Legfontosabb > Tervezés

Öntöttvas fürdő helyreállítása

Öntöttvas fürdők nem a semmi nagyon népszerű a vásárlók körében. Annak ellenére, hogy a piac tele van akril és acél adókkal, az öntöttvas modellek nemcsak a divatból erednek, hanem erősítik pozíciójukat is. Ennek a követelménynek az oka nagyon egyszerű - az öntöttvasból készült fürdő tartós, és ugyanakkor tökéletesen megtartja a hőt. Azonban idővel az öntöttvas fürdő bevonata kitágul, zsetonok, foltok és repedések jelennek meg rajta. Ilyen helyzetben csak két megoldás létezik a probléma megoldására: a zománc visszaállítása az öntöttvas fürdőkádra vagy egy új vásárlás.

Ha a vásárlásról beszélünk, akkor érdemes megfontolni néhány olyan kérdést, amelyek jelentősen befolyásolják a probléma árát, nevezetesen:

 • az új fürdő költsége mellett a régi modell bontását és annak elhelyezését is figyelembe kell venni;
 • a vásárolt fürdő szállításának, szállításának és betöltésének költsége jelentősen növeli a végső költséget;
 • az öntöttvas fürdők visszaállítása lehetővé teszi az ilyen pillanatok elkerülését, mint a telepítés és a csatlakoztatás, mert amikor visszaállítja a zománcot, nem kell túlfizetnie a telepítéshez és a szétszereléshez.

Öntöttvas fürdő helyreállítása

Ha nem szoktak pénzt költeni és időt vesztegetni, biztosan érdekel egy olyan szolgáltatás, mint az öntöttvas fürdő helyreállítása. A modern technológiák és az innovatív anyagok lehetővé teszik a lehető legrövidebb időn belül, hogy a fürdőkádba visszatérjen egy sugárzó megjelenés és megjelenés különleges költségek nélkül.

Előnyök

Minőségi anyagok Németországból közvetlenül a gyártótól

Az anyag nem mérgező, szagtalan! Fagyasztás - 20 óra

Fizetés nélkül dolgozunk a szerződés alapján. Felelős megközelítés

Képzett kézművesek. Több mint 10 éve helyreállítjuk a fürdőket

Garancia legfeljebb 5 év! Az anyag élettartama 15 év

A megbízás gyors végrehajtása. Technikai támogatás

A fürdő helyreállítása

A fürdők természetes helyreállítása folyékony akrilnal vagy akril bélés beépítésével! Végezze el a kezelés napján! Nagyon jó lehetőség, ha egy olyan tartályt nézünk, amely már rég elvesztette az eredeti megjelenését, már nem erős, és nincs vágy vagy lehetőség arra, hogy helyettesítsük. A bevonat helyreállításához szükséges anyagok kiválasztásától függően az új fürdő behelyezése 3-15 évig elhalasztható. Ezért az öntöttvas fürdő helyreállítása különösen előnyös a tulajdonosok számára. Egy ilyen "örök" képességgel, hogy a rész valóban kár.

Továbbra is megoldani néhány kérdést: hogyan lehet helyreállítani a zománcot és kinek adni ezt a munkát. A saját kezű fürdők restaurálása - vonzó ötlet. De érdemes kiszámítani az előnyöket. Tehát...

 • Meddig tart ez a munka?
 • Mennyibe kerülnek az anyagok?
 • Mennyi a munkaideje?
 • Biztos vagy benne az eredmény?

Ez a vállalkozás bízhatóbb a BANN-REPAIR cégnél. Végül is a régi bevonatok restaurálásával foglalkozunk 2003-ban! És a régi fürdők zománcának helyreállítása a mi vállalkozásunk. Elhatároztad? Válasszon anyagot és módszert.

Fürdő restaurációs módszerek

Először is meg kell mondani, hogy a fürdőhelyek helyreállítása nem igényli a bontást. És ez persze nagyon, nagyon kényelmes. A munka több órát vesz igénybe, és a használatra való készenléti idő függ a helyreállítás módjától.

A BANN-REPAIR cég szakemberei az RF-t kínálják a fürdőhelyek helyreállításának minden módjára:

Kérjük, vegye figyelembe: az akril bélések szabványosított termékek, amelyek csak három méretben kaphatók. Ezért a módszer, sajnos, még nem mindenki számára elérhető.

Garanciánk - a szakemberek képessége, a technológia és a minőségi anyagok betartása.

A fürdő helyreállítási költsége

A választás, a vásárlás az új vagy helyreállítása fürdők, az ár meghatározó tényező. Biztosan örülsz, hogy még a legdrágább módszer a helyreállítás, valamint az összes kapcsolódó munkát, olcsóbb, mint a költségek a legolcsóbb fürdő.

Válassza ki a helyreállítási módszert, és megtudja, mennyit helyreáll az akril fürdők, vagy a zománcburkolat a helyszín megfelelő oldalain.

Most a folyékony akril kádak helyreállítása egyre népszerűbb, a bevonatgyártási eljárás ára egy új fürdő költségének egyharmadát jelenti. A felújított tartály hosszú élettartama miatt ez egy nagyon ésszerű választás.

Munkánk

Helyreállító fürdő fedele

A zománcfürdők javítása gyakran kevesebb időt vesz igénybe, mint az új vízvezetékek beszerelése. Az egyetlen kivétel a töltőfürdő eszköze - teljesen készen áll a működés befejezését követő 36 órára.

De még ebben az esetben is az ár azt mondja, hogy súlyos szó a fürdők visszaállításáról: nyereséges. A vásárlás költségeinek minimalizálása mellett első látásra vannak rejtett előnyök. Nem kell bérelni egy autót, hogy eltávolítsa a régi tartályt, a bontás után nem kell eltávolítania a törmeléket.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása különleges téma. A zománc bevonat, még a legmagasabb minőség, még a gondos gondosság mellett is, a tökéletesen tisztított víz használata nem tart sokáig. De önmagában ez a fürdő több száz éve működtethető. Tulajdonosai öntöttvas kád fürdőkád-REMONT.RF azt javasolja, hogy visszaállítsa akril kádak - ez azt jelenti, több hibamentes élettartamot 15-25 éves javított tulajdonságú hő megtakarítás.

A régi öntöttvas fürdő helyreállítása: az előnyök és hátrányok

Mint minden bevonattal, a zománc idővel vékonyabbá válik, rozsdafoltok, foltok, zsetonok jelennek meg rajta. Ha a leghatásosabb kémiai tisztítószerek, amelyek a csiszolóanyagokat tartalmazzák, nem oldják meg a problémát, a legtöbb tulajdonos úgy dönt, hogy megváltoztatja a berendezést.

