Legfontosabb > Csapok

Kádcső kiválasztása: típusok, formák, márkák

A fürdőszoba szerepe óriási az emberi életben. Végtére is higiéniai eljárásokat igényel. Ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebb és kényelmesebb legyen, különféle felszerelést kell felszerelnie. A legfontosabb a keverő jelenléte.

Ma ez a berendezés igen nagy. Különböző típusokból, méretekből, különböző tervezési jellemzőkből, az anyagból készült, a kifolyó típusától függően. Az utolsó mutató a legérdekesebb. Ezért külön figyelmet kell fordítani a teljes eszköz kiválasztásakor.

Bath kád: mi ez?

Gyakorlatilag minden csaptelep csaptelep. Annak meghatározásához, hogy mi az, meg kell értened a teljes eszköz tervét. Tehát, miután kiöntötte, az alkotóelemeként működik. Ezért nem tekintjük külön-külön.

Ha az egész struktúráról beszélünk, akkor nagy. A keverőt közvetlenül a kádba, mosogatóba öntik. Más szóval, segít a berendezések végrehajtásában a közvetlen funkciók. Nélküle, normális munkája lehetetlen.

Kád a fürdőszobában: tervezési jellemzők

A fürdőszobában lévő kifolyónak saját designja van. Tehát a szakértők azonosítják több fő típusát csőszerű, forrasztott és formázott. Jelentősen különböznek egymástól, tehát amikor ezt figyelembe veszik.

A csőszerű cső megjelenése egy fémcső, amely kissé ívelt. A termelési folyamat egyszerű. Ehhez csak egy eljárást kell elvégezni - a munkadarab hajlítása. Nem használ további alkatrészeket, a fő kivételével. Mindez kedvezően hat a termék költségére. Tehát az ára nem magas, ezért sokak számára elérhető. Érdemes azonban megfontolni, hogy a cső alakú csőnek két rögzítőgyűrűnek kell lennie. Meghatározzák az eszköz minőségét.

Egy kicsit drágább keményforrasztott kúppal. Ez eltér az előző típusú formatervezettől. Sokkal eredetibb, így minden belső térben jól néz ki.

Az öntött termékek a legdrágábbak. Mivel az összes darut kiöntik. Testüknek nincsenek dugványai és adagjai, ami vonzó megjelenést kölcsönöz a terméknek. Ezenkívül ez a kifolyó fémből készült, amely erőteljesen és nehezebb, mint mások. Ezért nem nehéz megkülönböztetni.

Fürdőszoba kifolyó: Milyen anyagot használnak a termelésben?

Gyakorlatilag minden csatorna gyártásakor sárgaréz, rozsdamentes acél. De ahogy a gyakorlat azt mutatja, a második anyag minősége sokkal rosszabb. Ez kevésbé tartós és rövid ideig üzemel. Ezért jobb, ha előnyben részesítjük a rézből készült termékeket.

A készülék kialakítása gyakran tartalmaz más elemeket is. Például egy zuhanykészlet. Ez egy visszacsapó szelepből áll, amely a víznyomás növelésekor korlátozza a folyadék mozgását.

Kiöntő a fürdőszobában: mi van?

A fürdőcső a keverő fontos eleme. Különböző. A leggyakoribb forduló. Egy ilyen eszköz lehetővé teszi a csaptelep egyszerű elfordítását a mosdóból a fürdőszobába vagy a fürdőbe.

Ezenkívül a vízváltás automatikus üzemmódjában is működhet. Néha az eszköz háttérvilágítással is rendelkezik. Ez nemcsak javítja a fürdőszoba világítását, hanem eredeti és vonzó megjelenést is nyújt.

Továbbá a dugók hosszú, vízellátási formában különböznek egymástól. Tehát rövidek, közepesek vagy hosszúak. Falra vagy kaszkádra szerelhető.

Válassza ki a kifolyó méretét

A kifolyó mérete fontos mutató, amely különös figyelmet igényel. Tehát a rövid változat jobban megfelel egy mosogató kis tálaként. Működés közben sokkal kényelmesebb ebben a kombinációban, és normál vízkészletet biztosít a fürdőben. Ha a mosogató közepes méretű, akkor ennek megfelelően fel kell venni és ki kell önteni. De figyelmet kell fordítani a mélységére. Nem lehet túl nagy sem.

A hosszú fürdő kád a legoptimálisabb eszközméret. Univerzálisan használható. Ezért telepíthető nem csak a fürdőszobában, hanem a mosogatóban is.

Hosszú kifolyócsaptelep csaptelep

A fürdőszobában töltött hosszúkás csövek meglehetősen gyakoriak a fogyasztók körében, mert sok előnnyel rendelkeznek. Az ilyen tervek kényelmesek és praktikusak. Vonzó megjelenésük tökéletes minden belső tér számára.

A hosszú kifolyók az első tervek közé tartoznak. Idővel még fejlettebbek voltak, sokkal rövidebbek. De ahogy a gyakorlat azt mutatja, a hosszú nem adta fel álláspontjaikat, és a piacon az egyik legkeresettebb.

Az ilyen készülékek nagyszerű megoldást kínálnak otthoni fürdőszobák rendezésére. Egyidejűleg szolgálhatnak, fürdhetnek és elsüllyedhetnek. Így nincs szükség olyan kiegészítő berendezések használatára, amelyek jelentősen megragadják a szobát.

Az ilyen eszközök piacon történő megválasztása meglehetősen nagy. Majdnem minden gyártó kínálja ezt a típust. A leghíresebb a Grohe. Minőségi termékeket állít elő, amelyek számos pozitív ügyfélértékelést szereztek. Mivel tartósak, praktikusak és tartósak. Vonzó megjelenésű, és különböző modellek vannak, amint a képen látható.

A fürdőkád zuhanyzóval optimális, könnyen beállítható vízáramlást biztosít. A készülék nagyon ergonómikus működés közben. Évekig szolgálhat. Fontos azonban, hogy megfelelően használja a gyártó követelményeit, és gondoskodjon róla.

Természetesen nem egyszerű a csatorna önálló cseréje a fürdőszobában. Mivel ez a munka sok árnyalattal rendelkezik. A legfontosabb a fő eszköz kiválasztása. Mielőtt elkezdené ezt a folyamatot, meg kell határozni azokat a fő mutatókat, amelyekre érdemes figyelni. Mivel minden berendezést hozzá kell igazítani a kiválasztott helyiséghez. Ez a lehető legkényelmesebb és legkényelmesebbé teszi.

Fürdőkupak: 10 tipp a választáshoz és a javításhoz

Ennek a cikknek a tárgya egy fürdõcsõ. Ebben fogok beszélni arról, hogy a gander kialakításának milyen jellemzőit kell figyelembe venni a keverő kiválasztásakor, milyen problémákat okozhat a tulajdonosa és hogyan oldhatja meg ezeket a problémákat.

