Legfontosabb > Tartozékok

Fürdőszoba ülések és rácsok

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 27 cm × 69 cm × 16 cm; Fa, fém.

223. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

alternatív; Oroszország; 33,5 cm × 32 cm × 22,2 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 68 cm × 27 cm × 3 cm; Birch.

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 64 cm × 29 cm × 14 cm

239. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 27 cm × 70 cm × 16 cm; Fa, fém.

Szállj szeptember 11-én (felár)

nika; Oroszország; 70 cm × 27 cm × 13 cm; Fa, fém.

369. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Plastishka; Én neked; Oroszország; 32 cm × 32 cm × 21 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

alternatív; Oroszország; 68 cm × 31 cm × 4 cm; Műanyag.

305. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 31,5 cm × 32 cm × 25 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 42 cm × 70 cm × 3 cm; Pine.

339. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Plastishka; Oroszország; 32 cm × 32 cm × 21 cm; Műanyag.

Szállítás szeptember 28-án (felár ellenében)

PRIMANOVA; Törökországban; 34 cm × 42 cm × 31 cm; Műanyag, alumínium.

Szállj szeptember 11-én (felár)

390. 00 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 31,5 cm × 32 cm × 25 cm; Műanyag.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 25,5 cm × 70 cm × 3,5 cm; Fa.

Szállítás szeptember 28-án (felár ellenében)

PRIMANOVA; Oroszország; 42,5 cm × 26 cm × 42,5 cm; Műanyag, fém.

Szállj szeptember 11-én (felár)

Oroszország; 100 cm × 31 cm; Fa.

Szállj szeptember 11-én (felár)

PRIMANOVA; Törökországban; 42,5 cm × 26 cm × 42,5 cm; Műanyag, fém.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Fa vagy műanyag fürdőkád

A fürdőszobában sok különböző eszköz található, amelyek nem csak kényelmet biztosítanak, hanem a vízkezelés biztonságát is. A fürdőkád fából készült rács már évtizedek óta ismerős mindenkinek, és céljai nagyon eltérőek lehetnek. Ezzel piperecikkek és higiéniai termékek, edények és fürdők kerültek fel. Létrához vagy fürdősüléshez használható.

Rács típusok

Az ilyen termék, mint a fürdőszobai rács, már régóta nem csoda, hogy megtalálja a fürdéshez szükséges tartozékokat és kiegészítőket. A fürdőszobai termékek gyártására használt formatervezés és anyagok változatossága napról napra növekszik. Most lehet egy zsanéros csúszópad, műanyagból vagy állítható magasságból és szélességből, fém keret és polimer betétek formájában.

fa

A legelterjedtebb még mindig fából készült fürdőülés. Nem csúszik, és ellenáll a sok súly. Ha figyelembe vesszük a közvetlen kinevezést, az eszközök három csoportra oszthatók:

 1. Univerzális - olyan termékek, amelyek ülés, polc vagy létra működnek. Meg tud felelni minden olyan személynek, aki képes fürdeni vagy zuhanyozni.

műanyag

A fürdő PVC-ülése (műanyag) egy öntött kivitelű, és sokkal láthatóbb megjelenésű, mint a faipari termékek. Gyakrabban gyermekeknek szánják őket, mivel nem tudnak ellenállni a súlyának. A nagy szilárdságú anyag speciális felerősített szerkezettel rendelkező felnőtt számára műanyag ülést talál, de az ilyen tárgyak költsége jelentősen meghaladja a fa modell árait.

A fotelek előnye, hogy a műanyag rács nem kerül ki a nedvesség negatív hatásai alá, és jól tolerálja a hőmérsékleti ingadozásokat. A műanyag székek tervezése más. Mindenki kiválaszthatja azt a modellt, amely tökéletesen megfelel a falak színének a fürdőszobában.

gyermek

A legnépszerűbbek a gyermekeknek szánt termékek. Ez nem csak székek, hanem egy teljes rögzítési rendszer és játékok. Megmentik a gyermeket, és szórakoztatják őt a vízzel kapcsolatos eljárások során.

A gyermeket az alábbi négy lehetőség választja ki:

 1. A szabványos modell egy öv, amelynek inguinalis határolója és hevederek vannak, amelyek biztonságosan a tapadókorongokhoz kapcsolódnak. E csoport egyes termékeihez játék és díszítés tartozik.
 2. A következő opció a mosdókagylóval ellátott fürdőszobához kapcsolódik, de különbözik attól, hogy forgó mechanizmussal van felszerelve. Szükség esetén az ülés rögzítve van, és a gyermek nem tud önállóan elfordulni.
 3. Az univerzális ülést egyidejűleg a szívókorongok az oldalakhoz rögzítik és rögzítik a lábak fenekéhez képest. A modellt könnyen fel lehet szerelni egy másik felületre, így törölheti a gyermeket. Az ülés rendkívül kis méretűre hajt.
 4. A felfüggesztett ülések oldalra vannak szerelve, magas hátsó és forgó mechanizmussal felszereltek. A modell hátránya, hogy a gyermek magasra ugrik, ha a gyerek elhagyja a támaszt.

