Legfontosabb > Fürdő

Gumi szőnyegek a fürdőszobában

A fürdőszobában lévő gumi szőnyegeket már régóta szerette az ügyfelek a kényelem és a praktikusság miatt. Az ilyen egyszerű dolog számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik a használatának biztonsága tekintetében.

Különlegességek

A fürdőszobában a leggyakrabban használt szoba egy lakásban vagy házban, különösen akkor, ha kisgyermeke van, mert a fürdőben nemcsak zuhanyozni, hanem szórakoztatni a kicsiket is. Ezért a boltok csak egy hatalmas választékot kínálnak a fürdőszoba hasonló tartozékai számára.

A gumiprofilok fő előnyei:

 • Nem lehet deformálódni;
 • Nem háztartási vegyi anyagoknak kitettek;
 • Sűrű szerkezettel rendelkezzen;
 • Könnyen tisztítható;
 • Ne nedvesítsük és ne felszívja a nedvességet;
 • Kopásálló;
 • A felület gyors száradása;
 • Ellenálljon a sima felületek csúszásának;
 • Dielektromos tulajdonságaik vannak, amelyek segítenek megakadályozni az áramütést.

A szőnyegek is ellenállnak a dekoratív kozmetikumok foltjainak, és nem impregnálták az illatszerrel. Ezenkívül egyes gumitartók előállítása során antibakteriális anyagokat adnak a készítményhez.

Ez különösen praktikus a nyilvános szaunák és zuhanyozók számára, mivel megakadályozza a gombás organizmusok fertőzését.

Annak érdekében, hogy a fürdést gyermekek tájékoztatóbbá és érdekesebbé tegyék, a gyártók olyan termékeket állítanak elő, amelyek a víz hőmérsékletétől függően megváltoztathatják a színüket. Vannak olyan modellek is, amelyek megváltoztatják a színeket, amikor nedvességet kapnak rájuk. A legnépszerűbb ma a szőnyeg, amely a fénytől a vérvörösig változik.

faj

A fürdőszoba kiegészítők gyártói tökéletesen teljesítették az eredeti és a színes modellek gyártását a szükséges műszaki jellemzőkkel együtt.

A leggyakoribb és legnépszerűbb padlószőnyegek:

 • gyermekek;
 • Anti-vibrációs;
 • csúszásgátló;
 • Masszázs.

gyermek

A dolog egyszerűen elengedhetetlen a babák és az óvodás korú gyermekek fürdéséhez. Gumírozott modellek biztonságot nyújtanak a fürdő alja mentén, így a baba még egy aktív és mobil játékban sem csúszik.

A gyermekmodellek fő különbségei:

 • Rendelkeznek csúszásgátló védelemmel;
 • Minőségi anyagokból készülnek, különböző árnyalatokkal és fényes nyomatokkal;
 • A szőnyeg alsó részén található tapadókorongokkal van ellátva, ami garantálja, hogy erősen tapad a felületre.

Ezek a szőnyegek használhatók a WC-ben vagy olyan helyeken, ahol a padló csúszófelülettel rendelkezik.

A sikeresen kiválasztott matrac önmagában is érdekes játék, amikor fürödni kezd. Ezért, különösen a gyermekek számára, olyan szőnyegeket készítenek, amelyek csúnya felületűek, kedvenc rajzfigurákkal vagy egyszerűen kontrasztos élénk színekkel. Annak érdekében, hogy a gumitömlő jobban tapadjon a felületre, ajánlott azt elhelyezni, mielőtt közvetlenül kitölti a fürdőt vízzel.

masszázs

A modelleknek olyan speciális felülete van, amely masszázs hatással van a lábakra. A gyártók széles választékot kínálnak ilyen szőnyegekből - a klasszikus formáktól a láb vagy a hal formájában.

Jellemzők:

 • Fürdés vagy zuhanyozás után a szőnyeg pihentető hatással van a lábakra, és masszírozza a szükséges pontokat.
 • Csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • A masszázs kívánt hatásától függően kiválaszthatja a konvex részek kívánt számával és méretével rendelkező terméket.

A masszázsszőnyegek szintén gumiból készültek, de a technikai jellemzőkben lényegesen rosszabbak a gumiból. A kádban, a zuhanyzóban vagy akár közvetlenül a vízkezelő helyek előtt is elszórhatják őket.

Ezeknek a termékeknek a terápiás tulajdonságai javítják a vérkeringést a láb felületén, ami kedvező hatást gyakorol a test egészére. A domború felületeket modellező modellekkel, amelyek megjelenése és szenzációja stilizált, a folyami homok, kagyló vagy kövek alatt stilizált. Különböző színekben értékesítik őket.

Ajánlások felhasználásra:

 • Síkfa lábak megelőzése és kezelése;
 • Komplex masszázs a láb reflex pontjain.
 • Feszesítő hatása a boka izmainak és szalagjainak.

rezgéscsillapító

Gumi szőnyegek, amelyek megakadályozzák a bútorok és háztartási készülékek csúszását. Főleg a mosógép működtetésekor elnémítja a zajt, továbbá megbízhatóan rögzíti lábát a padló felületére. Az ilyen szőnyegek használatának köszönhetően a mindennapi életben megnövekszik a berendezés élettartama, és a háztartásoknak nincsenek túlzott rezgések és hangok.

A rezgéscsillapító szőnyegek lenyűgöző méretűek és sűrűek, ami meghosszabbítja a termék élettartamát. Érdemes megjegyezni, hogy a gumitermesztés tartóssága és minősége a helyes és rendszeres ellátástól is függ. Ezenkívül a speciális szőnyegek a mosógép súlya alatt is képesek deformálódni, ezért szükség esetén változtatni kell a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében.

antisliding

Talán ez a leggyakoribb modell, mert ez a fajta termék nagyon sokoldalú. A csúszásgátló szőnyegek mind a gyermekek, mind a felnőttek, valamint az idősebbek számára egyaránt alkalmasak. A méret a szőnyeg változik a kicsi a mérsékelten nagy. A legmegbízhatóbb a gumikalap építése a tapadókorongokon.

