Legfontosabb > Tartozékok

Hogyan javítsuk meg a zuhany raklapokat?

A zuhanytálcák javítása olyan esemény, amely függetlenül elvégezhető. Annak ellenére, hogy a vízvezeték megfelelő biztonsággal készült, még akkor is gyakran megszakad. A repedezett edény a mosási folyamatot lehetetlenné teszi, ami komoly kényelmetlenséget okoz az emberek számára.

A legegyszerűbb megoldás a sérült darab helyettesítése. Ez azonban meglehetősen drága és hosszú. Ezeket a munkákat rendszerint csak tapasztalt szakemberek végezhetik el. Sokkal jövedelmezőbb és gyorsabb a saját kezével javítani a zuhanytálcát. Ehhez elegendő a háztartási eszközök készlete minden raktárban. Annak érdekében, hogy megtudja, hogyan kell megjavítani egy repedt pohárt, meg kell oldani a kellemetlen jelenség eredetének természetét.

A raklapok károsodásának okai

Ma az európai és ázsiai belföldi vállalkozásoknál gyártott zuhanyzók. Majdnem minden gyártó több év garanciát vállal a termékeire. Az alacsony minőségű hamisítványok megvásárlásának elkerülése érdekében ellenőriznie kell, hogy az eladó rendelkezzen-e tanúsítvánnyal és megfelelő jelöléssel a zuhanycsarnok minden részletéről. De még a legmegbízhatóbb dokumentumok sem mentik meg a raklapot a károsodástól.

Ezek a termékek a következő okok miatt szakítanak:

 1. Termelési hiba. Sajnos ez meglehetősen gyakori jelenség, amellyel a fogyasztók szembesülnek. A házasság az üregek jelenléte a héjtömegben, a torzítás vagy a geometria megsértése. Bizonyos esetekben a gyártási technológia megsértése esetén az anyag szilárdsága lényegesen alacsonyabb, mint a deklarált paraméterek. Ha egy ilyen termék garanciális, és van egy csekk, akkor jobb, ha beveszed a boltba, vagy kicseréli egy másik hasonló termékkel.
 2. Telepítéskor történt hibák. A tapasztalatlan kézművesek által elkövetett leggyakoribb hiba az, hogy egy zuhanyzópultot egy egyenetlen felületen helyeznek el. Ez a külső terhelés egyenetlen eloszlását és az anyag belső feszültségének kialakulását eredményezi. Egy másik hiba a rögzítőeszközök túl erős vagy elégtelen meghúzása.
 3. A zuhanyzási szabály megsértése. Ezeket a termékeket nagyon óvatosan kell kezelni. Repedések fordulhatnak elő, mivel a mosogatógép túlzott nyomást gyakorol, amikor több ember áll rajta. A sérülések a nehéz és éles tárgyak egy raklapon történő leengedése után következnek be.

Szóval, tönkretette a zuhanytálcát, mit tegyen? Miután foglalkozott a repedések okaival a tartályban, gondosan fel kell készülnie a javítási munkára.

Eszközök és anyagok

Az akril zuhanytálcák azonnali javítását azonnal meg kell indítani, miután károkat észleltek. Ellenkező esetben a repedés kibontakozni kezd, ami az egész tál megosztásához vezethet. Ilyen esetekben a javítás nem segít. Megtalálni a repedést, azonnal le kell állítania a zuhany működését. A tartályt alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután hagyja el a fürdőszobát levegőztetésre. A munkát csak nedvesség és nedvesség hiányában lehet elvégezni.

Az akril zuhanytálca tálca javításához a következő eszközökre és anyagokra van szükség:

 • éles kés;
 • olló;
 • építési szint;
 • kulcs;
 • csavarhúzó;
 • epoxi ragasztó;
 • üvegszálas;
 • akrilfesték;
 • csiszolópapírral;
 • ecset;
 • etil-alkohol;
 • fogpor;
 • rongy,
 • légzőkészülék;
 • védőszemüvegek és kesztyűk.

A munka megkezdése előtt tanácsos eltávolítani a gyermekeket és a háziállatokat a szobából. A javítás során felhasznált reagensek mérgezőek és erős szagúak.

Hogyan lehet javítani egy raklapot?

A zuhanyzók tálakban való működésének során apró és mély repedések, forgácsok és lyukak keletkezhetnek. Minden esetben különálló hibaelhárítási módszerre van szükség. Javításokat kell végezni, hogy rövid időn belül ne végezhessék újra a munkát. Tekintsük azon tevékenységek listáját, amelyek a zuhany táljában különféle károsodások kiküszöbölése során valósulnak meg.

Kis repedések tömítése

Ez a leggyakoribb probléma a zuhanytálcákon. Ha azonnal javítja a repedést, akkor a tál pusztulása véget ér.

Ezt a munkát a következő sorrendben kell végrehajtani:

 1. Éles késsel tisztítsa meg a repedések széleit. Meg kell kopogtatni az akril, amíg a falak a karcolás lesz az eredeti szín.
 2. Távolítsa el a port porszívóval. A kezelt anyagot etil-alkohollal törölje le.
 3. Viseljen szemüveget, légzőkészüléket és kesztyűt. Készítsen akrilt használatra.
 4. Ecsettel használjon akrilfestéket a karcoláson. A mélységtől függően ismételje meg az eljárást többször, amíg a tintaszint meg nem haladja a tál alsó szintjét.
 5. Miután a festék teljesen megszáradt, simítsa ki a csiszolópapírral való összecsapását, fokozatosan csökkenti a szemcsésséget.

A javítás végső foka a polírozás. A felesleges költségek elkerülése érdekében fogkrém és fogpor keverékét használhatja. Ezzel a kompozícióval a tál felületét tükrözheti.

Javítsák meg a mély repedéseket

Ha a kár nagyobb mélységben van, akkor gyorsan elpusztíthatja az egész tálat, ami gyorsan növekszik. Ha a termék a teljes térfogatban tört ki, akkor a festés nem elegendő. Hatékonyabb intézkedéseket kell hozni.

Itt van, mit kell tennie:

 1. Távolítsa el a tálat. Ehhez ki kell kapcsolnia a vizet, és meg kell szüntetnie az összes kommunikációt a zuhanyzóból. Ha a csavarok és anyák rozsdásodnak, szilikonos zsírral kell kezelni őket. Ez nagyban megkönnyíti a csavarás folyamatát.

Az ilyen javítás után a raklap erősebb lesz, mint az eladás idején. Élettartama jelentősen megnő.

Tömítés a lyukakon

Ilyen kellemetlenség akkor fordulhat elő, ha nehéz építészeti eszközök vagy masszív öntözés esik a zuhanyzóból. Annak ellenére, hogy a probléma megoldhatatlannak tűnik, könnyen megoldható, ha ugyanazokat a háztartási eszközöket és anyagokat használja.

