Legfontosabb > Bútor

Akril bevonatok felszerelése "Bath in the bath"

Rendeljünk akril bélést a
3800rub.

Ingyenes fürdőmérés

A szakember segítséget nyújt a pontos méréshez telefonon ingyen.

Video telepítés bélés

Az akril betét master Ecoacryl telepítésének folyamata

Valódi termékek

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti akril bélést?

Videó varázsló megjegyzéseivel

Nézze meg az akril betét telepítési lépéseit, és keresse meg többé a varázsló által végzett munkát.

A fürdő és a WC komplex javítása

PVC műanyag panelek szerelése a falakon és a mennyezeten

Kiegészítések új fürdőhöz

A kiegészítők szebbé és praktikusabbá teszik a szobát.

Fürdőszobai képernyő

A képernyő elrejteni fogja a helyet a fürdőszobában, miközben könnyű hozzáférést biztosít az alatta, és esztétikus megjelenést kölcsönöz a szobának.

Fürdőszobai szőnyegek

Soha többé nem csúszik el, és nem veszi a zuhanást, köszönhetően a szőnyeg szerkezetének és a tapadásnak a felülethez

Munkánk

Fotófürdő az akril betét behelyezése előtt és után

Telepítés 3 egyszerű lépésben

Holnap új fürdőt fogsz kapni

Mérőfürdő

Annak érdekében, hogy megfelelő betétet válasszon, meg kell mérni a fürdőt a mérési utasításoknak megfelelően, vagy hívja a mérőműszert.

kérelem

Kérhet online telepítési kérelmet, hívjon minket a 8 (495) 507-27-34 számon, vagy hívja fel a kapcsolatot.

telepítés

Kényelmes napokon és időben a mester átadja a bélést, elvégzi az előkészítő munkát és a telepítést. Mindössze két órát vesz igénybe.

Mi az akril bélés

Technológia "Fürdő a fürdőben"

A technológia lényege abban rejlik, hogy az akril betétet egy régi fürdőbe helyezzük és biztonságosan rögzítjük vele a fürdő teljes felületén alkalmazott kétkomponensű hab miatt. A régi fürdő aljainak előcsiszolása, valamint az akril betét alsó rétegének tulajdonságai nagyon nagy tapadást biztosítanak, és a peremek körüli kezelés a szilikon tömítéssel és a lefolyó és a túlfolyó lyukakkal teljesen kiküszöböli a nedvesség bejutását a fürdő mögött és a bélés és a bélés közötti térbe. Mindez 2 óra alatt lehetővé teszi a megbízható, monolitikus kialakítást, amely több mint 15 évig tarthat anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését. Ezért ez a helyreállítási módszer a legmagasabb minőségű, gyors és alapos.

Az akrilbetét előnyei

Tartós

az akril betét élettartama 15 év!

Egészségre biztonságban

Kiváló minőségű anyagból készült.

Meleg

Alacsony hővezetőképessége miatt hosszabb ideig tartja a vízhőmérsékletet

Könnyen törődhet

Elég törölni egy szivaccsal, mosószerrel vagy közönséges szappannal.

Nem rozsdás, és nem sárgul

Megőrzi eredeti megjelenését több év alatt.

Okos döntés

Ecoacryl - minőség és megbízhatóság

Miért bízhatunk a fürdőnkben?

betétek

Minden csapágyhoz minőségi bizonyítványt állítunk elő.

Akril fülke borítás

Áraink

Az akril bélések árai a telepítéssel

 • Telepítjük az "ISKomp" akrilbevonatot (akril - Ausztria, gyártás - Oroszország)
 • A beszerelési ár magában foglalja: magának az akril betétnek, a mérő távozásának, a betétnek a moszkvai körgyűrű / körgyűrű szállítása, a padló felemelése, a telepítés, új szifon, 1 év garancia
 • Amikor a mester elhagyja a Moszkvai Ring Road / Ring Road-t, a Ring Road / Ring Road-tól +30 rubel per kilométert felszámolunk.

Az akril bélések árai telepítés nélkül

 • Akciós árut kínálunk az "ISKomp" cégnek (akril - Ausztria, gyártás - Oroszország)
 • Ez a táblázat csak a termékre vonatkozó árakat mutatja, kivéve a telepítési szolgáltatásokat.
 • Az áruk ára nem tartalmazza a szállítást. A szállítási feltételek.

Példák az akril bélések telepítésére

Restaurációs fürdő akril bélés

Cím: Balashikha, rajongók 57-ös autópálya

Időtartam: 2 óra

Elvégzett munka: akril bélés telepítése

Restaurációs fürdő akril bélés

Cím: Moszkva, st. Népi Militia 23k1

Időtartam: 2 óra

Elvégzett munka: akril bélés telepítése

Restaurációs fürdő akril bélés

Cím: Moszkva, st. Baikal 48k1

Időtartam: 2,5 óra

Elvégzett munka: akril bélés telepítése

Hogyan csináljuk?

Miért válasszon minket?

Köszönet Alexander Mesternek!

Üdvözlünk! Szeretnék elhagyni a véleményét és köszönetet mondani Alexander mesterének.
Minden munkát (bélés a fürdőszobában, a doboz elkészítése és a mosdó hátsó falán levő műanyag panelekkel való takarás) időben és finom kivitelezéssel történt: tiszta, lélekkel és magas szakmai színvonalon. Alexander mester tanácsolta, hogyan kell jobban csinálni, és úgy dolgozott, mintha mindent megtennének a házában.
Kedvelte a telefonos tanácsadót is. Tulajdonképpen ezért megállt a társaságnál. A cég méltó, az opció nagyon költséghatékony, ezért minden barátomnak és ismerőstől ajánlom.

Káprázatos fehérség!

Régóta szeretnék frissíteni a fürdőt, de sokat dolgozom, és nincs idő szétszerelni, megvásárolni és telepíteni. A kijáratot egy barátja javasolta. Rendelt egy vonalhajót, amelynek felszerelése kb. Egy órát vett igénybe.
A céget a "VladyshVam" tájékoztatta. Felhívtam és elhagytam a kérést. Egy szakember meglehetősen gyorsan megérkezett, elvégezte az összes munkát, vízbe helyezte a fürdőt, és azt mondta, hogy kb. 8-10 órán belül használhatja. Az én benyomásai? Végre kék vizet láttam a fürdőmben! A káprázatos fehér felület, maga a szoba is másképp alakult. Sajnálom, hogy nem tettem ezt korábban.

Miért fizet egy új fürdőre?

A javítás a fürdőszobában történt. Úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a színsémát, és a szokásos fehér fürdő már elfogyasztott. Az új csempe volt az akvamarin, és úgy döntött, hogy a fürdőt hasonló színű. Nem akartam újat megvásárolni, és egyébként teljesen elégedettek voltunk velünk. Az interneten találhat információkat a lapkákról. Felhívta a "VkladyshVam" társaságot, többféle színválasztékot kínáltunk. A mester megérkezett, gyorsan telepített, egy nap után az új fürdőszobát használtuk. Még nincs panasz.

Most tanácsot adok a barátaimnak.

Az akril behelyezése - elég érdekes dolog. Láttam egy barátom frissített változata a fürdő. Nagyon szépnek tűnik. Úgy döntöttem, hogy visszaállítom a régi fürdőm. Az interneten sok cég találta meg ezt. "Sok" választottam, mert nagyon komoly tapasztalata és normális ára van. Nagyon elégedett vagyok!
A telepítés során a szifont meg kellett változtatni, de kiderült, hogy az új szifon a készletben van, ezért nem kell külön díjat fizetni. Már 3 hétig használtam a fürdőszobát, és úgy tűnik, mintha most lett volna megvásárolva.

Köszönjük, hogy "Insert"

A feleségem és én úgy döntöttünk, hogy frissítjük a fürdőt. Hosszú választott egy helyreállítási módszert. Azt olvassák, hogy a bélés a legjobb megoldás, bár drágább, mint egy töltőfürdő és zománcozás. Telepítés után 5 hónap telt el, minden rendben van! A felület sima, tökéletesen fehér, nem tudom elhinni, hogy ez a mi régi fürdő. Barátai félnek, hogy a bélés deformálódhat vagy lehúzható. Semmi ilyesmi nem történt meg. Úgy tűnik, sok a mestertől függ. Telepítettük Ilya-t. A legjobb ajánlások!