De miután megvizsgálta az anyagi költségekkel járó munkaerő-intenzitást, elkezdett alternatív lehetőségeket keresni a régi öntöttvas fürdő frissítésével kapcsolatban. Az esztétikailag csúnya megjelenés ellenére a design, amely teljes mértékben megfelel a fő funkció teljesítésének, az összes teljesítményjellemzőnek megfelelően, még fél évszázadon át tart. Az egész a zománc bevonat. Ez azt jelenti, hogy új dolgokra van szükség, és az új technológiáknak köszönhetően ez a manipuláció a lehető legrövidebb idő alatt zajlik le.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása vagy cseréje?

A radikális módszer a szaniterek cseréje. Mindenekelőtt meg kell számolni, hogy ez az eljárás mennyibe kerül. Összefoglaljuk a hagyományos klasszikus fürdő költségét a szállítási költséggel, beleértve a szállítást és a rakodást, figyelembe véve a kívánt padlót. A régi felszerelések szétszerelését és új telepítését a cég árlistájával összhangban végezzük. A legkonzervatívabb becslések szerint legalább 13 ezer rubel lesz. Ez nem veszi figyelembe a fal és a burkolat károsodását, ami elkerülhetetlen bármilyen típusú szerelési munkával. A repedt töredékek részleges cseréje és kozmetikai javításokra lesz szükség. Következtetés - megszabadulni a régi és telepíteni egy új fürdőszobát nagyon nehéz és drága.

Nem lenne jobb gondolkodni a helyreállítással, a régi fürdő jó funkcionalitásával, hígított vagy mosott fehér szaténnel? Ráadásul egy nagy összeg nem garantálja a kiváló eredményt, mivel a legkevésbé költségvetési kapacitás megvásárlása eredetileg azt jelentette. A jobb minőségű vagy tervezési projektek költségei jelentősen növekedhetnek. Ha a módszer tulajdonosai nem megfelelőek, akkor a rendelkezésre álló és hatékony helyreállítási lehetőségekre gondolnak. Fontos, hogy ezt a kérdést megfelelő módon közelítsük meg, kiválasztva a legjobb megoldást.

Akril bevonat

A régi felszíni réteg helyreállítása az akril öntésével a legnépszerűbb módja. A legtöbb fogyasztó egyszerűsége és alacsony költsége miatt nagyra értékelte a know-how technológiát. Ezzel a módszerrel a folyékony szintetikus tömeget a fürdő belső burkolatára öntjük.

Az ömlesztett akril előnyei:


hosszú kopásállóság. Megfelelő alkalmazás esetén a működési élettartam 8-15 évre szól;

A szintetikus anyagok sűrűsége és plaszticitása miatt sima, sima felületű struktúra alakul ki;

A folyadék tömege mindenféle hibát és karcolást simít.

Az akril nagy sebességgel kerül alkalmazásra, egy egyszerű alkalmazási technológia lehetővé teszi, hogy a felület ömlesztett rétege 6 mm-re legyen.

A kitöltést az adott szag hiánya jellemzi, így az allergiás betegek, a gyermekek és az idősek nem igényelnek más lakást a javítás során.
Az ömlesztett akril jelentős hátrányai:

• a készítmény hosszú szárítása - 3 nap
• Lefedettségi érzékenység. Elfogadhatatlan, hogy a porra, porra, a szárító síkra kerüljön, ellenkező esetben romlik.
• A technológiai műveletek látszólagos egyszerűsége rendkívül megtévesztő. Valójában az akril öntése bizonyos képességeket igényel a folyadék tömegével való munka során.
• Viszonylag magas anyagköltségek a zománcozáshoz képest. De a költség a kifizetetlen működési idő és a magas színvonal miatt fizet.

Öntöttvas fürdő zománcozása

Gyakran a festés a legrégebbi módszer a helyreállítás, amikor speciális zománcot alkalmaznak egy kopott bevonat. A tulajdonosnak gondolnia kell, hogyan kell frissíteni a régi berendezéseket? Kétféle típusú zománcokat biztosítanak: professzionális használatra és háztartási célokra. Az első legvékonyabb struktúra, akkor legalább 3-5 rétegt kell alkalmazni. Ez időigényes eljárás. Az utóbbiakat vastagabb szerkezet jellemzi, és ennek megfelelően a kétrétegű szerelés könnyebben alkalmazható. A folyékony bevonatot hengerrel vagy ecsettel kell felhordani, megpróbálja egyenletesen elosztani a megtisztított vásznat.

A zománcozás előnyei:

• a helyreállítás legkedvezőbb választási lehetősége;

• nincs szükség szétszerelni a lefolyót, és a túlcsordulás nem igényel rekonstrukciót;

• Ez a módszer nemcsak az öntöttvas termékekre, hanem az acéltartályokra is vonatkozik.

A zománcozás a következő hátrányokkal jár:


rövid élettartam, kevesebb, mint 5 év;

a szárítási idő körülbelül egy hét;

a kijáraton a bevonat nem fényes, egyenetlen, deformációra érzékeny;

egy vékony réteg zománc nem képes elfedni a cseppeket, a csipeket, amelyek végül kifelé futhatnak;

a sárga színű festék megjelenése a működés során, mivel az eredeti gyári epoxi bevonat gyökeresen különböző összetételű.
A hideg zománcozás a legolcsóbb és legegyszerűbb módja a helyreállításnak. Összehasonlítható a vászon színezésével, speciális összetételű. A zománc élettartamának meghosszabbítása érdekében figyeljen a következő ajánlásokra:

• a felújított öntöttvas bevonat megmosása, nem olyan csiszoló tisztítószerek, amelyek sértik a bevonat integritását, de szükség van mosószer vagy szappan oldására;
• Az új tartályt védeni kell a fújástól, az éles tárgyak megkarcolhatják az akril vásznat;
• A zománc nem tartja be a forró vizet, megrepedhet. A fürdő feltöltésével, mielőtt a csapot forró vízzel kinyitná, először hagyja hidegnek, és nem fordítva.

Akril bélés

A 3 lehetőséghez kiegészítő felszerelésre van szükség - akril bélés, amelyet a "fürdő a fürdőben" szerel fel. Az ilyen kétrétegű kivitelezés körülbelül 15 évig tart. Ugyanakkor új akril betétet helyeznek el a régi konstrukció belsejében, ami ideális esetben ismétli a körvonalakat. A kiegészítő elem stabilitását technikai tapadó hab segítségével végezzük.

Ez a módszer előnyös:


az akril tartósabb anyag, mint a zománc;

a tökéletes illesztésnek köszönhetően a vasöntvény minden hibája és deformációja kiegyenesedik;

az inert anyag nem sárgul a szolgáltatás végéig;

kétrétegű konstrukció sikeresen ötvözi az akril és az öntöttvas összes előnyét.