A javítási furatokat a következő sorrendben kell elvégezni:

 1. Vegye ki a tartályt az alapból. Ezt nagyon óvatosan kell végrehajtani, nehogy károsítsa a széleit, és ne szakítsa meg. Tisztítsa meg a tálat mindenféle szennyeződéstől, mossa le és szárítsa meg.
 2. Tisztítsa meg a lyukak széleit az összes szennyeződéstől. Távolítsa el a kinyúló rostokat és törékeny töredékeket. Az akril zsírtalanítása orvosi alkohollal.
 3. A raklap belső felületén szilárd foltot kell alkalmazni, amely a töltőanyag és a tömítés rögzítéséhez szükséges. Ehhez használjon epoxi ragasztót és több rétegből álló tartós anyagot. A legjobb, ha üvegszálat használnak, amely ilyen célokra szolgál.
 4. Készítse elő az epoxi ragasztót a mellékelt utasításoknak megfelelően. Öntse a lyukba úgy, hogy kissé felnyúljon a serpenyő alján. Annak elkerülése érdekében, hogy üregek keletkezzenek az epoxi töltőanyagban, a gyantát több helyen át kell áthúzni.
 5. Tegyen egy másik tapaszt a ragasztott lyuk tetejére. Ebből a célból epoxi ragasztót és vékony üvegszálat használnak. Festék festés után akrilfestékkel.

Az ilyen javításokat csak akkor lehet elvégezni, ha a lyuk átmérője nem haladja meg a 10 cm-t, ha nagyobb, vagy több lyuk van, akkor lehetetlen megszüntetni az ilyen meghibásodást. A raklap kialakítása elveszíti integritását és erejét.

A raklapok károsodásának megakadályozása

A zuhanycsésze problémái könnyen elkerülhetők, ha követni fogja a termék használatára vonatkozó szabályokat. Mindenekelőtt meg kell felelnie minden követelménynek egy raklap beszereléséhez. A vízkezelés során nem kell ugrálni a mosogatóra és meghívni egy kísérővel. Nagyon óvatosnak kell lennie egy fémből készült és éles szélekkel rendelkező öntöződoboz kezelésére. Amikor a magasságból esik, az öntözés megkarcolhat, megoszthatja a tálat vagy áthatolhat.

Tiszta akril a piszoktól csak szappanos vagy alkoholos oldatok. Az aceton és a sav feloldja és károsítja az anyagot. A zuhanykabinnak beépítésével az alját megerősítheti, ami védi a töréstől és repedésektől. Ehhez téglákat helyeznek el a tálba, és a szabad helyet hab vagy szilikon töltötték.

A raklapot rendszeresen ellenőrizni kell. Ha azonosítják, a javításokat azonnal végre kell hajtani. Tehát a raklap élettartama gyakorlatilag korlátlan.

Krónikus zuhanytálca. Hogyan kell ragasztani?

A zuhany egyszerű, fehér műanyag tálca. Több helyen, mivel a hordozó lecsökkent, repedések keletkeztek. Szétszedem a fülkét, eltávolítom a raklapot, megváltoztatom a hordozót. De hogyan és mi a lezárást a repedéseknél? Vagy könnyebb vásárolni egy külön raklapot?

talán külön vasalót vásárolni?
ideiglenes intézkedésként - megpróbálhat üvegszálas epoxi gyantával ragaszkodni
Ez némi tapasztalatot igényel, de lehetséges.
Azonban előbb-utóbb az EPD nedvességtől fogva megszűnik, a műanyagokat általában nehéz ragasztani, és nedvességi körülmények között ó.
ezért írok - ez ideiglenes intézkedés. és mennyi ideig fog tartani, sok tényezőtől függ. egy hónapról néhány évre - valódi tapasztalat az epoxi kötésről, attól függően, hogy milyen műanyagból és hogyan kell ragasztani

A zuhanytálca repedéseinek lezárása

A hidromasszázs záporok kicserélték a sitz fürdőt kis lakásokban, a kombinált fürdőszobákban egy sarokba foglalták, vidéki házakban jelentek meg.

Általában a zuhanytálca meghibásodása a helytelen beüzemelés, a nem megfelelő működés és a kopási alkatrészek miatt következik be.

Ez az innováció határozottan az utóbbi évtizedekben Oroszországban tartotta pozícióját. A zuhanykabinok változatossággal rendelkeznek, és jelentős árkategóriájúak. A zuhany funkciója mellett a legtöbb modellben különböző fúvókák, polcok, rádió stb. Vannak.

Győződjön meg arról, hogy a zuhany soha nem szűnik meg, a gyártó nem tudja. Az egyik gyakori hiba a raklap repedése.

Mi a teendő, ha a zuhanyzó és az összes kiegészítő funkció tökéletesen végzi munkáját, és a raklap repedésekkel van ellátva? Menjen át a jótállás vagy a javítófürdő módosításához? És ha a jótállás lejárt, és nincs lehetőség a javítási szolgáltatás megkeresésére?

A zuhanytálca tálcájának repedéseinek megszüntetése

A zuhany beépítési rajza.

A zuhanytálca tálcájából repedések eltávolítása összetett folyamat. A lélek tárolóeszközeinek gyártásához használt műanyag, a ragasztáshoz rosszul illeszkedő. Nincs garancia arra, hogy a közeljövőben az új repedések nem fedik le a fürdőt. Biztosítani kell a repedések okait. Valószínűleg a kár azért jelentkezett, mert a raklap műanyaga nem tudott ellenállni a személy tömegének, folyamatosan megdagadt és repedések jelentek meg a legnagyobb nyomás helyén. Ez nem a zuhanyzó túlzott tömege miatt történt, hanem a rossz minőségű kabin miatt.

Ha több anyagot használ, javíthatja a zuhanytálcát. Mi a ragasztó, melyik választási lehetőség az Ön képességétől és eszközeitől függ:

A ragasztás megkezdése előtt készen kell készítenie a fürdőt és előzetes munkát végezni:

 • szétszerelje a zuhanykabinot, ürítse ki a tálcát a kétoldalas feldolgozáshoz;
 • száraz, tiszta és zsírtalanít;
 • készítsen olyan támogatást, amely megtartja a raklap hajlítását (bármilyen alkalmas anyag illeszkedik: rétegelt lemez, deszka).

Epoxi ragasztó

A zuhanytálca sémája.

Az epoxi ragasztó összetételében epoxigyanta és erősítő található. Ez lehet egykomponensű és kétkomponensű. Az egykomponensű nézet készen áll a használatra, és a kétkomponensű nézet előzetes keverést igényel megfelelő arányban.

A zuhanytálca epoxi ragasztóval történő lezárásához anyagokra és szerszámokra van szükség:

 • üvegszálas;
 • epoxi ragasztó;
 • oldószer;
 • poliuretán hab;
 • gumikesztyű;
 • légzőkészülék;
 • spatula;
 • olló.
 1. A munka megkezdése előtt viseljen kesztyűt és légzőkészüléket.
 2. A ragasztott felületet oldószer segítségével tisztítani, szárítani és zsírtalanítani kell.
 3. Fektesse az üvegszál repedéseket (üvegszálas).
 4. A ragasztót spatulával kell felhordni és 24 órán át szárazon hagyni. Nem engedhetjük meg a ragasztott felület mozgását.
 5. Egy nap után fel kell ragasztani a kabinos raklap hátoldalát és hagyni száradni további 24 órát.
 6. Mielőtt összeállítaná a zuhanyzóállványt, a hátlapon lévő raklapot habjal kell kezelni. Ez megkönnyíti a raklapot.