A gyártók mindenféle ízlést és színt állítanak elő a hengerelt gumitermékek széles választékával. Így nem nehéz választani egy modellt fürdő, WC vagy zuhanyzó számára. A szőnyegek különféle formái lehetővé teszik a szobának dekoratív dekorációját.

Hol feküdni?

Talán egy speciális elhelyezési helyre van szükség csak a termékek rezgéscsillapító modelljeihez. Végül is egy mosógép elfoglalja a helyiség egy bizonyos részét.

Más típusú szőnyegek elhelyezhetők a tulajdonos számára kényelmes helyen. Így pl. A szőnyegeket a fürdőbe (zuhanytálca) helyezzük el, és előtte. Ilyen intézkedéseket kell alkalmazni a balesetek és sérülések elkerülése érdekében a vízügyi eljárások elfogadása során és azt követően. Ez a döntés különösen fontos a kisgyermekek és az idősek jelenlétében. A gumi termék segít fenntartani az egyensúlyt, és megakadályozni a lábak csúszását.

A fürdőszobában lévő gumi szőnyegek tekercsek formájában vásárolhatók meg, amelyek lehetővé teszik, hogy a padló teljes felületén, vagy akár kádban egy monolitikus rétegben eloszthassák őket. Ez az opció kényelmes és kicsit olcsóbb lesz, mint több egyedi termék vásárlása.

A legfontosabb szabály a termék eredeti megjelenésének és tartósságának megőrzésére - rendszeres karbantartás. Vízkezelés után elegendő a nedvesség eltávolítása a szőnyeg felszínéről. Tehát elegendő a padlószőnyeg száraz ruhával törölni, és a terméket kiszáradni a fürdőből. Azonban ne tegyen gumibetétet a fűtés és az elektromos készülékek közvetlen közelében. Ellenkező esetben a szőnyeg deformálódhat és kellemetlen szagokat okozhat.

A szőnyegek nagyon jól felszívják a szagokat, például a cigarettafüstöt, így havonta egyszer érdemes megtisztítani a terméket egy különleges eszközzel a szagok eltávolítására.

A gumi szőnyegek gondozásának szabályai meglehetősen egyszerűek, és betartása biztosítja a tartósságot, és megfelelő szinten tartja a termék műszaki jellemzőit.

A termékek költségei

Az ár függ a szőnyeg anyagától, márkájától és felvételétől. Például egy szabványos gumi matrac a raktárban 150 dollár feletti vásárlói költséget jelent. Az ilyen modellek ugyanolyan árnyalatúak, mint az alacsony minőségű gumi. A szőnyegek a szopókon és anélkül lehetnek.

A szokatlan felületű termékek (például durva) sokkal drágábbak. Massage és pimply csúszásgátló szőnyeg vásárolható ezer rubel és így tovább. Márkázott azonos fele kiváló minőségű gumi fog állni az ügyfelek legalább 3000 rubel. De a rendelésre készült termékek és a tervezőszőnyegek sokkal többet fognak fizetni.

Tehát mielőtt kiválasztaná a fürdőszobában egy bizonyos gumitömítőtípust, el kell döntenie, hogy milyen célra kerül felhasználásra. Előnyben részesítjük a minőségi termékeket tapadókoronggal. Az ilyen modellek hosszabb ideig tartanak és hosszú ideig várják a tulajdonosukat.

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Baba gumi szőnyegek

A "Supermix" mini-fürdő szőnyegek "érdekes és informatívvá teszik a baba fürdőzését. Tudatlanul ismerte az állatvilág képviselőit: egy baglyot, halat, bálnát. A fényes színek örömteli érzelmeket fognak fel, és felemelik a lelküket.

Egy sor mini-fürdő szőnyeg "Barátok az elefánt" lesz gyakorlati és alku. Az ilyen termékek számos előnnyel járnak. Aranyos kiegészítők díszítik a fürdőszobát. Használhatók felnőtt szőnyeg mellett.

A szőnyeg, amely három fényes merényes sellővel, szeszélyes halakkal és irizáló buborékokkal szolgál, felkeltik minden korú lányt.

A szivárványos buborékokat és a négy vidám rákot egy könnyű lila háttéren ábrázolják, amelyek közül az egyik a héjban hever.

Az igazi akváriumhoz hasonló fürdőkád vonzza a figyelmet olyan csecsemők figyelmére, akik nem mindig szívesen vesznek úszni.

A három rosszindulatú delfin mellett a tartozék a teknősöket, a medúzaféléket, a tengeri csillagot és még a szeszélyes tengeralattjárót is ábrázolja.

A fürdőszobában tökéletesen rögzített segédeszköz tartozéka. Ez csökkenti a sérülések kockázatát és növeli a vízkezelés kényelmét.

A "Mix" mini fürdőszőnyegek a színek és a különféle formák fényességével jellemezhetők. Aranyos kacsák, teknősök, halak hosszú ideig fogják fel a figyelmet a gyermek, felvidítani, fordítsa a fürdőzési folyamat egy érdekes játék állatokkal. Számukra a legkisebbek képesek megkülönböztetni a színeket, és az idősebb gyermekek megismerkednek az állatvilág legfontosabb képviselőivel.

A "Underwater World" mini-fürdő szőnyegek nem csak újítják meg a szobát, otthoni stílusban, egyéniséget mutatnak a dizájnhoz, de jó szolgálatot is nyújtanak a baba fürdőzésénél.

A "Glazastiki" fürdőszobai mini-gazebos készlet 4 aranyos tartozékot tartalmaz, amelyek segítenek az unalmas vízzel kapcsolatos eljárások diverzifikálásában. A világos design és érdekes formák biztosan érdeklik a baba.

A "Vicces állatok" mini-fürdő szőnyegek világos dizájnt vonzanak. A telített színek nem irritálják a szemet, és örömteli érzelmeket okoznak. A gyermek nem csak megismerkedik az állatvilág új képviselőivel, hanem barátokkal is velük. Úszni egy ilyen társaságban sokkal szebb és szórakoztatóbb.

