Legfontosabb > Tartozékok

Magán a fürdőben

Szeretne javítani egy kis fürdőszobában? Tervezed a semmiből? Ez a cikk néhány egyszerű tippet kínál, amelyek segítenek megbirkózni a feladattal. Bónuszként nagy számú fotót csatolt. Lehet, hogy elcsodálkozott, hogyan lehet egy kis szobát olyan funkcionális, és ugyanakkor stílusos. A fotó áttekintése után győződjön meg arról, hogy a gyakorlatiasság és az esztétika kombinációja nem ilyen nehéz feladat. Reméljük, hogy a javasolt anyagok segítenek megtalálni inspirációját, és hamarosan elkészítheti saját tervezési projektjét.

Gondosan át kell gondolnia a fürdőszoba minden részletét. Hogyan illeszkedik egy vagy másik elem a környezetével? Túl sok helyet foglal el? A kis helyiség kibővítése érdekében használjon néhány tippet. A mosogatónak a mosogatóval ellátott öltözőasztalra való cseréje egy talapzattal segít megszabadulni a rendellenesség érzésétől. Válasszon egy magas mosogatót, amely illeszkedik a szoba teljes belsejébe, és élvezze az extra helyet. Kedves lenne egy kis fürdőt is kapni. Szerencsére sok elegáns modell létezik, és bőven választhat. Nagyméretű padlólapok, könnyűfalak vizuálisan bővítik a helyet. Kerülje a sötét árnyalatokat. Elfogadom, a javasolt ötletek meglehetősen egyszerűek. Itt az ideje, hogy megismerjük az alábbi fotókat. Legyetek inspiráltak!

Kis részegek rosszul a fürdőszobában (89 fotó)

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

Biztosan törölni szeretné a megjegyzést?

A fürdőszoba felújítása egy kétszobás lakásban a régi alapban

Ha itt vagy, akkor azt jelenti, hogy érdekel a lakásfelújítás témája. Örülök, hogy eljöttek.

Most van egy 2 szobás lakás projekt a régi alapítvány (fogom közzétenni a projektek a diploma megszerzése után). Mindez azzal kezdődött, hogy a vevő a helyiség javítását végezte. Elkaptam a fürdőszobát, majd a folyosón.

Itt azonnal azt kell mondanom, hogy a régi házban végzett javítások során készen állok a nagy kiadásokra, mivel bármi bajba kerülhet.

És ez a projekt nem volt kivétel: kiderült, hogy rothadt gerendák, táblák a padlón, a mennyezeten. Általában nagy súllyal, sűrű kozmetikum helyett.

A projekt magas költségeinek köszönhetően szakaszosan történik: fürdőszoba, szoba, folyosó.

Jelenleg a kicsi (1,5x2,1m) és a kombinált fürdőszoba véget ér. belerohan a nappaliba.

fürdőszoba vizualizáció 1

A fürdőszoba vizualizálása 2

A padlók minden kétségesen erős elemét kicserélték vagy erősítették, új, hangszigetelt, válaszfalakat készítettek nedvességálló gipszkartonból, elektromos vezetékeket, víz- és csatornacsöveket cseréltek, Palaflor307 könnyű padlózatot készítettek (a fapadlók terhelésének enyhítésére), padló- és falszigetelést készítettek a fürdőszobában.

Porcelán csempe és kerámia csempe befejező Olaszország, ajtó Oroszország, vízvezeték Németország.
Megjegyzem, hogy a ház és a falak "lebegő" szerkezetével a szegélyezett porcelán csempéket nem lehet csupasz nélkül tenni (!)

Az objektum (fürdőszoba) az alkatrészek végső finomításában van.

Cikk kategóriák "Fürdő vagy zuhany"

Megvilágítás a fürdőszobában: ötletek és lehetőségek, lámpák megválasztása, telepítési módszerek, fotók

A fürdőszoba világításának nem csak funkcionálisnak kell lennie, hanem a szoba stílusának is. A fényforrás kiválasztásánál szem előtt kell tartani, hogy ezt a helyiséget a fokozott páratartalom jellemzi. Ezért számos paramétert figyelembe kell venni, és nem csak a lámpák költségeit.

Hogyan tisztítsuk meg a fürdőt a rozsdától: hatékony eszközök és módszerek, tippek, kritikák

Hogyan kell tisztítani a fürdők különböző felületét? Hogyan távolítsuk el a kis szennyeződéseket a fürdő felületéről. Hogyan lehet megszabadulni a vízkőtől? A sárga virágot eltávolítjuk a fürdőszobából. Hogyan készítsünk hatékony recepteket a fürdőnek a rozsdától való tisztítására. Hogyan kell tisztítani egy régi termék felületét sérült felületen. A háztartási vegyi anyagok használatának feltételei a fürdő tisztítása során. Népszerű fürdőtisztítók. Hatékony tippek a fehérítő fürdőre.

A tetején található zuhanykabin és a keverő jellemzői és jellemzői

Jellemzők állványok a zuhanyhoz. Tusoló állványok típusai. A zuhanykabin előnyei. Hogyan válasszunk ki egy fali zuhanytálcát egy felső csővel. Anyag a gyártáshoz. A rack telepítésének jellemzői a felső zuhanyzóval és a keverővel.

Hogyan távolítsuk el a szilikon tömítőanyagot a fürdőből? Hatékony módok és módszerek, tippek, vélemények

A fürdőszobában vagy a konyhában végzett javítás után gyakran sok olyan hiányosság van, amire csak csodálkoztok. A szilikon szorosan kiszárad a felszínre és elrontja az egész képet. Ha nem távolította el a csúnya foltokat, nehéz lesz később megtenni. Hogyan lehet eltávolítani a szilikon tömítőanyagot a fürdőből és mennyire hatékony lehet ilyen eljárás? Sürgősen be kell menni a boltba? Nem tehetsz hazai jogorvoslattal? Mindez tovább a cikkben.

