Legfontosabb > Tartozékok

Hidromasszázs kád: eszköz, fő és kiegészítő funkciók, előnyök

Sokan közülünk, a "jacuzzi" néven ismert pezsgőfürdő még mindig a luxus életmód egyik jellemzője.

Eközben ez a nézőpont, amely egy időben meglehetősen tisztességes, ma olyan sztereotípiává változik, amely nem felel meg a valóságnak, és végül összeomlik.

Az utolsó ütést egy szerény termék és egy költséghatár - egy hidromasszázs fürdő mat, megtapasztalta, amelyet most leírunk.

megjelenés

Amikor ezt a témát nézi, nem jelentkezik gazdagsággal és luxusalgalommal való egyesülés. A lágy polimerből készült termék valóban úgy néz ki, mint egy szőnyeg, lyukak az egyik oldalon és tapadókorongok a másik oldalon.

Lényegében azonban ez nem szőnyeg, hanem inkább egy kis matrac.

A méret kb. 1,2 x 0,4 m (különböző gyártók esetében plusz vagy mínusz néhány centiméter).

Annyira, hogy a szőnyeg egyszerűen befér a rendszeres fürdőbe.

Amellett, hogy a szőnyeg a dobozban van valami más:

 • kompresszor műanyag dobozban 220 V-os tápegységgel;
 • vízálló távirányító (nem minden modellen elérhető);
 • felfújható párna;
 • légtömlő.

A tápkábelt tartalmazza.

A hagyományos fürdőhöz hasonlóan a hidromasszázs anyagok különböző anyagokból készülnek - akril, acél vagy öntöttvas. Öntöttvas fürdő hidromasszázs - az előnyei és hátrányai az ilyen termékek részletesen.

A fürdőszoba tetején lévő tükrök mennyezetének jellemzői és költségei itt tekinthetők meg. A tükrözött mennyezetek anyagainak változatai.

A hidromasszázs kádok eszköze és a kiválasztási kritériumok leírása ebben az anyagban található.

Eszköz és funkciók

A működtetés elve rendkívül egyszerű: a kompresszor a kád aljára helyezett tömlőt behelyezi a szőnyegbe, és a szőnyeg eloszlik a lyukakon keresztül, és buborékok formájában jön ki a felhasználóhoz.

A termék alján szorosan rögzítik a tapadókorongok segítségével, így a felhasználó minden manőveréhez rögzítve marad.

A kompresszor kézi vezérlésével vagy a távirányító használatával megváltoztathatja a levegőellátás intenzitását. Így a hidromasszázs különböző módokon hajtható végre.

Nő, fürödni

Mint látható, az alapkonfigurációban a hidromasszázs szőnyeg teljesen biztonságos, hiszen az elektromos része - a kompresszor - ki van zárva a vízből, és egyáltalán nem érintkezik vele (a levegőellátó tömlő hossza 2 m).

előnyök

A szőnyeg masszírozó előnyei nyilvánvalóak:

 1. Nem mindenki tudja, hogy nem szükséges mosogatószereket használni a jacuzziban, mivel eltömítik a vékony fúvókacsatornákat. Így a tulajdonosnak rendszeres fürdővel kell rendelkeznie, kivéve, ha természetesen úgy döntött, hogy búcsút mond a szappan örökre. De a hidromasszázs szőnyeg tulajdonosának nem kell zavarba hoznia a fürdőszobát egészségügyi felszereléssel - egy egyszerű fürdő elegendő.
 2. A pihentető szimbólumhoz képest egy pezsgőfürdővel szemben díjmentesen lehet fizetni a hidromasszázsra abszolút minden felhasználó számára, függetlenül attól, hogy mennyire nagy a fürdőszobája.
 3. A szőnyeg, a jacuzzi felszerelésétől eltérően, nem kell hosszú ideig telepíteni - egyszerűen csak a fürdő aljára kell helyezni. Ennek megfelelően könnyen és gyorsan eltávolítható, ezután semmi sem zavarja a fürdőszobát a szokásos módon.
 4. Összecsukott formában a szőnyeg kevés helyet foglal el, így könnyedén el lehet vinni utazás közben. Meg kell azonban jegyezni, hogy a gyártók nem javasolják hasonló termékek használatát szállodákban, úszómedencékben és egyéb nyilvános helyeken.

A fő funkció mellett számos modell is végezhet továbbieket, amelyeket részletesen ismertetni kell.

További jellemzők

Tehát mi mást kérhet a hidromasszázs szőnyeg tulajdonosa? Ma ilyen lehetőségekkel rendelkező modellek készülnek:

 1. Fűtött víz. Javasoljuk, hogy egy lehetséges vevő különös figyelmet fordítson erre a funkcióra, még akkor is, ha hosszú távú szigetelt vagy öntöttvas fürdőt használ. Az a tény, hogy a szőnyegmasszázs működése során a víz, amelyen keresztül nagy mennyiségű levegő kerül szobahőmérsékleten, a szokásosnál sokkal gyorsabban lehűl. Az elektromos fűtés megakadályozza, hogy állandó melegvizet adagoljon.
 2. Aromaterápiás. Az a tény, hogy a szagok hatalmas szerepet játszanak a világnézetben, a tudósok sokáig bizonyították. A megfelelő íz kiválasztása nemcsak hangulatot emelhet, nyugodhat és elősegítheti a jó emésztést, de javíthatja a mentális aktivitást is. Ez a "pozitivizálás" legerőteljesebb eszköze a legteljesebb mértékben elérhetővé válik, ha az illóolajokhoz patronokat vásárol. Azok számára, akik allergiára hajlamosak, egyesek negatív hatást gyakorolhatnak. Az ilyen felhasználóknak először 1-2 csepp olajat kell felhúzniuk a könyökre, és ellenőrizniük kell, hogy van-e irritáció.
 3. Ozonizálás. Amint azt a név is jelzi, egy ilyen funkciójú masszírozó ózonot képes előállítani. Nagy mennyiségben ez a gáz mérgező, de mérsékelten teljesen ártalmatlan és a víz tisztítására szolgál.

Előny és kár

Először is, a hidromasszázs szőnyeg hatékony eszköz a mély relaxáció eléréséhez.

Mint ismeretes, a gyors életstílus és az állandó feszültségek által okozott belső feszültségek a modern civilizáció zúzódása, különösen a megalopolisok lakói számára.

Nem könnyű megszabadulni tőlük: még az alvás állapotában is feszültség marad.

A masszázs során azonban a test magától ellazul, végül régóta várt pihenést kap. Ugyanakkor a psziché is nyugszik, a depresszió és a krónikus fáradtság eltűnik. Az effektus fokozásához elengedhetetlen a pihentető önképzés.

Referenciaként. 30 - 40 perc teljes pihenés egy "üres" fejjel (nem gondolkodik semmi) helyett 2 - 3 óra alvás.