Hősünk - a fürdőszobai csapok számára.

vásárlás

Tehát a boltban vagyunk, és csapdákat vásárolnak a fürdőkádra és a mosdókagylóra. Milyen elemeket kell figyelembe venni a kifolyócső vásárlásakor?

 1. A tökéletes gander a testbe épül. Egy rövid, nem forgó ganderrel ellátott keverőnek nincs jelentős, de bosszantó problémája: nincs olyan forgócsuklója, amelyet le kell zárni, és a gyűrűtömítés elhasználódása közben szivárogni kezd;

A gander és a test összekapcsolása, amikor a tömítést hordják, elkezd áramlani.

 1. Ha a fürdőkádon lévő keverőt nézed, akkor jobb, ha sarkokból álló adaptert választasz. Az utasítás azzal a ténnyel kapcsolatos, hogy sokkal könnyebb megtalálni a fali keverők pótalkatrészeit;

Egy pár krómozott sarkok lehetővé teszik, hogy egy falra szerelhető keverőt forgasson a fedélzeten.

A legmegbízhatóbb eszközök a kerámia kranbuksami és a golyó víz kapcsoló a zuhany. Még soha nem találkoztam egy olyan keverővel, amely a szokásos kopás és szakadás miatt nem sikerült. A meghibásodás oka mindig az volt, hogy megpróbálja becsukni a csapot, vagy bekapcsolja a kapcsolót, amelyet a benne eső törmelék kötözött össze.

A golyós kapcsoló kialakítása a zuhanyhoz.

 1. A gátló végén levő szellőztető jelentős vízmennyiséget takarít meg. A sugárhajtást még egy minimális fejjel is megadja. De a kaszkád kifolyócska sokkal kevésbé gazdaságos: a széles vízesés látványosnak tűnik, de amikor a kezeit mossa meg, a legtöbb víz elpazarolt;

Fürdős keverő kaszkádos kifolyóval.

 1. Győződjön meg róla, hogy figyeljen a csévélő anyagára és a keverő testére. A sárgaréz jó, és a silumin nagyon, nagyon rossz. A Silumin eset nem mindig éri el a legkörültekintőbb telepítést, nem beszélve a további működésről. Az abból készült eszköz nem érdemes megvenni, még akkor sem, ha az ár nagyon vonzónak tűnik a versengő megoldások hátterében;

A Silumin (alumíniumötvözet szilícium) könnyű megkülönböztetni a sárgaréz tömegétől. Sűrűsége háromszor kisebb - 2,4 g / cm3 a 7.6-szel szemben.

Silumin és vízvezeték - nem a legjobb kombináció.

 1. A hosszú kádas kádcsaptelep lehetővé teszi a takarékoskodást: mind a kád, mind a mosdó szolgálhat. Fel kell szerelnie a fürdőszobai fölé: már említettem a szivárgást a kagyló kapcsolatával a testtel, amikor a tömítő tömítés kopott. Amikor a vegyület elkezd áramlani, jobb, ha a víz a fürdőbe esik, és nem a padlóra;

Az egyik keverő a mosdót és a fürdőt szolgálja.

 1. A gander optimális hossza olyan, hogy a vízfolyás pontosan a fürdő vagy mosdó rácsába esik. Ezzel megszabadulhat a fröccsenésektől, amikor vízmosást és vizet rajzol. Ezenkívül a fürdő és a mosdó soha nem lesz rendetlen rozsdás csepegés.

A kifolyó a mosdókagyló felett helyezkedik el.

javítások

A kiöntés szerkezetileg nagyon egyszerű termék, de ez nem jelenti azt, hogy nem szünetelhet. Három jellegzetes hiba van.

deformáció

 1. Rendszerint a forgó gereblye megakad, vagy véletlenül ütköznek. A probléma nyilvánvaló megoldása a helyettesítése.
  A vásárláskor ügyelni kell arra, hogy a fonal átmérője a zsineget a testtel összekapcsolja: a legmodernebb keverőkben a DN 20 méretű és a régi hazai modellekben - a DN 15-ben.

A gander cseréje nem nehéz:

 • Csavarja ki a csavarkulcsot tartó anyát csavarkulccsal vagy villáskulccsal;
 • Egy csavarással távolítsa el a régi kiöntőt a testből;
 • Kenje meg a gumi tömítőgyűrűt az új ganderen. Legjobb a szilikonzsír használata: jelentősen meghosszabbítja a tömítés élettartamát, de rendszeresen szappanos lesz;
 • Helyezze be a gerendát a keverő testébe és húzza meg az anyát. Között és a kulcs között jobb, hogy sűrű anyagot helyezzen. A tömítés védi a krómozott felületet a karcolásoktól.

Új gander felszerelése.

Szivárgás a csomópontnál

 1. A burkolattal való szivárgás esetén a keverőcső kiürítése a fürdőszobában a gumi tömítőgyűrű cseréje.

A gyűrűtömítés egyszerűen megtalálható bármely vízvezetékben - külön-külön vagy a keverőjavító készlet részeként. A régi tömítést a kés hegyéhez rögzítik és vágják, az újat a helyére húzzák. A fenti bekezdésben leírt eljárást ismertetem a bontó és a gander felszerelésére.

A tömítés cseréje a csévélő és a keverő teste között.

Átmeneti szalagként a csévélő alatt hajszálakat használhat a kerékpár kamrából. A kiöntőn több fordulaton viselt, és bőségesen kenve van. Az ilyen rögtönzött tojások egy héten keresztül egy hónapig tarthatnak.

Eltömődött légzőkészülék

 1. Homok, skála és egyéb törmelék jele a levegőztetőnek - ugyanolyan gyenge nyomás a forró és hideg vízben. Ugyanakkor a víz nyomása elég ahhoz, hogy megnehezítse a kifolyó dugóját.

A probléma a következőképpen történik:

 • Kapcsolja ki a levegőztetőt. Ha nyílásai vannak állítható vagy nyitott csavarkulccsal - használjuk, ha nem - csupasz kezünkkel járunk. Passatizhi vagy gázkulcs garantált, hogy lezárt vékony sárgaréz és károsítja a krómozott felületet;
 • Vessük ki a műanyag permetezőt és szűrő hálót a házból. Ha egy műanyag hálót szerelnek be a levegőztetőbe, akkor meg kell mosni, és ha szükséges, tűvel tisztítani. Ha a szűrő több rozsdamentes acélhálóból áll, mindössze kettőt dobjon ki, melyet újra mosakodnak és tisztítanak;

A hat-nyolc rozsdamentes hálóból kettőt kell hagynia.