Szellőzés a fürdőszobában egy magánházban: normák és követelmények, telepítési módszerek, a mesterek tippjei

A szellőztetés egy magánházban (WC, fürdőszoba) nagyon sebezhető hely, ahol nagy a mikrobák felhalmozódása, penészgombák, gombafertőzések, a magas páratartalmú levegő páratartalma kedvez a reprodukciónak. Ez viszont veszélyes lehet az ingatlan tulajdonosának életében és egészségében. A cikkben megnézzük, hogyan lehet szellőztetni egy magánház fürdőszobájában. Javaslatokat fogunk adni a szakértők számára is.

Hogyan készítsünk egy zuhanykabinot: lépésről-lépésre a fényképek készítéséhez szükséges utasítások

Sokan szeretnének valamiféle változást, és néhány ember csak vágyik rá. Ezek az igények kielégíthetők javítások elvégzésével a magánházban vagy a lakásban. Az eredmény nyilvánvaló lesz - a helyzet kényelmesebb lesz. A fürdőszoba is érintett. És ez nem csak a munkák javítására vonatkozik, néha eléggé ahhoz, hogy elgondolkozzunk arról, hogyan készítsük el a zuhanyt...

Kőbánya fürdőkád: vásárlói vélemények, előnyök és hátrányok

Korábban csak néhány féle fürdőt gyártott. Vasból, acélból készültek, később akril termékek értékesítettek. A kvarc fürdők mostantól elérhetők. A termékvizsgálatok azt mutatják, hogy az ilyen konténerek megbízhatóak és gyönyörűek. A cikkben ismertetett jellemzőikről.

Hogyan távolítsuk el a tömítőanyagot a fürdőből: fürdők, professzionális és rögtönzött eszközök, szelíd háztartási vegyszerek használata és jó háziasszonyok

Az ízületek tömítése a fürdőszoba és a fal között tömítőanyagot tartalmaz. Ez az anyag védi a nedvességet a padlón. Tömíti az ízületeket, és határozottan tapad a különböző felületeken. Ez megtörténik, szükséges lesz eltávolítani a különböző felületekről. Ez elég kihívás. Hogyan és mit kell eltávolítani a tömítőanyagot a vas-, acél- vagy akrilfürdőből?

Akrilfürdő rögzítése a falhoz: szakemberek módszerei és ajánlásai

Az akril fürdők fokozatosan felváltják a hasonló típusú vízvezetékeket. Könnyű, praktikus anyagból készülnek. Ugyanakkor az akril fürdők költsége továbbra is elfogadható a vásárlók számára. Annak érdekében, hogy régóta szolgálja őket, megfelelően be kell szerelni a tálat. Ez az eljárás végrehajtható önállóan. Hogyan készítsünk akril fürdőt a falra, a cikk tárgyalja.

WC-tál tisztító: összetétel, használati funkciók, gyártók áttekintése, vevői értékelés

Rendszeresen vigyázzon a WC-re, és tartsa tisztán a vízvezetéket. Ellenkező esetben a lakó tulajdonosa rossz ízlést fog tanúsítani. Szerencsére sok üzletünk sokféle termékkel rendelkezik a WC-tálak, mosogatók, fürdők mosására. Most kellemesebb az ilyen munkák elvégzése, hiszen egyes "készítmények" kellemes illatú frissességet biztosítanak a gyümölcsöző tisztítási folyamat számára.

A raklap nélküli csempék zuhanyozása: design, fotó, vélemények

Tervezése a fürdőszoba belsejében, azt akarom, hogy stílusos és praktikus. Minden szükséges, de ugyanakkor nincs semmi fölösleges. Emiatt sok tulajdonos úgy döntött, hogy egy paletta nélküli csempe zuhanytálca lesz. Ez a megoldás esztétikai megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Az ilyen zuhanyzókra vonatkozó vélemények, a jellemzőik részletesen tárgyalták a cikkben.

Fürdő a teával otthon: az örökbefogadási, felülvizsgálati és fotózási szabályok

A házi tojással ellátott fürdő nagyszerű alternatíva a hosszú távú kozmetikai eljárásokhoz, amelyek lehetővé teszik a bőr tápanyagainak kitöltését, rugalmasságának növelését és rugalmasságát. Az ilyen fürdés otthonában egyszerű és megfizethető minden nő számára.

Avon fürdõhab: aromás élvezet

Milyen típusú habfürdő van az "Avonban", hogyan különböznek egymástól és hogyan választják ki a legjobbakat? Mi a hasznos eljárás és az alapok összetételében? Tippek és tanácsok a habfürdő használatához. E cikk olvasásával megtudhatja a válaszokat ezekre és más kérdésekre.

Az öntöttvas fürdő javítása: módszerek, anyagok, ajánlások

Az öntöttvas fürdõ egy magas minõségû, tartós egészségügyi berendezés. Ha a felszínén kis repedés vagy csipke keletkezik, akkor nem szükséges új termék megvásárlása, mivel javítható. Ezen kívül az új termék drága lesz - nem kevesebb, mint 10-12 ezer rubel. Hogyan javítsunk egy öntöttvas fürdőt, tanulunk ebből a cikkből.

Fürdőszobaajtó mérete: standard méret, ajtógyártók, mérettartomány, fénykép leírás, a megfelelő ajtamérés jellemzői és fontossága

A választás alapja. Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű ajtót a fürdőszobában. A szerkezet pontos mérése. Hogyan lehet kiszámítani a nyílás méretét? Néhány szó a szabványméretekről. Az ajtóknak a GOST szerint való megfelelésére vonatkozó követelmények. Néhány műszaki követelmény. A belső ajtók élettartamának meghosszabbítása. A formatervezés anyagválasztásának finomságai.

