Legfontosabb > Tartozékok

Tusfürdő kádfürdővel

A kis fürdőszoba egy mosdó, egy fürdő és egy lakó jelenlétét feltételezi. Egyszerűen lehetetlen itt helyezni egy mosógépet, és legalább egy mosodai dobozt. És amikor megjelenik egy WC, a szoba körül mozog, Tetris játékgá változik. Egy ilyen helyzetben csak egyetlen megoldás: a minimális méretű egészségügyi berendezések használata. A sitz fürdő egy ilyen eszköz.

Tervezési jellemzők

A legfontosabb különbség a lecsúszott fürdő és a szokásos között nem a méret, hanem a készülék. Van egy székhelye - gyengén lekerekített párkány, amely a többi fölé magasodik. Különleges lehetőségek vannak az idősek és a fogyatékkal élők számára. Ez egy ülőgarnitúra, amelyen egy ajtó nyílik. Nehéz egy idős vagy egy terhes nő számára, hogy egy meglehetősen magas oldalon mozogjon, míg az ajtó biztonságosan belép a fürdőszobába, leül, majd vizet húz. De tényleg, hogy kiszálljon, meg kell várnia, amíg a víz teljesen lecsapódik. A szárny szorosan záródik, így a szivárgás kizárt.

A modern verziókban egy hidro- és vibrómasszázs rendszer van telepítve, ami jelentősen növeli a vonzerejét. A zuhanyzópult és a masszázs helyiségeinek kialakításának egy kombinációja nem túl kényelmes megoldás egy többfunkciós higiéniás komplexumba. Az ülőfülkék összeszerelése és összekapcsolása nem különbözik a hagyományos berendezések telepítésétől. A kivétel az akril: itt egy fémkeretes eszközre van szükség.

Előnyök és hátrányok

A termék előnyei és hátrányai az alkalmazás területére vonatkoznak. Egy kis helyiségben nincs lehetőség legalább közepes méretű fürdőszoba felszerelésére. A sitz fürdõ kényszerített alternatíva, azonban a felelõsségével ellentétes:

 • a design a legapróbb helyiségben van elhelyezve, akkor akár egy fali résszel is felszerelhető;
 • abban sokkal kényelmesebb orvosi és speciális higiéniai eljárásokat végezni;
 • a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők számára ez az egyetlen lehetőség. A lehúzó kád tökéletesen alkalmas lesz az idősek és a fogyatékkal élők számára is;
 • nehéz a terhes nők feküdni és felkelni fekvő pozícióból, különösen fürödni. Az ülések mosása közben a dolgok sokkal könnyebbé válnak, mivel ez a testtartás nem növeli a hasi izmok terhelését.

A fürdőszoba hátránya megegyezik a méltósággal - kis méret, csak 100x70. Egy felnőtt egészséges személy kényelmetlen használni. A jobb verzió egy ülés és egy zuhanycső kombinációja.

Fürdőszoba lehetőségek

Mint a többi modellhez hasonlóan, a lehúzható fürdő különböző formákat ölthet:

 1. Négyszögletű - standard kialakítás, a sarokba szerelve, a fal közelében, egy fülkében.
 2. Oval - általában beágyazva a dobogóra, vagy elhelyezni a fal mellett.
 3. Sarok - csak a sarokban van. És ha egy akrilból készült termékről beszélünk, akkor egy nagyon nem szabványos formában lehet. A sarokmodellek kényelmesek, mivel ugyanazt a használható területet jobban elhelyezik.

A termék méretei kicsit eltérnek

 • 100 * 70 - a leginkább kompakt lehetőség. De a víz gyorsan beíródik;
 • 120 * 70 - itt mind a magas férfi, mind a gyerek viszonylag kényelmesen mossa meg magukat;
 • 120 * 110, és akár 150 * 70 - szinte teljes értékű fürdőszoba. Egy ülő helyzetben nyújthatod a lábad;
 • még a 100 * 70 méretű változat is felszerelhető hidromasszázs rendszerrel, ami sokkal kellemesebbé és hasznosabbá teszi a fürdőzést.

anyagok

A fürdők gyártásához leggyakrabban három anyagot használtak: acél, öntöttvas és akril.

Az öntöttvas vas és szén ötvözet, ahol az utóbbi részaránya legalább 2, 14 tömeg%. Az ötvözet tartós, kemény és érzéketlen a hőmérsékletre és a kémiailag agresszív anyagokra.

 1. A termék fő előnye a tartósság a minőségi teljes megőrzéssel.
 2. A második kétségtelen előny a hő megőrzésének képessége. Az ülő design kis méretű, a víz ilyen kis mennyiségben gyorsan lehűl. A sertés-vas betűtípus megtarthatja a hőt.
 3. Az ülő öntöttvas fürdõt nagy súlya különbözteti meg. A telepítés során ez a minőség hátrány, mivel ilyen nehéz termék nehéz mozgatni és tartani. Másrészről a csípőfürdő mérete miatt instabil. Az öntöttvas súlya kompenzálja ezt a hátrányt.
 4. A terméket polimer bevonat vagy zománc védi. Nehéz károsítani, de ha karcolásokat talál, akkor ezeket el kell távolítani. Ellenkező esetben, különösen, ha zsetonok és karcolások vannak a fürdőszoba alján, rozsdásodás lehetséges.


Az acél ötvözet vasból és szénből, de az utóbbiak kisebb része. Ez csökkenti a keménységet, de növeli az anyag duktilitását.

 1. Az acéltermék súlya kisebb, a fürdőszoba felszerelése könnyebb és gyorsabb. Szükség esetén nem nehéz leszerelni és áthelyezni egy másik helyre.
 2. A fürdőszoba költsége sokkal hozzáférhetőbb.
 3. A hátrány az, hogy az acélnak magas a hővezető képessége. Ez azt jelenti, hogy a fürdőszoba gyorsan felmelegszik és gyorsan hűl, nem tárolja a vízhőmérsékletet.
 4. A második nagy mínusz - a zaj a töltéskor. A fém tökéletesen közvetíti és javítja a hangot.
 5. Az acéltermékek gondozása egyszerű. Korlátozás: ne használjon súroló tisztítószereket, mert károsítják a védő zománcot.


Az acryl az akrilsavon alapuló polimerek csoportjának közös neve. Alacsony mechanikai szilárdsággal az anyagot plaszticitás jellemzi: a legszokatlanabb és legkényelmesebb formájú termékeket akrilból állítják elő.

