Legfontosabb > Fürdő

Kő fürdő design

A falra és a padlóra néző hagyományos anyag a csempézett vagy más csempe. De léteznek szabványok, amelyek megtörni őket. Miért ne próbálj meg kiemelni és elszabadulni a szabályoktól, például, ha a fürdőszobát kővel végezzük? Van-e előnye egy ilyen megoldásnak? Erről, valamint a kőfejtési módszerekről a cikk foglalkozik.

A megoldások előnyei és hátrányai

Valójában nagyon sok előny van a fürdőszoba felé nézve. Közülük:

 • különleges légkör;
 • a falak további védelme;
 • a lehetõség bármilyen kombinációval való kombinációra;
 • nedvességállóság;
 • egyszerű feldolgozás;
 • antibakteriális tulajdonságok;
 • egy egyedi projekt létrehozására való képesség.

A mesterséges vagy természetes dekoratív kő használható különböző felületek díszítésére a fürdőszobában. Hála neki, sikerül egyedi hangulatot teremt, amely elősegíti a pihenést és kikapcsolódást, mely annyira szükséges a mai rohanó világban. A kő további védő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik a falakat a gomba és a penész megjelenésétől. Az utóbbiak gyakoriak egy nedves helyiségben. Mesterséges vagy természetes kő hőmérséklet-változás jól tolerálható, és a hatása a magas páratartalom, ami az egyik fő követelmény az ilyen típusú telephelyén.

A megfelelő megközelítés a befejező kő fürdőszoba nagyon egyszerű kombinálni bármely tervezési ötlet. A kőnek nem kell ügyetlennek lennie. Modern típusú mesterséges kő nemes fajtákkal utánozható. A mesterséges kő felülete antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ez annak köszönhető, hogy nincsenek olyan pórusok, amelyekben a nedvesség felhalmozódhat és kórokozókat keltene. A természetes és mesterséges kőnek nincsenek káros váladékai, amelyek nem befolyásolják a családtagok egészségét.

A padló és a falak felületének mesterséges kőbeakasztásakor kiválóan kiegészül az asztal. Ez nem csak egy további funkcionális területet teremt, hanem vizuálisan bővíti a fürdőszobát. A szabálytalan formájú természetes vagy mesterséges kő szinte lehetetlen ugyanazt tenni, így biztos lehet benne, hogy a fürdő egyedülálló megoldást nyújt. Mindig lehetséges a különböző típusú kő egyesítése. A választás a fürdőszoba befejezésének ilyen módjára esett, mérlegelnie kell egy ilyen döntés hátrányait.

A sötét árnyalatú kő használata nagyszerű megoldás a nagy területeken, de nem alkalmazható kis helyiségben. Vizuálisan ez a kő még kisebb területet eredményez. Ezért a kisméretű fürdőknél jobb a gránit vagy hasonló anyag utánzása. A kilépés a szituációból töredékes befejezésként szolgálhat, amely lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy elemet. Például elkészítheti a fal vagy a padló szegélyét.

A befejező kő típusai

Természetes kő, amelyet a fürdőszobák díszítésére használnak, a következő típusok képviselik:

Azt mondják, hogy a használata az ilyen típusú kő a díszítés költséges lesz, különösen, ha beszélünk az utolsó három változat. Félig értékesek. Néhány fajta természetes kő hátrányos, ami a pórusok jelenléte. Ezek miatt szennyeződést okozhat, ami szinte lehetetlen eltávolítani. A természetes kő másik hátránya a jelentős tömeg. Nem minden fal alkalmazkodik ilyen terhelésekhez, ezt a tényt figyelembe kell venni a befejező módszer kiválasztásakor. E hiányosságok miatt sokan mesterséges kőt választanak. Fő típusai:

 • gránit;
 • akril kő;
 • kvarc agglomerátum.

Az összes ilyen típusú mesterséges kő több mint 90% -a természetes töltőanyagból áll, amelyet por vagy kis ásványi forgács képvisel. Különböző gyanták összetételét össze kell kötni. Az előny kevésbé súlyos, és az anyagban nincsenek pórusok. Ez egyszerűsíti a kőápolási folyamatot.

Befejező ötletek

A fenti kép egy érdekes fürdőszobai dizájnt mutat véletlenül. Természetes és mesterséges kő lehet. Annak ellenére, hogy aránytalanul alakú, aprított felületű, kiváló felületet lehet létrehozni megfelelő telepítéssel. Ha természetes anyagot használnak, akkor érdemes lakást kinyitni a nedvesség ellen. A design számos anyagi lehetőség kombinációjával rendelkezik.

Itt van egy másik érdekes példa a töredezett befejeződésre. Itt nemcsak díszítő, hanem gyakorlati feladatokat is ellát. Amint láthatod, hogy a kő falával van ellátva, amelyben van egy kandalló. Ennek a megoldásnak köszönhetően kiváló hőátadást, valamint a felület magas hőmérsékleten való ellenállását lehetett elérni. A fürdőszoba befogadása nemcsak pihentető hatást eredményez, hanem vizuális elégedettséget is, ami az égő tűz körül való elmélkedés folyamatában következik be.

A fenti kép egy példát mutat a természetes anyag felhasználásával készült teljes felületre. Ez a megoldás nem tetszik mindenkinek, de elég szépnek tűnik. Annak érdekében, hogy a szoba ne legyen zsúfolt vagy befejezetlen, a világításnak helyesen kell végrehajtania, ami ebben az esetben történt. A kis lámpák a kerület körül helyezkednek el és irányított fényt tartalmaznak, amely szükség esetén megváltoztatható.

Példa a funkcionális területre való összpontosításra. A felület tökéletesen tökéletes az asztallapra. A színek kontrasztja miatt nem egyesülnek. Felületként gipszkartonokat lehet használni, amelyek lakkokkal vagy természetes anyagokkal vannak bevonva.