Nem sajnálom, hogy megfordult

Úgy döntöttünk, hogy javításokat végeznek a fürdőszobában. És mivel kiszámították a közelgő kiadásokat, idegesek voltak. Egyáltalán nem elegendő pénz. Annak érdekében, hogy legalábbis valamilyen módon menthessünk, úgy döntöttünk, hogy nem változtatjuk meg a régi rettenetes fürdőt, hanem megújítjuk. Megtudtuk, hogy speciális akril-betétek vannak, amelyek közvetlenül a fürdõbe kerülnek. Elhagytak egy kérelmet a helyszínen, nagyon gyorsan hívtak minket! Tekintettel arra, hogy van egy standard fürdő, nem volt probléma a méret a bélés. A kapitány megérkezett, 1 órán belül telepítette a bélést, és azt mondta, hogy 10 óra elteltével lehetett használni.
Nagyon tetszett a frissített fürdő! Mint csak a boltból. Az árnyalatoktól - maga a mű zajosnak tűnt.

Köszönöm a munkát

Rendelt az akril bélés. Az a tény, hogy nagyon régi fürdőm van, a lakást öröklik a nagymamám. Csak azt lehet elképzelni, hogy milyen fürdővel rendelkezett, ha kb. 30 évig használják. Becslése szerint túl drága volt egy új megvásárlása, és az áthelyezés miatt igen sok a költség. Véletlenül olvassa el az akrilbélésekről szóló cikket az interneten.
Talált egy cég, az úgynevezett. A kijelölt napon Gennady mester érkezett és gyorsan telepítette a betétet. Többféle színválasztékot ajánlottam, de fehérnek választottam. Eredmény: egy régi öntöttvas kád újat váltott. Nagyon szép és könnyen tisztítható. Különös tiszteletben tartása Gennady a minőségi munka érdekében!

Nagyon élveztem a szolgáltatást.

Ajándékot adott a nagyanyjának - frissített fürdőnek. Ezt az oldalt megtaláltam az interneten, és megrendeltem. Hívja vissza azonnal! Természetesen nem gyakran rendelek meg az interneten keresztül, bárhol is lehet, de meglepett.
Egy fiatalember Artyom nevével jött, méréseket végzett a fürdőszobában, majd később elkezdte a telepítést. A bélés telepítését gyorsan elvégeztem, aztán megtöltöttem a fürdőt vízzel, és azt mondtam, hogy 10 órát várjak, utána pedig felhasználhatom.
A munka során rendkívül udvarias és nagyon jó benyomást keltett. A munka maga nem panasz, a nagymama örül!

A cégnek köszönhetően

Nemrég vásárolt egy lakást, a másodlagos. Ennek megfelelően mindenhol a korábbi tulajdonosok után kellett javítani. A fürdőszobában javításra volt szükség különösen élesen. Azonban a lakásvásárlás után a pénz szempontjából nem minden olyan sima, és úgy döntöttünk, hogy a lehető legkevesebbet csináljuk. Különösen nem mertek új fürdőt venni, mert a régi nagyon kvalitatív volt, csak fájdalmasan kopott. Úgy döntöttünk, hogy akril bélést telepítünk.
A társasághoz fordulva "Helyezze be". A kapitány megérkezett, gyorsan telepített egy új bélést. Nem mondhatok semmi rosszat a munka minőségéről, a fürdő újszerűnek tűnik, és pénzért sokkal olcsóbb, mint az új!

Jó társaság

Az ez év februárjában megrendeltem egy akril betétet az "InsertsVam" cégtől. A régi öntöttvas kádat megrémítették, ezért ezt a lépést kellett tennie. Általában elégedett voltam a munka minden árnyalatával, a zaj kivételével. Valahogy zajos volt. Nos, minden rendben van. Három hónapnál hosszabb ideig használom a frissített fürdőszobát, és nincs nyakkendő, rozsda és más dolgok. A legfontosabb, srácok, hogy elvégezzék a parancsnok utasításait. Ha azt mondja, hogy a fém nem kerül a fürdőbe, akkor nem szükséges.
Általában mindenkinek ajánlom!

Előnyök

HOSSZÚ TÁVÚ TAPASZTALAT

Cégünk hosszú történelemmel rendelkezik, ami azt bizonyítja, hogy olyan nehéz feladatunkkal bízhatunk, mint a fürdő helyreállítása.

HATÉKONYSÁG

Mindig megpróbáljuk a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát, anélkül, hogy megsértenénk a javítási és rehabilitációs munkákat.

ANYAGOK

Munkánk során olyan jól ismert márkákból származó anyagokat használunk, amelyek idővel bizonyították és rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal

MUNKA AZ EREDMÉNYRE

Nem nyereségre törekszünk, hanem olyan minőségi eredményre törekszünk, amely bárki, még a legigényesebb ügyfelet is kielégít.

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS

Mindig igyekszünk egyedi megközelítést alkalmazni ügyfeleinkre, és figyelembe vennünk minden kívánságát a munkánkban.

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk évek során sikerült létrehoznunk egy megbízható céget, amelyre minden helyzetben számíthat.

Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

Dokumentumaink és tanúsítványaink

Garanciánk

MUNKAKARASZTÁS

Garanciát adunk minden munkának - 1 év. A garancia meghosszabbításával további fizetés iránti igényt kérhet

HATÉKONYSÁG

Minden munkát a lehető leggyorsabban végezzük, de minden szabványt és technológiát szem előtt tartva.

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Az alkalmazott anyagok tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

TAPASZTOTT MESTÁK

Cégünk mesterei tapasztalt szakemberek, akik ismerik üzleti tevékenységüket.

Összehasonlító táblázat

Te kérdezel - válaszolunk

1Milyen akril bélés és folyékony akril?

Az akril bélés egy ABC-műanyag lap, akrilfóliával borított és a fürdő alakjára hajlik. Ez az akril bélés a rögzítőhab segítségével rögzül a régi fürdőhöz, ezzel helyreállítva a felületét.

A folyékony akril egy speciális epoxi festék, amelyet egy régi fürdőfelület borít.

2Mit válasszon: akril bélés vagy folyékony akril?

A két technológia előnyeit és hátrányait hosszú ideig lehet leírni. De röviden, minden esetben, próbálj meg kiválasztani egy akril bélés, mert Ez a technológia megbízhatóbbá teszi, hogy készenléti fürdő fedőlapot hoznak be otthonába, amelyet csak ragasztani kell. Az ömlesztett akril esetében az új bevonat kialakításának munkája az otthonában megfelelő, és ez a folyamat már számos kockázattal jár, mivel nem minden otthon ideális ennek az állapotnak. Másrészt az összes bélés szabványosított, és nem szabványos fürdőhöz csak folyadék akril kiválasztására van szükség. Továbbá az önterülő akril előnye az árnak tekinthető, mert Ez a technológia némileg olcsóbb.

3Ez lesz az új lefedettség?

Az akrilbélések esetében az élettartam legfeljebb 20 év. A folyékony akril bevonatán - akár 15 évig.

4 Meddig tart a fürdő helyreállítása?

Akrilbélés esetében ez az idő 1,5-2 óra. Folyékony akrilig akár 2-3 óráig.

5A munka után azonnal használhatja a fürdőszobát?

Nem. Amint a mester befejezi az összes munkát, akkor meg kell várnia a mûködési idõt. Akrilbélés esetében ez az idő 8-10 óra, a folyékony akril pedig 16-36 óra, az akril márkájától függően.

6 Foglalkoztatást nyújt Önnek?

Természetesen! Szolgáltatásaink ára 1 év garanciát tartalmaz. Pótlólagos illetékmentesség esetén a jótállási időszak 2 vagy 3 évre hosszabbítható.

7 Hogyan hívhatjuk meg a mérőt?

Ezt a weboldalunkon a megfelelő űrlap kitöltésével teheti meg. Vagy egyszerűen hívja fel a telefon tetején felsorolt ​​telefonszámot.

Tehát dolgozunk

Csak bizonyított és jól ismert márkájú eredeti anyagokkal dolgozunk, és hivatalos tanúsítványaink is vannak

Minden munkánkért tisztességes garanciát vállalunk, amely szerint készek vagyunk teljesíteni az ügyfelünknek a kijelölt garanciális időszak alatt fennálló kötelezettségeinket.

Több mint 10 éve a piacon, aminek következtében értékeljük hírnevünket, és igyekszünk teljesíteni az ügyfelekkel szembeni összes kötelezettséget

Lehetőség fizetni a munkákra bármilyen kényelmesen elérhető módon - készpénz, nem készpénz, bankkártyás fizetés

Mester munkatársaink, amelyekkel kapcsolatban a rosszul működő és a pillanatnyi nyereségre törekvő mesterek társaságunkban nem maradnak

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően szigorúan dolgozunk az összes technológiának megfelelően, és csökkentsük az ügyfél kérését a garanciális esetekre.

Akril bélés a fürdőszobában: az előnyei és hátrányai

Javítás a fürdőszobában egy nagyon fontos szakasz a javítás az egész lakás. Ahhoz, hogy gyorsabban és jobbá váljék, az ország lakói egyre inkább kezdik akril betétet alkalmazni a fürdőszobába.

Ez az ömlesztett fürdő mellett egyre népszerűbb minden évben.

Előnyök és hátrányok

Az akril bélés következő előnyei kiemelhetők:

 1. A fürdőszobában lévő akrilbélés olyan alakú, amely teljesen megegyezik a helyreállítandó eszköz felületével, ideális esetben követi a termék körvonalait.
  Ennek következtében ő szorosan belép, nem tűnik ki rajta, és mindenféle acél (öntöttvas) hibákat fed le magával:
 • csorba;
 • karcolások;
 • sötét zománc;
 • rágók és mások.
 1. A fürdőben lévő műanyag bélés hosszú élettartamú.
 2. Nem igényel sok személyes gondoskodást.
 3. Stílusos megjelenésű és kellemes az érintőképernyőhöz.
 4. A felület tökéletesen megőrzi a víz melegét.
 5. Szinte minden fürdőhöz illik.
 6. Telepítése kiváló eredményt biztosít, és kevés időt vesz igénybe.

Ezek a pozitív pillanatok azt sugallják, hogy a lakók egy akril bélést választanak a fürdőben a fürdőszobai javításokhoz.

Az akril bélés ideális, ha a fürdő a következő okok miatt elvesztette fellebbezését:

 • hosszú működésével összefüggésben;
 • a megfelelő gondozás hiánya miatt;
 • a gondatlan hozzáállás és más okok miatt.

A fürdő az akril bélés behelyezése előtt és után

Az akrilbélés már kifejtett előnyei mellett kiválaszthatja a következőket:

 • Az akril fürdőben lévő bélés, amely az akrilfürdő teljes körű alternatívája, nincs hátránya (törékenysége és hajlamos a repedésre, ha erős mechanikai hatása van a felületén). Ezt úgy érjük el, hogy megvédjük az öntöttvas (acél) fürdő falát a különböző károsodásoktól és deformációktól.
 • A vízvezeték-vip osztályra utal.
 • Hosszú garantált élettartam (15-20 év).
 • A fürdő szétszerelésének telepítésekor nem történik meg a régi fürdőben lévő akrilbélés közvetlenül elhelyezve.
 • Nem igényel rendszeres karbantartást.
 • Nem igényel periodikus frissítéseket.
 • A szín hosszú tartósítása.
 • A szennyezéssel szembeni ellenállás.
 • Nem igényel különösebb gondosságot (elég meleg vízzel öblíteni a zuhany után, anélkül, hogy mosószereket használna).

Az akril burkolatok lehetséges árnyalata

Az akril bélés tulajdonságai

A fürdőkád bélés gyártásához használt anyag alapja egy környezetbarát polimer, amelynek vastagsága körülbelül 6 mm. Figyelembe véve a fürdő belső felületének paramétereit, a bélés gyártásának alapja le van vágva.

Az akrilbélés fogyasztói kereslet növekedését a fürdőben nagymértékben befolyásolja az akril fizikai-kémiai tulajdonságai:

 • sima;
 • a csaptelep bekapcsolásakor a folyó víz zajcsökkentése;
 • csúszásmentes felület;
 • állandó meleg felület, beleértve a téli időszakban.

Mint minden termék esetében, az akrilbélés a fürdőben, az előnyök mellett, hátrányai is vannak:

 1. Az akril bélés fő hátránya a magas költségek. A fürdős zománcozás sokkal kevesebb pénzügyi kiadást igényel, miközben fenntartja a termék élettartamát.
 2. Amikor egy akril bélésfürdőt építenek be a fürdőbe, szükség lehet a csempe eltávolítására.
 3. Ha nagy koncentrációjú savas vegyületeket tartalmazó koncentrált eszközöket használunk, az akril reménytelenül romolhat.
  Az ilyen termékek egyszeres használata az ellátásban elegendő lesz ahhoz, hogy az akril betét a fürdőben ne csak fényességét, hanem szilárd színét is elveszítse (eredetileg világos vagy csak fehér tónusú).

Különböző akrilbélések a fürdő alakjától függően

Ahhoz, hogy a megújult fürdő évekig méltó díszítése legyen a lakásnak, gyengéd mosószereket kell használni, ha gondoskodik róla, és ne használjon csiszolóanyagokat a törléshez.

Hogyan kvalitatív módon végezzen méréseket a fürdőből annak érdekében, hogy helyesen rendeljen akril bélést

Annak érdekében, hogy az akrilbélés telepítése során ne szembesüljenek nehézségekkel és hosszabb ideig tartsanak fenn, a régi fürdő méreteit helyesen kell mérni:

 1. Mérje meg a fürdő hosszát. Meg kell mérni a külső, nem az oldal belső szélén. Ez az egyik első mérés, amelyet meg kell tenni, ha a fürdőben műanyag bélést rendelünk.
 2. A fürdő típusának meghatározása.
  A standard fürdők két típusból állnak:
 • Bath-ellipszis,
 • egyenes fürdő.
 1. Mérje meg a kád szélességét. Abban az esetben, ha egyenes fürdőkád van, csak a mosogató feletti szélességet kell mérni. A határokat nem kell figyelembe venni.
  Abban az esetben, ha a fürdőt ellipszis formájában használják, akkor a szélességet is mérni kell anélkül, hogy két oldalt figyelembe kellene vennie az oldalt:
 • a mosdó fölött;
 • a fejét.

Az akril bélés gyártásához szükséges mérések tervezése

 1. Mérje meg a fürdő mélységét. A fürdő mélységének méréséhez a sínt a fürdőkád oldalán kell elhelyezni. Ezután a merőleges alsó részre engedje le az uralkodót.
 2. A színes bélés kiválasztása. Ehhez be kell nyújtania a jövő fürdőjét, amely lehetővé teszi a megfelelő szín kiválasztását.

Ezen egyszerű lépések végrehajtásával biztonságosan megrendelheti az akrilbélést a gyártó cégtől.

Szerelési útmutató akril bélés

Miután elvégezte a megfelelő méréseket, kiválasztotta a színt, és a bélés a megrendelésre készült, akkor folytathatja a telepítést. Telepítse a bélés a fürdőszobában nem nehéz.

Vannak bizonyos szabályok és cselekvési sorrend:

 1. A bélés telepítésekor az első lépés a fürdő és a bélés szabályozási méréseinek végrehajtása, hogy teljes mértékben megfeleljenek. Ha még a legcsekélyebb eltérés is a méretben van, akkor ez a bélés már nem telepíthető a fürdőbe. Ellenkező esetben elkerülhetetlen a telepítés utáni hibák előfordulása.
 2. A második szakaszban le kell zárni vagy le kell vágni a lefolyó és túlfolyó anyákat.
 3. Ezután kövesse a bélés oldalán lévő jelöléseket. A bélés széleinél nagyobb mennyiséget le kell vágni. Bizonyos esetekben el kell távolítani a fürdő díszléc peremének felületét.
 4. Helyezze a bélést egy műanyag kádba. Ezután a külső jelzésen helyet adjon a túlfolyó és a fürdőkád elvezetésére.
 5. Ezután gipsz vagy őrölje meg a fürdő felületét. Ezután távolítsa el a törmeléket és oldja fel a kezelt felületet.
  Erre azért van szükség, hogy a bélés telepítése után az akrilfürdő hosszú ideig kérdezze meg a szemét, köszönhetően a felület erős tapadásának a régi fürdőbe.

A műanyag bélés az akril analóg alternatívája

Ha a cső hosszának hosszúsága nem elég hosszú, akkor kívánatos, hogy a teljes pántot egy fürdővel helyettesítse, vagy használjon adapter hüvelyt.

A fürdő és a hüvely közötti érintkezési helyeket szilikonnal kell kenni, a felesleges felesleges eltávolítás után.

 1. Csinálj szilikongyűrűt a régi fürdőbe a túlfolyó és a kifolyó lyukak számára. Ez javítja a tömítést.
 2. Alkalmazzon speciális szerelési ragasztót vagy speciális kétkomponensű habszerelvényt a régi fürdő teljes felületére.

Ragasztás a fürdő régi felületére az akril bélés rögzítéséhez

 1. Most behelyezheti a bélést - az akril fürdőszoba majdnem készen áll. De először biztosítsa a túlfolyó és a leeresztő nyakát.
 2. Most töltse fel a fürdőszobát forró vízzel. Egy nap után a vizet ki kell üríteni.
 3. A széleket a falak és a fürdőszoba között szilikonos tömítőanyaggal kezelje, előzetesen szárazra törölve.

Nagy rés esetén a díszítő oldalt a szilikon tömítőanyagra kell ragasztani.

Most készen áll a fürdésed. A bélés torzulásának és alakváltozásának elkerülése érdekében kívánatos, hogy 10 napon keresztül ne erőltesse a gyöngyöket. Akril burkolat biztosítja a megfelelő méretű, megfelelő telepítés és a gondos kapcsolat szolgál Önnek egy nagyon hosszú ideig.

Akril tokbetét a fürdőben

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, st. Rychagov tábornok

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, st. Krasnodar

Időtartam: 2,5 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Krasnogorsk, Volotskaya sáv.

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Lyubertsy, st. Călăraşi

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, st. Pererva

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, Zagorevskiy pr-d

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, st. Mikhailova

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, st. Konovalova

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Zelenograd, ul. ifjúság

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Szolgáltatás: Akril bélés szerelése

Cím: Moszkva, Perevedenovsky sáv.

Időtartam: 2 óra

Akril bélés telepítése, ext. munka

Telepítünk akril bélés cég "ISKomp" (akril - Ausztria, termelés - Oroszország).

Az akril betét további munka nélkül történő beszerelésének időtartama körülbelül 2 óra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bélés telepítése után nem tudja azonnal használni a fürdőszobát, legalább 10 órát kell tartania.

A beszerzési ár tartalmazza: a mérő elhagyását, a bélés szállítását a moszkvai gyűrűs úton, a padló felemelése, a bélés felszerelése, új szifon csatlakoztatása, a csatornacserélő rácsok cseréje, 2 év garancia.

Amikor a varázsló elhagyja a Moszkva körgyűrűjét, a moszkvai körgyűrűtől egy kilométerenként +20 rubel járulék kerül felszámításra.

A mi munkánkban az orosz gyártók "Ecolor" (németországi nyersanyagok) és az "EcoVanna" (az USA és Németország nyersanyagai) folyékony akrilát használják.

A fürdő pótlása akrilnal további munka nélkül kb. 2-3 óra.

Ne feledje, hogy a helyreállítás után nem azonnal használhatja a fürdőszobát, az akril (16, 24 vagy 36 óra) típusától függően teljesen száraznak kell lennie.

Belép a restaurálás árába: a mérő elhagyása, fogyóeszközök szállítása Moszkvai körúton, fürdőhelyreállítás, 1 év garancia.

Amikor a varázsló elhagyja a Moszkva körgyűrűjét, a moszkvai körgyűrűtől egy kilométerenként +20 rubel járulék kerül felszámításra.

A PVC panelek fürdőszobájának javításának időtartama 1-2 nap, kerámia burkolattal kb. Egy hét.

Vegye figyelembe, hogy az árak hozzávetőlegesek, a pontos árat csak az objektum szemléltetése után tudjuk megnevezni, és a költségbecslést.

A javítás árában általában a következő munkálatok szerepelnek: régi burkolatok lebontása, padlón lévő kerámia burkolatok, falburkolás PVC panelekkel vagy kerámia burkolatokkal, műanyag mennyezet lámpákkal történő felszerelése.

Ha a projekt a vízvezeték, csővezeték, hidegvízellátás, szennyvíz, villanyszerelő, bútorok stb. Telepítése, akkor számolni kell a javítás költségeinek növekedésével.

A kapitány levonása a becslés elkészítéséhez - 500 rubel, ingyenesen a munkák sorrendjében. Amikor a varázsló elhagyja a Moszkva körgyűrűjét, a moszkvai körgyűrűtől egy kilométerenként +20 rubel járulék kerül felszámításra.

Akril burkolat a fürdőszobában: az előnyök, hátrányok, gyártás, telepítés, ár

Az akril bélés telepítése a fürdőszobába a probléma megoldásának három módja. Azok számára, akiknek nincs ideje a kapcsolatok használatára, háromféle módszert kínálunk az öntöttvas és fém fürdő felületének javítására:

 1. A fürdõt fémre, öntöttvasra vagy akrilre cserélje.
 2. Festse a fürdőt epoxigyantával (zománzattal) vagy úgynevezett "folyékony akril", ami szintén epoxi festék.
 3. Szerelje fel az akril bélést a fürdőben - egy polimetil-metakrilát (akril) betétet, amely öntöttvas vagy fém fürdőbe van ragasztva.

Mindegyik módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de ma megnézzük az akrilbélés különböző oldalakból történő felszerelésének előnyeit és hátrányait, a fürdő kijavításának három módja egyikeként.

bevezetés

Az akrilbélés a fürdőben, hasonlóan az elülső felület javításának két másik módjához, az eredeti simaság és fehérség visszaküldésére szolgál, mivel a zománcozott fürdőkád, a vas és a fém végül elhasználódnak és elhasználják a zománcot. Elolvashatod, miért történik ez itt. Ennek eredményeképpen a felület durva és csúszós lesz, ezért kellemetlen érzés az ilyen fürdést a kezeivel, nem beszélve arról, hogy nincs benne.

Annak érdekében, hogy megszüntessék a felszínen a zománc réteg megsemmisítésének fő okait, a modern akrilbélésnek számos előnye van. Először is érdemes megemlíteni, hogy a bélés felülete sima, hófehér és homogén, ugyanolyan polimetil-metakrilátból készült, mint az akrilfürdő hidromasszázs. És mégis, az a lap, amelyből az akril fürdőbetétet gyártják, jelentős különbség van a lemeztől, amelyből kiváló minőségű akril fürdőket formáztak.

Technológia és termelés

Mi az akril bélés? A fürdő előállításához használt anyag, amely a fürdőbe kerül, két rétegből áll:

 • Az első réteg polimetil-metakrilát: tiszta fehér, sima, egyenletes és kemény. A szerves üveg (plexiüveg) vagy a polimetil-metakrilát (PMMA) metilmetakrilát szintetikus polimerje: hőre lágyuló átlátszó műanyag, más néven akrilüveg, akril, plex. Ez egy befejező réteg, amely ellenáll a kopásnak és vegyi anyagoknak, káprázatos fehérséggel.
 • A második réteg, amely ABS-ből áll. ABS műanyag (akrilnitril-butadién-sztirol, kémiai képlet (C8H8) x • (C4H6) y • (C3H3N) z) ütésálló műszaki hőre lágyuló műgyanta, sárgás-szürke árnyalat fehér. Szükséges a termék formázásának megkönnyítése érdekében. Az ABS második rétegként való használata javítja a szilárd PMMA teljesítményét, így plaszticitást és sokkokkal szembeni ellenállást biztosít (például egy zuhanyfejet az emberi magasság magasságából).

Miért akril bélés két réteg? A fürdőbetétnek keménynek és lágynak kell lennie. Szilárd annak biztosítása érdekében, hogy a külső réteg a lehető leghosszabb ideig szolgáljon. Puha és műanyag, hogy a kívánt formát a gyártás során meg lehessen venni.

Hogyan készült egy akril bélés? A 6-7 mm vastagságú eredeti lapot fűtötték és simára feszítették, azáltal, hogy túlnyomást gyakoroltak a forma felett. A második lépésben a nyomás atmoszferikus nyomás alá esik, ennek következtében a nyújtott lapot az alakhoz nyomják. Emiatt az alsó részen lévő fürdőbetét vastagsága kisebb lesz, mint az eredeti lap vastagsága. Lehűtés után a készterméket eltávolítjuk a formából.

Miért van ez így? Az akrilbélés gyártását a PMMA-ból történő öntéssel lehet elvégezni. Ebben az esetben a termék vastagsága állandó lenne, de a késztermék nem lenne olyan sima, ezért később polírozásra lenne szükség. Ezenkívül egy teljesen PMMA-ból készült termék törékeny lenne.

Az akril fürdők gyártásánál a törékenység problémáját egy akril betű hátoldalának erősítésével oldják meg. Bár ebben az esetben a fürdőt öntéssel, nem öntéssel készítik el, hogy megszabaduljon a felületi polírozási műveletektől. Ez csökkenti a végfelhasználó számára a termék költségeit, és ideálisan sima, egyenletes befejező réteget kap.

Az akril bélések előnyei

 • A fürdőszobában lévő akril bélés sima, egyenletes és kemény felülete ellenáll a kopásnak, a kémiai oldószerek hatásainak. Nem hiábavaló, hogy a PMMA polimetil-metakrilátot szerves üvegnek is nevezik.
 • A második réteg akril bélés, ütésálló hőre lágyuló műgyanta, ad a bevonat szilárdságát és ütésállóságát. Például az anyag képes ellenállni egy öntöző doboznak az emberi magasság magasságából való elhullása nélkül
 • Az akril betét felülete sokkal ellenállóbb a vegyszerek hatásaival szemben, mint a fémfürdő zománcfelületén, nem is említve a zománcozáshoz használt epoxi festéket és a fürdő "folyékony akril" öntésével.

Hátrányok akril bélés

 • Az akrilbevonatok hiánya az akril fürdőkhöz képest kisebb a PMMA réteg vastagsága miatt, ami néha azt eredményezi, hogy a réteg valamivel gyorsabban dörzsölhet. Ennek ellenére sem a rozsdás fém, mint az öntöttvas vagy fémfürdő esetében, a törölt PMMA fürdőbetét alatt nyílik meg, de a felület valamivel kevesebb fehér műanyag.
 • A bélés betétje műanyag, és szilárd alapot igényel: például szilárd és tartós öntöttvas fürdőbe történő beépítés, amelynek felületét valamilyen okból kopották.

Akrilbélések telepítése a fürdőbe

Van egy kis rés a régi fürdő felszíne és a fürdőbetét felülete között. Mit csinálnak?

Nagyszerű lenne, ha a bélés felülete ideálisan alkalmas egy öntöttvas fürdő felületére, ezért jó lenne formában használni. De ehhez egy öntöttvas kádban lévő akril bélést otthon kell formázni vagy egy öntőmű előállításához szükséges fürdőbe kell vinni.

Sajnálatos módon sem az első, sem a második eset nem garantálja a felület minőségét, mert az anyagon keresztül akár a legjelentéktelenebb hibák is megjelennek, amelyek bőségesen jelentkeznek a régi és még az új zománcfürdő arcán. A bélés felületén megjelenő hibák képe:

Ezért van a BBA fürdőbetét akril, nem a fürdő, hanem egy erre a célra készült öntőforma, amelynek felülete hosszú és gondosan polírozott. Az űrlapokat poliészterrel erősíthetjük meg, az ilyen formájú gyártási költség 80-100.000 rubel vagy alumínium, amelyek mindegyikének költsége 150-200.000 rubel. Egy forma előállítása 10-30 napig tart.

A magas árból kiindulva az egyes fürdőkádak egyedi formája nem tűnik nagyon ésszerűnek. Ezért a fürdetbe illesztett betét alakja kissé átlagolt különböző fémfürdőhöz képest. Bár általában az akril betét teljesen megismétli az öntöttvas fürdő alakját. Ez az átlagolás azért is szükséges, mert az ugyanabban a gyárban készített kádak alakja kissé eltérhet. A tények azt mutatják, hogy minden öntöttvas fürdő egy kicsit más, és így egy ideális forma, amely tökéletesen megfelelne a régi fürdő felszínének, nagyon költséges lenne, és nem lenne gazdasági értelme.

A második ok az, hogy apró réseket kell hagyni a fő és a befejező fürdők között, mivel a fém és a polimetil-metakrilát tágulási együtthatója eltérő, ezért fűtött állapotban is különböző módon bővülnek. Ezért a bélésfürdő gyártására szolgáló öntőforma úgy van kialakítva, hogy alkalmas legyen a kádak főbb közös méreteinek előállítására, amelyeket korábban gyártottak.

Átlagos formátumok:

 • A standardizálás és sokoldalúság miatt az akril betét ára a fürdőszobában körülbelül ötvenszeresére csökken.

Szabványos betétek hátrányai:

 • A szilva és a túlfolyás csatlakozási helyeit gondosan lezárni kell.
 • A fürdő és a fal összekötő helyeit nagyon óvatosan kell lezárni.
 • Annak érdekében, hogy ne szüntesse meg a vékony foltok tömítését, a fürdők egymáshoz való csatlakoztatásához használt ragasztónak különösen tartósnak kell lennie.
 • A bélés telepítésekor a csatorna-túlcsordulás szétszerelését és telepítését igényli.

A harmadik ok, hogy a fürdő és a bélés között a fürdőben van szükség ahhoz, hogy hagyjon egy kis rést, abban rejlik, hogy a felhasznált anyagok jellemzői a telepítés során.

Anyagok akril bélés felszereléséhez a fürdőszobában

Milyen anyagokat használnak az akril bevonat beszereléséhez a fürdőszobában? Két fő anyag van:

 • szilikon tömítőanyag;
 • poliuretánhab.

Szilikon tömítőanyagként a penész megjelenésének ellenálló speciális egészségügyi betétet használnak, amely jó tapadást mutat (tapadás a felületre). Ami a habarcsot illeti, a bélés telepítésekor egy speciális kétkomponensű habot kell használni, nem egyszerű.

Miért? A hagyományos háztartási és professzionális habok nagy expanziós együtthatóval és a kész anyag kis sűrűségével rendelkeznek. Először is, mert nem érdemes megnehezíteni a csodálatos anyag gyártási technológiáját, amely tökéletesen kitölti az üregeket, és tökéletesen ragasztja össze a különböző formák és sűrűségű anyagokat. Leggyakrabban a poliuretánhabot ajtók és ablakok beszerelésére használják. Ugyanakkor a habosításhoz nedvesség szükséges, ami a levegőben van.

Akrilbélés telepítésekor két fő ok miatt szokatlan építési habot használnak:

 1. A megszilárdulás során a tágulás csökkentése érdekében egy második komponenst vezetünk be a ballon összetételébe, amely megakadályozza, hogy a buborékok elhagyják a ballont.
 2. A fürdő telepítéséhez egy speciális, nagy sűrűségű kompozíciót kell használni.

A polimerizáció során az oldatból széndioxid szabadul fel, és a bélés alatt egy helynek kell lennie, hogy a gáz szabadon áramolhasson. Ellenkező esetben a betét megváltoztathatja alakját, megdagadhat. A lehetséges probléma elkerülése érdekében a kád felszínére ragasztóval történő felhordás mintázatában a gáznak a kijáratból való távozik. Ez a harmadik tényező, amely meghatározza a fürdő és az akril bélés közötti rés jelenlétét.

Az akril bélés telepítéséhez használt tömítőanyag két célra használható:

 1. A tömlő és a túlfolyás tömítése.
 2. A fürdő és a fal csomópontjának tömítése.

Különös figyelmet kell fordítani a lefolyó és a túlfolyás tömítésére. Ehhez széles réteg szilikon tömítőanyag van a kád és a bélés között a lyukak körül.

A rács felszerelésénél a réteget a rögzítőcsavar meghúzásával tömöríti. Ez a művelet minősítést igényel. Ha a csavart túlságosan meghúzzák, a szerelvény feszültség keletkezhet, és a bélés megtörhet. Ha húz, víz juthat a fürdő és a betét közötti résbe. Ezért nem javasoljuk az akril bélés telepítését a fürdőszobában azok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő képesítéssel.

Különleges anyagok használatának előnyei:

 • A jól megalapozott telepítési technológia rovására 40 perc alatt egy szakképzett mester akril betétet helyez a fürdőbe.

hátránya:

 • Az akril bevonatok telepítéséhez a fürdők nem használhatnak háztartási tömítőanyagokat és rögzítő habot.
 • A gyorsított polimerizáció és a tágulási kompenzáció érdekében további elemet vezetünk be a habosítóba.
 • A régi fürdő felületén található ragasztóminta nem szilárd, ezért a ragasztóanyag összetétele és a széndioxid felszabadulása érdekében hagyni kell a réseket.
 • Az esetek 99,9% -ában önállóan nem lehet akril betétet telepíteni.