 1. Az akril polimert alacsony hővezetőképesség jellemzi: lassan felmelegszik - nem lehet félni a forró oldalaktól, és lassan lehűl, tartva a víz hőmérsékletét.
 2. Csúszásmentes anyag: nincs veszélye az ülés lecsúszásának vagy a fürdőszobából való kiesésnek.
 3. Az akril tökéletesen hangtompítja a hangot, így nincs vízzáró "zenei" kíséret.
 4. Magas fokú karbantarthatóságot vonz: a termék javításra kerülhet akár egy átmenő lyukkal is, és nem csak karcolások és repedések esetén.
 5. A hátrányok közé tartozik a magas tartósság - akár 10 év, és a vizuális fellebbezés elvesztése. Az anyag idővel sárgára süllyed, és a vízben oldott só elfogy.

Sit-Bath javítás

Ilyen szükség van a védőréteg - zománc, műanyag vagy felső réteg sérülésére:

 • az öntöttvas és acéltermékek zománcozását nehéz visszanyerni. Az a tény, hogy a fürdőszoba gyártásakor magas hőmérsékletű zománc borítja a megfelelő módot. Az értékesített zománcok alacsony hőmérsékletűek, lehetetlen az anyag hazai kombinációját elérni.
 • hogy eltávolítsa a karcolásokat a kerámiatermékekhez használt kompozíciókból. Nem adnak 100% -os hatást, ezt a védelmet rendszeresen frissíteni kell.
 • A következő összetétel jól működik: vízmentes alumínium-dioxid - 39 tömegrész ED-20 epoxigyanta - 46 rész, titán-dioxid P-02-13 és dibutil-ftalát - 2. A száraz összetevőket 10 percig fajanszkupában keverjük. Ezután a keverékhez hozzáadunk 4,6 tömegrész polietilén-poliamint, és összekeverjük. A készítményt a zsírtalanított felületre alkalmazzuk, és gyorsan megszilárdul.

Az akril fürdőszobákat sokkal könnyebb megjavítani.

 1. A folyékony akril és akril termékek polírozása egy hardverraktárban történik. Az első szerszámot a karcoláshoz alkalmazzák, a második pedig polírozott.
 2. A sérülések sikeres eltávolítása lehet egy speciális ceruza, mint a FixltPro. Minél előbb feldolgozza a karcolást, annál nagyobb a hatás.
 3. Az aeroszol zománc nem kevésbé hatékony: a termékeket előzetesen zsírtalanított felületre helyezzük, és a kár eltűnik.

Egy kis szobában egy 100x70-es hip-fürdő az egyetlen alternatíva a zuhanyozáshoz. De a modern anyagok és konstruktív megoldások lehetővé teszik a kényelem elérését.

Tusfürdő kádfürdővel

Káddal ellátott zuhanykabinok - azok számára, akik mindent egyszerre akarnak kapni! És miért ne? Épp most vettük át, ami jobb - csak egy fürdő, egy kényelmes zuhany vagy egy divatos zuhanytálca, elemezve az egyes pozíciók előnyeit, anélkül, hogy gondolnánk arra, hogy ma már az első, a második és a harmadik kombinációt ötvözheti!

Emlékezzünk arra, hogy mit beszéltünk a fürdő előnyeiről. Tehát a fürdő nem annyira a test mosásához, hanem a pihenéshez is, így lehetőséget ad arra, hogy csendesen feküdjön meleg vízben illatos olajok hozzáadásával. A fürdő olyan családok számára alkalmas, ahol a gyermekek felnőnek, és ahol a víz alacsony nyomású csapból áramlik. Ebben az esetben a klasszikus zuhany nem lesz a legjobb megoldás. Most vegye figyelembe az opciót, ha a zuhanyzás jobban megfelel. Először is, a kis fürdőszobákban, másodsorban a zuhanykabinban és a jobbban - a zuhanykabinban azok fogják értékelni azokat, akik a kényelmet és a funkcionalitást értékelik.

Kombinált kádak zuhanyzóval - ez a matematikusok azt mondják, hogy a fürdő és a zuhany közötti számtani átlag. A mély tálca lehetővé teszi, hogy ezt a funkcionális eszközt fürdőként használhassa, és a különféle lehetőségek jelenléte a rajongóknak zenét hallgatni, a hidromasszázs és a gőzkezelések után csalódni, a telefonon csevegni.

Azonban egy zuhanyzós fürdőszoba felszerelhető egy kis terület fürdőszobájában. De készülj fel, hogy ez inkább egy kis zuhanytálcához hasonlít. Hová menjen? A teljes fürdőszoba zuhanyzóval több helyet foglal el, mint egy kád. Végül is a csomag magában foglalja a helyet elfoglaló elektromos berendezéseket is, amelyek miatt Ön úgy döntött, hogy ezt a vásárlást elvégzi.

Zuhanyzó káddal - funkcionálisan

Vásárolhat egy zuhanyzót egy olcsó fürdőszobával. Ebben az esetben legalább egy funkcióval rendelkeznek. Például a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás egy mély zuhanytálca egy masszázszuhannyal. Abszolút fényűző és ennek megfelelően drágább lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyekben például olyan funkciók, mint például a "Charcot-zuhany" vagy a kontrasztos zuhany. Ha vannak olyanok, ahol élvezheti az aromaterápiás foglalkozást vagy a mai népszerű gőzfürdőt. Sőt, néhány zuhanyzóval ellátott fürdőszobával kiegészített automatikus tisztítás és fertőtlenítés is van.

Mit kell keresnem a zuhanyzóval kombinált fürdő választása során?

Először is az alakján. Ma van szögletes, kerek, négyszögletes formájú és az úgynevezett negyedkör. A kisméretű kombinációs rendszerek egy sitz fürdőt biztosítanak, és még a Hruscsov lakásának fürdőszobájában is jól illeszkedhetnek. A tágas fürdőszobákhoz választhat a sarok, vagy kerek vagy téglalap alakú opció, attól függően, hogy hova kívánja telepíteni. Vezetés a boltba kiválasztása érdekében egy ilyen rendszer, hozza egy tervet a fürdőszoba megjelölésével a víz és a szennyvízcsatornák. Ez segít a jobb navigálásban a választásban. De vegye figyelembe, hogy a kombinált rendszerek ritkán kevesebbek, mint 150-nél 90-nél.

Zuhany lehetőségek a fürdőszobával

A legkeresettebb opciók listája lehet:

 • hidromasszázs (amikor a fúvókák a fürdők falába vannak beépítve);
 • aero masszázs (masszázs légfúvókákkal);
 • gőzfejlesztő (a török ​​fürdő hatásának megteremtése érdekében);
 • aromaterápiás;
 • LED háttérvilágítás;
 • FM rádió;
 • A lélek változatossága, beleértve a trópusi esőt is (amikor a széles öntözésből származó víz keveredik a levegővel, a cseppecskék hatása).

Ne forduljon költségkímélő igazi SPA szalonnak otthon! Sokszor fizet a maga jó hangulatával és jó egészségével!