Ebben a fürdőszobai megoldásban legalább négy típusú blokkot használnak. Az egyik ilyen gránit, amely részben falra néz. A falak és a padlók többsége márványos. A zuhanytálca partíciója vad természetű, a kavicsokkal bélelt zuhanycsarnok. Nincs egyensúlyhiány. Megfelelő megvilágítás és két tükör vizuálisan bővíti a szobát.

A fenti kép egy példa arra a tényre, hogy a természetes vagy mesterséges anyagokkal való befejezése kis fürdőszobákban is lehetséges. A fő követelmény a könnyű színek kiválasztása. Hófehér vízvezeték tökéletesen homokkővel. Minimalista kialakítás lógó elemekkel nem zavarja a helyet. Az effektust üvegfal és nagy tükör is hozzáadja. A mennyezet fehérben is készült, ami kiegészíti a képet és összhangban van az ajtóval.

Itt egy meglehetősen szokatlan megoldás, amely a szokásos macskaköveken alapul. Ha alaposan megnézed, akkor nem csak a belső térben, hanem a külső felületen is használják, így az átfogó kép jól néz ki. A padló természetes vagy önterülő kőből készül. A fényes varrásoknak köszönhetően a felület nem tűnik komornak. Ha macskaköveket használ, érdemes figyelni a mennyiségeire. Jobb kiosztani az egyik zónát, de nem alkalmazható a falon lévő szilárd kijelzőre, mivel az eredmény nem lesz különösen kellemes.

A fürdőszobában lévő világos belső tér márvány felhasználásával jöhet létre. Ez a projekt az ilyen anyagok teljes felületét használja. Az asztal tetejét úgy is választották, hogy illeszkedjen a képhez. A könnyű márvány tökéletesen ötvözött krómozott felületekkel vagy rozsdamentes acél elemekkel. Ha a padlót ugyanazzal a kővel borítják, akkor feltétlenül vegye figyelembe a fűtést, mert az anyagnak nagy a hővezető képessége.

Íme egy példa a gondos, de figyelemre méltó munkára. A díszítés rendszeres kavicsok. Gyakran nincs szükség megvásárlásra. Elég ahhoz, hogy a folyóba vagy a tengerpartra menjenek és ott hívják, ha megengedi a törvény. Célszerű ugyanazon méretű elemeket keresni, de a különbség nem jelent különösebb problémát, mivel az egyes elemeket ragasztóanyagba lehet fújni. A lyukak tökéletes megoldást jelentenek a fürdőszobában, mivel tökéletesen tolerálják a nedvesség hatásait. Az ilyen kivitelezés csak a ragasztó és a személyes idő költségeit teheti lehetővé.

Bár ebben a kialakításban a kő speciálisan ilyen módon van kialakítva, de példaként szolgál arra, hogy bizonyos esetekben nincs értelme arra gondolni, hogy a fürdőszoba elkészül. Elég, hogy használhassa azt, ami már ott van. A legfontosabb dolog az ízületek kezelésének megközelítése és a megfelelő vízvezeték kiválasztása. További ötletek találhatók az alábbi videóban.

Összefoglaló

Mint látható, a természetes vagy mesterséges kőből készült fürdőszobában végzett befejeződés számtalan különbséggel rendelkezik. Gyakran előfordul, hogy a helyiség hátrányai előnyöket jelentenek. Ha a falat téglával borítják és gipsszel megszórják, akkor ezt a hatást meg lehet legyőzni, ha a téglát késéssel lefedi, és feldolgozza a vakolat forgácsolását. A befejező anyagként olyan dolgokat használhat, amelyek néha csak a lábad alatt mozognak.

Mesterséges kőből készült munkalapok a fürdőszobában

Cégünkben kőpadlós kályhát vásárolhat a fürdőszobában, ami nagyszerű kiegészítő lehet a belső térnek. Csak minőségi termékeket kínálunk vonzó kivitelben.

Katalógus anyagok a kő munkalapok a fürdőszoba

A Polystone, a Staron, a Corian, a Montelli, a Hi-Mac, a Hanex anyagából készült fürdőszobába műanyag kőpultok rendelhetők. A katalógus számos termékkínálatot tartalmaz különböző árkategóriákban, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a legjobb választást bármely költségkerethez.

Megtalálhatja a konyhában megoldást, bármilyen tervezési formában, beleértve a történelmi és a modern. Számos lehetőség van a textúrákra és a színekre, köztük a fényes és a klasszikus. Azonban az összes terméket egyesíti a magas kivitelezés és a tartósság, így hosszú évekig megőrzik vonzó megjelenésüket.

A műanyag kőből készült munkalapok ára a fürdőszobában

Cégünk a különböző gyártók fürdőszobájához a legkedvezőbb árakat kínálja mesterséges kőpadlóra. Ez a saját műhelyünk jelenlétének köszönhetően lehetővé vált, ahol korszerű berendezésekkel gyártunk termékeket.

Mi függetlenül végezzük el az összes munkát, a gyártástól kezdve a szállítástól a telepítésig, ami lehetővé teszi számodra, hogy teljesen lemondjunk harmadik fél szervezetének bevonásáról. Ez a megközelítés lehetővé teszi a demokratikus árak fenntartását, különösen ügyfeleink számára.