Desmokol és gelcoat

Desmokol - ragasztó, gyakran használt a cipőiparban. Ragasztja a bőrt, a fát, a vasat, a poliuretánokat. Az élelmiszer-csomagolás gyártásánál is alkalmazható. Keményítőszerkezettel kombinálva erős ellenállást biztosít a hidrolízisnek. A Desmokol képes lezárni a repedéseket egy szigorúan szerelt zuhanytálcán, és nem hajlítható meg.

A Gelcoat egy epoxigyanta alapú kompozíció, amelyet hajók gyártására használnak, a jachtok mint külső réteg. Gélszerkezete van.

A zuhanyfürdő kijavításához szükség van egy üvegszálas rétegre, amelyet gélköpennyel nedvesítenek, a serpenyő teljes felületén. Keményedés után fedje le a kádat egy másik gelcoat réteggel. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy a ragasztókészítmény magas ára.

Javítófürdős zuhany - kellemetlen. A választott anyag csomagolásán feltüntetett utasítások, a biztonsági óvintézkedések és a munkamódszerek betartása mellett a zuhanykabin több mint egy évig tart, és örömet okoz Önnek és családjának.

A zuhanytálcában repedések repedése

A repedt zuhanycsapda nem ritka. Ezért ha a raklap megrepedt, tudnia kell, mit kell tennie ilyen helyzetben. Ön maga javíthatja a vízvezeték-felszerelést. Az ilyen javítás nem nehéz, bár másnak tűnhet. Az ilyen repedés nehézség nélkül megszűnik. Te magad csinálod ezt a munkát, vagy szakemberek segítségére lehetsz.

A zuhanykabin felszerelésének rendszere.

Rakott a raklapon

A zuhanytálcában vagy partíciókban fellépő repedések eltávolítása bizonyos eszközöket és anyagokat igényel:

 • folyékony akril;
 • alkohol;
 • gumi spatula;
 • epoxigyanta;
 • fúrjon egy speciális polírozó fúvókával.

Telepítési séma zuhanytálca.

Ha a repedés kicsi, és csak a tetején lévő felületet érinti, akkor elegendő speciális akrilfestékkel fedni. Lépjen kapcsolatba bármely tároló építőanyaggal, és megkapja a megfelelő keveréket. Ilyen helyzetben csak akrilfestékre és speciális ecsettel kell rendelkeznie.

Bizonyos esetekben a raklap javításához elegendő akril betétet vásárolni, amelyet mélyre kell helyezni, ha mély, és már elkezdett kúszni. Az egyetlen probléma ezzel a módszerrel a zuhanytálca tálca rögzítéséhez a kívánt méretű bélés kiválasztása. Ebben az esetben minden munkát csökkenteni kell, hogy a betétet a megfelelő helyen helyezze be. Határozottan be kell lépnie, és nyugodtan kell lennie.

Univerzális szerszám a repedések eltávolítására - folyékony akril.

Ez az anyag alkalmas akril fürdők javítására. A folyékony akril lehetővé teszi, hogy könnyedén megszüntesse a repedéseket, és a kívánt méretű betéteket mélyebb repedésekhez készítse. Mielőtt ezzel az anyaggal dolgozna, azt el kell távolítani a vezetőfülkéből és alaposan meg kell tisztítani, hogy eltávolítsa az összes szennyezőt. A tisztítószert óvatosan kell kiválasztani, mivel ez az anyag érzékeny a vegyszerekre. A legjobb megoldás alkoholtartalmú termék. Ezután a felületet zsírtalanítani kell, ellenkező esetben az anyag lehúzódik. Alkohol is alkalmas erre (jobb, ha tiszta alkoholt, nem pedig megoldást).

A felületre való munka után az anyagot fel kell készíteni. Szükséges a folyékony akril és a keményítő oldatának elkészítése. Az összetevők arányai, amelyeket az anyagokhoz csatolt utasításokból lehet megtudni. A kapott oldatot a résbe kell önteni. Ne szomorkodj az anyagért! A legjobb eredményt akkor kapja meg, amikor felesleges. Az akril megkötése után meg kell tisztítani a felületet. Ez nagyon egyszerű a csiszolópapírral. Használjon különböző csiszolópapírt: durva és finom szemcsékkel. A kivágás minden egyes szakaszában a szemcseméret csökken.

Törés a szeptumban

A partíció telepítési sémája.

Ha a zuhany maga megrepedt, akkor ez a károsodás könnyen megoldható folyékony akril segítségével. A repedések éleinek feldolgozása epoxigyantával - ez megakadályozza annak növekedését. Száradni kell, mert egy napra várnia kell. A felületet elő kell készíteni: tiszta és zsírtalanítani. A habarcsot a sérült felületre gumi spatulával kell felhordani. Az anyag megkötése után meg kell tisztítani a felületet. Ehhez csiszolópapírt használjon. Ezután homokot kell csiszolni és felszíni felületet kell lennie. Használjon fúrógépet polírozó fúvókával.

Végezze el az összes manipulációt folyékony akrilnal, lehetőleg a maximálisan elérhető friss levegővel. Ha lehetősége van arra, hogy az utcán dolgozhasson, használhatja, vagy menjen ki egy raklapon az erkélyen. Ha nincs ilyen lehetősége, nyissa ki az ablakokat, hogy biztosítsa a friss levegő maximális hozzáférését. használjon légzőkészüléket. Mindezeket az óvintézkedéseket igazolja az a tény, hogy a folyékony formájú akril károsíthatja az egészségét.

Ha törés jelenik meg a fürdőszobában, a zuhanytálcában vagy a partíciókban, akkor saját maga is javíthatja, vagy kapcsolatba léphet a mesterrel. Nem nehéz, de megköveteli, hogy minden műveletet végrehajtsunk bizonyos sorrendben. A munkát csak akkor javasoljuk, ha magabiztos a képességeidben. Ne felejtsük el, hogy a javítás során felhasznált anyagok károsak lehetnek az emberi egészségre. Ne feledkezzen meg az elővigyázatossági intézkedésekről: biztosítsa a friss levegő maximális hozzáférését a helyiségbe és használjon légzőkészüléket.

Amikor a zuhanytálca megrepedt: mit kell tennie, és hogyan kell megjavítani a repedést saját kezével?

Fotók a helyszínről: O-vannoy.ru

A modern világ diktálja a saját szabályait az embereknek, arra kényszerítve, hogy gyorsabban és gyorsabban haladjon az életen keresztül, valószínűleg azért, mert a legtöbb lakásban, valamint a magánházakban régi, terjedelmes és kényelmes fürdőket kezdtek helyettesíteni kényelmes és kompakt zuhanyzókkal, amelyek jelentősen időt takarítanak meg. ez a funkciók teljesítésével, vagyis minőségi mosás biztosításával bármikor.

De ez nem arról szól, hogy egyáltalán, de arról a tényről, hogy a fő terhelés a zuhanyban természetesen a raklapra megy, ami a felületén számos karcolást, zsiradékot, repedést és más mechanikai sérülést okoz, amelyek először kicsinek és kisebbnek tűnnek, de aztán katasztrofális arányokat érjen el, amikor ezt a részt kicseréljük. Tehát lehetséges, hogy azonnal megszervezzék a zuhanytálca tálca javítását, ésszerű és ésszerű anyagi megoldás lesz-e, képes lesz-e megbirkózni egy ilyen nehéz feladattal, és elvégezhetjük az összes akciót otthon, és megpróbáljuk kitalálni.

A fő okok és hulladékfajták: az akril zuhanykabin tusoló tálca javítása

Fotók az oldalon: master-vannoi.ru

A legkülönbözőbb típusú és típusú raklapok piacán hatalmas választék áll rendelkezésre, amelyek zuhanyozásra szolgálnak, és az anyagok széles skálájából készülnek, mindennapi és mindenki ismertté, klasszikus kerámiákká, innovatív műkővé, amely ma is felmelegedhet. Azonban a legnépszerűbbek voltak és maradnak akril raklapok, nagyon elfogadható tulajdonságaik és tulajdonságaik miatt, valamint a vevők számára meglehetősen kedvező áron. Ezen túlmenően, hogy hogyan kell kijavítani a zuhanytálcát akrilból, elég komplett információ áll rendelkezésre, vagyis mindent megtehet magának, anélkül, hogy olyan szakemberekhez fordulna, akiknek a szolgáltatásait szükségszerűen fizetik.

A legtöbb raklappal a közönséges zuhanyozók számára megfizethető áron olyan közös anyagból készül, mint az akril. Elég erős, nem fél a hőmérséklet-csökkenéstől, vagy különösen a nedvességtől. Azonban meglehetősen törékeny, különösen akkor, ha nincs erősítése az anyag vastagságában. Ezeket a raklapokat nagyon óvatosan és gondosan kell kezelni, és ha a zuhanytálca megrepedt, akkor jobb, ha megkérdezik, mit kell tennie egy igazi szakértőből. Csak biztosan tudja, hogy megteheti, javításokat végezhet, bár akkor is, ha nem sikerül, csak újat kell kapnia.

Itt fekszik a trükk, mert akril, amely könnyedén felszakad, karcolja meg, megszakad, gondatlanul kezelhető, vagy akár véletlenül. Igaz, nem szabad idegesíteni, mert ez az egyedülálló anyag könnyen javítható, a legfontosabb itt nem elfelejteni a pillanatot, és mindent megtenni az időben, amíg az egész felületet csúnya fekete repedések borítják, és így tovább. Az akril zuhanytálca tálcák javítása mind egy speciális műhelyben, mind otthon egyszerűen megoldható, ezért ne aggódjon, ha megpróbálja, akkor bárki kezelheti. Helyénvaló minden típusú bontást felosztani az alkategóriákba, majd javítani, mint a hulladéklerakók előfordulását, nem egy hosszú mezőben.

Fotók az oldalon: vannaja.net

 • A legegyszerűbb karcolások, amelyek rendkívül egyszerűek és egyszerűek egy különleges, általában a fő készletben, speciálisan erre a célra tervezett kompozícióval.
 • Sekély és sekély lyukak és kisebb repedések.
 • Olyan lyukakon és furatokon keresztül, amelyekben az élek egymáshoz közelítenek vagy nem konvergálnak.

A fő oka annak, hogy a zuhanytálca felszakad és mi a teendő

Nyilvánvaló, hogy maga a zuhanytálca önmagában nem károsodhat, hacsak az építők vagy ön maga nem helyesen telepítette, és egyszerűen nem tudta viselni a terhelést. Minden más esetben, ha a zuhanytálcában van egy repedés, akkor valószínűleg azok, akik helytelenül kihasználják. Ezenkívül több ilyen ok is létezhet, feltétlenül részletesebben meg kell értened őket, és jobban meg kell ismerni őket. Szóval próbálja meg kategorizálni a bontásokat.

Fotók az oldalon: kvartal-club.com.ua

 • Amint már említettük, a nem megfelelő felszerelés felszerelése, vagyis helytelen beszerelése és összeszerelése gyakran olyan következményekhez vezet, mint a zuhanytálca alapja, és az alábbiakban leírjuk, mit tegyünk ebben az esetben.
 • A raklap eredeti kezdeti hibája könnyen és egyszerűen arra vezethet, hogy könnyű felszakadni a használat során, és néha még a beszerelés idején is egyenesen.
 • A pontatlanság és a gondatlanság a zuhany használata közben szintén megszakadhat. Például minden ilyen felület fél a lyukaktól, mert ne essen valami nehezebbé őket, és a zuhany is a végzetes dolog, ami megtörte a raklapját. Zsetonok és repedések azonnal megjelennek a felületén, és javítani kell őket a szivárgás megszüntetése érdekében.

Kitűnő zuhany: egy törés a serpenyőben és javítás lépésről lépésre és magyarázattal

Meg kell érteni, hogy sok szempontból a tálca tálca javítása és a cikk végén található videó határozottan és élénken mutatja be az összes lehetséges opciót, majdnem közvetlenül függ a lebontás típusától. És szükség lehet néhány olyan speciális eszközre és eszközre, amely nem mindig áll a legfejlettebb otthoni kézművesek között. De ez ritkán fordul elő, és leggyakrabban minden embernek szinte mindennek szüksége van a különböző repedések, zsetonok, karcolások és lyukak lezárására.

Kiválasztjuk a szükséges eszközt: hogyan kell javítani a zuhanytálca zuhanytálcáját

Fotók az oldalon: GidroGuru.com

Először is, bármit is mondhatsz, mindent meg kell készítenie, és csak akkor kezded el a saját vállalkozásodat, különösen azért, mert nem kell semmi szuperkomplexet csinálni. Ha türelmetlenül érzi a kérdés, hogy mit kell tenned, amikor a zuhanytálca felrobban, a videó segít Önnek pontos megértésében és eldöntésében. Valójában először be kell gyűjtened a szükséges anyagokat és eszközöket, és csak akkor, ha minden készen áll a javítási folyamat megkezdésére. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy el kell hagynia a munkáját, és valami mást kell keresnie, és időközben a festék megszilárdul, minden kiszárad, és a tálcát csak el kell dobni. Így az akril zuhanytálca javításának kérdése szórakoztató, de egészen igaz, válasz - mindent óvatosan, nagyon gyorsan és egyértelműen kell tennie.

 • Egészségügyi, kiváló minőségű, 90% vagy 70% -os etilalkohol, amelyet rendes gyógyszertárban vásárolhatnak vény nélkül.
 • Akril, speciális célú bélés, vagy üvegszálas darab, ha a lyuk átmegy. Ha nehéz vagy egyáltalán nem lehetséges ilyen akril bélés megtalálása az épülettárolókban, és a készletjavító készletet egyáltalán nem ajánlották fel, akkor egy kis üvegszálas üveg vásárolható meg az autóipari alkatrészgyártókban.
 • Csiszolópapír, közepes vagy nagyon kicsi.
 • A leggyakoribb szalag, amelyen az ország felét, az ollót, valamint a kefét tartjuk.
 • A kis méretű, gumiból készült raklap. Ha nincs különleges, használhatja azt, amelyikhez a csempézést elvégezte.

Ideális esetben olyan fúrógépre is szüksége van, amely speciális fúvókákkal őrléshez, valamint egy sarokcsiszolóhoz szükséges. Természetesen a fadobozra szerelt papír és a csiszolópapír is megoldható, de sokkal hosszabb lesz, bár talán még jobb is. Ez azonban nem minden, hiszen tudnia kell, hogyan kell lezárni az akril zuhanytálca zuhanyzóját, vagyis azokat az anyagokat és anyagokat, amelyeket célszerű használni.

A gyökér kérdés: hogyan kell lezárni egy repedést a zuhanytálcában

Fotók az oldalról: aquagroup.ru

Nem szörnyű kérdezni a helyes kérdéseket, mert ha vásárolsz egy raklapot egy boltban, ne felejtsd el megkérdezni, hogyan kell lezárni a zuhanytálcát, ha hirtelen felrobban, és az eladónak készen kell állnia arra, hogy válaszoljon és előre. Valójában a legfejlettebb márkák és a fogyasztási cikkeket gyártó cégek komplett mester-amatőr készletet kínálnak, vagyis csak az utasításokat követni kell, és a javító készlet a készletben található. Azonban ha véletlenül vagy szándékosan megvásárolta az ellenfutó fülkét, érdemes megtudni, hogyan kell lezárni a zuhanytálcát, ha az eredeti szállításban nincs javító készlet.

 • A paletta elkülönítése érdekében kétkomponensű akrilkompozíció szükséges. Csatlakoztassa az alkatrészeket, és azonnal készítse el, mielőtt megkezdi a javítást, különben megszárad és elveszíti tulajdonságait.
 • Egy epoxi ragasztó is igényelhet, amely két komponenssel is rendelkezik, és valamivel hosszabb száradni, mint az akrilkompozíció.
 • Egyes kézművesek azt javasolják, hogy a szokásos professzionális cipőragasztót, Dismocol-t használják, akril tusfürdők javítására. Kiváló tapadási és hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik, azonban a konstans terhelésről lehúzható.

Ha szembesülünk azzal a kérdéssel, hogyan zárhatjuk be a zuhanytálcát, akkor gondoljon arra, hogyan készül a felület. Meg kell tudni, hogy az akril csak egy különleges készítmény vagy egy rendes orvosi alkohol segítségével zsírtalanítható. A kőolajtermékek és az aceton oldószerek nem használhatók bármikor, mert károsíthatják az akrilt, korrodálhatják és tönkretennék.

Hogyan zárhatja be a zuhanykabinot a saját kezével, ha a karcolás nem folyamatos

Sokan kíváncsiak az akril zuhanytálca pecsételésének kérdésére, ha csak néhány repedés jelennek meg rajta, és még akkor is, hogy ezek egyáltalán nem átlátszóak, és általában ez megtörténhet, és meg kell történnie. Természetesen, ha nem tartja szemmel a saját raklapja állapotát, akkor valószínűleg nagyon gyorsan használhatatlanná válik, különösen olyan törékeny anyag, mint az akril. Sokkal könnyebb és gyorsabb lesz rögtön kitalálni, hogyan kell lezárni a zuhanytálcát, és rendszeresen ellenőrizni és ellenőrizni kell, mint a "hajó" lyukakkal.

Fotók az oldalon: GidroGuru.com

 • Nem kell eltávolítania a raklapot, mivel újra kell csomagolni az összes vízvezetéket, ami nem szükséges felszíni repedés esetén.
 • Először minőségi eltávolításra van szükség az edényből, törölje le és hagyja legalább egy-két órán keresztül száradni.
 • A repedést, valamint a felszínét is fel kell törölni egy etil-alkoholba merített vattapálcával, hogy a felületet zsírtalanítsák, így biztosítva a tapadást.
 • Normál ecsettel használjon egy réteg akril kompozíciót, előkeverje az utasításokat, és hagyja, hogy kissé megszáradjon.
 • Miután az akril egy kicsit megszáradt, alkalmazhat egy második réteget, ügyelve arra, hogy ne legyen túl sok.

Az akció megismételhető annyi alkalommal, amennyit csak akar, amíg az eredmény kielégíti Önt. Az utolsó réteg után ne feledje, hogy minél kevesebb festéket ad meg, annál jobb lesz, hogy az akril teljesen száraz legyen, de legalább két vagy három. Ha a repedés helye pontatlannak tűnik, finom csiszolópapírral járhat, majd egy szépen vékony réteggel átfestheti rajta.

Hogyan pecsételjük meg a zuhanyzót a saját kezünkkel, ha felrobban

Fotók az oldalon: vseovannoi.ru

Mindent elmondtunk egy olyan repedésről, amely nem átlátható, de mit kell tennie, és hogyan kell rögzíteni a teljesen feltörött és áthatott zuhanytálcát? De ez a kérdés is egyszerű válasz, és egyáltalán nem nehéz kezelni ezt a feladatot. Igaz, nem lesz gyerekes bütykölni, de egy új raklap költsége, amelynek megvásárlását határozatlan időre elhalasztják, képes lesz arra, hogy megmentse és pénzbe helyezze valami szükségeset.

 • Az utasítások szerint szétszereljük a raklapot, végezzünk minden intézkedést szépen és módszeresen, távolítsuk el az összes hozzá csatlakoztatott egészségügyi berendezést, csaptelepet, zuhanyt, szifont és így tovább.
 • Csiszológép vagy különleges fúvókákkal ellátott fúrólyuk segítségével az átmenő lyukat gondosan ki kell terjeszteni, és éleinél egyfajta letörést kell eltávolítani, hogy a szél éles legyen. Ezt elő lehet állítani és a hagyományos csiszolópapírt, de hosszú és fájdalmasan kell dolgozni.
 • A kefét kefével ecsettel távolítsa el, hogy eltávolítsa a maradék port, törölje le nedves és tiszta ruhával, valamint alkohollal a felületek teljesen zsírtalanítására. Ügyeljen arra, hogy zsírtalanítsák, ha akril vagy epoxigyanta van.
 • Ne feledje, hogy a repedést a raklap mindkét oldalán meg kell tisztítani, még hátrányosabb és óvatosabban.
 • Vágja a tapasz üvegszálát vagy speciális akril részeit a repedés méretének megfelelően, és egy kicsit többet, és távolítsa el a letörést, ha ez lehetséges. Az üvegszálat epoxi gyantával kell impregnálni, majd a raklap hátoldalán lévő csupasz repedésre kell alkalmazni. A javítást ragasztószalaggal rögzítheti, így nem vezet, és nem csúszik ki, és hagyja, hogy egy ideig száraz legyen.
 • A serpenyõ elforgatásához és a repedés akril hozzáadásához nem nehéz.

Fotók az oldalon: dushevayak.ru

A száradás befejezésének ideje az akrilösszetételre vonatkozó utasításokat kell megvizsgálnia. Leggyakrabban az egy óra és az egész nap között változhat, de jobb, ha a raklap alaposan megszárad, biztosan nem fáj. A felesleges akrilát azonnal el kell távolítani, és a ragasztást ragasztószalaggal kell kötni. Ha a teljes száradást követően egyenetlenül találja magát, finoman csiszolhatja finom finom csiszolópapírral vagy speciális fúvókával ellátott fúróval, és ugyanazzal az akril kompozícióval tegye fel a festéket. De ha még most sem teljesen világos, hogy ez hogyan történhetett meg, hogy a zuhanytálca felrobbant, és mi a teendő, a videó pontosan pontosítja az esetleges félreértéseket.

A zuhanykabin javítása: hogyan lehet megjavítani egy repedést és egy lyukat egy akril tálcában?

Megváltoztatta a keverőt. Töltsön egy akril tálcán, amelyen repedés és kis lyuk jelent meg. Hogyan lehet ezt megjavítani?

Ez könnyen elvégezhető.

Először szétszereljük a raklapot a helyéről, ne próbálkozzunk helyben, mert a munka fő része a raklap alján lesz.

Tehát a raklap eltávolítása után fúrót fúrunk, és alaposan megtisztítjuk a felszínt a lyuk körül. A legjobb, ha elmélyítenénk a repedést, és fúrnánk a vég helyét. A lyuk körüli felületet alaposan megtisztítjuk a raklap hátoldaláról, kb. 10 centiméterre a széltől.

Ezután alaposan kezelni kell a felületet egy oldószerrel és alaposan megszáradni.

A következő lépés a "kötés" bevezetése a sebről belülről. Ehhez fel kell tölteni az epoxi ragasztót és különböző megerősítő hálót.

A rács első rétege a lyuk szélétől 2-3 cm-es ívű. A háló tökéletesen vágva szabálytalanul alakítható, mivel repedés van. Néhány idő elteltével, amikor a ragasztó meggyűrűsödik, durvább hálót helyezünk el 2-3 cm-es távolsággal az első réteg szélétől. A következő harmadik réteget további 2-3 centiméterre helyezik szélesebbre, és a hálót a legalkalmasabb a szilárd fém.

Miután a gyanta megszáradt, festékkel kezeljük a lamkáinkat és átfordítjuk a raklapot.

Ismét átmegyünk a fúró felületén, óvatosan tisztítjuk az éleket és egy új ragasztókompozíciót, de ne túlduljunk fel, meg kell fosztani, hogy áthatoljon a felületre.

Ezután a mélyedésben egy polimer rétegréteget alkalmazunk, utána megkötés után higanypapírral dolgozunk, és újabb réteget alkalmazunk. Szükség szerint ismételjük meg az eljárást, csökkentve a csiszolópapír finomságát.

A felső javítófelület festékkel vagy lakkokkal van bevonva, és helyezze a raklapot a helyére.

Az eljárás nem bonyolult és sokak számára hozzáférhető, az akril lényegében plexi, és mentes a javítási folyamatoktól.

Megrepedt tálca zuhany: mit tegyünk - javítás!

Akár akar, akár nem, és nem ritkaság, amikor a kabin felhelyezése után egy idő után valami meghibásodik. A kabinos javítás unalmas feladat, zavaró, de minden valódi ember megteheti.

Ha a zuhany felszerelése hiba nélkül történt, akkor ebben az esetben a személyi higiéniai terület nagyon sokáig tart, különben a zuhanyzóban különféle problémák merülhetnek fel.

Ha törött zuhanytálca

Ma nem ritka, amikor a zuhanytálca egy kicsit megrepedt. Abban az esetben, ha egy raklap repedt a kabinban, tudnia kell és értenie kell, hogy mit kell tennie ilyen helyzetben. Javítsd ki a zuhanytálcát manuálisan, mert ez egyáltalán nem nehéz, hiszen első pillantásra tűnik. Ha van egy repedés a raklapon, és úgy gondolja, hogy komolyan sérült - ne rohanjon a pánikba.

A hibaelhárítással kapcsolatos ilyen munkát mindazonáltal arra utasíthatják a szakemberek számára, akik napi munkájukkal szembesülnek, és megpróbálják megtenni magukat, miután megnézték, hogyan készült el.

Rakott raklap

A repedések eltávolítása a zuhanytálcákban vagy a raklap repedésekben szükségessé teszi az ilyen anyagok és eszközök rendelkezésre állását:

 • Alkohol.
 • Akril folyadék.
 • Gumi spatula.
 • Epoxigyanta.
 • Fúró és speciális polírozó szerelvény.

Abban az esetben, ha nagyon kicsi repedés van, amely csak a felületet érinti, csak akrilfestékkel kell bevonni. A festék bármely épület hipermarketben vásárolható. Az ilyen repedések kiküszöböléséhez csak akrilfestékre és ecsettel kell rendelkeznie a felszínre történő felhordásához. A repedés lezárása után a zuhanyzó új lesz, és több mint egy tucat évig tart.

Bizonyos esetekben a raklap javításához meg kell vásárolnia egy olyan akril bélést, amely beleesik a repedésbe, ha elég mély és elszakad.

Ennek a javítási eljárásnak a nehézsége abban rejlik, hogy nem könnyű választani a megfelelő méretre a nagyon bélés számára. Ebben az esetben az összes munka leesik, hogy egy speciális betétet helyezze a megfelelő helyre. A bélésnek nagyon erősen kell belépnie, hogy teljesen mozdulatlan legyen.

Folyékony akril - univerzális szerszám a repedések kiküszöbölésére

A folyékony akril az akril fürdők javítására szolgál. Ez az eszköz kiküszöböli az összes felszíni repedést, és mindenekelőtt lehetővé teszi, hogy a saját méretű, megfelelő méretű béléseket készítsen a mély repedések kiküszöbölésére. Mielőtt elkezdi dolgozni az anyagot, távolítsa el a fülkét, tisztítsa meg úgy, hogy ne legyen szennyeződés.

Óvatosan válassza ki a tisztítást a tisztításhoz, mert ez az anyag rendkívül érzékeny a vegyszerek hatásaira. Optimálisan használjon alkohollal működő szerszámot. Végül is a felület zsírtalanít, mert különben elkerülhetetlen az anyag elválasztása. A zsírtalanításhoz orvosi alkoholt használnak.

Miután végeztünk minden munkát a felületen, előkészítjük az anyagot. Az oldatot folyékony akrilból és egy keményítőből készítik. Minden anyaghoz útmutatások vannak, amelyekből megtudhatja az összes arányt.

Az elkészített oldatot a repedésekbe öntjük. Az anyagot nem szabad sajnálni. Ha jó eredményre vágyik, akkor érdemes felesleges anyagot felvenni. Miután az akril megkeményedett, a felületet nagy szemcsézettségű, finom szemcsézettségű csiszolópapírral kell megtisztítani.

Ne felejtse el biztosítani az oxigén elérését a helyiségbe, ahol a zuhany be van szerelve és javításra kerül, mert minden olyan anyag, amelyről fent tárgyaltuk, káros az emberi egészségre.

A palackot a loggiába kell vinni, hogy minden olyan anyag, amely káros és veszélyes az emberi egészségre, gyorsan eltűnik, és a bevonat gyorsabban kiszárad. A paletta restaurálási munkálatainak befejezése után újra telepítésre kerül.

Crack javítás

Javítás repedések zuhanytálca ezen, természetesen, befejeződött. Ha minden szabályt betartanak, akkor egy új raklap, vagy inkább új felszíne hosszú évekig tart.

Abban az esetben, ha a raklap megrepedt, és nem javítható meg, vagyis teljesen és visszavonhatatlanul tört ki, a régi raklapot egy új helyére kell cserélni.

Minden zuhanynak van egy hátránya az akril konstrukcióban - a megfelelő részek hiánya a központi rész alatt. A kerület erőssége nem fontos, mert az ember mindig a középső részre támad. Ha a raklap megrepedt, veszélyes, mint a kabin szivárgása és sérülése - még a legkisebb akril töredékek is vághatják a lábakat.

Paletta cseréje

Ha a raklapod megsérül, és úgy dönt, hogy nem javítja meg, de cserélje ki egy újat, akkor a telepítést saját maga is elvégezheti.

Exposed új zuhanytálca szigorúan szinten. Csak akkor biztosítja a vízfolyás profilját a csatornába, ha a vízszintes beépítés, mert különben elkerülhetetlen a pocsolyák sarkában.

A beépítési távolságnak elegendő méretűnek kell lennie ahhoz, hogy állandóan hozzáférhessen a szennyvízcsatornához - időnként a szennyvízcsöveket tisztítani kell. A szerelési rés normális méreténél a tégla az alapítvány további eleme.

A zuhanytálca tálca lezárása - ajánlások önálló munkavégzésre

A használat során előfordul néha olyan előre nem látható helyzet, amelynek következtében bizonyos szerkezeti elemek sérültek, és ha a válaszfal javítása a sérült elem cseréjéből áll, akkor azt a kérdést, hogy mi a teendő, ha a zuhanytálca felrobban, másképp megoldható. A kerámiával és a fémtermékekkel kapcsolatos azonnali fenntartások mellett az egyetlen megoldás az, hogy kicseréljük, de megpróbálhatjuk megjavítani az akrilszerkezeteket, ez a lehetőség, amelyet a cikkben megnézünk.

A képen: jobb, ha nem várjuk meg, hogy a repedés eloszlassa a felszín nagy részét, minél hamarabb dolgozik, annál jobb

A munka követelményei

Nagyon fontos, hogy kövessünk néhány alapvető ajánlást, mivel minden jogsértés a végeredmény romlásához vezet, elég egyszerű, de ismernie kell őket:

Tipp
Még akkor is, ha a károsodás kicsi, javasoljuk, hogy távolítsa el a zuhanytálcát, így megszünteti a véletlen károsodást, és alaposan megvizsgálja a szerkezetet, de a belsõ repedések is lehetségesek, de csak az elem lebontása után láthatja azokat.

Néha a raklap károsodásának oka a megerősítő ketrec repedése, ezért ellenőrizni kell, különösen a hegesztett ízületek helyén.

Munkafolyamat-szervezés

Mielőtt lezárná a zuhanytálcát a saját kezével, számos előkészítő tevékenységet végezzen. Ezzel velük kezdjük megfontolni a javítás jellemzőit.

edzés

E szakaszon belül számos fontos eseményt kell tartani:

 • Először is szét kell szerelned a szerkezetet, hogy alaposabban és részletesen megvizsgálhassa a raklapot. Ez a folyamat nem okoz nehézségeket, ha ön összeállította a szerkezetet, ha a gyülekezetet más ember végezte el, akkor meg kell tanulnia az utasításokat és kitalálnia, hogyan kell ezeket a munkákat elvégezni.
 • A raklap eltávolítása előtt ne felejtse el leválasztani a csatornarendszert, különben károsíthatja a szifont is. Figyeld meg a pontosságot, mivel az eltávolításkor gyakoriak az elem sérülései.

Ez az, ami pontatlan bontást okoz

 • Nagyon fontos meghatározni, hogy van-e értelme a javítás elvégzéséhez; ha a repedések több helyen vannak, és a szerkezet erősen gyengült, akkor a zuhanytálca cseréje a legoptimálisabb megoldás lesz, hiszen a javítás ideiglenes lesz, és a szerkezet valószínűleg egy-két hónapon belül meghibásodik.
 • Amint fentebb megjegyeztük, először meg kell vizsgálni a keretet, ha minden rendben van vele, az elem leválik, leggyakrabban egyes területek megsérülnek a rozsdától, ezért ajánlott tisztítani és festeni azokat olyan speciális vegyszerekkel, amelyek fokozott védelmet nyújtanak a korrózió ellen.

A keret eltávolítása - a folyamat meglehetősen egyszerű

 • Ezután meg kell tisztítani a szennyeződést, a skála és a nedvesség felületét, és meg kell szárítani a szerkezetet. Csak így folytathatjuk a további munkát.

Fő szakasz

Most megnézzük, hogyan zárjuk le a zuhanytálcában a repedést, a munka a károsodás mértékétől és a probléma nagyságától függ:

 • Először is érdemes kiemelni a feszültséget egy repedésből, ez a folyamat hasonló az üveghez való munkához - a sérülés végpontján egy mélyedést fúrnak a felületen a deformáció továbbterjedésének megakadályozása érdekében. Nem kell átfúrni, elég 2-3 milliméter. A fúró átmérőjének kissé nagyobbnak kell lennie, mint maga a sérülés szélessége.

A legtöbb esetben 3 mm-es fúrás elegendő

 • Ezután a sérülések széleit úgy kell feldolgozni, hogy azok egyenletesek legyenek, akár fájlok vagy más eszközök alkalmasak erre, ha a repedés nagy, akkor egy műanyag tárcsával egy szögcsiszológépet használhat. Ez különösen fontos a végponttól végpontig terjedő deformációkhoz, mivel jelentősen gyengítik az egész szerkezet szerkezetét.
 • Ezután meg kell tisztítani a javítási helyet a szennyezéstől és zsírtalanítani. Ne felejtsük el ezt a tényezőt, mivel a jó előkészítés jelentősen javítja a javítási megoldás tapadását és növeli a rendszer megbízhatóságát.

Fontos!
A zsírtalanításhoz csak alkoholtartalmú oldatok, kőolajtermék-alapú készítmények és az aceton károsíthatja a felületet.

Különleges formulációk vannak az akril felületekre.

 • A zuhanytálca tálca elkülönítése speciális összetételű - folyékony akril, amely két komponensből áll, és közvetlenül felhasználás előtt készül. Az oldat alkalmazása során ne feledje, hogy a szárításkor enyhe zsugorodást okoz, ezért annak összege valamivel nagyobb legyen, mint a szükséges. A felesleget egy gumi spatulával eltávolítjuk, majd a felületet ragasztószalaggal ragasztjuk és szárazra hagyjuk.
 • Ha a repedés véget ér, akkor tovább kell erõsíteni a rendszert alulról, mert ez a felület üvegszállal borított és epoxigyantával impregnált. Szükség esetén több ilyen réteget is fel lehet használni. A szárítás ideje mindegyik egy nap.

Üvegszálat vásárolhat az autóboltban

 • Miután a felület megszárad, finom csiszolópapírral tisztítják, a munka befejeződik.

Hogyan erősítsük meg a struktúrát?

Most fontold meg, hogyan erősítsd meg a zuhanytálca tálcát, nehogy később törj fel:

 • Az első indikátor, hogy a rendszer további erősítést igényel - amikor egy személy belsejében van, a zuhanytálca sügér, ez azt jelzi, hogy az elem hajlít, és nem rögzül nagyon jól.
 • A legegyszerűbb megoldás az, hogy erősítse meg a zuhanyzópultot - feküdt tégla vagy szigetelés alatta, és töltse ki a hely egy részét kis bővítési habarccsal, ez a megoldás lehetővé teszi a kiváló eredmény elérését.

Az ilyen megerősítés kiváló eredményeket ad.