 • A légtelenítőt fordított sorrendben összeszereljük, és rögzítjük a kifolyóhoz. Ne feledje, hogy a szűrő tetején gumitömítést helyez fel: anélkül, teljesen nyitott csapokkal, a kifolyó a szellőztető feletti szálak mentén áramlik.

Tisztított aerátor felszerelése.

Kipufogó nélkül

 1. A pillanatnyi vízmelegítő csatlakoztatásához használhatunk vízcsapot az eltávolított kifolyóval.

Így kapcsolódik a házam padlójához. A fürdőkád polcába ágyazott csaptelep helyett egy DN 20 szálat és egy DN 15 menetes adaptert, valamint egy rugalmas eyelineret építenek be a vízmelegítő bemenetéhez csatlakoztatott fémfonatba. A vízcsap kerámia csapja lehetővé teszi a nyomás nagyon pontos szabályozását és ennek megfelelően a víz hőmérsékletét.

A képen egy vízcsapot mutatunk ki egy kiöntőcsővel, amely a pillanatnyi vízmelegítő csatlakoztatására szolgál.

következtetés

Remélem, tudtam válaszolni egy tisztelt olvasó minden kérdésére. A szokásos módon további anyagokat tanulmányozhatunk a videó megtekintésével ebben a cikkben. Várakozás a megjegyzéseire és kiegészítéseire. Sikerek, elvtársak!

Kád csaptelepek (falra szerelhető)

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Fogantyú: fém
 • Leeresztő szett: nem (sima test)
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falon, a mosogatón
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falon, a mosogatón
 • Szín: fényes króm
 • Fogantyú: fém
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falon, a mosogatón
 • Szín: fényes króm
 • Fogantyú: fém
 • Vízleeresztő készlet: egy készletben
 • A szabályozás típusa: szelep
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • A szabályozás típusa: szelep
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • A szabályozás típusa: szelep
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Leeresztő szett: nem (sima test)
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Leeresztő szett: nem (sima test)
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Leeresztő szett: nem (sima test)
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Leeresztő szett: nem (sima test)
 • Vezérlés típusa: Lever
 • Telepítés: a falra
 • Szín: fényes króm
 • Leeresztő szett: nem (sima test)

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép

Mik azok a csapok a csaptelepekhez, mik ezek, hogyan kell kiválasztani és telepíteni őket kézzel?

A konyhák, fürdőszobák és szaniter létesítmények elhelyezésére szolgáló egészségügyi berendezések modern piaca a fogyasztók számára hatalmas választékot kínál a csapok számára, amelyek különböző konstruktív megoldásokban különböznek egymástól. Ezeknek a vízelvezető rendszereknek az egyik fő összetevője a keverőcső kifolyója. Ezzel egy meghatározott hőmérsékletű víz áramlik ki a csapból. A mindennapi életben sokan a keverő "csöpög" vagy "gander" ezt a részét hívják, de helyes "csövek" -nek nevezni. A keverőkészülékek különféle anyagokból készülnek, különböző alakúak, kialakítottak és hosszúak. Ezek a keverő szerves részét képezik:

Ezeknek a higiéniai eszközöknek a céljától függően kiválasztják helyüket, és kiválasztják a kifolyót. Ahhoz, hogy pontosan meghatározhassuk a kifolyót a keverő kiválasztásánál, részletesebb leírást kell tudni róluk.

 • 1 Gyártási anyagok
 • 2 Bevonat kifolyók
  • 2.1 Gránit
  • 2.2 Chrome
  • 2.3 Csiszolt króm
  • 2.4 Rozsdamentes
  • 2,5 Sárgaréz
 • 3 A kifolyók formája és típusa
 • 4 Új modellek további funkciókkal.
  • 4.1 Zuhanykészlet
  • 4.2 Kaszkád
  • 4.3 A rugócső
 • 5 A kúttal melyik választja a keverőt
  • 5.1 A konyha számára
  • 5.2 A fürdőszobában
   • 5.2.1 A videó telepítésének utasításai
   • 5.2.2 Videó utasítás kiürítési javítás
 • Következtetés

Gyártási anyagok

A csaptelepek nem korrozív anyagokból készültek. Ezek általában sárgaréz és rozsdamentes acél.

A sárgaréz alapvetően réz és cink ötvözet. Ez az anyag viszonylag alacsony áron és jó szilárdsági tulajdonságokkal rendelkezik.

A rozsdamentes acél hagyományos anyag az olcsó modellekhez. A rozsdamentes acél kedvezőtlen hátránya az, hogy bizonyos fokú hajlamos a kisebb feldolgozási hibákra a korrozív folyamatokban. Ez a tény azonban nem befolyásolja a termékek napi használatát, azonban idővel befolyásolhatja a keverő élettartamát.

A kifolyó fedele

A kifolyók kialakításától függetlenül alaposan megmunkálják a lapátokat minőségi őrlés és védőbevonat alkalmazásával. Nemcsak az egészségügyi berendezés általános megjelenését, hanem a külső hatásokkal és a szennyezéssel szembeni ellenállást is meghatározza. A bevonatot több technológia végzi.

gránit

Fotó kavics granit bevonattal

A granit bevonatot gyakrabban használják konyhai szerelvények alá tervezett szaniter szerelvényekhez. Kellemes megjelenésű és rengeteg különböző színű. Ez a bevonat jellemzi:

 • Nagy szilárdság;
 • Abszolút korrózióállóság;
 • Jó egészségügyi és higiéniai jellemzők, mivel megakadályozza a különböző baktériumok kialakulását.

A lefedettség hátránya a magas árszint.

króm

A króm bevonat egészségügyi termékekre készül korrózióvédelemre. Kitűnő tükör-fényes megjelenésű, és nagyfokú ellenállást biztosít az oxidáció és az enyhe mechanikai sérülés ellen.

A krómozott bevonat alacsony áron van, így a legszélesebb körben használják a keverők és azok alkatrészeinek előállításához. Ennek a bevonatnak a hátrányai az idő múlásával, a piszkos kéz lenyomatai felületén való megjelenés és a szárított vízcseppekből származó sók nyomai.

Matt króm

Ez a bevonat a krómozott fajtához tartozik, matt felületű. Ilyen felületen a foltok, lenyomatok és a szennyeződések kevésbé észrevehetők, mint egy hagyományos tükör. A matt felületű termékeket a tervezők gyakran használják egy adott belső tér kiemelésére.

rozsdamentes

Ez a bevonat hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a krómhoz. Fényes, tükrös és matt textúrája is van, de kicsit más a megjelenésében. A korrózióálló bevonatot elsősorban prémium keverők modelljeiben használják, viszonylag magas áron.

sárgaréz

A rézbevonatot jó szilárdsági tulajdonságokkal, korrózióállósággal és kellemes megjelenés jellemzi, jellegzetes aranyszínű árnyalattal. A krómhoz hasonlóan a nyomatok megnyilvánulásához is hajlamos. A sárgaréz bevonat magas költségekkel jár, gyakran retro stílusú termékek gyártásához.