A mini kacsafürdő szőnyeg tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A termék sárgászöld színű, világos, fekete és fehér árnyalatokkal. Ez a design élénkíti a szobát, új stílusokat ad hozzá.

A boldog tengeri élet vonzza a különböző korú gyermekek figyelmét. A tartozék olyan tapadókorongokkal van felszerelve, amellyel biztonságosan rögzíthető a fürdőben.

Csintalan csajok vonzzák a gyermek figyelmét. Örömmel fogadja a fényes képeket és a vizet.

Mini-szőnyegek egy fürdőszobához "Medve kölyök" fellazítja a hangulatot mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. Egy aranyos medve hordó mézzel azonnal megnyeri a szimpátia a baba. A homok-narancssárga tartozék új színekkel teszi a szobát.

A "Puss and Dog" mini fürdő szőnyegek érdekes tervrajzokkal rendelkeznek. Ezek az állatok mindig a gyerekek legjobb barátai voltak, így imádják az új ruhákat. Fényes és aranyos design kis állatokkal - nem az egyetlen előny.

A gyerekek élvezni fogják a tengeri életet, beleértve a halakat, de a medúzaikat, a teknősöket és még a valódi gyöngyökkel rendelkező héjakat is.

A kék színű ovális kiegészítőre rajzfigurák, hálókkal és virágokkal vannak ábrázolva. A szőnyeget szitakötők, buborékok és vízi liliomok díszítik.

Mini-fürdő szőnyegek "Goose" - nagy design megoldás azok számára, akik szeretnék díszíteni a szobát. Az alap pasztell színeket (kék, gyöngyház, szürke) vörös színű impregnálással hígítják. Ennek a színsémanak köszönhetően a termék szokatlan ízű. Bármilyen belső térben szervesnek tűnik.

A "Dragonfly" mini-fürdő szőnyegek lehetőséget adnak a baba számára, hogy baráti kapcsolatot létesítsenek ezzel a jumperrel. A tervezést gazdag piros szín jellemzi, de sikeresen hígítják semleges szürke és kék árnyalattal, így nem okoz kellemetlenséget és feszültséget a szemében.

Mini-fürdő szőnyeg "Girafik" - olyan termékek, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak. A fényes kialakításnak köszönhetően a fürdőszobának csodálatos dísze lesz. A lágy PVC, amelyből készültek, kielégíti az egészségügyi előírások minden követelményét.

Mini-fürdő szőnyegek "Zsirárok" - a költségvetési lehetőség belsőépítészet. Kedvezőek, de érdekes formatervezésnek köszönhetően átalakíthatják a szobát. A kék háttér nyugodt, sárga és narancssárga árnyalatú fényt ad, pozitív érzelmeket okoz. A baba élvezni fogja az egzotikus állatok fürdését.

A Zebra mini fürdő szőnyegek bemutatják a gyermeket ezeknek az afrikai bennszülötteknek. A kontrasztos színek megkapják a figyelmét, mert a gyerekek mindent fényerejűek és szokatlanok. Nem csak dekoratív, hanem a termékek praktikusságát is vonzza

Mini-fürdő szőnyeg "Kitty" - hasznos vásárlás. Ezek a gyerekek számára egy fényes játék és egy elegáns kiegészítő a szoba belsejében. Egy érdekes történeti kép érdekli a baba. A macskák fürdőzése sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb lesz.

Gumi szőnyegek a gyermek fürdőszobájában

A fürdőzés és a vízzel kapcsolatos eljárásoknak biztonságosnak és kényelmesnek kell lenniük a gyermek és szülei számára. Ennek eléréséhez a legjobb módja egy gyermek fürdőszőnyeg megvásárlása.

Az online áruházunkban különféle gyermektakaró szőnyegeket vásárolhat:

 1. csúszásgátló: ezek a modellek teljesen lefedik a kád vagy a zuhany alját;
 2. mini-szőnyegek: a fürdő bármely részéhez rögzítve, csúszásgátló hatásúak is;
 3. üléssel: egy baba fürdő szőnyeg, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezett a baba, ez megkönnyíti az anya fürdését.

Az online áruházunkban baba szilikon és gumi fürdő szőnyegeket vásárolhat. A modellek alakja, mérete és színe is változik.

Baba fürdő szőnyeg érdemes megvenni, mert a termékek biztosítják:

 1. Biztonság és kényelem úszás közben. A babakocsi szőnyegei megbízhatóan védik a babát a véletlen esésekből és sérülésekből. A legnagyobb biztonságot a következő biztosítja:
 2. alulról felszívódó tapadókorongok, amelyek biztonságosan rögzítik a terméket, és megakadályozzák, hogy még a gyermek aktív mozgásával is mozogjanak;
 3. a felsőkhöz és a felső résekhez, amelyek zavarják a lábak és a test testének csúszását.
 4. Egészségügyi előnyök. A dombormintának köszönhetően a gyermek csúszásmentes fürdőkád masszázs hatása van. Javítja a vérkeringést és fejleszti a baba lábát.
 5. Fascination. A gyermekek kis fürdő szőnyegei lehetővé teszik a játék pillanatát a fürdés folyamatában. Ez felkelteti a baba hangulatát, enyhíti a víz és a fürdés félelemét.

Fejlesztés mini padlószőnyegekkel

A mini-szőnyegek nemcsak a gyermek biztonságát garantálják, hanem hozzájárulnak a fejlődéshez és a tanuláshoz is. Gyermek játszó szőnyeg segít:

 1. Fejleszteni a vizuális felfogást: fényes foltok a fürdő különböző részeiben a legkisebb kisgyerek is vonzza.
 2. Vizsgálja meg az alakzatokat és a színeket, tanulja meg objektumok számlálását: az anya maga is hívhat fogalmakat, vagy kérdezheti a gyermeket: "Milyen színű ez a figurának?", Stb.
 3. Tágítsd meg a látószögedet: sok modell állatok, rovarok, közlekedés formájában van.
 4. Fejleszteni a kezek finom motoros készségét: gyönyörtelen gyermekek szétszedni a mini-szőnyegeket és visszaszerezni őket.
 5. Fejleszteni kell a tapintást: a játék során a baba baba szőnyegeket érez a fürdőszobában, megvizsgálja a textúrát.
 6. Fejtsd ki a beszédet és a fantáziát: az idősebb gyermekek képesek figurákkal jeleneteket készíteni vagy róluk történeteket készíteni.