A kiváló minőségű relaxációs hidromasszázs kombinációja javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Ezenkívül ez az eljárás kellemes érzést ad, és ha a felhasználó bárhol fájdalmat érez, akkor kevésbé lesz észrevehető.

Vegye figyelembe a hidromasszázs előnyeit az alábbi betegségekben:

 • a belek meghibásodása;
 • az ödéma megjelenése a károsodott nyirok-vérkeringés és a vénás stádium következtében;
 • az ödéma sérülés utáni megjelenése;
 • a bőr flabbsága;
 • ízületi betegség;
 • különböző idegrendszeri betegségek;
 • álmatlanság.

A fürdőszőnyeg felszerelése

Nyilvánvaló azonban, hogy egyes betegségekben a hidromasszázs káros lehet. A komplex betegségben szenvedők számára jobb tanácsot kérni az orvostól a szőnyeg használatáról.

Az eljárást haladéktalanul el kell halasztani, ha:

 • jelenleg egy betegség súlyosbodása;
 • vannak fertőzés jelei;
 • vannak gyulladt területek a bőrön;
 • a felhasználó tuberkulózisban szenved;
 • vannak urolithiasis jelei;
 • vérzés vagy trombózis fordul elő;
 • a tumor a felhasználóban található (rosszindulatú és jóindulatú);
 • a magas nyomás folyamatosan fennmarad (harmadik fokú magas vérnyomás);

Használati útmutató

A szőnyegmasszázs használata rendkívül egyszerű:

 1. A fürdőben kis mennyiségű vizet kell öntenie.
 2. Ezután csatlakoztassa a levegőellátó tömlőt a szőnyegen.
 3. Most a terméket le kell fektetni az aljára, és enyhén nyomva kell lenyelni a levegőt a szívócsészékből. Ez rögzíti a matracot az alján.
 4. A fürdőt még kényelmesen meleg vízzel kell kitölteni, és a kezelőpanelen be kell állítania a masszázs időtartamát és módját. Az első eljárás időtartama 15 perc legyen, minden további időtartam fél óráig emelkedik.

Hol vásárolhatok?

A legolcsóbb fürdő szőnyeg rendelhető a gyártó honlapján, például a Medisana-tól. A Moszkvában kiadott árucikkek a "Maryina Roscha" és a "Dobryninskaya" metróállomások közelében találhatók (a pontos címeket a weboldalon feltüntetik).

Hasonló termékek számos online áruházban is megtalálhatók, például a "Promedic".

Azok, akik meg akarják érezni az árut, mielőtt megvásárolnák és megnéznék magukat, hogy milyen jóak, lehetnek például minden Telemag áruházban - itt a masszázsszőnyegek a legszélesebb körben kerülnek bemutatásra.

Szeretne többet megtudni a forró kádakról. Olvassa el a következő cikket. Fürdőkádok hidromasszázs - méretek, árak, terméktípusok.

A süllyesztett mennyezetre szerelt lámpatestek és az elektromos vezetékek beszerelése - olvassa el a következő cikkben.

A

Például a "Montiss WBS6230M" (a holland cég megrendelésével gyártott termék) a fűtés és az ozonáció függvényében 3,5 ezer rubel lesz.

A német "Medisana" kétféle változatban gyártott padlószőnyeg 6000 rubelt fog fizetni. (MBH modell 3 patron aromaterápia, 450 W) és 8000 rubel. (BBS modell 4 patronnal aromaterápiához és fűtött vízhez, 570 W).

Sokkal drágább szőnyegek vannak. A Novasan (Németország) termék ára 75 ezer rubel.

A lehetőségek a következők:

 • ozonáció és aromaterápiás funkciók;
 • 12 masszázs mód és 10 firmware;
 • vízmelegítés két üzemmódban (+ 34C és + 39C);
 • vannak fúvókák a helyi masszázsra;

A készletben van egy hőmérő és egy lábfürdő is.

Vélemények

Számos megjegyzés szerint egyetlen felhasználó sem sajnálja a vásárlást. Igaz, néhány ember óvatosnak tartja az olcsó kínai szőnyegek kezelését. A csomagolt kompresszor gyorsan meghibásodik, és maga a szőnyeg egy alacsony minőségű polimerből készül, amely mérgező anyagokat bocsát ki (erre erős kémiai szag van).

Gyógyfürdő szőnyegek

Ma sokan adnak munkát az idejük jelentős részében. Ennek eredményeképpen fáradtság, kényelmetlenség és fájdalom jelentkezik a testben. Ezt különböző módon megoldhatja. Az egyikük belép egy professzionális gyógyfürdőbe, ami nem mindig az idő és a pénz. Alternatív megoldásként hidromasszázs szőnyeget vásárolhat a fürdőben, kiváló megoldást nyújt a problémára, és segít az életerő és a jó közérzet helyreállításában.

A fő előnyök közé tartoznak a következők:

 • Ergonómia. A vászon nagyon könnyű összecsukni és csomagolni, ha szükséges. Ugyanakkor a tulajdonságok károsodása vagy elvesztése teljesen kizárt;
 • Sokoldalúságát. A termék mérete nem nagy, amely lehetővé teszi bármilyen fürdőben történő felhasználását;
 • Az a képesség, hogy a bőr jó állapotban maradjon. A szív és az erek munkájának fokozása, a keringési rendszer javítása;
 • Lehetőség egy jacuzzi létrehozására egy közönséges fürdőben. Ezt a vászon egyedülálló tulajdonságai révén érik el;
 • Az aromaterápia használata. Jó hatással lesz az idegrendszerre, valamint elősegíti a jó álmokat.

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy hidromasszázs fürdő mat, akkor válassza azt helyesen. Az első dolog, amely figyelembe veszi - a készülék erejét. Minden személy számára egyedi. Otthoni használatra alkalmas termékek és kis teljesítmény. Ha több családtagnak napi munkáját tervezi, előnyben részesítse a megfelelő teljesítményt. Ezenkívül a fejhez, a fűtési rendszerhez és az illóolajokhoz készült patronok is megtalálhatóak a készletben. Mindez az alkalmazást kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi.

Ha nem tudja, mit szeretne, akkor kiválaszthatja cégünk hidromasszázs szőnyegét. Kiváló minőségű, német összeszerelés, három év garancia, megfelelő hatékonyság és hatékonyság. Számukra a fürdőzés valóban örömet jelent. Ez mindig jól érezheti magát és élvezheti az életet.

Whirlpool fürdő szőnyeg

A szervezet nagymértékben élvezheti az olyan eljárásokat, mint a hidromasszázs. A városi lakosztályok jacuzzival történő felszerelése örömet jelent, amely nem mindenki számára elérhető. Elvégre elég drága felszereléssel kell dolgoznia, és javítások során valószínűleg teljesen megváltoztatnia kell a fürdőt.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg, amelynek áttekintését honlapunkon közzétettük, megoldja ezt a problémát. Az ilyen adaptáció minden bizonnyal vonzó lesz azok számára, akik a hidromasszázs minden előnyét meg akarják venni, anélkül, hogy komoly többletköltségeket igényelnének. Költsége jóval alacsonyabb, mint bármely hidromasszázsfürdő, így a szőnyeg nem jelent különleges követelményeket a működéshez.