Tusoló kabinok üléssel

márka

Sokkal kellemesebb vízkezelést folytatni ülve vagy lefekvés közben - ez lehetővé teszi a pihenést és a lazítást, amennyire csak lehetséges. A 3Dplitka.ru ezen részéből származó ülő zuhany különösen kényelmes és hasznos lehet az idősek és a fogyatékkal élők számára.

 • Berendezés: kabinos ülés

Zuhanyzó szék - kényelmes és hasznos kiegészítő

A vízvezeték kiválasztásakor nagyon fontos, hogy azonnal meghatározzuk a funkcionalitást és a szükséges felszerelést. Mivel sokkal kényelmesebb a vízkezelés ülése közben, sok lehetőség van a 3Dplitka.ru választékában, ami növeli a kényelmet és a kényelmet:

 • zuhanykabin hip fürdővel;
 • összecsukható székekkel ellátott modellek;
 • kényelmes padokkal felszerelt termékek.

Természetesen a zuhanyzó szék külön megvásárolható, de megbízhat a megbízhatóságában és a kényelmében? A 3Dplitka.ru katalógus modelljeiről szakemberek foglalkoztak ergonómiaikkal, minőségüket és biztonságukat bizonyítványok igazolják.

Olvassa el a 120x80-as árakat is a katalógusban.

Zuhanykabinok káddal

Lásd még

A Moszkvai és Jekatyerinburgi zuhanytárban minden vásárlás nyereséges lesz. Könnyen kiválaszthatja a zuhanykabin megfelelő jellemzőit. Tusoló kabinok egy fürdőszobával - ez egy értékesítési vezető, amely tetszeni fog

Kényelmes és eredményes együttműködést kínálunk:

 • Szállítás Oroszország egész területén, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is
 • Kifizetés kényelmesen: bankkártyák, internetes fizetés, számla alapján, az üzlet pénztárában
 • Nagy kedvezmények tervezők számára
 • mindig jótállási kártyával

Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti a Tyumen, Perm, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Szentpétervár fürdőszobás fürdőszobáját, akkor válassza ki a kívánt városot a hely jobb felső sarkában.

Fürdőkád kis fürdőszobákhoz

Több mint kis méretű apartmanok, amelyek megjelentek a Hruscsov-korszakban, némi nevetés. De sok család számára ez volt az egyetlen igazi lehetőség, hogy a kívánt lakások tulajdonosává váljanak. És ugyanabban a fürdőszobában a méret nem számított számukra.

Őszintén szólva, még ma sem játszanak döntő szerepet, ha sikeresen kezeli ezt a szobát. Például zuhanyozhat egy kis fürdőszobában. A sitz fürdő is nagyszerű megoldás. Azonnal engedje el a helyet egy mosógépnek. Vegye figyelembe ezt a lehetőséget részletesebben.

Sit-Bath lehetőségek

Ez a termék vízvezetékeket számos paraméter alapján osztályozhatjuk. Az ültetőfürdők különböző méretűek és alakúak. Különböző anyagokból készültek. Még a funkciók is változhatnak.

Ne gondold, hogy a lefoglalt fürdőt pénz vagy sürgős szükséglet miatt vásárolják meg. Nézze meg ezt a luxus modellt, és értékelje eleganciáját és képességeit.

Úgy gondolják, hogy az ülőfürdőt elsősorban időseknek és fogyatékosoknak tervezték. De ez a termék jól illeszkedik a modern belső térbe. Minden családtag kényelmesen érezheti magát.

Szabványos betűkészletek méretei

A szélessége 70 centiméter - ez a minimális, ami jellemzi a szabványos és kis modelleket. A legkompaktabb másolatok hossza csak egy méter.

De a standard modell 1,2 méter hosszú és 1,5 méteres.

Nem annyira nehéz választani egy megfelelő fürdőt: fontos, hogy méretei megfeleljenek a saját paramétereinek, és elég mély volt.

A boltokban többféle pihenőhely található. Ezek különböznek az anyag gyártásában és méretében. A leggyakoribb méret opciók:

 • 100 x 70 cm;
 • 120 x 70 cm;
 • 150 x 70 cm;
 • 120 x 110 cm

Ha a Hruscsov fürdő néhány tulajdonosának saját paraméterei lehetővé teszik számukra a mini- vagy szabványos modellek használatát, akkor mindenki számára egy harmadik lehetőség is van, tágabbak. Ez a termék a legkényelmesebb vízvezeték, és paraméterei 120 x 110 cm.

Különböző tálak

Még a kis fürdőszobák is saját stílusukkal rendelkeznek. Attól függően, hogy a szobában található bútorok közül melyik van, a kád külön felszerelhető vagy beágyazható.

Az ügyfelek által igényelt tálak fő típusai:

Ha a kád megfelel annak a helyiségnek a paramétereibe, amelyben fel van szerelve és olyan ideális formában van, akkor a legjobb választás.

Vannak olyan tervezési modellek is, amelyek alakja háromszög alakú és általában aszimmetrikus lehet. Külön is szeretnék megemlíteni olyan termékeket, amelyeknek külön ajtója van az oldalán, vagy olyan mozgatható oldalfalon, amely leeshet és eshet.

Ez megkönnyíti az életet azok számára, akiknek fizikai képessége korlátozott. Az ilyen fürdők nem annyira vonzzák a kompakt méretüket, mint a funkcionalitást, ami néha a legfontosabb dolog.

Ha szeretné értékelni az ülőfogak előnyeit, itt megtekintheti ezt a videót:

További fürdőzési lehetőség

A kis fürdőszobákhoz ajánlott ülőfülkék számos extrában használhatók. Az ilyen modellek működését még kényelmesebbé teszik.

Az ajtó és a mozgó fal mellett ezeken a modelleken a következőket teheti:

 • telepítse a hidromasszázs rendszert;
 • csatolható repülõmértékegység;
 • nem csak dekoratív, hanem különleges lámpák létrehozására is, amelyek lehetővé teszik a hagyományos fototerápiás és fényterápiás módszerek kezelését;
 • használja a modern vevőt vagy lejátszót, hogy meghallgassa kedvenc zenéit vízkezelések során.

Még a legkompaktabb fürdőben sem lehet jó mosás, de jó pihenés is van.

A sitz fürdő extra felszerelése csodálatos. Ezenkívül van egy oldalsó ajtó is, amely akkor szükséges, ha egy idős személy vagy egy fogyatékkal élő személy veszi a vízzel kapcsolatos eljárásokat.

Ezenkívül ez a fürdő egyszerűen kombinálható zuhanyzóval. Ha védőfüggönyeket vagy speciális betéteket használ, akkor a szobában egyfajta helyiség alakul ki, amely megóvja a többiet a felesleges nedvességtől.

Az ülőfogak előnyei és hátrányai

Természetesen a lecsúszás fő előnye a tömörség. Még egy kis helyiségben is, ahol megfelelő helyet találnak, ahol senki se zavarja.

Nem minden hip fürdő van felszerelve, mint egy űrhajó. Néha ez egy meglehetősen egyszerű, de elegáns szerkezet, amely egyszerűen kellemes és kényelmes használni.

A modell további előnyeit felsoroljuk.

 • Azok, akiknek a szervezetnek további védelemre és támogatásra van szüksége, jól érzik magukat: az idősek és a fogyatékkal élők. Különleges korlátok, amelyek segítenek abban, hogy valaki belépjen és kilépjen a fürdőszobából, valódi találatot talál, ami nagyban megkönnyíti a mosási folyamatot.
 • Úgy tűnt, hogy kifejezetten az anyáknak készülő nők számára készült. A terhesség utolsó szakaszaiban a nők kínosnak érzik magukat. Nem tudják felemelni a lábukat, vagy hajlítani, ha szükséges, hogy rendszeresen fürödjenek. Az ülő helyzet segít nekik, hogy ne húzzák meg a lekerekített hasizmokat.
 • Nem minden, a rendszeres fürdőkádban bevett vízkezelési eljárást engedélyez az orvos. Például egy beteg szívű személynek nem szabad feküdnie.

Ez a modell szintén jelentős hiányosságokkal jár, amelyeket szintén ismerni kell.

 • Néhány külföldön készült modell nagyon drága.
 • Mindannyian különbözünk, és néhány ember számára az ilyen tálak paraméterei túl kicsiek. Ezt figyelembe kell venni, ha kényelmesen fürdeni szeretne.
 • Egyszerűen lehetetlen ilyen fekvőhelyen fekvő pozíciót lebonyolítani, ezért a modell kiválasztásakor minden családtag szükségleteire összpontosítania kell.

Az ilyen csípőfürdő oldalajtóval nem lehet olcsó. Az ilyen kiadásokat ugyanakkor az a lehetőség teszi lehetővé, hogy a létesítmény tulajdonosának rendelkezésére álljon.

Ha a modell minden előnye és hátránya ismeretében a ház tulajdonosa még mindig úgy dönt, hogy eldönti, milyen anyagból készül a leültetett fürdő.

Gyártási anyag kiválasztása

A piac nemcsak különböző méretű és alakú modelleket kínál, hanem különböző anyagokból is. És ez nagyszerű, mert felvehet egy olyan terméket, amely tökéletesen megfelel Önnek és tökéletesen beleillik a javasolt belső térbe.

Fa: nemzetközösség természetes anyagokkal

Mi lehet természetesbb, mint a minőségi fa? Végtére is mindannyian tudjuk, hogy a híres orosz fürdőt teljesen felállították egy faágazatból. Éppen ezért a fakeretes fürdő, amely egyre népszerűbb és igényesebb.

A kompakt betű vörösfenyő, bükk, tölgy vagy cédrus. Ezek a fafajták hosszú évekig nem veszítik el vonzerejét, és egy ilyen fürdõben nincs olyan gomba vagy penész, amely ártalmas lehet az emberi egészségre.

A fából készült modell ideálisan alkalmas vízkezelésre. Ha ilyen betűtípust csinálsz, kellemes és segítőkész.

Fa tálat készítésekor speciális nedvességálló anyagokkal kezelik, amelyek megfelelő gondossággal jelentősen megnövelik hasznos élettartamukat. A fa nemcsak a fürdő, hanem a tartozék, amely körülveszi, és segít szervesen illeszkedni a belső térbe.

A lakkozott, fából készült modell nagyon kedvező benyomást kelt. Meg akarod érni, vasalja fel a felületét, és természetesen használja a rendeltetésszerű célját. A fa a természet része: az általa választott anyagok nem képesek allergiás reakciót okozni. De nem mindenkinek van pénzügyileg elérhető a hasonló modellhez.

A választás egyetlen hátránya, amelyet feltétlenül tudnia kell, hogy ez a pohár csak úszásra használható.

A mosás, az állatok mosása és alapos mossuk magukat egy ilyen fürdőben általában nem lehet ezeknek a termékeknek a rövid idejű használatára.

Akril - a modern vízvezeték vezetője

A fa jó, de drága lehetőség. Ráadásul van elég költségvetési akril, ami valóban vezető szerepet tölt be a modern vízvezeték-piacnak.

A világ legfontosabb tételei a világ gyártói. Különböző színű tálak és a legbizarrabb formák készítésére használják. Ha a fürdőszobában nincs fényerő és vonzódás, akkor az akril betűtípussal kell rendelkeznie. Végső megérintésként célszerű olyan gyengéd világítást alkalmazni, amely megőrzi az intrikát és a rejtélyt.

Ami a külső hatásokat illeti, akkor egyetlen más modell sem hasonlítható össze egy akril fürdővel. Ugyanakkor kényelmesen használhatja is.

Egy szerény akril tál segítségével a szó szoros értelmében átalakíthatja a legáltalánosabb szobát. Az a tény, hogy az akril nagyon költséges anyagokat képes utánozni. Ez létrehozza az onyx vagy a márvány illúzióját. A természetes selymet ábrázoló tapéta hátterében ez a fürdő egyszerre csodálhatja és elcsodálhat.

Ha a szoba világításának designja és a magas minőségű vízvezeték kiegészíti a belső teret, akkor a fürdőszobája nemcsak szép, hanem fényűző lehet.

Az akril üledékeket mind külföldi, mind hazai vállalatok gyártják. Az Oroszországban gyártott akrilból készült vízvezeték előnye a víz minőségének legjobb alkalmazhatóságának tekinthető

A mi akril fürdőinket a súlyosabb működési körülményekre terveztük, így megbízhatóbb és tartósabbá tehetjük őket.

Viszonylag olcsó acél

Az acélmodellek nem olyan súlyosak, mint az öntöttvas termékek. Azonban vonzóvá teszik ügyfeleiket nem súly szerint, hanem viszonylag alacsony költséggel. De az acél betűkészletek működtetése során bizonyos hiányosságok merülnek fel, amelyekről előzetesen figyelmeztetni szeretnénk.

 • Az acélnak magas a hővezetése. Gyorsan melegíti a környezetet. Ebben a fürdőben nem kell áztatni: a benne lévő víz nagyon gyorsan lehűl. Bizonyos orvosi eljárások esetén ez a körülmény túlfutó akadály lehet.
 • Egy ilyen termék kihasználásával gondosan ellenőrizni kell a külső bevonat integritását. Ezekben a fürdőkben a réteg általában vékony. Ha a bevonat nem helyreáll, akkor a tál elakadhat, mert rozsdás.

Az acélcső is nagyon vonzónak tűnik. Ha megoldja a problémát a hővezető képességével, akkor a fürdőszobája dekorációvá válhat

Tudva az acéltermékek hiányosságairól, a gyártók keresik a kiutat a helyzetből, és megpróbálják javítani a betűtípust. Az acél műanyag tokkal van ellátva, és a tok és az alap alatti üreg speciális töltőanyaggal van feltöltve, amelynek hővezetési képessége kicsi.

Ebben az esetben a víz hője mentésre kerül, és a vízsugár nem éles hangot ad, és a fürdő védett alját üti.

Masszív öntöttvas termékek

A nehéz öntöttvas fürdőket még mindig régi házakban tárolják. Tulajdonosai nem nagyon sietnek velük egy nagyon egyszerű okból: nagyon sok a súlya az egyetlen hátránya ennek a modellnek.

És csak akkor jelenik meg, ha a fürdőt szállítani kell.

Ha Ön öntöttvas leágazó fürdővel rendelkezik, és orvosi okok miatt nem igényel különféle vízkezelési eljárásokat, akkor miért nem tartja meg azt, amit már rendelkezel?

De az öntöttvas kétségtelen előnyei:

 • a tálat kitöltő meleg víz megtartására való képesség;
 • hosszú élettartam;
 • nagy mechanikai sérülés ellen.

A kár nem képes maga a betűtípushoz és zománcozásához. De ez a probléma sikeresen megoldható oly módon, hogy akril betétet helyez el a régi fürdőbe, vagy új akril vagy zománcburkolatot visz fel a felületére.

Helyszíni fürdő kiválasztása

Bath - a vásárlás nem olcsó, ezért gondosan választania kell. Az első dolog, amit meg kell találni a fürdőszobában, az a hely, ahol telepíteni szeretné.

Ezután meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolni kívánt modell megfelel a test paramétereinek és a családtagok életkorának.

Ha egy kis fürdőszoba tulajdonosa, ahol gyakorlatilag nincs szabad hely, ne felejtsd el: vessen egy pillantást a sarokba, talán megoldás a problémáidra

Mérje meg és jegyezze fel a mérnöki kommunikáció paramétereit, amelyek a fürdőhöz kapcsolódnak. Ellenőrizze, hogy a sarokkád a fürdőszobában a legjobb megoldás?

Döntse el, hogy a tálca milyen színét keresse, hogy a modell tökéletesen illeszkedjen a létrehozott belső térbe.

A tervezett vásárlást gondosan meg kell vizsgálni. Nem szabad semmilyen sérülést okoznia: repedések, zsetonok vagy daganatok. A termék felületének zökkenőmentesnek kell lennie elegendő réteg zománcgal. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott fürdő elég mélyen ült.

Ellenőrizze a tál külső falát: tartalmaznia kell korrózióálló bevonatot. Ellenőrizze, hogy a fürdőben lévő lyukak megfelelnek-e a műszaki kommunikáció paramétereinek.

Általános telepítési szabályok

Az egyes modellek telepítésekor saját árnyalatai vannak, amelyeket figyelembe kell venni. De vannak olyan általános szabályok, amelyek univerzálisak mindenfajta ülőfürdő számára. Fontos megfigyelni a telepítés sorrendjét. És minden rendben lesz.

Felkészülés a telepítésre, ügyeljen arra, hogy a fürdőszoba átalakulásának egészét szem előtt tartsa. Ez segít abban, hogy ne térjen el a tervtől.

Lépésről lépésre a telepítési folyamat így néz ki:

 • szoba előkészítés;
 • adagoló tál és annak rögzítése;
 • csatorna csatlakozás;
 • földelés;
 • megmunkálási felületi csatlakozások és rések az egyes elemek között;
 • képernyőn történő felszerelés és dekoráció.

Eszközök és anyagok

A telepítés elvégzéséhez különféle eszközökre és anyagokra van szükség. Felkészülésüknek az alábbi listára kell összpontosítania.

Szükségünk lesz tehát:

 • szinten;
 • véső;
 • ceruza és mérőszalag;
 • poliuretánhab és szilikon tömítőanyag;
 • csavarhúzó, kés és kalapács;
 • látott, bolgár;
 • szigetelőszalag;
 • állítható gombok;
 • csatorna szerelvények és hullámcsövek.

Ha öntöttvas kádat szerelnek be, akkor a leeresztő csövek átmérőjének 40 mm-nek kell lennie. Az acél vagy akril tömböt 50 mm keresztmetszetű csövek segítségével kell felszerelni.

Felkészülés a helyszínre

A helyiségnek szabadnak kell lennie. Vizsgálja meg, hogy gondolja át, hogyan kell megfelelően fürdeni, hogy ne károsítsa a falakat. A szoba padlójának síknak kell lennie.

Ügyeljen arra, hogy egy szinttel ellenőrizze. Ha az eltérések meghaladják a 4 mm-t, cementcementet kell készíteni, ellenkező esetben a fürdő nem stabil.

Természetesen sok telepítési munkát kell elvégezni, és talán jobb, ha nem csinálod magadat, hanem utasítod a szakembereket, de milyen szép az ilyen csodálatos eredmény elérése.

Most meg kell vizsgálni a csővezetékek átjárhatóságát, a szennyvízelvezetés és a vízvezeték szerelését. Ami a szoba falainak és padlójának későbbi dekorációját illeti, akkor azt a fürdő telepítése után lehet elvégezni.

Online áruház vízvezeték KRANIK.ru - Szaniterek és bútorok, tükrök és fürdőszoba kiegészítők
vezető európai gyártók raktáron és rendelésre

Keressen egy terméket ebben a kategóriában.

Speciális fürdők a fogyatékkal élőknek, időseknek és fogyatékkal élőknek - kiváló választás az egész családnak!
A fürdőszoba előnyei a gyerekek és a háziállatok számára is nagyszerűek lesznek a séta után. Az ajtó kinyílik és bezáródik, és amikor a víz megtelik, az érzékelő megakadályozza a véletlen nyílást.

Az ajtókkal kiegészítve hidromasszázzsal is felszerelhetõ.

Rendezés: név (növekvő | csökkenő), ár (emelkedő, csökkenő), értékelés (növekvő csökkenő)

Zuhany vagy hip fürdő

Üdvözlünk! Kérjük, javasoljuk, hogy jobb egy kis fürdőszoba-zuhanyzó vagy sitz-fürdő behelyezése?

Én inkább egy sitz fürdőhöz vagyok. Az üzletek hatalmas választékát kínálják különböző méretű fürdőszobákban, a szoba bármely területén. A fürdõ sokkal kényelmesebb, lehetõség van arra, hogy a gyermekeket fürödjenek, a dolgokat mossák. Nem minden, amit a mosógépben mosak, például függönyök vagy a finom anyagból készült dolgok.

Azt tanácsolom, hogy közelebbről megnézzük a zuhanytálcát, de egy jó mély tálcával. Ez helyettesíti a sitz fürdőt, és a fürdő megjelenése sokkal esztétikusabb lesz.

Úgy gondolom, hogy a zuhanykabin és a sitzfürdő közötti választást még mindig át kell vinni a háztartás fizikai állapotának megfontolásából. Ha tele van energiával, és könnyedén dobhatja lábát a fürdőszobában, üljön be, majd álljon fel, akkor miért nem vásárolja meg? A fürdőt habszivacsokkal lehet bevenni, és csak zuhanyozni lehet. A másiknak természetesen figyelembe kell vennie azt a tényt, hogy fürdőre van szüksége mosáshoz vagy gyermek fürdőzéséhez. Természetesen meg kell vásárolnod. Ha egy gyermek fürdője elegendő a gyermek fürdéséhez, csak egy írógépben mossa és öblítse le a dolgokat, nem szeretsz fürödni, vagy nincs időd rá, vagy fizikai állapota nem teszi lehetővé, hogy könnyedén dobja a lábát, hogy belépjen a fürdőbe, akkor közelebbről meg kell nézni a zuhanykabinot. Egy szóval itt meg kell mérni az előnyöket és hátrányokat.

Ha vannak gyerekek a házban, akkor jobb, ha csak egy sitz fürdő van. Még a biztonság szempontjából is. A zuhanykabinok most már mindenféle eszközzel rendelkeznek, amelyekkel a gyermekek egyedül hagyása nem ajánlott a balesetek elkerülése érdekében. A gyerekek általában szeretnek ülni és játszani a fürdőszobában.

Én - fürdőre. Most van modern modellek a lejtős fürdők, akkor csak ki kell választania a helyes. Egy ilyen fürdõk kombinálhatják a zuhany funkcióját, a hely megfelelő szervezésével. Döntse el mindenképpen szerencsét!

A zuhanykabin sokkal inkább előnyös - a felnőtt számára sokkal kényelmesebb lesz, mint más lehetőségek. Ezenkívül jelentősen megtakarít a helyiség a fürdőszobában (mivel függőleges). A gyerekeket jól érzékelik, még néhány játékot is fel tudsz találni!

Ez a kérdés számos tényezőtől függ: a fürdőszoba méretétől, a gyermek jelenlététől vagy hiányától, valamint a személyes preferenciáitól - akár megtagadhatja a fürdőzést, és elégedett a zuhanyzóval.

Még egy kis fürdőszobában is léteznek ilyen fürdők változata, amelyek hagyományosak, 4 m2 standard fürdőkhöz alkalmasak. De ugyanakkor egyfelől kis méretű további kiterjesztésekkel felszereltek, amelyek utánzatok egy zuhanyzópultot, de ugyanakkor nem olyan nehézkesek, mint az ilyen eszközök általában. És a funkcionalitás szempontjából a fürdőszobák kényelmesebbek.

Én egy káddal ellátott zuhanykabinot (vagy mély zuhanytálcát) ajánlok. Sokkal praktikusabb. Először is, a gyerekek általában nőnek fel. Másodszor, szeretnek fürödni mindketten ülve és egy ilyen zuhany alatt állni. Harmadszor, sokkal működőképesebb! És a gyerekek számára, és így meg kell nézni, hogy fürödni a fürdőszobában vagy a zuhany alatt.

Kombinált zuhanykabin fürdőszoba - jellemzők, előnyök és hátrányok, tulajdonos véleménye

Fürdőszoba, amely minden olyan egészségügyi berendezéssel rendelkezik, amely a legmodernebb divatot és technológiát tartalmazza - minden ember álma az utcán. De nem mindenki büszkélkedhet elegendő négyzetméterrel. Ebben az esetben ügyelni kell a "két egyben" vízvezetékre. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin kombinációja kiváló megoldást jelent a két legdimenziósabb fürdőszobafelszerelés kombinációjára.

A fürdő zuhanyzójának jellemzői és típusai

A zuhanykabinok nagyon népszerűek a lakosság körében. Ez a divatirányzatok, az élet gyorsuló ütemének és a vízforrások megtakarításának a lehetősége miatt következett be. De néha habszivacsot, aromaanyagokat és pihentető adalékanyagokat akarsz feltölteni a fürdőbe. Igen, és a zuhanyzó működése nem mindenkinek. Például nem tudsz megváltani egy kisgyermeket, nem mossa meg a ruhát.

A zuhanykabin és a fürdőszobák kombinációja nem csak divatos, hanem ergonomikus kialakítás is. Fő célja a kényelem és a funkcionalitás. Az ilyen kombinált vízvezetékhez tartozik egy teljes zuhanyzó és kád, és képes megfelelni minden családtag igényeinek, figyelembe véve a preferenciáikat.

A kombinált zuhanyzók többféle változatban készülhetnek:

 • nyitottan - konstruktív módon a legegyszerűbb modelleket. Gyakran kívülről kárpitos redőnyök vannak (belülről a fürdő falai cserélik). A zuhany elhelyezhető ilyen szerkezetekben mind az oldalán, mind a középen.
 • fél üveg vagy műanyag ajtók bezárják a fürdőnek csak egy részét, és elkülönítik a zuhanyt. A zuhany ebben az esetben oldalsó.
 • zárt - szerkezetileg komplex rendszerek tetővel. Ezeket a kerület mentén lezárják, és gyakran további jellemzőkkel vannak felszerelve.

A káddal felszerelt zuhanykabinok alakja is változhat:

 • sarok - egy istenszobás kis fürdőszoba;
 • négyszögletes - klasszikus, minden belső térben;
 • Az ovális vagy "negyedkör" modern design megoldás.

A kombi rendszerek szabványos méretűek vagy exkluzívak lehetnek.

További jellemzők

A káddal felszerelt zuhanykabinok kiegészítő felszereléssel és felszereltséggel is felszerelhetők. Kombinált zuhanykabinok kiegészítő berendezései:

 • egy tükör;
 • polcok a személyes higiéniához és a ruházathoz;
 • korlátok, kampók, törülközőtartók;
 • férőhely;
 • adagolók különböző tisztítószerekhez.

A többfunkciós kombi rendszerek a következőkkel vannak felszerelve:

 • rádió;
 • telefon;
 • LED háttérvilágítás;
 • ventilátor a gyors levegőztetéshez.

A kombinált zuhanyfülkék fürdőszobával további funkciókat is végezhetnek:

 • "Trópusi" zuhany - az eső hatása a trópusokon;
 • hidromasszázs - a beépített fúvókákon keresztül nyomás alatti vizet szállítanak a hátsó, derék, lábak területére;
 • aromaterápia - gőz-telítettség aromaolajjal;
 • zuhany - váltakozó meleg és hideg víz;
 • fürdő - ez a funkció csak zárt, kombinált rendszerekben lehetséges. A gőzfejlesztő növeli a páratartalmat és a hőmérsékletet a doboz belsejében, ami egy igazi török ​​vagy finn szauna hatását eredményezi.

A zuhanyzóval ellátott fürdő egyszerű vagy hidromasszázs.

előnyök

A kombinált zuhanykabin fő előnye természetesen a fürdő jelenléte. Ez nem csak kellemes kikapcsolódást nyújt a gyógykezelések során, hanem sok háztartási problémát is megold. Ráadásul a gyerekek, akik habzó vízben fröccsenek, sok élvezetet kapnak, ami páratlan a zuhanyzáshoz. A zuhanykabin, a fürdőszobával együtt, számos más előnye van:

 • az egész szerkezet sértetlensége megbízható szűkületet biztosít;
 • a multifunkcionalitás a vízvezeték használatát teszi lehetővé a tulajdonos (zuhanyzó vagy kád) belátása szerint. További jellemzők a víztisztítás kényelmesebbé és pihentetőbbé, vagy élénkítővé teszik;
 • Helytakarékoskodás és kis helyiségekben való telepíthetőség - a legtöbb fogyasztó elengedhetetlen minősége;
 • a bemutatott modellek sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban válassza ki a belső berendezéseket;
 • a megbízhatóságot a használatban és a praktikumban.

hiányosságokat

A kombinált zuhanykabin főbb hátrányait meg lehet különböztetni:

 • gondozás - a fülkefüggönyöket minden használat után szárazon ki kell törölni, hogy a mész és a só lerakódása ne kerülhessen rá;
 • költség - ez mindig magasabb, mint a vízvezeték külön. Továbbá, az ár a beépített kiegészítő szolgáltatások számának és a design kizárólagosságának arányában növekedni fog;
 • mind a keverő, mind a nyitó mechanizmus lehetséges működési zavarait. A kombinált rendszer javítása drágább.

Tanács. A kombinált zuhanykabin felszerelését egy fürdőszobával a szabályoknak megfelelően kell elvégezni, ezért jobb szakembereknek bízni. Tehát a rendszer idő előtti meghibásodásának veszélye minimálisra csökken.

Mit kell keresni a választás során?

 1. Méretét. A fürdőkáddal kombinált zuhanyzók mérete meglehetősen nagy. A modell kiválasztása az első helyen a rendelkezésre álló terület nagyságától függ. Zárt zuhanytálcák nehezebbek, mint nyitottak.
 2. Options. Modellenként változik, és befolyásolja a költségeket.
 3. Funkcionalitás. Először is, el kell távolodnod a pénzügyi lehetőségektől.
 4. Gyártó. Kiválasztásakor ajánlatos a megbízható gyártóktól előnyben részesíteni. Gyakran garanciát nyújtanak termékeikre, ami növeli a bizalmat a minőségben.

Tulajdonos véleménye

A legjobb segítők a megbízható gyártó és a fürdőszobában lévő zuhanykabin modelljéhez természetesen a tulajdonosok véleménye és ajánlása. A belső tér képeinek megtekintése kombinált rendszerrel sem lesz felesleges.

Pozitív visszajelzés:

 1. "Családunkban mindenkinek más a preferenciája a vízkezelés során. A férj mindent megtesz "sietve", és szeretem feküdni és pihenni. A szilikonfüggöny nem mentette meg a fröccsenő vizet, és a férje kezdett ragaszkodni a zuhanyhoz. Meg kellett állnom "egy pózban". Ennek eredményeképpen a kombinált zuhanyzóhoz közeledtek. Mindenki boldog, bár van egy nagy hátrány - alaposan és sokat kell mosnom, és mindegyik nekem egy.
 2. "Telepített egy multifunkcionális zuhanyfürdőt. Mit mondjak? Az első néhány hónapban a trópusi és a kontrasztos zuhanyzók, a hidromasszázs, a fürdőkád minden jellemzőjét megtapasztalták. Már elég játszott. Általában a minőség elégedett. "
 3. "Öröm mindent! Pihenjen a fürdőben, és frissítő zuhanyzást biztosít. De leginkább a pozitív érzelmek, amikor megnézzük a gyerekeket, és ugyanakkor - a padló száraz! "

Mindig lesújtó tulajdonosok lesznek. Íme, amit a negatívból írnak:

 1. "A design funkcionális, itt nem vitathatod. De mindez remeg, rugalmas, valami "játék". A hidromasszázs csak az első hónapban érdekes, és egy gyenge fejnél egyáltalán nem működik. A függönyök mosása csak szörnyű, kemény munka. Ne mossa - nem egy lehetőség, még akkor is, ha az ember rendetlenül viselkedik.
 2. "Minden nagyon gyorsan lebomlik, és a javítás drága és időigényes. Igen, és próbálj meg pótalkatrészeket találni. Elnézést az elköltött pénzért.

Tanács. Javaslatok elemzése során ne feledje, hogy a negatív visszajelzések gyakran nem megfelelő telepítéssel és működéssel kapcsolatosak.

A kombinált vízvezeték kompromisszum lesz a fürdőszoba és a zuhany közötti választásban. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin minden családtag igényeit kielégíti, helyet takarít meg és díszíti a fürdőszobai belső teret.

Az ülőhelyek árajánlott zuhanyzók

A zuhanyzó (általában zárt) ülése rögzíthető vagy összecsukható. Az álló ülés az oldalfal vagy raklap szerves részét képezi, és szükség esetén fel lehet használni a felhajtható ülést, és az idő múlásával minimális helyet foglalnak el.

Zuhany: mit válasszon

 • Megjegyzések: 1
 • Szavazás: +144

A Niagara zuhanykabinok legfeljebb 20 ezer rubelt érnek el

A Niagara zuhanykabinok 20 és 40 ezer rubel között vannak

A Niagara zuhanykabinok több mint 40 ezer rubelt érnek el

válogatás. alapértelmezés szerint

5 online áruházban:

Zuhany Erlit Comfort ER3509TPE 90x90 hátsó fal Fekete színezett üveg ER3509TPE-C4

Paletta alakja - negyed kör. A falak anyaga üveg. Üléssel. Típusú kabin nélküli mennyezet. Palettás anyag - akril. A falak száma teljesen szemcsés. Tükörrel. A raklap magassága 42 cm, a falak áttetszőek. Ajtók - csúszó. Szögletes kivitelben. Polcokkal. Méretek 90x90x215 cm.

vásárolni online

Parly Zuhany Corly (Parley) ZE90 nagy raklapral 90x90 cm

Palettás anyag - akril. Seat. Szögszerkezet. A falak száma - kettős falú. Típusú kabin nélküli mennyezet. Ajtók - csúszó. Paletta alakja - negyed kör. A falak átlátszóak. A falak anyaga üveg. Szélesség: 90 cm Magasság: 195 cm Hosszúság: 90 cm.

vásárolni az online store shower5.ru

Zárófülke Nara folyó 80/43 MT

Hidromasszázzsal. Paletta alakja - negyed kör. A falak száma teljesen szemcsés. Üléssel. A falak anyaga üveg. Szellőztetéssel. Szögletes kivitelben. Ajtók - csúszó. Palettás anyag - akril. A falak átlátszóak. Típus - zárt vezetőfülke. A raklap magassága 43 cm, mérete 80h80h190 cm.

vásárolni az online áruházban santehnika-online

A zuhanykabin Niagara NG-006, 90 * 90 cm

Ajtók - csúszó. Whirlpool. Trópusi zuhanyzó. A falak száma teljesen szemcsés. Típus - zárt vezetőfülke. A falak anyaga üveg. Szellőztetés. Szögszerkezet. Rádió. Paletta alakja - negyed kör. A tükör. Samponadagoló. Display. A falak átlátszóak. Polcokon. Palettás anyag - akril. 46 cm-es raklapmagassággal. Telefonhívásokat fogadni. Magasság: 210 cm Hosszúság: 90 cm Szélesség: 90 cm.

a Santeh-Russia online áruházban

Zuhany Avanta 520/2

Esőzuhannyal. Üléssel. Tükörrel. Szellőztetéssel. Palettás anyag - akril. Szögletes kivitelben. Polcokkal. A falak anyaga üveg. A falak átlátszóak. Hidromasszázzsal. A falak száma teljesen szemcsés. Ajtók - csúszó. Paletta alakja - negyed kör. Típus - zárt vezetőfülke. Hosszúság: 90 cm, magasság: 210 cm, szélessége: 90 cm.

a világhálózat online áruházában

Zuhany Erlit Comfort ER3508TPE 80x80 hátsó fal Fekete színezett üveg ER3508TPE-C4

Szögszerkezet. Trópusi zuhanyzó. A falak száma teljesen szemcsés. Polcokon. Paletta alakja - negyed kör. Típus - zárt vezetőfülke. A raklap magassága 42 cm, a falak átlátszóak. A tükör. Palettás anyag - akril. Seat. Ajtók - csúszó. A falak anyaga üveg. Magasság: 215 cm Hossz: 80 cm Szélesség: 80 cm.

A folyó Don 100/46 MT szögletes mélytálca (magas), üveg, mérete 100h100 cm

Palettás anyag - akril. Ajtók - csúszó. Paletta magassága 46 cm Falak - áttetsző. Típusú kabin nélküli mennyezet. Paletta alakja - negyed kör. Szögletes kivitelben. Üléssel. A falak száma - kettős falú. A falak anyaga üveg. Hosszúság: 100 cm Szélesség: 100 cm Magasság: 190 cm.

az online store shower5.ru

Tusolófülke Neva folyó 80/26 MT NEVA C / C 80/26 MT

Polcokon. A falak anyaga üveg. Palettás anyag - akril. Szögszerkezet. Seat. Típusú kabin nélküli mennyezet. A raklap magassága 26 cm, a falak átlátszóak. Ajtók - csúszó. A falak száma teljesen szemcsés. A tükör. Trópusi zuhanyzó. Raklap alak - négyzet. Magasság: 190 cm Szélesség: 80 cm Hosszúság: 80 cm.

az online áruházban santehnika-online

Zuhanykabin Niagara NG-2308G, 90 * 90 cm NG-2308g

Paletta alakja - negyed kör. Ajtók - csúszó. Típus - zárt vezetőfülke. Polcokkal. Hidromasszázzsal. Palettás anyag - akril. Üléssel. A raklap magassága 45 cm, szögletes kivitelben. A falak anyaga üveg. Méretek 90x90x220 cm.

a Santeh-Russia online áruházban

Arcus AS-303 zuhanykabin

Whirlpool. Paletta alakja - negyed kör. Ajtók - csúszó. A falak anyaga üveg. Trópusi zuhanyzó. A falak átlátszóak. Seat. A falak száma teljesen szemcsés. Típus - zárt vezetőfülke. Szögszerkezet. Palettás anyag - akril. Szélesség: 90 cm Hosszúság: 90 cm Magasság: 215 cm.

Tusoló kabinok üléssel

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13590

Garancia: 24 hónap

Termék kód: 8681

Garancia: 24 hónap

Termék kód: 8685

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13594

Garancia: 24 hónap

Termék kód: 8671

Garancia: 24 hónap

Termék kód: 8676

Garancia: 24 hónap

Tétel kód: 8601

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13518

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 15200

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13484

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13489

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13478

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13480

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13510

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13505

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13447

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 9613

Garancia: 12 hónap

Termék kód: 13476

A székkel ellátott zuhanykabinok kényelmes és praktikus megoldást jelentenek. Alkalmasak mind a tágas fürdőszobák, mind a kis területű szobák számára. Ha korábban az ülést alacsony alapra tervezték, akkor most a nagy bázisú és az üléses zuhanykabinok széles körben elterjedtek.

Santehnika-24 - egyenes és sarok zuhanyzók, ahol a világ vezető márkái elérhető áron kaphatók.

A kínálatunk

Az üléssel felszerelt zuhanykabin ára több paramétertől függ. A költség befolyásolja:

 • Paletta típusa (méret, magasság, anyag - akril, műanyag, márvány)
 • Ajtók típusa (hinta vagy csúszó, üveg, műanyag, akril)
 • tető
 • További funkciók (rádió, fények, trópusi vagy Charcot zuhanyzók, és még sok más).
 • Márkai irányelv, amely meghatározza a zuhanyzó minimális árát.

A legjobb hely, ahol minden zuhanyt meg lehet vásárolni egy székhellyel - Moszkva. A Santehnika-24 a fővárosban található, de Oroszország minden régiójának lakói boltban vásárolhatnak. Lehetőséget adunk arra, hogy olcsó áron vásároljunk egy zuhanykabinat, melyet változatos méretű, modellvonalból és széles árkategóriából választunk. A Santehnika-24 rendszeresen kínál különleges ajánlatokat és kényelmes szállítási feltételeket. Élvezze a választását!