Legfontosabb > Tervezés

Fa fürdőszoba polcok: a jellemzők és a design

Ma a fürdőszoba polcai a belsőépítészet szerves részét képezik. Amellett, hogy a polcok lehetővé teszik a helyzet teljesítését, szintén funkcionális terhet hordoznak. A modern városi lakásokban a fürdőszobák méretei nem tágasak, így a bútorok sok helyet takarítanak meg egy kis szobában. És a nagy területeken megfelelő padló állványok, ahol befogadni dolgokat, törölközőket és fürdőköpenyt.

Különlegességek

A mindennapi életben a fürdőszobák polcaira általában a különböző higiéniai és kozmetikai eszközök tárolására van szükség. Jelenleg a bútorpiac sokféle polcban gazdag ezen helyiségekben. Ezek különböznek a gyártás, a cél és az ár minőségében. Az ilyen termékeket a szobák jellemzőinek figyelembevételével készítik el. Például a magas páratartalmú területeken polcok állnak vízzáró bevonattal, zománc vagy festék formájában. Ha úgy döntenél, hogy a fa opciót választja, akkor előzetesen győződjön meg arról, hogy az anyag speciális kezelésen ment keresztül.

A védőréteg segít a termék élettartamának meghosszabbításában, valamint a nedvességállóság és a hőmérsékletváltozás ellen.

A fürdőszoba polcai általában meglehetősen drágák. De vannak olcsó lehetőségek az MDF-től. Az ilyen anyag a helyiségben lévő magas páratartalom miatt gyors deformációnak van kitéve. Ezek a polcok azonban előnyösek. Nagyon kényelmesek a használathoz, sokféle formát és színt kínálnak.

Egy másik megoldás a polcok saját kezűvé tétele. Azonban a polcok modern gyártói valóban csodálkoznak egy hatalmas termékválasztékkal, amely színben, alakban, textúrában, teljesítményben és funkcionalitásban különbözik. Ezután vegyük részletesen a főbb polcok típusát a fürdőszobák számára.

faj

A fürdőszoba fából készült polcja gyönyörű és eredeti megoldás.

Ahhoz, hogy ilyen tárgyat készítsen, használjon speciális faanyagokat a hajóépítésben, fürdőházakban és medencékben.

Például az Umbra Aquala fürdőszoba polcai környezetbarát bambuszból készülnek. A faanyagának köszönhetően a fa lágy, meleg és hangulatos légkört teremt a szobában. A márkás polcok gazdag színpalettával rendelkeznek, a feketétől a nagyon könnyűig. Az ilyen termékek, mint általában, kombinálhatók bármilyen belső kialakítással, és a fürdő fő dekorációjává is válhatnak.

Fából készült fürdőszoba polcok

180 találat a keresésre

Fából készült fürdőszoba polcok: hogyan kell megválasztani és megvásárolni

A Fair Masters egy olyan hipermarket, amely sok, kézzel készített üzletet egyesíti a különböző eladókból a világ minden tájáról.

A vásárlók és a kézművesek közvetlenül együttműködnek, anélkül, hogy további közvetítői jutalékokat és jutalékokat fizetnének. A mesterek maguk határozzák meg a munkák árait, valamint a szállítási és fizetési feltételeket, maguk is vevőként küldenék a vásárlást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Mester Vásárán minden egyes áruházban különböző fizetési és kézbesítési módokat lehet használni - válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Ön megvitatja az összes lépést, és közvetlenül vásárolja meg az eladóját, ami azt jelenti, hogy nem kell harmadik felekkel kommunikálnia - gyorsan és teljes mértékben ismerni fogja a legfontosabb dolgokat, és először vásárolhatja meg a terméket.

Válassza ki, amit szeret? Adja meg a mester minden részletét azáltal, hogy kapcsolatba lép vele az "Üzenetek" között - beszélje meg az összes árnyalatot személyes beszélgetés közben, és ha szükséges, javítson.

A kiterjedt és részletes katalógusunk lehetővé teszi, hogy gyorsan válaszd ki, hogy mire van szüksége - a mesterek által használt ár, szín, kulcsszavak és anyagok szűrői mentésre kerülnek. A szerző fotói, a részletes leírás, a méret és a részletes vevői áttekintések teljes képet alkotnak - világos képet kap arról, hogy mit fog vásárolni.

Ha megtalálta, amire szüksége van, de szeretné kissé megváltoztatni a munkájának megjelenését, hozzáadni vagy eltávolítani néhány részletet, növelni vagy csökkenteni a termék méretét, megváltoztatni a színt, lehetősége van arra, hogy megrendelését közvetlenül a mesternek rendelje meg. Jó vásárlás!

Faoszlopok a fürdőszobában. Helymeghatározási területek és a használhatóság

A fürdőszobában lévő fa polcokat nem lehet központi díszítőelemnek nevezni, de a belső teret teljesen készen tartják, és hatalmas funkcionális terhelést hordoznak. Díszítő fürdőszoba, fontos, hogy fordítson figyelmet két szempontot, nevezetesen:

 • fa bútorok elhelyezése;
 • az anyag, amelyből mind a bútorok, mind a kiegészítők készülnek.

Napjainkban kiemelt figyelmet fordítunk a fürdőkádra, amely a környezetbarát környezetet, az esztétikát, a szépséget és a kívánt gyakorlatiasságot jellemzi. És mivel az átlagos fürdőszobában nagyon kevés szabad hely van, fontos az ilyen termékek méretének és módosításának navigálása. By the way, nem csak vásárolhat polcot a fa kész formában, hanem azt, hogy a megrendelés, vagy akár összeszerelni magad, összpontosítva a szükséges paraméterek és konfiguráció.

A fürdőszoba felett található polcok

A teljes helytakarékosság kedvéért a fürdőszobába fából készült polcok gyakran a fal fölé vannak beépítve. Ez egy kényelmes, gyönyörű és praktikus megoldás, mivel minden sampon, gél, súroló és egyéb ápoló és higiéniai termék mindig elérhető, és nem kell hozzájuk elérnie, vagy egy palackot kell felállítania a fürdő szélén. Az egyetlen kellemetlenség az, hogy a fát nedvességálló készítményekkel kell kezelni, több rétegben festettek, vagy akár teljesen lamináltak egy olyan filmmel, amely megakadályozza a víz behatolását.

Mindenesetre ez a design nem tart sokáig, és alkalmas azok számára, akik gyakran képesek javításra és módosításra.