Ez a szőnyeg gyakorlatilag semmi köze a szokásos hasonló modellekhez. A fő különbség az eredeti eszköz. A teljes masszírozó funkciójának ellátása. Továbbá megpróbáljuk részletesebben megmondani, hogy mi ez az építmény, és milyen főbb jellemzői.

Mi a terv

Ez a design nagyon érdekes a megjelenés szempontjából. A pezsgőfürdőben található hidromasszázs szőnyeg különböző formákban, színekben és méretekben kapható. Tipikusan a szélesség négy tucat cm-en belül van, és a hossza nem haladja meg az 1,2 métert.

Az eszköz jellemzőiről és jellemzőiről

Maga a termék általában több összetevőből áll:

 1. Kompresszor távirányítóval.
 2. Levegőtömlő.
 3. Kényelmes felfújható párna.

Minden modell lehetővé teszi, hogy többféle üzemmód közül választhat. A magas rugalmasságú hipoallergén gumi nagyon tartós anyag, amelyet párnák készítésére használnak. De jobb lenne különleges matracnak nevezni. A különleges tapadókorongok, a csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező bevonatok a lehető legbiztonságosabbá teszik a tervezést. Ennek következtében a szőnyeg szorosan rögzítve van a fürdő alján.

Ami a kompresszort illeti, úgy néz ki, mint egy kis méretű műanyag doboz. A hagyományos tápegység 240-220 V-os fogyasztását feltételezi. A rendszeres akkumulátorok elegendőek a távirányító tápellátásához. A konzol hatása 7 métert tesz ki. A kompresszor és a vezeték összekötésére egy speciális tömlőt használnak. A tömlő magassága nem haladja meg a két métert.

A design nagyon erős motor, de a zaj a munkahelyen szinte nem jelenik meg. Csak egy egységes zümmögés látható, nagyon sima. Hallani lehet még szép is.

A szükséges masszázs intenzitása segít a legmegfelelőbb működési mód kiválasztásában:

Minden üzemmódban a masszírozó belsejében lévő időzítő egy adott időre van beállítva. Az átlagos munkamenet egy negyed óra, fél óra. Egyes modellek folyamatosan üzemelnek egy órán keresztül. De ez egy ritka lehetőség, és a fürdők tulajdonosa maguk nem hajlandóak egy órát tölteni az ilyen eljárásokban, bár sok örömet okoznak. Több ülés között meg kell szakítani a készülék működését, legalább tíz percet.

Mit lehet mondani az előnyökről?

Kezdetben az ilyen eszközöket megfizethetőbb alternatívákként adták ki azok számára, akik nem akarnak egy teljes körű fürdőt, amely támogatja a hidromasszázst.

De ebben az esetben sok előnye van:

 1. A szőnyeg könnyen fejlődik. Ennek eredményeként elengedhetetlen társává válhat azok számára, akik gyakran utaznak. De jobb, ha nem használják ezeket az eszközöket nyilvános helyeken, csak egyéni használatra alkalmasak.
 2. A szőnyegen belül van egy rendszer, amely felelős a víz további melegítéséért. Ez megkönnyíti a kívánt hőmérsékleti szint fenntartását.
 3. Maga a távirányító teljesen védett a nedvességtől. Nincs szükség arra, hogy szükség esetén megváltoztassa a módot.
 4. Alkalmas bármilyen fürdőszobára, a mérettől függetlenül.
 5. A szopók lehetővé teszik, hogy a szőnyeget olyan helyen helyezze el, ahol a lehető legkényelmesebb módon működik.

Mi a helyzet a további jellemzőkkel?

Magának a terméknek a költsége gyakran függ a teljes számától. Talán néhány további lehetőségre soha nem lesz szükség, de ezek közül néhány nagyon szép kiegészítővé válik az alapvető működési módokhoz:

 1. Ózonterápia. Magában foglalja az emberi test terápiás hatásainak végrehajtását. Megváltoztatja az immunstimuláló, baktericid és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatást.
 2. Aromaterápiás. Nem minden modellben biztosított. Ebben az esetben kis méretű tartályok helyezkednek el a szerkezet belsejében, ahol minden felhasználó hozzáadhat kis mennyiségű aromás olajat. Az aroma az eljárás során továbbra is fennáll. Bizonyos esetekben az illóolajokat külön vásárolják meg, néha maguk a szőnyeg mellett ajándékok is. A legfontosabb az, hogy előzetesen ellenőrizzük, ha a család bármely tagja allergiás reakciót mutat az ilyen összetételű anyagokkal.
 3. További vízmelegítés. Amikor hidromasszázs történik, a folyadék folyamatosan mozog a fürdőben. Ezért ütközik az alacsonyabb hőmérsékletű levegővel. Annak érdekében, hogy fenntartsa a jacuzzi hatását anélkül, hogy ezt az opciót választotta, állandóan forró vizet kell adnia. A fűtési funkció lehetővé teszi a szőnyeg számára a kívánt szint fenntartását. Most könnyebb csak pihenni, nem gondolkodni semmit.

A szőnyeget több árt vagy hasznot hoz

Korlátozások vannak az ilyen struktúrák működésében. A szőnyegek mind gyermekek, mind felnőttek számára alkalmasak. De az egészség állapota bizonyos korlátozásokat okozhat ebben az esetben.

Az alábbi betegségekkel a szőnyeg használható, de nagyon óvatosan:

 • amikor a légzőszervi megbetegedések rosszabbodnak;
 • ha gombás, purulens bőrbetegségek vannak;
 • terhes nők;
 • ha vannak problémák a hasnyálmirigyben;
 • amikor a máj beteg;
 • ha szívbetegsége van;
 • akiknek vannak mentális problémái.

Ha van legalább egy jelzett probléma, tanácsos konzultálnia az orvosával a vásárlás előtt.

De a legtöbb esetben a hidromasszázs funkciójú szőnyegek nagyon hasznosak.

Ez a legjobb módja az idegek megnyugtatásának, a munkanap után pihenni és gyógyulni. Az akvizíció különösen hasznos lesz azok számára, akik folyamatosan ideges feszültségen vagy depresszióban szenvednek.

Az ilyen szőnyegek hasznosak azok számára, akik el akarnak felejteni a narancsbőt, hogy megbirkózzanak a túlsúlygal. A készülék segít a kívánt rugalmassági szint fenntartásában, hogy a megfelelő hangon tartsa azt. A szőnyegeknek köszönhetően gyengéden megszabadulhat a halott sejtektől, a bőr egyre jobban megfeszül.

