Legfontosabb > Csapok

Fa mosogatók

A fürdőszobában lévő fa nemcsak dekorációs elemek vagy kiegészítők formájában jelenhet meg. Furcsa módon az anyag mosogatói és fürdõi nagyon funkcionálisak és tartósak.

Különböző apró darabokból álló különféle technológiák lehetővé teszik mindenféle méretű és méretű termékek előállítását, és a természetes és szintetikus viaszokon és lakkokon alapuló legújabb bevonatok megbízhatóan védik a fából készült héjakat a vízből. Ugyanakkor a nemes fa modellek eredetisége lehetővé teszi a belső tér díszítését, eredetiségét és melegségét. A fából készült mosogatókban lévő anyag természetes szerkezete különösen hangsúlyos a gondos felületkezelés miatt. Réz- vagy bronz keverőkkel és tartozékokkal kombinálva a fa modellek különösen szervesnek tűnnek.

A katalógusunkban elsősorban a bambusz modellek - ez az anyag a leginkább ellenáll a nedvességnek, még további feldolgozás nélkül is.

Fa mosogatók: funkciók és lépésről lépésre

A modern termelési technológiák fejlesztésével az elmúlt másfél évszázadban megszoktuk a kerámiából és a fémből készült vízvezeték szerelvényeket, amelyekkel nem fogsz lepődni. A porcelán és a fajansz legkedveltebb modellei általánosakká váltak. Rozsdamentes könnyű acél a konyhai mosogatókhoz nehéz emelt öntöttvas helyett.

Annak érdekében, hogy az otthon kizárólagossága legyen, szokatlan anyagokat próbáljon szokatlanul használni vagy szokatlan teljesítményt használni. Tehát az üvegből vagy természetes kőből való mosogatók rendkívüli tervezési döntésnek számítanak. Nagyon drágák lehetnek. És mi a helyzet a fával? Sokak szerint a fa nehéz elképzelni a vízvezetékben - ez csak bútorként vagy dekoratív elemként szolgálhat. Ez azonban egy nagy hiba, és a modern tervezők sikeresen elpusztítják ezt a mítoszt.

Különlegességek

Az ősi idők óta fából készült tárgyakat és bevonatokat széles körben használnak a háztartási cikkekben. Ez kiváló anyag a házak, fürdők, mosókonyhák építéséhez. Nehéz elképzelni egy igazi orosz fürdőt fa víztartályok nélkül: hordók, kádak, betűtípusok. A fa jó kölcsönhatásban van a vízzel, és az anyag megfelelő feldolgozásával évekig is szolgálhat. A fa szálas környezetbarát, a terem egyfajta esztétika, valamint a belső kialakítás hangsúlyozásának képessége. Emiatt a mosogató fából készült mosdók a közelmúltban különösen népszerűek voltak. A kész formában a fából készült mosogató elegáns fényt kap. Ez a modell lehet a szoba egyik fő tervezési akcentusa.

Természetesen a fából készült mosogatónak elegánsnak kell lennie, és hosszú ideig meg kell őriznie az anyag funkcionalitását, ezért a fát különleges kezelésnek kell alávetni. Ezért az ilyen termékek előállítása során a polírozást többszörös réteggel védik lakkokkal és bizonyos vegyületekkel, ezáltal növelve a fa víz ellenállását.

A fából készült kagylók másik tulajdonsága az anyag tulajdonsága, hogy sötétebb árnyékot kapjon az idő múlásával. Minden egyes fajta esetében ez a tényező egyéni. Azok a gyártók, akik érdeklődnek termékeik minőségétől, biztosan felajánlják és tanácsot adnak a fa eredeti árnyalatainak fenntartására alkalmas eszközöknek. Egyes héjmodellek speciális olajokra kötelező időszakos feldolgozást igényelnek.

A fából készült mosogató gondozásának alapszabálya az, hogy elkerüljék a csiszolóanyagokat tartalmazó összetevőket.

anyagok

A fa természetes anyag. Mint minden élet a bolygón, vízhez kötődik. A napraforgómag növekedéséből kiindulva, fafeldolgozással befejeződött, a víz mindig ott van a közelben. A régi időkben a hajókat fából építették, a fákat lefelé folyók lebegtek, egyes faanyagokat áztatással vagy áradással kezeltek. Például, a tölgy hosszabb áztatás után különleges erőt kap, ezért a mítosz, hogy a fa nem kombinálható vízzel, nem bírja el a tények tesztjét.

Idővel a mesterek empirikusan meghatározták, melyik fafajok alkalmasak leginkább a vízzel való kölcsönhatásra. Manapság a kagylók a következő anyagokból készülnek.

Az egyik legtartósabb fafaj, amely további erőt nyer a vízből. Ez volt az, hogy az első vízvezetékeket a középkori Európában készítették. A tölgy széles választékát kínálja az árnyalatoknak, amelyek lehetővé teszik a tökéletes választást minden ízléshez.

Do-it-yourself fa kád: szakmai tanácsadás

A rendszeres fürdő az öntöttvas jól ismert terméke, vagyis egy meglehetősen erős tartály, amely hűen szolgálta szüleinket. A modern iparág acél és akril modelleket kínál. Előnyeik és hátrányaik mindenki számára ismertek. Nos, mit mostak az emberek azelőtt? A gyermekkortól ismerős irodalom szerint "a kádban, a vályúban, a kádban".

De a felsorolt ​​konténerek fából készültek! Kiderül, hogy egy lakást épített és beépített, saját kezű fából készült fürdő nem mítosz. Sőt, ez egy nagy alternatíva az összes ipari modell. Végtére is, úgy lehet, hogy megfeleljen a saját igényeinek.

A fa fél a víztől?

Tudjuk, hogy a víz jelenléte a legfontosabb feltétele a földi élet létezésének. A fa növekedésének és fejlődésének időszakában is rendszeres öntözésre van szükség, és nagy mennyiségű folyadékot elnyel.

A tudósok szerint mintegy 200 millió fák nőnek még a mesterséges tározók alján is. És ez a világ erdőforrásának egy százaléka.

A környezetvédők úgy vélik, hogy a fa vízzel való szállítása káros a természetre, de eddig még használják

De még a fa levágása után is folytatódhat vízzel való kapcsolatai. Frissek és rönkök a folyók mentén rakódeszkán szállítják a további felhasználásra. Még az áradások is kezelik őket.

Például, tölgy, több év elteltével, amelyet tengeralattjáróban tölti, különleges erőt éri el. Még a feldolgozási szakasz előtt is nagyon magas az ilyen anyagok költsége.

Kiderült, hogy a fa teljesen összeegyeztethető a vízzel. De amit nem szeret, a gyakori változások a hőmérséklet és a páratartalom terén. Mindannyian tudjuk, hogy vízzel teli tölgyfa hordó van. Ha hosszabb ideig folyadék nélkül hagyja, akkor feltörhet és használhatatlanná válhat.