Fontos: Minden kötőelemnek korróziógátlónak kell lennie, és a rést nem szabad "felszívni" a nedvességet. Ez logikus következtetést von maga után, hogy a fürdőszoba feletti, a fürdőszoba feletti falba helyezett fából készült polcokat tapasztalt kézműveseknek kell elvégezniük, nem pedig amatőrök által.

Mosdókagyló

A fürdőszobában lévő fa polcok sokkal távolibbak és biztonságosabbak a mosogató felett, mert ezen a helyen a faanyag nedvességének kockázata minimális. Ez a megoldás gyakorlatilag nem korlátozza a képzeletet, és nem csak egy polcot akaszthat, hanem a tükörrácsot is apró polcokkal és metszetekkel egészítheti fel, ezáltal rengeteg helyet teremt a higiéniai cikkek, a dekoratív dolgok és a törülközők tárolásához. Néhány perc alatt a belső elemek átrendezésével át lehet alakítani a fürdőszoba teljes megjelenését, és friss jegyzeteket hozni benne.

Fa: a múlt jegyzete

A fa az az anyag, amelynek megemlítésénél még a nedvességállóság elképzelése sem következik be. Ennek ellenére az emberek megszerezték a mesterséges módszerek használatának képességét, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezzenek, amelyek a magas páratartalmú termékek késztermékeihez szükségesek. És most a fürdőszobák nem csak a fából készült polc a fürdőszobában, hanem a teljes bútorkészletek fa különböző fajták. Jelenlétük megnöveli a szobát, melegséget és kényelmet kölcsönöz, egységet teremt a természettel, és új és egzotikus érintést kölcsönöz a szokványos befejező anyagoknak.

Fából készült polc a fürdőszoba számára - inkább elegáns, mint praktikus megoldás. És ha tényleg természetes anyagokat szeretne használni, akkor gondolj a célra készített bútorok megszerzésére, amely a fürdőszobák "életében" alkalmazkodik. Azok a cégek, amelyek gyártják, vízzáró faanyagot használnak, vízzáró laminálást, impregnálták az alaplap forgácslapát vagy MDF-et olyan különleges összetevőkkel, amelyek megakadályozzák a duzzadást, a nedvesség felhalmozódását, a penészgombák és a késztermékek repedését. Igen, az ilyen bútorokért meg kell fizetni egy rendes összeget, de ez az egyetlen módja annak, hogy élvezhesse funkcionalitását és szép megjelenését az évek során.

Önálló polcok a fürdőszobában saját kezűleg

A beépített polcok a fürdőszobában stílusosak, praktikusak. Néha a polcok megvásárlásához, a szekrények nem rendelkeznek elegendő pénzzel, vagy azok, amelyek a boltokban vannak képviselve, nem alkalmasak egy adott fürdőszobának. Ezután egy csomó ember jön létre a polc független gyártásával, amely méltó tartozékká válik ebbe a szobába, és hasznos lesz a háztartási vegyszerek megfelelő tárolásához.

A beépített polcok a fürdőszobában stílusosak, praktikusak.

Az önpolc gyártás előnyei

Saját kezével nem nehéz szinte bármilyen bútorokat felépíteni, amelyek hosszú időn keresztül méltósággal szolgálnak majd. A polc ebben az esetben nem kivétel. Sokkal könnyebb, mint bármely más típusú bútor.

Sokan gondolnak a polc független gyártására, ami méltó tartozékká válik ebbe a szobába.

A házi dizájn előnyei.

 • Olyan opciót hozol létre, amely minden szempontból megfelel Önnek, ami a legalkalmasabb a fürdőszoba falba díszítéséhez.
 • Lehetősége van arra, hogy kiválassza a gyártandó anyagot.
 • Kiválaszthatja a polc bevonatát, vastagságát, alakját és így tovább.
 • Ha a polcot saját kezével készítesz, akkor mindent átgondolsz a legkisebb részletre, hogy a termék hosszú ideig szolgáljon és hosszú ideig ne veszítse el eredeti megjelenését.

Saját kezével nem nehéz szinte bármilyen bútorokat felépíteni, amelyek hosszú időn keresztül méltósággal szolgálnak majd.

Természetesen, hogy egy polcot készítsenek a saját kezével a fürdőszobában, bizonyos mennyiségű tudással kell rendelkeznie, ami lehetővé teszi számodra, hogy valóban megbízható, kényelmes dolgot hozzon létre. Meg kell érteni, hogy milyen típusú polcok vannak a fürdőszobában.

Olyan opciót hozol létre, amely minden szempontból megfelel Önnek, ami a legalkalmasabb a fürdőszoba falba díszítéséhez.

Termékek fajtái

A rögzítés módszerével a polcok 6 típusra oszthatók.

Lehetőség van arra, hogy kiválasszuk a gyártandó anyagot.

Szintén oszd el a polcokat az anyagon:

 • műanyagból;
 • rozsdamentes acél;
 • üveg;
 • egy fa;
 • gipszkarton.

Ha a polcot saját kezével készítesz, akkor mindent átgondolsz a legkisebb részletre, hogy a termék hosszú ideig szolgáljon és hosszú ideig ne veszítse el eredeti megjelenését.

Milyen preferenciát adnak a tisztán egyéni döntés. Csak azt kell megértenünk, hogy a fürdőszoba olyan hely, ahol folyamatosan nedves, ezért a polcot olyan anyagból kell készíteni, amely ellenáll az állandó nedvességnek. Polc a fürdőszoba a saját kezükben kell praktikus, kényelmes és tartós. Természetesen a termék megjelenése is fontos. Természetesen előnyös, ha polcot készítünk fából, mivel ez az anyag ellenáll minden olyan hatásnak, amely bármely helyen fellép.

Készítse elő a szintet, fúrjon lyukakat és helyezze be az előkészített tüskéket.

Ahhoz, hogy a saját kezével polcot építsen a fürdőszobában, fel kell töltenie:

 • szint és mérőszalag;
 • csavarok;
 • kalapács;
 • ha fa vagy fém részt vesz a termék gyártásában;
 • a kívánt anyag üres;
 • tartók, konzolok;
 • horgok, lécek és tartók a falhoz való rögzítéshez;
 • alapozó és lakk, ha a polc fából készült.

Meg kell érteni, hogy milyen típusú polcok vannak a fürdőszobában.