Ha valaki gondot okoz a hajók és az ízületek tekintetében, a szőnyeg vásárlása is racionális megoldás. A szív- és érrendszer rendellenes lesz, a vérkeringés javulni fog.

Ezen kívül a sportolók a termék segítségével könnyedén enyhítik az izomfáradtságot az elhúzódó edzések után, gyorsan lazítanak.

Vannak olyan funkciók a működés során?

Nincs semmi nehéz. A használat megkezdéséhez elég, ha a szőnyeget a fürdőszobába helyezzük a megfelelő helyen. Különösen azt kell biztosítani, hogy a szopók az aljára tapadjanak. Ezután csak a megfelelő mennyiségű folyadék gyűjtése marad. Hőmérsékleti mutatóinak a szokásosnál valamivel magasabbnak kell lenniük.

A távvezérlő segítségével beállíthatja az aktuális igényeknek megfelelő üzemmódot. Folytathatja az eljárást.

A forró kád nem teszi lehetővé különleges tisztítószerek használatát az eljárás során. Csak pihenjen, hogy a buborékok elkezdjenek fellépni. Az ilyen szőnyeg fő előnye, hogy lehetővé teszi, hogy szinte azonnal ellazítsa az egész testet. Jobb, ha nem váltasz többször egymás között a különböző módok között, akkor csak nyugodj meg.

Ha elérni kívánja a maximális eredményt - a vízkezelési eljárások befejezése után ajánlott speciális kozmetikumokat használni, csak a legproblémásabb helyekre kell alkalmazni.

Végül is a fürdést követően a bőr teljesen kinyílt, minden pórusának terápiás hatása lesz. Emiatt a hatóanyagok gyorsabban behatolnak. Most minden eszköz a cellulitellel hatékonyabbá válik. Ugyanezek a lépések lehetnek az emberek, akik megpróbálják lefogyni.

De a szőnyegek hatása a hidromasszázs előnye és teljesen egészséges vásárlók. Nem kell sok pénzt költenie ahhoz, hogy hozzáférhessen a vízkezelés minden modern lehetőségéhez. Mindig megtalálható egy alternatív megoldás, amely költségesebb áron. És nem kevésbé előnyösek, mint például egy teljes körű fürdő, amely ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik.

Whirlpool Bath Mat - Sikeres Jacuzzi csere

Azok, akik ellátogattak a termálforrásokba, lelkesen beszélnek mágikus hatásukról a testre - mindkettő kellemes és nagyon hasznos. Ahhoz, hogy élvezhesse ezt a hatást a városi környezetben, a szalonok külön melegvizes káddal voltak felszerelve. Mindazonáltal ma és otthon is el lehet kényeztetni magát hasonló eljárással, külön költségek nélkül. A csodálatos szőnyeg (amit hidromasszázsnak neveznek) egy elektromos motorral és egy vezérlőpanellel segít. Nem rosszabb, mint egy pezsgőfürdő. Hidd el, ez a tartozék a fürdőszobádat igényli.

Termékjellemzők

Tehát ez az eszköz a következőkből áll:

 • A téglalap alakú kendő nedvességálló anyagból készült, különálló rekeszekbe osztva. A szőnyeg alsó része tapadókorongokkal van ellátva, a felső pedig csúszásgátló hatással rendelkezik.
 • Elektromos kompresszor, amely levegőt kényszerít és képes az áramellátásra. Van benne egy sisak is. Csatlakozik egy szőnyegen, speciális hullámos tömlővel.
 • Távirányító, amely lehetővé teszi a készülék kényelmesen vezérlését.
 • Ergonómikus alakú felfújható gumi párna a nyak alatt, a nagyobb kényelem érdekében.

Ezenkívül további jellemzők is lehetnek (növelve a termék költségét). Például a víz melegítésére, egy speciális patron az aromás olajok (amely lehetővé teszi a hidromasszázs aromaterápiás eljárással), egy eszköz a levegő ozonizálásához.

Ha egy ilyen téma előnyeiről beszélünk, akkor nyilvánvaló. Egy ilyen masszázs és a bőr öregedése megakadályozza és javítja az alvást, és hozzájárul a szív normalizálásához (valamint a keringési rendszerhez). Ózon jelenlétében antibakteriális hatás jelentkezik, és ha van patron az aromás olajok számára, akkor használhatja az aromaterápia lehetőségét. Ezután az idegek megnyugodnak, és az alvás még erősebbé válik.

Egy másik kétségtelen előnyt jelent egy jó hangulat egy kellemes eljárás után, burkoló és puha, mint egy pezsgőfürdőben. Nos, és a tulajdonosok hiányosságai szerint csak egy kis zaj a munkahelyen - valójában kompresszor van a tervezésben. Azonban nem túl hangos, semmiképpen sem haladja meg a megengedett decibeleket.

Részletesebben a hidromasszázs fürdőszőnyeg előnyeiről és hátrányairól szól a következő videó:

A helyes fürdőfürdő szőnyeg kiválasztása

Annak érdekében, hogy megfelelően és régóta szolgáljon, figyeljen a minőségére. Jobb a megvásárolt vállalatok termékeinek megvásárlása, a hamisítványok figyelembevételével (amelyek nem ritkák a mai piacon). Tehát nem lenne helyénvaló kérni az eladónak egy igazolást.

És itt van néhány tipp a választáshoz:

 • Gondosan nézze meg a szőnyeget - nem lehetnek látható hibák és egyenetlen szélek kívülről. Az érintésre az anyagnak puha és rugalmas legyen.
 • Ellenőrizzük, mennyire jól működnek a kompresszor és a konzol gombjai, külsőleg vizsgálják.
 • Kívánatos, hogy az orosz nyelvű tanfolyam létezik.
 • A készülék teljesítménye nem lehet túl magas (általában nem nagyobb, mint 700 watt). Ellenkező esetben a technológiát nem tartották tiszteletben, és az eszköz megvásárlása veszélyes.
 • A fűtési lehetőség megléte kívánatos (a levegőbuborékok hozzájárulnak a víz gyors hűtéséhez), a fennmaradó kiegészítő funkciók a saját belátása szerint.

Ne feledje, hogy ezek a termékek csak otthoni fürdőkhöz készültek! A medencékhez nem használható.

Hidromasszázs szőnyeg Emoa

Népszerű modellek és gyártók

Medisana - német minőség, három év garancia

Ez a német cég gyártja a legnépszerűbb termékeket. Csak két modellje van, amelyek 1,2-es, 0,36 m-es mérettel rendelkeznek, különböző szintű funkcionalitással (és árral). Mindkettő kényelmes távirányítóval működik, nagyon alacsony zajszint és kiváló minőségű. 2,4 m hosszú tömlővel és 2,2 méter hosszú elektromos vezetékkel rendelkezik. Tovább - részletesen minden eszközről.