A kifolyók formája és típusa

Keverőcső a hagyományosan egy csavarral, egy reteszelőanyával és egy vagy két tömítéssel. Az értékesítés önálló elemként vagy a keverő készletében megy.

A keverő modelltől függően a csővég hajlítási szöge eltérő lehet. A vége a kerek véggel, speciális szűrőháló is telepíthető - aerátorok, amelyek végzik a folyékony permetező opciót.

Téglalap alakú kiöntő kép

A csőszakasz alakja lehet:

A "Gander", amelyet számos keverőgép gyártója gyárt:

Ezenkívül különböző hosszúságúak, és ezek a következők:

 1. Rövidebb, kb. 20 cm hosszú.
 2. Közepes, 20-23 cm hosszú.
 3. Hosszúsága 24-28 cm.

Új modellek további funkciókkal

A klasszikus opciók mellett a szaniter szerelvények gyártói további jellemzőkkel folyamatosan felszabadítják a kifolyók új konstrukcióit.

Zuhanykészlet

A zuhanykészlet egy hüvelyes zuhanycsaptelep csatorna. Ez egy öntöződoboz formájában készült, amely egy tömlővel van összekötve a fő keverővel. Néhány modelljét speciális tartók egészítik ki, amelyek a keverőre szerelhetők vagy külön felszerelhetők.

vízesés

A legmodernebb és szokatlan kaszkádcső a kagylóba vagy fürdőkád alatt található. A modelltől függően laposak vagy szélesek. Ezek az elemek egy kis vízesést imitálnak a lakásban, amely megjelenésével a belső teret kiemeli.

Tavaszi kifolyócső

A legújabb innovatív designgyártók a tavaszi kifolyóval vannak kapcsolatban. A hasonló jellemzőkkel rendelkező modellek jellegzetes megjelenésükben különböznek a hagyományos klasszikusoktól. Ez a kiömlőcső ívelt spirálszerű rugó formájában készül, amely belsejében egy vízellátó tömlő van felszerelve. Ez a tervezési megoldás lehetővé teszi, hogy a rugócső szabadon mozogjon bármely irányban.

A tavaszi öntvények eredeti kialakításúak, magas áron, kiválóan alkalmasak a legmodernebb vagy modern stílusban berendezett konyhák kialakítására.

Hogyan válasszunk egy keverőt?

Az egészségügyi csatornázó készülékek kifolyócsövének módosítása közvetlenül összekapcsolódik a telepítés helyével. Ez lehet konyha vagy fürdőszoba. A falra vagy a kádra, mosogatóra vagy mosogatóra szerelhető. A kiömlések rögzíthetők vagy eltávolíthatók. A konyhai vagy fürdőszobai megfelelő csapok kiválasztásához figyelembe kell venni az ergonómiát és a munkavégzés sajátosságait a hatásuk területén.

A konyha számára

A konyhában felszerelt csaptelepeket "lúggal" kell felszerelni. Ez különösen akkor igaz, ha a konyhában lévő modern mosogatókat kettős mosogatók képviselik. Ebben az esetben a keverőhöz rögzített kifolyó a fogadó számára rendkívül kellemetlen.

A kifolyó magasságát a mosogató mélységének arányában kell kiválasztani. Alacsony kifolyócsővel kényelmetlen a nagy edények mosása. Egy magas kifolyónyomással a víz forogni fog. Ami a kifolyó hosszát illeti, azt a mosogató méretére kell választani. Jobb, ha a sugara az alsó rész közepére irányul.

Nemrégiben a gyártók kényelmesen innovatív modelleket gyártottak a kihúzható kifolyójú konyhákhoz. Segítségükkel:

 • A vízellátás szabályozott;
 • Annak iránya és magassága megváltozik;

A kihúzható kifolyóval ellátott csaptelepek speciális öntözőcsövekkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a szórófelület kiterjesztését, ami dupla mosogatógépekben nagyon kényelmes.

Szerkezetileg ezek a további kimenő csövek rejtve maradnak a kifolyó üregében, amikor a keverő zárva van, és amikor kinyílnak, meghosszabbodnak, ezáltal csökkentve a víz fröccsenését.

A fürdőszobában

Az ideális választás a fürdőszobák számára hosszúkás csaptelepek. Az ilyen vízvezeték szerelvények sokoldalúak, hiszen a konyhában dupla mosogatóval dolgoznak, és a falon lévő fürdőszoba fölött helyezkednek el. Egy hosszú csővel ellátott keverő segítségével a víz áramlását a fürdő felé és a közeli mosdó felé irányíthatja, megakadályozva a fröcskölést vagy túlcsordulást.

A hosszú kifolyású csaptelepeken kívül a fürdők felszerelhetők új szanitáris vízelvezető eszközökkel is.

A fürdőben a keverőben lévő modern kaszkádcsatornákat egy széles csúszda vagy vízszintes résszerű nyíláson keresztül táplálják. Ez a kínálat jó átjárhatóságot biztosít, és lehetővé teszi a fürdés gyors kitöltését. A fürdőszobában kaszkád csaptelepek vannak felszerelve. A munkájukban nagyon szépek, egy mini vízeséshez hasonlítva. Egy ilyen vízvezeték árának köszönhetően az újdonság nagyon drága, így sok embernek nem lesz lehetősége telepíteni őket a lakások fürdőszobájába.

Videó telepítési utasítások

Videó javítási utasítások kifolyólag

következtetés

A modern élet teszi a szaniter szerelvények gyártói számára az igényeit. A keverők innovatív modelljei új kiegészítő funkciókat kezdnek el a kényelmes és kényelmes vízfelhasználás érdekében. Ma a felszerelt csaptelepek:

 • Ivóvíz kiegészítő kibocsátás;
 • Kivehető vagy visszahúzható kifolyók;
 • Speciális kapcsolók;
 • Öntözési kannák különböző öntözési módokkal;
 • Bidé szellőztetők;
 • Kapcsolat nélküli elektronikus vezérlés;
 • Különleges LED-es lámpák.

Mindegyik nemcsak gazdaságos vízfogyasztást biztosít, hanem a sugár optimális jellemzőit is. Az új modellek stílusos kialakítása harmonikusan illeszkedik a belső térbe, a formatervezés pedig kényelmes, megbízható és praktikus.

Kád a fürdőszobához, öntöződoboz és trópusi zuhany rejtett kialakításában.

Hello mindenkinek!
A javítás folyamán meg kell terveznem a tiszta vízvezeték helyét, van néhány kérdés.

 1. Kád a fürdő feltöltéséhez, egy sor víztartály.
 2. Standard zuhanyfej, amelyet az idő 80% -ában használnak.
 3. Trópusi zuhanyzó.