A gyermekszékek biztonságának biztosítása érdekében a fotelek mellett a következő csúszkák is rendelkezésre állnak a fürdőzés során:

 1. Anatómiai műanyag - a lábak és a karok alatt áll meg. A fürdőszoba fenekéhez tapadókoronggal.

Ezek közül bármelyik termék feltöltheti a gyermekek higiéniai készletét, és egyszerűsíti az anya életét.

Kiválasztási szabályok

A rácsok és a fürdőszoba székek széles választéka nehezebbé teheti a választást, ezért figyelembe kell venni a termék megvásárlásával kapcsolatos gyakorlati tanácsokat:

 1. A legfontosabb szempont az, hogy a szék mérete megfelel a beépített vízvezeték oldalainak és aljának.
 2. Fontos szerepet játszik a rögzítő rendszer. A megbízhatósága a felhasználó kényelmétől és biztonságától függ. Különösen, ha fogyatékkal élő személy.
 3. A robusztus felépítés a következő követelmény. A legalkalmasabb egy fából készült tábla a fürdőszoba fém keret. A legveszedelmesebb műanyag modell.
 4. A tartozék megjelenése döntő szerepet játszhat. A tervezés különösen fontos a fogyatékos gyermekek és kiskorúak számára. Meg kell érezniük magukat, és maximális higiéniát kell élvezniük.
 5. Ha további eszközök beszerzésére van szükség, akkor jobb, ha azokat a készlet tartalmazza.

Maguk készítik a rácsokat

A fürdőszobához való fa rácsot kézzel készíthetjük egyszerű, legalább 25 mm vastagságú, egyszerű asztalos szerszámokból.

Projekt előkészítés

A jövőbeli termék rajzának elkészítése a fürdő méretének - a belső és a külső szélesség - eltávolításával kezdődik. A tábla sínekkel van ellátva, amelyek keresztirányú lapokkal vannak rögzítve.

A hossza egyenlő vagy kissé nagyobb, mint a fürdő külső oldalának szélessége. Az ütköző az oldal belső hajlítási vonalán van felszerelve.

Anyagkészítés

A gyártási folyamat megkezdése előtt szerszámokat és anyagokat kell vinni.

Először is, a megfelelő méretű rudak vágása történik. Szükséges 4-5 hosszú az alapra és 2 keresztirányú rövidre. Ezután óvatosan csiszolták őket, különös figyelmet fordítva a bordákra és a végekre.

A következő lépés a fa impregnálása víztaszító szerekkel és lakkozással. Ez védi a léceket, de nem hoz létre filmet a felületén, mert akkor csúszik rá, ha használja a grill létrán.

gyülekezés

A szerkezet összeszereléséhez az első keresztrudakat sima felületre helyezzük, majd hosszú rácsok rácsát helyezünk a tetejére, egyenletes távolságokat tartva közöttük.

Közvetlenül az előszerelés után világossá válik, hogy a késztermék milyen lesz. A keresztalakok kiemelkedését a fő részek alól ki kell küszöbölni, hogy elkerülhető legyen a fújások és sérülések.

Mindegyik lapot mindkét oldalán csavarral 4 csavarral - mindkét oldalon csavarozzuk. Ha hozzáadja a keresztirányú rudakat és a hátsó oldalon, akkor nagyon kényelmes háttámlát kap.

Nagyobb erőfeszítést igényelhet, és visszakerülhet az ülésbe, ugyanazokat a léceket rögzítheti a megfelelő szögben a fa adapterek segítségével. A használhatóság megkönnyítése érdekében egyes felhasználók varrják egy orvosi olajruhát, sűrű habszivacsot lágyítanak és pántokkal ellátják őket a biztonságos rögzítéshez.

megállapítások

A napok, amikor a fürdőszoba csak egy higiéniai hely volt, vége. Most ez az a hely, ahol egy személy nyugszik, mossa el munkásnapjának negatív hatásait, felkészül egy jó és nyugodt alvásra. Mindezt elősegíti mindenfajta fürdőszobai kiegészítő, amelynek kialakítása jobban hasonlít egy műalkotásra, mint egyszerű kiegészítők.

Ugyanezen okból a fürdőkád, fa vagy műanyag, miután alaposan átgondolták, hogyan kell kinéznie, milyen funkcionális feladatok fognak rá esni, függetlenül attól, hogy minden tusolás után tisztítják-e vagy polcként használják-e.

