Legfontosabb > Bútor

Akril fürdők (színes)

Termék kód: 100934

Méretek (dshg): 169,5x80x48

Termék kód: 101539

Méretek (dshg): 174x84x45

Termék kód: 101531

Méretek (dshg): 175x82,5x44

Termék kód: 101523

Méretek (dshg): 170x76x45

Termék kód: 101503

Méretek (dshg): 170x74,5x50

Termék kód: 101515

Méretek (dshg): 178x75x45

Termék kód: 101535

Méretek (DSHG): 168x80x42

Termék kód: 189160

Méretek (dshg): 170x80x45

Termék kód: 101519

Méretek (DS): 170x78

Termék kód: 101527

Méretek (dshg): 172,5x79,5x50

Termék kód: 101511

Méretek (dshg): 160,5x77x43

Termék kód: 101507

Méretek (dshg): 170x75x43,5

Néha a vízvezeték klasszikus fehérsége bosszantó. És akkor jöjjön el a színes akril fürdők támogatásához, amellyel könnyebbé válik a belső tér felfrissítése és valóban eredeti formában történő elkészítése.

A nem szabványos színek vonzzák a figyelmet és javítják a hangulatot. Például egy élénk narancsszínű fürdő a legjobb hely az akkumulátorok teljes napi töltésére. És a fekete, éppen ellenkezőleg, ellazul, és hihetetlenül elegánsnak néz ki - mintha valami idegen tárgy, és nem csak egy újabb vízvezeték. A fényűző karkötő nagyon elegáns fürdőt kölcsönöz a klasszikus art deco-nak. Azonban egy pillantás a képen sokkal többet tud mondani, mint bármelyik leírást.

A szokatlan színeket általában nem szabványos formában egészítik ki. Azonban az ilyen fürdők különféle tervezési megoldásokban kaphatók. Megtekintheti azokat a katalógusban, amely többek között tartalmazza a méreteket és az árakat.

Ha pedig vásárol egy színes akril fürdőt az online áruházban, nagyszerű időt takaríthat meg a tökéletes modell keresésére. A vezető gyártók legszélesebb választéka (Radomir, Villeroy Boch, Riho és sok más) kiegészítik vonzó árak, valamint a szállítás és a beszerelés megrendelésének lehetősége.

Érték törlése Szín: barna, kék

Színes akril fürdők: Tervezési lehetőségek és tanácsok a választáshoz

Azok, akik szembesülnek az új fürdő választásának problémájával, nem fogják elcsodálni az akril modellek. De kevesen gondolják, hogy többszínűek. Hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő színű akril fürdőket a belső térben, hogyan különböznek egymástól, beszéljünk ebben a cikkben.

Különlegességek

A többszínű vízvezeték a modern design megoldások terméke. A gyártók elmagyarázzák az ilyen modellek megjelenését a hazai piacon egy új szakaszban a vízvezeték-tervezés kialakításában és a szovjet életmód elől. Az új technológiák fejlesztésével a hazai piac új termékekkel teli. Ezek egyike akril fürdők. Általában a fogyasztók attól tartanak, hogy megvásárolják a vízvezeték világos színét, amely elárasztja, ezért inkább a klasszikus fehér színt.

Az akril fürdők a gyártás típusának megfelelően kétféleképpen oszthatók meg: öntött akril és bevont változatok. Ezek teljesen akrilból és modellekből készült termékek, amelyek csak egy folyékony akril réteggel vannak bevonva. Az első fajták drágábbak, mint a második, mivel az akril meglehetősen drága anyag.

A fő előnye az akril lehetőségek - az alacsony súlyuk. Ezek a modellek bármilyen formát és színt kaphatnak, ami eléggé fáradságos a gyártási folyamatban. A különböző színű színek mellett a fürdők borításával vagy különböző csillogással borítják. Kívánt esetben az akril kád díszítéssel rendelhető.

De vannak jelentős hátrányai. Az ilyen termékeket a gondatlan tisztítás károsíthatja. Nem mindig ellenállnak a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak. Mindez az öntött akril modellekre vonatkozik. Ha a fürdőt csak egy akril réteg borítja, gyakran nem felel meg a megadott tulajdonságoknak.

Mi más hamis?

Az öntött akril fürdőkádat meglehetősen magas áron (100 ezer rubel) adják el. Érdemes ezt az árkategóriát kis különbséggel irányítani. Bármi, ami lényegesen olcsóbb, mint ez a sáv nem tekinthető teljesen akril fürdőnek. A kiváló minőségű akril modell ára ugyanolyan, mint a márvány vagy öntöttvas. Ami az akril bevonattal ellátott lehetőségeket illeti, a rétegnek nem szabad vékonyabbnak lennie, mint 30 mm.