Az akril bélés hátrányai:


a leeresztő szifon szétszerelése;

az akril-konstrukciót nem szabad könnyű vagy vékony öntöttvas területekre alkalmazni, különben a fürdő kanyarodik és a ragasztóréteg távolodik a rögzítő bélésről;

a "fürdő-fürdő" módszerrel az anyagoknak meg kell felelniük a szabványoknak. Alacsony minőségű betétek vagy nem fémkompozíciók ragasztására szánták, minden erőfeszítést lemondanak;

a betét óvatos mérését, egy milliméterig. A legkisebb eltérések a fő struktúra paramétereivel elfogadhatatlanok.
Mindhárom helyreállítás módja - egyszerű és hatékony, előkezel a zsírtalanítás és a piszok és mészkészlet eltávolítása. Meg lehet szabadulni zsíros nyomok oxálsav vagy szódabikarbóna használatával. Ezután folytassa alapos sweep-el, eltávolítva a plakkot és a deformált töredékeket, hogy sík síkot kapjon. A következő lépés polírozás, amelynek célja durva felület kialakítása. A ragasztóval érintkező szövet egyenetlensége biztosítja a maximális tapadási fokot.

Helyreállítása vagy nem - objektív következtetések

Az előnyök és hátrányok mérlegelése után a tulajdonosnak el kell döntenie: szétszerelni vagy helyreállítani a szükséges vízvezetékberendezéseket. Viszont az illetékes és képzett helyreállítási munkák kiváló minőségű anyagok felhasználásával, a frissített fürdő újdonságnak tűnik. Ha lehetséges, bízz a tapasztalt kézművesekkel, akik a jó oldalon bizonyították magukat. Ezután kitűnő eredményt jelentett a viszonylag kis források számára.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Az öntöttvas fürdő helyreállítása

  Az öntöttvas fürdő megváltoztatása meglehetősen nehézkes és költséghatékony folyamat. Ezért jobb, ha olyan szakemberek szolgáltatásait használják, akik visszaállítják a terméket, meghosszabbítva annak élettartamát. A Bio-Vanna cég hatékonyan alkalmazza a fürdők visszaállítását.

  Moszkvában a legjobb áron kínáljuk az öntöttvas fürdő helyreállítását

  2003-tól régi öntöttvas fürdőt javítunk. Cégünk gyorsan és hatékonyan végzi a megrendeléseket. Az öntöttvas edény többféle módon frissíthető. Kínálunk szolgáltatásokat:

  Mindegyiknek különleges előnyei vannak. Az öntöttvas kád javítására a legalkalmasabb bevonat a folyékony akril, amelyet "öntözőfürdőnek" is neveznek. Ez a technológia egy speciális eszköz alkalmazásával áll a tál felületén. Ez egyenletesen kiszárad, és fényes fehér felületet alkot, több mint 10 éve.

  A szolgáltatás ára 2900 rubelből indul. Sokkal olcsóbb új fürdőt vásárolni. Jelentkezhet online. Várja a rendelését! Kérem, frissítse a hófehér hőálló fürdőszobát!

  Az öntöttvas fürdő helyreállításának költsége

  Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

  1. Töltse ki az alkalmazást
  2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
  3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
  Ismerje meg az öntöttvas fürdő helyreállításának árát

  Nézze meg a házat - Suschevsky Val, Moszkva

  Visszajelzés a feladatról

  A munka időben, hatékonyan és pontosan történt. Csak az együttműködés pozitív érzései.

  Nézze meg a házat - st. Aviatorov, 18, Moszkva, Oroszország, 142172

  Visszajelzés a feladatról

  Köszönet Alexandernek! Bath kiderült, nagy fehér! Boldog vagyok, mint egy elefánt :)

  Indulás a házhoz - Boriszov járat, 44 épület 3, Moszkva, Moszkva

  Visszajelzés a feladatról

  A munkát szakmailag, gyorsan, hatékonyan, pontosan és időben végezték el. Ezenkívül a csoroszlyák felhalmozódtak. Fürdő most újként.

  Indulás a házhoz - Morning Street, Moszkva

  Visszajelzés a feladatról

  Minőség - a helyreállítás a fürdőszoba lebontása és a leeresztés (kényszer) lebontása nélkül történt. Ennek eredményeképpen a fürdõ ragyog, de: 1) a lefolyó furata most szabálytalan alakú - deformálódott üveggel van bevonva 2) a víz nem ürül ki teljesen - a tálat a kifolyónyílás közelében tartják. Szükséges egy jelentős akril réteg eltávolítása (nem tudom, hogy mennyi ideig tart ez után). 3) a fürdőszoba túlsó végét nem nagyon szépen elkészítik, a padló alatt pedig fagyott akril medencék. Políszesség - minden rendben van. Költség - nőtt a munka során (kritikátlanul, de csak fizetés esetén értesítették).

  Nézze meg a házat - Angelov Lane, 8, Moszkva

  Visszajelzés a feladatról

  Gyorsan és hatékonyan

  Indulás a házhoz - Aminevskoye sh., 10, Moszkva, Oroszország, 121357

  Visszajelzés a feladatról

  Nagyon jó előadó, azt javaslom

  Nézze meg a házat - Privolnaya utcai ház 1 Bldg. 2, Moszkva

  Visszajelzés a feladatról

  Bath most ragyog, mint új))). A munkát gyorsan és hatékonyan végezték el. Azt javaslom.

  Indulás a házhoz - bejárat 10, Akademika Anokhin Street, 12/4, Moszkva

  Visszajelzés a feladatról

  A feladat jól, gyorsan, pontosan történik. Denis részletesen megválaszolta a munka előtt feltett kérdéseket, és részletes útmutatásokat adott az érettségire. Az összes anyagot és eszközt, amivel együtt volt. Remélem, hogy minden a fürdő működésével egyformán jó lesz. Mesterek ajánlják.

  Nézze meg a házat - st. Usacheva, 29k9, Moszkva, Oroszország, 119048

  Visszajelzés a feladatról

  A legjobb benyomás, a tökéletes munka és a hozzáállás nagyon szerencsések voltunk a Mesterrel! Köszönöm a szépséget!

  Nézd meg a házat - Moszkva, Znamenskaya ul., 53

  Visszajelzés a feladatról

  Nagyon köszönöm Eugene-t, mindent gyorsan és pontosan megtettem, egy nap múlva már használhatják a fürdőszobát. Tetszett a bónusz az akril fürdők számára. Ajánlom!

  Nézze meg a házat - Moszkva, Yaroslavl autópálya, 119

  Visszajelzés a feladatról

  Minden jó. Mester szuper profi, mindent gyorsan és hatékonyan csinált. Mindenkinek ajánlom.