Hogyan kell díszíteni egy fürdőszobát: a funkciók, a kényelem, a gyönyörű színek, a tökéletes kombinációk és a megfelelő kombinációk

Egyes ingatlantulajdonosok kezdik gondolkodni, hogyan kell díszíteni a fürdőszobát. És valóban, ez a szoba szinte minden házban van, és biztosan ott van a lakásban. Akkor miért nem hozhat létre különleges otthonos hangulatot? Minden, amire szükség van a fantázia, a vágy és a pénz, bár egyes változatokban pénzt takarít meg magának a díszítéssel. Mindenesetre megéri!

A falak a fürdőszobában: a cél, a típusok, a fotók leírása, a saját kezük technikája, a szükséges anyagok és eszközök, a lépésről lépésre szóló utasítások és a szakértői tanácsok

Első pillantásra a fürdőszobában lévő küszöb egy olyan figyelmetlen elem, amely úgy tűnik, hogy nincs különös célja. De nem az. Nagyon fontos, mivel a funkcionalitás mértéke. Puffok a fürdőszobában - előfeltétele minden otthonban.

A fürdő tisztítása: a leghatékonyabb eszközök, tippek és trükkök listája

A fürdőszoba és a fürdőszoba az apartmanok legkisebb szobái. A ragyogás állapotának megőrzése és a frissesség folyamatos frissítése nem olyan könnyű feladat. A piszok, a rozsda, a vízkő, a sárga foltok - mindez pihenést nyújt a háziasszonyok milliói számára. Az üzletek polcain több száz szerszámot kínált, de csak néhányan nagyon hatékonyak. Néha csak a receptek mentik meg a helyzetet.

Hogyan törődjünk az akrilfürdővel otthon?

Az elmúlt években az akrilfürdők egyre inkább kiszorítják a vasat és a fémt. Az akrilból készült termékek több előnnyel járnak. De ha megszerzi őket, akkor tudnia kell, hogyan kell törődni egy akril fürdővel és mit tisztítson. A vendégek tulajdonosai azt mondják, hogy a speciális eszközök segítségével fürödni tudsz. Azonban nem szabad agresszívnek lennie. Hogyan kell törődni az akrilfürdővel és mit kell tisztítani? A kérdésre adott válasz a cikkünkben található.

A csempe csomópontja a fürdőhöz: a készülék és a tömítés módszerei

Előbb-utóbb mindenkinek javításokat kell végeznie a fürdőszobában. Fontos elem a csempék és fürdők cseréje. A telepítés után azonban bizonyos rés keletkezik. Ez a fő hely a penész, a plakk és a szennyeződés felhalmozódásához. Az ilyen helyzetek elkerülése és az öntőforma kialakulásának megakadályozása érdekében az ízületek jó minőségű tömítését kell elvégezni. De hogyan lehet a csempe csomópontját a fürdéshez? Tekintsük a legnépszerűbb módszereket.

A befejező technológia és mi a jobb - gipszkarton vagy feszített mennyezet

A gipszkarton a fal és a mennyezet felületének beállítására szolgál, valamint különféle hamis válaszfalak, rések és csatornák létrehozására szolgál. A mennyezet befejeződése gipszkartonnal számos előnnyel jár. Ez az anyag lehetővé teszi az alapfelület gyors felosztását. Minden munkát kézzel lehet elvégezni. Lehetőség van többszintű struktúrák létrehozására és mögöttük fekvő közművek létrehozására. A GKL különböző befejező anyagokkal szemben támaszkodik. Ha kétségei merülnek fel, melyik mennyezet jobb, nyújt vagy gipszkarton, akkor miután megismerkedett a gipszlapok bevonatának különböző lehetőségeivel, minden kétség eltűnik.

Dekoratív gipszkarton mennyezetek

Ha befejezi a mennyezetet egy gipszkartonnal a saját kezével, akkor a befejező munkák valószínűleg önállóan fognak tervezni.

Ebben az esetben különböző lehetőségeket használhat a gipsz-mennyezet befejezéséhez:

 • Festés belső festékek;
 • Tapétázó vagy öntapadó film;
 • gipsz;
 • bélés csempe és más darab anyagok.

De mielőtt bármilyen felületkezelő anyagot használna, a gipszkarton felületét fel kell készíteni.

Az előkészítő munka a következő:

 1. Először is, a lapok közötti varrásokat alaposan meg kell tenni. Ezenkívül a repedés elleni védelem érdekében a gittet erősítőszalag alkalmazásával alkalmazzák. Először is, a varratot egy vékony réteg réteggel kezelik, majd a serpyanka felhordásra kerül és egy másik gittréteget borít. A felületet gondosan kiegyenlítik.
 2. Minden telepítési hely a csavarokat shpaklyuyut. Ezzel egyidejűleg ellenőrizze, hogy a rögzítőelemek az anyag testébe süllyedtek-e legalább 1 mm mélységig. Ellenkező esetben a felszín felszínére kerülnek.
 3. Miután a gitt megszáradt, a kezelt területeket finom szemcsézett csiszolópapírral csiszolják.
 4. Ezután a felületet egy primerrel kezeljük. Általában használt akril alapozó vagy keverék a mély behatolás. Ajánlatos kétszer dolgozni. Ezenkívül az első rétegnek teljesen száraznak kell lennie a második alkalmazása előtt.

Ez az előkészítés elég a tapétázáshoz, csempézéshez vagy vakoláshoz. Ha a mennyezetet festeni akarjuk, akkor a teljes mennyezetfelület további töltését végezzük. Az oldat megszáradása után a bevonatot két alkalommal megőröljük és őröljük.

Részletesen megvizsgáljuk a gipszkarton felső határának befejezésének különböző lehetőségeit.

festmény

Ha gyors befejezni kívánt mennyezeti gipszkartonra van szüksége, akkor a legjobb a festéshez.