A Medisana fürdőszoba "MBH" 450 wattos kapacitású hidromasszázs szőnyegének modellje 6 ezer rubel áron vásárolható meg. Ő:

 • Az automatikus kikapcsolás időzítője 20 perc múlva van.
 • Az aromaterápia három patron.
 • A masszázs a kompresszor teljesítményének három szintjén zajlik.

A "BBS" modell, amelynek kapacitása 570 watt, valamivel több mint 8 ezer rubel. Az alábbi lehetőségekkel van felszerelve:

 • 30, 20 vagy 10 perc időzítő beállítása.
 • Automatikus kikapcsolás fél óra után.
 • Négy patron az aromás olajokhoz.
 • A víz fűtési lehetősége.

Részletesebben a "BBS" hidromasszázs szőnyegről szól a következő videó:

Költségvetési lehetőség a levegő ozonáció lehetőségével

A MONTISS WBS6230M modellt Hollandiában kérik Kínában. Költsége 3,5 ezer rubel, három teljesítményszint (legfeljebb 700 watt), a víz és az ozonát levegőjét melegítheti. A szőnyeg mérete 0,37 méterrel 1,05 méter (kissé hosszabb, mint a fent leírt modellek). De a zajszint magasabb.

Fotó egy hidromasszázs szőnyegen egy pezsgőfürdőben

Novasan - egy teljes többfunkciós megoldás

Ez szigorúan szólva nem csak szőnyeg, hanem teljes rendszer a hidromasszázs számára. Igaz, kedves - körülbelül 75 ezer rubel. A német márka Novasan létrehozott egy csoda gépet, amely lehetővé teszi számodra, hogy sok dolgot csinálj:

 • A víz ózonmentesítésével tisztítható.
 • Aerohidromasszázs gyártása tizenkét üzemmódban, tíz meglévő firmware-sel. Hét közülük ózon.
 • Hagyja a vízhőmérsékletet (34-35 fok) vagy melegebbé (38-39 fokos).
 • Alternatív masszázs pihenéssel négy változatban.
 • Végezzen részleges masszázst, amelyhez speciális tippek találhatók.
 • Inhaláljon, masszírozzon végtagokat (a készletben lévő fürdővel).

A készülék teljesítménye 490 és 1300 watt között változik. Fel van szerelve egy kényelmes párna a fej alatt, egy hőmérő, és egy rács befecskendező lyukakkal.

Ezután meghívjuk Önt, hogy nézze meg a hidromasszázs szőnyegek értékelését a fürdőben.

Hidromasszázs szőnyeg Jacuzzi SPA AIR COMFORT SH-AS11

Vélemények

MONTISS WBS6230M

Összegyűjtve a második felét a vakáción, sokan terveztek az út során, de ő átesett. Aztán úgy döntöttem, hogy kényeztetem magam, anélkül, hogy elindulnék, feliratkoznék egy hidromasszázsra. Nagyszerű, de drága. Átverés az interneten, megtalálta ezt a modellt és megvásárolta. Most van egy igazi spa-szalon a fürdőszobámban. Tetszik. Minden kényelmesen elvégezhető - távcsövek, távoli, a készüléket a falra akasztani. Egy évig panasz nélkül dolgozik.

Nem is olyan régen vásároltuk ezt a készüléket - az akció örült nekem és férjemnek. Talán jobb, mint egy pezsgőfürdő. Külön örömét a hároméves fiú. Kedves ár egy nagy plusz. Csak itt a fürdőszoba nem túl jól csatlakozik, és még mindig elég hangos. Azonban kevesebb energiával, csendesebb.

A következő videó áttekintést nyújt egy olyan találmányról, mint a MONTISS WBS6230M hidromasszázs szőnyeg:

Medisana BBS

Vettem ezt a dolgot a feleségemnek az utolsó születésnapomra. Nagyon örült neki. Gyakran használják, különösen, hogy szereti az aromaolajok hozzáadásának képességét. Őszintén szólva, néha kedvelem magam is - nagyszerű érzelmeket. És segít a vérkeringésben. Ajánlom!

Vettem egy modellt magamnak, anélkül, hogy egy perccel később megbánnám. Úgy érzem most, mint a "gyöngyház" eljárások után a szanatóriumban. Rendkívüli kellemes érzés. Az álom javult, nagyobb az optimizmus, valami frissítést érzek.

Hidromasszázs fürdőmedence Medisana BBS

Hidromasszázs szőnyeg - kellemes kiegészítés a fürdőhöz

Valószínűleg nincs olyan személy, aki nem álmodott volna otthoni pezsgőfürdőről. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust. A költségek meglehetősen magasak. De van egy költségvetés és kompakt megoldás - hidromasszázs fürdőszőnyeg. Ez a cikk tárgyalja ezt a készüléket és hogyan használható.

megjelenés

Külsőleg a hidromasszázs matrac meglehetősen érdekes kialakítás. A padlószőnyegek mérete, színe és alakja változó lehet, de a legtöbb esetben hosszúkás négyszög alakú és szabványos méretű fürdőbe illeszkedik. A szabványos hidromasszázs szőnyeg hossza 1,2 m, szélessége pedig kb. 40 cm.

Eszköz és funkciók

Egy kényelmes felfújható párnával, egy légtömlõvel és egy kompresszorral rendelkezik, melynek kezelõpanelét és számos üzemmódját választják. A felfújható párna vagy matrac, ahogy helyesebb lenne felhívni, tartós, rugalmas és hipoallergén gumiból készült. Ez a készülék nem traumatikus, hiszen az alja speciális, csúszásmentes bevonattal és tapadókorongokkal rendelkezik, amelyek szorosan rögzítik a szőnyeget a kád aljára.

A kompresszor egy kis műanyag doboz, 220-240 voltos tápegységgel. A távvezérlő hagyományos elemekkel történő táplálásához. A távvezérlő hatótávolsága eléri a 7 métert. A kompresszor közvetlenül a huzalhoz van csatlakoztatva egy tömlővel, amelynek hossza általában több mint két méter. Annak ellenére, hogy elég nagy teljesítményű motor van jelen, a pezsgőfürdő minimális zajt hoz létre, csak egy sima dimenziós zümmögést, amely nyugtató a füléhez.