  Nézze meg a házat - Moszkva, Nyílt autópálya, 28K8

  Visszajelzés a feladatról

  Minden rendben van, különösen örülök, hogy minden készleten megtalálhatóak azok, amelyekre szükségük lenne)

  1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
  2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
  3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

  Az öntöttvas fürdőanyag a leginkább kopásálló és megbízható, összehasonlítva más anyagokkal. Az öntöttvas fürdő gyenge pontja a bevonat. Idővel repedések jelennek meg a zománcfürdőn, homályos megjelenést vált ki. A zománcfürdőt törlik és felhasználhatatlanná válik. Az új fürdő ára jóval magasabb, mint a fürdő zománc helyreállításának ára. Emiatt a legtöbb ember szívesen állítja be az öntöttvas fürdő felületét.

  Az öntöttvas fürdő zománnyal való helyreállítása alternatív megoldás, amely lehetővé teszi az élettartam meghosszabbítását. Ezt a YouDo szolgáltatás segítségével teheti meg. A yudai szakértők különböző módon kínálják az öntöttvas fürdő felületét, többek között zománcot is.

  Mennyibe kerül a fürdő helyreállítása?

  Az öntöttvas fürdő felületének helyreállítása a következő módon hajtható végre:

  • zománcozott öntöttvas fürdő helyreállítása
  • felületkezelés folyékony akrilnal
  • bélés telepítés

  E három lehetőség között a leginkább megfizethető zománcfürdő. Az ára alacsonyabb, mint más módszerek. Mennyibe kerül a Yuda szakértõinek a fürdés költségének helyreállítása, attól függ, hogy az ár és a felhasznált anyagok mennyisége mennyi. A mester zománcot ajánl, melynek ára megfelel Önnek.

  Zománcozás öntöttvas fürdőben

  A zománcfürdő előkészítése előtt. Az előállítási folyamat a következőket foglalja magában:

  • eltávolítja a régi bevonatot csiszolóporral és elektromos fúróval
  • vízzel mosni
  • öntöttvas fürdő zsírtalanítás
  • törölje szárazra szöszmentes ruhával

  A felület bevonási folyamata a következő:

  • egy első réteget egy ecsettel
  • késleltetés
  • egy második réteget alkalmazva

  A zománc alacsony ára lehetővé teszi, hogy rendszeresen végezzen ilyen eljárást. Az élettartama körülbelül 5 év.

  A szakemberek szolgáltatásainak megrendelése az Udu weboldalon

  Ha zományt kell alkalmazni a fürdőre, amelynek ára megfizethető lesz az Ön számára, rendelje meg a yudu szakemberek szolgáltatásait. Ezt úgy teheti meg, ha megtudja a zománc árait a mesterből, az alkalmazás használatával vagy a webhelyen feltüntetett telefonszám hívásával. Az előadók szolgáltatásainak ára a Yudával alacsonyabb, mint a versenytársaké.

  Hogyan lehet visszaállítani egy régi öntöttvas fürdőt?

  A fürdõcsere egy nagyon drága és problémás esemény, amely nagy nehézségekkel és igen kézzelfogható pénzügyi költségekkel jár. Ezért a javításokat kezdõk többsége (különösen nem a tõke, hanem a kozmetikai termékek) alternatív megoldásokat keres az egészségügyi termék újraszabályozására. Hogyan állítsuk helyre a régi öntöttvas fürdőt - természetesen tudják, ennek a gömbnek a mesterei. De önállóan végezni a legtöbb munka meglehetősen reális.

  Hogyan lehet visszaállítani egy régi öntöttvas fürdőt?

  Mikor van ideje a kád visszaállítására?

  Az öntöttvas fürdő a minőségi, erősségi és megbízhatósági színvonal az egészségügyi világban. Nem arról van szó, hogy tanácsos az ilyen ötvözetből készült termékeket telepíteni. A Szovjetunióban épült számos házban ilyen fürdőt telepítettek. Ezenfelül az ilyen fürdőket eddig is használták. Az öntöttvas termék kényelmesen használható: nem okoz zajot, ellentétben például egy vékonyfalú vasfürdővel. Igen, és kellemesen mosható benne - a fürdõ sokkal hosszabb idõn át folyik a vízbe, mint mások.

  Az öntöttvas fürdő hosszabb ideig tart

  Sajnos még a látszólag örök dolgok is elhasználódnak az idő múlásával. És az öntöttvas fürdő sem kivétel. Ugyanakkor nem maga az, aki elrontja, de a bevonat zománc, amellyel a gyárban bevonták a szerkezetet. És ez a különleges technológia, amelyet egy speciális technológia alkalmaz, elkezdi elveszíteni megjelenését, és teljesítménybeli tulajdonságai romlanak.

  Tipp Az öntöttvas fürdők zománcozottak az előállítás során az intenzív fűtés után. Ennek köszönhetően a bevonattal ellátott alap jó minőségű összekapcsolódása is lehetséges.

  Az öntöttvas fürdő tartós és tartós

  Jelzi, hogy ideje frissíteni a fürdőt az alábbiakban.

  1. A belső felület érdessége. Sokkal kellemesebb lépést tenni a lágy zománccal, mint a tapintású műanyag köveken.
  2. A fürdő tisztítása nehezebbé válik. Ennek az az oka, hogy nagyon durva felület, amely fölött egy hagyományos szivacs már nem tud könnyedén és kellemesen csúsztatni. A fürdő tisztításához sok erőfeszítést kell tennie.
  3. A szennyeződés és a rozsda gyorsan és erőteljesen elfogy a zománcba a sima veszteség miatt. Bizonyos esetekben a szennyezést nem lehet teljesen eltávolítani.
  4. Zománc és repedés megjelenése a zománc felületén.

  Egy ilyen fürdő határozottan ideje visszaállítani

  Figyelem! A teljes szerkezetre veszélyes zománcozott zománc. Az a tény, hogy a festék-zománc védi az öntöttvasat a víz és az agresszív vegyi anyagok hatásaitól a vízvezeték-tisztításhoz. A rozsdásodás helyén gyorsan kialakul a rozsda, és fokozatosan elkezd elterjedni az egész szerkezeten a zománc alatt.

  Chip az öntöttvas fürdőben

  Ezek a jelek és tájékoztatják a fürdő tulajdonosát, hogy itt az ideje, hogy "pihenjen". De ne rohanjon szétszedni és eldobni - a fürdőt újra meg lehet újítani! És ehhez három viszonylag egyszerű, sőt, viszonylag olcsó módszer van - ez egy akril bélés, az "öntözőfürdő" technika és a zománc felújítása.