Lehetséges nehézségek

Az akril bélés telepítésének fő akadálya:

1. Irracionális falburkolat

Mi a probléma a falakkal szemben? Ezt a problémát a házak tervezési fázisában határozták meg, amikor a fürdő falai közötti távolság megtakarítása a fürdő hosszának megfelelő volt. Az emberek, akik meg akartak menteni a kerámia burkolatokra, egyszerűen csak a fürdő szélén feküdnek. Emiatt a fürdő szétszerelése során több lap csík sérülést szenvedett.

Lásd a képet. A bélés telepítéséhez ebben az esetben hasonló műveletet kell végrehajtania - távolítsa el az alsó sorok csempeit. A cserép segítségével javított falat nem lehet helyreállítani - gyakorlatilag lehetetlen helyettesíteni a régi csempe helyét. Igen, és az új csempe különböző lesz a régi színétől. Ha a kád kissé kisebb volt, mint a csempékkel borított falak nyílása, akkor ez nem történhetett volna meg.

És hogyan tudja elkerülni ezt a problémát? A válasz egyszerű: a telepítésnél válasszon kicsit kisebb fürdőt. Az akril kádak 1,10 és 1,70 méter közötti hosszúságban, 10 cm-es lépcsőtől kaphatók. Ne válasszon olyan fürdőt, amely megegyezik a fürdőszoba hosszával és a falak burkolásával. Amikor megpróbálja kicserélni a fürdőt, ki kell cserélnie az egész falburkolatot.

Ha az Ön esetében a fürdő széleit mégis "feldarabolták", akkor a cserép egy részét el kell távolítani a telepítéshez. A kerámia burkolólapok kikészítéséhez nem lehet eltávolítani az eltávolított cserépet.

Az eltávolított csempe helyett megrendelheti a befejező lábazat vagy panel.

2. A vízvezetékek rossz állapota

Gyakran előfordul, hogy a csövek a kádban a keverő területén tartózkodnak és zavarják mind a fürdőbetét felszerelését, mind a régi fürdő leállítását. A nyomócsövek élettartama 15 év, horganyzott - 30 év. A minõségi fürdõ élettartama 40 év, ezért a javítások tervezésénél célszerû a csöveket elhelyezni, hogy ne zavarják a fürdõk felszerelését.

3. A leeresztő cső kopása

Az öntöttvas csövek standard élettartama 45 év, és megegyezik az öntöttvas fürdő szokásos élettartamával. Annak ellenére, hogy a képen látható csövek hosszú ideig nem szivárognak, a lumen már jelentősen szűkült, és az ízületeknél a csövek összeomlanak. Az ízületek tömörítésének ősi módszere a cementkeverék segítségével nem járul hozzá az öntöttvas csővezeték és az ízületek megóvásához.

Ezért a kád cseréje során tanácsos megváltoztatni a leeresztő csöveket. Ezen túlmenően a bélés felszerelésére vagy a fürdő cseréjére vonatkozó megrendelésen kívül ez a munka 50% -os kedvezményben is rendelhető: 6000 helyett 2850 rubel. Bővebben a fürdőszobai csövek pótlási szolgáltatásairól.

4. Az öntöttvas öntvény-túlcsordulás régimódi rozsda

Ebben az esetben a rácsot el kell távolítani egy vágólemezzel. A régi pántolás a helyén nem lesz képes telepíteni. Ez jó, mert a túlfolyás standard élettartama 15 év.

A standard telepítési csomag és az akrilbélés költsége a cégünkben egy bevált és kiváló minőségű túlfolyó leeresztést tartalmaz.

Új túlcsordulás telepítése után a kommunikációhoz kapcsolódnia kell.

Ebben a lépésben célszerű az 50 százalékos kedvezményes lakáson belüli csatornacserének cseréjére szolgáló szolgáltatáscsomagot használni: 6000 rubel helyett 2.850 rubel. Bővebben a fürdőszobai csövek pótlási szolgáltatásairól.

Annak érdekében, hogy a frissített fürdetés kész megjelenést tegyen, a kupak alatt tolóajtókkal ellátott dekoratív képernyő telepítését rendelheti meg.

Előnyök:

 • Minden olyan munkát, amelyet az akril behelyezése előkészítése során végeznek el, önállóan végezhető el.
 • Minden elvégzett munka megkönnyíti a fürdőszoba átfogó javításának megvalósítását, amelyet legalább 20 év alatt meg kell tenni.
 • Az alapcsomaggal kapcsolatos további munkákhoz jelentős árengedményeket érhet el, például: a csatornacsövek cseréje a lakásfülkében a főkorláthoz 6000 helyett 2850 rubelt fog fizetni.

hátránya:

 • A telepítés előtt álló akadályokat eltávolító további munkák növelik az alap telepítési csomag költségeit.

Mennyibe kerül az akril bélés (BBA - akril kupakkák)

Az alapvető telepítési csomag tartalma: szállítás, telepítés előkészített telephelyen, csatorna-túlfolyó rácsok cseréje, csatorna-túlcsordulás cseréje, szükséges kellékanyagok.

 • az ár egy akril betét egy fürdőszobában - 2490 rubel.
 • telepítés - 1050r.
 • 2 komponensű hab a telepítéshez - 350r.

Összesen, ahhoz, hogy akrillát vásároljon a fürdőben, telepítse, és elvégezze a kapcsolódó szerelési munkákat, akkor: 3900 rubelből kell. Előleg nélkül dolgozunk

Figyelem: időről időre ügyfeleink megváltoztatják életkörülményeiket, ami megrendelések átadásához és a termelési terhelés egységességének csökkenéséhez vezet. Annak a ténynek köszönhetően, hogy végrehajtottuk a "lean production Toyota" rendszer elemeit, egyenletességet és a teljesítmény ingadozásának hiányát kell elérnünk. Ezért készen állunk arra, hogy kedvezményes áron adjuk le az akril béléscsomagok alapcsomagjának 500 rubel-es fürdőszobába történő beszerzését azoknak az embereknek, akik készen állnak arra, hogy találkozzanak velünk, és töltsünk üres helyet a telepítési ütemtervben.

A víztelenítő akril béléscsere költségeinek megrendelésekor

 • legfeljebb

  A "Farnese" fürdő fedele

  Leírás: Farnese fürdőfedél

  A Farnese fürdőkád burkolatát a tálca tetejére helyezzük, és megóvjuk a medencében található vizet a párolgástól és a szennyezéstől. A burkolat innovatív anyagának köszönhetően a víz hosszabb ideig melegedik kénytelen melegítés nélkül.

  Speciális védőszoknya

  A fedél megismétli a tál alakját, ezért nagyon szorosan hozzá van kötve minden oldalról. Az oldalak további védelmére különleges "szoknya" van.

  Kiváló minőségű öltés

  Az ízületek kiváló minőségű és tiszta varrása erős erősített szálakból áll, ami biztosítja a tartósságot és a szakadással szembeni ellenállást.

  A kombináció zárazza a zárat

  A zárral ellátott jó minőségű kombinált zárak biztosítják a gyermekek biztonságát és védelmét. Erős hevederek biztonságosan lezárják a fedelet zárt helyzetben.

  Tartós és kényelmes fogantyúk

  Kényelmes kettős fogantyúk a végein könnyedén kinyitják és bezárják a fedelet.

  A rendszer hiányzik.

  A kapcsolat diagram hiányzik.

  Szállítási költség Moszkvában

  A "RADOMIR", "FRA GRANDE", "VANNESA", "WACHTER" termékek beszerzési költsége a Moszkvai Ring Roadon belül 2000 rubel.

  A Moszkva körútján kívül a szállítási költség 2000 rubel. + 30 rubel / km.

  Szállítási költség Kovrovon

  A termékek szállításának költsége Kovrov városában 250 rubel.

  A Kovrov városon kívüli termékek szállításának költsége 250 rubel. + 40 rubel / km

  A megrendelést cégszállítással szállítják hétfőn, szerdán és pénteken 9-16.

  A szállítási költségek a moszkvai régiókba

  A "RADOMIR", "FRA GRANDE", "VANNESA", "WACHTER" védjegyek szállítási költsége a moszkvai Ring Road közlekedési vállalatnál 2000 rubel.

  Ha a fuvarozó cég a Moszkvai körúton kívül van, akkor a szállítási költség 2000 rubel lesz. + 30 rubel / km

  A rendeltetési helyre történő szállítás az Ön által választott fuvarozó díjszabása szerint történik, a rakomány súlya, mennyisége és a címzett városa szerint.

  A Vladimir régióba irányuló szállítási költségek

  Amikor az online áruházon keresztül történő szállítás megrendelésére szállítási vállalat végzi Vladimir városa. A közlekedési vállalat szolgáltatásainak kiszámításakor meg kell választanod Vladimirot, mint az indulási várost.

  A "VANNESA", "WACHTER" védjegyek szállítási költsége a szállítmányozó cégnek 1000 rubel.

  A "RADOMIR", "FRA GRANDE" védjegyek termékeinek szállítási költsége 1500 rubel.

  A szállítási költség a fuvarozó cég számára a számlán szerepel. A szállítmányozási vállalat szolgáltatásainak kifizetése a várost a terminálon a rakomány megérkezésekor végzi.

  Banki átutalás (100% -os előtörlesztés)

  Ez a módszer a számla kifizetéséből áll, amelyet a megbízó kezelője adott ki. Fizetés a bank bármely ága területén lehetséges. Miután a pénzt a cég számláján átutalták, megrendelését a gyártás elindítja.

  Elektronikus fizetési módok

  Ide tartoznak a hitelkártyával, különféle e-pénztárcákkal és az online banki szolgáltatásokkal kapcsolatos fizetések.

  Átutalásokat fogadunk el:

  • Bankkártyák (Visa, MasterCard)
  • Elektronikus pénztárca (WebMoney, Деньги@mail.ru, QIWI és mások.)
  • Internetes banki szolgáltatások (alfa kattintás)

  Más fizetési módok is lehetségesek. További információért hívja a 8 800 555 1747-es számot.

  Az akril betétek típusai a fürdőben. Előnyök, hátrányok a technológia és a választás

  Mint ismeretes, a fürdõ, mint a fürdőszoba leginkább figyelemre méltó eleme, a leginkább befolyásolja a tér általános érzékelését. Az akril betét a fürdőben, amint azt a fogyasztók véleménye is megerősíti - az egyik módja a javításnak, lehetővé téve az új berendezések beszerzését kis pénzeszköz-befektetéssel.

  A szovjet építésű házak fürdőszobájába beépített acél és különösen öntöttvas fürdők nem különösebben különböztek meg különböző formák és méretek alapján. Nagy súlyt és falvastagságot jellemeztek, amelyek kiváló mechanikai szilárdságot biztosítottak, ami egyes esetekben meghaladja a modern mintákat.

  De ebben a világban nincs semmi örökkévalóság, és az idő elhanyagolta az ilyen termékek állapotát. A félreérthetetlen, félreértett zománc az összetéveszthetetlen színnel, a mélyen ülő szennyeződés irritálja a tulajdonosát. A fürdő akrilbélései lehetővé teszik számára, hogy visszatérjen eredeti megjelenéséhez, és egy tucat évig meghosszabbítsa az életet.

  Mi a fürdõbádog?

  A szintetikus polimer metilmetakrilátot használó fürdőhelyreállító technológia a huszadik század hatvanas éveinek második felében alakult ki. Egy meglehetősen egyszerű javítási módszer, amikor egy új fürdőt a régi felett egy különleges ragasztóra helyezzünk, lehetővé teszi a legalacsonyabb költséggel a legjobb eredmény elérését. A régi fürdőben lévő akrilbélés az anyag tulajdonságai miatt lehetővé teszi az eredeti formájának másolását, és további hasznos tulajdonságokat ad a terméknek:

  • A polimer fényes felülete nem rendelkezik pórusokkal, és nem veszi fel a szennyeződéseket, amely tenyészterületként szolgál a baktériumok kifejlődéséhez, aminek következtében a felület nagyon higiénikus és nem igényel aggresszív detergensekkel történő kezelést;
  • Az anyag azon képességét, hogy elviselje a kis műanyag deformációkat, sikeresen alkalmazható olyan esetekben, amikor akrilbélés telepítésére van szükség egy acélfürdőben, amelynek alja jelentéktelen határok között csökkenhet;
  • A polimerizált akrilsav-származékok kémiai közömbössége lehetővé teszi, hogy a mosószerek kiválasztásakor ne aggódjon a felület állapotától;

  A fürdőben használt, a javításhoz használt akrilbélést ipari körülmények között kell előállítani speciális berendezésekkel, amelyek képesek fenntartani a szükséges technológiai paramétereket. Még egy kis eltérés a technológiától is drasztikusan csökkenti a termék mechanikai tulajdonságait anélkül, hogy megváltoztatta volna a termék megjelenését.

  Fontos! A technológia megsértésével vagy rossz minőségű anyagból készült betét törékennyé válhat, és a működés első hónapjaiban repedéssé válhat, ami szükségessé teheti a költséges javításokat vagy a berendezések teljes cseréjét.

  A javításban használt bélés típusai

  A metakrilát metil-metakrilát előállításának számos módszere közül a gyártók a leggyakrabban a következőket használják:

  Öntött bélés

  Az első az úgynevezett öntési eljárás, amikor a fürdőben lévő akril betétet "vastag akrilból" öntöttük a kívánt hőmérsékletre vákuumos öntéssel, amely az eredeti formáját a lehető legpontosabban követi. A formázást polírozott alumínium mátrixon végezzük, ami a végtermék magas fényességét biztosítja. A bélés formázható és a hőálló szintetikus kompozit mátrixa, amely az alacsonyabb költségek és a feldolgozás összetettsége miatt az alumínium modelleket helyettesíti.

  A különböző mátrixokon készült termékek nem lehetnek külsőek megkülönböztethetők, és az összetett alakzat alacsonyabb költségei befolyásolják a végső költséget, ami mind a gyártó, mind a fogyasztó számára előnyös.

  Azonban a gátakészítő akrilbevonatgyártó a fürdőszobába, öntött technológiával készült vékonyabb, mint a szükséges polimerlap, több rejtett veszélyt rejt. A fűtött polimer megnyújtása a mátrix alakjában a falvastagság csökkenéséhez vezet. Ha a gyártó a szükségesnél vékonyabb anyagot használ, akkor a falak olyan vékonyak lehetnek, hogy ne tudják ellenállni a terhelésnek, még a fürdőben lévő víznek sem. Ezért az akril "betét" vásárlása a fürdőkádban, kérdezze meg, hogy milyen anyag kezdeti vastagsága. Ha az eladó nem szolgáltat ilyen információt, a lap megközelítőleg vastagságát láthatja az oldalsó oldalakon, de jobb, ha tartózkodik az ilyen beszerzéstől, annak ellenére, hogy a telepítők érveltek, hogy a bélés a régi fürdő fémfalain nyugszik.

  ABS műanyagból készült betétek

  A gyártás második módszere, amelyet a fürdőben lévő akrilbélések gyártói használnak, olcsóbb ABS műanyagot kell használni, amely a késztermék alapja, amelyet egy vékony akril réteg borít. Az akril alkalmazásának technológiai folyamata lehetővé teszi, hogy szilárd monolitikus anyagot kapjunk, amelyben az anyagokat nem lehet elválasztani egymástól megsemmisítés nélkül. Annak ellenére, hogy a fürdőben lévő műanyag bélés monolitikus kialakítása ellenére ennek a technológiának köszönhető, jelentős hátránya van.

  Az akril réteg vastagsága általában nem haladja meg a 0,2-0,3 mm-t, és a legkisebb károsodás vagy karcolás nehéz javítást igényel. És ha egy vastag réteg akril viszonylag könnyen polírozható, akkor az akril ABS-szal együtt extrudált műanyag használata esetén különleges anyagok és meglehetősen bonyolult javítási technológiák szükségesek.

  Az ilyen termékek olcsóbbak, mint az akril, hasonló kezdeti megjelenésűek, de az élettartamuk sokkal kisebb. A bélés, amelynek gyártási technológiája az ABS műanyag használatát foglalja magában, könnyebben megmunkálható, mint a tiszta akrilból készült termékek, amelyet a gyártók a leghatékonyabban használnak a folyamat egyszerűsítésére.

  Vinyl bélések

  Vannak olyan vásárlók, akik a fürdőben megpróbálják javítani a vinil borítást. Ez egy kissé téves megértése a szerkezeti anyagok nevének, a nem szakemberek körében. A vinil a polivinil-klorid általános elnevezése, amely különbözik az akrilból, ami széles körben alkalmazható ablakok, ruhák, autóperselyek, mesterséges bőr és építőanyagok gyártására, de semmi köze sincs az egészségügyi berendezések gyártásához.

  A fürdőkád gyorsan elterjedt népszerűsége, amelyet a régi egészségügyi berendezések helyreállítása során használnak, meghatározza a sokféle termék gyártói gyártási programjában való jelenlétet. A kereskedelmi hálózatokba több mint tizenkét betétkészlet van. A gyártók műanyag betéteket kínálnak a fürdőszobában majdnem minden vas- és acélmodell számára, amelyeket a szovjet építés házaiban és néhány modern modellben telepítettek.

  A kiválasztás nehézsége az úgynevezett sztálinista épület lakóinak tulajdonosa lehet. Például alig egy kész "sit-in" betét van egy egyszobás "stalinka" fürdőhöz, ahol nem szabványos méretű fürdőket használtak.

  Megjegyzés: Ha a fürdőben lévő műanyag betét nem illeszkedik a beépített egészségügyi berendezés méretéhez vagy konfigurációjához, akkor használnia kell a fürdő folyadék akril helyreállításának módját, vagy új felszerelést kell vásárolnia.

  A minőségi bélés fő gyártói

  Az elhasználódott zománc fürdőszoba fürdőszobában történő kímélő javításának lehetősége, sőt a beépített berendezések teljesítményjellemzőinek javításával lehetőség nyílik az ügyfelek számára a műanyag fürdőbevonatok iránti növekvő igények kielégítésére, amelyek bizonyos készségekkel telepíthetők. Mint tudják, a kereslet megteremtette a kínálatot.

  A külföldi gyártók termékei általában nem alkalmasak a fém szovjet fürdők méretére, a GOST szabványoknak megfelelően, szigorúan meghatározott méretekkel, valamint a termék telepítésének minősége és működésének tartóssága attól függ, hogy az alap és a műanyag betét mennyire illeszkedik a fürdőbe.

  A holland, német és angol cégek technológiáinak és anyagainak felhasználásával belföldi vállalkozások létrehozták a hazai standard méretű egészségügyi berendezésekhez igazított, kiváló minőségű termékeket. Az akril fül a fürdőszobában a hazai termelés nem különbözik az importált minőségű, de sokkal olcsóbb és olcsóbb.

  Tipp: A moszkvai LLC ISKomp, amely kiváló minőségű fehér és színes fürdőbetéteket gyárt Tolyatti Plastall és SevenLux cégektől, ajánlotta a fürdőjavító készletek piacán. Nem elmaradtak tőlük és a Cherepovets "Multiplast", amely a fürdőszobában lévő javítótechnikai fürdőszobák széles választékát gyártja. Az ország északi részén az ország kiváló minőségű termékeket St. Petersburg vállalati "Grand Plast".

  Ezek a vállalatok saját kiterjedt kereskedési hálózatukkal rendelkeznek, és közvetlenül együttműködnek a térség számos jól ismert építőipari vállalatával, elegendő személyzettel rendelkező, magasan képzett szakemberekkel, akik képesek a lehető leghamarabb mérni és elhelyezni egy akril betétet a fürdőszobában. Az elkészült munkák változatai a képen szerepelnek, és a telepített termék gyári garanciája kellemes bónusz lesz a fogyasztó számára.

  Megéri?

  Mennyibe kerül egy fürdőbetét, ha ez a technológia annyira népszerű? Ha figyelembe vesszük a régi fürdőkád lebontásának és megsemmisítésének költségeit, az új berendezések megvásárlásának költsége, még az összes további költség figyelembevételével is, a fürdőben lévő akrilbélés költsége az új fürdő költségeinek 35-50% -át teszi ki, a nagyon jó minőségű javított termékkel.

  És bár az akril betét költsége a fürdőbe sokkal nagyobb, mint a zománcozáshoz szükséges anyagok költsége, ideértve az ömlesztett akril kompozíciókat is, ez a javítási módszer hosszú távú élettartamot biztosít a felújított berendezéseknek, hogy összehasonlítható legyen egy új termék működési időtartamával, és az ömlesztett technológiák csak 5 - 7 év.

  A közeljövő javítások költségvetésének kiszámításánál nemcsak a fürdőbe való behelyezés költségeit kell figyelembe venni, hanem a telepítő költségeit is tisztázni kell, mivel a javított fürdő élettartama a telepítés minőségétől és a felhasznált ragasztóanyag típusától függ.

  Fontos! A hálózatban negatív visszajelzések arról, hogy a bélés eltávolodott a bázistól, ékesszólóan azt jelzik, hogy néhányan - ha így is mondhatnám - a "mesterek" etilénglikolt adnak hozzá egy teljesen más munkához rendelt szokványos rögzítőhabhoz.

  Be tudom-e telepíteni a bélést?

  Szerelje be a bélést a fürdőbe, amint azt a videó mutatja, és önállóan, helyesen határozhatja meg a telepített berendezés méretét a gyártónak. A technológia pontos betartásához többször is meg kell figyelni a képzési videót, és feltétlenül minden szükséges intézkedést meg kell tennie a fürdőszobában az összes technológiai művelettel.

  Ha beilleszkedik a technológia által biztosított időkeretbe, akkor a régi fürdőben lévő betét önállóan telepíthető, de ha nincs bizalom a munka minőségében, akkor jobb szakember meghívása.

  Mielőtt alaposan felhelyezné az akril bélést a fürdőbe, minden előkészítő műveletet végrehajtania kell. Engedje le a fürdő oldalát a kívánt magasságra és szélességre, tisztítsa meg a régi zománc felületét a zsírból, a rozsdából és a vízkőből, mert a ragasztóerő attól függ, hogy a fürdőszobában lévő akril betét a működés során ne jöhessen le.

  A betét ragasztása és az egészségügyi szerelvények felszerelése után ne felejtsük el, hogy a fürdőben lévő műanyag betétet egy bizonyos szintre kell feltölteni vízzel, hogy lenyomó erőt hozzon létre és egyenletesen eloszolja a ragasztót, amíg teljesen megszárad. Az utasításokban megadott idő után a fürdő teljes egészében működtethető, és élvezheti saját munkájának eredményeit.

  Előnyei és hátrányai a lapok telepítéséhez

  Az akrilfürdõknek köszönhetõen a régebbi készülékek javítása lehetõvé teszi, hogy abszolút alkalmatlanok legyenek a zománc eltávolított rétegére és számos forgácsra, miközben tagadhatatlan elõnyöket kapnak:

  • A tartós fémkeret és a kiváló minőségű akril bevonat kombinálja mindkét anyag pozitív tulajdonságait, kiküszöbölik hátrányukat;
  • A régi fürdőkádba behelyezett fürdõk a gyártó által ajánlott hat szín egyikében ömlesztve lehetnek festve, ami kiterjeszti a tervezõk lehetõségeit a belsõ színtervezésben;
  • A termikus vezetőképesség jelentősen csökken, ami növeli a vízkezelés időtartamát anélkül, hogy forró vizet adna hozzá, és közvetlen költségmegtakarítást eredményez;
  • Az akril fürdők beépítése a régi fürdőkádra, a tulajdonos 50% -os vagy annál nagyobb megtakarítást kap a teljes színű akrilfürdő felszerelésének, kiváló megjelenésének és teljesítményének megőrzésével kapcsolatban;
  • A bélés művelet időtartama összehasonlítható az új termékkel.

  De ennek a javítási módnak hátrányai vannak:

  • Alacsony lapfelület ellenáll az éles tárgyaknak és a csiszolóanyagoknak;
  • A fektetett fürdőkád lecsúszhat a talpról, ha a technológiát nem tartják be és az alacsony minőségű ragasztóanyagokat használják;
  • A tisztításhoz használt aggresszív kémiai folyadékok megrongálhatják a felület megjelenését, ami javításra szorul.

  következtetés

  Akril fül a fürdőben - ez egy jó módja annak, hogy visszahozza az életet, úgy tűnik, visszafordíthatatlanul elkényeztetett az idő berendezések és optimalizálni költsége javítása ilyen összetett lakás helyet, mint egy fürdőszoba. A válasz arra a kérdésre, hogy mennyi a bélés a fürdőben, könnyen megtalálható a gyártók árlistájában.