Legfontosabb > Bútor

Mi legyen minden fürdőszobában és WC-ben?

A fürdőszoba olyan hely, ahol a testtel és a lélekkel pihenünk. A kifogástalanul szép belső tér és a legmélyebb részletekkel igazolt akciók kényelme a nagyszerű hangulat és a csodálatos jólét kulcsa.

Vannak olyan tartozékok, amelyek nélkül a fürdőszoba vagy a WC-szoba elképzelhetetlen. Nem lehet elképzelni egy fürdőszobát szappancsésze nélkül vagy egy fogkefe egy pohárral, valamint WC-vel, WC-tekercs nélküli WC-vel és WC-ecsettel. A fürdőszobában egy polcnak és horgoknak kell lennie, amelyekre a szükséges dolgokat meg tudjuk tenni.
A szappan használatához több lehetőséget is választhat. Az egyik ilyen szappantartó rács. Számára az ideális hely lehet egy zuhany, vagy a mosdó feletti fal részei.
A legáltalánosabb megoldás az üvegből vagy kerámiából készült szappantartó. Ez az opció kényelmes, mert bármilyen formájú szappant helyez el, és többek között egy kerámia vagy üvegszappantartó edény nem hagyja a vizet. Fali opció kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy eltávolítható legyen. Ez megkönnyíti a tartozék gondozását.
Azok számára, akik inkább folyékony szappant használnak, az adagoló kötelezõ elemként szolgál a szükséges dolgok listáján. Fontos, hogy a kifolyó fémből készült: kb. 5 évig tart, míg a műanyag termékek a közeljövőben lebomlanak, minden fürdőszobában van egy csésze. Választhatsz egy, és ebben az esetben
ha a család több mint három-négy ember, akkor lehet vásárolni egy dupla pohár. Így illeszkedik minden családtagja fogkrémetekhez és kefékhez.
A fürdőszobában további felületek nem fordulnak elő sokat. Ez könnyen megoldható polcok segítségével, és jobb, ha több van. A legalkalmasabb, hogy egy polc legyen a tükör alatt, így minden szükséges dolgot elérhető lesz. Ebben a kiviteli alakban válasszon egy nem túl széles üvegpolcot. Nagyszerű, ha van olyan oldala, amely védi a dolgokat tőle.
Természetesen nem fogsz tárolni sampont, szappanot és mosogatószert ilyen helyen, mert ezek a dolgok kényelmesek lehetnek egy egyenes vagy sarokpolccal a fürdő területén. Ha még mindig hármas, akkor képzelje el, mennyit tehet rá. A polc lehet fémrács vagy üveg. A belső üvegpolc stílusos, modern és releváns. A polcok - rácsok fontosak a rozsdamentes anyagok kiválasztásában. És amikor üvegt választasz, figyeljen arra, hogy az üveg megereszkedett. Ez termikus és mechanikai jellemzői miatt 5-10-szer erősebb a szokásosnál. Ugyanakkor, ha még mindig sikerül megtörni egy ilyen terméket, akkor szétszakad az éles sarkok kialakulása nélkül, de csak töredezettséggel törik szét éles szélekkel, amelyek valószínűleg nem vágják magukat.
A fürdőszobát nem lehet törölköző és fürdőköpeny nélkül elképzelni. A törölközőt egyenesen kell tárolni. Ehhez megfelelő sávok, amelyeket úgy lehet megválasztani, hogy minden családtagnak lehetősége legyen egy törülköző felakasztására. Alternatívaként a "szarv" állványra, amely a szárítás során kiegyenesíthető. Megfelelnek a szükséges számú törölközőnek, amelyek minimális helyet foglalnak el.
A kéztörlő sokkal kényelmesebb a mosogatóhoz kötni. Ehhez a tartószerkezet gyűrű vagy más forma formájában. Ez utóbbi az Ön preferenciáitól és általános stílusától függ.
A fürdőszobák a legjobbak a tartóban. De abban az esetben, ha a családban élők száma kicsi, akkor egy pár kampó fog tenni.
A WC belsejét is megfelelő figyelmet kell fordítani. Mindegyikben a toalettpapírt és a WC-kefét kell elhelyezni. Ha a fürdőszoba külön, akkor választhat a különböző sorozatból készült termékek, kiegészítők a fürdőszobában. Abban az esetben, ha a fürdőszobát összekapcsolják, a tartozékokat ugyanabból a sorozatból kell készíteni.
Kezdjük a birtokossal. Sok típus létezik. Klasszikus változat fedéllel. Kényelmes és ismerős, és a fedél óvatosan eltakarja a toalettpapírt a belső térben. Van egy vízszintes és függőleges változat fedél nélkül. A függőleges tartót gyakrabban használják a toalettpapír tartalék tekercsének tárolására.
Ha friss levegőt használ, akkor elégedett lesz a kombinált termékkel, ahol van egy toalettpapír tartó és egy frissítőállvány is. A falra helyezve, két, pótolhatatlan dolgot ötvözve.
A WC-tál tisztításához használt ecset mind a padló, mind a fal számára választható. Fontos, hogy mindkét esetben az izzó eltávolítható, ami nagyban megkönnyíti a termék gondozását. Ráadásul a padlótisztító kefével könnyen mozgatható, de a fal kefe nem igényel helyet a padlón.
Sokan szívesen nem használnak fali termékeket a WC-ben egy padlóállvány kiválasztásával, amelyben a WC-szobához szükséges összes tartozék kombinálva van. Különböző alkatrészekből áll: WC-papír tartó, állvány a levegő frissítőhöz, WC-ecsettel, és ha higiénikus öntöződoboz van felszerelve, választhat egy állványt egy törülközőtartóval.

Opcionális tartozékok

Előfordulhat, hogy olyan termékre lesz szüksége, amely nem szerepel a kiválasztott sorozatban. Ezután felveheti az opcionális tartozékokat. Kifejezetten azért készültek, hogy "segítsék" a belső térséget, mivel a kiegészítő tartozékok maguk nem viselik a tervezési terhet, ami lehetővé teszi számukra, hogy "beilleszkedjenek" bármely helyiségbe. A fürdőszobai belsőséget a lehető legkényelmesebbnek és funkcionálisabbá teszi. Érdemes felvenni őket egyénileg, a személyes igények alapján.
Ha hajadon van a fürdőszobában, akkor hajszárítóval kell rendelkeznie. Kényelmes adagolót kell használni a pamut párnák tárolására. Kétoldalú nagyító kozmetikai tükör nélkülözhetetlen az arcápoláshoz.
Nincsenek éjjeliszekrénye a szükséges dolgok befogadására? Akkor értékelje a padló polc előnyeit. Először is bármely helyre költözhető, ahol Ön kényelmesen érezheti magát. A legfontosabb dolog az, hogy a lábak állítható magasságban vannak, így az egyenetlen padlózási problémák nem zavarják. Másodszor, nagyobb méretűek, mint a falak.
Családban, ahol gyermekek vagy idős emberek vannak, a fürdő korlátja a biztonság garantálása. Engedélyezi a vízkezelés kényelmét.
Rengeteg kiegészítő tartozék van, így eldöntheti, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy csak hasznos termékeket vásároljon.

15 hasznos tipp a fürdőszobájának kényelméről

Annak ellenére, hogy a fürdőszoba javítása az egyik legproblémásabbnak számít, biztosak vagyunk benne, hogy nagyon egyszerű a tipikus fürdőszoba átalakítása egy kényelmes fürdőszobába, amely néha be akar maradni. És ha a fürdőszoba belseje nem egyezik álmaival és szükségleteivel, itt az ideje, hogy cselekedjünk - mondjuk el, hogyan kell díszíteni az álmok fürdőszobáját és nem hibázni.

Tipp 1: gondoljon a csövek elhelyezéséről

A javítási szakaszban vegye figyelembe, hogyan és hol csöveket és csapokat helyeznek el. Telepítésük a falon segít felszabadítani a helyet. Azonban ha összetévesztik azt a kockázatot, hogy a cső "áramlik", akkor jobb, ha kívül hagyja, de zárja le a cserépdobozt egy esztétikusabb megjelenés érdekében.

Tipp # 2: Keresse meg a helyét minden nagyobb tételhez.

Helyezze a mosdót a bejárat előtt vagy a sarokban, ahol kevés helyet foglal el, és hagyja, hogy a sarokszekrény fel legyen függesztve. A mosdó közelében ne legyen mosogató, mivel szabad helyet kell biztosítani a kézmozgáshoz. A fürdőkád közelében lévő mosdót is elhelyezheti abban az esetben, ha ez utóbbi szögletes, ezért a mosdó harmónikusabb lesz a kisebb szög mellett.

Ne tegye a WC-t a mosogatóhoz. Konzol - lógó - WC segít megmenteni egy kis alapterületet. Ha zuhanytálca telepítését tervezi, ügyeljen arra, hogy van-e elég hely az ajtók kinyitásához.

Tipp száma 3: olyan különféle típusú világításokat készíthet, amelyeket külön lehet bekapcsolni

Különböző világítási forgatókönyvek nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobában is. Adja meg a legfényesebb világítást a mosogató mellett: itt vannak a fő kozmetikai eljárások. A fényt nem kell a szemébe irányítani, hanem világítani kell az arcot.

A fürdőszoba mellett felszerelhet egy lámpát, amelyet vagy higiéniai eljárások során kiegészítő fényként használhatunk, vagy háttérvilágításként, ha a fürdőszoba alatt fekszik.

15 ötlet a tökéletes megrendelésre a fürdőszobában

Minden nap a fürdőszobában kezdődik és végződik, ezért nagyon fontos, hogy minden szép és ergonómikus. Legyen óvatos bárhol a házban, és a fürdőszoba sem kivétel.

Az AdMe.ru összegyűjtött néhány nagyszerű ötletet, amelyek nem drágák és átalakítják a fürdőszobát.

A helyiség használata a fürdőszoba alatt

A csuklós ajtókkal ellátott fülke lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjenek a különböző kis dolgok, anélkül,

Polc az ajtó felett

A bejárati ajtó felett felfüggesztett polc további helyet biztosít a hasznos részletek tárolásához.

Üvegtálak

A szokásos üvegedények nagyszerűek a kis kiegészítők tárolásához. Polcra rakhatod, vagy rögzíthetsz a falra.

Mi lenne ideális a fürdőszobában? Mi nem lehet?

Mit gondolsz, mit kell a fürdőszobában? Mi fölösleges neki, és miért csak a fürdőszobában és a helyben? Mi van a fürdőszobában?

A fürdőszobát természetesen a személyes higiéniai igényekhez igazítják, valamint nem csak a bőrre, hanem a hajra is, ezért nagyon kényelmes, ha a fürdőszobában van egy hajszárító vágás., valamint a cserélhető törülközők számára, kívánatos, hogy külön kapacitás legyen a nem tiszta vászon számára, tükör, mint fontos tulajdonság - a fő segítő a szépség eléréséhez. tviya.Ne néhány fontos design a fürdőszobában - ez fogja hangsúlyozni a figyelmet individualnost.Udelite világítás - a kis- és erős fény.

Fürdőszoba tervezés: saját maga fejleszteni a dizájnt

A privát házban vagy apartmanban az egyik legkedveltebb szoba a fürdőszoba. Ezért funkcionálisnak, kényelmesnek és szépnek kell lennie. Ez a követelmények listája nehézvé teszi a fürdőszoba tervezését. Ha úgy gondoljuk, hogy területe ritkán nagy, meg kell oldanunk a rejtvényt: hogyan kell összeszorítani mindent, amire szükséged van, még akkor is, ha harmonikusnak tűnik. Mindazonáltal sok modern anyag és vízvezeték sikeresen megbirkózik a feladattal.

Mi kell a fürdőszobában?

A legszélesebb választék a vízvezeték és a bútorok nem teszi lehetővé, hogy adjon meg egy kemény listát, mit kell a fürdőszobában: túl sok lehetőség és változat. Csak a szükséges funkcionalitást jelezheti, és a rendelkezésre bocsátása már az Ön választása.

Szóval, rendben. Győződjön meg róla, hogy van egy hely, ahol moshatja. Ez lehet zuhanyzó, fürdőkád, jacuzzi. A második lényeges elem a mosogató. Falra szerelhető, konzol (csövek rejtve a falban), szögletes. Tükör és polcok is vannak. Ezek kombinálhatók egy bútordarabban, vagy különálló elemekből állhatnak. A kozmetikumok és a higiéniai termékek befogadásához horgok vagy törülközők, polcok és polcok szükségesek.

Ez a legkevesebb elem, ami illeszkedik a fürdőszobába.

Mindent bonyolít le az a tény, hogy egy szokásos standard lakásban gyakran nincs helye mosogatógép behelyezésére, és be kell helyeznie a fürdőszobába. Egy másik komplikáció egy kombinált fürdőszoba, amikor a fürdőszobában egyben WC is van, és további helyet kell keresni a további vízvezetékhez.

Néha lehetséges, hogy egy mosogatógépet is elhelyezni egy kis fürdőszobában.

Ebből a teljes készletből, valamint a befejező anyagokból és világításból kialakul a fürdőszoba belseje. A fő nehézség az, hogy mindent "illeszkedjen" és harmonikus legyen.

A zuhanykabin összeállítása itt olvasható.

Tervezés és tervezés

A kezdet kezdetén, még az első boltba vezető utak előtt is meg kell csinálnod a rajzot. Szükséges, hogy később ne derüljön ki, hogy egy gondosan kiválasztott vízvezetékberendezés egyszerűen nem az erre kijelölt helyre kerül, vagy a kommunikáció alapos átdolgozását igényli. Ezért a fürdőszobai tervet a méretarányra helyezzük, megjelöljük az ajtókat, az ablakot, ha van, jelezzük a vízellátó rendszer, a szennyvízrendszer, a szellőzőnyílások kimeneteit.

Ezen a terven minden olyan tételt el kell helyezni, amelyet telepíteni kíván. Ehhez vágja ki őket a kartonból, ugyanolyan méretben, mint a helyiség, és egyszerűen mozgassa őket, mindent összeszedve. Ennek eredményeképpen meg kell kapnod egy olyan tervet, mint a fényképen.

A fürdőszoba és toalett elemeinek elrendezése. Külön fürdőszoba esetén minden könnyebb lesz

Ha zavarban van az irodai berendezésekkel, használhatja az egyik tervezőprogramot (ha demo verziót talál). Egy ilyen tervvel megismerheti, hogy milyen méretűre van szüksége bútor, fürdőszoba, mosogató.

Színes megoldások

A fürdőszoba színének megválasztása - a design csúcspontja. Sok szempontból a szoba mérete határozza meg. A szabályok megegyeznek:

 • világos színek vizuálisan terjeszkednek a sötét - szűk;
 • A kerület körül és a fény és a sötét árnyalat világos szegélye láthatóvá teszi a szobát;
 • Ha a hasonló árnyalatú falakat és mennyezetet világos, világos határok nélkül készítik el, a szoba magasabb és tágabb lesz.

Fény - nem egyhangú. Ezek a virágok fekete festettek, de nem csökkentik a helyet, és nem mérik le a belső térben.

Mindez nem jelenti azt, hogy a kis fürdőszoba kialakítása monoton és egyszínű legyen. Egyáltalán nem. A színes ékezetek lehetségesek és mégis szükségesek, de a belső térben világos színeknek kell lenniük. Ez egyáltalán nem rossz: egy sötét színű fürdőszoba kialakítása, még egy nagy területen és jó megvilágítás mellett, szinte mindig komor. Ráadásul egy ilyen terv néhány hét alatt unatkozni fog: a telített árnyalatok túl nagy nyomást gyakorolnak a pszichére.

Gyönyörű fürdőszoba design, de komor...

A fenti képen a csokoládé színeit használják. Rengeteg fény, fehér mennyezet és könnyű csempe a padlón néz ki, gyönyörű. A nagyméretű tükör helyét az egész fal is megőrzi: vizuálisan megnöveli a helyet. Sötét színű és fehér textíliákat hígít. De ha nem, biztosan sötét és komor lesz.

A fürdőszoba kialakítása szokatlan lehet. Két példa a nem szabványos megközelítésre az alábbi fotón. Senki nem mondja biztosan, hogy a belső banális)

Ez a fürdőszoba stílusosan a padlás és az öko találkozásánál található

A tulajdonos hobbija nem gondolja

Hogyan készítsünk egy tálca kádat egy tálca csempe itt olvasható.

Fürdőszobai világítás

A lámpatestek kiválasztásakor ügyeljen a védelmi osztályra: azokat nedves területeken kell használni. Ez azt jelenti, hogy a védelmi osztály nem lehet alacsonyabb, mint az IP44. Csak ebben az esetben a fürdőszoba világítása hosszú ideig működni fog minden gond nélkül.

A lámpatestek elrendezésének kialakításakor gyakran előfordul, hogy több világítási zóna készül: egy közös mennyezet és több zóna, amelyek külön kapcsolókhoz vezetnek. Néhány lámpa a tükör közelében kötelező program, de a fürdőszoba vagy zuhanyzó megvilágítását is elvégezheti.

Van egy nagyon érdekes tervezési lépés - beépítsen polcokat és kiemelje őket. Mivel a falak többnyire csempék, a hatás meglepően érdekes. Jól világít a fürdőszobából vagy a mosdó aljáról. Részben egy képernyővel van ellátva, majd háttérvilágítással van felszerelve, és színes is lehet (LED-ekből vagy LED-szalagokból).

A fülkék és a fény formája megverte, a fürdőszoba gyönyörű kialakítása ilyen apróságokból áll

Polcok a falba épített megvilágítással

Érdekes ötlet: lámpákkal megvilágított fülkék

Fénycsomagok a megfelelő helyeken - és a fürdőszoba kialakítása szokatlan lesz

Amikor a LED-es szalagot használja a fürdőszoba megvilágítására, a design kifejezőbbé válik.

Ez az opció háttérvilágítás

A lámpák elrejtése a tükör mögött érdekes hatás érhető el.

Tükrös világítás - az egyik legfontosabb

Keskeny fénysugarak egy csempe nézni különösen fényes

Nagy mennyezeti lámpákra van szükség, ha sötét színeket használnak a tervezésben: barna fürdőszobában sok fény szükséges

A mennyezeti lámpák típusai a fürdőszobában. Mindannyian más fényt adnak - szűk vagy széles.

Világítós sarokkád LED-es lámpákkal

A fürdőszoba világítása a design egyik legfontosabb pontja: a jól megválasztott lámpák mindent összekapcsolnak egyetlen egészbe. Az egyik módja az, hogy a lámpatesteket keskeny fénysugárral szereljük fel, és a tükörben és a fajanszban tükröződnek.

Modern design kis fürdőszoba

Egy kis helyiség kialakítása mindig nehezebb. A fürdőszoba funkcionalitása nem változtatja meg a méretét, és gyönyörű és kényelmes dolgokra kell gondolnia.

Az egyik módja az üveg használata. Például üvegedények. Ha egy kis helyiségben a fürdőszoba, a mosdó és a fajansz mosogató mellett helyezkedik el, akkor nem csak a mellette áll, és minden úgy fog kinézni, mint egy halomba. A masszív, bár világos színű, a vízvezeték súlyosnak tűnik. A mosogató telepítése megoldja a problémát.

Az üvegmosó nem zavarja a helyet. Még egy kis fürdőszoba tágasnak tűnik.

Üveg válaszfalakat is használhat. A falat egy kis fürdőszobában általában nem reális, és valahogy el kell különíteni a zónát. Az üveg megoldja a problémát: minimális helyet foglal el, és nem csökkenti vizuálisan.

Üveg válaszfal - a terület kiemelése, anélkül, hogy még egy kis fürdőszobát is létrehozna

Egy másik módja - telepítése konzol vízvezeték. Minden "töltelék" rejtve van a falban. Ez csak egy mosdó vagy WC, ami. Látszólag nem olyan nagyok. Vannak mosogatógépek is, amelyek a mosógép fölött vannak elhelyezve - a kis lakásokban probléma a nagyméretű berendezések telepítésének helye. Nagyon sikeresen megoldott ilyen vízvezetékek használatával. Példák a fürdőszoba tervezésére, lásd a fotógalériát.

A fülkék és a fény formája megverte, a fürdőszoba gyönyörű kialakítása ilyen apróságokból áll

Polcok a falba épített megvilágítással

Érdekes ötlet: lámpákkal megvilágított fülkék

Fénycsomagok a megfelelő helyeken - és a fürdőszoba kialakítása szokatlan lesz

Amikor a LED-es szalagot használja a fürdőszoba megvilágítására, a design kifejezőbbé válik.

Ez az opció háttérvilágítás

A lámpák elrejtése a tükör mögött érdekes hatás érhető el.

Tükrös világítás - az egyik legfontosabb

Keskeny fénysugarak egy csempe nézni különösen fényes

Nagy mennyezeti lámpákra van szükség, ha sötét színeket használnak a tervezésben: barna fürdőszobában sok fény szükséges

A mennyezeti lámpák típusai a fürdőszobában. Mindannyian más fényt adnak - szűk vagy széles.

Világítós sarokkád LED-es lámpákkal

A gép felett készítheti a polcokat és az üvegeket - így nem mérik le a belső térben

A csövek rejtve maradnak a fülkeben, de még mindig sok hely maradt... egy csúszós polcot készítünk

A fürdőszobában több mint elegendő hely van.

Helyezze a mosdót a fürdőszobába - mindent, amire szüksége van egy minimális területre

Annak megakadályozására, hogy számos palack és mosószer ne zavarja a belsejét, egy szekrényt készíthetnek a válaszfalon

Védett a WC-ből és elrejtette a felesleges dolgokat - kettős haszon

Nem akar egy mosodai kosárba tenni egy gyönyörű fürdőszobában? Készítsen egy ruhaszekrényt fiókokkal

Az öltözőben nem csak a polcok, hanem az ajtó is működhet

A kék szín a fürdőszobában tengeri hangulatot teremt

A mosogató és a belső tér modern formája divatossá válik.

A szükséges elemek sikeres elrendezése. A bézs és barna fürdőszoba és WC kialakítása mindig népszerű.

Mindent egy kis helyre tenni nem könnyű.

Fürdőszobai tervezés kékes ékezetekkel hígított bézs színű káddal

Krémszínű fürdőszobai tervezés és több színmélység

A klasszikus és innovatív megoldások kombinációja

A fal meleg színe és az ajtó pontos befejezése. Nagyon egyszerű, de a belső "játszott"

A mozaik burkolólapok és a nagyobb csempe könnyebb árnyalata. A zöld fürdőszoba kialakítása jónak bizonyult

Ez a legkevesebb elem, ami illeszkedik a fürdőszobába.

Néha lehetséges, hogy egy mosogatógépet is elhelyezni egy kis fürdőszobában.

Elrendezési terv

Fény - nem egyhangú. Ezek a virágok fekete színűek, de nem csökkentik a helyet.

Gyönyörű fürdőszoba design, de komor...

Üvegtálca nem zavarja a bátorságot

Üveg válaszfal - a terület kiemelése, anélkül, hogy még egy kis fürdőszobát is létrehozna

És egy másik tervezési lehetőség egy kis fürdőszobában.

Ilyen mosogató alatt akár mosógépet is lehet tenni

A konzol mosogató másik változata

Nagyon kis modellek vannak. Még a Hruscsovban lévő fürdőszobába is beleillenek

A konzolos típusú vízvezeték nem tűnik nagynak

Ez a fürdőszoba stílusosan a padlás és az öko találkozásánál található

A tulajdonos hobbijairól nem gondolhatsz

Vannak még okosabb megoldások, amelyek segítenek egy kis méretű fürdőszoba kényelmes és funkcionális kialakításában. A kis helyiségekhez tartozó fürdőszobai ötletekről a következő fotók találhatók.

A gép felett készítheti a polcokat és az üvegeket - így nem mérik le a belső térben

A csövek rejtve maradnak a fülkeben, de még mindig sok hely maradt... egy csúszós polcot készítünk

A fürdőszobában több mint elegendő hely van.

Helyezze a mosdót a fürdőszobába - mindent, amire szüksége van egy minimális területre

Annak megakadályozására, hogy számos palack és mosószer ne zavarja a belsejét, egy szekrényt készíthetnek a válaszfalon

Védett a WC-ből és elrejtette a felesleges dolgokat - kettős haszon

Nem akar egy mosodai kosárba tenni egy gyönyörű fürdőszobában? Készítsen egy ruhaszekrényt fiókokkal

Az öltözőben nem csak a polcok, hanem az ajtó is működhet

Hruscsov átépítéséről itt olvashatunk.

Kombinált fürdőszoba design: fotó

A kék szín a fürdőszobában tengeri hangulatot teremt

A mosogató és a belső tér modern formája divatossá válik.

A szükséges elemek sikeres elrendezése. A bézs és barna fürdőszoba és WC kialakítása mindig népszerű.

Mindent egy kis helyre tenni nem könnyű.

Fürdőszobai tervezés kékes ékezetekkel hígított bézs színű káddal

Krémszínű fürdőszobai tervezés és több színmélység

A klasszikus és innovatív megoldások kombinációja

A fal meleg színe és az ajtó pontos befejezése. Nagyon egyszerű, de a belső "játszott"

A mozaik burkolólapok és a nagyobb csempe könnyebb árnyalata. A zöld fürdőszoba kialakítása jónak bizonyult

A fürdőszoba elkészítése nem egyszerű feladat. A lehetséges megoldások listája megkönnyíti a megoldást.

Pontos lista, amit tudnia kell, javítások a fürdőszobában: 15 pont

A fürdőszoba a konyha mellett a legfejlettebb technikailag fejlett szoba a lakásban. Ezért az elrendezésének megközelítését legalább gondosan át kell gondolni. Egy professzionális építész, Mito Melitonyan vezetésével 15 elemet készítettünk, amelynek betartása nemcsak időt takarít meg, hanem pénzt takarít meg, és ami a legfontosabb, megoldja az egyik legfontosabb javítási problémát: a fürdőszoba felszerelését.

Ez a fő és gyakran döntő tényező minden vállalkozásnál fontos a fürdőszoba javítása során is. Az elemek költségkeretének elkészítésével megmentheti magát a frusztrációtól és a hibáktól.

A második legfontosabb tényező a szabadidő. Az egyik fő hiba, hogy mindenki, aki a fürdőszobában megjavítani tervezi, az a bizalom, hogy mindössze pár nap elég lesz. A fürdőszoba kicsi, de, mint mondtuk, egy nagyon technikai helyiség. Vegye figyelembe.

3. Eljárás

Írja le a munkatervet az A-tól Z-ig. Tartsa be a listába a kis dolgokat, amelyek az Ön számára jönnek, egészen a tisztításig. Csukja be a tervet egy feltűnő helyen, és keresztezi a vonalat. Ez a technika segít nemcsak abban, hogy mindent megtesz a megfelelő sorrendben, és időt takarít meg, hanem a lehető leghamarabb befejezze a munkát.

4. Rejtett problémák

Lehet, hogy nem, de biztosítani kell a cső áttörésének lehetőségét, hirtelen repedések és törött tükör még mindig áll.

Közvetlenül a folyamat felé haladunk. Az első dolog, hogy egy fürdőszobai tervet készítsen vízvezeték szerelvényekkel.

Ezután meg kell határozni a jövő fürdőszobájának stílusát. E döntéstől függően a színes megoldás, a felhasznált anyagok és természetesen a helyiség megfelelősége a főterek már meglévő belső terében.

A következő lépés a jövő vízvezeték megválasztásának döntése. Itt minden lehet bonyolultabb, mint amilyennek látszik. Végtére is, ha például nem lehet kétség a mosogató megfelelőségével kapcsolatban, akkor csak egy nehéz döntést kell hoznia a fürdő és a zuhanyzás között.

Mito Melitonyan, építész:

- És még mindig el kell döntenie, melyik WC-t választja. Több típus van - padló és felfüggesztve. Minden típus saját technikai megoldásokat igényel. Szeretem inkább felfüggeszteni, ahol lehetséges, mert könnyebb tisztítani alattuk, és a por nem felhalmozódik, ellentétben a kültériekkel.

A következő legfontosabb döntés az, hogy kiválaszthatja a csempe, amelyet fekszel. A sorozat döntése "kezdjük, és kitaláljuk" nem teljesen igaz. Képzeld el, hogy van egy gyönyörű vízvezeték, gyönyörű csempe, de kezdetben nem gondoltál, hogyan kell kibővíteni. És most a függőleges vagy vízszintes varrások nem kötődnek a vízvezetékhez. És még mindig a kapcsoló mozoghat.

Mito Melitonyan, építész:

- Gyakran próbálok nagyméretű csempe - 300 x 900 mm. Minden gyártó saját formátumú, de feltételesen kerekítettem. Így például a legjobb, ha a WC-t a csempe középpontjába helyezzük, és a függesztett toalett gombját helyesen rendezzük be vízszintes varrással.

A kagylóknak sok módosításuk van. A standard magasság kb. 85 cm, a kagylónak, vagyis a közepének, ha kicsi, a csempe közepén vagy a varrás mentén kell elhelyezni.

A 300 x 900 mm-es csempe mérete a kapcsolók és aljzatok nagyon pontos elhelyezkedését teszi lehetővé: 1050 mm-rel a tiszta padlószinttől a csempe közepén. Ha az aljzat a padló alatt van, akkor 150 mm. Az összes kötés kényelmesen elvégezhető ebben a méretben. Az elektromos fűtött törölközőtartót ezután is ehhez a magassághoz kötik, mivel a csatlakozás általában alacsonyabb.

Egyébként ne vegye a modellt a konnektorba csatlakoztatott vezetékkel. Rejtett kapcsolódobozokat használok és közvetlenül csatlakoztatom őket. Ne felejtsük el, hogy a kapcsolat jobbra és balra van.

Azt is javaslom, hogy ne készítsen mennyezetet, amíg nem rakja le a lapkát. Nem szívesen vágok, a falakat pontosan és teljes mennyiségben, 8 dobozban, 300-nál, 8,5 helyett. És csak akkor tedd a gipszkarton álmennyezetet.

Ne felejtsük el, hogy ha egy kereszten keresztet csinálsz a csempe lefektetésénél, akkor egy felső magasságú centiméter magas lesz. Néha kritikus. Általában először le kell raknod a padlót, majd a falakat. A fürdőszoba technológiai helyiség, de ne felejtsük el az esztétikáját. A csempe kis mérete megkönnyíti, de a nagyobb méret teszi gazdagabbá.

Fürdőszobai tárolás: 23 jó ötlet bármilyen helyre.

Hogyan érhető el a tökéletes megrendelés a fürdőszobában? Hogyan helyezz el mindent, amire szüksége van néhány négyzetméteren, és nem szabad túlterhelni a helyet? Számos érdekes ötlet található, amelyek a fürdőszoba belsejét tiszták és megoldhatják a tárolási problémákat.

Stílusos fülkék

A legjobb, ha a tárolási rendszereken gondolkodunk a javítási szakaszban, amikor lehetőség nyílik speciális fülkék létrehozására. Jelentősen megtakarítják a helyet, és a fürdőszoba belseje csak akkor részesül előnyben. Ezeket a fülkéket a zuhanyzóban vagy a fürdő közelében lehet elhelyezni. Kényelmes samponokat és zuhanyzselékeket hoznak be, így a mély fülkék tökéletesek a törülközők, a papír, a porok tárolására. Igaz, a nedves zónától távol kell kerülniük.

A fürdőszoba felszerelése

Minden új reggel egy fürdőszobával kezdődik, amelynek megjelenése az egész nap hangulata lehet. És egy hosszú, fárasztó nap után pihenhet és élvezheti. Az egyik dolog, hogy elárasztják a fürdőt, összeomlik a burkolólapok, kiálló csövek és mindig az aktuális csap, és egészen más dolog - a világos és tiszta szoba harmonikus kombinációja új lámpatestekkel és meleg padlóval. Szóval, hogyan kell felszerelni egy fürdőszobát, hogy csak pozitív benyomások adjanak?

Amikor eldönti, hogyan tervezik meg a fürdőszobát, három fő szempontra kell figyelnie:

 • alkalmassága;
 • személyiség;
 • kényelem.

Fontos kiválasztani a vízvezetékeket és a bútorokat, megbízhatóságuk és nedvességállóságuk alapján. Természetesen a szoba belsejének összhangban kell lennie az apartman vagy a ház általános belsejével.

dekoráció

A legnépszerűbb és tartós dekorációs anyag csempe. A textúrák és színek sokfélesége miatt kivételes, akár stilizált is lehet. A kerámia burkolólapok számos természetes anyag utánozhatók. A fő választékot Oroszország és Európa képviselői képviselik. Ma a tervezők a modern stílusokat és az eklektikát választják. Természetesen mindenkinek egyedülálló választása van.

A színek és a témák bármilyen kombinációja lehetséges, de a virágos és virágos minták a legnépszerűbbek. Kevésbé kevésbé tengeri témák. A kombinált kikészítés mindig tényleges: különböző felső és alsó, határok, zónák felosztása.

Zónázás vágással

A legérdekesebb anyag mozaik. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a szalagot a belső térbe tesszük.

Most a divatirányzatok arra késztetik a fogyasztókat, hogy környezetbarát anyagokat használjanak, és elterjedt a fürdő belsejébe. A falak és a padlóburkoló falakhoz fából, speciális modern technológiák szerint feldolgozható. A burkolatra is használható márvány, gránit, travertin lemezek, homokkő - és ez nem minden lehetséges lehetőség.

stílusok

Indiai stílusban

Ma a választási lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, bármit használhat a szíved vágya.

 • A klasszikus stílus finom hangzásokat, fenséges márvány- és gránitfelületeket, velencei vakolatot, díszített paneleket és határokat tartalmaz.
 • Az etno stílus kő és fa, fonott kiegészítők és természetes természetes színek kombinációja. A legelterjedtebb orosz etnográfia a japán - kifogástalan színekkel, sima felületekkel és világosan strukturált térrel rendelkezik.
 • Provence stílus meleg színeket, antik bútorokat, virágos virágdíszeket és csak természetes alapanyagokat kínál.

Érdekes lámpák a tükörből

 • A minimalista stílus feltételezi, hogy csak a leginkább szükségesek a belső térben üveg, acél és műanyag felhasználásával.
 • Az Art Nouveau stílus ideális helyszín a különféle világítással és stilizált tükrökkel rendelkező kisebb szobákhoz.
 • High-Tech - mindenekelőtt a kényelem, az automatizálás az unrealitásra.

Hi-tech fürdőszoba

Színpaletta

Régóta bebizonyosodik, hogy a belső tér színe hatással van a jólétre és az észlelésre, nagyon fontos a fürdőszobában, ahol pihenésre szoktak. Ezért a fürdőszoba elrendezésének figyelembe kell vennie a színkombinációk alapvető szabályait.

 1. Meleg hangok, például: a sárga és a narancssárga energikusabb, míg a hideg (kék, zöld) színek megnyugtató hatásúak.
 2. Gyakran használják a kontraszt alapú élénk színeket, például fehér és fekete, narancssárga és kék, sárga és lila kombinációkat.
 3. A semleges tónusok mindig relevánsak: bézs és krém, fényes ékezetekkel a tartozékokon.

bútor

Szekrény mosdóval

Ha a szoba mérete lehetővé teszi, mindig egy csillárral berendezett fürdőszobát, gyönyörű díszleteket, kárpitozott bútorokat - kisméretű kanapék vagy fotelek, további könyvpolcok, friss virágok készíthetők. Ez extra kényelmet és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Nos, ha a szoba tágas, de mi van azokkal, akiknek nincs ilyen szerencséje? Hogyan készítsünk egy kis fürdőszobát? Sok lehetőség van...

Hogyan készítsünk egy kis fürdőszobát

Vízvezeték elemek elhelyezése kis fürdőszobában

A legtöbb apartmanban a fürdőszoba kicsi. Sok helyet takaríthat meg:

 • világos színek előnyösek;
 • zuhanyzó helyett a fürdőszoba - egy kis kabin, csempézett és üvegajtókkal, vizuálisan bővíti a helyet, és kevesebb helyet foglal el;
 • egy kis méretű mosógép, amely az oldalsó leeresztő mosogató alatt helyezkedik el, tökéletesen illeszkedik egy kis fürdőszobába;
 • jobb, ha a szekrényeket a mennyezetre választják, és a keskenyebbek, lehetőleg beépítettek, kis helyet foglalnak el és sok apróságot fogadnak el;
 • kombinált fürdőszoba;
 • a diffúz fényű falfények vizuálisan tágas érzést adnak;
 • legalább olyan tartozékok, amelyek vonzzák a figyelmet, és hogy a szoba szűk;
 • A tükörfelületek különböző változatai vizuálisan megnövelik a helyiséget.

Keskeny magas szekrény

A fürdőszoba elrendezésének megtervezésekor fontos megjegyezni a különleges célját. A kialakításnak komfortos és meggyőző érzést kell okoznia, ugyanakkor praktikus és egyénileg tervezhető. A fürdőszobának szüksége van a pihenésre, a magányra és a tisztításra, szó szerint és figuratív módon.

videó

Ebben a videóban - hasznos tippek a fürdőszoba tervezésének kiválasztásakor:

Mi kell a fürdőszobában?

Fa a fürdőszobában

További partíciók a fürdőszobában

Hogyan lehet helyet megtakarítani

Különböző anyagok kombinációja

Sötét fa és csempézés

Sötét kő burkolat

Egy kis fürdőszoba racionális belseje

Mosogató a fürdőszobában

Mosógép a szekrényben

Alátét és mosogató egy pulton alatt

A mosógép kényelmes elhelyezkedése

7 fontos dolog a fürdőszobában

Korábbi anyagainkban "7 dolog a folyosóra" és "6 dolog az erkélyre" a szükséges és érdekes belső tárgyakat fedeztük fel. Ma úgy döntöttünk, hogy fontolóra veszünk egy másik szobát - egy fürdőszobát, amelyet mindig a lehető legkényelmesebb és legfunkcionáltabb módon kíván használni, méretétől függetlenül. Természetesen az az alap, amely nélkül a fürdőszoba létezése lehetetlen, mint ilyen, nem gondoljuk. A lista nem tartalmaz zuhanyzókat, fürdőszobákat, mosdókat vagy csapokat. Tehát a TOP-7 dolgokat, amelyeket meg kell fontolni a javítás előtt.

Tartalom:

A tükör

- A fényem, tükör, mondja. Hogyan lehet megborotválkozni egy ember, anélkül, hogy látná magát? Hogyan alkalmazzunk krémet, stílusos hajat és építsünk frizurákat a visszaverődés mentése nélkül? Kizárt! A tükrök eltérőek lehetnek: egy moydodyrbe ágyazva, különállóak, polcokkal vagy anélkül, egzotikusak vagy minimalistaak - ízléssel. Nemrégiben olyan antik tükröket kedveltek, amelyek eklektikus megjelenést kölcsönöznek a fürdőkádnak. Nagyon gyakran ilyen tükrök találhatók a spanyol és marokkói belső terekben.

Találtam neked egy látványos, szokatlan fürdőtükör: a kék feszített itt van. Egy másik érdekes lehetőség a smink-tükör lámpákkal. A lányok értékelni fogják!

Ha a fürdőszoba kicsi, és a tárolás problémája akut, jobb, ha előnyben részesítjük a polcokat és szekrényeket maszkoló funkcionális tükröket.

Bath dolgok: függöny

Ez a tétel nem releváns azok számára, akik zuhanyzóval vagy üvegedényben vannak a fürdőben, mindenki számára, a függöny nem csak elrejtheti a legintimebbet, hanem védi a padlót az árvíztől.

Tetszett a fürdőszoba függönye a kacsa, a zöld és a peonies sziluettjével.

Tárolószervező

Ez a tétel újra elküld nekünk a tárolóba a fürdőszobában. Mint tudják, ebben a térben sok, sok apró dolgot kell felszerelni, beleértve a fésűket és krémeket. Az utóbbiak számára a rendezett szervezőket feltalálták: az ajtóhoz hasonlóan vagy a kosarakhoz hasonlóan. Ezt a tárolóelemet a fürdő stílusától függően kell kiválasztani. Ha a fürdőszobája Provence stílusban készül, akkor a természetes motívumú fonott kosarak tökéletesen illeszkednek, ha a modern fürdőszoba modern, akkor jobb, ha nem szabványos tágas dobozokat vagy fényes lógó zsebeket szeretne használni.

Ha nagyon kevés hely van, akkor egy vevőegységet vásárolhat a tapadókorongon és csatolja a falhoz.

Lábpárna

Milyen szép kilépni a zuhanyzóból és le a lábadra egy meleg, meleg szőnyegen. A tervezők számos lehetőséget kínálnak - a macskától a kavicsokig.

Még a cikkünkben "6 ötlet a boros dugókhoz" említünk egy csodálatos szőnyeget, amit a saját kezeiddel lehet megtenni.

Csodálatos szappantartó

Talán tényleg itt vagytok! A legérdekesebb szappantárgy, amelyet találkoztam, a tervező Alena lakásában volt. A luxus afrikai nő lótusz pozícióban üdvözli a szappant - nos, nem szép? Bolhapiac - olyan hely, ahol mindent megtalálhatunk.

Kis szemétláda

Nagyon kényelmes egy kis szemetes, amelybe azonnal eldobhatja a fülbotokat, pamut párnákat és egyéb csínját. Ez megóvja a felesleges sétányoktól a lakás körül, és hetente egyszer kihasználva nem nehéz, ugye?

Törölközőhüvelyek

Természetesen a törölközőt takaros tekercsekben is tárolhatjuk, de ez inkább egy tündérmese a belső fotózásra. Valamit le kell lennie egy nedves törülközőt (fűtött törölközőt, opcióként vagy létrán).

Nézzük meg, hogy nem szabványos horgok, amelyek közül sok, de gyönyörű akasztók vannak. Az egyik eco-stílusú, a másik, a metróhoz hasonlóan, és az utolsó - fehér, skandináv.

Mindezekkel a fürdőszobával lesz a hely, ahol még több időt szeretne eltölteni.

10 fő hiba a fürdőszoba tervezésében

Az új nap kezdete, amelyet mindig a fürdőszobában töltünk, és ennek kialakítása viszont jelentősen befolyásolhatja a kialakuló hangulatot, sőt az önbecsülést is. Hogyan hozzunk létre egy kényelmes környezetet a fürdőszobában, megmondjuk, hogy fotózási példákat, és a jelenlétét a leggyakoribb hibák elrendezése ebben a szobában.

Szegény tervezés

A legfontosabb probléma, amely sokféle kellemetlenséget okoz, helytelenül tervezett fürdőszobai hely. Ugyanakkor, ha egy tágas szobában még mindig lehetséges, hogy a zuhanycsésze rossz helyen van, akkor egy kis szobában egy ilyen "hiba" elfogadhatatlan.

helyes

Annak érdekében, hogy egy kis fürdőszobában kényelmes legyen, gondolja át a legkisebb részletességgel történő feltöltést, természetesen nagy vízvezetékkel. A fürdőt úgy kell elhelyezni, hogy teljesen feltöltse a helyet az egyik falon. De ha szükséges mosogatógépet elhelyezni a helyiségben, jobb, ha a fürdőt elhagyja a zuhany mellett.

A mosogató alatt lévő masszív padlószekrény helyett egy kompakt lógó párnát használjon, és helyezze el a WC-t úgy, hogy a vízvezeték és a vízvezeték között ellenkezőleg elegendő hely maradjon a könnyű hozzáférés érdekében.

Club légkör

Ha egyszer egy csodálatos fürdőszobát díszített egy népszerű közintézményben (éjszakai klub, kávézó, étterem), szeretné, hogy hasonló légkört teremtsen saját fürdőszobájában, akkor gondolja át, mielőtt ilyen hibát követne el.

Gyakran a létesítmények fürdőszobái szándékosan nyugodtak, lustaak, például sötét színekkel, nagyszámú tükrökkel és gyenge megvilágítással. Tény, hogy egy hasonló lakásokban vagy házban lévő fürdőszoba belső térben elnyomják, zavarják a reggel ébredést, és nem egészségesek az arca.

JOBB

Javasoljuk, hogy a fürdőszoba falainak és mennyezetének kialakításánál világos színárnyalat-használat álljon rendelkezésre. De a padló, a rés, a terem egyik területe, ha szükséges, megkülönböztethető egy gazdag sötét színnel.

A védőburkolatok hiánya

A fürdőkád körüli terület védőfüggöny nélkül is elhagyható, ha további zuhanyzó van a helyiségben. Abban az esetben, ha a fürdő zuhanyzóval van kombinálva, a válaszfalak vagy függönyök hiánya miatt a szomszédos falak és a padló vízzel elárasztódik, így több időt takarítanak meg.

JOBB

A legegyszerűbb és legkedvezőbb módja annak, hogy elkülönítse a fürdőt egy zuhanyzóval, egy rúd behelyezése a falak közé, és függőleges függöny függesztése. Vannak más védelmi módszerek a közeli felületek fröccsenése ellen, például statikus üveg válaszfalak, csúszó vagy csuklós ajtók a fürdő fedélzetén.

Csúszó padló

A kerámia burkolat megválasztása a padlóhoz képest egy, de nagyon jelentős hibát okozhat, és egy sima fényes anyagot kaphat.

Fontos megérteni, hogy a szépség kedvéért figyelmen kívül hagyja a biztonsági előírásokat, mert ha a víz csúszós felületre kerül, az ősszel fokozott a súlyos sérülés veszélye.

JOBB

Fényes lehet csempe a fürdőszoba falaira nézve, de a padlónak homályosnak, enyhén durvanak kell lennie. Ha helyes döntést hoz a különleges, lappatirovannogo csempe javára, akkor a jövőben mentse el magát a felesleges félelmektől, hogy kárt okozzon.

Zavarja a munkafényt

Nem fogunk emlékezni arra, hogy mennyire fontos a kiváló minőségű, jól felszerelt lámpatest a fürdőszoba munkaterületén. És nagy hiányosság lesz a maga részéről, hogy figyelmen kívül hagyja a lámpatestek beépítését a tükör közelében a mosogató felett. Ennek eredményeképpen esztétikus árnyékokat kaphatsz az arcodon, kiválaszthatod a rossz kozmetikai hangot, és általában sokkal több időt töltesz a fürdőszobában, hogy megpróbálod látni a saját gondolkodásodat.

JOBB

Kiváló megoldás a fürdőszoba munkaterületéhez egy tükrös, beépített világítással, amely gyengéden és egyenletesen megvilágítja arcát. Alternatív megoldásként egy pár azonos lámpatestet is elhelyezhet a tükör oldalán, ugyanolyan magasságban, de ehhez további vezetékezésre lesz szükség.

Papír tapéta

Bizonyos, nagy páratartalmú helyiségek esetén a tervezési falakhoz hasonlóan nem alkalmas a priori, különösen akkor, ha a helyiség kicsi. A papír alapja és ragasztója ilyen tapétákhoz gyorsan felszívja a nedvességet, a varratok eltűnnek, és a vásznok teljesen eltolhatók a falak felületétől.

JOBB

A fürdőszoba falakkal szemben támasztott legjobb anyag a kerámia csempe, amelyet az összes szerelési szabálynak megfelelően terveztek. Ha valamilyen oknál fogva nem áll készen a szoba kialakítása során használni, jobb választani a kombinált díszítés kedvéért. Vagyis ha a tapétát - majd minden mosható nedvességálló (vinil) - alkalmazható a mosogató, a bejárati ajtó közelében, a fürdő közelében. A falak alsó része azonban jobb, ha csempével, díszes téglával vagy nedvességálló panelekkel borítja, különösen a zuhanykabin területén.

Nincs törülközőtartó

Ez a látszólag elhanyagolható részlet, gyakorlatilag a legjobb körülmények megteremtését teszi lehetővé a fürdőszobában való tartózkodáshoz. De ha az idő nem biztosítja a rúd vagy akasztók felszerelését egyszerű kampókkal, akkor némi gondot okozhat. Például, ha a fürdőt a szoba másik végén lévő törülközővel hagyja el, akkor egy olyan nedves nyomvonal mögé hagyja, amelyen csúszik.

JOBB

Ideális esetben a vízzel kapcsolatos eljárásokhoz a kagylóhoz, a kabinhoz, a mosogatóhoz (a tágas fürdőszobákhoz) tartozó zónák közelében vízszintes horgokat, sávot vagy többfunkciós tartót kell elhelyezni.

A fürdő közelében lévő szőnyeg hiánya

A lábtartó kellemes változást jelent, de ha nem a fürdőszobában van, hideg állást érhet el a hideg padlón a mezítlábakkal, vagy kihajolhat a fürdőből vagy a zuhanyzóból.

JOBB

Minden vízvezeték-üzletben felkínálják a megfelelő szőnyegeket pamutból vagy lágy poliészterből: különböző méretűek, alakúak és méretűek. Javasoljuk, hogy válasszon egy szőnyeget gumírozott talppal, hogy elkerülje, hogy a padlóra csússzon.

Nagyon kis mosogató

Meglepő módon, még a meglehetősen tágas fürdőszobákban is elég kis tálak vannak felszerelve, valószínűleg a szokatlan design, forma vagy a beépített érzékelő miatt. A gyakorlatban az ilyen vízvezeték-termékek nem csak dekoratív, kis funkcionális kiegészítők.

Egy kis mosogató mellé állva még egy személy is nehezen tudja elvégezni a szokásos higiéniai eljárásokat, nem beszélve egy házaspárról, vagy olyan gyerekekről, akik sietnek iskolába járni.

JOBB

Egy nagy fürdőszobában jobb, ha azonnal két külön mosdót telepít, hogy a napi rituálék a leginkább kényelmes legyen mindenki számára. Kis szobák esetén ajánlatos egy mosogatót választani egy széles tálcával, vagy egy mosogató dupla verziójával.

Diszkrét díszítés

Ha úgy tűnik számodra, hogy a fürdőszobában elég a felületek furnérozása és megfelelő vízvezeték szerelés, akkor válaszolni fogunk: ez csak 70% -a, amit ebben a teremben kell elvégezni. Végtére is, a fürdőszoba egy különálló, bár kicsi, de független szoba, amely szintén saját, egyedülálló kép.

JOBB

A fürdőszobai belsőépítészet hihetetlenül izgalmas élmény lehet, amely révén felismerheti kreatív lehetőségeit. Ezért javasoljuk, hogy menjen el a boltba, hogy kiválaszthassa az eredeti lámpákat a munkaterületre, gyönyörű tükörkeretre vagy szétszerelésre, textilszőnyegre, szappantartályokra, fényes fürdőköntőre és sok más hasznos és gyönyörű dolgokra.