Legfontosabb > Fürdő

A szögletes L alakú ereszek a fürdőkád számára - a választás és a felszerelés jellemzői

A fürdőszoba olyan hely, ahol nagyon nehéz elkerülni a felület érintkezését vízzel, ezért csak speciális, nedvességálló anyagokat használnak a javítási folyamatban. Ez azonban nem elegendő ahhoz, hogy elkerülje a nedvesség megjelenését a helyiségben, hanem olyan eszközöket is használjon, amelyek védik a fröccsenést.

Annak elkerülése érdekében, hogy a víz a zuhanyon túlmenjen a fürdőben, nedvességálló függönyre van szüksége, amelynek beszerelését speciális rögzítéssel végezzük. Ebben a cikkben megismerjük a g-alakú ponyvát, ami optimálisan alkalmas a sarokkádra.

A fürdőszobai védőfüggönyök - nem csak a dekoráció elemei, hanem a víz és a fröccsenő víz problémáinak gyakorlati megoldása, fürdés és zuhanyozás után. Egy egyszerű szerkezettel rögzítik őket, amit egy keretnek neveznek. A fürdő alakja és elhelyezkedése befolyásolja a termék megjelenését. A következő modelleket állítják elő:

 • Direct. Ez egy egyenes bot, amely két ellentétes fal között van. Ez a leggyakrabban használt függönysín az ovális és négyszögletes tartályok számára.

Figyelj! Az L alakú eresz szimmetrikus vagy aszimmetrikus lehet. Az aszimmetrikus modelleket akkor használjuk, ha a fürdő összetett konfigurációjú.

Felszerelési módszerek

A fürdőszobai védősapkák tartói különböznek nemcsak a forma, hanem a rögzítés módjától is. Az ereszet biztonságosan rögzíteni kell, ellenállni a viszonylag nagy függönyöknek és gyűrűknek. Megkülönböztetik a következő rögzítési módszereket:

 1. Mennyezet. Ez a szerelési módszer azt jelenti, hogy a g-alakú pántot speciális rudak segítségével rögzítik a mennyezetre. A mennyezeti modellek nagy tartóssággal rendelkeznek, de nehezebb a munkák elvégzésére, különösen akkor, ha a fürdőszobában lévő mennyezet feszül. Emellett nagyobb falú függönyökre is szükségük van, még a falhoz is.

Vegye figyelembe, hogy az I alakú saroknyílás lenyűgöző méretekkel és tömör súlyokkal rendelkezik, ezért figyeljen arra, hogy a mennyezetre szerelt modelleknél a megnövekedett terhelés ellenálljon a működés során.

anyagok

A modern építőanyag-piacon a vásárlók széles választékát kínálják a fürdőszobai védőfüggönyök számára. A választás a fürdő alakjától, az anyagtól és a kívánt színtől függ. Ezek a jellemzők befolyásolják az élettartamot és a termék megbízhatóságát. Az ereszítéshez használt anyagokra csak 2 követelményt írnak elő: a szilárdság és a nedvességállóság. Főleg erre:

 • Műanyag. A műanyag olyan polimer anyag, amely könnyű, nem fél a nedvességtől és a gomba hatásától, ami nagyon jó a fürdőszobában. A műanyag modellek a legkedvezőbbek, mert nagyon népszerűek. Azonban az ebből az anyagból készült termékek nem tartósak, idővel deformálódhatnak a nehéz függöny súlya alatt. Működés közben a műanyag sárgulatra süllyedhet, még akkor is, ha gondosan törődik vele.

Fontos! A sarokfürdőkhöz alkalmas L alakú ereszek mindkét anyagból készülnek. A műanyag modellek könnyebbek és olcsóbbak, de jobb, ha fémeket vásárolnak, mivel erősebbek és tartósabbak.

Kiválasztási funkciók

Amikor kiválasztják a függönyrudat függönyök rögzítésére a fürdőszobában, a vevők a megfizethető ár és a jó minőség között választhatnak. A tapasztalt kézművesek azonban azt állítják, hogy a termék megbízhatósága jobban függ a rögzítés helyességétől.

A megfelelő modell kiválasztását érinti:

 1. A fürdő alakja. Szögletes, alakú vázszerkezet alkalmas egy négyzet alakú, négyszögletes vagy ovális egyenesre.
 2. A fürdő elhelyezése. A szoba közepén elhelyezkedő betűkészletekhez kerek vagy U alakú függönyrudakat használnak a védőfüggöny rögzítéséhez.
 3. Felszerelési módszer. Ha a fürdőszoba feszített mennyezet, jobb, hogy válasszon egy modell, amely csatlakozik a falhoz.
 4. Anyag. A fémmodellek erősebbek és tartósabbak, az egész élettartam alatt esztétikai megjelenés marad, de nehezebb gondoskodni róluk. A műanyag ereszek olcsóak, nem terhesek az ellátáshoz, de kevésbé ellenállnak a súllyal, s idővel sárgulnak.

Ha figyelembe vesszük a mosdóban lévő mosdó alakját és helyét, kiválaszthat egy kényelmes módja annak, hogy rögzítse a pántot, miközben a függönyök megbízható védelmet nyújtanak a kifröccsenés és a víz ellen a befejező helyiségben.

Sarok függönyrudak a fürdőszobához: a választás jellemzői

A fürdőszoba olyan hely, ahol mindig magas a páratartalom. A szoba befejeztével különleges nedvességálló védőanyagokat használnak. De a nedvesség megjelenésének elkerülése érdekében ez nem elég. Szintén szükséges olyan tárgyakat használni a belső térben, amelyek képesek megvédeni a falakat és a bútorokat a fröccsenőktől. Az ilyen tárgy többek között egy függöny egy fürdõ vagy zuhanyozás számára, amelyet egy ponyvával rögzítenek.

Számos hasonló mintázat létezik. A nevén alapuló sarokkeret a sarokban van elhelyezve. Az ilyen eszköz kialakítása stílusosnak, elegánsnak tűnik, és lehetővé teszi a négyzetméterek mentését.