Természetesen ez a lista nem kimerítő, mert további eszközök szükségesek a szerkezet típusától és alakjától függően. Meg kell érteni, hogy a saját kezével jobb egy egyszerű polcot készíteni egy üvegfalban vagy bármilyen más anyagban, hogy a munka ne igényeljen sok időt és energiát. Legelőnyösebb, ha a teljes teljesítményt a termékhez kiváló minőségű és tartós.

Természetesen, hogy saját kezűleg készítsen egy polcot a fürdőszobában, bizonyos mennyiségű tudással kell rendelkeznie.

A polcok létrehozása a fürdőszobában

A fürdőszobában lévő polcokat olyan helyen kell elhelyezni, hogy könnyen elérhessék a szoba szinte minden sarkát. Természetesen jobb, ha a fürdő közelében vannak, ami lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen nehézség nélkül megtehesse a szükséges fürdési lehetőségeket. Ezért kell először foglalkoznunk a jövő polcainak helyével. Továbbra is további kérdéseket kell megoldani.

 1. Válassza ki a megfelelő anyagot, legyen az üveg vagy gipszkarton.
 2. Készítsen munkatervet, hogy minden világos és következetes legyen.
 3. Előre, hogy hozzon létre egy tartót a jövő polcaira.

Először meg kell értened a jövő polcainak elhelyezkedését.

Ezután a munkák listája az anyag típusától függ, ha egy fa vagy MDF lap, a cselekvési terv a következő:

 • Először meg kell jelölni a lécek éleit egyszerű szerkezeti ceruzával;
 • majd a vasaló bal oldalán található speciális ragasztóval helyezzük el a blokkokat, amelyeknek szigorúan azonos méretűeknek kell lenniük;
 • mindegyikük középpontjában meg kell jelölni, ahol furatos furatokat fúrnak;
 • további felszerelést kell készíteni a fürdőszobához (szükség van csavarokra a lyukakhoz);
 • amikor az összeállítás össze van építve, a falon történő szereléshez;
 • célszerű a kész polcot lakkokkal kezelni, hogy megjelenjen.

Ez az opció alkalmas egy kis, nagy páratartalmú helyiségre, amely lényegében egy fürdőszoba.

Készítse elő a szintet, fúrjon lyukakat és helyezze be az előkészített tüskéket. A polcra szerelt szerelvények lehetővé teszik a szerkezet szerelését a falra.

Ami az üvegszerkezetet illeti, sokkal praktikusabb.

A termék készen áll. Ez az opció alkalmas egy kis, nagy páratartalmú helyiségre, amely lényegében egy fürdőszoba.

Fúró segítségével a polcot a falba kell szerelni.

Üveg fürdőszoba polc: létrehozása

Az üveg változata, bár törékeny, elegáns és vonzó. Az út mentén emlékezni kell arra, hogy az anyag vastagsága 5-6 mm legyen. Ezután vágni kell a szükséges méretű üvegdarabokat. A nyersanyagok széleit jobban kezelik, hogy ne sérüljenek a telepítési folyamat során és közvetlenül használják. Figyelembe véve az üveg vastagságát, a megfelelő konzolokat választják: fúrással vagy anélkül.

Javasoljuk, hogy egy dekoratív ütközőt telepítsenek, hogy megakadályozzák az eshető tárgyakat.

Fúró segítségével a polcot a falba kell szerelni. A jobb eredmény érdekében gumitömlőket is alkalmazhat. Javasoljuk, hogy egy dekoratív ütközőt telepítsenek, hogy megakadályozzák az eshető tárgyakat.

Jobb a csavarok használata, mivel megbízhatóbbak.

Fából készült sarokpolc készítése: a szakaszok

Ha úgy dönt, hogy egy fürdőszobához egy sarokpolcot készít, akkor tegye a következőket:

 1. Kell előkészíteni a részleteket.
 2. Aztán a papírt kell találni a középső és felhívni a kört. Ezt követõen a papírt a fához alkalmazzuk és egy kör alakú vágást vágunk ki.
 3. Folytassa a sínen lévő hornyokat. Maga a nyersanyag a sarokba kerül, majd a szerkezet jövőbeli határait ceruzával jelölik. Ezután a polc sínen lyukak vannak.
 4. Ezután indítsa el a telepítést a sarokba. Ehhez fel kell szerelni a csavarokat vagy a ragasztót. Jobb a csavarok használata, mivel megbízhatóbbak. Ha ragasztót használ, jól kell száradnia. Ezután szerelje fel a szerkezetet beragadt hornyokba.

A legfontosabb dolog - egyértelműen cselekedni a rendszer szerint, hogy ne hagyj ki semmilyen fontos lépést az önellátó polcok a fürdőszobában.

Amint látja, a sarokbeállítás egyszerű. A legfontosabb dolog - egyértelműen cselekedni a rendszer szerint, hogy ne hagyj ki semmilyen fontos lépést az önellátó polcok a fürdőszobában.

A fürdőszobában lévő polcokat olyan helyen kell elhelyezni, amely könnyen megközelíthető a szoba szinte minden sarkából

Gipsz polc építése

Ha egy gipszkarton polcot szeretne használni a fürdőszobában, könnyen létrehozhat ilyen terméket. Ehhez járjon el a következő sorrendben:

 1. Használjon CD- és UD-profilokat. Ideálisak a gyártáshoz, amelyeket csavarokkal kell rögzíteni.
 2. Próbálja meg egy rést, ha szerelt a fürdőszobában lemezek gipszkarton igazítás.
 3. Miután vakolat a gipszkarton, akkor csempe a felületre. Kívánt esetben a formatervezés üveggel kombinálható. Be kell szerelni előre beépített fülkében. Ez a lehetőség vonzónak tűnik.

Legelőnyösebb, ha a teljes teljesítményt a termékhez kiváló minőségű és tartós.

Általánosságban elmondható, hogy nem nehéz a saját kezével egy fürdőszoba polcot készíteni, ha előre döntesz az anyagról, és megírja a szükséges munkák listáját. Ehhez a szobához jobb, ha fából vagy üvegből készült változatot használnak. Az első tartós és megjeleníthető, de a nedvesség hatására nem romlik, ezért a felületet lakkokkal vagy víztaszító szerrel kell kezelni.

Általánosságban elmondható, hogy nem nehéz a saját kezével egy fürdőszoba polcot készíteni, ha előre döntesz az anyagról, és megírja a szükséges munkák listáját.

Ami az üvegszerkezetet illeti, sokkal praktikusabb. Fő előnyei a nedvességgel szembeni ellenálló képesség és a kémiai anyagok. Ez az anyag nem rothad, nem festett foltokkal és virágzással, és az üvegpolc elhelyezése problémamentesen történik. Természetesen az anyagválasztás teljes mértékben a lakástulajdonos preferenciáitól függ, de a különböző nyersanyagok tulajdonságait figyelembe kell venni.

Természetesen előnyös, ha polcot készítünk fából, mivel ez az anyag ellenáll minden olyan hatásnak, amely bármely helyen fellép.

Ez az anyag nem rothad, nem festett foltokkal és virágzással, és az üvegpolc elhelyezése problémamentesen történik.

A polc díszítése

Ha magad készítettél egy polcot, gondolkodnod kell a dekorációra, mert a "meztelen" verzió gyengének tűnik. A dekoráció során be kell tartani ezt a három szabályt:

 1. Javasoljuk, hogy elkerülje a nyitott polcokat a padlóburkolatok formájában. Egy standard szobában ez a nézet nem fog kiemelkedni. Ha a fürdőszobák mind eredetiek, mind szokatlanok, célszerű lehet ezt a típust megépíteni. De jobb választani a klasszikus termékeket.
 2. Nem szükséges díszíteni a polcot olyan bonyolult elemekkel, mint a tollak, a nagy virágok, stb. Fontos, hogy a design kedvezően illeszkedjen a helyiség többi eleméhez.
 3. Ha polcra akarja kiemelni a fürdőszobát, eredetinek, de nem túl bonyolultnak kell lennie. Válasszon szokatlan formát vagy használjon több anyagot a gyártás során.

Polc a fürdőszoba a saját kezükben kell praktikus, kényelmes és tartós.

Dekorációként festéket használhat, ha a polc fából készült. Ha szükséges, szokatlan mintázatot alkalmazzon a szerkezetre. Ha lehetséges, mesterséges virágokat, dekoratív mini akváriumot, illatos gyertyákat és még sok mást helyezhet a polcon. A legfontosabb dolog -, hogy közelítsük meg a munkát az elmével, nehogy túlzásba vegyük a dekorációval. Általában nagyon előnyös a polcok gyártása személyesen, ez lehetőséget ad arra, hogy fantáziáld és megvalósítsd a legeredetibb megoldásokat.

Ehhez a szobához jobb, ha fából vagy üvegből készült változatot használnak.

Így a bútornak a saját kezével történő létrehozása nem tűnik nehéznek. Kívánatos a gyakorlatban. Jó lenne először polcot hozni egy kamra vagy egy garázs számára, és csak akkor folytatódna egy összetettebb feladat végrehajtása.

Milyen preferenciát adnak a tisztán egyéni döntés.

Természetesen az anyagválasztás teljes mértékben a lakástulajdonos preferenciáitól függ, de a különböző nyersanyagok tulajdonságait figyelembe kell venni.

Mi a választható polcok a fürdőszobában - 10 ötlet és 1 mesterkurzus

A fürdőszoba polcai az egyik leghatékonyabb tárolási lehetőség.

Két kicsi gyerek miatt szégyent hoztak. Egy pillanatra rájöttem, hogy a fürdő kiegészítőknek közel kell állniuk, és nem veszélyesek a kisbabák számára. Aztán a fürdőszoba polcaira mentettek. Mit választanak, mit válasszanak, és hogyan készítsék el őket a saját kezemből - megpróbálok válaszolni ezekre és más kérdésekre a mai cikkben.

Mik a polcok a fürdőszobában?

A prioritás sorrendjében kiemeltem a következő okokat:

 1. A gyermekek biztonsága a gyerekek hozzáférhetetlenségének zónájában van, különösen a háztartási vegyi anyagok és éles vágóeszközök esetében;
 2. Segédeszköz - amikor kezet nyújt a polcra samponok számára, ügyelve arra, hogy van egy sampon, és nem borotvahab;
 3. Helytakarékosság - a tömörség érdemes az arany súlyát, különösen a kis terekben;
 4. A dekor eleme - amikor a törülköző polcja többek között szépnek tűnik.

A Provence stílusú nyitott polcok praktikusak és vonzóak.

Milyen anyagok vannak a polcok a fürdőszoba?

Napjainkban, amit csak nem a polcok a fürdőszobában! De mégis a legnépszerűbb anyagok maradnak:

Fa polcok törülközőkkel

Ötlet # 1: Fa polcok

Az otthoni kényelem kedvelői javasolják a fából készült polcokat. Vásárolhatók kész formában, a késztermék ára 2000-20000 rubel lesz, és ez nem a határ. Különösen nagyra értékelik az ilyen szerkezetekhez a kovácsolás elemeit, mint az alábbi fotót.

A kovácsolt fenekű polcok látványos látványt nyújtanak

De a faanyagok tisztességes megtakarítás lehet, ha maguk készítik őket. Néhány tányérral vagy fafából készült, nagyon eredeti és ugyanakkor praktikus polcot készíthet. Csak egy különleges víztaszító impregnálással kell pénzt költenie. Osmo Holzprotektor olajok és viaszok alapján 1850 rubelre nagyszerű dolog!

Fürdőszoba tükör polccal kényelmet teremt a fehér fürdőszobában

Ötlet # 2: Üveg polcok

A fém rögzítésekkel ellátott üvegpolc tökéletesen illeszkedik a modern, modern, magas színvonalú, SPA, minimalizmus stílusába. A tartók anyagától függően az ilyen termékek ára 450 és 12 000 rubel között mozog.

Rozsdamentes acélból készült üvegpolcok

A fürdőszoba tükör polc - átlátszó vagy tükör - esztétikailag fog kinézni. Azonban a permetező jelek gyakran maradnak a fényes felületen. Ezért azt javasoljuk, hogy ezeket kissé felhúzzuk a keverő fölé.

Üvegtermék kiválasztásánál támaszkodni kell az ütésálló üveg mellett.

Ötlet # 3: fém polcok

A fém polcok főként rozsdamentes acélból és sárgarézből készültek. Az ilyen termékek tartósak, ergonomikusak, ellenállnak a nedvességnek és a mechanikai igénybevételnek. A fürdőszobához tartozó rozsdamentes acél polcok különbözőek, attól függően, hogy a foglalatok, a szintek száma és a gyártó. Az ár 2000-18000 rubel között van.

Praktikus krómozott sárgaréz polc mozgatható tartóval

4. ötlet: Műanyag polcok

A műanyag polcok meglehetősen népszerűek az alacsony súlyuk, nedvességállóságuk és relatív tömörségük miatt. Szintén az árak az ilyen struktúrák nagyon demokratikus - 200 és 2000 rubel. Az egyetlen negatív az, hogy az idő múlásával a felület sárga színűvé válik és a nézet elvész.

Ez a sarokpolc még egy kis fürdőszobában is illik.

Ügyeljen a perforációval ellátott modellekre. Kis lyukak megakadályozzák a penészt.

Ötlet # 5: gipszkarton polcok

Ha egy fürdőszobát tervez, győződjön meg róla, hogy a gipszkarton polcaira, és lehetőleg néhányra, fontolja meg. Javasoljuk, hogy gondoskodjon róluk még a javítási szakaszban is, mert sokkal könnyebb lesz a falak és a fülkék egyidejű kivágása.

A gipszkarton kialakítása tökéletesen illeszkedik a minimalista fürdőszobai belső térbe

Ha sokáig használta a fürdőszobát, de elégedetlenek a tárolórendszerekkel, vizsgálja meg a sarkokat, valamint a tartály feletti helyet és a mosógépet. Ezek tökéletesek a gipszkarton építményekhez.

A fürdőszobában csak vízálló gipszkarton legyen! Javasoljuk, vízszigetelő vízszigetelésű Knauf GSP-N 1500 × 600х12,5 mm, az ár 133 rubel. laponként.

Mik a polcok a fürdőszoba a helyén és a telepítés módját

A telepítés helyének és módjának megfelelően a polcok a következő típusokra vannak felosztva:

 • Felfüggesztett;
 • On flypapers;
 • Floor;
 • sarok;
 • Építettek.

Példa a helyiség gyakorlati használatára a fürdő felett.

Ötlet # 6: Szerelt polcok

Nívós skandináv stílusú fürdőszoba polcok

Ponyvás polcok - a legnépszerűbb választás, mivel ez magában foglalja az összes anyagból készült polcokat és a falak felső részébe. Ez kiválóan helyettesíti a mezzaninokat és a fali szekrényeket.

Ha tágas fürdőszobája van, a falra szerelhető polcok bárhol felszerelhetők. Ha a helyiség túlméretes, fedezze fel azokat a helyeket, ahol a falak már részben elfoglaltak - a mosogató, az ajtó vagy a tartály felett.

Az ajtó feletti ésszerű térhasználat

A toalettpapír tárolható a bejárati ajtó felett álló polcra. Kevesebb esély van arra, hogy felszívja a nedvességet.

Ötlet # 7: Tépőzáras polcok

Bárki, aki szereti az egyszerűséget és nem akar hosszú távú megoldásokkal foglalkozni, ajánlom a polcokat ragasztószalaggal. Tépőzár ragasztva a csempe felületéhez és az összes manipuláció vége. Az ilyen eszközöket kis buborékok és palackok, fürdőszivacsok és kefék készítik.

A sisakok polcai kis súlyt tartanak

Ötlet # 8: Padlószerkezetek

Helyhez kötött lehetőség a fürdőruha elhelyezése

Emelet polcok, annak ellenére, hogy valami súlyos, sokoldalú. Kényelmesek lesznek egy tágas fürdőszobában, négyszögletes kivitelben, és egy kis helyiségbe is beilleszthetők a sarokba.

A fürdőképernyő megvásárolható vagy elkészíthető

Egy másik helytakarékos lehetőség a fürdőkád polcokkal és fiókokkal. Egy ilyen titkos konstrukció nemcsak felszabadítja a zsúfolt teret, hanem intelligensen szervez háztartási vegyszereket, kozmetikumokat és egyéb fürdőszobai kiegészítőket is.

Ötletszám: 9 sarokpolcok

Nem tudom, miért, de sokan alábecsülik a sarkokat a fürdőszobában. És hiába - a sarok a polcok legalkalmasabb helye lehet, különösen egy kis fürdőszobában. Ez lehet telepíteni és padló terveket, amit írtam egy kicsit magasabb, és a fal.

Az üvegből készült sarokpolc elegánsnak tűnik

A sarokpolcok változatai közé tartoznak például a műanyag, az üveg, a fa, a rozsdamentes acél, stb. Ezek a minták elég erősek és viszonylag nehéz tárgyakhoz vannak tervezve.

Ötlet # 10: Beépített polcok

Az egyik nagyon népszerű módja annak, hogy a fürdőszobában helyet alakítsanak ki - beépített polcok. Biztosan már érdekel, hogy hogyan lehet a polcot a fürdőszoba és a fal között kialakítani. Ebből a célból olyan rést hoznak létre, amelybe polcokat építenek. Ezek ugyanabból az anyagból készülhetnek, mint a rés (régebben írtam róluk), valamint üveg és fa.

A fülke kényelmes elhelyezkedése a fal és a fürdőszoba között

Az ilyen formatervek tartósak, könnyen használhatóak, esztétikusak. Tény, hogy semmiképpen sem érik el a szekrényeket, kivéve, hogy nincsenek ajtók. De a szépség abban rejlik, hogy mindent látni és kéznél van.

Master class: Hogyan készítsünk egy polcot a kötelekre

Egy ilyen polc a fürdőszobában, saját kezével mindenki számára. Ehhez szükségünk van:

 • Vastag kötél;
 • A fúró fúrása 5-6 mm-rel nagyobb, mint a kötél vastagsága;
 • olló;
 • Klipek.
 1. Elő kell festeni az azonos méretű lapokat (3-4 db);
 2. Fúrjon lyukakat a táblákon, ugyanolyan távolságban a szélektől (összesen két lyuk mindkét oldalon);
 3. Szúrja át a kötelet a lyukon;
 4. Ellenőrizze a polcok és a vízszintes szint közötti távolságot;
 5. Csatlakoztassa a kötél mindkét végét egy nagy csomóval a legalacsonyabb polc alá (összesen 4 csomó);
 6. Minden későbbi polcot rögzítse klipszel.
 7. A fürdőszobai polc a saját kezével készült! Még telepíteni kell.

Csuklós polc a kötélen - könnyű

következtetés

Ma megismerkedtél a fürdőszoba polcok fajtáival, és megtanultad, hogyan készíthetsz polcokat a fürdőszoba egy egyszerű dizájnjára.

Ha részletes műhelyt szeretne keresni arról, hogyan lehet bonyolultabb lehetőségeket teremteni a polcok számára a fürdőszobában, javasoljuk, hogy nézze meg a videót ebben a cikkben.

Fürdőszoba polcok

 • ABS műanyag
 • fém
 • alumínium
 • alumínium
 • bambusz
 • vas
 • edzett, matt üveg
 • sárgaréz
 • fém
 • fém
 • Rozsdamentes acél
 • műanyag
 • műanyag
 • gumi
 • acél
 • üveg
 • Chrome acél
 • cink
Alkalmazni
 • Balvi
 • Mayer és Boch
 • PRIMANOVA
 • REGENT inox
 • Sanartec
 • Stardis
 • árnyék
 • Wasserkraft
Alkalmazni

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mentse el!

Hétfőtől péntekig
8:00 - 20:00 moszkvai idő

Ingyenes hívások
a régiókból

© Dommio.ru 2012-2018 - Online áruház

Visszajelzés ügyfeleinkről

Minden értékelés

Gratulálunk, Ön egy egyedülálló promóció egy tagja a DOMMIO boltban.

Tanúsítványt adunk Önnek 300 rubelért. az első vásárlás a boltban. *

A program kódja 1pokupka

Csak adja meg a kódot a kosár speciális mezőjébe, vagy adja meg a megrendelésben szereplő megjegyzéseket.

Kínálunk több mint 40.000 a legjobb otthoni áruk szállítási Oroszország egész a kategóriák:

* A tanúsítvány érvényes, ha a megrendelés összege 3000 rubel.

polc

Ön választása

 • Konténerek | nbsp
 • Polc | nbsp
 • Adagolók | nbsp
 • Tintapatronok | nbsp
 • Bárok törülközőkhöz | nbsp
 • Légzőkészülékek | nbsp
 • Szappanos edény | nbsp
 • Törölközőtartók | nbsp
 • Függönyök | nbsp
 • Toalettpapír tartó | nbsp
 • Szőnyegek | nbsp
 • WC kefe | nbsp
 • Mosoda kosarak | nbsp
 • Horgok | nbsp
 • Tisztítószerek | nbsp
 • Bins | nbsp
 • Üveg polcok | nbsp
 • Fogkefe szemüveg
 • Grohe Tempesta új gyűjtemény (4)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Grohe Relexa plus kollekció (9)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurosmart Cosmopolitan Collection (22)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurocube Collection (31)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurodisc Cosmopolitan Collection (31)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurostyle Cosmopolitan Collection (28)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Zorg inox gyűjtemény bltava (45)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Grohe Concept Gyűjtemény (38)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Vod-ok kollekció Polc tükör (3)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Vod-ok kollekció Polc tükör (3)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Zorg Antik Gyűjtemény (116)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Grohe Grohtherm kocka gyűjtemény (8)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Zorg inox gyűjtemény bltava (45)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Fixsen Kvadro kollekció (39)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Fixsen Europa Collection (21)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Grohe Movario Collection (9)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Defesto Pro gyűjtemény (11)
 • Gyártó Defesto
 • Gyártó Defesto
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Fixsen Kvadro kollekció (39)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Zorg Antik Gyűjtemény (116)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder

Polcok a fürdőszobához

A helyiség funkcionalitásának fenntartása a víztisztítási eljárások elfogadásához és a fürdő kiegészítők további tároló területeinek létrehozásához mindkét nagyméretű palackot és fürdőkádat használják. Az esztétikus és tágas polc a fürdőszobai sarokba vagy az elülső beépítésre törülközők, piperecikkek, szappanadagolók, adagolók, szemüvegek nyitott tárolására tervezték.

A fürdőszoba polcainak választéka

A fürdőszoba kiegészítők üzletekben polcot vásárolhat a fém, üveg, műanyag, MDF, természetes kő fürdőszobájában. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai:
1. A krómozott acél polc könnyű, nedvességálló, gyönyörű megjelenésű és optimális költséggel rendelkezik. A keresztlécekkel ellátott polcot általában tiszta törölközők tárolására használják, így közvetlenül a fürdőszoba felett van felszerelve, a zuhany vagy a mosdó mellett.
2. Az üvegpolcok matt és tiszta üvegből készülnek. Az ilyen kiegészítők tökéletes összhangban vannak a fürdőszobák belsejével, és kozmetikumok tárolására szolgálnak. Megfizethető költség és praktikusság vitathatatlan előny, és törékenység - mínusz üvegtermékek.
3. A műanyag polcok meglehetősen gyakoriak, mivel alacsony költségűek, nedvességállóságúak, praktikusak és sokféle kialakításúak. A hátrány a műanyag termékek törékenysége és alacsony dekoratív értéke.
4. Az MDF-ből készült fa polcoknak és termékeknek magas színvonalúnak kell lenniük, mivel a magas páratartalom és a kémiai expozíció esetén a víz és az alkáli ellenálló anyagok használata szükséges.
5. Természetes kőből készült márványból, onyxből készült termékek ugyanazon asztali tetején és egyéb kiegészítőként használhatók nemes anyagokból készült fürdőszobában. Megemlítik a természetes kőből készült polcok magas esztétikai vonzerejét, de a viszonylag drága árat is.

Annak érdekében, hogy a fürdőszobát a szálloda vagy a magánházban polcokkal szolgálhassák hosszú ideig, növelve a személy kényelmét, jobb választani a termékeket a nedvességtől védett, tartós anyagoktól a megbízható gyártótól.

Fa a fürdőszobában: igen vagy nem?

A fából készült homlokzatok a fürdőszobai bútorok és a polcok a törülközők és kiegészítők nagyon stílusos. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a skandinávok, mely korunkban népszerűek, ökoszisztémájúak és rusztikusak, hangsúlyt fektetnek a faanyag textúrájához, felmerül a kérdés: ez egy ésszerű döntés - a fa a fürdőszobában? Ez az anyag nem nagyon ellenáll a nedvességnek: hajlamos a duzzadásra, duzzadásra és repedésre. Azonban a fából készült hajók és a szauna befejezte a figyelmeztetést, hogy a nedvesség hatása a fa megoldható probléma. Milyen fát választani és hogyan védeni, vagy még mindig érdemes megfontolni az alternatívákat?

Fa fürdőszoba: mi megfelelő?

Még egy fürdőszobán belül a páratartalom is eltérő lehet. Az egyik dolog az úgynevezett nedves zónába helyezni, vagyis közvetlenül a fürdőkádban vagy a zuhany alatt, ahol a víz folyamatosan az anyagra kerül. A másik egy sarok a vízforrásoktól távol. Még mindig van lehetőség arra, hogy a fadobozokat a kád és a mosdó közelében helyezzük el, ha a vízcseppek esetenként a felszínre esnek, de a páratartalom még mindig magas.

Az első esetben a fa helyett ajánlott kerámiát vagy műanyagot használni. De vannak olyan fafajok, amelyek képesek megfelelni a magas páratartalomnak a megfelelő feldolgozással: tölgy, kőris, brazil dió, bükk és szil. Ezek közül a fürdő, a zuhanyzó vagy a mosogató is elkészíthető.

Fa, amely alacsonyabb védelmet nyújt a nedvességtől, de kényelmesen érzi magát vízzel és gőzzel való érintkezés esetén:

A fennmaradó fafajtákat a legszárazabb körülmények között kell elhelyezni.

A tömb alternatívái

A legmegbízhatóbb a fürdőszobában - tömörfa. De az ilyen anyag nagyon drága. Hogy legyenek?

Először is csak a bútorok homlokzatai készíthetők el egy tömbből, ez anyagi mennyiség miatt pénzt takarít meg. Másodszor, használhat speciális nedvességálló MDF-et. A forgácslap és a farostlemez is alkalmas és még olcsóbb, de kevésbé nedvességálló, ezért a nedves zóna közvetlen közelében nem használható. Gyakran az olcsó anyagokból készült bútorok fedettek furnérozással, de a szellőztetés hiánya miatt a furnér gyorsan reped, és elkezd eltávolodni a páratartalom és a hőmérséklet csökkenéséből.

Fafeldolgozás

Függetlenül attól, hogy melyik fa használják a fürdőszobában, az elsődleges a feldolgozása. A fürdőszobához tervezett bútorok, anyagok és kiegészítők tovább termelésre kerülnek, és a megfelelő gondozásra van szükség.

A legnépszerűbb módja - nedvességálló lakkozás. Ez a bevonat megbízható külső védelmet nyújt, de a felület bármilyen károsodása lehetővé teszi a nedvesség belélegzését. E tekintetben egy másik módszer - az impregnálás - extra elővigyázatosságként szolgál.

Kezelési szabályok

Ha a víz a nedves zónán kívülre eső fa esetén kerül, akkor a lehető leggyorsabban ki kell törölni egy száraz ruhával. A faanyag mosogatásának előfeltétele a kiváló szellőzés.

Ha hosszabb ideig tartja a bútorokat, akkor 3-5 évente megújítani kell az impregnáló vagy lakk bevonatot.

Ne helyezze a bútorokat a fürdőhöz. Még a függönyökön is, a fröccsenés folyamatosan a fára esik. A zónák között legalább egy üvegrészet kell készíteni.

Ha a fürdőszobában lévő fából készült bútorok között vannak záratlan lyukak (például a gyártó lehetővé tette a polc magasságának kiválasztását), be kell dugnia dugókat vagy a lyukakat tömítőanyaggal kezelni.

A fasz

Néhány megoldás lehetővé teszi a fürdőszoba kényelmét és természetességét, anélkül, hogy ezt az anyagot felhasználná. A padlót és a falakat burkolólapokkal csempézhetjük.

A műanyag a fa felületét is utánozhatja. A fürdőszoba szekrények texturált fából készült homlokzata PVC-fóliával díszített MDF.

Ha őrült a fából készült felületekről és a belsõség természetességérõl, akkor érdekel az olvasás:

Hogyan készítsünk polcot a fürdőszobában a saját kezünkkel: ötletek, anyagok, telepítés

A fürdőszobák mindegyik modern lakás kényelmes tulajdonságát jelentik. Annyira hozzászokunk hozzá, hogy megpróbáljuk ezt a szobát olyan funkcionálisan kialakítani, amennyire csak lehet, hogy kényelmesen érezzük magunkat.

A fürdőszobában lévő polcok segítségével kényelmesen elrendezheti a piperecikkeket: mindenféle edényt és buborékot, zselékkel, samponokkal, spray-kkel és egyéb elemekkel, amelyek a fürdőszobában kényelmes tartózkodáshoz szükségesek.

A fürdőszobai kiegészítők széles választékát, beleértve a polcokat és szekrényeket, ma bútor- és hardverraktárak kínálják. De akkor is megteheti a szükséges polcokat, ha akarja, a szükséges anyagot raktáron és egy kis képzelőerővel.

Különböző formák

Elkezdjük eldönteni, hogy mely polcokra van szükségünk. Általában ez egy polc a mosogató alá, beépítve a mosogatóba, egy speciális résszel, egy egyenes vagy sarokpolccal a piperecikkekhez és egyéb szükséges dolgokhoz.

A polcok lehetnek a leginkább kiszámíthatatlan kialakításúak, gyártásuk során különböző anyagokat használnak: műanyag, rozsdamentes fém, üveg, csempe burkolólapok, egyesek a speciálisan kezelt faanyagokat kedvelik.

Mindezek az anyagok tökéletesen tolerálják a párás környezetet, a különbséget - megjelenésüket, működési szabályait és gondozásukat.

Az egyenes polcokat gyakran használják a tágas fürdőszobákban - általában csökkentik a helyet.

Ha a fürdőszoba kicsi - jobb egy ilyen polcot felakasztani, ahol a legkevesebb helyet foglal el. Ez a hely általában a tükör vagy mosógép alatti mosogató felett van.

A fürdőszobában nagy szögletes terek, az úgynevezett "halott zóna" általában nem használatosak. A padlótól a fürdőtől a kényelmetlen elérésig, de a fürdőszobában - csak igaz. Itt egy stílusos és praktikus sarokpolcot alkalmazhat. És itt nagy a képzelőerő.

Hogyan lehet polcot lefedni a fürdőszobában?


A rögzítés, amely lehetővé teszi a polcok szélességének és magasságának méretét, a sarok falaihoz egyszerűen csavarokkal rögzíthető. A teleszkópos polcokra és a szopós polcokra még a fák és falak fúrása sem szükséges.

A teleszkópos polcokat a mennyezet és a kád medencéje között kibontott tartókon szerelik fel, és a tapadókorongok egyszerűen ragaszkodnak a sima falfelülethez.

Igaz, a szopókák polcai még egy kis terhelésen is hajlamosak a leginkább alkalmatlan pillanatban leesni, és a pillanatok alatt eltartják a palackokat samponokkal vagy tusfürdővel. De valószínűleg, hogyan kell kijavítani.

A polcok is lehetnek:

 • Építettek. Különleges alkalmazás a tervező tehetség és a művészet dekorátor. Különböző anyagokkal vághatja őket, így a polcok különféle formájú alakzatokat kaphatnak. Azok a kompozíciók kaphatók, amelyek a tulajdonosok külön büszkeségének szolgálnak;
 • Emeleten. Ezek inkább a bútorokhoz kapcsolódnak, vagy szabad falon vagy szabad sarokban.

Mindkét lehetőség megfelelőbb, nem a Hruscsov szűk kis fürdőszobájában, hanem a tágas fürdőszobákban.

Üveg polc csináld magad

Üveg polcok, mint általában, elegánsnak tűnnek, mintha felszívódnának a levegőben, szemmel láthatóan a fürdőszoba helyének elrejtése nélkül. És ami fontos, gyakorlatiasak, ami azt jelenti:

 • Könnyen mosható;
 • Nem félek a kémiai tisztítószerektől;
 • Ne halványodj az idővel;
 • Nem fél a magas páratartalomtól;
 • Nem borított virág és foltok, amikor a víz elpárolog a felületről.

Nem könnyű az üvegpolcokat a fürdőszobába ágyazni - ez a folyamat nem kapcsolódik sem az idő- és pénzkiadásokhoz, sem a piszkos munkához:

 • A legfontosabb az üveg vásárlása (a vastagságnak legalább 4-5 mm-nek kell lennie). A legújabb trendek - plexi, textúra vagy akár matt, gyakran színezett, üveg, néha tükör. Ezután meg kell vágni az üvegt a szükséges darabokra. Ha nem teheti meg önmagát, vagy a szükséges darabokat kell figye- lembe venni - jobb, ha a vágást az üvegműhely szakembereinek bízza;
 • Díszítő konzolok kiválasztása a jövő polcra, figyelembe véve annak vastagságát, alakját és tervezett stílusát. A kiskereskedelmi üzletekben bemutatott anyagok nagy választéka segít megtalálni a legmegfelelőbb ízeket a megfelelő kiegészítőkhöz. A polctartók sokféle bevonattal rendelkezhetnek: arany, ezüst és bronz, különböző színű és árnyalatú festékek;

 • A polcok rögzítéséhez a tartóban különféle eszközök állnak rendelkezésre, amelyek közül néhányak fúróüvegeket biztosítanak, ezért a tartozékok kiválasztásánál mindent előre meg kell adni. Ráadásul a keskeny rövid polcok könnyen beszerelhetők fúrás nélkül. A szélesebb és hosszabb polcokon jobb, ha az üvegben kis lyukakon keresztül rögzítik a tartókat;

  És ebben a cikkben megtanulhatod, hogyan készíts polcot az erkélyen.

  Polc a fürdőszoba fa


  Nem sokkal nehezebb, mint egy üvegpolc a fa polc kivitelezésénél:

  • A fő feladat a fa magas páratartalmától való védelme. Ehhez több réteg hagyományos fa festék alkalmas, vagy fából készült felületre speciális víztaszító vegyületekkel bevont. Használhat öntapadó fóliát is, stilizált fa;
  • A bevonat előtti fából készült felületet alaposan kezelni kell csiszolópapírral vagy csiszolópapírral, majd zsírtalanítani kell.

  A padló sarokpolcát készítjük


  Az anyag használható farostlemez vagy farostlemez vastagsága 5-6 mm. eljárás:

  • Szögletes polcra a kívánt átmérőjű köröket először kivágják, cérnával és ceruzával a jelöléshez. A munkadarab közepén rögzítse a kívánt hosszúságú szál egyik végét egy gomb (köröm) segítségével. A második végére egy ceruzát kötünk és körbe húzzuk;
  • Óvatosan vágj ki egy kirakós játékot. A kör közepén keresztül rajzolt egy vonalat. Továbbá, 90 ° -os szögben egy másik vonalat rajzolunk és látjuk rajta;
  • A szereléshez három lamellát vehet fel, a jövőbeli polcok helyét jelölheti meg, és a felső polcnak gyakorlatilag a felső sarka mentén kell lennie, az alsó - a szükséges magasságtól a padlóról. Ezután oszd meg a felső és az alsó polcok közötti távolságot 3 részre, a vastagságnak megfelelően jelölje ki a másik két polc helyét;
  • A kijelölt helyeken vésővel vagy késsel a résidők fele a rácsok vastagsága. A sín, amely a szoba sarkában lesz, és a polc alatti horony szögletes lesz. A lamellák rögzítésének pontján lévő polcokon a lamellák szélességének megfelelően alakítunk ki hornyokat is. A sínek polcokkal való tartósabb csatlakozásának biztosítása érdekében jobb a hornyok csiszolása;
  • Szerelje össze a szerkezetet ragasztóval;
  • Szükség esetén a polcok pereménél vékony rétegelt lemez csíkjait ugyanazzal az anyaggal lehet lefedni, mint a polcok;
  • A nagyobb stabilitás érdekében a rekeszek ragasztóval rögzíthetők a fürdőszoba sarkában lévő falakhoz.

  Tervezési tippek

 • Szokatlan és eredeti fog kinézni a fürdőszobában nyitott fa polcok több szinten, kötve, mint egy kötél létra;
 • A polc nem szilárd fadeszkákból és rácsokból készülhet.

 • Egy önálló polc exkluzív lesz, és segít minden szükséges fürdőszobai tartozék kibővítésében anélkül, hogy zavart keltene.


  A fürdőszobai polcokra vonatkozó részletes információ a következő videót tartalmazza:

  15 ötlet a tökéletes megrendelésre a fürdőszobában

  Minden nap a fürdőszobában kezdődik és végződik, ezért nagyon fontos, hogy minden szép és ergonómikus. Legyen óvatos bárhol a házban, és a fürdőszoba sem kivétel.

  Az AdMe.ru összegyűjtött néhány nagyszerű ötletet, amelyek nem drágák és átalakítják a fürdőszobát.

  A helyiség használata a fürdőszoba alatt

  A csuklós ajtókkal ellátott fülke lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjenek a különböző kis dolgok, anélkül,

  Polc az ajtó felett

  A bejárati ajtó felett felfüggesztett polc további helyet biztosít a hasznos részletek tárolásához.

  Üvegtálak

  A szokásos üvegedények nagyszerűek a kis kiegészítők tárolásához. Polcra rakhatod, vagy rögzíthetsz a falra.