A gyermekgumi és szilikon fürdőszőnyeg számos előnnyel jár:

 1. Tartósság. A tapadókorongok a felülethez való csatlakoztatás után még a hosszabb használat után sem veszítik el tulajdonságukat.
 2. Környezetbarát. Környezetbarát anyagokból készült termékek, nem toxikusak.
 3. Gyakorlatiasság. A fürdős fürdőszobai szőnyegek könnyen felszerelhetők, a gondozásban nem szokványosak.
 4. Sokoldalúságát. A termékek minden fürdőszobában, zuhanyzókban, mini-medencékben használhatók.
 5. Az európai minőségi és biztonsági előírások betartása.

Ha úgy döntött, hogy rendel egy gyermek fürdőszőnyeget, akkor ismerkedjen meg a használatának jellemzőivel:

 1. A fürdőszobában lévő fürdőszőnyeg sima, teljesen megszáradt felületre van kötve, tisztítószerek nélkül.
 2. Fürdés után a terméket alaposan ki kell öblíteni és alaposan meg kell szárítani, hogy elkerülje a penészedést vagy a penészgombást.

Az online áruházunkban egyszerűen vásárolhat egy megfelelő gyermektakarót egy megfizethető áron. A praktikus tartozék segít a fürdőzés izgalmas, kényelmes és biztonságos kezelésének.

Gumi szőnyegek a fürdőszobában

A fürdőszoba a leglátogatottabb hely egy házban vagy apartmanban, így a kényelem és a biztonság nagyon fontos itt. A gumi fürdő szőnyeg egy többfunkciós belső tétel, amely befejezni fogja a szoba kialakítását és biztosítja a biztonságot. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő választás az adott tétel különböző fajtái között.

Jellemzők és előnyök

A fürdőszobát szükségszerűen a padlólap bizonyos területein kell lefedni mind a biztonság, mind a kényelem érdekében. A fürdőszőnyegeket különböző anyagokban mutatják be, de a különféle típusú és funkcionális gumiprofilok továbbra is relevánsak és népszerűek.

A fürdőszobai gumiburkolatnak számos jellemzője és előnye van, ellentétben a textilipari lehetőségekkel vagy a természetes anyagok modelljével, többek között:

 • nem szívja fel a nedvességet;
 • csúszásgátló nedves csempéket biztosít a vízkezelés bevezetése után;
 • megakadályozza a fürdés vagy a zuhany alján történő csúszást;
 • garantálja a biztonságot az elektromos készülékek használata során a gumi szigetelési tulajdonságai miatt;
 • könnyen tisztítható, és hosszú ideig tartja fenn eredeti megjelenését és fényerejét;
 • a mosógép működése közben megakadályozza a padló felületének károsodását;
 • alacsony ár a természetes anyagokhoz képest;
 • a képméret kiválasztásának képessége;
 • hatalmas színválaszték és formák;
 • nem mérgező, környezetkímélő, a felületet antibakteriális impregnálással kezelik, amely meggátolja a káros mikroorganizmusok felszínen történő fejlődését.

A fürdőszobai csempeburkolatok különféle típusai között textilmodellek gumírozott alapon találhatók. Az ilyen kombinált modelleket még mindig a textil opcióknak kell tulajdonítani, a kizárólag gumi modellek előnyeitől megfosztva.

Az anyag tulajdonságai, az ilyen típusú termékek népszerűsége a fogyasztók körében, egy érdekes design teszi a gumiból készült szőnyegeket egy többfunkciós bútorhoz.

Funkcionális cél

A gumi fürdő szőnyeg nem csak a szoba dekoráció eleme. Az anyagtól függően a gyártók olyan termékeket gyártanak, amelyek a következő funkciókat látják el:

 • a mosógép működéséből származó rezgések csökkentése;
 • csúszásgátló a csempepadlón, alul a fürdőszobában vagy a zuhanytálcában;
 • biztonságos babafürdõ;
 • masszázs funkció.

A gumi fürdőszőnyeg a felhasználási helytől megkülönböztethető:

 • szabadtéri fürdőszoba vagy zuhanykabin és mosdó közelében;
 • a fürdőszoba és a zuhany alján történő felszereléshez;
 • a mosógép alatt.

Típusok és űrlapok

A gumi fürdőszobai szőnyeg változatai nagyon változatosak és különböző funkciókat látnak el. Tekintsük őket részletesebben.

rezgéscsillapító

A rezgéscsillapító gumimatrac megismétli a mosógép formáját. Az ilyen termék sűrű gumi, enyhén felületi domborművel. A szőnyeg vastagsága 2-3,5 cm, a mosógép alatt helyezkedik el, és biztosítja a mosógép csendes működését a centrifugálás során, megakadályozza a csempe károsodását és megsemmisítését.

A rezgéscsillapító modell használata csökkenti a gépdob záróerejének terhelését és csökkenti az alkatrészek kopását.

emelet

Mind a padlófűtés, mind a matt padlóburkolatok nedvesek és nem biztonságosak, amikor csúsznak. Ráadásul a csempe melegítés nélkül elég hideg anyagból, és kényelmetlenül és hidegen áll mezítláb ilyen padlón. Ezért a fürdőszobának padlószőnyeggel kell rendelkeznie.

Ha a fürdőszoba nagy, akkor szükség van egy szőnyegre és a káddal vagy zuhanyzóval, valamint a mosdó közelében. Kombinált fürdőszobák esetén a WC-tálhoz egy szőnyeg is szükséges. Külön fürdőszoba esetén felveheti a padlószőnyegeket a fürdőszobában és a WC-ben. A kis fürdőszobában elegendő padlófülke és fürdőszőnyeg van.