Általában túl vastag vagy vékony réteg látható azonnal. A meggátolatlan gyártók az akril kompozit műanyag üvegszálat cserélik, a tetején túl vékony réteg akril, vagy akár a forgácslap alján is megerősítik.

Hogyan illeszkedni a belső térbe?

A színes akril kádak népszerűségét nyilvános helyeken nyerik. A fürdő vagy a szauna belseje különleges. Ezek nagyméretű szobák, amelyek a kerület, a csempézett vagy a fa padló körül világítanak. A színes, világos jacuzzi tál vagy csak egy kis termék az eljárások számára jól illeszkedik egy ilyen belső térbe.

Ami a közönséges lakóhelyeket illeti, egy akril modell lehet a kiút, ha a fürdőszoba területe kicsi, és nem akarsz zuhanyozni. Jó példa erre a kis lehetőségek, amelyeket koreai vagy japán apartmanokban telepítenek. Területenként egyenlő a zuhanyzóval. Az ilyen modellek nem sok helyet foglalnak el, könnyebben törődnek velük.

Az ilyen termékek beszerelése a hazai belső térbe, a tervezők sajátos sarokkádakat fejlesztettek ki. Az ilyen fürdõk látványosak lesznek a kis fürdõkben. Egy másik lehetőség egy kis kád a fal mentén. Az alakban, úgy néz ki, mint egy baba fürdő, de nagyobb mélységben. Az ilyen modellek a közelmúltban népszerűvé váltak. Az ilyen fürdőkád egyik előnye, hogy színét nem lehet kombinálni, és nem lehet átfedni más fürdőszobai elemekkel.

A színes vízvezeték jelenléte fanyar tartozékok, szerelvények, fal- és padlóburkolat. Ellenkező esetben a fürdőszoba kockázata világos, de íze és kényelmetlen.

Mágikus szín

Mindenki tudja, hogy a különböző színek milyen hatással vannak egy ember hangulatára és légkörére egy szobában. Ha színes fürdőt szeretne vásárolni, érdemes figyelembe venni a színérzékelés bizonyos finomságait.

 • Red. Biztosítja a biztonságot. Alkalmas olyan emberek számára, akik csendben gondolkodnak, miközben kemény munkát végeznek melegfürdővel.
 • Orange. Segít nyugodni, összpontosítani. Alkalmas azoknak, akik gyakran hangulati hangulatot tapasztalnak.
 • Sárga. Eltávolítja a negatív, segít a jó hangulat helyreállítása után egy kemény napi munkát.

Színfürdők (38 fotó) - válasszon hangulatot

Sokan odafigyeltek a fém vagy akril színes kádakra, amelyeket a vízvezetékházak csarnokaiban mutattak be.

És minden alkalommal, amikor a látogatók többsége úgy gondolt, hogy egy ilyen terméket vásárol a saját lakásukhoz, tudat alatt ébredve felismeri, hogy ez egy jó hangulat, amely különös bájjal járhat az egész teremnek.

Tehát miért vonzódunk egy ilyen ismerős tartozék élénk színeihez, mint egy fürdőszoba? Végül is, sok évig egy hófehér fürdőszoba csésze képét egy mosdókagylóval és egy WC-vel együtt tenyésztették, mint például a tisztaság és a rend. Miért egyre népszerűbbek a színfürdők egyre több vízvezeték vásárlóval?

Ha befagyasztja a boltban, miután látta a színes akril fürdőket, azt jelenti, hogy tudatában készen áll egy ilyen fényes és rendkívüli kiegészítőre otthonában.

Ha bízol az érzéseidben, és készek merész kísérletekre, akkor egy új fürdőszobát vásárolni nem messze van.

Őseink óta az őseink észrevették, hogy a víz, amikor érintkezésbe kerül egy könnyű léptékkel, gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárulva az emberi test lelki és érzelmi javulásához. Valójában maga a víz is jó stimulátor a létfontosságú energiákban, és színnel kombinálva csak javítja a jótékony tulajdonságait.

Mind az őseink, mind a mai leszármazottaik többféleképpen ismerik a víz különböző színezetet:

 • a napfényt a fürdőszobában fényes és telített színekké alakítva színes üveg (színes üvegfestő) segítségével;
 • színes sót vagy gyógyteák hozzáadásával a vízhez, különböző színekben festve a vizet;
 • a helyiségek átalakítása mesterséges világítással (színes lámpák);
 • különböző színű fürdők használatával

Egy ablak a fürdőszobában nincs minden lakásban vagy házban

Természetesen a háztartások ritkán büszkélkednek a fürdőszobában, így a napfény, mint a vízi pszicho-érzelmi terápia, néhány ember számára elérhető. Bár modern házak épülnek már figyelembe véve a divatos trend - a legtöbbjük egy elrendezés ablakkal a fürdőszobában.