Fotó katalógus a kő munkalapok a fürdőszoba

Terület: 0,8 m2
Anyag: LG
Szín besorolás: G047
Költség: 18 350 rubel

Terület: 0,7 m2
Anyag: Triston
Szín besorolás: F005
Költség: 18 900 rubel

Terület: 0,6 m2
Anyag: Staron
Szín: SV430
Költség: 25 550 rubel

Terület: 1.1 m2
Anyag: Triston
Szín besorolás: S102
Költség: 27 300 rubel

Terület: 1,4 m2
Anyag: LG
Szín besorolás: S201
Költség: 33 450 rubel

Terület: 1,4 m2
Anyag: Corian
Szín: Aurora
Költség: 44 190 rubel

Terület: 1,6 m2
Anyag: Corian
Szín: Vanilla
Költség: 46 500 rubel

Terület: 0,7 m2
Anyag: LG Hi-mac
Szín besorolás: G113
Költség: 47 300 rubel

Terület: 1,8 m2
Anyag: Corian
Szín: Cameo White
Költség: 49 850 rubel

Terület: 1.3 m2
Anyag: Staron
Szín: AL650
Költség: 54 700 rubel

Terület: 0,6 m2
Anyag: Staron
Szín: Ivory SI040
Költség: 55 000 rubel

Terület: 1.1 m2
Anyag: Staron
Szín: AG612
Költség: 55 600 rubel

Terület: 1,7 m2
Anyag: Staron
Szín besorolás: AP640
Költség: 61 700 rubel

Terület: 2.2 m2
Anyag: LG
Szín besorolás: G010
Költség: 72 300 rubel

Terület: 2,6 m2
Anyag: LG
Szín besorolás: G048
Költség: 73 750 rubel

Terület: 3,8 m2
Anyag: Montelli
Szín: 701
Költség: 107 900 rubel

Terület: 2.5 m2
Anyag: Sorian
Szín: Beryl Blue
Költség: 116.580 rubel

Megismerkedhet a szakembereink által készített termékek fotóival. Számukra számos lehetséges textúrát és színeket láthat, amelyek legjobban illeszkednek a környező terembe. A képek azt is mutatják, hogy munkatársaink készek bármilyen komplexitású projekt megvalósítására. Nemcsak egyszintű megoldásokat, hanem többszintű termékeket is készíthetünk a legszokatlanabb designer fürdőszobák számára.

Megrendelést vagy kérdéseket intézhet telefonon:

Az alkalmazás a nyilvános ajánlattételhez és az adatvédelmi irányelvhez való kötelező hozzájárulást jelenti

Vagy elküldhet egy online alkalmazást.

A fürdőszobában mesterséges kőpadló több mint 50 évig tart!

Cégünknél a műanyagból készült munkalapok gyártása a fürdőszobába a legmodernebb technológiákkal és megközelítésekkel történik. Ez biztosítja, hogy a késztermék több mint ötven évig tart, miközben megőrzi vonzó megjelenését és színtelítettségét.

Amikor kőpadló készül, frakciókat használnak az anyag textúrájának átadására. Kiválaszthatja a különböző anyagokhoz stilizált megoldást, különféle árnyalatú kőzetek vagy bármilyen helyiséghez semleges variációval. Az ilyen változatos megjelenés kiváló minőségű, mivel a kőalap nem befolyásolja a késztermék teljesítményét.

A mesterséges anyag számos előnnyel rendelkezik, amelyek kiváló választást jelentenek a fürdők számára:

 • A legjobb hővezető képesség. Érzem melegnek a tapintást, mivel megszerzi a környezeti hőmérsékletet.
 • A mikroporok hiánya. A termék készen áll a vízzel történő állandó érintkezésre, mivel nem szívja fel, és nem teremt megfelelő környezetet a baktériumok kifejlesztéséhez.
 • Egységesség. A késztermékek tartósan azonos színűek és textúrájúak.
 • Biztonság. Az anyag nem bocsát ki semmilyen vegyi anyagot a levegőbe a teljes működési idő alatt, így akár asztalokat is készíthet.

Ezeket a tulajdonságokat, valamint a tartósságot különleges gyártási technológiának köszönheti. A színező pigmenteket, az alumínium-hidroxidot és a gyantákat összekeverik, hogy egyetlen tömeget hozzon létre. Ezután fokozatosan lehűl, normál körülmények között speciális formákban. A késztermék erőssége még nagyobb, mint a sok természetes anyagé. A gyártás különböző mechanikai hatásokat tart fenn, zsetonok nélkül.

Cégünk díszíti a fürdőszoba egy gyönyörű és exkluzív termék, amely megfelel a vágyaknak.

Fürdőszoba mesterséges kőből

Természetes kőből készült fürdő díszítés néhány európai ország ősi hagyománya. Abban az időben az ilyen lakberendezést használták fel a nyilvános fürdők építése során, és a kiváló teljesítménymutatók miatt elengedhetetlennek tartották, a legfontosabbak a magas páratartalomnak és a vízzel való közvetlen érintkezésnek köszönhetően. Jelenleg a természetes kő használata nagyon ritka, sok felhasználó számára ez az anyag túl drága. A mesterséges kő pedig jelentős sikert aratott.

Fürdőszoba mesterséges kőből

Milyen előnyei vannak?

 1. Viszonylag alacsony költség a természetes kőhöz képest. Természetesen a mesterséges kő ára sokszor több, mint a fürdőszobák befejezésének különféle költségvetési lehetőségei, de ez nem válik jelentős okaként az ilyen anyagok elutasításához.
 2. Kiváló teljesítmény. Az erősség, a kopásállóság, a dinamikus és a statikus terhelésig tartó állóképesség paraméterei szerint a mesterséges kő nem azonos az összes befejező anyag között.
 3. Dekoratív jellemzők. A mesterségnek sokkal több textúrája van, mint a természetes, ez az egyik előnye az anyagnak. Színes és méretű, a választás hatalmas.
 4. Feldolgozhatóság. Bár a falak és a padlózat mesterséges kő díszítésének különbségei vannak, a lefektetési folyamat ugyanazokat a lépéseket tartalmazza, mint a hagyományos kerámia burkolatok esetében. Ugyanaz a szerszámkészlet szükséges, kivéve a vágót.
 5. Tartósság. A fizikai szilárdság magas értékei miatt a mesterséges kő évtizedek óta használható. A természettől eltérően két nagyon fontos tulajdonsága van: fenntarthatóság és plaszticitás. Mechanikus károsodás esetén a mesterséges kő felülete az eredeti megjelenéséig visszaállítható a csempék szétszerelése vagy teljesen cseréje nélkül. A plaszticitás miatt az anyag ellenáll a sokkterhelésnek, és nem hasad össze.