A padlómodellek antibakteriális bevonattal rendelkeznek. Téglalapok, négyzetek, hatalmas lábak nyomtatványai formájában lehet formálni.

A kész figurális modellek mellett széles körben elterjedtek a szalagfóliák, amelyek lehetővé teszik a szükséges négyzetek négyszögletes verziójának megvásárlását. Ezek a termékek monofonikus színű vagy absztrakt mintázattal rendelkeznek. A fürdőszobai padlóburkolatok közül a legkedvezőbb árfekvés, de a funkcionalitás is korlátozott. A mérőn lévő terméknek nincs szopókamrája, nincs rögzítve a padlóra, és vízbe csúsztatható a csempe.

Válasszon egy szőnyeget egy tekercsben a fiatalok magabiztos a saját képességeit, vagy egy átmeneti lehetőség a bérleti lakás. A tekercsmodell másik hátránya, hogy a felület színét a nedves lábakkal való érintkezésből eltávolítják, mivel nem az anyag, amely a gyártás során festett, hanem csak a késztermék felülete.

A fürdő vagy a zuhany alján történő felszereléshez

A fürdőkád vagy a zuhanytálca alja csúszós és veszélytelennek tűnik a vízzel érintkezve. A fürdőkád vagy zuhanyzó alján lévő termékek nagyon népszerűek az idősek és a kisgyermekes családok körében. Az ilyen szőnyegek speciális szopóknak köszönhetően száraz aljára rögzülnek. A szőnyegek formája különböző lehet: a klasszikus téglalap alakútól a figurálisig.

gyermek

Külön kategória gyermekek számára készült szőnyegekből áll. Ezeknek a termékeknek a célja, hogy biztosítsák a gyermek biztonságát a fürdés során, és hogy maga a folyamat szórakoztató és szórakoztató legyen.

A baba modellek szopókkal vannak ellátva, amelyekkel a termék a fürdő száraz aljára van felszerelve. A gyermekszőnyegek általában állatok, rajzfilmfigurák, élénk színű halak: zöld krokodil, színes bálna, vízi stb. Amikor egy ilyen szőnyegt a fürdőszobába telepítenek, a gyerek nem fürödhet, és a szülők nem aggódnak attól, hogy a gyermek csúszik és megsérül.

A gyermek fürdőszobájában vagy zuhanytalanítón való jelenlétében szigorúan tilos a gyermek felügyelet nélküli felügyelete.

masszázs

Gumi masszázs szőnyegeket kínálnak mind a fürdőszoba padlóján, mind a zuhanycsúcs alján. A megkönnyebbülés mintázat, dudorok vagy dudorok akupunktúrák az idegeket a lábakon, ezáltal enyhe masszázs hatása van. A masszázsszőnyegek gumiból készültek: gumi, szilikon.

A masszázsszőnyeg tulajdonságai:

 • flatfoot megelőzés;
 • az idegvégződések stimulálása és a vérkeringés javítása;
 • relaxációs hatás a masszázs hatása miatt;
 • csúszásgátló védelem.

A piacon legtöbbjük gumi szőnyegek téglalap alakú vagy óriási lábnyomok formájában. A fürdőszobai kiegészítők között azonban a fürdőszoba teljes felületén masszázsmodellek találhatók, amelyeken fürdés közben is meg lehet menni.

Speciális tulajdonságokkal

A speciális tulajdonságokkal rendelkező termékek mind gyermekek, mind felnőttek számára készültek. A hőmérséklet-indikátorral ellátott gumiprofilok a 37 ° C-os vízhőmérséklet mellett változtatják színüket. Ez a tulajdonság nagyon kényelmes a fürdős csecsemők számára, de ez a funkció a felnőttek számára is hasznos, hogy kényelmesen kezelje a fürdőszobában lévő vízzel való töltést.

A nedvességjelzővel ellátott szőnyegek kizárólag a padlóhoz vannak tervezve a fürdőszobában vagy a zuhany alatt. A nedvesség hatására lábnyomok maradnak, megváltoztatva a színt. Szárítás után az eredeti szín visszaáll, és a nyomatok eltűnnek. Ez egy érdekes modell a szórakozás az egész család, különösen a kisgyermekek.

Kiválasztási szabályok

Amikor a fürdőszobában gumimatszót választanak, a következő elveknek kell vezérelniük:

 • a termék színének összhangban kell lennie a padló burkolatával vagy az egész teremmel;
 • Minden modell 100% -ban működőképes a helyes használat helyével, így a padlószőnyegek nem használhatók a kád vagy zuhanycsésze alján;
 • a kiválasztott modell méretének alkalmasnak kell lennie a területre, ellenkező esetben nagy valószínűséggel csúszik a nedves csempe;
 • a terméknek szagtalannak kell lennie. Egy új pad lehet szaga, amely 1-2 napos használat után teljesen eltűnik. Éles, kellemetlen szag jelzi a káros vagy mérgező anyagok jelenlétét az anyagban;
 • a termék színe megmarad, és nem kerül nyomtatásra a lábakon, ha az anyag színes a gyártási folyamat során. Ha a festék a késztermék tetejére kerül, a szín idővel elhalványul és törlődik;
 • A gyermek szőnyegének fényesnek és színesnek kell lennie ahhoz, hogy vonzza a gyermek figyelmét, és izgalmas játékot nyújtson az úszás folyamatában;
 • A gyermekszőnyeg felszínét kell bordázni vagy kiálló részekkel ellátni, ami további biztonságot nyújt, és csökkenti az aktív gyermek elcsúszásának kockázatát a vízkezelések során.

Hogyan törődjünk?

A fürdőszobai gumi szőnyegek a legelterjedtebb csempeburkolatok, de gondoskodni kell velük.

A minőségi modellek gombaellenes és antimikrobiális bevonattal rendelkeznek. Kád vagy zuhanyozás után törölje le a terméket egy nedves mikroszálas törlőruhával, majd vízszintesen vagy függőlegesen szárítsa meg. Szükséges a közvetlen napsugárzás elkerülése a terméken, szárítás fűtőberendezéseken és fűtőtesteken. Nedvességet el kell távolítani a burkolatról. A száraz terméket cserélni kell.

A tapadókorongos szőnyegeket csak a száraz, jól megtisztított felületre kell telepíteni közvetlenül a vízkezelések előtt. Kád vagy zuhanyozás után a terméket eltávolítják és szárítják.

Időnként (havonta 1-2 alkalommal) a szőnyeget fertőtlenítőszerekkel (például szappanoldattal, ecettel kiegészítve) kell mosni. A jobb fertőtlenítés érdekében a felületet Chlordexidine spray-vel lehet kezelni.

A rezgéscsillapító tisztítószőnyeg nem igényel, de ellenőriznie kell annak állapotát. Egy bizonyos idő elteltével az ilyen termék deformálódik, és nem teljesíti funkcióit, ami azt jelenti, hogy ki kell cserélni.

Tekintse át a fürdőszobai gumi matrac áttekintését.

Csúszásgátló fürdőmedence: gyermekgumi és egyéb lehetőségek

A cikk tartalma

 • Csúszásgátló fürdőmedence: gyermekgumi és egyéb lehetőségek
 • Hogyan válasszuk ki a fürdőszőnyeget
 • Öngyulladó szőnyegek: egy szükséges tulajdonság egy túránál

Mi a fürdőszőnyeg?

Sok ember meglehetősen költséges a kádban vagy zuhanyozásban szőnyeg nélkül, és érdemes megvenni? Azok a személyek, akiknek már van ilyen tartozéka, általában hasznosnak találják. Végül is a szőnyeg használata számos előnnyel jár:

 • A szőnyeg a fürdő vagy a zuhany alja csúszásmentes, félelem nélkül állhat rajta. Ezért egy ilyen termék különösen akkor szükséges, ha a fürdőszobát kisgyermek vagy idős személy használja.
 • A szőnyeg durva felülete kellemes lábmasszázs hatással bír.
 • Ha a fürdőkád vagy a zuhanytálca nem előmelegített, akkor sokkal kellemesebb helyzetben legyen, mint a hideg alja.
 • A szőnyeg is érdekes kiegészítő. Választhat egy olyan opciót, amely a fürdőszobában "fényes folt" lesz, vagy éppen ellenkezőleg, hangsúlyozza az általános színsémát.

Általában fürdõmodelleket lehet a padlóra rakni és csúszásgátló matracként használni a fürdőszobában. Sok ember számára ez a megoldás sokkal sikeresebbnek tűnik, mint egy gumírozott textilszőnyeg.

Mi a fürdőszőnyeg?

A gyártók számos lehetőséget kínálnak a csúszásgátló szőnyegek számára.

 • A leggyakrabban használt anyagok PVC, polipropilén, gumi, szilikon, vinil. A legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás - kínai és orosz termékek habosított PVC-ből. De a drágább modellek sokkal kényelmesebbek és hosszabbak.
 • A leggyakoribb formák: négyszögletes, ovális, négyzet alakú, kerek. Az utóbbi két fajta zuhanyozókhoz használható. Ezenkívül találhatók termékek (például állatok vagy halak formájában).
 • Általában a fürdőzőszőnyegeket úgy tervezték, hogy az aljzat többségét lefedje (elvezetés előtt). A különböző modelleknek saját hossza és szélessége van, és a pontos méretet a vízvezeték paraméterei alapján kell meghatározni. Ne vegyen túl nagy szőnyeget, amelynek szélei a fürdő falain hajlanak.
 • A vízvezeték-szerelőhöz való rögzítés módjai. A szőnyegek tökéletesen illeszkednek a fürdőkád aljára, egész felületével. De különösen megbízható termékeket tartanak a szopókán.
 • A felső felület egyszerűen kissé durva lehet, és speciális kiálló részekkel is felszerelhető. A fürdőkád vagy a zuhanyozás közben masszírozó hatásúak a lábak számára.
 • Korosztály: univerzális (minden korosztály számára) és gyermekek számára. Az utóbbiak nagyon gyakran élénk színűek, hogy az úszás közben szórakoztassák a babát.

Ezen kívül a fürdőszőnyegek számos lehetőséget kínálnak a színek és a formatervezés terén. Átláthatóak és átlátszatlanok, monokromatikusak és sokszínűek, valamint összetett minták.

Baba szőnyegek

A legtöbb boltban lévő fürdőszőnyeg minden nemű és korú ember számára alkalmas. De ha gyermeke van a házban, érdemes külön csúszásmentes matracot vásárolni nekik.

Ebben az esetben nemcsak a tervezésre, hanem más paraméterekre is figyelni kell. A terméknek olyannak kell lennie, hogy a csecsemő ne tudjon elszakadni egy darabot tőle, és szájába vigye. Jobb, ha inkább egy kiváló minőségű gumi vagy szilikon kivitel, hanem habosított PVC helyett.

Ideális esetben a baba fürdőszőnyegének tapadókorongjai vannak, hogy a baba a lehető leggyengébb legyen. Száj és penész elleni védelem is hasznos - ez biztosítja a magas higiéniát fürdéskor.

A gyermekek szőnyegének felső oldalának keskenyen durva és kellemes tapintásúnak kell lennie, hogy a baba kényelmes legyen és álljon és üljön rajta.

Természetesen a terméknek nem szabad kellemetlen szagot adnia.

Ha egy jó cég termékeit kedveli, akkor szinte biztosan a vásárlás teljesíti az összes fenti követelményt. Sok szülő, mint a Németország, az USA és más nyugati országok által készített szőnyegeket. Természetesen az ár ebben az esetben meglehetősen magas. De felveheti és jó termelési lehetőségeket kínálhat Lengyelországban, Oroszországban vagy Kínában.