Ennek az opciónak számos előnye van:

 • a sebesség és az egyszerű alkalmazás;
 • a színek és textúrák nagy választéka, valamint a festék kiválasztásának lehetősége a belső színhez;
 • Nedvességálló mosható festékek fürdőszobákban és konyhákban használhatók;
 • ha kívánja, akkor mindig gyorsan átmászhatja a mennyezetet.

Fontos! A gipszkarton mennyezetének egyetlen hátránya a felület gondos előkészítése és kiegyenlítése, mivel a vékony festékrétegen keresztül minden alaphiba megjelenik.

Különösen észrevehetőek a vízalapú festékek által okozott hibák, amelyeket több rétegben kell alkalmazni. A szilikon vegyületek jobban bujkálnak, így elrejtik az alap kisebb hibáit.

A víz-diszperzió, a víz-diszperzió, az akril, a latex és a szilikon festékek alkalmasak lakóterületek festésére. Ugyanakkor a matt készítmények enyhén kiegyensúlyozhatják az alaphibákat, míg a fényes keverékek minden szabálytalanságot kiemelnek, ezért alapos körvonalazást igényelnek.

Egy érdekes és eredeti lehetőség a gipszkarton mennyezetfestésének befejezésére a festmény. A rajzolás során az akril keverékeket használják, amelyeket belső munkákhoz használnak.

tapétázás

Ez az opció alkalmas normál hőmérsékleti és páratartalmú helyiségekben. Leggyakrabban a szabványos szürke lapot használják a mennyezet felületének lefedésére. Az ilyen termékeket a Knauf, Volma és más gyártók gyártják.

A tapétázott gipszkarton beillesztése a következő előnyökkel jár:

 • a színek, textúrák, minták és háttérképek (vinil, nem szőtt, papír, festés) nagy választéka;
 • a munka egyszerűsége (jobb tapintázni a partnerrel, mert nagyon nehéz egy lapot kijavítani);
 • az anyag ökológiai tisztasága és ártalmatlansága;
 • az alap gondos előkészítése nem szükséges;
 • Vannak mosható háttérképek, amelyek még a konyhában is megfelelnek.

Fontos! Muszáj ez a módszer a befejeződött a törékenység. 5-8 év elteltével a tapétát le kell cserélni. Ezenkívül a bevonat gyorsan felhasználhatatlanná válik a felülről áradás után.

A tapéta beillesztése előtt a gipszkarton felületét 2-szer kell mélyedni egy mély penetrációs vegyülettel. Az ilyen képzés megkönnyíti a tapéták eltávolítását a jövőben, különben erősen megragadják a kartonpapírral és kijönnek vele.

Annak érdekében, hogy a fedél lefedje a lehető leghosszabb ideig, válassza ki a megfelelő ragasztót. Így a könnyű papír ragasztókészítményei nem alkalmasak nehéz dombornyomású, nem szőtt és vinil bevonatok kezelésére.

Dekoratív vakolat

A gipszkarton felületének vakolatának felhordása abban az esetben, ha a bevonatnak nyilvánvaló alaphibája van - dagadások, egyenetlen varratok, ráncok, repedések. A gipszréteg elrejti az összes szabálytalanságot, és lehetővé teszi, hogy egy gyönyörű mennyezeti felületet kapjon, amely hosszú ideig tart.

Fontos! Vegye figyelembe, hogy egy vastag gipszréteg még nehezebbé teszi a mennyezet felületét, ami nem túl jó a rontott padlók és gyengített falak házában.

A GKL vakolat befejezése:

 1. Az anyag csak nedvességálló lemezekre alkalmazható, amelyeket jellegzetes, zöldes színű karton jellemez.
 2. Nem lesz lehetséges az alap lényeges egyenlőtlenségeinek szintre állítása, ezért ne tegyen gipszet egyenetlen lemezekre.
 3. A vakolást megelőzően a gipsz vakolatot mély penetrációs alapozóval kezelik.
 4. A texturált vakolatot több rétegben alkalmazzák.
 5. Ha nincs tapasztalata ilyen munkák elvégzésében, vigyázzon szakemberekre.

A munka sorrendje:

 • Készítse elő a gipszkarton felületét - minden varratot serpyanka segítségével felhordja, homokosítsa őket, fedje le a felületet mély penetrációs alapozóval. Az alapozót két rétegben alkalmazzuk, majd mindegyiket szárítjuk.
 • Ezután vékony rétegvastagsággal szintelje ki az egész felületet.
 • A szárítás után helyezze újra a mennyezetet a díszítő réteghez való tapadás javítása érdekében. Az alapozót ecsettel, hengerrel vagy szórással lehet alkalmazni. A felület páraáteresztő képességének javítása érdekében az akril alapozó vízszigeteléssel történő használata javasolt.
 • Ezután folytassa a texturált vakolat alkalmazását. A munkához speciális hengerek és spatulák szükségesek.

Egyéb felületek

Vannak más lehetőségek a befejezéséhez a mennyezet a gipszkarton saját kezűleg. A mennyezetfelület öntapadó fóliával ragasztható fel. Ne felejtsük el, hogy az anyag aláhúzza az alap minden egyenlőtlenségét, ezért alaposan ki kell egyenlíteni és teljesen fel kell mérni.

A gipszkarton mennyezetét a fürdőszobában kerámia burkolattal lehet bevonni. Kisebb méretű termékeket vagy mozaikokat szeretnek. A csempe ragasztásához speciális ragasztót, epoxi vegyületeket vagy folyékony körmöket ragasztanak. A bevonat tapadásának minősége a ragasztókeverék kiválasztásától függ, ezért nem érdemes megtakarítani. Válasszon egy gyors ragasztót, amely megakadályozza, hogy hosszú ideig álljon a kezével, miközben a lapkát tartja.

Cserép helyett a mennyezetet műanyag panelekkel, hab mennyezeti burkolattal vagy természetes fa befejező anyagokkal lehet bevonni. A ragasztókeverék kiválasztásánál ne csak a beállítás sebességét, hanem annak módját is vegye figyelembe a használt alapanyaggal. Például nem ajánlott a készítményeket agresszív oldószerekkel (aceton, toluol és fehér szesz) alkalmazni a hablapok ragasztására.

Ha összehasonlítja a feszített mennyezetet vagy a gipszkarton, ami jobb, akkor adja előnyben az utóbbi lehetőség, mert sok módon díszítik és vágja a mennyezet gipszkarton. A gipszkarton falak és mennyezetek nem korlátozzák Önt a színválasztékban, a bevonat vagy a burkolat anyagának textúrájában, ami nem a sztreccsszövet esetében.

Más szavakkal, a feszítő bevonat felszerelése után csak az anyag teljesen cseréje lehetséges színének vagy textúrájának megváltoztatására, és a gipszkarton esetében sokkal könnyebb, mert bármikor újragondolhatja a gipszkarton felületét új burkolóanyaggal. Ha tetszik a változatosság, és gyakran módosítja a szoba díszítését, majd a feszített vagy gipszkarton mennyezet közötti választást, akkor az utóbbit előnyben részesítse.

A csempe rakodási munkálatok árai

Cím: Obolensky Pereulok, Moszkva

Itt jelenik meg az előadók javaslata, amely készen áll a feladat elvégzésére. Ez időbe telhet, hiszen nem minden előadó látja el gyorsan az új feladatokat.

Kapcsolódó feladatok

A "Javítás és kivitelezés" kategóriába tartozó egyéb feladatok

 • 3 000 dörzsölje

A légkondicionálót ki kell venni a szobában és azon kívül. 2w

Elena E. Moszkva, Bratislavskaya street, 27k2

A 100 szennyvízcsatorna zárolásának alagsorában a víz tisztítására és kiszivattyúzására

Dmitry Sh. Nizhny Novgorod, Bogdanovich utca

Szüksége van egy jó fúró egy sor fúró és egy profi előadó

Alexey Chekhov utca, 1k3, Pushkino, Moszkva régió, Oroszország

Ivan N. Metro Pionnerskaya

Javítsák meg a fából készült lépcsőházat az első és a második emelet között egy magánházban

Tatyana Komyagino falu, Pushkinsky körzet, Moszkva régió, Oroszország

Hogyan lehet elrejteni a csöveket a gipszkartonban?

A lakás vagy ház minden sarkának vonzónak kell lennie. A nyitott csövek ellentétes hatással bírnak. Nem esztétikailag kellemesek és nem szépek. Függetlenül attól, hogy hol van a vízvezeték - a fürdőszobában, a WC-ben, vagy akár egy mosókonyhában, egy szép megjelenést kívánok létrehozni. Javítások esetén kevesen gondolkodnak róla. De van egy jó módja annak, hogy megoldja a helyzetet. Csukja be a csövet gipszlemezzel.

A gipszkarton nyílása

Ez az anyag vonzó megjelenést kölcsönöz a tapétázásnak vagy a színezésnek. Ezért, ha megmutatja képzeletét, akkor nemcsak elrejtheti a vízvezeték elemeit, hanem gyönyörű dekorációt is készíthet a gipszkarton dobozon.

Hogyan lehet elrejteni egy csövet a fürdőszobában?

Ha a fürdőszobában kommunikálni szeretne, fontos megérteni, hogy a vízellátás nem minden része szorosan lezárható. A csövek csomópontjait G, X, T formájában lehet elfedni. Mivel ezeken a pontokon mindig fennáll a szivárgás veszélye, és ezekhez való hozzáférés szükséges. Ezenkívül nem ajánlott lezárni a számlálókat, szűrőket és más üzemeltetési létesítményeket.

Csőbejáró nyílás

Sokan feltöltötik a falba a vízvezetéket. Ez azonban csak akkor megengedett, ha a csövek réz vagy acél, hegesztett kötésekkel. A gipszkarton zárt csövek - a maszkolás legjobb lehetősége. Egyszerű, gazdaságos és technológiai módszer. Végezzen el egy speciális, arányos dobozt.

A doboz anyagának nedvességállónak kell lennie. A rudak fektetési profiljainak vagy fakereteinek alapja. A keret szigorúan a kommunikáció méretének (hosszának és szélességének) megfelelően történik. Egyesek részei. Vagyis a design egyes elemekből áll össze. Könnyebb végrehajtani és testreszabni az alapot az állandó leszállóhelyhez.

Szennyvízcső burkolat

Például, ha a kész doboz 2 méter, akkor azt négy részre osztja 50 cm-rel, de meg kell értened, hogy ebben az esetben több varrat lesz. De nem nehéz leplezni egy kaparóval. Ezután csiszolópapírral egyenletesen simítsa a megjelenést. Ahhoz, hogy a kábelezés bizonyos részeit elérhetővé tegye a gipszkarton dobozában, készítsen lyukakat a kívánt méretből. És ezeken a helyeken telepítsék a mini ajtókat.

Számláló ablak

Az eljárás és az egyedi árnyalatok a gyártás plating, akkor nézni a videót. A doboz tetszése szerint megengedett. Képet kaphat egy képből, vagy kitalálhatja azt.

Hogyan kell a ház fűtési rendszerét felhúzni?

A háztartások vagy lakások fűtési rendszereinek maszkolásának számos módjáról a legtöbb a gipszkartont választja. Ez az anyag jobban néz ki, mint a többi, például masszív fa. A munka megkezdése előtt helyesen kell kiszámítani a méretet úgy, hogy a csővezeték szárazövezetének csöve egyenletes és finom legyen.

A paramétereket a csövek számától, a köztük lévő távolságtól és az átmérőtől függően számítják ki. Fontos, hogy a rács és a csövek falai között hézag legyen. Mivel hevítés közben hajlamosak bővülni, mind lineárisan, mind volumetrikusan.

A fűtés megfelelő maszkolása

Ezután tegyen egy doboz gipszkarton csövekhez az alábbiak szerint:

 1. Szerelje fel a rudak vagy fém profilok keretét.
 2. Rögzítse a keretet a falon önzáró csavarokkal.
 3. Tekintettel a csövek elhelyezkedésére, jelölje meg a falakat, a padlót és a mennyezetet.
 4. A rack profil beillesztése a falba. Csatlakoztassa a sínt a padlóhoz és a mennyezethez. Készítsen profilokat a sarkokban.
 5. A hasított test vágásához. Az első fix elemek az oldalakon, majd a közepén. Ugyanígy zárja be az egész profilt.
 6. A szerkezet díszítése. A háttérvilágítást a gipszkartonban izzóval lehet kinézni. Ebből a célból lyukak vannak azokon a helyeken, ahol a lámpák kijönnek, és a doboz belsejébe áramlik. Itt fontos kiválasztani a helyes huzalozást, hogy elkerüljük a gipszkarton belsejének melegítését.

Hogyan viselni a csővezetéket a WC-ben?

Mielőtt elkezdené a kommunikáció elrejtését a WC-ben (mint bármelyik másik szobában), tudnia kell, mennyi ideig szolgálnak. Túl sok kopott tételt kell cserélni. Csak akkor menjen át az álruhájukhoz.

A gipszkarton dobozokat széles körben használják a WC-k. A plaszticitással, a különféle dekorációval és a könnyű gyártási lehetőséggel vonzzák.

A keret gyártása előtt fontos megjegyezni, hogy a szűrők és a mérők nyitva maradnak. Ha azonban bezárja őket, akkor a következő lehetőségek közül választhat:

 1. Flip vagy forgólap.
 2. Kivehető fedél. A csavarokhoz van csatlakoztatva, amelyek könnyen lecsavarozhatók, ha szükséges.
 3. Műanyag vagy láthatatlan (a csempe alatt).

Folytassa a végrehajtását a doboz csak akkor kell, miután a megfelelő mérések és számviteli hiányosságok. A vécé mögött álló felszállók bezárása során ajánlatos teljesen lezárni a falat, nem csak a sarok. Gyönyörű lesz, ha a beépített szekrényt a mosdó mögött futtatja. Ismerje meg a kettős funkciókat. Végül is szükség van a beépített szekrényre.

A jelölés a padlón és a falakon történik. A profil horganyzott acélból készül. Jumper csatlakozó csavarok. Ha a távolság nem nagy, kevesebb, mint 50 cm, egy híd elég lesz a profil mindkét végén.

A keret összeszerelése után gipszkarton burkolódik. A lapokat szigorúan méret szerint vágják. Az önzárók minden elemet a kerethez rögzítenek. A meghúzás során fontos, hogy kövesse a csavar sapkáját. Meg kell "fulladni" egy kicsit a kartonban, de nem szabad megtörni. Ha a kupak a felületen marad, nehezen álcázható a befejeződés során. A lapok közötti kötéseket szorosan kell elhelyezni, rések nélkül.

Az utolsó szakasz a cél. A WC nedves marad. Ezért jobb, ha bezárja a gipszkarton csempe. A ragasztónak hőállónak kell lennie, mivel a fűtési rendszerből hő keletkezik. A rendszeres ragasztó nem állhat meg. A ragasztás kezdete előtt gipsszel vagy alapozóval kezeljük.

Hogyan válasszunk fürdőszoba tükör

A fürdőszobában megfelelően megválasztott tükör segít a nyugodtan elvégezni a szükséges eljárásokat a jövőben, és pozitívan befolyásolja a belső kialakítást. Egy kis fürdőszobában a tükör túlnyomórészt kötelező tárgyává válik. De tudnia kell, hogy milyen kritériumok alapján választják ki a tükröt, és hogyan válasszanak ki egy megfelelő mintát.

Tükörformátum

Úgy gondolják, hogy a nagy szobák esetében csak nagyméretű tükröket kell kiválasztani, mivel jövedelmezőbbek lesznek ott. De egy kis fürdőszobában is jól néz ki. Csak egy nem túl nagy méretű tükör kiválasztása.

A tükör gyakran a falba épül. Egy nagy fürdőszobában még egy nagy tükör is felszerelhető a padlóra. Ez a design tökéletes a szüreti vagy francia stílusban. De mégis, minden helyzetben figyelembe kell vennie a helyiség méretét és a tükör kívánt formátumát is.

Tükör helye

Gyakran tükör van a mosogató fölött. Végtére is kényelmes bármelyik oldalon. De hogy csak egy tükörre van szükség. Néha létrehozhat egy páros vagy még több tükröt, és divatos és eredeti lesz.

Ebben a helyzetben kell helyesen gondolkodnunk, hogyan fognak egymással kapcsolatban elhelyezkedni. Emellett két tükör tökéletes egy fürdőszoba számára, amelyben két mosdó található. Ez az ötlet nagyszerű azon apartmanok esetében, ahol nagy családok élnek.

ergonómia

Ez a rész nagyszerű azok számára, akik kis lakások, azaz egy fürdőszoba. Végtére is, ha helyesen kiválasztja a tükröt, akkor nem csak helyet, hanem javítja a tároló rendszer a fürdőszobában.

Például, gyakran, és mint a legnépszerűbb választás, válasszon egy csuklós szekrényt, amelynek tükrözött ajtója van. Ez egy nagyon praktikus lehetőség. Szintén érdekes lehet, hogy különböző változatokat a tükrök polcok, van egy csomó lehetőség, és mindenki kiválaszthatja ízlését.

stilisztika

Ez gyakorlatilag az esztétikai oldal legfontosabb feltétele. Ha a fürdőszobát klasszikus stílusban díszítik, akkor a legjobb neki, hogy vegye fel a tükör a szokásos formában, téglalap alakú. Meg kell választani a diszkrét keretet, és mint anyag a legjobb választani egy fa.

A kerek alakú tükrök tökéletesek a modern stílusban berendezett fürdőszobákhoz. A Vintage stílus és a Provence kiemelkedik nehéz keretekkel ellátott tükrök segítségével, amelyeken fürtök jelen lesznek, és a felület mesterségesen elöregszik. De a tükör szokatlan alakja alkalmas a keleti motívumok belső kialakításaira.

Tükörfény

A tükrök megvilágítását még a javítási munkák tervezésekor is el kell gondolni. Ennek köszönhetően az elektromos vezetékek kényelmesen elhelyezhetők. A háttérvilágítás más módon is elrendezhető, például a tükör kerületén, felette, oldalán és más változatokon. Leggyakrabban a tükör befejező anyagától függ.

Fürdőszoba egy magánházban: hogyan kell kommunikálni és befejezni

Nehéz elhinni, hogy a magánszféra lakosai megfosztják a modern civilizáció sok előnyét - nem szabad úgy gondolni, hogy csak villamos energiával és gázzal rendelkeznek. Itt éppen az ellenkezője van, az apartmanokban sokkal több korlátozás van, mint saját otthonukban - még akkor is, ha egy személynek nincs valami, mindig építhető vagy modernizálható. És a magánházban lévő fürdőszoba sem kivétel. Természetesen vannak nehézségek, de legyőzhetőek. Róluk szól, és ebben a cikkben tárgyalja, amelyben a vannaja.net oldalon együtt fogunk beszélni arról, hogyan készítsünk el egy fürdőszobát otthonában.

Fürdőszoba egy privát házban fotó

Fürdőszoba egy magánházban: hogyan kell víz és szennyvíz elhelyezni

Két fő probléma társul egy vidéki ház vagy magánépület életviteléhez - a vízellátás és a vízelvezetés. A városban ezek a problémák nem olyan észrevehetőek, a ház egyszerűen összekapcsolódik a központi rendszerekkel, de a legtöbb esetben a városon kívül ezek a rendszerek hiányoznak, és önnek kell létrehoznia őket. Csak ez nem lesz a központi hálózat és az egyén. Kezdjük a vízvezetékkel, és kezdjük, nézzük a víz forrását.

Mi a kezedben? Hát igen? Nincs sem az egyik, sem a másik? Akkor meg kell csinálnod magad. Akkor nézd meg magad, mi több, mint vagy könnyebb építeni. Nincs különbség, ahol drága csepp nedvességet vonnak le - a modern technológiák lehetővé teszik a vízszállításnak a kútból és a kútból, sőt a saját mini-tározójába történő szállítását is, ha valamilyen okból az állandó vízforrásokkal való ötletet nehéz megvalósítani.

Hogyan kell elhelyezni egy vízvezetéket a fürdőszoba egy magán ház fénykép

Van egy mechanizmus csomópontja, mint egy szivattyúállomás. Nem szabad azt feltételezned, hogy ez egy nagy és volumetrikus szerkezet - a modern berendezések sikerült elegendően kompakt méreteket adni ahhoz, hogy a már elkészült szerkezet sarkában legyenek. A vízforrás mellett a szivattyúállomás egy vidéki házban lévő fürdő élettartam-rendszerének szerves részét képezi. Egyszerűen működik, de a legfontosabb, hogy teljesen autonóm és gyakorlatilag nem igényel emberi beavatkozást. Egyszerűen nyissa ki a csapot a fürdőszobában, és bekapcsolja a szivattyúállomást, és a forrásból pumpálja a vizet.

A hidegvíz ellátásának korrigálása után már nem nehéz feladat a fűtési rendszer kialakítása - csaknem minden olyan eszköz segítségével, amelyet a városi víz felmelegítésére használnak. Az elektromos vízmelegítők és a gáz, valamint a dicséretes kettőskörű kazánok, amelyek mind otthoni fűtést, mind forró vízellátást biztosítanak, szintén alkalmasak.

Tehát a vízellátással foglalkozunk, most már megoldást kell találni a vízelvezetés problémájára - anélkül, hogy megoldanánk azt a kérdést, hogyan készítsünk el egy fürdőszobát egy magánházban. Nincs olyan sok olyan konstrukció, amely lehetővé teszi a szennyezett víz kibocsátását - ez egy szabványos leeresztő gödör és szeptikus tartály. Ezek egyszerűen fel vannak építve, hogy saját kezűleg építsék őket - valójában ez egy mély gödör, amelynek falai téglákkal vannak bevonva egy pecsétes mintán. A folyadék behatol a téglák közé, és biztonságosan megy a talajba. Ha egy szeptikus tartályról beszélünk, akkor a rendeltetése a szennyvíz szűrése. Több földalatti tartályból áll, amelyekben a víz felegyenesedik, és szilárd hulladék nélküli folyadék már a földbe kerül.

Csatorna egy magánházban fotó

Ezek az eszközök sokkal tartósabbak, mint a szokásos lefolyó lyukak. Van egy szeptikus tartály, amely lehetővé teszi a szennyezett víz kibocsátását még azon a földön is, ahol a talajvíz lefekszik. A szennyezett víz kiáramlásával a csővezeték elhelyezésére a fürdőszobából nem annyira nehéz.

Szellőztetés a magánház fürdőszobájában: hogyan kell megfelelően felszerelni

Miért van szükségünk egy kapucni egy magánházban? Ugyanazoknak a céloknak, amelyekhez a lakásokban van felszerelve, a feladat a nedvességgel telített levegő eltávolítása a helyiségen kívül. Kapucni nélkül állandó nedvességet biztosít a fürdőszobában, és a nedvességet ezután gomba és penészgé alakítja át, ami nem hasznos az ember számára.

A fürdőszobának szellőztetése magánházban két szellőztető rendszer használatával - természetes és kényszerített. A legkönnyebb gyártás természetes kivonó - ebből a célból egy 80-150 mm átmérőjű lyuk behatol a fal tetejére, a mennyezet alatt, amelyen keresztül a nedves levegő elhagyja a szobát. Ezt megtisztított levegő váltja fel, amelynek kerítésénél az utcáról egy másik szellőztető csatornát kell kialakítani. Ez a téli időszakban túlzott hűtést okozhat a fürdőszobában, és nem szükséges túlzott szellőzés. Ezért van a természetes szellőztetés egyik kipufogócsatornája egy beállítható diffúzorral felszerelve, amely a helyiség működtetése közben keringeti a szükséges légmennyiséget.

Szellőztetés a magánházban fürdőszobában

Gyakorlatilag ugyanúgy készítheti és kényelmesen szellőzi a fürdőszobát - a fenti rendszerektől csak a kipufogóventilátor egyik lyukában való jelenléte különbözik. Általánosságban felhasználható egy teljes körű szellőztető rendszer kiépítésére, amely nemcsak a fürdőszobában, hanem általában az egész házban is képes légcserét biztosítani.

Hogyan lehet szellőztetni egy magánházban, lásd a videót.

A magánházban lévő fürdőszoba javítása és díszítése: három jellemző

A magánházban lévő fürdőszoba felújítása nagyrészt nem különbözik a lakásban végzett munkától. Itt majdnem minden, kivéve néhány árnyalatot.

 1. Meleg és hangulatos. A magánházban lévő fürdőszobák fala közvetlen kapcsolatban áll az utcával - legalább egy vagy akár két falról beszélünk. Ellentétben velük, a lakásokban lévő fürdőszobák a bejárattal maximálisan szomszédosak, ami a helyiségek teljesen eltérő hőviszonyait okozza. A melegvíz problémájának megoldása egy magánházban egy egész sor tevékenységgel. Először is, a külső falak szigetelése (jobb külsőt előállítani), másrészt a fűtési rendszer, amely tartalmazhat egy beépített és egy általános fűtéshez csatlakoztatott akkumulátort és egy padlófűtést. Gyakran használják mindkettőt. Ami a szokásos törülközőt illeti, akkor ez a termék, amely a fűtési rendszerhez kapcsolódik, nem lesz felesleges. A felmelegedés hatása erősebb lesz, ha a mennyezetet is felmelegíti. By the way, ha úgy gondolja, hogy a jelenlegi helyzete a szoba klíma elég elfogadható az Ön számára, akkor ne felejtsük el, hogy a penész egy gomba is megoldja ezt, mivel az elégtelen hő hozzájárul a nedvesség kialakulásához. És ne felejtsd el a hideg falak kondenzálódásának képességét!
 2. A nagy teljesítményű elektromos készülékek (mosógépek, vízmelegítők stb.) Működésével kapcsolatos biztonság Ha a villamosenergia-ellátó vállalatok erre gondoskodnak az apartmanokban, magánházban ezt a problémát át kell venni. Ez a védőföldelő áramkörre vonatkozik, amely nagyrészt az elektromos készülékek biztonságos üzemeltetéséért felelős. Ne felejtse el a fürdőszobai vezetékek felszerelését egy védő leállító berendezéssel (RCD).

A fürdőszoba egy magánházban történő befejezése

És a többiek, ahogy fent említettük, a magánházban lévő fürdőszoba javítása és díszítése ugyanúgy történik, mint a lakásban - ugyanazok az anyagok és technológiák.

Végezetül szeretném megjegyezni, hogy a magánházban lévő fürdőszobának sokkal több lehetőséggel kell rendelkeznie a tulajdonosai számára - Önnek jogában áll bármilyen méretű fürdőszobát felépíteni, amely minden igényt kielégít. Sajnálatos módon lehetetlen ezt megtenni a lakásokban - itt a vízzel kapcsolatos hasznosítható alapterületek hiánya érinti.

Mesterséges munkalap

Kő összehasonlító táblázat

 • zökkenőmentes
 • Nedvességállóság
 • Hőállóság
 • Környezetbarát
 • gyakorlatiasság
 • Működés 20 évvel
 • zökkenőmentes
 • Nedvességállóság
 • Hőállóság
 • Környezetbarát
 • gyakorlatiasság
 • Működés 15 év
 • zökkenőmentes
 • Nedvességállóság
 • Hőállóság
 • Környezetbarát
 • gyakorlatiasság
 • Korlátlan működés
 • zökkenőmentes
 • Nedvességállóság
 • Hőállóság
 • Környezetbarát
 • gyakorlatiasság
 • Korlátlan működés

Példák kész konyhai munkalapokra

Kő előny

Katalógusaink

Akrilkő

Kvarc agglomerátum

Természetes kő

Lemezkerámia

Acrylic Stone Edge minták

Az akril szegélyek gyártási költsége alacsony, a gyűjteményünk legegyszerűbb része a termék költségének. Az elülső él egyszerű lehet, a perem kerekítése 3-12 mm, vagy egy összetett profil összetett.

A gyártás göndör éle egy kicsit drágább, mivel további anyagfelhasználást és a mester kézi munkáját igényli.

Quartz Stone Edge minták

A kvarc éleinek gyártási költsége közvetlenül függ a forma összetettségétől. A kvarc kő nagyon kemény és feldolgozása összetett folyamat, amely magasan képzett kézműveseket és speciális felszereléseket igényel. Az elülső él egyszerű lehet, a perem kerekítése 3-12 mm, vagy egy összetett profil összetett.