Aromaterápia színezett sóval jó megoldás, azonban a fürdőszobában csiszoló hatású, ami hatással van a bevonat tartósságára.

A mesterséges világítás is jó ötlet, de nem mindenki szeretne diszkókat szervezni zárt fürdőszobában. Ez az oka annak, hogy az akril színfürdők ideális megoldást jelentenek a legtöbb fürdőszobában a pozitív érzelmi légkör megteremtésére.

Színes fürdőszoba lámpák

Mi a színek az ősök nyelvén?

Ráadásul a színek nem csak az érzelmi nyugalmat hordozzák, hanem az energiaátvitel is.

Akrilszínű fürdő

Őseink úgy vélték, hogy minden színnek saját energiája van, ezért válasszon egy színes tartozékot az apartman vagy a ház tulajdonosainak pszichológiai jellemzői alapján.

 • Red. Egy ilyen színű fürdő az anya méhével jár, ezért biztonságot és biztonságot nyújt az ember számára.
  Ezenkívül a vörös szín stimulálja az emésztőrendszert.
 • Orange. Ez a szín az energiához köthető, amely képes gyógyítani a fóbiákat és a neurózist. Ezért egy narancssárga fürdőszoba jól alkalmazható az erős érzelmi zavarban szenvedőknek.
  Ez a szín segít nyugodni és koncentrálni.
 • Sárga. A nap színe és energiája lehetővé teszi az ember számára, hogy megszabaduljon a negativitástól és helyreállítsa a jó hangulatot.
 • Green. Ez a szín hordozza a növényvilág energiáját, ezért az álmatlanságban szenvedőknek és különböző betegségekre hajlamosak - antiszeptikus hatással van a szervezetre.
 • Blue. Az ég színe lehetővé teszi a meditálást, a gondolatok rendjét és nyugtatja az idegrendszert.

Akril fürdőkád kék

Az egészségügyi berendezések modern piaca

De nem csak a színes öntöttvas fürdőkád lehet logikus következtetés a javításra, vagy szolgálhat alapja egy stílusos fürdőszoba belső.

Ma a piacon vannak színes termékek:

 • acélból;
 • akril;
 • quary (kvarc és akril vegyületek);
 • természetes kő;
 • üveg;
 • fa.

Természetesen az üveg, a fa és a kő exkluzív dolgok a gazdag vásárlók számára, akik több tízezer dollár vagy euróban kifejezett összeget fizethetik meg nekik. Értékesítésük olyan kicsi, hogy részletesebben nem fogjuk figyelembe venni fogyasztói minőségüket.

Exkluzív fa kád

A legtöbb vásárló nem igényel ilyen anyagokat exkluzív anyagokból, először a magas költségek miatt, másrészt az állandó gondozás miatt.

Ne feledje, hogy a tömeges vízvezeték-termékek piacán a demokratikus árak miatt ez még mindig a legáltalánosabb, mint a rendelkezésre álló anyagok:

Ezek a hazai vízvezeték-piac értékesítésének 99% -át teszik ki.

Akril fürdők

A modern boltokban bemutatott akril színfürdők képesek bármilyen formát venni, amely sem a hagyományos öntöttvas, sem az acél nem büszkélkedhet. Ezért az akril fürdők egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.

Akrilszínű fürdő egy kis helyiségben

Ellentétben az acél és az öntöttvas, akril színes fürdő képes formát nyerni a hagyományos négyszögletes futurisztikus, könnyen beilleszthető bármely helyiségbe.

Még akkor is, ha kis fürdőszobákról beszélünk, például Hruscsovban vagy egy kis vidéki házban, könnyű választani egy olyan modellt, amely könnyen illeszkedik a szobába.

Referenciaként: A hazai eladók észrevételei szerint a leggyakrabban nem szabványos akril vagy kvári fürdőket vásárolnak vidéki házak, nyaralók és nyári házak számára.

Ezenkívül az országban telepített akril színfürdő, amely képes biztosítani a gyógyító pszicho-érzelmi magatartás teljes teljességét. És miután értékelte a színes tartozék minden előnyét, sokan megvásárolják a saját lakásukra világító vízvezetékeket.

Acél fürdők

Ha a 70-80-as évek magas épületének standard jellegzetes lakásáról beszélünk, akkor a színes acélkádak jó gazdasági alternatíva.

Színes acél kádak

Gyártása során a gyártók különféle színezékeket adnak a zománcnak, amelyek alkalmazása és szárítása után nyugodt hangot adnak a fürdőnek.