Mini padlószőnyegek

A kisméretű szőnyegek különböző színű fürdőszobákban vannak, és általában a babafürdőkhöz szokták címezni. Több darabból állnak, amelyek mindegyike a fürdőfelület kis területét lefedi. A forma különböző lehet: körök, négyzetek, de leggyakrabban állatok, halak, stb.

A beállítások használata eltérő. Így a bélés egyenletesen és szimmetrikusan "ragadhat" a fürdő alja egész területére. Vagy feküdjön fényes mozaikban egy külön területre, ahol a baba fürödni fog. A szőnyegeket a fürdő falain vagy a csempe falán is elhelyezheti.

Ezek a mini-szőnyegek azért jóak, mert egyidejűleg gyermekekké válnak a játékszerek. Miközben fürdik, a baba meg fogja vizsgálni a számokat, és érezni fogja őket, fejleszti észlelésüket. Anya taníthatja őt, hogy ismerje el a színeket, ismerje fel az állatokat, szavakat mondjon ki.

Talán, hogy valaki a mini-szőnyegek úgy tűnik, nem túl kényelmes szempontjából fő funkciója -, hogy megvédje a gyermeket a leesés. Ebben az esetben a hagyományos, szilárd ágyneműkkel kombinálva használhatók.

Szokatlan padlószőnyegek

A szokatlan szerelmesek ajánlhatják a nem szabványos fürdő szőnyegeket. Például vannak csúszásgátló szőnyegek párnával. A párna egy szőnyeg puha megvastagodása az egyik oldalán. Köszönhetően a fürdőben ülve kényelmesebbé válik.

A fiatal szülőknek meg kell nézniük a gyermek székekkel ellátott szőnyegeket, amelyek csak a közelmúltban tanultak. A szőnyeghez rögzítve olyan eszköz, amely segít a gyermeknek a háttámla függőleges helyzetben tartásához. A "segédszék" általában eltávolítható.

És a gyerekek olyanok, mint a szőnyegek hőérzékelővel. Ha a fürdõvíz túl forró, a jelzõfény világít. A "fény" gyakran a "forró" vagy "túl forró" felirat (az angol "forró" és "túl forró" felirat). Amint kijön - felmászhat a vízbe és mossa le.

Baba szőnyegek a fürdőszobában - biztonságos úszik minden korban

A gyermek fürdőzése gyorsan elfordul egy kellemes baba higiéniai eljárásból egy kellemes, de sokkal aktívabb vízben játszott játékra. Mindaddig, amíg a morzsát újszülöttek fürdetésére, vagy egy műanyag ülőkádra helyezzük, nem különösebben félünk a szüleivel való játékától. De a "felnőtt" fürdő használata aggodalomra adhat okot: mert csúszós.

Hogyan válasszunk egy gyerekszőnyeget a fürdőszobában?

Lehetetlen egy fürdőszobai lerakódást előidézni: a felület simasága az egészségügyi szaniter szerelvények egyik szükséges paramétere. A gyerekek számára a sérülések elkerülése érdekében a gyártók speciális csúszásmentes matracokat kínálnak.

Mi a lényeg? A termék egyenetlen felülete - finom rács, szőnyegek, kidudorodások, bordák formájában stb. A láb, a tenyér, és még inkább a szamár egy ilyen szőnyeg nem csúszik, és ezért a veszély jelentősen csökken. Az is egyszerűbb, ha egy gyerek maga is kijut a fürdőszobából: végül is nem sima és nedves felületre, hanem egyenetlenre támaszkodik.

 • A szőnyeg a fürdőszobában és nem a padlón ajánlott a hipoallergén szintetikus anyagokból választani. Az ökológiai bambusz- vagy rattantermék gumiköteleinek kiváltása nem vezet semmihez: a csúszásgátló hatás, amelyet a természetes anyagok a víz alatt működőképesek, nem biztosíthatja.
 • A szőnyeg figyelmezteti nemcsak a gyermek lábának vagy fogantyújának csúszását, hanem a sajátját is. Az első teszt, amely ellenáll egy ilyen terméknek, még a boltban is elvégezhető. A szőnyeget függőleges felületen kell tartani: csak ebben az esetben biztos lehet benne, hogy a baba aktív mozgásával a fürdőszobában nem fog meghibásodni.
 • A termék kialakítása nagyon változatos. A gyermekek számára megpróbálnak fényes modelleket választani, reprodukálni az állatok, tárgyak, rajzfigurák alakját. De egy "nyugodt" designt talál: a szokásos téglalap alakú vagy kerek szőnyegeket, például egy mintával vagy egyszínű.

A következő videó áttekintést nyújt a gyermekfülkék egyikéről:

Típusok és módosítások

Mivel a modern polimer anyagok választéka meglehetősen széles, számos modell létezik a fürdőszobában. A legtöbb gyermek különböző formájú és érdekes formájú.

Anyagosztályozás

A kiváló minőségű szintetikus termékek nem okoznak allergiát: maga a polimer teljesen semleges. De a használt festékek vagy módosítószerek a káros anyagok kijuttatásából származhatnak. Ezért a vásárlás előtt gondoskodni kell arról, hogy a termék rendelkezik tanúsítvánnyal.

 • A PVC a legkedvezőbb árú és legrövidebb anyag. Ebben az esetben azonban viszonylag rövid élettartama nem különös szerepet játszik: a gyermek 2-3 éven belül gyorsan növekszik, még mindig szüksége lesz egy nagyobb matracra vagy egyáltalán nem. A polivinil-klorid nem fél a nedvességtől, a fürdőben lévő víz hőmérséklete jól tolerálható. A termék nem halványul és nem változik az idő múlásával. A PVC szőnyegek utánozhatják a szövést, a minták mintázatát és így tovább. A lapos tüskékkel ellátott szőnyegek nagyon kényelmesek: nem csak a csúszásnak ellenállnak, hanem lábmasszázs is.
 • Gumi - csúszásgátló anyag. A gumi tulajdonságai olyanok, hogy tüskék, dudorok vagy bordák hiányában a felület nem engedheti meg a csúszást. A megbízhatóság érdekében a gyermekszőnyegekhez tartozik még tapadókorong is.
 • Szilikon - az anyag tömegének nyomása alatt tömörítve, egy mélyedést alkotva pontosan ugyanabban a hordozóban. Ez a tulajdonság kiváló csúszásgátló hatást biztosít. A gyermekek szilikon szőnyege világos és texturált. Tehát a gyerek, aki a vízben játszik, nemcsak a különböző színekről, hanem a különböző struktúrákról is információt kap.

Bármilyen szőnyegtáblát fel kell szerelni tapadókoronggal, hogy a fürdő alját vagy falát rögzítse. Felnőttek számára elég és bordázott felület.

Vicces mini szőnyeg a csecsemőknek a fürdőszobában

Tipológia méret szerint

Nem feltétlenül szükséges, hogy a szőnyeg lefedi a fürdő teljes alját, különösen akkor, ha a baba már "felnőtt" állapotban van. Itt is vannak különböző lehetőségek.

 • Nagy méret - a termék teljesen lefedi az alját. Ez a kialakítás a modell teljes mozdulatlanságát biztosítja, függetlenül attól, hogy a gyerekek mennyire aktívak a fürdőszobában.
 • Közepes méretű - a szőnyeg utánozza az állat, a tárgy, a növény formáját, és ennek megfelelően nem fedezi a fürdőszoba egyes részeit. Ez általában elég. A gyermek sima felületén még a fogantyú és a láb is, a gyermek nem eshet le, mivel a második láb vagy a fogantyú egy bordázott vagy csúszásgátló felületen nyugszik.
 • Mini szőnyegek - a PVC termék nagyon kicsi mérete szokatlan felhasználást jelent. Különböző tárgyak formájában kialakított mini-szőnyegek alul vannak rögzítve, és a falak a sorban lévő célokkal vannak ellátva. A csecsemő számára ez a kognitív játék másik eleme: végső soron a mulatságos figurák mindegyike másként mászik, és az ismerős békát vagy szívét újra meg kell keresni.

Egy másik módja a gyermek szőnyegének a fürdőbe helyezése

Népszerű modellek és gyártók

A gyermekmodellek mindig különleges termékek. Különösen fontos az összes biztonsági követelmény teljesítése. A gyermekek - különösen fiatalabb korukban - irritáló hatásúak és a gyártók különös gondja az ilyen anyag kiválasztása, amely semmilyen körülmények között nem okoz allergiát.

Ezenkívül különös figyelmet kell fordítani a gyermekmodellek tervezésére is. Egy gyermek esetében a tárgy színe és felismerése fontosabb, mint a stilisztikai orientáció, amelyet természetesen figyelembe kell venni.

Fun mini szőnyeg gyerekeknek

bátor

Valiant baba szőnyegek - mini-szőnyegek (általában 6 db), különféle állatok, növények és tárgyak formájában. Az összes kép könnyen felismerhető, mivel reprodukálják az űrlapot. A színek természetesen a legfényesebbek.

A szőnyegek külső elülső felülete domborművel, bordákkal, lapos tüskékkel rendelkezik, amely megbízható csúszásgátló hatást biztosít. A termék belső oldalán vannak tapadókorongok, amelyekkel a szőnyeg könnyen rögzíthető mind a falakra, mind a fürdőszoba aljára. Fürdés közben eltávolíthatja a szőnyegeket, és más helyen is elhelyezhet, ami általában nagyon kellemes a gyerekeknek.

A modellek polivinil-kloridból készülnek. A kezdeti keverék tartalmaz antibakteriális adalékokat, így a penész nem jelenik meg a szőnyegekben. A fürdést követően azonban ajánlott a folyó vízzel történő öblítés és száraz használat.

A csúszásmentes gyermekszőnyeg mellett a fényes mutatókkal rendelkező készletek is megtalálhatók. Az ilyen játék színe megváltozik, ha a víz túl forró a fürdőzéshez, és így megakadályozza a kényes baba bőrének véletlen égetését. A mini szőnyegek 35-60 p. darabonként

Bébi szőnyegek Valiant

más

Minden ízlést és pénztárcát megtalálsz.

 • A jól ismert Ikea cég például modellt kínál a fürdőszobában krokodil formájában. A szőnyeg csillogó felülete megbízható támaszt nyújt, és a tapadókorongok nem engedik, hogy a termék sima akrilra vagy kerámiára csúsztassa magát. Van egy ilyen gyermek csúszásgátló szőnyeg a szopókán 699 p.
 • A BabyOno fényes, átlátszó gumi szőnyegeket gyárt. A csúszásgátló hatás lapos tüskékkel van ellátva, és a fényes vidám színek nemcsak a kicsiket, hanem a szülőket is szórakoztatják. A termék méretétől függően az az ár, amelyen egy gyermek csúszásgátló szivacsot vásárolhat, 599-ről 749 rubelre változik.
 • A Run-to-Run sorozat szőnyege szilikonból készült. Az anyag jól illeszkedik a kád aljához és rögzítőszalaggal van rögzítve. Az eredeti design a mulatság extra okaként szolgál. Modellköltség - 460 p.
 • A Canpol Babies mini-szőnyeg készleteket kínál. 5 különbözõ vicces számot egyaránt könnyû rögzíteni az aljához és a fürdőszoba falához, vagy akár egy helyiséghez. Az ár, amelyen a gyermekek számára készült mini-fürdő szőnyegeket vásárolhat - 509 p.

Fotók a gyermekek fürdőszőnyegéről

Még egy felnőtt számára sem mindig könnyű egyensúlyt találni egy sima felületen, és még egy nyugtalan kölyöket is, még inkább. Az ilyen kiegészítők, mint a fürdőkád, garantálják a biztonságos fürdőzést a csecsemők számára. Azonban, amikor a baba felnő, ne felejtsd el vásárolni egy puha szőnyeget, ami illik, amikor elhagyja a fürdőt.

A Kinderenok csecsemőkkel is csinos és vicces fürdőszőnyegeket készít a fürdőszobában, melyet a következő videóban tárgyalunk: