő helyiségnek, és könnyen nyitható, így kényelmes belépést biztosít.

Szögletes fürdőkád vagy zuhanyozás esetén lehetőség nyílik arra, hogy egyéni projektet készítsen saját kezével. Az ilyen képernyőnek, mint általában, két oldala van, egy hozzáférhetőbb ajtón vagy fedélen, amely lehetővé teszi a kommunikációhoz való hozzáférést. A két oldal ízületének helye a legjobb, ha egy dekoratív műanyag sarokba kerül. A sarokpántok csuklós vagy tolóajtóval rendelkeznek.

A képernyő kialakítása szilárd lehet, megismételve a belső falakat. Ebben az esetben, létrehozásához használjon ugyanazt a befejező anyagot, mint a fürdőszobában. Például, ha csempeburkolatú falakat befejez, ugyanazt a burkolólapot egy fémprofilból és gipszkartonból álló keretre szerelhetjük. Ez a módszer lehetővé teszi a harmonikusabb belső tér kialakítását, de a képernyõn vagy az ajtón süllyesztõ nyílást kell elhelyezni a fürdőszoba eléréséhez.

Ilyen képernyők formájában a következő típusok lehetnek:

 • "Üres fal" - egy szilárd függőleges szárny, amely lefedi a fürdőszobában lévő összes helyet;
 • Lejtős képernyő - amennyire lehetséges, bezárja a padlót, védi a gőz és a nedvességtől;
 • egy lábszárral - lehetővé teszi, hogy közel kerüljön a fürdőhöz a tisztítás, mosás és így tovább.

A többfunkciós képernyő nagyon eredeti és praktikus ötlet lehet. Zárja a padlót a fürdőszobában, megvédi a gőz és a fröccsenő részektől, valamint nyitott polcokat tartalmaz a kiegészítőkhöz, szétnyitható, csuklós vagy tolóajtós szekrényekhez, valamint hozzáférést biztosít a vízvezetékekhez. Ha rendelkezésre áll egy sor szükséges eszköz, létrehozhat egy ilyen többfunkciós képernyő elegáns projektjét.

Előnye és hátránya

Védőfedél a fürdő alatt vásárolni vagy megvenni magát.

Ennek oka az egyszerű eszközök számos előnye:

 • hatékonyan védi a csöveket, a padlót és más tárgyakat a fürdőszobában, ez nagyon fontos a szoba nedves környezetében;
 • a fürdőszoba teljesen eltérő megjelenést kölcsönöz, ha rendelkezésre áll;
 • belül a fedél miatt nem halmoz fel por és szennyeződés;
 • az ajtókkal vagy nyílásokkal ellátott képernyő kényelmes hozzáférést biztosít a kommunikációhoz;
 • Ez a tartozék lehet a lehető legjobban funkcionális, ha a saját kezével készítesz és fiókokkal és polcokkal látja el.

A számos értékelést lehet azonosítani, és a fő hátrányait a képernyő alatt a fürdőszobában. A fő hátrány a szex és a kommunikáció bonyolultsága, ám a fentiekben már leírtuk, hogy hogyan lehet megszabadulni ettől a problémától. Azt is megjegyzik, hogy nehezebb a padlót ilyen eszközzel tisztítani, és a szennyeződés felhalmozódásának fő forrása a képernyő és a padló között. De a megfelelő gondossággal, hogy elérjük a tökéletes tisztaságot a fürdőszobában nem lesz gond.

anyagok

Az akril vagy öntöttvas fürdők számára különféle anyagokat is fel lehet szerelni. A műanyag modellek a leggyakoribbak az alacsony költségük, könnyű hordozhatóságuk és egyszerű telepítésük miatt. A nedves területeken különféle polimer anyagokat használnak, amelyek színek, textúrák és minták eltérnek. A műanyag panel nem rothad, deformálódott, és évtizedekig megőrzi eredeti megjelenését. Ennek az anyagnak óriási előnye az a tény, hogy felületét könnyű tisztítani egy közönséges nedves szivaccsal.

A műanyag és a PVC panelek fémből készült keretre vannak szerelve, amely a padlóhoz, a falakhoz és a fürdő oldalához van erősítve. Az ajtókhoz leggyakrabban az acélvezetősín használatos, vagyis a legtöbb esetben csúszó. Szükség esetén könnyedén beállíthatja a meglévő műanyag lapokat a fürdőkád méretéhez, és egyszerűen vághatóak le rendszeresen késsel. Az anyag sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen fürdőszobai tervet válasszon: csempe, márvány, monoton vagy textúrákkal, világos és sötét.

Olcsó, tartós és könnyű fémrács, védett réteggel borítva, nem fél a nedvességtől. A leggyakoribb alumínium változat, amely könnyen lezárható a fülke alatt a fürdőszobában. Fix alumínium képernyő lehet a szokásos horgonyok vagy csavarok. Az anyagfeldolgozás egyszerűsége lehetővé teszi ajtónyílások és szellőzőnyílások készítését. A műanyaghoz hasonlóan a polimer bevonattal bevont alumíniumlemez sokkal drágább anyagokat utánozhat, különböző textúrákkal és színekkel rendelkezik.

A fürdőkád alatt egy fából készült ablak nagyon hatásosnak tűnhet, ajánlott azok számára, akik szeretik a természetes anyagokat. A fából készült szerkezetek egyszerűek: swing vagy csuklós ajtók, polcok vagy szekrények. Mivel a természetes fa nedvességnek van kitéve, az alkatrészeket védő lakkal kell kezelni. Az az előnye, hogy a fa nem igényel különös gondosságot, csak törölje le a felületét.

Üveg fürdőkád képernyője a legelegánsabb. Az anyag egyetlen hátránya a törékenység. A gyönyörű formatervezésnél érdemes megvastagodni a matt vagy áttetsző üvegcsíkot, hullámos vagy színes árnyalattal, hogy illeszkedjen a falak és a padló teljes színéhez. Az anyag könnyen tisztítható, tökéletesen véd a nedvességtől, és nem fél a magas hőmérsékletektől. A képernyő telepítéséhez legjobb, ha vastag ólomüveggel lezárják.

A tükrös képernyők drágák és nehezen telepíthetők, de gyönyörűek. Másik előnye a térbeli vizuális növekedés. Még egy kis helyiségben is egyedülálló belső teret hoznak létre.

Gyakorlati és olcsó megoldás lenne az MDF-ből készült védőablak felszerelése. Az összes vizsgált anyag közül a legalacsonyabb, de nem rosszabb. A laminált felület miatt az MDF panelek sokféle színt és textúrát tartalmaznak, bármilyen nemes anyagot utánozhatnak. Könnyen karbantarthatók, könnyű vágni, bármilyen típusú ajtót létrehozni. Vannak hátrányai is - a rövid élettartam 3 - 5 év és a deformáció valószínűsége párás környezetben.

A csempe vagy kerámia védőburkolata nagyon elterjedt, a legtartósabb, és lehetővé teszi, hogy ez a rész beilleszkedjen a belső térbe. Az egyiknek csak akkor kell megvásárolnia az azonos csempe, amelyet a falak és a padló burkolására használták a fürdőszobában. A legpraktikusabb megoldás az, hogy a cserépet fém és gipszkarton keretre helyezzük. A nedvességálló GKL osztályokat és a szokásos alumínium profilokat választják ki a telepítéshez. A csempe bármilyen cement alapú csemperagasztóra szerelhető. Amikor ilyen szitát tervez, ügyelni kell a nyitott ajtók vagy zsalu- mok és szellőzőnyílások beszerelésére.

méretek

A késztermékeket a fürdőkád szabványos méretei szerint lehet kiválasztani, akkor semmit sem kell rövidíteni. Az értékesítés során hasonló termékek állnak rendelkezésre, amelyek hossza 120, 130, 140, 150 cm a műanyagból, PVC-ből, alumíniumból és más anyagokból. Majdnem mindegyikük tolóajtókkal vagy kivehető nyílásokkal van felszerelve. Ha például a fürdőszoba mérete nagyobb, például egy vidéki házban, akkor lehetőség van 160, 170 és 180 cm hosszú képernyő megvételére, vagy a saját méretei megrendelésére.

A kész képernyők magassága a szabványos akril és öntöttvas fürdők méreteinek megfelelően történik, és 55, 60, 80 cm-es lehet. A szélesség 50 és 80 cm között változik. Végül mindig lehetőség van a védett képernyők létrehozására a kívánt méretekkel.

gyártók

Érdemes megfontolni a fürdőkádak legnépszerűbb gyártóit, amelyek pozitív visszajelzésekkel rendelkeznek.

A gyártó a MetaKam megbízható PVC-kereteket és polipropilén lapokat gyárt. A képernyő nagyon stílusos, a "Metakam Coupe" modellek a jég alatt stilizáltak. A kialakítás két ajtós tolóajtós, 148 mm hosszú és a magasság 55-60 cm-re állítható, színes fotónyomtatással rendelhető, míg az oldószer benyomása mélyen a műanyag felépítésébe esik, az idő eltűnik, és a képernyő Biztonságosan mosható, beleértve a tisztítószereket is. Állítható lábak vannak.

Az orosz gyártó Alavann praktikus és nagyon szép laminált MDF fürdő képernyőket gyárt. A három tolóajtóval rendelkező kupé modell 1470x520x50 cm méretű, a magasság akár 60 cm-rel is emelhető, elegáns krómozott fogantyúval van felszerelve, közvetlenül a padlóra vagy legfeljebb 10 cm magasságú állítható lábakra szerelhető. A termék egy év garanciát kapott.

A "Wannbok" elülső képernyők, melyek kiváló minőségű PVC-ből készülnek, segítik a fürdőszobában lévő hely tökéletes lezárását jó tömítéssel. A modellek hossza 150-170 cm, tolóajtók krómozott fogantyúval vannak ellátva. Előnyük a formatervezés eredetisége és a panelek nagyszámú divatos mintázata és mintázata. A termékek a padlóra vagy a levehető lábakra szerelhetők, a tartósság és a könnyű szerelés különböztethető meg.

A fürdőszobai bútorok gyártója a Vod-ok olyan elegáns modelleket kínál, amelyek akár egy elit kivitelben is elférhetnek. Vannak olyan lehetőségek, mint a "tölgy", "wenge" és "fehér" textúrák, melyek kiváló minőségű MDF-ből készülnek. Az ajtók 2 vagy 3 ajtóval rendelkeznek, csuklósak vagy csúszhatnak. A modellek elegáns, beépített króm fogantyúkkal vannak ellátva, állítható fém lábak vannak. Különböző hosszúságú és szélességű változatok kerülnek bemutatásra, lehetőség van a megfelelő hely kiválasztására a fürdőszobában. A termék 2 év garanciát vállal.

Az Emmy fürdőkádak megkülönböztethetők a magas tartósságuk és egyedi kialakításuk miatt, amelyek alkalmasak bármilyen fürdőszobai belső kialakításra. Az esetek alumínium keretből készülnek, a falak és tolóajtók pedig színes laminált MDF-ből készülnek. Az anyagok nem rothadnak, a gomba és a penész fejlődése nem fél a nedvességtől és a gőztől. Az Emmy "Malibu" gyártó modelljei 3 tolóajtós, gyönyörű fém fogantyúval rendelkeznek. Az Emmy "Blanca" védőhüvelyek két széles ajtóval rendelkeznek, különböző méretűek, az összes termék 3 évig garantált.

Az Europlex cég a nedvességálló MDF-kből védő képernyőket gyárt. A tolóajtókeret és a vezetők tartós alumíniumból készültek, állítható fém lábak és krómozott fogantyúk az ajtókhoz. Lehetőség van bármilyen design és szín tetszés szerinti választására: fehér, bézs, wenge. A burkolat laminált felülete fényes és nagyon könnyen tisztítható. A magasság 50-60 cm-re állítható, különböző modellek hosszúsággal vannak feltüntetve.

A Hummer termékek a láthatatlan sraffozás eredeti tervei. Zárt állapotban a képernyő egy egész falnak tűnik, anélkül, hogy további részleteket kellene adnia. A fedél egyszerűen lehajlik, és hozzáférést biztosít a fürdőszoba alatti helyhez. A termékek krómozott acélból készült levehető, állítható lábakkal vannak ellátva, különböző méretűek. A "Hummer" képernyők számos lehetőséget kínálnak a színek, a textúrák és a formatervezés szempontjából, minden lakáshoz alkalmasak.

A Triton panelek fehér akrilból készülnek, és a lehető legjobban összeállítják az azonos nevű gyártó akril fürdőjével. A kívánt hossza 120 és 170 cm között lehetséges, a Triton képernyők homályos kivitelűek, vagyis teljesen lezárják a helyiséget a fürdőszobában, a nedvesség és a szennyeződés nem fog behatolni. Minden termék eredeti formában készül, háromdimenziós dombornyomott, fényes fehér felület könnyen mosható és védve van a mechanikai sérülésektől.

Az Santek fürdővédő panelek különböző formákból és méretekből állnak, lehetőség van erre a gyártóra vonatkozó szögelválasztási lehetőségek beszerelésére. A képernyők süket struktúrával rendelkeznek, tökéletesen beágyazódnak és világos, fehér, jól mosott felületük van. A gyártás során kiváló minőségű acryl-t használnak, a termékek nagyon egyszerűen telepíthetők. Termékeink hossza 120-170 cm, minden termék esetében minőségi garancia biztosított.

Hogyan válasszunk?

A képernyő kiválasztása elsősorban a fürdőkád méretétől és a helyiségtől függ. A legjobb választani a szelepet teljes hosszúságú, hogy minden területet zárt, így biztosítják a legnagyobb szigorúság és a védelem a nedvesség és a por. Ráadásul az extra részek vízvezeték-szerelése nem lesz nyilvánvaló. A standard tervezésű városi lakásokhoz a megfelelő méreteket speciálisan kialakították. Néhány centiméterrel kissé eltérhetnek, ez a probléma könnyen megszüntethető a rés tömítőanyaggal, szilikon vagy gumitömítéssel.

A szabványos méretekkel ellátott kész fürdőkád optimálisan választható a nyitóajtókkal, mivel senki sem biztosított a sérült vízvezeték- és szennyvízelvezető csövek ellen, bármikor igénybe veheti őket. Ha a partíció szilárd és nem leszerelhető, baleset esetén részben vagy teljesen le kell szedni, és el kell pusztítania a drága belső dekorációt.

A levehető képernyők vagy a lábakkal ellátott képernyők könnyűek, nem szükséges rögzíteni és a falra és a padlóra szerelni. Az ilyen opciók ideiglenes partícióként használhatók. Optimális vásárlás hordozható képernyők fürdetéséhez fém állítható lábak műanyagból, polivinil-kloridból vagy alumíniumból.

Az akril fürdők esetében a legmegfelelőbb megoldás a szilárd képernyők vagy a kivehető szerkezetek kiválasztása. Alkalmasak minden téglalap alakú lehetőséghez, műanyagból vagy márványból készülnek. Jellemzően az ilyen termékeknek fehér fényes árnyalata van, amely megegyezik a fürdő felületével. Számos vízvezetékgyártó készít saját képernyő-partíciókat a megfelelő modellekhez.

A hagyományos öntöttvas fürdőhöz gyakorlatilag bármilyen kész vagy házi készítésű választék áll rendelkezésre, mindaddig, amíg megbízhatóan megvédi a padlót és beilleszkedik a belső térbe. A merev álló szerkezetek, például a profilokból, a gipszkartonból és a cserépből további támogatást nyújtanak a nehéz öntöttvas fürdő számára. Fontos, hogy egy tágas nyílás legyen, amelyen keresztül kényelmesen behatol a belső kommunikációba. Fémprofilokból álló keret formájában készülhet, a szükséges hosszúságú lyukat átvágják a gipszkarton lapon, és a zárhoz rétegelt lemezből, MDF-ből vagy PVC-ből készülhet.

A nem szabványos fürdők, például szögletes formák esetében gyakran nem találhatók kereskedelmi forgalomban kapható képernyők. Ezután egyedi projekteken is elkészíthetők. A PVC anyagok anyagként vannak kiválasztva, könnyen vághatók, sarok vagy U alakú alumínium profilokba helyezve, csuklós vagy tolóajtók készülnek. Ha mosni szeretne, és egyidejűleg hozzáférést kell biztosítania a szappanellátáshoz: samponok, gélek, mosogatórongyok, akkor a legjobb megoldás a flip-open ajtókkal ellátni a képernyőket, akkor a tárgyak belsejében találhatók anélkül, hogy kijutnának a fürdőből.

És érdemes megjegyezni, hogy néhány elit modell a fürdők dekoratív lábak, kifejezetten látható. Az ilyen termékeket a padlón finom kivitelben szerelik fel, a kommunikáció maximálisan rejtett, vagy díszítő bevonattal ellátott csöveket használnak. Ebben az esetben a képernyők használata nem megfelelő.

telepítés

A legegyszerűbb módja annak, hogy csináld magad telepíteni egy csúszó képernyőt, amely összeáll. Először a fürdőt vízzel tölti meg, a fogantyúkat a termék ajtajához rögzítik, és a lerakódó lábak a test alsó részéhez vannak rögzítve. A képernyőt a fürdő elülső oldalának alá kell helyezni, hogy szigorúan függőleges legyen. Végül csak a lábakat kell a kívánt magasságra állítani, hogy a nyílás teljesen le legyen zárva.

Egy kicsit nehezebb egy tolóajtóval ellátott képernyőt készíteni, amelyet összeszerelt állapotban értékesítenek. Először meg kell jelölni a padlót és a falakat olyan helyeken, ahol a test és a vezetők lesznek. A jelöléshez egy ceruzát vagy egy jelzőt, egy mérőszalagot és egy épület szintet kell venni. Ezután a húzott vonal mentén fel vannak szerelve a keret vezetõi és függõleges részei, az elülsõ panelek és az övek be vannak helyezve, a rendszer magasságban van beállítva, hogy az ajtók szabadon csússzanak a vízszintes mentén. Ha ez megtörtént, a további telepítés megegyezik az összeállított képernyővel.

Mindezek az eljárások a csuklós vagy csuklós ajtókkal ellátott képernyőkre vonatkoznak, csak az összetevők eltérőek. Nincs fém sínvezető, de vannak rendszeres ajtókeretek vagy konzolok. Az ilyen fajta szerelése is nehéz lesz.

A fürdő nem szabványos formájával, vagy ha saját egyedi kialakítását kívánja létrehozni, akkor függetlenül készítheti el a fürdőszoba szelepét. A burkolólapok lefedéséhez érdemes választani a lehetőségeket a lábakkal vagy lejtős hornyokkal, ez a választás nagyon hasznos lesz sokáig. A telepítéshez egy bizonyos mennyiségű csempe szükséges, a szoba befejeződésével, csempe ragasztóval, fém profilokkal, vízálló gipszkarton lapokkal együtt.

Először is, U-alakú fémprofilokat kell elhelyezni és a falakon és a padlón kell elhelyezni. Meg kell őket rögzíteni a csavarokkal, a lyukak betonban vannak lyukasztókkal, a csavarhúzóval vagy csavarhúzóval rögzítik. A keret keresztmetszetű függőleges merevítőkkel van ellátva fémcsavarokkal. Ezután a kívánt gipszkarton darabot levágják és a fémkerethez speciális csavarokkal rögzítik. A partíciónál az ajtó nyílása.

Amikor a képernyő függőleges felülete készen van, akkor folytassa a díszítést. A gipszkarton lap felülete felrepedt, a csempe ragasztó hígítva, a csempe a válaszfalra van fektetve. Végül ajtót vagy nyílást kell készíteni, és rögzíteni kell az ajtón. Az ilyen rögzített képernyő díszítésére általában kerámia burkolólapokat alkalmaznak, a méretek szabványosak 15x15, 20x20 vagy 20x30 cm-esek. Választhat egy monoton színt, amely illeszkedik a fürdőszoba és a bútorok teljes színéhez, vagy stílusos mintázatot biztosít. Mindez a tulajdonos tervezői képzelőerejétől függ.

Nagyon egyszerű és sok pénzügyi költség nélkül a fürdőszobába egy védőfüggöny is felszerelhető. Ő számára vízálló anyagot vesz fel: olajruhát, műanyag filmet vagy gumírozott szövetet. A szalag felső részén lyukakat vágnak, amelyekbe fém vagy műanyag zsanérok helyezkednek el. Ezután meg kell húznia a vonalat, amelyen a függöny lefagy, acélból vagy nylon szálból készíthet. Húzza a csavarokat, amelyek a káddal szomszédos falaktól vannak felszerelve.

Egy jó megoldás egy fürdõvárosban egy városi lakásban vagy egy vidéki házban lehet egy önállóan kialakított faszerkezet létrehozása. Az előny az, hogy nagyon könnyű vágni fa lécek a fémfűrész és rögzíteni azt a körmöket. Az eszközök közül csak egy kalapács, egy fűrész és egy mérőszalag szükséges. Különböző fafajták közül választhat, a legfontosabb az, hogy a lécek jól fényezettek és vízálló lakkal vannak bevonva.

A fa képernyõ vázszerkezete ugyanabból a fából vagy fém profilból készülhet, akkor a lemezeket a fém csavarjaira kell felszerelni. A válaszfalak kettős nyílászárók könnyen felszerelhetők vas vasalatokra. Megmutathatja tervezői képzeletét, és ebben a dizájnban kényelmes fülkéket hozhat létre polcokkal és szekrénnyel.

Könnyedén kivehető képernyőt készíthet műanyag vagy PVC lemezekből. Az igényektől függően lehet egy-, két- vagy háromoldalas. A merevséghez fém vagy műanyag profilból álló keret keletkezik, majd a lapokat méretre vágják, és beillesztik a keretbe. A képernyő alján könnyen állítható lábak csavarozhatók. Egy ilyen struktúra létrehozásához 0,6-1,5 négyzetméter szükséges. m PVC lap és 3-5 méter profil. A saját készítésű műanyag képernyő előnye, hogy bármilyen gyönyörű fotónyomtatást készíthet a felületén.

A legjobb lehetőségek

Az egyértelműség kedvéért érdemes megfontolni a fürdőkád képernyőinek legérdekesebb és legszebb formáit. MDF konstrukció csuklós ajtókkal. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy könnyen el lehessen venni a kívánt tartozékot a szekrényből anélkül, hogy elhagyná a kádat. A projekt nagyon egyszerű, kézzel összeszerelhető laminált MDF lapokkal, záróelemekkel és reteszelőkkel ellátva.

Dekoratív képernyő a sarokkádhoz. A gipszkartonból és fémprofilokból készült csempeburkolatból összeszerelve tökéletesen ötvözi a belső tér többi részét. A felület tartós, nem fél a nedvességtől és könnyen tisztítható. Ezzel a projekttel olyan rejtett nyílást hozhat létre, amely nem sértheti a kép integritását, és a kád alatt való hozzáférés szétszerelés nélkül történhet.

A gyönyörű lakkozott fa kialakítása. Könnyen felszerelhető és könnyen tisztítható, nagyon elegánsnak tűnik, kombinálva bármilyen bútorral és szerelvénnyel. Az ajtókkal ellátott ajtó lehetővé teszi háztartási cikkek tárolását. A fa mindig nemes, mint hideg műanyag vagy akril.

Példa egy dupla csúszó képernyőre fotónyomtatással. A műanyag felület lehetővé teszi bármilyen fényes minta, minta, fotó kiválasztását. A modern technológiák hosszú élettartamú, tartós színt kölcsönöznek. Az anyag olcsó, így bármikor lecserélheti a képet.

Kényelmes multifunkciós képernyő polcokkal és szekrénnyel. A fehér felület jól kombinálható akril fürdővel. A csuklós ajtókkal ellátott kivitel könnyű és egyszerűen telepíthető.

Hogyan telepítsük a képernyőt a fürdőkád alatt, lásd a következő videót.

Fürdőszobai képernyők

Vízvezeték-beszerzés, ne felejtsd el, hogy egy kádat kapsz.

A képernyő a teljes szélességet elfoglalja, és magasságát a felső szélétől a padlóig tartja. Így a vízvezeték, a vízvezeték, a tisztítóberendezések és az összes többi nem kielégítő készlet rejtve marad. A fürdőszoba vonzóbbá válik.

A design egyszerre több funkciót is ellát:

 • dekoratív;
 • Védő;
 • Mosószerek és más tárgyak tárolása.

A dekoratív belső megoldás többnyire különböző anyagokból készülhet: műanyag, üveg, gipszkarton, kerámia csempe, MDF. Néha a tervezési maszk paneljei például márványosak. Fontos, hogy ne csak vízállóak, hanem egy olyan speciális kompozícióval dolgozzák fel, amely nem támogatja az égést.

Függetlenül attól, hogy a képernyő csúszó vagy csuklós ajtókkal van felszerelve, a telepítés egyszerű, és nem igényel sok időt.

Ügyeljen a megbízható és tartós MDF képernyőre

Az MDF konstrukciója a kényelem fenntartására és a szoba egyedülálló kialakítására szolgál. Az anyagból készült termékek tartósak: a gyártási folyamatban mindegyik nedvességálló filmrel van ellátva, amely közömbös az agresszív környezethez és a hőmérséklet-változáshoz.

A termék könnyen tisztítható, a gondozásban nem szokványos. Meg kell jegyezni, hogy rendkívül ellenáll a nedvességnek és hajlításnak. Egyáltalán nem nehéz kiválasztani az MDF anyagból készült szerkezetet, amely megfelel a többi bútornak és a vízvezetéknek. Sok vásárló inkább a fehér és a világos árnyalatokat választja. Volt egy igény a színmintákra.

Szeretne frissíteni a fürdőszobát drága javítások nélkül? Látogasson el online katalógusunkra, gondolja át a választását és rendeljen egy képernyőt.

Fürdőszoba képernyő a kezével

A képernyő fedélként szolgál a kommunikációhoz a fürdőszobában. Ez alatt tökéletesen elrejti a fürdő lábát, amely béléscsövekre, csatornahálózatokra, csatornákra, csövekre van felszerelve. Azonban a tér esztétikájával kapcsolatos funkciók mellett a képernyő más hasznos munkát is végezhet. Például támogatják a fürdő stabilitását, vagy kis létszámú szekrényként szolgálhatnak.

Fürdőszoba képernyő a kezével

Fürdőszoba képernyő a kezével

Az akril kádak és a legmodernebb vízvezeték-berendezések képviselői gyakran azonnal elkészülnek egy olyan képernyővel, amely ideális a sötét sarkok és a kommunikáció elrejtésére. De mi van akkor, ha a fürdő öreg, és minden nap nem akarja látni a kopott oldalát? Vásárolhat készenléti képernyőt, és ha nem akar pénzt költeni az áruház verziójára, vagy szüksége van a fürdőszoba alatt lévő képernyőre, hogy teljes mértékben megfeleljenek az Ön igényeinek, akkor saját kezűleg készítheti el a fürdőszobában lévő képernyőt. Íme néhány példa a képernyő létrehozására.

Fürdőszoba képernyő a kezével

Tartalom lépésről lépésre:

A képernyő típusai

 1. Süketek / hozzáférést biztosít a fürdőszoba alatti helyhez.
 2. Egyenes / görbületi.
 3. Csavarral vagy anélkül.
 4. Egy szokásos fürdőre / szokatlan formájú fürdőre (háromszög alakú és így tovább).

Fürdőszoba képernyő

A fürdőszoba hozzáférést biztosító képernyő tolóajtókkal vagy beépített szekrénnyel történik háztartási vegyi anyagokhoz; függőleges vagy vízszintes nyílásokat lehet kialakítani. Javasoljuk, hogy függőleges nyílászárókat állítsanak elő a redőnyök elvárása szerint, vagy gázemelő berendezéseket és egyéb berendezéseket, amelyeket a bútorgyártók ismertek.

Fürdőszobai képernyő követelmények

Fürdőszoba képernyő

 1. A képernyőn használt bármely anyagnak könnyű és gyors hozzáférést kell biztosítania a csatorna csomópontjaihoz a fürdőszobában és az ott elhelyezett egyéb kommunikációknál. Ehhez a képernyőnek technológiai nyílásra van szüksége, amely könnyen zárható egy dugóval vagy egy ajtóval.
 2. A fürdő tál alatt lévő helyet hermetikusan el kell különíteni a fürdőszobában lévő másik padlófelülettől. A kád alatt lévő padlófelület így védve lesz a nedvesség felhalmozódásától és a penész és a penész fejlődésétől.
 3. A képernyő nem akadályozhatja a fürdő megközelítését: ez lehetővé teszi a lábak mélyedését.
 4. A fürdőszobában lévő helyiségnek a képernyő ellenére hasznosnak kell lennie: a fürdőkád vagy a mellette lévő üregek racionális használatához a képernyő telepítése előtt behúzható fiók vagy szekrény kerül kiszerelésre.

Zöld fürdőkád

Fürdő képernyős anyagok

Azok a anyagok, amelyeket a fürdőszobában használnak, nem szabad félni a víztől és a nedvességtől, a hőmérséklet változásoktól. Az is fontos, hogy ne keletkezzen a penész vagy penész gyors megsemmisítése.

A képernyő alapjait szinte bármilyen építőanyagból készítheti, majd befejezheti tetszés szerint. Használt műanyag panelek vagy burkolólapok burkolására.

Házi képernyőbeállítások:

Műanyag panel képernyő

Házi fürdőszoba képernyő krém polcokkal

Tégla alap csempézett homlokzat

Az MDF panelek alatt a fürdőszobában lévő keret siklott bélése a leggyorsabb. A műanyag csíkok vagy az MDF biológiailag semlegesek és praktikusak. Ezek az anyagok könnyen vághatók és kötődnek egymáshoz.

Az összeszerelés után a téglaalapot be kell csempézni, vakolni vagy ragasztani. A fakeret beszerelése előtt elengedhetetlen, hogy a fa speciális impregnálással legyen bevonva a nedvességtől.

Műanyag képernyő. MDF fedélzeten

Az MDF vagy a műanyag burkolatból készült képernyő a legegyszerűbb lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy azonnal kapjon egy befejező felületet. Az MDF-képernyő könnyen szétszerelhető, és a műanyag bélés gazdaságos - ha bármelyik alkatrész megsérül, cserélhető.

Az árnyékolást szolgáló műanyag keretre van szerelve, amelynek kialakításához 40x40 mm-es fagerendát vagy fémprofilot használnak. A fa számára nedvességálló alapozó szükséges.

 1. Jelölést alkalmaznak a fürdőkád peremén egy vízvezetékkel.

Ezután egy indítóprofilt helyeznek rá, csavarokkal csavarozzák, és erősítik tömítőanyaggal vagy ragasztóval. A keret telepítéséhez szükséges vonalat a jövő képernyő teljes hosszában kell elhelyezni. A profil alsó részének sűrűbb összekötésére a padlóval szükség van egy tömítőanyag réteg használatára. 60cm-es függőleges profil. Egy extra rack készült, ahol egy fiókot vagy polcokat kíván elhelyezni.

A keret lehetővé teszi a lábak kialakítását és mélyedését. Ehhez a keretet téglalap alakúra temették el a fürdőszobában, 15 cm-re. A kapott résszel megengedett, hajlékony műanyag csíkok beszerelése.
A fürdőkád pereménél a profil vagy a fa is fel van szerelve. A szintet a szomszédos falak csavarozásával rögzítik. A szerkezet merevségéhez a profilt a képernyő közepén kell rögzíteni. Ez különösen fontos, ha puha bélést használ, ami könnyen deformálódik és idővel hajlik. Rögzítse az alsó profilot, amely a padló mentén fut, használhat ragasztót vagy tömítőanyagot.

 1. Az MDF és a műanyag panelek vágása előzetesen elvégezhető. Műanyaggal való munka esetén célszerű vágó vagy építő kés használata. A képernyő felületét panelekből szerelik fel, és ahol technológiai nyílást kell kialakítani, egy nyílás van, amelybe a grill vagy az ajtó be van helyezve.

A kész műanyag képernyőn át kell vágni a szellőzőnyílásokon (azon oldalról, ahol nincs "ablak"). Az ajánlott szélesség 3 és 5 cm között van, a szellőzőnyílást műanyag rács borítja.

Fontos! Üres képernyő telepítésekor győződjön meg róla, hogy minden olyan kommunikáció, amelynek hozzáférése blokkolja a képernyőt, jó állapotban van.

Gipszkarton képernyő

A gipszkarton elvének elve pontosan ugyanaz, mint amikor műanyaggal dolgozik. Először a fürdőszobai padlóra egy jelölést alkalmaznak. Továbbá a keret fémprofilból vagy faból épül fel. De jelentős különbség van: a gipszkarton keretének telepítésekor figyelembe kell venni azt is, hogy a befejező kivitelnek bizonyos vastagsága is van. Különösen, ha a képernyőt csempével kell bevinni, a keretnek a felszínhez képest "vízbe kell esnie" pontosan azon a távolságon belül, amelyet a befejező réteg elfoglal. Ha az arc anyaga nem befolyásolja a falvastagságot, akkor a keret nyúlványa a padlóhoz egy vízvezeték mentén történik.

Fürdőszobai képernyők

Vízvezeték-beszerzés, ne felejtsd el, hogy egy kádat kapsz.

A képernyő a teljes szélességet elfoglalja, és magasságát a felső szélétől a padlóig tartja. Így a vízvezeték, a vízvezeték, a tisztítóberendezések és az összes többi nem kielégítő készlet rejtve marad. A fürdőszoba vonzóbbá válik.

A design egyszerre több funkciót is ellát:

 • dekoratív;
 • Védő;
 • Mosószerek és más tárgyak tárolása.

A dekoratív belső megoldás többnyire különböző anyagokból készülhet: műanyag, üveg, gipszkarton, kerámia csempe, MDF. Néha a tervezési maszk paneljei például márványosak. Fontos, hogy ne csak vízállóak, hanem egy olyan speciális kompozícióval dolgozzák fel, amely nem támogatja az égést.

Függetlenül attól, hogy a képernyő csúszó vagy csuklós ajtókkal van felszerelve, a telepítés egyszerű, és nem igényel sok időt.

Ügyeljen a megbízható és tartós MDF képernyőre

Az MDF konstrukciója a kényelem fenntartására és a szoba egyedülálló kialakítására szolgál. Az anyagból készült termékek tartósak: a gyártási folyamatban mindegyik nedvességálló filmrel van ellátva, amely közömbös az agresszív környezethez és a hőmérséklet-változáshoz.

A termék könnyen tisztítható, a gondozásban nem szokványos. Meg kell jegyezni, hogy rendkívül ellenáll a nedvességnek és hajlításnak. Egyáltalán nem nehéz kiválasztani az MDF anyagból készült szerkezetet, amely megfelel a többi bútornak és a vízvezetéknek. Sok vásárló inkább a fehér és a világos árnyalatokat választja. Volt egy igény a színmintákra.

Szeretne frissíteni a fürdőszobát drága javítások nélkül? Látogasson el online katalógusunkra, gondolja át a választását és rendeljen egy képernyőt.

Fürdőszobai képernyők

A vízvezeték üzletekből készült fürdőkádak széles választéka ürügyévé válik a korszerűsítésre szánt egészségügyi berendezések kíséretében. Ezek közé tartozik a kád alatt lévő képernyő. Amellett, hogy a fürdőkupakokat a szoba vízvezetékének vagy csempeinek színének megfelelően választják ki, maga a fürdő alakja is fontos.

Különböző fürdők:

 • négyszögletes
 • szögletes
 • kerek
 • sarok
 • szokás

Mindegyik fürdők kell telepíteni képernyő. Két fő funkciót lát el:

 • a fürdőkád alatt csövek, tömlők és egyéb eszközök elrejti (például a Vod-ok képernyők létrehozhatják a rejtett szekrény hatását, a jellemző paraméterek a mélységi paraméter jelenléte)
 • fenntartja a stiláris egyensúlyt (a monacói képernyők képesek a szükséges ideális színt létrehozni szín segítségével)

A képernyők kialakítása meglehetősen egyszerű. Keretből, két vezetőből és ajtókból áll. Az ajtók hasonlítanak a ruhásszekrény mechanizmusára. Lehet, hogy több ilyen ajtó van, mindez a fürdő hosszától és a képernyő kialakításától függ. Mindenesetre ezeket az ajtókat úgy kell nyitni, hogy szükség esetén szabadon hozzáférhessenek a javítási munkákhoz.

Egy másik konstruktív megoldás a képernyő számára a lábak. Ők a menedékházon vannak felszerelve, és képesek a kívánt magasságra csavarni.

A standard méretet és a képernyő típusát 1,5 és 1,7 m hosszú fürdőkre vonatkoztatják, ezen felül pedig végei és félkör alakjai vannak.

Például a Monaco képernyők három és két ajtóval rendelkeznek, míg a teljes szélesség és hossz a szabványban: 170 cm hosszú és 52 cm szélességű. A Vod-ok képernyőmodellhez szabvány: 147 cm hosszú és 54 cm széles. A saját fürdőkád dekorációjának kiválasztásakor nem csak a színt és a jelölést kell figyelembe vennie, hanem a méretét is.

A szokásos értékesítési lehetőségek mellett coupé képernyők is vannak. Ha a fürdőszoba alatt szabad hely áll rendelkezésre, az ilyen ajtókat belülről polcokkal lehet felszerelni. Mosószerek, kefék stb. Tárolhatók ezeken a polcokon.

Kötelező követelmények minden képernyőre:

 • anyag tartósság
 • deformációs ellenállás
 • egyszerű tisztítás
 • a háztartási vegyi anyagok ellen
 • nedvességállóság

telepítés

Minden szabványos Alyavann képernyő (például) a csomagolásból származik. A kád alatt vannak. A fogantyúk a panelekhez vannak rögzítve. Az alsó lábak a kívánt magasságig jutnak el. Így minden képernyő a kád alatt van.

Fürdőszobaajtó ajtókkal

Fürdőszobai képernyők

Ingyenes szállítás szeptember 3-ig!

A legszebb és legkedvezőbb csúszda a szabványos méretekben és a megrendelés alatt. Ingyenes szállítás a Moszkvai körúton, MO - 30R / km szállítás.

Kérdése van, vagy szüksége van egy egyedi megoldásra? Hívás megrendelése!

Bath képernyő Emmy Valencia

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Megbízható és gyönyörű fürdőképernyő, amely hosszú ideig szolgál majd Önnek! Ez a képernyő számos előnnyel rendelkezik: gyönyörű megjelenés, megbízhatóság, nedvességállóság, könnyű telepítés és könnyű hozzáférés a fürdő alatt. Mind a 3 ajtó mozog. A képernyő mérete lecsökkenthető a szükséges méretre! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1170x520x50 - 3990r.

1.3: 1270x520x50 - 3990r.

1.4: 1370x520x50 - 3990r.

1,5: 1470x520x50 - 3990r.

1,6: 1570x520x50 - 4090r.

1,7: 1670x520x50 - 4090r.

1,8: 1770x520x50 - 4690r

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő mérete 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Emmy Victoria Bath képernyő

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Megbízható és gyönyörű fürdőképernyő, amely hosszú ideig szolgál majd Önnek! Ez a képernyő számos előnnyel rendelkezik: gyönyörű megjelenés, megbízhatóság, nedvességállóság, könnyű telepítés és könnyű hozzáférés a fürdő alatt. Mind a 3 ajtó mozog. A képernyő mérete lecsökkenthető a szükséges méretre! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1170x520x50 - 3990r.

1.3: 1270x520x50 - 3990r.

1.4: 1370x520x50 - 3990r.

1,5: 1470x520x50 - 3990r.

1,6: 1570x520x50 - 4090r.

1,7: 1670x520x50 - 4090r.

1,8: 1770x520x50 - 4690r

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő mérete 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Bath Screen, Emmy Malibu

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Az EMMY képernyők zászlóshajója. Ez különbözik a Valencia és Victoria modellektől erős oldalsó profil jelenlététől. Lehetőség van arra, hogy a képernyő bármilyen méretű legyen! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1195x520x40 - 4790r.

1.3: 1295x520x40 - 4790r.

1.4: 1395x520x40 - 4790r.

1,5: 1495x520x40 - 4790r.

1,6: 1595x520x40 - 4990r.

1,7: 1695x520x40 - 4990 p.

1,8: 1795x520x40 - 5290r.

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő magassága 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Emma Monroe fürdőképernyője

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Az EMMY képernyők zászlóshajója. Ez különbözik a Valencia és Victoria modellektől erős oldalsó profil jelenlététől. Lehetőség van arra, hogy a képernyő bármilyen méretű legyen! Garancia: 5 év.

Színek: Fehér, bézs, wenge

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1.2: 1195x520x40 - 4790r.

1.3: 1295x520x40 - 4790r.

1.4: 1395x520x40 - 4790r.

1,5: 1495x520x40 - 4790r.

1,6: 1595x520x40 - 4990r.

1,7: 1695x520x40 - 4990 p.

1,8: 1795x520x40 - 5290r.

Magasságállítás 52 cm-ről 61 cm-re; A képernyő magassága 50cm nélkül

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Fürdőszobai képernyő Alavann Still

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

Az alumínium keretből készült képernyők mindig a népszerűség csúcsán vannak. A korrózióálló alumínium nagyszerű a fürdőszobában, és a képernyő egyedi kialakítása egyszerűen használható és telepíthető.

A képernyők homlokzatai kiváló minőségű laminált MDF-ből készülnek. A behúzható lábak lehetővé teszik a képernyő magasságának beállítását, és a fürdőszoba alatti felszereléséhez. Három csúszó redőny. Garancia: 2 év.

Szín: Fehér

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1,5: 1470x520x50 - 4250r.

1,6: 1570x520x50 - 4350r.

1,7: 1670x520x50 - 4450r.

1,8: 1770x520x50 - 4650r.

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Fürdőszoba képernyő Alavann Monaco Still

Csúszó MDF képernyő tartós alumínium keretben

A Monaco Still fürdő alatt lévő képernyő a népszerű Still modell frissített változata, amelyet stílusos króm fogantyúk egészítenek ki. Tökéletes a modern fürdőszobai belső térhez, kiegészíti és harmonikus hangulatot teremt.

Garancia: 2 év.

Szín: Fehér

Anyag: Alumínium keret és nedvességálló MDF

1,5: 1470x535x50 - 4490r.

1,7: 1670x535x50 - 4690r.

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Alavann MDF fürdőképernyő

Csúszó MDF képernyő

A képernyők homlokzatai kiváló minőségű laminált MDF-ből készülnek. A befejezett homlokzatok komplex gépgyártási folyamatot és kézi polírozást végeznek a későbbi ragasztáshoz egy fényes PVC fóliával. A behúzható lábak segítségével beállíthatja a képernyő magasságát, és beállíthatja a "vraspor" fürdőszobában. A csúszó homlokzatokhoz használt tartozékok megfelelnek az európai minőségi követelményeknek. Garancia: 2 év.

Szín: fehér, wenge

Anyag: Nedvességálló MDF

1,5: 1470x535x50 - 3700r.

1,6: 1570x535x50 - 3800r.

1,7: 1670h535h50 - 3900r.

1,8: 1770x535x50 - 4000r.

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Képernyő a kád kinyitható Alavann MDF Soft alatt

Összecsukható MDF lágy képernyő

A fürdőkád alatt lévő puha fürdőkádak ideálisak a modern fürdőszobai belső tér kialakításához, harmonikus hangulatot teremtve benne. Ez a legalkalmasabb és legalkalmasabb a hajtogató homlokzatoknak köszönhetően. A puha kiegészítők belső kosarakkal is felszerelhetők: egy kosár 470 * 90 * 53 (1 db) van felszerelve a kosár oldalsó ajtóihoz, a 370 * 90 * 53 (2 db).

Az ajtók egyszerű és megbízható rendszerrel vannak felszerelve, amely részben és teljesen szabályozza a homlokzatok nyitási szögét. Ez biztosítja az összes egészségügyi kommunikációhoz való hozzáférést, és lehetővé teszi a fürdőszobában történő tárolást akár a legdimenziósabb háztartási cikkekhez is. A képernyő magassága 515 mm puha (a keret magassága). Teljesen csavart lábakkal - 530mm, legfeljebb 610 mm-es leeresztéssel. Garancia: 2 év.

Szín: fehér, wenge

Anyag: Nedvességálló MDF

1,5: 1470x530x55 - 6490r.

1,7: 1670 h530 h55 - 6690r.

Ezen kívül:

Középső kosár (470 * 90 * 53) (+ 290 rubel)

Oldalsó kosarak 2 db. (370 * 90 * 53) (+ 500 dörzsölés)

Szállítási készlet: képernyő, lábak.

Ingyenes szállítás a moszkvai Ring Roadon belül

Fürdőszobai képernyő

Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 150 cm Képernyő vastagsága: 4 cm Rövid leírás: Képernyő alatt. Jellemzők: Gyártó.

Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4 cm Rövid leírás: Képernyő alatt. Jellemzők: Gyártó.

Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 170 cm Képernyő vastagsága: 4 cm Rövid leírás: Képernyő alatt. Jellemzők: Gyártó.

Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 180 cm Képernyő vastagsága: 4 cm Rövid leírás: Képernyő alatt. Jellemzők: Gyártó.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 150 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCOPE 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 170 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 180 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 150 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCOPE 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 170 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 5%.

Amikor a pickup DISCOUNT 5%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 180 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 5%.

Amikor Pickup DISCOUNT 10%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 150 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 10%.

Amikor Pickup DISCOUNT 10%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 160 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 10%.

Amikor Pickup DISCOUNT 10%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 170 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 10%.

Amikor Pickup DISCOUNT 10%. Jellemzők: Gyártó: Atlantic Ország: Oroszország Képernyő típus: Csúszó / Coupé (mindhárom ajtó mozog) Szín: Fehér Anyag: Nedvességálló MDF PVC fóliával Képernyőmagasság: 52 cm Képernyőmagassága lábacsavarokkal: 54 cm. magasság: 54 cm-től 60 cm-ig Képernyő hossza: 180 cm Képernyő vastagsága: 4. Ha önfelszedő SCAN 10%.

Gyártó: Oroszország Méret: 150 * 52cm Nyitás: Swing Magasságban állítható, legfeljebb 60 cm-es lábakkal.

Gyártó: Oroszország Méret: 170 * 52cm Nyitás: Swing Állítható magasságban, lábakkal akár 60 cm-es.

Gyártó: Oroszország Méret: 150 * 52cm Nyitás: Swing Magasságban állítható, legfeljebb 60 cm-es lábakkal.

Gyártó: Oroszország Méret: 170 * 52cm Nyitás: Swing Állítható magasságban, lábakkal akár 60 cm-es.

Gyártó: RussiaSize: 150 cm magasság 54 cm, legmagasabb lábakkal 58 cm lábakkal max mélység: 110 mm Magasság állítható lábak 62 cm-re. Gyártó: RussiaSize: 150.

Gyártó: RussiaSize: 150 cm magasság 54 cm, legmagasabb lábakkal 58 cm lábakkal max mélység: 110 mm Magasság állítható lábak 62 cm-re. Gyártó: RussiaSize: 150.

Gyártó: RussiaSize: 170 cm magasság 54 cm, láb magasságban 58 cm Legnagyobb mélység: 110 mm Magasság állítható lábak 62 cm-re. Gyártó: RussiaSize: 170.

 • ezelőtt
 • 1
 • 2
 • 3
 • .
 • 23
 • előre

Gyönyörű díszítő képernyő lesz a fürdő belső részének szerves része.

A dekoratív képernyő fő funkciói

A dekoratív fürdőkád két oldalról nézhető - mint egy panel, amely elválasztja a fürdő alsó részét és további helyet teremt, valamint a fürdőszobai elem elemeit. Kialakult extra hely.

Gyönyörű díszítő képernyő lesz a fürdő belső részének szerves része.

A dekoratív képernyő fő funkciói

A dekoratív fürdőkád két oldalról nézhető - mint egy panel, amely elválasztja a fürdő alsó részét és további helyet teremt, valamint a fürdőszobai elem elemeit. A kialakult extra helyet gyakran használják mosogatószerek, porok, mopszek és egyéb, a háztartásban szükséges dolgoknak. Ebből következik, hogy ez a készülék nagyon fontos maszkolási funkciót valósít meg. Minden más, egy ízléses képernyő mindig kedves a szemed.

A nyílászáró képernyő funkcionálisabb és érdekesebb modell. Telepítésének eredményeképpen elegendő hely van a fürdőszoba alatt, hogy elférjenek az összes szükséges háztartási cikkhez. Kétféleképpen történik - evezős és csúszó típusú ajtókkal. Közülük valódi tervezőmodellek készültek, elegánsan és ízléssel. Ha a fürdőszobája egy bizonyos stílusban készül, akkor érdemes meghívni egy speciális tervezőt, aki személyesen és felelősséggel megközelíti a képernyő kiválasztását. Igaz, hogy a képernyő árnyéka az ajtókkal magasabb lesz, mint a támaszok képernyőjén.


A dekoratív képernyõ kiválasztásakor két pontra van szükséged - az Ön igényeinek és a fürdőszoba belsejének. Ha a fürdőkád nagy méretű és világos színekben készült, akkor az ideális megoldás egy nagy, fehér ajtónyílás. Amellett, hogy minden fürdõeszköze ilyen képernyõre illeszkedik, tökéletesen harmonizál a fürdőszobában, és a fehér szín pozitív hatást gyakorol a pszichére is. Ha a fürdőszobája kicsi, és maga a kád kicsi, akkor választhatsz egy csuklós ajtóval ellátott kis képernyőt. Minden háztartási vegyi anyagot nagyon kompakt formában helyeznek el, és nem fog több helyet foglalni. Általában próbálja meg kiválasztani azokat a funkcionális képernyőket, amelyek megfelelnek a dolgok maximális értékének, és elkerülik a termék magának borús színeit is.

Ami a képernyő anyagát illeti, a legjobb megoldás az MDF. MDF egy közepes sűrűségű farostlemez. Ez az anyag biztosan örömet szerez azoknak, akik a környezettudatossággal foglalkoznak.

A díszítő fürdő képernyő egy szükséges és nagyon kényelmes dolog. A képernyő kiválasztásakor böngésszen a különböző lehetőségek között, és válasszon ki egy olyan funkciót, amely nem csak funkcionális, hanem az Ön ízlésének is.