Legfontosabb > Tervezés

Fürdőszoba ülések és rácsok

Előnyök Áruk Klub

A Guds Club online áruház a Moszkva, Szentpétervár, Krasznodar, Rostov-on-Don, Nizhny-Novgorod, Tula és Oroszország más városaiba történő szállításra kínál különféle termékeket a "Ülések és rácsok a fürdőszobában" szakaszban.

 • A katalógus nagyméretű képei segítenek a megfelelő választáson.
 • Nagykereskedelmi áron értékesítjük a termékeket, ezért az "Helyek és rácsok a fürdőszobában" árucikkek költsége mindig alacsonyabb, mint a versenytársaké. Cégünk rugalmas kedvezményrendszerrel rendelkezik, amely az áruk árát rendkívül olcsóvá teszi.
 • Az Online Store áruház a Moszkvában és Oroszországban szállíthatja megrendelését, további információ az oldalon található fizetési feltételekről: Fizetés és szállítás.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket Moszkvában: +7 (495) 132-36-24, vagy használja a díjmentes hívószámot Oroszország egészére + 7-800-200-87-59.

Fa vagy műanyag fürdőkád

A fürdőszobában sok különböző eszköz található, amelyek nem csak kényelmet biztosítanak, hanem a vízkezelés biztonságát is. A fürdőkád fából készült rács már évtizedek óta ismerős mindenkinek, és céljai nagyon eltérőek lehetnek. Ezzel piperecikkek és higiéniai termékek, edények és fürdők kerültek fel. Létrához vagy fürdősüléshez használható.

Rács típusok

Az ilyen termék, mint a fürdőszobai rács, már régóta nem csoda, hogy megtalálja a fürdéshez szükséges tartozékokat és kiegészítőket. A fürdőszobai termékek gyártására használt formatervezés és anyagok változatossága napról napra növekszik. Most lehet egy zsanéros csúszópad, műanyagból vagy állítható magasságból és szélességből, fém keret és polimer betétek formájában.

fa

A legelterjedtebb még mindig fából készült fürdőülés. Nem csúszik, és ellenáll a sok súly. Ha figyelembe vesszük a közvetlen kinevezést, az eszközök három csoportra oszthatók:

 1. Univerzális - olyan termékek, amelyek ülés, polc vagy létra működnek. Meg tud felelni minden olyan személynek, aki képes fürdeni vagy zuhanyozni.

műanyag

A fürdő PVC-ülése (műanyag) egy öntött kivitelű, és sokkal láthatóbb megjelenésű, mint a faipari termékek. Gyakrabban gyermekeknek szánják őket, mivel nem tudnak ellenállni a súlyának. A nagy szilárdságú anyag speciális felerősített szerkezettel rendelkező felnőtt számára műanyag ülést talál, de az ilyen tárgyak költsége jelentősen meghaladja a fa modell árait.

A fotelek előnye, hogy a műanyag rács nem kerül ki a nedvesség negatív hatásai alá, és jól tolerálja a hőmérsékleti ingadozásokat. A műanyag székek tervezése más. Mindenki kiválaszthatja azt a modellt, amely tökéletesen megfelel a falak színének a fürdőszobában.

gyermek

A legnépszerűbbek a gyermekeknek szánt termékek. Ez nem csak székek, hanem egy teljes rögzítési rendszer és játékok. Megmentik a gyermeket, és szórakoztatják őt a vízzel kapcsolatos eljárások során.

A gyermeket az alábbi négy lehetőség választja ki:

 1. A szabványos modell egy öv, amelynek inguinalis határolója és hevederek vannak, amelyek biztonságosan a tapadókorongokhoz kapcsolódnak. E csoport egyes termékeihez játék és díszítés tartozik.
 2. A következő opció a mosdókagylóval ellátott fürdőszobához kapcsolódik, de különbözik attól, hogy forgó mechanizmussal van felszerelve. Szükség esetén az ülés rögzítve van, és a gyermek nem tud önállóan elfordulni.
 3. Az univerzális ülést egyidejűleg a szívókorongok az oldalakhoz rögzítik és rögzítik a lábak fenekéhez képest. A modellt könnyen fel lehet szerelni egy másik felületre, így törölheti a gyermeket. Az ülés rendkívül kis méretűre hajt.
 4. A felfüggesztett ülések oldalra vannak szerelve, magas hátsó és forgó mechanizmussal felszereltek. A modell hátránya, hogy a gyermek magasra ugrik, ha a gyerek elhagyja a támaszt.

A gyermekszékek biztonságának biztosítása érdekében a fotelek mellett a következő csúszkák is rendelkezésre állnak a fürdőzés során:

 1. Anatómiai műanyag - a lábak és a karok alatt áll meg. A fürdőszoba fenekéhez tapadókoronggal.

Ezek közül bármelyik termék feltöltheti a gyermekek higiéniai készletét, és egyszerűsíti az anya életét.

Kiválasztási szabályok

A rácsok és a fürdőszoba székek széles választéka nehezebbé teheti a választást, ezért figyelembe kell venni a termék megvásárlásával kapcsolatos gyakorlati tanácsokat:

 1. A legfontosabb szempont az, hogy a szék mérete megfelel a beépített vízvezeték oldalainak és aljának.
 2. Fontos szerepet játszik a rögzítő rendszer. A megbízhatósága a felhasználó kényelmétől és biztonságától függ. Különösen, ha fogyatékkal élő személy.
 3. A robusztus felépítés a következő követelmény. A legalkalmasabb egy fából készült tábla a fürdőszoba fém keret. A legveszedelmesebb műanyag modell.
 4. A tartozék megjelenése döntő szerepet játszhat. A tervezés különösen fontos a fogyatékos gyermekek és kiskorúak számára. Meg kell érezniük magukat, és maximális higiéniát kell élvezniük.
 5. Ha további eszközök beszerzésére van szükség, akkor jobb, ha azokat a készlet tartalmazza.

Maguk készítik a rácsokat

A fürdőszobához való fa rácsot kézzel készíthetjük egyszerű, legalább 25 mm vastagságú, egyszerű asztalos szerszámokból.

Projekt előkészítés

A jövőbeli termék rajzának elkészítése a fürdő méretének - a belső és a külső szélesség - eltávolításával kezdődik. A tábla sínekkel van ellátva, amelyek keresztirányú lapokkal vannak rögzítve.

A hossza egyenlő vagy kissé nagyobb, mint a fürdő külső oldalának szélessége. Az ütköző az oldal belső hajlítási vonalán van felszerelve.

Anyagkészítés

A gyártási folyamat megkezdése előtt szerszámokat és anyagokat kell vinni.

Először is, a megfelelő méretű rudak vágása történik. Szükséges 4-5 hosszú az alapra és 2 keresztirányú rövidre. Ezután óvatosan csiszolták őket, különös figyelmet fordítva a bordákra és a végekre.

A következő lépés a fa impregnálása víztaszító szerekkel és lakkozással. Ez védi a léceket, de nem hoz létre filmet a felületén, mert akkor csúszik rá, ha használja a grill létrán.

gyülekezés

A szerkezet összeszereléséhez az első keresztrudakat sima felületre helyezzük, majd hosszú rácsok rácsát helyezünk a tetejére, egyenletes távolságokat tartva közöttük.

Közvetlenül az előszerelés után világossá válik, hogy a késztermék milyen lesz. A keresztalakok kiemelkedését a fő részek alól ki kell küszöbölni, hogy elkerülhető legyen a fújások és sérülések.

Mindegyik lapot mindkét oldalán csavarral 4 csavarral - mindkét oldalon csavarozzuk. Ha hozzáadja a keresztirányú rudakat és a hátsó oldalon, akkor nagyon kényelmes háttámlát kap.

Nagyobb erőfeszítést igényelhet, és visszakerülhet az ülésbe, ugyanazokat a léceket rögzítheti a megfelelő szögben a fa adapterek segítségével. A használhatóság megkönnyítése érdekében egyes felhasználók varrják egy orvosi olajruhát, sűrű habszivacsot lágyítanak és pántokkal ellátják őket a biztonságos rögzítéshez.

megállapítások

A napok, amikor a fürdőszoba csak egy higiéniai hely volt, vége. Most ez az a hely, ahol egy személy nyugszik, mossa el munkásnapjának negatív hatásait, felkészül egy jó és nyugodt alvásra. Mindezt elősegíti mindenfajta fürdőszobai kiegészítő, amelynek kialakítása jobban hasonlít egy műalkotásra, mint egyszerű kiegészítők.

Ugyanezen okból a fürdőkád, fa vagy műanyag, miután alaposan átgondolták, hogyan kell kinéznie, milyen funkcionális feladatok fognak rá esni, függetlenül attól, hogy minden tusolás után tisztítják-e vagy polcként használják-e.

Fa padló (parketta) a fürdőszobában

A nedvességálló fajták hazai piacon való megjelenése előtt a fürdőszoba fapadlója meglehetősen kockázatos volt: a fényes bevonat éberséget és figyelmet igényel. A víz és a gőz kifröccsentése a szerszámok deformációját és duzzadását okozhatja. Mindazonáltal a modern technológia és a nemes, nedvességálló fa kombinációja megóvja az ilyen problémákat. Ma a teak vagy a thermoash-fa fürdőszobájának fa padlója esztétikus, tartós, nagyon meleg és kényelmes megoldássá vált, amely nem igényel különös gondosságot a tulajdonostól.

Természetesen a megfelelő anyagválasztás az egyik legfontosabb szempont. Az Anfloors szalonban lévő fürdőszobának parketta kiválasztásával széleskörű árkategóriájú választékot talál:

 • Tick ​​- elit a nedvességálló fajták között. A fa kiváló nedvességállóságát, természetes védelmet nyújt a gombafertőzések és a hőmérsékletek ellen. De a legfontosabb érv egy gyönyörű, enyhén spongyos textúra, amely különbözik a csokoládébarna színektől az arany és borostyánsárga színig. Megfelelő fekvésű, parkettás teak fürdőszobája évtizedekig tart, luxus megjelenést biztosítva.
 • A Thermoash a modern technológia terméke. A fát 240 o-on gőzzel kezelik; oxigénmentes környezetben. Ennek eredményeképpen a deformációval szembeni ellenállás tízszeresére nő, a felbomlott folyamatok "immunitása" megjelenik, és a nedvesség elnyelésének képessége ötszörösére csökken. Ugyanakkor a költség a ilyen fa padló egy fürdőszoba továbbra is meglehetősen megfizethető.
 • Robinia és kullancs gumibetétekkel - egy lehetőség a nagy nedvességállóságú helyiségek számára. A speciális összetételű varratok további tömítése megakadályozza a víz bejutását a szaunákba és úszómedencékbe.

A fürdőszobai burkolatokkal kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon szakembereinkhez telefonon: 8 (495) 504-36-74 vagy 8 (800) 777-36-74, és rendeljen egy kattintással.

Fürdőszobai ülések

Az ülés mérete, cm: 67h34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 44x29.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Ülésméret (SHHG), cm: 32x32.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Az ülés mérete (WxD), cm: 30x30.
Maximális terhelés, kg: 90.

A széklet univerzális.
Ülésméret (WxD), cm: 34x34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 69x26.
Maximális terhelés, kg: 80.

Ülésméret, cm: 42x27.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 42x27.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 34x28.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 58x58.
Maximális terhelés, kg: 140.

Ülésméret, cm: 37x30x3.
Maximális terhelés, kg: 90.

Ülésméret, cm: 42x27.
Maximális terhelés, kg: 100.

Méret (WxDxH), cm: 29x22x27.
Maximális terhelés, kg: 120.
A készleten lévő színek.

Méret (WxDxH), cm: 27,3x23,2x44,5.
Maximális terhelés, kg: 120.

Az ülés mérete, cm: 36h26.
Maximális terhelés, kg: 150.

Méret (WxDxH), cm: 37x30x34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Az ülés mérete, cm: 67h34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 44x29.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Ülésméret (SHHG), cm: 32x32.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Az ülés mérete (WxD), cm: 30x30.
Maximális terhelés, kg: 90.

Fürdőszoba ülések és rácsok

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 27 cm × 69 cm × 16 cm; Fa, fém.

223. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

alternatív; Oroszország; 33,5 cm × 32 cm × 22,2 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 68 cm × 27 cm × 3 cm; Birch.

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 64 cm × 29 cm × 14 cm

239. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 27 cm × 70 cm × 16 cm; Fa, fém.

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 70 cm × 27 cm × 13 cm; Fa, fém.

369. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Plastishka; Én neked; Oroszország; 32 cm × 32 cm × 21 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

alternatív; Oroszország; 68 cm × 31 cm × 4 cm; Műanyag.

305. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 31,5 cm × 32 cm × 25 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 42 cm × 70 cm × 3 cm; Pine.

339. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Plastishka; Oroszország; 32 cm × 32 cm × 21 cm; Műanyag.

Szállítás szeptember 28-án (felár ellenében)

PRIMANOVA; Törökországban; 34 cm × 42 cm × 31 cm; Műanyag, alumínium.

Szállj szeptember 11-én (felár)

390. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 31,5 cm × 32 cm × 25 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 25,5 cm × 70 cm × 3,5 cm; Fa.

Szállítás szeptember 28-án (felár ellenében)

PRIMANOVA; Oroszország; 42,5 cm × 26 cm × 42,5 cm; Műanyag, fém.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 100 cm × 31 cm; Fa.

Szállítás szeptember 28-án (felár ellenében)

PRIMANOVA; Törökországban; 42,5 cm × 26 cm × 42,5 cm; Műanyag, fém.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Székek, ülések és fürdőkádak

A VCTP0011 kerek zuhanycsúcsot olyan személyeknek tervezték, akiknek károsodott a koordinációja. Teljesen biztonságos és kényelmes.

Minden elem semleges.

 • Ország: Németország
 • Gyártó: Titan Deutschland

Fürdőszobai székhely fogyatékkal élők számára különböző módosításokkal

Az online boltban vásárolhat ápolási termékeket - a gyermekülést fürdőhöz és felnőtthez, tolószékhez, túrázókhoz, anti-decubitus matrachoz, kádokhoz, mankókhoz és még sok minden máshoz. Olyan termékek széles választékát ajánljuk, amelyek segítenek a beteg hatékony kezelésében a műtét utáni időszakban, a mozgásszervi rendellenességek, a fogyatékossággal élők számára.

Minden fürdőülés tartós, csúszásmentes anyagból készül, amely biztosítja a vízkezelés biztonságát. A higiénikus műanyag nem mérgező, könnyen tisztítható minden szennyeződéstől. Emellett a fedélzeten és a fürdőülésben kényelmes ergonómikus alakú korlátokkal vannak ellátva.

Javasoljuk, hogy állítható szélességű kádfürdő állítható be a kád oldalán, a gumi tartók biztonságosan rögzítik a széket és megakadályozzák a csúszás megakadályozását. Egy gazdaságosabb lehetőség - a támasztékra szerelhető, összecsukható fürdőülés, alulról szerelve. A könnyű és kompakt szék az eljárások végén összehajtogatható. A mozgássérült személyek számára egy elektromos meghajtót is vásárolhatunk, amely lehetővé teszi a készülék megfelelő szintre emelését és leengedését, valamint az ülés háttámlájának 40 fokos szögben történő billentését. A kényelem érdekében létrát kínálunk, amely megkönnyíti a beteg mozgását a fürdőbe.

Fürdő ülések és rácsok

A nagykereskedelmi raktár munkaideje

AZ ÖNKORMÁNYZATI MŰKÖDÉS IDŐTARTAMA

Ismerje meg az új promóciókat és értékesítéseket.

Az "előfizetés" gombra kattintva megerősítheti, hogy elolvasta és elfogadta az adatvédelmi szabályokat

Közösségi hálózatokban vagyunk

© 2014 LLC "CONVENT" - háztartási cikkek, edények és termékek a kertben ömlesztve. Moszkva, bekapcsolva a 14-16. Ring Road, a külső oldal (

2 km-re a Moszkva körgyűrűtől). Moszkva régió, Dzerzhinsky, North Passage, 2.

A navigátor koordinátái: Szélesség: 55 ° 38'37.63 "N (55.643785) Hosszúság: 37 ° 50'33.15" E (37.842541)

Mozgássérült fürdő fedélzet

 • Nincs csúszás és mozgás.
 • Alumíniumötvözet.
 • Műanyag.
 • Chrome acél.
 • Erő.
 • A korlát semleges a vízhez.
 • Tartós, ellenálló az újrahasználható tisztításhoz
 • A WC-tálak bármilyen formájához és formájához
 • Rögzítés - három zárójel
 • A mosdó magassága 12 centiméterrel nő.
 • Alumínium oldalsó sínek csúszásmentes lágy betétekkel
 • Hosszúság 41 cm
 • Magasság 12 cm
 • Szélesség 39 cm
 • Súly 1,940 kg
 • Kapacitás betöltése 120 kg
 • A csomag mérete 88x41x40 cm
 • Különösen erős műanyag.
 • Semleges a vízre.
 • Négy állítható szorító.
 • Lehetőség bármilyen méretű fürdőre.
 • Kemény rögzítőülés.
 • Növelje a WC magasságát 12 cm-rel.
 • Tartós műanyag.
 • Könnyen tisztítható.
 • A wc belső síkjában egyetlen csavart rögzítve.
 • Nincs szükség külön eszközre az eszköz telepítéséhez.
 • lépésméret - 41x22 cm
 • csúszásmentes és nem toxikus műanyagokból készültek
 • a korlát rögzítése a jobb vagy a bal kéz számára
 • Ülésmagasság állítás
 • Anyag: alumínium, műanyag
 • Kapacitás betöltése 120 kg
 • Forgatás a tengely körül
 • Polietilén habszivacs PVC-fedéllel, amely ellenáll az újrahasználható tisztításnak
 • Négy rögzítőszalag
 • Puha hegy
 • 10 cm-rel növeli a WC-ülés magasságát
 • Hosszúság 40 cm
 • Magasság 10 cm
 • Szélesség 34 cm
 • Súly 0,360 kg
 • Kapacitás betöltése 120 kg
 • A csomag mérete 65x43x66 cm

 • Könnyű, hordozható alumínium kivitel
 • Ülésátmérő - 32 cm
 • Ülésmagasság állítás 38 és 53 cm között
 • Kivehető modell
 • Karfákkal
 • Mérete 47 * 56 * 38 cm
 • Szélesség a korlátok között 47 cm
 • A fúvóka magassága 12 cm
 • A fürdő telepítése 38,5 és 61 cm között van
 • Mérete 70 * 5 * 31 cm
 • Lyukak a víz elvezetéséhez
 • Kényelmes fogantyú
 • Összecsukható kialakítás
 • Magasság 105 cm
 • Kapacitás betöltése 120 kg
 • Az egészségügyi berendezés magasságának növelése
 • Méret 44x52x33 cm
 • A fúvóka magassága 13 cm
 • Terhelhetőség 13kg
 • Nettó tömeg 2,7 kg
 • Magasság 7 cm
 • Szélesség 38 cm
 • Hosszúság 44 cm
 • A panel szélessége 7,5 cm
 • A lyuk mérete 28,5 * 23 cm
 • Súly 0,8 kg
 • Illik minden WC-ben
 • Műanyag keret
 • Magasság 12 centiméter
 • Kapacitás betöltése (kg): 120

 • A magasság növekedése 12 centiméterrel.
 • Higiénikus műanyag.
 • A WC-n kívülre szerelt.
 • A fedél jelenléte.
 • Üreges szerkezet.
 • Higiénikus vágás.
 • Nincs szükség speciális szerelési eszközökre.
 • A korlát a wc polcán nyugszik
 • Teleszkópos lábak
 • Lábmagasság állítás
 • Csúszásgátló gumi csúcs
 • Szélesség beállítás karfák között
 • Gyártási anyag - alumínium műanyag kartámasszal
 • Mosható nagy ütésálló műanyag
 • Nyitások a víz elfolyásához
 • A fürdő oldalára szerelve
 • Mérete 212 * 96 * 37 cm
 • Teherbírás 113 kg
 • Hosszúság: 710 mm
 • Fedélzet szélessége: 210 mm
 • Teherbírás: 110 kg
 • Műanyag ülés.
 • Fogantyúk és lábak a fürdőben való rögzítéshez.
 • A lábak a hornyokban mozognak.
 • Alkalmas bármilyen méretű fürdőhöz.
 • A méret 30 * 50 * 20 cm
 • Ülésterületi terület 30 * 50 cm
 • Kapacitás betöltése 110 kg
 • A termék mérete 66x20x7 cm
 • Anyag alumínium, műanyag, gumi
 • A tartófelület mérete 40,5 x 20,5 cm
 • Csapágymagasság: 15,5 cm
 • Teherbírás: 120 kg
 • Nem igényel erőfeszítést a használatához
 • Komfortot biztosít a tulajdonosnak
 • Kényelmesen felfújt és leeresztett.
 • Külső méretek felfújt állapotban (LxHxg) 212 * 96 * 37 cm
 • A belső méretek a felfújt állapotban (LxWxH) 173 * 55 * 37 cm
 • A párna mérete (LxWxH) 58 * 34 * 11 cm
 • Teherbírás: 110 kg
 • Ülésméretek: 48x32 cm
 • Hátlap mérete: 39х21 cm
 • Maximális terhelés: 115 kg
 • Magasság beállítási lépés: 2,5 cm
 • Ülésmagasság állítás: 35-55 cm
 • Higiénikus vágás: U alakú
 • Súly: 4 kg
 • Növeli a WC szélének magasságát
 • Szerelés és szétszerelés szerszám nélkül
 • A fúvóka magassága 13-15 cm
 • Súly 1,5 kg.

Mozgássérült fürdő fedélzet

9 éves siker
munka

Vezető márkák
a területen
egészségügyi termékek

Szállítás másnap Moszkvában és Szentpéterváron

Több mint 600 pont
volt

Adjon nekik
Oroszország lényege!

Fizetés kényelmes
valamilyen módon

Készpénz
áruk fogadására,
kártyák, e-mail kifizetések, transzferek

Fürdőszobai ülések

van egy kibocsátás

van egy kibocsátás

van egy kibocsátás

van egy kibocsátás

A BelvedoR online boltja megrendeli és megvásárolja a fürdőszoba ülőhelyeit.

 • Széles katalógus.
 • Alacsony árak.
 • Szállítás Moszkvában, Moszkva régióban és Oroszország más régióiban.
 • Pickup.
 • Minőségbiztosítás.
 • Szakképzett szakértői vélemény a terméken.
 • Rendszeres promóciók és értékesítés.

érdekes alternatívák:

Fapadló a fürdőszobákhoz

A fürdőszoba burkolatának megválasztása gyakran csempével társul, mivel ez a hely nedvességnek és magas hőmérsékletnek van kitéve. Képzelje el, hogy egy fa a fürdőszobában nehéz befejezni, bár az utóbbi években sokan ezt az anyagot kedvelik. Az a vélemény, hogy a fa nem oldja meg a nedvesség hatását, rossz. Érdemes felidézni a fából készült hajókat, amelyek több évszázaddal ezelőtt épültek. Ha ezt az anyagot padlóburkolná a fürdőszobában, akkor fontos kiválasztani a megfelelő anyagot. Nedves környezetben csak néhány fafaj alkalmas.

A fa padló előnyei

A fa természetes eredetű, és ideális anyag az építőipar számára. Komfortot, környezetbiztonságot, melegséget és esztétikai szépséget nyújt. A fa ötvözött bármilyen anyaggal. A fapadlók elhelyezésére a padlófűtésekre kerül sor. Ennek oka az anyag alacsony hővezetőképessége. A fapadlók magas költséggel és megbízhatósággal járnak.

A fa kiválasztása a padlóban a fürdőszobában

A fürdőszobában a padlózat legkedvezőbb megoldása egy teak. Az anyag nagy sűrűsége ellenáll a nedvességnek. A teak nemes fa, amely hőt képes felhalmozni a tartóssággal. A vegyszerekkel ez a fajta fa nem reagál. A felületi érdesség biztosítja a padló biztonságát - lehetetlen csúszni rajta. Tick ​​a kültéri dekorációhoz használható. Indiából, Thaiföldről és Mianmarból exportálják. Az árak ára viszonylag magas.

Egy jó alternatíva a vörösfenyő. Ez a fa úgy néz ki, mint egy kullancs, csak egy kicsit könnyebb. Az anyag ellenáll a nedvességnek, erős, ideális padlóburkolásra. A vörösfenyő padlóburkolat lehetővé teszi, hogy melegedjen a fürdőszobában, és egyedülálló belsőséget hozzon létre. A teak azonban tartósabb, mint a vörösfenyő.

Vannak más fafajok is, amelyek a fürdőszobában használhatók. Ezek mutációk, akác, iroko stb. A kétségtelen értékesítési vezető azonban kullancs.

A modern konstrukcióban aktívan használják a "termotree" -et, amelyet oxigén nélkül hőkezeltek. Ideális nedves helyiségekhez, ellenáll a penésznek és a penésznek.

Fából készült bevonatok elhelyezése a fürdőszobában a "Parketta Design"

A "Parketta Design" cég szolgáltatásokat nyújt fürdőszobai burkolatok telepítéséhez. A műveletek teljes skáláját szakképzett építőipari szakemberek végzik.

A fürdőszoba padlóburkolatának megvásárlásához hívhatja a "Parketta Design" céget, vagy töltsön ki egy speciális űrlapot a weboldalon. A tanácsadók segítenek abban, hogy a lehető legjobb választást válassza a költségvetéshez. A fizetés készpénzben és banki átutalással is lehetséges.

Parketta tervezés - parketta szállítása és lefektetése Moszkvában
8-495-507-58-10,8-925-507-58-10, 8-903-960-63-49
Moszkva, sz. Antonov-Ovseenko, ház 15, épület 3.
Oldaltérkép

© 2001-2018 parketta tervezés. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés, webdesign - "Inform-S"