Fa a fürdőszobában: igen vagy nem?

A fából készült homlokzatok a fürdőszobai bútorok és a polcok a törülközők és kiegészítők nagyon stílusos. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a skandinávok, mely korunkban népszerűek, ökoszisztémájúak és rusztikusak, hangsúlyt fektetnek a faanyag textúrájához, felmerül a kérdés: ez egy ésszerű döntés - a fa a fürdőszobában? Ez az anyag nem nagyon ellenáll a nedvességnek: hajlamos a duzzadásra, duzzadásra és repedésre. Azonban a fából készült hajók és a szauna befejezte a figyelmeztetést, hogy a nedvesség hatása a fa megoldható probléma. Milyen fát választani és hogyan védeni, vagy még mindig érdemes megfontolni az alternatívákat?

Fa fürdőszoba: mi megfelelő?

Még egy fürdőszobán belül a páratartalom is eltérő lehet. Az egyik dolog az úgynevezett nedves zónába helyezni, vagyis közvetlenül a fürdőkádban vagy a zuhany alatt, ahol a víz folyamatosan az anyagra kerül. A másik egy sarok a vízforrásoktól távol. Még mindig van lehetőség arra, hogy a fadobozokat a kád és a mosdó közelében helyezzük el, ha a vízcseppek esetenként a felszínre esnek, de a páratartalom még mindig magas.

Az első esetben a fa helyett ajánlott kerámiát vagy műanyagot használni. De vannak olyan fafajok, amelyek képesek megfelelni a magas páratartalomnak a megfelelő feldolgozással: tölgy, kőris, brazil dió, bükk és szil. Ezek közül a fürdő, a zuhanyzó vagy a mosogató is elkészíthető.

Fa, amely alacsonyabb védelmet nyújt a nedvességtől, de kényelmesen érzi magát vízzel és gőzzel való érintkezés esetén:

A fennmaradó fafajtákat a legszárazabb körülmények között kell elhelyezni.

A tömb alternatívái

A legmegbízhatóbb a fürdőszobában - tömörfa. De az ilyen anyag nagyon drága. Hogy legyenek?

Először is csak a bútorok homlokzatai készíthetők el egy tömbből, ez anyagi mennyiség miatt pénzt takarít meg. Másodszor, használhat speciális nedvességálló MDF-et. A forgácslap és a farostlemez is alkalmas és még olcsóbb, de kevésbé nedvességálló, ezért a nedves zóna közvetlen közelében nem használható. Gyakran az olcsó anyagokból készült bútorok fedettek furnérozással, de a szellőztetés hiánya miatt a furnér gyorsan reped, és elkezd eltávolodni a páratartalom és a hőmérséklet csökkenéséből.

Fafeldolgozás

Függetlenül attól, hogy melyik fa használják a fürdőszobában, az elsődleges a feldolgozása. A fürdőszobához tervezett bútorok, anyagok és kiegészítők tovább termelésre kerülnek, és a megfelelő gondozásra van szükség.

A legnépszerűbb módja - nedvességálló lakkozás. Ez a bevonat megbízható külső védelmet nyújt, de a felület bármilyen károsodása lehetővé teszi a nedvesség belélegzését. E tekintetben egy másik módszer - az impregnálás - extra elővigyázatosságként szolgál.

Kezelési szabályok

Ha a víz a nedves zónán kívülre eső fa esetén kerül, akkor a lehető leggyorsabban ki kell törölni egy száraz ruhával. A faanyag mosogatásának előfeltétele a kiváló szellőzés.

Ha hosszabb ideig tartja a bútorokat, akkor 3-5 évente megújítani kell az impregnáló vagy lakk bevonatot.

Ne helyezze a bútorokat a fürdőhöz. Még a függönyökön is, a fröccsenés folyamatosan a fára esik. A zónák között legalább egy üvegrészet kell készíteni.

Ha a fürdőszobában lévő fából készült bútorok között vannak záratlan lyukak (például a gyártó lehetővé tette a polc magasságának kiválasztását), be kell dugnia dugókat vagy a lyukakat tömítőanyaggal kezelni.

A fasz

Néhány megoldás lehetővé teszi a fürdőszoba kényelmét és természetességét, anélkül, hogy ezt az anyagot felhasználná. A padlót és a falakat burkolólapokkal csempézhetjük.

A műanyag a fa felületét is utánozhatja. A fürdőszoba szekrények texturált fából készült homlokzata PVC-fóliával díszített MDF.

Ha őrült a fából készült felületekről és a belsõség természetességérõl, akkor érdekel az olvasás:

Fürdőszobai ülések

Az ülés mérete, cm: 67h34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 44x29.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Ülésméret (SHHG), cm: 32x32.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Az ülés mérete (WxD), cm: 30x30.
Maximális terhelés, kg: 90.