Azt kell mondanom, hogy mindent a rackre telepít:

Nem akarom, az IMHO egyfajta rémálom és a megjelenés és a tisztítás szempontjából.

Ezért a rejtett teljesítmény lehetőségét tekintem.
Mivel a mosdószekrény a fürdő mellett helyezkedik el, a kifolyó és a vezérlők a fürdő közepén helyezkednek el.

A zuhanyzók ellenkezőleg, a falon, ahol lesz.

Mindezek mellett a költségvetés korlátozott, és egy iBox és egy szétválasztó hozzáadását 3 szálhoz nem lehet opció.
Amit én hoztam fel.

 1. A kifolyó számára ez a rejtett keverő:

A keverőből van egy cső vízelvezetővel, ahol ez a cső csavarozva van:

 • A zuhanyozáshoz egy rejtett keverőt két irányba kell irányítani:

  Kérdezem a kritikust, tanácsot.
  Ebben az esetben a megoldás költségei vonzódnak:

  1. Beépített kifolyócsaptelep - 7000
  2. Beépített zuhanykeverő - 8000
  3. Maga öntötte ki - 3000 (először lehetséges, hogy minden kettőt olcsóbban).
  4. Zuhanytömlő csatlakozó csomópont - 1700 (először, mindegyikből kettőt olcsóbban tudsz).

  Az a hátrány, amit látok, egy, de őszinte:
  A csaptelep kicserélésének lehetetlensége szivárgás esetén vagy termosztátos keverőn. Csak a csempe teljes elemzésével.

  Mint korábban írtam, tanácsot kérök.

  DolinEA írta:
  A csaptelep kicserélésének lehetetlensége szivárgás esetén vagy termosztátos keverőn.

  A patron a cserép elemzése nélkül változik. És a többi helyen megrémítette, hogy folyjon? Mozgó alkatrészek ott, kivéve a patron Nr. Itt persze nem változtatsz meg egy másik keverőre, ha egy termosztáttal akarsz, gondolkozz el ezzel a lehetőséggel.

  Egyébként a fürdőben lévő üveglemez a tisztítás szempontjából is rémálom.

  bc ----, köszönöm a választ.
  Tudom, hogy a patron változik, igen. Pontosan az egész keverő cseréjét értettem.

  Vak vak, de elkerülhetetlen gonosz - szükség van egyébként

  Arra a lehetőségre gondolok, hogy néhány iBox analógot helyezek el a zuhanövezetben (maga az iBox és különösen annak külső komponensei szörnyen drágák).

  DolinEA, mi a baj ezzel? a vízvezeték többi része nem ijesztő? egy mosdó egy éjjeliszekrény és egy fürdő sokkal drágább, értem, hogy, mint sokan mások, osztja a vízvezeték durva és tiszta, hiába
  Minden épület nem olcsó, az "analógok" csak olcsó másolatok, csak a külső mixerek

  DolinEA írta:
  Vak vak, de elkerülhetetlen gonosz - szükség van egyébként

  Az ügy a mester. Személy szerint megálltam a függönyön, amelyet rendszeresen frissítenek. A víz kemény, a falak mögött mindig tisztítani kell. Zadalbyvaet félelmetes.

  master.msk írta:
  DolinEA, mi a baj ezzel? a vízvezeték többi része nem ijesztő? egy mosdó egy éjjeliszekrény és egy fürdő sokkal drágább, értem, hogy, mint sokan mások, osztja a vízvezeték durva és tiszta, hiába
  Minden épület nem olcsó, az "analógok" csak olcsó másolatok, csak a külső mixerek

  master.msk, valójában igen.
  Az elv szerint "nem lehet megváltoztatni anélkül, hogy egy lyukasztót kellene a kezedbe vinni".

  Rendben van. Teljesen zavaros vagyok, tisztázhatja ezt a pillanatot, mondhatja el, hol tévedek.
  A megoldást iBox vagy analóg (Rapido a Grohe, Multibox az Am.Pm-től) veszi át.

  1. Maga az iBox viszonylag olcsó - 7-8 ezer (az analógok 1-3 ezerrel olcsóbbak, nem kritikusak).
  2. Önmagában az iBox szabványos (ez számomra fontos), amely képes két forrásból visszavonni.
  3. Ez azt jelenti, hogy nem tudom átvenni az átfolyásukat, csak választani kell egy keverőt, amely képes átállni.

  Senki sem rossz?

  Most további kérdések.

  1. Adhat példát vagy cikket (lehetőleg Hansgrohe vagy Grohe) a keverőből, amely ebben az iBoxban van elhelyezve, és átválthat két folyamra. De az ilyen eszköz ára nem haladja meg a 8-9000-et (azaz összesen 16 az iBox-al).
  2. Lehetőség van később cserélni egy termosztáttal ellátott keverőre, de két áramra is átkapcsolni?

  Lépésről lépésre útmutatást a csaptelep falra szereléséhez

  És hagyja, hogy a kereskedelemben kapható keverők tervezése teljesen önkényes legyen, de mindegyiknek szabványosított bekötési rajza van.

  A probléma alapos tanulmányozása után ez lehetővé teszi az összes beépítési munkát, ami nemcsak pénzt takarít meg, hanem egyszerűen érdekes, hasznos és informatív minden otthoni mester számára.

  Különböző mixer telepítési lehetőségek

  A fürdőszobában lévő csaptelepek minden módja három csoportra osztható:

  • falra szerelhető;
  • beágyazódás a fürdő testébe;
  • telepítés különálló rackre. Ez a módszer rendelkezik opcióval is: egy speciális polcon való felszerelésre.

  Falra szerelhető

  A csaptelep falra történő felszerelése kényelmes, mivel biztosítja a vizet mind a mosdóba, mind a fürdőbe. Ez egy nagyon gazdaságos lehetőség, mivel az egyetlen keverő beszerzése érthetően gazdaságilag előnyösebb, mint az összes vízvezeték külön keverővel való ellátása.

  A keverő bárhol elhelyezhető: a kád felett, a mosogató felett vagy a kettő között.

  Itt azonban néhány pontot kell figyelembe venni. Először is, a vízvezetékek elrendezésének biztosítania kell a telepítés lehetőségeit. Másodszor, a keverőnek elegendő hosszúságú kifolyónak kell lennie ahhoz, hogy elegendő legyen a mozgás manipulálása a mosogatóból a fürdőszobába és vissza, anélkül, hogy a kettő oldalát kiöntené.

  A viszonylag modern projektekre épülő házakban a rejtett vízellátást leggyakrabban a fürdőkádra és a mosdókagylóra helyezzük el, így egy ilyen univerzális megoldás ma már szokatlaná válik.

  A csaptelep falra szerelésének technológiája azonban nem változik: a csaptelep a falon lévő vízvezetékekre rögzül, vagy kívülről megbízhatóan rögzítve van. Az egyetlen különbség a keverők számában van.

  Ha önállóan kell ellátnia a rejtett bélést a keverő számára, ne feledjük, hogy általánosan elfogadott szabványok szerint a fürdőkádat a padlóról 1200 mm magasságban kell felszerelni. Ebben a magasságban vízkivezetőket kell elhelyezni, a köztük lévő távolság szintén 150 mm.

  Rögtönzött eszközként az ajtókilincs felszereléséhez.

  Nem tudod, hogyan kell megfelelően vinni a vinil háttérképet? Olvassa el itt.

  Kell javítani egy régi fapadlót? Csináld magad, ha elolvastad az utasításokat ezen a címen:

  Beágyazódás a fürdő testébe

  Ez a telepítési rendszer vonzó, elsősorban kiváló esztétika. Ebben az esetben elrejtheti mind a vízvezetékeket, mind a szemhéjtisztítót a fürdőkád mögé, a mosdó vagy az aljzat üregébe.

  A beágyazott lehetőségek másik előnye - a fürdőzés tervezésénél nagyobb cselekvési szabadság.

  A vízellátó rendszer és a keverő összekötő pontja közötti rugalmas csatlakozás lehetővé teszi a fürdőkád és a mosdókagyló helyét meglehetősen széles határok között.

  Továbbá, a modern fürdõmodellekben már biztosított egy helyet a keverõ alatt. Ezért minden más létesítményi rendszer kiválasztása, mint a fürdő oldalán lévő telepítés, legalább akkor nem hatékony.

  Ha a fürdőkádat a keverőhöz való lyuk nélkül vásárolták, mint sokszor az olcsó modellek esetében, az integrált telepítés még mindig teljesen lehetséges.

  Az egyetlen dolog, ami annak végrehajtásához szükséges, hogy egy lyukat hozzon létre a fürdőben a megfelelő helyen. És nem tudsz teljesen összpontosítani a vízvezetékek helyére, mert Mindig a keverőhöz vizet hozhat létre rugalmas csatlakozással.

  Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb esetben ez a módszer az akril fürdőkbe való beépítésre szolgál, bár nagyon alkalmas a fémekre.

  A keverőt egy külön racken

  Ez a lehetőség leggyakrabban a legdrágább. Fő előnye az exkluzív kialakítású fürdőszoba felszerelése. De ez a lehetőség néhány hátránnyal jár:

  • a keverőállvány építése olyan, hogy elhelyezéséhez kis helyigény szükséges. És a kis fürdőszobában csak egy szerény hely, és számos korlátozást jelent a belső kialakítás és a vízvezeték-választás terén;
  • a keverő költsége különálló racken többször is magasabb lehet, mint az alternatív lehetőségek árai. Ezért leggyakrabban ilyen típusú telepítést igényelnek az úgynevezett "elit" fürdőszobák elhelyezésénél, ahol általában nincs szabad hely keresése;

  Megkezdte a javítást, és nem tudja, hogy lehet-e ragasztani háttérképet a télen?

  Az ablakokon található tükörfilm ragasztása ezen a címen található:

  A mennyezet vakolattal történő kiegyenlítésére vonatkozó utasítások itt találhatók.

  A keverő felszerelése a falra: a műveletek sorrendje

  A kezdéshez a keverőeszközök és a fogyóeszközök beszereléséhez szükséges kiválasztáson kell részt venni. Ezek közül az alábbiakra van szükség:

  • közvetlenül új mixer;
  • állítható csavarkulcs;
  • rozhkovy keys No. 14 and No. 17;
  • gáz kulcsszám 1;
  • teflon szalagot vagy természetes lenből készült vontatást.

  A következő lépéseket szigorú sorrendben kell végrehajtani.

  1. Biztosítani kell, hogy a forró és hideg vízellátást biztosító csapok teljesen működőképesek legyenek. Ehhez az óramutató járásával megegyező irányba kell fordulnia, amíg meg nem áll, ha a gömbcsapok 90 fokban ugyanabba az irányba fordulnak.

  Ha az elzárócsapokat hosszú ideig nem használják, felhalmozhatják az üledéket a vízellátásból és egyéb szennyező anyagokból. Ebben az esetben a forgatás nehéz lehet, plusz a víz áramlásának nem lesz teljesen átfedése. A probléma kiküszöbölése érdekében a szelepet teljesen le kell zárni és többször be kell nyitni.

  A lezáró csappantyú lezárása után a meleg és hideg vizet teljesen fel kell keverni egy keverővel, és győződjön meg róla, hogy nincs szivárgás. Ha víz szivárog, akkor először be kell cserélni a zárószelepeket, amikor a vízellátás a bejárati ponton kikapcsol.

 • A régi mixer leszerelése. Ehhez először csavarja le a csavarokat a keverőre, amely az excentereken tartja.

  Az excentereket maguknak ellenőrizni kell a fonaluk biztonsága és a megjelenés elfogadhatósága miatt. Még a legrégebbi modelljeik is kielégítő állapotban maradhatnak, különösen, ha jó fémből készültek. Ha a régi excentricumokat a helyén tartja, mentheti magát a telepítési műveletből és az újak helyes pozícionálásából. Szükség van az óramutató járásával ellentétes irányú kikapcsolásra. A régi keverő szétszerelésénél nehéz lehet. Ha az excenter egyértelműen nem hajlandó elhagyni a helyzetét, akkor a cső bevezetésével való kapcsolatának helyét kipróbálni kell, hogy óvatosan megérintsen egy nyitott csavarkulccsal, amely elpusztíthatja a vízkőlerakódás rétegét. Ezenkívül megpróbálhatja felmelegíteni a menetes csatlakozást minden oldalról könnyebb tűz esetén.

  Mindenesetre nagyon óvatosan kell csavarni az excenteret, mert korábban nagyon törékeny fémt használt, és egyszerűen megsemmisítheti.

  Ha végül is megtört, akkor az excentrikus maradványokat óvatosan vagy fogóval vagy más rögtönzött eszközzel kell eltávolítani. Ugyanakkor meg kell próbálni, hogy a fémdarabok ne essenek a vízcsőbe. Az esemény befejezése után a vízvezeték csővezetékeit alaposan meg kell tisztítani minden szennyeződéstől.

 • Új excentrikumok telepítése. Mielőtt csavarja őket, tekerje egy réteg Teflon szalagot vagy húzza a szálakat. A tekercselés a menetvágás kezdetétől az excentrikus nyírásig terjed. Fontos, hogy a vontatószalag vagy a szalag egyenletesen és a lehető legszorosabban feküdjön.