  Háromféleképpen frissítheted a fürdődet

  Mindezek a módszerek különböznek egymástól az ár, a minőség, a munka gyorsasága és a végrehajtás összetettsége miatt. De érdemes megfontolni őket, hogy kiválasszák az Önnek leginkább megfelelőt. Mindegyik módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyeket fontos tudni a megfelelő választás érdekében.

  Öntöttvasfürdő a helyreállítás előtt és után

  Festse a fürdőt

  Az önzáró vagy, egyszerűbben, a fürdõ belsejének festése speciális festékvegyületekkel a bevonat frissítéséhez az egyik legrégebbi helyreállítási módszer, amelyet már az idõ alatt teszteltek.

  A munkákat ecsettel végezzük, és a helyreállításhoz speciális készleteket készítünk, amelyek zománcot és keményítőt tartalmaznak. A készletben különböző színű színek is lehetnek, amelyek megváltoztatják a fürdő színét, és a lehető legjobban harmonikusak lesznek a belső tér bizonyos színsémájában. By the way, az ilyen színező pigmentek megvásárolhatók egymástól függetlenül, majd egyszerűen hozzá kell adni a hígított összetétel hígított minden szabályt.

  A festéket a fürdőkád felületére alkalmazzák, amelyet szennyezett és rozsdagáztak. A munka megkezdése előtt tanácsos a falakat csiszológép segítségével darálni, mossuk le, majd bármilyen módon (pl. Aceton) zsírtalanítani.

  Fontos! A zománcozás előtt a fürdőt jól felmelegítik. Ez hajszárító segítségével vagy forró víz beírásával végezhető el. A második módszer alkalmazása után azonban a szerkezet felszínét jól száradni kell. Ellenkező esetben a festék nem fog leesni, ahogy kellene.

  A legalkalmasabb ecsettel dolgozni, azonban vannak olyan kompozíciók, amelyek tökéletesen alkalmazhatók az öntöttvas felületére egy kis festőhenger segítségével. A zománcfürdőben és az aeroszolos dobozokban vannak helyreállító készítmények, de nem ajánlott nagy területeken használni, mivel ezekből a festék gyakran egyenetlenül helyezkedik el a felületen, ezért foltok lehetnek. By the way, egyes kompozíciók, különösen a professzionálisak, magas vagy alacsony forgalmúak lehetnek, ami bonyolítja a kezdő munkáját. Ezért érdemes megvenni a nem szakmai készleteket.

  Kis görgővel

  Figyelem! A zománcozáshoz használt összes készítmény nagyon mérgező, ezért fontos, hogy légzőkészülékben és gumírozott kesztyűben dolgozzanak. Biztosítania kell a jó szellőzést a lakásban, és távolítsa el a gyerekeket és az állatokat a házból.

  A kád teljesen helyreállítása így körülbelül egy hétig tart. Az a tény, hogy a zománcot több rétegben alkalmazzák, és mindegyiküket jóval száradni kell, mielőtt a következőt alkalmaznák.

  Táblázat. A módszer előnyei és hátrányai.

  Öntöttvas fürdő helyreállítás

  Azt hiszem, ez a probléma sokak előtt jelentkezik. Hogyan lehet helyreállítani egy régi öntöttvas fürdőt minimális költséggel? Tavaly nyáron meg kellett oldanom. Ezért úgy döntöttem, megosztom a tapasztalataimat ebben a kérdésben.

  A fürdőszobai felújítás régen érkezett. A mennyezet sötét volt, a fürdőszoba zománcozott padlója megrepedt és sárga színűvé vált, a csempe varrása folyamatosan megfeketedett. A fürdőszoba mosása és tisztítása megnehezítette.

  Így a nyári szünetben, amikor elküldtem a gyerekeket, hogy magasra menjenek az országba, és összegyűjtötte a bátorságomat, rohantam a vízerősség támadásához.

  Ahogy kitaláltam a mennyezetet és a csempe nem fest. Dióhéjban azt mondom, hogy a mennyezet alumíniumból készült, és a cserépen csak az volt, hogy minden varrat újracsomagolták a ceresite habarccsal. Nagyon jó volt.

  A régi öntött vasaló nehezebb volt. Mit és hogyan kell csinálni, sokáig döntött. A női fél felajánlotta, hogy egyszerűen új fürdőt vásárol. A Lerua-ban lévő 1,7 m-es méretem körülbelül 11 ezer darab árkategóriával állt.

  De elképzelni, hogyan kell kihúzni a régiet a szobából, és még inkább, miután megbecsülte a nehézségeket az újabb sodrással - ezt az opciót teljesen megtisztítják.

  Helyre kell állítani a régiet.

  Googling, poyanddeksiv és általában a megoldás módjait keresve találtam meg három lehetőség közül ma.

  1. A zománcozott bevonat helyreállítása.

  A legolcsóbb módja. De sok hibát. Ez arról szól, hogyan kell festeni egy fürdőfestéket. Csak akkor alkalmazz új zománcot. De a különbség a zománccal, amelyet a fürdő gyártása során alkalmaznak, óriási.

  Hátrányok - gyorsan sárga színűvé válik, érzékeny a forgácsolásra, erős szag a munka során, szárad és egy kis bejelentett élettartam (kb. 5 év) hosszú ideig.

  2. Akril bélés.

  Az akril erősebb, mint a zománc, nem válik sárgára, ideálisan sima felületet, 24 órán belül használható, hosszú ideig szolgál (akár 20 évig).

  Ezt a módszert jó barátom szülei használják. Az eredmény egyszerűen elképesztő.

  Azonban nem volt hátrány.

  Először a fürdő méretét veszíti el, mert a bélés a régibe van behelyezve, és a habra is ragaszt. Így a belső hangerő kisebb lesz.

  De ami a legfontosabb, az idő a régi fürdőszoba és az új bélés a pórusok a hab kondenzátum. Lehetetlen szellőztetni, és a nedvesség és a kifáradás szaga nagyon kellemetlen.

  Valahol az interneten, még olvassa el a felülvizsgálatot, hogy a bélés kezdett "csikorgatni". Meg lehet látni azt a habot, amelyre "ragadtak", és a bélés elakadt.

  Általában elutasítottam az első két módszert, és megálltam a harmadiknál.

  3. Folyékony akril helyreállítása.

  Ugyanaz a barátom azt mondta nekem, hogy ilyen módon helyreállítja a fürdőt (üveg).

  Elégedett voltam az eredmény, a repülés 1,5 év - minden rendben van.

  A World Wide Web-ből származó adatok szerint ezen a módszeren is megálltam.

  Ez egy csomó plusz: a szárítási idő legfeljebb 24 óra, nincs réteg a fürdőszoba és a betét, nem sárga, nincs szaga a munka során.