Fürdőszobai dekoráció műkővel

A tágas fürdőszoba kőfalakkal díszített belső tér látványa

Például, figyelembe vesszük a falak és padlóburkolatok mesterséges kővel való szembenézésének folyamatát.

A fürdőszoba falai mesterséges kővel szemben

A kívánt eredmény elérése és garantált tartósság függ a gyártó által ajánlott béléstechnológiától. A munka elvégzéséhez a következő eszközökre van szükség.

Mesterséges kőből készült fürdők: az előnyök és hátrányok

Fürdőszoba - egy nagyon különleges szoba a házban. Nem csak a higiéniai eljárások, hanem a fáradtság enyhítésére, a kemény munkák után pihentetésre, valamint az illatos habokba merítésre is alkalmas. Gyakran a kényelem különleges hangulata. Természetesen a frissesség és tisztaság birodalmának középpontja a fürdő. Nagyon fontos, hogy kényelmes, funkcionális és szép megjelenésű. Mindezek a követelmények tökéletesen megfelelnek a mesterséges kőnek, amelynek használata a fürdőszobák belsejében az elmúlt évek tendenciájává vált.

Mesterség a fürdők készítéséhez

A fürdőszoba egy magas páratartalmú helyiség, ahol a hőmérséklet csökken, nem mindig jól szellőző, ami kedvező környezet a penész és a penész kialakulásához. A mesterséges kő felületén különböző káros mikrobák nem maradnak meg, ami különösen előnyös az ilyen helyiségek fürdők, mosogatók és falfestmények gyártásához. Ezenkívül a mesterséges kő fürdője megnöveli a szobát, elősegíti a belső tér kifinomultságát, a kép tökéletességét.

A mesterséges kőből készült fürdők napjainkban igen keresettek, annak ellenére, hogy áruk meglehetősen magas, mint a többi anyagból készültek. Márvány, gránit apríték, kvarc homok leggyakrabban gyártják. A gyártási folyamat során hozzáadott gyanták és egyéb alkotórészektől függően az anyag felületének különféle színei különböző természetes kő utánzással hozhatók létre.

Mesterséges kőfürdők: előnyök

A mesterséges kőből készült összes terméknek sima és egyenletes felülete van. A higiéniai eljárások felvétele az anyag fürdőjében nagyon szép. Nem csak a mesterséges kő ökológiailag biztonságos, de a mikrobák nem szaporodnak a felszínén, hanem nagyon könnyű gondozni. Nem igényel különleges háztartási vegyi anyagok vásárlását, mint más anyagokból származó termékek esetében, elegendő lehet hagyományos tisztítószerek használatához.

A kiváló megjelenés, antiszeptikus felület és könnyű ellátás mellett ezek a fürdők más előnyökkel is rendelkeznek:

 • szilárdság - nem fél a sokkokat, a nyomást, a nagy súlyterhelést;
 • alacsony hővezető képesség - állandó hőmérsékletet tart hosszú ideig;
 • jó hangszigetelés - elfojtotta a leeső víz kemény hangjait;
 • tartósság - az ilyen fürdők nem egy évtizedet szolgálnak;
 • rezgésálló - jól érezhető a víz éles nyomása, valamint az erőteljes áramlások hidromasszázs berendezések használata esetén;
 • az anyag felületének ellenállása a hőmérsékleti különbségekhez, ami meghosszabbítja a termék élettartamát;
 • a sugárzási háttér hiánya - szemben a természetes kőből készült fürdőkkel;
 • különböző színek és formák termékek;
 • a könnyűszerelési munkálatok és a javításra való alkalmasság forgácsolás és repedés esetén;
 • az egyéni termelés lehetősége - alakban, méretben, megjelenésben.

Figyelem! A piacon ma a tisztelt márkák mellett olcsó, hamis, hamisított termékek is vannak. Alacsony minőségű anyagokból vagy a technológiai folyamat be nem tartásából származik, a mesterséges kőből készült fürdő nem sokáig tart. Ezért a termék túl alacsony árát figyelmeztetni kell. Jobb lesz megállni a bevált gyártók termékeinek megválasztásában - drágább, de jó minőségű.

Vannak hátrányai az ilyen fürdők számára?

Még a termék legelőnyösebb felsorolásával is nehéz, legalább bizonyos számú hátrány nélkül. Van néhány hátránya és fürdõje mesterséges kõbõl. És a fő hátránya a magas költségek. Ezekkel a kiegészítőkkel együtt a vásárló meglehetősen drága lesz a vevőnek, ezért nem mindenki számára megvásárolható.

Emellett több hátrány is van:

 • a festék felszínén megjelenő foltok megjelenése vagy a színes víz stagnálása esetén - ezt meg kell előzni, és használat után azonnal ki kell mosni a fürdőt;
 • a csiszoló tisztítószerek fürdésének képtelensége - ez karcolásokhoz vezet a felületen;
 • a kád sérült felületének javítása meglehetősen drága lehet.

Amint látja, az ilyen fürdők előnyei sokkal nagyobbak, mint a hátrányok. Természetesen a mesterséges kőből készült termékek gondos kezelést, megfelelő karbantartást és karbantartást igényelnek, valamint a legrászorultabb hibák korrekcióját is. Ebben az esetben a fürdő hosszú ideig tart, anélkül, hogy elvesztené tulajdonságait és eredeti megjelenését.

Mesterséges kő a fürdőszobában: jele a jó íz vagy a felesleges?

Üdvözlet, elvtársak! Ebben a cikkben szeretném bemutatni Önt a szaniterek és faldíszek gyártására használt műkő fajtáira. Mivel az alázatos szolgád technikus és nem marketingszakember, a cikkben nem lesz reklám: a célom, hogy pártatlanul értékeljük az anyagok teljesítményjellemzőit, és összehasonlítsuk őket az ismertebb megoldásokkal. Tehát menj.

A mesterséges kő a fürdőszobai felszerelések és a falak díszítésének köszönhető.

Mi az?

A "mesterséges kő" általános megnevezés alatt olyan anyagok találhatók meg, amelyek jelentősen különböznek fogyasztási tulajdonságaikban:

 • Az akril műkő ásványi töltőanyag (kőliszt), alumínium-hidroxid, metil-metakrilát, polimetil-metakrilát és pigmentek összetétele. Az akril kő tipikus hőre lágyuló; minden termék abból formázott formában készül.
  150 ° C feletti hőmérsékleten a kötőanyag kezd lágyulni, így az akril kő nem tolerálja a hőt. Az anyag meglehetősen ellenáll az ütőterhelésnek, de alacsony keménységű: könnyű karcolás, ha koptató tisztítószert és még kemény szivacsot is használ. Ezenkívül nem tolerálja a savakkal és a lúgokkal való érintkezést;

Akril kőfürdő.

Általánosságban, a "kőmosó a fürdőszobában" elnevezésű, akril kőből készült mosdót takar. Ezenkívül WC-tálak és asztallapok gyártására is használják.

 • A kvarc mesterséges kő a neve teljes egészében kvarc alapú. A kvarc aránya - az egyik legtartósabb természetes eredetű anyag - 91-93 térfogatszázalék, a maradék pedig poliésztergyanták és pigmentek.
  Az akril kvarc kőből termelési technológiája (magas hőmérsékleten vibropresszálással készült), nagy nyomószilárdság (2200 kg / cm2), hőállóság (legalább 200 fok), lúgok és savak ellenállása;

Durva töltőanyagon alapuló kvarckő.

 • A mázas öntés lényegében egy akril mesterséges kő, amelynek durva szemcsés marmori zsiradéka van. Kombinálja a márvány és az agresszív közeg instabilitását az akrilgyanta törékenységével és alacsony hőállóságával szemben;
 • Természetes kő utánzatának (különösen a kő alá helyezett fürdőszobai csempe) befejezése általában egy kőtörmelékkel és pigmentekkel rendelkező portlandcement nyomása. Gyakran olcsó cserép, amelyet a cementhabarcs egyszerű öntésével állítanak elő. A természetes anyag utánzata csak egy jellegzetes rongyos felületre csökken, egyenetlen forgácsokkal;

Öntött cserepek a kő alatt poliuretán formában.

 • Végül az olcsó fürdők gyártása a következő összetételű nyersanyagokat használja:

Hangsúlyozom: egy tipikus olcsó kőfürdő természetes ásványi anyagok használata nélkül készül. Lényegében különbözik az akrilaktól csak színes és alumínium - alumínium - hidroxid Al (OH) 3 - tól.

Ismerje meg a mintákat

Most vizsgáljunk meg több érdeklődési kategóriát a piacról. Meg kell vizsgálnunk a vízvezeték szerelvények és a befejező anyagok árait és alapvető jellemzőit.

fürdő

Bath Fama stílus "Gabriela 2".

Fürdő Burlington Sontuoso Clearwater.

mosási lehetőség

Belux Eureka 60.

WC-tálak

Az eladó a potenciális vásárló számára minimális információt nyújt:

 • WC-tál anyaga - öntött márvány;
 • Teljes méretek - 68 x 37 cm;
 • A csomag tartalmaz egy ülést egy mikrolift és szerelvények egy tartály dupla leeresztő gomb;
 • Az ár 20.922 rubel.

A képen - a WC WC Atrium 56h38.

Az előzőhez hasonlóan ez a további WC-csésze öntött márványból készült. A beszerelést, a rejtett tartályt és az ülést külön vásárolják meg. A készülék ára 18480 rubel.

Kővel szemben

Mesterséges kő Alibek.

Ez a természetes kő utánzata 1375 rubel / négyzetméter. Az anyag ellenáll a víznek, és használható nedves területek (beleértve a fürdőket) befejezésére, homlokzatként vagy pincében.

Szubjektív értékelés

Most megpróbálom a fentiekben ismertetett megoldásokat meghozni a cikk elején ígért elfogulatlan értékelést. Kezdjük egy édes ételgel - dicsérettel a gyártóknak.

Feszített öröm

Szépen. Elegáns. Szokatlan. Az a személy, aki ugyanabban a szovjet stílusú apartmanokban nőtt fel, standard öntöttvas káddal és fajansz mosdókkal, a műkőből készült vízvezeték erős benyomást kelt.

Díszkő a falakon abszolút dekoráció lesz a fürdőszobában.

Az ásványi kompozit szerelvény magas hőkapacitást és alacsony hővezetést eredményez. A gyakorlati oldalon ez azt jelenti, hogy a hideg fürdő megérintése nem lesz kellemetlen, és a benne lévő víz nem fog lehűlni sokáig.

Akril kő viszonylagos lágysága miatt csiszolható és polírozható. A zsetonok kiküszöbölése érdekében rendelkezésre állnak javító készletek, beleértve a maszkírozást is, amely megfelel az egészségügyi felszerelésnek.

Végül minden tulajdonos észreveszi a teljes zajhiányt víz beírásakor vagy mosdó használatakor. A vastag és masszív falak teljesen elnyelik az akusztikus rezgéseket.

Az acél fürdők gyártói kénytelenek a szigetelőlap porózus gumit használni.

Ez sajnos a jó hír véget ér.

A porban

A fentiekben idézett öntöttvas márvány, akril és kvarc kőzetekből álló minták költsége. És most, a kontraszt érdekében, helyi (Sevastopolt) és tényleges árakat adok az írás idején (2016 augusztus) ugyanazon tárgyakból más anyagokból.

Kívánatos, az online áruházakban még alacsonyabb árakat talál.

A nyilvánvaló következtetés: minden mesterséges kő nagyon drága anyag.

Talán a vásárlást kivételes teljesítmény vagy egyszerű telepítés indokolja?

Az utóbbi feltevés részben indokolt: szilárd tömege miatt egy ugyanabból a márványozott márványból származó fürdőt nem kell a falhoz rögzíteni. Az akril és acél fürdők további rögzítést igényelnek: ha ilyen eszközre hajolsz vagy hajolsz, akkor valószínűbb, hogy megpróbál felborulni.

Az akril és a kvarc kádak saját kezű mosdókagylójának és mosdójának felszerelése nem különbözik más vízvezeték szerelésétől.

Az egyenetlen szélek miatt a kő alatt lévő fürdőszoba cseréje megköveteli a szomszédos elemek alakjának kiválasztását, ami jelentősen lelassítja és bonyolítja a telepítést.

A szomszédos kövek elhelyezésekor formában és méretben kell felvenni.

 • Kádba vagy mosogatóba süllyesztve, a Zelenka vagy a jód megállíthatatlan foltot hagy rajta. Csak a felső anyagréteggel távolítható el. A porcelánon vagy a fajanszon nem lesz nyom;
 • Mi lehetne rosszabb, mint a teljes földszinten való szállítás, ami nem illeszkedik a leszállóhelyek méretéhez és egy nagyon masszív fürdőbe? Csak egy azonos méretű és súlyú, törékeny fürdőt emel. Mi van a mesterséges kő esetében? Nem csoda, hogy az üzletkötők lakáshoz való hozzáadásának költsége általában legalább 1,5 ezer rubel;
 • Az öntött márványból készült fürdők sok tulajdonosai panaszkodnak a repedések repedésszerű megjelenésére. Megjegyzés: ez nem a nehéz tárgyak esése miatt okozott kárról szól. A kipárolgás területén a fürdő megtörése gyakran előfordulhat véletlen rúgással az ősszel;
 • A fürdőben lévő karcolások néha akkor is fennmaradnak, amikor a kutyát az utca felől mosítják. Valami váratlanul a "kő" termékekért, ugye? Igen, meg lehet karcolni a karcolásokat, de egy tipikus háziasszony egy hónap alatt aligha élesen fúróval vagy csiszolókészülékkel érezhető;

Polírozó mosogató a pulttal.

 • Az akril kő felületét gyorsan mész és rozsda szennyezi. Az eltávolításhoz a gyártó utasításai előírják a... szappan és ammónia használatát. Az akril kő, ahogy emlékszünk, nem ellenáll az agresszív médiának;

Kegyetlen észrevétel: ezeknek a szavaknak a megírása után egy akril fürdő felé vetettem szemrehányásomat, amely tökéletesen tolerálja a savak és a lúgok oldatával történő tisztítást. A kerámiák (porcelán és fajansz) szintén tisztíthatóak bármilyen agresszív készítménnyel.

 • A kád díszítő mesterséges kő díszítésével a falat ugyanazon mészkészletről tisztítva tisztázhatja az átkot. Ha egy sima csempeből könnyedén és természetesen eltávolítjuk a "Fehérség" és a szivacs segítségével, akkor esetünkben óvatosan tisztítsuk meg az egyenetlen és durva felületet egy merev ecsettel.

A kötény sima csempe tisztítása nem igényel semmilyen erőfeszítést és néhány percet vesz igénybe.

Következtetések? Bevallom, hogy a szépség áldozatot követel. De az esztétika kedvéért jelentős mennyiségű pénzt és sok időm, hogy gondoskodhassak a vízvezetékről és a befejezésről... Kétlem, hogy ez jó ötlet.

Ezért a házamban és a falburkolásban lévő fürdőszobákban, valamint a vízvezetékben nagyon hagyományos:

 • A falak sima csempeburkolatúak;
 • Akril kád és zuhany;
 • A mosdó és a WC-tálak fajansz és porcelánból készülnek.

A házam egyik fürdőszobája belsejében.

következtetés

Remélem, hogy az érvelésem megóvja a tisztelt olvasót a reklámmal kapcsolatos túlzott hiúságtól. Mint mindig, a további figyelemre méltó anyagok is videót biztosítanak ebben a cikkben. Ossza meg a saját tapasztalatait a megjegyzésekben. Sikerek, elvtársak!

Öntött márványfürdő

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Mesterséges kőfürdők - poliésztergyantákból, kvarchomokból, márványgipszekből készült öntvény, ma sikeresen versenyeznek az öntöttvasból, acélból és akrilból készült hagyományos termékekkel.

Az online áruházban a Kabini.ru bemutatja a legmodernebb öntött márványból készült kádak modelljeit, amelyek között feltétlenül megfelelő lehetőség az Ön számára kedvező áron.

Az Ön előnyei a megrendelés során

 • kézbesítés
  a megrendelés napján
 • Legolcsóbb árak Közép-Oroszországban
 • Az összes raktáron lévő készlet
  egy moszkvai raktárban

Mesterséges kőfürdők katalógusa

Termék kód: 61279

Magasság magassággal (cm): 57

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61266

Magasság magassággal (cm): 57

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91311

Magasság magassággal (cm): 71

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61316

Magasság magassággal (cm): 57

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91306

Magasság magassággal (cm): 70

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61313

Magasság magassággal (cm): 57

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91301

Magasság magassággal (cm): 71

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61280

Magasság magassággal (cm): 64

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91303

Magasság magassággal (cm): 69

Termékforma: ovális

A telepítés típusa: beépített

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61296

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91289

Magasság magassággal (cm): 76

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61319

Magasság magassággal (cm): 64

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91300

Magasság magassággal (cm): 71

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61288

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91312

Magasság magassággal (cm): 65

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 61270

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61268

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termékkód: 91288

Magasság magassággal (cm): 65

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61295

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91293

Magasság magassággal (cm): 65

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61289

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 91304

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61339

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91286

Magasság magassággal (cm): 77

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61317

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91314

Magasság magassággal (cm): 83

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61335

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91282

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61331

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91291

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61320

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91296

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61269

Magasság magassággal (cm): 65

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91305

Magasság magassággal (cm): 93

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61275

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91290

Magasság magassággal (cm): 71

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61265

Magasság magassággal (cm): 74

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91294

Magasság magassággal (cm): 78

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61330

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 91315

Magasság magassággal (cm): 80

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61332

Magasság magassággal (cm): 74

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91241

Magasság magassággal (cm): 80

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 61304

Magasság magassággal (cm): 65

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91299

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61334

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91284

Magasság magassággal (cm): 83

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61274

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91285

Magasság magassággal (cm): 77

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61282

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Termék kód: 91297

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Ügyfeleinket kínáljuk

 • Gyors szállítás - 24 órán belül.
 • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
 • Kiváló minőségű termékek garanciával.

Bath szolgáltatás

Kézben kell tartani a mesterséges kőből készült fürdőt, gondoskodni róla, hogy ne legyen több, mint más anyagok társaitól. Számos egyéb előnye van a mesterséges kőfürdőnek:

 • változatos formatervezési és stilisztikai döntések - választhat egy fürdőt egy klasszikus, modern, Hi Tech stílusban, amely megfelel a szoba belsejének;
 • nagy teljesítmény - megnövekedett tartósság, megkarcolódás, karcolás vagy forgács megjelenése, könnyű gondozás;
 • a termékek széles palettája, a rezisztens festés lehetősége;
 • sima belső felület;
 • kényelmes ergonomikus alakja a tál.

Mesterséges kő (öntött márvány), amely több mint kétszer nagyobb erősségű, mint a természetes kő erőssége.

Mesterséges kő a fürdőszobában. Kőfelszerelések áttekintése és befejezése ajánlások

A legtöbben, akik a fürdőszobát felújítják, úgy gondolják, hogy a kerámia cserép a legmegfelelőbb anyag a befejezéshez. Van azonban olyan anyag, amelynek legalább jó tulajdonságai vannak, de sokkal kevésbé gyakran használják a helyiségek díszítésében. Ez egy mesterséges kő. Valójában a tulajdonságok tekintetében nem különbözik a csempe. A különbség csak megjelenésű. Mesterséges kő a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy egyedi, egyedülálló designt hozzon létre. Ezenkívül ez az anyag gazdagabb és nemes, mint a kerámia csempe.

Mesterséges kő a fürdőszobában

Kiválasztása a kő a belső tér a fürdőszoba, mint a fő anyag a dekoráció, akkor nem lehet rosszul. Ez tökéletesen megvédi a falakat a penésztől és a penésztől. A varrások és ízületek minimális száma harmonikusabb, finomabb megjelenést kölcsönöz a szobában. Emellett a fürdőszobában egy mesterséges kő nem csak falfedő anyagként használható. Ma ez az anyag egyre népszerűbb és különböző területeken használatos.

Tartozékok és kő elemek

A mesterséges kövek terjedelme nagyon széles. Így vásárolhat egy mosdót egy pulttal vagy akár egy fürdőszobával a fürdőszobában.

Mesterséges kőfürdő

A legkorszerűbb technológiát alkalmazó modern gyártók az eredeti formájú objektumokat különböző stílusokban készítették.

Érdemes megjegyezni, hogy a mosogató és fürdőkádak anyagában a fürdőszoba dekoratív kője nagyszámú pozitív tulajdonsággal bír:

 • a mesterséges kőből készült fürdőszobát külső vonzerő;
 • nedvességállóság;
 • megnövekedett kopásállóság;
 • mechanikai sérüléssel szembeni ellenállás, stressz;
 • alacsony hővezetőképesség;
 • a radioaktív háttér hiánya (ami gyakran előfordul, ha a fürdőszoba természetes kőből készült);
 • antibakteriális bevonat;
 • A kőburkolat egyszerűen telepíthető, üzemeltethető és tisztítható.

Nagyon gyakran a modern gyártók teszik a munkálatokból készült munkalapok, mosogatók és fürdők.

Vagyis meg tudja határozni magának, hogy pontosan hogyan látja ezt a vagy a fürdőszobához szükséges objektumot. Ez a lehetőség egy valóban egyedülálló, leginkább kényelmes és stílusos fürdőszobai dizájn létrehozását segíti elő.

Mesterséges kőmosó márványban

Mosogató természetes kő alatt

Fali díszítés mesterséges kővel

A mesterséges kőnek a fürdőszobába való anyagként történő felhasználása feltételezi, hogy teljesen lefedi a helyiség padlóját és falát. Ebben az esetben egy ilyen kőburkolatú fürdőszoba befejezése azt jelenti, hogy először meg kell ismerkednie a jelenlegi piacon lévő ajánlatokkal. Leggyakrabban használt:

 • csiszolt, durva éllel;
 • fűrészelt, sima, sima szélekkel;
 • természetes;
 • utánozva egy díszkőt egy fürdőszobában vagy egy cobble-kőben.

Ennek az anyagnak az előnye nyilvánvaló. A varratok hiánya szilárdabbá teszi a szobát. Ezenkívül a fürdőszoba belsejében található műkő kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Dekoratív kő a fürdőszobában

Kiválasztási és gondozási szabályok

Először is, figyelmet kell fordítanunk a mesterséges kő típusára - az elülső felületén nem szabad csiszolni, megrepedni, ecset nyomait. Konvexségek és mélyedések megengedettek, de magasságuk / mélységük nem haladhatja meg az 5 mm-t.

Mindig figyeljen az anyag költségére. Önmagában a fürdőszobához használt mesterséges kőburkolat meglehetősen drága, ezért eléggé megfizethető anyagokat látni, ne lusta, hogy kérjen minőségi tanúsítványt az eladónak.

Majdnem minden gyártó adja ki őket, hogy hangsúlyozza a minőségi jellemzőit a kő. A tanúsítvány hiánya ellenkezőleg, bizalmatlanságot kell okoznia. Valószínűleg nem a legmagasabb minőségű anyagot próbálja eladni.

A mesterséges kőzet gondozásának néhány jellemzője. A falak és a padlóburkolat anyagai, valamint a munkalapok, a mosogatók és az olyan elemek, mint a fürdés a kő alatt:

 • ne használjon csiszolóanyagot a kő tisztítása során - jobb speciális puha mosószereket vásárolni;
 • Ne használjon kemény szivacsot és fém kefét;
 • Nem ajánlott a nehéz tárgyakat a felületre dobni - ez a zsetonok kialakulásához vezethet;
 • a mesterséges kő felületén nem ajánlott vágni;
 • A kőfürdő nagyon érzékeny a hirtelen hőmérsékletváltozásokra.

A kőfürdő fényűző és elegáns. Ügyeljen arra, hogy nézze meg a fotót, ahol a műanyagból készült fürdőszobai bútorokat bemutatják.

Díszítő mesterséges kő fürdőszoba

Egy pultot választanak a mesterséges kő fürdőszobájában egy mosdóval

A modern gyártók évente számos újítást kínálnak a lakás belső kialakításának. A gyártók minden fejlődése a szerkezetek és anyagok műszaki jellemzőinek javítására irányul. A fürdőszoba és a konyha mosogatója mesterséges kőből készült padlóburkolat nagy jelentőségű a vevők körében, annak ellenére, hogy viszonylag korábban megjelent a piacon.

Kiválasztási kritériumok

Fürdőszoba - magas páratartalmú szoba. A tabletta kiválasztása fontos, hogy fontolja meg ezt az árnyalatot. A kialakításnak tömörnek kell lennie, mivel a legtöbb esetben a fürdőszoba kis méretű.

Ezenkívül a terméknek korrózióálló bevonatnak kell lennie, amely különbözik a magas páratartalmú, kémiai és mechanikai igénybevétel ellen.

A modern fürdőszoba belseje és dimenziója nem a lábazatok használatát jelenti, nevezetesen a munkalapokat. Ez a termék kényelmes és hangulatos légkört teremt a szobában. A kő munkalap praktikus, többfunkciós és vonzó termék. Ennek a kialakításnak köszönhetően a fürdőszobai hely egyedi, egyedülálló megjelenést kölcsönöz, lehetővé teszi számodra, hogy hatalmas mennyiségű hasznos és szükséges tárgyat rendezzen.

Amikor kiválasztja a munkalapot, fontolja meg a mosogató modelljét. Az asztali mosogató beépítéséhez bármilyen anyagból készült formatervezés alkalmas. A süllyesztett mosogató szerelése egyszerűen vágható anyagokból készül. A legpraktikusabb és legkényelmesebb típusú munkalapok kombinálva a mosdóval.

Ez a modell kiváló pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek magukban foglalják:

 • könnyű és könnyű az ellátás;
 • esztétikai fellebbezés;
 • egyszerű termékek telepítése;
 • funkcionalitás.

faj

Kétféle mesterséges kő van: akril és agglomerált. Agglomerátumok előállításához kötőanyagként gránitot, márvány vagy kvarc-forgácsot és poliésztergyantát használnak. Ez az anyag nagy szilárdsággal rendelkezik, és könnyen eljuttatja a különböző mintákat. Az agglomerátumok bármilyen színben és árnyalatban festhetők. Különböző adalékanyagokat és összetevőket használó akril kő előállítására, mivel a fő anyag akrilgyantát használt.

Az akril kő jól más anyagokat utánozza, bármilyen formát ölt. Az akril kőből készült munkalapok könnyen illeszkednek a belső terembe. A színminták bármilyenek lehetnek. Az akril kőzetek számos előnnyel rendelkeznek az egyéb anyagokból készült polcokon.

előnyök

Ezek a minták meglehetősen rövid idő alatt nagy népszerűségnek örvendenek. A munkalapok megfelelnek az ügyfelek igényeinek és kívánságainak.

Az akril kőből készült modellek kiváló műszaki jellemzőkkel és előnyökkel rendelkeznek.

 • A modellek különböznek a megnövekedett tartósságtól, a mechanikai és kémiai hatásokkal szemben.
 • Nem érinti a napfény és a magas páratartalom. E tulajdonságok miatt a munkafelületek sokáig tartanak anélkül, hogy elvesztenék az eredeti színt.
 • Figyelemre méltó külső adattermékek. A mesterséges kőpadló tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába. A design kedvezően hangsúlyozza a stílust, és díszíti a szobát.