A fa modellek előnyei és hátrányai

Természetesen a fából készült kádnak bizonyos előnyökkel kell rendelkeznie. Ellenkező esetben a termelésre fordított összes erőfeszítés egyszerűen nem lenne értelme.

A fa meglepő tulajdonsága, hogy létező egész időszakában életképes erőt képes sugározni.

Így felsoroljuk főbb előnyeit:

 • Környezetbarát. A fa része a Föld természeti erőforrásainak. Természetes, mint maga a természet, és nem okoz negatív reakciókat az emberi testből. Az egyetlen dolog, amit figyelmet kell fordítanod a faszerkezet összeszerelésére, kiváló minőségű ragasztót használsz. Hogy elrontja a környezettervezést.
 • Tartósság. A fafürdõ sokkal hosszabb ideig tarthat, mint egy öntöttvas modell, ha megfelelõen gondoskodik. Ne feledje, hogy nedvesség hiányában az ilyen kapacitás megtörhet. Ezért ha hosszabb ideig nem fogja használni, töltse fel vízzel.
 • Gyógyító tulajdonságok. A faágazat megfelelően feldolgozott felülete olyan anyagokat bocsát ki, amelyek az ember számára hasznosak lehetnek a fűtött vízbe. Úgy gondolják, hogy a cédrusból vagy vörösfenyőből készült termékek kedvező hatással vannak az idegrendszerre, növelik az ember vitalitását.
 • Esztétikai öröm. Az ilyen fürdőkád jól kezelt felületén minden vonzódik: csodálatos tapintási érzés, kellemes szín és természetes szerkezet. Természetesen, a szokásos modellekhez képest, amit a fürdőszobában láttunk, a faanyagok nagyszerűek.

A fából készült modellek a modern civilizáció aero- és hidromasszázs, aromaterápiás és más eredményei révén is felvehetők. Beleértve a multimédiás szórakoztató rendszereket, világítást és távirányítást

Ahhoz, hogy tájékozott döntést hozzunk, nemcsak a jövőbeli akvizíció elülső oldalát kell látnunk, hanem a rossz oldalon is. Ezért beszéljünk a hiányosságokról. Nem sokan vannak, de léteznek is.

A csodálatos fürdőszobában nem annyira nehéz gondoskodni: használat után alaposan törölje le egy ruhával, és távolítsa el a felesleges nedvességet a felületről

 • Ár. Természetesen senki nem termel ilyen termékeket nagy mennyiségben, ezért minden ilyen modell kézzel készített. És ez azt jelenti, hogy az ár meglehetősen nagy lesz. Ha a saját kezével nem fürdik a fa, akkor a késztermék a jövőbeni tulajdonosnak nem olcsó.
 • Érdekel. Nem elég csak figyelni a szobahőmérsékletet, és tölteni a fürdőt vízzel, nem engedve, hogy összeomoljon. Annak érdekében, hogy különleges szerszámokat használjon a fa számára. Nem használhatja a szokásos kémiát a vízvezeték-tisztításhoz!
 • Cél. Ez az egészségügyi eszköz kizárólag fürdésre készült. És azok lesznek, akik fürödni fognak a fürdőben. A háziállatok károsíthatják a drága tételeket. A ruhákat egy ilyen edényben áztassa, és mosáshoz is felhasználható.

Lehet, hogy jobb, ha elkülönítjük a szennyeződéstől a testtől a mosodát a csodálatos lehetőségtől, csak hogy élvezzük a vízkezelést.

Semmi sem említette a "úszni" szót. Az a tény, hogy ennélfogva nem ajánlott alaposan mosni egy fürdőben, mivel ez paradox módon nem hangzik.

A piszkos emberi test elkülöníti a zsírokat, amelyek a fa belsejében elszivárgatják. Tehát a zuhanyzó a fürdőszobában egy fából készült betűtípus szükséges.

Válassza ki a forrásanyagot

Egyrészt a fürdõnek tartósnak kell lennie, másrészt fontos, hogy megjelenése a tulajdonosok számára esztétikai élvezetet nyújtson. Csak kellemes érzelmeket kell biztosítania. A következő fajták garantálhatják ezt a tulajdonságok kombinációját:

Milyen fából készül a fürdő rendkívül fontos. Nem csak az élettartama, hanem a drága egészség is attól függ.

Ezeknek a fajoknak a faja a kívánt formát viseli, nem hajlamos a rothadásra, nagy nedvességtartalmú. Nagyon fontos, hogy az egészségre ártalmas gomba vagy penész ne kezdjen a fürdőszobában.

A tálnak simanak, tisztának és tisztanak és teljesen tisztának kell lennie. Ebben az esetben az úszás örömet nyújt, és növeli az életerőt és a jó hangulatot.

Nem hiába próbáljuk meg magunkat körülvevő nemcsak kényelmes, hanem szép tárgyakkal is. Esztétikus élvezetet kapunk, meghosszabbítjuk életünket.

Egyes gyártók innovatív technológiákat alkalmaznak az anyagok egyesítéséhez, meglepően látványos kombinációkhoz. Például egy pohárból és fából készült tál úgy néz ki, mint egy nagy akvárium, amelyben napozóágy található.

A betűtípus ilyen modellje lehetővé teszi, hogy ne aggódjon a fa kiszáradása miatt. Szélsőséges esetekben egyszerűen cserélheti le a napágyat.

A fürdő fürdő alakja

A fürdő alakja általában a tulajdonos természetének felel meg. De mindenesetre ez a betűtípus egyfajta belsőépítészet, és ezért nem szabad a sarokban, hanem a központi részen, egy különleges talapzaton vagy állványon elhelyezni.

Egy ilyen fürdős hajóban merülni akarsz, és bezárod a szemedet, úszni, élvezni a kellemes melegséget és boldogságot, és minden problémát elhagyni

Leggyakrabban a következő formákat használják:

 • Rook vagy hajó. Ezek az úszókészülékek az emberi elmeben személyesítik a víz és a fa kapcsolatát. By the way, a kézművesek a hajó a szerzők az első betűtípusok fa. A modern Olaszországban a legnépszerűbb fafürdőket olyan cég készítette, amely korábban épített hajókat. A formanyomtatványokat nehezen gyártják és drágák.
 • Egy hordó Vannak olyan közös jellemzők, amelyek egyesítik a "hordó" típus valamennyi modelljét: a rúd és a rézfúvók együtt húzzák oldalukat és alját. A termék mindegyik elemét gondosan beállítjuk, és speciális összetevőkkel impregnáljuk: így a tartály szorosságát elérjük. A hordó alakú forma formája nemcsak kerek, hanem ovális vagy hasonló lehet a káddal ellátott fogantyúval. Röviden, a hordó különböző változatai lehetségesek. Ez a típus a leggyakoribb.
 • Szögletes. Az ilyen tál kevésbé gyakori, de nem azért, mert kevésbé kényelmes. Éppen ellenkezőleg, egy téglalap alakú kád a rendes öntöttvas vagy acél modellhez hasonlít. Különösen, ha a szerkezet szerkezete bevezetni egy belső ívelt betét, amely támogatja a hátsó a köret. Emiatt a téglalap alakú tál alacsony a kereslet. Ha valaki úgy döntött, hogy az eredeti, kiválaszt egy vízvezeték elem fából, ő szeretné, hogy a termék formája nem szabványos. Bár egy kis helyiségben a betűtípus téglalap alakja jobban néz ki, mint bármely más.
 • Ofuro. Ez a név a hagyományos japán betűtípus, amely leggyakrabban tölgy, cédrus vagy vörösfenyő. Azuro formája egy hordó és egy négyszögletes doboz között van. A régi hagyományok szerint 1,4 m hosszú, 1 méter széles és 81 cm mély. A tervezésen belül van egy speciális vetítés, amellyel kényelmesen elhelyezkedhet a szervezetben. A vízkezelés befejezése után a japánok gyakran használnak száraz hordót, amely fűrészport, fűszernövényeket és elpárologtató gyógyászati ​​olajokat tartalmaz. De ebben az esetben nem annyira a higiénikus, mint az egészségügyi eljárásokról beszélünk.

Így élvezheti a wellness kezelést egy fűrészporral töltött inuro fürdőben. Azt mondják, hogy ez nem csak nagyon kellemes, hanem hasznos is.

Az eredeti tányér mellett a fürdőszobát ugyanazon fafajból készült különféle kiegészítőkkel díszítheti. Az ilyen egyszerű vétel segítségével biztosítja a helyiség belső kialakításának integritását.

Általában a fából készült fürdő jól néz ki a belső térben. Ezt ellenőrizze a videó megtekintésével:

Készítsen egy betűtípust a fából a saját kezével

Ha már megfontolja, hogy hogyan készítsünk egy egyszerű fából készült fürdőt a saját kezünkkel, elmondjuk neked néhány árnyalatot és ennek a nehéz munkának a sorrendjét.

A feladat valóban nehéz, de a kézművesek számára, akik speciális fafeldolgozó eszközökkel folyik és hajlandóak vállalni a kockázatokat, semmi sem lehetetlen.

Nehéz megmondani, mi a jobb: töltsd el a pénzt, vegyél egy fürdõt szakemberrel, vagy töltsél idõt és energiát, és készítsd el a legkülönlegesebb modellt

Mint az anyag, amelyből a tálat készítik, válasszon bükköt. Munkánkhoz nincs szükség fémre, csak dekoratív kivitelben, amelyről egy kicsit később beszélünk. A termék szegecselő elemei sikeresen kicserélik a fából készült tüskéket.

Ezenkívül vízálló és vízálló ragasztóanyagot és megbízható tömítőanyagot kell biztosítanunk a varratokhoz. És a teljes munka végeztével a terméket különleges vízálló lakkokkal kell bevonni. De a fürdőszoba legfontosabb eleme mindig minőségi fa volt.

A munka során szükséges eszközök

Minden eszköz, amire szükségünk van a munkánkban, kéznél kell. Ezért előzetesen fel kell készülniük.

 • marógép;
 • mérőszalag és jelölő;
 • szúrófűrészhez;
 • csiszolóeszközök;
 • fúró és egy sor fúró hozzá;
 • kalapács;
 • ragasztót, tömítőanyagot, ecseteket és lakkokat.

Ha a teljes hangszer össze van szerelve, és az anyag készen áll a működésre, akkor maga a folyamat is megy végbe. Először meg kell mérni azt a helyet, ahol a jövő fürdőjét tervezi telepíteni, és készítsen egy rajzot a szerkezetről.

Természetesen fel kell készülnie a munkára minden szükséges eszközzel, és győződjön meg róla, hogy rajzokat készít: nélkülük lehetetlen az anyagot részekre vágni

Fa fürdő gyártása fokozatosan

A kész rajz szerint a lemezeket öt centiméter vastagsággal kell vágni. Minden elemet alaposan csiszolni és csiszolni kell. Ez úgy történik, hogy az elemek a lehető legközelebb egymás mellett legyenek.

Az illeszkedő és minőségi ragasztó biztosítja a tégely tömítésének szükséges mértékét. Ne támaszkodjunk csak a fa tulajdonságaira, hogy megduzzadjon a víz hatása alatt.

A fürdőelemek összeszerelése gondos felszereléssel és ragasztással történik: ha nehéz a kemény munkára, jobb, ha nem indul el

A jövőbeni betűtípus a megfelelő időben kerül összeállításra. A termék összeszerelése az aljától induljon. Ne felejtsd el, hogy vízelvezetőt hagysz. Minden szintet gondosan kell kiválasztani és biztonságosan ragasztani. A termék szélén fúrólyukakat kell fúrni.

Fúrjon őket szögben. A mi modellünkben körülbelül 20 lesz. Mindegyik lyukba behelyezzük a tüskébe, előzetesen megkenve vízálló ragasztóval, majd a tüskét szorosabban kalapáccsal toljuk be.

A fafürdő részleteinek rögzítése nem történik fémes körmökkel, de fából készült tüskékkel, amelyeknek lyukaknak enyhe szögben kell elvégezniük

A fürdőszoba oldalait előzetesen össze kell kötni és ragasztóval ragasztani. Annak érdekében, hogy a csatlakozó részek közelebb kerüljenek egymáshoz, a vágásokat kissé szögben kell elvégezni.

Ez növeli az építési részletek érintkezési felületét. A varratokat tömítőanyaggal kell elkenni, nem szabad megfeledkezni arról, hogy feleslegessé váljon a folyamat során.

Különös figyelmet kell fordítani az őrlési szakaszra. A munka ezen szakaszában meg kell szüntetni a szerkezet kinyúló éleit és a ragasztókon maradt ragasztócseppeket. Ez a folyamat több őrlőgépet is magában foglal.

Végezzen durva csiszolást egy sarokcsiszolóval, speciális rongyokkal és tárcsákkal. A köszörülés folyamatában több lemezt fognak eltölteni.

Az időigényes őrlési folyamat megkönnyítése érdekében a fürdőt olyan helyzetbe hozhatja, hogy több helyet biztosítson a mester számára a manőverezéshez.

A befejező csiszolás jobb kézzel. Kezdjük azzal, hogy a felületet csiszolópapírral kezeljük, a kavics hatvan. A végső szakaszban kétszáz negyven lesz.

Annak érdekében, hogy az összeszerelt betű ne veszítse el alakját a ragasztószárítás időszakában, az asztalosipari rögzítőkkel meg kell húzni az építkezést. Most a termék önmagában hagyható, amíg a ragasztó teljesen megszárad, és az alkatrészeket előre meghatározott helyzetben rögzíti.

Míg a ragasztó nem száraz, meg kell próbálnia fenntartani a fürdő helyét. Erre a célra az asztalos fogantyúkat sikeresen használják: lehetővé teszik az anyagnak a mozdulatlanság megszáradását

Különös figyelmet fordítanak a tapasztalt kézművesek a termék díszítésére. Ehhez használhatja a kontrasztos színű fából készült betéteket, amint az a cikkben megadott példában történt. Ha ez nem lehetséges, egy másik eredeti dekorációra gondolhat.

Például használjon fémes figurákat rozsdamentes acél bevonattal vagy kerámia részekkel. Megújítják a kész modellt, megadják neki a szükséges személyiséget.

Ha az éppen befejezett nagyon nehéz munkának köszönhetően ilyen modell lesz, feltételezheti, hogy nem pazarolja az idejét, erőfeszítését és pénzt

További javításokat kell rögzíteni a szerkezetre, miután a terméket feldolgoztuk lakkokkal. A vízálló lakknak több rétegben kell fednie a felületet.

Minden további réteg csak akkor alkalmazható, ha az előző teljesen száraz. Ebben a szakaszban fontos, hogy ne kényszerítsük a munka befejezését, hanem a korlátozottságot.

Ha újra megfontolja a munka minden szakaszát, nézze meg a videót:

Fa fürdők és mosdók

Napjainkban egyre több figyelmet fordítanak nemcsak a jólétre és az egészségre, hanem a környezetvédelemre is. Ezért sokan választják maguknak a fából készült kádakat és mosdókat. A fa természetes termék, és a fa szigetelő hatása lehetővé teszi, hogy a fából készült fürdőben lévő víz sokkal hosszabb ideig meleg maradjon.

A fából készült kádak a legmodernebb kivitelben készülnek, és a fa olyan anyag, amely bármihez hasonlítható. Néhány fakeretes kádat egyetlen példányban megrendelnek, és természetesen nem olcsóak.

A "MAGIC SINK"

Műhelyünk fahordók gyártásával foglalkozik. Keményfa, ragasztott lamellák és multiplexek (rétegelt lemez) gyártásával foglalkozunk. Értékes faanyagot használunk anyagként.

Szeretünk fából készült héjakat készíteni. Valóban, munkánk eredményeképpen olyan terméket kapunk, amely évek óta kellemes a szem számára. A fából készült héjokat több réteg epoxigyantával borítják, hogy teljesen légmentesen zárják le az antiszeptikát. Mi elsősorban mosdókat rendelünk, de tőlünk egy kész fa mosdót is vásárolhat. A kagylókat a szállítás előtt tesztelik.

AKCIÓ! INGYENES SZÁLLÍTÁS 1. SZEPTEMBER

Shell bevonat elrendezés

A fából készült és epoxigyanta bevonattal ellátott héjak tartósabbak, mint a tíz rétegű bevonattal borított héjak. A gyanta, a lakástól eltérően, nem szakad el idõvel. A héjburkolat rétegvastagsága 2-3 mm és ennél nagyobb. A szilárd állapotban lévő gyanta nem káros anyagokat bocsát ki. A gyantával bevont mosdók, a lakkokkal vagy olajjal bevont lakosságtól eltérően, nem igényelnek éves kezelést. A mosogatót nem takarja nedvesség vagy levegő. Ez biztosítja a szerkezet és a tartósság konzisztenciáját.

ONLINE ALKALMAZÁS

Időről időre a fa értékes egyedülálló tulajdonsága. A modern technológiák lehetővé teszik annak tartósságát és gyakorlati alkalmazhatóságát. Ezeket a technológiákat alkalmazzuk munkánk során. Cégünk kulcsrakész mosdókagylók és mosdók gyártásával, értékesítésével, telepítésével foglalkozik a fürdő, otthon, nyaralók vagy szaunák megrendelésére. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a fürdők és fürdők termékeinek gyártása terén (több mint 17 év). Fürdőszobai mosdókagyló és mosdókészlet Moszkvában és Oroszország más régióiban egy fürdőszoba, egy nyári ház, egy szauna vagy egy fürdőkád, a gyártó árajánál. A luxusmodellek hatalmas választéka, a legmagasabb minőségű termékek nem hagynak közömbösek.

A "Barel" cég fából készült mosdókagyló és mosdók katalógusa

Cégünk moszkvai mosdókagylók és fadobozok megrendelésére kínál szaunát, házat, víkendházat vagy fürdőt kedvező áron. Végrehajtunk mind a kész tervezési megoldásokat, mind az egyedi projektek által létrehozott modelleket. Az eredeti, gyönyörű, természetes fából készült mosogatók és mosdókagylók otthoni, kerti házakhoz, szaunákhoz és fürdőkhöz készültek, mint például cédrus, tölgy, vörösfenyő, teak, termikus nyírfa. A modellek konfigurációja jelentősen változhat.

A termelési anyagból

Kész mosdókagylók

Fa tálalók gyártása:
technológiák és jellemzők

Ha érdekel, mennyit költ, és hol vásárolna mosdókat és mosdókat a tömör fából fürdőhöz vagy más típusú helyiségekhez, kérjük, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel. Garantáljuk a legmagasabb minőségű termékeket. A fából készült mosogatók és mosdókagylók előállítása saját, egyedi technológiáján történik. A fa különleges feldolgozást végez. Az eredmény olyan termék, amely ellenáll a nedvességnek, a szélsőséges hőmérsékleteknek. A katalógusban bemutatott készenléti megoldások mellett fából készült mosogatók és mosdókagyló gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Ez lehetővé teszi, hogy olyan eredeti modelleket készítsen, amelyek kiegészítik a legkifinomultabb belső kialakítást.

Több mint 17 éves tapasztalat

Saját gyártási technológia

Kiváló minőségű
gyártási anyagok

Fa kád - exkluzív a fürdőszobában

A higiéniai kérdés már régóta zavarja az őseinket. Fahordókban, főként tölgyekben víztelenítettek, mivel a természetes összetétel egészséges hatással volt az emberi testre.

A technikai fejlõdés fejlõdésével az emberek egyre inkább tartósabb és funkcionálisabb ilyen jellegû egészségügyi berendezésekre, például acélra, öntöttvasra, akrilra és még márványra is váltottak. De a fából készült fürdők továbbra is népszerűek, és nemcsak funkcionális terhelést hordoznak magukban, hanem a díszítés önálló tárgyaként is használják.

A fa felhasználása korunkban a dekoráció különböző területein az emberek természetes és ártalmatlan nyersanyagok iránti növekvő vágya.

Sokan meg vannak győződve arról, hogy a fából készült építőanyagokat csak a padló elkészítésére lehet használni, de ez a meggyőződés nem megfelelő. A fából készült fürdő mindig exkluzív és meglehetősen gazdag.

előnyök

Úgy vélik, hogy a víz és a fa összeegyeztethetetlen egymással. De a valóságban ez nem így van, mert víz nélkül nem lenne fák a természetben, hanem minden élőlény. Ezenkívül létezik olyan módszer, amellyel a faanyag feldolgozását hosszú ideig áztatják, majd a faanyag igen erős lesz. Az anyag ilyen feldolgozás után felmerülő költsége elég nagy.

Azok a személyek, akik vízfürdõkkel kezelik a vízkezelést, nagy ötletük van arra, hogy mennyire jól pihenhetnek.

Ez annak köszönhető, hogy a fa a természetes összetevők speciális elpárolgását bocsátja ki, ami pozitív hatással van a betegre és gyógyítja. Más anyagok fürdőzése nem hozhat létre ilyen pozitív hatást.

A fából készült fa környezetbarát és tartós. A legfontosabb dolog - elvégezni a helyes eljárást az ellátás, és ez szolgál majd sok éven át. Például egy fafürdõ hosszú ideig nem maradhat víz nélkül, mivel megrepedhet.

Fontos tényező a fafajok vizuális vonzereje is, ami nem csak a szemet gyönyörködtető, hanem elősegíti a pihenést.

hiányosságokat

Az ilyen anyag hátránya, hogy egy ilyen fa költsége meglehetősen rendes.

A mínusz az is, hogy gondosan törődned kell velük a fával, nem szabad fürödni az állatokat és mosni egy ruhát ilyen fürdőben, mivel a fa a legkisebb részecskék miatt tovább romlik, és káros anyagokkal átitatja őket, ami hátrányosan befolyásolhatja az emberi egészséget.

Ezenkívül a fafürdõben történõ tõkemosás nem örvendetes, mivel a faanyagok úgy gondolják, hogy tökéletesen felszívják a test zsíroit, ami elrontja a felületét. Ezért egy jó kiegészítő ez a készülék egy zuhanyzó.

A teremtés technológiai folyamata

A fából készült fürdők különböző formájúak és méretűek, és minőségükben is változhatnak. Termelésük során bizonyos vízálló fajtákat használnak, amelyeket most is megvitatnak.

A hazai gyártók nyersanyagként faanyagot, például tölgyet, cédrust és diót használnak.

A külföldi minőségi fa nem elmarad a miénktől. A kullancs, a wenge és a zebrano nagy kopásállósággal és nedvességállósággal rendelkezik, ami hozzájárul a hosszú távú működéshez. E tekintetben nem ritka, hogy a fa felhasználható különböző úszó edények kialakításához.

Napjainkban a fa alapanyagokat gondosan feldolgozzák különböző gombaellenes szerek, aminek következtében a vízkezelés elfogadása ártalmatlanná vált az emberi szervezet számára. Ennek köszönhetően a védő tulajdonságok is megnövekedtek, ami megóvja a fürdőt a törésektöl és a szivárgásoktól, és hosszú ideig tartja a fürdő eredeti formáját.

A készítés azzal kezdődik, hogy a kis méretű fa táblák szorosan egymáshoz vannak kötve. Ez lehetővé teszi, hogy különböző formákat hozzon létre a fürdők számára. Később a felületet polírozzák, és védő lakkot alkalmaznak, amely nem tartalmaz veszélyes anyagokat.

Idővel a fafeldolgozási folyamatok egyre jobban javulnak, ami nemcsak a pusztítás megóvása érdekében, hanem az eredeti megjelenés megőrzésében is segít.

Az árkategória az alkalmazott nyersanyagoktól függ. A jó fafürdő sokkal többet jelent, mint az öntöttvas vagy az akril. Ez annak köszönhető, hogy ez a típusú vízvezeték elit és egyedülálló, mert szinte kézzel készül. A tömeggyár termeléséről, és nincs semmi kérdése.

A fafürdõ kiválasztásakor figyelembe kell venni annak nedvességállóságát.

A legjobb anyag a wenge, teak, mahagóni és vörösfenyő fás fák. Nem csoda ezekből az anyagokból idők óta teremt hajókat és hajókat. Az ilyen fürdők ára több mint 10 000 dollár lehet, míg a demokratikusabb fajok, például a dió és a nyírfa fürdője sokkal kisebb költséggel jár.

Például egy vörösfenyő fürdõt találunk körülbelül 50 000 rubelre és teakfa - 100 000 rubelre.

Fürdőszobák a dekoráció tárgyaként

Számos érdekes tervező modell létezik a fa kádakból, négyszögletes, ovális és kerek, hajó alakú változatokig.

Ez a típusú vízvezeték kedvezően illeszkedik szinte bármilyen stílusban. Leggyakrabban a fürdő még a teljes belső tér összetett központjaként is szolgál. Ez a technológia jellemzője mindig elegáns és harmonikus.

Kiválóan fából készült fürdő minimalista vagy keleti stílusban fog kinézni a belső térben.

A szobát természetes motívumokban kell tartani, közel a természeteshez. A fából készült betű kombinációja ugyanolyan mosogatóval vagy faburkolattal lenne ideális.

Érdekes megoldás az, hogy a fürdőt egy külön pódiumra helyezzük, ami egyedülálló varázsa.

A drága fából készült vízvezetékek használata nagyon jól követeli a tervezők, mivel ez hozzájárul a belső tér kialakításához.

alak

A fürdők különféle alakúak lehetnek, a négyszögletes beépített ágyak nagyon népszerűek, mivel meglehetősen eredeti megjelenésűek. Egy ilyen látszólag durva fürdőben, egy sima vonalú ágy lehetővé teszi a pihenést és a lazítást.

A fából készült különböző minták hatalmas mennyiségűek az egyszerű raklapoktól, a zuhanykabinoktól a dekoratív faldíszekig. A fa színekkel ellátott fürdőszoba emlékeztet a természet emberére, ami örömmel jelentkezik.

A hordó fürdők nagyon gyakoriak és különböző változatokkal rendelkeznek, például ovális vagy kerek, stb.

A kastélyban lévő házak nagyon arisztokrata fából készült kádak, hordók formájában, mint az ősi időkben.

A hordó fürdők szorosan illeszkedő fából készülnek, rézkarimával megerősítve, réz helyett sárgaréz is használható.

Ez a forma elsősorban a víz alatti masszázs funkciójú jakuzzival rendelkezik.

Vannak hajók formájában is fürdők. Van egy bizonyos összefüggés a fa és a hajó között, esett még akkor is, amikor az olasz fürdőszobai építőművészek megváltoztatták termelésüket fafürdők gyártására. Ezek a fürdők nagyon szépek és a fürdő fő dekorációja.

Fából készült fürdőkád

Ha egy embernek van egy építõi képessége, és tudja, hogyan kezelje az eszközöket, akkor minden megtörténhet, ha szükséges.

A fürdőszoba kialakítása meglehetősen nehéz feladat, de meglehetősen megvalósítható. Jobb téglalap alakot használni, mivel könnyebb gyártani és jó feszességet biztosítani. Egy ilyen fürdő, ha keményen kipróbálod, kivághatod a tömör fából. Természetesen ebben az esetben nem lehet speciális technikai eszközök nélkül.

A képen látható egy vörösfenyő fürdő rajza, annak magassága, hossza, mennyisége és súlya.

Tekintsünk egy téglalap alakú fürdőt. A legfontosabb dolog az, hogy amikor elkészül, pontosan be kell állítani az alkatrészeket egymáshoz úgy, hogy ne legyenek hiányok vagy rések. Ellenkező esetben a tömörség megszűnik, amely állandó szivárgással teli.

Nagyon fontos, hogy alaposan polírozzuk a fát, hogy a vízkezelés elfogadása biztonságos és kellemes legyen.

A fürdő belső része nem lakkozott, csak polírozott. A külső oldal megfelelő védőbevonattal ellátva hosszú távú működtetésre.

A vízkezelés sok ember számára rutinszerű és rendszeres gyakorlat, de néhánynak kellemes szórakozássá válik. Az ilyen személyek számára a fából készült fürdő nélkülözhetetlen tulajdonsága a belső tér.

Fából készült mosogató: mit tegyünk. Az ellátás különlegességei

Megszoktuk azt a tényt, hogy a házban vagy a lakásban leggyakrabban a konyha és a fürdőszoba mosogatói vagy mosogatói kerámiából, acélból és műkőből készültek. Ugyanakkor van még egy olyan anyag, amelyet ma ritkán használnak ilyen termékekhez - ez a fa. A megfizethető, nagyon távoli múltbeli kategóriákból az elit osztályba költözött, nem mindenki úgy döntött, hogy házat vásárol és telepít. A termékek költsége már régóta eljutott a "demokratikus" határokon, és az ápolásra van szükség.

A fából készült héjok különböző formájúak lehetnek.

 • egészségügyi fából készült mosogatók;
 • hogyan készíts el egy fából készült mosdót magadban;
 • milyen eszközökre és készségekre van szükség ehhez;
 • Milyen gondoskodásra van szükség egy fürdőszoba vagy konyha késztermékéhez?

A fából készült mosogatók jellemzői

Mit kell tudnia, mielőtt megvásárolná a fából készült vízvezetékeket:

 1. Gyakran előfordulhat, hogy a termék a legmegfelelőbb lehetőség egy bizonyos beltér létrehozására a fürdőszobában. A természetes anyag, az elegancia az űrlapok, a szépség és az eredetiség az anyag tervezése lehetővé teszi, hogy nem csak kiemelni a státuszát, hanem bemutatni a kiváló ízét a tulajdonosok a ház.

Exkluzív fadoboz a mosdó alá a fürdőszobában ARPY

Tipp: győződjön meg róla, hogy az ilyen vízvezetékeket speciális anyaggal kezelték, amely nem engedte, hogy nedvesség érjen kívülről a fa belsejébe.

 1. A termékek különleges figyelmet igényelnek:
  • a tisztításhoz nem használhat hagyományos tisztítószereket, ahol vannak csiszoló alkatrészek;
  • Ne használjon nagyon savas vagy lúgos környezetet.

Vannak olyan modellek, amelyek speciális olajokkal történő állandó kezelést igényelnek a fadarabok impregnálásához.

Felső és talapzat a fa mosogató alá

Csináld magad

A fából készült héj létrehozására számos lehetőség van:

 • lehet fadarabokból vagy rúdból ütögetni, jól ragasztva egymáshoz;
 • vágott egy speciális famegmunkáló gépen;
 • nemzeti csapat létrehozása, azaz a héj nem lesz független, de a másik külső burkolatának része lesz. A megjelenésben nehéz lesz megkülönböztetni.

Az első esetben sok időre és erőfeszítésre lesz szükséged a második és a harmadik helyen - bizonyos készségek és ismeretek, valamint drága eszközök. De hagyjuk a harmadik pozíciót - összegyűjtjük mosogatónkat több részből, ahol a fő lesz, természetesen, az alsó.

Tipp: A gyors és pontos gyártáshoz CNC megmunkálás szükséges.

Az alábbi utasítások meglehetősen eredeti verziót fognak kezdeményezni:

 1. A mosogató alapjaként beton munkalap használható.
 2. Távolítsa el a fenék jövőjének pontos méreteit. A mi esetünkben 1 "vastag, egymással ragasztott lapokat fogunk használni, amiből a 400 és 650 mm közötti" borítót "kell készíteni.
 3. A CNC-gép segítségével alakítja ki az alsó felületet, irányítva a vizet a lefolyó lyuk felé. A széle és a lefolyó középpontja körülbelül 12 mm legyen.

A képen - az alsó fedél készen lévő felső részén

 1. Használjon fűrészlapot a leeresztő lyuk készítéséhez.

Csatorna egy fából készült mosogatóban

 1. A lemezek 1 "vastagságúak, oldalfalakat készítenek, és a szerkezetet összeillesztik a fa ragasztásával. Hagyja megszáradni, mielőtt folytatná a következő lépést.

Tipp: győződjön meg róla, hogy homokfúvót csiszolópapírral csiszolja el a szélek eltávolításához.

Kész fa mosogató beton munkalapon

 1. A végső szakaszban a kész szerkezetet epoxigyantával, majd poliuretán lakkal kell kinyitni, ami segít vízhatlan réteg kialakításában.
 2. A fából készült héj csatlakoztatása a leeresztő rendszerhez nem nehéz, és könnyen megteheti önmagát.

Van egy meglehetősen vonzó és eredeti fából készült mosdó a saját kezével, ami nagyon kevés zaj a víz alá. Valószínűleg a barátaid és ismerőseid tetszeni fognak.

Mit tehetsz?

Tehát a mosdókagyló készülhet:

Fa mosogató gondozás

 1. Rendszeresen használjon antibakteriális szappant és szivacsot.
 2. Ne használjon agresszív oldatokat, például fehérítőt, mivel károsíthatja a termék megjelenését.
 3. Ne tegyen forró tételeket a mosogatóba.
 4. Rendszeresen használja a karbantartást (általában 1 alkalommal 3 hónap alatt) különleges termékek.
 5. A szín megőrzéséhez használjon speciális faolajat.

következtetés

Ha álmod van - telepíteni egy természetes fából készült mosdót az otthonában, ezt a fenti tippekkel teheti meg. Ezt megelőzően meg kell érteni, hogy ez a termék a szokásos rozsdamentes acélból vagy cserépedényektől eltérően különbözik. Különleges gondosságot és karbantartást igényel. A jelen cikk videója lehetőséget nyújt a fenti témakörre vonatkozó további információk megtalálásához.

Fa mosdó mosdó és fürdőszoba

Nem nehéz találkozni egy fából készült fürdő a szaunában, ez a hely tele van az egészség és a természet körül. Egy másik dolog egy mosdókagyló, amely ritka vendég nem csak ilyen létesítményekben, hanem lakásokban is. Ez főként a vízvezeték magas költségeinek köszönhető. Ma megmondjuk, hogyan készítsünk egy fából készült mosdót a saját kezével, valamint egy fürdõt, miközben megtakarítanak egy jelentõs összeget.

Fotófából készült mosogatók

A fa természetes termék, kiváló szigetelő hatással. Ezért egy ilyen fürdőben a víz sokkal tovább melegszik.

A modern konstrukcióban mosogatókat hoznak létre, és az anyagot bárhonnan lehet kombinálni. A különálló kádak és mosdókagylók nagyon költségesek lehetnek.

A faházak faházakban való használata csak a tulajdonosok ízét hangsúlyozza. Az anyag környezetbarát, vízálló, érdekes kialakítású. Ha a ragasztott bambusz tömb gyártásához használják, akkor a mosogató bármilyen formát ölthet.

Érdekes fából készült mosogató

A belső térben

Miközben találkozik a fából készült mosogatók a belső teret ritkaság. Úgy tűnhet, hogy ezek általában nem kompatibilisek a vízvezetékkel, de ez nem így van, amihez elegendő példa van.

Amikor nem volt fajansz és porcelán, szinte minden a fából készült, nem is beszélve a levesekről, hordókról és vályúkról. Ezután lehetőség nyílt meglepetésre a fürdőszobában lévő vendégektől az öntöttvasból, de nem fából.

A mai nagy-nagyapáinknak ismerős anyag csodálatos sokak számára. Ugyanakkor a természetes és környezetbarát belső terek szerelmesei úgy vélik, hogy ez egy elegáns és drága helyiségtervezés kötelező tulajdonsága.

Sarokmosó

Régóta hozzászoktunk az értékes fa és a padló bútoraihoz, így ha tényleg meglepetést szeretnénk tartani a barátainknak és a lélek mélyén találni, akkor készítsen vagy vásároljon fából készült mosdót.

A készségnek köszönhetően minden formának átalakítható:

Ezek a következők:

 1. A faanyagok gyártása során különleges kezelést kell végezni, amely polírozással, többrétegű védelemmel, lakkal és foltokkal történik.
 2. Használjon olyan speciális anyagot is, amely lehetővé teszi a víz ellenállóképességét.
 3. Mindez lehetővé teszi a forma, nedvesség és kellemetlen szagok megszabadulását.

Tipp: bár a faanyag mosása és a gondozásban nem szokványos, kerülje a tisztítószerek csiszolószemcsékkel való összetételét.

Mosdókagyló alja nélkül

A gyártók gyakran meglepetést mutatnak a modelljükön, néha kábultsággal. Például a "Lago" cég egy fából készült héj változatát javasolta, amelyben "nincs alja". Természetesen ez csak egy optikai illúzió, és jelen van, de egyet kell értenünk azzal, hogy egy ilyen nem konvencionális megközelítés örömet és zavarodást eredményezhet.

Mosogató "nincs alsó"

Ha tanulmányozzuk a modell tervezését és kivitelezését, azt mondhatjuk, hogy saját kézzel reprodukálható. Ehhez 80-90 mm vastag asztallapra van szükség, amely fából készült fából készült. Szükség lesz egy téglalap alakú lyuk létrehozására, amely mosogatóként szolgál.

Tipp: ne felejtsük el, hogy az állandó vízfelhasználásból származó faanyagot speciális összetevőkkel kell védeni.

Ehhez a konstrukcióhoz tartsa a fa szerkezetet sértetlenül, és fedje le a tabletta felületét több rétegű lakkal. Nem felejtette el, hogy a legérdekesebb ebben a modellben alul van elrejtve?

Számára készítsen tiszta üvegt, amelybe például 3D-s képeket készít. Így érdekes vizuális effekteket kaphat.

Ha nem használsz semmit, akkor megkapod az illúziót az alul hiányzó illúziótól. Ami szintén érdekes lehet.

Általános nézet a mosogató a belső

Az összes felsorolt ​​hatás eléréséhez speciálisan kialakított vízelvezetés megengedi. Nem megy az aljától, mint a közönséges kagylóknál, de átmegy az alsó hátsó falán elhelyezett nyíláson, majd átfolyik a csúszdán a szifonba.

Ennek köszönhetően sikerült:

 • szilárd alsó burkolatot készítsen;
 • meglepetés ismerősök és barátok az "alul hiánya" a mosogató, ha elrejti a szifont, és használja a tiszta üveg.

Mosogató tömörfa

Ez az opció azt mutatja be, hogyan készítsünk el egy fából készült mosdót a saját kezével egy sor ragasztott rúdban.

Az alábbiakban egy folyamat utasítás:

 1. A rudakat össze kell ragasztani. A vastagság csak az Ön kívánságaitól függ.

Fa gerendák ragasztva

 1. Jelölje meg őket rájuk.

Erről a jelölésről

 1. Vegyünk egy körfűrészt, és vágjuk bele a kívánt mélységbe.
 1. Vegyünk egy vésőt és egy kalapácsot, és távolítsuk el a felesleget.

Távolítsa el a felesleget kalapáccsal és vésővel

 1. A kapott tartályt homokja fel.

Vegyünk egy fúrógépet egy köszörűkerékkel, és csiszoljuk az alját

 1. Furat készítése a vízelvezetéshez.

A fúvóka fúrt egy leeresztő lyukat

 1. Vegyük az epoxi ragasztót és keverjük össze a kapott héjat.

Ragadja meg a mosogatót epoxi ragasztóval

Fa kád

Most beszéljünk egy nagyobb mosdóról - egy fürdőszoba. A kiskereskedelmi láncok ára alacsonyabb, ezért ne csináld magad, ha van időd és vágyad?

A folyamatot nem lehet egyszerűnek nevezni, de még mindig megtehető.

Tipp: válasszon egy téglalap alakú konfigurációt, könnyebb gyártani és könnyebben lezárható.

 1. Készítsenek speciális fafeldolgozó szerszámokra is.
 2. A művelet elve egy dolog - egy zárt fadobozot kell készítenie. Amire szükség van, a szerkezet fából készült elemeinek minőségi illeszkedése egymáshoz. Nem szabad azt remélni, hogy a víz a vízből duzzad és bezárja a repedéseket.
 3. A fából készült fürdő fontos pillanat a csiszolt felület végét képező polírozott felület. Ellenkező esetben nem biztos, hogy vízi eljárásokat vesznek benne.

Tipp: a fürdőn kívül bármilyen módon védeni kell, de belül csak polírozás megengedett, a lakkozást nem alkalmazzák.

következtetés

A természetes anyagok mindig díszítik a belső térséget, különösen akkor, ha a termékek önállóan készülnek. A fentiek alapján megtanultad, hogyan készül a mosdókagyló fából készült mosogatója, valamint egy fából készült kád (lásd még a "Süllő márványban: természetes kő és mesterséges párna" című cikket).

Még akkor is, ha nincsenek bizonyos készségeid, a vágyad elegendő lesz ahhoz, hogy pozitív eredményt érj el. A jelen cikk videója lehetőséget nyújt a fenti témakörre vonatkozó további információk megtalálásához.

fa mosogató

AQ-7 fából készült mosdó Aquila Ammonitum színben kapható: Bubinga nyírfa dió Design lehetőségek: A széle csökkenő csiszolása, ritka fa textúra.

BO60-5 fa héj Bootes Ammonitum színben kapható: Bubinga nyír dió Linden mahagóni olívabogyó Design lehetőségek :.

TAU-7 fa burok Taurus Ammonitum színben kapható: Bubinga Nyír Dió Kivitelezési lehetőségek: Csökkenő szélcsiszolás Ritka fajta textúrája.

VELW-5 fa mosogató Vela low Ammonitum színben kapható: Bubing Nyír Dió Linden Mahagóni Olive tree Tervezési lehetőségek :.

VE40-5 kerek fából készült mosdó Vela Ammonitum színben kapható: Bubinga Nyír Dió Linden Mahagóni Olive Tree Tervezési lehetőségek :.

A Tenga UWD mosogató fából készült kerete, a ház harmóniája lesz. A forma egyszerűsége és a fa csodálatos textúrája gazdagítja a belső térséget a természet egyediségével és természetes szépségével. Sink UWD Tenga készült.

Az Alabel UWD munkalapon található fa héj, amelyet maga a természet inspirál, és új UWD technológiákkal gazdagodik, szolgálja otthonának harmóniáját. A forma egyszerűsége és a fa csodálatos textúrája gazdagítja a belső teret.

Mosogató fa padló Zazui UWD a tömb az amerikai dió Mosogató egy kabinet a tömb az amerikai dió kétszínű (amerikai dió), egy egységes design. Fa ra.

GE55-7 fa héj Gemini színben kapható: Bubing nyír dió Linden Design lehetőségek: lefelé polírozása él A textúra egy ritka fafaj.

7148 ERGO Galassia héjlemez a munkaasztalon 40 cm irokko fa. Mosogató d = 40 cm, túlfolyás nélkül. Mérete 40x40x44 cm.

BAH-7 Baham fából készült héj színben kapható: Bubinga nyírfa dió A tervezési lehetőségek: lefelé csiszolószegély, ritka fa textúra.

A CA-7 fából készült Capella mosdó színe: Bubinga Nyírfa Dió Design lehetőségek: Könnyű él Telepítés típusa: Felületre szerelhető.

CON-7 fa mosogató Conos színben kapható: Bubing Nyír Dió Linden Design lehetőségek: Beágyazott levél Ritka fa textúra.

Gabbiano Agape mosogató konzolos munkalap üvegbeillesztéssel. A mosdó vízálló nyír rétegelt lemezből készült (fénytől a sötét árnyékig színezve): könnyű tölgy.

A lehetetlen falvastagság, dimenziók és eredeti formák létrehozása az olasz Falper cég varázsa. Köszönhetően egy eredeti matt színű Ceramilux kerámia feldolgozási technológiának.

A fa egy élő anyag, amelyet maga a természet teremt. Még a fa levágása után is élni kezd - lélegezni, sugározni, biztonságot és védelmet nyújtani.

A fali mosogatók vagy kerámia mosogatókkal ellentétben a fali mosogatók lehetővé teszik számunkra, hogy elmélyítsük az életünk felfogását azáltal, hogy valódi kapcsolatot alakítunk ki az emberek és a vadon élő állatok között.

A tervezett szaniteráruk gyártásához a fa teljes körű felhasználását az új technológiák és anyagok köszönhették, amelyek lehetővé tették a hagyományos kerámiák helyett a faanyag használatát. A fából készült mosdó a fürdőszobát a legelegánsabb helyre transzformálja, kivételes formákkal és különleges "természetes" légkörrel, melyet aktívan használnak a gyógyközpontok tervezésében és tervezésében.

A fa mosogatók olyanok, mint a friss levegő, a hagyományos kerámia modellekhez képest. A természetes fa és a korszerű feldolgozási technológiák eredeti kombinációja, valamint a tervezők tehetsége a korszerű fürdőszobai tervezésnek felülmúlhatatlan vízvezetékeket hoz létre.

Fa mosogató

Az elit szaniteráruk gyártói különféle formákat és lehetőségeket kínálnak a fából készült mosogatók számára. A fából készült mosogatók általában gipszből készülnek, víztaszító impregnálással. A fa mosogatók felületét különleges lakk vagy átlátszó akril védi.

Ezenkívül lehetőség van arra, hogy a vázlat szerint megrendelje a mosogatót, vagy módosítsa a gyártott termék méretét

A fából készült héj rendelése nagyon eredeti. Felmerül a kérdés: hogyan született meg a szerző, és ki?

Például vegye figyelembe a fa brand Ammonitumból készült mosogatók és kádak megjelenésének történetét.

Mindez 1997-ben kezdődött, amikor Markus Horner tervező valami "rendkívüli" terméket keresett a vízvezetékből, egy szokatlan mosogató otthona számára. Hosszú keresés után arra a következtetésre jutott, hogy ez egy fából készült mosogató, amire szüksége van.

Elkezdte keresni a kívánt fafajtát, a ragasztandó fa tömegének feldolgozását, hogy tesztelje a kombinációkat. Négy évnyi kísérlet után létrehozott egy sor egyedi, Ammonitum néven ismert terméket.

Vásárolhat egy mosogató mosogatót vagy fából készült mosdót a luxus vízvezeték szalonban a 24-ös szivattyúban.