A széklet univerzális.
Ülésméret (WxD), cm: 34x34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 69x26.
Maximális terhelés, kg: 80.

Ülésméret, cm: 42x27.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 42x27.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 34x28.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 58x58.
Maximális terhelés, kg: 140.

Ülésméret, cm: 37x30x3.
Maximális terhelés, kg: 90.

Ülésméret, cm: 42x27.
Maximális terhelés, kg: 100.

Méret (WxDxH), cm: 29x22x27.
Maximális terhelés, kg: 120.
A készleten lévő színek.

Méret (WxDxH), cm: 27,3x23,2x44,5.
Maximális terhelés, kg: 120.

Az ülés mérete, cm: 36h26.
Maximális terhelés, kg: 150.

Méret (WxDxH), cm: 37x30x34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Az ülés mérete, cm: 67h34.
Maximális terhelés, kg: 100.

Ülésméret, cm: 44x29.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Ülésméret (SHHG), cm: 32x32.
Maximális terhelés, kg: 100.

A széklet univerzális.
Az ülés mérete (WxD), cm: 30x30.
Maximális terhelés, kg: 90.

Fürdőszoba ülések és rácsok

Előnyök Áruk Klub

A Guds Club online áruház a Moszkva, Szentpétervár, Krasznodar, Rostov-on-Don, Nizhny-Novgorod, Tula és Oroszország más városaiba történő szállításra kínál különféle termékeket a "Ülések és rácsok a fürdőszobában" szakaszban.

 • A katalógus nagyméretű képei segítenek a megfelelő választáson.
 • Nagykereskedelmi áron értékesítjük a termékeket, ezért az "Helyek és rácsok a fürdőszobában" árucikkek költsége mindig alacsonyabb, mint a versenytársaké. Cégünk rugalmas kedvezményrendszerrel rendelkezik, amely az áruk árát rendkívül olcsóvá teszi.
 • Az Online Store áruház a Moszkvában és Oroszországban szállíthatja megrendelését, további információ az oldalon található fizetési feltételekről: Fizetés és szállítás.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket Moszkvában: +7 (495) 132-36-24, vagy használja a díjmentes hívószámot Oroszország egészére + 7-800-200-87-59.

Fapadló a fürdőszobákhoz

A fürdőszoba burkolatának megválasztása gyakran csempével társul, mivel ez a hely nedvességnek és magas hőmérsékletnek van kitéve. Képzelje el, hogy egy fa a fürdőszobában nehéz befejezni, bár az utóbbi években sokan ezt az anyagot kedvelik. Az a vélemény, hogy a fa nem oldja meg a nedvesség hatását, rossz. Érdemes felidézni a fából készült hajókat, amelyek több évszázaddal ezelőtt épültek. Ha ezt az anyagot padlóburkolná a fürdőszobában, akkor fontos kiválasztani a megfelelő anyagot. Nedves környezetben csak néhány fafaj alkalmas.

A fa padló előnyei

A fa természetes eredetű, és ideális anyag az építőipar számára. Komfortot, környezetbiztonságot, melegséget és esztétikai szépséget nyújt. A fa ötvözött bármilyen anyaggal. A fapadlók elhelyezésére a padlófűtésekre kerül sor. Ennek oka az anyag alacsony hővezetőképessége. A fapadlók magas költséggel és megbízhatósággal járnak.

A fa kiválasztása a padlóban a fürdőszobában

A fürdőszobában a padlózat legkedvezőbb megoldása egy teak. Az anyag nagy sűrűsége ellenáll a nedvességnek. A teak nemes fa, amely hőt képes felhalmozni a tartóssággal. A vegyszerekkel ez a fajta fa nem reagál. A felületi érdesség biztosítja a padló biztonságát - lehetetlen csúszni rajta. Tick ​​a kültéri dekorációhoz használható. Indiából, Thaiföldről és Mianmarból exportálják. Az árak ára viszonylag magas.

Egy jó alternatíva a vörösfenyő. Ez a fa úgy néz ki, mint egy kullancs, csak egy kicsit könnyebb. Az anyag ellenáll a nedvességnek, erős, ideális padlóburkolásra. A vörösfenyő padlóburkolat lehetővé teszi, hogy melegedjen a fürdőszobában, és egyedülálló belsőséget hozzon létre. A teak azonban tartósabb, mint a vörösfenyő.

Vannak más fafajok is, amelyek a fürdőszobában használhatók. Ezek mutációk, akác, iroko stb. A kétségtelen értékesítési vezető azonban kullancs.