A masszázs intenzitásától függően mindig kiválaszthatja az egyik javasolt módot: könnyű, erőteljes vagy változó üzemmód, valamint a fürdőzés időtartamának beállítása. Ehhez a hidromasszázs berendezés beépített időzítőt tartalmaz. Átlagosan egy munkamenet 15-30 percig tart. Egyes modellekben a hidromasszázs ülés időtartama legfeljebb 60 perc, de ez ritka, hiszen néhány ember hajlandó egy egész órán át buborékos fürdőben feküdni. Az eszközön belüli szünetnek legalább 10 percnek kell lennie.

előnyök

Annak ellenére, hogy a készülék eredetileg olcsóbb alternatívát jelentett a beépített hidromasszázs funkcióval rendelkező masszív fürdőszobákhoz képest, számos vitathatatlan előnye van azokhoz képest:

 • a szőnyeg kényelmes és egyszerűen használható minden méretű fürdőszobában;
 • nem kell javítani vagy átrendeződni a fürdőszobában;
 • a szopókák jelenléte miatt elhelyezhető, ahol a legkényelmesebben használhatja;
 • A távvezérlő a nedvesség behatolás elleni védelemmel lehetővé teszi, hogy ne kapcsolja át a működési módokat semmilyen helyzetből. A kapcsolókészüléknek nem kell kifejezetten elérnie a buborékok intenzitásának beállítását;
 • a fürdőben lévő víz mindig meleg lesz a beépített vízmelegítő rendszernek köszönhetően, amely állandó hőmérsékletet biztosít;
 • a szőnyeg könnyedén összecsukható, feltekerhető és magával viheti, amikor elmozdul vagy utazik. Ugyanakkor emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen hidromasszázs szőnyegek csak egyéni használatra alkalmasak és nem használhatók úszómedencékben, szaunákban stb.

További jellemzők

Vásárlásakor figyeljen a matrica funkcióira. Néha fel van szerelve néhány szép lehetőséggel.

A használatban lévő hidromasszázs szőnyeg típusától függően a következő kiegészítő funkciók is rendelkezésre állhatnak:

 • Vízmelegítő funkció. Mivel a víz folyamatos mozgásban van a hidromasszázs alatt és a levegő áthalad rajta, amelynek h mérséklete kisebb, mint a víz hőmérséklete, állandóan forró vizet kell a fürdõbe forrasztani, hogy megõrizze a jakuzzi hatását. A fűtővíz funkciójával pihenhet és élvezheti az eljárást, mivel maga a szőnyeg automatikusan megtartja a kívánt hőmérsékletet.
 • Aromaterápiát néhány modell hidromasszázs szőnyegben biztosít. A tervezés során speciális tartályokat biztosítanak, amelyekben kis mennyiségű aromás olajat öntünk, és az egész eljárás során lehetőségünk nyílik élvezni a csodálatos aromákat. Néhány szőnyeg esetén ajándékba illóolajkészletet adnak, és egyesek számára külön kell megvásárolni őket. Az olajok használata kedvező hatással van a pszichére és a légzőrendszerre. De óvatosan kell eljárni, ha hajlamos az allergiára. Az eljárást megelőzően hajtson végre egy kis próbát - csepegjen egy kis aromaolajat a könyökös kanyarban és várjon, ez nem okoz allergiás reakciót. Ha nem, használja ezt az olajat a fürdőzési folyamatban.
 • Ózonterápia - köszönhetően az emberi test terápiás fertőtlenítő hatásának. Az ózonterápia érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő, baktericid és immunstimuláló hatású.

Előny és kár

Korlátozások nincsenek a fürdőfürdő használatához. Használható mind gyermekek, mind felnőttek számára. Az egészséggel kapcsolatos okokból azonban kevés az ellenjavallat.

A hidromasszázs használata az alábbiakkal történik:

 • súlyos mentális zavarok;
 • szívbetegség;
 • beteg máj;
 • egy pancreas beteg;
 • terhes nők;
 • gombaölő és gombás bőrbetegségben szenvedők;
 • az akut légzőszervi megbetegedések súlyosbodása során.

A fenti esetekben, mielőtt megvásárol egy hidromasszázs szőnyeget, először konzultáljon orvosával.

Ezenkívül a legtöbb ember számára a hidromasszázs szőnyeg folyamatos előnyökkel jár.

 • Segít a nehéz napi munka után kikapcsolni, megfiatalítani és nyugtatni az idegeket. Hasznos azok számára, akik depresszióban szenvednek, vagy folyamatosan idegi feszültségben vannak.
 • A szőnyeg hasznos lesz azok számára, akik figyelik az alakjukat, és meg akarják szabadulni a narancsbőről. A hidromasszázs fürdők segítenek javítani a bőr tónusát és rugalmasságát, láthatóan meghúzva és gyengéden fénytelenítik a nem kívánt halott sejteket.
 • A hidromasszázs szőnyegek is hasznosak azok számára, akiknek problémái vannak az erekben és az ízületekben. Ez a masszázs javítja a vérkeringést és hozzájárul a szívműködés normalizálásához.
 • Hasznos lehet a hidromasszázs hatása és a sportolók hatása, mivel tökéletesen segít a mentális fáradtság kiküszöbölésében az izmok után.

Használati útmutató

Tevékenységek sorrendje:

 1. Helyezze a szőnyeget közvetlenül a fürdőbe, és erősen nyomja lefelé úgy, hogy a tapadókorongok tapadjanak.
 2. Szükséges a szükséges mennyiségű víz összegyűjtése. A vízhőmérsékletnek valamivel magasabbnak kell lennie, mint amit szoktál, de nem túl forró.
 3. A távvezérlõ használatával meg kell adni a kívánt mûködési módot, és csak utána lehet közvetlenül eljárni.

A forró kád használata közben ne használjon semmilyen mosószert. Csak pihenni kell és érzed több millió buborék hatását. Előnye elsősorban abban rejlik, hogy pihenést biztosít az egész szervezetnek. Ezért mindig ne fusson és ne kapcsolja át az üzemmódokat, és maximális hatást kíván elérni. Jobb pihenni.

Azok számára, akik a hidromasszázs hatást a testsúlycsökkentés és a testformálás érdekében szeretnék használni, azt javasoljuk, hogy egy speciális krémet vagy olajat alkalmazzon anti-cellulit hatással a problémás területekre fürdés után. Mivel a bőrt jól lezárják és felmelegítik, és a pórusok nyitva vannak, a hatóanyag ezen a krémen gyorsabban áthatol, és az anticellulitikus eljárások hatása gyorsabban észrevehető.

Hot tub fürdõszőnyegek

 • A vízhőmérséklet fenntartása
 • vibrotherapeutics
 • Hidromasszázs
 • 3 cserélhető fúvóka
 • Mérete 42 * 36 * 17 cm
 • vibrotherapeutics
 • Hidromasszázs
 • Intenzív masszázs reflex zónák
 • Vízfűtés szabályozó
 • Levehető görgők lábmasszázshoz
 • Alvóidőzítő 20-30-40-50-60 percig
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Méretek: 39x24x46 cm
 • Súly: 4 kg
 • Teljesítmény: 390 watt
 • Tápellátás: 220-240V / 50Hz
 • 2 féle masszázs.
 • 16 beépített mágnes.
 • Súly 2 kg.
 • Mérete 18 * 39 * 40 cm
 • 3 intenzitás.
 • A távirányító jelenléte.
 • Szerelje fel a kád alját tapadókorongokkal.
 • Különböző fürdőméretekhez alkalmas.
 • A méret 36 * 120 cm


 • Hőmérséklet-karbantartás
 • Hidromasszázs
 • vibrotherapeutics
 • Cél: Pihenés
 • A masszázs típusa: hidromasszázs
 • Alkalmazási terület: lábak
 • Tápellátás típusa: AC 220V
 • Csomagolási méret (LxWxH), cm: 43 x 41 x 11
 • Szállítási súly: 2165
 • Beépített szivattyú
 • Bubble masszázs
 • Vibráló masszázs
 • Mágneses terápia
 • 4 külön görgős görgő a lábmasszázshoz
 • 2 pedikűr tipp
 • Étel: 220 V-os hálózatból
 • Teljesítmény: 50 W
 • Méretek: 440 x 350 x 200 mm
 • Súly: 1,6 kg
 • Gumi lábak a vibráció csökkentésére.
 • Visor a fröccsenő anyagok ellen.

140 V

 • Méretek: 41x38x17 cm
 • Súly: 3,2 kg
  • Három cserélhető fúvóka.
  • Ecsetfejet
  • Nozzle-habkő.
  • Masszázsfej.
  • 4 integrált mágnes.
  • Víz nélküli használhatóság.
  • 8 infravörös emitter.
  • Vibráló masszázs.
  • Buborékos masszázs.
  • A gyógynövények és sók használatának lehetősége.
  • Az LCD kijelző jelenléte.
  • Időzítő - 20-60 perc.
  • Elektronikus szabályozás t ° - 35, 38, 42, 45, 48 ° С.
  • Tápegység:

  220V, 50Hz

 • Súly: 5,2 kg.
 • Méret (LxSxH): 49x39x26 cm
  • Megszünteti az izomfeszültséget
  • Enyhíti a fáradtságot és fájdalmat a lábakban
  • Megszünteti a nehézségeket a lábakban és az ödémában
  • Normalizálja a vérkeringést
  • Melegíti a lábát
  • Növeli az immunitást
  • Csökkenti a stresszt
  • Javítja a koncentrációt
  • Térfogat: 3.3 L
  • Teljesítmény: 140 W
  • Feszültség: 220-240 V, 50-60 Hz
  • Méretek: 42x40x18 cm
  • Súly 2,2 kg

  Hot tub fürdõszőnyegek

  9 éves siker
  munka

  Vezető márkák
  a területen
  egészségügyi termékek

  Szállítás másnap Moszkvában és Szentpéterváron

  Több mint 600 pont
  volt

  Adjon nekik
  Oroszország lényege!

  Fizetés kényelmes
  valamilyen módon

  Készpénz
  áruk fogadására,
  kártyák, e-mail kifizetések, transzferek

  Hidromasszázs szőnyegek

  Hidromasszázs mat Medisana MBH

  Hidromasszázs mat Medisana BBS

  A hidromasszázs fürdő szőnyegeket úgy tervezték, hogy lazítsák az egész testet. A hidromasszázs szőnyegek költségvetési lehetőségeket kínálnak egy jacuzzi számára, megelőző és terápiás torzítással. A szőnyeg egy téglalap alakú párna, ahol a rekeszek egyenletesen oszlanak el a felszínén. A szőnyeg a hátoldalon van, a vízbe való rögzítéshez, a fürdőszobába. A Medisan hidromasszázs szőnyege különleges anyagból készült, kellemes tapintású. A Medissan hidromasszázs szőnyegek több funkcióval rendelkeznek, amelyeket a távvezérlő szabályoz, vagy a felületén található gombokkal lehet beállítani.

  A hidromasszázs szőnyeg kizárólag háztartási használatra készült, és csak a fürdő számára. Használatakor a szőnyeg minden szempontból javítja a jólétet, mivel a hatás az egész testen egyidejűleg jelenik meg rezgések és impulzusok révén. Élvezni fogja az egész test kiváló és nyugtató hidromasszázsát.

  Bármilyen hidromasszázs szőnyeg használható különböző fürdőkhöz, még ültetve is. Nagyon műanyag, csak kanyarodik anélkül, hogy elvesztené a szükséges és fontos tulajdonságokat. Az is egyszerű, hogy hidromasszázs kádat használjon, elegendő fürdőszobába helyezni, beállítani a szükséges módot és bekapcsolni a matrachoz rögzített készüléket egy hullámos tömlővel. Az eszköz védett a nedvességtől, földelt, bár elektromos árammal, biztonságos, ha követni fogja a világos utasításokat.

  A Medisan hidromasszázs szőnyegének számos beállítási módja van, beleértve a három sebességgel történő légáramlást, a buborékokat, amelyek egy bizonyos jacuzzi hatással bírnak, beleértve a fűtött levegőt, az ozonációt, valamint a változó modulációjú jeleket. Kiválaszthatja magának a legjobb lehetőséget.

  Hidromasszázs mat Medisana MBH

  A termékről

  Minden családban pezsgőfürdő áll rendelkezésre!

  A hidromasszázs szőnyeg a fürdőszobádat a valódi hidroboxokká változtatja!

  Álmodott azzal, hogy fürdőt vásárolt masszázs funkcióval? Nem szükséges nagy mennyiségű pénzt eldobni, olcsóbb és bölcsesebb egy német gyártótól származó Medisana MBH hidromasszázs szőnyeget vásárolni. Az otthoni hidromasszázs vásárlásának előnyei nyilvánvalóak:

  • A szőnyeg bármilyen típusú és bármilyen anyagfürdő számára alkalmas
  • A buborékok erejét és a teljesítményt a távvezérlő vezérli
  • A szőnyeg funkciója a puha vízmelegítés: az egész test melegbuborék-masszáját kapja!
  • A hidromasszázs szőnyeg biztonságos - buborékok képződnek a levegőnek a tömlőn keresztül történő bejuttatásával. Ne habozzon fürödni a gyerekeket!
  • Mi lehet jobb, mint egy millió buborék, amely masszírozza a testedet? Valódi öröm

  A hidromasszázs nemcsak kellemes, hanem hasznos is. Ajánlott cellulit és stretch marks megelőzésére, helyreállító és relaxáló masszázsra. Az izomfájdalom enyhítésére, hátfájás, a scapula és a nyak alatt. A hidromasszázs stimulálja a természetes kollagén termelést és kedvező hatással van a belső szervekre. 10 perc a buborékfürdőben a nyak alatt eltávolítja a munkából való kilövést követően a legrettenetesebb fáradtságot és zsibbadást is az izmokban! A hidromasszázs mindenkit szeret!

  • Masszírozó típusa: hidromasszázs szőnyeg
  • Terjedelem: nyak, váll, fej, láb, mellkas, hát, fenék, láb, kezek
  • Masszázs típusa: hidromasszázs + hőmasszázs
  • Masszázsintenzitás beállítása: igen, 3 fok
  • Funkciók: Fűtött, Buborékok
  • Autotimer: igen, egy lépés - 10 perc
  • Maximális munkaidő: 30 perc
  • Rug Mount: Tapadókorongok
  • A szabályozás típusa: kézi vagy távirányító
  • Teljesítmény típusa: AC, 220-240 V
  • Teljesítmény: 450 W
  • Komplett készlet: légtömlő, távirányító CR 2032 elemekkel (3 V), aromás olajok tárolóeszközei (3 db)
  • Levegőtömlő: 240 cm
  • Mérete: 36 x 120 cm
  • Szín: fehér / szürke
  • Gyártási ország: Németország

  Hidromasszázs fürdőmedence Medisana BBS

  Kérdezzen egy szakértőt

  Ez visszaállítja az izmok mobilitását, enyhíti a fáradtságot. Kis mínusz - rövid hurkok.

  MIÉRT VÉTELE A MASSZÁZS VEZETÉSE
  Moszkvában előnyös számunkra

  Közvetlen szállítás a
  termelők

  Ingyenes szállítás
  otthon

  Kiskereskedelmi
  üzleteket az egész országban

  Részletfizetés vagy kölcsön
  on-line

  Csak hivatalos
  szavatosság

  Lehetőség fizetni
  kézhezvételét követően

  Maga a garancia
  alacsony árak

  A természetes hőforrások kedvező hatással vannak mind a fizikai, mind a pszicho-érzelmi állapotra. Hasonló hatása van a városok körülményeinek, mind a drága jacuzzi fürdők, mind pedig a megfizethető hidromasszázs szőnyegek. Vásárláskor a szakemberek figyelmébe ajánljuk a figyelmet:

  • külső hibák és egyenetlen vágások hiányában;
  • a kompresszor és a távirányító külső állapota, a gombok működése;
  • a fűtési funkció rendelkezésre állása, mivel a légbuborékok gyorsabban hűtik a vizet;
  • maximális maximális teljesítmény - legfeljebb 700 W;
  • a termék anyagának rugalmasnak és puha tapintásúnak kell lennie;
  • az orosz nyelvű utasítások elérhetősége.

  A hidromasszázs fürdőszőnyegeket a Medisana, Németország gyártja. A termékek tanúsítottak. Hivatalos gyártó garancia - 3 év.

  A márkanév választékában a Medisana BBS 1,2 x 0,36 méteres, különböző funkcionalitású és árú méretű vonalak. Mindkettő alacsony zajszintet, 2,4 m-es kompresszorcsövet és 2,2 m-es elektromos kábelt tartalmaz, minden hidromasszázs szőnyeg elektromos motorral és távirányítóval van felszerelve.

  A Medisana BBS 570 W a következő opciókat kínálja:

  • az időzítés időzítése - 10-30 perc;
  • a hidromasszázs szőnyeg automatikus leállítása fél óra után;
  • 4 patron az aromás olajokhoz;
  • vízmelegítő funkció.

  További információért nézze meg a megadott telefonon a menedzsereket. Megrendelések szállítása Moszkvában ingyenes.

  220V, 50Hz Teljesítményfelvétel, H 570 Csípő és fenék Igen Lámpák Igen Vállak Igen Hát Igen Karok Igen Derék Igen Sacrum Igen Vezető Igen Országfejlesztő Németország Gyártási ország Németország BBS Model Brand

  Gyógyfürdő szőnyeg: az egészséged titka

  Valószínűleg mindenki hallott már a forró kádakról. Ha nem, akkor tudd, hogy ez kiváló módja annak, hogy megerősítsük és normalizáljuk egészségünket. Ez az egyedülálló találmánynak számos előnye van, többek között a fáradtság enyhítése és a szervezet hatalmas terhelése a belső energia számára, a stressz semlegesítése és a fájdalomcsökkentés. Azt mondják, hogy egy forró kádba való merülés hasonló a termálforrásban való fürdéshez. És nem mindenki élvezheti a nyaralást, pihentető forró forrásokban. A hidromasszázs fürdők megfizethetőbb élményt jelentenek, ami minden önbecsülhetetlen szalonban található. De mit tehetünk, ha a hidromasszázs előnyeit élvezni szeretnénk, nem csak a szalonban, vagy nincs lehetőségük arra, hogy részt vegyenek (szalonokban)?

  Van megoldás! Elég, ha megvásárol egy speciális hidromasszázs szőnyeget, és a fürdőszobája nem lesz rosszabb, mint amilyet a szalonban meglátogat.

  Azonnal meg kell jegyezni, hogy az ilyen szőnyegek ára kicsi, de nem érdemes beszélni a használatuk egyszerűségéről.

  Mi a hidromasszázs szőnyeg és hogyan néz ki

  Ez a fajta szőnyeg egyedülálló abban az értelemben, hogy az alsó részek a fürdőszobához ragaszkodnak, és a felső rész speciális csúszásmentes anyagból készül. Alapvetően téglalap alakú, ami hozzájárul ahhoz, hogy szinte bármilyen konfigurációban használható a fürdőszobában. Maga a szőnyeg a vezeték segítségével közvetlenül kapcsolódik a kompresszorhoz, amely lehetővé teszi a hidromasszázs teljesítményének beállítását, valamint különböző üzemmódok beállítását. A kompresszor, valamint maga a szőnyeg is tapadókorongokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a falra szerelését is.

  Ráadásul egy távirányítóval ellátott vízálló távvezérlő is szerepel a készülékben. Ezzel lehetséges az eljárás időtartamának megváltoztatása (5 és 20 perc között, egyes modelleknél 60 percig).

  Rug funkcionalitás

  A fő funkció (wellness) mellett számos egyéb, többek között:

  • Fűtött víz a fürdőszobában

  Nem titok, hogy a fürdőben lévő víz előbb-utóbb lehűl, és hűtési sebessége közvetlenül attól függ, hogy milyen anyagból készült a fürdő.

  Kiderül a hidromasszázs eljárás, vagy inkább a buborékok buborékolódnak fel a vízben, felgyorsítják ezt a folyamatot.

  És itt nagyon hasznos lehet a víz felmelegedésének képessége.

  Egyes szőnyegek különleges klipek jelenlétét jelentik, ahol a különféle aromaanyagok előretöltöttek (választásuk az Ön preferenciáitól függ), és a masszázs mellett élvezheti az aromaterápiás eljárást is.

  • Ózonterápia

  A masszázs mellett a testet is "ózon" levegővel telítik. És ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az ózon elpusztítja az összes baktériumot és mikrobát, az eljárás előnye kétszeresére nő.

  Hot tub eljárás

  Miután a fürdőszobát kissé feltöltötték vízzel, engedje le a hidromasszázs szőnyeget, és nyomja be a fürdőszobába, hogy a tapadókorongok szilárdan rögzüljenek az alján, és megakadályozzák, hogy a szőnyeget később kiszorítsák. Ezután töltse fel a fürdőszobát vízzel a szükséges szintre.

  Miután csatlakoztatta a szőnyegtompítót az elektromos hálózathoz, beállítja a kívánt módot és élvezze a hidromasszázs eljárást, elfelejtve a mindennapi élet problémáit és nyüzsgését.