Kategória: Tervezés
A padló öntése a fürdőszobában
Tervezés

A padló feltöltése a fürdőszobában az egyik legnehezebb feladat a ház javításában. Ez annak köszönhető, hogy el kell rejteni a vízvezetékeket, miközben speciális anyagokat kell használni.

A fürdőszoba befedése a keretházba
Tervezés

Az egyik legfontosabb az, hogy befejezzük a fürdőszobát egy keretházban. Végül is, rossz vízszigetelő eszközzel vagy nem megfelelő építőanyagok felhasználásával, a teljes szerkezet egy éven belül használhatatlanná válik.

Hogyan vágjuk meg a kerámia burkolólapokat
Tervezés

Csempével végzett munka esetén felmerül a kérdés: mi a legjobb módja a kerámia csempék vágására? A szerszám kiválasztását a munka mennyisége és a csempe tulajdonságai határozzák meg.

Megértjük, hogyan válasszuk ki a fürdőt, és mely fürdőkád jobb: a fürdők típusai és egymás közötti összehasonlításuk
Tervezés

Van egy jobb módja annak, hogy pihenjen egy fárasztó nap után, mint egy kényelmes, gyönyörű, meleg fürdő?

Hogyan és mit fúrni csempe a falon
Tervezés

A fürdőszobában, a WC-ben vagy a konyhában végzett javítási folyamat bizonyos szakaszában elkerülhetetlen, hogy technológiai lyukakat fúrjanak a kerámia burkolólapon.

Hogyan lehet törölni a habarcsot a csempe?
Tervezés

Gyakran javítás után a különböző megoldásokból származó foltok a befejező anyagok felületén maradnak. Ez a probléma különösen akkor fordul elő, amikor a fugákat az ízületek feldolgozására használják.

A csaptelep behelyezése a fürdőszobába saját kezűleg
Tervezés

A csaptelep beépítése a fürdőszobába némileg eltér a konyhai mosogató csaptelep beszerelésétől, mivel a fürdőszobában lévő csövek a falban falazhatók, és csak a cső egy kis menetes része nyúlik ki.

Fürdőszoba skandináv stílusban (+60 fotó)
Tervezés

A modern otthonokban a fürdőszoba már régóta nem tisztán gyakorlati szerepet játszik. A nappali és a hálószoba szintjén van kialakítva, megpróbálja megőrizni a tér stilisztikai egységét.

Hi-tech fürdőszoba
Tervezés

A csúcstechnika, mint a belsőépítészet iránya Európában mintegy 50 évvel ezelőtt jelent meg Európában, de hazánkban csak a múlt század 90-es évek óta fejlődött. A csúcstechnológia a megjelenése miatt a technikai haladás éles ugrásának köszönhető, amely alatt a XX.

Hogyan kell lemosni egy akril fürdőt?
Tervezés

A modern lakásokban gyakran használnak praktikus és tartós akril fürdőket, azonban a polimer gyorsan elveszti a megjelenését nem megfelelő gondossággal. A csillogó fehérség fenntartásához és a repedések és karcolások megelőzéséhez megfelelő módon gondoskodni kell az akril fürdőről.

Az akrilfürdő súlya: előny vagy hátrány?
Tervezés

Ez a cikk az akril fürdő súlyát, valamint az ilyen fürdőkád kiválasztását és felszerelését és szállítását illető különféle szempontjait fogja tárgyalni.Kezdetben általános információk: az akrilfürdő átlagos súlya mindössze 30 kg, az öntöttvas fürdő tömege 80-150 kg lehet,

A megfelelő fény a fürdőszobában: a világítás elrendezésének titkai
Tervezés

Nem számít a természetes világítás megvilágítására a fürdőszobában: általában nincs ablak. Ezért a mesterséges megvilágítás szerepe és megfelelő szervezése ezen a téren jelentősen növekszik.

Az akril fürdők előnyei és hátrányai
Tervezés

Érdeklődik a fürdőszoba kialakításának alapvető eleme, de nehéz akril kád választása? Érdemes megfontolni a kérdést, és következtetéseket levonni a hétköznapi élet egy ilyen fontos és szükséges tárgyának részletes tanulmányozását követően.

10 legjobb fürdőszobai rajongó
Tervezés

A növekvő páratartalom és a gyakori hőmérséklet-változások olyan tényezők, amelyek befolyásolják a koporsók megjelenését, a penész és a mikrobiális reprodukciót. Mindez akkor fordulhat elő, ha nem biztosítja a helyiség szellőzésének szükséges szintjét és minőségét.

Melyik fürdő jobb: öntöttvas, acél vagy akril? Összehasonlító elemzés
Tervezés

Vásárlás a fürdő, azt akarom, hogy szolgálja a tulajdonosa hosszú ideig, és kielégíti az összes vágyait és igényeit. Ezért ennek a fürdőszobai belső térnek a megválasztását szándékosan kell megközelíteni, és először is figyelembe kell venni az anyagot, amelyből a fürdőt maga készítette.

Tányérok és mosdókagyló méretei
Tervezés

A mosogatók kiválasztásakor az ügyfelek figyelembe veszik megjelenésüket, a termék alakját és rögzítési módját, valamint a mosogató anyagát. Fontos kiválasztási kritérium a megfelelő modell mérete.

Márvány vakolat: az előnyök és hátrányok
Tervezés

A dekoratív gitt elég széles körben használatos a belső térben. Az anyag lehetővé teszi, hogy érdekes és változatos modellekkel álljon elő. Tökéletes különböző felületek létrehozásához - a legkisebbektől a drágáig.

Csempézés a fürdőszobában
Tervezés

Hagyományosan a fürdőszobában csempézés, mert ez a legszebb és praktikus anyag. De csempe ellátás is szükséges - fontolja meg, mit kell tisztítani és mosni csempe a fürdőszobában, így vonzó megjelenése hosszú ideig.

Alumínium redőnyös mennyezet a fürdőszobához: anyagszámítás és beépítési technológia
Tervezés

Úgy döntöttél, hogy alumínium süllyesztett mennyezetet szerelsz a fürdőszobába, de nem ismered, hogyan történik ez. Nem számít, ez a cikk pontosan az, amire szüksége van.