A modern konstrukcióban aktívan használják a "termotree" -et, amelyet oxigén nélkül hőkezeltek. Ideális nedves helyiségekhez, ellenáll a penésznek és a penésznek.

Fából készült bevonatok elhelyezése a fürdőszobában a "Parketta Design"

A "Parketta Design" cég szolgáltatásokat nyújt fürdőszobai burkolatok telepítéséhez. A műveletek teljes skáláját szakképzett építőipari szakemberek végzik.

A fürdőszoba padlóburkolatának megvásárlásához hívhatja a "Parketta Design" céget, vagy töltsön ki egy speciális űrlapot a weboldalon. A tanácsadók segítenek abban, hogy a lehető legjobb választást válassza a költségvetéshez. A fizetés készpénzben és banki átutalással is lehetséges.

Parketta tervezés - parketta szállítása és lefektetése Moszkvában
8-495-507-58-10,8-925-507-58-10, 8-903-960-63-49
Moszkva, sz. Antonov-Ovseenko, ház 15, épület 3.
Oldaltérkép

© 2001-2018 parketta tervezés. Minden jog fenntartva.
Webfejlesztés, webdesign - "Inform-S"

A saját kezünkben fából készült padlót rendezünk a fürdőszobában

Annak ellenére, hogy a szkeptikusok arról számoltak be, hogy a fürdőszobában lévő fapadló nem a legjobb megoldás, mert ez a két összetevő nem kompatibilis, a fát egyre gyakrabban használják padlóburkolatokként a magas páratartalmú helyiségekben. És vannak jó okok erre. A fürdőszoba padlójának környezetbarátnak, melegnek és lélegzőnek kell lennie, megtalálhatja az anyagot a fa mellett, amely teljes mértékben megfelel ezeknek a követelményeknek? Alig. Csak a fa tud nyújtani kényelmet, biztonságot és "élő" energiát, amelyek annyira hiányoznak a modern lakások.

A fa padlóján semmilyen fa nem alkalmas

↑ Fa kiválasztása

A fürdőszoba egy külön szoba, ami azt jelenti, hogy a padló elrendezéséhez szükséges anyagokat gondosan kell kiválasztani. Nem minden fa kezeli a "szélsőséges feltételeket", miközben megőrzi a természet által nyújtott előnyöket. Tehát melyik mintát kell először keresni?

A fürdőszobában a fapadló legjobb módja a teak. A lenyűgöző vízálló tulajdonságok a 15. század óta ismertek, a britek inkább teaköt használtak a vitorlás hajók építéséhez.

Szükséges tudni!
Teak egyfajta padlóburkolat, ideális szobák számára, amelyek folyamatosan érintkeznek a vízzel és a magas hőmérsékletekkel.

Teak nő Indiában, Mianmarban, Thaiföldön, a malajziai félszigeten, magassága eléri a 150 láb, átmérője - 5 méter. Az érett fa sötétbarna, majdnem fekete.
Ez a tartós tartó rekesz egyáltalán nem csúszik, tudja, hogyan halmozódjon fel és adjon ki hőt, ellenáll a vegyi anyagoknak, ami rendkívül fontos a szükséges mikroklímának nedves helyiségben való tartásához.

Kevésbé drága választás, de nem kevésbé vonzó a minőségben és a megjelenésben, vörösfenyőnek tekinthető, amely szintén nem fél a víztől, és tökéletesen díszíti a fürdőszoba padlóját.

Bal - vörösfenyő, jobb - tick

A tölgy, a tölgy, a hamu használata kedvezőbb, de költségük sokkal olcsóbb, de a víztaszító tulajdonságok tekintetében nem rosszabbak az elismert kedvenceknél.

A közelmúltban a "termotree" kifejezés hallható - a fa magas oxigénmentes oxigénnel kezeli, ami ellenáll a gombáknak és a rothadásnak, és tökéletesen "bekerül" a gőzzel és a nedvességgel.

↑ Fa padló telepítése lépésről lépésre

A fából készült padló kialakítása a fürdőszobában a saját kezével nem könnyű feladat, de teljesen megoldható, az elméleti alapok támogatják a vágyat. Tehát itt megyünk.

↑ Felület előkészítés

Először meg kell bélyegezni a régi csempék padlóját, az esztrich és a vízszigetelést. Különösen gondosan kezeljük a falak és a padló közötti érintkezési helyeket. Ha rések és lyukak észlelhetők, bezárjuk őket "cserép" ragasztóval. Ha ez nem történik meg, az esztrich és a vízszigetelés ezeken a helyeken gyorsan felhasználhatatlanná válik. A munka befejezése után a padlót söpörni kell.

