Legfontosabb > Tartozékok

Vízvezeték nyílások (felülvizsgálat)

A csempe alatt lévő ellenőrző nyílások kifejezetten a műszaki kommunikáció elrejtésére szolgálnak, például a fürdőszobában vagy a WC-ben (vízvezetékcsövek, csövek, elektromos készülékek, vízmérők, különböző érzékelők, és általában minden, ami "szépség" vagy "kívülálló" szem "), de ugyanakkor szabadon hozzáférhet hozzájuk. Zárt állapotban az ilyen eszközök teljesen láthatatlanok, ezért láthatatlan láblóknak (rejtett vagy egészségügyi betétek) nevezték őket.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a katalógusunkban bemutatott padlóburkolatokkal.

Javasoljuk, hogy megvásárolja az egészségügyi csíkot bármilyen változtatással megfizethető áron! A revíziós sraffozás kiválasztásánál figyelembe kell venni az alábbi kritériumokat:

 • Design. A telepítési helytől függően meg kell választani a megfelelő típusú szerkezetet: fal, padló, mennyezet. Az egészségügyi betétek árai az építés és a zárszerkezet típusától (mágneses, nyomású stb.) Függenek.
 • Anyag. Kiválaszthatja a csempék ellenőrző nyílásait, amelyek ajtói a következő anyagokból készülnek: acél, alumínium, gipszkarton.
 • Méretét. A kapu méretének meghatározásához mérni kell a nyílás méretét (magasságát és szélességét), amely szabad hozzáférést biztosít a szervizelt eszközökhöz. Az ügyfél által biztosított nyílás méretének megfelelően nyílókat készítünk.
 • Design. A láthatatlan sraffozás helyiségének kialakításától függően lehetőség van dekorációs ajtók kiválasztására, amelyek nem igényelnek további kikészítést. Szintén a sorozatban a csempe vagy festés titkos modelljei vannak, amelyek ugyanolyan anyaggal vannak borítva, mint a falak felülete: tükrözött vagy kerámia csempe, tapéta, mozaik, festék stb.

A nyílások használata számos előnnyel jár:

 • Sokoldalúságát. Az ellenőrző nyílások könnyű és gyors hozzáférést biztosítanak a közművekhez, valamint a fülkék feszességéhez és szigeteléséhez. Választhat olyan modelleket, amelyek bármilyen méretű nyílásokhoz (40 * 60, 60 * 60, 60 * 120 stb.) Vannak tervezve, és alkalmasak különböző homlokfelületekhez.
 • Egyszerű telepítés. A nyílások felszerelése szabványos építőipari eszközökkel történik. A rögzítéshez rögzítő habot, önmetsző csavarokat, tüskéket vagy rögzítőcsavarokat használnak.
 • Képesség széles választékból. A tartományt a csempe és a festés egészségügyi betétjei képviselik. Padlómodellek állnak rendelkezésre (beleértve a gumi tömítéseket), valamint a falak, mennyezetek vagy válaszfalak ellenőrzésére szolgáló ajtók. A kaput lopakodó zárral vagy mágnessel lehet választani, perforált vagy szellőzőnyílással, fémmel vagy műanyaggal stb.

Válasszon ellenőrző nyílást a LykLand cégtől!

Csempe ellenőrző nyílás - rejtett hozzáférés a kommunikációhoz

Nem sokkal ezelőtt, a fürdőszobákban minden kommunikáció látható volt, és ez teljesen normálisnak tekinthető. De az idő nem áll, ma már el vannak rejtve a hipo-kartonszerkezetek mögött, és a lefolyókat elegáns helyiségekké változtatják, minimális mennyiségben. A felülvizsgálati egészségügyi betétek segítenek a pultok és csapok elérésében, és nem a szépség elrontásához. Megvásárolhatók vagy önállóan készülhetnek.

A sraffozás mögött rejlő tárgytól függően a következő nyílások különböztethetők meg:

 • elektromos;
 • egészségügyi berendezések;
 • szellőztetés.

Hely szerint:

Különleges követelmények az erõsségre a padló- és mennyezeti nyílásokhoz. A padlómodelleknek ellenállónak kell lenniük a külső fizikai ütésnek, megbízható szerkezettel, keretrel, kiegészítő berendezésekkel, nedvességvédelemmel és hangszigeteléssel kell rendelkezniük. A mennyezeti ajtóknak olyan alacsony tömegű, átgondolt zárási lehetőséggel kell rendelkezniük, hogy az ajtók ne nyissaak ki véletlenül. Az ilyen ablakokat kereskedelmi helyiségekben, nyilvános helyeken, garázsokban használják.

Lakóépületekben és apartmanokban a fali nyílások többféleképpen használhatók (helytakarékosság, szélesebb választék modellek, egyszerűség és egyszerű telepítés).

Az egészségügyi betétek hagyományos formái négyzetek és téglalap alakúak. Szükség esetén szabványos ajtókat készíthet vagy rendelhet, de ezek telepítése és használata kicsit más lesz.

A gyártás anyaga szerint kiemelkedik:

 • Elérhető műanyag modellek. Általában tollal vagy nyomással. Fehér színt gyakran használnak, de más népszerű színek is megtalálhatók az eladásban. Nagy méretű változat.
 • A fémajtók színes bevonata (porfesték), a tartósság és a stabilitás kedvelt.
 • Egyéb anyagok. A csempe alatt az egészségügyi hulladékot a gipszkartonból (gipszkarton, faforgácslap) készítheti, amely lehetővé teszi, hogy felhordja a fedőbevonatot. Az ilyen ajtókeret általában alumíniumból vagy fémből készül, hogy biztosítsa a tartósságot. Meg lehet verni és elrejteni őket egy hagyományos design. Ez egy elegáns megoldás, amely nemcsak a tervezők, hanem a hétköznapi emberek körében is keresletet jelent. Különösen ez a lehetőség jó, ha nem szabványos formák és méretek.

Minél nagyobb a belsejében az ellenőrző nyílás, annál jobb. Ezért egyre több érdeklődés mutatkozik az olyan modellek miatt, mint a mágneses, rejtett és nyomasztó.

Nyomáskonstrukciók

Tömítő rendszereken, görgős mechanizmusokon készülnek. Gyakran kombinálva a láthatatlan mechanizmusokkal, térbeli hurkokkal, amelyek megduplázódnak, ami lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és ne használjon tollakat. Az ajtók csúsztathatóak, összecsukhatóak, egy vagy mindkét oldalon nyitottak. Jobb kiválasztani az ellenőrzött gyártók mechanizmusait.

Néhány nyomórendszer jellemzője, hogy két fokozatban nyit meg: erős nyomást követően az ajtó kissé eltolódik az oldalra, majd észrevehetővé válik. Ebben az állapotban a fedelet könnyedén félre lehet húzni. A gyakorlatban a kis- és közepes méretű egészségügyi és aknás fedelek ilyen módon vannak elrendezve.

Rejtett, láthatatlan

A népszerű láthatatlan rendszerek kombinálják az egyéb opciók árnyalatait, és lehetővé teszik a nagy ajtók láthatatlanná tételét.

Általában a fürdőszobában lakóépületekben használják a tér látványának növelésére, valamint a kommunikáció díszítésére a fülkében, megközelítéssel. A speciális zsanérok és a gipszkarton használata a fedélen segít "kiigazítani" a revízió nyílását a fal alatt. Az ilyen ablak beszerelését azonban előzetesen figyelembe kell venni egy rés kialakításakor. A kész javításhoz a "láthatatlanság" alatt történő újbóli regisztráció kényelmetlen lehet, és éppen ellenkezőleg, az egész megjelenést elrontja.