Jellemzők és cél

A fürdőszobában elhelyezett sarokpántok speciális függönyöt rögzítenek. A fürdőszobában a helytakarékosság érdekében sarokfülkék vagy zuhanytálcák vannak a sarokban. Javasoljuk, hogy a függöny mellett egy hasonló botot csúsztassanak föl. Kád vagy zuhany használata esetén a függöny megvédi a szobát a nemkívánatos fröccsenéstől. Így tökéletes állapotban tarthatja állandóan a fürdőszoba belsejét. A sarokkeret sajátossága, hogy szokatlan alakú, és nem két párhuzamos fal között van, hanem a szomszédosak között, a fürdőszobát zónákra osztva.

Függönyök egy súlyzóval - ez egy nagyon fontos elem a fürdőszoba belsejében. A redőny standard magassága kb. 2 m, szélessége a rúd hosszától függően változhat. Az eresz hossza közvetlenül a tartály méretétől függ. A redőny a helyiséget zónákra osztja és megakadályozza, hogy a fröccsenés ne csak a falakon és a bútorokon, hanem a padlón is leessen. Nedves szex - sok sérülést okozhat, ami elcsúszik. Ezen kívül a függöny átalakíthatja a fürdőszoba megjelenését. És a ponyva fontos szerepet játszik a kád vagy a zuhanyzás kényelmében és biztonságában.

A fürdőszobához tartozó ereszek és függönyök kézzel készíthetők, de ehhez meg kell mérni az összes szükséges paramétert.

anyagok

Napjainkban a gyártók széles választékát kínálják az ereszekhez, amelyek különböznek egymástól a rögzítés módjában, a beépítési módban, az alakban, a méretben, az anyagban és a színben, valamint az árban. Ez lehetővé teszi a vevő számára, hogy magának választja ki a fürdőszobájában eltöltött időt, és maximális kényelmet és funkcionalitást biztosít tulajdonosának.

A szögpálca költsége közvetlenül a gyártás anyagától függ. Gyártása során háromféle anyagot használ: műanyag, alumínium vagy rozsdamentes acél. A választás kicsi, mivel nem minden anyag képes ellenállni a fürdőszobában általában elérheto nedvességtartalomnak, valamint a hőmérséklet változásának és általában a vízzel való érintkezésnek. Vegye figyelembe az egyes anyagokat külön-külön.

 • A műanyagról ismert, hogy könnyű anyag. A redőny kinyitása és bezárása szinte csendes, a termék ára kicsi. A műanyag gazdag színpalettával rendelkezik, de meglehetősen törékeny és rövid élettartamú anyag. Idővel a műanyag rúd kezd elveszni, és elveszíti eredeti színét. Ezenkívül az idő múlásával egy ilyen páncélszekrényből egy elcsépelt plakk és sárgaság jelenik meg, ami nagyon nehéz megszabadulni, annak ellenére, hogy rendszeres higiéniai eljárásokat hajtanak végre. Ezek könnyen repedhetnek is. A polimer fémtartalmú függönyrudak erősebbek és tartósabbak. A műanyag keresztcsíkok felszerelése nem okoz munkaerőt.
 • A fém tartó alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülhet. Az alumínium szerkezetek jobban ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek, nem félnek a korróziótól. A megvalósítási lehetőségek sokkal olcsóbbak, mint az acél analógjai. De az egyik legfőbb hátránya az alumínium gyenge ereje. Az anyag könnyű volta miatt ezek a rudak hajlamosak a függöny állandó nedvesedése miatt. Az ilyen ereszek színe szürke és meglehetősen unalmas, ezért nem illeszkedik a fürdőszoba belső kialakításába. A rozsdamentes acél rúd a legtartósabb. A színpaletta kicsi - szürke és fémes. Bármely formája lehet egy keret. Ez a design stílusos és drága. A fém függönyrudak ára magasabb, mint a műanyag. A hátrányok magukban foglalják a jellegzetes hangos hangot a függöny megnyitásakor és bezárásakor.
 • Kombinált. A legoptimálisabb megoldás, mivel ötvözi a műanyag és a fém karimák minden előnyét. Erősek, tartósak, stílusosak és "csendesek".

faj

A sarokkeret hajlítása különböző formákban jön létre, és nem feltétlenül kell pontosan illeszkednie a fürdő alakjához. Annak érdekében, hogy elkerülje a nemkívánatos fröccsenést a fürdés során, elegendő tölteni a függönyt a fürdő belsejében. De ennek eredményeképpen a szoba területe csökken, és a függöny zárt állapotban nem esztétikusnak tűnik, mivel a fürdő részeként alulról néz ki. A szögrúd különböző típusú acélból készülhet, beleértve az ötvözött és krómozott anyagokat. Az ereszek egy üreges belső cső, különböző hajlítási lehetőségekkel. Lehetőség van falra, mennyezetre vagy e két módszer kombinációjára való felszerelésre. A saroknyílás számos kiviteli formája létezik. Az alábbiakban találhatók a legelterjedtebb formák, amelyeket most készítenek.

 • L alakú keret. A keresztléc a "G" betűhöz hasonlít, 90 fokos szöget zár be, és két szomszédos fal közé van szerelve. A zuhanytálca vagy a négyszögletes fürdőkád alatt helyezkedik el, amelyek a sarokban találhatók. Egy ilyen ponyva és függöny segítségével korlátozhatja a helyet a két oldalról való fröccsenésből. Ennek következtében a fürdőszobában nincs nyilvánvaló felosztás. Ez lehetővé teszi a helyhasználat gyakorlatiasabb és előnyösebb használatát, különösen a kis terekben.
 • U-alakú. Ezt az ereszet fel lehet szerelni a zuhanytálca vagy a fürdőkád téglalap alakú felett. Választhatsz magadnak az ilyen kereszttartók méretének egyikét:
 1. az első az, amikor az erek megfelelnek a fürdő méretének, a függöny egyenletesen lapos;
 2. a második kisebb, mint a fürdõ a kerület körül - míg a függöny mindig a fürdõ belsejében van, és annak szárítása érdekében csak dobjon a három oldal egyikére.
 • Zárt téglalap alakú ponyva. Szükséges a falak, a bútorok és a padló minden oldalról való védelmére. Elég ritka.
 • Rugalmas. Szokatlan formájú fürdőkkel vagy sarokkádokkal kombinálva. Alumínium profilozott csőből készül. Az ereszek könnyen hajlíthatók, így bármilyen kívánt alakot képezhetnek. Falra vagy mennyezetre szerelve. Ugyanakkor merevsége és rugalmassága is van. Könnyen telepíthető, nincs szükség extrákra a formázáshoz. Ideálisan kombinálható a fürdőszobai tervezési projektekkel.
 • Szögletes átlós. A névből kiindulva az következik, hogy ez a fajta szerkezet átlósan van a saroktálca felett.

Az ereszek a fürdőszobában is különböznek egy formában.

 1. Lejt. Megismétli a zuhanyzó helyének alakját.
 2. Lekerekített. Az eresz, kissé vagy erősen lekerekítve, növelheti a zuhanyteret.
 3. Sugár. Ritka forma a ponyva, amely felett egy ovális vagy nem szabványos alakú kád. Az előrendelés és a fürdő egy bizonyos mérete alatt történik. Ezek a minták nagyon jól néz ki a nagy fém gyűrűkkel és finom ruhadarabokkal együtt. Egy ilyen fürdőben fekszik, egyedül érzi magát: semmi sem akadályozza meg a pihenést és a folyamat élvezetét.
 4. Aszimmetrikus. Nem szabványos formájú fürdők felett helyezkedik el. Csak műanyagból és fémötvözetekből készült. Ez megkönnyíti a kívánt formát. A rúd önmagában számos összekötéssel összekapcsolt alkatrész lehet, konstruktorként összeállítva. Leggyakrabban a helytakarékosság érdekében használják. Ez az eresz lehetővé teszi, hogy elszigetelje a csövek, a szellőztető tengelyek, ablakok, mosdók és egyéb dolgok kiemelkedéseitől. Rögzített kivitel csak a falhoz.

Hogyan válasszunk?

A fürdőszobában lévő sarokpálca kiválasztásánál különös figyelmet kell fordítani az elkészített anyagra, a kívánt alakra, valamint a beépítés módjára. Az ereszet biztonságosan rögzíteni kell, és ellen kell állnia a nedves függöny és a gyűrűk súlyának.

Számos csatolási módszer létezik.

 • Mennyezet. Ez a módszer arra szolgál, hogy az ereszet közvetlenül a mennyezetre helyezzük speciális rudak segítségével. A telepítés elég szilárd és szilárd. De nehezen kivitelezhető ilyen típusú szerelés, ha a feszített mennyezet.
 • Falra szerelhető. Ebben az esetben a sáv egy falra vagy szomszédos falra van szerelve. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy fennáll annak a veszélye, hogy a rúd nem támogatja a nedves függöny súlyát.
 • Vegyes. A módszer a fentiekben ismertetett két rögzítési mód alkalmazásával egyidejűleg. Az ilyen típusú, megbízhatóbb és erősebb lámpatestek készülnek.

A kívánt modell kiválasztását számos tényező befolyásolja.

 1. A fürdő saját fürdőszobája. Téglalap alakú vagy ovális fürdők számára egy szabályos egyenes sáv lehet alkalmas, négyzet alakú: U alakú, szögletes: L alakú.
 2. A fürdő helyzete. Néha a fürdő a szoba közepén helyezkedik el. Ezen fürdőszobák felett ajánlatos a függönyök rögzítésére kerek vagy p alakú rudakat rögzíteni.
 3. Felszerelési módszer. Ha a mennyezet feszültsége jobb, akkor válasszon olyan modelleket, amelyek biztonságosan rögzíthetők a falhoz. Annak érdekében, hogy a kereteket a mennyezethez rögzítse, szakembereknek segítségre van szüksége.
 4. Anyag. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy rendszeresen karbantartást igényel a termék. Ha ez egy fém keret, akkor nehezebb gondoskodni. Rendszeres tisztítással azonban az ilyen ponyva hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését. Ezenkívül erősebb és tartósabb, mint a PVC. A műanyag ereszek viszont olcsóbbak, könnyebben törődnek velük, de idővel sárgulhatnak. És az ilyen ereszek ereje kisebb, mint a fémeké, és kevésbé ellenállnak a súlyuknak.

A legnépszerűbb függönyméretek közül a következőket lehet azonosítani:

 • 150x90 cm;
 • 170x70 cm;
 • 170x100 cm;
 • 120x70 cm;
 • 170x110 cm;
 • 150x150 cm;
 • 170 x 75 cm;
 • 100x70 cm;
 • 160x100 cm;
 • 150x70 cm

Figyelembe véve az összes fenti kritériumot, könnyű választani egy olyan megoldást, amely megfelel az Ön számára, és a függöny hosszú ideig megvédi a vizet a padlón, a falakon és a mennyezeten.

Hogyan kell telepíteni?

A sarokkeret könnyen felszerelhető anélkül, hogy szakember lenne. A legfontosabb dolog: előre elkészíteni az összes szükséges szerszámot és rögzítőelemet, és kövesse a lépésenkénti utasításokat. A rúd felszereléséhez ceruzát, fúrót, lyukasztót, csavarhúzót, betonfúrót (5 mm) és fűrészlapot (5 mm) kell használni.

Az alábbiakban lépésről-lépésre az ereszcsatorna telepítésével foglalkozunk.

 1. A ceruzával és az épület szintjével jegyzeteket készíthet, ahol a zárójeleket csatolják. Javasoljuk, hogy a cső csomópontjának helyét először a fal melletti, a fürdő közelében találjuk meg annak érdekében, hogy megakadályozzuk a párkány helytelen elhelyezését a fürdőszobához képest. Ezután hajtsa végre a kívánt magasságot. A beépítési szintet a redőny magassága határozza meg. Meg kell jegyezni, hogy a függönynek kb. 20 cm-re kell lennie a fürdőkád szélénél, ezért ajánlott ezt tenni, hogy a függöny vízzel leereszkedjen a fürdőbe a zuhany használata közben.
 2. Továbbá, a kijelölt helyeken fúrjon lyukakat, amelyek mélysége kb. 5 cm.
 3. A tartóelemeket a furatokhoz rögzítik és biztonságosan a csavarokra helyezik. Ezután a csövet behelyezzük a tartóba és rögzítjük. Fontos, hogy a záróelemeket úgy szereljük fel, hogy a csavarok felül legyenek, így láthatatlanok lesznek. Ne felejtsd el előre helyezni a gyűrűket a csőre, ha egy darabból állnak.
 4. A falhoz közeli rögzítőelemek különleges dekorációs sapkákkal elrejthetők.
 5. Gyakran azért, hogy megbízhatóbbá tegyék a konstrukciót, a mennyezetre is rögzítik, ritkábban - állványra helyezve a padlóra. Ezt ajánlatos elvégezni, ha a cső hosszúsága elég nagy, vagy a sáv nem szabványos alakú, két vagy több kanyarban. Ha a teljes rúd nem rendelkezik speciális mennyezeti rögzítővel, akkor saját maga készíthet. Ehhez kábelre van szüksége. Az árnyékolást az álmennyezetre kell felhúzni és a mennyezet alatt rögzíteni kell egy horog - dugóval. Ezzel a kábelt fém rögzítéssel kell rögzíteni.

Az ereszcsatorna szerelését követően győződjön meg arról, hogy ellenőrizni tudja a rögzítés erejét és minőségét. Biztosnak kell lennie abban, hogy a design támogatni fogja a nedves függöny és a gyűrűk súlyát.

Hasznos ajánlások

Vásárlásakor egy párkány a fürdőszobában kell figyelni néhány pontot. Annak érdekében, hogy a telepítés hosszú ideig tartson, először figyelmet kell fordítani arra az anyagra, amelyből készült. Ha az ereszek fémesek, fordítsanak figyelmet az anyag minőségére. Nem lehetnek egyértelműen látható csuklók és szabálytalanságok. Ha van ilyen, ez azt jelenti, hogy alacsony a használt fém, ami azt jelenti, hogy rövid élettartama rövid lehet.

A mennyezethez sarok műanyag vagy vékony fém ereszek is rögzíthetők, ellenkező esetben előfordulhat, hogy leesik és összeomlik. Az ereszek erősebb és megbízható rögzítéséhez használjon önmetsző csavarokat.

Ne felejtse el, hogy ha mennyezetre van szerelve, a függöny hosszabb ideig szükséges, mivel magasabbra lesz szerelve.

L-alakú függönyrúd a fürdőszoba számára

Szavatossági garancia | Korrózióvédelem

A "Lux" fürdők és zuhanytálcák L-alakú ponyvája a legmegbízhatóbb és stílusosabb változata a pántnak. Sokkal erősebb, mint az alacsonyabb minőségű rudak az acél kiválasztása és a rögzítés formája miatt.

Az egész idõszakban megõrzi eredeti megjelenését a csõ tükörszilárdítása és további bevonatok hiánya miatt. A bevált élettartam több mint 10 év.

A fürdőszobában lévő függönyrudak rozsdamentes acélból készülnek, a cső átmérője 25 mm, falvastagsága 1 mm (kérésre 1,5 mm). A négyszögletes keretcső minimális hajlítási sugara 18 cm, az ügyfél méretéhez igazítva. Az "L" alakú L-alakú ív teherbírása 10 kg-nál nagyobb, mint a süllyedés, de függ a falak anyagának szilárdságától, valamint az ereszek méretétől. Ez elég ahhoz, hogy ellenálljon a nedves függöny és törülközők súlyának.

A "Lux" szórófej megerősített forgócsavarjai lehetővé teszik az ereszek rögzítését a falhoz képest bármilyen szögben. A kötőelemek megnövelt szakítószilárdságot mutatnak, amit számos teszt igazol.

Szögletes kárpitok, 90 fokos sarokpálcák, téglalap alakú fürdőkád, téglalap alakú fürdőkád, téglalap alakú fürdőkád, 170x70 fürdőrúd, 150x70-es fürdőrúd és egy szabályos függönyburok egy négyszögletes fürdőkádon szintén az ilyen típusú kerethez tartoznak.

A fülbevaló gyűrűk külön megvásárolhatók, a "Gyűrűk" részben kiválaszthatók. Minden KARNIZA termék tanúsítványokkal és 10 éves garanciával rendelkezik. Adja meg a részleteket az üzemeltetőnél.

Kattintson a RENDELÉS gombra, majd a fénykép feletti jobb oldalán lévő SHOPPING BASKET gombra. A méretek írják a megjegyzéseket.

Szállítás bármely oroszországi városba és a FÁK-ba. Ingyenes szállítás rendelésszállításra. Fizetés bármilyen módon, beleértve a kézhezvételt is.

Ennek az osztálynak a fő előnyei:

 • Első osztályú dupla tükör polírozott rozsdamentes acél.
 • Erőteljes, elegáns forgatható tartó "Lux" 180 fokos: Ez a típus a legtartósabb a piacon. A rögzítésnek köszönhetően az eresz végének bármilyen szöget zárhat be a falhoz (pl. Ha a falon egy fal ferdén van (manzárd).
 • Az egyedi méretek előállítása: Az ereszek mérete 180x100 cm vagy 190x90 cm, ha az eresz méretének mértéke meghaladja a megengedett legnagyobb méreteket - az ereszet fel lehet szerelni egy további rack-szerelékkel a mennyezetre vagy a falra. A mennyezetre történő további rögzítés költsége 1000 rubel / m lesz. Egy átlós állvány a falba egy forgó konzol segítségével 2000 dörzsölés / m.

Az L alakú ereszek mérete és telepítése Lux

könnyű egy profi számára, de mielőtt telepítené magát, nézze meg a videót, fontos megérteni az árnyalatokat! A lépésenkénti utasításokat nyomtatott formában is elolvashatja.

Téglalap alakú fürdőkhöz gyakran rendelnek l alakú kárpitokat. Ha a fürdő szigorúan a sarokban van, és nincs kanyar a fürdő és a fal között, akkor elegendő fürdőméret van. Ha a fülke és a fal között egy fülke vagy egy határ van, akkor ebben az esetben a mérést a fal mentén lévő saroktól a fürdő két szélén lévő széléig végezzük. Egyes vásárlók azt szeretnék, hogy a ponyva kívül legyen a fürdőben, vagy fordítva, hogy a fürdő oldalán álljon. Alapértelmezés szerint, ha nincs további vágya az ügyfélnek, az ereszcsatorna tengelye áthalad a fürdő szélén.

Rozsdamentes acél arany, bronz
szín:
Átmérő: 25mm
Terhelés: Több mint kg.

Rozsdamentes acél
Szín: ezüst
Átmérő: 25mm
Terhelés: Több mint kg.

Rozsdamentes acél
Szín: ezüst
Átmérő: 25mm
Terhelés: 10 kg kg.

Rozsdamentes acél
Szín: ezüst
Átmérő: 25mm
Terhelés: 12 kg kg.

L-alakú függönyrudak (rudak) a fürdőszobában

A bútorok és a fürdőszoba padlójának védelme érdekében a véletlenszerű fröccsenéstől és nedvességtől függően függönyökre van szükség. Vízálló anyagból készülnek, és ezáltal biztonságosan lezárják a kádat vagy zuhanyt.

A fürdőszoba fontos eleme a függönyök tartozékainak rögzítése. A leggyakoribb lehetőség az L alakú keret. Egy ilyen modell egy súlyzó, amelyet a G betű hajlít meg. A függönygyűrűk közvetlenül hozzá vannak kötve.

A "Mr.Karniz" online áruház megvásárolja a fürdőszobában az L alakú ereszkedőt Moszkvában, kedvező áron.

A párkányok típusai

Az L-alakú fürdőszobában lévő keret az alábbi anyagokból készül:

 • alumínium;
 • műanyagból;
 • Rozsdamentes acél.

A legolcsóbb megoldás Oroszországban műanyag termékek. Hátrányként kiemelheti törékenységüket. A nedves függönyök tömege vagy a hőmérséklet-különbség alapján a műanyag ereszek elcsúszhatnak.

Jó választás az alumínium kivitel. Költsége magas színvonalnak felel meg. A helyiség tökéletesen illeszkedik a helyiség teljes belsejébe, és nem hajlamos a korrózió károsodására.

A drágább modellek rozsdamentes acélból készülnek. Más analógokkal összehasonlítva, egy ilyen modell sokkal hosszabb ideig tart, és régóta megőrzi korábbi megjelenését.

Mindegyik típus ideális a standard fürdőszobák minden modelljére. A modellek könnyen telepíthetők egymástól függetlenül. Ha nem találja meg a szükséges ponyvát, vagy alakja eltér a figurától, akkor nézzen más típusú függönyrúdra a fürdőszobában.

Szolgáltatások és garancia

A "Mr.Karniz" cég az egyedi mérések szerint megrendelheti az áru megrendelését. Biztos lehet benne, hogy a "MrKarniz" kádak megvásárlásával a boltunkban automatikusan menteni fog a felesleges idegektől és a frusztrációtól.

A "Mr.Karniz" online áruház egyedi áron kínál Önnek egy hatalmas termékcsaládot. A webhelyen talál egy kényelmes termékszűrőt, ahol megadhatja a kívánt paramétereket, ezzel időt takarítva meg. Munkatársaink gondoskodnak a vállalat jó hírnevéről, így a vásárlók biztosíthatók a termékeink magas színvonalán. Azt is garantáljuk, hogy az ereszek idővel nem fognak romlani, és nem fognak elmosódni. Megerősítésként 10 év garanciát nyerhet a megvásárolt árukról, ha minden működési feltétel teljesül.

Vezetői tanácsadóink röviddel megrendelés után kapcsolatba lépnek Önnel, tisztázzák az összes részletet, és válaszolnak a kérdéseire.

L-alakú ereszcsatorna a fürdőszobában

Kategória: L-alakú ereszek a fürdőszobában

 • Termék kód: 293031
 • Méretek (shgv): 170x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium / műanyag
 • Termék kód: 322221
 • Méretek (shgv): 165x70x2
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 358400
 • Méretek (shgv): 180x90x58
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 356846
 • Méretek (shgv): 170x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 238041
 • Méretek (shgv): 180x80x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 322070
 • Méretek (shgv): 170x90x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322229
 • Méretek (shgv): 160x70x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 293030
 • Méretek (shgv): 170x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium / műanyag
 • Termék kód: 322226
 • Méretek (shgv): 160x70x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322198
 • Méretek (shgv): 90x90x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322219
 • Méretek (shgv): 165x70x2
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322212
 • Méretek (shgv): 80x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 358398
 • Méretek (shgv): 180x90x58
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322215
 • Méretek (shgv): 90x90x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322210
 • Méretek (shgv): 80x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322197
 • Méretek (shgv): 90x90x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 238060
 • Méretek (shgv): 190x100x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 237316
 • Méretek (shgv): 150x90x3
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél

G alakú fürdőszobai párkány

Ha úgy dönt, hogy egy sarokkádat épít a házába, akkor feltétlenül szüksége lesz egy T-alakú ponyvára a fürdőszobában, amelyre felakasztja a függönyt. Az a tény, hogy ma a függöny már nem kizárólagosan olyan elem, amely a magánélet védelmét szolgálja. Éppen ellenkezőleg, szerepét jelentősen bővítették - az ilyen kiegészítőket a tervezők aktívan használják dekorációs célokra. Például egy gazdag színű függöny fényes helyet adhat a belső térnek, amely akár a legösszetettebb belső térben is hígítható. Nálunk megfelelő alvóhelyet kaphatsz kedvező áron. Csak döntsön a teljesítményéről, méreteiről és gyártójáról. Ne feledje, hogy a fajták nem csak a falra szerelhetők, hanem a cső megjelenésének is, ezért ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt a lehetőséget használja a belsejében.

Erősítő fürdőkád G alakú (szögletes) Nagy Moszkvában

Leírás:

 • A cső átmérője 25 mm
 • Biztonsági tényező legfeljebb 15 kg
 • Erősített tartó
 • Egyedi méretek
 • Rozsdamentes acél
 • 10 év garancia

Szállítás Moszkvában és Szentpéterváron - INGYENES!
Fizetés átvételkor!
Ez a ponyva ingyenes szállítás a legtöbb orosz város (lásd: Fizetés és szállítás)

Bármely méret 190x90 cm-ig (180x100 cm)
Ha a méretek nagyobbak, egy mennyezeti tartóra van szükség (1000 döntetlenség).

16 cm-es csőhajlat sugara.
Megerősített forgatható tartó (eredeti, Olaszország). Az eresz, a mérettől függően, akár 15 kg-os teherbírással is képes ellenállni.

Ha hozzá szeretné adni az L-alakú pántot a kosárba, kattintson a "Dimenziók megadása" gombra.
Csatlakoztassa a fájlt a rendszerhez a megrendeléshez (ha szükséges).

Leírás:

A fürdőkád ereszkedése L alakú A nagy modell a téglalap alakú fürdőben az ereszek közötti tartósságot vezeti. Az ereszet eredeti olasz megerősített forgókarral (nem Oroszországgal vagy Kínával) egészítették ki. A gyártó ezeket a zárórekeszeket szállítja az európai és az USA-ban található szállodákra. A záróelemek 0 és 90 fok közötti szögben rögzítik a csövet a falhoz.

Az L alakú ereszek a megadott méretek szerint készülnek (például 164,5x72 cm vagy 190x22 cm). A késztermék raktárban 150x70, 170x70, 170x75 és 180x80 cm-es figurát tartunk.

A gyártási idő bármely méretben - 1 munkanapon belül.

A G-alakú fürdőfüllők gyártásához tükrös felületű, rozsdamentes acélt használunk.
A standard szín a rozsdamentes acél természetes színe, bevonatok és színezékek nélkül (króm, ezüst). Ezért a megjelenés nem változik használat közben.
A szín rendelése színekben lehetséges: arany (világos és sötét), bronz (világos és sötét), sárgaréz, fehér, fekete és egyéb színek.
A festmény időtartama 5 nap, a részleteket az üzemeltetővel lehet ellenőrizni.

A megfelelő megoldás a téglalap alakú és trapéz alakú fürdők számára, amikor a csövet a falhoz kell rögzíteni, nem derékszögben.

A biztonsági tényezők ezekkel a tartószerkezetekkel kb. 15 kg-ig terjednek a mérettől függően (minél nagyobb a méret, annál kisebb a biztonsági tényező)

Az ereszek szilárd csőből készülnek és a csavarok falához rögzítve vannak (mindegyik tartóhoz 2 tartozék). Figyelembe véve azt a tényt, hogy a modell rögzítése megerősödött - a ponyva rendes élettartama 5-10 év, anélkül, hogy a sarokba süllyedne (ha nem lóg)!

A figuratív párkány hossza (összehasonlításkor: 170x70 cm) meghaladja a 200-220 cm-t, ezért javasoljuk, hogy előre vegyen fel nagyméretű függönyöket.

A G-alakú vázszerkezet függönyök, nehéz szövet függönyök, törülközők, ágynemű, fürdőköpeny és egyéb dolgok számára készült. Telepítve a fürdőszobában. A szabvány feletti méreteknél nem ajánlott az ereszcsatorna túlterhelése, mert működés közben a zárójelek deformálódásához vezet.

A garancia az ereszekre és az alkatrészekre vonatkozik.
A megerősített élettartam több mint 10 év.
A termék nem minősül tanúsításnak.

teljesség:

• L alakú ereszcsatorna (cső) - 1 darab;
• Forgatható rögzítők - 2 db;
• Dugók és csavarok betonba való beépítéshez - 4 db.

A rögzítő készlet dobozba van csomagolva a biztonságos szállításhoz.

más:

Az ereszkedő vásárlásakor először a vevők figyelnek a költségekre, nem pedig az ereszek és alkatrészek összetételére. Ezt a gátlástalan eladók használják, kevésbé tartós szilícium karimákkal vagy akár csavarok rögzítésével (nem merev rögzítéssel), megerősítve őket.
Gyakran előfordulnak gyakori, krómozott csövek (pigtail, barázdált, bronz vagy arany), amelyeket rozsdamentes acélból állítanak elő - a nedves helyiségekben való élettartama hat hónap és egy év. Ellenőrizni: ha vétel közben rögzít egy mágnest a csőhöz - ha mágneses, azt jelenti, hogy nem ad el rozsdamentes acélt.

L-alakú ereszcsatorna a fürdőszobában

Rozsdamentes acélból készült L-alakú ereszeket készítünk különböző méretű és különböző rögzítési módokhoz. A szokásos opció a mennyezetre szerelhető függőleges függőleges falra szerelhető. A rozsdamentes acél függönyrudak szinte korlátlan élettartammal rendelkeznek.

L-alakú ponyvás fürdőszoba feszített mennyezetre

L alakú, hajlított fürdőrács

L-alakú ereszek mennyezeti tartóval

E-alakú ponyva a zuhanyfüggönyhöz

Corner ponyva a fürdőszobában gipszkarton mennyezetre

Eresz egy szögletes fürdőhöz

Sarokfülke függönyrúd

Corner keret a fürdőkádhoz a rack mennyezet alatt

Hogyan válasszunk ki egy sarokpántot a fürdőszobának - figyelmet a részletekre

A nem szabványos zuhanykabinok és fürdőkádak bőségének köszönhetően bármilyen méretű fürdőszobában egyedülálló kialakítás érhető el. És hogy hangulatot teremtsen a szobában és további kényelmet érhessen el, használhat kiegészítőket és funkcionális eszközöket a kényelem érdekében.
Ebben a cikkben külön-külön figyelembe vesszük a fürdőszobában lévő függönyök sarokláda minden típusát, amelyek sokkal nagyobb teret engednek a tervezési döntéseknek az egyenes monolit vagy teleszkópos zárójelekhez képest.

A sarokkeret nemcsak a zuhanyzópultot vagy fürdõt lefedõ függönyök rögzítését szolgálja. Még inkább a dekoráció elemévé válik, valamint a tényleges sarokfürdők, amelyek még nem kaptak ilyen széles eloszlást a tömegek között.

Egyes esetekben a sarokkádhoz alkalmas ereszek

A sarokkeret a minden nem egyenes és kerek függönyrúd szimbóluma a fürdőszobában. A szög alakja és foka nagyon különböző lehet, mivel az ilyen típusú függönyrúdok eltérő célt szolgálnak.

Hadd magyarázzuk meg: egy egyenes eresz, amely egy két fürdőszobában két ellentétes falon van elhelyezve - a fürdő teljes kapacitása alatt akadályozza a vízáramlást, ugyanakkor nem szükséges védeni az egész fürdőszobát.

Kétszárnyú függönyök, magas ereszelő helyzet, a fürdőszoba teljes lezárása

Valaki elég lesz ahhoz, hogy elszigetelje egy kis helyet, akár fél fürdőszobaig is, és vegyen egy zuhanyt egy falatozó öntözésből. Ebben az esetben valóban elegendő egy kis terület, amely elkülönítheti a sarokkereteket. A redőny ebben az esetben kisebb, a másik oldalán függő, nem vizuálisan elrejteni a fürdőszobát oly módon, hogy egy nagy függöny lefedi az egész fürdőt.

Érdemes megnézni a különböző sarokszárnyak típusát, és értékelni, hogy melyik konzol illeszkedik pontosan az Ön esetében.

A fürdőszobai sarokfüggönyök típusai

A saroktartó hajlítása nem ismételheti meg a tartály peremvonalát. Kívánt esetben egy gömb alakú fürdőkád kerekített keretét használhatja. Mivel a függöny közvetlenül a használat előtt feltöltõdik a fürdõn belül, mindenképpen megakadályozza a víz fröccsenését. A zuhanyzás a fürdőszobában ilyen módon lehetséges, csak emlékezzen arra, hogy ez csökkenti a tartály hasznos szabad területét, és a függöny nem fog kellemesnek tűnni a fürdőszoba íves nézetében, a lejtős helyek helyett a fürdőkád sarka is felduzzad.

Fontolja meg, hogy milyen termékformákra lehet szert tenni az építési piacon:

L alakú keret

- a botot derékszögben hajlították. A készülék a helyiség falához van rögzítve, és szögletes vagy téglalap alakú fürdőkád, zuhanyzó közelében van elhelyezve.
Az ilyen párkányon lévő függöny mindkét oldalon lezárja a fürdőt. Azonban a saroktartó használható egy fürdőkádban egy rést, vagy kis fürdőszoba apartmanok egy másodlagos házban. Ebben az esetben a függöny nem csak a fürdő hosszú oldalán fekszik, hanem a rövid, oldalirányú oldalra is fekszik, ami miatt a szoba vizuálisan szabadabb lesz, mivel a függöny nem osztja félbe a fürdőszobát.

P - alakú tartó

Ez a design meg van adva:
- a téglalap alakú fürdők felett
- padló tálcák
- zuhanykabinok.

A p-alakú ernyők szabványos méretei:
- pontosan a fürdő peremén - úgy, hogy lefedje a függönyt
- kevesebb, mint a fürdõ pereménél - ha nincs elegendõ hely a függöny felakasztására, és mindig a fürdőszoba belsejében van, a háromoldalú keret segítségével bármelyik oldalon összehajtogathatja.

Az ereszek négyszögletesek

Nem gyakran használt, de érdekes lehetőség - a fürdőszoba körüli függöny négyzet alakú, szükség van azokban az esetekben, amikor meg kell védeni a szoba összes falát fröcsköl.

A bolt modellek mellett lehetséges egy ilyen ponyvának gyártása megrendelésre. A megbízhatóság érdekében hozzáadódik a mennyezethez való csatolás. Ha a készülék tartós anyagból készül (a legjobb megoldás a fém), megfelelő csőátmérővel és alacsony függönysúlygal rendelkezik, akkor csak a falra szerelhető.

Az eresz szögletes átlós

Ez egy fém egyenes rövidített bot, amely átlósan helyezkedik el közvetlenül a zuhanyzás helyén. Ezt a helyet szögletesnek nevezik, de alakjában különböző típusú lehet:

metszett:

- ugyanaz a derékszög a zuhanyzás helyének megtalálásához;

forduló:

- enyhén lekerekített vagy erősen lekerekített ereszek, a tusoló sarok nagyobb helyén.

A fent említett sarokkarikák logikusan hajlított zuhanyzókká alakíthatók át, amelyek alakja kissé hasonló bármilyen szögben. Ezért meg kell említeni, és lekerekített eresz, az úgynevezett sugár.

sugár:


- nem szabványos forma használatos ovális, hajlított alakú fürdő telepítésekor. Főként a megrendelésre készül, egy adott fürdő méretének megfelelően.
Gyönyörűen lekerekített függönyrúd szépen néz ki a fürdőszoba belsejében, különösen fémgyűrűkkel és könnyű szövetfüggönnyel. Még egy kis fürdőszobában is kényelmesen befogadhatja magát egy kis helyiségbe, és irányíthatja magának a teljes meleg víz teljes egészét.

A lekerekített függönyrúd szűkebb, mint a fürdőszoba

aszimmetrikus:

- a bonyolult formájú fürdők mellett (leggyakrabban akril). A rúd külön csatlakozókkal összekapcsolt egyes részekből állhat. Leggyakrabban azért van szükség, hogy helyet takarítsanak meg, például akkor, ha egy mosdó és zuhanyzó funkcióit kombinálni kell egy fürdőszobában, vagy konstruktív vetületekre van szükség a fürdőszobai falakon, amelyek lefedik a csöveket, szellőztető tengelyeket, ablakokat és hasonlókat.

Szögletes moduláris rúd a fürdőszoba számára Függöny rúd egy egyedi fürdőhöz hajlítva

A termék megfelelő alakjának és anyagának kiválasztása mellett gondoljon arra, hogy a konzol a falon közeledik. Hogyan fogják csatolni? Talán a csempe a fürdőszobában kell tartani a biztonságos és hangos, valamilyen oknál fogva. Ezt figyelembe kell venni a függönyök megvásárlásakor.

Sarokeretek műanyagból és fémből

A fogyasztók attól tartanak, hogy a megszerzett sáv nem fogja ellenállni a felkészült terhelésnek, a nedves függönyök súlya alatt, vagy a rozsda idővel kanyarodik. Ezek a félelmek hiába. A rúd gyártásánál figyelembe kell venni a helyiség jellemzőit, ahol a terméket beszerelik - magas páratartalom, hőmérséklet-csökkenés, stressz-ellenállás. A sarokelem a következő anyagokból készülhet:

 • rozsdamentes acél - nem törik meg, nem rozsdásodik, nem igényel különösebb gondosságot, jól viseli a 10 kg-ig terjedő terhelést. Minden formát és festéket egy megfelelő színben készíthet. A polírozott acélból készült termékek nagyon drágák, és ez az egyetlen hátránya az ilyen megoldásoknak;

Polírozott rozsdamentes acél keret

 • a műanyag-műanyag rúdnak egy kis tömege van, amely ellenáll a magas páratartalomnak. A termékeket festett felületen lehet felvenni, vagy fém, bőr, fa vágás utánozni. A kétségtelen előny - elfogadható ár. Hátrányok - a termék csak viszonylag kis tömegnek képes ellenállni, és idővel deformálódni kezd. Ezenkívül plasztikus dologként hajlamos a por és a lerakódások felhalmozódására a termék ízületeiben, ezért néha mosogatószerek nélkül kell tisztítani a súrlódásgátló adalékanyagokat;

  Corner műanyag eresz, opciók

 • Az alumínium könnyű fém, amely nem korróziónak van kitéve, megfizethető, de kevésbé tartós az acélnál (ezért a tartó nem tartható).

  Alumínium kerekített eresz - könnyű, praktikus

  A szerelési struktúrák árnyalata

  A bár a függöny birtokosa, ezért a szerkezet felépítésénél figyelembe kell venni a szoba falainak összetételét, és különös figyelmet kell fordítani a rögzítés minőségére.
  A régi lakóházak lakásaiban, mint sok új épületben, a fürdőszoba és a WC vékony falai elég törékenyek lehetnek, olcsó halom betonból készültek. Ritkán, de ez történik, - gondoljon rá, hogy ne tegye ki a kiütéses vásárlást.

  Rendszerint a beépítési utasításokat a sarokba helyezett ereszekbe illesztik. Teljesen lehetséges a függöny alapjainak önálló kialakítása. A munkához szerszámokra van szükség: egy fúróval, fúróval, ceruzával, építési szinten, egy Phillips csavarhúzóval vagy egy csavarhúzóval.

  A rúd felszerelésének lépései

  1. Az épület szintjén lévő falra a ceruza helyét jelöli a szerelőelemekhez. A tartó magasságát a függöny hossza határozza meg. Fontos megjegyezni, hogy a függöny szélének 15-20 cm-rel kell lennie a fürdőszobaszint alatt, ez a feltétel biztosítja, hogy a víz a zuhany alatt zuhanyozik;
  2. A ceruza jelek lyukakat 4-5 cm mélyen fúrnak, majd egy 4 cm-nél hosszabb műanyag csavart helyeznek be.
  1. A konzolok önzáró csavarokkal vannak rögzítve a falon. A csövet a záróelemekbe helyezzük és csavarokkal rögzítjük;
  2. A rögzítő rendszert különleges sapkák díszítik;
  3. A kialakítás megbízhatóságának biztosítása érdekében a sarokkötélzetet állványra vagy padlóra is felerősítik (további cső rögzíti a terhelést).

  Általános ajánlások a termék kiválasztásához

  A készülék megbízhatóságának, minőségének és biztonságának biztosítása érdekében figyelembe kell vennie az ereszkedő függönyök típusát, és szem előtt tartsa a működési szabályokat:

  • a függöny megválasztásakor a fürdőszobában is fontolja meg azoknak az anyagoknak a tulajdonságait és minőségét, amelyekből a függöny elkészül. A polipropilén olcsó és közönséges vászon, nagy színválasztékkal és könnyű gondozással rendelkezik. A kiesésekből kicsi ellenállóképességről számoltak be - vágások, könnyek. Az előnyök közül - a sarokban, sugárban és más alacsonyhengerű függönyekben a legmegfelelőbb. Úgy néz ki, mint egy kerek keret és egy vékony függöny a műanyag gyűrűk

  A szőtt függönyök látványosabbak, erősek, környezetbarátak. Hátrányok - könnyen piszkosak, rendszeres mosásra van szükség;

 • a szabálytalan alakú fürdő felszerelése megköveteli a megfelelő vonalak ereszkedését. Jobb, ha a méréseket olyan szakemberre bízza, aki figyelembe veszi az összes árnyalatot, és helyesen veszi figyelembe a technikai részleteket;
 • A függönyök mozgatásakor zajos hangok elkerülése érdekében jobb, ha vékony műanyaggal vagy fémgyűrűvel ellátott fémgyűrűt választanak a hengeres gyöngyökön;
 • ha egy kiegészítő zárat helyez a szögkészülékhez, növelje a rögzítőelemek magasságát;
 • a magas minőségű önbefogó csavarok használata a szerelés során megbízható felépítést biztosít;
 • Ha szilárd hosszúságú vagy szabálytalan alakú rudat kell felszerelni, jobb fémalkatrészeket használni, mert a műanyag alkatrészek gyorsan elcsúsznak;
 • A szobában harmonikus belső tér fenntartása érdekében az eresz és függönyöket a szoba színének és stílusának megfelelően választják ki. A fém sáv a minimalizmus szellemében tervezhető, a tartó pedig fafelület utánzatával - klasszikus belső térben.

  A zuhany, eresz és fürdőszobai szerelvények egyedi antik stílusban

  Válassza ki helyesen a pántot, mert még ez a részlet, látszólag jelentéktelen és különösen működőképes, a szoba díszítésévé válhat, kizárólagos részletességgel.

  Az ereszek figurálisak

  Ön választása

  • Eresz egyenesen | nbsp
  • Eaves arc | nbsp
  • Figurális függönyrudak | nbsp
  • Eaves P figuratív | nbsp
  • Eles sarok
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Gyűjtemény 1Marka Classic (17)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder
  • Gyűjtemény 1Marka Classic (17)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Gyűjtemény 1Marka Elegance (24)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Gyűjtemény 1Marka Classic (17)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Gyűjtemény 1Marka Elegance (24)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Gyűjtemény 1Marka Classic (17)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Gyűjtemény 1Marka Elegance (24)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Gyűjtemény 1Marka Elegance (24)
  • Gyártó 1Marka
  • Gyártó 1Marka
  • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
  • Gyártó Ridder
  • Gyártó Ridder

  L-alakú ereszek a fürdőszobához

  Ez egy hajlított rúd, amelyen gyűrűket rögzítenek a vízálló szövet vagy polimer hálójának lógásához.

  A felhasznált anyagok típusa függönyrúd:

  • rozsdamentes acél

  Műanyag - a legolcsóbb, de a legkevésbé megbízható. Egy ilyen szöget bezáró ernyő hajlítható a függöny súlya vagy a hőmérséklet csökkenése miatt.

  Az alumínium termékek erősebbek, de drágábbak. Alkalmasak a nedves területekre és nem hajlamosak korrózióra.

  A legdrágább és tartósabb modellek polírozott rozsdamentes acélból készültek. Nagy terhelésnek ellenállnak, még akkor is, ha egy ruhadarabot használnak, ami megnehezíti a nedvesedést. Ugyanakkor a sima, csillogó felület nem jelenik meg karcolások a gyűrűk.

  A felsorolt ​​típusok tökéletesek a hagyományos vízvezeték-modellekhez, és könnyen telepíthetők. Ha azonban egy sarok nélküli aszimmetrikus fürdőre van szüksége, akkor egyedi gyártási méretek szerint kell megrendelni. Ebben az esetben jobb egy megbízott termék telepítését szakemberre bízni.