Az acél színe gyakran megvásárolható:

 • hozzon létre egy közös stílust;
 • csempe-kombinációk;
 • kombinációk mosdóval és WC-vel.

Öntöttvas fürdők

Jelenleg továbbra is igény van az öntöttvas fürdőkre, nagyrészt annak köszönhetően, hogy az elmúlt években ez volt a legszigorúbb egészségügyi felszerelés. És bár manapság sokkal kedvezőbb ajánlatok vannak a fürdőszoba áraira, anyagaira és formájára, az öntöttvasak a tiszteletre és a luxusra vonatkoztak.

Kézzel festett színes öntöttvas fürdő

A öntöttvasnak előnyei és hátrányai vannak, amelyeket nem fogunk élni. Fontos, hogy a hagyományos fehér szín ma már nem tudja hangsúlyozni ezt a tiszteletet. Ezért a mai vásárlók már nem akarnak fehér színű öntöttvas fürdőt vásárolni - színes öntöttvas fürdővel helyettesítik őket.

Ezt a jelenséget úgy magyarázza meg, hogy ha új fürdőt fizetnek, legyen egyéni és kifinomult. Ezért a színes öntöttvas fürdőket, vagyis a legdrágább elemeket gyakran a gyártók kézi festékkel festik, hogy hangsúlyozzák egy ilyen hasznos fürdőelem egyéniségét.

Ma a fogyasztói piac különböző színű öntöttvas fürdőket kínál különböző gyártókból és különböző áron.

A választás elég nagy:

 • exkluzív tételek híres francia és olasz mesterek;
 • a délkelet-ázsiai országokból származó termékek, amelyek alacsonyabb áron vannak.

Színes öntöttvas kínai készítésű fürdő

Ez lehetővé teszi, hogy ilyen világos és stílusos terméket vegyen egy meglehetősen nagyszámú, különböző jövedelemszintű vásárlókhoz. Ha készen áll egy exkluzív lehetőség megvásárlására, akkor fordítson figyelmet az európai gyártókra, és ha meg akarja menteni a költségeket - akkor válassza a kínai áruk között.

Beige öntöttvas fürdő a francia Jacob Delafon cégtől

Ma az öntöttvas színű fürdők nem csak a modern magánházak stílusának elemévé váltak, ahol a lakások lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjenek az összes szaniterek, hanem a standard lakások is.

Természetesen az ilyen vásárlást feltétlenül megelőzi a helyiségek nagy átalakítása, ahol különös figyelmet fordítanak a vízszigetelésre, hiszen a modern termékek nyílt telepítést igényelnek.

De különböző színű vasfürdőket is felvehetsz és beágyazhatsz. Kedvezőbbek, mivel nem rendelkeznek öntött faragott lábakkal, és alakjuk inkább lekerekített, ami megkönnyíti a vízvezeték szerelését a fürdőszobában.

Következtetések: a színes fürdő termékek egyedülállóak minden házban. Ezen kívül gyógyító tulajdonságaik vannak, amelyek lehetővé teszik a tulajdonos számára, hogy visszaállítsa az energia egyensúlyát és összehangolja a pszicho-érzelmi állapotot.

Nem nevezhetők exkluzívnak, mert az akril színfürdők nem túl drágák, és sok fogyasztó számára elérhetők, de az általuk létrehozott stílus kedvezően hangsúlyozza az egész szoba egyéniségét és tiszteletét.

Színes fürdő

A színes fürdő mindössze 2 óra alatt valós! Az "ömlesztett fürdő" technológia nem csak a leghangosabb újdonság a fürdőkúra helyreállításában, és a zománc frissítésének leghaladóbb módja, hanem a kívánt szín folyadékgyülemlése a folyadék akril használatával, a színséma hozzáadásával.
Ez az anyag megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik - folyékony. Hála neki, a kompozíciót a fürdő oldalára öntik, és nem alkalmazzák ecsettel. Ez lehetővé teszi a mester számára, hogy minőségi és még új bevonatot kapjon elmosódások nélkül, amelyek lehetnek fehérek vagy színesek.
Az alábbi színek közül választhat: rózsaszín, zöld, piros, sárga, lila, szürke, kék és mások.

Színes fürdőzés

A bármilyen méretű és formájú fürdőben, bármilyen állapotban, az AcrylMos színt készíthet. A színt egyedileg választják ki - a fürdőszoba színterme alatt. A színek felrajzolása közvetlenül az ügyfélen történik, ezért a kellemetlen meglepetéseket kizárják.
A színes fürdő cégünkben olcsó. Kolerovka növeli a költségeket a munka csak 300 rubel.

Színes fürdő: vásárolni vagy kabát akril?

A színfürdõ, amelyet ma bármely vízvezetékbõl vásárolhat, feltétlenül megköveteli a telepítést, ami a fürdőszobába kerül. Az akril helyreállításával kapott színes fürdő nem igényel rá. És ami az ügyfél számára legfontosabb - ez körülbelül 60-80% -kal olcsóbb, mint egy új termék egy telepítéssel.
Ebben az esetben a színfürdõje a fizikai és kémiai hatásoknak megfelel - ez a folyékony akril legfontosabb megkülönböztetõ elõnye. A fürdő teljes körű helyreállítása és "festése" a technika teljes körű betartásával garantálja az ügyfél kiváló teljesítményét a fürdő használatában és megjelenésében. Ez egy nagy, ragyogó, ellenálló szín, amely nem sötétedik, és sárga idővel, karcolások hiányában, repedések és forgácsok nélkül is 20 év után.
Munkánk során olyan folyékony akril márkákat használunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az összes modern nemzetközi szabványnak és követelménynek. Folyékony akrilünk ezüst nanorészecskékkel gazdagodik, amelyek aktívan részt vesznek a külföldi gombák és baktériumok megsemmisítésében. Színfürdõje nemcsak szép, hanem praktikus, kényelmes, meleg és teljesen nem csúszós. A legtöbb fogyasztó számára nyilvánvaló a töltési módszer alkalmazásának előnyei az új színfürdő beszerzéséhez.

Színes öntött kádak

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

A színes kovácsoltvas márványok különféle stílusú döntéseket, stílusokat és színeket csodálnak, miközben a hagyományos kényelmet és kényelmet tartják fenn.

A Kabini.ru online áruházban kedvező áron választhat és kedvező áron választhat kedvenc választékot, amelyek mindegyike sajátos stílusát tudja adni a fürdőszobának, a klasszikus klasszikustól a modernig, szigorral és funkcionalitással.

A színes kádak öntött márványból készült katalógusa

Termék kód: 61316

Magasság magassággal (cm): 57

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61313

Magasság magassággal (cm): 57

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61319

Magasság magassággal (cm): 64

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61339

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61331

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91292

Magasság magassággal (cm): 83

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61320

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91302

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61317

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61335

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61330

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 61304

Magasság magassággal (cm): 65

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91295

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61334

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61332

Magasság magassággal (cm): 74

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91299

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61346

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91285

Magasság magassággal (cm): 77

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61347

Magasság magassággal (cm): 74

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91284

Magasság magassággal (cm): 83

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61337

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91297

Magasság magassággal (cm): 60

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 61336

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61321

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 61338

Magasság magassággal (cm): 62.4

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: önálló, fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: a festés lehetősége

Termék kód: 91298

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termékkód: 91283

Magasság magassággal (cm): 83

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 91317

Magasság magassággal (cm): 80

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 91316

Magasság magassággal (cm): 80

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 91318

Magasság magassággal (cm): 80

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 91321

Magasság magassággal (cm): 65

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: fal

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termék kód: 91319

Magasság magassággal (cm): 75

Termékforma: ovális

Telepítés típusa: szabadon álló

Termék Anyaga: Öntött Márvány

Szín: színválaszték

Termékjellemző

A mesterséges kő egyedülálló technikai tulajdonságokkal rendelkezik a polimer gyantákat tartalmazó kompozit anyaggal kombinálva a már meglévő márványfátyolokkal és kvarc homokkal, amelynek nagy sűrűsége és szilárdsága van. A színes öntött kádak különbözőek:

 • magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, lehetővé téve hosszú ideig a szükséges vízhőmérséklet fenntartását;
 • hosszú élettartamú és tartósságú, hosszú évekig kifogástalan kiszolgálással;
 • sima, polírozva a fényes felületre, kiküszöböli a sóhelyzetek megjelenését és a gondozás egyszerűségét;
 • a különböző tervezési és színpaletta.

Kiválasztott fürdő öntött márvány, akkor használja a szolgáltatásokat a tervezők, amely segít, hogy a fürdőszoba egy egyedi stílus és a fellebbezést.

Színes fürdő

Kád a mesterséges kőből Estet Lira 170х80

Kádas mesterséges kőből készült Estet Lira 170х80 hozzáadásával.

Bath Aquastone Florida 135x135

Fürdőkád öntöttvas márványból Aquastone Florida 135.

Fürdő Aquastone Olivia 180 képernyővel

Aquastone Olivia 180 öntött márványból készült kád egy képernyővel.

A kád Aquastone Arma 170x70 műkőből készült

A kád Aquastone Arma 170x70 műkőből készült.

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Tsarskaya 150x73

Szabadtéri kád mesterséges kőből Estet Tsarskaya 150x73.

Mesterséges kőfürdő Estet Scarlett 180x77

Szabadtéri kád mesterséges kőből Estet Scarlett 180x77.

Fürdőszoba Fama Style Rio 168h80

Bath Fama Style Rio 168h80 mesterséges márványból. Jellemzők: Kívülről festhető..

Kád a műkőből Estet Venice 170x80

Fürdõk márványozott Estet Venice 170x80 aszimmetrikus sarokból. Jellemzők: Fürdő az oroszlánon..

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Marcel 170x80

A fürdő Estet Marcel 170x80 öntött márványfürdő önálló. Jellemzők: Ovális fürdő..

Astra Forma Nagano fürdő

Bath Astra-Form Nagano öntött márványból. Jellemzők: Egyéni fürdés lehetséges.

Bath Aquastone Armada 170

Aquastone Armada 170 öntött márványból készült fürdő.

Bathtub egy Aquastone Naomi 170x75 műkőből

Kád Aquastone Naomi 170x75 műkőből. Jellemzők: Beépített fürdőkád.

Astra Form Tiora Bath

Astra-Form fürdőkád A Tiora öntött márványból készül. Jellemzők: Astra-Form Tiora fürdő készült.

Fürdőkád a Pham Anna Style 160x73 mesterséges kőből

Fürdőkád egy mesterséges kőből Pham Anna Style 160x73.

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Alfa 180x80

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Alfa 180x80 szabadon álló, beépített vagy beépített.

Astra Forma Monaco Bath

Külön fürdő Astra-Form Monaco öntött márvány. Jellemzők: Talán egyedi..

Akrilkád Astra Forma Aphrodite 234x165

Akrilkád Astra-Form Aphrodite. A fürdő megerősített akrilból készül. Jellemzők: In..

Kád a műkőből Astra Form Retro 170x75

Szabadtéri kád mesterséges kőből Astra Form Retro 170x75. Jellemzők: színes..

100% garancia a következőhöz:
eladott árukat

Gyors szállítás
országszerte

Minőségi áruk
nagy választék

A színezett akril fürdők áttekintése

Az akril fürdőkről sokat írt. Még túl sok. Az előnyöket (kis súly, különféle formák) és a mínuszokat (egyszerûen károsítják a felületet a tisztítás, deformáció a hõmérsékletrõl) egyszerûen nem tárgyalták. Egy másik széles körben nyilvánosságra hozott szolgáltatás a szín. A gyártási technikák és a kiindulási anyagok előállítása egyszerű eszközökkel teszi lehetővé, hogy az akril termékek nemcsak hagyományosan fehérek legyenek. A színpaletta változatos. A modern fürdők világos színekkel rendelkeznek, díszítve gyöngyházzal és csillogó gyöngyökkel. Ezenkívül a zebra, a leopárd vagy a tigris színeződés megjelenhet a fürdőszobában. Minden színes fény csodálhatja a fotót. Itt van egy színes akril kád és beszélgetés.

A színes megoldások jellemzői

Hagyományosan, mivel fajanszból készültek, a fürdőszoba elemei fehérek voltak. Fehér WC, fehér mosdó, fehér fürdő. Drága modellekben (persze, a vízvezeték bevezetésének hajnalán a közönséges ember életében elit opciók és objektumok voltak a felhasználók számára szerényebbek), a fehér fajansz kézzel festett alulról festett.

De a modern anyagok megjelentek eredményeként - új lehetőségek, aktuális divatirányzatok, például akril színű fürdőszobák. A kék akril kádat, az akril vanília színű kádat vagy fürdőkádat az eladók jelentik, mint plusz plusz a választás kedvéért. A vízvezeték elemek hagyományosan fehér színének elkötelezettségét a szegény szovjet élet örökségének tekintik, amelyet a lehető leghamarabb ki kell küszöbölni, "az életét élénk színekkel díszítve". Ez így van?

Gazdag és drága

Érzi a különbséget a "gazdag" és a "drága" szavak között? Próbáljon ki egy kísérletet: nézze meg az akril fürdők eladását kínáló üzleteket. A választékukban feltétlenül a színes akril fürdő. Most próbálja meg bonyolítani a feladatot - keresse meg a rubrikát, ahol az akril kádak képviseltetik magukat. Mint tudják, a szilárd akril termékek a legdrágábbak és minőségiek. Bár az akril nem természetes kő, réz vagy más olyan anyag, amely korunkban exkluzív lett, még mindig meglehetősen drága gyártás.

Ezért csökkenteni kell a termelési költségeket egy vékony akril rétegen, és a maradékot más, olcsóbb anyagok helyettesítik.

Fontos! Az öntött akril termékek teljes egészében akrilból állnak, trikó gyártók nélkül:

 • kompozit műanyag
 • alsó merevítő forgácslap;
 • a falak megvastagodása üvegszál erősítéssel;
 • és más kísérletek arra, hogy elfogadható terméket készítsünk egy vékony (esetenként akár egy milliméter vastag) akril-rétegből.

Az alsó falak vastagsága 30 mm - ez nagyon különbözik az akril rétegtől milliméterben. Ezeknek az egészségügyi eszközöknek a költsége meglehetősen hasonlítható a jó öntöttvas modellekhez, és közel áll a természetes márványból való ablúzió termékeihez.

Nézze meg, vannak-e olyan kádak a modelltartományban, amelynek árkategóriája 100 000 rubel felett van, fekete akril kád vagy más színű akril fürdők 100% akrilból készültek? Majdnem minden luxus termék fehér. És egyébként meglehetősen visszafogott, szabványos formák, és nem "finom kontúrok", amelyek az élénk színekkel együtt olyan hangosan hirdetők dicsérik.

Kevéssé kétlem, hogy az olcsó műanyag ékszerek helyénvalóak a magas társadalomban a magas társadalomban. Miért kedvelik az olcsó akril zöld fürdőket a gyöngyház gyöngyházával, mint a kegyelem és a jó ízlés magasságát? Az angol királynő a finom ízlés és a jó stílus modellje.

Ez a fürdő színe az Ön számára.

Képzeld el: vörös akril fürdő, és te benne vagy. Semmi sem? Például a trilógia fürdőszobájában történt gyilkosság jelenete. És hogyan fogod megnézni a zebra csíkok hátterét? Azok, akik azt javasolják, hogy válasszanak egy színes fürdőt stílusuk hangsúlyozására, a színes egészségügyi termékek szépsége az, hogy választhat egy fürdőt, amely megfelel a csempe színének. Milyen színű a fekete akril keverék jól? A csempe a fürdőszoba falán előnyös lesz a káprázatos fehér lámpatestekkel együtt.

Az emberi pszichológia olyan, hogy a fényes és aktív rajz tárgyak gyorsan felfújódnak. Ha adót adsz be, és olyan terméket vásárolsz, mint egy zöld akrilfürdő, rövid idő múlva úgy érezheti, hogy a kellemes vízkezeléstől nem kapja meg a kívánt pihenést. Éppen ellenkezőleg, valami folyamatosan felháborító. Talán az ok az ingerlékenység - a fürdő, a színe "szemöldök".

következtetés

Nem szabad a házat olyan épület kiállítási standként megtervezni, amely értékesíti az építőanyagokat, ami a vevő legélénkebb és legfigyelemreméltóbb figyelmét képviseli. Az élettér nem az a hely, ahol megmutathatják a befejező anyagok gyártói merész megoldásait és technológiai lehetőségeit. Ez az a hely, ahol aludni, pihenni, kommunikálni a gyerekekkel. Nem szabad folytatnia a gyártókat és a kereskedelmet, és üldöznie kell a csillogó, fényes újításokat. Ráadásul az ilyen termékek nem mutatnak jó ízűséget.

Színes fürdő

népszerű

26492.00 dörzsölje. 21194.00 dörzsölje.

17580.00 dörzsölje. 14285.00 dörzsölje.

22940.00 dörzsölje. 18352.00 dörzsölje.

Termékek oldalanként:

Termékek: 11

Bath BelBagno BB04-ROS

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-BRN / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-ORO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB14-NERO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB18-NERO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 180x90 cm

Bath BelBagno BB19-NERO / BIA
Bath BelBagno BB40-1700 MARINE

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Akkumulátoros fürdő KolpaSan Eroica FS fekete 180x80

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

akril fürdő KolpaSan Eroica FS zöld 180x80

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

Akkumulátoros fürdő Kolpa san Adonis piros 180x80

Alak: szabadon álló ovális

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

Akkumulátoros fürdő Kolpa san Adonis fekete 180x80

Alak: szabadon álló ovális

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

Termékek: 11

A színes fürdő egy modellkép, amely minden háztartás hangulatát meghatározza. A divat és a stílus jelenlegi trendjei új irányokat határoznak meg a ház tervezésében, beleértve a fürdőszobát is. Nincs olyan szabály, amely a fürdőszobát szigorúan pasztell színekben kívánja befejezni, eltávolodhat a szabványoktól és színeket adhat hozzá. A színes fürdő a szoba belsejét különlegessé teszi. Biztosan hangsúlyos lesz a fürdőszoba kialakításában.

Miért érdemes megtagadni a fehér klasszikus kádat a fényes termékek kedvéért?

 • a szoba hangulatát állítják. A fehér szín hideg, semleges, míg az élénk színek segítenek a fürdőszoba eredeti, szokatlan, divatos és hangulatos kialakításában;
 • a tál szokatlan árnyalata a tulajdonosok rendkívüli gondolkodását, a minták és bélyegek elutasítását jelzi;
 • az élénk szín előnyös hatással van egy személy érzelmi állapotára;
 • Megkapja a lehetőséget, hogy diverzifikálja az unalmas belső teret.

A színfürdők típusai

 1. Öntöttvas. Mivel a formanyomtatványok korlátozottak, a gyártók nagyobb színválasztékot próbálnak biztosítani a vevőnek. Az öntöttvas fürdők általában nem feltűnő színűek: pasztell arany, szürke stb.
 2. Akril. Az előző típusától eltérően az ilyen termékek különböző formájúak lehetnek: a normál négyszögtől a "kagylókig" és a "szirmokig". Annak érdekében, hogy festeni lehessen egy ilyen fürdőt, a belseje borítékkal és egy bizonyos színű gélrel borított. A kész felületen akril is fel van töltve, majd a tálat készen áll a működésre. A festék nem fakul és nem veszíti el az eredeti színt 20 évig.
 3. Steel. A kívánt árnyalatot úgy érik el, hogy a kívánt színezéket hozzáadjuk a zacskó felületéhez. Ha a két korábbi lehetőség nem felel meg Önnek, szabadon választhat az acélfürdő helyett - ez minden idők klasszikusa.
 4. Márvány. Ez egy fényűző, környezetbarát anyag. A fürdők márványból, kvarc homokból és magas poliészter tartalmú gyantából készülnek. A színes tál öntött márvány nagyszerű díszítése a tágas fürdőszoba.

Katalógusunk különböző színes fürdőszobákat kínál megfizethető áron. Hozzáadhatja a kívánt funkciót a kívánt funkcióhoz: világítás, hidromasszázs, fejtámla, aero masszázs stb. Az online áruházunk tanácsadói tájékoztatják Önt a szállítási, fizetési módokról, és segítenek kiválasztani és megvásárolni a legmegfelelőbbet az Ön belső fürdőjéhez. Kapcsolattartó telefon: +7 (495) 620-58-04.

Kádok színezve

A szalonok, amelyek a közelmúltban megjelentek a piacon, lenyűgözővé váltak a színes kádakban. Ezenkívül nem csak az akril és a kompozit, amelyek könnyen színezhetők színezőanyag hozzáadásával a nyersanyag-keverékhez, hanem fém-acélhoz és öntöttvashoz is. A fából és üvegből, amelyet luxus színű fürdők gyártására is használnak, különböző árnyalatokat lehet adni.

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Színválaszték: fehér, színpaletta

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 7

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Telepítési mód: falra szerelhető

Színválaszték: fehér, színpaletta

Végrehajtási lehetőségek: 2

Színválaszték: fehér, színpaletta

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 8

Telepítési mód: falra szerelhető

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 2

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Színes fürdő

Sok vásárló vonzódik a világos színű fürdőkhöz, annak ellenére, hogy sok évig a tisztasági, higiéniai és rendelési modell hófehér szaniter és szanfarfor volt.

Ha örömet és örömet lát a színes fürdők, mosdók, bidék és WC-tálak láttán, akkor kétségtelenül készen állsz egy merész kísérletre. Valószínűleg hamarosan a fürdőszobát rendkívüli központi elemekkel - egy színes fürdővel díszítik.

Ez egy nagyszerű stimulátor az emberi energia számára, amely emeli a hangot, hozzájárul az érzelmi fellendüléshez. Különösen, ha világos, napfényes színek: sárga, narancssárga, piros, amelyből hiányoznak az ablakok nélküli fürdőszobák.

Ma egyre több építészeti projekt, mind a városi, mind a magánházak biztosítják az ablakok jelenlétét a fürdőszobában. Olyan világos szobákban, ahol a napsugár gyakori vendég, elegáns, fekete, kék és zöld fürdők telepíthetőek e színek széles skáláján.

Régóta egy ember rájött, hogy minden szín a maga módján befolyásolja a testet, és a modern orvoslás ezt az elméletet használja a kezelésre. Az ilyen eljárásokat, mint a kromoterápiát széles körben használják kórházakban, szanatóriumokban, rehabilitációs központokban.

Ilyen célokra a fürdők gyártók használják a háttérvilágítást, és most, ha tudod, melyik szín a legkedvezőbb az Ön számára, csak akkor kell vásárolnia színes fürdőt magának.

Ezen kívül a boltunk kínálatában más fürdők is láthatók.