 • Ha nincs elég helyed, akkor megfontoljuk, hogyan lehet felemelni a zuhanykabinot - mindössze annyit kell tennie, hogy a lábakkal megegyező átmérőjű csavarokat vásárolt és darabokra vágja a kívánt hosszúságú darabokat. Ezután az elemeket egyszerűen kicserélik és kiigazítják, de ne feledje, hogy ebben az esetben új képernyőre lesz szüksége, vagy a fülke alatt egy rés lesz.
 • Mit kell tennem, ha a zuhany a szétcsúszva a raklap és a partíciók között? Nagyon egyszerű - el kell távolítanod a régi tömítőanyagot a zuhanyzóra, és újat kell alkalmazni. Legtöbbször ez a probléma.

következtetés

Ha a zuhanyod szivárog, akkor azonnal megoldja a problémát. Nem számít, hogy a raklap megrepedt-e, a szifon elhagyta vagy a tömörítés elvesztette rugalmasságát - annál hamarabb jut el az üzlethez, annál könnyebben dolgozik. A videó ebben a cikkben is élénken mutat néhány fontos pontot a folyamat lezárása repedések a serpenyőben.

Kínai "akril" zuhanytálcák [2 p.]

Szeretném tudni, hogy megtörhet-e a zuhanytálcában. A hiba képét csatoltuk. A repedés hossza - kb. 6 cm, a lábfej túlzott nyomása következtében jött létre, mivel a serpenyő ezen része alatt nem volt tartály. A repedésen keresztül, azaz. a víz fokozatosan felszívódik a padlóra. Meg kell szakítani a repedést (ha lehetséges, úgyhogy a javítási hely nem feltétlenül látható). Erősítem az építést alább.

Miután a raklap áthaladt, erős foltot kell elhelyezni. Kevés megvastagodás lesz. A szín felvétele. Egy év garancia.

Megtörtem a tálcát a zuhany alatt, vannak lyukak, csakúgy, mint prominaetsya egy helyen, amikor belenyúlsz. Sajnos, nem ismerem a gyártót, a kabin (a költségek alapján) kínai. Mérete 120x85 cm A raklap talán műanyag, kétlem, hogy akril. Szeretnék beszélni a mesterekkel és javítani a terméket. De valószínűleg új raklapra van szüksége a raklapon, valamint a keret megerősítésén, hogy a raklapot ne nyomják át?

A raklap nemcsak bányák, hanem forró víz is erősen deformálódik. A szilvában egyértelműen látható, hogy a műanyag buborékok keletkeztek. "Új bélés a serpenyőben" - ez nem a természetben. Megoldjuk a raktáron lévő raklapot. Lássuk, mit lehet tenni a kereten.

Az akril dagadt egy raklapon. Helló hívlak Vyksa-ból, Nizhny Novgorod régióból. Küldök neked fotókat a tálca tálcájáról. Kérjük, javasoljuk, hogyan kell javítani. Van néhány kérdésem az Ön számára. A szilva körül forogtak, és a szilánkról megrepedtek. Mi köze az akrilhoz, ami duzzadt. Szükség van a ragasztásra, aztán milyen ragasztóval, vagy vágja le, és a gitt, akkor milyen gitt. Vásárolt javításra folyékony akril egy vödörben egy keményítő. Van egy vödör folyékony akril, lehet, miután az aljzat fel van töltve epoxiddal, hogy kitöltse az egész tálcát ezzel az akrilnal, vagy ne használjon egyáltalán, elnézést kérek a hülye kérdésekért, mert Először fogom megtenni. A Sally 6008 típusú zuhanycsapágy. A raklap színe fehér. Nincs senki, aki konzultálna a városunkban, nincs mester az akril fürdők javításában. Üdvözlettel. Larissa.

VÁLASZ. A feltett kérdés nem könnyű. A kínai paletta szokásos módon nem jó minőségű. A megsemmisítés valójában nagyobb, de ha már 3 kg-ot töltött. Az epoxi zománc megpróbálhat javítani. Ebben az esetben sok finomság, és mindegyik hosszú ideig leírja. Oktatni fogok az interneten.

Az "akril" tálca nem rögzíthető.

Nézze meg az akril zuhanytálca tálca rögzítésének lehetőségét.

VÁLASZ A kínai paletta nem akril, hanem szendvics különböző műanyagokból. Kezdetben nagyon finom volt, az alja egy kicsit megdőlt az első naptól. Látható repedések a keret csatornák mentén. A forró víz deformálódott, nem csak az egész fenék összeomlik, de a repedések a függőleges falakra mennek. Javítsd ezt a raklapot valószínűleg túl későn.

Fontolja meg az akril tálca javítását. Tekintse meg a fényképet a mellékletben. VÁLASZ. Kiment valami maró, oldószeres. A műanyag csak feloldódott, eltorzult az alján és lehúzódott a poliészter gyantáról. És nyilvánvalóan nem akril volt. Új alapot készíthetsz, de jó mód van normál raklap vásárlására, nem Kína.

Akril tálca "jó"

Az egész tálca jó, csak egy helyen akrilfolt és repedt. VÁLASZ. Ez nem akril, és a zuhanyzó nem teljesen európai vagy amerikai. Ezeket finoman kell kezelni, és semmi sem önthető, kivéve a meleg vizet és szappant. Gondolnunk kell a zuhanytálca javításának gazdasági megvalósíthatóságára.

Mikro repedések a raklapon

Küldök egy fényképet a repedésekkel a repedésekkel. Sokan vannak. A műszaki rajzot a raklap típusát is elküldi. Szerettem volna megerősíteni a raklapot és visszaállítani az akrilát. Várakozás a kérdésekre adott válaszokra. VÁLASZ. A raklap alja kúszók és akril munkák a törzsükön töréshez. Bár a vályú nem a legrosszabb - vannak repedések, de a műanyag nem robban. Ezekben a helyeken erős foltokat kell felállítani. Más módon megbízhatóan nem működik. Igen, és talán minden alja jó lenne megerősíteni. A felület nem sima, és nagyon nehéz lesz gyönyörűvé tenni. De elvileg lehetséges, de nem fog új raklapnak nézni.

Kérem, mondja meg, lehetséges-e az akril tálca helyreállítása.
Rosary (France) zuhanykabin, és ha igen, mennyibe kerül
fog kerülni?
A zuhanyfülke 10 évesnél idősebb. A legproblémásabb hely a felszín.
a leeresztő lyuk körül. Bár műanyag repedt az alján. VÁLASZ. A raklap megjelenése alapján elég tisztességes volt. Ha az akril nem hajlik meg, akkor szinte teljesen újszerűvé teheti, mint problémát. Csak a jövőben nem lehet olyan nehéz rá. Nem fog sok drága.

Az akril zuhanytálca szinte új, három repedése kb. Hat centiméter. Férj valamilyen szilikon egészségügyi ragasztóval. Ez egyáltalán nem segít, azonnal megszünteti. Lehetőség van a zuhanycsere javítására?

VÁLASZ. A kép kicsi, de megértheted, hogy ez a szokásos ázsiai minőség. Ha ez a raklap nagyon drága az Ön számára, meg tudja javítani. Akkor óvatosnak kell lenned vele kezelni, hogy más helyeken nem szétesik.