↑ Vízszigetelés

A vízszigetelés az egyik legfontosabb lépés a fapadlók építésében a fürdőszobában, amelyen az egész esemény sikere függ. A vízszigetelő anyagok tapadásának növeléséhez a felületre először be kell nedvesíteni a tiszta padlót, majd fel kell tölteni.

Ez fontos!
Az alapozó ideális viszkozitásának eléréséhez a főkomponenseket (száraz keverék és víz) 1: 1 arányban kell átvinni.

A helyes elkészített alapozó készítmény krémes konzisztenciájú. A keverék alkalmazása után a padlónak ki kell száradnia. Egy speciális szalagot ragasztanak a sarokba és az ízületekbe, ami biztosítja a feszességet.

Tömítőcsuklók speciális szalaggal

Többféle vízszigetelés létezik. A leggyakoribb bevonat, amelyet nem nehéz megvalósítani.

Obmazochnaya vízszigetelés

A vízszigetelő anyagok száraz keverékét 1: 1 arányban összekeverjük a folyékony komponenssel, egyenletes konzisztenciát alkalmazva. A kapott keveréket a padlón lévő görgővel kell felhordani, szükség esetén spatulával vagy kefével.

A padló bevonatával párhuzamosan "vályú" -ot kell kialakítani, azaz vízszigetelést kell alkalmazni a falra úgy, hogy 10 cm-rel magasabb legyen a jövő padlószintje.
A vízszigetelést 2 rétegben alkalmazzák, 4-6 óra intervallummal. A második réteg alkalmazása után egy napot kell átadni.

Festék vízszigetelés

Egy bevethetőbb és legegyszerűbb alternatíva a bevonási eljárás lehet egy festmény vízszigetelés, amely magában foglalja a védőoldat (bitumen emulzió, "Knauf") alkalmazása ecsettel vagy hengerrel.

A módszer fő hátránya a törékenység, a vízszigetelő tulajdonságokat csak 3-5 évig tartják fenn.

↑ A padló kiegyenlítése

Függetlenül attól, hogy milyen típusú padló választott, a padló a fürdőszobában legyen egyenletes. A nem zsugorodó cement alapú önszabályozó keverékek segítenek ebben.
A vízszintet a teljes kerület mentén ugyanazon a magasságon alkalmazzuk - ez a padló szintje lesz. Ezután szerelje fel a jelzőtáblákat - a "T" betű alakú léceket, amelyek a jelekkel összhangban egy vonalba vannak igazítva.

Dörzsölje az önterülő keveréket, keverje össze egy fúróval. 15 perc elteltével öntsük az oldatot a padlóra, és terjesszük az egész területre spatulával vagy szabályzással.

Ez fontos!
A légbuborékok kiküszöböléséhez szükség van egy tűhengerre.

A szárítási idő a szintező keverék márkájától függ, ezért alaposan olvassa el az utasításokat. Az első napok a legfontosabbak - a tervezetek elkerülése és az ajánlott rezsim fenntartása a címkén.

↑ Fektetés

Most elkezdheti telepíteni a padlót. Egyébként ne felejtsük el a fa akklimatizációját, melynek a fürdőszobában több napig kell feküdnie, hogy "fel lehet használni" a hőmérsékleti rendszert.

Megjelölési lyukak a kommunikációhoz

A vágódeszkáknál jelölje meg azokat a nyílásokat, amelyeknek nagyobbnak kell lenniük a csövek átmérőjénél. Az ajtó padlója kezdődik. Építési pisztollyal az első fa szélét ütköztük, a lapokat átlósan helyezik a tüskékre. A szurkolók a következő táblán mögé bujkálnak. A táblákat egy gumi botkával helyezzük a helyére, a rések kiválasztásakor a kart vagy az ékeket használjuk. Annak érdekében, hogy ne sérüljön a tüske, helyezze be a lemez és az ék közé.

Ez fontos!
Elengedhetetlen tudni, hogy hol tart a cső - jelölje meg ezt a részt.

Óvatosan állítsa be a táblákat a falak fülkéinek és vetületének körül. A tábla és a fal között 10 mm rést hagyunk. A padlózat sokkal gyorsabban és könnyebbé válik, amikor a fürdő közepére jut. Használja a leghosszabb lapokat intenzív feszültségű területeken, kisebbeket a fürdőkád vagy a zuhany alatt.

Olyan helyen, ahol több cső halad, először le kell vágnia a fedélzetet, majd az ellenkező oldalon kell elhelyeznie.

Hasonlóképpen tegye le a fennmaradó táblákat. Megtörtént. Most meg kell csípnie a kis szabálytalanságokat és repedéseket, amelyekhez a botrudak nagyszerűek a gyantázáshoz.

Tisztítjuk a felületet, alkalmazzunk akril lakkot és... csodáljuk az eredményt - gyönyörű és megbízható fa padló, amely hűségesen szolgál majd több mint egy évig.

Fa a fürdőszobában: igen vagy nem?

A fából készült homlokzatok a fürdőszobai bútorok és a polcok a törülközők és kiegészítők nagyon stílusos. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a skandinávok, mely korunkban népszerűek, ökoszisztémájúak és rusztikusak, hangsúlyt fektetnek a faanyag textúrájához, felmerül a kérdés: ez egy ésszerű döntés - a fa a fürdőszobában? Ez az anyag nem nagyon ellenáll a nedvességnek: hajlamos a duzzadásra, duzzadásra és repedésre. Azonban a fából készült hajók és a szauna befejezte a figyelmeztetést, hogy a nedvesség hatása a fa megoldható probléma. Milyen fát választani és hogyan védeni, vagy még mindig érdemes megfontolni az alternatívákat?

Fa fürdőszoba: mi megfelelő?

Még egy fürdőszobán belül a páratartalom is eltérő lehet. Az egyik dolog az úgynevezett nedves zónába helyezni, vagyis közvetlenül a fürdőkádban vagy a zuhany alatt, ahol a víz folyamatosan az anyagra kerül. A másik egy sarok a vízforrásoktól távol. Még mindig van lehetőség arra, hogy a fadobozokat a kád és a mosdó közelében helyezzük el, ha a vízcseppek esetenként a felszínre esnek, de a páratartalom még mindig magas.

Az első esetben a fa helyett ajánlott kerámiát vagy műanyagot használni. De vannak olyan fafajok, amelyek képesek megfelelni a magas páratartalomnak a megfelelő feldolgozással: tölgy, kőris, brazil dió, bükk és szil. Ezek közül a fürdő, a zuhanyzó vagy a mosogató is elkészíthető.

Fa, amely alacsonyabb védelmet nyújt a nedvességtől, de kényelmesen érzi magát vízzel és gőzzel való érintkezés esetén:

A fennmaradó fafajtákat a legszárazabb körülmények között kell elhelyezni.

A tömb alternatívái

A legmegbízhatóbb a fürdőszobában - tömörfa. De az ilyen anyag nagyon drága. Hogy legyenek?

Először is csak a bútorok homlokzatai készíthetők el egy tömbből, ez anyagi mennyiség miatt pénzt takarít meg. Másodszor, használhat speciális nedvességálló MDF-et. A forgácslap és a farostlemez is alkalmas és még olcsóbb, de kevésbé nedvességálló, ezért a nedves zóna közvetlen közelében nem használható. Gyakran az olcsó anyagokból készült bútorok fedettek furnérozással, de a szellőztetés hiánya miatt a furnér gyorsan reped, és elkezd eltávolodni a páratartalom és a hőmérséklet csökkenéséből.

Fafeldolgozás

Függetlenül attól, hogy melyik fa használják a fürdőszobában, az elsődleges a feldolgozása. A fürdőszobához tervezett bútorok, anyagok és kiegészítők tovább termelésre kerülnek, és a megfelelő gondozásra van szükség.

A legnépszerűbb módja - nedvességálló lakkozás. Ez a bevonat megbízható külső védelmet nyújt, de a felület bármilyen károsodása lehetővé teszi a nedvesség belélegzését. E tekintetben egy másik módszer - az impregnálás - extra elővigyázatosságként szolgál.

Kezelési szabályok

Ha a víz a nedves zónán kívülre eső fa esetén kerül, akkor a lehető leggyorsabban ki kell törölni egy száraz ruhával. A faanyag mosogatásának előfeltétele a kiváló szellőzés.

Ha hosszabb ideig tartja a bútorokat, akkor 3-5 évente megújítani kell az impregnáló vagy lakk bevonatot.

Ne helyezze a bútorokat a fürdőhöz. Még a függönyökön is, a fröccsenés folyamatosan a fára esik. A zónák között legalább egy üvegrészet kell készíteni.

Ha a fürdőszobában lévő fából készült bútorok között vannak záratlan lyukak (például a gyártó lehetővé tette a polc magasságának kiválasztását), be kell dugnia dugókat vagy a lyukakat tömítőanyaggal kezelni.

A fasz

Néhány megoldás lehetővé teszi a fürdőszoba kényelmét és természetességét, anélkül, hogy ezt az anyagot felhasználná. A padlót és a falakat burkolólapokkal csempézhetjük.

A műanyag a fa felületét is utánozhatja. A fürdőszoba szekrények texturált fából készült homlokzata PVC-fóliával díszített MDF.

Ha őrült a fából készült felületekről és a belsõség természetességérõl, akkor érdekel az olvasás:

Fa tábla a fürdőszobában

Nem szeretjük a levélszemetet, ezért nincsenek levelezõi. De boldogok vagyunk, ha csatlakozol a szociális hálózatokhoz.

Legtöbbünk hozzászokott hozzá, hogy a fa nincs helye a fürdőszobában. És egészen ésszerű, mert a fa, legalábbis a fafajok többsége sokkal érzékenyebb külső tényezők hatására, mint a cserép vagy műanyag. Azonban a fa, amely természetes anyag, nemcsak melegséget és kényelmet kölcsönöz a fürdőszobának, hanem gazdagítja a belső tér érdekes textúráit és ékezeteket ad hozzá.

Ha fafát használ a fürdőszobában, meg kell emlékezned néhány olyan tényezőre, amelyek elboríthatják a fa burkolat megjelenését. Az első dolog, ami eszembe jut, természetesen baktériumok, gombák és rovarok képesek alaposan elrontani a megjelenése fából készült termékek. Sokkal kevésbé gyakran emlékeztetnek a nedvesség hatására a befejező anyagok geometriai méreteire és alakjára. De kevés ember szeretné látni a csavart és hajlított felületet egy viszonylag kis fürdőszobában, ahol az ilyen hibák egyértelműen kitűnnek, és elkapják a szemüket.

A modern festék- és lakkbevonatok és impregnálás nagymértékben megoldja ezt a problémát, azonban a fa kiválasztása rendkívül fontos. A nedves területeken jobb a tölgy, kőris, szilfa felhasználása. Használhat egzotikusabb fajokat - merbau, bambusz, parafa, teak, cédrus, vörösfenyő, bükk és mások.

Természetesen a fa használatának lehetőségeit a fürdőszobában csak a tervező képzelőereje korlátozza, de ma csak néhány példát szeretnék bemutatni a tömörfa felhasználására a fürdőszobák díszítésében.

Mennyivel hõt adnak hozzá a fürdőszobában ez a kiemelõ fal, melyet fa kezelõlemezzel kezelnek. A fürdőszoba fából készült kivitele hangsúlyozza a természethez való kapcsolódást egy nagy ablakméretű fal mögött. A fal újrahasznosított lemezzel van készítve, jól illeszkedik a fapadlókhoz és a gerendákhoz. Tara Magini és Percy Bright tervezte. A tisztított táblát sárgaréz csapokkal és kiegészítőkkel kombinálva. A fából készült bükkfa díszítés természetes kőburkolatú zuhanyzással megy. A fürdő szárazabb része teljesen tölgy, beleértve a padlót és a mennyezetet. Symore Astridzha tervezése.

Mint az építészet vagy a belső tér? Ossza meg barátaival vagy mentse el magának.

Kattintson a képre a teljes méretű fotó megtekintéséhez, kattintson a képre a következő lépéshez.

Masszív fürdőszoba fedélzeten

Hosszúság: 957 mm Szélesség: 105 mm Vastagság: 18 mm Ország: nbsp..

Hosszúság: 957 mm Szélesség: 105 mm Vastagság: 18 mm Ország: nbsp..

Méretek: 960 * 105 * 18 mm, Tölgy,
Csatlakozás: zár,
Kezelés: Thermo,
Csomagolásban: 2,01 nm.

Hosszúság: 957 mm Szélesség: 105 mm Vastagság: 18 mm Ország: nbsp..

Lac, Oroszország, egyoldalas, 18 mm, színezett barna színes tölgy csokoládé Csatlakozási módShippelhoronyAz lehúzás elérhetősége..

Színárnyalatú barna Színes hamutartós anya Vastagság 18 mm Szalagok száma 1 sáv Gyártási ország P..

Hue barna Színes tölgy dió vastagság 18 mm Szalagok száma 1 sáv Gyártási ország Oroszország..

Színárnyalat barna Szín Természetes kőris Vastagság 18 mm Sávok száma 1 sáv Gyártási ország Orosz..

Masszív lemez Jackson Flooring Stone wave
Brinell keménység 14, 9 HB
Geometriai stabilitás..

ColorMerbauTiolness18 mmSzíncsíkok száma1 sávosMegjelölte termelésEngland - KínaTípusaSzegélynyújtásErűségcsalád..

Színárnyalat világosbarna színes tölgy választó vastagság 18 mm szalagok száma 1 sáv Gyártási országRussiaView..

ColorActivation naturalThickness18 mmTávcsíkok száma1 sávokÁttermelési országGermany - KínaKollekcióAfrika..

Szélesség 145 mm
Faanyag dió
Bevonó lakk
1 irányú tervezés
Hosszúság 1820
Magasság 18
Ágy..

Szín Amerikai Dió Vastagság 12 mm Szalagok száma 1 sáv Gyártási ország Németország - Kína Gyűjtemény: Afrikai..