  A mínuszból kiderül, hogy a szifont ki kell önteni (eltávolítani a régi öntöttvas szifont a régi öntöttvas fürdőből nem könnyű feladat), megismétli a fürdő minden rendellenességét (ha van ilyen), kemény tárgyakkal károsíthatja és maró hatású anyaggal festheti.

  Ezek a hátrányok számomra a legkevésbé jelentéktelenek voltak, míg az előnyök előnyösek voltak, és a harmadik lehetőségre helyeztem.

  A következő kérdés merült fel - csináld magad, vagy hívj szakembert.

  Úgy döntöttem, hogy bízom a mesterekben, megtudtam az árcédulát. Kiderült, hogy olcsó, körülbelül 5 k körüli.

  Nos, azt hiszem, szuper, adj kettőt. De még mindig eldöntötte, hogy először megtudja a folyamatot, ha maguk csinálják. Nekem van egy ilyen bizik, azt hiszem, jobban tudok dolgozni, mert "magamért" és "ahol szükségem van a kezemről".

  Egy csomó videót áttekintve találtam egy másik hátrányt az akrilból, ami megszünteti a szőlő valamennyi előnyét. Rengeteg visszajelzés volt arról, hogy az emberek egy új bevonattal kezdték el lehámozni kevesebb mint egy évet. Elkezdtem megérteni, miért - a válasz nyilvánvaló - a fürdés előkészítése előtt rossz. Ennek eredményeképpen az új bevonat gyenge tapadása és hántolása nagyon gyors.

  És akkor találkoztam ezzel a mesterrel.

  Ha ez a barátom a városomban dolgozott volna, fordulna hozzá, és nem fog csalódni.

  Ő az egyetlen, aki megközelítette a kérdést, hogy a régi bevonatot a lehető legsúlyosabban lehúzzák.

  A többi videóban, emberben ez a folyamat olyan egyszerű és egyszerű volt, hogy bizalmatlanságot okozott nekem.

  Egy vibráló forgógéprel van felszerelve (van egy), és durva körökben magam is megpróbáltam tisztítani a fürdőt. Az eredmény megdöbbentett - nem egy rohadt dolog. Ne vegye.

  És ez a mester a videó tisztított daráló és spetskrugom, így még egy porszívó.

  Így a jó minőségű polírozó legyek sok port (a régi zománc), és egy rossz söpörni majdnem ott van.

  Felhívom a mestereket, akiket felhívni akartam - hogyan kérdezzem meg? Használsz porszívót?

  És azt mondják - nem, nincs rá szükség. Nem maradok hátra - de hol van a por? Ön szinte azonnal kitölteni akril? A por ül majd rajta? Felvetettem - igen, majdnem nem fog.

  Igen. - Azt gondoltam, hogy rosszul felkészült! És úgy döntöttem, hogy magam csinálom.

  A csiszolóval felfegyverkezve felvettem egy csiszolótányérlemezt, felmásztam az edényembe, és. elszakadt Ez a kör nem vette a régi zománcot. Itt nem egy kicsit.

  És a legérdekesebb dolog az, hogy már magam is megvettem az akrilokat (csak 1,5k rubel volt). Vettem csak a gyártót, akit hirdetett a videomester. Egyébként az eladó, aki elküldte nekem az anyagot, azt is felrobbantotta, hogy nem kell sok fürdést, elég jó zsírtalanítani.

  Nem vitatkoztam, de az én bizalommal szembeni korlátozás a padló alá esett, és nem hallgattam tovább. Tehát eladták a polírozáshoz szükséges kört is, de aztán nem vásároltam meg. És újra, hogy menjen, nagyon messze volt.

  Régi készletek mentettek meg. Ott találtam ott, mióta a benzinkútnál egy 3M-es kör volt, ami 7 évig üres volt, azt hiszem. Az egész kéz nem emelkedett, hogy eldobja, bár miért nem jöhetett volna fel. És itt jól jött. Itt van a képe, 1 egyenként egyenes.

  Kihúzta ezt a műanyag kifolyót, kivágott egy lyukat, és becsavarta a csiszológépet. A hatás meghaladta az elvárásokat. Tisztában lőtt. De mennyi por volt ott. Nem csatlakoztam a bolgár porszívóhoz. Szóval lezártam a fürdőszobába, felhúzták a szemüvegemet és a légzőkészüléket, és elmentem dolgozni. Hogy kegyetlen hibát követtem el, amikor elképzeltem magam halhatatlanul.

  A zománc a sűrű ködbe lógott a levegőben, és az olcsó légzőkészülékem nem tudott megbirkózni a levegőszűréssel. Ennek eredményeképpen, amikor befejeztem, lélegeztem ezt a zománcot, hogy tényleg rosszul éreztem magam. Állapot, mint a súlyos megfázás. A hidegrázás, a fejfájás és a fájdalom az egész testemben félórán belül fekszenek az ágyba. De a tett megtett.

  Egynaposan feküdt, másnap megnéztem az eredményt - nagyszerű volt. Tiszta, egyenletes, durva bevonat, amellyel biztonságosan önthetünk akrilra, és nem félünk, hogy valami lefúj.

  Öntöttvas fürdő zománcozás - mennyire egyszerű visszaállítani a zománcot

  Öntöttvas fürdõ - tartós, kopásálló és ütésálló szaniterek, amelyeket évszázadok óta mosogatótartályként használnak. Korábban ez a nehéz munkák nehéz ötvözetének edényei nem voltak méltó alternatívák. De most, amikor az építési boltok tele vannak modern és változatos acél- és akril modellekkel, továbbra is keresnek.

  Az öntöttvas fürdő népszerűsége azzal magyarázható, hogy viszonylag magas költsége ellenére hosszú élettartammal és karbantarthatósággal rendelkezik. 10-15 éves üzemelés után, amikor a zománc sárga vagy repedezett, hogy a termék eredeti megjelenését a saját kezével helyreállítsa, elegendő a tálat egy új réteggel festeni.

  Jellemzők öntöttvas fürdők

  Az öntöttvas fürdők a legnépszerűbbek, mivel hosszú élettartamuk, kopásállóságuk és ütésállóságuk miatt nem igényelnek különös gondosságot. Ezeket az egészségügyi termékeket öntési eljárással állítják elő.