  Csavarja be az új excentrikákat az óramutató járásával megegyező irányba, amíg meg nem áll. Ezt a műveletet úgy kell végrehajtani, hogy az excenterek kimeneti fúvókái szigorúan vízszintesen helyezkedjenek el, és a tengelyeik távolsága 150 mm legyen. Ennek az eljárásnak a megkönnyítése érdekében a legjobb, ha megpróbálsz emlékezni, hogy melyik pozícióból és hány fordulatból áll az első excenter. Nem lehet pontos egybeesést elérni az ízületek menetvágása sajátosságai miatt, de megközelítőleg a munka végeredménye lesz ugyanaz.

  Vizuálisan meghatározni az excenterek helyes telepítését nagyon problémás. Ezért a keverő végleges telepítése előtt egy bemenetet kell létrehozni az egyik excentrikán, és csak az egyiket kell beilleszteni az excenterre. Ha minden pontosan össze van kapcsolva, és a keverő vízszintes, akkor folytathatja a telepítést. Ha vannak következetlenségek, akkor az egyik excentrikát a kívánt helyzetbe kell szorítani.

 • A keverő felszerelése. Először is, a díszítő sapkákat excentrikára helyezzük. Ezután a tömítő tömítések a keverőfúvókákra vannak felszerelve, és a csavaranyák csavaroztak egészen úgy, hogy ne zavarják a munkát.

  Ezenkívül a teflonszalagot vagy a vontatmányt szorosan az excentrikus szálakra feszítették, ahogyan azok telepítése közben történt. Most meghúzhatja a keverőanyákat. Az első szakaszban kívánatos, hogy egyszerűen kezével készítse el, és csak a kulcsokkal húzza meg teljesen. Az anyák meghúzása túl nagy erővel elfogadhatatlan, mivel ez a menet lebomlásához vezet.

 • Most be lehet szerelni a keverő szerelt elemeit: kifolyócső, zuhanycső és öntöződoboz. Ezeket a műveleteket ugyanúgy hajtják végre, mint a keverőanyák meghúzását, amikor az excentrikákhoz vannak csatlakoztatva. Itt ugyanazokat a szabályokat kell betartania: ne fektessen túl nagy erőfeszítést, és ne felejtse el a kiegészítő tömítőszalagot vagy vontatót.
 • A fürdőcsap telepítése kiterjedt teszteléssel végződik. Itt ellenőrizni kell, hogy a szivárgások nem figyelhetők meg a víznyomás bármely szintjén és minden üzemmódban. Ha ez megtörténik, a telepítést meg kell ismételni.

  Újratelepítéskor a szalagot vagy a vontatmányt ki kell cserélni minden olyan menetes csatlakozáson, amelyet le kell csavarni.

  Hogyan hangszigetelt gipszkarton falak?

  Mielőtt anyagot vásárolna a hangszigetelő mennyezethez, olvassa el nekik az alapvető követelményeket ezen a címen:

  Itt láthatja, hogyan szigetelnek padlót az esztrich alatt.

  A fürdőszobai csaptelep felszerelése meglehetősen egyszerű művelet, amely még a kezdők számára sem okoz nehézséget a vízvezeték-munka során.

  A fenti utasításoktól és a törékeny fémzel való gondos munkától függően az egész esemény időben, szó szerint egy órán belül elrendezhető.

  Az előre nem látható helyzetek elkerülése érdekében még az összes munka megkezdése előtt érdemes megvizsgálni az egyes mixerekhez tartozó utasításokat, amilyen közelről lehetséges.

  Megkínáljuk Önt, hogy ismerkedjen meg a keverő telepítéséről szóló excentrikákkal kapcsolatos videójelentéssel:

  Flush-mounted mixer - ez a különbség a megszokottól

  Bevalljuk, hogy valami "a fal mögött" rejtőzik a fürdőszobában, nem csak ijesztő az Ön számára. De talán ez a tudatlanság és a félreértés?

  Az a tény, hogy lehetetlen szabályozni a nyomást - ez nem teljesen így van. Inkább egy speciális keverőre vonatkozik, azaz. kiválasztott bélés. A keverők ugyanabból a gyűjteményéből, mint általában, különböző típusú külső részek különböző funkcióval rendelkeznek. Néha szükség van két külső rész (és két belső alkatrész) telepítésére, hogy megvalósíthassa az összes kívánt funkciót, és ez még egy lépés a felértékelődés felé. Szeretne egy beépített keverőt esztétikai okokból - készítsen költségvetést! Sorolja fel azokat a funkciókat, amelyeket a jövőbeli keverőnek támogatnia kell (fürdésre vagy felső / alsó zuhanyra stb.). Ezután konzultáljon a vízvezeték-kereskedő eladójával, hogy hány belső alkatrész szükséges a tervezett funkciókhoz, és biztonságosan haladjon a csaptelep gyűjtemény kiválasztásához. És most számoljuk ki a keverő belső és külső részeiben felhasznált összegeket és további tartozékokat (vegye figyelembe, hogy a kézizuhany 3-4 részből áll: öntöződoboz, tömlő, külső vagy kombinált zuhanycsatlakozás) összehasonlítani egy átlagos (kültéri) keverővel. Lehet, hogy elégedett a kültéri keverővel egy drágább gyűjteményből, esztétikai okokból.

  Igen, gyakran az öntözés módja / a használt injektorok módja megoldás a víznyomás és a sugár keménységének kérdésére.

  A rejtett telepítést gyakran használjuk projektjeinkben. Gyakran a HIDDEN telepítése a külső oszlop CHEAPER-jét jelenti!

  Fürdõcsõ

  Oldal megjelenítése:

  Rendelés: Raktárprogram

  Rendelés: Raktárprogram

  Rendelés: Raktárprogram

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Rendelés: a megrendelés alatt

  Európai minőség

  Az Aquarius-Style cég az olasz, német és angol szaniterek és luxus kerámia burkolólapok egyik legnagyobb beszállítója, hatalmas raktárprogrammal, minimális szállítási határidővel a testreszabott termékekhez és a legmagasabb szintű szolgáltatáshoz.

  Exkluzív termékek

  Az elit szaniteráruk orosz piaca sikeres munkájának köszönhetően cégünk kizárólagos jogot kapott az olyan jól ismert márkák termékeinek beszerzésére, mint a Catalano, az Inova, a Victoria + Albert és a Treemme.

  Kiskereskedelmi árszabályozás

  Az értékesítési hálózat fejlesztése, az árképzési folyamat irányítását és szabályozását biztosítjuk, hogy az eladott termékek versenyképesek maradjanak és vonzóak maradjanak partnereink számára.

  A készleten lévő termék

  A raktárainkban folyamatosan elérhetők a következő termékek: Catalano szaniterek (teljes készlet), Inova fürdőszobai bútorok, szabadonálló Victoria + Albert fürdőkádak, klasszikus és modern csapatok a Treemme, Bossini, Webert, kerámia burkolólapok és még sok más.

  Ingyenes szállítás

  Cégünk ingyenes szállítást biztosít a Moszkvai Ring Roadon keresztül, és nagy logisztikai komplexummal rendelkezik, kényelmes közlekedési utakkal.

  Kihúzható csaptelepek a fürdőszobában

  A kifolyó az úgynevezett "kiöntő" keverő, melynek célja a víz áramlása és irányítása. A mixerekhez való öntvények valódi frissítésen megy keresztül - ilyen szokatlan öntött, forrasztott és csöves modelleket választottak öt-hét évvel ezelőtt. A fürdőszobák felszerelése ma már a legnépszerűbb, süllyesztett csaptelepek, a kiöntés a falra erősítve

  A keverők jellemzői

  Az ilyen kompakt és stílusos helyhez kötött kifolyók javítják a belső térséget, és a rejtett bázis helyet takarít meg, és hangszigetelést biztosít a vízellátó rendszerben.

  Kuka hosszúságú

  A kifolyó hosszú (28+ cm), rövid (0-18 cm) vagy közepes (18 - 28 cm) lehet. Korábban a leggyakoribb megoldás egy hosszú kifolyó volt - ezt a modellt egyetemes keverőkben használták, akik a fürdőben és a mosogatóban dolgoztak ugyanabban az időben. De a modern, süllyesztett keverőkben ez a típus szinte soha nem használható - a helytakarékos funkció és a dekoratív tulajdonságok elvesztése. A közepes hosszúságú kifolyók, valamint a rövid szerkezetek is előnyösebbek, mivel ezek kombinálják az összes szükséges ergonómiát - ez mind a tervezési megoldások kompaktsága, mind variabilitása. Rendszerint teljesen helyhez kötöttek, mivel a rotációs mechanizmusnak nincs gyakorlati értelme, és maguk is teljes körűek - stílusosak, minimalistaak és kitűnő munkát végeznek feladataikkal.

  Gyártási anyagok

  Nyilvánvaló, hogy a felhasználás tervezett körülményei között (állandó érintkezés vízzel és mosószerekkel) a kiáramláshoz a legfontosabb korrózióálló tulajdonságok. Ezért általában rozsdamentes acélból (olcsóbb modellekből) vagy rézből és ötvözeteiből készülnek.

  A felületet a nagyobb megbízhatóság érdekében egy nikkelréteg borítja, amely többek között a kívánt színt adja - arany, platina stb. A legolcsóbb megoldásokat színes zománc borítja fémimitációval, de modern modellekben nehéz ilyen megbízhatatlan bevonatot találni.

  A kifolyók formái annyira sokszínűek, hogy különféle csoportok - magas és alacsony, egyenes és furcsán ívelt, félkör alakú és teljesen nem triviális modellek - izolálhatók fémlemezek formájában (kaszkád keverőkben) - bármilyen belső és preferenciákhoz. A modelltől függően a kifolyó beépíthető vagy eltávolítható szellőztetővel, csap / zuhany kapcsolóval, víznyomás szabályozóval és víz nyitott / záró funkcióval is felszerelhető. A választás a fő eszköz modelljétől és a személyes preferenciáktól függ.

  Csapok csapokhoz

  Szintén népszerű az ügyfelekkel.

  • kinevezés
  • Keverő készlet 26
  • Higiéniai készlet 94
  • Az 1672-es mosogatóhoz
  • 320 tálas mosogatóhoz
  • A mosdó higiénikus zuhannyal 65
  • 1846-os konyhai mosogatóhoz
  • A 269 szűrő esetében
  • Fürdő 1527
  • Universal 375
  • A 432 fedélzeten
  • Kültéri 51
  • Zuhanyzó 770
  • Bidé 662 esetén
  • Beágyazott rendszerek esetén 596
  • Kapcsoló típus
  • Termosztatikus kazetta 393
  • Érzékszervi 48
  • Felsővezetékek 95
  • Szögszelepek 35
  • Különleges keverők 15
  • típus
  • Légzőkészülékek 4
  • Hasító 46
  • 10. patron
  • A márka
  • Grohe 1041
  • Jacob Delafon 264
  • Hansgrohe 577
  • Lemark 345
  • Vidima 197
  • Rossinka 206
  • Bravat 142
  • Mixer Type
  • Egykarú 5754
  • Kétszelepes 1587
  • Kapcsolók 38
  • 60 szelepek
  • alkalmazási körét
  • Gyermekeknek 5
  • Design Stylistics
  • Modern stílus 5010
  • Retro 1170
  • Classic 886
  • Hi-Tech 704
  • Tervező 47
  • szín
  • Chrome 5800
  • Fehér 255
  • Bronz 678
  • 617 Arany
  • Matte 48
  • Matte Black 13
  • Szürke 51
  • Bézs 19
  • Kifolyó típus
  • Hosszú csővel 546
  • Lapos kifolyó 7
  • Rugalmas kiöntő 37
  • A kihúzható 311 kiöntőcsővel

  Kút - csapvíz a vízellátáshoz. A régi csaptelep helyett a keverő helyett cserélhető, vagy fali telepítéskor.

  faj

  • Forgatható - nyitott univerzális keverőre szerelve. 360 fokos elforgatás.
  • Rögzítve a szerelvény elemeként. Felakasztja a hamis falakat, amelyek mögött a keverő és a vízvezeték található. Szükség van a forgalomba hozott fali kapcsolók telepítésére.

  A konyhai mosogatóhoz

  A konyhában kényelmesebb magas csapok. Ha két mosdó vagy egy mosdó van, de van egy további rekesz, akkor jobb, ha egy forgócsonkot vásárol. A daru magasságát a mosogató mélységének figyelembe vételével kell kiválasztani. A túl kicsi kifolyó kényelmetlen a nagy edények mosására, nagyon magas lesz a víz.

  A fürdőszobában

  A zuhany felszereléséhez rögzített modellek. Telepíthetők is, ha nincs mosdó a fürdőszobában, vagy külön csaptelep van. A készülék hossza a fürdő vagy a tálca kialakítása alapján történik. A rövid és lapos, meredek oldalú fürdőhöz alkalmas. A közepes és hosszú 40 cm-es, 45 cm-es és 50 cm-es lyukakat lekerekített fürdővel kombinálják.

  Anyagok és gyártók

  A fürdőszobában és a konyhában lévő csaptelepek krómozott felületű rézből készülnek. Nagy választékot kínál a német cégek a katalógusból: Grohe, Hansgrohe, Kaiser és WasserKraft.

  A

  A SantehMoll Plumbing Shop Online megbízható csöveket kínál kedvező áron. A termékek ára - 500 rubel. A költségvetés kiszámításánál vegye figyelembe a szállítást - 350-700 rubel Moszkvában, a PEC és a "Business Lines" tarifáin - Oroszországban.