Legfontosabb > Fürdő

Hogyan kell lemosni a cserépet a népi jogorvoslat ragyogására

Nehéz napi takarítást biztosítani a csempe számára: egy nagy megjelenítési terület, vízkő, szappanos foltok és a penész a fürdőszobában lévő falak unalmas megjelenését okozzák. Hogyan lehet mosni a csempe a fürdőszobában, hogy a ragyogás visszajön hozzá?

Tisztítás előkészítése

Van egy kis titok, amely láthatóan megkönnyíti a munkát: néhány percig forró vízzel meg kell nyitnia a csapot, és becsukja a fürdőszobába vezető ajtót, hogy az így keletkező gőz a falra települjön és lágyítsa a plakettet. Ennek eredményeképpen sokkal kevesebb erőfeszítésre van szükség a szennyeződés és a penész eltávolításához.

Amíg a csap nyitva van, készíthet készletet:

 • Mikroszálas ruhák;
 • Gyapjú vagy rongyok, ez lehetséges flanel;
 • Nagy szivacs, mint a mosóautók;
 • Egy régi fogkefe intersticiális ízületek tisztítására;
 • Tisztább csempe (a boltból vagy rögtönzött).

Ha van egy gőztisztító, akkor a legjobb, ha felkészíti. Ezzel a készülékkel könnyedén megbirkózhat a burkolat bevonatával, valamint a formával, még a leginkább megközelíthetetlen területeken is - mikrotömbök és rések.

Mossa le a csempe a ragyogásra

A csillogás mindig csillogó, akkor meg kell mosni rendszeresen, amennyire a szennyezés - általában ez elég ahhoz, hogy megőrizze a megjeleníthetőség a fürdőszoba. Ha a fény nem tér vissza, akkor ne csak a szennyezéssel, hanem a kondenzátummal is harcoljon.

 • Közös alkohol. A szórópisztollyal permetezik, miközben dörzsölik a felületet, amelyet szivaccsal kell kezelni. A fürdőszoba ajtaja nyitva marad. Miután a csempe mosott, gondosan törölni kell egy flanel vagy mikroszálas anyaggal. Az alkoholnak köszönhetően nemcsak visszaállíthatja a fényt a felületekre, hanem a káros mikrobák elpusztítására is, amelyek magas páratartalmú körülmények között reprodukálódnak.
 • Ammónia oldat - 1 liter vízben adjunk hozzá 1 evőkanál. l. ammóniát és a kapott oldatot törölje le. Az ammóniáról ismeretes, hogy a tulajdonsága fényt ad, így gyakran látható a professzionális mosószerek és mosóeszközök összetételében.
 • 6% -os ecettel való kezelés. Ha az ecet helyett a lényeg, vízben hígítanak - 175 ml vizet 1 evőkanál. l. eszenciája. Az oldatot egy öntőedénybe öntjük és felvisszük a felületre. 5-7 perc múlva öblítse le hideg vízzel és törölje át egy mikroszálas ruhával. Az ecetsav rendszeres használata segít a penészképződés elleni küzdelemben is. Ugyanúgy mosogatják a csempeit citromsavval, és feloldják az egyik zsákját 1 c vízben.

Távolítsa el a formát és a gombát

Úgy tűnik, először is a sarkok és a felületek ízületein, majd fokozatosan növekszik, ha időben nem pusztul el. A háztartási vegyi anyagok és a népszerű receptek segítik a fürdőszobát a szerszámból megtisztítani.

A penészgomba kezelésének legjobb módja a szellőzés hatékonyságának növelése, mivel a gomba nem száraz helyiségben alakul ki. Más esetekben a gomba ártalmatlanítása csak ideiglenes.

 • Ecetet. Dörzsölnek falakat, varratokat, nehezen elérhető helyeket, és több óráig hagyják az ajtót bezárva. Ezután az ecetet vízzel leöblítik és a helyiséget levegőztetik.
 • A soda szóda jól tisztítja a padlót a fürdő és a fal között. Nagylelkűen feltöltötte a felszínre, és feltöltötte az ecetet. A két komponens kölcsönhatása következtében erőszakos reakció alakul ki, amely hatékonyan kiküszöböli a szennyeződést. A reakció leállítása után a falakat szappannal és vízzel mossuk.
 • A fekete penész elpusztításához készítsen egy ilyen megoldást: csatlakoztasson 2 evőkanál hidrogén-peroxidot, 4 evőkanál vizet, 1 asztali bórsavat, 2 evőkanál ecetet. Az oldatot jól keverjük és dörzsöljük az érintett felületet. Ezután mossa le vízzel.
 • Többet harcol a gomba klór tartalmú kémiával - Fehér, Domestos, Komet.
 • Réz-szulfát oldatot is használnak - 100 liter por / 10 liter víz.

Nyers betétek és foltok

A csempe megtisztításához ragyogjon először a mosószappan egyszerű megoldását. Ennek a módszernek a rendszeres használata megakadályozza a mész-lerakódásokat, szennyeződéseket szennyeződéstől, habtól és kozmetikumtól.

 • A fehér cserépet fehérítő hatású szóda hamutartalommal mossák. Ő tisztíthatja a csempe ízületeket, de nem ajánlott intenzív dörzsölni a csempe, mivel a szóda puha csiszolóanyag. A szóda hamu helyett szódabikarbóna vagy fogpor lehet.
 • A citrom természetes fehérítő. A darabjai dörzsölik a falakat a ragyogásra, de sokkal kényelmesebb a sajtolt citromlé vagy citromsav oldat alkalmazása. A falakat jól megtörjük egy oldattal, 10-15 percig hagyjuk, majd meleg vízzel mossuk. A fürdőszobában kellemes illatú bónusz lesz a tisztításhoz.
 • A borax természetes gátolja a penészgombákat. Ennek az anyagnak az oldatát 1 evőkanál. borax 2,5 liter víz. Az oldatot csempével kezeljük a fürdőszobában és más szennyezett felületeken, majd száraz ruhával töröljük le a felesleges nedvesség eltávolítására. Ezután nincs szükség a falak mosására, mivel a borax nem hagy jeleket és védőfóliát képez a nedvességtől és a penésztől.

Tisztítószerek

A csempe tartós anyag, de nem lehet porokkal tisztítani, dörzsölni őket kemény kefével és durva szivacsokkal. Tilos a csiszolóanyagokat tartalmazó készítmények tilalma. Jobb folyékony, gél vagy paszta-szerű tisztítószereket vásárolni, amelyek finoman tisztítják a felületet, miközben megőrzik annak integritását. Nem tilos a klórt használni - hasznos antibakteriális anyag, ugyanakkor gyorsan mész és rozsdás.

A csempe ellenáll bármely vegyi anyagnak. Az egyetlen kivétel a hidrogén-fluorid, amelyet a mindennapi háztartási vegyi anyagokban a toxicitás miatt nem találunk. Ezért biztonságosan használhat bármilyen kényelmes, de szándékolt tisztítószert.

háztartás

Jobb, ha olyan speciális készítményeket vásárolnak, amelyek célja a csempe gondozása a fürdőszobában. Gyenge oldószereket tartalmaznak, amelyek lebontják a szennyeződéseket, és könnyen eltávolíthatók, anélkül, hogy befolyásolnák az ízületek közötti habarcsot. A csempe karbantartására szolgáló speciális sorozatokon kívül felületek tisztítására klórt használnak, szemüvegek és edények mosásához és univerzális tisztítószerekhez.

 • A masszírozást a Mellerud, a HG csíkozásmentes, a Himitek Ceramic-Gloss, az Emsal Tile biztosítja.
 • Speciális antifungális szerekből megfelelő Savo, Astonish, Stop penész.
 • A plakk és foltok használata Mr. Muscle, City Bang, Cif, Ecover, Flat.

népszerű

A rendelkezésre álló arzenál népi receptjei jó alternatívát jelentenek a biztonságos tisztítószereket kedvelő hostesseknek és a családi költségvetés megmentésében. Az ilyen egyszerű összetevők:

 • szóda (szóda, élelmiszer),
 • citrom- és citromsav,
 • ammónia,
 • ecet,
 • mosodai szappan

Minden házban vannak. Alkalmazásuk módjai kicsit változhatnak, de a lényeg ugyanaz marad: a készítmény egyes összetevőinek erőssége.

Tippek a csempe gondozásához

A fürdőszobában mindig ragyogtak a lehető legkevesebb erőfeszítéssel, az alábbi tippek segítenek:

 • Ha lehetséges, röviddel azután, hogy megjelentek, törölje le a fröccsenő és a foltokat a falakon, hogy elkerülje az erős szennyeződést. Ezután az erős mosószereknek kevesebb lesz a használata;
 • Havonta legalább kétszer dörzsölje a csempe ragyogását. Az eszközök megválasztása a preferenciáktól függ, de célszerű speciális polírokat és impregnázást alkalmazni különböző felületekre, amelyek védő vizet és szennyeződést gátló filmeket hoznak létre;
 • A csempe tisztítása során a mosogatószert egy kis területre kell ráhelyezni, hogy nincs ideje megszáradni;
 • A törlőfelületek befejeződéséhez használjon olyan törlőkendőket, amelyek nedvszívó anyagokat tartalmaznak, és nem okoznak foltot és foltot. Cserép törölje száraz;
 • A maró hatású anyagokat kesztyűkkel és kaustikus füstökkel kell felvinni - légzőkészülékként;
 • A savas alapú termékeket nem alkalmazzák a cementhabarcsra, mivel ez elrontja.

A csempe tulajdonságai

A cserép egy kerámia csempe, amely alapján könnyebb agyag fekszik. Gyakran előfordul, hogy üvegezett felületű, melyet nehéz lemosni mészből, penészből és más foltokból. A csempe, mint kész anyagnak számos előnye van:

 • Nagy szilárdság, kopásállóság, tartósság a préselés és a tüzelés következtében;
 • Tűzbiztonság, a forrásanyag (agyag) súgatlansága miatt;
 • Környezetbarát, hipoallergén, csak természetes összetevők előállítása miatt;
 • A mechanikus terhelésekkel szembeni ellenállás, a rendkívüli dinamikus terhelések kivételével, amikor valami nehéz ütközik egy csempere;
 • Higiénia - könnyen tisztítható, mosható;
 • A különböző színek, textúrák, formátumok;
 • Nedvességállóság, különösen a zománcozott burkolólapokhoz képest;
 • Villamos energia elkülönítése.

Általában a csemegeszőlő kiválasztásakor csak a burkolat megjelenését és a gondozás bonyolultságát tekinti. De a csempe - azoktól az anyagoktól, amelyek könnyen tisztíthatók és megfelelő gondozással hosszú ideig megtartják a fellebbezést.

A csempe tisztítása nem annyira ijesztő, mint amilyennek tűnik, a hatékony tisztítószerek sokaságának köszönhetően. Ebben a folyamatban még élvezetet nyújt, mivel a ragyogó fürdőszoba a jó hangulat kulcsa.

Hogyan lehet tisztítani a csempe burkolását a fürdőszobában?

Csempe a fürdőszobában tolerálja a magas páratartalmat és a hőmérséklet-változásokat. Azonban megfelelő gondosság nélkül mész, folt és penész borítja. Csak a rendszeres tisztítás védi a csempe a szennyeződéstől. Minőségileg mossa meg a csempéket a fürdőszobában népi jogorvoslatok segítségével, amelyek bizonyították hatékonyságukat.

Idővel a bélés elveszti eredeti megjelenését. A leggyakoribb szennyezési típusok azonosíthatók:

 1. 1. Mész betétek. A felületek érintése kemény vízzel történik. Ennek eredményeképpen a lerakódások felhalmozódnak a vízben lévő só lerakódásokra, és fehér virágzással borítják.
 2. 2. Penész. A magas páratartalomnak köszönhetően a csempeburkolatok közötti ízületek felhalmozódnak. Ezért a felületet rendszeresen, gombaellenes szerekkel kell kezelni. Ellenkező esetben a gomba bejuthat a cementhabarcsba, így meg kell változtatni.
 3. 3. A mosószerek maradványai. A csempefelhasználás során samponok, balzsamok, kozmetikumok és közönséges szappanok szappannal jelennek meg.

A csempe gyorsan tisztítható bizonyos ajánlások alapján:

 1. 1. A csempebe ütköző vízpermeteket azonnal törölje le száraz ruhával.
 2. 2. Ne használjon súroló tisztítószereket és durva keféket. A karcolásokat a fényes felületen hagyhatják.
 3. 3. Hetente egyszer törölje le a burkolólapokat egy puha ruhával.
 4. 4. Javasoljuk, hogy a csempék közötti kötéseket gombaellenes szerekkel kezeljék, mert a penész általában felgyülemlik a varratokon.
 5. 5. Ha a falakon lévő szennyeződés vastag vastag, az eltávolítás előtt párologtatható. Ehhez szorosan zárja be az ajtót a fürdőszobába, és kapcsolja be a forró vizet. A csempere telepített gőz lágyítja a szennyezést.
 6. 6. A tisztítás után a cserépet törölni kell. Ellenkező esetben a vízkő megjelenik a felületen.

Annak érdekében, hogy fényes finis, akkor törölje meg ecettel. A matt cserépeket speciális viaszokkal kezelik.

A mosdócsempe mosása és a penész kellemetlen szaga megszüntetése

Tervezési javítás, senki sem gondolja a falak befejezésének lehetőségét, csak vegye fel a csempe a fürdőszoba stílusának és méretének megfelelően. Gyönyörű fényes falak tükrözik a fényt, tágasabbak egy kis szobát, és segítenek felébredni reggel a vízfolyás alatt. Az idő múlásával a gőz és a szappan a gonosz cselekedeteket, a raid megjelenését és az ébredés fényes ünnepeit teszi. A penész és a pálmafüst vizes illata van. A fürdőszobában lévő csempe mosásához tegye vissza a ragyogását és a frissességét. Hogyan visszaküldjük az erőteljes aromát a fürdőszobába, és tisztán tartsuk.

Hogyan kell lemosni a csempe a fürdőszobában, és mit kell használni

A fürdőszoba egyedülálló hely a falak és a padló burkolatát elpusztító tényezők szempontjából. A csempe ellenáll a hőmérséklet változásainak, a nedvességnek és a kozmetikának, a különféle haboknak és mosószereknek. Idővel virágzik, és elveszíti a vonzerejét, csalódva a hostesset. Hogyan kell tisztítani a csempe a fürdőszobában, és visszaadja a frissesség. Számos eszköz és módszer létezik minden hardverraktárban. A konyhában minden háziasszonynak van szóda és ecete, amelyet étellel főzni és mosogatni szokott. Csak egy adott esetre van szükség a legjobb eszköz kiválasztásához.

A csempe félt a durva kefék, fémszivacsok és egyéb csiszolóanyagoktól

Megjelenésében a tartós és ellenálló lapok nem félnek semmit. Tökéletesíti a vizet, kitart a gőz és hirtelen hőmérsékletváltozások, szilárdak és tartósak. De a falak és a padló univerzális díszítése gyenge pontja. Mint tisztítani a csempe a fürdőszobában, és nem árt. Számos olyan anyag van, amely elpusztítja a bevonatot, és nem használható fel:

 • savas mosószerek;
 • csiszolóanyagok;
 • durva ecsetek;
 • fémgyapot;
 • kézmosó porok;
 • mosogatógépek tisztítására szolgáló készítmények;
 • kályhák és mosdók tisztítása;
 • a WC-tálat jelenti.

Mint mosogató a fürdőszobában. Tömeges beállítások: puha mosogatórongyok, fogkefék, mikroszálas törlőkendők, természetes szálakból készült törülközők és frottír törölközők. Vegyél speciális kész tisztítószereket, különösen olyan falakhoz, amelyekkel a falak és a padló találkozik. Természetes házi készítésű anyagok, például kenyérsav, a zsír, az ecet, az illékony ammónia széles körben használt ellensége.

A csempe bármely termékkel való megtisztítása után öblítse le az egész felületet vízzel és törölje szárazra. Leöblítheti, szivaccsal vagy ruhával nedvesítheti a vizet, és a zuhanyzóból a diffúzorból önthet. Törölje le egy természetes puha ruhával, amely nem veszíti el a nap. Akkor nem lesz válogatás és gyönyörű fény lesz.

A csempe mosása után tisztítsa meg tiszta vízzel és törölje szárazra.

Hogyan kell lemosni a csempe a fürdőszobában, hogy ragyogjon. Vannak eszközök a sima felületek tisztításához, amelyek nem igényelnek tisztítószereket. Elég, hogy törölje a problémás területeket egy melamin szivaccsal, távolítsa el a foltokat egy mikroszálas ronggyal.

A csempe agyagból készül, különféle lágyítókkal. Az elegyet préseljük és hőkezeljük. A kopás elleni védelem érdekében egy impregnáló és lakk védő réteget alkalmaznak. Együtt festéssel és rajzokkal. A bevonat integritásának megsemmisülése repedés kialakulását és a bevonat típusának elvesztését eredményezi. A hostess feladata, hogy távolítsa el a tartós makacs plakettet, sáros filmet, és tartsa meg a csempeburkolatot. Ezért lehetetlen csiszoló és agresszív anyagokat használni.

A savak elpusztítják a bevonólapok szerkezetét, mert ezek alapulnak az átlátszó keverékekhez. Számos alkalmazás után elszíneződő foltok és mikrotömbök keletkeznek, por roncsolódik, a szennyeződés behatol. Még gyorsabb, a sav megsemmisíti a cement és a kátrány alapú habarcs-összetételt, összeomlik és elesik.

Fontos megőrizni a csempe megjelenését.

A csiszolótermékek, a fémszalagok és a merev sörtékkel ellátott ecsetek megkarcolják a felületet, és a fürdőszoba csempe tisztítása otthon nem működik. Már nem ragyog. Még a puha kristályokból álló kenyérsavakat is először vizes vízzel kell nedvesíteni a zabkás állapotra vagy egy nedves szivacsra, majd dörzsölni.

A csempe szennyeződése között van egy virág a mosodai mosószerből, ezért a szappanos film egy része nem szünteti meg a mosószereket, és nem a mosogatócsempe mosásának kérdése, hogy a por glisten.

A WC más anyagból készül, savakkal és lúgokkal szemben ellenálló bevonat. A tisztítás eszközei túl agresszívek a csempe számára. Szigorúan tilos ezeket használni. Hasonlóképpen a mosogatógép és a mosógép méretarányos tisztításával kapcsolatos előkészületekkel. A falon kialakított raid ugyanolyan összetételű, de a felszínre, amelyhez hozzá van kötve, nem fém.

Hogyan kell mosni a csempe a fürdőszobában modern módon

Mint tisztítani a csempe a fürdőszobában a raid otthon, és adja meg a felületet ragyog. Használja a modern felszerelés lehetőségét. Egy gőzfejlesztő és egy gőzmosó, még egy gőzölős vasaló is lehetnek fúvókák a csempe mosásához és az ízületek tisztításához a csempe között. Ez nem vonatkozik a legolcsóbb modellekre, de a fúvóka külön megvásárolható. A költségek igazolják a jogorvoslatot. Csak az marad:

 1. Öntsön desztillált vizet a gőzegység tartályába.
 2. Öltözz fel egy különleges fúvókát.
 3. Kapcsolja be és várja meg a munkanyomás megteremtését.
 4. Csempe mosásához a berendezéshez tartozó utasítások szerint.

Steam gyorsan megszabadulni a probléma, hogyan kell tisztítani a csempe a fürdőszobában a raid. Mindig alaposan törölje le mindent egy száraz törölközővel. A tisztaság világosabbá tétele. Ha a felület nem elég ragyog, akkor ecettel oldatot fújhat fel vízzel és törölje szárazra.

A rozsda és a penész elfogyasztott foltjain először speciális vásárlási eszközt vagy kenyérsavót használt. Vegyünk további 15 percet, majd a felületet pároljuk.

Gőzcsempe tisztítása

A fürdőszobában és a gőzben lévő padlózat tisztításához csak speciális fúvókákra van szükség. A mások használata nemcsak a csempeburkolatot ronthatja, hanem az alapot is elpusztíthatja.

Hogyan tisztítsuk meg gyorsan a fürdőszobai burkolólapokat?

A rendszeres gőz megkönnyíti a szennyeződést. Hogyan kell gyorsan lemosni a csempéket a fürdőszobában - forró ködöket hozzon létre. 10 - 15 percig elegendő teljesen kinyitni a csapot, bekapcsolni a forró vizet, zárni az ajtót. Ha a szellőztetés erős, akkor ki kell kapcsolni vagy a rácsot le kell zárni.

A forró vízből származó gőz a falra települ, és nagyban leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot. Csak az ecetet kell mosni és gyorsan törölni. A melamin szivacsot vagy mikroszálas anyagot anélkül használhatod, hogy bármilyen módon alkalmaznád. A párolt piszok gyorsan elhagyja a felületet.

A mikroszálas csempe biztonságos

Az ecet gőzölésének és permetezésének módszere hatékonyan működik, ha a falakat nem sokáig mosta, és megoldódott az idő hiánya - hogyan kell gyorsan tisztítani a csempék fürdőszobáját a raidből, anélkül, hogy költeni kellene őket.

Hogyan kell tisztítani a csempe a fürdőszobában a raidből?

Különböző szennyeződési minták halmozódnak fel a fürdőszobai falakon:

 • vízből és gőzből származó mész betétek;
 • csepp szappanoldatot, sampont és gélt;
 • a felülethez tapadó por;
 • mosható elemek szennyeződése;
 • borotvahab és kozmetikumok;
 • penész.

A szennyezés más lehet.

Mindez vegyes, szilárdan a felületen tartja, és eszik be a varratokba és repedésekbe. Hogyan tisztítsuk meg a csempét a fürdőszobában a raidből. Készüljön fel készpénz vásárlására. Ezek a vegyes típusú szennyeződést szolgálják, amely a fürdőszobában lévő falakon van. Ezenkívül a gyártók hozzátesznek hozzá fertőtlenítőszereket, amelyek megölik a gombaikat és megoldják a problémát, mint hogy tisztítsák meg a fürdőszobai csempe a plakettről, irritáló foltokról és szappanfilmről.

Az értékesített mosószerek választéka hatalmas. Fel kell hívni a figyelmet a feliratokra a hátoldalon. Ott van a bevonat típusa és az anyag összetétele. A savakkal és a tisztító készítményekkel azonnal félretesszük. A többit, olvassa el az utasításokat, hogyan kell tisztítani a csempék a fürdőszobában a raid otthon ezzel a kábítószerrel. Előnyben részesítse a gélt. Gyorsabban oldódnak vízben, könnyebben alkalmazhatók a felületre, hatékonyabbak, mint a folyékonyak és a szárazak.

Mint tisztítani a csempe a fürdőszobában, hogy ragyogjon. A folyékony ammónia alapú üvegek. Ha rendszeresen mossa le a csempe, vagy használja a gőzölési módot a gőzölgő iszap meleg vízzel, akkor gyorsan megbirkózni a tisztítással. Spray folyadék ablakok kis területen, gyorsan törölje le egy törülközővel, és folytassa a következő szakaszt. Ne kezelje az egész falat egyszerre. Az ammónia eltűnik, és a cserép megszárad. Újra kell hidratálni.

Melamin szivaccsal tisztítsa meg a felületet.

Hogyan kell tisztítani a csempe a fürdőszobában otthon. A melamin szivaccsal további pénzeszközök nélkül lehet piszkálni. Csak nedvesíteni és törölni kell a szennyeződéseket. Ezután öblítse le a burkolólapokat vízzel leöblítve, törölje le. Nem lesz válás, ha a víz felülről lefelé öblít. Törölje száraz, ellenkezőleg, kezdve az alján, és törölje a cseppek. A kéz mozgatását száraz törölközővel vízszintesnek kell lenni, párhuzamosan a padlóval.

Népszerű módja a csempe tisztítására a fürdőszobában

Mint egy csempe mosása a fürdőszobában, házi eszközökkel. A szappant meleg vízben oldja fel. Könnyebb folyadékot használni. Gyorsan feloldódik és jól mosson. Nedvesítse a szivacsot a habarcsban és dörzsölje a falakat. Ezután az összes friss vizet le kell mosni és szárazra kell törölni.

A mosdócsempék tisztítása a raidből. A konyhában minden háziasszonynak szódabikarbóna van. Meg kell nedvesíteni és alkalmazni kell a szivacsot, amely a cserép felületét súrolja. A szóda eltávolítja a kellemetlen szagokat, rozsda a vízből, sárga foltok. Szükség van enyhén dörzsölni, anélkül, hogy erőteljesen nyomja a szivacsot.

Használja a szódabikarbónát

Mint egy csempe mosása, ez ragyogott. Feloldja a zsírt és ragyog, hogy sima felületeket asztali ecetet. Ha a falak nagyon piszkosak és a vízkőzetet nehézségekkel mossuk, permetezzük az ecetet a szóda mosása nélkül. Az anyagok reagálnak, eltávolítják a piszok maradványait az út mentén. Ezután tisztítsa meg tiszta vízzel, törölje szárazra.

Hogyan kell tisztítani a csempe a fürdőszobában, ha elhalványult, és frissíteni kell:

 1. Hígítsunk 10 ml ammóniát egy liter vízben. Öntsük a spray palackba.
 2. Nedvesítse fel a felületet és 2-3 perc elteltével törölje szárazra.

Az ammónia eltávolítja egy kis patinát és egy vékony filmet a szappanból, ami a felületet ragyogni fogja. Ha a szennyezés erős, ammónia oldatot helyezünk egy szalvétával, hagyjuk állni egy ideig, és törölje száraz ruhával.

Készíts egy oldatot ammónia vízzel, ami a csempe ragyog

Mint egy csempe mosása egy ragyogó fürdőszobában. Használjon klórt és megoldását - fehérség. A jogorvoslat mérgező, ezért kesztyűt és maszkot kell viselnie. A fehér jól illeszti a varratokat, és tisztítja a cserépet. Szivaccsal és tiszta egy perc után. Törölje szárazra.

Hogyan tisztítsunk meg egy cserépedényt egy matt felületű fürdőszobában

A matt felületnek tiszta is kell lennie plakk nélkül. Különleges gondosságot igényel, mivel a felület textúrázott, nem egyenletes, mint a fényes társaiknál. Mint mosni csempe ragyogni. Különleges emulziókat hoznak létre a matt béléshez. Szükség van a falak tisztítására, a csomagoláson feltüntetett ajánlásoknak megfelelően. Súlyos szennyeződés esetén a bevonat egy részét ammónia keverékkel lehet eltávolítani. Végül tisztítsuk meg az emulziót egy matt csempe számára. Megtartja a fényes, elegáns megjelenést a fonott falon.

A ragyogás és a gyors szennyeződés elleni védelem érdekében egy polírozó viaszt helyezünk száraz, matt felületre, és dörzsöljük. Vannak, akik olcsóbb polírozó anyagot használnak - viasz a karosszéria polírozásához. Jól védi, de gyorsabban lemossák, ha forró víz és gőz injekciózódik.

A matt csempe tisztítása segít az ammónia keverékében

A matt padlólapok eltérő bevonattal rendelkeznek. Nem kell gyantázni.

Hogyan kell tisztítani a csempe a fürdőszobában a gomba

A nedvesség és a hő kiváló feltételeket teremt a gomba reprodukciójára. Ha fekete sávok jelentek meg a sarkokban, és szaga van, mint a penész, indítsa el a gomba elleni küzdelmet szellőzéssel és csövekkel. Szükséges a helyiség jó szellőztetése. Ez megakadályozza a mikrobák új telepeinek kialakulását.

A csőcsatlakozásoknál a csővezeték áramolhat vagy egyszerűen lecsapódhat a hőmérséklet csökkenéséből. Szükséges a felesleges nedvesség eltávolítása.

Ezt követően el kell dönteni, hogyan kell a csempe tisztítását a fürdőszobában a gomba kolóniáinak növekvő feketéjéből. A hazai jogorvoslatok közül a fehérség a leginkább fertőtlenítő felület. Ez tisztított és mosott felületre kerül.

Megszabadulni a penész és a penész fehérség segít

Mint tisztítani a csempe a fürdőszobában fekete foltok. A kenyér szóda eltávolítja a piszkot és a szagot. Képes a mikrobák elleni küzdelemre a felszínen. Meg kell önteni egy szivacsra és dörzsölje jól, hagyja egy ideig. Ezután szórja meg az ecetet és hagyja állni. Minden mosd le és nedves a gomba sérült sarkában Belize. 10 perc múlva mosson vízzel, törölközéssel szárítsa meg, majd hajszárítót használhat.

A gombák legjobb gyógymódja a magas hőmérséklet, pontosabban a gőz. Ha van egy gőzfejlesztő, használd, ez a legjobb megoldás.

Hogyan kell lemosni a csempe a padlón lévő fürdőszobában

Paulnak is figyelmet kell szentelnie. Víz folyik rajta, különböző tárgyak esnek szappanoldatokra. A piszkos csúszós padló sérülést okozhat. Hogyan kell tisztítani a csempéket a fürdőszobában a raidből? Először meg kell törölnie a nagy törmeléket, vagy vákuumozza le a padlót, ha száraz. Ezután használjon gőzölközőt. Ha nem, mosd le szappanos vízzel, vízzel öblítse le, egyszerűen a csapból, és törölje le egy ruhával.

Nagy szennyeződés esetén nedvesítse meg a padlót, és szórja meg a szódát, dörzsölje ecsettel. Egy idő múlva permetezzünk egy ecet oldatot. A maradék anyagokat a padlóról távolítsa el mopszel, törölje szárazra.

Erős szennyeződés esetén ecsetet használhat.

Húzzon fel 50 ml mosogatószert egy vödörben, és mossa fel a padlót egy szivaccsal. Ismételje meg tiszta vízzel. Száraz ruhával törölje le.

A padlólap burkolatának csúszásgátló bevonata van. Próbálja meg törölni a padlót amint a víz ráfolyik rajta. Ezután könnyebb lesz mosni a ragyogásra.

Bleach varratok

A csempék közötti helyet a cementen alapuló különleges összetétel tölti be gyanták, viasz és ragasztó hozzáadásával. A felület durva és gyorsan szennyezi. Fehéressé teheti őket egy csempe, nedvesítő szivacs vagy permetezéssel.

A varratokat, amelyeken a szennyeződés megmarad, fogkrémmel és ecsettel tisztítják. A halom be van nedvesítve, egy kis pasztát présel rá, és az ízületek mentén elosztják az ízületek mentén. Ezután egy szivaccsal lemossák. A hámozott és szárított varratokat akrilfesték borítja. Ez létrehoz egy filmet, és nem teszi lehetővé, hogy szennyeződés áztassa a megoldást.

Szürke, nem alkalmas a fehérítésre és a varratok tisztítására. Törölje a felső réteget. A lazításhoz ugyanazt az ecetet használjuk. Megszakítja a kötéseket cementhabarcsokban. Erõsebb eszközök nem használhatók, a csempe megrongálódhat.

A habarcsot a csempe közötti száraz, tisztított résekre kell felvinni a kiválasztott összetételre vonatkozó utasításoknak megfelelően. Eltávolított többlet. Egy idő után, gondosan festeni akril festékkel. A falakon stílusosan megnézzük a varratokat néhányszor könnyebbre, mint a kép hátterében. A padlón éppen ellenkezőleg, az ízületek sötétebb színekkel vannak aláhúzva.