Mágneseken

A neodímiummágneseken készült szerkezetek a padló és a falak megtekintésére szolgálnak. A mágnesek nagy szilárdsággal bírnak, és nagy súlyt tudnak nyújtani. A ravasz megközelítés segít az ilyen burkolatok láthatatlanná tételében: a nyílás nyílása kicsit kisebb, így maga az ajtó a padló alatt van (csempe, rétegelt darab), amely maszkolja azt. Nagyobb méretben vagy nehéz anyagoknál a fedél kényelmesen fogantyúval van ellátva. A könnyű és kicsi nyílások eltávolíthatók és fogantyú nélkül is nagyobbak lehetnek. A mágnes segít a fedél tartásában, egyes változatokban egyszerűen oldalra tolódik, hogy gyengítse a vonzást, a padlón pedig kiegészítik a fedél saját gravitációját.

méretek

Az ellenőrző nyílások szabványai 10 cm * 10 cm-es minimális méretűek, a késztermékek között a nyílások a szokásos 20 * 30 méretű lapok méretét használják.

Az önkényes paraméterekkel dolgozva a mesterek arra törekszenek, hogy közelebb kerüljenek ehhez a lehetőséghez, hogy a kerámia termékek illeszkedjenek a függönyhöz. Ez a megközelítés lehetővé tenné a sraffozás elrejtését. Különleges méretek az ajtó céljától és a csövek, kábelek helyzetétől függenek.

A készenléti lehetőségek közül a legnagyobb 120 cm-es, a szokásos paraméterektől eltérő ajtóknak közelebb kell lenniük: legalább 5 - 50 mm-es csempe-tároló a falra szerelt lámpatestnél, legfeljebb a cserép saját paramétereinek ½-a szabad oldalon.

Alkotóelemek

Egy adott kikötő szerkezete a típusától függ. A hagyományos fali opció tartalmaz egy alumínium keretet, zárat, pántot és ajtót.

Anyag rejtett santehdvertsy általában nedvességálló (például kezelt gipszkarton, forgácslap, OSB). A keret egy résbe vagy falba van szerelve. A zár "reagál" a külső befolyásolásra, miközben az ajtót a fülke nyílásaiban tartja.

A csuklópánt mechanizmusa és beállítása fontos rész, amelyen a sraffozás pontosan attól függ, hogy melyik irányban. Egyszerű változatoknál lehet csuklós vagy bútorzáras. A trükkös - megduplázva további csomópontok beállításával.

Sraffozási helyzet és nyitó oldal

Általában megpróbálják meghatározni az ellenőrző kapu helyét oly módon, hogy nyitott állapotában ne érintse meg a helyiségben lévő más tárgyakat, hanem adja meg a szükséges áttekintést. Kívánatos, hogy az ajtót balra és jobbra, ritka kivételekkel nyissa meg. A függőleges nyitást a felelősségteljesebb területek előkészítése kísérte.

Reckless a nézõablak szöghelyzete: az ajtó sarkai beavatkoznak, a tervezés gyengébb lesz. Jobb, ha nem kap ajtót közel a padlóhoz: az alsó perem megkarcolhatja a padlót és hagyja a jeleket. Az egész csempe szabályozása kiterjed a telepítés e pillanatára.

Rejtett nyílás beszerelése

A titkos kapu felszerelése a keret szerelésével kezdődik. A gipszkarton szerkezetében előkészített profilok a kapu kerete és a fém csavarokkal való összekötéséhez. A hornyokat előre fúrják. Ha a telepítést a tégla- vagy tömbfal nyílásán végezzük, akkor használjuk a dűbeleket, valamint a keret és a zapenivayut fal közötti réseket. Ebben az esetben az ajtót eltávolítják a keretből és összeszerelik a tömítőanyag elkészítése után (kb. 24 óra, hogy befagyassza a felesleg eltávolítását a kontúr mentén).

A keret felhelyezése után a rést a keret átfedő anyagával fedjük le. A keret felülete sík legyen. Ellenőrizze a csuklópánt mechanizmusának telepítését, majd egy Allen gomb segítségével hibakeresse.

bélés

A kikötő és a falak befejezése ugyanabban az időben történik. A csempe ragasztásához a láthatatlan ajtóhoz meg kell állítania a munkaterületet. A nyomószerkezeteket speciális rögzítőelemekkel rögzítik, az ajtók súlyosan lemerülnek, vagy teherhordó csavart használnak. A gipszkarton csempe ragasztott folyékony körmök vagy speciális cement keverékek. A betonacél előlapokat fa táblákra szerelték fel. Amikor a ragasztót a kerámiákra alkalmazzuk, figyelembe vesszük a jövőbeli réseket. A csempe kiváló minőségű ragasztása érdekében a ragasztónak legalább a felületének ½-át kell tartania.

A keveréknek nem szabad szivárognia és eldugulnia a nyílás és a keret között. A többleteket gyorsabban kell megszüntetni. A keverék egy nap alatt elkap, majd eltávolíthatja a felesleget a csempeből.

Fugázó tömítés

A láthatatlan nyílások feldolgozásának sajátosságai vannak: a széleken nem írják felül. A nyílás fedőkompozíciójának a teljes falra eső része. Pontosan meghatározni ezt a helyet, az élet egy építőszalaggal kezelik, kis rést hagyva. Szilikon tömítőanyag van benne, és a réteget ujjakkal állítja be. A tömegesen viselkedett engedelmes kezekhez nedvesíteni kell egy szappanos oldatban. Ezt követően óvatosan eltávolítják a szalagot. A szilikon 2 napig tart. Az utolsó érintés: a vágány peremén húzódik. Hajtson végre 45 ° -os szögből, próbálja meg az építőszerszámot az alaphoz kapni, mindegyik oldalon 1 mozdulattal. Ez segít elkerülni a "szegélyeket" az élek mentén.

Vegye ki a felesleges tömítőanyagot a nyitott ajtóból.

Hogyan csináld magad?

Nem mindig kész ellenőrző nyílások megfelelnek a vizsgálatoknak. Ebben az esetben egy kis időt és erőfeszítést tölthet el, és magával hozhatja a megfelelő részt.

Ha egy kis ablakra van szükség, akkor a mágneses beállítások jól alkalmazhatók. Ehhez telepítse a mágneseket az ajtó sarkába és a keret mentén lévő mágnesek éleire (összesen 8 mágnes lesz). Javítani kell a fedelet egy fogantyúval, praktikusabb lesz. Fogantyúként használja a szokásos bútoralkatrészeket.

A nagy ajtók gyártásánál a bútorok is hasznosak lehetnek: kényelmes kialakítású készpóló rendszerek és hagyományos zsanérok.

 • Méréseket végezzen, ábrázolja a jövőbeli helyszínt, és ellenőrizze annak szintjét, hogy elkerülje a torzulást.
 • Készítse elő az alapot és a keretet. A keret alatt egy hagyományos alumínium profilot, egy lécből vagy ugyanabból a profilból készült keretet használhat. Állítsa be a keretet.
 • A burkolat elkészítéséhez: az alap legyen szoros, használja a fa táblákat. A lefedettség a réteg vastagságától és a tervezett munkától függ. Jobb a gipszkarton használata: a befejező munkálatok jobbak, mint az elkészített fán. Óvatosan csavarja be a burkolat részleteit.
 • Készítse elő a gomblyuk mechanizmusának hornyait: húzza vissza 10 mm-t mindkét oldalról, és fúrjon. Miután a csuklópántot a fedélhez csatlakoztatta, csatlakoztassa a kerethez, és jelölje meg a mechanikai lyukakat.
 • Állítsa be a hurkot a keretben. Most lecsatolhatja a kaput a helyén. A fedélnek a kezeletlen falhoz kell mennie, és ne emelkedjen fölé. A nyílásnak résszel kell rendelkeznie, hogy megnyomásával könnyen nyitható (vegye figyelembe a jövőbeli bélést).
 • Biztosítsa az ajtót speciális csavarokkal, használja a terhelést. Tisztítsa meg az ajtó porát, előkészítse és elkezd nézni.
 • Miután a csemperagasztó megszáradt, ellenőrizze az ajtószerkezetet. Szükség szerint állítsa be.
 • A legvégén szerelt nyomás mechanizmus.

tippek

Remodel santehdvertsy - nem könnyű feladat. A belső tér egy egyszerű eleme gondos figyelmet igényel. Sokan csak a vásárlás és a beszerelés után tudják meg, hogyan lenne jobb az eljárás végrehajtása. Hasznos kérni a szomszédokat a tetejétől vagy aljától, hogyan oldotta meg ezt a kérdést, és hogy elégedettek-e.

Ügyeljen az ilyen pillanatokra:

 • Amikor befejezett egészségügyi betétet vásárol, ellenőrizze, hogy a tájolás megfelel-e a kívánt (függőleges vagy vízszintes) helyzetnek. Gyakran a 20 * 30 méret összezavarja mind az eladókat, mind a vásárlókat.
 • Telepítéskor használja a szintet.
 • A kis ablakokat azonnal egy fedéllel szerelik fel, a nagyméretű elemeket pedig szétszedik.
 • Jobb, ha a falak homlokzata a láthatatlan rendszer ajtaja alatt megy végbe, és az utolsó alsó talajt az utolsóig hagyja. Így a csempe méretei be vannak állítva és elkerülhetők a véletlen torzulások.
 • A tömítőanyag levágásával járó sikertelen műveletek kijavíthatók: szilikont kell alkalmazni a szélén és zárja le a nyílást. Távolítsa el a kitett anyagot, és hagyja megszáradni.
 • Ha a fal festésre készült, akkor a varrást a feltöltés után át kell vágni, mielőtt a keverék megszárad.

Kevés tapasztalattal könnyedén telepítheti a készen végzett ellenőrző nyílásokat, és ha kívánja, saját maga hozhatja létre. A mester ügye fél.

A revízió lopakodó nyílása és egy improvizált rejtett ajtó példája

Jó állapotban nem találsz fehér műanyag nyílásokat, a professzionális kézművesek mindig titkos nyílást készítenek a csempe alatt. Nem gátolják a felület megjelenését, ugyanakkor lehetővé teszik a mérők, csaptelepek és csövek könnyű elérését. Ebből a leckéből megtanulhatod, hogyan telepítsd a láthatatlan lénynek a csempék alatt lévő ellenőrző nyílásait a saját kezeddel.

Azonnal érdemes megemlíteni a hátrányaikat: a telepítés bonyolult kezdőknek és a magas árnak. Például egy jó gyártó 30x60 cm-es nyílása körülbelül 3500 rubelt fog fizetni. Olcsóbb opciókat találsz, körülbelül 2 000 rubelt fognak fizetni.

A cserélhető lopakodás legolcsóbb eszközei műanyagból (1300-2000 rubel) találhatók. Ezek két részből állnak: az alapot, amely ragasztva van a csempe és a reteszek, amelyek csavarják be a nyílást (lásd az alábbi fotót).

Gyors cikk navigáció

Építési elemek

A csempék láthatatlan nyílásai több elemből állnak:

 1. Alumínium keret és ajtó, amelyet a nedvességálló gipszrost lemezre (GVLV) helyeznek el.
 2. Mágneses zár.
 3. Komplex rendszer a hurkok és csomók beállításához.

A csempe alatt nyithatja meg a titkos nyílást úgy, hogy középen nyomja a csuklópántot. A mágneses zár kinyílik, és az ajtó kilép a keretből.

Titkos kapu felszerelése

Leggyakrabban egy rejtett nyílást a csempe alatt egy fém kereten kell elhelyezni, mivel a csöveket egy gipszkarton burkolattal fedik le. De telepítheti is tégla vagy blokkok nyílásába. Ebben az esetben a rögzítés a dűbeleken történik, és a keret és a falazat közötti rés fel van töltve.

A tégla- és tömbnyílásokba való beszereléskor a keretet csavarral rögzítik, és a rést habbal töltik

Szerelési rajz (felülnézet)

Csavarozza rá a keretet a profilra

Az ajtó pozícióját speciális csomópontok szabályozzák a zsanérok tetején és alján. Annak beállításához, hogy szükség van egy hexakulcsra.

A csavarok beállítása piros és kék.

Nyitó oldal

Fontos részlet - melyik irányban nyílik a láthatatlan nyílás. A nyílás alatt ne érjen a szomszédos falhoz a csempe, különben a forgácstörés egy óvatlan mozdulattal jelenik meg a lapon. Továbbá a sraffozás nem lehet a sarok mellett.

A sraffozás helyzete lehetővé teszi a számlálókhoz és a szelepekhez való ingyenes hozzáférést javítás esetén.

Leggyakrabban a sraffozás alapfelszerelésként van felszerelve: balra vagy jobbra. De néha lehet, hogy át kell fordítanunk és fel kell nyitnunk. Például, ha egy keskeny szekrényben egy bélést csinálsz, és egy nagyformátumú csempe használatával, hogy ne hozzon létre szükségtelen vágásokat. De ezek az esetek ritkák, és tökéletesen felkészítik a falakat, mivel az ajtónyitó pályán lévő rések minimálisak lesznek.

A csempe elrendezése a nyílás ajtójának figyelembevételével történik - csak teljes elemekből állhat. Ebben az esetben még a sarokban is feláldozhatsz egy keskeny szegélyt.

Ha a vásárlást könnyű összezavarni, és a vízszintes helyett a függőleges nyílást vegye fel.

Kihúzható fedélzet

 • A falak és a kinyíló ajtó alapozva van.
 • A közepes és kis méretű ajtókon a munka megkezdése előtt kívánatos, hogy a jövő bélésének súlyával megegyező súlyt lógjon. Ez azért szükséges, hogy megszüntessük a megereszkedést. Bizonyos fajokban van egy speciális terheléscsavar.

Az ajtó felé néző terhelés alatt történik

Tegyen be cementrögzítőt az élről, hogy később kinyithathassa az ajtót

Fugázó és tömítő ízületek

 • Elkezdheti a fugázást, kivéve azokat, amelyek a sraffozás peremén megyek. Szilikonhabarcsot kell feltölteni. Ha Ceresit-ből készült injektort használ, akkor használhatja a Ceresit CS 25 tömítőanyagot - felveheti színben, és a varrat láthatatlan lesz.
 • A tömítőanyag használata előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a csempe felületét. A maszkoló szalag mindkét oldalán szépen ragasztva van a varrás mentén, hogy ne üsse le az oldalt.

Ragassza fel a maszkoló szalagot a varrás mentén

Vágja le a szilikont szögben

Telepítés a kész dobozba

Lépésről lépésre utasítások a rejtett ajtó beépítéséhez a kész dobozban

 • A telepítési hely megjelölve, és lyukakat fúrnak a sarkokban.
 • A nyílás a nyíláshoz elektromos kivágással vágódik ki.
 • A belső ajtót úgy helyezzük el, hogy a keret belül legyen.
 • Ideiglenesen rögzítse a keretet a bilincsre, majd rögzítse a csavarok kerületén a gipszkartonon keresztül.
 • Földelje le a falat, és helyezze el a cserépet.

A falat is festheti:

 • Állítsa a falat gipszel. Ne felejtse el levágni a varrást a gittbe szárítás előtt.
 • Grind a fal és a festék.

Házi rejtett nyílás

Bár a kész megoldások viszonylag olcsóak, nem mindig olyanok. Például egyszer nekem kellett egy láthatatlan lyukasztót készíteni a saját kezemmel a kandalló felülvizsgálatára. A bejutáshoz ritkán volt szükség, de a szokásos sraffozás elrontaná a teljes falburkolat átfogó képet, így el kellett rejteni a rejtett hegyet. Az összes olyan lehetőség, amit találtam, nem illeszkedett mélységbe, vagy a keret nehezítette a borító eltávolítását.

Kandalló felülvizsgálata bélés előtt

Maga a telepítési folyamat meglehetősen egyszerű: a csavarokat csavarozzák a rétegelt lemezhez, és a lyukak a falon lévő megfelelő helyeken készülnek a perselyek számára. Az ujjak eltömődnek és a rétegelt lemez csavarokkal van felszerelve.

Házi ajtó rejtett sarkokkal

Furatokat fúrunk a falon a csapok számára

A csempe alatt a saját keze nélkül látható láthatatlan nyílás nem csavarokkal, hanem neodímiummágnesekkel rendelkezik, melyeket a régi merevlemezből lehet megvásárolni vagy venni.

Gyorsan, egyszerűen és olcsón kiderült.

Egy kis titok az, hogy hogyan lehet kinyitni a nyílást még egy domborművel is, anélkül, hogy megtörné a bélést:
Az úszóhoz vagy fésűvel ellátott 5 mm-es réteg gitt vagy egyéb kötőanyagot használ. Nyomja le a simított simítót a megfelelő helyen és nyissa ki az ajtót. Próbálja meg, hogy ne nyúljon a varratokra. Ha egy fogantyú kicsi, akkor többet is használhat, hogy megduplázza az erőfeszítést.

Kapuk a csempe alá

Láthatatlan nyílások a fürdőszoba csempe alatt

Nyomásnyílás a "Aluklik-M" csempe alatt

Nyomásnyílás a "Aluklik-M" csempe alatt

AKM Alyuklik korszerűsített szabvány

 • Zár típus: miniLatch
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

A "Alyuklik" csempe alatt lévő nyomásnyílás

A "Alyuklik" csempe alatt lévő nyomásnyílás

AKL Alyuklik Standard

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

Kivehető nyílás a "T34" csempe alatt

Kivehető nyílás a "T34" csempe alatt

T34 Könyvvizsgálói Szabvány

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

Csúszó nyílás a cserép alatt "Coupé"

Csúszó nyílás a cserép alatt "Coupé"

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: alumínium
 • Alkalmazás: Fal

Acél nyílás a "K3" csempe alatt

Acél nyílás a "K3" csempe alatt

K3 Acél Standard

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Fal

Megerősített acél nyílás a "K3 Big"

Megerősített acél nyílás a "K3 Big"

K3 BIG Standard

 • Zár típus: Gyors
 • Anyag: Acél
 • Alkalmazás: Fal

Láthatatlan tolókanalak

Szüksége van egy tippre, hogy milyen határokon van szükség az ügyben? Csak hívjon minket telefonon: 8 (495) 323-99-01 vagy rendeljen visszahívást:

Aknák videói

Milyen típusú nyílások vannak a csempe alatt?
A könyvvizsgálat tervrajza a csempevizsgáló alá esik
Gyártás "Ellenőrző-láthatatlan fedélzeti gyár"
Hogyan válasszunk ki egy nyílást a csempe alatt?
Luke "AluKlik-M Auditor" az "Ország válasz" programban.

Láthatatlan tolja nyílások cserép Revizor®, által gyártott üzemünkben, bemutatja modellek: AlyuKlik revizor (push Hatch kerámia, alumínium) AlyuKlik M revizor (Hatch láthatatlan fokozott hurok és egy filc tömítést, alumínium), a T-34 revizor ( kihúzható kivehető ajtó, a kád alatti képernyőn, alumínium), csúszó nyílászáró Coupe Revizor (háromszintű csuklópánt), K-3 revizor (teljes acél). A nyílások a fürdőszobában, csövekben és egyéb segédeszközökben pultokat rejtenek, a belső modern és harmonikus kialakításával, megnyitásával.
Láthatatlan sraffozást ajánlunk a magas páratartalmú helyiségekben, például fürdőszobában, WC-ben, konyhában stb.
A fedélzet ajtója a nehéz teher ellenállóképességének köszönhetően csempe, mozaik, márvány, gránit és természetes kő burkolható.
A falat, amelyben a csuklós láthatatlan ember telepíthető, lehet tégla, beton, habszivacs, gipszkarton stb.
A felügyelő burkolatát a gyárunkban szabványos és egyedi méretekben gyártják (lehetőség van a vizsgálati nyílások gyártására rendelésre).
Az online áruházban (a gyártó hivatalos áruházában) láthatatlan lábléceket vásárolhat! Kiváló nyílászárók, minden méretben (standard és rendelésre), alacsony árak, garancia a gyártóktól. Ön fontolgatja a vásárlást vagy sem? Hívjon minket! Szállítás Moszkvában és Oroszország régióiban.

Vízvezetékajtó a csempe alatt Moszkvában

Kompetikusan elrejteni az összes műszaki kommunikációt lehetővé teszi a szaniter nyílások a csempe alatt. Ezek a szerkezetek hatékonyan maszkolják le a csővezetékeket, huzalokat, csöveket és más alkatrészeket a vízvezeték-rendszerek számára. A telepítés után csempével vannak burkolva, és teljesen láthatatlanok lesznek.

Láthatatlan K-sorozat. Az ajtónyitással megnyílik a kioldónyitó nyílások, mint például az otthoni készülékek széles körben elterjedt, megnyúló technológiája. A megnövekedett szilárdságú, korrózióvédelemmel ellátott nyílások beszerelésére van szükség ellenőrzés elvégzéséhez.

A techno csempék (kettős szárnyú) tetőajtója egy speciális alumínium profilból áll, amelyet a Hummer fejlesztett ki, és alumínium csöveket tartalmaz a kerület mentén a károsodások elkerülése érdekében. Nagyméretű nyílások elrejtésére szolgál. Ajtók rögzítése elő.

A sajtoló kivehető fedél a csempe alatt A kontúr a sraffozás modellje - a legjobb új termék az ellenőrző nyílások orosz és európai piacán. Csak a konténer alatti nyílás a legjobb fogyasztói jellemzőkkel bír. Megnyílik a sraffozás a csempe kontúr alatt.

Luke Luker AL-KR sorozat, anyaga: alumínium, nyitás módja: sajtolás, magasság: 800mm, szélesség: 500mm, ajtókapacitás: 24.7 kg.

A Revizor T-34 sorozatok alumínium konstrukciója csuklópántok nélkül, ideális mérők és szűrők karbantartásához, az ajtó teljesen eltávolítható, így könnyű hozzáférést biztosít a műszaki kommunikációhoz A tető nyílása egy érintéssel felnyílik a tetején.

A csuklós ajtókkal ellátott nyílások kiválóan alkalmasak a vízvezeték, elektromos berendezések, biztonsági rendszerek, telefonok, számítógépes kábelek stb. Szolgáltatási területének eléréséhez. A PPK Praktika gyártója Oroszországban.

A Techno (Techno-2) a csempe alatt nagy nyílások elrejtésére alkalmas beton, levegőztetett beton, gipszkarton, megbízható rögzítéssel és fémkerettel. A Techno a falon egy 1,5-2,5 mm körüli résszel áll (a pa.

ATMOSPHERE (Certified Partner)

Termék kód: 614.197; Nyitó mechanizmus: összecsukható; Keret anyaga: alumínium; A zár típusa: nyomógomb; Fogásszélesség: 400 mm; A nyílás magassága: 600 mm; Akna mélysége: 40 mm

A 460x560-as, 400x500-as karimával és a polimer zománcburkolattal ellátott fogantyúval ellátott 460x560-as ajtóellenőrző acél a rejtett csomópontok és segédprogramok eléréséhez lett tervezve. A falra szerelhető. Az univerzális felszerelés lehetősége balkezes vagy jobbkezes.

Úgy tervezték, hogy elrejtse a mérnöki, szellőztetés, vízvezeték, elektromos kommunikáció. Mivel a láthatatlan nyílás ugyanazt a csempe díszíti, amelyet a szoba befejezéséhez használnak, működés közben láthatatlan. A hurkok állíthatók. Nyitásával.

Minden panel itt van!

A csuklópántok szilárd acél rúdból készülnek. A technológiai menetes furatok lehetővé teszik az ajtónyílások beállítását. Ilyen hurkok esetén a szerkezet nagy szilárdsága kétségtelen. És az ajtó mérete, ha ilyen megbízható csuklót használ, elegendő lehet.

Kárpit csempe cserélhető alumínium könnyű sorozat. Könnyű és praktikus alumínium nyílás a cserélhető fénycsalád csempe számára. Könnyen telepíthető olyan nehezen hozzáférhető helyekre, ahol nem lehet lengőkulcsot felszerelni. Minden sraffozás kiváló minőségű nyomástartó korlátokkal van felszerelve.

Egészségügyi rozsdamentes acél nyílászáró 200x300 Méretek (szélesség × H × G) mm - 250 × 350 × 30 Ajtó mérete (szélesség × H × m) mm - 200 × 300 Anyag - Fényes rozsdamentes acél Acél vastagsága - 1 mm Nyitás - ujjsüllyesztés Az egészségügyi nyílások lehetővé teszik a speciális dobozokban rejtett hozzáférést.

A csempe alatt lévő nyílások (láthatatlan lápok)

A fürdőszobában, a konyhában vagy a fürdőszobában végzett javítások során a korszerű dekorációs anyagok (csempék, mozaikok, porcelán csempe) használata hozzájárul a tervezési ötletek megoldásához. Azonban a vízvezeték- és vízvezeték-szerelés, árammérők és elosztó táblák megzavarhatják a szoba megjelenését, ha nem rejtenek el. Ugyanakkor meg kell őrizni a kommunikáció elérhetőségét és könnyű karbantartását felülvizsgálata, korszerűsítése vagy javítása érdekében. A láthatatlanná tétel (rejtett nyílás a csempe alatt) az egészségügyi betétek típusa, amely a csempe vagy más burkolat burkolását követően ideális megoldássá válik ehhez a problémához. A sajtolással kinyitott kád kinyíló nyílása lehetővé teszi a műszaki kommunikációhoz (elektromos vezetékek, csövek stb.) Való hozzáférést, anélkül, hogy zavarná a helyiség kialakítását.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a padlóburkolatokkal.

Hogyan szereljünk fel rejtett egészségügyi nyílást a csempe alatt?

Egészen a közelmúltig teljesen normálisnak tekintették, hogy a fürdőszobákban minden kommunikáció látható volt. Azonban a jó modern korrekció nemcsak a csúnya csövek elrejtését, hanem műanyag vagy fém nyílások hiányát is magában foglalja. A kommunikációhoz való hozzáférés megkönnyítése és a helyiség kialakítása érdekében a rejtett egészségügyi fedélzetet a csempe alá helyezi, amely kész formában vásárolható meg, vagy saját maga is. Vegyük fontolóra, hogyan telepítsünk egy revíziós titkos nyílást a csempe alatt a fürdőszobában vagy a WC-ben.

Rejtett egészségügyi ablak telepítésének előnyei

A nagy népszerűségnek örvendő fürdőszobai és wc-k láthatatlan egészségügyi betétjei sikeresen összeillesztették a legjobb tulajdonságokat, miközben lehetővé tették a nagyméretű egészségügyi ablakok cseréjét. Rendszerint a láthatatlan nyílást a csempe alá helyezzük, hogy vizuálisan növeljék a helyet, és gyönyörűen dekorálják a kommunikációt anélkül, hogy megakadályoznák a hozzájuk való hozzáférés kényelmét.

Még az ellenőrzés legrövidebb vízvezeték-nyílása is a következő feladatokkal büszkélkedhet:

 1. Kényelmes megközelítés a csövek, szűrők, mérők ellenőrzéséhez és javításához.
 2. A csúnya vízvezeték-kommunikáció és egyéb vízvezeték-elemek elrejtése.
 3. A napfénytető kameraként használható a vízmelegítő elrejtéséhez.
 4. Lehetőség a hideg-, villany- és vízmérők olvasásának kényelmes leolvasására.

A szakértők javasolják, hogy a csempe alatt minden olyan helyiségben, ahol a padlót vagy falakat mozaik, csempe, természetes vagy mesterséges kővel szereltek fel.

A vízvezeték dobozok hátulján is érdemes megemlíteni: a magas ár és a telepítés bonyolultsága a nem szakember számára. Tehát egy 30 × 60 cm-es jó minőségű ellenőrző nyílás legalább 3500 rubelt fog költeni. Költségvetési modellek ára körülbelül 2500 rubel. A legolcsóbb, de a legkellemetlenebb láthatatlan műanyag konstrukció is átlagosan 1500 rubel lesz.

A titkos nyílások típusai

A nyílászáró mögött rejtett tárgytól függően elektromos, vízvezeték- és szellőzőberendezések kerülnek kibocsátásra.

A helyszín különbséget tesz fal-, padló- és mennyezeti szerkezetek között. Az utóbbi kettő különleges követelményeket támaszt: a padlóburkolatnak robusztus keretszerû szerkezettel kell rendelkeznie, kiegészítõ berendezéssel, nedvességállósággal és hangszigeteléssel kell rendelkeznie. A mennyezeti modellnek könnyű ajtókkal és megbízható redőnyökkel kell rendelkeznie, amelyek önmagukban nem nyílnak meg.

A lakásokban és lakóépületekben a WC leggyakrabban négyzet vagy téglalap alakú szaniter nyílás található. Kívánság szerint a saját kezével megrendelheti, vagy kiválaszthat egy sraffozót a csempe alatt, de alkalmazásuk és telepítésük mértéke kissé más.

Ebben az esetben annál jobban megfigyelhetetlenné tette az ellenőrző nyílást a belső térben. Ezért a fogyasztók érdeklődését olyan rejtett rejtett nyomások és mágnesek okozzák,

 • Nyomás. A csempék alatt lévő nyílás elvileg a görgős mechanizmusokon alapuló push rendszereket használja. A nyomólaphoz tartozó nyílást gyakran láthatatlan mechanizmusokkal, térbeli hurkokkal, kettősekkel kombinálják, amelyek lehetővé teszik a helytakarékos és a fogantyúk használatát. Ha a nyomásrendszerek néhány árnyalatáról beszélünk, akkor érdemes megemlíteni egy dolgot, az a tény, hogy a nyílás két lépésben történik: az ajtó sürgető megnyomása után kissé egyik oldalra mozog, majd észrevehetővé válik. Ebben az állapotban könnyebben húzható le a fedél.
 • Rejtett. A közös láthatatlan rendszerek egyes tulajdonságaiban különböznek az egyéb opcióknak, és lehetővé teszik, hogy a vízvezeték-nyílást sokkal kevésbé észrevehetővé tegyék. A speciális hurok és a gipszkarton használata a fedélen lehetővé teszi, hogy "lefedje" a revíziós nyílást a fal alatt. Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen ablak beszerelését előzetesen figyelembe kell venni. A fülke tervezési szakaszában. Ha azonban a "láthatatlanság" alatt a már elvégzett javítást megváltoztathatja, akkor csak a megjelenést teljesen elrontja.
 • A neodímium mágneseket használó készüléket mind a padló, mind a fal ablakaiban használják. A csempe alatt lévő mágnesek nyílásának elegendő nagy vonzereje van, ami lehetővé teszi, hogy ellenálljon a tisztességes súlynak. Annak érdekében, hogy a burkolat érzéketlen legyen, a következő technológiát alkalmazzák: a sraffozás hornya kissé kisebb, így az ajtó a bélés alatt helyezkedik el, amely maszkolja azt. A mágnes magában hordozza a fedelet, néha úgy van felszerelve, hogy a jövőben oldalra mozgatható legyen a vonzerő csökkentése.

Nagyméretekkel, vagy ha a burkolat nehéz anyagokból készült, a fogantyú kényelmesebb használatra lett kifejlesztve. Könnyebb anyagokból készülnek és kisebb méretűek fogantyú nélkül készülnek, nagyobbak gyakrabban összecsukhatóak.

Az egészségügyi betétek fő elemei

A csempék hagyományos, nem látható láblécei több elemből állnak:

 1. Alumínium váz és ajtó, amely a nedvességálló gipszrost lemezre (GVLV) van szerelve.
 2. Mágneses zár.
 3. Különleges hurok- és csomórendszer a beállításhoz.

Leggyakrabban santehdvertsa nedvességálló anyagból (feldolgozott forgácslap, OSB, gipszkarton). A keret a falba vagy a résbe van szerelve. A zárat külső hatás váltja ki, és az ajtót a fülke nyílásaiban tartja.

A hurokmechanizmus és a beállítás a legfontosabb, mivel ezektől az elemektől függ, hogyan és milyen irányba nyílik a nyílás. Egyszerű beállítások esetén a zsanéros vagy bútorzárók alkalmasak erre a célra. Bonyolultabb - megduplázva további csomópontok beállításával.

Kiválasztása az ajtó alatt a csempe, a méret is fontos figyelembe venni. A rejtett ellenőrző nyílások szabványos méretei 10 × 10 cm-es minimális méretűek, a késztermékek 20 × 30 cm-es rendszeres csempe méretű méreteit használják.

Amikor önkényes méretekkel dolgozik, a mesterek megpróbálják közelebb hozni azt a tényt, hogy a kerámia termékek illeszkedhetnek a függönyre. Ez a megközelítés lehetőséget nyújt arra, hogy "lefedje" a nyílást a csempe alatt. Különleges méretek közvetlenül függenek az ellenőrző ajtó céljától, és ahol a csövek vagy a kábel található.

A legnagyobb kész változat az ajtók 120 cm-es ajtójának tekinthető. A szokásos paraméterektől függetlenül kialakított ajtók a következő méretekhez igazíthatók: 5-50 mm vastagságú csempeállomány egy falra szerelve, amely a szabadoldalon legfeljebb a csempe saját paramétereinek fele.

A burkolat alatt levő titkos nyílás a következőképpen nyílik meg: a központot a csuklópántról kell megnyomni, majd a mágneses zárat kinyílik, és a kilincs nyílása kilép a keretből.

Rejtett ellenőrző nyílás felszerelése

Nagyon népszerű a fémlemez burkolatának egy rejtett nyílása, mivel a csöveket gipszkartonból álló doboz zárja. Az ilyen jellegű nyílás felszerelésére azonban téglák vagy tömbök nyílásánál kerülhet sor. Ebben az esetben az ellenőrző nyílás rögzítőelemét rögzítik, és a keret és a fal közötti rést habjal kell feltölteni.

A láthatatlan lény nyílása egy kerámia csempe alatt helyezkedik el a kezekkel, az alábbiak szerint:

 1. Blokk és tégla nyílások telepítésekor a keretet csavarozni kell a dűbelekre, és a rés habbal töltve.
 2. A fő követelmény az, hogy olyan szilárd alapot biztosítsunk, amely nem fog mozogni. Ezért szükség van a profilok merev keretének előzetes tervezésére. Legalább ehhez a feladathoz 2 jelzálogot kell készíteni a nyílás szélességében vagy hosszában, de ideális esetben 4 oldalról kell elkészíteni.
 3. A keretet a doboz profiljához csavarják a fémes palacsintacsavarok segítségével, amelyeket speciálisan a lyukakon keresztül készítettek. A gipsz és a keret profiljainak síkja ugyanaz legyen. Ezután a keret gipszkartonra van burkolva, hogy átfedjen a kereten.
 4. Az ajtó pozíciója a csuklópántok tetején vagy alján található speciális csomópontokkal állítható be. A hex kulcs segít megbirkózni ezzel a feladattal.
 5. A kisméretű nyílások azonnal ajtóval vannak felszerelve. Nagyméretű nyílások felszerelése esetén az ajtót a kényelem érdekében eltávolítják.

Nagyon fontos, hogy a láthatatlan nyílás meg fog nyílni. Az ajtó kinyitásakor nem szabad megérinteni a csempe a szomszédos falra, különben egy gondatlan mozgás - és a forgácsok jelennek meg a lapon. Ezenkívül a sraffozás nem lehet a sarok mellett. A nyílást olyan helyre kell elhelyezni, hogy a javítókészülékekhez könnyen hozzájusson a pultokhoz és a szelepekhez.

Leggyakrabban a kapu jobbra vagy balra van felszerelve. De előfordulhat, hogy szükség lehet ráfordításra, és felnyit vagy lefelé nyílik. Például, ha keskeny WC-ként nézel ki, és erre a célra nagy formátumú csempéket használnak a szükségtelen vágások elkerülésére. De ez a jelenség meglehetősen ritka és tökéletesen felkészíti a falakat, mivel az ajtónyílás kontúrvonalán lévő rések minimálisak.

A csempe a kikötő ajtójának figyelembevételével kerül meghatározásra - csak az egész elemekből készíthető vágás nélkül. Ebben az esetben még kissé lecsökkentheti a szöget.

A következő lépés a nyílászáró felé néz.

Hogyan ragasztani csempéket a rejtett ajtón?

Az álcázott vízvezeték nyílászáró lehet kerámia csempe, mozaik vagy csempe, amely utánozza a természetes anyagokat.

Süllyesztett lépcsők:

 1. Az aknák nyílászáróit és falát alapozóval kezelik.
 2. Mielőtt elkezdené dolgozni a kis és közepes méretű ajtókon, meg kell ragadnia egy súlyt, amely megegyezik a jövő burkolatának súlyával. Ez azért szükséges, hogy megakadályozzuk a megereszkedést. Egyesek speciális terheléscsavarokkal vannak felszerelve.
 3. Egy speciális tartóval, amely az ajtóval együtt elkészül, a nyomás mechanizmus blokkolva van, ez azért van így, hogy tilos véletlenül kinyitni.
 4. Általában a csempe ragasztott folyékony körmökön vagy cementragasztón. A cementkötés a széltől egy behúzással kerül alkalmazásra annak érdekében, hogy további lehetősége nyíljon az ajtó kinyitására.
 5. A burkolólapok általában 5-50 mm-t fognak húzni mindkét oldalon. De ragasztva kell lennie legalább a felét a teljes terület a csempe, különben leeshet.
 6. Ha a csemperagasztó a keret és az ajtó közötti résbe kerül, azonnal eltávolítani kell.
 7. Egy nap után ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e, és eltávolítja-e a felesleges ragasztót.

Ezután elkezdheti az ízületek ragasztását, kivéve, ha a nyílás peremén halad. Töltsönek szilikon tömítőanyaggal. Ha a "Ceresit" fugázójelet használja, akkor használhatja a Ceresit CS 25 tömítőanyagot - felveheti a színt, és a varrat láthatatlan lesz.

 1. A tömítőanyag felhordása előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a csempe felületét. A maszkoló szalagot mindkét oldalán ragasztják a varrás mentén, ez azért van, hogy ne foltolják a bélést.
 2. Pisztoly használatával a tömítésre egy tömítőanyagot alkalmaznak, és ujjával mossák át, amelyet előzőleg szappanos vízben (2-3 mozgás) nedvesítettek.
 3. A maszkoló szalag azonnal eltávolításra kerül, és a sraffozás több napig zárva marad.
 4. Ezután vékony lapátra van szüksége, hogy óvatosan vágja át a varratot. Mindkét oldalt egy mozdulattal kell vágni, ez azért van így, hogy kevesebb darabot kapjon. A késnek 45 fokos szögben kell lennie, amint a képen látható. A penge végét egyenesen a gipszkartonra kell pihentetni, hogy a varrást teljes mélységre vágja.
 5. Az ajtó kinyílik, és a megmaradt szilikon a tányérból megtisztul annak érdekében, hogy megakadályozza az ajtó beszorulását.
 6. Ha nem sikerült azonnal levágni a tömítőanyagot óvatosan, nyissa ki az ajtót, és alkalmazzon egy kicsit a falakra. Néhány óra múlva megpróbálhatja becsukni az ajtót. Ha több fugázás van bárhová, csiszolószemcséket használjon.

Így szinte tökéletes hatást érhet el. A pecsétnek és a szilikon habarcsoknak köszönhetően a burkolat alatt lévő rejtett nyílás teljesen le van zárva, és a fürdőszoba mellett is elhelyezhető.

Hogyan készíts egy láthatatlan aknát a saját kezeddel?

Kész megoldások, bár olcsóak, de mindazonáltal nem mindig alkalmasak. A probléma megoldásához rétegelt lemez, csavaros anyákkal és alátétekkel, valamint rozsdamentes acél perselyekkel kell rendelkezni. A rétegelt lemez felső részén egy GLW vagy DSP lemez ragaszthat, de nem hordozhatók vastagságban. Ezért a rétegelt lemez Ceresit CT-16 alapanyaggal van előálitva a stabilabb cserépmegtartáshoz.

A telepítés nagyon egyszerű:

 1. A csavarokat csavarozzák a rétegelt lemezhez, és lyukak vannak a fal egyes helyeiben.
 2. A hüvelyek eltömődnek és a rétegelt lemez a csavarokkal van ellátva.
 3. Közvetlenül a kapu felszerelése után a csempe úgy van elhelyezve, hogy minden varrás egymáshoz közeledik, és láthatatlan.
 4. A falon lévő csapokhoz fúrás történik.
 5. A csavarok nagy hossza miatt a kapu nem esik ki önmagában. A kinyitáshoz beállíthatja a tapadókorongokat, ragasztóval díszítő horgokat vagy valami horogra.
 6. A csempe alatt egy saját készítésű láthatatlan nyílást nem csavarokkal, hanem kereskedelmi forgalomban kapható neodímium mágnesekkel lehet megtartani, vagy egy régi merevlemezről szerezhető be.

Gyorsan, egyszerűen és olcsó módon kiderül.

Ha kevés tapasztalat áll rendelkezésre, könnyen elkészítheti a készen álló ellenőrző nyílásokat, és ha kívánja, akkor saját maga is megteheti.

Ajtó szaniter csempe alatt

HOGYAN KÉNYELŐ ÉS GYAKORLATI, GYORSJELENTÉSE ÉS JOBB A ZENÉSZETI FÜRDŐ BEZÁRÁSÁT A FÜRDŐBEN.

Kész szaniter szekrény a csempe alatt.

A vízvezeték nyílás egy technológiai nyílás, amelybe a vízellátás és fűtés fő vezérlőegységeit, magánházakban és apartmanokban helyezik el. Egyszerűen megfogalmazva, ez egy közös lyuk a falban, amelyben vannak csövek, fésűk vízmérővel, valamint a legtöbb esetben mindenféle mosószer és por tárolására. Az ilyen nyílások általában alumínium lopakodó nyílásokkal vannak lefedve (lásd alább).

Egy lehetőség! Az ilyen nyílások elhelyezése NEM TUDNI!

Egy ilyen design egy tekhshkaf számára, egyes esetekben előnyei vannak, de a gyakorlat azt mutatja, hogy még mindig több mint minusz! A legfontosabb hátrányok a következők: nem praktikus (a nagy tömeg, az ajtó időben történő lecsapódása miatt), nem lecsökkenthető kialakítás, az egész fürdőszoba kinyitása blokkolva, csak egy ilyen szárny felszereléséhez több időt és pénzügyi befektetéseket igényel.

Mit tudunk ajánlani cserébe?

A bútorok homlokzata MDF, az ajtók az egészségügyi betét, hogy mi van egy kis súlyt, és a munkájuk során nem sag! Nem blokkolják az áthaladást, a szerelés legfeljebb 2 órát vesz igénybe, a vízvezeték-munka során a homlokzat könnyen szétszerelhető, így kényelmesebben hozzáférhet a csövekhez. Továbbá, ha kívánja, akkor egy teljesen összeszerelt ajtóegységet, minden fogyóeszközt vásárolhat, és ha szükséges, egy ilyen sraffozatot összefoghat saját kezével.

A fürdőszobában lévő szaniter szekrényhez használt ajtóink gyakorlatilag nem különböznek a hasonló épületektől, amelyeket külön fürdőszobákba szerelünk. De vannak kisebb tervezési különbségek, amelyeket részletesebben megvizsgálunk, és ugyanakkor foglalkozunk néhány érdekes ponttal a telepítéssel.

A szekrény ajtajái MDF-ből készülnek, egymásra rakható lapokkal, ez az anyag tartós és nedvességálló, ami a fürdőszobában fontos. A betétkellékek inkább egy tervezési megoldás, jobb megjelenés, mivel nem hordoznak gyakorlati funkciót. A szekrény fehér színű, ennek köszönhető, hogy tökéletesen kombinálható az oldalfalakkal ellátott kombinált burkolólapokkal és egy fehér toalettartóval, ellentétben a természetes fát imitáló egyéb bevonatokkal.

FEHÉR KÉSZÜLÉK KÉSZÜLÉKBEN.

Ebben a szekrényben nem telepítettünk egy peremet a peremre, ebben az esetben nincs szükség, mivel a kombinált fürdőszobában a szekrény elülső oldala egy síkban áll, és nem tapad az oldalfalra. A csempe és az ajtók közötti hézagok lezárása érdekében egy műanyag fehér sarkot ragasztottak a folyékony körömhez, ami nem zavarja a teljes kép megjelenését. Továbbá, ha közelebbről megnézzük, látjuk, hogy nincsenek fogantyúk az ajtókon, az ügyfelek kérésére nem tettük őket, mivel az ajtók kényelmesebb és csendesebb záródásakor beágyazódtak a csuklópántok.

Belsőépítészet és polcok.

Ami a nyílás belső felületét illeti, a mesterünknek itt alkalmaznia kellett - mondhatnánk - a telepítés nem szabványos megközelítését. A nyíláson belül nincs sok hely, a vízcsövek és a pultok a jobb oldalon törnek a törülköző melegebb csapokat. Ezekkel a pillanatokkal kapcsolatban a falakról a falak falára falazott magas minőségű polcok nem szállíthatók. Aztán az alsó polcot a doboz teljes szélességébe telepítettük, az alacsonyabb kommunikációhoz való hozzáférés lehetőségével, a felső kettő pedig a csövekben való megállással. Mivel a felső polcok rövidebbek, a megbízhatóság érdekében megerősített fém sarkokat rögzítettünk. Ezt a szekrényt körülbelül egy évig használják, és amint azt a fényképen láthatja, hogy kapacitással rendelkezik mosószerekkel, a polcok általában elérték az idő próbáját (lásd alább).

Látható, hogy a polcok nem zavarnak semmit. Könnyen eljuthatsz a szelepekhez a fésűkön, méréseket végezhetsz a mérőkből, és nézheted a víznyomás-érzékelőket a csövekben.

Kezdetben egy technikai nyílás előkészítésével habblokkokból készült. A fal végének teljes lezárása érdekében a díszítődoboznak egy kicsit szélesebbnek kellett lennie, mint a szokásosnál, vagyis körülbelül 10 cm-re.

READY SANITARY HATCH a WC-ben.

Ezért összefoglaljuk és következtetéseket vonunk le: az általunk javasolt változat gyorsan és olcsón elvégezhető! A csempe alatt a WC-ben található vízvezeték szekrény teljesen fel van szerelve. A kabinet általános nézete a fürdőszoba belsejébe illeszkedik, nem tűnik ki az általános háttérből, és nagyon szépnek tűnik!

Cégünknél megrendelheti a "FURNATÍV" szolgáltatást: mérni fogjuk, felhozzuk az összes anyagot és telepítjük. Ne feledje, hogy az összes szekrény mindig különbözik egymástól, és rendelésre készülnek, minden egyes ügyfél számára külön-külön. Az egyedi formatervezés termelési ideje 2-3 nap, függetlenül a méretétől és összetettségétől.

Ha részletesebb tájékoztatást szeretne kapni, hívja a telf telefonszámot: (495) 772-6256.

Technikai kérdéseket, vagy egy mérőt hívni kérem: (977) 981-8051 Alexey.

VISSZA A OLDAL ELSÉRÉSÉHEZ

A fürdőszoba egy csempe alatt - méret, változat és alkalmazás

Lakástulajdonosok általában nagyon komolyak a fürdőszoba díszítése miatt, hosszú ideig a megfelelő formatervezést, befejező anyagokat és bútorokat választanak, amelyek ellenállnak a magas páratartalomnak. Annak érdekében, hogy a szoba belsejét ne csempékkel csempézzék, minden kommunikáció egy különleges dobozban van elrejtve, melyet a gipszkarton, a dekoratív bevonat gipsze rejteget a szeme elől.

Azonban ez a design bonyolítja a berendezésekhez való hozzáférést, hogy nyomon kövesse az állapotot és kézzel javítsa. Szivárgás vagy meghibásodás esetén a kommunikációhoz való közvetlen hozzáférés hiánya felesleges késedelemhez vezet, növelve az eset negatív következményeit. Annak érdekében, hogy bármikor elérhesse a gipszkarton dobozában rejtett csöveket, szelepeket és pultokat, speciális kádfelületre van szükség.

funkciók

A fürdőszoba nyílás egy speciális eszköz, amelyet egy gipszkarton doboz, egy maszkolócső, vízmérő készülékek, szelepek és egyéb egészségügyi berendezések falába szerelnek be. Ez egy kisméretű ajtó, amely lehetővé teszi a kommunikáció gyors elérését, anélkül, hogy veszélybe sodorhatja a célt. Telepítés után a kerámia burkolólapok és tapéták ragasztva vannak a sraffozáshoz, vagy festettek, hogy megfeleljenek a fürdőszoba falainak, hogy megőrizzék a belső tér integritását. Ezt a mechanizmust használják:

 1. Mindig férhessenek hozzá a forró és hideg víz mérőeszközeihez, hogy eltávolítsák az indikátorokat a méről és figyelemmel kísérjék munkájukat.

Fontos! A nyílások acélból, műanyagból vagy fából készültek, antiszeptikus és víztaszító készítménnyel kezelve. Annak érdekében, hogy az ajtót láthatatlanná és a falhoz illesszék, a kerámia burkolólapokat vagy más, a helyiség díszítésére használt anyagokat ragasztják hozzá.

faj

Különböző típusú egészségügyi betétek megkülönböztethetők a méret, forma, és mindenekelőtt a záró mechanizmus. A megfelelő sraffozás kiválasztása a doboz funkciói, méretei és a faldíszítéshez használt dekorációs csempe alakjának megfelelően történik. Ennek az eszköznek az az előnye, hogy bármelyik modellt a saját kezeire az utasításoknak megfelelően telepítheti. Az alábbi nyílászáró-nyílások vannak a nyílás módszerén:

 • Swing. Ez egy olyan eszköz, mely oldalra nyíló, csuklós ajtókkal rendelkezik. Az ajtókat mágnesekkel, tapadókorongokkal vagy forgatógombbal zárják, és maguk felé nyúlik. A vízvezeték-nyílás típusú csuklópántok a legegyszerűbb kialakításúak, így ritkán megtörnek, olcsóak és könnyen kezelhetők. Ennek a modellnek a hátránya, hogy sok helyre van szüksége az ajtók kinyitásához.

Ne feledje, hogy a fedőlap kiválasztásánál figyelembe kell venni a revízió ablakának méretét és gyakoriságát. A swing és a push modellek több pozitív ellenállást mutatnak, így hosszabbak, ritkábban szünnek.

Anyag és méret

A fürdőszobában lévő dobozok számára szolgáló vízvezeték nyílások különböző anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a magas páratartalomnak, hőmérsékletnek és a vízzel való érintkezésnek. A legmegbízhatóbb és legtartósabb acélmodelleket tekintik, de meglehetősen drágák. A műanyag nyílásokat alacsony szilárdság jellemzi, ezért kis méretűek és a legegyszerűbb nyitási mechanizmusok. Az anyag, amelyből a terméket gyártják, a következő követelményeknek kell megfelelnie:

 1. Ellenáll a magas páratartalomnak. A fürdőszobában lehetetlen elkerülni a vízzel való érintkezést, még a doboz belsejében sem védve a terméket a nedves levegőtől, ezért az anyag oxigénnel való oxidatív reakcióit nem szabad beavatkozni. A műanyag modellek a legjobb nedvességállósággal rendelkeznek.

Figyelj! Az ellenőrző lyuk méreteit a dobozban rejtett berendezés céljának, méreteinek és a befejező anyag sajátosságainak megfelelően kell kiválasztani.

A szárny legkisebb mérete 10x10 cm, lehetővé teszi, hogy csak a mérő leolvasását és rögzítését tegye lehetővé. A legnagyobb egészségügyi betétek mérete 180x200 cm, de csak fontos kommunikációs csomópontokban használják, ahol a hibák javítását és megszüntetését két vagy hárman végezzük.

Tervezési követelmények

A fürdőkád alatt lévő ellenőrző nyílás - egyszerű vízvezeték-felszerelés, amelynek felszerelését könnyedén elvégezheti a saját kezével. Annak érdekében, hogy hosszú ideig szolgálhasson, a nyílás méretének, a dobozban lévő eszközök méreteinek, valamint az ajtónyitás gyakoriságának megfelelően minőségi modellt kell választani. A karbantartás biztonsága érdekében a következő követelmények érvényesülnek:

 • Az ellenőrző nyílásnak elég erősnek és jól rögzítettnek kell lennie. Meg kell felelnie az ajtó súlyának, amely megnyílik erőfeszítéssel.

Az ellenőrző vízvezeték-nyílás elengedhetetlen eszköz, amelynek segítségével a fürdőszoba falába vagy egy speciális dobozba szerelt készülékek állandó hozzáférését, ellenőrzését és karbantartását végezzük.