  Az öntöttvas egy olyan anyag, amelyet nagyon nehéz kezelni, mert minden keménységével és nagy tömegével nagy a törékenysége. A legnagyobb nehézség az, hogy az ötvözetet lekerekített, ívelt alakúvá teszi, így a tálak mérete és modellje nem annyira változatos. Az öntöttvas fürdő előnyei:

  • Viseljen ellenállást. Az öntöttvas mosására képes tartályok több mint 50 éves intenzív felhasználásra képesek, miközben a termék erőssége nem csökken. A zománc egy kicsit korábban meghiúsul, azonban ha a fürdőt korszerűsítik, akkor teljesen felújíthatja a bevonat megjelenését.
  • Alacsony zajszint Az öntöttvas falfalak vastagsága eléri a 8 mm-t, így alacsony rezonálási képessége van. Ezért a víz beírásakor nincs erős zaj, ellentétben az acélmodellekkel.
  • Javítható. Az öntöttvas zománcfürdője, amely a művelet során keletkezik, saját kezével helyreállítható. A javítást zománcozás, akril öntés vagy akril bélés telepítése végzi.
  • Lassú hűtés. A vasöntvényt alacsony hővezetési együttható jellemzi, így az ötvözet fürdőjében összegyűjtött víz hosszú ideig megőrzi a hőt.

  Fontos! Az öntöttvasból készült mosogatótartályok modern modellezése elektrosztatikusan zománcozott. A gyártási körülmények között por alakú festéket alkalmaznak a fürdőre, amelyet magas hőmérséklet hatására megolvasztanak, majd sütik. A minőségi gyári zománcozás legalább 10 évig tart, ha követi a termék gondozására és használatára vonatkozó ajánlásokat. Ha a régi bevonatot kicsavarják, a zománcot saját kezével megjavíthatja.

  Zománc károsodás

  A gyárban az öntöttvas fürdő felületére alkalmazott zománc elegendően kopásálló és megbízható, 10-15 éves használat után, még akkor is, ha a gyártó összes ajánlását betartják, elveszíti eredeti megjelenését.

  A felső bevonat helyreállításához megteheti, hogy egy új festési módszerrel javítsa meg a tálat. Idővel az alábbi hibák jelennek meg a fürdő belső felületén:

  1. Sárgás. Kezdetben a fehér zománc fokozatosan sárgás színt kap, ami jelentősen megrongálja a megjelenést. A sárgás zománc folyamatosan érintkezik a vízzel, ami nagyobb mennyiségű vasat tartalmaz.

  Figyelj! Ha kisebb zavarok jelentkeznek a zománcburkolat felületén, akkor jobb, ha egy olcsó, de hatékony javítást végeznek el - a fürdő otthoni zománcozását. Az időben elvégzett helyreállítás lehetővé teszi a helyreállítás globálisabb módjának késleltetését egy akril betét segítségével.

  Zománcozási technológia

  Az öntöttvas fürdő zománcozásának technológiája otthon különbözik a gyár egyikétől, mivel speciális felszerelést használnak a termelésben. A szaniter tál belső felületének bevonata 4 fő lépcsőből áll: a tartály előkészítése, a keverék dagasztása, festék és szárítás alkalmazása.

  Mindezek a folyamatok fontosak, az eredmény stabilitása és stabilitása a műveletek helyességétől függ. A fürdő fedél javításával saját kezűleg kell elvégeznie a következőket:

  • Óvatosan tisztítsa meg a szennyeződést és a por belsejét lúgos mosószerrel. Súrolóporot öntünk a régi zománcra, majd dörzsöljük ecsettel. A feldolgozás után a fürdőt bőven folyó vízzel mossuk.
  • A csiszológép segítségével csiszoló fúvókával vagy finom csiszolópapírral távolítsa el a régi zománcot. Minél kisebb a csiszolópapír szemcse, annál jobb a vegyület a kezelt felületen.

  Ne feledje, hogy a tálca javítását a speciális fürdőkád helyreállítására tervezték. Egyes mesterek javasolják olcsóbb festékek és vitorláshajók használatát, azonban nem tart sokáig.

  Technológiai jellemzők

  Az öntöttvas fürdő zománcozással történő javítása saját kezével egyszerű és hatékony eszköz a termék megjelenésének helyreállításához. A minimális pénzügyi befecskendezéssel lehetővé teszi, hogy megtagadja a régi mosogatótartály cseréjét, csökkentve a fürdőszoba javításának költségét.

  Ez a művelet sikeresen elvégezhető a saját kezével, ha megfelel a zománcozás technológiájának. A lakástextil technológiának a következő jellemzői vannak:

  1. A poliészter zománc segítségével a fürdő nemcsak fehér. Ez a festék a régi öntöttvas fürdő helyreállításához széles színválasztékkal rendelkezik, beleértve a kék, bézs, rózsaszín és zöld árnyalatokat.
  2. A zománc helyreállításának technológiája otthon lehetővé teszi a javításokat a szennyvízelvezetés és a vízellátás megszüntetése nélkül.

  Tapasztalt kézművesek azt állítják, hogy az öntöttvas fürdő helyreállításának ez a módszere csak egy hátránnyal rendelkezik - a szárítás időtartama. Azonban ez a kis mínusz kompenzálja az olcsó ár, a könnyű alkalmazhatóság és az eredmény tartóssága.

  Válaszok bármilyen kérdésre

  Nem számít, mennyire gondosan kezeli a vízvezetéket, az idő még mindig nyomot hagy az új termékeken. A mosogatószerek csiszoló tulajdonságai és a fürdők felületére gyakorolt ​​mechanikai hatások hátrányosan befolyásolják a gyári zománcot, és vizuálisan nem vonzóak. Két lehetőség jut eszembe: a fürdő cseréje vagy helyreállítása. Mi a legmegfelelőbb módja annak, hogy mi a kérdés, a felülvizsgálatok és a pénzügyi elemek a cikkünkben vannak leírva.

  Öntöttvas fürdő helyreállítása

  A fürdőszobában leválaszthatatlan rozsdás foltok megjelenése azt jelzi, hogy a gyári zománc élettartama véget ért. Komplett fürdőcsere? De ez az eljárás technikailag nehéz és drága. Az új anyagok és technológiák a lehető legrövidebb idő alatt frissítik a vízvezeték felületét, és ez:

  • Pénzügyi megtakarítás. A modern vízvezeték új tulajdonosnak fog kerülni egy csomó pénzért. Add hozzá ezt a listát: a régi fürdőszoba lebontása, szállítás, új vízvezeték szerelése.
  • A minimális idő. A gyakorló mester a munkát 5: 00-kor meg nem haladó idő alatt adja át, és 48 óra után a frissített berendezést használhatja.
  • Minőség. A termék tartóssága, és az alkalmazott anyagtól és a helyreállítás módjától függ, 10-15 év.
  • Színváltozás Gyakran az akril zománc fehér. Az ügyfél kérésére színes paszta hozzáadásával árnyékos fürdőt kaphat minden ízléshez.

  Természetesen érdemes megemlíteni az öntöttvas fürdő legfontosabb jellemzőjét - a hosszú ideig tartó hő megőrzésének képességét. A fenti okok mindegyike egy dologról szól - "nem" csere, "igen" helyreállítás.

  Milyen módszerekkel jár az öntöttvas fürdő helyreállítása?

  Tehát megtudtuk, hogy a fürdőszobában a vízvezeték teljes cseréje számottevő összeget fog számunkra költeni, és ez a személyes idő is.

  Tekintsünk három helyreállítási lehetőséget, amelyek az optimális díjért kiváló eredményt adnak nekünk:

  1. Akrill bevonat. Egy új módszer, amellyel az akril (töltési eljárás) folyékony oldatát felviszik a fürdő felületére. Az eredményül kapott réteg jellemzői:
  • A működési idő. A réteg vastagságától függően 8 és 15 év között változik.
  • Tökéletes fedél. A kompozíció jól terjed, minden repedést és szabálytalanságot kitöltve.
  • Szag és higiénia hiánya. A fürdő mind a gyermekeket, mind az allergiát szenvedők számára is megteheti.
  1. Új zománcozott réteg. A fürdő felületén speciális zománcot alkalmaznak, sokan visszahívják a festési folyamatot. A módszer olcsósága és egyszerűsége csökkenti a friss termék fizikai tulajdonságait:
  • Tartósság. Az új zománc legfeljebb 5 évig szolgál.
  • Bevonat. A keletkező kemény bevonat érzékeny a sokkokra.
  • Megjelenés. Idővel a zománc sárgulni fog.
  1. Akril bélés. A régi felületen akril betétet helyezünk, amely teljesen megismétli a kontúrjait. előnyei:
  • Élettartam Az akril erőssége a termék élettartama 15 évig tart.
  • Felületre. A "fürdő a fürdőkádba" a design teljesen elrejti az összes hibát.
  • Esztétikus megjelenés. Az akril soha nem fog sárgulni, és az anyag plaszticitása lehetővé teszi új design elemek hozzáadását a fürdőszobába.

  A fürdők felújítása folyékony akrilnal

  Folyékony akril használata esetén a legelhanyagolhatóbb esetekben is kiváló eredményt érhet el, és a fürdőfelület sima és fényes lesz. Az akril mellett az elegy tartalmaz: epoxigyantát, keményítőt és kémiai adalékanyagokat, amelyek növelik az új felület jellemzőit.

  1. Felület előkészítés. A karcolásokat csiszolópapírral csiszolják, a rozsdát és a forgácsokat eltávolítják egy daráló segítségével. A szemetet eltávolítják, a felületet szódabikarbónával - zsírtalanítással kezelik.
  2. Lakkozás. A fürdőteljesítményt forró vízzel mossuk. A keverék vékony rétegét egy kis rétegre öntjük az építőlemezre. Az akril szabadon folyik a fürdő falai mentén, és az alatta található. Az így létrejövő üregeket a folyadékkal is feltöltik, amíg a kör bezáródik.

  Ebben a videóban a restaurátor szakembere Artem Babenko elmondja és megmutatja, hogyan helyreállítja a fürdőt folyékony akril használatával:

  A fürdők felújítása új zománcozási réteggel

  Ideális esetben a zománcozás ipari körülmények között zajlik, de az utóbbi időben felbukkanó speciális kompozíciók lehetővé teszik, hogy ezt otthon végezzék el. Ennek eredményeképpen új védőbevonatot kaphat, anélkül, hogy a fürdőt lebontaná.

  1. Előkészítő munka. A fürdő felületén lerakódott törmelékeket el kell távolítani. A helyreállított szerkezet kapacitását alaposan meg kell mosni és szárítani.
  2. Alkalmazása zománc. A zománcozó eszközök az ízlését választják. Ez lehet henger, ecset stb. Működés közben a megoldást óvatosan dörzsölje meg, hogy megakadályozza a cseppek megjelenését.

  Legalább két nap után a zománc teljesen megszilárdul és a fürdő készen áll a használatra.

  A fürdők restaurálása akril béléssel

  A fentiekben ismertetett két helyreállítási módszer fáradságos. Mi van, ha rövid időre van szüksége? Ehhez egy "fürdő a fürdőben" módszer - akril bélés telepítése régi felületen lehetővé teszi, hogy élvezze a frissített vízvezetékeket két óra múlva.

  1. Előkészítő munka. A régi fürdőszoba méretét gondosan végezzük, a megfelelő keretet választjuk. A homokpapír gondosan megvédi a régi bevonat zománcát - az érdesség lehetővé teszi, hogy a bélés a lehető legpontosabban ragadjon a régi fürdőszobába.
  2. Telepítés. A fürdő kerülete körül tömítőanyag van (védelem a nedvességtől), a maradék rész speciális habot tartalmaz. Telepít egy akril fület, és vele szifont és csavarokat.

  Kádak helyreállítása otthoni kézzel

  A cikkünkben leírt összes módszer nem igényel fürdőszobát, és a munka otthon történik. Mindenkinek meg kell felelnie a helyreállításnak, vagy szakember meghívására.

  Tekintsük azokat a fontos pontokat, amelyek figyelmet fordítanak a fürdők otthoni helyreállítására:

  Bármi legyen is a munkája hiábavaló, teljesen meg kell óvnia minden olyan lehetőséget, hogy az idegen tárgyak fürdőjének szárító felületére kerüljön: mosogatószerek, krémek, szappanok, samponok legyenek rejtve. Ne felejtsük el, hogy a zománcra eső haj is tönkreteheti a munkát.

  Megfelelő felület előkészítés.

  A régi fürdőszoba rosszul előkészített felülete duzzanatot vagy új réteget kelthet. Csak a lelkiismeretes tisztítás (daráló, fúró, csiszolópapír) és a zsírtalanítás (szódabikarbóna) kiváló eredményt ér el.

  Folyékony akril előkészítése.

  Miután a keményítőt a főkomponensekhez adtuk hozzá, keverni kell a keveréket egy habverővel legalább 7-9 percig. Ezután az akrilt 4-5 percig polimerizáljuk, és további 5 percig keverjük össze a kapott oldatot manuálisan. Az akril helytelen előkészítése esetén a zománc néha nem keményedik vagy sárgul el.

  A legjobb módja annak, hogy megszabaduljon a személyes idő pazarlásától és jelentős pénzügyi beruházásoktól, hogy felváltsa a zománcos egészségügyi termékek nem vonzó típusát - a fürdő helyreállítását. Melyik a legjobb, a felülvizsgálat és egy nagyszerű lehetőség, hogy megőrizze a régi fürdőszobát az öntöttvas, lehetővé teszi, hogy a megfelelő választás.

  Videó lecke: helyezze vissza a bevonatot a fürdőbe

  Ebben a videóban, Evgeny Pogrebnoy mester megmondja, hogyan lehet helyreállítani egy régi, rozsdás fürdőszoba burkolatot ömlesztett akril: